Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gátlástalanok (House of lies) 1x03 - Mikrofallosz

2013. március 24. 13:00 - igenapu

Marty az éjszaka közepén arra ébred, hogy egy kéz simogatja a karját. Felnéz, és az anyját látja, aki elég fiatal, bár arról a korábbiakban sem esett szó, mikor halt meg, azaz hány évesen vetett véget az életének. Kiderül, hogy Marty ezt csak álmodta, felriad, folynak a könnyei. Reggel arcunkba kapjuk Roscoe táncikálását, amit hiphopra nyom, a szerelése biztos megint ki fogja égetni az iskolástársak szüleinek retináját. Jön nagyapi, nagyon menő, felveszi a ritmust, kiderül, hogy egy szexuálisan még igen aktív könyvklubos hölggyel találkozik, Martynak már el is ment az étvágya. Roscoe feltesz apjának egy zavarba ejtő kérdést: mit csinál akkor, ha tetszik neki egy lány... és egy fiú is? Marty csak hebeg-habog, de normális válasz nem jön ki a száján, így Roscoe felsóhajt, hát akkor lesz, ami lesz. Jeremiah emlékezteti Martyt, ma van anyja halálának évfordulója. Marty felkapja a vizet, tudja nagyon jól, milyen nap a mai, de ha elfelejtené, apja akkor is figyelmeztetné. Semmi kedve sincs lelkizni, pedig apja szerint nem ártana.

31.jpg

Bent az irodában senki sem fogadja Martyt kitörő örömmel, valami be fog következni, amitől Marty ki lesz akadva, ráadásul az időzítés sem a legjobb. Rögvest kiderül, mi is van a háttérben, megjelenik Greg Norbert, a Metro Capital főnökének kutyuskája, az ő feleségét tette boldoggá a női mosdóban Marty sztrippere, ugye emlékszünk? Elkezdi a mondókáját, imádták a csapatot, akik kitalálták nekik a nagy stratégiát, és miután elmentek, minden olyan rossz volt. Sok pénzt kifizetnek az ilyen cégeknek, akkor inkább vegyenek egyet maguknak. És innentől kezdve úgy beszél a Galweatherről, mint a tulajdonáról, amit aztán a végén alig bír kimagyarázni, neki ez lesz az új családja, miután a magánéletben már nincs. Skip, a Galweather főnöke óvatosabban fogalmaz, akár aláírják a szerződést, akár nem, bánjanak a Metrós emberekkel jól. A beszéd után Norbert kicsit megfenyegeti Martyt, mindeközben nagyon barátságos, Marty cserébe egy leszbis poénnal örvendezteti meg. A repülőtéren már a reggeli dologról diskurál a csapat, Doug szerint Norbert kedves volt, a többiek kiröhögik, illetve Clyde ezt még megtoldja egy transzis poénnal. Marty faggatására kiderül, hogy a minap megfordultak a srácok egy sztriptízbárban és Dougnak megtetszett egy leányzó, akiről kiderült, hogy fiú, Clyde szerint Doug el is vitte egy körre, érintett tagad veszettül, szúrt a szakálla, ez kizáró ok volt.

32.jpg

Marty rákérdez, egyáltalán hova a francba utaznak most, az úticél Indiana. A váróban megy a piálás, közben átbeszélik a soron következő ügyfél ügyét. Az IBC-hez mennek, ez az Integrált Palackozó Konszern, ahol az elmúlt időszakban átszervezés történt, Apacs fedőnéven. A CEO szerint az Apacs erőforrás átcsoportosítás és egyébként remek terv, a könyvelő szerint csak céltalan pénzkidobás. Nosza, nézzük meg a helyszínt. Megmutatják a gyárat, és Marty elkezd magyarázni, a szokásos Pausét alkalmazva. Az egész annyira zseniális, hogy csakis szuperlatívuszokban illene illusztrálni a jelenetet. Megismerkednek a CEO-val, és a könyvelővel. Látszik a felállás, a CEO idősebb, lelkes, a könyvelő fiatalabb, savanyú. A ki kicsodázásnál már pirossal bekarikázás is van. Sőt, mi több, a könyvelő feleségével is megismerkedünk, aki éppen berobog férje otthon hagyott mobiljával, majd kezet fog Martyval. Leállunk megint, Marty kifeszegeti a kezét a nőéből, rámutat nyíllal, asszonyka a fekete dákót kedveli, nézzük csak meg, merre néz?! Bingó. Play megint, Martyt és Jeanniet meghívják könyvelőék vacsorázni.

33.jpg

A későbbi csapatmegbeszélésen Doug és Clyde tudni akarja, őket miért nem hívta meg senki a vacsorára, a megfejtés, a könyvelő felesége dugni akar Martyval, Jeannie csak alibinek kell. Gyorsan kielemzik a helyzetet, a CEO, Jonathan Strauss az Apacs programot akarja, a főkönyvelő Spalding Winter ellene van, a feleség, Janelle meg Marty farkára van ráindulva, ezt a helyzetet kell a javukra fordítani. Jeannie közli Martyval, hogy a nőt nem dughatja meg, Marty nem egészen így gondolja. Kicsivel később jön a gyárban is látott középvezető fickó, és egy paksamétát ad Martynak, teljes titokban, bár rühelli a konzultánsokat, szeretné megmenteni a céget a csődtől, ami be fog következni, ha az Apacsot beindítják. Kéri Martyt, hogy segítsen, hogy ne kerüljenek a Coca-Cola vagy a Pepsi kezébe.

34.jpg

A vacsora elég érdekesen alakul, a keleti hangulatú nappaliban feszengenek, Marty és Jeannie egymás mellett, a kanapén ülnek, a könyvelő, Spalding egy fotelben foglal helyet, Janelle, a feltüzelt asszonyka pedig párnákon heverészik, és minden áron maga mellé akarja ültetni az egyelőre ellenkező Martyt. A férj végül beindítja a játékot, azt ajánlja Janelle-nek, mutassa meg Martynak a házat. Jeannie is szeretne menni, de neki maradnia kell Spaldinggal. Aki lábfetisiszta, ez rögvest kiderül, a nyálát folyatja, ahogy Jeannie lábfejét/cipőjét nézi, egyből mondja a méretet és a márkát is, majd felajánl egy masszázst, Jeannie pedig belemegy. Marty belép a hálószentélybe, Janelle minimálisan felöltözve várja, félig bilincsben, a szobában egyébként mindenféle szexuális játszóeszköz megtalálható, (amik nagy részét hamarosan használni is fogják). Közli Martyval, hogy az első találkozásuk óta mindketten erre a pillanatra várnak. A férje meg nem bánja, mert mikrofallosza van, ami konkrétan akkora, mint egy csikló, és megegyeztek, hogy mindenki csinálhat, amit akar. A lenti lábmasszázsból lábszopogatás lesz, Jeannie először tiltakozik, de aztán rájön, hogy jól esik neki, úgyhogy hagyja, hogy Spalding folytassa. Amikor kilépnek a ház ajtaján Martyval, tisztára sokkosak, meg is egyeznek, a ma esti történések kettejük között maradnak.

35.jpg

Másnap Marty félrehívja a könyvelőt, hogy van egy icipici apróság, amiről beszélniük kell, mutatja is a kezével a méretet. Spalding nagyon pipa lesz, hogy ezzel akarják zsarolni, hogy belemenjen az Apacsba. Kiosztja Martyt, az álláspontja marad az, ami eddig volt. Marty összegez a csapatnak, mindenki kitart, ez nem jó. A megbeszélés előtt Staruss Marty vállát veregeti, ne feledd, fiam, ki hozatott ide, Marty csak vigyorog. A meeting után Strauss már nem olyan barátságos, elmondja Martyt mindennek, mert nem támogatta az Apacsot, innentől kezdve nem kíván a Galweatherrel dolgozni. Be akarja indítani az Apacsot, nem érdekli, hogy ezzel tönkreteheti az IBC-t. Csapatunk leforrázva üldögél az előtérben, hát ennyi volt. Marty előveszi a telefonját, és felhív valakit, gondolom, a Pepsinél, miután a Coca-Cola lenyomásáról beszél. És frankón elmeséli, hogy milyen rossz az IBC-nél a helyzet, most indítanak be egy átszervezési programot, ami tönkreteszi őket, tehát potom pénzért megvásárolhatók lesznek, és ő, Marty csak annyit kér, hogy ezért az információért cserébe a Galweather vezényelje le nekik az átvételt, mindent tudnak a cégről, és az ott dolgozókról is. Úgy tűnik, megegyeztek. Mire kinyomja a telefont, Jeannie és Clyde már vágja, főnökük az elejétől erre hajtott, egyedül Doug értetlenkedik csak.

37.jpg

A repülőn Clyde tovább forszírozza Doug-nál a transzvesztita ügyet, szemét módon kiszedi belőle, hogy tényleg megvolt a numera, Doug megkéri, hogy ne mondja el senkinek. Amit Clyde meg is ígér, majd kihirdeti a repülőn. Erre a fickóra a halott aranyhalamat sem bíznám, nemhogy egy ilyen kaliberű infót. Marty hazaérve fiát egy fiú és egy lány társaságában találja. Nagypapitól megtudja, hogy ők tetszenek Roscoe-nak. A gyerekek egyébként rá sem hederítenek, lövöldözőst játszanak, naná. Csengetnek, Skip Galweather érkezik. Kint viszkiznek a teraszon, közben Skip elmondja, Marty jó nagy szarban lesz, ha a Metro Capital aláír a Galweatherrel, Greg Norbert konkrétan bosszút akar állni rajta, ráadásul most egy üzletet is elvesztett. Marty arra kéri Skipet, bízzon benne, hiszen egy csomó pénzt hozott már nekik a konyhára. Most úgy tűnik, ez nem sokat ér, mert a Galweather a kapcsolatokból él, és a nagy üzletek közepette Marty rengeteg emberen átgázolt, és ezt Skipnek kell valahogy helyrehozni. A legszebb az egészben, hogy amíg Marty csak arra bír gondolni, hogy 100 milliót belepakolt Skip zsebébe, nem törődött az emberi kapcsolatokkal, pedig Skipnek ez nagyon számít. Miután Skip elmegy, Marty emésztgeti az imént hallottakat. Majd felhívja Clyde-ot és buliba invitálja. Piázgatnak, telefonszámokat gyűjtenek, valami elit hely előtt álldogálnak. Érkezik egy Porsche Panamera, a tulaj egy idősebb, pufók seggfej, természetesen fiatal és dögös hölggyel az oldalán. A parkolófiút keresi, Marty fogja magát és szolgálatba áll, hívja Clyde-ot is, és megpattannak a kocsival. Marty láthatóan bekattant, egyre gyorsabban megy, Clyde egyre jobban be van tojva, de csak száguldanak bele az éjszakába.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása