Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Magánórák (18+)

2013. március 22. 21:00 - szabóZ

A pornóban a történetet gyakran letudják néhány jelmezzel, hiszen csak a helyzet a lényeg, utána úgyis mindig ugyanoda torkolnak az események. (És igen, ez most egy szóvicc volt a torokkal.)

Private Lessons 1_1.png

Mert ugye milyen csavart várhatunk attól a sztoritól, ami úgy kezdődik, hogy a leizzadt pizzafutárnak nem tud borravalót adni a lenge otthonkában unatkozó háziasszony? Jó, hát lehet, hogy leugranak az ATM-ig, és útközben illedelmesen elbeszélgetnek a tranzakciós adó bankpiacra gyakorolt hatásairól, de akkor az már nem is pornó, hanem inkább a Monetáris Tanács kihelyezett ülése. A pornóban ugyanis bármilyen hétköznapi helyzet irgalmatlanul aktusban végződik, az események mindig egy irányba haladnak, mint elszabadult TGV a Csalagútban. Dovernél meg ugye jön az arcra élvezés.

A Magánórákban ráadásul nem vacakolnak nagyon a helyzetek felskiccelésével sem, diáklányok vannak, meg tanárok. Esetleg bűvészek, nem egyértelmű, hogy a talárba bújtatott nagy faszú, sittes arcok kit is alakítanak valójában. A cselekmény ugyanis kimerül annyiban, hogy egy angol kúriában (igen, ez is szóvicc, ha nem is szándékos) pár húszas évei végén járó nő dupla copfba köti a haját, térdzoknit és kockás szoknyát vesz, aztán néhány megfáradt, talárba bújtatott pornós nagyon megadja nekik. Ez ugye lehet a Solo, avagy Szodoma százhúsz napjának vágott verziója, de akár a Harry Potter szexparódiája is. És a végéig nem derül ki, hogy mégis ki tanít és mit, meg amúgy is, ezeknek a nőknek már nem nagyon van mit tanítani. Legfeljebb újból és újból bemagolják kicsit ugyanazt a leckét.

Private Lessons 2_1.png

Az elnyújtott, vagy inkább alaposan dokumentált események közepette sehogy sem derül ki, hogy akkor milyen iskola is ez: annyi biztos, hogy szakiskola, hiszen szemmel láthatóan nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyakorlatra, mint az elméletre. A tanári karból és a diákokból ítélve ez egy olyan műintézmény, ahol karosszéria-géplakatosnak képeznek át műkörömépítőknek. Az élethosszig tartó tanulás, meg a munkaerő piaci kihívások ugyebár. 

Annyi fix, hogy egymás után pörgetik a különböző felállásokat (szinte lehetetlen nem áthallásos állítmány tenni ilyen témában) a két férfi egy nő koreográfiától a négy nő egy férfi pózokig. És igen, ez az a film, ahol el lehet gondolkozni a klasszikus pornódilemmán, miszerint hogy most akkor minek is számít, ha egy heteroszexuális férfi egy másik heteroszexuális férfival közösen erőlteti be a péniszét egy nő szájnyílásába. Ez már semjénzsolti értelemben vett eltévelyedés, vagy egyszerűen csak az egyik oldalról falánkság, a jobbik végéről meg a mindent gátlást átszakító érzelmek kényszere?

Private Lessons 3_1.png

Ha valaki túlságosan prűd ahhoz, hogy ezen a kérdésen rágódjon (ez van, nem lehet elkerülni, a magyarban minden jelentheti azt is) a pár perces jelenetek alatt megszemlélheti a vidéki angol kúria ódon berendezéseit a baldachinos ágytól az antik fali szőttesig. Ez utóbbi azt a jelenetet ábrázolja, amikor a fogműtét után lábadozó Schwarzenegger találkozik a kecskelábú Schmuck Andorral, és ennek örömére egy tálból cseresznyéznek.

A Magánórák és még több mint 400 erotikus film elérhető a upc videótárjában.

A film egy kicsit olyan, mintha Peter Jackson rendezte volna, na jó, nincsenek benne szőrős lábú hobbitok, meg monumentális csatajelenetek, ellenben a játékidő azért a Gyűrűk Urát idézi. A majdnem két és félórás játékidő midössze öt élethelyzetet bont ki, olyan hétköznapi eseményeket, mint amikor két férfi hirtelen megkíván három nőt, és a lányok nemhogy nem menekülnek mocskos szatír felkiáltással, de igazi bóknak veszik azt a mondatot, hogy idézném: áll a faszom, harapj rá kurva. És akkor jön itt minden, olyan is, amit még gyerekzárral védett kábelcsatornán sem lehet: mélytorok, dupla anál, és egy csomó olyan dolog, amibe még Ron Jeremy is belepirulna.

Private Lessons 4_1.png

A történet csúcspontján a teljes osztályt berendeli a géplakatosok dékánja, vagy ki. A lényeg, hogy négy nőt rak helyre egy férfi, akinek talárja van, de diplomája nincs, az fix. Persze a vizsga sokáig tart, a lányok meg unatkoznak, ezért valamivel el kell foglalniuk magukat. Még szerencse, hogy vizsgára mindig visznek magukkal némi szőlőcukrot, olvasnivalót, meg egy kétkezes műbránert. Függöny, némi nyögés, a diplomaosztóra már sajnos nem maradhatunk.

Címkék: pornó
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cseresznyemaghasadás 2013.03.22. 21:34:50

ott a bemagolják is szóviccnek

Gatinho 2013.03.22. 22:15:29

Ha valakinek nem lenne egyértelmű, ez az egész faszság amiatt a fizetős upc link miatt íródott, ott a vége felé... :)

kézműves étcsokimikulás 2013.03.23. 07:44:11

nyogvenyelos,unalmas,nem vicces...
de azert sikerult ebbe is semjenezni egy kicsit,igy jogos a kerdes,az indexes ostobaknak mindenrol csak es kizarolag ugyanaz jut eszebe???

Mojzes Pál (törölt) · http://mpgondolatok.blogspot.hu/ 2013.03.23. 08:07:45

Szépek a lányok, a második képen lévő milf nem annyira, a szöveget természetesen nem olvassuk el, főleg nem egy szabózétől,písz.

R.T. Flakfizer 2013.03.23. 08:19:07

semjén univerzális alak, bárhova elhelyezhető bohóc. hosszú évek kemény munkájába került ez neki és ti ezt elvitatnátok tőle?

farcsika67 2013.03.23. 08:51:26

pedig én ezekben a filmekben azt várom, hogy egyszer csak a fickó rájön hogy ismeri a 2.0 relativitáselméletet, leszarja a csajokat(na nem a perverzió kedvéért)és elkezdi az einsteni számításokat felskiccelni a táblára. a csajok meg csak néznek és annyira megtetszik nekik is a dolog, hogy beiratkoznak a moszkvai egyetemre matematikát tanulni. és lassan elkezdődik a pornófilmek haláltusája.

EzVan:) 2013.03.23. 09:01:48

az utolsó képen az a magyar rendszámú népvágen az pedig a kerületi tanfelügyelőé? :)

jog-ász 2013.03.23. 09:46:51

@étcsokinyuszi: sztem amig semjénnek is mindenről ugyanaz jut eszébe, addig igen:))

SzocsO 2013.03.23. 11:28:11

Tudom, hogy ez nehéz, de: torkollni. Két "l".
süti beállítások módosítása