Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x27

2013. március 20. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Mivel ma van Pandora, ezért a T69-est csak vasár- és ünnepnapokon használt skinnel borítják be, hosszanti csíkos, és slankít, engem a Big Bang Theory egyik epizódjában látott Doppler-effektus-jelmezre emlékeztet. A haj megint szigorú kontyban, Pinokkina meg áll egy helyben, mint akit odaszögeztek a kolumb sziklafalra, és amikor gesztikulál, pont úgy néz ki, mint egy bólogatós bábu.

A reggelihez mindenki vastagabb öltözéket húz, Niki a rózsaszín plüssmackóban lábatlankodik, Jennifer valami műszőrmés darabban, ennyire azért csak nem volt hideg. Juan hozza a napi első levelet, na ki szimpatikusabb, GRobi vagy Toldi? És bazmeg, most veszem észre, hogy a pápa az egyházi előírásokkal ellentétesen szőrt növesztett az orra alá, de a szarabbik fajtából, úgy néz ki, mint a tyukodi Tom Selleck-hasonmásverseny harmadik helyezettje, akit még a helyi óvoda konyhásnője is legyűrt a nemes versengésben. Kristóf fején dolgok futnak át ilyen levelek érkezésekor, most éppen az, hogy nem mindig jártak jól a múltban, amikor választani kellett.

Gábor Toldit mondja, Szent Dániel GRobit, Bigfoot Toldit, Kristóf GRobit (mert veszélytelen gyökér, és ki lehet ejteni könnyen), Niki GRobit, Sógor Toldit, Korleóne GRobit (partner lenne a Pókmajom elleni hadműveletben), Jennifer Toldit, Alíz Toldit (GRobi egy bunkó, de helyes), végül Pókmajom Toldit (mert a többségre hajlik). A szavazás állását bemutató grafika szenzációs.

A levelet megint elolvassák, na akkor GRobi most megy a picsába? Mert vesztett 6-4 arányban? Nem, jön a másik levél amit GRobi felolvas, és lehull a lepel a titkos küldetésről (a szó hallatán mindenkiben megáll az ütő), meg ugye megvan a védettség amit hallva a király úgy vigyorog, mint akit baszni visznek, Robi beáll Pókmajom mögé erőszakkal, és jövő héten, amikor nők jönnek, kiejti, mert az újoncok közül rálőcsölnek egyet. Toldi is marad, mert Robinak összejött a küldetés.

Robi elmeséli, mennyire nehezére esett gecinek lenni mindenkivel, különösen Gáborral, aki leginkább a szívére vette a dolgot, mondjuk ebből nem mutattak semmit, lehet azért, mert fent sírdogált a szobájában egyre. Egy szikla esett le Robi szívéről, Niki hozzávág egy üveget a biztonság kedvéért, hátha ettől észhez tér. Robi azt is elmondja, hogy ha csak közepesen lett volna gyökér, akkor Toldi egyből kiesik. A kisfickó fején látszik,
hogy leesett neki: engem ide áldozatnak castingoltak, remélem ettől nem fordul be, hanem elkezd vedelni. A hajgumit Robi visszakéri, de Kristóf aszongya, majd csak távozáskor. Sírok. Toldival a Lassúbeszédű nincs kibékülve, mert okostojás, a király szerint meg ha védettséget kapott volna, mármint Toldi, akkor Pókmajom behálózza a pinájával, és kiszórja a királyt. Kristóf útelágazása a feláldozott.

Az udvar Korleóne szobájában gyűl, és ismertetik a verdiktet Robival: beállsz Pókmajom mögé, a Sógornak nem szólsz, az meg szop, ami sajnálatos, de hát ilyen a popszakma. Mindegy, hányan állnak Pókmajom mögé, mondja a király lelkesen, ha az egész kolumb gerillahadsereg ott sorakozik, és a sor vége Bogotában van, te akkor is odaállsz, és öt nap múlva kiejtjük a picsába. Robi benne van a dologban, attól meg tökre meghatódik, hogy Pókmajom elhullása Zsömi születésnapjára esik majd. Ah ellenség közben egy ágyban Alízzal, de nem nemileg, csak masszázs van, a vörös kesztyűbábban most éppen Pókmajom keze mozog. Menjél szerezzél nekem infót, mondja, mert a Sógort ki akarják ejteni. Igaz, segítesz? Alíz a kamerába azt mondja, hogy ő nem tartozik Pókmajom táborába.

Kristóf és Jennifer komoly megbeszélést folytat a hogyantovábbról, a király első számú bizalmasa szerint Jennifer tengerparti hisztije a frizurával az sok volt. Akkor keressél másik párt, durcázik be Jennifer, ez kezd kissé fárasztó lenni, a beszélgetés többi része zsibbasztja az agyamat. Pókmajom és Sógor a terasz lehányt részén Toldiról beszélgetnek, az mögéd áll, mondja a Csudálatos Hímvessző tulajdonosa két slukk közt, de hát álljon, mert gyenge.

Jennifer szobájában a király és Szent Dániel egy Joshi Bharat-műsort rittyent, és félig viccesen-komolyan rendeznék a két szerelmes kapcsolatát. Ez mellesleg tényleg szórakoztató, illetve lenne, de maga a konfliktus (Jennifer szemét csípi a sós víz és összeragad a haja, Kristóf meg lehülyepicsázza) annyira banális, hogy nem tudom komolyan venni ezt a kínlódást, a végén Kristóf üdvözült mosollyal fekszik az ágyban és befelé néz.

Robi könyörögve kéri Toldit, hogy ne Pókmajom mögé álljon, mert nem akarja pont ő kiejteni, és ha a szélsőséges fesztiválozó úgyis kiesik majd, (mert ezt gondolja nagyon helyesen) akkor ne ő nyírja már ki a védettségével. A mödanszié melletti hintába Bigfoot és Szilikonvölgy szuszakolja be magát, Jennifernek nem jut hely, inkább felmegy Kristófot baszlatni, pedig az milyen jól elvan a saját kis világában. A beszélgetés fájdalmas, nem idézném fel, mert mindennek van határa, de a lényege annyi, hogy ha Jennifer megsértődik a hülyepicsázás miatt, akkor menjen a gecibe, oszt válassza Toldit, Kristóf meg mártír lesz, a vére a fodrászlányon szárad majd, jajsitenem. Jennifer a kamerába belengeti azt a lehetőséget, hogy egy szélsőséges fesztiválozót tart bent. Ki a pöcsöm hiszi ezt el neki?

Alíz a királynak meséli, hogy a Pókmajom kémnek használja, de nem nagyon lehet hallani, amit mond, mert Niki a budiban racsít, mint aki egy hatnapos székrekedés végére tesz éppen pontot, a csempétől meg visszhangzik a szoba. Alíz értékeli Pókmajomban azt, hogy érvényesíti az akaratát. Hálistennek elveszik a képet, és nem kell Szent Dániel zavarba ejtően férfiatlan bajuszát bámulni, Pandorás levél jön odalent, Robi olvassa fel, végre valaki, akire büszke lehet általános iskolai tanárnője. Körmölnek, ki gyorsabban, ki lassabban, Niki meg sehogy, iszonyú üres arccal néz maga elé, és a Sógor Gyönyörű Hímtagjáról álmodozik. Pókmajom azt tanácsolja Robinak, aki szerinte még nincs csatasorba állítva, hogy figyeljen jól a Pandorán.

Az őszinteségi játék a megszokott mederbe terelve zajlik, mindenki kap keményebb kérdést, Lábmelegítős Cipős Krisztán Levi hazaküldését kérik számon, a szívemnek nem tudtam parancsolni, mondja. Korleónétől azt kérdezik, veszélyeztetve érzi-e magát most, hogy a Sógor megujjazta a nőjét, ugyan már, mondja a király, én, veszélyben? Nikinek fasz kell, mint mondja a kamerába, de a Sógor csak itt esélyes a szerepre, odakint felejtős a buli. Pókmajom kedves, aranyos, humoros, szórakoztató személyiségnek tartja magát, csak idebent nem tűnik annak. Azt azárt megkérdezik tőle, hogy mi a faszért akarja hazaküldeni Szent Danit és Korleónét, erre azt mondja, hogy őt már nem is érdekli ez a dolog, meg sem fordul a fejében, napersze, mindenki tudja, hogy hazudik. És előjön a hajgumi és a Sógor vörösre festett haja is.

Este buliznak, és énekelnek is sajnos, Pókmajom és Alíz táncot lejt, ettől kiskorú olvasóimat mindenképpen megkímélném, a képen nem segít (sőt) Jennifer botlába és az izomból vedelő Niki sem, utóbbi megint a Sógor kezén köt ki, ha így folytatja. Szépen elfogynak, csak Niki, Robi és a Sógor marad lent, és bazdmeg Robi nem veszi észre, mennyire felesleges, amint elmegy hugyozni, Niki hatalmasra tárt csáprágóval ront a Sógorra, és csak azért nem harapja le a fejét, mert megjön Robi gyertyát tartani. És ez így megy egész este, hiába próbálnak elvonulni kettesben, ez az idióta megy velük, lehet arra számít, hogy Niki már annyira ki van éhezve, hogy neki is csurran-cseppen valami, akár szó szerint. A kínlódásnak odafent van vége, a folyosóra kitett díványon, ahol Niki már nem bírja tovább idegileg, és bemegy a király mellé. Holnap kiválasztunk.

Címkék: éden hotel
456 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szunya 2011.04.21. 07:26:42

Ez is megért egy misét...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2011.04.21. 07:44:11

Engem speciel az a hosszanti csíkos ruha inkább egy szívószálra emlékeztetett...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 08:04:10

Szerintem úgy nézett ki Pinokkina mint egy amfóra, csak fülek nélkül.

Tényleg ezek szerint dugószoba nincsen? Ugye a szingliszoba most foglalt, és ezek a szerencsétlenek meg nem tudtak hova menni tegnap. Lehet, hogy Nikinek szólni kéne, hogy amit csók néven csinál az ijesztő, bár úgy tűnik a Sógornak bejön.

Az a helyzet, hogy fogalmam sincs ki fog hazamenni, mert ugye az rendben van hogy Toldi pakolhat, de a másik ki lesz?

felmary 2011.04.21. 08:07:22

Jajj, hát az miért maradt ki, amikor Ádám azt nyilatkozta a kamerában, hogy Nikinek le kellett volna, hogy essen Robi küldetése - de őszintén szólva nem lepődött meg azon, hogy nem jött rá... :-)

hó(fehér)virág 2011.04.21. 08:07:36

Szt. Dani bajsza és az óvodás konyhásnő hasonlat zseniális. Csakúgy mint a "vörös kesztyűbábban most éppen Pókmajom keze mozog." Sixx nagyon tetszett az írás. A tegnapi műsorban a Dani és a király hintapalintázásos számonkérése a szerelmáspáron, a hogyantovább veletek/nélkületek beszélgetés, és mindeközben Dani a kék kispárnát erősen altestre nyomorgatta, hát elég furcsa volt.

taligas 2011.04.21. 08:22:53

Azért Dani arckifejezése is megérne egy misét, amit a Pandórán vágott, miközben Pókmajom beszélt!:) Mint valami retardált óvodás!:D
Nekem a kedvenc tegnapi dialógusom:
Pókmajom: -Engem már nem érdekel semmi, csak az, hogy nekem és a páromnak jó legyen.
SztDani: -És Krisztiánnak jó volt a hajóban aludni, szerinted?
:D :D :D Ez a nő olyan szinten szánalmas és nevetséges!:D Még hogy ő kedves, humoros, aranyos lány az életben....biztos az öreg kamionosok ezt mondták neki a meki parkolójában!D

bonobo11 2011.04.21. 08:36:49

Már megint egy ember aki a védettséget hülyeségre váltja. Reméltem, hogy nem történik meg az megint ami annak idején Gáborral. Tévedtem. Robi védettséggel a zsebében akivel bárkit kiszórhat, úgy táncol ahogy Ádámék fütyülnek. Vicc.

Már tegnapelőtt is azt mondta, alig várja, hogy véget érjen a küldetése és Ádámnak bizonyíthasson. Az ész megáll. Ez is barátkozni jött!

A mai adás tegnapi bemutatója is kamu volt szerintem, hogy Robi magáról beszél Krisztiánnak, hogy " Addig leszek jó én is amíg a Szandrát hazaküldöm"
Szerintem tuti, Ádámék magyaráztak Robinak, hogy Krisztián semmit meg ne sejtsen. Hú, nagy játék.

Komolyan, az egyetlen ember aki normálisan használta fel a nyomorult védettséget, az a mindenki számára utálatos Szandra. Gábor is ott arcoskodott, aztán úgy döntött, ahogy Ádámék mondták.

awender 2011.04.21. 08:39:30

Az elkerülte a figyelmed, hogy Robi Krisztiánnal akart titokban beszélni, ugyanis figyelmeztette, hogy lehet hogy párja mögé fog állni.

Azt is elmondta, hogy egyáltalán nem biztos hogy Szandra mögé áll, ugyanis bent szeretné tartani Toldit is.

Szerintem egyébként Horváth Éva kifejezetten jól vezeti a műsort. Ráadásul nem is lóg ki a sorból, hiszen Ő is gyönyörű.

Dr Keynes 2011.04.21. 08:57:14

Akkor most ki is a kesztyűbáb? :)))

Sapasang 2011.04.21. 09:02:21

ez most elég uncsi, gyanítom a ma este sem fog nagy meglepetéseket okozni. Tegnap az egyik reklám után fel is adtam, de látom semmi nem is történt...

szethi 2011.04.21. 09:10:53

Jóóhajnalt!

Dzsenike életre szóló élmény volt tegnap. A lányok ilyenek. Kössz Drága! Hétvégén indulok pasizni. Valaki? Önként? :-)

beacska 2011.04.21. 09:14:21

@taligas: Dani kagylózott, azért vágott olyan fejet: ő volt a legszélén, és mellette tombolt a vihar. Látszott rajta, hogy az összes fülét és a bajuszát a Pandora másik végére fókuszálja.

sélli_ 2011.04.21. 09:18:30

Hajgumi... készen vagyok ettől. Kristóf olyan egyszerű mint egy A4-es lap, és még azután is köti az ebet a karóhoz, hogy megmondták neki, NEM EZ volt a feladat, hello. Nem baj, nem adjuk vissza, mert jól jön az még... persze: húzd rá a borotvált pöcsödre... Menjél inkább gekkót enni!
Niki valami félelmetes volt ahogy rácuppant Krisztiánra. Mint egy Alien tojásból kikelő izé, az a repülős.. tudjátok!

Spaeter83 2011.04.21. 09:19:58

az hogyvolt 10x jobb, mint az adás volt tegnap este :) grat!
sztem Szandra nagyon jól játszik, Korleone már kezd uncsi lenni...remélem, valahogy felkeverik a szerkesztők az állóvizet :)

Hana30 2011.04.21. 09:27:09

HÉ ruhája valami szörnyű volt. Engem egy csikos kaspóra emlékeztetett, amit soha nem helyeznék el a lakásomban. Ezt a Lakatos Márkot valaki megküldhetné egy szívlapáttal.

Hana30 2011.04.21. 09:28:18

A másik amit nagyon sajnáltam tegnap este, hogy a szerkeztők nem értékelték Kristóf és Dani hajgumi akcióját. Azért szerintem kijárt volna valami, ha más nem , egy pezsgő. Egy ilyen akció után!!!

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 09:30:05

@bonobo11: Nincs nagyon más lehetősége GRobinak, azt végig gondoltad? Ha belecsulázik Korleóne levesébe, kirakják, mint macskát szarni. A legjobb lehetősége egyelőre, ha beáll a sorba, és nem pisál széllel szemben, mint Pók. Egyébként mi a G, Robi neve előtt? Gci?

_izée 2011.04.21. 09:33:45

szerintem az lesz ma a csavar, hogy kétkörös kiválasztást rendeznek, ahol a gyökérnek csak az első körben lesz védettsége.

Pókmajom azt is mondta, hogy ő valójában őszinte - eközben balra elnézett. Jó, hogy nem vakarta meg az orrát is :)

sélli_ 2011.04.21. 09:35:54

@nyílegyenes labirintus: Ez így van. Ahogy Gábor is behódolt. Eleinte még Ő is arcoskodott, hogy nehogy már a Don mondja meg neki, hogy mit csináljon, aztán tessék: most meg mást nem csinál, mint velük döglik. Egyedül Szandra az, aki tartja magát az eredeti elképzeléséhez.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.21. 09:36:11

Szandra nagyon jól bekérdezett a Pandorán.
Szerintem állati nagy zavarba hozta a két vezérürüt (Dani és Ádám) azzal,hogy amennyiben ketten maradnának, kiejtenék-e egymást...Ádám elég bizonytalankodva mondta,hogy hááát, ő feladná (hja, kár,hogy nem volt hihető). Dani meg kussolt, mint kutyaszar a fűben.
Meg akarta kavarni a szart a csaj, és sikerült is szerintem, még, ha most egyelőre nem is látni. Mondhatni elültette egy későbbi viszály, konfliktus magvait az ökör körben. Lehet,hogy nem egy észkombájn ez a pók, de vannak jó, taktikus, kavarós lépései, és ezért szeretem, mert időnként előveszi az eszét, és használja is.

Nekem nem olyan egyértelmű,hogy jövő héten megy pók.. Tudnak akkorát csavarni a készítők szerintem (és fognak is) hogy alaposan meglepődünk majd.

Robi prájszlessz. Tegnapig szimpi volt, mostanra kiderült,hogy biztonsági játékot játszik, a saját seggét akarja védeni, de úgy általában igen semmilyen.

A Niki-Krisztián afférba könnyen belebukhat Ádám, még, ha most nem is úgy látszik..

Jenny-Kristóf..már tegnap is mondtam. Unom az ovis stílt.
Remélem, lassan elfogy a szufla.

bohumil stejskal 2011.04.21. 09:40:06

a lassúnyelvű félbemaradtfociedző könyvtárbanritkánlátott kristóf meg az affektálós hülyepicsa konzumribanc dzsenifer trúláv-afférja olyan szánalmasan óvodás, hogy hihetetlen. annyira íkunhatvanas mindkettő, már azt várom, hogy eccercsak kristófka kiszed egy fikát az orrából, és rákeni a dzsennike kezére, ezzel is jelezve iránta táplált gyermeki szerelmét. (a hajmeghúzás már kiment a divatból...) :)
bár sztem ez a megyekettes amorózó még életében nem volt nőben, max egy lassabb birkát fűzhetett be ezzel a csajozótechnikával, a dzsenifert meg utoljára talán a bátyja kúrhatta meg még általános negyedikben, viszont ő meg most sitten van ezért, és a csaj nem akarja feltépni a régi sebet, ergo előbb elégíti ki lendvai ildikó kövér lászlót orálisan a parlament kupolatermében, minthogy ezek eljutnának egy izmosabb análfistingig... :D

örülök, hogy a robigyerek végre megmutatta, hogy nem mindenki analfabéta meg diszlexiás szekszárdon az általános iskola után (lásd a csácsécsöcsű bimbókutatót). ja, pedig szekszárdon van könyvtár, nem is messze a nikiék cipőboltjától...biztos másik úton járt munkába ez a derék lyány! :D

a pókmajom nyaka körül szorul a hurok, jobban tenné, ha még annyi banánt tömne a pofácskájába, amennyit tud/nem szégyell. szopja le még utoljára a Gyönyörű Hímtag Tulajdonosát, mert aztán jövő héttől jön a faszböjt.
nem lennék a helyükben, amikor kiejtik a táncoslábút, a pókmajmok haragja félelmetes szokott lenni, ha megvonják tőlük a betevő brét. fogtok ti még könyörögni neki, hogy csulázzon a szátokba, gonosz népség!!! :D

a csálécsöcsű nikinek viszont úgy hiányzik már a fasz, mintha 10 évig zárdában lett volna, és csak szeletelve kapták volna a répát meg az uborkát. bárcás egy kurva ez, émmondom, igazi pinapolip. (octopussy, hehe)
egyébként a csajnak nagyon ijesztő a szájszerve, én tényleg nem mernék semmit belerakni (max zsiguli féltengelyt), lehet, hogy rokonságban áll valamelyik mélytengeri polipfajjal...

moncsi007 2011.04.21. 09:49:07

Sziasztok

Szerintem is elég uncsi rész volt ez/is/ :(
Ha Szandrát kirakják akkor +még uncsibb lesz :S

Bár én a csálécsöcs+krisztián+robi trión annyit röhögtem. Az kész volt. :D :D
Kajakra hülének nézték a robit, direkt abbahagyták a dolgokat, h. robi észre ne vegye :S
Ezt a polipos smárt 100méterről észre lehetne venni... nem úgy, hogy már a hátuk mögött van a srác és akkor hagyják abba...
vicces volt :S
Elég szánalmas tényleg, ha nem használja robbantásra a védettségét a grobi...pedig olyan érzésem van,h. nem fogja...:S

Tanát Úr 2011.04.21. 09:50:32

@Spaeter83: Nehéz lehet egy ilyen hosszú sorozatot végig érdekesre megcsinálni,a tegnapi adás tényleg elég lehelet volt...
Nagyon úgy néz ki,hogy megint előre lehet tudni a végeredményt,ezt azért a szerkesztők nem szokták engedni,úgyhogy a mai adást csak az tudná érdekessé tenni,ha beavatkoznának valami váratlannal...
Ha viszont így lemegy,akkor előáll egy happy-end a műsor közepén,mindenki jól elvan a párjával,kivéve a Pók-GRoby párt.Ez megint túl kiismerhetővé tenné a következő részt,amibe pl.azzal tudnának belerondítani,ha megint hímet küldenének rájuk!
Éppen fellélegeznének a fiúk,hátradőlnének kényelmesen,hogy na nézzük a felhozatalt,jöjjenek az új lányok és megjelenne két faszi...

Tiko 2011.04.21. 09:56:17

GRobi magánvallomása, a Korleóne család támogatása nekem sem tetszik..

És ahogy már írtátok, ő sem fogja robbantani a brigádot. pedig ez lenne az érdeke hosszútávon.

Móka na 2011.04.21. 09:57:30

@nyílegyenes labirintus: Szerintem kemény voltál Bohumillal. A munkahelyén (600 ezer nettó) tuti sokkal kiegyensúlyozottabb, sőt kedves, aranyos, visszafogott, mi meg jól szórakozunk itt a megjelenésén. Engem már kicsit untat ez a nyüglődés az ovodás stílusokon, borotvált vagy csupasz hímtagokon stb. Jobb lenne ha visszajönne egy kis helyi konspiráció, spoiler stb. Csináljunk úgy mintha élnénk és nem csak uncsiznánk melóban :).

szepi79 2011.04.21. 09:58:33

@szethi: húsvétkor pasizni???

Szirénke 2011.04.21. 09:59:44

Ma akkor 2 fiú repül haza, ugye? GRoby beáll Pókmajom mögé, aki elvileg kiejti sógort. Ezek szerint szegény Toldi mindenképp megy a levesbe?
Amúgy sztem Dani bajusza ijesztő volt, nagyon csálé feje van szegénynek. Már úgy nézem az öf-t, hogy ha látok valami necceset, mondom "ti mit kaptok holnap Sixx-től" :-))

szepi79 2011.04.21. 10:01:36

@Éden Zina: "A Niki-Krisztián afférba könnyen belebukhat Ádám, még, ha most nem is úgy látszik.."

és szerinted miért nincsen a krisztiánnak jóelőre szólva, hogy esetleg kezdje befűzni alizt? :D miért nincs nikinek szólva, hogy a terv szerint krisztián megy? hogy később a don meg ártatlan képpel mondhassa, ő semmiről se tudott, robi magánakciója volt.

szethi 2011.04.21. 10:04:15

@szepi79 - Harciteknős idomár: Szerinted ki akarja hallgatni a hervadásmentesítő locsolás után, hogy jááájj hülyeee! Ragacs lett a hajaaaam, meg szétfolyt az arcom miattaaad!

Billy a kölyök 2011.04.21. 10:06:35

Szerintem az eddigi leg bicskanyitogatóbb jelenet volt amikor Ádám és Dani raportra rendelték Alizt. Ez a csaj tényleg kint hagyta az önállóságát, meg az akaratát, én a helyébe megmondtam volna nekik hogy mit tehetnek ha szépen megkérnek.

Abszolút egyetértek az előttem szólókkal, az első számú közellenség Szandra az egyetlen aki eddig bátran és taktikusan használta a védettségét. Igenis lenne Robinak más lehetősége, beállhatna Niki mögé. Nem lenne mitől tartania, az a két retardált, Kristóf és Dani vezér nélkül semmire sem képes.

szepi79 2011.04.21. 10:06:51

@szethi: ha valakinek szétfolyik az arca, az sokkal inkább a hosszú évek alkoholizálásától van :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.21. 10:08:39

@szepi79 - Harciteknős idomár:

ezzel egy a baj. ha ez a sügér Robi végig vezetné,hogy oké, most kizavarja Krisztiánt, de utána ki lesz a partnere?
Szandrával lesz, de Donék el akarják küldeni Szandrát legközelebb...
nyilván tovább kéne gondolni,hogy kihez pártolhatna, ha... arra nem alapozhat,hogy majd jönnek az újak, mert mi van, ha megcsavarják, és nem jön be senki?
már most elkezdhetne puhítani egy csajt a pókon kívül a későbbiekre.
(ha Nikire hajt, azt nagyon rosszul teszi)

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 10:08:54

@Móka na: Bóknak szántam, nem kórképnek! Faják a hsz-ei.

bonobo11 2011.04.21. 10:13:59

@awender:

A baj, hogy a "lehet" és a "biztos" között azért óriási különbség van. Arra gondolok, hogy egy dolog, hogy azt mondta Krisztiánnak "lehet", hogy Szandra mögé állok, az egy dolog. De mivel már biztos és nem ezt mondta, ezért gondolom, hogy hülyítik Krisztiánt.

Szerintem ha választania kell aközött, hogy Toldi maradjon vagy Ádámék utasítását hajtsa végre, utóbbit fogja választani. Hiszen neki akar nagy barátja lenni. Ami érthetetlen, úgy látszik neki se kell a 25 millió mint annyi sok embernek odabent.

Szerintem a pénzt három ember akarja bármi áron: Ádám, Szandra, Krisztián.

A többiek már lemondtak róla, vagy ami rosszabb, nem is azért mentek.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.21. 10:14:56

tök egyértelmű, szinte üvölt,hogy Donék eszköznek használják Robit, az a majom meg ennyire nem venné észre? ne már!
A helyében úgy beállnék Alíz mögé,mint a pinty.
Az a kiélt fejű negyvenesnek látszó kámpicsorképű Gábor már úgyis elég irritáló.

Toldi fixen távozós. Kár, mert legalább végre nem egy kondi-szoli-mosodán (a'la Jersey Shore) szocializálódott agyhalottnak látszó valakiről van szó.

Drinking Dorithy 2011.04.21. 10:16:49

Pók köll. Leglább ő, különben átmegy halálunalomVV4-be az ÉH, ha a Don és kis csapata marad, ill. aki jön azt bekebelezi (Niki esetében szó szerint). Nincs eksön, nincs meglepi, Levi nélkül még hányás se...

Kicsit fel kéne dobni a bulit (vagy az összefoglalókat9, mert így uuuuncsi lesz...

bonobo11 2011.04.21. 10:19:17

@nyílegyenes labirintus:

Van más lehetősége.
Beállna Niki mögé, Ádám kiesik. Ezután ki fogja kitenni onnan? Niki? Aki szerintem mindenáron maradni akar, plusz saját magával nem akarna kibaszni, hogy a párját aki egyben haverja is kiüsse. Az észkombájn Dani, Kristóf, Jennifer trió? Ugyan már! Gábor és Aliz magasról szarna rá, hogy Ádám hazament. Szandra, Krisztián? Ők tapsikolnának, ha Ádám kiesne. Kimarad? Kriszta? Az egy vicc.

Úgyhogy Robinak nagyon is komoly esélye lenne, ha Ádámot hazaküldené. De gyökér és ő inkább barátkozni akar.

Nagyon is meg van

exilis 2011.04.21. 10:24:03

Ha van egy csepp esze Robinak, akkor Corleone mögé áll. Utána Krisztiánnal párcsere, és kész a második birodalom.

Hana30 2011.04.21. 10:24:15

@Éden Zina: MÁrpedig a Robi a Nikire hajt, erről semmi kétségem. Az neki is leesett már, hogy Niki rá van izgulva táncoslábú csudálatos péniszére. Gondoldod , hogy nem vette a lapot?! Dehogynem!! Szerintem úgy gondolkodik, hogy a Niki jó csaj, bejön neki, és van egy plusz pontja, hogy már korábban is ismerték egymást. Mindenképpen Pókné mellé áll, mert akkor megszabadul Krisztiántól, a riválistól. És akkor a Donnak sem hazudott, mert ebben a körben, valóban nem a Niki mellé áll, majd csak utána. A kérdés, hogy ez összejön-e neki. Annyira nem hülye ez a Robi, hogy ok nélkül gyertyát tartson. Nem akarta őket kettesben hagyni, és ez nem véletlen, hanem kőkemény verseny két férfi között.
Lassúbeszédű és Nyafkalina viszonya már lőfegyverért kiállt. Ennek a nőnek az affektálásától, pánikrohamok kerülgetnek és véresre vakarom magam tőle. Könyörgöm ejtsétek ki, ez rosszabb mint egy kínzás. Teljesen beszűkült ez a lány (nőnek azér nem nevezném, ahoz fel kellene nőni). És ahogy mondja: sajnyálom, ha ez neki nem tecccccik én iiilllyen vagyok ccszh.
Alíz helyében én már jól felhúztam volna magam, Korleóne újabb leereszkedő számonkérésén. Azt hiszem elmeséltem volna már neki, hogy igen, azzal, ami ott a lába között himbálódzik, na azzal játszogathat.

Móka na 2011.04.21. 10:24:37

@bonobo11: Nekem nagyon tetszik, hogy itt mindenki haza akarja küldeni Ádámot, kérdés mi maradna akkor a műsorból. Így is néha nehéz megvívni a figyelmünkért.. Robi jó arcnak tűnik- persze Szösziről is lehetett ezt mondani az elején - kérdés van-e akkora egyéniség, hogy a Don helyére álljon. Mint azt már kifejtettem, valószínű nincs, azért nem került bele a kezdő 10-esbe. Kétlem hogy nem kommunikációs szakemberek és pszihológusok állították volna fel a sorrendeket, egymás után bekerüléseket. Sokkal érdekesebb lenne ezeket találgatni szerintem. Plusz mi lesz akkor, ha megint fiú jön be és aztán ugye mondjuk 5 nő. Tippelhetnénk előre melyik lány fog kiesni pl. Szandra után.

Billy a kölyök 2011.04.21. 10:25:05

Robi már tegnap előtt kijelentette, (a nézőknek, nem egy játékostársnak) hogy alig várja hogy becsicskuljon Ádámnak. Ezért szerintem is csak taktikai okból mondta, hogy rá addig van szükség, amíg ki nem ejtette Szandrát. Pedig ez az igazság.
Ha elvégezte a hóhérmunkát, eszük ágában sem lesz bevenni a klánba, már csak egy felesleges rivális lesz, ezért Az Ember Aki Itt Mindenkinek Csak Jót Akar rögtön feláldozhatónak nyilvánítja.

Tiko 2011.04.21. 10:25:14

@bonobo11: túl beszari ő ahhoz. fél a vérbosszútól. kíváncsi lennék, hogy a vállalkozását hogy irányítja, mert ott szükség van bátor lépésekre.

amúgy maxigáz egyetértek a hsz-eddel.

Hana30 2011.04.21. 10:26:47

@Éden Zina: Ja, még valamit kihagytam. szóval szerintem a Robi a fent leírtaknak megfelelően gondolkodik, amit én nem értek az az, hogy miért teszi? Hiszen védettséget kapott! Vagy úgy gondolja, hogy ha kiküldi a királyt, akkor nem lesz maradása többé?

Eruka 2011.04.21. 10:27:17

"Big Bang Theory egyik epizódjában látott Doppler-effektus-jelmezre emlékeztet" :DDDDDDDDDDDD

Tiko 2011.04.21. 10:28:46

@Móka na: lehet gondolkodni a sorrenden amit pszichológusok és egyebek raktak össze.

kezdem: mi van ha a végére is betettek egy "egyéniséget"? és nem úgy van, hogy egyre rosszabbak jönnek be?

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 10:32:30

@bonobo11: Nikivel haverok, nem fog kibaszni vele Robi azzal, hogy hazaküldi a Dont. Egyelőre nincs is oka rá. Volt 3 napja, hogy felmérje bent a terepet, nem hiszem, hogy Pókon kívül lenne még egy olyan elmebeteg, aki belefingik a nullás lisztbe (by sixx). :) Hacsak nem szerkesztői utasításra (psszt: mint Pókmajom).
Robinak ez az útja egyelőre. Be áll a sorba, kiismeri a szereplőket és amikor eljön az ideje, lép. Ha most csinálná az sima öngyilkosság és nem hosszútávú akció, mert lehet, hogy nem lenne "vezér" de a király udvartartása sem (teljesen) hülye...

bonobo11 2011.04.21. 10:32:31

@Móka na:

Ha megfigyeled a múlt héttel a harmadik hét volt, amikor Ádáméknak közük nem volt ahhoz ki megy és marad. Semmit nem csináltak, szerintem a műsor nem tőle jó vagy nem jó. Számomra egyszerűen aránytalan az "alapcsapat" dominanciája, Ádám, Kristóf, Dani, Niki, Jennifer, Kriszta. Ők befolyásolják Gábort és Alizt. Így marad egy pár aki ellenük van. Szandra-Krisztián. Akkor lett volna érdekesebb a játék ha a tuskó Dani nem tér vissza. Mert igazából vele mi változott? Levente hazament, Ádáméknak plusz egy ember, meg most már mindig ketten döglenek valami fekvőalkalmatosságon. Plusz apró szemű bajszos paraszt Dani úgy csinál mintha ők lennének a királyok.

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.21. 10:35:23

@bonobo11: Félreolvastam, hogy "nagyon is meleg van" :-)
Úgy látszik, ennyire uncsi kis nap volt... és valóban kéne valami keverés a párválasztóra!

Móka na 2011.04.21. 10:35:29

@Tiko: Hát Robi szerintem sokáig bent marad,erre mérget vennék. Tehát sakkozhatnánk, hogy kit választ majd Szandra vagy X után, mert nem egy új lányt remélem. Pl. Aliznak is tetszik a srác, Nikinek már volt szerencséje bővebben a testhez is.:). Nekem tetszik az a varriáns, amit itt tegnap felvetett Vödör, hogy megy a nagy harc, aztán egy számunkra közepesen érdekes pár viszi el e fődíjjat. Ki lenne az? Aliz és valaki? Dani + Kriszta páros? Spoilereket is figyelembe lehetne venni ennél a résznél. Kiváncsi lennék mások ötleteire is.

Móka na 2011.04.21. 10:38:42

@bonobo11: Dani a kedvenc pasim odabenn!, így vérig sértettél =)). :):):).
Lehet hogy Ádáméknak nincs nagy közük ahhoz, hogy ki jön és megy,de ha nincs az ő szarkavarásuk, nincs műsor, pl. tegnap: Mónyika show, Aliz kifaggatása,ezen kívül maradt volna Pandora és nézhettük volna Niki smárakcióját 30 percben =)).

Hana30 2011.04.21. 10:39:24

@Tiko: Robikánk úgy látom nem megy szembe Ádám akaratával. Őt is, mint minden újonnan jövőt (kivéve Szandrát) a hatalmába keríti az a bizonyos "nyáj effektus". Menni a többiekkel, megfelelni a többség elvárásainak, mert a túlélés így garantált. Igen, valóban, az őseinknél ez így volt, együtt tudták legyőzni a ragadozókat , együtt nagyobb volt a túlélés esélye. Csak azóta eltelt egy kis idő. És néhány szerkesztő kitalált egy játékot a dzsungelben, nem kevés fődíjért. Szerintem a többség úgy gondolkodik, hogy ellavírozok a többiekkel a játék végéig, lapítok majd, mint szar a fűben, felmászok egy-két keményfarkú hátán a dobogóig, aztán majd ott a végén bekeményítünk és akkor majd eszembe jut, hogy azt az 25 millát én szeretném hazavinni. Hát szerintem ezért nem megy szembe senki a többség akaratával. Egyenlőre. Aki szembe megy a többség akaratával egyedül marad és előbb utóbb kigolyózzák. Szerintem ezt a Robi felismerte.

bonobo11 2011.04.21. 10:39:33

@nyílegyenes labirintus:

"de a király udvartartása sem (teljesen) hülye"
Dehogynem. :)
Ha Ádám kiesne csak pislognának. Nem tudnák kiejteni Robit. Olvasd el újra amit az előbb írtam. Csak két ember van aki Robi vérét akarná, Dani, Kristóf, ez édes kevés lenne. Kit tudnának mozgósítani? Jennifer? Kriszta? Mire mennek vele?

Persze Ádám nincs veszélyben, mert Robi barátkozni akar. De ha egyelőre szerinted úszik az árral, akkor 1. A bejövőknek semmi esélye, hiszen akkor már négyen-öten együtt vannak a srácok, nincs rivális. Ki essen ki? Aki éppen beérkezik. Persze csak ha nem kapnak védettségeket a beérkezők. De hát látjuk mire ment vele Gábor meg most Robi is ezt csinálja, vagyis szinte semmit.

bgalgan 2011.04.21. 10:40:57

bakker sixx, nekem is pont a Big Bang jutott az eszembe a csaj ruhájáról, meg is jegyeztem hogy ezt a hasnolatot nem hagyhatod ki! :D

bonobo11 2011.04.21. 10:41:46

@Móka na:

Ezt nem tudhatod. Mert ez is egy "ha" ami elég kétséges mit hozna.
Kitudja kiből mi bújna elő vagy kik jönnének be és mit csinálnának, lehet hogy meg kezdődne a harc a (hülyén hangzik) a "trónért". Tuti, hogy minden átrendeződne.

Szederinda 2011.04.21. 10:41:52

@Szirénke: én is ugyanígy, sokszor meg is fogalmazódik a fejemben, hogy hogyan látjuk viszont a dolgot a holnapi HV-ban.
egyébként döbbenet, hogy ezen a héten ennyire semmi sem történt, ez az egész hét a Pókmajom bekerülésekor csak egy adásra lett volna elegendő.

Kristófon besírtam, Nyafival összeillenek, mindkettő kb 15 éves mentálisan. Egyik jobban nyávog, mint a másik. Amikor Nyafi azt mondta, hogy "ilyenek a csajok", annyira hálás voltam, hogy nem ismerek egy csajt sem, csak nőket...!!! :)
Amikor kiírják, hogy "Kristóf, 25" mindig eszembe jut, hogy a szüleim generációja akkor már gyereket akart és családot, nem gyereknek tetetni magukat. Közelebb voltak a "nő és férfi" kategóriához, mint ezek itt valaha is lesznek...
Miért ilyen dedós ez a generáció?
Vajon a mi gyerekeinknél ez a viselkedési kultúra lesz normális még a 30 évesen is?
Mert akkor a piac helyében átgondolnám az 50 év felettiek foglalkoztatását és inkább őket venném fel, mint ezeket a pubikat...
A Cuki Duó láttán felmerül a kérdés bennem: vajon miért ilyen gyökér dedósok ezek?
Biztos a borotválás is hibás :)))

Ja, Korleónéról: tuttam én, hogy valamire hasonlít amikor ijedten kalkulál, és végre megtaláltam... www.affengeile-geschenke.de/artikelbilder/kit_cat_clock.jpg

Szederinda 2011.04.21. 10:46:10

Egyébként a Pandorákat nem is értem: ha fejenként 5 kérdést írnak fel, és csak max 5-öt tesznek fel a kamera előtt, akkor ez csak a nagypapi tubákos szelencéje, nem Pandoráé...egyre érdektelenebb ez is, sajnálom nagyon.

Tiko 2011.04.21. 10:46:28

@Hana30: Ha szembe menne az árral, akkor az történne amit bonobo is ír itt felettem.

jót tenne a műsorral, ha végre egy kicsit karakánabb játékosoknak adnának védettséget, mert így - ahogy írod - csak a csordaszellem marad, ami unalmassá teszi a műsort.

neked is sok igazságod van amúgy. mind itt lapít.. ezért nem szimpi nekem igazából egyik sem. utána lesz majd csak igazán gusztustalan a játék, amikor egymásnak ugrik ez a sok szarcsimbók;)

ott viszont szerintem annak lesz előnye, aki eddig is vállalta magát.

moncsi007 2011.04.21. 10:52:36

Gábort nem bántani hékás :)

Ő a kedvemért maradjon még jóóó sokáig :D +Krisztiánnal sztem jóban vannak, így K. nem állna Aliz háta mögé...
legalábbis szerintem

Gábor maradjon méééég :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 10:53:24

@Móka na: "Lehet hogy Ádáméknak nincs nagy közük ahhoz, hogy ki jön és megy,de ha nincs az ő szarkavarásuk, nincs műsor, pl. tegnap: Mónyika show,"

Szerintem Ádámot nem lenne jó kirakni, mert akkor ki ellen kéne küzdeni? Inkább csak meggyengíteni, valakit a csapatából kitenni, hogy legyen egyenlőbb harc.

Tiko 2011.04.21. 10:57:16

@mosoly73: nyugodtan ki lehet rakni. ugyanis ez free-for-all. mindenki mindenki ellen ha nem tűnt volna még fel;)

marad ellenfél épp elég. mindenkinek:)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.21. 10:57:40

Ehhh, milyen hülye fanyalgás ez a "ha a Pókmajom megy, uncsi lesz"!

Pókmajom nem hülye, Robinak is elkaphatja a faszát, és akkor egyáltalán nem biztos, hogy ő lesz kirakva. Nem olyannak néz ki, mint aki kivárja, hogy kiessen.

Simán lehet, hogy egy nő egy pasi jön be, és akkor is van bőven lehetőség neki a kavarásra.

Nekem a Krisztián-féle büfés/zöldséges vállalkozó alkatok nagyon antipatikusak - ezzel együtt ő volt az, aki egy csajt megkúrt, egyet meg szénné smárolt.

Egy nagyon hosszú pillanatig elgondolkoztam azon, hogy ha Niki így csókol, akkor vajon hogyan szop? Bestiálisan jó lehet (ha közben nem szakad le az ember fasza).

Billy a kölyök 2011.04.21. 10:58:48

@nyílegyenes labirintus:
„Robinak ez az útja egyelőre. Be áll a sorba, kiismeri a szereplőket és amikor eljön az ideje, lép.”
Csakhogy akkor már nem lesz védettsége! Semmit sem fog lépni, rajta fognak átlépni.

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 10:59:03

@bonobo11: A "főszereplőt" nem szokás a film felénél lemészárolni...ez ilyen egyszerű. Ezért nem fog bilit borogatni Robi. Persze, a játék és a nyeremény szempontjából valószínűleg az lenne a célravezető, -értem amit mondasz- de a műsor szempontjából egyáltalán nem lenne kifizetődő egy ilyen lépés. Egyébként majdnem biztos, hogy a ma esti kiszavazás is teljesen másképpen fog lezajlani, mint azt előre várni lehetne. Tuti megkavarják a főzeléket...

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 11:01:18

@Billy a kölyök: Védettsége valóban nem lesz, de lesz X "szövetségese". Egy darabig.
És ez pont X szövetségessel több, mint ha a Királyt kidobná,mert úgy kb. 0 lenne.

Solid214 2011.04.21. 11:01:32

Róbert Gida csontig nyal a Donnak, undorító, ez sem egy tökös gyerek. Kezd már kva unalmas lenni az ÉH. Eleinte nem néztem, csak a HV-ot olvastam, aztán elkezdtem nézni. Mostmár annyira semmi az egész, hogy inkább alszom helyette. De persze a HV olvasás marad.
Szandra pedig ne menjen, ő legalább egyéniség nem pedig a báván bégető nyáj tagja.

Móka na 2011.04.21. 11:02:56

@Szederinda: Nagyon találó ez a macskusz. :O)

RedHotTears 2011.04.21. 11:05:15

@Tiko: biztos, hogy jön még erősebb karakter, talán nő is. Pont az lenne hiba, ha mindegyiket a kezdőbe rakták volna. Ahogy nem is tették, a bentlévők jó része nem tudott volna megkapaszkodni, ha újként érkezik.

Dani visszaengedése hiba volt, most már látszik. Megcsinálták a drámát Levivel, azóta semmi, csak a hajgumi hajkurászásra képes Kristóffal együtt, meg némán ül/fekszik a király mellett. Ja meg bajuszt növeszt, nehogy elvegyem ezt az érdemét.

Móka na 2011.04.21. 11:05:42

@RAMBO: Nekem már hiányoztál :). Ez a Niki féle technika továbbgondolás jól jött ... eddig senki sem képzelte magát máshová csak a garat környékére =)).

2011.04.21. 11:06:23

Én a pandorában azt nem értem, hogy miért izgalmas? Mindenki hazudik valamit, mindenki tudja hogy hazudott. Én azt csinálnám, hogy felteszik a kérdést, emberke hazudik, majd a nép (mármint a benn lakók nem csak a nézők) egy plazma tv-n kapna valami érdekes bejátszást, amiben épp megtudjuk az IGAZI választ a kérdésre :D Na ott lenne aztán ölre menés rendesen :D

kumm 2011.04.21. 11:08:29

Nem egész értem, hogy miért mindenki Ádámot szeretné a játékon kívül látni. Ha Pókmajom eléri, hogy Ádám hazamenjen, akkor utána is ugyanezt fogjuk nézni, csak nem Ádám fogja irányítani az újakat, hanem Pókmajom (aki most is ugyanazt csinálja, csak annyi a különbség, hogy Ádám jobban). Szerintem nem őt kellene piszkálni, hanem azokat, akik behódolnak neki. Ti nem ezt csinálnátok, ha látnátok, hogy ennyire befolyásolható emberekkel vagytok körülvéve, főleg úgy, hogy 25 milliót nyerhetsz vele? Én bírom Ádámot, mert kitart Niki mellett, nem úgy mint Pókmajom, aki egyik pillanatban hazaküldi Csudálatos Hímvesszőt, a másikban pedig hisztizik, hogy miért akarják a többiek pont az ő pasiját kirakni.

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 11:09:11

@RAMBO: +1 szavazat Niki szájára! tegnap nekem is átsuhant az agyamon egy ilyen kósza gondolat. Rulez. :)

browncat 2011.04.21. 11:09:39

Ha annyira nagyon jóban lett GRobi Tódival, akkor szerintem simán megcsinálják azt, hogy Tódi megy Pókm mögé, ezzel kirakva Sógort, GRobi meg robbant egy párt a régiek közül. Ha nagyon "merész" akkor Ádámékhoz áll, de én inkább arra tippelnék, hogy inkább Gáborhoz fog állni. Így Pocok kap egy általa helyesnek titulált pasit...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.21. 11:11:08

@Hana30: én kivágnám a királyt a francba..:)
igaz, szerintem ő, meg a pók viszik a nézettséget, és művelik is a játékot, nem csak hédereznek és fasszal vernek csalánt benn.
akkor inkább Krisztához állnék. Ha Danika hazamenne, abba a király beleroggyan.ez tuti megzavarná és szétrobbantaná a kényelmeskedő bandát.
később összeállhatna Szandrával Robi, ha jól taktikázik és szórhatnának ki embereket még.

Billy a kölyök 2011.04.21. 11:11:32

@nyílegyenes labirintus:
De, ott lenne neki Szandra aki nagyon erős szövetséges és még jobban megerősödne, de valószínüleg Aliz és Gábor is melléjük állnának, ha Krisztián bent marad, szerintem ő is hálás lenne neki, mert nyilván tudja, hogy Ádámék most az ő kiesésére játszanak. Persze ehhez előbb meg kell tanulniuk osztozkodni Nikin. Én egyébként tegnap komoly esélyét láttam hogy a végén összehoznak hárman egy DP-t.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.21. 11:16:14

Megvilágosodtam:

Évánk úgy nézett ki tegnap, mint egy két lábon járó vonalkód.:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.21. 11:16:16

Mondjuk az kellően meglepő fordulat lenne, ha a sixx által örökösen vizionált maffiózok valóban megjelennének egy könnyed csevelyre, vagy ha Juan végre nem maghasadós levelet hozna, hanem a változatosság kedvéért egy tálca kokaint! Talán akkor még magát Pinnokinát is kiszabadítanák a nyalóka-jelmezből!

RedHotTears 2011.04.21. 11:16:31

@kumm: kitart Niki mellett? Buta ribancnak tartja, akit ő bottal se piszkálna meg, ez már többször kiderült. Nem kitart mellette, hanem elviseli, mert nő-férfi párosok vannak, tehát nem fekhet be a másik fele mellé.:P

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.04.21. 11:19:35

Nagyon úgy tűnik, hogy Ádám szobája az Éden Hotel "melegágya", főleg amikor Dani is mellette fekszik....

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 11:19:45

@bohumil stejskal: octopussy és analfisting...pedig eddig még ártatlannak éreztem magam :D Amúgy király volt a mini HV mint mindig

@bonobo11: valóban hülyeségre váltja de azt elfelejtitek hogy baromi fárasztó lehet újként frankón szembemenni a többséggel. Meg elvégre elnyaralgatnak ottan hát még ha a tutit is megmondja valaki az a legnagyobb királyság. Gondolkodni még véletlenül se kell. Mondjuk Robiból én is többet néztem ki

@sélli_: Szandra haza is fog menni ahogy kell. Mert az egy merész húzáson túl nem nagyon vitte tovább a dolgot.

@kumm: pontosan. Szandra nem arra hajt hogy mindenki azt csinálja amit akar, hanem hogy mindenki azt csinálja amit ő akar. És nem lenne benne olyan jó mint Ádám.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 11:20:22

@Tiko: "nyugodtan ki lehet rakni. ugyanis ez free-for-all. mindenki mindenki ellen ha nem tűnt volna még fel;)
marad ellenfél épp elég. mindenkinek:)"

Node milyen ellenfelek maradnának? Kinyafogják egymást? :)
Feltűnt, köszi :), de úgy gondolom, hogy igazán az utolsó embereknek kell majd egymás ellen menni, most még szövetkezni és barátkozni érdemes.

Főleg ha a végén majd esetleg a kiesett játékosok szavaznak (bármi lehet), akkor nem mind1 kivel hogyan bántak egyesek.

Szerintem érdekesebb lenne legyőzni Ádám hatalmát,mint egyszerűen kitenni. Pók is ezt szerette volna, de nem volt képes rá.

hemü 2011.04.21. 11:21:23

mivan ha GRobi csak előadta a behódolást és beváll az udvartartás hármasa közül valahová, Tódinak meg csak uána kellene dönteni kit kockáztat meg Pók és Nyafi esélyes lehet. Lassúbeszéd és Sógor huss a levesbe esélyek kiegyenlítve,

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 11:21:25

@Billy a kölyök: Hát ez s egy szempont, bár Pók mint erős szövetséges... na mind1.
Bezony DP esélyes volt a móka, de én a csaj technikját nézve csak DT-ra tudtam gondolni... :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 11:25:32

@Billy a kölyök: én is ezt mondtam, hogy van ott elég lyuk, Niki porszívója meg biztosan nagyteljesítményű, igazán lehetett volna valami.

@nyílegyenes labirintus: hülyeséget kérdezek de a DT mi? Google-ben elég sok hülyeséget találtam.

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 11:30:14

@Benyeszke: Egy wellington bélszínért megmondom... :D Na jó...deep throat.

doktorkotasz2 2011.04.21. 11:33:39

Köszönöm a mai napi betevőt!
A trónok harcás bejegyzés sem rossz!
KÖzsi Sixx!

RedHotTears 2011.04.21. 11:36:27

Valamennyire bízom még benne, hogy Róbert mégis inkább Geci és nem Gida. Meg lehet próbálni az aknamunka-taktikát is, de túl sokáig nem halaszthatja akkor sem a belső mag bomlasztását. Túl sokan akarnak most oldalvizeken beevezni.
Azt is elfelejtik, hogy ez egy showműsor, hiába is szeretnének gondtalanul nyaralgatni, arra se a nézők, se a szerkesztők nem kíváncsiak.

énszóltam 2011.04.21. 11:38:39

de a nyávogos Jenynek már tegnap is volt egy olyan riportja amiben azt mondta ha taktikázna akkor a Toldi gyereket választaná
meg az előzetesben is volt valami olyasmi, hogy kérdezte a srácot hogy hova áll
lehet Jeny öntudatra ébred még a végén és ki dobja az amorozzót

ez mondjuk Robira is igaz lehetne mert ha játszani akarna csak a Don-t kéne kiejtenie

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 11:41:03

@nyílegyenes labirintus: köszi! Na azt sose értettem miért jó, mondjuk persze én a másik oldalról szemlélem a dolgokat :D
Aztán meg mi van ha fogaz? :D

Egyedül akkor pártolnám Ádám kiesését ha hozzá hasonló karizmatikus ember tenné meg, mert akkor egyszerű meghalt a király éljen a király lenne. Ha egy szerencsétlen balfasz ejti aki keménykedik a védettségével, abból egy dolog lesz: teljesen megzavarodik mindenki.

taligas 2011.04.21. 11:42:33

Szerintem nem áll be GRobi Corleone, vagy Dani mellé. Először is mert csipázza őket (de hogy miért????), másodjára mert ki akarja ütni a Csodálatos Hímvesszővel rendelkező Sógort, hogy a kiéhezett Niki számára napi betevőt ő nyújthassa. Ennyire még részegen se lehet valaki hülye, hogy nem veszi észre, hogy fölösleges harmadik. Nagyon is jól tudta szerintem és azért követte őket, hogy ne legyenek kettesben. Ráadásul pont azért, mert már jó ideje jóban van Nikivel, nem fogja elszúrni nála azzal az esélyét, hogy hazaküldi karácsonyozni a királyát. Én a helyében Gábort küldeném haza. Gyengülne az udvartartás....szépen lassan kell szerintem haladni a belsőbb körök felé, nem egyből bele a közepébe!:)
De ki tudja...az igazság úgy is az, hogy fogalmunk sincs arról, mi zajlik az Édenben, mert napi 18 óra történéséből kapunk szűk fél órát összevágva, és még azt sem időrendben. Aliz már akkor Pandóráról beszélt Corleonénak, amikor még meg se kapták a levelet....na szóval, minden csak találgatás a részünkről!:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 11:47:49

@taligas: Robi nem azt mondta a Donnak, hogy már korábban is volt valami Nikivel? Ezek szerint neki jó élményei lehetnek :D

Gábor mehet haza (bocs bia), az úgy jó lenne. Remélem nem maradok le a mai részről.

RedHotTears 2011.04.21. 11:49:02

@Benyeszke: az miért baj, ha mindenki megzavarodik? Kicsit rászorulnának a saját fejük használatára, amit már jó régóta hanyagolnak.

beacska 2011.04.21. 11:49:26

@Hana30: egyetértek veled! Én is éppen írni akartam, hogy miért nézi itt mindenki hülyének a Robit? Láthatóan vette a dolgot, és nem véletlenül ténfergett ott...és ha maga mellé tudja pár kör múlva (2) Nikit, akkor még a Dont is ki tudja lökni úgy, hogy a szívére hivatkozik...

és ennek semmi köze a két uralkodóhoz, csak a saját érdekében cselekszik.

Azt nem értem, miért akartok itt mindenképpen robbantást. Már kérdezte vki, én mit tennék, ha új volnék: hááát, semmiképpen nem mennék fejjel a falnak, mert HOSSZÚTÁVON nem éri meg. Beilleszkednék, és mikor már csak a 10-ből van fogyatkozás, akkor villantanék egy "miiii? barátság???" vigyort.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 11:51:57

@RedHotTears: hát épp ez az én nem hiszem, hogy képesek lennének rá. Melyikből nézed ki, hogy instant vagy tartós pánik helyett elkezdi használni az eszét? Ugye azok kiesnek akiknek nincs is, de a maradékból.

Dr. Bélus___ 2011.04.21. 11:53:55

Ott bukott a dolog, h Levi volt annyira IQ negatív, h nem a dög mögé állt be. Már volt szép kis 2 csapat, igaz a második még nem volt szilárd Szandráékkal, de megvolt. És ez rohadtul széthullott mikor kiesett. Most meg... Mindenki Korleone kesztyűbábja, kivéve Szandrát, aki totál perifériára lett szorítva.

RedHotTears 2011.04.21. 11:57:54

@Benyeszke: tökmindegy, hogy jól vagy rosszul használják a fejüket, csak kezdjenek vele valamit. Krisztában is ezen a héten csalódtam igazán nagyot, mert mióta Dani mellett van, csak bámul áhítatos szemekkel rá és a királyra is. Nem tudom ki hogy van vele, én nem vagyok kíváncsi se 10 ember önfeledt nyaralgatására, se arra, hogy 5 párból 4 lapul, mint szar a gazban, mert úgymond a megfelelő időre várnak.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 11:58:02

@beacska: "Beilleszkednék, és mikor már csak a 10-ből van fogyatkozás, akkor villantanék egy "miiii? barátság???" vigyort. "

A Pók meg itt rontja el, hogy nyíltan hangoztatja állandóan, hogy bárkin átgázol. Elég lett volna a végén "eltiporni" meg " hatalmasat pusztítani". Így viszont senki se bízik benne, az újak is egyből fáznak tőle amikor jönnek.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 12:04:38

@RedHotTears: abszolút igazad van, ezért is lenne unalmas a műsor ha Ádám kiesne. Ez olyan mint amikor állásinterjún a csoportos feladatoknál nem az eredményt nézik hanem hogy ki milyen helyet foglal el a csoportban. Itt a legtöbb behódoló-végrehajtó típus, magyarul vezető nélkül szart se tudnak kezdeni magukkal.

szethi 2011.04.21. 12:08:09

@Benyeszke: Mire megy vele bárki, ha kiüti Gábort? Marad vele szemben 3 pár, akik bármikor megszívatják. Én egy szinttel feljebb ütnék. Dani, vagy Kristóf. Akkor marad háttérnek a Gabi-Alíz, és a Pókpár. Akárki lenne a párja, néhány nap puffogás után megbékélne, mert Dzsenike egysejtű, Krisztával meg úgysem foglalkozik túl sokat a Pápa, majd reménykedne tovább, hogy a kinti világ meghozza gyümölcsét.

RedHotTears 2011.04.21. 12:17:02

Ott nem értünk egyet, hogy nem vezető nélkül, hanem ÍGY nem kezdenek szart se magukkal. A béna konspiráció is szórakoztatóbb, mint a sok bólogató fej, akik gyávaságból vagy őszinte behódolásból meghúzzák magukat. Még az is lehet, hogy olyanokból jönne elő valami személyiségféle, akikről most nem is gondolnánk. Pl. egy Jenny vajon mihez kezdene, ha a haján kívül más miatt is kéne aggódnia? Ha semmit, az se baj, hulljon a férgese, majd jön helyette más.

ŰberManci 2011.04.21. 12:21:52

Szerintem úgy nézett ki Pinokkina mint egy amfóra, csak fülek nélkül.

Ezen szétröhögtem magam :D

RedHotTears 2011.04.21. 12:22:15

@RedHotTears: azt még kiegészíteném a gyávaság és a behódolás mellett, hogy egyelőre semmi jele annak, hogy bármelyik páros taktikából húzza meg magát. Elsősorban Alizra és Gáborra gondolok. Jó lenne tudni, van-e köztük valami megállapodás, gondolnak-e a jövőre, egyáltalán miről beszélgetnek, hogy jönnek ki egymással.

Móka na 2011.04.21. 12:31:41

@bohumil stejskal: Várjuk az ebédszünet utáni sziporkát... :o)

csatti 2011.04.21. 12:41:31

@Móka na: Tévedni emberi dolog. :) Az életben is ilyen, idéznék egy mítinget az egyik főnökkel:
Volt vmi szokásos hülye téma..
Főnök odafordul [boumil]-hoz: És te [bohumil] mire gondolsz?
[bohumil]: A pinára. De hogy jön ez ide?
Főnök lefagy. (kollegák röhögnek) Fél perc eltelik, majd főnök: Bazmeg [bohumil] , te nagyon hülye vagy.

Hana30 2011.04.21. 12:43:10

@nyílegyenes labirintus: Lehet, hogy túl ártatlan vagyok? Vagy tudatlan? Mit jelentenek a rövidítések?

Móka na 2011.04.21. 12:46:26

@csatti: Na neeeeeeeeeeeeee beléptél második névvel és fényezed magad nem?? Ha igazak a fentiek én is ott szeretnék dolgozni nálatok :(((

Csárli Sín (törölt) 2011.04.21. 12:51:37

Nekem csak az a bajom Ádám amőba bonyolultságú udvartartásával, hogy az első nap óta a nyaraláson kívül semmit sem csinálnak egy elvileg taktikai(!) játékban :-D Faszán tudnak bólogatni. de azon kívül semmi. Érdemes volt jelentkezni.

Aki barátkozni, és nem a 25 millióért (Ft vagy kajautalvány, még mindig nem derült ki) jött, azt mi a francnak vették fel egyáltalán a műsorba? Érdektelen, primitív, játékra képtelen emberek gyülekezete a műsor Ádám ás Szandra kivételével, én nem is csodálkozom, hogy az adások 90%-a unalmas. Ha ma nem ejti ki Robi Ádámot, akkor felesleges is várni az izgalmakra, mert ugyanúgy folytatódik a gyakorlatilag semmi, mint eddig.

Egyébként azon gondolkodtam, hogy mégis mire gondolhat ez a sok agyoniskolázott Ádám vezetésével akkor, mikor valakit megfenyítenek, hogy pokollá teszik az
életét a hotelben, ha ezt és ezt teszi. Mit csinálnak vele? Körberajzolják? Niki a debil arcával csúnyán néz rá egész nap (mondjuk ez tényleg büntetne...)? Nem szólnak hozzá? Nem értem, mivel lehet egy ilyen helyen pokollá tenni a másik életét :-D

Hana30 2011.04.21. 12:54:13

@beacska: A Szandra erre az élő példa. ő szembe megy az árral, hát nem tudom, hogy mennyi ideig húzza még. Ahhoz, hogy benn maradj, nincs más esély, mint haverkodni. Egy ideig. Aztán utána úgy is mindenki magának kapar. Szerintem meg a Robi döntése totál egyértelmű. A Niki kell neki, nem véletlenül nem hagyta őket kettesben. Ráadásul ő már tapasztaltból "dolgozik". Úgyhogy egyértelműen Krisztiánt teszi ki, mert ő nem bírja gatyában tartani a csudálatos péniszt, és ő az egyetlen aki rácuppant a Nikire. És akkor két legyet üt egycsapásra, mert eleget tett a Don kérésének= haverrá avanzsált, egy ideig nyugton lehet, leszek nála gyengébbek. Mellette meg melegítheti Niki ágyát. Nem hülye a srác szerintem.

bohumil stejskal 2011.04.21. 12:54:28

@Móka na:
hát nem így van. ez a kis mocsok a kollégám! (ő is ráér hogyvoltozni, hehe) :D
szóval akkor jönnél ide dolgozni?

csatti, kösz, hogy kifecseged a "vállalati titkokat"!!!
:)))))

csatti 2011.04.21. 12:54:53

@Móka na: Én tényleg csak egy kollega vagyok, bár néha én is kavarok rendesen, de a pockot überelni nekem esélyem sincs. :)
A főnök meg tudja, hogy nem lenne jó ötlet kirúgni [bohumil]-t. Kb. három-négy év pótolni itt vkit (arról nem is beszélve, hogy páran felállnánk még, elég nagy az összetartás). Innentől kezdve lehet kicsit lazábbra venni a figurát.

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 12:56:09

@Benyeszke: "Na azt sose értettem miért jó, mondjuk persze én a másik oldalról szemlélem a dolgokat :D" Én sem értem mi a jó pl. az előjátékban, meg ehhez hasonló hülyeségekben... :)
@Hana30: DP double penetration, DT deep throat

lucc.gizi 2011.04.21. 12:56:58

@bohumil stejskal: drágám, örülök, h. a munka ma sem ment a kávézás, és a hogyvoltozás terhére....Octopussy - vááááááá, halloddehülyevagy:-)

szethi 2011.04.21. 12:58:21

@Csárli Sín: na igen. A Póknak is pokol az élete, egyre többen kezdenek beszélgetni, pajtáskodni vele. Ha nem menne az agyára saját maga futtatása önmaga előtt, már el is felejtette volna neki Zsömikét a társaság többsége, és békében, de főleg csendben agyalhatna a következő csapáson.

Móka na 2011.04.21. 12:58:42

@bohumil stejskal: @csatti: Szóval Bohumil titokban Aliz..Animátorként dolgoztok Mallorcán pl. Ühmmmmmmmmm, hová küldhetek önéletrajzot?
Megoszthatnátok a csoportdinamikát a többiekkel,ezek sz. Éden Hoteli baráti körben dolgoztok? Prémium van év végén, amit csak egy dolgozó nyerhet el? Ha nem javasolnám a főnöknek.

Maravillosa 2011.04.21. 12:58:42

Sztem Pinokkinát most nyomták ki a fogkrémes tubusból...

TeddKiAblakba 2011.04.21. 13:00:44

@bohumil stejskal: Respekt Bohus, de zsiguliban nincs féltengely...soha nem is volt ;)

felmary 2011.04.21. 13:02:24

Sztem HÉ Robit fogja elsőre kérni, hogy párt válasszon. Mivel van végre valaki, aki nyelvbotlás nélkül fel tud olvasni 3 sort, ezért ő Szandra mögé áll. Emiatt Krisztián nyilván nem állhat oda, s így bemegy Niki mögé. Most csak az a kérdés, hogy Nikinek mi a nagyobb a nyelvén és a mellén kívül? Szerintem Krisztián simán bízhat abban (már csak Kriszta példáján is), hogy a csaj inkább az alfelével választ, és hazaküldi Ádámot.
Köv. körben Robi kiteszi Szandrát, és így ő lesz a klán új feje.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.21. 13:02:50

Ha GRobi Niki mögé áll és Kiejti Korleónét akkor Niki jövő héten beáll Krisztiánhoz és Kiszórja Pókmajmot.
Így egy héten belül mindkét tábor elveszíti a fejét, viszont GRobi ott marad egyedül. Persze jövő héten csajok jönnek...

szethi 2011.04.21. 13:04:41

@TeddKiAblakba: oszt' van! Csak hátul a hídtokban benne. Még el is bírt törni, úgyhogy a versenyzések alkalmával volt tartalék is a szervízpakkban mindenkinek. :-))

TeddKiAblakba 2011.04.21. 13:06:04

@szethi: És így is hívják? Hm, akkor bocs, megyek vissza gödröt ásni.

Móka na 2011.04.21. 13:07:18

@csatti: Először is, köszönjük, hogy azért regisztráltál, hogy betekintést engedj Bohumil mindennapjaiba. Ha esetleg előadnál még pár epizódot, persze munkahelyit, sz. hamarosan megalakítanánk a Bohumil funclub-ot, én már pár napja nem röhögtem akkorát, mint ezen az életképen.

oscar dirlewanger 2011.04.21. 13:08:37

még az is lehet, hogy egyszer kristóf lesz a magyar mourinho!!)))))))minden adottsága meg van hozzá))))))

RedHotTears 2011.04.21. 13:09:22

@Csárli Sín: ellopják a hajgumiját. Befestik a haját. Ha végképp elfajul a helyzet, még a budiját is eltömíthetik.

tris 2011.04.21. 13:12:06

ilyen szar összefoglalót hogy lehet írni???

nagyon jó ez a műsor nem is értem miért nem nézik többen. ez eddig a legjobb valóságshow és fantasztikus milyen karaktereket találtak - ügyesek!

Jeni olyan sértődékeny, hogy keresve sem lehet ilyet találni! Eddig minden párjára megsértődött és azt hiszi, hogy minden lány ilyen :) Őrület - minden ellenségemnek ilyen nőt kívánok! :D

Ádám igazi stratéga nagyon ügyesen csinálja, manipulál de közben sokaknak szimpatikus ami ebben a játékban a legfontosabb.

Niki, Kristóf és Alíz is egyéniség. Mindnek más a fontos. Niki a szerelemért, Kristóf az elveiért adná fel a nyereményt. Alíz ügyesen játszik.

Krisztián meg .. szóval huh nekem nagyon bejön mint férfi de csak szexre kéne arra viszont egyfolytában :O
:)

Tiko 2011.04.21. 13:12:49

@Hana30: Szia Hana:)

Csaj vagy ugye?:D Elmondjam a rövidítéseket? Szerintem belepirulsz..:))))

szethi 2011.04.21. 13:13:12

@TeddKiAblakba: Ehun la! Úgy is hívják. Bár nem olyan értelmes, mint a Volvo féltengely, de attól még az. :-)))

www.zsiguli.hu/index.php?action=cikk&id=241

Móka na 2011.04.21. 13:15:00

@szethi: Te is az álommunkahely tagja lennél? =))

Eruka 2011.04.21. 13:16:30

egyébként az nem lehet, hogy Robinak Tényleg (!) szimpi a Don? és nem becsicskul, hanem télleg barátkozni akarna..
mondjuk, ha Niki Csudás Vibrátorát kihajítja, akkor sztem nagyon be fog pöccenni a Donra is, meg Robira is! persze nem, mintha számítana...:D

Dzsenike vergődése szánalmas! és maxi igaza van a Kalóznak és maxi riszpekt, hogy ezt a képébe is vágta! Kristóf tegnap megint szerzett pár jó pontot nálam! na nem, mintha számítana...:DDD

szethi 2011.04.21. 13:17:12

@Móka na: Nem hiszem, bár az enyém is álom. (rém) :-)))

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 13:17:24

@Tiko: már leírtam... semmi arcpirító nincs ebben.

Tiko 2011.04.21. 13:18:41

@nyílegyenes labirintus: nem csak a dt-t írtad le? dp-t is? azt nem láttam:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 13:18:47

Valami csavar, új szabály, biztos lesz a párválasztón, mert az előzetesben Ádámnak (és talán Daninak) - még jobb oldalon állva - valami nagyon nem tetszett. Talán egy bejelentés. Attól függ hogy vágták össze.
Utána én úgy láttam (de tévedhetek), hogy már mindenki választott párt, amikor a védett elindult.
Akiket párban vélni láttam: Ádám+Niki, Pók+Krisztián, Dani+Kriszta. Ők voltak a sor innenső szélén. Utána Jenni és a végén Aliz, de nem láttam kivel, és ismétlem nem vagyok biztos benne, csak egy pillanatra mutatták.

bohumil stejskal 2011.04.21. 13:18:49

@TeddKiAblakba:
nebasssssz, akkor most már mindenki előtt világossá vált, hogy sosem voltam autószerelő. (féltengelycsapágy viszont van!) :)
de akkor legyen mondjuk pótkerék - olyan kell, hogy legyen a zsiguliban?! bár az meg nem férne bele a niki rusnya szájszervébe...na majd elrágcsálja pár napig, mint az összeszikkadt búcsús szívecskés mézeskalácsot... :D

tris 2011.04.21. 13:21:19

Ádám nekem is szimpatikus neki azért van egy kis esze is.
Ez a hülye Krisztián meg jól eltaktikázta magát - baszni nyilván tud itthon is de nem hiszem, hogy ezért jelentkezett a játékba.

szethi 2011.04.21. 13:28:01

@bohumil stejskal: azzal a szájszervvel szemvillanás alatt kicuppantaná belőle a cúgot, meg össze a vasat, és már csúszna is befelé. Úgy 1000 kocka/ sec kamera tán adna róla értékelhető képet. :-))

Hana30 2011.04.21. 13:28:06

@Tiko: Nem vagyok az a pirulós fajta, köszi. De időközben felvilágosítottak. :) És igen, lány vagyok, csak a két n-el írt Hanna név már foglalt volt.

felmary 2011.04.21. 13:28:43

@tris: Igen, ez már bennem is felmerült: ezek azért elég jó pasik (legalább is külsőre), szerintem dugnivaló nőket akármikor találnak. Ehhez képest volt pár díszpéldány, aki kifejezetten csajozni ment be... nevetséges...
Nyilván Krisztián&Pm sem ingyen szexel, szerintem a szerződésükben tuti benne van, hogy 1 dugás hány ezer Ft-tal dobja meg a gázsit. A tv-k ilyen éles konkurenciaharcban semmit nem bíznak a véletlenre, ez tuti

szethi 2011.04.21. 13:29:27

@tris: dehogynem. Dugni ment oly távol, mert itthon már ismerik. :-)

csatti 2011.04.21. 13:29:30

@Móka na: Nem most regisztráltam. Nézd csak meg nyugodtan a dátumot.

Amúgy volt korábban egy főnökünk (azóta kirugták) akit különösen szeretett oltani, íme néhány kis sztori:
Főnök bejön: [csatti], minden rendben?
Én: Ja.
Főnök: Volna itt ez a papír, amit alá kéne írni.
Aláírom, látom neki is alá kéne. Fickó fél térdre ereszkedik az asztalomnál, hogy aláírja. Nyílik az ajtó, bejön bohumil:
Mi van, megkéred a kezét?
Érdemes lett volna látnotok a főnök vörös képét.

Máskor:
Ül a főnök az irodájában. Nyitva az ajtó. Megyünk el mellette bohumillal. Főnök kiszól: Nem jöttök be egy motivációs kézfogásra? (hülye volt szegénykém rendesen) Válasz: Kösz nem!
Fickó lelkesen tátog.

Névnapi parti pár éve:
Épp ment a csevej egy srácról akit nemrég rúgtak ki (szegény tényleg nem volt nagy ász). Mondja vki, hogy hallotta beiratkozott közgázra, mire a főnök:
Hát mérnöknek nem volt valami jó.
Erre bohumil: Nem baj, menedzser még lehet.
Főnök vörösödik és megszólal (igazán megtanulhatta volna már, hogy nem csinálunk hülyét magunkból nyilvánosan): Ezt nem hallottam kristálytisztán.
Bohumil fasza hangosan: Mondom semmi gond, menedzser még lehet belőle.

bohumil stejskal 2011.04.21. 13:29:42

@szethi:
most már mindenki tudja, hogy nem voltam soha autószerelő.
de tudjátok mit? hagyjuk a féltengelyt, ezen ne vesszünk össze. tegyünk a niki ronda szájszervébe zsiguli pótkereket! (olyan tuti van...)
bár az nem biztos, hogy egyszerre befér, de max elrágcsálja, mint az összeszikkadt búcsús szívalakú mézeskalácsot... :D

kicsit rágós és fullasztó kaja, de amennyi nyálat termel annak a ringyónak a pofája egy részeg smároláskor, lehet, hogy egyben benyelné, mint az anakonda.

Hana30 2011.04.21. 13:31:31

@felmary: Szerintem a meglátásodra aligha van némi esély. Többek között azért, mert szerintem HÉ nem fogja Robit elsőnek választani hagyni, mert akkor hol a DRÁMA??? Másodsorban pedig azért nem, mert a Niki nem merne egy ilyen döntést felvállalni.

szethi 2011.04.21. 13:33:42

@bohumil stejskal: Most mé ragaszkodsz betegesen hozzá, hogy műszaki antitálentum vagy, mikor fentebb igazoltam hogy a Zsigulátorban igenis van féltengely?! :-))

tris 2011.04.21. 13:34:00

@felmary: meglehet - már nekem is eszembe jutott ilyesmi - pl. Levi távozása is érdekes volt... Ilyen drámát! Lehet kapott kis pénzt hogy Kriszta mögé álljon, vagy megígérték,hogy visszahozzák később, mert másképp teljesen érthetetlen a viselkedése.

Dani kiejtése is ilyen volt - az is teljesen fura döntés volt a lánytól - beépített karakternek tűnt.

bohumil stejskal 2011.04.21. 13:35:11

baszki, buzi rendszer, megírok valamit, elküldöm a kommentet, baszik betenni, eltűnik minden iroméány. sebaj, megírom mégecce (persze nem ugyanúgy, mer bár zseni vagyok, de nem mágus), megin elküldöm a kommentet, megin kibasz a rendszerből.
aztán eccecsak megjelenik mindkettő. pofám leszakad, itt valami összeesküvés van.

csatti, csinálhatnál (heckelhetél) valamit ezen a rendszeren is, mer így kicsit skizó a dolog... :)

Móka na 2011.04.21. 13:36:00

@csatti: =)), bocs regisztráció volt, csak hozzászóllás nem :D. Hát nekem ma ti vagytok a sok piros pont, mivel eldöntöttem, hogy Nagycsütörtök miatt egy percet sem dolgozom, nem is fog senkinek feltűnni :D :). Remélem mindenki marad majd a helyén a mai nap után. :) Látom a fiúk ebben a zsiguli témába nagyon beleélték magukat. Lenne csak házibuli, Niki, pia és egy kis sötét, egyből nem lenne olyan rossz az a szívófej forgatókönyv:D.

tris 2011.04.21. 13:36:13

n@szethi: amúgy a dugás és a nyaralás miatt is megéri odamenni, de én a helyében törekednék arra, hogy minél tovább élvezhessem az édent

szethi 2011.04.21. 13:36:27

Azt megfigyeltétek, hogy mikor a kamerába kell a többiek háta megett pofázni, az egész banda úgy néz ki, mint egy lefosott kilométerkő?

TeddKiAblakba 2011.04.21. 13:36:51

@szethi: Íme a kompromisszum: a pótkereket féltengelyre szerelten cuppantja be.

Móka na 2011.04.21. 13:37:25

@szethi: @bohumil stejskal: @csatti: Csodálkozom, hogy sixx még nem szólt be hogy húzzunk innen a fas... ba a magunk szórakoztatásával.

csatti 2011.04.21. 13:38:29

@bohumil stejskal: így jártál, húzok le a csarnokba, ma már csinálni is kéne vmit...

tris 2011.04.21. 13:38:50

@Móka na: én ezen nem csodálkozom ismerve sixx stílusát.

Hana30 2011.04.21. 13:40:23

Javaslom, alapítsunk bohumil fan klubbot.

TeddKiAblakba 2011.04.21. 13:40:45

@Móka na: Ok, befejeztük a spoilerezést :D

Hana30 2011.04.21. 13:43:11

@Móka na: Azt meghiszem! Mézeskalács ide, mézeskalács oda, nagyszájú fiúkáink nem győznének sorba állni, hogy átélhessék a turbó clean szívóhatást!

tris 2011.04.21. 13:43:56

mert hogy ő is csak magát szórakoztatja a szar összefoglalóival.

inkább fizetnének neki, hogy ne írja.

Egyébként kifejezetten jó valóságshow és nem csak a tiniknek. Ezért kéne kicsit értelmesebben megírni az összefoglalókat.

kumm 2011.04.21. 13:45:00

@LadyCarambole: Úgy értettem, hogy kitart mellette, hogy nem áll máshova. Igaz, nem sok helyre tudna állni:)

Móka na 2011.04.21. 13:45:10

@Hana30: Lassan csak meg kell írni azt a forgatókönyvet, hogy milyen lesz amikor Bohumil bekerül a menő blog életbe. A vége az lesz, hogy bulikon találkozik: Hajdú Petivel, Nikivel, T69-el, Kiszel Tündével stb. és nekünk az alapító funclubosoknak priviben megírja ki milyen volt a sötétben =)).

bohumil stejskal 2011.04.21. 13:45:46

@szethi:
azért a műszaki antitálentumságomat én sem híresztelem, végzettségemnél fogva sem tehetem... :)

(csak például a bentley-m szervizeléséről a sofőröm gondoskodik, nem foglalkozom a földi lét eme ragacsos rögeivel, én már elértem a lelki bársonyosságot.)
:D

télleg, ha már itt tartunk az autóknál, a lassúbeszédű kristóf gyereket mikor keresi meg mondjuk az iGo? mennyire izgalmas lenne az ő hangjával a navigálás:
"kéééééééééétszááá...áá.áááz mééééteer múúúú.....lvaaa....őőőőő...kaaaaanyar.. őőőő jaaaa, ááá mosmáááár mindeeeegy..."
:)))))))))))

szethi 2011.04.21. 13:45:50

@Móka na: Igaza lenne, elvégre anyázhatnánk is, mint a VV-sben. :-))

Szerintem sixx is belátta, hogy a HV-t leszámítva sokszor az esti műsor annyira lapos, hogy max magunkat szórakoztathatjuk.

Móka na 2011.04.21. 13:45:52

tris kommentjét 13.43 - kérjük törölni =)).

_Molly 2011.04.21. 13:47:05

@_izée: "Pókmajom azt is mondta, hogy ő valójában őszinte - eközben balra elnézett. Jó, hogy nem vakarta meg az orrát is :)"

Azért szerintem most jobban járt volna, ha őszinte. Ha elmondja, hogy igen, én nyerni jöttem, ahogyan ti is, és nekem is az a hasznos, ha Ádám kiesik, ahogyan nektek is!

Ezzel kavar(hat)ta volna föl igazán az állóvizet, mert talán néhányan elgondolkozhattak volna rajta, hogy minek is vannak itt...

Szegény Pókmajom viszont így ismét csak egy szánalmas lúzer maradt.:(

szepi79 2011.04.21. 13:53:58

@tris: "Alíz ügyesen játszik." ezen azért röhhintettem egyet. ja, tökjól játszik, valószínű ezért van veszélyben minden egyes lánypárbajnál, meg ő az utolsó mentsvára bármely srácnak, aki nem akar kiesni.

_Molly 2011.04.21. 13:55:11

@Éden Zina: "Szandra nagyon jól bekérdezett a Pandorán. Szerintem állati nagy zavarba hozta a két vezérürüt (Dani és Ádám) azzal,hogy amennyiben ketten maradnának, kiejtenék-e egymást..."

Húúú, igen, ez mekkora egy kérdés volt, ez valóban ütős volt!:)

És miket hablatyolt ez a két vezérürü, hogy ők bizony egymás javára még a győzelemről is lemondanának, na persze! Hahaha.

Tegnap beidéztem Korleóne Ádám bemutatkozó szövegét, szerintem a kezdőcsapatnak sem ártott volna megjegyezni, hogy mit mondott:"nem tartom magam lojális típusú embernek", ezt mondta bizony, és még csak nem is szégyenkezett emiatt.

LOJÁLIS = hűséges, meghízható.
"Ma a lojálison a valakivel vagy valami szervezettel, eszmével, programmal való egyetértést, együttműködést, akár elvi engedmények árán való nem ellenzést, közösséget vállalást értik.

A magánéletben: lojális valaki a családjával, barátjával, munkatársával, akkor is, ha nem azonosul teljesen nézeteikkel."

Ádám saját bevallása szerint ez mind NEM JELLEMZŐ RÁ!

tris 2011.04.21. 13:58:04

@_Molly: az ilyen játékokat így illik játszani :)

_Molly 2011.04.21. 13:58:04

Basszus, elszállt a kommentem.:((((

tris 2011.04.21. 14:00:15

@szepi79 - Harciteknős idomár: naná! hisz ettől kevésbé veszélyesebb :) őt sose akarták robbantani!

a copfos 2011.04.21. 14:01:22

Biztos lesz valami csavar a párválasztón, mert 2-vel több a fiú, és egy dupla ceremónia nem lenne túl fantáziadús.
Jöhetne vmi erős kezű és agyú nő, aki végre vért frissítene. Szandra sajnos csak egy buta, ámde magát okosnak képzelő majom. Mondjuk ez a legveszélyesebb:-)

felmary 2011.04.21. 14:02:43

@_Molly: Sajnos szerintem a többiek ezt a szót nem igazán ismerik.

tris 2011.04.21. 14:03:12

igen azt talán nem kellett volna mondania hogy Dani miatt ki is esne - Danin azért látszott hogy ő kényelmetlenül érezte magát. Elég jó kérdés volt.

Nekem tetszett kristóf kérdése is amivel emlékeztetni akarta Robit, hogy kinek volt szimpi - holott szimpátiáról szó se volt :)

szepi79 2011.04.21. 14:04:36

@tris: ja, szántszándékkal nem is, de mindig ő az első a feláldozható listán. amint kirakják a pókmajmot, ő lesz a következő női távozó. kivéve, ha egy pókmajom2 jön, aki ismét közellenség lesz :D

_Molly 2011.04.21. 14:13:50

@beacska: "Azt nem értem, miért akartok itt mindenképpen robbantást. Már kérdezte vki, én mit tennék, ha új volnék: hááát, semmiképpen nem mennék fejjel a falnak, mert HOSSZÚTÁVON nem éri meg. Beilleszkednék"

Talán mert MOST van védettsége, később már nem lesz.

Szitu: Új munkahelyre mész, és szinte rögtön megürül az igazgatói szék. A végzettséged (tapasztalataid) alapján azonnal fölajánlják neked a pozíciót.

Kérdés: Lemondasz róla, csak hogy jó fej legyél a csapatban, és hagyod, hogy a régi gárda szavazza meg maga közül az új vezetőt? Vállalva, hogy az elkövetkező években (évtizedekben) már nem jutsz ismét lehetőséghez, sőt, még az is lehet, hogy a vezér a saját régi embereivel rakja körbe magát, tőled pedig esetleg gyorsan megszabadul, mint potenciális riválistól...?

tris 2011.04.21. 14:20:23

@szepi79 - Harciteknős idomár: benne van ez is, de ha a másik csapat megerősödik akkor már mindjárt más lesz a helyzet.
Ő meg jóban is van mindenkivel ami jó stratégia.

a copfos 2011.04.21. 14:23:59

@_Molly: Ha elfogadod az igazgatói széket, az összes régi kolléga utálni fog. Lehet, hogy igazgató leszel, de valószínűleg olyan közegben, hogy te magad fogsz felállni. Mert az igazgató életét elég keményen megkeseríti, ha a dolgozók nem a keze alá, hanem ellene dolgoznak.
Nem jó persze meghunyászkodni sem, mert akkor Aliz sorsára jut az ember, de a fejjel a falnak hosszútávon soha nem célravezető.

szepi79 2011.04.21. 14:24:43

@tris: rövidtávon lehet bejön ez a stratégia, de a végefelé már esélye sem lesz a győzelemre. nincs senkije, akiben akár csak 80%ig is bizhat. azt se felejtsük el, hogy 48 részes a show, ma lesz a 28. epizód, marad még 20, ez ugye azt jelenti, hogy van még 4-5 párválasztás. lassan elérkezik az az idő, amikor már nem megy be új ember (szerintem jövő hét lesz az utolsó ilyen), és akkor már hiába próbál magának széket keresni. ne értsél félre, nekem a csajok közül ő a legszimpibb, csak éppen nehéz rá azt mondani, hogy jól játszik.

tris 2011.04.21. 14:30:39

@szepi79 - Harciteknős idomár: meglehet. csak arra gondoltam mi van ha a végén a kiesettek szavaznak? Igaz addig el is kell jutni, Alíz esélyeit Levi rontotta nagyban.

Eruka 2011.04.21. 14:32:35

@énszóltam: na, hát ezt míg élek nem értem meg, hogy miért jó neki taktikázásbúl hazaküldeni a Kalózkáját... semmi értelme :o
vele elég biztos helye van! de ha ő játsza a sértődött HP-t, akkor csinálja, majd hazakullog...akkor már joggal sértődötten :)

tris 2011.04.21. 14:33:33

Alíz egyébként nekem nem annyira szimpi - nő vagyok szóval ne érts félre, de nekem nőkben az ultra vidám, szenvedélyes (tehát nemcsak jó de rossz oldaluk is van :)) jó humorú csajok jönnek be.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.21. 14:50:36

@_Molly: Itt ugye alapból kérdés,hogy Ádám vajon ismeri -e a lojális szó jelentését?
:)

Alekosz óta ugyanis köztudott,hogy kis hazánkban van egy egyre bővülő, markáns réteg, aki a mónika sóban, az aktívban és a barátok köztben hallott idegen, vagy olyan csengésű szavakat randomra pakolgatja egymás mellé, és véletlenszerűen képez mondatokat ezekből, a többi hasonszörű meg ezen jót mulat, ellesi, sőt, mitöbb: büszkén használja is.

Egyébiránt Ádám jó és értékes karakter a műsorban. A készítőknek is érdeke,hogy minél tovább benn maradjon,hiszen addig konspirál. Ő és Pók a két műsorvivő.

És persze, hogy senki sem hiszi el,hogy az ornitológusok tom selleckjéért feláldozná a saját győzelmét.

RedHotTears 2011.04.21. 14:58:36

@Éden Zina: Ne is mondd, ettől a jelenségtől a falat kaparom hónapok óta. Lelombozó, hogy emberek százezrei(?) tartják értelmes és érdekes figurának a görbehátút.

_Molly 2011.04.21. 15:02:41

@Éden Zina:

Mondjuk ez tényleg simán előfordulhat, lásd. Pókmajom beszólását, hogy az új lány "kiesett a praxisomból".:)

A csúcs nálam mégis az volt, mikor egy tévéinterjúban egy zenész közölte, hogy ő minden héten egyszer belobbizik Pestre.;P

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.21. 15:05:49

@RedHotTears: viszonyítás kérdése.
egy eccerű népgyermekének ő lehet Martin Luther King.

és ilyenekből áll a felnőtt lakosság túlnyomó hányada.:)

tris 2011.04.21. 15:07:27

@_Molly: egyszer meg Anikó mondta azt, hogy "ez az én szuvenír véleményem"

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 15:09:30

@nyílegyenes labirintus: lehet, hogy azért vagyok érzékeny a témára, mert baromi erős garatreflexem van, így eszembe se jutna kipróbálni a cumi ilyen formáját...:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.21. 15:09:42

@Éden Zina: mármint eccerű népgyermekéből, nem MLK-ből:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 15:10:38

@RedHotTears: ez azért van, mert általa az emberek elhiszik, hogy egyszer talán az ő életükben is bekövetkezik a csoda és kitörnek abból a szarból amiben vannak. Mivel ugye ő a nép egyszerű fia. Vagy az egyszerű nép fia. :-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.21. 15:12:44

A legjobb,mikor a pikírt szó került terítékre. Éva használta. Alekosz megkérdezte (32 éves),hogy az mit jelent. Éva elmondta, ráadásul csak nagyjából jól.
Mire A.,hogy ez tetszik, használni fogja. Hát így..

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 15:15:40

@bohumil stejskal: @csatti: hol a frászkarikában dolgoztok ti?? Én is szeretnék oda menni. Érdekelne az a 600 ezer nettó meg a Bentley.

Jól látszik, hogy most szabadságon vagyok és alig van időm kommentelni, míg egy átlagos irodai napon itt lógok egész nap. De nálunk se Bentley nincs se 600 ezer nettó. :-(

RedHotTears 2011.04.21. 15:18:33

@Benyeszke: nem hiszem hogy ő bárhonnan is ki fog törni, még ha nyer, akkor se. Aki egész életét célok nélkül, lúzerként élte, az sok pénzzel is lúzer marad. Eleinte gazdag lúzer, aztán csődbe ment lúzer.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 15:20:17

@RedHotTears: persze, racionális ember ezt gondolja. De akinek az életben az öröme a Kőbányai világos meg a szofi és teljesen kilátástalan az élete annak Alekosz igenis hős. A piszológia meg a szociológia ilyen esetekben fantasztikus tudomány.

Móka na 2011.04.21. 15:26:13

@Benyeszke: Kocsi náluk sincs :D, szerintem. De valami csarnokban - lehet a piacon retket árulnak =)), de már nagyon hiányoznak, mert te sem nagyon vagy, Rambo sem, pk is eltűntek és én képletes szabin vagyok és így uncsi.

gorkmc 2011.04.21. 15:28:46

Én már azt is hallotta, igaz nem az ÉH-ban, hogy: "anno idején". És komolyan mondta, nem viccből.

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 15:31:32

@Benyeszke: Nem tesz semmit,senki sem tökéletes. :D
Bár ez kicsit talán több információ volt a kelleténél. A kandúros ha olvasná, tuti füstölne a füle... :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 15:33:37

@RedHotTears: "Aki egész életét célok nélkül, lúzerként élte, az sok pénzzel is lúzer marad. Eleinte gazdag lúzer, aztán csődbe ment lúzer."

Igen, ez a 25 milla itt azért nem olyan óriási összeg, hogy gazdag legyen tőle valaki. Vesz egy házat + berendezi, kocsit, plazma tévét (mer az kell), utazik egyet, mittomén... stb., és már üres is a zsebe. Ezek a valóságshow nyertesek, meg a lottó nyertesek általában hamar elköltik.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 15:35:21

@Móka na: ne is mondd, hát ilyenek az ünnepek. Ráadásul én nemsokára elutazom így a holnapi posztot el se fogom tudni olvasni. Brühühü
De jövő héten itt leszek reloaded. Most látom, hogy hétfőn is lesz adás.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 15:37:46

@nyílegyenes labirintus: igen ezen én is gondolkodtam, hogy túl sok lesz de ez van. Azt vettem észre hogy valahogy mindig ilyen témához keveredünk. Lehet szólni kéne, hogy hagyják abba a párzást odabent. :D
Egyébként meg ti kezdtétek (DP meg DT) nem én. :D

bia79 2011.04.21. 15:38:34

beszállnék én is a minek nézett ki tegnap este HÉ versenybe... :D
nekem ahogy ránéztem, rögtön egy csík kinyomott Aguafresh fogkrém jutott az eszembe :))

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.21. 15:39:40

@tris: nézd, ha nem tetszik, nem olvasod, tulajdonképpen leszarom. ami a felvetésedet illeti (fizetnél is, csak ne írjam), hát fizess, ha ilyen jól állsz, van még hátra aszongya 17 poszt a végéig, gondolom az utolsó dupla lesz, forintosítsuk.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 15:42:31

@sixx: bármit ígér megduplázom csak írd tovább!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 15:42:49

Ezek az utóbbi ruhák már mind voltak rajta adásban. Elfogyott a ruhapénz? :)

Nekem a nyalókás ötlet tetszett (nem tudom ki írta), pálcikanyalóka. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 15:43:22

@bia79: az a három színű amit abból a nagy kék álló tubusból kellett kinyomni? Azt régen nagyon szerettem.

HÉ-t tekintve maradok az amfóránál. :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 15:44:32

@nyílegyenes labirintus: de azért remélem csodálatos virtuális ismeretségünk nem szenved törést ettől :D

bohumil stejskal 2011.04.21. 15:46:49

@Benyeszke:
igazából gagyi valóságsókat menedzselünk, kiválasztási specialistaként megtaláljuk az összes beretváltpöcsű/csálécsöcsű analfabétát, de a jól megérdemelt prémiumból létrehoztuk a Sólyom László Beszédtechnikai és Kommunikációs Közalapítványt, ahol a versenyből kieső játékosokat képezzük tovább különböző nyelvtani szituációs tréningekkel, hogy majdan akkora celebbé nőhessék ki magukat, mint Kiszel művésznő vagy F.Pákó nigériai lakos. :D

ja, és azért itt se minden fenékig tejfel, az a havi 600ezer nettó sem angol font, csak euró... :D

tris 2011.04.21. 15:47:29

@sixx: nem olvasom ezt eltaláltad - csak beleolvastam. A fizetést meg úgy értettem, hogy az viasat fizethetne neked hogy ne írd inkább - ha nem néztem volna a műsort és csak innen tudnék róla azt gondolnám, hogy egy rakás szar...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 15:48:35

@bohumil stejskal: hűha akkor lehet hogy Mókának igaza van és tényleg retket árultok valahol :DD

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.21. 15:51:03

@tris: na, akkor ezzel a lendülettel ki is basztalak a picsába, ne rontsd itt a levegőt.

szethi 2011.04.21. 15:51:09

@Benyeszke: Én kifejezetten értékelem, hogy a kisebb csatornák naptár szerint működnek. A hétfő az hétfő, és kész. Nehezen viselem már azt az ötlettelen, tartalmatlan erőből ünneplést, amit a közszolga, meg a közkereskedelmi banda előad az utóbbi 10 évben.

Móka na 2011.04.21. 15:52:31

@tris: Bocs, de azért mert a sok szemétből, ez eddig a legtűrhetőbb most, ez nem jelenti azt hogy Nobel díjat kap majd az operatőr pl. Plusz egy fontos részlet a Hogyvolt indításából.. "Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan. Ha lekéstél a tegnapi Született feleségekről, vagy már nem érted, miről szól a Lost." - nem nyalni akarok, próbállak bevonni :D

bohumil stejskal 2011.04.21. 15:52:54

@Benyeszke: még pár hónap, és itt a dinnyeszezon. abban nagyon a zsé! :D

Móka na 2011.04.21. 15:53:36

Kérjük szépen vissza tris-t, szegény csak most csöppent ide szerintem, inkább építsük be :D

szethi 2011.04.21. 15:54:33

@sixx: :-))) az egész blog.hu azzal lesz tele mekkora egy genyó vagy.

(egyébként az vagy, mert pont most akartam elhajtani a kolumb vadonba szexrabszolgának, erre kivágod.) :-)

Móka na 2011.04.21. 15:55:10

@bohumil stejskal: Vége mára a csarnoknak és maradsz velünk 17 óráig?
Mire gondolsz? jajaj bocs 'fejrázós' Mit gondolsz ?

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.21. 15:57:11

@szethi: nem állom a buta embereket. az nem érdekel, hogy nem tetszik neki, sőt, kell a kritika is, de könyörgöm, az, hogy "szar" az nem kritika, hanem vegytiszta trollkodás, az meg egy másik dolog, amitől hányok, ennyi.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.21. 15:58:28

ja, forrásmunkaként meg olvassa el a televisonwithoutpity.com pár bejegyzését, és írjon felháborodott levelet az NBC-nek.

csatti 2011.04.21. 15:59:27

@bohumil stejskal: Most mit vetítesz szegényeknek. Pizzafutárok vagyunk, a Bentley-t meg azért vette a kollega, mert azt így munkaautóként le lehet írni az adóból.

Aki pedig hiányolt bennünket, hát csak nem képzelitek, hogy a fórumozás a délutáni kávé rovására mehet?! Hát azért mindennek megvan a maga prioritása (bármit is jelentsen ez a szó).

@tris: Vazze, nem lehetsz ekkora véglény, hogy önmagáért szereted azt a szart? :) Sixx hogyvoltjai nélkül egy részt se néztem volna meg belőle...
Tudod, a túl sok tévé megöli az agyat (c) Fifth Element.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 16:01:03

@Móka na: "Kérjük szépen vissza tris-t, szegény csak most csöppent ide szerintem, inkább építsük be :D "

Mint Kőműves Kelemen az asszonyt? :)
Szerette a műsort, de szegénynek nem volt humorérzéke az olvasáshoz :) Talán nem olvasta a főlapon, hogy ez zanzásított...stb. tudjátok.

Móka na 2011.04.21. 16:01:27

@csatti: Szegény tris már eltávozott :( :) De ti ismét itt, a szórakoztató duó vagy hányan vagytok itt a commentelők között a piacról?

Móka na 2011.04.21. 16:03:20

@mosoly73: Hát de pont ezért kellene kapnia még egy esélyt. Így, megbántott ellenség lesz, ha maradna még talán pikk pakk rájönne a lényegre és egy lelkes, aktív rajongóval bővülne a társaság.Érted nem??

bohumil stejskal 2011.04.21. 16:07:48

@csatti:
1 óra ebédszünet, szieszta, majd csokizás a büfében, majd fél órával később délutáni kávézás, majd az előbb fagyizni voltunk...nehéz bírni ezt az iramot! DE VALAHOGY CSAK KI KELL BÍRNI 21:25-IG!!! :D

@Móka na:
hááááát, 5 körül már sztem nem leszek itt, fel kell készülni az esti adásra, így is már dolgoztam ma vagy fél órát, nem kocsma ez, hogy állandóan itt legyek.
de most komolyan, ha lett volna ott kolumbiában egy csocsóasztal, akár jelentkezhettünk is volna a műsorba. ennyi munkát onnan is meg bírtunk volna csinálni, piázni még jobban tudunk (és a teraszt se hánytuk volna össze annyiszor, mint a jászkarajenői kapuszseni), más meg mi kell?!

ja, szopó, én tudok olvasni...az meg kizáró tényező lett volna! sebaj... :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 16:11:03

@Móka na: most írta hogy igazából pizzafutárok :D

@csatti: akkó azért nem ért még ide a pizzám amit két órája rendeltem mert kávézgattok?? :-)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 16:12:43

@Móka na: Értem. Vagy nem értem? Ha szereti a műsort nézze, ha nem szereti az összefoglalókat, ne olvassa, de akkor minek jön ide szidni? Ha valami nem tetszik, nem olvasom és odébb állok, és nem kommentelek. Szóval mégse értem, asssszem. :)

Móka na 2011.04.21. 16:14:44

@bohumil stejskal:Én nagyon rég szórakoztam ennyit idegeneken... :), köv. forgatókönyv : ajánljátok fel a Viasatnak, hogy a következő Édenre menjetek ti - nagy siker lenne szerintem, legalábbis egy nagyon jó rétegműsor. Vagy beindíthatnátok a piac tv-t, mi fizetnénk, hogy kövessük az életeteket napi mondjuk 8-10 órában.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 16:14:50

@bohumil stejskal: "ja, szopó, én tudok olvasni...az meg kizáró tényező lett volna! sebaj... :D "

.. és még írni is tudsz! A Pandóra hajnalig tartana, ha ki tudnák olvasni a szerkesztők a kérdéseket! :)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 16:15:05

@bohumil stejskal: oké azt hiszem rájöttem, ti tuti valami közhivatalban dolgoztok. Máshol nem találkoztam még ilyen napi menetrenddel :D

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 16:16:46

@Benyeszke: Dehogy szenved törést. Viccelsz? Most lopom a hamburgerhús receptedet :) /off/ Nem szoktad a fázisokat is lefotózni, csak a kész ételt? Tudod, ilyen "hülyebiztos" főzés stb.

Móka na 2011.04.21. 16:16:59

@mosoly73: Lehet hogy fiatal vagy már kicsit idősebb, nem egészen vagy már nagyon kiforott egyéniség és hamarabb cselekedett mint gondolkozott van ilyen. Az elején fikázott, aztán normálisabb volt, míg el nem távolítatott.. :D. Mi mint tudjuk nem pont 18 évesen ülünk a gép előtt :), ha jól követtem eddig a dolgokat.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 16:18:52

@Móka na: ezt kikérem magamnak. Ugyan nem 18 vagyok, de azóta nem számolom! Szóval elvileg annyi vagyok! :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 16:20:34

@Móka na: Nagy szíved van! :)

A leírásod alapján kicsit olyan mint Pitta volt. Az is vagánykodott, aztán visszavett magából, kicsit. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 16:21:56

@nyílegyenes labirintus: huh, nagy kő esett le a szívemről :D
Igen gondolkodom már a több képen, de a fényképezőgépem nagyon szar így egy elfogadható képet is nehéz összehozni. Azt meg inkább a végeredményre lövöm el egyelőre.

Móka na 2011.04.21. 16:27:19

@mosoly73: Kösziiii, ez azért övön aluli volt :(

Móka na 2011.04.21. 16:28:07

@mosoly73: Kösziiii, ez azért övön aluli volt :(

Eruka 2011.04.21. 16:31:58

@tris: sztem nem kötelező olvasni az irományokat például...
nekünk többieknek lehet, hogy tetszik :o

TeddKiAblakba 2011.04.21. 16:34:51

log: az összes, 'még bentlévő' játékos arckép profilját törölték. Az ennek okát jelentő felismeréshez közel 2 hónap kellett az előrelátó műsorgyártóknak..

Móka na 2011.04.21. 16:35:09

@mosoly73: Most visszaolvasva látom, hogy félreértettelek ..:o)

Móka na 2011.04.21. 16:37:16

@TeddKiAblakba: Heheh még jó hogy két napja felmértem a terepet. Elég sokmindent megtudtam :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 16:39:31

@Móka na: :( Nem akartam én neked semmi rosszat. :(
Bóknak szántam a nagy szívet, vagy Pitta miatt? Szerintem nem volt ő rossz szándékú, csak azt hitte vagánykodni kell, meg csunyánbeszélősnagydumásnak lenni.
Csak még fiatal és tapasztalatlan volt, és talán rossz környezetből jött. Reméljük kap valakitől esélyt az életben, akinek nagy szíve és türelme van. :)

Itt viszont a moderátor az úr. Hidd el neki se könnyű. Pár éve én is voltam moderátor egy chat-en.
Tapasztalataim: Bármit csinálok, pl. bárkit kiteszek, az valaki/k/nek biztosan nem tetszik.
Van aki csak azért szól be nekem mert moderátor vagyok, ő meg nem (pedig nem én akartam, felkértek rá).
Stb.

Dingidong 2011.04.21. 16:39:57

Na most ne mondjátok, hogy Róbert Gidának azért nem Ádámot kell kiejtenie hanem a sógort, mert Nikivel akar szexualizálni. Ha Ádám bátyámat hazaküldené Róbert, akkor Nikivel (vagy Nikit, Nikiben, stb.) töltendő éjszakákra lenne kárhoztatva.
Bár szabályok továbbra sincsenek, értelmetlen bármelyik fiuka mellé behízelegnie magát, hiszen feltehetőleg csak egy maradhat.
Mindezek értelmében, ha R.Gida nem Niki mögé áll be, akkor helyből akkora marha, mint két másik nekifutásból.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 16:40:43

@Móka na: "Most visszaolvasva látom, hogy félreértettelek ..:o) "

Megkönnyebbültem (nem úgy!) :))))))

bohumil stejskal 2011.04.21. 16:42:51

@Benyeszke: ne becsüld le a multikat se! a megfelelő pozícióban akármi előfordulhat... ;)
(egy időben még a hómofisz is szóba jött, szerinted akkor milyen lenne az időbeosztásunk?! :D

amúgy ez is csak egy garázscég, mint a májkroszoft. :))

Eruka 2011.04.21. 16:43:18

@sixx: király vagy, és jól csináltad! :DD nem kell mosakodnod sztem!

nyílegyenes labirintus 2011.04.21. 16:44:56

@Benyeszke: Ha gondolod, tudok segíteni, ebből élek. Távoktatásban megírom, hogyan tudsz penge ételfotókat csinálni... szvsz. nagyon sokat dobna a blogodon. :)

Eruka 2011.04.21. 16:46:43

@Benyeszke: szerintem meg informatikusok a drágák :)))
egyszer elhangzott, hogy mérnökök, vagy mi...szal.... :DDD

triss 2011.04.21. 16:49:49

Bocsánatot kérek sixxtől!

elolvastam az összefoglalót és tényleg más mint csak beleolvasva- igazságtalan voltam. Csak voltak olyan dolgok amik nem tetszettek - de az már meglehet az én hülyeségem.

Egyébként meg azoknak akik nem értik mit keresek itt: fórumozni anélkül is lehet, hogy az ember elolvasná az összefoglalót - :O

lényeg, hogy valóban nem érdemelte meg sixx a kritikát, jól érezte ő. Bár a női infúzióm azt súgta, hogy ennyiért nem bassz ki -
akkor maradhatok?

Móka na 2011.04.21. 16:52:37

@triss: :)))) :))))))) Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 16:54:45

triss: ha igen lesz a válasz, akkor köszönd keresztanyádnak Móka na úrhölgynek, mert akkor ő járta ki neked! :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.21. 17:04:08

@Eruka: nekem akkor is a piacos verzió tetszik a legjobban :D

@nyílegyenes labirintus: benne vagyok, majd egyeztessük a dolgot a blogon! :-)

@bohumil stejskal: munkád iránti irigységem újabb és újabb csúcsokat ér el! :D

Hölgyeim, Uraim sajna mennem kell, öröm volt Önökkel szolgálni, folytatás a jövő héten. Jók legyetek.

Dingidong 2011.04.21. 17:05:27

@triss:
Nem kéne ezt ennyire túlspirázni.
Különös, hogy valaki, aki nap mint nap kritizál oly sok ember oly sok tulajdonságát, ennyire ne bírja a kritikát.
Bár a minőség leírására használt rövid szócska valóban nem volt elegáns és árnyalt, de a rá kapott válasz mág százszor kevésbé volt olyan.
Szóval túl kéne siklani.

beacska 2011.04.21. 17:08:33

@_Molly: válaszolnék az igazgatósdira: egyrészt ma M.o.-on, ha vkit helyismeret nélkül ültetnek az igazgatói székbe, az "ejtőernyős", és nem sok sikerre számíthat. Többnyire nem a tapasztalat, és a rátermettség alapján kerül oda be. De ettől most vonatkoztassunk el, és képzeljünk el agy ideális világot.

Nemcsak a kollégák miatt nem fogadnám el, hanem a "gyakorlat" miatt. Ha egy vadi új céget kéne elvezetni, akkor a saját számíze szerint alakíthatnám a rendszert. De ha egy működőt öröklök meg, akkor ki kell tapasztalni a működését. Kik a partnerek, hogyan kell őket kezelni, kik a beszállítók, mennyi idővel dolgoznak, kik a megbízható dolgozók, és kik, akik csak kávézni és cigizni járnak be, és sorolhatnám. Ahhoz, hogy ez jól működjön egy cégnél, kb. 3-6 hónap csendes figyelés kell. és ha az emberlánya nem alkalmas, ill. nem figyelmes ennyi idő alatt bizony tönkre lehet tenni egy jól működő céget.

Szóval a válaszom: nem, nem fogadnám el, inkább bíznék a jószerencsében, hátha 1 év múlva újra lehetőségem támad, ill. tapasztalatot szerzek és ha reménytelen, odébb állok, nem vesztegetvén a tehetségemet ebben a cégben...

Leképezve az Éden Hotelre: nem, nem törnék Ádám babérjaira, hanem csendes megfigyelőként várnék az alkalomra.

triss 2011.04.21. 17:17:06

@Dingidong: lehet rossz napja volt - ki tudja. Amin én húztam fel magam annak is csak néhány rosszabb nap az oka, de inkább nem írnám le - ha már így visszaengedtek :)

triss 2011.04.21. 17:19:01

@Móka na: :)

kösz, hogy elintézted
remélem bent maradok a végééig!

Elgondolkodtato 2011.04.21. 17:21:26

Mint új belépő engedjétek meg, hogy megköszönjem Nektek azt a napi másfél óra jókedvet (természetesen rendkívűl feszített munkatempóm és két kávé mellett) amit kapok Tőletek.
Én ennyi - jó értelemben vett - 600e nettó fizus őrültet, mint ti nem láttam életemben:DDDDD (Persze ez csak egy "szuvenír" vélemény:))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 17:23:43

"remélem bent maradok a végééig! "

Najó de akkor most kit szavazunk ki triss helyett? :)))))))

Elgondolkodtato 2011.04.21. 17:29:02

@mosoly73: Én vagyok a legújabb, engem:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 17:32:44

@Elgondolkodtato: Még kaphatsz védettséget, ha megszerzed triss karkötőjét. :) De ha nyávogsz és félted a hajadat, repülsz! :))))))))

Britte 2011.04.21. 17:34:46

Az lenne a szívás ha Robi vagy Krisztián beállna Niki mögé. :)

Elgondolkodtato 2011.04.21. 17:34:46

Hát, nem is tudom, a sós víz nekem is szokta csíííípni a szemeeeeet, és ez olyan szörnyűűűűűű:DDDD

Milyen színű a karkötő, megy a ruhámhoz vajon?:)

makijoe 2011.04.21. 17:35:41

@Móka na: héj, én 18 évesen ülök itt :D
igaz hogy a kommentelést kerülöm, de ez kb csak annyiban változtat hogy nem a délutáni kávémat meg a sofőrnézegetést bentley kerékcsere közben dobja fel a hv (utána pedig a hozzászólások), hanem a magyar/biosz/matek/bármi az első órát.

külön köszönet sixxnek azért, hogy tökéletes hosszúságúra írja a hv-kat. a metropol maksz harmincöt percig tart ki, a hírek érdekességétől, a viccesarcú/nevű politikusok számától meg a sudoku nehézségétől függően.

a tíz perc szenvedés helyett tökéletes alternatívát kínál (erre a maradék három tanítási napra.. :/)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 17:40:39

@Elgondolkodtato: "Milyen színű a karkötő, megy a ruhámhoz vajon?:) "

Ezt úgyse te döntöd el, majd szájliszt Márk megmondja milyen típusú hülyének kell öltöznöd.

Elgondolkodtato 2011.04.21. 17:42:32

@mosoly73: HÉ csíkos ruháját nem vagyok hajlandó. Akkor inkább rúgjatok ki...

Elgondolkodtato 2011.04.21. 17:43:46

@mosoly73: Most már értem, hogy miért van az összes pasin az a szörnyű egyengatya:)

triss 2011.04.21. 17:49:31

a karkötőmet ne keverjétek bele! Azért mégse már!

egyébként a titkos feladatom volt, hogy bunkó legyek. de hogy miért, az maradjon titok :)

triss 2011.04.21. 17:51:18

Kristóf szidja a rózsaszínű hajgumi miatt Robit - hajráfban

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 17:51:35

@triss: "egyébként a titkos feladatom volt, hogy bunkó legyek. de hogy miért, az maradjon titok :) "

:-DDDDDDDDDDDDD

Elgondolkodtato 2011.04.21. 17:53:48

@triss: Ha benntartasz én hallgatok.

A hajgumi lila nem?
Amúgy nem értem mi bajod Kristóf frizurájával. Végre megmosta a haját és nem csöpög a zsírtól:)

Elgondolkodtato 2011.04.21. 17:58:33

Úgy látom sokan rendelnek most pizzát. Így inkább én is megyek haza most (zsíroskenyérhagymasör buli lesz). Holnap várom nagy lelkesedéssel a következő zanzát:)

Girardelli 2011.04.21. 18:00:19

Végigolvasva a komment-folyamot, igen feltűnő, hogy legalább harmada-fele OFF marhaságokról szólt vagy a játék szereplőivel kapcsolatos egyszerű szimpátia-ellenszenv megnyilvánulása volt. Vagyis, a műsor és a szituáció elérte az egyelőre leggyengébb szintjét. Nyilván, ez nem célja a műsor szerkesztőinek, ezért csak reménykedni lehet benne, hogy a két új srácnak van drámai forgatókönyv a kezében, amit meg kell játszaniuk. Mert hogy ez az egész előre meg van írva, arra mérget veszek. Sőt, az sem volna teljesen meglepő, ha az egyes fordulópontnak szánt történésekből alternatív verziók is lettek volna rögzítve és a népízlésnek megfelelőbb verzió kerülne éles bemutatásra. (azt azért eddig senki nem kalkulálta bele ebbe a nagyszerű "valóságsóba", hogy az egész felvételről, utólag szerkesztve kerül a fogyasztók elé, ami nem kevés manipulációra és kavarásra ad lehetőséget a szerkesztők részére.)

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.21. 18:07:11

@Scavolas: meg fogsz lepődni, a valóságshow-k 99 százaléka utólag szerkesztve kerül a néző elé. sokkoló, mi?

Girardelli 2011.04.21. 18:16:44

@sixx: sokkolónak nem mondanám, inkább unalmas. De nyilván ez kell a tömegek elhülyítéséhez.

A bennfentes elégedettsége és fölénye sugárzik válaszodból, előre megkaptad a forgatókönyvet? Jókat röhöghetsz a fórumozók marhaságain, főleg azokon, akik még izgulnak is a fejleményeken.

Ja, egyébként a szerkesztőknek volna egy az előzőhöz kapcsolódó üzenetem: kapják össze magukat, mert ez az egész kezd nagyon hígfossá laposodni...

ga_zsi 2011.04.21. 18:19:24

Sziasztok! Már írtam, hogy furcsa mód nekem mindig az a aszimpi, akinek más nem. Most is így van. Nekem Pókmajom(miért is?)azért az egyik kedvenc, mert nem beleült az első párba, hogy biztonságban legyen, nem is moccan, hanem valami életet próbál csinálni, még ha nem is a legszerencsésebben. Még mindig jobb, mint Jennyke rinyálása, vagy Kriszta "mindentmegteszekcsakvegyetekbe" punyizása. Eleinte Aliz volt a kedvenc, de már túlságosan megalázkodik Ő is a "nagy" Ádámka előtt. A fiúknál Kristófot komáltam, de dettó mint Aliz.
Danit ól a hideg ráz. Beácska mit eszel rajta? Az Ádám féle stílus az életben egyáltalán nem jön be, messzire kerülöm a z ilyen majdénmegmondom embereket, de ebben a műsorban elmegy.Azt azért sajnálom, hogy az újak meg sem próbálják - az egyedüli Szandra - a régieket kirakni, a bebetonozott helyükről, inkább mint egy kis puli mennek a nyáj után, aztán meg haza.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 18:19:43

@Scavolas: "(azt azért eddig senki nem kalkulálta bele ebbe a nagyszerű "valóságsóba", hogy az egész felvételről, utólag szerkesztve kerül a fogyasztók elé, ami nem kevés manipulációra és kavarásra ad lehetőséget a szerkesztők részére.) "

Ez itt már többször elhangzott, tudjuk (sejtjük), ennek ellenére jó móka a találgatás! :)

Dingidong 2011.04.21. 18:20:21

@beacska:
@beacska:
Pár napja valaki igen helyesen megjegyezte, hogy Ádámnak nem lehet a helyébe lépni. Ha Ádi távozik, akkor a maga fabrikálta pozíciója is távozik. Ha valaki szervezkedni meg konspirálni akar, megteheti. Agyatlan (és főként gerinctelen) Szöszi megpróbálta, Pókocska szintén. Mindenki habitusától, képességeitől és módszereitől függő eredménnyel csinálja. :)

beacska 2011.04.21. 18:21:38

@Scavolas: a többféle variációkkal egyetértek, de én úgy gondolom, hogy csak a riport szobába elhangzottakra vonatkozik. Képzelj el egy ilyen szitut: "srácok, a feladat a következő: ma meg holnap felvesszük úgy, hogy Levi bent maradt, holnap, meg holnapután úgy, hogy haza kellett mennie." Egy darabig még követhető, de a variációk száma olyan hmmm végtelen (najó, tudom, hogy nem), hogy még ma is ott kéne lenniük, hogy mindet felvegyék ;D

Dingidong 2011.04.21. 18:25:48

@beacska:
A VV valamelyik lapján (vagy a jútyubon?) van valami felvétel, ami azt mutatja, hogy egy egészen spontán jelenetet ismét felvesznek. :)
Az Édenhotelben [meg még sőt] semmi sem lehetetlen. :)

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.21. 18:29:15

@bohumil stejskal: Na, mostmár mindenkit az érdekel, hol dolgoztok (a tegnapi gyengusz részt úgy is kétszer oda-vissza kitárgyaltuk).

Az én tippem, hogy a cég a Graphi területén van... :-)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 18:33:29

Minden variációt ne lehet felvenni előre. Az aktuális események fényében megpróbálják befolyásolni, no meg utólag úgy megvágni, hogy műsor legyen belőle.

Például: Szandi2 -nél nem hiszem, hogy arra számítottak, hogy Danit fogja választani a randira, mert így - tudtán kívül - egyenes útja volt haza. Azért egy másik fiúnál legalább minimális esélye lett volna.

A szerkesztők is azt játsszák amit mi? :)
Nézik (ők persze egész nap) és megpróbálják/ták kitalálni ki hogy fog dönteni és úgy alakítják a párválasztás sorrendjét és a menet közben hozott szabályokat. Terelgetik a műsort, amennyire lehet.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.21. 18:44:24

@Scavolas: lófaszt kaptam, nem forgatókönyvet. csak én nem csodálkozom rá egy olyan egyértelmű dologra, ami a valóságshow-k történetének kezdete óta tök nyilvánvaló, ennyi. de azért háborogj nyugodtan, mulattat, amikor valaki hülyét csinál magából. ja, és Darth Vader az Luke apja, csak mondom.

Girardelli 2011.04.21. 19:09:18

@sixx: a legtávolabb állt tőlem a csodálkozás, inkább hányingerrel vegyes undor, amit attólérzek, ami manapság az úgynevezett kereskedelmi televíziók magyar (leg)alfajában, lett légyen bármelyik, műsor gyanánt a képernyőre kerül.
A legelső BigBrother óta az én életemből kimaradtak ezek a szarok, most is kizárólag ez a blog vitt rá, hogy foglalkozzam vele, de minél több idő telik el, rá kell jöjjek, ez is a szokásos magyar szar, csak most "kolumbiai" fűszarral.
És, veled ellentétben, nem tartom elfogadhatónak a műsor manipulatív szerkesztését, vagy kissé szókimondóbb kifejezéssel, a nézők nyílt átbaszását.

ga_zsi 2011.04.21. 19:25:34

@Scavolas: Igazad van! Engem is az irritál az ilyen összevágásokban, hogy akit karnak, azt fényezik, akit nem, azt pedig nem is mutatják. Ne mondja nekem senki, hogy a nap 24 órájából nem lehet valakiről összevágni valamit. Csak akarat kérdése. persze ha XY-t szeretnék, hogy győzzön, akkor róla még az is érdekes, ha a mosdóba vizel.

szepi79 2011.04.21. 19:27:00

@beacska: azért lennének vicces dolgok, ha mégis. pl. "ádám, az előbb nem vett minden kamera, meg a dani is takart, léccives baszódj már fel mégegyszer, de lehetőleg most tényleg a könyöködre érkezz." :D

szepi79 2011.04.21. 19:31:33

@Scavolas: "És, veled ellentétben, nem tartom elfogadhatónak a műsor manipulatív szerkesztését, vagy kissé szókimondóbb kifejezéssel, a nézők nyílt átbaszását."

nézzed, aki annyit nem lát át, hogy a nézettség a cél, és nem a korrektség, annak ez legyen a legnagyobb baja az életében, őszintén kívánom neki. mert az ennyire naív embereket átbaszni nem nagy tudomány. lévén, hogy az ÉHban szavazni nem kell SMS-el, senkit nem ér kár, ha jól megmanipulálnak mindent (kivéve persze a szereplőket, de most ebbe ne menjünk bele), ergo szórakoztat, meg lehet másnap a munkahelyen, pizzahordás közben kombinálni, kibeszélni.

bohumil stejskal 2011.04.21. 19:57:30

@SAni:
sajnos nem adhatok ki ilyen nemzetbiztonságilag fedett információt. :D
(nekünk lenne a legszarabb, ha így jönnének ide állásinterjúra az emberek, hogy ezt+azt hallottam...) :-)))

de nem Graphi...legyen elég annyi, hogy több iskola kell hozzá, mint amennyi az összes Éden hotel szereplőnek eddig együtt van... ;)

makijoe 2011.04.21. 20:03:22

szörnyű, hogy a kereskedelmi tévék mikre képesek a profitért, mi?
én is majdnem sírok a felháborodástól nap mint nap amiért próbálják eladhatóvá tenni a műsorukat.

egyébként szeretnék még olyan tiszta lelkű ember lenni, mint scavolas, aki képes felháborodni a fogyasztói társadalmon és az emberek manipulációra való képességén/hajlamosságán..

így megy. egyetértek harciteknősidomár kollégával, mivel még sms-profitot sem várhatnak ettől a műsortól, nem tartom károsnak a manipulatív vágást.

nem vagyok eléggé elvont ahhoz, hogy egy warhol-tribute-ként megszerkesztett műsort nézzek, ahol Ádám/Dani/Kristóf/bárki forgolódik legesztétikusabban alvását vetítik reklámszünetekkel. sajnálom.

amúgy a "manipuláció" elkerülhetetlen, 24 órában nem sugározhatják, vágni KELL. és bármilyen vágás manipulatív. akkor meg már..

Madár Fokker 2011.04.21. 20:04:24

Nem tudom, hogy sixx (és természetesen a többiek) mit szólnának az ötletemhez, mert plusz munkával járna (sixxnek): ha az új adás kezdetekor lezárná a kommentelést az előző napi adáshoz tartozó poszthoz. Viszont megnyitna egy újat a kommenteknek, amibe az ő szövege csak másnap reggel jelenne meg. Az adott részhez tartozó összes komment így egy helyen lenne olvasható!
Még mindig a hogyvoltok tartják bennem külföldön a lelket, de utólag már nincs erőm végignézni az adásokat. Kedden láttam utoljára, de GKS Jenni és LBK Kristóf kínlódása már akkor sok volt a képernyőn keresztül.

Répatorta 2011.04.21. 20:44:57

@Scavolas: Ez nem az Olimpia.
Egy üzleti alapon készült szórakoztató műsor. Ha ezt valaki nem érti meg, az ne nézzen ker. tv-ket és ne értetlenkedjen az ezekhez kapcsolódó blogokon.

RedHotTears 2011.04.21. 21:32:54

GRobi gyakorlatilag leleplezte a tervet Krisztián előtt. Jó lett volna hallani az előzményeket.

kisha1 2011.04.21. 21:36:54

na majd vki szóljon ha vége ennek a jenni kristóf ádám dani résznek, addig elkapcsolok!

kisha1 2011.04.21. 21:41:19

ej de szép parasztlegény ez a Dániel!

bög 2011.04.21. 21:42:17

ez a bajusz!!! :DDDDD

Ratttatattta 2011.04.21. 21:42:49

Szandra vagy Alíz mögé fog állni Röbi

hülye Toldi gyerek meg Horváth Éva mögé állhat max.

közben Dani meg a bajusz lol

RedHotTears 2011.04.21. 21:43:01

Pinokkina Daninak: Freddy Mercurynak is ilyen bajsza VAN.
Valaki szóljon neki, hogy 20 éve meghalt.

browncat 2011.04.21. 21:46:55

nem értem, hogy Donnak miért kellene lefeküdnie Nikivel...Azért mert egy szobában vannak?!?!

Ratttatattta 2011.04.21. 21:50:21

Kristóf, csokis a gatya mi???:D

kisha1 2011.04.21. 21:52:12

íjj most nézem csak Robi ünneplős szerkóját :D

browncat 2011.04.21. 21:53:23

ez a Robi...olyan szeme van, félnék tőle sötétben, ijesztő

*jinx* 2011.04.21. 21:55:01

Sztem Robi majd Alíz vagy Kriszta mögé áll be

Ditti82 2011.04.21. 21:57:02

@*jinx*: Remélem akkor inkább Aliz.

vernal 2011.04.21. 21:58:11

Mai kedvenc mondatok:

-Ki pótolhatja Levi távozását? by HÉ

-Ma Robi élvez védettséget. (10 mp hatásszünet) A többiek (10 mp hatásszünet) nem. by HÉ

-Amikor Toldi odaállt mögé, elkezdett dobogni a szívem. (Lehet ő is HÉ-féle T-modell vagy eddig hogy bírta pumpafunkciók nélkül?) - by Kristóf1

GL-581 g 2011.04.21. 21:58:13

@*jinx*: Jaaaj, csak Aliz mögé ne! Szerencsétlennek hadd legyen végre egy megbízható párja, két egymást követő héten! :(

Most van amúgy az, hogy még tippem sincsen a párválasztóra. Szép csavar volt ez a két srác.

*jinx* 2011.04.21. 21:59:24

Én se szeretném, ha Gábor menne. :( Viszont esélyes, őt alig mutatták a héten. :(((

répakörte 2011.04.21. 22:01:39

Basszus, egy újabb talpnyaló. Pfffff.

browncat 2011.04.21. 22:01:40

na elmegy a Farok, a lányok sírni fognak...

Mr. Moody (törölt) 2011.04.21. 22:02:20

Csodafarok reppent.

Korleone új katonát kapott

*jinx* 2011.04.21. 22:02:30

Na ezt jól benéztem.

De Dani hogy néz ki??????

ga_zsi 2011.04.21. 22:02:58

Ennyire egy bunkó alakot. Komolyan azt hiszi, hogy majd ezért a "nagy"Ádika előrébb veszi danikájánál vagy éppen Kristóftól???????

exilis 2011.04.21. 22:03:13

Írjátok be majd ki az áldozat, sajna nem vagyok tv előtt.

énszóltam 2011.04.21. 22:03:30

papírkutya:)

még hogy a többiek támogatják a játékot, és mit gondol 10-en fognak osztozni a lóvén

vernal 2011.04.21. 22:03:41

Pók erősen beszólt Robinak az első közös percükben....

ga_zsi 2011.04.21. 22:03:53

Szandra mosT tökéletesen IGAZAT mondott.

Ditti82 2011.04.21. 22:04:28

Miért, Szandra nem azt akarta, hogy Niki mögé álljon? Önálló döntés, ugye?

répakörte 2011.04.21. 22:04:34

@totorohun: Krisztián. Robi Pókmajom mellé állt.

Mr. Moody (törölt) 2011.04.21. 22:04:41

Dani érdeklődő feje priceless

Nagyothalló lenne? :)

exilis 2011.04.21. 22:04:46

Farok esett ki? Vagy még odaállhat Niki mögé?

répakörte 2011.04.21. 22:06:02

@totorohun: Nem, neki már annyi. Kampec. Robi is beállt az udvartartásba.

will 2011.04.21. 22:06:56

@Mr. Moody: az nagyon kemény volt, koncentrációs ezerrel :)))

ga_zsi 2011.04.21. 22:07:02

A Dani süket? Ádám meg nem jól lát? Dani mindig előrehajol, Ádika szeme meg kidülled. Megy a Kristóf????

bög 2011.04.21. 22:07:12

@énszóltam: már meg sem lepődöm. Robi majd meg fog, mikor az első adandó alkalommal kiteszik a szűrét.

Ditti82 2011.04.21. 22:07:17

@répakörte: Mert ha Szandrára hallgat, és beáll Niki mögé, akkor nem?

kisha1 2011.04.21. 22:07:19

Ennek a műsornak az kellett volna h legyen a neve h Éden Ádám sztem és már kezdem unni...

*jinx* 2011.04.21. 22:07:23

@répakörte: azért Robiról nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten becsicskul, basszus...

:///////////////////

browncat 2011.04.21. 22:07:46

@Ditti82: úgy ahogy mondod. pókmajom rohadtul irritál. így minél hamarabb megy annál jobb, akárhogy is:)

Ditti82 2011.04.21. 22:07:58

@ga_zsi: Remélem nem. Jenny tényleg egy hisztis pitsa...

Mr. Moody (törölt) 2011.04.21. 22:08:09

Jennifer is átmegy sírásóba ...

will 2011.04.21. 22:08:20

Krisztián, most menj fel a szobádba, pakolj össze, és tünnyabüdösfrancba...

exilis 2011.04.21. 22:08:22

@répakörte: A buzi, többet néztem ki belőle. Na mind1.

GL-581 g 2011.04.21. 22:08:35

Kiesik a Lassúbeszédű??! Nem örülök annyira... :(

Pocok amúgy miért vigyorgott ennyire? A meglepetéstől, vagy ennyire örülne, ha Kristóf kiesne?

Ratttatattta 2011.04.21. 22:08:53

Jenny hazazavarja Kristófot?:DD

egy "hisztis picsa" beszólás,és már ki is esett:D

Ditti82 2011.04.21. 22:09:36

@GL-581 g: Ki tudja, lehet Gábor huncutkodott mögötte. XD

énszóltam 2011.04.21. 22:10:05

öntudatára ébredt a nyafi:))
teljesen szétzúzhatták volna a családot de a Robi gyerek elkúrta:)))

Mr. Moody (törölt) 2011.04.21. 22:10:20

Toldy-val biztonságosabb lenne, de Kristóf izé stb.

Figyelmeztető lövés hogy ha beszól még egyszer repül :)

bög 2011.04.21. 22:10:31

@GL-581 g: nem hinném, hogy kiesik. Jennifer (eddig azt hittem, ez a keresztnév csak kisebbségi polgártársainknál fordul elő) meg van sértődve, de nem meri kitenni.

judy7 2011.04.21. 22:11:09

Éden Robi! Egy nulla az a pasi. Két napja van benn de már ki se láccik a király seggéből.
Viszont miss Popsi meglepett.

RedHotTears 2011.04.21. 22:11:55

Pók azért nem teljesen hülye. Tisztában van azzal, hogy a "vele tudom folytatni a játékot" orbitális nagy hazugság, és mi a mögötte lévő terv.
Kár, hogy Róbert Gidának nem sikerült golyókat növeszteni. A Csudálatos Péniszt ugyan nem sajnálom, de a jövő hét előre lefutottnak néz ki.

Mr. Moody (törölt) 2011.04.21. 22:12:43

@Mr. Moody: Gratulálok sporttárs :))

Dani meg maga alá fosott ...

énszóltam 2011.04.21. 22:13:18

@énszóltam:
ja hoyg mégsem, na erről ennyit:)

ellaposodott a műsor

ga_zsi 2011.04.21. 22:15:27

@Ditti82: Csak meglepődtem, hogy elkezdte dicsérni Toldit, kristófot meg szidni. De gondolhattam volna, hogy Jennyke (sem) nem meri meglépni

judy7 2011.04.21. 22:15:56

@énszóltam: igazad van, asszem részemről ennyi. Erre nem pazarlok időt, majd Sixx tájékoztat :)

bög 2011.04.21. 22:16:01

uncsi volt a show

kisha1 2011.04.21. 22:16:09

Jennikém, a nagy szart tucc te meglepetést okozni!

foxglove (törölt) 2011.04.21. 22:16:10

aaa, mekkora zenét kapott Krisztián

répakörte 2011.04.21. 22:17:29

Egyáltalán nem szerettem Krisztiánt, de most Robi brutálisan rosszul döntött. Basszus.

Drinking Dorithy 2011.04.21. 22:17:56

hát ez így elég unalmas lesz... :S

vernal 2011.04.21. 22:18:17

Tolditól tuti megkérdezném: Hé paraszt, tudod melyik gép megy Ferihegyre?

*jinx* 2011.04.21. 22:18:18

Mekkora görény ez a Krisztián

RedHotTears 2011.04.21. 22:18:24

Krisztián igazi úriember.

will 2011.04.21. 22:18:26

nektek nem tűnik úgy néha, hogy olyanokat mondanak el nyilvánosan az évának a játékosok, amiket max a kamerának lenne szabad? "Jenny tudja, hogy mindjárt lányok jönnek...", meg ilyenek. Nem?

Répatorta 2011.04.21. 22:18:47

Krisztián finoman becsomagolva de lekurvázta Pókot !

Mr. Moody (törölt) 2011.04.21. 22:18:57

Muhaha Szandra

Egyből rágja a körmeit olyan ideges a hazugfeje :)

Mr. Moody (törölt) 2011.04.21. 22:20:27

sixx holnap két képet léci :)

Dani fejét mikor érdeklődik és a Pókmajom feje amikor szikrát szórnak a szemei :))

Ditti82 2011.04.21. 22:20:45

Nem kicsit osztotta ki Krisztián Szandrát. :D

vegteleneskeptelen 2011.04.21. 22:21:47

hihetetlen hogy egy ennyire megrendezhető, irányítható show-t a szerkesztők ilyen unalmas, ostoba minták alapján szerkesztenek.
Szandra bejövetele óta semmi sem történt. Kezdem azt hinni hogy nem is fog.
A show HÉ. egyre gördülékenyebb mozdulatairól és egyre szebb ruháiról szól. Lehet hogy ez a "műsorvezető leszek" c. show, és a többi csak díszlet? :))

bög 2011.04.21. 22:22:25

@*jinx*: gigantikus féreg, nem sajnálom egyáltalán, de szimpi volt, hogy le se szarta a kiesést.

Drinking Dorithy 2011.04.21. 22:22:49

a.) vagy csináljanak BÁRMI ÉRDEKESET a hotelben (a kamerába nyilatkozáson kívül)
b.) vagy legalább a párválasztásokon történjen valami...

GL-581 g 2011.04.21. 22:24:27

Kristóf maradt. :D

Aliz milyen aranyosan örvendezett ott Gábor nyakában! :DDD

Pókmajomnak K.O.

Ditti82 2011.04.21. 22:24:34

Hú, ez a Szandra ritka irritáló lény.

répakörte 2011.04.21. 22:24:41

@Drinking Dorithy: Hát igen, ezen a héten a legnagyobb izgalom az volt, hogy sikerül-e megszerezniük Toldi hajgumiját az éjszaka leple alatt.

Drinking Dorithy 2011.04.21. 22:26:03

@répakörte: :D LOL! csak az a baj, ha ez így megy tovább (és sztem pont így) akkor VV4 lesz... :(

Ditti82 2011.04.21. 22:26:04

@Ditti82: És orbitális nagy qrva.

zsj 2011.04.21. 22:26:36

Én azért még nem búcsúztatnám Szandrát...

Tanát Úr 2011.04.21. 22:26:48

Jövő héten kezdődik egy új meccs:
9-en HÉ és Pók ellen

kisha1 2011.04.21. 22:28:21

Na déjàvum van. Robi először Pókkal, aztán majd Nikivel? Krisztiánt helyettesíti majd maximálisan.

Répatorta 2011.04.21. 22:28:22

@Ditti82: mert megszokta az életben, hogy mindenkit a farkánál fogva rángathat és most visszanyalt a fagyi

ga_zsi 2011.04.21. 22:28:37

Ez ajáték olcsóbb lett volna, ha csak a kezdők vannak, aztán slusssz. Úgyis minden későbbit kizárnak. ádika meg eldöntötte volna, hogy Ő meg a dani nyer, oszt jónapot. Így semmi értelmi nincs. esély sincs másnak labdába rúgni.

GL-581 g 2011.04.21. 22:29:14

@Ditti82: LOL! :) Ki tudja? Gyanúsan ritkán vedelnek esténként a többiekkel, és Aliz is felrohant tegnap este a "kicsi párjához". :DD

A jövő heti újcsaj(ok)ból még egy homályos tengerparton futást vagy egy belibbenő zsinórtangát sem láttunk az összefoglalóban. :(
Teljes infóhiány...

zsj 2011.04.21. 22:29:58

@kisha1: csak krisztián nem állt be kesztyűbábnak.

*jinx* 2011.04.21. 22:30:07

@énszóltam: Dzseni: már az elején mekkora hisztit csapott, h Levi mert más lányokkal beszélgetni mikor még ő volt a párja. hp

ga_zsi 2011.04.21. 22:30:16

Inkább Szandra, mint az ocsmány Niki. Ő se különb egy szemmel sem, csak megjátsza magát. Hogy odáig van Ádámért.

Savafan 2011.04.21. 22:30:18

Pókmajom már elkapta Robi grabancát:)) így még érdekes lehet a jövő hét. ha eleget kefélnak talán kimossa Robi agyát:))

Skanoja 2011.04.21. 22:33:14

Most jött el az az idő, hogy kezdem unni a műsort... ebben a kiválasztásban semmi izgalom nem volt, erőletetetten próbáltak bele izgalmat csempészni, de totál biztos voltam benne hogy mi lesz a végkimenetele, és így is volt. Ami meg a szereplőket illeti, az is tök kiszámítható: Korleóne folytatja a hülyeségeit, a pókmajom idegesítőbb és p*csább mint valaha, a többiek nem csinálnak semmit, Jenny butasága fokozhatatéan, de mégis tudja fokozni. Maximum annak tudnék örülni, ha jövőhéten két tényleg ÉRTELMES nő jönne be. Abban legalább lenne valami újdonság, mert ilyen nincs még a hotelben.:D

zsj 2011.04.21. 22:33:36

Egyénbként tényleg, aki látta már a külföldi évadokat: milyen esélye lehet egy frissen érkezőnek? Vagy csak ez a magyar csapat ilyen zárkózott. Hát két nap alatt gyakorlatilag beszélgetés sem alakul ki az új taggal. És észrevettétek, hogy a randikra, extra túrákra is mindig az újak mennek, pedig az alapból bukta, hiszen ott mindig kiszórnak valakit. Mintha a szabályok is arra lennének kitalálva, hogy az újonnan érkezők maximum a beszélő szobanövény szintig jussanak el.

szepi79 2011.04.21. 22:34:04

@ga_zsi: egyébként tényleg. hiába szórják a védettséget két marokkal, ha az új arcok becsírásodnak. az eredeti gárdából kiesett eddig levi, kata, meg dani, de danit visszahozták. vagyis lényegében kettő darab ember. (vagy akár lehetne egy is, mer levi öngyilkos lett lényegében, aliz tuti benntartotta volna.)

bonobo11 2011.04.21. 22:34:29

Semmi meglepetés. Robi gyökér végrehajtotta a parancsot, most már tényleg bizonyított Ádámnak és tovább barátkozhatnak. Nagyon fos volt a mai! Jennifer is, jaj annyira lehetett tudni, hogy a reklám előtti bevágás kamu. "Tudok meglepetést okozni"- bocs Jennifer, hol? Mikor? Ez nem derült ki eddig és ezután sem fog.

Robi meg a védettséget Gáborhoz hasonlóan kidobhatta a kukába, gratulálni lehet neki.

candyperfumegirl 2011.04.21. 22:34:31

Robinak jövő hétre kell egy csaj, és mivel még az újakat (ha egyáltalán többesszám) nem ismeri, így nem zárhatja most még ki azt a lehetőséget sem, hogy a Dög mellé kell állnia a bentmaradásért.

will 2011.04.21. 22:34:50

ádám meg mosmá rájöhetne, hogy kéne néha polírozni Niki gömbjeit, különben kikacsingat a tyúkólból.

Savafan 2011.04.21. 22:36:38

@GL-581 g: a maszkos lány még bárki lehet.
a viasat most azt a tervet eszelte ki, hogy a történtekről beszéljünk és ne agyaljunk, ki jön be:)

zsj 2011.04.21. 22:36:42

@Skanoja: és mégis meddig maradna bent egy értelmes nő? már hallom is a biztosítási ügynökünket: Értelmesnőnek MENNIE KELL!!!

RedHotTears 2011.04.21. 22:37:19

@zsj: tökegyedül maradt 9 emberrel szemben. Róbert Gidának ha most nem volt elég vér a pucájában megzavarni a belső kört, a jövő héten még ennyi se lesz, mert akkor már nincs esélye gyengíteni őket. Ha a párválasztón bent is tartja Szandrát, azzal semmivel nem jut előrébb, a teljes slepp ott lesz vele szemben.

bonobo11 2011.04.21. 22:37:52

Plusz ami a legirritálóbb nekem az az Ádám féle benyögés Szandrának: "-Végig tudtunk mindenről" a lófaszt tudott, azt. Meg ez a Robiról szóló mondat, hogy " Segíteni fogunk neki" A fasz kivan már ezzel az emberrel, meg ezekkel a "nagy" dumákkal.

Savafan 2011.04.21. 22:38:46

@will: :)))) az nem fog polírozni, max Dani "bohócát":))

Solid214 2011.04.21. 22:41:19

Krisztián nem fog hiányozni, max. Csálécsöcsnek. Adja a nagy ég, hogy a jövő héten ismét faszik mennek be, lenne egy kis meglepetés, kombinálás és kezeknek tördelése. Rohadtul elegem van már a Don önelégült, vigyorgó pofájából, miszerint Pók megy. Remélem nem, ő az egyetlen csaj, aki csinál valamit. Tökösebb, mint a hímivarú kesztyűbábok bármelyike.
Róbert Gida meg gyász, ennyire behódolni a Donnak... hacsak ez nem valami csel része, mert kinézem belőle simán.

GL-581 g 2011.04.21. 22:41:51

@Savafan: Visszanéztem az előzetest: "újabb lakóK költöznek a hotelbe" - ezek szerint továbbra is párosával hajtják őket a vágóhídra.

A maszkos lány hosszú fekete hajú, "gyönyörű barna szeme" van. Kriszta is lehetne, de a karja alapján Pókmajom pozitív. :D

bonobo11 2011.04.21. 22:42:08

@zsj:

Nem, azt hallanád tőle az új lakónak, hogy " Ha védettséget kapsz, akkor Dani, Kristóf és mögém jobb ha nem állsz és akkor jól fogod magad itt érezni, ha mégis beállsz mögénk elvágtad magad és itt mindenki azért fog dolgozni, hogy téged hazaküldjünk"

Skanoja 2011.04.21. 22:42:46

@zsj:
XD Először biztos megdöbbennének a palik hogy létezik ilyen nő.:) Aztán meg hátha lenne rá egy-két jelentkező.:) Én legalábbis úgy láttam a legtöbb pasi eléggé megkísérthető ebben a játékban.

Skanoja 2011.04.21. 22:45:13

@Solid214:
Még mindig nem értem, mit is csinál pók? Azon kívül persze, hogy tök hülyét csinál magából, és kurválkodik a világ szeme előtt.:D
Átlátszó az "ejtsük ki azt az egy embert aki mindenkit irányítani akar" dumája is, mivel pontosan ezt csinálja ő is.

répakörte 2011.04.21. 22:46:46

@Drinking Dorithy: Ne fesd az ördögöt a falra! :)

énszóltam 2011.04.21. 22:47:06

@szepi79 - Harciteknős idomár:
még kiesett az a srác a kezdő tízből akit a Gábor dobott ki a Jenny mellől a védettséggel, de ő olyan súlytalan volt hogy a nevére sem emlékszem

ja a Robi gyerek most már minek alkudozik a Szandrával azt elbaszta már, azt mondjuk nem értem, hogy miért gondolják azt, hogyy akivel erős párt alkotnak azzal feltétlen egy szobában kell lenni, az lenne az igazán erős páros ahol mindaketten mást tartanak maguk mellett, csak ahhoz aztán nagyobb ármánykodás kéne:)))

beacska 2011.04.21. 22:48:11

nem értelek titeket. Miért becsicskulás, amit Robi tett? Szandra kérte rá, Ádám kérte rá, és útban volt neki Niki bugyija felé.
Megmondta Szandrának, nincs kedve egyedül ülni egy sarokban Szandrával.
A beharangozó szerint úgy döntött, ha Krisztiánnak bejött, neki is: egy kicsit használja Szandrát, amíg nem lányok jönnek be.

Néha szánalmasnak találom szegény Szandrát...

répakörte 2011.04.21. 22:48:52

@Ditti82: Nem mondtam, hogy Niki mögé álljon. Akkor is robbantott volna, ha pl Kriszta vagy Jennyke mögé áll.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 22:53:27

@GL-581 g: "A maszkos lány hosszú fekete hajú, "gyönyörű barna szeme" van. Kriszta is lehetne, de a karja alapján Pókmajom pozitív. :D "

Szerintem is Szandra. A ruhája a következő képen a szobában mintha ugyanaz lenne, vagy nagyon hasonló.

Ez a Jenni a maradék szimpátiámat is eljátszotta. Biztos arra várt, hogy Kristóf majd pitizik neki, mert bent tartotta. Még jó hogy nem hisztis!

*jinx* 2011.04.21. 22:54:00

@beacska: Mert azt tette, amit a Don mondott neki. Mert barátkozni és megfelelni akar játszás, nyerés helyett.

Egyre unalmasabb már így... :/

Skanoja 2011.04.21. 22:55:03

Pókmajom tipikus példája az olyan kisebbségi komplexusos embernek, aki irtózatosan kompenzál. Semmit nem tud felmutatni azon kívül, hogy szájhősködésével és nárcizmusával próbálja igazolni önmagát. Furcsa, hogy van aki bedől még ennek. Pedig színtisztán látszik (főleg a Krisztiános jelenetek után) hogy ő nem ERŐS, és főleg nem ERŐS játékos, max az akar lenni. De a nagy terveiből SEMMIT sem tudott megvalósítani. Pedig hát de sokat bejátszották tőle a "hatalmas pisztítást fogok véghezvinni!Hatalmasat!" - mondatokat. És mindenki (nézők) el is hitte neki.

Nagyzee 2011.04.21. 22:57:09

Egyszerűen még elképzelni sem tudom, hogy az amerikai és skandináv verziókban is ennyire kicsi lett volna a mozgás. A 10 kezdő játékosból még bent van 7, ami röhej. Nagyon durván összezártak, az újaknak szinte esélye sincs. Az öngyilkos Levit leszámítva kezdő játékost eddig csak védettséggal raktak ki. (Ill. Tünde Danit hasonló kivédhetetlen módon.) Úgy látszik, majd csak a végén esnek egymásnak, addig meg leginkább csak az epizodisták jönnek-mennek majd továbbra is. (Azt sem értem, hogy mi értelme volt embereket bedobni mindössze 1-2 napra bármiféle esély nélkül háttérdísznek.)

Mindenesetre kezd nagyon unalmas lenni ez a Mindenki vs. Pókmajom felállás. Pókmajom is csapnivaló főgonosz. Szinte semmi érzéke nincs az intrikáláshoz, fél nap után átlát rajta az összes újonnan bekerülő szereplő is, valamint teljesen ellenszenvesen viselkedik, úgy meg lehetetlen bárki bizalmába is beférkőzni. Mondjuk legalább a védettségével csinált valamit, de azóta csak a szerkesztők kegyéből van bent. Ha nem folyamatosan fiútöbblet lenne már három hete, már régesrég hazazavarták volna. Az egyetlen, minimális esélye, hogy valakit sikerül ingyen szexszel behálóznia, de az már Krisztiánnal sem működött. Még ez sem.

beacska 2011.04.21. 22:57:09

@*jinx*: igen. és Szandra is ezt mondta neki!
És valljuk be, ez egy logikus lépés volt.

Lehet, hogy számodra unalmas, de reálisabb, mint bármilyen más lépés

Solid214 2011.04.21. 22:57:22

@Skanoja: hát, először is, nem áll be nyalni a király talpát (aki szintén semmit sem csinál szvsz csak röpteti a nagy szavakat és kavicsozgat), merthogy gyakorlatilag ezt csinálja rajta kívül mindenki. Talán Gábor meg Alíz nem egy mohó seggnyaló még, de ők sem mernek nyíltan ellenszegülni a Don tekintélyének.Póknak viszont van pofája ellenpólusnak lenni (még ha magányos is :)), kimondani, hogy nyerni szeretne - miközben Ádám és Dani egymás farkát szopják, miszerint boldogan átengedik a győzelmet és a lóvét a másiknak. Szandra pedálozik, hogy maga mellé állítson embereket, de erre csak az újaknál van esélye, nyilván, mert a régiek naphosszat a király előtt térdelnek.
Ezen az alapon meg lehetne azt is kérdezni, hogy mit csinál a Don, vagy a mucsai tom selleck.

Skanoja 2011.04.21. 22:58:57

@Nagyzee:
teljes mértékben egyetértek mindennel amit írtál.

bonobo11 2011.04.21. 22:59:06

@beacska:

Robi viselkedésével nem lett volna gondom, ha nincs védettsége. De így, hogy a legerősebb sem tudott volna mit kezdeni vele, ha mellé áll, csak hazamenni, mert Robinak védettsége van így más a helyzet. Már délután írtam, ha kiejtette volna Ádámot max. Kristóf és Dani haragudott volna, Niki meg egy napig talán duzzog, aztán úgy lett volna vele, "-jövőhéten lányok jönnek ,úgyhogy kussolok és maradok Robi mellett". Krisztián, Szandra, Gábor, Aliz tapsikoltak volna ha Ádám kiesik, Robit nem esett volna ki. Dani meg Kristóf meg főhetett volna a saját levében a sértődős Jenniferrel, meg Krisztával.

Skanoja 2011.04.21. 23:00:54

@Solid214:
Az a baj, hogy csak POFÁJA van, semmi más. A bátorság itt már rég nem elég. Előttem itt szépen megfogalmazták, hogy "teljesen ellenszenvesen viselkedik, úgy meg lehetetlen bárki bizalmába is beférkőzni."
Ilyen borzasztó picsogással és kétszínűséggel tényleg senki nem fog benne bízni, az újak közül is mindenki hamar átlátott rajta.

Summerwine 2011.04.21. 23:01:22

Miért nem köszönt el Krisztián Nikitől? Lehet, hogy mondta, csak nem értettem...

Dani arcát láttátok, amikor vmi légy vagy párválasztóra beszökött madár röptét figyelte?

*jinx* 2011.04.21. 23:02:11

@Solid214: Lehet, hogy nem nyal segget Alíz, de nem tudja hogy feleljen meg a királynak. Nagyon gáz volt, ahogy magához hívatta a don, mert szót mert váltani Szandrával! Nincs abban a lányban semmi önérzet. Én nem vágom miért félnek ennyire gülüszemtől.

Edecker Bürger 2011.04.21. 23:04:45

@Solid214: + 1. Robitól többet vártam. Unom Ádámék önelégültségét, főleg, mert azt hiszik, milyen nagy ászok már ők. Kristóf azért hiányzott volna, Dzseni mégis azzal dobott volna nagyot. Ez így kezd ellaposodni.

beacska 2011.04.21. 23:06:32

@bonobo11: Szandra alighanem azoknak szimpatikus, akik úgy látják, hogy Ádámnak haza kéne mennie, mert akkor húú, de jó lenne.
Robi nem így látta, és én sem. Változatlanul nem azt tartom a legjobb "taktikának", hogy beleszarni a lecsóba. De ez habitus kérdése. Tehetünk úgy, mintha az embernek nem volna szüksége "emberi" kaocsolatokra, de az nem életszerű. És Szandra is baromi szarul érzi magát emiatt a bőrében. Ezért ugrál a szeme beszéd közben, babrál a hajával, és billeg a lábán: nem jó neki a szitu, amibe saját magát keverte.

*jinx* 2011.04.21. 23:06:36

@Edecker Bürger: Ha sikerül Pókot kiejteni akkor tényleg nagyon uncsi lesz.

Dani visszaküldésének nem volt túl sok értelme

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 23:06:55

Tulajdonképpen nem az a játék lényege, hogy az eredeti választott embereknek sikerül-e összetartania és bent maradnia a közben érkező kísértések képviselő játékosok ellenére? A jövevényeknek meg ennyi esélyük van, vagy hamar szétszednek egy párt vagy mehetnek. A kezdő embereknek nagyobb az esélyük, de ki vállalná az elején bemenni, ha nem így lenne?
Ha sikeresen összetartanak a kezdők, akkor a nézőknek unalomba fordul/hat, ezért nem érdemes sokéig húzni a végét, el kell kezdeni a létszám csökkentését.

Nagyzee 2011.04.21. 23:07:30

@Solid214: Megint? 3 egymás utáni héten volt fiútöbblet a párválasztón. Mégis mit akarsz még? Ez is csak azért volt valszeg, hogy kicsit tovább benttartsák Szandrát.

Aki mellesleg semmi értékelhetőt nem csinál, amióta a védettségével kitette Katát, csak ellenszenvesnek mutatja magát. Ami remek taktika egy párokon alapuló játékban. NOT. Az újak behálózásában is remek. Ezen a héten pl. ugyanazt előadta mindkét újnak, azok meg szépen megbeszélték utána, hogy "höhö, neked is azt mondta a Szandra, hogy állj mögé, mert benttart?" Szopó.

Edecker Bürger 2011.04.21. 23:09:29

@*jinx*: Én, mint már korábban kifejtettem, sokakkal ellentétben még drukkolok is Szandrának. Mint Dögnek is. Amikor Danit visszahozták, azt hittem, lesz majd valami jó kis csavar. Nem lett. Egy ideje reménykedek, de mindig csalódnom kell. Új bejön, új megy. Ennyi.

RedHotTears 2011.04.21. 23:10:21

@Solid214: épp ezt akartam kérdezni, ha felmerül, mit csinál a pók, az miért nem kérdés, hogy mit csinálnak a többiek? Nem is értem, miért jó a nézők közül bárkinek a hetek óta bámult arcokat újabb hetekig bámulni, amint nem csinálnak semmit a hajgumilopkodáson, bajusznövesztésen kívül.

Solid214 2011.04.21. 23:11:46

@Skanoja: nem azt mondtam, hogy egy kombinatorikai zseni :) vagy hogy szimpatikus, hanem hogy tesz valamit a győzelem érdekében, a saját eszközeivel - ezt most ne részletezzük :) A többi lány csak elevezget a párja farvizén, picsog, hisztizik, stb. Arról nem is beszélve, hogy már az első perctől kurvának kiáltották ki, de onnantól meg főleg, hogy Levi gatyáját megszerezte. De ez volt a küldetése a bennmaradásért, könyörgöm. Nem olyan könnyű feladatot kapott, mint pl. a Pápa, hogy a rá egyébként is párás szemmel bámuló Krisztát állítsa maga mellé, vagy hogy viselkedjen gyökér módon, mint Dörmögő Dömötör...
A stílusa tényleg szar, de legalább próbálkozik...

beacska 2011.04.21. 23:12:41

szegény Kristóf jól beletenyerelt a Jennybe! remélem, jön egy normális új csaj, és gyorsan lecseréli.

Amúgy Toldiról még nem szólt senki: szerintem ügyes volt, jó volt a helyzetfelismerése (amit nekünk mutattak), nem rajta múlott

*jinx* 2011.04.21. 23:13:10

@Edecker Bürger: Remélem tanulnak belőle a szerkesztők és a következőt majd izgalmasabbra + eseménydúsabbra készítik. :)

Skanoja 2011.04.21. 23:13:52

@beacska:
Igen, igazad van. Az egy dolog hogy mit mond az ember (jelen esetben Szandra) de a testbeszéd többet elárul. Pl. azt hogy neki sem jó hogy mások utálják. Lehet ezt mondogatni, hogy "nem érdekel" de igazából nehéz elhinnem hogy teljesen függetlenedni tud a dologtól.
Taktikának meg tényleg nem a legjobb az első körben megutáltatni magad a kemény maggal. Először össze kell velük dolgozni, vagy legalábbis úgy tenni,összebarátkozni 1-2 emberrel, aztán meg mehet a taktikázás. Kapcsolatok nélkül nehéz taktikázni (lásd, Szandra).

bonobo11 2011.04.21. 23:14:01

@beacska:

A kezdeti időkben én is bírtam ezt az Ádám féle taktikázást, de az első pár hét után meguntam, mert szerintem pont visszafog mindenkit. Hiszen ha ő valakit megbélyegez, akkor az a csapat számára tabu. Azt utálni kell.
Szerintem, ha Ádám hazamenne akkor mindenki megváltozna, nem maradna meg a mag ami mindent irányít, szerintem ez izgalmasabb lenne. Paraszt Dani is a fekvés helyett rá lenne kényszerítve, hogy csináljon valamit, hogy bennmaradjon.

RedHotTears 2011.04.21. 23:15:36

@beacska: nem arról van szó, hogy Szandra szimpatikus, nagyon nem. Csak nem vagyok kíváncsi 10 ember nyaralására, mert ez egy showműsor. Ki nézte volna a Dallast Jockey nélkül?

Edecker Bürger 2011.04.21. 23:16:14

@*jinx*: Áhhh, már nem bízom ebben.
@beacska: Toldi a lehető legjobb döntést hozta. Még be is jöhetett volna neki. De nyafi kisasszony "majd máskorra" lesz bátor. Vagy nem.

Skanoja 2011.04.21. 23:17:07

@Solid214:
igen, ez az egy dolog, ami a többi játékos fölé emelhetné...viszont! Vegyük észre, hogy akinek biztos párja van (Jenny, Niki, Kriszta) nem szorul rá egyelőre hogy taktikázzon, játsszon, vagyis csináljon valamit. Szandrának meg rá van szorulva hogy próbálkozzon, hiszen biztos párt kell szereznie.

Edecker Bürger 2011.04.21. 23:18:58

De tényleg: kérem az érveket, a Don mitől érdekes, több rész óta milyen érdekes dolgot tett. Vagy a Dani. Ja, bajusz.

répakörte 2011.04.21. 23:21:15

@bonobo11: Húú, de egyetértünk! :)

bia79 2011.04.21. 23:21:26

én is sajnálom, hogy Robi nem mert robbantani, mert tényleg sokat laposodott a héten a műsor. ettől függetlenül Krisztián távozásának örülök, rettentően idegesített már, talán még a megboldogult Szöszinél is jobban :)

Gábor maradása miatt meg akár örülhetnék is, de valójában tökmindegy, bent van-e, úgysem mutatják soha...
amikor bejöttek a párválasztóra, döbbenetes volt, hogy minden egyes fiú arcát bevágták közelről, kivéve Gáborét. ezután 3-as csoportokban mutatták az egymás mellett álló fiúkat, a középtájon ácsorgó Gábort ismét kihagyták. pár másodperccel később kettes blokkokban láthattuk a veszélyeztetett egyedeket, mondanom sem kell, Gábor ugyancsak kimaradt :)
ki elől vagy miért bújtatják ennyire? elvileg most fejre sem esett, az orrán sincs tapasz, és a hülyegyerek szerkó (lehetőleg sapkával/kalappal kombinálva) is elmaradt. tényleg nem értem... :)

Alíz aranyos volt, hogy annyira örült Gábornak... igazán láthatnánk néha hét közben is azért, mit csinálnak vagy nem csinálnak együtt :))

Beszeszke, a tipped megint nem jött be :D

Edecker Bürger 2011.04.21. 23:22:25

Mostanában a Kristóf az egyetlen, aki valamilyen szinten szórakoztat, imádom a dumáit, a hajgumis parája meg sírva nevetős volt.

Solid214 2011.04.21. 23:24:22

@*jinx*: ahogy mondod, Alíz helyében elküldtem volna a Dont az anyjába, de semmi feszkó

*jinx* 2011.04.21. 23:24:30

@bia79: miért idegesített Krisztián? :) OK bunkó volt, de legalább próbált játszani. Én sajnálom, h ő ment. Jobban örültem volna MadárDaninak. :P

Én tippem se, biztos voltam Gábor kiesésében amiatt amiket írtál (h alig mutatták a héten)

répakörte 2011.04.21. 23:27:12

@bia79: Én is hiányolom Gábort a képernyőről. :)

RedHotTears 2011.04.21. 23:28:14

@Skanoja: ez a taktika Szandrának eleve esélytelen volt, mert nem volt senki, akit akkoriban ki akartak volna tenni a lányok közül. Beszélgethetett és barátkozhatott volna napestig, akkor is őt küldték volna haza. Lehet hogy rosszul emlékszem, de nagyon nem is ajánlgatták neki, hogy hova álljon a védettségével, csak azt, hogy hova NE. A fenyegetésen kívül mást nem kapott.

Solid214 2011.04.21. 23:29:11

@Nagyzee: Hogy mit akarok még? Hát ármányt, cselszövevényt és kakit :))) nem pedig egy, I. Don uralkodásáról szóló bazi unalmas dokumentumfilmet.

RedHotTears 2011.04.21. 23:33:08

@bia79: Gáborral én most úgy voltam, adok neki egy hetet. A jövő héten már tőle is elvárom, hogy aktivizálja magát, különben bekerül a nem kár érte csoportba.

RedHotTears 2011.04.21. 23:39:10

@*jinx*: Krisztiánról én azt írtam korábban, ő az akiről simán el tudom képzelni, hogy a kinti világban, amikor nincs rászorulva, akkor is megdugná a legjobb barátja nőjét is lelkiismeret-furdalás nélkül. Ha valaki, ő biztosan nem ismeri a lojális szó jelentését.

Varbaro 2011.04.21. 23:49:35

Robi hülye volt.
Most mitakar, öribarit? 5ös öribari páros már elég nehezen kivitelezhető.

A végén Toldi mondta meg a tutit, az Ádám féle 4 párt ! védettség ! nélkül nem lehet robbantani.
Ergó következő hetekben Robi bukja a projektet, szevasz tavasz van. Jónagy lúzer ezis.

Solid214 2011.04.21. 23:53:22

@RedHotTears: ugyanezt gondolom megboldogult Krisztiánról én is. Dehát végülis megmondta már az intro-ban, hogy a cél a Csudálatos Pénisz szabadon engedése és minden nő meghegesztése a hotelben... hát, sokmindent ő sem vitt végbe a nagy álmokból, bár kétségtelenül eredményesebb volt, mint Pitta, aki hasonló tervekkel érkezett. Jóccakát :)

bia79 2011.04.21. 23:55:07

@*jinx*: igazából nem tudom, valamiért irritált, ahogyan beszélt vagy nyilatkozott... a hangsúlyai, a mimikái, ahogyan tartotta a fejét nyilatkozat közben... :)) dehát pont ettől szép, hogy van, akinek meg ő jön be, és Gábortól kap gutaütést :)

@RedHotTears: az a baj, hogy egyáltalán nem biztos, hogy nem aktivizálja magát. ott volt Levi nyilatkozata, hogy mennyit szívatták a játékostársaikat, folyton azon járt az agyuk Gáborral, kit hogyan tréfáljanak meg, hát, láttunk ebből bármit is? (persze az is lehet, hogy Levi túloz, de nem hiszem :D) Krisztián is most búcsúzásnál azt mondta Gábornak, hogy jókat hülyéskedtek vagy ökörködtek együtt... nem vagyok biztos benne, de azt hiszem, a képernyőn még beszélgetni se nagyon láttam őket egymással... :)

indítványozom, hogy ha vége lesz a műsornak, indítsanak esténként egy olyan sorozatot, ahol nem a kombinálást, taktikázást, nyilatkozatdömpinget mutatják, hanem azt hogy valójában mit csináltak együtt bent a lakók :)

ő-szinte 2011.04.22. 00:13:03

Nárcisztikus, önérzetes Kristóf és kényes, nyafogó Dzsenni pont megérdemlik egymást! Zsák a foltját... az pedig különösen vicces, hogy nem látják a fától az erdőt (hogy elcsépelt de igaz közhelyekkel éljek).

Veder1 2011.04.22. 00:13:26

Nekem a kedvenc játékosom Ádám (igen vállalom, vessetek a mókusok elé), de hogy lehet valaki ilyen ostoba, hogy azt mondja, ha Robespierre beáll Nikoletta mögé, akkor ő is oda áll! Hát Nem emlékszik, hogy olyan nem lehet (bár az ÉH-ban minden megtörténhet, broáf...) mert a védett automatikusan ejti a a másik embert?!

ő-szinte 2011.04.22. 00:15:42

Nyugi, az én kedvencem is Ádám. És gondolom, vannak ezzel még így néhányan...

Veder1 2011.04.22. 00:40:11

Jenny mekkora ribanc volt már a választáskor! Látszott rajta, totál büszke magára, hogy befenyítette Kristófot.

Jozeph Pelikahn 2011.04.22. 00:47:08

@Vödör: Tényleg nem érted? Oda áll = önként hazamegy inkább.

Veder1 2011.04.22. 00:49:57

Pókmajomról nekem folyamatosan ez ugrik be:

"Psychopath: The prototypical psychopath has deficits or deviance in several areas: interpersonal relationships, emotion, and self-control. Psychopaths gain satisfaction through antisocial behavior, and do not experience shame, guilt, or remorse for their actions.[12][13][14] Psychopaths lack a sense of guilt or remorse for any harm they may have caused others, instead rationalizing the behavior, blaming someone else, or denying it outright.[15] Psychopaths also lack empathy towards others in general, resulting in tactlessness, insensitivity, and contemptuousness. All of this hampers their tendency to make a likable first impression"

Ljubica 2011.04.22. 00:51:30

@Edecker Bürger:
Kristóf: +1 :) A képzavarai már-már szakácsbéla-szerűek. :)
Ez Kristófnál annyira rossz, hogy már jó. :)

Veder1 2011.04.22. 00:55:40

Jozeph Pelikahn de később láttam, hogy így értette, csak volt már Donnak néhány félrelövése, és meglepődtem...

Ljubica 2011.04.22. 00:58:52

Nem tudom, ki virraszt még e kései órán az éjszakai műszakból, de szeretném felhívni a figyelmet valamire:
HÉ elsütötte az első viccét a műsorban!!!
"Dani, jól néz ki a bajszod. Nekem azért tetszik, mert az egyik kedvencemnek, Freddie Mercury-nak is hasonló van..."

Méghogy T69-es... Micsoda kifinomult humorérzék... :))

makijoe 2011.04.22. 01:00:59

HÉ-n amúgy ennek a postnak az első képében ne az amforaruhát (kopirájt feljebb) hanem valamelyik előző ruha által hagyott barnulási csíkot vagy miakukacot nézzétek, gyönyörű, lealapozhatták volna azért

Veder1 2011.04.22. 01:12:51

HÉ az ÉH visszafelé :D

bazz, fáradt vagyok...

_Molly 2011.04.22. 01:33:13

@Ljubica: Ja-ja, tényleg, hogy ez mekkora egy ciki szöveg volt, majdnem hátast dobtam. HÉ-hez még nem jutott el a hír, hogy a kedvence már rég meghalt? Freddie Mercury már nemigen hord semmilyen bajuszt.:(((

Ljubica 2011.04.22. 02:06:30

@_Molly:
Ööööööööö...izé... én nem azon nevettem.
süti beállítások módosítása