Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Honey Boo Boo színre lép 1x02 - Glitz, a csillámmalac

2013. március 16. 10:00 - triforce

Alana már kezd túl lenni a nyeretlen versenyen, mivel anyuka és Sugar Bear beígértek neki egy kisállatot. Georgiában vagyunk, úgyhogy bem hörcsögöt vagy papagájt kap, hanem kismalacot. Honey Boo Boo egyből elnevezi Glitzynek, mert majd együtt mennek a szépségversenyekre és jól megnyerik az összeset. Az is rögtön kiderül, hogy genderügyileg képzett a kislány: hiába derült ki a kismalacról, hogy fiú, ő azért is lánynak fogja öltöztetni. Hiszen egy kismalacnak se lehet megmondani, hogy milyen nemű legyen! Ha Miss Amerika nem is, ENSZ-nagykövet még lehet Alanából.

ep2_1.png

Sugar Beart küldték el a süldőért, ki mást, addig a nők otthon maradnak, hogy összerakják a malacka járókáját. Negyvenöt perc próbálkozás után feladják, szóval ezt is Sugar Bear csinálja majd meg. Meg is hozza a Posh Pig nevű helyről a malacot, ahol még indulás előtt be is festették a körmeit, egyik lábán lilára, másikon zöldre. Már kezdem nagyon sajnálni a kis süldőt. Nem csak a nemiidentitás-keresés nemes, de eléggé rögös útjára terelték, még egy Fradi-Újpesten is számkivetett lenne. Sugar Bear szerint Glitzy megtalálja a helyét a családban, ha kellően szeretik, játszanak vele és becézgetik. Anyuka már a „mama" szót véli kihallani a visításából. Alana rápakol egy tiarát is. Itt most indokolt az anyám borogass.

ep2_glitzy.png

Váltunk. Anyuka ugyanis etikett oktatót hívott Alanához, mert a legutóbbi verseny zsűrije szerint hiányzik belőle az elegancia. Pumpkint is beülteti anyuka, mert belőle is hiányzik. Meg is jön az oktató, de a malacsivítás miatt még be se tud mutatkozni. Máris kiül az arcára a zavar, ami jó sokáig ott marad. „Az egy kismalac? Aha, értem." Kezdi már kapizsgálni, mire is vállalkozott. Pumkin nem érti az egészet, elvégre ő olyan, mint egy trendi szövegszerkesztő: azt kapod, amit látsz. Alanának kb. fogalma sincs az egészről, annyit ért, hogy ez segíthet neki a következő versenyén.Szegény tanár próbál szót érteni a lányokkal, de szakmájának Mount Everestjével nem bír el, pedig már dudorodnak az erek a fején, annyira dolgozik, hogy ne meneküljön el sírva a Thompson-házból. A bevezető small talkot nagyon gyorsan elsüllyeszti Alana és Pumpkin, úgyhogy mennek is tovább az asztali etikett szabályaira. A tanár rá is térne a szalvéta ISO9001-es használatára, de Pumpkin leszarja az egészet, és belefújja az orrát. Hihetetlen profi a tanár, mert még mindig nem vágja bele a nagykést a csajba, csak egy nagy sóhaj mellett áttér a következő fejezetre.

ep2_3.png

Pumpkinnak bejöhet az óra, mert megkérdezi a tanárt, hogy ebbe az etikett izébe hogy férnek bele a hobbijai: puki, kaki, ilyesmi. Amit most a tanár arcán látunk, közelebb vihet minket Mona Lisa mosolyának megfejtéséhez. Arcára fagyott mosollyal menti a menthetetlen, de Pumpkin megérezte a gyengeséget, és lecsap: böfög egy jó nagyot és azt is a kamerába mondja, hogy amíg a Föld kerek, Pumpkin metánt ereget – és közben úgy dobálja a haját, mint egy szupermodell valami samponreklámban. Az órát sorsába beletörődve fejezi be a tanár, valószínűleg bekapott egy marék Xanaxot. Az óra végén azért csak kicsúszik a száján, hogy talán valamikor kéne még nekik egy óra. Aztán röviden el is röhögi magát. Ez már az őrület első jele. Alanát is megkérdezik, hogy mit szólt az egészhez. Most hangzik el az epizód második tételmondata: az etikett óra hülyéknek való.

ep2_4.png

Most anyuka életének egy meghatározó fejezetébe láthatunk bele, a spórolásba, ugyanis a háztartási cikkek és kaják péntekenként megrendezésre kerülő aukciójára megyünk. Nem teljesen értem a koncepciót, mert igaz hogy fél áron, de kétdoboznyi chipset és édességeket vettek. Ez ennyi volt, dánkesőn, biztos afféle homage volt ez a Discovery Channel árveréses műsorai előtt. Megyünk ultrahangra, Anna a harmadik trimeszterben jár, meglessük a hasában Kaitlyn Elizabethet. Anyuka aggódik a lányáért, mert tudja, hogy milyen, ha 17 évesen szül az ember lánya. Bár ő akkor már a második lányát szülte, és abba is hagyta miatta a sulit, míg Anna mindenképp lerakja az ottani érettségit. Ez is progresszió és anyuka szívből büszke lányára. Meghitt családi élmény az ultrahang, nincs baszogatás, nincs „miért voltál ilyen hülye lányom", csak szeretet és támogatás. Ilyenkor azért elgondolkodtató, hogy akkor a képernyő melyik oldalán is lehet jobb ülni. Megy még egy kis poénkodás, Alana is ultrahangot kér, hogy Chicken Nuggetset keressen a hasában.

ep2_chickennugetts.png

Az epizód az Alana és Glitzy között formálódó barátsággal zár. Ha így haladnak, többet lesznek együtt, mint a Gyurcsány-Molnár álompár. Kicsit évődik Alana Glitzy miatt, aztán befekszik mellé a járókába, és együtt elalszanak.

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foxglove (törölt) 2013.03.16. 10:09:48

már hónapok óta ezen gondolkodom, hogy ki a fasz az a Honey Boo Boo.
de most komolyan, ez honnan jött? ki ő? és miért csinálnak pont róla műsort?

triforce 2013.03.16. 10:20:07

"Elég jól leírja a várható produkciót, hogy a gyerekszáj/hűbazmegilyennincs élményre felfűzött Apró Szépségek c. műsorban fedezte fel a csatorna Alanát" - az első epizód hogyvoltjának legelejéről

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.16. 11:22:07

@triforce: pont tegnap futottam be egy cikkbe, ami ezekről a lényekről szól, és felkeltette a kíváncsiságomat. Nálunk hol adják?

foxglove (törölt) 2013.03.16. 11:33:52

@triforce: köszi, így már kezd világosabb lenni:)

MagicaDeSpell 2013.03.17. 14:27:15

Na nem mintha rajongó lennék, de úgy hallottam a TLC-n az előzetesben h ez a kis pislogó szardarab több tweet-et kapott mint amikor az amerikai elnökválasztás volt? :DDD

Erja24 2013.03.18. 07:27:14

Köszi a hogyvoltot:-)). Tegnap este futottam bele a legújabb részbe a TLC-n, de annyira szürreális volt, hogy nem hittem a szememnek...

AniBlues 2013.03.25. 09:38:16

Beteg világban élünk... de a HV nagyon jó. :) Megnézni viszont tuti nem fogom, elég csak elolvasni. :)
süti beállítások módosítása