Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x28

2013. március 21. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Újabb héten vagyunk túl, két faszit zavartak be a hotelbe, az egyiket hősi halált halni, a másikat meg egy titkos küldetéssel, aminél, egyszerűbbet még rajzolni sem lehet. A király tervei jól, a fodrásztanuló és a labdarúgóedző kapcsolata szarul alakul, egy tánctanár pedig megujjazta a plasztikai műtétek ellen önnön elbaszott csöcseinek mutogatásával kampányoló Nikit. A T69-es könnyű, nyári élőszövetet kapott, a lábát viszont csálé ikszbe rendezte a karbantartó, ejnyemár. A csapágyakat legalább sikerült megolajozni, a mozgása sokkal kevésbé darabos, mint szokott lenni, már majdnem ütemre fordult bele a kettes kamerába.

Szent Dani a bajusznak nevezett borzalmat azzal magyarázza, hogy ki akarta próbálni. Hát, sikerült, eddig is gyanús volt a királyhoz fűződő viszony, a Kék osztriga bárból szalajtott szőrzetkezdeményre viszont értelmes magyarázat nem nagyon van. Az udvartartás a király ágyában heverészik, Robi oda jön be jópofáskodni, de leszarják, az ukázt már megkapta, beáll Pókmajom mögé, ezzel kiejti az oda felsorakozó többieket (Sógor? Toldi?) és kész, jövő héten meg kiejti a csajt, ha szerencséje (?) van, addig egyszer megdugja.

Kristóf még mindig nem bízik abban, hogy Robi végrehajtja az utasításokat, én igen, mert szeretne beilleszkedni, és mit ahogy arra a csajom kiválóan rávilágított, legyezi a hiúságát az, hogy még akkor is őt tartotta az udvar belső köre szimpatikusnak, amikor gyökér volt. Robi ugyanazt az utat járja be, mint Szöszi, ha nem vigyáz, a vége is olyan lesz a kalandnak. Most éppen odalent kokettál a Sógorral, a lába vízben, de még így, heverészve is látszik, hogy befelé gacsol, rémes nézni, ahogy jár. A Sógornak azt mondja, hogy ő csak egy eszköz a király kezében, de ha akar, akkor be tudna kavarni. Be hát, hiszen védett a gyökér, és ha kiteszi Korleónét, akkor megváltoztatja az erőviszonyokat, de ezt ebben a játékban csak az egyébként rohadt ellenszenves Pókmajom képes felfogni.

A pápa és a király a terasz lehányt részén tárgyal, ha Robi Niki mögé áll, akkor a király elhullik, ez olyan lelki törést okozna a pápának, hogy elemésztené saját magát. Na, elég már ebből az önsajnálatból, a tét 25 miska, ha valaki barátkozni vagy nyaralni jött ide, az húzzon a picsába, ha a játékosok csak feleannyira vették volna komolyan a dolgot, mint Korleóne és Pókmajom, akkor lenne mit mutogatni az összefoglalókban, és nem azt néznénk, mint pl. most, amikor Kriszta a király és a pápa közé vetődik be húsos szendvicstölteléknek, Niki meg nyafog, hogy bezzeg őtet nem öleli senkise, de legfőképpen a király nem. Nézz már magadra, Niki.

A király és a pápa tovább folytatja a tegnap elkezdett Joshi Bharat-klónt, amit elneveztek Édensorsoknak - ha saját ötlet, gratula. Ma is Jennifer és Kristóf van terítéken, a beszélgetés irányát nem nehéz kitalálni, mikor dugtok már? Kristóf úgy érzi, még ő is kieshet a játékból Jennifer szerint mindent megbeszéltek. Nincs folytatás, mert jön a kiválasztás, ezt onnan lehet tudni, hogy Niki vetkőzik, egy nap kihagyás után ismét csöcs villan a hotelben, igaz, szétálló. A Sógor becsukott szemmel fog imádkozni a ceremónia alatt, a király rezignáltan nyilatkozza, hogy lófaszt sem tud a ma estéről, összepakolja a táskáját, mert a végén még kibasszék itten. Niki hisztirohamot kap, Robit vizionálja a háta mögött, Pókmajom egy utolsót még simít Sógor hátán, tán még le is szopja, nem látni, gyorsak a vágások.

A kiválasztásra betolt T69-es láttán eszembe jutott egy 1988-as hajdúsámsoni diszkóélményem, az egyik haverom éppen a táncparkett közepén hugyozott félmeztelenül, a másik meg a helyi Marcellina pjt-klub (guglizzál!) elnökét rángatta egyre, a csajon aranyszínű zsákruha volt, derékig érő haja bekreppelve, a száján éppmostszoptam-kontúr, a szemét vastagon fedte valami kék festék. Pinokkina pont így néz ki, azzal a különbséggel, hogy a haját vagy kiszívta a nap, vagy nagyon szarul nő le a festés, a kezére meg a félhülye sztájliszt még ráadott egy vikingmetálos bőr csuklódíszt, komolyan mondom, Picasso különb nőket festett, pedig. Jönnek a birkák befelé, Alíz úgy csapkodja a lábát, mint egy elefánt, Robi hosszú orrú stricicipőjétől kiég a szemem.

A T69-es biztos, hogy tudatában van annak, mit csinált vele a sztájliszt, mert nagyon szétesetten és a szokásosnál még szarabbul tagolva nyomja a felkonfot, mondjuk a vihar megint bebaszott a produkciónak, úgy tényleg nehéz lehet beszélni, hogy a szél az állandóan a szájába fújja a haját. Heten (kis szünet, tán gondolkodik? Számol?) vagytok, mondja, de hamarosan kettővel (megint hatásszünet, a király előrehajol, és majdnem, felröhög) kevesebben leszek. Ha ez így megy tovább, délig itt ülök, basszameg. Szent Dani bajszát Freddie Mercuryéhoz hasonlítja, asszem így kell elegánsan lebuzizni valakit. A pápa Tom Selleckre akar hasonlítani, elbaszta.

Jönnek az obligát kérdések, másképp nézed a játékot a visszaköltözés óta, Dani? Feledtette veled Levit, Kriszta? Ki az aki pótolhatja Levit, Gábor? És így tovább, ez így nagyon vontatott, bár Jennifer visz bele egy kis színt, mert a hülyepicsázás miatt még mindig meg van sértődve, és a remegő Kristófnak üzen egyet, ne bomolj, mert kibaszlak innét. Kristóf ideges, és már megbánta a hülyepicsát. A T69-es keményen beszól Nikinek, volt már olyan, hogy ennyire nem nézetek nőnek, mint most Ádám? Ha szemmel ölni lehetne, a T69-es már egy préssel kombinált kohóban heverne. Niki nem aggódik, Ádám sem, senkise. A Sógor beszól Pókmajomnak, biztos sokat böjtölt szekszuálisan, mert amikor elővettem a Varázslatos Faszomat, megkergült. Na jó, válasszatok.

Az obligát párok (Alíz-Gábor, Kriszta-Dani, Korleóne-Niki) mellé még Robi választása előtt is lett egy érdekesebb, Toldi ugyanis Jennifer mögé sasszézik, így Kristófnak egy picit vissza kell vennie az arcból. A csaj fején nem látszott a meglepődés, Alíz viszont olyan döbbent arcot vág mellette, mint Sarah Connor, amikor a Terminátorról leolvad az élőszövet. Kristófnak elkezd dobogni a szíve, mondja, eddig zombi volt? Toldi tervszerűen állt Jennifer mögé, első körben Pókmajom mögé állt volna, de úgy veszi észre, Jennifernél van esélye. Kristóf természetesen Jennifer mögé áll, aki fölényes mosollyal nyugtázza a dolgot, na ki a hisztispicsa, mi? Az utolsó pár a várakozásoknak megfelelően alakul: Sógor beáll Pókmajom mögé, a védett Robi dettó, így a villa szexmasinája mehet haza, tánctanároknak nem terem itt babér.

Hátra van ugye a választás, mármint Jenniferék esetében, mert a Sógor mehet haza gyorsan. Pókmajom a ceremónián a király kesztyűbábjának nevezi Robit, és azt hazudja, hogy a Sógorral tervezte a jövőt, ehhez képest két napja ki akarja innen juttatni - valahogy furcsán keverednek a szavak és jelentések a kis fejiben. Robi erre megjegyzi, hogy naja, Pókmajom volt az első, aki rápusztult, ahogy belépett a villába, és azt ígérte neki, hogy végigviszik a játékot, mert kurvára ki akarja ejteni a Sógort. Muhaha, ez szép volt.

Jennifernek is választania kell, Toldit megbízhatónak nevezi, és a T69-es kérdésére kijelenti, hogy vele biztonságosabban tudná folytatni a játékot, hoppácsak, Kristóf és Korleóne seggében egyszerre áll vigyázzban a szar. Persze Kristófot választja, mert csak rá akart ijeszteni. Kristófnak MEGINT elkezd dobogni a szíve, és felszabadultan azt mondja mindenki előtt, hogy azért Jennifer jobban teszi, ha a fejéhez kap, mert ha jónők jönnek, akkor le lesz cserélve.

Na, ezen is túl vagyunk, ha úgy vesszük, minden úgy alakult, ahogy az udvar eltervezte, sőt, a jövő heti kiválasztásra is előkészítették a terepet. Lehet szidni a királyt, és az is igaz, hogy csak egy ellenfele van taktikailag (Pókmajom), de az olyan eseményeket, amikre befolyással lehet, azt az első perctől úgy alakítja, ahogy neki jó, és ha így folytatja, meg is nyerheti a fődíjat. Jennifer a kamerába azt nyilatkozza komoly arccal, hogy ő mostan megmutatta, és lesz még ilyen, mármint mutatás, de akkor már véresen komolyan, de most még nem gondolta úgy, hogy itt az idő Toldit választani, az majd később lesz. Mármint Toldi választása???

Este buli van, vidámkodás, alkoholizálás, Pókmajom magányosan üldögél, amikor megjelenik a bőröndjével a Sógor, és szépen lekurvázza mindenki előtt, összeszorított fogakkal dugtalak meg, mert egy hulladék vagy, csak azért kaptad meg a Lenyűgöző Pöcst, mert így kívánta az érdek, odakünn bottal se. Azt sajnálja legjobban, mondja, hogy 12 napon át hazudott itten, de majd kint, ott más lesz. Búcsúzóul még hazug szakadár reteknek nevezi Pókmajmot, akit az első adandó alkalommal kiejtett volna a gecibe. Hát, ha korábban emberkedik, talán itt marad. Toldi is búcsúzik, de nem hat meg senkit, kissé kínos a jelenet.

Pókmajom az este végén még egyszer felajánlja Robinak, hogy vigyék végig a játékot, amire a faszi nem mond semmi egyértelműt, meglátjuk. Az utolsó képsorokon Kriszta és a pápa meg szúnyogra vadászik vicces mozdulatokkal, és van egy találós kérdésünk is: kinek a pöcsét látjuk a képen? Éden hoteles ajándékot sorsolunk ki a helyes választ bekommentelők között.

Címkék: éden hotel
370 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2011.04.22. 16:53:47

@sandokan: én HISZEM, hogy a következő széria jobb lesz. Tényleg sokan nem tudták, mire mennek...és így nem is várható el tőlük. Talán a következő ;D

delikvens 2011.04.22. 17:08:02

azt kell mondjam,en csiptem a tanctanart az elejen,o legalabb kicsit bizonyitotta hogy ferfi az osszes tobbivel ellentetben(kiveve a mindenkapusokgyongyet)bar nem ertettem miert magyarazkodik a fel(?)buzi,beretvarajongo trendiarcok gyulekezetenek. Bicskanyitogato Dzseni pedig megerdemelne egy HP dijat.ha a kutyamnak ennyi esze lenne mint neki, isten bizony elaltatnam szegenyt....

roxy77 2011.04.22. 17:17:06

Találós kérdés: Ki hasonlít leginkább Hurvinyekre az édenben ?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.04.22. 17:23:23

@beacska: Sziasztok! Már tuti, hogy lesz következő széria?

Egyébként arra lennék kíváncsi, hogy hány jelentkezőből válogatták ki a játékosokat, és milyen szempont szerint; mert az eddig látottak alapján, nem hiszem, hogy sokan jelentkeztek, uis nem raktak volna be ennyi "okos, értelmes, intelligens" embert, talán...

Edecker Bürger 2011.04.22. 17:26:21

@roxy77: Don Korleone Ádám? Mit nyertem?

sandokan 2011.04.22. 17:33:24

@beacska: de ránk a borotválkozáson kívül még az is jellemző, hogy folyamatosan tanulunk és fejlődünk, ezért nem egy barlangból írogatunk. Ezek meg ... Amúgy, akkor már inkább a Farmból csináljanak második kiadást és ne ebből.

@ladyandhenk: az a baj, hogy a hasonló próbálkozások alapján, nálunk szeretik az ilyen szintű emberkéket beválogatni. szerintem ez független a jelentkezők számától, az ilyen egyszerű típus kell és kész. a miértre viszont jó lenne tudni a választ.

Edecker Bürger 2011.04.22. 17:37:40

@sandokan: Biztos lenne a jókülsejű lányok-fiúk között humoros, némi ésszel rendelkező, társaságkedvelő. Nem értem a nívót.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.04.22. 17:42:45

@sandokan: Egy agyba-főbe konspiráló játék lényege az lenne, hogy néha értelmes embereket is összeszedjenek, már csak azért is, hogy tudjanak okoskodni, terveket szőni. Ezzel a műsor saját magát ássa el, pedig az ötlet nem lenne rossz.
1 ember van, aki ésszel gondolkodik, 1 pedig khm... nem is tom, h mivel, már ha azt csinálja, a többi viszont semmit nem csinál; nem hiszem, hogy ez megéri a műsor készítőinek is. Bár, ki tudja.

roxy77 2011.04.22. 17:53:42

@Edecker Bürger
Igen ! Hurvinyek reinkarnációja Don...
Bár ő közel sem bugyuta, az új Hurvinyek már megunta, hogy bábuként mozgassák , visszatért és dönt.
A nyereményed,
a : részt vehetsz Marc "átváltoztatjuk 1 nap alatt show-műsorán"
B : Jenny hangos felolvasása 1 !!! órán keresztül a " Styupidú " című könyvből
C : Szívélyes gratulációm :-)

sandokan 2011.04.22. 17:53:55

@Edecker Bürger: @ladyandhenk: egyetértek, hiszen erről beszélek már hetek óta. Sajnos az üres fej, csupasz test kombónál tovább nem jutottak a szerkesztők. Bántóan egyszerű megnyilvánulások, nulla humor, kiszámítható, izgalommentes forgatókönyv. next time.

Edecker Bürger 2011.04.22. 17:55:58

@roxy77: Ha a b)-t választom, neked is ott kell lenned. Viszek valami alkoholt is, hogy kibírjuk.

Edecker Bürger 2011.04.22. 17:57:59

@ladyandhenk: Az alapötlet jó, azért is kezdtem nézni. Úgy látszik, a magyar casting valahol mindig elcsúszik. Tán valami koncepció kéne, mert ez így nulla.

Edecker Bürger 2011.04.22. 18:00:56

@roxy77: Valaki találóan írta egyszer az Ice Age-ből a lajhárt, annak is hasonló szemberendezése van. Ha még kétfelé-többfelé (mint a kaméleonok) is tudna nézni a Don, akkor mindenkit szemmel tarthatna.

roxy77 2011.04.22. 18:13:23

@ Edecker Bürger
Igen, úgy forgatja a szemét mint egy kaméleDon ;)
Nem találni ezek között az emberek között olyat aki igazán ravasz, taktikus játékos lenne. Donnak is van még hová fejlődnie...A többi játékos említésre sem méltó.

roxy77 2011.04.22. 18:16:15

@Edecker Bürger: okok:))) - bár ebben nem vagyok erős...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.22. 18:31:37

@Edecker Bürger: Az Isten szerelmére vigyetek füldugót is, ne kockáztassatok!:) Meg aztán vigyázat, mert az alkohol tompítja az agyat (legalábbis így hallottam:) ), és még elkezditek felfedezni a személyiségének érdekes részeit! :)

roxy77 2011.04.22. 18:52:00

@mosoly73: személyiségének érdekes része a titkos gekkkóevés...igaz egyszer elszólta magát e barbár szokásáról, de ő hisz benne ... hisz benne mert, a haja ekkor nem ragad és fényes lesz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.04.22. 18:59:09

@Edecker Bürger: Talán IQ teszt az alap :P (itt kiesne a jelentkezők 95%-a, majd egy kis kommunikáció (aki affektál, vagy 5 percig mond egy szót, azonnal kizárni)-kiesett még 4%, utána esetleg meg lehet nézni, hogy ki hogy is néz ki. Talán ezért nincs normális játékos, mert ilyet nem találtak. Lehet, hogy megfejtettem a saját kérdésemet? :P:P
Hozzáteszem, hogy irritáló, hogy mindig vasággyal 40kg-os libákat választanak be, illetve csak "tökéletes" kinézetű pasikat. Persze ez, csak az én véleményem...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.22. 19:01:13

@roxy77: najó... egy vicces mondása véletlenül neki is lehet.:) Majd felkérik reklámarcnak a gekkót is tartalmazó hajfényesítőhöz, aztán celeb lesz nekünk belőle.
Képzelem, hogy várta ezt a részt, adásban végre, amikor meglepetést okoz, végre ő is. hihi :)

Edecker Bürger 2011.04.22. 19:05:12

@roxy77: @mosoly73: Ha megiszom roxy részét, akkor én már semmit nem fedezek fel.

Edecker Bürger 2011.04.22. 19:07:17

@ladyandhenk: Úúúúúgy szeretnék én lenni a casting vezetője, a rohadt boszorkány. Ti viszont biztos, hogy nem panaszkodnátok utána a műsorra.

Edecker Bürger 2011.04.22. 19:08:17

@mosoly73: Felvette VHS-re, mert csak arról tudja, hogy oda-vissza lehet játszani, és naponta többször is megnézi.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.04.22. 19:11:19

@Edecker Bürger: Hű, elképzelni sem merem, hogy kik kerülnének be :) Valami támpont esetleg, csak hogy mire ne panaszkodjak :) ?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.22. 19:14:03

A memóriája csak arra terjed ki, hogy 10-20 év múlva is felemlegessen majd sérelmeket. Szegény párja!

Edecker Bürger 2011.04.22. 19:41:34

@ladyandhenk: Én így csinálnám.
Mutatós legyen, esetleg érdekes arcú, ebben a játékban azért fontos, hogy kinézzen valahogy. Jellegzetes, nem ilyen egyenizé, mint pl. a Jenny.
A külső jegyekhez társítanám a "belső értékeket", és nem feltétlen a sztereotípiáknak megfelelően.
Nem érdekelne sem a végzettsége, sem a munkahelye, totál utolsó szempont.
A "buta" sokszor nem buta a játék szempontjából, és az okos is tud unalmas lenni. De ha az okos pl. Okoskatörp, azzal már lehet mit kezdeni. Ezek most csak ilyen szösszenetek részemről. Pl. olyan helyzetbe hoznám, ahol kijönne az igazi énje, én a humorérzéket hiányolom itt. Több erős személyiséget eresztenék össze. Ja, és nem lenne feltétel a szex bevállalása, az vagy jön, vagy nem.

triss 2011.04.22. 19:57:03

@Edecker Bürger: így gondolom én is.

Akik jók műsor szempontjából: Jenni, Ádám, Kristóf. Kristóf azért mert buta de jószívű, így lehet rajta sokat röhögni - írom gyorsan mielőtt megvádolnátok hogy tetszik ( :)
habár a sok fütyi mutogatás bejön, akkor is ha tök csupi.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.22. 19:59:17

@Edecker Bürger: Valami normális feladatokat is kitudnál találni nekik? Legyen történés, ne csak napozzanak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.04.22. 20:00:12

@Edecker Bürger: aham...
Ha már a törpöknél tartunk, ott mindegyik egyéniség, aki nevesítve van:)
Szerintem nem a külső lenne itt a lényeg, mert itt annyira el vannak telve maguktól, hogy az már néha fáj. Oké, hogy szépek, csinosak, de ez miért is olyan jó? Nem csak az lehet képernyőképes, akinek genetikai jó segge van...:P (megítélés kérdése, persze)
Én temperamentumos, kisugárzással rendelkező fiatalokat vinnék be (focizó egyedeket a közelébe nem engednék a műsornak, most is látszik, hogy milyen sok hasznuk van...), aztán inkább legyen valaki karakteres, mint teleszilikonniki...
Szeretem, ha valakinek vannak gondolatai, stílusa. "Namármost" vagy rosszul vágják össze a műsort, vagy nem tom, de csak az jön le, hogy mennyire üresfejű társaság. Még Ádám, Alíz vállalható...

triss 2011.04.22. 20:03:27

jenni üresfejű viszont ritka sértődékeny, jó vele vigyázni, teljesen az érzelmek irányítják, ha nem fosott volna Ádámék haragjától, akkor Toldit választotta volna, mindegyik faszit lecserélte, mert megsértették..

triss 2011.04.22. 20:04:13

Mondjuk ki végre amit itt kerülgetünk: velünk sokkal jobb műsor lett volna :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.04.22. 20:04:56

@mosoly73: az tuti, hogy nem jó, hogy csak döglenek. Luxus börtön ez is, mint a VV, ahol éppen kibékültek az álszerelmesek... Ha már ilyen tökéletes a teste mindegyiknek, menjenek tornázni, futni a partra. Játszanak FEJTÖRŐKET, tudom, most ettől a szótól is ott pusztulnának, ha meghallanák...! Ja, ehhez nem kell szerkesztői utasítás sem...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.04.22. 20:06:32

@triss: Ezt sem mondanám:) Én tudom, hogy tökéletes vagyok, de más is? :P:P:P

triss 2011.04.22. 20:11:23

@ladyandhenk: :)
hát én max. a műsor szempontjából vagyok az - azt hiszem rám azt mondanák, hogy "megosztó személyiség"

Edecker Bürger 2011.04.22. 20:11:41

@ladyandhenk: Azt mondtam, kinézzen valahogy. Nem azt, hogy genetikai segge legyen. Nekem pl. az úgymond csúnya pasik jönnek be, de valami plusz kell, legyen benne.
Bocs, nem vagyok túl összeszedett, de ha felsorolnám ma mi mindent csináltam ...

triss 2011.04.22. 20:14:05

@Edecker Bürger: nekem az van, de mindig attól félek, hogy egyszer megindul az a tömeg lefelé és lapos de kurva hosszú lesz

Edecker Bürger 2011.04.22. 20:14:19

@ladyandhenk: A történeten meg mindig csavarnék egyet, minden alkalommal van ötletem, mit lehetett volna (megtalálod a kommentek között), aztán csak a könnyebb ellenállást választják a szerkesztők. (Jó, tudom, már rég leforgatták.)

Csárli Sín (törölt) 2011.04.22. 20:18:58

Tudom, hogy rosszul eltalált szereplőválasztásban a magyar média hagyományosan bárkit tud überelni, de azért egy ilyen műsorra csak összeszedhették volna magukat a szerkesztők. A huszonakárhány eddig szereplő emberből írd és mondd 2-nek, max 3-nak jutott eszébe magától a tökvakaráson és birkaságon kívül mást is csinálni, ami azért a műsor céljához képest nagyon gyér.

Egyébként nem hiszem el, hogy a "szép" csajok helyett nem lehetett volna valóban szép magyar csajokat összeszedni, kizárt, hogy nem jelentkezett legalább 100 wannabe leány a műsorba, akik reggeli felkeléskor különbül néznek ki, mint mondjuk Niki. Így hogy a faszba' építsünk országimázst, hogy egy külföldi megnézi a műsort, oszt' azt hiszi, hogy itthon a 150 centis de 70 kilós, elhízott, lusta, hordótestű, tehenészlány arcú lányok az überelhetetlen színvonal. Ne mááár...

moncsi007 2011.04.22. 20:26:55

Grobi: az új csicska gratula neki :/

Krisztián: undorító volt eddig is a távozását is sikerült azzá tennie :S

még nem olvastam el a kommenteket "csak" az utolsót, de
Csárli Sín veled max. egyetértek!!

Csárli Sín (törölt) 2011.04.22. 21:01:04

Krisztiánt én sem igazán értettem. Lehet szimpatizálni Szandrával vagy éppen utálni, de így egyszerűen nem szabad megalázni egy nőt a tömeg előtt - feltéve, ha az ember nem egy büdös tapló, mint a kis táncoslábú.

Edecker Bürger 2011.04.22. 21:05:16

@Csárli Sín: Dehát még szépségversenyt is nyert bent! Akkor mégiscsak ez kell? (Ja, hogy a Don nőjét nem merték hátrébb rakni?)

triss 2011.04.22. 21:10:54

@Edecker Bürger: Niki könnyű, az kell nekik :D Így mindig láthatnak pinát/segget/csöcsöt - azaz kedves, jó természetű lány :)

Csárli Sín (törölt) 2011.04.22. 21:11:14

@Edecker Bürger:

Mondom mekkora a színvonal :-D
Egyébként egész biztos, hogy arra játszottak, hogy Niki majd védettséget kap, ha ő lesz a legszebb. Teszem hozzá, az hogy Niki bármilyen környezetben is a legszebb legyen, csakis és kizárólag egy olyan helyen lehetséges, ahol bármi megtörténhet.
Baszki, mennyire igaz... Szarból várat építettek.

triss 2011.04.22. 21:17:16

Nikit sem a szépsége miatt választották be.

Edecker Bürger 2011.04.22. 21:18:22

@Csárli Sín: Azért időnként megnyugszom, hogy nem csak engem irritál ez a ... áhh, nincs rá jó kifejezés, micsoda.
Ja, hogy folytassam a fasza kis kiválasztásomat: figyelembe venném a játék dinamikáját, kit, mikor és miért kell beküldeni.
Nálam biztos lenne bent egy csöcsös-segges nagyszájú, jófej lány, aki elrendezné mindenki lelkét, főleg, hogy tudja hol a helye, vagy amikor mindenki rohadt elégedett magával, mondana valami földre lerángatóst.
Éééés, nem lennének díszlet/statiszta szereplők, mindenkinek volna funkciója. Most nincs.

Edecker Bürger 2011.04.22. 21:21:33

@triss: Nem jött át ezek szerint a gonoszkodásom.

Ljubica hol a fenében kujtorog? Éjnek évadján bezzeg tud írni, de olyankor én már a komoly szellemi kihívást jelentő burger boltos játékomat játszom, eszembe sem jut, van még itt valaki.

triss 2011.04.22. 21:22:42

@Edecker Bürger: igen az ilyennek lenne esélye nyerni. Szomorú is, hogy lányban nincs bent olyan aki kicsit tudná irányítani a dolgokat

triss 2011.04.22. 21:24:24

@Edecker Bürger: az lehet, mert alig bírok figyelni, úgy fáj a fejem, talán inkább filmet kéne nézni.........
:D

Edecker Bürger 2011.04.22. 21:25:31

@triss: Tedd azt. Vasárnap eső lesz, azt jelzed mint a béka?

triss 2011.04.22. 21:25:31

jobb is ha megyek,

triss 2011.04.22. 21:28:16

@Edecker Bürger: nem szerencsére azt nem érzem meg - valami felsőlégútit kaptam el, pedig már majdnem rávettem magam némi mozgásra, na most sem jött össze :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.22. 21:29:53

Az első héten a lányok voltak veszélyben. Elment Ria, Tünde. Ez alatt a magabiztos fiúk lettek az irányítók és ez megalapozta a lányok hozzáállását, és hát azóta is lapítanak a behódolt lányok.

roxy77 2011.04.22. 21:48:42

@mosoly73: igen...nincs olyan lány aki jól rendbe tennék okosan a fiúkat is...ha lenne egy kis eszük úgy tudnák irányítani még Dont is, hogy csak pislogna és makogna , heherészne és forgatná a szemét össze-vissza... - nem olyan nehéz eset ő --- túl átlátszó, a pandorán is jobban be lehetne őt támadni célzott kérdésekkel , amire nem számít, és ezt a " jó csapat , meg baráti közösség - álkifogást lekezelni. Hiszen ha lenne egy kis eszük tudnák, hogy ez csak ideig óráig jó csapat...ha annak tartják magukat...én nem. Tovább öntudatra ébreszteni ezt a tohonya, unalmas, sekélyes, irányítható bandát.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.04.22. 21:57:12

@ladyandhenk: Megosztó tud lenni, mégis mindenki figyel rá és nem hülye, még ha néha annak is állítja be magát!

roxy77 2011.04.22. 22:03:08

Donnak számos gyenge pontja van...persze nézőpont kérdése, de sokkal jobban kábíthatná a nőket...megértem hogy nem tetszik a pontyszájú Niki neki, de a nőt gyorsan vihetik,úgy hogy megnyugatják megvédik a retorzíótól...egy nagyon erős Férfire lenne ott szükség , és egy igazi fondorlatos nőre aki nem árulja el hogy jóban van a fickóval és adják az infókat egymásnak...Don fegyvere a fenyegetés...megkeseríti a renitens életét...:))) igen??? hogyan ? Csúnyán néz rá a reggelinél? :-)) kiszavaztatja? :-)) csökkenne a népszerűsége ha már valaki nem fosna ennyire tőle , és megnyugtatná a népet. Persze mindenki más módszerrel taktikázik, de ezt a csordavonulást végre valaki robbanthatná.

Edecker Bürger 2011.04.22. 22:04:17

@ladyandhenk: Bár nem személy szerint rá gondoltam, de valóban, ilyen jellegű nőre. "Mondd csak kicsi csillagszeműm, cseréljenek úgy a párok, hogy te a Danival aludhass?" Tenné fel a kérdést. Még ami poén lenne, egy ősz hajú Miss Marple - védettséggel. Utálnák, de nagyika elrendezné a sorsukat.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.22. 22:11:55

Hú... pl. Csernus doki féle ember.. belemondaná mindenki képébe a sajátos véleményét róla. Első héten hazaküldenék, de nem unatkoznánk.

ga_zsi 2011.04.22. 22:20:30

Nekem még mindig azzal van bajom, hogy visszahozták azt a Danigyereket (írhatom, mert rajta kívül mind a gyerekem lehetne.de "ha az első sikerül" ő is) Szandrának már pont sikerült egy kicsit megkavarni a levegőt, mert Levi mellette volt, Gábor is, Aliz is inkább, Szöszike meg főleg.
Aztán jött a "nagy hős" és mindennek vége. Szerintetek ezt akarták??? Akkor nagyon rossz stratégák a szerkesztők.
Egyébként Szandra nem azt mondta, mikor bejött, hogy a barátja tartotta el? Ő legalább bevallotta. Nem úgy, mint a Nikike. Szerintem - amit az adásból leszűrök, mert ugye nem ismerem őket, de más se - legalább akkora .... Niki is mint Szandra, csak az Ő szerencséje, hogy az első tízben benne volt. különben már ő is repült volna, mint a többi új.Három későbbjövő maradt csak benn, és mind a három védett volt először. Ki is ütötték a régieket, kivéve Robit, aki nem merte meglépni.
Jó lenne már, ha lenne egy kis izgalom is, mert már nagyon lapos, úgyszeretjük egymást hangulat van. Az tetszett volna most, ha kiesik a Dani és a Krietóf. Mit csinált volna "bánatában" a "király-don-vámpírfogú" Ádám?

roxy77 2011.04.22. 22:31:46

számomra megdöbbentő ez az alakoskodás a Pandorákon, ez a sok kínos dadogás, ide - oda pillantás, überbéna dedós válaszok, kuncogás és ovis viselkedés. Miért nem kérdezi meg valaki Dontól, mekkora részesedést adna a főnyereményből a társainak akik a nyeréshez segítették elő kollektívnek tűnő döntésekkel? Százalékot mondd ki csak!!!

Edecker Bürger 2011.04.22. 22:41:12

@roxy77: Én sem értem, olyan kis gyáva mindegyik. Aki válaszol, az is.

Edecker Bürger 2011.04.22. 22:44:28

Jobb is, hogy előre leforgatott anyag van, ha élőben menne, a szerkesztők csak gabalyodnának, gabalyodnának, a végén meg a legrosszabbat hoznák ki. Mostmár 2 hete semmi érdekeset nem alkottak, remélem összekapják magukat.

roxy77 2011.04.22. 23:08:49

Igen! Jóval több fekvésmentes programra lenne szükség. Eddigi feladatok , persze értem én a "zűűűllésmarketinget" ...mivel ennek is megvan a média felé a hatása...ami nagyon rossz , az már szinte jó...de ennél többet várnék a kreatív csapattól, hacsak nem Huan találja ki éppen az aznapi feladatokat...Mi lesz a következő? Jön a levél: Huan beszáll a csapatba Isaurával és párt választanak maguknak. Isaórának Kristóf jön be, akinek aznap meg kell tanítania a nőt a magyarul olvasás fortélyaira. Huán Dzsenit választja, aki elviszi őt a konyhára és megtanítja gekkót pucolni a vacsorára.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.22. 23:15:51

Ezekben a pénteki részekben nem sok új dolog van, a többsége ismétlés. Ennyi történik velük?

Kristóf megpróbált valamit kiszedni Jenniből a szándékait felfedve, de semmire se jutott. Miért nem lehet neki értelmesen megmondani mit akar, vagy nem akar tőle a hotelben, vagy inkább utána kint?

Krisztiánnak szex közben nem semmi benyögései vannak. Mondjuk szvsz a csaj hibája ha az első sértő megjegyzés után még újra rámászik. Mit várt?

Edecker Bürger 2011.04.22. 23:21:22

@mosoly73: Kedvelem Szandrát, de úgy otthagytam volna a tánctanárt álló farokkal, hogy csak na. Ja persze, ő csak úgy csinált, mintha élvezné, na ja. Az utolsó bejátszás tetszett, ahogy a Robinak mondja: Most részeg vagy, józanul akard. De nem vagyok biztos benne (a vágás miatt) hogy Robi Szandra szép barna szemeit dicséri.

f.nero 2011.04.23. 00:23:05

Jennykém, tényleg egy hisztis picsa vagy, nevetséges, hogy egy tengerparton azon problémázol, hogy vizes lesz a hajad.
Először azt hittem, hogy ez csak valami évődős, csajos dolog, de a Kristófot így ijesztgetni egy ilyen huszadrangú és mellesleg jogos beszólás miatt...
Azt gondolom, egy-két jóízű pofon sokat segítene neked, hogy egyensúlyba kerüljön a lelkivilágod. És még finom voltam.

zsivágó 2011.04.23. 11:13:25

Kristóf fasza! #éden_hotel játék

Sheeva 2011.04.23. 11:26:18

@mosoly73: miért, mit mondott Krisztián? most lemaradtam a 18+-ról...

triss 2011.04.23. 12:42:52

lányban találhattak volna érdekesebb személyiségeket, de fiúkra sok panasz nem lehet - Mr. Nyíregyházához hasonló embert még csak nem is ismertem, és Szöszike sem volt semmi! A macsós bulin a kigombolt ingében mikor azt magyarázta Szandrának vörös fejjel, hogy "nem érted, én vagyok az egyetlen esélyed" hát én dőltem a röhögéstől, főleg mikor a csaj ezt magasról leszarta.
De azért az is érdekes, hogy hogy magával ragadta a játék -mert ő állítólag nem ilyen :), na pont az ilyen emberektől félnék ha háború lenne :)
Remélem Robi fog majd meglepetéseket okozni

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.23. 14:38:10

@Sheeva: Hát szó szerint nem tudom, de valami olyasmit, hogy: na ez volt a bajod mi? ez hiányzott neked! (miközben épp rajta volt, ezúttal rendesen)
Korábban is volt már beszólása neki. "Ja csók, nincs!" (gyakorlatilag lekurvázta, közben).
Meg mikor a melleiről megkérdezte, hogy akarsz-e nagyobbat ezekből?, stb. Kedves fiú.
Én a második ilyen beszólást már nem vártam volna meg, és főleg nem támadom be újra meg újra. Ez a nő magát aláztatta meg így szvsz, utána meg várja a tiszteletet?
Krisztián meg mintha kötelező lett volna "hagynia magát".
Nevetséges mindkettő!
(Bocs a rajongóiktól :) )

triss 2011.04.23. 20:44:38

@Twinsy: nem semmi :)
19. kép: promocriptin - valójában bromocriptin és a migro adoma gondolom mikroadenoma
ez is egy lángelme, talán be is került?
bár az egyik papíron azt olvasni valakiről, hogy értelmes és visszahívjuk :)

triss 2011.04.23. 20:45:51

de a kérdőív sem semmi így írják "egyébb"
elhiszem, hogy elütés, de annyira sietni kellett, hogy nem volt idő újranyomtatni?

Dorinda41 2011.04.23. 21:14:30

A NOL címlapján az Éden Hotel van. Elég silány cikk, bár alapjában jó véleménnyel van a showról.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.23. 21:33:55

@Dorinda41: Az utolsó mondatok megmagyarázzák Jennike és társai műsorba kerülését. :)

Lall-R 2011.04.24. 10:52:07

Azt tudja valaki, hogy mikor fognak fogyni az emberek???És, hogy hogyan?

Twinsy 2011.04.24. 12:52:13

azért a felkonfik közt sem nagyon volt miből válogatni:)

www.pixter.hu/video?id=23129

GL-581 g 2011.04.25. 20:18:06

Éden Aliz ismét posztolt egy Ádámba csimpaszkodós privi képet fácsén. Egyre gyanúsabb nekem ez a két kis huncut. :)

Azt az összepillantást észrevettétek köztük, mikor HÉ kérdezgeti a Minyonmellűt, az meg fejtegeti, hogy nem érti, miért ennyire elutasító a Don? Ha az első héten Pocok és a Don szövetkezett, akkor 1. ők a legerősebb 'pár' 2. megcsinálták az elképzelhető leghatalmasabb blindside-ot.

taligas 2011.04.25. 20:18:19

@Twinsy: Ezek elképesztően szarok....vakok között a félszemű HÉ....

GL-581 g 2011.04.25. 21:54:24

volt ma vmi izgi? megint teló, tv nélkül. :(

Ljubica 2011.04.25. 21:54:27

Hello Mindenki, csak nem még mindig sonkakómában? :)
Pedig miről maradtok le...
Kristóf begyorsult! Vicces csipogós játékot tud és megeresztett egy grandcanyonos viccet Jenny ööööö, mondjuk, seggével kapcsolatban... :)
Ráadás:
Dani is vicces volt (eddig).
Mijaf.sz? :-O

*jinx* 2011.04.25. 21:54:42

I don't want a short dick man...

priceless :D

GL-581 g 2011.04.25. 21:54:59

volt ma vmi izgi? megint teló, tv nélkül. :(

Ljubica 2011.04.25. 21:58:23

Még egy donnatonnát küldtek be. :(
De miért? :(

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.25. 22:09:43

2 új lány jött. Szandra ezúttal kedveset játszik nekik, meg Robit próbálja megtartani.

RedHotTears 2011.04.25. 22:12:00

@GL-581 g: Ádám ötletére lehúzták a mödansziéban Kristófról a fürdőnadrágot. Este álarcosbál, a Don első számú táncpartnere Dani. Bejött két csaj, egy szőke vaskos és egy fekete, aki Szandrával haverkodott egy sort. A szőkét Ádámék kezdték fűzni. A szöveg felét megint nem érteni, az egész műsort feliratozni kellene. Unalom a köbön.

Ljubica 2011.04.25. 22:15:20

A másik csaj viszont talán játékos lesz, végre! Bár GyökérRobit ki ne tudná meggyőzni...? Ha még egyszer azt mondja, hogy "Viccelsz?"...

RedHotTears 2011.04.25. 22:18:56

Ádám és Dani között elcsattant az első csók. Annyira romantikus.

Ljubica 2011.04.25. 22:19:25

@RedHotTears:
Ugye?
Már 10 perce azon gondolkozom, hogy hogy lesz ebből HV holnap.

kisha1 2011.04.25. 22:20:49

Hányinger már ez a buzibár!

répakörte 2011.04.25. 22:25:28

De HÉ most végre jól nézett ki. :)

RedHotTears 2011.04.25. 22:29:46

@Ljubica: nem panaszkodhatunk ha elintézi 3 mondatban, mert sokkal többet ez a rész nem érdemel.

Ljubica 2011.04.25. 22:40:22

@répakörte: @RedHotTears:
Tényleg jól, akkor ez már 4 mondat...

_Molly 2011.04.25. 23:10:29

Jól láttam, hogy nem láttam a Gábort? :-o

Ljubica 2011.04.26. 00:08:42

@_Molly:
A változatosság kedvéért most ő lógatta be a farkát a "reggeli ébredés" kukkolóshow-ban, a reggelinél is ott van napszemüvegben (ezt most hagyjuk is...),de később..., várjál...

Molly, most már érted a Freddie Mercury-s célzást? :)
Tudom, nem buzik, de poénnak jó volt.

Kérdezném még, hogy mi indokolja az őserdő szélén a fekete hosszú estélyit a többi kiegészítővel? Szépni szép volt, de most hogy...? Valaki?

Ljubica 2011.04.26. 00:14:45

Ami még említésre méltó volt a műsor elejéről:
PókmajomSzandra CV-je válaszul GyökérRobi CV-jére. Szandra csernusi magaslatokban...

GL-581 g 2011.04.26. 00:19:17

@_Molly: Gábor savanyú arcát az öltözködésnél Aliz kedvesen a "Most már megint mi bajod van?" kérdéssel nyugtázta. Tesóm szerint az volt a srác baja, hogy nem lehet fenn punnyadni egész este kettesben, mert le kell menni szervezett programra.

Egyébként rajtam kívül más is gyanakszik arra, hogy Aliz és Gábor minden éjjel kisurrannak a dzsungelbe kufircolni vagy kokaint csempészni? Napok óta nincs róluk még egy "édesdeden szunyókálunk egymás mellett" snitt sem. Mindenki másról nyomattak már be.
süti beállítások módosítása