Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x30

2013. március 26. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

A T69 mai kartonruhája a méltán elfeledett art deco-korszakot idézi fel, csöcsben laposít és szélesít, Pinokkina másodlagos nemi jellegei szétterülnek a képernyőn, a jobb melle határozottan nagyobb, mint a másik. A szem alatti karikák vagy direkt készültek, vagy a helyi kolumb gerillaezred rendes éves tisztavatóját vezette le tegnap éjjel (zajos siker lehetett), ki tudja.

A reggel Robi Canossa-járásával indul, megy körbe, és próbálja összerakni a tegnap estét, hát nem lesz könnyű, fiam. Első körben a pápa és Kriszta közé fekszik be kedvesen, a csaj majdnem leesik az ágyról, kitérdekel. Robi puszikat és szeretetet igényel, Kriszta ezt színfoltnak tartja és elmosolyog rajta. Robi következő útja a királyhoz vezet, aki tudomást sem vesz róla, pedig savanyú szájszaggal liheli be az arcát és ráül, bazdmeg, felségsértés. Niki szerint Robi lassan józanul is ugyanakkora prolitaplóparaszt, mint részegen.

A reggelizőasztalnál a két új nő továbbra is maszkban, ennyire azért nem kell vigyázni a lakók szeme világára, de mindegy. Isaura levelet hoz, Kristóf ismét megbirkózik a folyóírással, mivel a leghosszabb szó a legszimpatikusabb, nincs különösebb probléma, az írásjelek értelmezése kissé bizonytalannak tűnik nekem, de egy erős közepest megajánlanék neki. A fiúk a tegnap esti élmények alapján döntsék el, melyik új rébék a szimpatikusabb, de ez persze csak nekünk világos, Jennifer, a faék, azt hitte, a fiúk az összes nő közül jelölnek szimpit. Linda lesz a kívánatosabb 5-0 arányban, még a király is az ő nevét mondta, a tetkó ellenére. Nem véletlenül, derül ki Kristóf (ujjatlan!) farmeringes elbeszélésből, Robinak akartak kedvezni, mert ugye rápusztulni látszott.

Isaura újabb levelet hoz, Linda választhat egy faszit, akit visz randira. Robi lesz az, pedig tegnap majdnem erőszakosan közösült vele, a nők megfejthetetlenek néha. Amint lehull az álarc, a faszik arcára kiül az anyám, nem ilyen lovat akartam-arckifejezés, a nők meg kárörvendően vigyorognak, Detti sokkal szimpatikusabb arcra, mint a kissé aszott fejű műfogsor-tulajdonos Linda. Gábor be is nyögi, hogy ő újraszavazna, biztos jólesik a Műfogsornak. A király természetesen nem csalódott, hiszen a maszkon át is pontosan látta az arcokat, Superman mehet a picsába a röntgenszemmel, ez a pali konkrét arcvonásokat lát ólomfalak mögött is.

Robi és Műfogsor elcsámpázik a randira, közben a király és az udvarhölgyek a szponzorbögrékből kávéznak és megállapítják, hogy Lindának gonosz arca van, a középkorban ez nagyjából egy halálos ítéletnek felelt meg, sóhajtozik is Korleóne rendesen, azok a szép napok. Nikinek borzasztó lába van, mellesleg. A randi első része inkább büntetésnek tűnik, a szakadó esőben kell egy ladikban evezniük egy erősebb sodrású folyón, Robi ésszel fél, és belekormányozza a csónakot a partmenti fákba, hátha valami faág, vagy a bokrokban rejtőző kolumb gerillák felnyársalják Műfogsort, de elmarad a tragédia.

Detti odabent felméri a viszonyokat, a királyt és a megmaradt udvari bolondot faggatja, jól vagytok ti itt bent egymással? Jaja, kivéve a Pókmajmot, mert az egy büdös ribanc. Dettivel kedves Pókmajom, mondja, persze, mert ki akar használni, veszi el a maradék önbizalmát is Gábor. A balatoni regattára készülő Robi felvázolja az Éden viszonyrendszerét Műfogsornak: a királynőt kiejtő Pókmajom az első számú közellenség, és az én dolgom kiejteni. Az emlegetett szamár fetreng a szobában és Alízzal kokettál, most éppen saját magát adja, mert túlterheli a színészkedés. Átmegy zárkózottba, ígéri, nem tudván, hogy odalent Gábor és a király kutyázza lelkesen Dettinek, kilenc ember akar a vérében fürdeni, nem lehet jó ember.

Robiék egy kocsmához élnek, jó a környék, az biztos, dzsungelben ebédelni fasza lehet. Otthon Detti átöltözött valami fekete csipkés-strasszos kombinészerűségbe, és Pókmajomtól is infókat szerez, a beszélgetés végére leszűri azt, amit mi, nézők is: Pókmajom nem eddig színlelt, hanem most játssza az agyát a jókislányozással. Dettinek lehet jövője ebben a játékban. Robi és mátkája megebédel az esőerdőben. Kriszta és Jennifer a pult mellett, piros szponzorbögrék erdejében hordja le a fiúkat idióta faszparasztnak, miért Lindát választották? Mit látnak benne? A másik csajt kell bent tartani, mondja a genetikusan kerek segg tulajdonosa, és nyávog egy sort hozzá.

Robiék visszaérnek, a cipőjéből ömlik a víz, nem baj, mert kurvaszar. Linda hátára valóban sárkány van varrva, a farka a seggéig leér, csöcsöt nem villant a zuhany alatt egyelőre. Dettinek áradozik Robiról, szarrá áztunk, mégis kurvajó volt, képzeld. A kamerába határozott, mint Palibácsi az ÚjAlkotmány aláírásakor, nekem Robi kell, punktum. A befelé gacsoló, és ingét a legprosztóbb szokás szerint felhajtott gallérral hordó Robi közben Pókmajomnak azt mondja, hogy ha hazaküldi, az nem a király parancsára fog történni, hanem saját indíttatásra. Ez, gondolom, megnyugtatólag hat majd Pókmajomra. Robi hat nap alatt kiismerte a Pókmajmot, aki egy skizofrén retek. A vízes cipő tulajdonosa szerint Linda és Pókmajom segge egyformán jó, a választás nehéz.

Este a lakók kapnak feladatot: a nőknek paprikás csirkét kell főzni nokedlivel, de a feladatra csak limitáltan alkalmas felszereléssel, hiszen egy kis rezsó, egy közepes serpenyő és egy lábos áll rendelkezésre, no meg az alapanyagok. Mindenkinek egy szett, persze, mert hét adag készül ma este, sose lesz vége ennek a hogyvoltnak, basszameg. A fiúk sorszám alapján pontoznak majd, a tét nagy. Eközben a fiúk felvonulnak az emeletre, és az Éden sorsok című műsort készítik el, kapnak kamerát és mikrofont, jól kitalálta ezt is a király múlt héten, ugye?

A főzés Alíz bátor, én tudok főzni, de tényleg kijelentésével indul, iskolában tanulta ugyanis a dolgot, de a recept hiánya kicsit megijeszti. 20:30-kor kezdődik a muri, amitől Pókmajom sokkot kap, Jennifer meg soha nem főzött még, de les a többiekről. Niki majdnem levágja a körmét a kezéről. Az Éden sorsok közben készül odafent, vicces kérdések, komoly témák, az első műsorvezető Szent Dániel, majd jönnek a többiek is, még a király is beül a műsorvezetői székbe. Néha a technika kifog rajtuk, nem indul a kamera, nem szól a mikrofon, stb.

Robit a király az alkoholról faggatja, nem bírod mi? Akkor meg minek iszod? És részegen dugnád Pókmajmot? És Lindát? A legviccesebb mégis az, amikor a királyt és Danit hívja tetemre Kristóf, hogy is volt azzal a csókkal? A király a szokásos mantrával jön elő, ha egyszer megcsókolom a nőket, akkor naponta követelik majd, ahhoz meg nekem nincs gusztusom, szóval ez volt az egyetlen megoldás, kár, hogy Dani becsukta a szemét. Jó, de te meg megfogtad az arcát, felség, miért? Fültájékon erogén zónát kerestél? A király döbbenetes tudással bír a nők erogén zónáit illetően, így fölényesen lesepri a gonoszkodó kérdést az asztalról: hát, Kristóf fiam, te nagyon hülye, ha te a nők arcán keresed az erogén zónát, akkor bajban lehetsz. Ehhez nem kell kommentár.

21:35-kor a kaja még sehol, de a nők csak üldögélnek egyre. Alíznak fogalma sincs a hozzávalókról, ráadásul az anyja sem főz otthon, így valóban nem lesz egyszerű a dolog. Pókmajom nagyon jól főz, mint mondja, de ezekkel az eszközökkel nem fog menni a dolog. 22:50-re Dettinek van csirkeformájú izéje, legalábbis a leve vörös, és mintha meg is főtt volna, de a só nem működik. Alíz csirkéje halvány rózsaszínben pompázik a szomszéd rezsón, ezt nem tudom, hogy hozta össze. Kriszta szeret főzni, és tud is, mint mondja, de majdnem beleveri a hamut a kajába. 23:45-re nagyjából alakul a csirke, a nokedli fasorba' sem, Nikinek viszont ízlik a hús, bár sok íze nincsen, de finom. Gábor odafent kínjában már énekel a kamerába, hamisan. A nokedliszaggatás 00:35.kor indul, Niki pörköltalapon nem főz otthon, és másra hagyja. A király odafent konstatálja, hogy a nők hat órája főznek, atyaúristen.

Na végre, kész a kaja, lehet menni zsűrizni. A galériában megmutatom minden versenyző művét, tessék nyugodtan elrettentésnek venni, annak szánom.

A kóstolásnak alig mernek hozzálátni, a hatos világbajnok, mondja Kristóf, aki katasztrofális végeredményre tippelt, és igaza lett, mert paprika nemigen volt a pécsirkében. Dani úgy ugrik fel Alíz főztjétől, mint akinek a seggébe két ujjal nyúlt bele Kriszta, ezt ne, üvölti, és eltorzul az arca. A király szerint a kettes hibátlan, a négyest Gábor borzalmasnak minősítette, szerinte még a menzán sem adnak ilyen szart sehol. Jönnek a nők, és az eredmény: Kriszta nyert, jutalma kvázi védettség, azaz az új csajok nem állhatnak az ő faszija mögé. Alíz a hetedik lett, mint kiderült, oregánós csirkéjével, mert paprika helyett azt rakott bele. Hát igen, könnyű összetéveszteni a két fűszert.

Juan a végére hoz még egy levelet, Műfog költözik, mégpedig harmadiknak Pókmajom és Robi közé, amitől tökre kibukik, faszombamár, én nem akarok a szakadékkal egy ágyban aludni. A szobába belépve máris összekap Pókmajommal, szócsata dúl ezerrel, nagy elmék feszülnek egymásnak, miközben Robi fekszik az ágyon, és röhög. Csak a hülyék idegesek, mondja Műfog, akkor te most hülye vagy, kérdez vissza Pókmajom, isteni. Jennifer lakkozzaaaa aaaa köööööörmééééét, muszáj éjszakára, kérdezi Kristóf, büdös lesz, bazdmeg. Muuuuuszáááááj. A király és pápa haverja levideózná az ágyba készülő szerelmeseket, de Kristóf résen van, és lehúzza a redőnyt. A videós stáb így Robiékhoz megy át, Műfog, ha lehet, még idegesebb. Jó kis kiválasztás lesz ez, már látom.

Címkék: éden hotel
458 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GL-581 g 2011.04.27. 22:06:16

@will: MEGALOL! :D

Látszik már h ki esik ki?

Savafan 2011.04.27. 22:06:20

lehet a genetikai segg fog menni. sok mínuszt adott neki a király és a lassúbeszédű. és lehet, hogy a legtöbb negatívot kapó megy, de mivel a pókmajom védett így a következő megy. és szerintem az dzseni lesz.

beacska 2011.04.27. 22:06:36

@Madár Fokker: a Kriszta védettsége csak a KÉT ÚJ lányra érvényes!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:06:37

@will: Tettrekészsége gyorsabban visszaadja önbecsülésünket, mint a preambulum éjszakánkénti, alvás közbeni memorizlása

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 22:07:47

@beacska: Aliz tud ám pasit választani, lásd Szöszit pl.

beacska 2011.04.27. 22:08:53

nnna, most kiderül Szandra mennyire tökös!

GL-581 g 2011.04.27. 22:09:54

@beacska: Pocoknál csak a bunkózós feladat volt kizáró ok. :) Pedig a srác feladat nélkül is egy hétköznapi szalontahó...

candyperfumegirl 2011.04.27. 22:10:07

Engem az borít ki, hogy ezt a szakadár retket most még minimum két hétig biztos nézhetjük, váááá.... :/ Szeretem a csavarokat ebben műsorban, de ezt most erős belenyúlás volt, mert ez a bátorságpróba tényleg Pókmajomra volt fazonírozva, a többi beszari ehhez, az újak meg még mindig csak akklimatizálódnak.
Persze tény, hogy védettség nélkül Pók repülne azonnal, de már akkor is hányok tőle, tisztára megértem a király érzéseit.

RedHotTears 2011.04.27. 22:11:44

Nem értem Kriszta min agyal, tegnap megkapta a jutalmát, ahova ő áll, oda nem állhat más. Nem volt benne olyan, hogy kivéve, ha védett.
Kivételesen Kristófnak egész értelmes gondolatok cikáztak át a fején, Póknak most már kell valaki, akivel végigcsinálhatja a játékot. Az nyilván nem a Don, akinek intelligenciája étkezés közben is olyan szépen megnyilvánul, csak gondolatban köpköd.
Milyen poén lenne, ha Robi mögé négyen állnának be, a Don mögé meg senki.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:12:52

@GL-581 g: Roppant süketek ezek a csajok. Bár az is lehet, a koruk miatt nincs még elég tapasztalatuk. (önbecsülésük?)

Répatorta 2011.04.27. 22:12:52

Birkák a lányok.
90%-ot adtam volna erre a verzióra. Ugye akinek tutira védett a segge, az nem mer kockáztatni. Akinek minden mindegy, az Pókmajom és hát biztos voltam, hogy védettség lesz.
Mint ahogy régebben egyik fiú sem ajánlotta fel a nőjét, a csajok sem bevállalósabbak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:14:59

Kiazistenre emlékeztet engem ez a Linda???? Basszus!

Savafan 2011.04.27. 22:15:16

@neccharisnyás útonálló: a kerek segg ellenes vagy akkor szerintem igen:)

will 2011.04.27. 22:16:59

El fog még hangozni Kristóf szájából a varázsmondat: "dehát szakításban voltuuunk!!!!"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:17:26

@Savafan: Nyígó cafka-ellenes vagyok. Főleg, miután kijelentette, hogy minden nő ilyen.

will 2011.04.27. 22:17:35

A Kriszta a főzőcskézéssel most akkor nem védett, éló????

Atok 2011.04.27. 22:17:43

@candyperfumegirl: Miert is vagy igy kiadadva a Szandrara? Tulzas volt felajanlani egy 50/50 vedettseget BARKINEK a lanyok kozul, mig visszahozni egy kiesett jatekost az ok? Vagy erdekesebb lenne amusor, ha van egy kilences klikk es mindig kiszorjak az ujakat? Ugyanmar....

Savafan 2011.04.27. 22:20:02

ez a pókmajom kúltúrált módon oda hamuzik amerre jár:(( le a földre, majd isaura takarít utána:(( eccerű...

Nagyzee 2011.04.27. 22:20:25

@candyperfumegirl: Igen, itt kicsit túlzottan kilóg a szerkesztők lólába. Bejött Szandra, kitette Katát védettséggel, majd utána 3 egymást követő héten fiútöbblet volt a kiválasztón. Amikor végre a 4. héten lenne esélye kiesni, akkor megint megdobják védettséggel.

Azért ez durva, hogy már sorban az 5. párválasztója lesz ez úgy, hogy még csak elméletileg sem eshet ki. Így könnyű játszani a gonoszt, és anélkül bentmaradni, hogy akár csak egy ember lenne, akinek szimpatikus. Ez kicsit erős egy párokra épülő műsorban.

RedHotTears 2011.04.27. 22:21:38

@candyperfumegirl: nagyon nehéz helyzetben van. Nehéz lehet megemészteni, hogy medencében ázással és a heverőn pöcsvakarással nem lehet 25 misit nyerni.

Nagyzee 2011.04.27. 22:21:57

@Atok: Dani visszahozása ugyanúgy hiba volt. Mind a Donnak, mind Pókmajomnak óriási szerkesztői hátszele van.

will 2011.04.27. 22:22:57

@Atok: nyilván Dani visszahozása is egy értelmetlenség volt.
Amúgy én azt nem értem, hogy vajon Budapestről naponta megy járat Kolumbiába? Vagy nem inkább az van, hogy ott dekkol egy közös szállodában az összes potenciális játékos? Esetleg turnusok vannak? szerintem valaki, akit éppen be kellett volna küldeni, elrontotta a gyomrát, ezért visszavitték Danit helyette, aki lekéste a gépet. simán lehetett ez.

will 2011.04.27. 22:23:42

"Jenny egy kis szeleburdi..." , ja szeleburdi, mint egy agyonlőtt lajhár.

Sapasang 2011.04.27. 22:25:28

ez a Szandra egy rossz gramofon, valami mindig beakad nála, jelenleg: feltételes mód

Sapasang 2011.04.27. 22:26:41

húúú, hallottátok: indifferens!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:27:48

Én is rámarkoltam volna a borítékra. Aki mer, az nyer. A nyereményért meg igenis gürizni kell, nem nyaralni.

beacska 2011.04.27. 22:28:29

@GL-581 g: nem. holnap lesz a meglepi

Savafan 2011.04.27. 22:28:49

na, a holnap érdekes esz. és az utolsó mondata megint előhozta g..i énjét:(( az a vigyor ugyanaz volt mint amikor azt mondta "akkor pusztítást fogok véghezvinni":((

candyperfumegirl 2011.04.27. 22:28:52

Vázz, Pókmajomból megint főszereplőt csináltak, az ő gusztustalan ténykedését kell názni megint...undorító, mennyire élvezi, hogy rettegésben tart mindenkit, ez így baromira nem szórakoztató.

will 2011.04.27. 22:29:09

feliratot nem lehet letölteni valahonnan? nem értem egyszerűen mi a faszt pofáznak a képzetlen szájszerveikkel...

GL-581 g 2011.04.27. 22:29:13

@will: Ha ő szelebirdi, akkor milyen lehet egy hisztis picsa?

beacska 2011.04.27. 22:30:10

@will: nem védett, csak a KÉT ÚJ lány nem állhat a pasija mellé.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:30:13

@will: LOL
Ez tényleg kezd állatkertté válni... Pókmajom, Galléros Pávián, Agyonlőtt Lajhár

Lindusnak tudja valaki a vezetéknevét?
Hódos Hajni biztos ujjong, hogy újabb leány kelti hírét lakhelyének.

will 2011.04.27. 22:32:35

@neccharisnyás útonálló: Műfogsor Linda. Fenn van fácsén.

beacska 2011.04.27. 22:32:58

egész az utolsó mondatáig nem volt semmi bajom a Szandrával, de ez..."két lépéssel mindenki előtt járok"
HÁT HOGY A FENÉBE NE??? de ez nem az ő érdeme...basszus...pedig már kezdtem reménykedni az eszében...ez MÉG MINDIG nem érti a szabályokat!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:33:36

@Savafan: ez a lány egészen biztosan nem normális, és ezt nem viccből mondom

Szerintem holnap kiesik az, aki a legtöbb szavazatot kapta a rossz tulajdonságokra.

Aztán meg lesz ami lesz.

beacska 2011.04.27. 22:35:33

Kristóf megint király volt! hogy levette, hogy bejön Dettinek! Itt nagyon benne van a levegőbe, hogy Jenni megy haza. Mivel bőszen fényképezkednek együtt a találkozókon, vagy marad Jenni, vagy nem Kristóf küldi haza, hanem egy védett...

candyperfumegirl 2011.04.27. 22:35:50

Mi a bajom vele? Miért, valakinek élvezet nézni, amit csinál? Az a véleményem a nagy taktikus Pókmajomról, hogy maradjon bent védettség nélkül. Ennyi. Jött, védett lett, majd pasik estek ki folyamatosan, jött az a hét, amikor csajok esnek ki, és akkor teljesen megzavarodott, azt se tudta, merre és mit hazudik éppen, majd megint védett lett, és irdatlan lett a pofája megint.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:35:54

Új tábort alapítok: Krisztiánt vissza az édenbe! Az legalább a Csudálatos Pénisszel meg tudta kavarni Pókmajmot.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:36:24

@will: Menj a tudodhova! Én hülye meg még rá is kerestem. Áááá!

beacska 2011.04.27. 22:36:57

@Benyeszke: én azért adok a spoilerekre, meg a jelen kapcsolatokra: állítólag Niki és Szandra puszipajtások lettek (nem vállalom érte a felelősséget)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:38:31

@candyperfumegirl: Nyugalom. Tessék úgy venni a szövegét, mint Jenny-ét v. Kristófét: aranyos, aranyos, de csak szájon át kifújt levegő.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:39:29

@beacska: ettől függetlenül ez a lány rendkívül ellenszenves nekem. Remélem nem Nikit ejti ki.

kisha1 2011.04.27. 22:39:53

Látta vki a végén h kik mögött ment el a párválasztón Szandra? Legalább azt lehetne tudni ki mögé nem fog állni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:40:22

@Benyeszke: Fúúúúj! Nemá! Akkó megin nézhetjük Niki csóktanfolyamát? Brrr! ORTT le fogja tiltani a csatornát... pedig állítólag románoknál van bejegyezve

will 2011.04.27. 22:41:36

@neccharisnyás útonálló: Rákerestél, komoly? Jenny, köztünk vagy?? :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 22:41:50

Szandra kinek ajánlja a segítségét? Dettinek? Nikinek?

Billy a kölyök 2011.04.27. 22:42:08

Nem tudom azt figyeltétek-e hogy Ádámka a mindenki által bálványozott király hova nyomta el a csikket?
A virágcserépbe! Ez ám a kultúrember!

digitális körvinkli 2011.04.27. 22:42:39

Na én is kombinálok nektek kicsit! Az nem tűnt fel valakinek, hogy Korleone az interjúban elhangzott fogalmazása szerint csak azt hitték, hogy védettséget kapott PM? Lehet, hogy nem ő kapta a védettséget valójában, hanem a kérdőív alapján felállított névsor első helyezettje? Nehogy már jól aludjanak a fanok! ;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:42:42

@neccharisnyás útonálló: ebben éppen ez a szép, hogy a Viasat akár pornót is sugározhatna fényes nappal, Szalai Panni semmit nem tehet, mert külföldi a szolgáltató. Ezért meg CSI délután pl.

Figyi, szerintem ha nem jön sürgősen valami alfahím, Niki Juant fogja megerőszakolni. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 22:43:51

@kisha1: mintha Alizon túlment volna, és a sor végét nézte, de bármi lehet.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:43:53

@will: azt kell mondjam ez epic húzás volt! :D

@neccharisnyás útonálló: bárkivel előfordulhat :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:44:01

@will: Úúútállak! Meg fogom dumálni Sixx fejét, hogy tiltson ki téged 1 egész hétre! :P
Most pedig megyek körmöt lakkozni. Éjszakára! Nyaff-nyaff!

yilane 2011.04.27. 22:44:15

@neccharisnyás útonálló: Köszönöm :)
GL-nek is :)

Én sem értettem, mire vártak az új lányok. Különösen Detti. Ennél több esélye úgyse nagyon lesz.

Jól értettem? Linda szemrehányást tett Póknak, merthogy az gyorsan lecsapott a borítékra, szerinte várnia kellett volna, hisz a lányoknak lassúbb a felfogása?...ááááááá

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:44:44

@digitális körvinkli: szerintem pont fordítva vagyis hazamegy az aki a legtöbb negatívat kapta a lyányok közül, ez lenne logikus.

Savafan 2011.04.27. 22:46:07

@kisha1: alíz-gábor páros mögött igen, ők álltak a jobb szélen. a többit nem láttam, de legalább 3-4 embert fog menni

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:46:18

@Benyeszke: Egen. Coolon meg szilikonmellekkel köszöntötték az új esztendőt. Himnusz után csöppet, hát, szal előjött belőlem a vadkonzervatív.

digitális körvinkli 2011.04.27. 22:47:27

@Benyeszke: Ááááá, pont itt akarsz logikát találni? Kis naiv! Habár, állítólag itt bármi megtörténhet, mert ez a Zéden Hotel.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:50:33

@yilane: Újabb örök igazságról szereztünk tudomást. Tehát feszt csak nyafogunk, irritál, ha strandon vizes lesz a hajunk vagy elfolyik a sminkünk, és vazze, pasik LASSÍTSATOK, mert nem bírja az agyunk dekódolni ezt a fénysebességet.

Megmondtam, 3. létforma a traviké-homoké, én leszek az emberi faj 4. neme. Aki szeretne, nyugodtan csatlakozhat, demokrácia van.

kisha1 2011.04.27. 22:51:02

Jólvan egy a lényeg, Gábor maradjon!-sixx-nek külön köszönet a róla készült fenti fotóért!

Levi hiányzik sajna továbbra is :(

GL-581 g 2011.04.27. 22:54:34

@beacska: Kösz a közvetítést! :) Mindenkinek! :D
@mosoly73: Nekem már ez is elég! :D:D
Bárcsak hazahúzna Nyafika...

beacska 2011.04.27. 22:55:05

Dani ma is volt jóóó sokat. Soroljam?;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 22:56:23

@digitális körvinkli: hát mondjuk igen, ahol HÉ a műsorvezető ott a logika el van kapálva...azért álmodozni még szabad :D

@neccharisnyás útonálló: mint a viccben, "lassan írok, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni". Ha a szerkesztők lassabban írták volna azt a fránya levelet, lehet hogy több lány felfogta volna.

beacska 2011.04.27. 22:56:36

nnna, megyek, mert az ember már a tévét is lekapcsolta.
cakát, és találgassatok sokat, holnap legyen mit olvasni!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 22:59:03

@Benyeszke: Az megvan, hogy HÉ vezeti az ÉH-t, ugye?
Ja! Aztán felolvasni se bírják, Szandi meg a szuperagyával előre kikövetkeztette a tartalmat és cselekedett.
Pókerosztónak nem előfeltétel a gyors gondolkodás, amúgy?

beacska 2011.04.27. 23:00:04

@neccharisnyás útonálló: nem. ők "tömbökben" gondolkodnak. de tényleg.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 23:00:16

@beacska: jó éjt!

@neccharisnyás útonálló: lehet, hogy ott jobban díjazták a férfias vonásokat :D Jaj de gonosz vagyok.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 23:02:16

@beacska: Bocs, de ezt meg én nem értem. Azt hogy kell?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 23:03:50

@Benyeszke: Melegbárban osztó? Vagy Baján meleg kaszinó is van már? Á, kész! Mennem kéne nekem is.

Solid214 2011.04.27. 23:04:31

A bimbókutató hogy beszart :))) Próbálja Dani mögé irányítani Szandrát, aztán Krisztának nagy elánnal magyarázza a bizonyítványát az erkélyen, hogy ő mennyire nem is akart beszélni a Döggel...
A Don meg naná, hogy őrjöng, hát mi lesz így a bábszínházzal?

jdgirl 2011.04.27. 23:06:39

Ma este voltam a Westend Leroy-ban, ott volt Pókmajom, Dettivel. Úgy tűnt, nagyon jóban vannak, vihogva, egymásba karolva távoztak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 23:07:07

@Solid214: Donnak Niki a gyenge pontja. Tudatalatt konstans szorongás van benne, hogy mikor fogja a Szőke a nulla agy+nagy száj kombóval lerombolni a királyságát. Szerintem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 23:07:15

@neccharisnyás útonálló: arra céloztam, hogy a csaj tuti férfi volt valamikor. Vagy az lesz. Nehéz viccölni ilyen kései órán, tudom :D Aludni kéne menned vagy Bajára a meleg kaszinóba? :D

kisha1 2011.04.27. 23:07:24

Linda tényleg szépenbemutatkozott ma, nagyon ostoba szegény.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 23:08:15

@jdgirl: Pókmajmot leszerződtette a "nyugati vég" helyi cölöpnek?

triss 2011.04.27. 23:08:28

azért sem alíz mögé áll, mert alízzal jóban vannak - szegény lány (alíz) tudja hogy ő csak a negyedik a lányok közül..
így lehet szövetségese ha okos a későbbiekben alíz, gábor, a szőke új csaj, ha robi mögé áll és robi is.

Lindával kapcsolatban meg jókat mondott, jól telebeszélte robi fejét

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.27. 23:08:49

Szerintem Ádámnak súlyos aranyere lehet. Vagy gyomorfekélye. Ugyanis ha a felgyülemlett dühöt vagy feszültséget nem adja ki magából az ember az befelé okoz gondot. Márpedig neki úgy dülledt a szeme amikor megtudta hogy Szandra védettséget kapott, hogy azt hittem felrobban a feje mint a rajzfilmekben a figuráknak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 23:09:33

@Benyeszke: És ugyan mit kezdjek a melegek között? Vészesen hetero vagyok.
No lépek. Pá!

Solid214 2011.04.27. 23:13:30

@neccharisnyás útonálló: egyetértek. És tegyük hozzá, hogy nem alaptalanul érzi így a Don :)
Csálécsöcs először Robihoz futott (máris leírta Korleónét), majd bénán próbált trükközni a pandorás kérdésével (menjen inkább Kriszta), valamint összepakolt :)))
Teljesen alultáplált szellemileg, hányok tőle. Bár Miss Fogtechnikusok Gyöngyétől is :))) az meg irritálóan idegzsába.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 23:15:03

Végülis azt mondták bárki elveheti a borítékot, nem azt, hogy az is kapja, aki elveszi.

jdgirl 2011.04.27. 23:27:11

neccharisnyás útonálló: lehetséges :)
különben élőben jobban néz ki Pók, a szőke meg még mindig kövér.
szerintetek ki lesz a két kieső csaj?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 23:30:57

HÉ mondta az elején: "Az egyik kérdéssor HOLNAP drámai fordulatot eredményez".
Fiúkról pozitív, lányokról negatív kérdések voltak.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 23:40:55

Ádám beszélt a kamerába és kiírták: Gábor :)))))

GL-581 g 2011.04.28. 01:10:09

@neccharisnyás útonálló: "Ez tényleg kezd állatkertté válni... Pókmajom, Galléros Pávián, Agyonlőtt Lajhár"

És Pockot még ki is hagytad! :D

@beacska: Nagyon köszönöm a közvetítést! :) Mindenkinek! :D

@mosoly73: Egy csajnak soron kívül pápá a kérdőív alapján, gondolom. Nem volt valami csepegtetett infó, hogy ki kapott sok negatív pontot?

Valaki írta, hogy Jenny Ádámtól és Kristóftól kapott sok rossz véleményt - pont attól a két embertől, aki felmagasztalhatta volna. Nos, Gabitól biztos kapott bőven, Dani és Robi szerintem semleges, de a szívük és a nyelvük Ádám felé húz... lehet, hogy repülhet a Nyafka Buta?

@Benyeszke: Szegény Korleónét kezdem félteni. Ebből királyi agyérgörcs lesz, ha valaki nem távolítja el Pókmajmot tüstént. Már a királyné szülinapján történő Pókfejvétetés is meghiúsult. Mivé lesz így a királyság? :-o

"De hírnök jő, s pihegve szól:
"Uram, hatalmad eldült,
Hazádon nem kormánykodol,
A polcra már PÓKI ült.""

(Czuczor G.: Hunyadi - www.magyarvagyok.com/kultura/irodalom/a-hazaszeretet-versei/anjouk-es-hunyadiak-kora/1631-Czuczor-Gergely-Hunyadi.html)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 01:53:02

Na megnéztem. Pók sztem most nem fog robbantani, nem érdeke. Adja inkább a jó kislányt, a porcelánfogú meg maradjon benn mittomén az Alíz helyett, Detti meg a Jenni helyett, és akkor jut is, marad is. Jövő héten meg porcelánfogúból kinőhet egy új szandra, ha ilyen zsörti marad!
Remélem, párválasztóig nem esik ki senki, jó így, h 2 plusz ember van (és 6 csaj csak 4 fasziból választhat), meg egy védett.
Tényleg senki sincs biztonságban, én kicsit T69-et is féltem, mert itt bármi megtörténhet! :) Azért megnézném a fejét, mikor a párválasztón megkapja a levelet: "T69-es modell! Csomagolj össze, és azonnal hagyd el az Éden Hotelt! Visszaküldünk 2000-be, ahol a 15 éves John Connort kell az első bj élményében részesítened. 3 perced van, hogy elbúcsúzz a többiektől."
Hát persze! Az időutazáshoz ugye le kell vetkőznie? Na, akkor készültek a Playboy fotók! :)

bia79 2011.04.28. 02:00:26

@kisha1: végre egy fantársam!:))
Gábort ma elég sokat mutatták, de a gusztustalanra kiegyenesített haját meg a gyapjúsapkát továbbra sem értem... lehet, hogy szerinte is undorító, amit az interjúkra haj címén a fejére eszkábálnak, és ezzel próbálja utána eltakarni?:))
Azt hallottad, hogy azt mondta, hogy honvágya van? Mástól még nem hallottam ilyesmit... vagy csak kivágták:D

Levi nekem is nagyon hiányzik :\

Nem lehet, hogy az lesz a meglepetés holnap, hogy lemegy a párválasztó, majd közlik, hogy aki a legtöbb negatívumot kapta, annak távoznia kell, és mégiscsak Pók lesz az? Összességében nézve kizárt, hogy ne kapott volna többet, mint Miss Nyafi...

És a legtöbb pluszt bezsebelő fiúnak mi fog járni vajon?

Veder1 2011.04.28. 02:17:09

Bazz ez a Pókmajom megint elkönyveli magának, hogy mekkora iq huszár, közben meg csak a szerkesztők jóindulata (na meg a várt nézettség) miatt lehet még mindig bent. A picsába de megnéztem volna az arcát, ha kiesést kap...

Veder1 2011.04.28. 02:19:46

Annyit azért megért, hogy láthattam a Don arcán végighullámozni az érzelmeket, mikor megtudta az eredményt :D

Hajrá Korleóne!

Britte 2011.04.28. 18:06:16

Az előzetesben bal vége felé ment a Pókmajom és a két bal szélső az Robi meg Ádám.

énszóltam 2011.04.28. 22:03:49

nem meri hazaküldeni Nikit, van egy olyan érzésem

pedig szerintem a játék miatt őt kéne kidobnia
süti beállítások módosítása