Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6431-6432. rész

2013. március 24. 15:00 - nyuszi01

Tudom, tudom, jaj nekem, hogy ennyi ideig parlagon hagytam a BK hogyvoltokat, bocsánatért esedezem. Már szörnyű álmom is volt az éjjel: azt álmodtam, hogy már más írja a hv-kat, és ez rettentő rossz érzéssel töltött el. Ami kedvenc barátainkat illeti, a már láthatóan és a sorozat szerint is terhes Kinga már le is lécelt Gézával, amin senki, mondom, SENKI nem akadt ki, nem volt fight, nem volt Aliz-hiszti magas cén, pedig esküszöm, hogy vártam. Nagyon. Igazából nem értettem, hogy miért volt ez ennyire magától értetődő Non-Stopnak és Aliznak is, hogy a két ex együtt pattan mocira, és robog el a horizont felé, de mindegy is, nem lényeg. KicsiSzabit Japánba szólította a karrierje (lol). Na nem a pincérkedés, hanem az éneklés, koncertturnéra indult az Olíviás dallal. Szóval tőle is megváltunk egy időre, de most őszintén, fog ezért bárki sírni az éjjel? Barthából előtört az erőszakos fenevad, és keményen terrorizálja Zsófit a zárt ajtók mögött: hol a telefonját bassza hozzá, hol részletekbe menő pontosságú beszámolót kér a Miklóssal töltött alkalmi kufircról, hol megrángatja, egyszóval igazi úriembert faragtak belőle a forgatókönyvírók. Miklóssal pedig eléggé kicseszett Nagysanyi: először a lakásába tört be, aztán mértani pontossággal pakolta be Nórát Timike mellé zsákkal a fején a furgonjába, hogy aztán milliókat akasszon le Berényi papáról. Persze, mielőtt az megeteti vele a golyóit. Innen folytatjuk.

bk443.jpg

Az emberrablás helyszínén nyitunk, Miklós rohan Nagysanyi furgonja után, ami az ijedten is rém idegesítő Timikét és Nórát rejti. Itt is bebizonyosodik, hogy egy sebességbe tett autó még mindig gyorsabb, mint egy futó ember, plusz, az örökérvényű igazság, hogy ha nagy forgalmú úton futsz át, simán elbaszhatnak a kocsik, itt is játszik. Miklós bár megússza az aszfalttal való találkozást, de Nagysanyi ismét átcseszte. Gizike otthon éppen egy brazil szappanoperán sírdogál, Novák is hazaér közben, Miklósra panaszkodik. Miklós otthagyta a lakatossal kettesben, ő meg elhúzott Nórát menteni. Gizike totál leszarja, Manuela esküvőjén sír, aztán már meséli is Lacinak az egész sorozat szövevényes cselekményét, amit hallgatni is fáj. Laci is így gondolja, meg ő nem ér rá fényes délben ilyen szarokat nézni, szóval balra el. Gizike azért csak sír tovább.

bk444.jpg

Az indokolatlanul hosszú és felesleges jelenet után kapcsolunk a Nagysanyi-Miklós forródrótra, Nagysanyi barátunk pénzt akar, mégpedig sokat, abból pedig legjobb tudomása szerint Miklósnak van elég, szóval testvériesen megosztozhatnának rajta Nóra és Timike haja szálának görbülékenysége érdekében. Timike fél, és ezt meg is osztja Nórával, meg az apjával is a telefonban – a háttérből kiabálással. Linda otthon éppen papírhajót hajtogat, mikor jön Hanna. Peti és az új bula a téma, akivel Balázs akarja összehozni. Lindát azért cseszi a dolog, Hanna meg mesél, hogy így a csaj, meg úgy. De nem történt semmi más, ennyi volt, Linda azért leszarja a biztonság kedvéért. Hanna meginvitálja a kis strébert moziba, este mennek, de Linda szerint felejtős, neki tanulnia kell meg csokit zabálnia. Amúgy Hanna bírja a Tamarát, az új csajt? Hát, sokat beszél. Linda engedélyt ad a barátnőjének, hogy barátkozzon a csajjal, milyen kedves.

bk445.jpg

Bözsike és Gizike a kisboltban árufeltölt, Gizike megint panaszkodik, hogy mindenkinek van szerelem meg ilyenek az életében, neki meg nincs. Pedig anno milyen jó nő volt! Bezzeg a Maria a sorozatban, meg a Manulo, azok szeretik egymást. Bözsike a szokásos közhelyeket mondja, a Laci is majd rájön, a közös érdeklődés a lényeg meg ilyenek. Kár, hogy az sincs meg. És maguk a Vilibával? – kérdezi Gizike. Vilibá nem nyomult? Bözsike felháborodik, neeeeem, dehooogy! Miklós hazaér, Laci egyből letámadja, a lakatos üdvözöl. És mi van Nórával? Áh, nem sokat beszéltek, de már kibékültek addigra a Timikével is. Akkor jó, Laci örül, de Miklós otthagyja. Gizike érkezik, Lacival egy kis traccsparti, aztán Novák közli, hogy délután meccs lesz a tévében, szóval el lehet addig felejteni. Gizike már ajánlkozik, hogy nézhetik együtt a meccset, Laci nem érti, Gizi, te nem szereted a focit! De igen! – így Gizi, egy tekercs budipapírral a kezében. Úristen, mi lesz itt.

bk446.jpg

A kocsmában Tamara tart kiselőadást a veszélyes állatokról, akik között élt, például ilyenek, hogy ugró medve, rád ugrik, oszt kieszi az agyadat. De a fogkrém elriasztja, szóval azt kell a füled mögé kenni, és annyira megszokta már, hogy itthon is keni. Aztaaaa, muti meg! Persze, csak átbaszás volt, jót is röhögnek. Linda érkezik a muterhoz a kisboltba, megint valami csokis cuccot vesz, növeli ő is a seggét, mint az előző Linda. Gizikét a foci érdekelné inkább, mit tudsz te a fociról, Linda? Erre a kis spiné elkezdi mesélni a reneszánsz kori történelmét, Gizike le is lövi gyorsan, nem azt, te tesznye, hanem a szabályait mondjad! Ja, azt nem tudom, így a gyerek. Aztán panasznapot nyit Petiről, talált másik csajt, és idétlenül viselkedett vele, szóval biztos, hogy hajt rá. Gizike kiakad, szedd már össze magad, édes lányom! Pasizz be te is, azt kész.

bk447.jpg

Miklós üvöltözik a telefonba, lebassza a magánnyomozót vagy nem tudom kit, hogy miért nem szólt Nagysanyi magyarországi tartózkodásáról. Érkezik Balázs, na mizu? Nórát és Timikét elrabolta a vodkafejű Nagysanyi, az van. Aztabüdösúristenit, ez most történt? Igen. Balázs agya egyből pörög, ha be van kapcsolva a Nóra telefonja, akkor nyomozzuk le, hogy hol van, és akkor ott van Nagysanyi is. Megjegyzem, az ötlet nem szar, de ilyenkor az az első dolguk, hogy egy kukába kidobják a telefont, oszt kész. De egyelőre hadd örüljenek, milyen zseni a Balázs, merthogy a net már ki is dobja, hogy jor móbájl iz hiör.

bk448.jpg

Non-Stop Ádi faggatja Gizikét a bolt előtt, tud-e valakit, aki szeretne beköltözni hozzá, mert Kinga szobája kiadó. Gizike először azt hiszi, őt akarja megint a lakásban tudni, de neki nincs kedve felmászni a harmadikra, meg különben is, jobb a Novák kolbászának a közelében maradni, szóval ő nem megy. Ádi fiú is inkább valami nehézbombázóra gondolt, szerintem kérdezze meg Miss Didit, alias Dr Szöszit, nincs-e kedve összebútorozni vele. Gizike vigyorog egy sort, aztán rátér a lényegre: értesz-e a focihoz? Mesélj el mindent. Non-Stop persze semmit nem tud, mert ő csajozni jár a sportbárba. Hannát is elkapja egy körre, meséld már el, mi az a les. Hanna persze csípőből vágja az egészet, többet ért a focihoz, mint Non-Stop Ádi.

Balázs és Miklós vágódik ki a folyosóajtón, Balázs közli Hannával, hogy ő nem megy moziba, mert vészhelyzet van. Nagysanyiékat láthatjuk ismét, Nórát és Timikét épp egy PINCE feliratú helyiségbe cipelik be. Gizike és Laci a tévé előtt, meccset néznek, Gizike tetteti, mekkora rajongó. Kiderül, Laci már nem annak szurkol, akinek régen, Gizike ezt is bebukta. Pedig az edző, az milyen jól edzett! Úristen.

bk449.jpg

Nagysanyiék megint, Nóráék már összekötözve, és a zsák is lekerül a fejükről. De előtte még a balek társa elkezdi a pince történetét mesélni, hogy egy haveré, de csődbe ment, és azóta üresen áll. Nagysanyi nem örül, mert a végén még kiderül, hogy hol is vannak, szóval kuss legyen. Aztán Nagysanyiék el, Nóra pedig megpróbál kiszabadulni a kötésből, de Timikének fáj, szóval hagyja abba. Timike mea culpázik egy sort, bocs, hogy hazudtam, meg elmentem plázázni. De már nem fél, mert a papa eljön értük. Nóra rájön, hogy valszeg Timike sms-e is egy átcseszés volt, Timike meg már csiripeli is, hogy a Melák elvette a telefonját, és a Bunkó (gondolom, ez lenne a Nagysanyi) írta az üzenetet. De a gyerek nem tehet semmiről, nyugi. Nagysanyiék is visszajönnek, kértek inni? Van vodka. Amúgy meg pénzt akarok értetek, mégpedig sokat. Timike próbál fenyíteni, de nem sok sikerrel. Nem is értem, miért.

bk450.jpg

Megint a kocsma, Tamara még mindig mesél, éppen nemi beteg koalákról regél, Peti ki is röhögi. Rexeznek ezerrel, Peti nyomul, tanítgatja a csajt, meg ilyenek. Jön Linda, mégis érdekli a mozi, jöhet? Na jó, egye fene. És nem egyedül jön. Aha, gondolom, a képzeletbeli pasijával. Ezt így közli, aztán balra el. Peti utána, neked van pasid? Nem is mondtad. Mert közöd hozzá? Te is kurvázol, szóval nem kell a duma. Nem, ő nem. Linda el, Hanna is, aztán Peti ajánlja fel Tamarának, hogy kikíséri a buszmegállóba, mert veszélyes ott egyedül lenni. Jönne el egyszer hozzánk a buszállomásra, na ott garantáltan lenne része izgalomban.

bk451.jpg

Vissza Novákékhoz, Gizike kamuszurkol, mindenben egyetért Lacival, mert az a biztos. Inkább, mint hogy hülyeséget mondjon, gondolja, de ezt bukja, mert mikor egy felrúgásra elpufogtatja az újonnan tanult szót (les), Laci kábé hülyének nézi, tekintve, hogy lesre még csak messziről se hasonlított az eset. Végre jön egy gól, lehet örülni együtt, Novák még fel is kapja, és megpörgeti. És még sérvet se kap. Megint Petiék, az új bula kérdezi, hogy ki volt az a randa pösze stréber, aki után kiment az udvarra. Ja, a Linda, az exem. De már rég szakítottunk, szóval van kedved eljönni velem KETTESBEN moziba?

bk452.jpg

Miklós és Balázs az irodában, ahá, kiderült, hogy a mobil már ki lett dobva. Hát, ez van. Témázgatnak, mi legyen, rendőrség? Mondd, fiam, te normális vagy? Egy olyan bérgyilkosra ráküldenéd a zsarukat, akit én béreltem fel? Mondd, akarod hordani apádnak a rántott levest a sittre? Ugrunk a Novák-lakba, a meccs még megy, de Laci koma édesdeden alszik. Gizike jön be a szobába, majd mikor megbizonyosodik róla, hogy tényleg nincs ébren, megcsókolja, aztán elrohan, mint az oviban. És mint a mesében, Csipkejózsika magához tér, aztán csak les. Na, látod, Gizi, EZ a les.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igenapu · http://gorogmendemondak.blog.hu 2013.03.24. 16:45:12

De jó, hogy összefoglaltad, mi volt eddig :-)

És kitől terhes Kinga?

Enzi (törölt) 2013.03.24. 17:26:17

A Bk-ben Ádikától. Eredetiben meg nem tőle:)

hannamontanna 2013.03.25. 16:02:14

:-)))) .." na látod Gizi ez a les." haláli. Mondjuk azt sem értem, hogy ezekben az ínséges időkben Kinga ilyen szó nélkül lepattan, és otthagyja Ádikának a lakást, amit nagy nehézségek árán vettek .... Gézával...? vagy már nem tudom. Ezek ilyen cserelakások. Már senki nem ott lakik, ahova beköltözött. Hajrá Miki! Zsolt pedig megtalálhatná már a nyugtatóját.
süti beállítások módosítása