Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Honey Boo Boo színre lép 1x03 - Fogyókúra diéta nélkül?

2013. március 23. 10:00 - triforce

Megszólal a bendzsó, zakatol a vonat, azaz visszatértünk Honey Boo Boo családjához. Anyuka és Honey Boo Boo kuponokkal matekoznak, mert a szépségverseny mindig drága, spórolni kell, arra meg nincs jobb a kuponoknál (mit ad isten, pont van egy műsora a TLC-nek a Kuponzsonglőrökről, akik durvább kombókat építenek a kedvezményekből, mint egy hatalom kártyás tinédzser a vagyonokat érő paklijából). Amerikában ugyanis nem csak az autók, az ételek és az emberek sokkal nagyobbak, hanem a kuponos kedvezmények is. Új edző már van, új ruha még kell, anyuka ezért szeretne 200 dollárt fogni a vásárláson. A lakásban már így kész raktár a kb. 200 évre elegendő, szuper áron vett WC-papírból és háztartási termékekből. De ha szinte ingyen volt, ki hagyná ott. Hellóóó!

ep3_1.png

Át is ugrunk a helyi tescóba, hogy az előjáték után a kiccsalád végre rátérhen a lényegre. Nagyon izgulnak már, anyuka szinte remeg, hogy végre kuponozhat. Durva ráállt a cuccra, szerinte még a szexnél is jobb. Kár, hogy nem ismerte 14 évesen ezt az örömforrást, talán nem kéne már harminckét évesen nagyi szerepre készülnie. Amúgy. A vásárlás elég jól sikerült: 130 dollárnyi cuccot vettek, és összesen 27 dollárt fizettek. Fix, hogy se medvehagyma se kézműves hintőpor nem volt a kosárban, de ez akkor is elég szép eredmény. Pumpkin egyszer azzal rohan oda hozzá, hogy talált valami rozsdamarót, amivel eltüntethetné az azonosíthatatlan eredetű (Pumpkin szerint anyuka tisztálkodás egyszerűen nem terjed ki a teste azon részére) foltokat a tokaredői közül. Ezzel kapcsolatban anyuka annyit mond, hogy oké, már nem hord ékszereket és nem sminkeli magát, de még mindig jó néz ki, ha akar. És utána ezt produkálja:

ep3_2.png

Remélem (na, jó, nem), ezzel letudtuk az epizód sokkoló részét. A szerkesztők is érezhették, hogy ez most erős volt, úgyhogy cukizunk egy kört. Chickadee már a harmadik trimeszterben jár, Alana és anyuka készülnek a leendő Kaitlyn Elizabeth babaváró bulijára. Alana meglepetéssel készül: fából készült betűformák kirakja és kifesti Kaitlyn nevét. Ez megint csak nem rossz egy hatévestől. Alana és Glitzy egyébként már annyira összecsiszolódtak, hogy a kislány néha saját nevét hallja a süldő visításában. Ez akkora megacuki, hogy azt már Alana sem hiszi el. A kamerának be is vallja, hogy kicsit fél attól, hogy az anyja megeszi Glitzyt. Ahogy minden mást is…

ep3_3.png

Gatyarohasztó meleg van Dél-Grorgiában, medence viszont nincs, ezért a redneck hagyományoknak megfelelően vastag műanyag fóliát terítenek ki az udvarra, ráöntenek valamit, ami elég trutyis, előveszik a slagot, és kész is a vízszintes redneck csúszda. A három kisebbik lány felhőtlen örömmel lát neki a csúszdázáshoz, függetlenül attól, hogy a 2-3 méter hosszú fólia végére érve rendszeresen a kialakult pocsolyába érkeznek, és ezt úgy pár millió ember megnézi majd a tévében. Aztán elugrunk Alana új edzőjéhez, aki egy gyakorlatot tanít neki a rock Star Diva versenyre, melyben Elvis mozgását imitáljáj. Mikor az oktató megkérdezi Alanát, hogy kicsoda Elvis, Szaniszló Ferencet helyből túllicitáló fantazmagóriát ad elő Alana: Elvis a Mikulás segítője és játékokat csinál neki. A tanár félrefordul. Nagyon igyekszik, hogy lehetőleg 50 dB alatt maradjon a röhögése és ne okozzon maradandó lelki károkat a kislánynak. Persze kiderül, hogy Alana Sugar Beartől hallotta ezt a baromságot. Na, ha van tényleg hülye szereplő a sorozatban, akkor az ő. Azon se csodálkoznék, ha nem is Matolcsy, hanem ő állna a magyar gazdaságpolitika mögött. Oké, földön fekvőbe ne rúgjunk többet a kelleténél, folytassuk az epizódot. Alana eltáncolgat a tanárával, aranyos, ahogy lefordítja saját mozgáskultúrájára a jellegzetes Elvis-mozdulatokat. Az óra végén napi két gyakorlást ír fel az oktató Alanának. Hát erre kíváncsi lennék.

ep3_4.png

Anyuka, Pumpkin és Chubbs három hete elhatározták, hogy fogynak picit, most jön az első ellenőrző mérés. Anyuka és Chubbs is fogyott, de a Pumpkin csak hízott. De Pumpkin kimaxolt sztoicizmussal megdobta a mentőt a “jaj, lányom, mi lesz veled, folyton csak eszel” szöveg ellen, sőt, a lehető legjobb étvággyal eszik valamit, ami méterekről láthatóan tele van tömve gourméügyileg indokolatlan cukorral. Anyuka meg kérdezi, hogy mi az, de Pumpkin gyönyörűen leoltja, hogy ilyet úgyse ehet a fogyókúra miatt. Anyuka próbálja menteni a menthetetlent, de Pumkin gyönyörűen leszarja az egészet, és elereszt egy akkora bitchplease tekintetet, hogy én szégyelltem el magam. Mikor arra terelődik a szó, hogy Glitzyt is befognák fogyókúrára, a süldő csak nemes egyszerűséggel odaszar az asztalra. Nem értették.

ep3_5.png

Ugrunk, jön a babaváró ünnepség a nagymamánál. Anyuka mesél kicsit az első saját terhességéről: 15 volt, a sulit ezért ott kellett hagynia, hogy dolgozhasson. Akkor még fiatal volt és naiv, de ma már tudja, hogy a fiúkra nem lehet számítani, ők csak egy falatot akarnak a tortából, aztán helló. Az ünnepségen együtt van az egész család. Először játszanak egy sort – gyümölcslét isznak versenyre cumisüvegből – majd Chikadee sorra kapja a babás ajándékokat, mint pelenka, babaruha, stb. A meghitt hangulatot Glitzy visítása töri meg, akitől Chickadee már lassan idegrohamot kap. Nem jó ez várandósan, anyuka szerint is sok vele a tennivaló (és még meg se eheti szegény). Glitzy visít még kicsit, a szerkesztők meg feliratozzák: “Alana! Alana!”. Atyaég, már kezdem én is ezt belehallani a vinnyogásba a nevet. Kemény ez a cucc.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekőcei 2013.04.10. 08:57:35

csak a hogyvolt olvasásától pusztulnak az agysejteim (érzem!). Mi történhet a nézővel?! :D

thx, csak így tovább! :)
süti beállítások módosítása