Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Castle 5x12 – Death Gone Crazy

2013. március 21. 15:00 - Zenóbia

Beau Randolphot a pornókirályt, aki szerepelt már a 4x03-ban is mint gyanúsított, sokan szeretik, főleg fiatal lányok, ahogy így elnézem. De legalább ennyien utálják is mint a szart, főleg pasik. Szeretik vagy utálják-e annyira, hogy kinyírják? Most épp azért, mert ő találta ki az Őrült főiskolás csajokat, ami egy sikeres netes műsor, de a mostani ünneplős bulin mindenki ünnepel, csak ő nem. Felfigyel valakire, aki a színfalak mögé oson, és meghozza a döntést, amit minden hülye meghoz, hogy utána megy. Addig is, míg ő kinyíratja magát, Castle felfedezi, hogy Alexisnek video blogja van. Martha szerint aranyos, Castle szerint szörnyű és veszélyes, szerintem meg valószínűtlen, de mindegy, kibírom. Senki nem érti Castle problémáját, én kivételesen igen. Beau kinyíratta magát a női budiban, egy melltartóval fojtották meg, egy nagyon drága melltartóval ráadásul. Beau az esti bulira testőrrel érkezett, a pasi elnyerheti az év legszarabb testőre díjat. Már ha pasi lenne, de nem az, hanem Scarlet Jones.

5x12_castle1.jpg

Beau arra kérte, hogy várja meg a kocsiban, így gőze sincs mi történt odabent, de azt tudja, hogy mi történt odakint. Tiffany, Beau exe, aki annyira rajongott, hogy távoltartási végzést kellett kérni ellene, megpróbált bejutni a klubba, Scarlet megfenyegette, hogy kihívja rá a zsarukat, így feladta a próbálkozást. Vagy csak úgy tett. Troytól, a producer sráctól megtudjuk, hogy Beaunak a cég jelentette a családot. Sokan rühellték, hogy körbeveszi magát dögös csajokkal, de valójában csak a szeretetet kereste, ne már. Beau napi szinten kapott halálos fenyegetéseket erkölcs csőszöktől, lányoktól, akik utólag rájöttek, hogy mégsem akarnak szerepelni a neten, lányos apáktól, van miből választani. Ryan nézi át a buliról készült felvételeket, de Tiffany egyelőre nem tűnik fel rajtuk, pedig a megfelelő melltartó méretet hordja, és a buli óta eltűnt a ködben.

Castle-ék bemennek a céghez, hogy utánanézzenek az elmúlt hat hónapban beérkezett fenyegetéseknek, mire kiderül, hogy valaki belépett a rendszerbe Beau kártyájával éjfél után. De ő akkor már halott volt. Szerencsére az irodájában van biztonsági kamera, meg egy széf, amiben mint kiderült a testőre turkált egy SD kártya után. Espo szerint egy ilyen szexi nőt bűn lecsukni, nem is fogjuk nyilván. Bár vicces lenne, ha egyszer leragadnánk az első gyanúsítottnál, nem vonultatnánk fel harmincnégyet. Szóval nem ő ölte meg, blabla, tudjuk. A kulcskártya ott volt a kocsiban, ő meg kihasználta a lehetőséget, hogy megszerezzen egy felvételt a széfből, amin az egyik barátja szexel Beauval, ami ha nyilvánosságra kerülne, tönkretenné Mindy-t. Ezért vállalta el a munkát pár hete a pornókirály mellett. Ha Tiffany nem jött be mint gyilkos, akkor van más ötlete is. Múlt héten egy pasi megtámadta Beaut az utcán, megfenyegette, hogy kikészíti amiért átverte. Scarlet átrendezte az arcát, ami Espo szerint dögös, Ryan szerint meg Espo tök hülye. A hülyén kívül pedig nagyon vidám attól, hogy Scarletnek megáll az alibije. Randi?

5x12_castle2.jpg

Míg Scarlet a rajzolóval próbál dűlőre jutni a fenyegetős pasi arcával kapcsolatban, addig Ryan átnézte a fenyegetéseket és talált egy szimpatikusat, Ronald Armstrongot. Ő szervezte a tüntetést a klub elé aznap estére, a honlapján arra buzdítja a követőit, hogy sújtson le haragjuk Beau-ra, ha már az a szép szóra nem hallgat. Két hete is szervezett egy tüntetést, de az eléggé eldurvult, Beau lakásánál betörték az ablakokat és gyújtogattak is. A világ erkölcsének védelmezőjének, Ronald Armstrongnak, vagy prosti volt az anyja, vagy bigott vallásos, aki pálcával fenekelte el minden nap, de az tény, hogy egy jobb fajta pszichiáternek hónapokig lenne mit boncolgatni a faszi lelkivilágában. Beau megérdemelte amit kapott és ahogyan kapta, egy szeméttel kevesebb a világban. Természetesen nem adja meg a tüntetők nevét, nem is gondoltam, hogy meg fogja. A fantomkép elkészült a pasiról, aki a nyílt utcán akarta megverni Beaut, Scarlet pedig távozna, de előtte még Espo randira hívja, ha már úgysem gyanúsított. Nem pont az előző részben tűnt úgy, hogy Lanie-vel lesz még valami? Tökre agyonra hülyítenek itt minket, nem ér.

5x12_castle3.jpg

Castle megpróbál beszélni Alexis-szel a vlogjáról, hogy veszélyesnek tartja és félti, hogy később megbánhatja. Alexis megsértődik, mert ő nem olyan lány, aki egy feles tequiláért villant egyet. Valóban nem, de nem is ilyen vblogos lány, annyira jellemző rá az egész, mint anno a Szívek szállodájában Rory-ra, hogy elköt egy vitorlást vagy mit. Közben megvan a fantomképes pasi, Castle felfedezi a buliról készült felvételeken, az orra is be van ragasztva, bizonyítékul, hogy Scarlet tényleg jól megruházta. A neve Seth Parrino, gengszter. A pornókirály és a gengszter. Ez lehetne egy nagyon szar film címe is. Vagy az, hogy A főiskolás srácok tökösek. Seth épp egy műsort forgat, amin pár srác egy szál ágyékkötőben a Jungle Boogie-ra vonaglik, azta rohadt. Aggódik, nehogy Castle ellopja az ötletét, de egyelőre nem Castle az akinek nehézséget okoz az ügyre koncentrálni ennyi ágyékkötő láttán, hanem Kate. Megkereste Beau-t az ötletével, hogy társuljanak, ne csak a pasiknak legyen jó ezen a bűnös világon, hanem a nőknek is.

5x12_castle4.jpg

Beau rábólintott, aztán egyszer csak hipp-hopp meggondolta magát, hogy mégsem az ágyékkötősökbe fekteti a pénzét, hanem valami gyerekprogramba. He? Reméljük nem a pornóval összefüggésben. A bulira azért ment el, hogy adjon még egy esélyt Beau-nak a tökösségre, de az épp egy nővel veszekedett, akiről meg is van a leírásunk, meg a fotónk is. A nő nem más, mint Tiffany, az elmebajos ex-barátnő, csak parókában. Hát mégis bejutott, nagyon kis cseles. A nő előkerítése Ryan-re vár, mert Esponak randija van. Ryan kiderítette, hogy kik vettek olyan szupergyilkos melltartót, van hat nevünk, az egyik csak nem Tiffany-é, hát dehogynem. Aki ráadásul épp most megy a boltba egy pótdarabért, mert az övé eltűnt, nahát-nahát. Be is hozzák gyorsan, nehogy már feleslegesen adjon ki egy csomó pénzt egy új darabért, amikor a régi is megvan. Beszarok, úgy örül neki, mikor meglátja a bizonyítékos zacskóban, mintha legalábbis aranyból lenne, bár az az igazság, hogy egyes daraboknak például én is tudnék így örülni. Annak ellenére, hogy nem tudom, lehet-e velük ölni.

5x12_castle5.jpg

A nő tényleg tök hülye, de nem ő nyírta ki Beau-t, bár bántani, azt akarta. A bántást úgy hajtotta végre, hogy mivel Beau nem árulta el neki, miért nem bírt vele együtt élni, ezért az első útjába akadó pasival megdugatta magát a budiban. Óh, ez aztán a bosszú. Ha ezt a szektavezér hallaná, az ő lakása előtt is tüntetnének, az tuti. Tiffany szerint Beau-val az utóbbi időben nem volt minden rendben, ezt onnan is tudja, hogy követte őt, mert olyan kis gondoskodó típus. Nekünk most kivételesen jól jön, hogy a nő ámokfutó, mert az egyik követés alkalmával felfedezte, sőt, le is fotózta a telefonjával, ahogyan Scarlet a testőrnő, egy parkban levő szemetesből kivesz egy papírzacskónyi lóvét. Espo asszem jobban jár, ha visszatér Lanie-hez. Főleg, hogy az SD kártyán amit lenyúlt a széfből nem szexvideó van, hanem valami más, csak lefizette a barátnőjét, hogy hazudjon a zsaruknak. Scarlet egyre rejtélyesebb. Most épp nagyon rejtélyesen Espoval boroznak, míg a lány fel nem veti, hogy folytassák ezt inkább nála, míg Beckett aki közben odaér Ryannel, fel nem veti, hogy inkább nála folytassák.

5x12_castle6.jpg

Espo teljesen be van zsongva a csajra, főleg, mert folyton megver valakit. Van valami rejtett perverziója, vagy mi? Azt nem tudja, mi van az SD kártyán, csak azt, hogy Beau nagyon féltette. A megbízói a Kisbéka Társulás nevű gyermekmédia vállalat, akik arra bérelték fel, hogy minél több mocskot szedjen össze a pornókirályunkról. Asszem nem értem egyelőre a dolgot. De majd a Kisbékák elnöke megmagyarázza. A lényeg, hogy a vállalata kezdett becsődölni, akkor meg mit hagy az unokákra. Beau felajánlotta a segítségét, mert valami mást is akart az utókorra hagyni Az őrült főiskolás csajokon kívül, de a világ ezt nem igényelte, mert csak beszennyezte volna vele a cég hírnevét. Így elhajtotta a picsába, mert Beau ne rajta keresztül érje el, hogy mások tiszteljék. De a tanács többi tagjának tetszett az ajánlat, ezért volt kénytelen felbérelni Scarletet, hogy visszakozásra kényszerítse Beaut. Az SD kártya nála van, végre kiderül, mi az a nagy félnivaló attól, ami rajta van. Beau szexel rajta egy szőke lánnyal, akit láttunk is a buli felvételén és szépen letagadta, hogy ismerte Beaut. A lány Candice Mayfield, de egyelőre nem tűnik időzített bombának, hohó, de most már annak tűnik.

5x12_castle7.jpg

Candice a szektavezérünk lánya, csak éppen megváltoztatta a nevét, hogy elszakadhasson az apjától és amit az képvisel. Aztakurva! Szerintem az elszakadás elég jól sikerült neki. Beau zsarolni kezdte a felvétellel, azt akarta, vegye rá az apját, hogy szálljon le róla, vagy nyilvánosságra hozza a videót. Az nem tenne túl jót Candice hírnevének, attól tartok. Castle-t otthon Alexis várja egy akkora fagylaltkehellyel, mint a fejem, mert utálja, ha veszekednek. Castle még rányom egy fél tubus tejszínhabot, áááh, most hogy a fenébe koncentráljak arra, hogy miről beszélnek. A magam útját kell járnom, de örülök, ha aggódsz, szól a végkövetkeztetés, egyétek már azt a rohadt fagyit, elolvad. Candice könnyes szemmel kér ügyvédet, anélkül, hogy elárulná, hogy most akkor kinyírta-e Beaut, avagy nem, csak az apjának ne szóljanak, kéri. Hát, ugyan a nagy hírt még nem tudja, de már ott van az őrsön és a lányával akar beszélni, helyette Beckettet és Castle-t kapja. A pasas hirtelen emberivé válik, amikor rájön, hogy lehet, hogy az ő elvetemült nézeteti tették tönkre a lánya életét, és miatta vált ribanccá mindenképpen, de még az is lehet, hogy gyilkossá.

5x12_castle8.jpg

Ryan talált egy mailt, amit Beau írt Candice-nek, és a várakozásokkal ellentétben nem zsarolásról szól, hanem egy meghatalmazás ötmillió dollárról, J.D. Mayfield részére. Mielőtt még végképp összezavarodnánk, kiderül, hogy Candice terhes, és Beau a gyerek nevére állította ki az összeget. Amikor megtudta, hogy apa lesz, átértékelte az életét és meg akart változni, hogy jó apa lehessen és részt vehessen a gyermeke életében. Candice viszont nem akarta, mert ki vágyik ilyen apára a gyereke számára? Mondjuk olyan valaki, aki dugott vele védekezés nélkül? Beau megpróbálta meggyőzni, hogy megváltozik, de ő nem hitt neki. A klubban Beau megmondta neki, hogy azért, hogy végre higgyen neki, feloszlatja az egész céget, megszűnt volna az egész műsor, a DVD-k, minden. Kár, hogy nem bírta tartani a száját és a tervét megosztotta az operatőrrel is, ez nagy hiba volt. Troy-nak ugyanis továbbra is szüksége volt az üzletre, meg főleg az abból befolyó pénzre. Így aztán a legkézenfekvőbb megoldást választotta, megfojtotta Beaut egy melltartóval. Mondjuk az előre megfontolás ezek után elég hülyén fog hangzani. Candice megszüli majd a kislányt, az eszelős apja pedig el fogja fogadni a pornókirály gyerekét unokának, mert az apák mindent megtesznek a lányaikért, mondja Castle. Úgy legyen.  

5x12_castle9.jpg

Címkék: castle
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viragoskertecske23 2014.04.04. 15:56:17

Nemrég kezdtem el nézni Castle-t és nem tudok betelni a sorozattal :)) A hogyvoltjaid pedig tök jók, egy pár napja kezdtem el olvasni.
Espóval pedig igazán kezdhetnének valamit, Lanie-vel egész jól voltak, kár hogy nem nagyon történik semmi vele kapcsolat terén.

Zenóbia 2014.04.04. 18:22:42

@viragoskertecske23: Helló! :) örülök, hogy tetszenek a hogyvoltok, igyekszem! hű, és már az ötödik évadnál jársz? :) Igen, őket én is bírtam pedig együtt, de hát még hátha egyszer...
süti beállítások módosítása