Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Törvény a rácsok mögött 1x02 - A Commandos banda

2013. március 24. 17:00 - Chat Géza

Lou a Fülöp-szigetek fővárosába, Manila börtönébe rángat el minket kis kacsónknál fogva, hogy megmutassa milyen a világ legnagyobb gengszterparadicsoma, ahol 20 000 rosszéletűre 40 fegyőr vigyáz. Na, az a nem mindegy. Előbb azért beleszagolunk az éjszakai életbe, hogy megtudjuk mi a dörgés a TBS, a True Brown Style háza táján. Lou betalálja emberét: Moja, mekkora egy lóbaszó böszme állat vagy te, hallod? Szevasz! A mi a szitu megtárgyalása után már hoppá elő is kerülnek farzseb rejtekéből a kézi ágyúk, hogy lám van itt mivel vagizni. Lou is elmorzsol magában egy könnycseppet a régi szép idők emlékére, de aztán eszébe jut, hogy most már aztán a melónak is adni kéne, úgyhogy hamarba kideríti, Moja csak az utcán főnökösködik, akit amúgy úgy tessék elképzelni, mint egy 26 éves kis porbafingó nyomigyereket, aki a matekórai köpőcsövezések állandó áldozatául esett. Aztán Lou, a maga hadlám mutassad, kapdelő stílusában megnézi  a spanok tetkóit, mert mindegyik ökör állatja Moja arcát varratta magára Lou nem is szarakszik tovább ezzel az ombréval megy és megkeresi az igaz főnit, Lawrence-t.

1.jpg

Lou bevonul a sittre. A Bilibid börtönben 20.000 rab tengeti hétköznapjait egy 550 hektáros területen, amin 12 banda képviselteti magát, teljesen barátian. Nem éppen. Lou még nem baszott ehhez hasonlót, mert annak ellenére, hogy annyian vannak mint ingyenélők egy jó parasztlagziban, a névsorolvasás, alig tart pár percig. 1944-ben épült a kóter és konkrétan a legnagyobb sitkó kerek e világon. Na, de csak beköszönünk Lawrence cellájába is. A TBS vezér elméletileg egy legenda, de ilyen unalmas egy figurát még Lou sem pipált, meg amúgy sem miatta vagyunk itt, hanem a Commandos vezér miatt. Lou beül valami tárgyalásra hajazó meetingre, amire egy jócskán felpimpelt tag is begurul, KÉSVE! Na ő lesz a Motherfucker Jones, figyeljétek meg. Így is van, ő itt a jani, Jaybee Sebastian a Commandos banda atyaúristene. Lou lezsíroz egy forró randit a főnivel, amit a banda klubházában ejtenek meg, ahol van plazmatévé, anyám kínja, szartól repülőig minden. Ez nem is börtön, hanem arany élet.

3.jpg

Vissza az utcára. Jön egy újgyerek és már mehet is a beavatás, ami a TBS előírása szerint abból áll, hogy 30 másodpercig bírod, amíg a bandatagok módszeresen megcipőznek. Jön is egy figuravarjú, földre küldik hirtelen, megrugdalják, ahogy illik és vége, letelt a fél perc, isten hozott a krúban. De van itt egy 15 éves forma lány is, aki szintén bekerülne a bandába, csak épp az ütést nem bírja a teste. Az előbb meglegyintett pofonok szelétől összekulázta a tangabugyogóját, úgyhogy ő neki ennyi volt a gengszter pályafutás. Moja sem kényszeríti, ilyen hát egy jó főni.

4.jpg

Vissza a kóterba. Jaybee akkora penge, hogy saját tévéadója is van, beszarás, behugyozás, de lendüljünk is túl ezen a dolgon. Lou azért a börtönigazgatóval is vált pár keresetlen szót. Fasza ez a börtön, nem? De. Ennyi. Lou megy is inkább megnézi, itt hogy zajlik egy esti bevetés a fakabátok vezénylésében. A koreográfia itt is ugyanaz, bemennek, ha ellenállnak mindent szitává lőnek. A környéket elnézve ex-gengszterünk igényelne némi tűzerőt, mert konkrétan barnára pingálta az alsónázert. Shanty Town elég egy morcos környék, így Lou már érti, miért szeretnek az emberek inkább a sitten csövezni, mert ott legalább csak Jaybeetől kell ronyózni, az meg igazán csekély kis mínusz, ha a kinti szopóvilágot nézzük. Amíg Jaybee teniszezik egy lazát és 6:3, 4:2, 5:1 arányban nyeri a meccset, addig Lou az egyik fegyőrrel diskurál, hogy hogyan és miként is volt ez a gyilkosság. Na, erről nem beszélhet, de az egész egy laza kosármeccsel indult.  Ebből is látszik, hogy a sport mennyire káros az egészségre. A börtönigazgató is szemet hunyt a dolog felett, meg úgy nagyjából szarik is bele, de Jaybee elmondja az igazságot. A kosármeccs után/közbe megölték az egyik Commandos bandatagot. Jaybee egyből vérontást rendezett volna, de valaki azt tanácsolta, menjen inkább a klubházba relaxálni, füvezni kicsit. Amíg ezt megcselekedte, addig a konkurens banda kinyírta saját emberét, hogy ne legyen nagyobb gebasz. Így mennek a dolgok, mindenki a saját mocskát takarítja. Legyen ez a végszó és záró kép pedig az, hogy Lou és Jaybee, mint örök cimbik ülnek a lépcsőn és szívják a blázt.

Törvény a rácsok mögött 1x01 - A 18. utcai banda

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása