Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x26 - Showtime!

2013. március 20. 17:00 - tedy

Mielőtt bármibe is belekezdenénk, mindenképpen szeretnék egy rövid köszönetet mondani a sorozat stábjának, valamint kifejezném szívből jövő gratulációmat is, hiszen ez a kis csoport napról napra végrehajtja azt, ami csak kevés szervezetnek vagy embernek sikerül élete folyamán. Minden egyes epizóddal egyre lejjebb és lejjebb izzadják a magyar médiakultúra fogalmát és jelentéstartalmát ezzel a varázslatos műsorral. És Te, kedves néző, minden nap azt hiszed, hogy ez volt életed legrosszabb (és valamilyen oknál fogva legszórakoztatóbb) negyvenakárhány perce, de aztán jön a másnap, leginkább a másnap este, és IGEN! Újra és újra bebizonyítják, hogy mindig lehet pocsékabbat alkotni, egy, már amúgy is borzalmas alapanyagból. Viszont, ha megfogadtok tőlem egy tanácsot, a kedd esti részt mindenképpen nézzétek végig, mert nálam ez már verdesi az emberi tűréshatár legalját.

Rögzítés-65.jpg

A tegnap esti dráma után jelenleg ott járunk, hogy VV Ancsit kőkeményen kiutálták a villából, aki jobb megoldást nem találván Tudjukkihez menekült. Otthon emiatt persze áll a bál, Lali nagyon szomcsi, nem tesz jót kedves kis lelki világának ez a sok kegyetlenkedés (gondoltál volna erre akkor, amikor 3 szűzprostival összeköltöztél). A konyhában konfrontálódás, Dzsó színre lép, hiszen korábban kifejtette, nem akar erről többet hallani bájos kis kúriájában. Ez a jelenet már csak azért is izgalmas, mert gyakorlatilag mindenki egyszerre beszél (dramaturgia:  ÜLJLEEGYES!), és a káoszt végül is a csengő szó töri meg. Lehetett találgatni, hogy hú, ez most vajon ki lesz, és bár őszintén reménykedtem, hogy valamilyen baltás gyilkos, aki gyermekkorában elszenvedett traumái miatt életképtelen huszonéveseket gyilkol, végül mégiscsak Pornós Vivi érkezik a villába (senki ne mondja nekem, hogy nem olyan a feje, mint Angelina Valentine-nak...). A kis csitri persze rögtön rástartol Anikó frissen üresedett szobájára, ami még gyakorlatilag ki sem hűlt. Marci rátör Vivire a fürdőben, hogy ugyan beszéljék már meg ezt a kis látogatást, és hirtelen jött ittlakási kísérletet, ami nyilván semmi izgalmassal nem végződik. Azonban a vita közben elhangzott mondatok közül kiemelnék egyet-egyet - nem elemzés, pusztán figyelemfelkeltés szempontjából. 1. Vivien felháborodik azon, hogy Marci benyit a fürdőbe, hiszen éppen FÉLMEZTELEN (türcsiben áll). Nem tudom emlékszünk-e arra a momentumra, amikor Vivien egy szál tangában és csecsfékben lovagol Tudjukkin mindenki előtt, cseppet sem mutatván ezen szemérmes oldalát. 2. Marcitól megtudjuk, hogy Vivien KATOLIKUS.ISKOLÁBA.JÁRT. Ja, és egyébként azért jött fel Bp-re, hogy Go-go táncos legyen, tökre össze lehet egyeztetni a kettőt!

Rögzítés-60.jpg

Ugrunk kicsit Anikó nyomorára: Tudjukki lakótársa egy "hölgy". Ez a "hölgy" engem félelmetesen emlékeztet egy karakterre, akit mintha már láttam volna megjelenni az RTL Klub színei alatt. Ez a "hölgy"erotikus fényképekhez áll modellt. Ez a "hölgy" bántóan ellenszenves, alpári és közönséges. Ennek a "hölgynek" a teste 70%-a nem vízből, hanem szilikonból áll, és teljesen véletlenül ezt a "hölgyet" SZANDI-nak hívják... Nem ismerős ez egy kicsit? Kedves stáb? Kásztingosok, rendezők, forgatókönyv írók..? Nem? Furcsa... Majd csak eszembe jut valami...JA! Hogy ezt a poént már egyszer ellőttétek a Való Világ alatt! Semmibaj, a szánalmasság létráján a fokokat már csak értetek faragják a lélektelen goblinok. Szandi nyilván utálja Anikót, és nem akarja, hogy odaköltözzön, Tudjukki meg folyton szexuálisan zaklatja szegény lányt. Brühü.

Rögzítés-6.jpg

Anikó és Marci találkoznak, hogy elbeszélgessenek a történtekről (megfigyeltétek, hogy itt mindenki utólag szeret csak megbeszélni mindent?), de viszonylag hamar kiderül, hogy VVAncsi Tudjukkinél húzza meg magát. Marci persze ideges lesz, elviharzik, majd a munkanélküli, gyakorlatilag hontalan exbarátnőjével még a férfias teáját is kifizetteti. A villában eközben elkezdőik a Lakógyűlés Number 2, ahol Vivien lakhatását bocsájtják szavazásra. A szenátus 3 igen, 2 nem és egy tartózkodik szavazattal elfogadta a kérelmet. Dzsó löki is a szabályokat: Vivien próbaidős, nem hányhatja szét újra a budit, és hát mind tudjuk, hogy a papa nagyon smekker (bizony, van ilyen szó) a pénzre, szóval időben fizessen.

Rögzítés-16.jpg

A lányokkal karöltve Vivien el is indul munkát keresni (kis ferdítés, hogy nála az állásinterjú annyit tesz: berombolunk a Symbolba, ahol vonaglunk egy keveset egy téglanyakú főnök előtt, és már mehetsz is este rázni a ... két szép szemedet). A kislány álma teljesül, nyálcsorgató vadidegen faszik előtt csinálhatja azt, amit szeret (gogodánszer), táncol, bulizik, pasizik, és még pénzt is kap érte! Este tehát indulhat a party, de hogy ne maradjunk könnyek nélkül - már legalább 10 perce nem sírt senki, betoppan Anikó, és próbálja visszakuncsorogni magát, több-kevesebb sikerrel. Mondjuk úgy, rohadtul nem érdekelt senkit. Jó, Vörit persze igen, de az ő kis leszbikus teste ki van éhezve a drámára, és a "figyi, beszéljük meg!" mondat is az ő szájából hangzott el eddig legtöbbször. Nyilván Anikót sem hatja meg ezek után a Vöri monológja, sírva elrohan, a többiek pedig hálából elmennek bulizni.

Rögzítés-24.jpg

A partyban nem csak Viviennek érzi jól magát seggriszálva pár olcsó statisztával a színpadon, Ritának is bejön az élet. Egy kigyúrt, "nemeléghogyfehérdemégtapadis" pólós gorilla rámozdul, koktéloznak, enyelegnek, tánci-tánci... (eközben vágókép: Anikó sír egy padon és nagyon de NAGYON szomorú, mutatja ezt az, hogy felhúzott lábakkal ül…). Marci közben az alkohol hatására kezdi elveszíteni a kontrollt a teste és elméje felett - én legalábbis ezzel magyaráztam a lányos hisztijét, hiszen épeszű, józan ember ilyen nem sűrűn csinálna. Lerohanja a gorillát és Ritát, hogy ugyan mi a francos francokat képzel magáról, egy szórakozóhelyen rányomul egy lányra?! :O DISZNÓ! Az enyelgő, langyi gorillát leválasztja Ritáról, jön a löködés-böködés, de a szekusok sem restek, ki is baszarintják mindkettőt (a gorilla marad persze) élből ebből az elit klubból.

Rögzítés-36.jpg

Hazafele utat egy szál kussban töltik el. Otthon aztán Marci féltékenységének ad hangot, Rita kiosztja, hupákolnak egy sort, aztán meg BEEEMMM, amire mindig is vártunk: egy csók és sok más mindent, vetkőzés, csak úgy fröcsögnek a ruhák szana-széjjel. És ez amúgy nem mellesleg a világ leg-anti-erotikusabb jelenete, mert így nagyjából a mopszok smárolnak, nem az emberek...

Marci utolsó mondatát a közösülés előtt meg nagyjából 16x visszahallgattam, de még mindig nem értem mit mond, alább várom kommentben a megfejtéseket, ne hagyjatok ilyen kétségek között!

Rita: -Marci, nem kellettem neked, jó? Akkor mostantól mindenki meg fogsz verni, akivel szóba állok? Mi bajod van neked?

Marci: -BFWIFUGVKLCBBL kellesz….(és felcsendül a romcsi zene.)

Rögzítés-41.jpg

Záróakkordként pedig egy kis előzetes, melyben Vivien ledérségéről, Dzsó keménységéről, Anikó pedig életképtelenségéről tesz tanúbizonyságot.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2013.03.20. 18:07:21

Jó lett! :)
A zárócsókon ki kellett mennem a mosdóba!

kozi001 2013.03.20. 18:09:09

Az se volt semmi ahogy a partykirálylány Vivient 2 perc csípőrisza után felvették a Symbolba! :)

dex.ion 2013.03.20. 18:34:17

nem nézem a műsort, de most a kedvedért rákerestem. egyszer néztem csak meg ezt a 4 perces videót, kétszer amúgy se bírtam volna, ez vmi szörnyű. a srác azt kérdezi, "honnan veszed, h nem kellesz?"
szívesen.

maxwell murder 2013.03.20. 19:36:31

arról nem akarsz esetleg egy postot írni, hogy a ennek a műsornak a facebook oldalán miféle postok jelennek meg és, hogy a kedves rajongók miket kommentálnak?:) a 90%-uknak fogalmuk sincs, hogy ez egy megrendezett sorozat, frankón azt hiszik, hogy ez most történik. azon csodálkoztam eddig, hogy nem akarnak sms-eket küldeni. ja igen, a megfejtés pedig:

"Ki mondta, hogy nem kellesz?!" - ezt mondja Marcell.

MAJOMBEFOGÓ (törölt) 2013.03.20. 20:31:58

@aggyistenbiri: én is most néztem meg mik vannak ott,hááát érdekes xDDDDDDDDDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 20:38:10

@MAJOMBEFOGÓ: először kifolyt a szemem, utána kifolyt az agyam (ja, az nem tud, mert vitrinben tartom, nehogy elkopjon. Szia, Pácsó)
abba a fürdőszobába csak páncélban tenném be a lábam. Én hibám, tudom.
off
nekem eddig tedy hv-ja tetszett legjobban, a többieké is jó.
on

kozi001 2013.03.20. 20:42:32

Úgy látom Vivien sztahanov és hazaviszi a munkát! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 20:46:15

@kozi001: :DDD a nap poénja (nálam, de nekem alacsony az ingerküszöböm. Bizonyára)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 20:57:30

@Pácsó Ármándó: ez alap, mindenki tudja, aki egy kicsit is ismer! a zárójelben írt mondat ezt volt hivatott közölni.
most boldog tetszik lenni? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 21:09:56

@Pácsó Ármándó: pedig ma van a Boldogság Világnapja. (nekem csak úgy említették, onnan tudom.)

Pácsó Ármándó 2013.03.20. 21:13:31

@aggyistenbiri: Nem akarok itt offolni Boldogságom!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 21:43:05

@Pácsó Ármándó: Megértem. Offoljuk szét mondjuk a Grimmet! Nem neked való az a sori, de talán befogadnak minket. :) Átmenetileg.

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2013.03.20. 23:12:54

Hmmm...
Szar sorozathoz írástudatlan, félanalfabéta, szar blogger jár.

Minden a helyére került.

sas eve 2013.03.21. 06:38:41

BSZV! Hülye vagy? Sztem jó a blog,ebből a szarból ennyi a maximum,amit ki lehet hozni. Kórházban fekszem,a kórteremben mindenki ezt akarja bámulni,és mint már írtam,érzem,h sorvad az agyam,miközben ezt a fost kell hallgatnom,mert olvasás közben a hangok néha beszűrődnek.
"Ki mondta,h nem kellesz?"

Pussy Riot (törölt) 2013.03.21. 08:09:45

Susogós Mackók!
Na az a reality.
Hihi!

hot-spot (törölt) 2013.03.21. 08:42:27

Nem mindenki szarja le Anikót,mert a pasim pölö rendszeresen kiveri rá.)

Bogyedli 2013.03.21. 09:27:00

Én most már kíváncsi vagyok, hogy pontosan milyen kapcsolatban áll Szandi2.0 Kristóffal, mert mindig csak azt hajtogatja mindenkinek, hogy "a fantáziádra bízom". Remélem, valami sötét titok lappang itt! :D
MűvészMarci: "Honnan veszed, hogy nem kellesz?"

vomit 2013.03.21. 09:57:04

ne nezzetek ilyen fost, elrohad az agyatok

Exike 2013.03.21. 11:43:48

A műsor nézhetetlen, de olvasva mégis szórakoztató.

hannamontanna 2013.03.21. 12:36:37

Komolyan mondom ennyi picsogós, bőgős, hisztis csajt ritkán látni egy kupacban... vagy én járok máshova..:-) El se hiszem, hogy ezt írom, de a Szandi nevű csaj az egyetlen normális.

shimizu 2013.03.21. 14:08:31

mint köztudott, épp a katolikus iskolákban neveltetnek a legnagyobb ordas k*rvák.....

hannamontanna 2013.03.21. 14:30:07

@Bogyedli: ...Szandi az anyja lehet Kristófnak. Csak jó a plasztikai sebésze..:-)

egyemakisszíved 2013.03.21. 14:32:04

Anikó milyen hitelesen tudja eljátszani a lelkiismeret-furdalást meg a magányt! Az is tetszik, amikor Lali időnként ki-kibújik az osztály bohócának jelmezéből. Szeretem Kristófban is a finom távolságtartást, ami megkülönbözteti a szerepétől őt magát. Azt a kis mosolyt a szája szögletében, amikor osztotta az észt Zsófikának, hogyan kéne a kapcsolatukat felfognia. Gondolom, ilyenkor átvillan az agyán, hogy az ilyen duma 16 év és 90-es IQ feletti csajoknál azért nagy sikert nem hozna magával.

shimizu 2013.03.21. 14:43:13

tényleg azt mondta, h "honnan veszed, h nem kellesz?" csak az előzetesben láttam az ominózus egymásnakesést, de OMG elég is volt XD
süti beállítások módosítása