Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x30

2013. március 26. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

A T69 mai kartonruhája a méltán elfeledett art deco-korszakot idézi fel, csöcsben laposít és szélesít, Pinokkina másodlagos nemi jellegei szétterülnek a képernyőn, a jobb melle határozottan nagyobb, mint a másik. A szem alatti karikák vagy direkt készültek, vagy a helyi kolumb gerillaezred rendes éves tisztavatóját vezette le tegnap éjjel (zajos siker lehetett), ki tudja.

A reggel Robi Canossa-járásával indul, megy körbe, és próbálja összerakni a tegnap estét, hát nem lesz könnyű, fiam. Első körben a pápa és Kriszta közé fekszik be kedvesen, a csaj majdnem leesik az ágyról, kitérdekel. Robi puszikat és szeretetet igényel, Kriszta ezt színfoltnak tartja és elmosolyog rajta. Robi következő útja a királyhoz vezet, aki tudomást sem vesz róla, pedig savanyú szájszaggal liheli be az arcát és ráül, bazdmeg, felségsértés. Niki szerint Robi lassan józanul is ugyanakkora prolitaplóparaszt, mint részegen.

A reggelizőasztalnál a két új nő továbbra is maszkban, ennyire azért nem kell vigyázni a lakók szeme világára, de mindegy. Isaura levelet hoz, Kristóf ismét megbirkózik a folyóírással, mivel a leghosszabb szó a legszimpatikusabb, nincs különösebb probléma, az írásjelek értelmezése kissé bizonytalannak tűnik nekem, de egy erős közepest megajánlanék neki. A fiúk a tegnap esti élmények alapján döntsék el, melyik új rébék a szimpatikusabb, de ez persze csak nekünk világos, Jennifer, a faék, azt hitte, a fiúk az összes nő közül jelölnek szimpit. Linda lesz a kívánatosabb 5-0 arányban, még a király is az ő nevét mondta, a tetkó ellenére. Nem véletlenül, derül ki Kristóf (ujjatlan!) farmeringes elbeszélésből, Robinak akartak kedvezni, mert ugye rápusztulni látszott.

Isaura újabb levelet hoz, Linda választhat egy faszit, akit visz randira. Robi lesz az, pedig tegnap majdnem erőszakosan közösült vele, a nők megfejthetetlenek néha. Amint lehull az álarc, a faszik arcára kiül az anyám, nem ilyen lovat akartam-arckifejezés, a nők meg kárörvendően vigyorognak, Detti sokkal szimpatikusabb arcra, mint a kissé aszott fejű műfogsor-tulajdonos Linda. Gábor be is nyögi, hogy ő újraszavazna, biztos jólesik a Műfogsornak. A király természetesen nem csalódott, hiszen a maszkon át is pontosan látta az arcokat, Superman mehet a picsába a röntgenszemmel, ez a pali konkrét arcvonásokat lát ólomfalak mögött is.

Robi és Műfogsor elcsámpázik a randira, közben a király és az udvarhölgyek a szponzorbögrékből kávéznak és megállapítják, hogy Lindának gonosz arca van, a középkorban ez nagyjából egy halálos ítéletnek felelt meg, sóhajtozik is Korleóne rendesen, azok a szép napok. Nikinek borzasztó lába van, mellesleg. A randi első része inkább büntetésnek tűnik, a szakadó esőben kell egy ladikban evezniük egy erősebb sodrású folyón, Robi ésszel fél, és belekormányozza a csónakot a partmenti fákba, hátha valami faág, vagy a bokrokban rejtőző kolumb gerillák felnyársalják Műfogsort, de elmarad a tragédia.

Detti odabent felméri a viszonyokat, a királyt és a megmaradt udvari bolondot faggatja, jól vagytok ti itt bent egymással? Jaja, kivéve a Pókmajmot, mert az egy büdös ribanc. Dettivel kedves Pókmajom, mondja, persze, mert ki akar használni, veszi el a maradék önbizalmát is Gábor. A balatoni regattára készülő Robi felvázolja az Éden viszonyrendszerét Műfogsornak: a királynőt kiejtő Pókmajom az első számú közellenség, és az én dolgom kiejteni. Az emlegetett szamár fetreng a szobában és Alízzal kokettál, most éppen saját magát adja, mert túlterheli a színészkedés. Átmegy zárkózottba, ígéri, nem tudván, hogy odalent Gábor és a király kutyázza lelkesen Dettinek, kilenc ember akar a vérében fürdeni, nem lehet jó ember.

Robiék egy kocsmához élnek, jó a környék, az biztos, dzsungelben ebédelni fasza lehet. Otthon Detti átöltözött valami fekete csipkés-strasszos kombinészerűségbe, és Pókmajomtól is infókat szerez, a beszélgetés végére leszűri azt, amit mi, nézők is: Pókmajom nem eddig színlelt, hanem most játssza az agyát a jókislányozással. Dettinek lehet jövője ebben a játékban. Robi és mátkája megebédel az esőerdőben. Kriszta és Jennifer a pult mellett, piros szponzorbögrék erdejében hordja le a fiúkat idióta faszparasztnak, miért Lindát választották? Mit látnak benne? A másik csajt kell bent tartani, mondja a genetikusan kerek segg tulajdonosa, és nyávog egy sort hozzá.

Robiék visszaérnek, a cipőjéből ömlik a víz, nem baj, mert kurvaszar. Linda hátára valóban sárkány van varrva, a farka a seggéig leér, csöcsöt nem villant a zuhany alatt egyelőre. Dettinek áradozik Robiról, szarrá áztunk, mégis kurvajó volt, képzeld. A kamerába határozott, mint Palibácsi az ÚjAlkotmány aláírásakor, nekem Robi kell, punktum. A befelé gacsoló, és ingét a legprosztóbb szokás szerint felhajtott gallérral hordó Robi közben Pókmajomnak azt mondja, hogy ha hazaküldi, az nem a király parancsára fog történni, hanem saját indíttatásra. Ez, gondolom, megnyugtatólag hat majd Pókmajomra. Robi hat nap alatt kiismerte a Pókmajmot, aki egy skizofrén retek. A vízes cipő tulajdonosa szerint Linda és Pókmajom segge egyformán jó, a választás nehéz.

Este a lakók kapnak feladatot: a nőknek paprikás csirkét kell főzni nokedlivel, de a feladatra csak limitáltan alkalmas felszereléssel, hiszen egy kis rezsó, egy közepes serpenyő és egy lábos áll rendelkezésre, no meg az alapanyagok. Mindenkinek egy szett, persze, mert hét adag készül ma este, sose lesz vége ennek a hogyvoltnak, basszameg. A fiúk sorszám alapján pontoznak majd, a tét nagy. Eközben a fiúk felvonulnak az emeletre, és az Éden sorsok című műsort készítik el, kapnak kamerát és mikrofont, jól kitalálta ezt is a király múlt héten, ugye?

A főzés Alíz bátor, én tudok főzni, de tényleg kijelentésével indul, iskolában tanulta ugyanis a dolgot, de a recept hiánya kicsit megijeszti. 20:30-kor kezdődik a muri, amitől Pókmajom sokkot kap, Jennifer meg soha nem főzött még, de les a többiekről. Niki majdnem levágja a körmét a kezéről. Az Éden sorsok közben készül odafent, vicces kérdések, komoly témák, az első műsorvezető Szent Dániel, majd jönnek a többiek is, még a király is beül a műsorvezetői székbe. Néha a technika kifog rajtuk, nem indul a kamera, nem szól a mikrofon, stb.

Robit a király az alkoholról faggatja, nem bírod mi? Akkor meg minek iszod? És részegen dugnád Pókmajmot? És Lindát? A legviccesebb mégis az, amikor a királyt és Danit hívja tetemre Kristóf, hogy is volt azzal a csókkal? A király a szokásos mantrával jön elő, ha egyszer megcsókolom a nőket, akkor naponta követelik majd, ahhoz meg nekem nincs gusztusom, szóval ez volt az egyetlen megoldás, kár, hogy Dani becsukta a szemét. Jó, de te meg megfogtad az arcát, felség, miért? Fültájékon erogén zónát kerestél? A király döbbenetes tudással bír a nők erogén zónáit illetően, így fölényesen lesepri a gonoszkodó kérdést az asztalról: hát, Kristóf fiam, te nagyon hülye, ha te a nők arcán keresed az erogén zónát, akkor bajban lehetsz. Ehhez nem kell kommentár.

21:35-kor a kaja még sehol, de a nők csak üldögélnek egyre. Alíznak fogalma sincs a hozzávalókról, ráadásul az anyja sem főz otthon, így valóban nem lesz egyszerű a dolog. Pókmajom nagyon jól főz, mint mondja, de ezekkel az eszközökkel nem fog menni a dolog. 22:50-re Dettinek van csirkeformájú izéje, legalábbis a leve vörös, és mintha meg is főtt volna, de a só nem működik. Alíz csirkéje halvány rózsaszínben pompázik a szomszéd rezsón, ezt nem tudom, hogy hozta össze. Kriszta szeret főzni, és tud is, mint mondja, de majdnem beleveri a hamut a kajába. 23:45-re nagyjából alakul a csirke, a nokedli fasorba' sem, Nikinek viszont ízlik a hús, bár sok íze nincsen, de finom. Gábor odafent kínjában már énekel a kamerába, hamisan. A nokedliszaggatás 00:35.kor indul, Niki pörköltalapon nem főz otthon, és másra hagyja. A király odafent konstatálja, hogy a nők hat órája főznek, atyaúristen.

Na végre, kész a kaja, lehet menni zsűrizni. A galériában megmutatom minden versenyző művét, tessék nyugodtan elrettentésnek venni, annak szánom.

A kóstolásnak alig mernek hozzálátni, a hatos világbajnok, mondja Kristóf, aki katasztrofális végeredményre tippelt, és igaza lett, mert paprika nemigen volt a pécsirkében. Dani úgy ugrik fel Alíz főztjétől, mint akinek a seggébe két ujjal nyúlt bele Kriszta, ezt ne, üvölti, és eltorzul az arca. A király szerint a kettes hibátlan, a négyest Gábor borzalmasnak minősítette, szerinte még a menzán sem adnak ilyen szart sehol. Jönnek a nők, és az eredmény: Kriszta nyert, jutalma kvázi védettség, azaz az új csajok nem állhatnak az ő faszija mögé. Alíz a hetedik lett, mint kiderült, oregánós csirkéjével, mert paprika helyett azt rakott bele. Hát igen, könnyű összetéveszteni a két fűszert.

Juan a végére hoz még egy levelet, Műfog költözik, mégpedig harmadiknak Pókmajom és Robi közé, amitől tökre kibukik, faszombamár, én nem akarok a szakadékkal egy ágyban aludni. A szobába belépve máris összekap Pókmajommal, szócsata dúl ezerrel, nagy elmék feszülnek egymásnak, miközben Robi fekszik az ágyon, és röhög. Csak a hülyék idegesek, mondja Műfog, akkor te most hülye vagy, kérdez vissza Pókmajom, isteni. Jennifer lakkozzaaaa aaaa köööööörmééééét, muszáj éjszakára, kérdezi Kristóf, büdös lesz, bazdmeg. Muuuuuszáááááj. A király és pápa haverja levideózná az ágyba készülő szerelmeseket, de Kristóf résen van, és lehúzza a redőnyt. A videós stáb így Robiékhoz megy át, Műfog, ha lehet, még idegesebb. Jó kis kiválasztás lesz ez, már látom.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyílegyenes labirintus 2011.04.27. 07:00:24

Baszki milyen korán nyomod a friss poszT... a kv-t nincs időm megcsinálni... ehhh...
Műfog? :D
Akkor Műfog Pokmajom cserét vizionálok...

candyperfumegirl 2011.04.27. 07:05:17

Az is jó volt, amikor Jennifer nyafogva megkérdezte, hogy meddig jönnek még be új embereeeek? Még ők se tudják hogy a jó életbe lesz ennek vége? :O

Sapasang 2011.04.27. 07:08:02

Szandra tündérmeséje a jókislányságról csöppecskét unalmas, én ott tartok, hogy finoman megütném:) azok a csirkék, szégyen a női nemre és mindezt 5 óra alatt.

karikaV43 2011.04.27. 07:08:20

Bocs csak harmadik,a poszt kurva jó

RedHotTears 2011.04.27. 07:26:07

@nyílegyenes labirintus: ezt már a múlt hét közepén sejteni lehetett, amikor még nem is jött be a Baltaarcú Linda. Most hogy még nem is volt párválasztás, de már be is költöztették GRobi mellé, sok kétséget nem hagytak a kimenetel felől. Jó, az ÉH-ben minden megtörténhet, csakhogy a múlt héten se történt meg semmi, statiszták jönnek-mennek, a játék képe változatlan.

nyílegyenes labirintus 2011.04.27. 07:36:28

Azért húszonegykét éves lányoktól nem igazán kéne elvárni, hogy mesterszakácsok legyenek és recept nélkül, fejből nyomják a paprikás csirkét, ráadásul olyan edényekben, amikben a főzés előtt a kokaint porciózták a kolumb gerillák. Recept nélkül pl. simán összekevered az oreganót a pirospaprikával. :)
Nem tudom ki mondta a kostoló közben: "Ezt a nokedlit mivel szaggatták? Baltával?" :D

beacska 2011.04.27. 07:38:36

Jennifer szaftot nem is rakott, csak összezsírozta a nokit. pfúj...
ránézésre Dettiének van a legjobb színe. Ő belerakta Alíz paprikáját is, nem csoda, ha nem találta. ;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 07:50:17

@Sapasang: minden szavaddal maximálisan egyetértek! :D

beacska 2011.04.27. 07:53:44

@Benyeszke: és van, aki leragadt a hamburgernél ;D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 07:56:21

@beacska: igyekszem-igyekszem, de ma este paprikás csirke lesz ha addig élek is! :D

GL-581 g 2011.04.27. 08:05:24

Ezekre a pörikre nincs mentség. Vajon kit vágnak ki holnap? Kinek orcáját nem kívánja látni a Don? És min picsogott Jenny?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 08:08:31

@RedHotTears: hátha ma végre lesz valami izgalom és nem Detti megy haza.

Jenny baromi idegesítő. Eddig is így nyávogott csak nem tűnt fel, vagy mostanában kapcsolt rá?

Toszkana 2011.04.27. 08:09:23

Király a poszt ! :)))))

Dr Keynes 2011.04.27. 08:10:00

Értem én a szerkesztőket, hogy nem jó összezavarni a nézőket, az a jó, ha tudják ki kicsoda, ki van kivel, ezért csak biodíszletnek használnak új tagokat, de azt magyarázza már el nekem valaki, hogy hogy lehet annyira gyökér minden beköltöző, hogy nem jön rá, hogy ő csak outsider lehet a király bandájában, amíg szükség van rá?
A csajoknak rá kéne venni Gábort és Robit, hogy ésszel játszanak, de ez mindkét félnek túl magas úgy látom.

Pedig reménykedtem egy Szandra-féle ellencsapatban, nem mintha bírnám a csajt, de akkor legalább érdekes lenne a dolog.

reloaded 2011.04.27. 08:13:47

Én Aliz ban nagyot csalódtam, még ki is jelenti, hogy tud főzni és a végén a legrosszabb lesz, sőt szerinte össze keverhető a paprika az oregánóval.
Hát komolyan, ezeket semmire sem tanították meg otthon, látszik a szülők nem akartak talpra esett gyereket nevelni.

felmary 2011.04.27. 08:19:26

Én sem tudok főzni (mondjuk pcsirkét éppen pont tudok), és utálok is. De vannak más erényeim.
Viszont: ez az új csaj valami iszonyat ijesztő. Mármint nem a szőke, hanem a barna.
Ma állítólag kiesik valaki, a szőke?

Szirénke 2011.04.27. 08:22:13

Lindának sztem férfiarca van. Olyan, mint egy rosszul sminkelt traveszti.. És Grobi is nagyon irritáló, valamiért meg van róla győződve, hogy baromi jó pasi, pedig szánalmas kis pöcs. Dani meg debil. Jesszusom micsoda csapat:)

cöcke 2011.04.27. 08:24:03

Azért nem lófasz néhány nő hozzáállása. Lindának kapásból az őt kétszer-háromszor, satu részegen lehülyepicsázó Robi a legszimpatikusabb, KELL neki.
A főzés katasztrófa volt, már röhögni sem tudtam, Krisztának az igénytelen pofáján nyomtam volna el azt a kurva cigit, undorító volt,ahogy egyik kezében a bláz, a másikkal meg kavarta a szaftot. Milyen anyja van ezeknek,hogy ennyi idősen egyik sem tud egy szerencsétlen pörköltalapot összerakni???!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 08:27:40

@Szirénke: ugye, hogy transzveszti?! :D

Mondjuk ezt a műfogsor dolgot nem értem, ezt honnan lehet látni?

@felmary: remélem nem ez a szegény szőke lány megy haza, mert akkor megint nem lesz semmi izgi. Jennyke mehetne végre. Hiába a Kristóf imádatom, kezdek neheztelni rá amiért még nem vágta pofán a vinyákolós párját.

felmary 2011.04.27. 08:28:25

Igaz, elég szánalmas volt, hogy előző este majdnem megerőszakolta az a gyökér, másnap meg elviszi randira. Pont az ilyenek miatt hiszik azt a pasik, hogy az ilyen viselkedés teljesen elfogadható.

felmary 2011.04.27. 08:30:16

@Benyeszke: Igaz, igaz, erre nem is gondoltam! Ez magyarázza azt, hogy egyáltalán nincsen dereka! meg az arcát is! Aaaa, mekkora poén lenne, ha tényleg transzversztita volna!!!!!! :-)

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.04.27. 08:31:15

Szép reggelt Mindenkinek!
Mostanában már nem is nézem a műsort, mert a poszt sokkal érdekesebb és főleg viccesebb, de tegnap véletlenül átkapcsoltam a Viasat-ra és ott is ragadtam. Valami elképesztő volt a főzőverseny. Muszáj voltam végignézni, hogy mit szerencsétlenkednek ezek össze. Ha jól láttam volt nekik egy lábosuk is, vagy nem? Akkor miért a serpenyőben, amibe alig fért bele a csirkecomb, készítették a pörit?
Komoly megrázkódtatás volt, főleg az, hogy mi a fene tartott 6 órán át?

yooker77 2011.04.27. 08:31:46

bassza meg hogy viszahozták a Danit...
teljesen leült a műsor azóta!!
ma kurva nagy meglepetésre kiesik a szőke új csaj
aztán meg a Robi "saját" döntése alapján Pók....
két hete 0 történés !gratulálok!!

Kurayamino 2011.04.27. 08:31:48

Sixx! "Robiék egy kocsmához élnek" ehelyett nem ÉRNEK-et akartál írni? :) egyébként jó a cikk, bár pár lányt fel tudtam volna pofozni a tegnap esti akciójuk után.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.04.27. 08:33:36

@Benyeszke: Szerintem csak azért nevezi Sixx Műfogsornak, mert olyan nagyok és egyenletesek a fogai, hogy műfog kinézetük van. Mindenesetre úgy néz ki, mintha 64 foga lenne, az biztos :-)

Sapasang 2011.04.27. 08:36:46

Úgy látom komoly indulatokat szült a főzcske de oktalanul. A gáz ott volt, hogy mindegyik kijelentette tud főzni, de érdekes módon pont a paprikáscsirke nem tartozik a repertoárba:)
DóraTanár: nekem is eszembe jutott, hogy a lábasba kellene a csirkét csinálni, elmosni (bár lehet, hogy itt a gond) és utána gyorsan a nokedlit.
Az új csajok... semmi. Előzetes alapján ma repül egy nőnemű, vszínűleg legfrissebb szöszi, olyan lagymatag a nő.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 08:38:48

@felmary: szerintem is tök nagy poén lenne, de a szerkesztők sajna nem ennyire bevállalósak/modernek. Mondjuk Robinak saturészegen teljesen mindegy lenne szerintem, hogy nő vagy férfi, esetleg mindkettő :D

@DóraTanár: kicsit lófejű szegény na :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.27. 08:40:29

Kriszta csirkéje néz ki a legjobban, az Alízé meg olyan, mint amit már megettek. Amúgy képre egész jók, felismerhető bennük a paprikáscsirke jelleg. Ja és megtudtam a wikiről, hogy ez nem egyenlő a csirkepörkölttel, mert ahhoz nem kell tejföl. Szerintem én 20 évig csirkepörköltet ettem paprikáscsirkeként!

Rubicon 2011.04.27. 08:41:07

Ez a műsor is élőben megy ,vagy már régebben forgatták?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.27. 08:43:00

@Mezei ZsurLó: Talán tavaly ősszel forgatták, mire lekezdték a TV-ben, már rég véget ért. De hogy mi lesz a vége, hogy fogynak el, senki nem tudja.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.27. 08:47:49

A pókerosztó lánynak olyan arca van, mintha azon rendezték volna a voronyezsi áttörést. És a hátáról az a rajz automatikusan mehet a joszartetkodvan.com -ra.

Ha Kristófnak több esze van, mint egy kosár lepkének, azonnal lecseréli a genetikailag gömbölyű segget Detti sonkáira, az új lány lényegesen kevésbé idegesítő, mint az a szárazkurva.

A pörköltfőzés fizikai kínokat okozott, bazdmeg, olyan recept, amihez 3 dolog kell, és minden magyarnak előbb kéne tudnia, mint a Szózatot, erre ennyi hülye picsa közt nincs egy se, aki érdemben össze tudná ütni ezt a végtelenül egyszerű a kaját. Nem egy feleségkereső műsor, az tuti.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.27. 08:49:26

@Yooha: akkor a wiki is hülye, mert a paprikáscsirke=csirkepörkölt hosszú lével, míg amibe tejföl kell, az a tejfölös csirkepaprikás.

RedHotTears 2011.04.27. 09:00:24

@Benyeszke: ha Jenny menne az legalább megmozgatná kicsit az állóvizet, de nem sokáig. Az új szőke csaj nem is próbálkozik a pasiknál, nem mintha sok esélye lenne bármelyiket befűzni, de az eddigiek szerint ezen a héten ő a díszletstatiszta. Bejön, körülnéz, elheverészik, hazamegy. Akkor már inkább küldjenek be hármat és maradjon kötelezően 2, hogy legyen egy kis mozgás.

felmary 2011.04.27. 09:01:52

És az ún. "paprikást", amit a délvidékeken esznek, és a lényege, hogy paprikás lében főzik a húst, ismeritek-e? :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 09:02:53

@RedHotTears: vagy az is lehetne, hogy mindkét új csaj védett legyen. Na akkor lenne igazán nagy beszarás. Ilyen még nem volt egyik héten se.

Hana30 2011.04.27. 09:03:29

@nyílegyenes labirintus: Visítanom kellett azoktól a paprikás csirkéktől. Majd behaltam a röhögéstől, amikor az Alíz közölte, hogy ő tényleg tud főzni, mert ő azt az iskolában tanulta, na de hogy paprikás csirkééééét? Ő csak flambírozni tud. Jesszus! Annyira tud főzni, hogy oregánót tesz egy paprikás csirkébe? Nem ismeri fel a pirospaprikát?
Engem anyám tizenéves koromban már befogott főzni, és áldom őt ezért, pedig akkor nagyon köpködtem. Az egyik legalapabb étel a paprikás csirke főleg ah tejföllel tálalják, nem kell hozzá túl nagy tudomány. Mondjuk azért egy nokkedli szaggatóval könnyebb lett volna a helyzetük, viszont egyik másik úgy nézett ki, mint amibe belehánytak. De, hogy ezek a csajok mennyire bénák! Tényleg csak addig jutnak el, hogy kifessem a körmöm, meg csini legyek, meg szexi legyek, és jól tudjak térdelni. Szegény férjek, mennyi szart kell majd még azoknak megenni, mire ezek az analfabéták értékelhető ételeket tesznek majd az asztalra.
És a legszörnyűbb még mindig ez a vinnyogó Jenny, akinek kiült a pánik az arcára, hogy neki főzni kell, mégis ezt hogy gondolták? Nálunk anya főz! Rettenetesen idegesít ez a csaj, kibírhatatlan, könyörgöm, ejtsék már ki. És mit jelent az, hogy nem működik a só?

beacska 2011.04.27. 09:04:54

@RAMBO: a neten a receptek nagy részénél van tejföl. De van, aki VALÓDIként tejföl nélkül és TEJFÖLÖSként tejföllel írja.

én tejföllel készíteném, de habarás (liszt) MINDENKÉPPEN kell bele.

Hana30 2011.04.27. 09:05:50

@Benyeszke: Eddig is nyafogott csak most már nagyon. Egy gyöngytyúk.

aleighstn 2011.04.27. 09:06:27

elnézést kérnék szépen, de a vv anikó és éh linda mellett hány fekete hajú bajai pókerosztó lesz még műsoron újabban?

RedHotTears 2011.04.27. 09:07:23

@yooker77: szerintem is Dani visszahozásával cseszték el a műsort. Még ha lett volna valami ára, pl. egy teljes régi párnak mennie kellett volna cserébe. De úgy látszik a szerkiknek megfelel ez a nyaralgatás, ami azóta megy.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.27. 09:07:27

@Hana30: gondolom azt, hogy a hülyék akkor sózták, mielőtt elforrta volna a levét.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 09:10:17

@Hana30: gondolj bele, hogy vannak olyan lányok is akik ugyanígy nem tudnak főzni és mellette nem szépek és nem is térdelnek jól. Na az milyen lehet?!

Egyébként ezeknek a lányoknak jó eséllyel olyan életük lesz amibe belefér egy házvezetőnő (vagy a mami, ugye mint Jennyke esetében) vagy az, hogy étterembe járnak vagy rendelnek. A tűzhely meg szépen fog csillogni tíz év múlva is. Szomorú.

Hana30 2011.04.27. 09:10:51

@Yooha: Ne aggódj, ahány ház, annyi szokás. Én például teszek rá tejfölt, mert egyszerűen úgy szeretem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 09:11:28

@aleighstn: lehet, hogy Baján bokorban teremnek a fekete hajú pókerosztók :D

Hell-Ász 2011.04.27. 09:12:22

Miért akarták T69 csöcseit a hóna alá szuszakolni?
Észrevette valaki,hogy a Robinak milyen furcsa járása van? Mint egy terhes kismama. Pucsít meg tolat.

cöcke 2011.04.27. 09:12:23

@Hana30:
"Nem működik a só!"
"Már, hogy nem sóz?"
"Nem, csak nem működik."
WTF??????????
Úristen, ezeket dingók nevelték fel, vagy mi van?!

bohumil stejskal 2011.04.27. 09:13:36

végtelenül nyálcunami gyökérrobi puncsol mindenfelé reggel, ami szánalmasabb az esti teljesítményénél is. a királyt főnöknek szólítja, miközben ráfexik, nagy nyalás, de ha kiteszi a pókmakit, részéről mission accomplished, jövő héten meg ki lehet baszni, ha sokáig gyökérkedik, mint macskát szarni...

egyébként a gyökérrobi testalkata az orvosin megérne egy tanulmányt - sportra alkalmatlan, ólábú, tölcsérmellű, csámpás, csípőficamos.
ahogy az asszony mondta tegnap este: mint akit csecsemőkorában odakúrtak a korláthoz. és valóban. az ilyeneket már 25 évesen le kéne százalékolni rokkantnyuggernek...alap, hogy jár neki a tolókocsis hely, pláne, a X5-ös bömöse van. :)

folyóscsónakos randi epic, azt vártam, hogy egy kibaszott kajmán leszedi valamelyiket a ladikból, de legalább a piranhák megcsiklandózhatták volna a műfog sunáját. sajnos nem így történt. na majd legközelébb! :D
de hát beúszott a csónak a fák közé, menedzselni kellett, gyökérke úgy adja elő, mintha elkormányozta volna a titanicot a jégjegy elől. partraszálláskor a csónakot a csaj húzza ki, igazi lovag ez a gyökér, ezt így tanítják a vállalkóoskolában.

szőke csaj (detti?) olyan, mint a nicole richey, igazi plázakurva, folyamatosan a haját dobálja meg igazgatja, biztos a VV4 szalmakazal éva húga. az asszony szerint "mozdonyszőke cigánykurva", na ja, van benne valami, kerestem is a csajon az övtáskát... :)

kibaszott nyafogós dzsenifernek mintha csipesz lenne az orrán, vagy lehet, hogy francia, de állandóan orrhangon affektál. szívlapát, könyörgöm, valaki csapja már le! juan, csak benned bízunk!!!

műfoglinda olyan, mint alanis morissette, aki ugye nem szép. de nehéz eldönteni, melyik a csúnyább. és ezen a hátán lévő lórúgás sem javít éppen...
egyébként a tetkót megfejtettem tegnap: sárkány harcol egy szamurájhadsereggel a monszunban.
a csajnak télleg olyan állkapcsa van, mint egy satu, ha a szandra a pókmajom, akkor szerintem az állatkertben ő lesz a galléros pávián.
hu.wikipedia.org/wiki/Gall%C3%A9ros_p%C3%A1vi%C3%A1n

de a gyökérrobinak bejön: teccik a tetkója - baaaaaaazmeg, ez a gyerek egyszerűbb, mint egy EUR raklap.

a bártender személyében újabb igazi olvasóbajnokot avathattunk, tényleg gyászos helyzetben van a magyar oktatásügy, hoffmannrózsa, húzzál bele, mer ebből nagy szopás lesz...

főzésnél láccik, mekkora konyhatündérek, mindegyik macsétával esett neki a csirkecombnak, csoda, hogy nem volt több köröm meg ujjperc a flamóban, akkora bökővel utoljára danny trejo-nak sikerült maradandót alkotni a machete című klasszikusban... :)
www.guardian.co.uk/film/2010/nov/28/machete-robert-de-niro-review

mindegyik csaj serpenyővel szenved, egyiknek sem jutna az eszébe, hogy belebassza a lábosba azt a madárinfluenzában elpatkolt tyúkot és rádobja a fedőt, pedig állítólag mindegyik tud főzni, kurvajól. kábé mint én pulcsitkötni. norvég mintásat. pláne.

amúgy 5-6 óra alatt nemhogy egy csirkepaprikást csináltam volna meg (ahhoz elég 45 perc előkészítéssel), hanem legyártottam volna az edényeket rozsdamentes lemezből egy gömbölyű kalapáccsal, és akár még az indukciós tűzhely kapcsolási rajzát is felrajzoltam volna a falra a bimbókutató niki szemceruzájával (nemhogy a villanyrezsóét). remek családanya lesz belőlük, nem elég, hogy ostoba kurva mind, de még főzni sem tudnak. viszont a pizzafutárok az ilyeneken kaszálnak... :)

kristóf epic beszólása, hogy miért is jelentkezett az éden műsorába: éppen túl sok elfoglaltságom nem volt - hát ja, egy kibaszott munkanélküli, akinek esélye nincs normális állásra ezzel a szellemi toprongysággal, rohadt léhűtő, igazi magyar focista. példakép. fiúk-lányok, irány a TF.

ádám+dani afférnál ugye 2 verzió volt: vagy csajt, vagy csávót smárol le - mér, mi történik, ha egyiket sem? a morzsaporszívó szájú niki letépi a fejüket és belefosik a torkukba?!
én ha a smittpál személyesen mondja a szemembe, hogy csókolj meg, vagy baj lesz (nem írom alá az alkotmányt?!?!?), akkor sem teszem meg, nemhogy egy ilyen morzsaporszívó pofájú szilikonvölgy unszolására. homér a két csávó, mint a sztájlisztjuk, nincs kétségem.

a bártender ezzel a énekteljesítménnyel simán benne lenne a megasztár első 50-ben. szintén szívlapát, de úgy, hogy közben a szája előtt van a mikrofon.
egyébként bártenderünk haja ismét damilos fűkaszáért (tárcsamaróért?) kiáltott, ennél melegebb már nem nagyon lehetett volna, mert belobban...

gyökérrobi egyetlen pozitívuma, hogy a lehetőségekhez (és a többiekhez) képest jól tud olvasni. de ha már itt tartunk a szívlapátozásnál, neki is megjár... :)

alíz: "utolsó lettem benne A versenyben..."
hát igen, az ő agyában sem kétmagos a proci... :)

T69 fülébe egyre több és nehezebb csüllögő biszbaszt akasztanak, a műsor végére hosszabb lesz a fülcimpája, mint a pókmajom önéletrajzában a "hány faszt szoptam le" rovat... :)

Hana30 2011.04.27. 09:14:03

@RAMBO: Igen, én először fel sem ismertem, hogy mi a rossebb az a paca a háta közepén. MIndenesetre jól elb*szták neki egy életre, mert ha meg majd le akarja szedetni,akkor olyan heg marad mintha megégett volna. A hülyeség határtalan. Szerintem ronda a tetkója. Félreértés ne essék, nincs bajom a tetkóval a párom tesója elől, hátul ki van dekorálva, de gyönyörűen. Ez viszont szar.

RedHotTears 2011.04.27. 09:17:05

@Benyeszke: nekem már bármilyen megoldás megfelel, de ez a főzőcskeverseny meg főleg az Éden Bharat show kikészít. 5 perces műsorkitöltőnek elmegy, de így hogy semmi más nincs, nagyon gáz. A készítőknek kellene megtalálniuk az arányt a feszültség és a laza pillanatok között, de úgy látszik nem megy.

Hana30 2011.04.27. 09:21:31

@RAMBO: A Kristóf helyében én most megragadnám az alkalmat és kipenderíteném a francba. Évekkel ezelőtt még tartottunk baromfikat, és kaptunk ajándékba két gyöngytyúkot. Azok a világ legbutább állatai szerintem . Annyira sötétek, hogy minden este másik tyúk mutatta meg nekik, hogy hogyan kell megtalálni a tyúkólat. Aztán amikor leesett az első hó, ott dideregtek az udvar közepén, mert már nem találtak vissza. Na, kitaláltátok kire asszociálok?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 09:25:19

"amúgy 5-6 óra alatt nemhogy egy csirkepaprikást csináltam volna meg (ahhoz elég 45 perc előkészítéssel), hanem legyártottam volna az edényeket rozsdamentes lemezből egy gömbölyű kalapáccsal, és akár még az indukciós tűzhely kapcsolási rajzát is felrajzoltam volna a falra a bimbókutató niki szemceruzájával (nemhogy a villanyrezsóét)."

@bohumil stejskal: de egy hülye vagy te, itt vonyítok a monitor előtt vagy öt perce :DDDD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 09:27:16

@Hana30: a gyöngytyúk nagyon hasznos állat, mert ha éhes vagy ezt a legkönnyebb megfogni. És a levese valami isteni. Szóval ha valódi gyöngytyúkokról van szó, a butaság mindenképpen előny. Ha Jennykéről akkó' má' nem biztos, hogy előnyére válik a dolog.

Sapasang 2011.04.27. 09:29:56

@bohumil stejskal: ehhez nehéz mit hozzáfűzni :D

Gyömbéres Kacsa 2011.04.27. 09:32:16

Érdekes a Zsenifer-Kristóf kapcsolat görbéjének alakulása...

Zseniferünket elviselni komoly kihívás - lehet bármilyen bájos, és butácska, haza kellene küldeni, mert még a végén vérszemet kap.

Charlie100 2011.04.27. 09:34:11

@RedHotTears:

Tényleg addig volt még érdekesnek mondható a műsor. Amióta Dani bejött teljesen halott az egész.
Szerintem a tegnapi nap igazi cikije az Éden sorsok volt! Esküszöm nekem volt kínos a tv előtt! Ezzel a fiúk hozták az egált a lányok pörköltjével!

GL-581 g 2011.04.27. 09:35:11

@Benyeszke: Tényleg gáz volt a csajok tegnapi produkciója, férfi létemre is képes lennék pappercsirke név alatt összehozni valami olyat, ami csúnya, de finom. :)
Azonban szerintem némiképp árnyalja a képet, hogy egyrészt nem kaptak receptet (aki tud olvasni, főzni is tud, mondta egykor valaki), másrészt a lányoknak viszonylag kevés ízélménye lehetett pcsirr témakörben (ha anya otthon nem készít, akkor zéró), ráadásul a szerkik szemét módon kamuhozzávalókat is kipakoltak, oregánót például.

@yooker77: Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy a szőke újcsaj megy. Nagy volt az előzetesben a kiakadás és a szomorúság. Rosszat sejtek... Aliz csúnyán meggyalázta a paprikáscsirke szellemét... csak haza ne zavarják szegény Pockot. :(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 09:37:08

@RedHotTears: a tegnapi adásban volt egy olyan rész amikor a lányok támasztották a bárpultot és konkrétan nem szóltak semmit. Mégis percekig mutatták, semmi értelme nem volt. Lehet hogy a szerkesztők is elfáradtak, biztos leállt a gyorsító utánpótlás.

lucc.gizi 2011.04.27. 09:37:54

@bohumil stejskal: ááááááá, ismét kurva jól nyomod, mééééég:-)

yooker77 2011.04.27. 09:40:52

@GL-581 g:
remélem neked lesz igazad , de lehet hogy csak
összevágták a fejeket hogy úgy tűnjön...

Móka na 2011.04.27. 09:47:17

Megőrülök, a lüke tulaj kitalálta hogy menjek én is a mai tárgyalásra velük, pedig még a HV-t sem sikerült elolvasni, nem beszélve arról, hogy két napja az adást sem láttam és Bihumil bejegyzéséig sem értem még el :((((((

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 09:51:25

@yooker77: @GL-581 g: szerintem is csak jó vágás volt, ezt már sokszor eljátszották a szerkesztők. Ettől függetlenül jó lenne, ha nem az új csaj menne haza.

limbekcs 2011.04.27. 09:53:07

heló sixx, elgépelted a taget.

Hana30 2011.04.27. 09:55:18

Egyébként egyre laposabb a műsor. Igazából nem történik semmi. Már Pókmajom is unalmas. Aki egyébként közölte, hogy most pihizik és nem taktikázik. MIért, mióta kirakta a Katát, mert védettsége volt, azóta sem csinált semmit, csak pofázott. Szóval akkor most mit hagy abba és mit nem csinál? Detti nekem szimpatikus, csendes lány. A műsor szempontjából nem megfelelő, ki fogják hajítani.

hó(fehér)virág 2011.04.27. 09:55:24

Egyre laposabb a műsor, néha bealszom rajta, de a hogyvolt kihagyhatatlan. A Linda - bár bohumil hasonlata is jó - engem inkább Jamie Lee Curtis-re emlékeztet, arcra. Darabos, férfias. A teste, mint egy bojler, egy darabból kifaragva. Esze semmi, hát Robi fogd meg jól.
Kristóf egyre jobban tetszik, és szerinte rajta kívül, csak Ő csinálta a legjobban a riporterkedést. A sót (show-t). Lehet, hogy ez kellett volna a főzéshez is a lányoknak. És mindegyik kiengedett lobonccal állt neki. Pfuj! Hajszál nem tapadt a húsra? Utána a hagymás-húsos-nokedlis kézzel igazgatták a hajukat, és hozzá a bagót szívták. Irtózat! Az hagyján, hogy otthon nem tanultak főzni - meghagyták/meghagyják másnak - de még Kovács Lázár főzőműsorát sem követték nyomon! Ejnye!

nyílegyenes labirintus 2011.04.27. 09:55:32

@Hana30: a"nem működik a só" azt jelenti, hogy valószínűleg nem az volt, nem lepne meg ha cukrozták volna. Vagy ha Aliz adta körbe a sót ami nem működött, akkor lehetett akár mák is. Könnyű összekeverni... :)
Egyébként én nem ítélném el ezeket a csajokat azért mert nem tudnak főzni. Nem voltak eddig rákényszerülve, lehet, hogy nem is lesznek soha az életben. Még megtanulhatják. Főleg úgy, ha majd a férj veri az asztalt, hogy megint hol a picsában van ebéd...

GL-581 g 2011.04.27. 09:57:42

@bohumil stejskal: "T69 fülébe egyre több és nehezebb csüllögő biszbaszt akasztanak, a műsor végére hosszabb lesz a fülcimpája, mint a pókmajom önéletrajzában a "hány faszt szoptam le" rovat... :) "

Ez kész. Ez LOL. Kicsit ciki a melóhelyen nyeríteni. :DD

"alíz: "utolsó lettem benne A versenyben..."
hát igen, az ő agyában sem kétmagos a proci... :) "

Na ja. Még így is a legértelmesebb csaj odabenn, Krisztával karöltve.
Az az érdekes, ahogyan beszél: úgy ejt minden hosszú magánhangzót, mint amikor Szabó Gyula meséli az Öreg néne őzikéjét. :DDD

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.27. 09:58:45

Pókmajomnak annyi az fix. Robi bent fogja tartani Lindát amennyiben az leszopja. Pókmajom csak úgy maradhat ha minden nap 3x leszopja a srácot és a Linda egyszer sem.

Nagyseggűcombú új szőke picsa is megy haza...

Hana30 2011.04.27. 10:01:59

@Benyeszke: "Szóval ha valódi gyöngytyúkokról van szó, a butaság mindenképpen előny. Ha Jennykéről akkó' má' nem biztos, hogy előnyére válik a dolog. "

És hallottad már a gyöngytyúkok hangját? A nagymamámnál volt a tyúkfarm, ahol volt kukorica, meg mindenféle takarmány is. Mi azért kaptuk a gyöngytyúkokat, mert olyan vinnyogó csivitelése van, hogy az egerek és patkányok nem bírják elviselni. De elárulom, hogy nem csak azok költöznek el tőle, hanem mi is menekültünk. (sajnos elég hamar landoltak is a fazékban az előbb említett okok miatt).Szerintem Jennyt tutira egy gyöngytyúk költötte ki.

Britte 2011.04.27. 10:03:54

Legszívesebben sírtam volna kínomban, amikor a csajok főztek. Sosem főztem még csirke paprikást, de számomra mégis egyértelmű, hogy nem serpenyőben kell csinálni és nem fél fej hagymával kell csinálni az alapot.
Elszomorítónak tartom, hogy ennyire nincsenek otthon a konyhában főleg, hogy mennyire koravének a mai huszonévesek.

GL-581 g 2011.04.27. 10:06:02

@Benyeszke: Bízom benne, hogy csak a vágók szórakoztak, s valójában mindenki örült a fejének, mert soron kívül ki lett vágva Pókmajom.
Ha már egy régi csaj megy, könyörgöm, hadd legyen Jenny!!! Kiver a víz tőle, hisztis kis butuska, inkább nézem még egy hétig Pókmajmot...

@eric: Pókmajom azt mondta, több faszra nem bukik rá a hotelben. Kérdés persze, hogy a hosszú évek alatt bevésődött reflexeken úrrá tud-e lenni. :D

Hana30 2011.04.27. 10:07:20

@Britte: A macaképzőben ez nem tananyag. Ott ez a fejezet úgy kezdődik, hogy vedd fel a telefont, tárcsázd az étterem számát...

Hana30 2011.04.27. 10:08:43

@GL-581 g: Egyetértek. 100-szor inkább Pókmajom, mint egyszer Nyafika.

Liller 2011.04.27. 10:11:55

csak hogy sixx-et idézzem:"a pina hatalom",de azért főzni sem ártana tudni...
amúgy meg srácok sajnos a nők tényleg ilyenek...Robi paraszt módon majdnem megerőszakolja,aztán meg mégis őt választja.hozzátenném,h ahogy Linda a csipőjét nyomta hátra Robinak,abból nem úgy tűnt,h túl nagy erőszakra lenne szükség...
ja,és még valami:nekem nagyon hiányzik "Krisztián csudálatos pöcse"

cöcke 2011.04.27. 10:12:15

Egyébként a férfiaknak bejön, aranyosnak, cukinak találják a Jenny által hozott nyávogós-kényes karaktert? (Én személy szerint agyfaszt kapok tőle.)

reloaded 2011.04.27. 10:12:30

Azé szerintem Kristóf nak nem ez az első buta csaja, annak is meg van az előnye ,ha egy lány nem tud gondolkozni.
Ezt osztotta neki az élet, ebből kell neki kihozni a maximumot, amíg nincs másik, jobb a semminél.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.27. 10:13:23

@GL-581 g: Én szinte biztos vagyok benne, hogy lekuratjamagát Robival. Különben semmi értelme nem lenne, hogy megcsinálta Krsiztián...
Egyel több fasz nem mindegy neki? Jövő héten meg megint ő támadhat a Királyra ha pasik jönnek...

alibi77 2011.04.27. 10:13:33

@bohumil stejskal:
"szintén szívlapát, de úgy, hogy közben a szája előtt van a mikrofon."

valahogy így?
www.youtube.com/watch?v=pwnrTSGMQ20&feature=player_detailpage#t=27s

anomália 2011.04.27. 10:14:05

Szandra olyan durván rágja a körmét, hogy gyakorlatilag a körömágy felénél kezdődik, a maradék csonk még mindig attól a lakktól vöröslik, amit a Miss Éden versenykor kentek rá. Kérhetne Jenitől lemosót, biztos van neki,ha éjszakára lakkoz.

beacska 2011.04.27. 10:18:23

@anomália: már olyan jó, hogy nem bírja idegekkel a saját valódi énjét :))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 10:19:35

@Liller: nekem is hiányzik Krisztián, amellett hogy jó segge volt, legalább volt némi izgalom a buliban.

@Hana30: pontosan. macaképző :DD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 10:22:02

@beacska: ez kezd egy királydrámára hasonlítani. Főleg ha a csaj el is hiszi amit mond. Ahogy mostanában vigyorog, tisztára olyan mintha elgurult volna a gyógyszere.

@Hana30: nálunk a gyöngytyúkok csak pár napot töltöttek élve, szóval nem volt zavaró a dolog. :D

Liller 2011.04.27. 10:22:33

@Benyeszke: hát igen...nagyon jó volt a segge és a háta és az egyszem szexre képes egyed volt a férfiak között...még Robiban van némi reménységem ilyen téren.
de most komolyan meleg az Ádám és a Dani?annyira abszurd ez a helyzet.még mindig nem tudom elhinni.persze nem baj,ha azok,de valahogy mégis fura.

bgalgan 2011.04.27. 10:28:31

@bohumil stejskal: bohumil ez nagyon ott volt köszi!

Amúgy meg úgy döntöttem nem nézem tovább a műsort, csak itt olvasom a hogyvolton. Ti sokkal szórakoztatóbbak vagytok mint az összes szerki együttvéve!
Nagyot csalódtam a két utolsó műsorban, dög unalom kezd lenni az egész! A végén kiderül, hogy mindenki tökre homér, az ádám-dani csók közben kénytelen voltam én is becsukni a szemem, mert már izzott a képernyő! :D Linda egy hülye picsa! Ha engem valaki így baszogatna este, másnap biztos nem akarnék randizni vele. Mondjuk szerintem is transzi, de majd megnézzük fürdőruciban van-e aranyere!

beacska 2011.04.27. 10:30:04

@bgalgan: :) szegény csaj. nem lehet könnyű neki ezeket olvasni...meg szegény anyuja...:(((

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.27. 10:30:15

Hát elég ratyi volt ez a vacsoracsata, vazz.

mondjuk nem kicsit volt szemétség a szerkesztőktől,hogy egy serpenyőben kellett főzni. ráadásul csirkecombot, amit el sem tud rendesen lepni a víz,hogy átfőjön. ha meg telerakja az edényt, akkor simán kiforrhat belőle a cucc.
na mindegy, szóval gáz.

ennek ellenére a lányoknál alap elvi hibák vannak.
nem tanították őket főzni. ennyi.

én sem rajongtam érte, de engem is befogott a muter, és nagyon jól tette, így visszagondolva.
nem lettem zseni, de az alapkajákat bármikor megcsinálom, mindenki él, aki evett valaha a főztömből, és szeretek kísérletezni is.
ezek a lányok másban szeretnek kísérletezni, hát istenem.:)

a protkóst illetően: eddig mindenki azt mondta,hogy pók randa nő. hát nesze nektek randa nő! ez tényleg egy rohadt randa csaj.

egyébiránt még kétszer sem biztos,hogy szandra fog menni csütörtökön. ha hagyja magát robikának, simán befutó lehet.
robika meg annyira egyszerű, mint a faék és ráadásul napraforgó.

IDEyoda 2011.04.27. 10:30:16

Faék Zsennifer védelmében - miszerint azt hitte, hogy az összes lány közül fognak választani - annyit megjegyeznék, hogy két ember között nincs "legszimpatikusabb", csupán, szimpatikusabb. És ugye az Éden Hotelben bármi megtörténhet...

anomália 2011.04.27. 10:31:06

Megboldogult lánykoromban a fősulis albiban rengeteget főztünk, tisztára kifőzde volt a negyediken. Sokszor már alapanyaggal jöttek a haverok, mert azt nem bírtuk volna zsével. 8-10ember evett nálunk. Nem minden nap, de hetente többször. És a kajálás fejlődött buliba. Nem tudom most mennyire vannak eleresztve a fiatalok anyagilag, de mi nem nagyon ültünk be sehova, mert nem volt miből. Kb kéthavonta pizzeria, meg bulikban 1-2 ... vodkanari, másra nem futotta volna.

bgalgan 2011.04.27. 10:33:40

@beacska: hát bocsi, de aki szerepel egy ilyen műsorban annak vállalnia kell azokat a negatív beszólásokat is, amik ilyen hülyéktől érkeznek mint én!
egyébként meg nem is rá haragszom, hanem a szerkikre, pedig nem rajtam nagy a nyomás!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 10:35:24

@IDEyoda: ellenvéleményként: szerintem nem azért hitte félre a dolgot, mert rossz képzőt használtak :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.27. 10:42:01

@Hana30: a gyöntyúk levesnél nincs jobb.
csigatésztával, sok zöldséggel.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.27. 10:44:08

@nyílegyenes labirintus: a só nem működése sztem azt jelenti,hogy szóródobozos sót kaptak, amiből valamiért nem jött ki a cucc.

Ainult Mina 2011.04.27. 10:44:18

Valami miatt nem csodálkozom, hogy nem tudnak főzni a lányok.
Azon igen, hogy nem dugnak.
Azon nem, hogy vinnyog mindegyik.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 10:45:56

@Éden Zina: nee már, lejárt szavatosságú joghurtot hoztam el otthonról és most kopog a szemem az éhségtől. Egy kis gyöngyi-leves...

Hana30 2011.04.27. 10:48:50

@Liller: Hát igen, Krisztián ha nem is nyerte meg a 25 millát azért legalább letolta néha a nadrágját...
Kötve hiszem, hogy bármelyik díszpintynek összejön valami. Esetleg még talán Robi, mintha benne dolgoznának a hormonok.

Hana30 2011.04.27. 10:52:42

@Liller: De valahol ha belegondoltok, azért ez elég vicces nem? HOgy a szerkesztők hány héten keresgéltek bögyös, belevaló macákat akik nem fogják vissza magukat a képernyő előtt, meg tökös pasikat, kemény fenékkel és olyan hassal, amin trapistát lehet reszelni. Erre heteken keresztül nem történik semmi, a 18+ kész vicc, itt még egy simogatás is élményszámba megy és kiderül, hogy két beválogatott pasi is homár. Ekkora melléfogást! Még szerencse, hogy Pókmajomban bízhatnak. Meg az alkoholban, amiből figyeljétek meg, egyre több lesz, hátha végre megpiszkálják kicsit egymást.

Liller 2011.04.27. 10:56:13

Hát én inkább szánalmasnak nevezném,mint viccesnek:)tőlem melegpornó is lehetne,csak legyen már valami szex!:)
De komolyra fordítva a szót,azért egyrészt megnyugtató,másrészt elkeserítő,h a magyar emberek közül-ez persze csak édenes statisztika-csakis egy "hivatásos" szexel kamerák előtt?!azért is sajnálom,h kiesett a Krisztián,mert kíváncsi lettem volna,h a Niki lefeküdt volna-e vele.
Na ja.én egy Robi-Linda menetet vízionálok a következő buli végére:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 10:56:45

@Hana30: szerintem alapvetően a fiúkkal van probléma, mert Niki meg Pókmajom kb. bármiben benne lenne néhány feles után. Amíg volt partner (Krisztián) addig volt eksön. Ezek a fiúk inkább egymást taperolják. Robinak szerintem csak a szája nagy.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.04.27. 10:57:01

Ez a főzés jó kis program volt. Remélem hamarosan a pasik bútorszerelésben mérik össze a tudásukat és az is kiderül végre, hogy ki bánik megfelően a szerszámával....

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.27. 11:03:08

@Benyeszke: most,hogy itt a tavasz jó kis újborsó ragu levest ennék, újrépával,csirkemájjal, vagy friss zöldbab levest kaporral, tejfölösen.:)

hú, csinálok is valamelyik nap tojásos nokedlit, friss ecetes salátával. úgyis most van saliszezon, kapok az ősöktől egy jó adagot otthonról.

GL-581 g 2011.04.27. 11:04:08

@IDEyoda: Ha már itt tartunk, Kristófnak üzenném, hogy semmilyen földi nyelv nem ismeri az "unszimpatikus" szót. Antipatikus, vagy ellenszenves, ha már egyszer, de unszim semmiképp.

@Éden Zina: "ennek ellenére a lányoknál alap elvi hibák vannak.
nem tanították őket főzni. ennyi."

Pl. valahogy a hagymaaprítás nem megy annyira a nőknek. Tavalyelőtt nyáron, egy bográcsolás alkalmával kétgyermekes családanyát tanítottam meg a hagymakockázás fortélyára, mert a hátamon futkosott a hideg, mikor egy kétmarékra fogott bontókéssel próbálta szétcsapdosni a postabélyeg nagyságú hagymacafatokat.

bia79 2011.04.27. 11:07:31

Pittát és Levit vissza a hotelbe!:)

Liller 2011.04.27. 11:12:40

@GL-581 g: ha már itt tartunk,mindkét szó helyes:)az egyik a latin,a másik a görög verziója ugyanannak a szónak:)bár arról megoszlanak a vélemények,h mindkét szó helyes-e,de az tuti,h egyesek szerint a latin unszimpatikus szót is lehet használni,nem csak a görög alakot...:)

Frucsasz 2011.04.27. 11:14:56

Valahol nagyon gáz, hogy 7 lányból egy (se) tudja megfőzni a világ 5 legegyszerűbb kajáinak egyikét.

De mentségükre szóljon, ahogy olvasgatom itt a hozzászólásokat, másoknak is kihívást jelent megkülönböztetni a paprikás csirkét a csirkepörkölttől.
Segítek: nem, nem ugyanaz a kettő. És még csak nem is a tejfölben tér el egymástól.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 11:15:01

@Éden Zina: igazán köszönöm, a maradék gyomorbelsőmet a levesek és a nokedli hatására emésztette fel a sav. :D

Ebből a szempontból rossz, hogy már nem lakom anyuékkal, annyira jó volt régen a kertben friss borsót meg paradicsomot enni.

@GL-581 g: a jó hagymaaprításhoz sokat kell gyakorolni, a bográcsolás kitűnő alkalom, mert olyankor kell pár kiló hagyma, akármi is készül :D

beacska 2011.04.27. 11:17:58

@Frucsasz: szerintem nem zárták volna ki azt, aki rak bele valamit pluszban (tejföl, habarás).
És ha már a kihívásoknál tartunk, az internetnek is kihívást jelent ezek szerint.
Nézd végig az első 10 találatot!

beacska 2011.04.27. 11:19:54

@Benyeszke: meg egy valamire való kés sem árt. Anélkül csak halálra kínozza az ember lánya, bármilyen gyakorlott is!

nnna, én kitaláltam: a szerkesztők direkte paródiának szánták ezt a feladatot. Olyan túlélő túra szerűen. AHHOZ képest csak 1 lett totál ehetetlen+

glyc-Erinke 2011.04.27. 11:20:10

kövezzetek meg, de én sem értem, hogy lesz vége ennek a csodálatos műsornak. Ha soha nem fogynak el, melyik retardált lesz alkalmas rá, hogy hirtelen felindulásból meggazdagodjon? Szerintem döntsön közöttük egy IQ teszt:)

bia79 2011.04.27. 11:21:30

@Benyeszke: a lejárt szavatosságú joghurtnak az égvilágon semmi baja, edd csak meg szépen!:)
véletlenül volt, hogy ettem párszor 2-3 hete lejárt joghurtot, mert későn vettem észre a dátumot rajta (később aztán ínséges időkben megismételtem a mutatványt, tapasztalva, hogy nyugodtan megtehetem). teljesen olyan volt, mintha friss lenne, ezek a mai kaják már annyi műcuccal vannak telerakva, hogy megromlani se tudnak igazán...

bgalgan 2011.04.27. 11:24:29

@glyc-Erinke: vagy egy felolvasó est! :D

glyc-Erinke 2011.04.27. 11:27:26

@bgalgan: igaz, nem kell itt nagy távlatokban gondolkodni, a napi híreket nem tudná a legtöbbjük zökkenőmentesen felolvasni.. szánalmas.hu, de tényleg:)

glyc-Erinke 2011.04.27. 11:28:38

nem is értem, hogy ha lett volna recept, az mennyiben segítette volna a lányokat.. :D

Hana30 2011.04.27. 11:31:40

@bia79: én is ettem már lejárt johurtot, semmi bajod nem lesz tőle. Gyomorba vele!

pi423 2011.04.27. 11:31:55

Szerintem ma este Robinak kell majd dönteni, hogy kivel szeretne maradni! És vagy Pókmajom, vagy Műfog fog este távozni!

Sapasang 2011.04.27. 11:32:20

@glyc-Erinke: :)
én megyek megeszem a pörköltemet (malackából) és eszek hozzá sok tejfelt és kenyérkét

Elgondolkodtato 2011.04.27. 11:32:41

Nem értelek Titeket. Főzni nomád körülmények között azért elég szar (volt, hogy lemezvágóval szeleteltük a csülköt), főleg ha két edény közül mindkét ételhez csak az egyik megfelelő...
Mindenesetre én is "csak" a pörköltig jutottam volna tejföllel, de amit ezek műveltek az szégyen a női nemre.
Tehát összefoglalva: adott körülmények között (machetával történő hagymavágás) én is két és fél óra alatt főztem volna meg, de az legalább ehető lett volna...
Az új csajok nagyon gyengék, végre lehetne már egy intellektuálisabb fajta is (akinek a véleménye nem szuvenír hanem szuverén) de azt hiszem ebben az évadban ez már hiú remény.

Darlingg 2011.04.27. 11:36:05

Sziasztok!

Eddig csak olvasgattam, de most már hozzá kell szólnom nekem is.
Randi közben s susnyásban: "Na, most erről mondd meg, hogy ló-e, vagy szamár."
Az egy tapír, te marha! :)
Egyébként meg a paprikás-csirke király.

glyc-Erinke 2011.04.27. 11:36:33

@Elgondolkodtato: de azért a 2,5 óra nem 6 óra... mondjuk már ott nem értettem én sem, hogy miért a serpenyőbe akarták beletuszkolni a csirkecombokat.
És a maradékkal mi lett? Szegény Juan, lehet, másnap az ágyat nyomta egy gyenge fosás-hányás hullám után:D:D

GRX 2011.04.27. 11:40:55

Igazán odafigyelhetnének a szerkik a reggeli eligazításnál. Fuck anál helyett úgy értették az utasítást, hogy fakanál, és tessék, ez lett belőle...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.27. 11:44:56

@Benyeszke: én relatíve sűrűn járok haza, és hozzám is "jön" némi ez-az.:))

dolna1978 2011.04.27. 11:45:05

Sziasztok!
Mivel itt mindenki arról pezseg, hogy nomádok a körülmények, akkor én most elmondom, hogy mit gondolok.
A körülmények egyátalán nem voltak azok, még godolkodni sem kellett volna ugyanis az rohadtul nem jutott senki eszébe sem, hogy a lábosban először felforralni a vizet, kiszaggatni a nokedlit (igen a vágódeszka segítségével, merthogy az igazi galuska azon készül), addig a keverőtálat elmosni, abba hidegvízet, kiszdni a megfőtt nokit, majd vizet leöntve átszedni a serpenyőbe.(hánytam attól amikor valamelyik tyúk a tésztaléből tette egyenesen a tányérra a baltanokedlit) Aztán mosogatni és feltenni a csirkepaprikást. Hát erről ennyit. Rohadtul nem kell hozzá garmandia edény és sok ész sem.

de hagyjuk, mert csak fehúzom magam rajta, hogy csipogás megy a semmiről, mert ez max híve tükrözte mindegyik csaj "logikai" képességét. Agyrém.:-(((

Ui: Dzsenit és Pókmajmot ki az édenből és..

Levit vissza az Édenbe!!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 11:45:12

@GRX: :DD Ez lehet az egyetlen értelmes magyarázat

GL-581 g 2011.04.27. 11:46:57

@beacska: Csak 1 volt ehetetlen? Háát... Aliz szétoregánózott rettenete mellett azért volt ott egy tál pipi, ami egyszerűen nyers volt. Vissza kéne nézni este, hogy azt ki követte el.
Éljen a szalmonella! :D

OFF
@Liller: Inkább elterjedtnek nevezném, mint helyesnek, de utóbbiról megoszlanak a vélemények. :)
Nem vagyok egy nyelvtannáci, mindenesetre kerülöm a használatát, s mindig próbálok kampányolni a helyesebb, vagy a belső keletkezésű alak mellett (németes fosztóképző, ráadásul német átvétel egy olyan görög szónál, ami direkt átvételként már része a szókincsnek... ez nekem bonyolult, mint Kristófnak a töltőtoll. :D )
ON

@glyc-Erinke: Az értelemsebbjét biztosan segítette volna. Jenny és Niki akkor sem villantott volna szerintem, Pókmajom meg pláne, aki azt nyilatkozta ugyebár, hogy "azt hittem, Kriszta pörköltje lesz a legrosszabb, mert mindent belerakott amit megfogott, például vörösbort".

Talán Kristóf fogalmazta meg azt a kritikát, hogy "a lányok egytől egyig kifelejtették a paprika nagyját a csirkepaprikásból... még jó, hogy nem a csirkét felejtették ki." :DDD

rexter 2011.04.27. 11:47:26

@bohumil stejskal: ahahahaahaha eleg jol osszefoglaltad.
en egyebkent nem lattam osszesen 30 percet sem a musorbol, ebbol 10 perc volt legalabb 4 hete, annyibol csak annyit allapitottam meg, uristen ez a dani+adam mekkora homer.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 11:48:34

Annyira bírom, hogy mindenki (köztük én is) jól felhúzza magát azon, hogy ezek a libuskák nem tudnak egy tisztességes pörköltet készíteni. Mindenki dühöng egy sort a maga módján, de végül mégis csak jobb helyzet, hogy mi itt vagyunk és tudunk csirkepörköltet/paprikást főzni ők meg "híresek" de körömlakkal fűszerezik a kaját.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.27. 11:48:57

@GL-581 g: nekem a hagymával egy rohadt nagy bajom van.
a mértani kockák gyártására mindig a rohadt sírás teszi fel a pontot, úgyhogy a vége mindig az,hogy valahogy felaprítom a hagymát könnyek közt,oszt annyi.

bográcsozásnál meg annyira pl nem ügyeltem a kis kockákra. akkora mennyiségnél, kisebb nagyobb darabok sem jelentenek gondot. úgyis szétfő mire megpuhul a marha lábszár.:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 11:52:27

@Éden Zina: én profi vagyok abban, hogy kivétel nélkül minden alkalommal a hagymás kezemmel törlöm meg a szemem amikor könnyezni kezdek...aztán ugye némi szünet következik.
Chilipaprikával hasonlóan jó buli ha valaki ki akarja próbálni :D

bgalgan 2011.04.27. 11:58:16

átmentünk főzőtanfolyamba! :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.27. 11:59:56

@Benyeszke: régi hagyomány,hogyha állítólag vizet veszel a szádba és ott tartod, kevésbé csíp a hagyma illóolaja darabolás közben.
na, ezt kipróbáltam, nem működik.:)

az egyetlen praktika,hogy gyorsan pucold és darabold és akkor kevés nyűggel megúszod.:) vagy a szabadban pucolj, ha megteheted, és akkor jobban elillan a cucc.
mindenesetre az olajon piruló hagyma illatánál nincs jobb.
illetve csak egy: az olajon piruló fokhagyma illata.:)

Britte 2011.04.27. 12:00:53

@cöcke: Állításuk szerint nem, de azért szerintem nem így van. :)Sokuknak bejön szerintem.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.27. 12:03:24

@bia79: ja, benyeszkének én is javaslom a lejárt joghurtot.

figyi, benyeszke, egy élőflórásnál tuti nem gond.
most kettővel több baktérium/gomba nem mindegy?:)

ratrider02 2011.04.27. 12:05:05

@Éden Zina:
Nekem egy taktika jött be hagymapucolásnál. Gyerekkorom óta szemüveges vagyok.
3 éve váltottam kontaktlencsére. Kellett egy év mire rájöttem, mi nem stimmel hagymapucolás közben. Aztán leesett. Nem könnyezek :)

Sapasang 2011.04.27. 12:06:07

@Benyeszke: nekem sikerült ráfutnom a chilire egyszer...

_izée 2011.04.27. 12:09:07

Pókmajom eddig nem magát adta, de most igen. Ez milyen gyenge? Ezt ő elhiszi magának?

iqbajnok qrva

_izée 2011.04.27. 12:09:56

Pókmajom eddig nem magát adta, de most igen. Ez milyen gyenge? Ezt ő elhiszi magának?

iqbajnok qrva

nyílegyenes labirintus 2011.04.27. 12:15:03

Hopp és megint nincs új a nap alatt, már feltalálták. Hagymapucoláshoz:standby.blog.hu/2007/11/19/szemuveg_hagymapucolashoz

GRX 2011.04.27. 12:15:47

Igazán odafigyelehtnének a szerkik a reggeli eligazításnál. Az utasítás úgy szólt, hogy estére legyen fuck anál, ők meg úgy értették, hogy fakanál, erre tessék, összehoznak egy ilyet :-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.27. 12:17:24

Ezt most olvastam az NLC-n a műsorról.

"A Viasat3 eddigi legdrágább műsorát Kolumbiában forgatták, egy dúsan bekamerázott luxusszállodában. Az induló pakk öt fiú és öt lány volt, a cél pedig a lehető legtöbb időt eltölteni a műsorban – ez pedig csak akkor lehetséges, ha van párod. Aki a legtovább marad, megnyeri a főnyereményt
'

Namost.
Ez így érdekes, mert ezek alapján csak az nyerhet, aki a kezdőcsapatban is benne volt.
Hiszen egy esetleg Robi-Linda párosnál hogyan beszélhetnél legtovább bennmaradásról?

Rohadt zűrös az egész, na.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.27. 12:18:27

@ratrider02: oké, innentől napszemüvegben pucolok hagymát!:)

Elgondolkodtato 2011.04.27. 12:21:45

@glyc-Erinke: ez igaz, nem hat óra, de nem is állnék le közben megfejteni az élet nagy titkait:D
@dolna1978: szerintem látszik, hogy rutinos főző vagy, valószínűleg minimum két gyerekkel (bocsánat, ha nem így lenne)
@Éden Zina: Végre valaki aki szokott bográcsozni, halllellujaaaaa:))))) Az igazság az, hogy inkább heti két bogrács (az elmaradhatatlan pálinkával) mint egy konyhai főzicske...

A hagymapucolásra és szeletelésre kitaláltam egy nagyon okos dolgot, megpróbálok minél kevesebb időt a hagyma fölé hajolva tölteni;)

cöcke 2011.04.27. 12:22:04

@Éden Zina:
Én meg azt nem értem,hogy nyerheti meg egy, azaz 1 db ember a játékot,amikor párban lehet csak bent lenni.
Na igen, az meg már a magyar verzió sajátossága,hogy nem baszódott még ki a kezdő csapatból szinte senki,gyanítom máshol tök sűrűn rotálódnak,mert nem a csapatszellem,meg a barátkozás motiválja őket,hanem a nyeremény, ha lenne egy szikrányi esze bármelyiknek is,pl. legutóbb Robinak, simán kihajítja az Ádámot/Danit/Kristófot, így ő is ugyanolyan beáldozhatóvá válik előbb-utóbb,mint Krisztián, de totál hülyék sajna, és ez nem jut el az csökött agyukig.

Britte 2011.04.27. 12:24:08

@Éden Zina: Szerintem már maguk is belezavarodtak az egészbe, de úgy gondolták hogy mindegy úgyis azon van a lényeg hogy a lehető legtöbben nézzék. Azért kíváncsi vagyok mi lesz ennek az egész fejetlenségnek a vége. :)

Hana30 2011.04.27. 12:25:47

@Benyeszke: Tudjátok mi ebben a szép? Hogy tegnap a kedvesemmel néztük az ÉH-t és azon röhögtünk, hogy ezek a lányok mennyire bénák. Tudni kell, hogy én rendszeresen főzök (tehát gyakorlatilag kétnaponta)és nagyon ritkán fordul elő az, hogy valami ne sikerülne. Mert szerintem még a legjobbaknál is vannak néha bakik. És akkor tegnap az én kedvesem odakucorgott mellém, átölelt és egy puszit nyomott az arcomra, elismeréséül annak, hogy neki nem kell ilyen förmedelmeket enni. Úgyhogy a tegnapi rész bármilyen unalmas is volt lányok, de már megérte!

Elgondolkodtato 2011.04.27. 12:29:40

@Éden Zina: Szerintem az NLC értelmi színvonala (feldolgozni a Viasattól kapott információkat) mutatkozik meg itt:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 12:38:32

@Hana30: ez olyan aranyos, nálunk is szokott lenni néha.

Ilyenkor gondolom, hogy megérte az a töménytelen mennyiségű krumplipucolás és tojásfehérje-felverés amit otthon kellett csinálni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.27. 12:40:51

Meglep, hogy nem láttok át Robi zseniális húzásán... Amikor belengette Pókmajomnak a hazautat, tulajdonképpen arra célzott, hogy azt a nőt fogja választani, amelyik ad neki pinát. És milyen igaza van!

Szederinda 2011.04.27. 12:44:09

@beacska: hát, én nem sajnálom, ő nevelte és bizonyára tudja, miért nevelte ilyenre... a "nézdd meg az anyját, vedd el a lányát" -nak pont ez az alapja.
Én mondjuk ezt kiterjesztem a faszikra is, szerintem nagyon is jól lehet látni kinek melyek az alapvonásai, ha a megismerésénél nem hagyod figyelmen kívül azt a komponenst, hogy milyenek azok, akik felnevelték az illetőt.
Persze ez csak kontextusban érvényes de azért azt nem hiszem, hogy Zsenike anyukája az értékrendjét illetően olyan nagyon különbözne a lányától :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 12:48:51

@"the dragon": és ha Lindának nincs? Vagy nem csak az van? Tök buli lenne! :D

beacska 2011.04.27. 12:51:37

@Hana30: nekem azért érte meg, mert eddig azt hittem, az anyósom szar paprikáscsirkét készít, de ha itt mindenki azt mondja, hogy így kell csinálni, akkor én rájöttem, hogy szégyenszemre nem szeretem a pcsirkét. :( mert nekem abba kell matéria: tejföl. Anélkül nem tudom megenni.

beacska 2011.04.27. 12:54:19

@Szederinda: én Linda fogai miatt mondtam csak. Nem a viselkedéséért. Mert a fogairól nem tehet (az anyukája mondjuk igen, én most küldtem vissza a lánygyereket újra megmosni a fogát a fogszabályzó mellett is)

beacska 2011.04.27. 12:55:44

@beacska: jaaa, tényleg, nem is a fogára írtam! a transzi megjegyzésekre (csap a homlokára)

Hana30 2011.04.27. 12:57:53

@beacska: Igen, én is csak tejföllel szeretem. Anélkül nem az igazi.

_Molly 2011.04.27. 13:00:59

@Kurayamino: "Sixx! 'Robiék egy kocsmához élnek' ehelyett nem ÉRNEK-et akartál írni? :)"

Igen, sixx ma valóban gyorsan dolgozott, a szövegben akad néhány elütés. Én meg ezt vettem észre: "Címkék: éfden hotel"

Persze ezek igazából lényegtelen dolgok. Az írás szuper! :))))

Hana30 2011.04.27. 13:05:14

@"the dragon": Igen , ez elgondolkodtató. Mert mit is mondott neki? Ugyanolyanok vagytok, ugyanannyira tetszel, ő nem tetszik kevésbé, mint te... finoman célozva arra, hogy virits valamit kislány, mert különben hazaküldelek. Ehhez képest az lenne vicces, ha a két fekete helyett bevállalná Dettit!- bár ez valamiért mintha eszébe sem jutna.

dolna1978 2011.04.27. 13:17:32

@Elgondolkodtato: Köszi! Egy része stimmel.. a főző, a rutint meg 13 éve vezetett saját háztartás hozta, a 2 gyerek nem stimmel egyedülállóként :)
A nagy család (egy laza családi ebéd nálunk vasárnaponként 15 fő anyáméknál a testvéreimmel ha hazamegyünk) esetében ugyebár azért egy-kettőre bele lehet jönni. Helyzeti előny, hogy az anyai nagymama 14 éves korára a lgjelentősebb dolgok (lecsó, levesek, pörköltek, sültek, kelttészták, piskóták, palacsinta stb.) főzésére fiúkat-lányokat egyaránt megtanít, sőtt.. kötelező megtanulni. Én mondjuk szeretem ha egy pasi a konyhában nem csak a helyet foglalja, vagy nysafog 5 perceként nyitgatva a hűtőajtót, mintha az előző 15 perc elteltével bármi bekerült volna.
A bográcsozós buli is frankó.. az alkohol - egy jó bor, előitalnak jó kis házipálinkőával - jó fej emberekkel... királyság.. :-)))

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.27. 13:18:02

@Benyeszke:

Dani és Ádám liezonja után én már semmin sem lepődnék meg.

@Hana30:

Héló, azért ez nem egy három ismeretlenes egyenlet, hogy elgondolkodjunk rajta! így van, és kész.

Szederinda 2011.04.27. 13:19:44

@"the dragon": hát, szerintem a Pókmajomnál nyitott kapukat dönget (hihi), mert annak köll a Varázsceruza különben megpusztul, neki napi min 1 kufirc után elvonási tünetei lehetnek :)
És az is biztos h tetszik a csajnak úgyhogy a bugyiba könnyen beengedné a Travis (mennyire burkolt vok már :) )

szóval talán nem is az a kérdés, ki fekszik, hanem hogy ki fekszik előbb? :)

Szederinda 2011.04.27. 13:21:59

@beacska: áááá, én akkor félreértettem, teljesen úgy kapcsoltam, hogy ezt Zsenikére írtad :)))))

cöcke 2011.04.27. 13:22:18

Én azt nem értem, miért van az,hogy ha egyszerre két új "csábító" jön, azonnal borítékolható, melyiknek kell eltakarodnia.

glyc-Erinke 2011.04.27. 13:22:19

@ratrider02: akkor szerencséd van, én is lencsét hordok, de úgy zokogok hagymavágás közben, hogy öröm nézni.. még rosszabb talán, mint lencse nélkül:D

dolna1978 2011.04.27. 13:25:07

@Szederinda: hát.. ahogy felcsillant a szeme Róbertnek, amikor beköltözött Műprotkó.. lazán benne lenne egy 2+1 felállsban... bár el tudnám képzelni, hogy meg is lepődne :)

ui: az elírásokért bocsánat, még nem szoktam meg az új körmeimet:)

Szederinda 2011.04.27. 13:32:41

@cöcke: mer legalább csábítóak lennének :)
Egyébként Linda eddig megfelel annak a nőtípusnak, amelyről a minap esett itt a kommentmezőn szó: öntudatos és van esze,hogy ne mutassa h van-e esze :)
Na ezért lehet borítékolni, a szerkek valamiért a játékosokhoz hasonlító típusokat visznek be.
Mármint a kiejtésre szánt játékosok típusaihoz hasonlókat:)
Nem egészen értem, miért mert a külső hasonlóság itt eddig egyik bentlakót sem tévesztette meg...

glyc-Erinke 2011.04.27. 13:33:38

@cöcke: az egész egy nagy káosz, sehol sincs leírva vagy elmagyarázva, hogy akkor most hogy is ér véget és meddig kell nézni a fogyatékosok nyári táborát. A legjobb az egész műsorban a másnap reggeli HV :D esküszöm lassan már csak ezért nézem (vagy mostanában már nem is nézem) hogy utána elolvassam sixx zseniális írásait és nyugtázzam, hogy bazz, tényleg erre hajazott a tegnap látott jelenet.. és visítva görnyedjek az asztalra:))

ratrider02 2011.04.27. 13:35:49

@glyc-Erinke: hm. én nemtom, de mióta ezt felfedeztem bátran merek szembenézni a hagymával. És tényleg nem könnyezek....

Szederinda 2011.04.27. 13:36:51

@dolna1978: :) jaja, a csaj meg úgy megfagyott a lehetőség ötletétől, mint őzike az M7-esen :)) instant frigid lett :))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.27. 13:37:38

@cöcke: engem a múltkor kioktatott valaki,hogy nem egy ember nyer, hanem pár, de mondjuk ez is vicces.
mondjuk bekerül Éden Edömér az utolsó előtti héten, kiüti mondjuk Éden Kristófot.
Teszem azt, a gyöngytyúk nyer valami csoda folytán és akkor vele nyer Edömér is, aki két hete van a játékban?
Ne máááár.

@Elgondolkodtato: máshonnan kaptál érdemi leírást a játék lényegéről? az a baj,hogy nem. legalább az NLC próbálkozott. inkább azt mutatja ez,hogy maguk a készítők is variálnak.

Bográcsban pár alkalommal főztem már több emberre. Slambucot és marhapörit.
Ahhoz képest mind elfogyott, szal vállalható lett.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 13:39:18

@Szederinda: ez azért van mert valójában férfi. Vagy az volt. Vagy az lesz :D

Szederinda 2011.04.27. 13:44:29

@Éden Zina: Wikipedia például elég jó infókat tartalmaz, csodálkozom, hoyg csak én vetődtem oda :)))
Sztem ez is bele kellene tenni egy gyikbe...: en.wikipedia.org/wiki/Paradise_Hotel

Phaszphej · http://phaszphej.blog.hu 2011.04.27. 13:45:15

Bohumilnak kellene irnia ezeket a hogyvoltokat :)

szepi79 2011.04.27. 13:52:06

@Szederinda: tényleg elég jó dolgok vannak ott. a leghasznosabb az a táblázat, ami mutatja, hogy ki mikor ment be és esett ki. bár, ahogy elnézem, ott sokkal kevesebb epizód volt, így kevesebb ember is ment be újként.

Szederinda 2011.04.27. 13:52:57

@Phaszphej: ht, sztem sixx postjait jól kiegészítik bohumil kommentjei.
Azért ne felejtsük el,hogy EZ a blog elsősorban milyen céllal jött létre, lásd jobb felső sarok :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.27. 13:53:48

@Szederinda: értem én, de talán a műsor készítőinek kellett volna már egy értékelhető leírást közreadniuk.

nekem se jutott eszembe, pedig gépnél melózom, akkor képzeld el azokat, akik egyáltalán nincsenek net közelben, vagy/és nem beszélnek angolul, stbstb

szepi79 2011.04.27. 13:55:11

@glyc-Erinke: az valahol emlitve volt, hogy 48 napig tartott a játék, most vagyunk ugyebár a 30. résznél, még van hátra 18. lassan már nem jön be több új arc.

Szederinda 2011.04.27. 13:56:51

@Szederinda: úgy értem, sixxnek muszáj elsősorban az információtartalomra fókuszálni, kevesebb a szabadsága bohumilnak.
Egyébként le a kalappal, ha minden nap kvázi elvárt lenne HV-t írogatni és biztos megunnám hamar...

_Molly 2011.04.27. 13:58:27

@Éden Zina: "Ez így érdekes, mert ezek alapján csak az nyerhet, aki a kezdőcsapatban is benne volt."

Igen, látszik, hogy nem jogász fogalmazta meg. Pedig egy ilyen költséges műsorban egy 25 milliós nyereményt villogtatva nem ártana szakszerűen és egyértelműen fogalmazni, szerintem.

Pont olyan zavaros, mint Pesten a BKV-megállókban kint lévő táblák. Eszerint, "ha rágyújt, akár 50.000 Ft büntetést is fizethet". Na ja, és ha nem gyújtok rá, hanem már égő cigivel-pipával-szivarral sétálok a megállóba?:-o Akkor nyilván füstölhetek kedvemre, ez jogilag egy tök-dilettáns befenyítés.

Szederinda 2011.04.27. 14:06:21

@Éden Zina: hát itt a célközönség úgy néz ki nem azok, akik nem neteznek, különben FB oldal helyett valami offline kampánnyal indított volna a csatorna...
Egyébként a csatorna honlapján megabannerrel jelzik, hogy itt a műsor, ott is van némi infó.
Igaz nem sok mert az első szezonoknál arra építenek, hogy a nézőnek ez a valóságshow struktúra annyira új lesz, hogy végignézi. A második szezont meg már csak a meglévő nézőkre tudnák úgyis építeni és ez már az első szezonnál szivárogtatott infókl mennyiségétől úgyis független.

Szóval nem érdekük, hogy a nézők tudják a játékszabályokat, így néz ez ki.

_Molly 2011.04.27. 14:12:09

@Szederinda: Oké, de ha a játékosok sem tudják a szabályokat, az már übergáz.

Ilyen alapon a végén mondhatják, hogy a nyereményt T69-es viszi el a stájlisztjával, mert itt ugye ez az Éden Hotel, ahol bármi megtörténhet, ők megmondták előre...;P

cöcke 2011.04.27. 14:14:35

@Éden Zina: na de, ha egy PÁR nyeri meg, akkor mi értelme volt Szandra Robinak tett üzleti ajánlatának? (Hogy,ha együtt végigviszik a játékot,feleznek, ezek szerint így is úgy is az lenne...)

Szederinda 2011.04.27. 14:17:00

@Elgondolkodtato: egyébként, NLC. anno egy évfolyamtársam aki amúgy médiaszakos lett, elment az nlc-hez dolgozni mert ő "újságíró akar lenni".
Hát, az a csaj nem volt különb a Zsenikénél és bakker tárt karokkal fogadták. Sírtam a röhögéstől.
Nem azért mert olyan jó fogás volt, hanem mert a gyakornok=ingyenmunka.
Szóval az NLCnél aztán van olyan "magas" a színvonal, mint a Velvettyen...

szepi79 2011.04.27. 14:19:59

@_Molly: "Oké, de ha a játékosok sem tudják a szabályokat, az már übergáz."

nem, ez a műsor része. bevallottan. erre a utal a jelmondat, hogy bármi megtörténhet.

Szederinda 2011.04.27. 14:20:37

@_Molly: :))) hát még az is lehet :)

Azért szabályok természetesen vannak, mivel ez egy licenszműsor. Csakhát szerződésesen titkosak és egyedül a csatorna határozza meg, hogy mikor kerülhetnek nyilvánosságra és milyen módon, aki bemenetelre szerződést köt az titoktartást fogad ezekre nézve.

sélli_ 2011.04.27. 14:24:50

@szepi79 - Harciteknős idomár: Tegnap Kriszta azt mondta a 'riportban', vagy hol, ahol internyúvasztják őket, hogy már közel a vége, és nem akar most kiesni. Akkor hogy hogy még 18 adás? Kicsit zavaros.

Skanoja 2011.04.27. 14:27:10

Én is kiakadtam a lányok főzőtudományán, főleg Alízén. Azt állítja, hogy mennyire tud főzni, de recept nélkül nem tudja megkülönböztetni a paprikát az oregánótól??? Kérdem én, melyik receptben van leírva, hogy "A paprika, porszerű, élénkpiros anyag, nem összekeverendő a zöld, levélkeszerű oregánóval". Értelmesebbnek képzeltem. A főzés egyébként szerintem fejleszt némi logikát meg kreativitást, tehát elvileg ha valaki TÉNYLEG szokott főzni, attól hogy ilyen ételt pont nem, jobban fel kéne tudnia találni magát. Arról nem is beszélve, hogy 6 óra alatt mi a fenét csináltak? Egyszerűen röhej. Előkészített hozzávalók mellett legrosszabb esetben is két óra. (Ja, és huszas éveim elején járok, nem kell ehhez 10 évnyi főzési tapasztalat.)
A műsor egyébként szerintem is borzalmasan kiszámítható és unalmas kezd lenni. Már abban sincs semmi izgalom hogy új embereket küldenek be, mert szinte mindig ugyanaz a forgatókönyv zajlik le.

Móka na 2011.04.27. 14:28:09

@bohumil stejskal: Hát ezt csak most sikerült végigolvasni... nagyon jó volt, habár találtam 1-2 ismétlést. Azt pedig, hogy az asszonyban megtaláltad volna a foltot, nem hiszem, ilyen mocskos szájú asszonka nincs is, még neked sem juthat ilyen, remélem :):

szepi79 2011.04.27. 14:29:23

@sélli_: úgy közel a vége, hogy már nem megy be új ember, vagy max 1 eresztés.

glyc-Erinke 2011.04.27. 14:30:13

@Szederinda: hmm nézegettem, de ott pl. az első évadban a nyerő páros egyik tagja csak a 11. epizódban lépett be és finalista lett.. (30 epizód volt). A másik döntős pár mindkét tagja később jött vendég volt. Ha itt is így lesz, akkor nem biztos, hogy a kezdőcsapatból marad valaki a végére.. Zavaros ez, akárhogy is nézem. Aki legtovább tud maradni, az nyer, ott is ennyit írtak..

glyc-Erinke 2011.04.27. 14:35:49

még egy lehangoló hír, az amerikai első évad 3,5 hónapig (2003. jún. közepe - okt. eleje)tartott a nyomorult 30 epizód... itt meg még csak márciusban kezdődött, ugye? szép remények..

GL-581 g 2011.04.27. 14:54:12

@Szederinda: Ez érdekes, köszi a linket! :)

Úgy tűnik, hogy ott is volt olyan, aki az elejétől a végéig benn volt.
Vajon a táblázatban nem szerepelnek az 1-2 napra beküldött alibiemberek? Vagy ott nem voltak Toldik, Szőke Rúdonrángók és Halálfejes Tündék?

Illetve, ez a nyeremény is érdekes. Az elsőnél ketten nyertek, a másodiknál már csak egy. A norvég verziónál olvasható asszem, hogy a győztes elosztotta a nyereményét a másik két (három) befutó között.

Az elsőben volt egy csaj (neve Beau, vajon lány?), akit nem értek: bement az 1-21. részekben, s kiesett a 16-26. részekben. Lehet, hogy ott ő volt Szent Dani? Vagy kissé elírták?

Persze ettől nem lettünk okosabbak, mivel a jelek szerint minden országban csavartak egy kicsit a dolgokon. Lehet, hogy a magyar is megint egy új verzió lesz.
Pl. kiderül a végén, hogy a 25 misi sajnos nincs meg, mert Pinokkina elköltötte kokainra, ellenben az adósság fejében a finalisták maradhatnak kokacserjét permetezni. :D

bohumil stejskal 2011.04.27. 14:55:17

@Móka na:
hidd el nekem, van ilyen asszonka.
egy tünemény... :D

glyc-Erinke 2011.04.27. 14:56:17

@GL-581 g: "Pinokkina elköltötte kokainra, ellenben az adósság fejében a finalisták maradhatnak kokacserjét permetezni" ez lenne a meltó befejezés:D:D

_Molly 2011.04.27. 14:56:45

Hopsz!

Most az előzeteseben azt mondták, hogy kiesik egy ember és ezzel FELBORULNAK AZ ERŐVISZONYOK. Talán végre lesz vmi feszkó?

gastro, missing in action 2011.04.27. 15:00:52

egy ember fog nyerni. a végére marad 5 pár, akikből előbb lesz 4, majd 3, majd 2, majd marad egy pár, akikből a nyertes tagot a már kiesett 4 pár tagjai fogják megszavazni. Kicsit survuvoros tribal jellege van. Legalábbis ezt én így képzelem. De, hogy ezen rugozzon itt basszus a kommentelők fele?! Hát miért nem írtok a viasatnak?

GL-581 g 2011.04.27. 15:01:14

@_Molly: No, ez érdekes! Az erőviszonyokat sztem a lányok közül Pókmajom, Jenny vagy Niki tudná borítani. Krisztát tuti nem teszik ki, ha már egyszer félvédettséget adtak neki csütörtökre. Aliz és a két új kevés az erőviszony-borításhoz.

@glyc-Erinke: Mert aédenhotelben bármi megtörténhet! :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 15:02:42

@glyc-Erinke: akkor szerintem szavazzuk meg, hogy ez legyen a vége! Ezerszer jobb mint bármi ami a szerkesztők fejéből kipattan :D

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2011.04.27. 15:06:42

@glyc-Erinke: A legtovább marad nem az időtartam. Hanem, hogy a legvégéig ki marad. Valszeg az utolsó 2-3 hétben nem jön senki csak szépen hullanak kifelé. pl a hét közepén valami ürüggyel valaki aztán csütörtökön meg párválasztón.

Elgondolkodtato 2011.04.27. 15:07:09

@dolna1978: Hm, a 15 fő még nem jött össze, egyenlőre csak 7-re főzők minden második harmadik hétvégén, de legalább TUDOK FŐZNI ha kell:) Bár Én nem iskolában tanultam mint Alíz;D

@Szederinda: Én ezen igazán sírni tudok, sajnos nem egyszer előztek már be ilyen Dzsenikék az állásinterjúkon, soha nem értettem, hogy a bús büdös fenébe tudják előadni azt, hogy tökéletesek... Még szerencse, hogy a jelenlegi munkahelyemen egy ilyen kategóriájú lány (25 éves) közölte a gazdasági igazgatóval (60 éves hölgy), hogy "VELEM A VÉGZETTSÉGEMNEK MEGFELELŐEN BESZÉLJ, JÓ?"
Ezért dolgozhatok most itt:DDD

webmestar 2011.04.27. 15:08:47

Éden Lina inkább Lajos

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 15:09:14

"VELEM A VÉGZETTSÉGEMNEK MEGFELELŐEN BESZÉLJ, JÓ?"

@Elgondolkodtato: hát ezen besírok. :DD Ilyenkor azt kívánom, hogy bárcsak tizedannyi önbizalmam lenne mint egy olyannak aki bevállal egy ilyen beszólást.

Halapennyo 2011.04.27. 15:11:39

Ha minden igaz május 26.án lesz vége.

Másodszor szerintem nem akkora katasztrófa, hogy nem tudnak főzni. Anyukám is csak akkor tanult meg főzni mikor elköltözött otthonról szerintem nincs ebbe szörnyűség. Itt minden lány elmondta, hogy még otthon lakik, gondolom az anyjuk főz rájuk. Van még idejük megtanulni. Az meg, hogy oregánót rakott Aliz a paprika helyett, hát gáz, de veletek még sose fordult elő, hogy véletlenül félre nyúltatok és nem vettétek észre, az idegességtől vagy mert kapkodtatok? És tudom, hogy nem mentség az 5 órára, de ha jól láttam csak 2-3 ilyen főzőplatni volt vagy mi, így várniuk kellett egymásra.

szepi79 2011.04.27. 15:11:56

@Elgondolkodtato: még mindig jobban járt, mintha azt mondja, hogy "velem a tulajdonságaimhoz mérten bánj" :D

szepi79 2011.04.27. 15:15:45

@Halapennyo: én egyszer zsemlemorzsa helyett búzadarával sikerült panírozzak :D végül is megsült, csak koppkemény lett a külseje, és fehér. de a husit ki lehetett belőle enni. igaz, engem egy darab kamera nem vett akkor, és szárnypróbálgatásaim eleje volt. szerencsére azóta továbbfejlődtem.

RedHotTears 2011.04.27. 15:18:08

@_Molly: csaj szerintem itt már nem tud erőviszonyt borítani. Max ha PM megy, akkor megszűnik az ellenségkép I. Ádám Korleóne királyságában. Marad a belső mag, meg az udvartartás szélén néhány bármikor feláldozható ember, ha a szükség úgy hozza, pl. védettséget kap egy új.

Szederinda 2011.04.27. 15:18:21

@Skanoja: sztem Alíz összekeverte a szavakat, ő nem tud főzni, csak tanult :))))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 15:21:11

@Halapennyo: @szepi79 - Harciteknős idomár: én egyszer liszt helyett porcukorba forgattam a halat. De csak egy szeletet, aztán észrevettem :D
Ezennel gyónjon mindenki most és azonnal! :D

cöcke 2011.04.27. 15:21:29

@Halapennyo:
"Az meg, hogy oregánót rakott Aliz a paprika helyett, hát gáz, de veletek még sose fordult elő, hogy véletlenül félre nyúltatok és nem vettétek észre, az idegességtől vagy mert kapkodtatok?"-nem

Elgondolkodtato 2011.04.27. 15:21:55

@Halapennyo: De, én kevertem már össze a sót a cukorral... De azok legalább kinézetre hasonlítanak egymáshoz!!!

@Benyeszke: Ezzel én is így vagyok... Valószínűleg nem itt tartanék:D

Elgondolkodtato 2011.04.27. 15:24:57

@Benyeszke: És nem mellesleg úgy vették fel, hogy az akkori kolléganőmnek az interjú után kijött áradozni a HR manager (na az ő önbizalmával sincsenek problémák:D), hogy "megfogtuk az isten lábát":DDD

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 15:26:43

@_Molly: "Pont olyan zavaros, mint Pesten a BKV-megállókban kint lévő táblák. Eszerint, "ha rágyújt, akár 50.000 Ft büntetést is fizethet". Na ja, és ha nem gyújtok rá, hanem már égő cigivel-pipával-szivarral sétálok a megállóba?:-o Akkor nyilván füstölhetek kedvemre, ez jogilag egy tök-dilettáns befenyítés. "

A vonatokon meg a Kérjük ne blicceljen, naaaaa léccci léccciii típusú matricák? Nagyon komoly.
(OFF)

Móka na 2011.04.27. 15:30:42

@bohumil stejskal: Azt hiszem megfejtettem.. egyik héten Ő az asszonka, másik héten te :o). Ezt így tudom elképzelni, de majd jön Csatti végre egyszer mán valahára és felvilágosít minket. Szegénynek hosszúra sikeredett a Húsvét vagy rövidre a kommentelős pályafutása. Üzenem, szerintm többen is üzenjük, hogy hiányzik nekünk :D.

Mosoly jöhetnél már te is, Rambo meg gyakrabban is kommentelhetne, nekem bejön az ő stílusa is, de nem lehet rá alapozni, néha napokra eltűnik.

Vörös beértél már melóba??

Móka na 2011.04.27. 15:39:39

@mosoly73: Meg is jöttél hehehehe

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 15:45:55

Most sikerült végigolvasnom. :) Nagyon jóvóóóót mind sixx, mind bohumil, és mindenki más is. :) Öröm olvasni titeket! :)

OFF
sixx miatt elolvastam a Trónok (Trollok?) harca hogyvoltot is, aztán meg is néztem. Mondjuk mindkettőből a feliratost sikerült elkapnom. :(
Még nem biztos, hogy nézni fogom, de olvasom majd! :)
ON

Az én párom nem szereti a pörköltes kajákat, nem főzök neki ilyet, de azért aki rendszeresen főz, az elboldogult volna vele.

Kriszta nyereménye, hogy Dani mögé nem állhatnak az új lányok, de sokra megy vele, ha közben más miatt ő meg kiesik pl. Ez is köszi nyeremény egy régi tagnak. Az újak kaptak volna védettséget maguknak biztos.

Szerintem az előzetesben látható ijedtség a kiesés lehetőségének szól és nem az eredménynek.

Jó, hogy volt ez a főzőverseny, úgyis uncsi volt már kicsit. Most majd a fiúk kiviszik a szemetet, azt is el lehet rontani! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 15:49:47

A sok kajától megéheztem. Bundás kenyeret akarok enni. Fokhagymásan (a tojásba teszem), tejföllel kenve. Majd még benézek, írjatok addig, legyen mit olvasnom! :)

Móka na 2011.04.27. 15:51:47

@mosoly73: Na én nem tudom, hogy kezdjem el nézni, olvasni vagy csak hogyvoltozzam a Trónokat. @szepi79 - Harciteknős idomár: Láttam, hogy te kommentelsz is a Trónokon, még tegnap :), te olvastad a könyvet? Vagy csak nézed a sorit? Tudja valaki véleményezni a problémám? Azaz mi a jobb vagy mi lesz a jobb? ELőbb megnézni és esetleg elolvasni vagy fordítva?? Segítség???

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 15:51:50

@mosoly73: én mindjárt lelépek bevásárolni az esti csirkepörkölthöz :D

Elgondolkodtato 2011.04.27. 15:56:06

@mosoly73: Szerintem még így is uncsi:( Ha Ti nem lennétek, már nem is nézném:)

Sapasang 2011.04.27. 16:02:47

Én is dobtam már bele három kanál sót a tejeskávémba, mentségemre átvertek :) Nos, kihánytam az első nyeletet...

Sheeva 2011.04.27. 16:08:01

@Sapasang: én meg liszttel szórtam be egy tepsi süti tetejét porcukor helyett... régi szép idők...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 16:09:03

@Sapasang: nekem egyszer a barátom belecsempészett az éppen hűlő főtt tojások közé egy nyerset is. Képzelheted milyen volt mikor meg akartam pucolni..:D

Sheeva 2011.04.27. 16:09:10

@mosoly73: május 9-ig nem is találsz szinkronos Trónok Harcát. egyszerre mutatták be mindenhol, még nincs szinkron.

szepi79 2011.04.27. 16:14:54

@Móka na: olvasni nem olvastam, nem is szándékozom most már, legalábbis az első széria végéig. azért van jópár dolog, ami nekem nem tiszta, szóval márcsak ezért is biztos később el fogom olvasni a könyveket. (egyelőre még jobb csak a sorozatot nézni, meg jelenleg mást olvasok.)

szerintem a HV-kat mindenképpen olvassad, akár nézed, akár nem :)

remélem, tudtam segíteni.

Halapennyo 2011.04.27. 16:21:54

@Elgondolkodtato: Na a cukor só összekeverés nálam is volt már. Finom lett a tea:D

Egyébként tényleg mióta Dani visszatért tök unalmas lett.

Móka na 2011.04.27. 16:22:02

@szepi79 - Harciteknős idomár: Na köszi. Nekem ilyen szempontból a True Blood jó nagy mellényulás volt. Nézem a sorit - amgolul- más alig várom a 4. évadot. Az első kettő után megvettem az első 3 rész könyvváltozatát - akciósan- ne nézz hülyének - és hát sokkal sokkal rosszabb az írott változat. Azaz nagy kaki.. még a szórakoztató irodalom kategóriában is. :).
Azt hiszem akkor megnézem a két részt, elolvasom sixx remekműveit és majd meglátom, hogy akkor hogy legyen.

GL-581 g 2011.04.27. 16:22:14

@mosoly73: Amíg még forró, reszelj rá sajtot. Valami isteni! :)
Tejfölösen még nem kóstoltam, de remekül hangzik.

@Benyeszke: Ne felejts el oregánót venni! :DDD

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 16:25:13

Nem szeretem a feliratos filmeket. :(

Kész is a bundás kenyér (nem szőrös!), és nem volt 5 óra. Hmm enyém a védettség? :)

@Benyeszke: biztos fincsi lesz! :)

Hol vannak a Gábor fanok? Még énekelt is nektek tegnap! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 16:30:15

@GL-581 g: Igen. Úgy is jó. :) Megkívántam a tejfölt, annyit emlegettétek. A tejfölbe is tettem fokhagymát. Ma nincs csók, mint Pókmajomnál. :)

szepi79 2011.04.27. 16:30:50

@Móka na: elvileg a trónossal nincs ilyen baj, az kultikusan kedvenc mindenkinél, aki behabzsolta, ráadásul még az olvasók is elismerően kommentelnek a sorozatról, hogy elég jó átirat lett, szóval szerintem akár olvasod is, akár csak a sorozatot nézed, nagyon nem nyúlhatsz mellé. (a true bloodot én is néztem, de a 3. széria már nagyon nem tetszett, sztem itt abba is fogom hagyni.)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 16:35:45

Megnéztem 5x az előzetest, de nem értem mit mond Ádám az elején. Kit és miért akar kiütni? Tudja valaki? Érti valaki?

Elgondolkodtato 2011.04.27. 16:36:29

@mosoly73: A nem szőrös bundáskenyér itt kint nem ér védettséget. Az egy másik ország, más dimenziókkal:D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 16:42:20

@Elgondolkodtato: Ez jó feladat lett volna! Recept: Fogj egy borotvát és keress egy szőrös pasit (Juan?).... :)

Nem találtak volna egy normális lányt végre akivel szimpatizálnánk mi is, és a fiúk is, és végre kitennének pár régit? Jennit elsőként.

Mi lett a joghurttal? Legalább a blogba lenne hányás. (bocsi) :))

Sapasang 2011.04.27. 16:47:11

Baszki, most csinálhatok bundás kenyeret vacsorára, pedig fogyózóm (mint minden nő állandóan:)

gorkmc 2011.04.27. 16:49:39

@mosoly73: Nem szólhatnak valamiről valakinek. Mivel Pókmajom nem ült az asztalnál, gondolom a kiejtéséről van szó. Érdekes, most nem annyira finnyás Korleone a nők fenyegetésével, mint tette az Gábor vs Jenny esetében.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 16:49:53

@Móka na: "Azt hiszem akkor megnézem a két részt, elolvasom sixx remekműveit és majd meglátom, hogy akkor hogy legyen. "

Még nem döntötte el érdemes-e nézni, de olvasni sixx-et biztosan!

Móka na sok a munka? Alig írtál ma. :(

Elgondolkodtato 2011.04.27. 16:56:28

@mosoly73: Követeljük vissza Levit!

Ebben a műsorban én még férfit sem láttam, de hogy SZŐRÖS lenne valamelyik... Pelyhedző állú apuci pénzén élőskődők siserehada ez már...
A borotva nem rossz, de ki tudja furcsa lenne nézni ahogy Ádám lekapja Dani bajuszkáját... Vagy, lehet hogy ez már volt feladat, és csak azért nem rakták be mert TOO HOT volt a jelenet? Majd pénteken a 18+ban hahaha:D

Móka na 2011.04.27. 16:57:53

@mosoly73: Sziaaaaaaaaaaaaa Már köszöntem, jeleztem, hogy örülök neked, de semmi.. :D. Igen ma volt meló, elvittek tárgyalásra, de én nem akartam menni, mert így elcsúszik a ÉH update-m :o).
Másik mai fontos esemény, nem tudom láttad-e, azt, hogy képzeld Bogumil azt állítja, hogy van asszonykája.. , aki sz. olyan mint ő!!!! Azaz ugyanolyan alpári beszóllásai vannak :), na ezt nem tudom elhinni, szóvá is tettem...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 17:07:44

Dehonnnem örülök! :)))))
Bele kéne vetetni a munkaköri leírásodba! :)

Bohumil megőrülne sztem egy uncsi nővel, igaza lehet! :)

Aliz maradjon az Édenben! A többit vihetik.

GL-581 g 2011.04.27. 17:14:59

"A ma esti Éden Hotelben a lányok eddig még soha nem látott lehetőséghez
jutnak, közülük bárki védettséget szerezhet, de ha nincs szerencséje, lehet, hogy azonnal el kell hagynia az Édent...szerintetek él valaki a lehetőséggel?
Kezdés: 21:25!"

ÉH írta a fácsén. Érdekes...

beacska 2011.04.27. 17:21:26

@Móka na: én most olvasom. az benne a jó, hogy a szereplőket tudom követni, és az benne a rossz, hogy nem tudok találgatni a többiekkel ;D

GL-581 g 2011.04.27. 17:23:33

@mosoly73: "Nem bírom nézni azt a mocskos fejét."

Gondolom, Pókmajom a téma. :DD

A végén meg azt mondja, hogy "Én ilyen emberEKkel nem tudok egy légtérben megmaradni."

TIPP:
Valami hülye feladat, melynek a díja, hogy a győztes hazaküldhet egy csajt, és automatikusan megkapja a párját. Pókasszony persze rátapad Nikire, és magyarázza a döntését. Lehet, hogy Niki megy? (Az tényleg felborítaná az erőviszonyokat)

És a legszörnyűbb az egészben, hogy megint nem látom a mait "élőben", csak esetleg éjjel. :"(

@mosoly73: "Aliz maradjon az Édenben! A többit vihetik. "

LOL! :D Szegény Pocok nagyon félne éjjel egyedül a dzsungel fölött egy szeles házban. Hagyják benn vele Gabit is, és 6 hónapra elegendő csirkepöri-alapanyagot (meg másfél mázsa oregánót). :D

beacska 2011.04.27. 17:24:05

@Sapasang: lehet, hogy nálunk sem virsli lesz?
egy vmi szól ellene: lassan tojásmérgezésünk lesz

beacska 2011.04.27. 17:25:45

@GL-581 g: közvetítést kérsz? ;D

GL-581 g 2011.04.27. 17:31:31

@beacska: Igeeeeen! :DDDDD Köszönöm előre is! :)

Elgondolkodtato 2011.04.27. 17:33:56

@GL-581 g: Légy jövendőmondó, Niki mehet haza:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 17:34:08

@GL-581 g: Jó lenne tudni Alizék hogy jönnek ki. Megegyeztek-e vmiben? Gábor csinál-e neki virágszíveket? :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 17:38:44

A levél nem csak a fiúknak szólt? Talán a lányok nem is tudják majd mi történik és a mi a "küldetés". Amikor pedig megtudják, akkor jön a sápodozás. hm?

bia79 2011.04.27. 17:43:11

@mosoly73: egy darab Gábor fan jelen :)
a megható énekléssel együtt (a dalválasztáson elméláztam, hogy jut egy ilyen srácnak ez a dal az eszébe?! persze lehet, hogy tudta, hogy pont anyák napja hetén fog adásba kerülni!:D) is alig láttuk Gábort 1,5 percnél tovább... kíváncsi vagyok, meddig húzza bent így, hogy gyakorlatilag olyan, mintha ott se lenne.

varand 2011.04.27. 17:43:54

Az Édenhez nem értek de ezt a Danit(32 éves) nem szavazták ki?

bia79 2011.04.27. 17:49:24

azt vettétek, hogy miközben Gábor az ágyban fekve a levelet olvassa, fején ismét ott a legendás gyapjúsapka?:)))

sajnos én is csak éjfél körül fogom tudni megnézni a mai adást :\

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 17:53:28

Don megtiltja a lányoknak, hogy beszéljenek Pókkal?

beacska 2011.04.27. 17:56:07

@bia79: én nem tudom, de gerincbántalmai vannak Gáborunknak, hogy fekve csinál úgy, mintha állna? :)

GL-581 g 2011.04.27. 17:56:35

@Elgondolkodtato: Nekem azért hiányozna kicsit a garanciális agyával. :D Ha már választani kéne, akkor legyen Jennike a nyávogógép.

@mosoly73: Szerintem abban egyeztek meg, hogy az első virágszívnél, szétcincált begóniánál, vagy akár beszakadt levelű szobanövénynél Gábor a teraszon alszik. :DD

Tudom, hogy ez a mániám, de nem gyanús nektek ez a páros?

Még a Niki-Ádám párról is beraknak néha valamit, mást nem egy hótunalmas alvós képet. A többiekről szintén. Gabi-Aliz páros száműzve van a képernyőről. Lehet, hogy a szobájukban elromlott a kamera?
És milyen korán fekszik mindkettő... Gabi sem beszélt kásásan már hetek óta. :)

Ha lenne köztük valami, biztos rácuppantak volna a szerkik. Vagy nem?
Izginek meg nem kéne lenni pl. egy együttalvós bevágáshoz. Őket mindig, minden körülmények között kihagyják, reggel és este egyaránt.

beacska 2011.04.27. 17:58:57

@GL-581 g: biztos utálják őket, vagy pikkelnek rájuk ;)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 18:04:46

@GL-581 g: "Szerintem abban egyeztek meg, hogy az első virágszívnél, szétcincált begóniánál, vagy akár beszakadt levelű szobanövénynél Gábor a teraszon alszik. :DD"

:-)))))))))))
Lehet hogy ők is oviznak, mint Kristófék, csak nem mutatják.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 18:06:03

@GL-581 g: basszus most mondod, mikor már beletettem a paprikát, a fenébe! :D

@mosoly73: az enyémre gondolsz? Végül nem próbálkoztam meg vele, még érlelem :D

@Elgondolkodtato: Niki ne menjen haza, akkor mégis ki fog villantani meg smárolni?

Kivétel 2011.04.27. 18:09:34

@RAMBO: egyetértek!:) mégha manapság ifjúi körökben nem is divat paprikátcsirkét, ill. csirkepörköltet enni.. lehet, hogy szushiban pl tök jók..?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 18:14:54

@bia79: " megható énekléssel együtt (a dalválasztáson elméláztam, hogy jut egy ilyen srácnak ez a dal az eszébe?!"

Gábor dala: Édes kisfiam? Aliz már terhes? :)))

mimózA 2011.04.27. 18:24:46

A kommenteken röhögcsélve arra jutottam, hogy pókmajomnak bent kell maradni, ez tudna csak kellő izgalommal eltölteni benneteket. Én ezért drukkolok! Szakadjon gőgös királyunk udvartartása, esetleg ha lehet kérnem az örihari páros.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 18:30:52

Sziasztok! Külföldön vagyok, és unaloműzés közben akadtam rá sixx Édenére, igen jól szórakoztam, pár poszt után pedig kíváncsi lettem, ki az a Don, meg a Pistátok, úgyhogy megnéztem. Meg a Danira is kíváncsi lettem, ha már úgy könyörögtetek a feltámadásáért :), visszanéztem. Akkor még nem győzött meg (Dani se). Most meg már minden hétfőtől csütörtökig éjféltől ezt nézem, és tetszik (Dani is :) ). Sőt, pár kommentelő véleményével szemben szerintem most kezd majd érdekessé válni a buli. Szóval jó szórakozást! :)

Kivétel 2011.04.27. 18:33:55

@Éden Zina: Hagymaaprításhoz: ha a hűtőben volt a hagyma, és még hideg, akkor kevésbé csíp, főleg, ha igazán jó éles késsel vágja az ember. Félbevágni, egyik kézzel szorosan tartani a felet, és éles késsel gyorsan apróra felvágni.. Nem olyan bonyolult ez, én egyszer láttam annak idején, és azóta mindig megy...

Hell-Ász 2011.04.27. 18:38:40

Gábor-Alíz szobája kameramentes terület?Nem emlékszem , hogy mutatták őket a szobájukban.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 18:39:20

Szia!! :)
De kedvesen fogadsz! Ha védettséget kapok, tuti mögéd állok! :)

Hell-Ász 2011.04.27. 18:39:56

Ja egyébként én is kevertem már fűszert, tejbegrízre őrölt köményt, bár az állagra , színre hasonló. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 18:41:35

Szia krono! :) Tippelj velünk te is.

Vajon mit kell tenni a lányoknak, hogy ne essenek ki?

Ki esik ki ma?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 18:42:21

Javasolnám Műfog nickjének Fogtündérré átminősítését. Na, rémlik valakinek, ki is volt ő?

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 18:46:11

@mosoly73: Vagy azért mellőzték őket a héten, mert ma fognak robbantani valamit... a depresszióba esett Gábor pánikszerűen megfejeli Dont és magáévá teszi Alízt (szanaszét bassza). Vagy Alízt fejel, Don meg húha! Aztán bejátszák nekünk a megkergülésének történetét! :)
Asszem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 18:48:03

@krono-szinklasztikus infundibulum: nagyon jól csinálod! Mintha a kezdetektől itt lettél volna. Maradhatsz :D

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 18:48:17

@mosoly73: Jujj, én ilyeneket nem szoktam tippelni, csak kíváncsian várok! :)
Bár az előbbim valamiféle tipp is lehet. Akkor Gábor lesz az a lány, akinek haza kell menni. ;)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 18:50:03

@Benyeszke: :) Igazából szinte az eleje óta itt is vagyok, úgyhogy nem teljesítmény! Azért köszi! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 18:51:44

@krono-szinklasztikus infundibulum: megy ez kedves hosszúnevű :)

Ja és valakit vissza kell követelned. Ki hiányzik?

Sapasang 2011.04.27. 18:53:40

Remélem valamely húzónév fog kiesni ma, ezt talán felébreszti az emberkéket: 25 millióról van szó! Nem a barinőmről...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 18:55:13

Ó én még nem vallottam. Egyszer anyukámnál kellett sütit sütnöm és a fűszeres dobozokról le voltak kopva a címkék. Só kontra cukor. Már mikor beleborítottam, akkor lett gyanús az állaga. Sót már nem lehetett úgy kivenni a túróból, hogy menthető legyen.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 18:56:43

@mosoly73: Ez jó kérdés, meg is néztem a kiesett versenyzőket! Szimpátiára Toldit mondanám, viszont Pistván vicces lenne, asszem mégis inkább Tündét mondom, őrá én se emlékszem. :)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 19:00:53

@Sapasang: Én sajnos a csajok között egy húzónevet se tudnék találni, max Pókot, őt meg én sajnálnám. Pláne most, hogy elővette a szimpi eszkortos énjét!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 19:07:41

@krono-szinklasztikus infundibulum: én se nagyon. Nem volt sokáig, hogy lehessen kedvelni vagy utálni.

Sapasang 2011.04.27. 19:08:58

@krono-szinklasztikus infundibulum: igazad lehet, talán Niki vagy Kriszta. Bár náluk inkább az lehet az érdekes, hogy ki fekszik be kihűlt helyükre az urak mellé

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 19:18:44

@mosoly73: Valójában azonban Dani nem véletlenül van még mindig benn, ki se esett, csak mi nem tudtuk. Ő az egyetlen, akit valaki csak úgy "kirakott", verseny, se védettség, se ninja-küldi, se hős megmérettetés. Úgyhogy legközelebb az lehet gyanús, akit így tesznek lapátra.
Asszem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 19:22:10

@bohumil stejskal: ***megnézi a galléros pávián belinkelt képét.... visítva röhög nyihog, ahogy a csövön kifér***

Kösz, koma! A napi hszeid csökkentik az esélyeim a szívrohamra.

beacska 2011.04.27. 19:23:49

@krono-szinklasztikus infundibulum: nnna, most már azt is tudom, hogy mit jelent a neved, és hogy más is meg van verve ILYEN mindenttudó apukával ;)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 19:26:52

@Sapasang: Hú tényleg, és ebből a szempontból a Jenni kiesése is érdekes lenne! Hát erre gondolt a Toldival kapcsolatban, lám, már el is jött az ő ideje, nem kellett soká várni! :)
(baz de sokat írok mosmeg, bocs, inkább megyek kicsit, fölnyalom a konyhát)

Sapasang 2011.04.27. 19:30:11

@krono-szinklasztikus infundibulum: jöhetsz hozzám is, napok óta menekülök a rendrakás elöl :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 19:43:05

@Éden Zina: Villanyerőmű kell hozzá, de pl. az is működik, ha a szagelszívó alatt vágod, miközben megy. Fejed meg persze hatósugaron kívül.

GL-581 g 2011.04.27. 19:44:35

@mosoly73: "Gábor dala: Édes kisfiam? Aliz már terhes? :)))"

LOL! Akkor ezért nem mutatják őket éjjelente a szobájukban. Gábor suttyomban bölcsőt és etetőszéket ácsol, Aliz meg rugdalódzót kötöget. :D

@neccharisnyás útonálló: Tetszik a Fogtündér név. Nem valami amcsi sorozatgyilkos volt egyébként? :P (Bocs, Criminal Minds rajongó vagyok :D).

@krono-szinklasztikus infundibulum:
Vagy a Don pánikszerűen megfejeli a Minyonmellűt, aztán persze Pókmajmot is szórakozásból, majd magáévá teszi Alizt és Gábort, szigorúan ábécésorrendben. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 19:53:27

@GL-581 g: :-DDDD
Ok, akkor az maradhat bent, aki vállalja a dadaságot Aliz + Gabi édenbébije mellett. Ezért a nagy ijedtség. No ahogy ezek főznek, annak a gyereknek annyi!
Kis ügyes Gabi. Lássuk a bútorokat! :)

Gyilkos elmék LOL! énisénisénis ! :))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 19:56:27

@GL-581 g: Te, a brit valóságsók egy az egyben erről szólnak. Tepernek a nyomik, szívnak, mint a borz, hogy a végén az arcukba röhöghessenek a szerkik. Brit humor....

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 20:06:25

@GL-581 g: :D Mindegy mán, csak fejelés meg töcs legyen! A megesett Alízzal viszont csak óvatosan szabad, vigyáznia kell a babára. :)Semmi szanaszét baszás, legfeljebb holmi szétkúrás lesz.
Amúgy Alíz biztos nem Gábortól terhes (te kinézed?), sztem szeplőtelenül fogant. Kíváncsi leszek a monarchia belső viszonyainak alakulására, miután kiderül, h Alíz magát a megváltót hordja a szíve alatt! Ha a pápa nem hülye, sziklaszilárd egyházi uralom alakulhat ki. :)
Legalábbis asszem.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 20:09:52

@beacska: ?
Ja, a konyhafelnyalás? Nem, csak rámrohad a kosz a koleszban. Annyira faszi vagyok, hogy a pormacskákat bekergettem a fotel alá, meg kiöntöttem egy vödör vizet, és kész. :) És még ez is ilyen sokáig tartott ;)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 20:13:47

@beacska: Ó, én csak a mindentudóknak, hiszek, szerencsémre definíció szerint csak ilyenekkel találkozom! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 20:14:33

@GL-581 g: ***súg*** Lecter Hannibal körül kutakodj. ;)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 20:17:09

Nem Gábortól? Hmm... valaki felvetette, hogy talán Ádámmal van titkos szövetségben az eleje óta. Talán azért hideg a többi nővel. Emlékeztek a szépségversenyen Ádám mekkora teleszájjal vigyorgott Alizon? Tetszett neki!

GL-581 g 2011.04.27. 20:30:05

@mosoly73: Jaja! :D És milyen csillogó szemekkel magasztalta az interjúban utána. Kristóf ellenében meg reflexből védeni kezdte. Felhorkant, aztán kapcsolt, hogy nem kéne ennyire védeni Pockot, s elütötte egy gúnyos poénnal az elhízásról. Fura volt. Amikor Nikit csesztette T-69 azzal, Niki meg kifejtette, hogy egyáltalán nem érti Ádám merev elzárkózását, a Don és Pocok egymásra néztek mosolyogva. Miért pont egymással? Elvileg ők nem csípik egymást...

Egyébként Gabi hogy letett a Jenny-keserítésről. :)

@neccharisnyás útonálló: Jaaa! Leesett, köszi! :D

@krono-szinklasztikus infundibulum: S onnantól az Éden Hotel átalakul Éden Kolostorrá. Mondjuk, az eddigiekhez képest ott sem látnánk sokkal kevesebb dugást. :D

Szederinda 2011.04.27. 20:51:39

@neccharisnyás útonálló: kész állatkert, a Pókmajom és a Pávián :)))

Engem ugyancsak töprengésre késztetett Gábor elkattanása, lehet, hogy odakint vagy odabent van már egy gyeröke?

Szederinda 2011.04.27. 20:58:30

@GL-581 g: ""...Don és Pocok egymásra néztek mosolyogva"
Hát ezt össze lehet vágni, biztos vagy benne? Bizonyítékul szolgálna arra, amit már régen gyanítok, mert gyanús a páros az elejétől fogva, lehet, hogy Ádám azért nem virgonckodik, mert odakünn akart/t vmit kezdeni Alízzal?

Sapasang 2011.04.27. 21:03:52

Ennyi kombinálás :) Csak leadta volna valaki a drótot, hogy együtt látta őket, mint ahogy másokról is kiderült

Móka na 2011.04.27. 21:04:24

@mosoly73: na jó olyan nő, amilyenről Bohu írt nincs is ... :D, meg nem hinném, hogy neki összejött a tuti :). hehhehe Munka után aludtam kicsit, de most aktívan, habár nem tudom nézni ma sem az ÉH-t élőben :(.
Jó fej ez az új koleszos külföldön élő hosszúnevű fiú:).

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.27. 21:16:33

@mosoly73: Mégis tippelek: mi van, ha megint eljátszák, amit már 2x, h ha valamelyik csaj önként felajánlja párja testét Dettinek, az cserébe jutalmat kap? Az külön tréfás lenne, ha a jutalma az lenne, hogy jöhet haza a télbe! :)

GL-581 g 2011.04.27. 21:19:13

@Szederinda: Hát, biztos csak a halál, meg a Reszkessetek betörők karácsonykor. :D De többször megnéztem, s nagyon úgy tűnt.

Ö.vágni bármit tudnak. Pl. tegnap, mikor ÚjSzőke kérdezte Pókot, hogy kivel szokott a lányok közül dumálni. Azt hittem Aliz lesz a válasz, mert ugye mi csak azt látjuk... erre benyögte, hogy igazából mindenkivel.

yilane 2011.04.27. 21:24:09

Sziasztok, sixx hogyvoltjai engem is rászoktattak az ÉH nézésre. A kommentjeiteket is rendszeresen elolvasom. Reggelente kávé plusz hávé. :)
Különösen a spekulációitokat bírom.

Annak nem örülnék, ha Aliz kiesne. A leginkább neki szurkolok, talán azért mert a régiek közül ő a leginkább kívülálló.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 21:33:42

Hát egy ilyen olvasni nem tudó bróker nekem nem adna el semmit!

GL-581 g 2011.04.27. 21:34:23

@yilane: Üdv itt. És üdv a klubban. :)
Go Aliz, Go, Go-GO-GOOO!!! :D:D:D
Ha első majdnem-kiesőből finalista lenne, na az lenne a nagy poén! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 21:36:11

@yilane: Üdv a kiscsapatban! :)
@krono-szinklasztikus infundibulum: Detto!
Meggugliztam neved, és vá! ma is tanultam valamit! Kösz!

Aki új feltűnő, de név szerint nem sikerült említenem, annak is!

Kivétel 2011.04.27. 21:37:41

megint egy olvasni nem tudó

Sapasang 2011.04.27. 21:38:47

lassan a reklámokba szúrnak be némi Éden Hotelt... :)

GL-581 g 2011.04.27. 21:39:14

@yilane: @yilane: Üdv itt. És üdv a klubban. :)
Go Aliz, Go, Go-GO-GOOO!!! :D:D:D
Ha első majdnem-kiesőből finalista lenne, na az lenne a nagy poén! :)

beacska 2011.04.27. 21:39:41

nnna, két szál fut: egyszer ki kellett tölteniük egy kérdőívet a rossz tulajdonságokra nevet írva, másrészt a lányoknak kitettek egy borítékot, ami vagy védettséget, vagy kiesést tartalmaz.
Naná, hogy Szandra volt a tökös, le is csapott rá!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 21:40:52

Gyantareklám miért mindig tükörsima lábbal megy? Úgy én se paráznék letépni azt a nyomi csíkot.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 21:41:49

A lányok meg másik kérdőívet töltöttek ki. Azzal is lesz valami. Nem?

Móka na 2011.04.27. 21:42:04

@beacska: ajajjaj jó lesz ez a közvetítés úgy érzem

GL-581 g 2011.04.27. 21:42:32

@GL-581 g: Nyüszveteg OperaMini... utálom a mobilböngészőmet. :(

@Sapasang: Na igen. :( Eddig volt valami izgi?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 21:43:00

Elsőre biztos védettség van benne, mert azt gondolják nem merik elvenni.

beacska 2011.04.27. 21:43:34

@Móka na: sajna, ki lettem űzetve az Édenből (vmi focimeccs miatt), úgyhogy a szomszéd szobában nézem, és csak szünetekben tudok jönni :(((

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 21:43:59

Vagy Pók mondhatja meg ki menjen? Aki bátran kibontja.

beacska 2011.04.27. 21:44:39

@mosoly73: meg a reakciók is ezt mutatják: mitől bukna ki Ádám? hááát a Szandra védettségétől. De megérdemli (Sz.), mert megragadta az egyszem esélyét.

beacska 2011.04.27. 21:45:13

@GL-581 g: igen, volt. fent írtam már pár szót.

GL-581 g 2011.04.27. 21:45:15

@beacska: Pókmajom védett??! Huh! Pocok akar húzni?

beacska 2011.04.27. 21:45:56

@mosoly73: az meg csupa pozitív lehetett, Alíz macsó-beszólásából.

Móka na 2011.04.27. 21:46:57

@mosoly73: na de hogy, akié a boríték azé a védettség??

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 21:49:07

Kristóf szájára nem lehetne egy spamszűrőt szerelni? Irritál.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 21:49:28

Védettség nélkül semmire se ment, eddig se.

GL-581 g 2011.04.27. 21:49:49

@beacska: Macsó Aliz? Védett Pókmajom? Csak kapkodom a fejem. :D

Sapasang 2011.04.27. 21:51:30

Niki már kombinál :)

will 2011.04.27. 21:52:03

azt felejtik el a játékosok, hogy néha a nagy terveiket a játékfelelősök előtt is kéne titkolni. Ha teljesen nyilvánvaló az állás, akkor jönnek az ilyen belepiszkálások, ettől kicsit idegesítő azért ez a játék.

Nagyzee 2011.04.27. 21:52:23

Szépen belenyúltak a szerkesztők. Ezt a "bátorságpróbát" Szandrára szabták, mivel nem volt semmi vesztenivalója.

GL-581 g 2011.04.27. 21:53:58

@beacska: Macsó Aliz? Védett Pókmajom? Csak
kapkodom a fejem. :D

tryclops 2011.04.27. 21:55:57

Most tényleg mit sírtok, múlt héten még az volt a gond, hogy a Don túl erős. Most meg... :DD

will 2011.04.27. 21:56:11

hehe, ez milyen volt. :) Don odakóricált az asztalhoz, Pókmajom elhúzott, ő leül, és beindul a szicília. :)

will 2011.04.27. 21:57:22

Robi követte a játékot erősen, bemagolta a bestiáriumot: "másodszorra vagy védett?????"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 21:57:40

@will: De inkább piszkáljanak bele. Nyaraló nyuggereket Bükkfürdőn is tudok nézni.

Sapasang 2011.04.27. 21:58:13

Szandra elrúgta a pöttyöst Ádámapánknál

Savafan 2011.04.27. 21:58:24

a Király, Rocky pólóban fogja pofánb...ni a Pókmajmot:))

Sapasang 2011.04.27. 21:59:09

ezt nem hiszem, cukorka????? :)

Madár Fokker 2011.04.27. 22:00:37

Nem értem, hogy Detti mire várt a borítékkal. Neki ez az egy esélye lett volna. Dani is nagy észkombájn: arról beszél, hogy szerinte Pm-től nem kell Krisztának tartania. Kriszta tegnap kapott kvázi védettséget a csirkepörköltért!

A Don megint lejátsza a kiválasztást, csak most cukorkákkal! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:00:56

@tryclops: Én konkrétan vihogok. Rohadt szakadár retek vagyok én is. Tbányán már csak ilyenek nőnek. Egy bazi nagy fóliasátor az egész, innen szállítanak a nagybanira! :)))

will 2011.04.27. 22:01:43

Pókmajomban akkora küldetéstudat van mint az alkotmányozó koalícióban és a fővárosi utcanévtábla bizottságban együttvéve...

Savafan 2011.04.27. 22:02:30

egy fontos kérdést említett a T69-es. holnap valamelyik kérdésnek jelentős szerepe lehet. vagy pozitív vagy negatív irányban:)

beacska 2011.04.27. 22:04:20

a fiúk a lányok esélyeit latolgatják: Kristóf: a két új csaj esélytelen. A szőke? Ülj le, egyes! ...ez egy állat :)))

beacska 2011.04.27. 22:05:02

@GL-581 g: Alíz mondta: szinte minden kérdésre Robi volt a válasz, mert ő....olyan...macsó

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 22:06:02

Pandorán is kieshet valaki (mint Dani) a kérdőívek miatt.

GL-581 g 2011.04.27. 22:06:16

@will: MEGALOL! :D

Látszik már h ki esik ki?

Savafan 2011.04.27. 22:06:20

lehet a genetikai segg fog menni. sok mínuszt adott neki a király és a lassúbeszédű. és lehet, hogy a legtöbb negatívot kapó megy, de mivel a pókmajom védett így a következő megy. és szerintem az dzseni lesz.

beacska 2011.04.27. 22:06:36

@Madár Fokker: a Kriszta védettsége csak a KÉT ÚJ lányra érvényes!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:06:37

@will: Tettrekészsége gyorsabban visszaadja önbecsülésünket, mint a preambulum éjszakánkénti, alvás közbeni memorizlása

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 22:07:47

@beacska: Aliz tud ám pasit választani, lásd Szöszit pl.

beacska 2011.04.27. 22:08:53

nnna, most kiderül Szandra mennyire tökös!

GL-581 g 2011.04.27. 22:09:54

@beacska: Pocoknál csak a bunkózós feladat volt kizáró ok. :) Pedig a srác feladat nélkül is egy hétköznapi szalontahó...

candyperfumegirl 2011.04.27. 22:10:07

Engem az borít ki, hogy ezt a szakadár retket most még minimum két hétig biztos nézhetjük, váááá.... :/ Szeretem a csavarokat ebben műsorban, de ezt most erős belenyúlás volt, mert ez a bátorságpróba tényleg Pókmajomra volt fazonírozva, a többi beszari ehhez, az újak meg még mindig csak akklimatizálódnak.
Persze tény, hogy védettség nélkül Pók repülne azonnal, de már akkor is hányok tőle, tisztára megértem a király érzéseit.

RedHotTears 2011.04.27. 22:11:44

Nem értem Kriszta min agyal, tegnap megkapta a jutalmát, ahova ő áll, oda nem állhat más. Nem volt benne olyan, hogy kivéve, ha védett.
Kivételesen Kristófnak egész értelmes gondolatok cikáztak át a fején, Póknak most már kell valaki, akivel végigcsinálhatja a játékot. Az nyilván nem a Don, akinek intelligenciája étkezés közben is olyan szépen megnyilvánul, csak gondolatban köpköd.
Milyen poén lenne, ha Robi mögé négyen állnának be, a Don mögé meg senki.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:12:52

@GL-581 g: Roppant süketek ezek a csajok. Bár az is lehet, a koruk miatt nincs még elég tapasztalatuk. (önbecsülésük?)

Répatorta 2011.04.27. 22:12:52

Birkák a lányok.
90%-ot adtam volna erre a verzióra. Ugye akinek tutira védett a segge, az nem mer kockáztatni. Akinek minden mindegy, az Pókmajom és hát biztos voltam, hogy védettség lesz.
Mint ahogy régebben egyik fiú sem ajánlotta fel a nőjét, a csajok sem bevállalósabbak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:14:59

Kiazistenre emlékeztet engem ez a Linda???? Basszus!

Savafan 2011.04.27. 22:15:16

@neccharisnyás útonálló: a kerek segg ellenes vagy akkor szerintem igen:)

will 2011.04.27. 22:16:59

El fog még hangozni Kristóf szájából a varázsmondat: "dehát szakításban voltuuunk!!!!"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:17:26

@Savafan: Nyígó cafka-ellenes vagyok. Főleg, miután kijelentette, hogy minden nő ilyen.

will 2011.04.27. 22:17:35

A Kriszta a főzőcskézéssel most akkor nem védett, éló????

Atok 2011.04.27. 22:17:43

@candyperfumegirl: Miert is vagy igy kiadadva a Szandrara? Tulzas volt felajanlani egy 50/50 vedettseget BARKINEK a lanyok kozul, mig visszahozni egy kiesett jatekost az ok? Vagy erdekesebb lenne amusor, ha van egy kilences klikk es mindig kiszorjak az ujakat? Ugyanmar....

Savafan 2011.04.27. 22:20:02

ez a pókmajom kúltúrált módon oda hamuzik amerre jár:(( le a földre, majd isaura takarít utána:(( eccerű...

Nagyzee 2011.04.27. 22:20:25

@candyperfumegirl: Igen, itt kicsit túlzottan kilóg a szerkesztők lólába. Bejött Szandra, kitette Katát védettséggel, majd utána 3 egymást követő héten fiútöbblet volt a kiválasztón. Amikor végre a 4. héten lenne esélye kiesni, akkor megint megdobják védettséggel.

Azért ez durva, hogy már sorban az 5. párválasztója lesz ez úgy, hogy még csak elméletileg sem eshet ki. Így könnyű játszani a gonoszt, és anélkül bentmaradni, hogy akár csak egy ember lenne, akinek szimpatikus. Ez kicsit erős egy párokra épülő műsorban.

RedHotTears 2011.04.27. 22:21:38

@candyperfumegirl: nagyon nehéz helyzetben van. Nehéz lehet megemészteni, hogy medencében ázással és a heverőn pöcsvakarással nem lehet 25 misit nyerni.

Nagyzee 2011.04.27. 22:21:57

@Atok: Dani visszahozása ugyanúgy hiba volt. Mind a Donnak, mind Pókmajomnak óriási szerkesztői hátszele van.

will 2011.04.27. 22:22:57

@Atok: nyilván Dani visszahozása is egy értelmetlenség volt.
Amúgy én azt nem értem, hogy vajon Budapestről naponta megy járat Kolumbiába? Vagy nem inkább az van, hogy ott dekkol egy közös szállodában az összes potenciális játékos? Esetleg turnusok vannak? szerintem valaki, akit éppen be kellett volna küldeni, elrontotta a gyomrát, ezért visszavitték Danit helyette, aki lekéste a gépet. simán lehetett ez.

will 2011.04.27. 22:23:42

"Jenny egy kis szeleburdi..." , ja szeleburdi, mint egy agyonlőtt lajhár.

Sapasang 2011.04.27. 22:25:28

ez a Szandra egy rossz gramofon, valami mindig beakad nála, jelenleg: feltételes mód

Sapasang 2011.04.27. 22:26:41

húúú, hallottátok: indifferens!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:27:48

Én is rámarkoltam volna a borítékra. Aki mer, az nyer. A nyereményért meg igenis gürizni kell, nem nyaralni.

beacska 2011.04.27. 22:28:29

@GL-581 g: nem. holnap lesz a meglepi

Savafan 2011.04.27. 22:28:49

na, a holnap érdekes esz. és az utolsó mondata megint előhozta g..i énjét:(( az a vigyor ugyanaz volt mint amikor azt mondta "akkor pusztítást fogok véghezvinni":((

candyperfumegirl 2011.04.27. 22:28:52

Vázz, Pókmajomból megint főszereplőt csináltak, az ő gusztustalan ténykedését kell názni megint...undorító, mennyire élvezi, hogy rettegésben tart mindenkit, ez így baromira nem szórakoztató.

will 2011.04.27. 22:29:09

feliratot nem lehet letölteni valahonnan? nem értem egyszerűen mi a faszt pofáznak a képzetlen szájszerveikkel...

GL-581 g 2011.04.27. 22:29:13

@will: Ha ő szelebirdi, akkor milyen lehet egy hisztis picsa?

beacska 2011.04.27. 22:30:10

@will: nem védett, csak a KÉT ÚJ lány nem állhat a pasija mellé.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:30:13

@will: LOL
Ez tényleg kezd állatkertté válni... Pókmajom, Galléros Pávián, Agyonlőtt Lajhár

Lindusnak tudja valaki a vezetéknevét?
Hódos Hajni biztos ujjong, hogy újabb leány kelti hírét lakhelyének.

will 2011.04.27. 22:32:35

@neccharisnyás útonálló: Műfogsor Linda. Fenn van fácsén.

beacska 2011.04.27. 22:32:58

egész az utolsó mondatáig nem volt semmi bajom a Szandrával, de ez..."két lépéssel mindenki előtt járok"
HÁT HOGY A FENÉBE NE??? de ez nem az ő érdeme...basszus...pedig már kezdtem reménykedni az eszében...ez MÉG MINDIG nem érti a szabályokat!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:33:36

@Savafan: ez a lány egészen biztosan nem normális, és ezt nem viccből mondom

Szerintem holnap kiesik az, aki a legtöbb szavazatot kapta a rossz tulajdonságokra.

Aztán meg lesz ami lesz.

beacska 2011.04.27. 22:35:33

Kristóf megint király volt! hogy levette, hogy bejön Dettinek! Itt nagyon benne van a levegőbe, hogy Jenni megy haza. Mivel bőszen fényképezkednek együtt a találkozókon, vagy marad Jenni, vagy nem Kristóf küldi haza, hanem egy védett...

candyperfumegirl 2011.04.27. 22:35:50

Mi a bajom vele? Miért, valakinek élvezet nézni, amit csinál? Az a véleményem a nagy taktikus Pókmajomról, hogy maradjon bent védettség nélkül. Ennyi. Jött, védett lett, majd pasik estek ki folyamatosan, jött az a hét, amikor csajok esnek ki, és akkor teljesen megzavarodott, azt se tudta, merre és mit hazudik éppen, majd megint védett lett, és irdatlan lett a pofája megint.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:35:54

Új tábort alapítok: Krisztiánt vissza az édenbe! Az legalább a Csudálatos Pénisszel meg tudta kavarni Pókmajmot.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:36:24

@will: Menj a tudodhova! Én hülye meg még rá is kerestem. Áááá!

beacska 2011.04.27. 22:36:57

@Benyeszke: én azért adok a spoilerekre, meg a jelen kapcsolatokra: állítólag Niki és Szandra puszipajtások lettek (nem vállalom érte a felelősséget)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:38:31

@candyperfumegirl: Nyugalom. Tessék úgy venni a szövegét, mint Jenny-ét v. Kristófét: aranyos, aranyos, de csak szájon át kifújt levegő.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:39:29

@beacska: ettől függetlenül ez a lány rendkívül ellenszenves nekem. Remélem nem Nikit ejti ki.

kisha1 2011.04.27. 22:39:53

Látta vki a végén h kik mögött ment el a párválasztón Szandra? Legalább azt lehetne tudni ki mögé nem fog állni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:40:22

@Benyeszke: Fúúúúj! Nemá! Akkó megin nézhetjük Niki csóktanfolyamát? Brrr! ORTT le fogja tiltani a csatornát... pedig állítólag románoknál van bejegyezve

will 2011.04.27. 22:41:36

@neccharisnyás útonálló: Rákerestél, komoly? Jenny, köztünk vagy?? :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 22:41:50

Szandra kinek ajánlja a segítségét? Dettinek? Nikinek?

Billy a kölyök 2011.04.27. 22:42:08

Nem tudom azt figyeltétek-e hogy Ádámka a mindenki által bálványozott király hova nyomta el a csikket?
A virágcserépbe! Ez ám a kultúrember!

digitális körvinkli 2011.04.27. 22:42:39

Na én is kombinálok nektek kicsit! Az nem tűnt fel valakinek, hogy Korleone az interjúban elhangzott fogalmazása szerint csak azt hitték, hogy védettséget kapott PM? Lehet, hogy nem ő kapta a védettséget valójában, hanem a kérdőív alapján felállított névsor első helyezettje? Nehogy már jól aludjanak a fanok! ;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:42:42

@neccharisnyás útonálló: ebben éppen ez a szép, hogy a Viasat akár pornót is sugározhatna fényes nappal, Szalai Panni semmit nem tehet, mert külföldi a szolgáltató. Ezért meg CSI délután pl.

Figyi, szerintem ha nem jön sürgősen valami alfahím, Niki Juant fogja megerőszakolni. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 22:43:51

@kisha1: mintha Alizon túlment volna, és a sor végét nézte, de bármi lehet.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:43:53

@will: azt kell mondjam ez epic húzás volt! :D

@neccharisnyás útonálló: bárkivel előfordulhat :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:44:01

@will: Úúútállak! Meg fogom dumálni Sixx fejét, hogy tiltson ki téged 1 egész hétre! :P
Most pedig megyek körmöt lakkozni. Éjszakára! Nyaff-nyaff!

yilane 2011.04.27. 22:44:15

@neccharisnyás útonálló: Köszönöm :)
GL-nek is :)

Én sem értettem, mire vártak az új lányok. Különösen Detti. Ennél több esélye úgyse nagyon lesz.

Jól értettem? Linda szemrehányást tett Póknak, merthogy az gyorsan lecsapott a borítékra, szerinte várnia kellett volna, hisz a lányoknak lassúbb a felfogása?...ááááááá

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:44:44

@digitális körvinkli: szerintem pont fordítva vagyis hazamegy az aki a legtöbb negatívat kapta a lyányok közül, ez lenne logikus.

Savafan 2011.04.27. 22:46:07

@kisha1: alíz-gábor páros mögött igen, ők álltak a jobb szélen. a többit nem láttam, de legalább 3-4 embert fog menni

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:46:18

@Benyeszke: Egen. Coolon meg szilikonmellekkel köszöntötték az új esztendőt. Himnusz után csöppet, hát, szal előjött belőlem a vadkonzervatív.

digitális körvinkli 2011.04.27. 22:47:27

@Benyeszke: Ááááá, pont itt akarsz logikát találni? Kis naiv! Habár, állítólag itt bármi megtörténhet, mert ez a Zéden Hotel.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:50:33

@yilane: Újabb örök igazságról szereztünk tudomást. Tehát feszt csak nyafogunk, irritál, ha strandon vizes lesz a hajunk vagy elfolyik a sminkünk, és vazze, pasik LASSÍTSATOK, mert nem bírja az agyunk dekódolni ezt a fénysebességet.

Megmondtam, 3. létforma a traviké-homoké, én leszek az emberi faj 4. neme. Aki szeretne, nyugodtan csatlakozhat, demokrácia van.

kisha1 2011.04.27. 22:51:02

Jólvan egy a lényeg, Gábor maradjon!-sixx-nek külön köszönet a róla készült fenti fotóért!

Levi hiányzik sajna továbbra is :(

GL-581 g 2011.04.27. 22:54:34

@beacska: Kösz a közvetítést! :) Mindenkinek! :D
@mosoly73: Nekem már ez is elég! :D:D
Bárcsak hazahúzna Nyafika...

beacska 2011.04.27. 22:55:05

Dani ma is volt jóóó sokat. Soroljam?;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:56:23

@digitális körvinkli: hát mondjuk igen, ahol HÉ a műsorvezető ott a logika el van kapálva...azért álmodozni még szabad :D

@neccharisnyás útonálló: mint a viccben, "lassan írok, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni". Ha a szerkesztők lassabban írták volna azt a fránya levelet, lehet hogy több lány felfogta volna.

beacska 2011.04.27. 22:56:36

nnna, megyek, mert az ember már a tévét is lekapcsolta.
cakát, és találgassatok sokat, holnap legyen mit olvasni!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:59:03

@Benyeszke: Az megvan, hogy HÉ vezeti az ÉH-t, ugye?
Ja! Aztán felolvasni se bírják, Szandi meg a szuperagyával előre kikövetkeztette a tartalmat és cselekedett.
Pókerosztónak nem előfeltétel a gyors gondolkodás, amúgy?

beacska 2011.04.27. 23:00:04

@neccharisnyás útonálló: nem. ők "tömbökben" gondolkodnak. de tényleg.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 23:00:16

@beacska: jó éjt!

@neccharisnyás útonálló: lehet, hogy ott jobban díjazták a férfias vonásokat :D Jaj de gonosz vagyok.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 23:02:16

@beacska: Bocs, de ezt meg én nem értem. Azt hogy kell?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 23:03:50

@Benyeszke: Melegbárban osztó? Vagy Baján meleg kaszinó is van már? Á, kész! Mennem kéne nekem is.

Solid214 2011.04.27. 23:04:31

A bimbókutató hogy beszart :))) Próbálja Dani mögé irányítani Szandrát, aztán Krisztának nagy elánnal magyarázza a bizonyítványát az erkélyen, hogy ő mennyire nem is akart beszélni a Döggel...
A Don meg naná, hogy őrjöng, hát mi lesz így a bábszínházzal?

jdgirl 2011.04.27. 23:06:39

Ma este voltam a Westend Leroy-ban, ott volt Pókmajom, Dettivel. Úgy tűnt, nagyon jóban vannak, vihogva, egymásba karolva távoztak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 23:07:07

@Solid214: Donnak Niki a gyenge pontja. Tudatalatt konstans szorongás van benne, hogy mikor fogja a Szőke a nulla agy+nagy száj kombóval lerombolni a királyságát. Szerintem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 23:07:15

@neccharisnyás útonálló: arra céloztam, hogy a csaj tuti férfi volt valamikor. Vagy az lesz. Nehéz viccölni ilyen kései órán, tudom :D Aludni kéne menned vagy Bajára a meleg kaszinóba? :D

kisha1 2011.04.27. 23:07:24

Linda tényleg szépenbemutatkozott ma, nagyon ostoba szegény.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 23:08:15

@jdgirl: Pókmajmot leszerződtette a "nyugati vég" helyi cölöpnek?

triss 2011.04.27. 23:08:28

azért sem alíz mögé áll, mert alízzal jóban vannak - szegény lány (alíz) tudja hogy ő csak a negyedik a lányok közül..
így lehet szövetségese ha okos a későbbiekben alíz, gábor, a szőke új csaj, ha robi mögé áll és robi is.

Lindával kapcsolatban meg jókat mondott, jól telebeszélte robi fejét

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 23:08:49

Szerintem Ádámnak súlyos aranyere lehet. Vagy gyomorfekélye. Ugyanis ha a felgyülemlett dühöt vagy feszültséget nem adja ki magából az ember az befelé okoz gondot. Márpedig neki úgy dülledt a szeme amikor megtudta hogy Szandra védettséget kapott, hogy azt hittem felrobban a feje mint a rajzfilmekben a figuráknak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 23:09:33

@Benyeszke: És ugyan mit kezdjek a melegek között? Vészesen hetero vagyok.
No lépek. Pá!

Solid214 2011.04.27. 23:13:30

@neccharisnyás útonálló: egyetértek. És tegyük hozzá, hogy nem alaptalanul érzi így a Don :)
Csálécsöcs először Robihoz futott (máris leírta Korleónét), majd bénán próbált trükközni a pandorás kérdésével (menjen inkább Kriszta), valamint összepakolt :)))
Teljesen alultáplált szellemileg, hányok tőle. Bár Miss Fogtechnikusok Gyöngyétől is :))) az meg irritálóan idegzsába.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 23:15:03

Végülis azt mondták bárki elveheti a borítékot, nem azt, hogy az is kapja, aki elveszi.

jdgirl 2011.04.27. 23:27:11

neccharisnyás útonálló: lehetséges :)
különben élőben jobban néz ki Pók, a szőke meg még mindig kövér.
szerintetek ki lesz a két kieső csaj?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 23:30:57

HÉ mondta az elején: "Az egyik kérdéssor HOLNAP drámai fordulatot eredményez".
Fiúkról pozitív, lányokról negatív kérdések voltak.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 23:40:55

Ádám beszélt a kamerába és kiírták: Gábor :)))))

GL-581 g 2011.04.28. 01:10:09

@neccharisnyás útonálló: "Ez tényleg kezd állatkertté válni... Pókmajom, Galléros Pávián, Agyonlőtt Lajhár"

És Pockot még ki is hagytad! :D

@beacska: Nagyon köszönöm a közvetítést! :) Mindenkinek! :D

@mosoly73: Egy csajnak soron kívül pápá a kérdőív alapján, gondolom. Nem volt valami csepegtetett infó, hogy ki kapott sok negatív pontot?

Valaki írta, hogy Jenny Ádámtól és Kristóftól kapott sok rossz véleményt - pont attól a két embertől, aki felmagasztalhatta volna. Nos, Gabitól biztos kapott bőven, Dani és Robi szerintem semleges, de a szívük és a nyelvük Ádám felé húz... lehet, hogy repülhet a Nyafka Buta?

@Benyeszke: Szegény Korleónét kezdem félteni. Ebből királyi agyérgörcs lesz, ha valaki nem távolítja el Pókmajmot tüstént. Már a királyné szülinapján történő Pókfejvétetés is meghiúsult. Mivé lesz így a királyság? :-o

"De hírnök jő, s pihegve szól:
"Uram, hatalmad eldült,
Hazádon nem kormánykodol,
A polcra már PÓKI ült.""

(Czuczor G.: Hunyadi - www.magyarvagyok.com/kultura/irodalom/a-hazaszeretet-versei/anjouk-es-hunyadiak-kora/1631-Czuczor-Gergely-Hunyadi.html)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 01:53:02

Na megnéztem. Pók sztem most nem fog robbantani, nem érdeke. Adja inkább a jó kislányt, a porcelánfogú meg maradjon benn mittomén az Alíz helyett, Detti meg a Jenni helyett, és akkor jut is, marad is. Jövő héten meg porcelánfogúból kinőhet egy új szandra, ha ilyen zsörti marad!
Remélem, párválasztóig nem esik ki senki, jó így, h 2 plusz ember van (és 6 csaj csak 4 fasziból választhat), meg egy védett.
Tényleg senki sincs biztonságban, én kicsit T69-et is féltem, mert itt bármi megtörténhet! :) Azért megnézném a fejét, mikor a párválasztón megkapja a levelet: "T69-es modell! Csomagolj össze, és azonnal hagyd el az Éden Hotelt! Visszaküldünk 2000-be, ahol a 15 éves John Connort kell az első bj élményében részesítened. 3 perced van, hogy elbúcsúzz a többiektől."
Hát persze! Az időutazáshoz ugye le kell vetkőznie? Na, akkor készültek a Playboy fotók! :)

bia79 2011.04.28. 02:00:26

@kisha1: végre egy fantársam!:))
Gábort ma elég sokat mutatták, de a gusztustalanra kiegyenesített haját meg a gyapjúsapkát továbbra sem értem... lehet, hogy szerinte is undorító, amit az interjúkra haj címén a fejére eszkábálnak, és ezzel próbálja utána eltakarni?:))
Azt hallottad, hogy azt mondta, hogy honvágya van? Mástól még nem hallottam ilyesmit... vagy csak kivágták:D

Levi nekem is nagyon hiányzik :\

Nem lehet, hogy az lesz a meglepetés holnap, hogy lemegy a párválasztó, majd közlik, hogy aki a legtöbb negatívumot kapta, annak távoznia kell, és mégiscsak Pók lesz az? Összességében nézve kizárt, hogy ne kapott volna többet, mint Miss Nyafi...

És a legtöbb pluszt bezsebelő fiúnak mi fog járni vajon?

Veder1 2011.04.28. 02:17:09

Bazz ez a Pókmajom megint elkönyveli magának, hogy mekkora iq huszár, közben meg csak a szerkesztők jóindulata (na meg a várt nézettség) miatt lehet még mindig bent. A picsába de megnéztem volna az arcát, ha kiesést kap...

Veder1 2011.04.28. 02:19:46

Annyit azért megért, hogy láthattam a Don arcán végighullámozni az érzelmeket, mikor megtudta az eredményt :D

Hajrá Korleóne!

Britte 2011.04.28. 18:06:16

Az előzetesben bal vége felé ment a Pókmajom és a két bal szélső az Robi meg Ádám.

énszóltam 2011.04.28. 22:03:49

nem meri hazaküldeni Nikit, van egy olyan érzésem

pedig szerintem a játék miatt őt kéne kidobnia
süti beállítások módosítása