Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Happy Endings - Fuss el véle! 1x03 - Barefoot Pedaller

2013. március 15. 13:00 - igenapu

Barátaink a reggelizőben ülnek, Max úgy zabál, mint egy disznó, a többiek rosszallóan nézik. Jane meg is jegyzi, hogy a földeken dolgozó parasztoknak kell ennyi kalória, akik aztán 12 órát güriznek, mire Max ártatlan arccal, viszont csámcsogva képes azt válaszolni, hogy végülis ráér. Dave felfedezi újságolvasás közben, hogy a régi kedvenc zenekaruk, a Barefoot Pedaller hamarosan koncertet ad, mindannyian lelkesek, el kellene menni. Kiderül, hogy Penny az együttes groupie-ja volt, illetve csak a Tommy nevű taggal kavart, szerinte a Jenny című számot is ő ihlette, a többiek unott arccal hallgatják végig az anekdotázást. Penny Alextől kérne segítséget, aki elvileg bizonyítani tudná, hogy Tommy bele volt zúgva Pennybe, azonban Alex nincs ott. Dave gyanakodva kérdi, tán csak nem miatta nem hívták Alexet reggelizni? Ááá, dehogy, felelik, majd mindenki elkezd készülődni, sürgős dolguk akad, Dave-et szinte betuszkolják a taxiba. Az időzítés remek, ekkor tűnik fel a sarkon a mit sem sejtő Alex és reggelizni invitálja a többieket. Persze senki sem eszik, kivéve Alexet, na meg Maxet, aki még mindig gusztustalanul tömi magát. Alex megemlíti a Pedaller koncertet, Max azonnal rávágja, hogy nem ér rá, kár, hogy még az időpont sem hangzott el, mondjuk megpróbál úgy tenni, mintha de, de nem.

31.jpg

Viszont betoppan Dave, aki a kulcsát keresi, el is képed rendesen, hogy a drágalátos barátai, aki az előbb még rohantak, most ott reggeliznek másodszorra az exével. Hangot is ad ennek, Jane megakadt lemezjátszót játszik (neeeem, mi?, neeeem, mi?), Max és Penny úgy tesz, mintha ma még nem is találkoztak volna, szegény Dave az Idétlen időkig-ben érzi magát. Mielőtt kitörhetne rajta a paranoia, Jane megkegyelmez és bevallja, hogy gáz, ahogy viselkednek, és ezért nem mernek közös programokat szervezni. Képesek bármin összeszólalkozni, és a vége mindig az, hogy egymás fejéhez vágják a múltbéli sérelmeiket. Szóban forgó párosunk ígéretet tesz arra, hogy mostantól nem lesz gond, sőt, a koncertre is elmehetnek együtt, mindannyian. A többiek úgy tesznek, mintha örülnének, de amikor Alex és Dave nincs velük, megegyeznek, hogy lerázzák őket. Mondvacsinált kifogásokkal lemondják a koncertet, Alex és Dave pedig megegyeznek, hogy ha már a többiek nem kérnek belőlük és inkább a koncertről is lemondanak, akkor majd ők elmennek együtt.

32.jpg

S lőn, még az utcán csinálnak egy közös képet, el is küldik az mms-t a barátaiknak. Majd néhány másodperc múlva hallják, ahogy az üzenetek szépen sorba beérkeznek, tőlük mindössze 5 méternyire. Iszonyú kínos, a másik négy tényleg ott áll a sorban, Max azt hozza fel mentségként, hogy nem gondolták, hogy ezek után képesek ketten is bevállalni az estét. Alex bizonygatja, hogy minden rendben lesz, Jane bulizni akar, ezért ultra cikisen viselkedik, pedig még nem is ivott. Bent ezt tüstént pótolják, rekordidő alatt hajtanak le jelentős mennyiségű tequilát, Jane be van nyomva, mint a rajzszög, és előjön belőle a kreol hajóskapitány. Brad szerez neki kaját, Penny meg próbál bejutni az együtteshez. Dave kissé kiakad azon, hogy Alex kiküldte a köszönőleveleket, illetve nem ezen problémázik, hanem azon, hogy mi volt a levélben, Jane még időben közbelép, így a tűzijáték elmarad. Az epizód legeslegkínosabb, de ettől még vicces jelenete következik, ahogy Penny lazára véve a figurát megkísérli a lehetetlent, hogy bejusson oda, ahol már 20 évesen is járt, a zenekarhoz. Naná, hogy fennakad a biztonsági őrön, Max közben a háttérbe húzódva ég, mint a rongy. Amikor Penny a Tommyval közös szexuális múltját emlegeti, Max megkérdezi, hogy most az-e a cél, hogy kínos helyzetbe kerüljenek, Penny tiltakozik, de hát ez nem kínos, mire a biztiőr is megerősíti Max-et.

33.jpg

Dave a bárpultnál összeakad egy régi ismerőssel, aki felhozza az esküvői videót, meg hogy milyen jól szórakozott rajta mindenki, bár tény, hogy Dave férfiasságát erősen megnyirbálták benne. A helyzet fokozódik, amikor megjelenik Alex, de a lány, hogy mentse a helyzetet, azt hazudja a fickónak, hogy megint együtt vannak Dave-vel, visszakönyörögte magát, Dave szuper és egy isten az ágyban. Így már nyilván nem olyan vicces a videó, de legalább lekoptatja a műmájer ismerőst. Dave viszont kiborul, elmondja Alexnek, hogy az az esküvő tényleg felért egy csonkítással, ráadásul az összes pénzét beleölte. Brad toppan közéjük, de már késő, Dave kifakad, lássuk be, jogosan. Amikor otthagyja őket, Alex kikéri Brad véleményét, hogyan tehetné ezt az egészet jóvá. Sehogy. Nézzük, hogy áll a Penny show, jesszus, most már a Jennyt énekli a bodyguard-nak, majd bizonygatja, hogy ez a szám róla szól, Max a fejét veri a falba. Mielőtt még az őr használni kezdené a sokkolóját, megjelenik az együttes, Tommy is ott van, Penny odakiabál neki és részletesen elmeséli, honnan kéne emlékeznie rá a srácnak. Aki semleges arccal hallgatja a sztorit, majd békét mutatva lép tovább. Penny leforrázva elrohan.

34.jpg

Dave haza akar menni, kéri a kabátját, de a ruhatáros egy kockás női kabátot akar rátukmálni. Dave rezignáltan hagyja el a helységet, Alex vissza akarja tartani, de nem is tudja hirtelen, hova szaladjon. A lány kínjában a színpadra megy, az aktuális előadót ellöki a mikrofontól, aki egyben a székről is leesik, a közönség imádja, millió telefon van a levegőben, mindenki veszi fel videóra. Nincs még vége a mókának, Alex épp csak elkezdi a mondandóját, amikor érkezik a biztonsági ember és lesokkolja Alexet, aki elhullik, mint az őszi falevél, csak gyorsabban. Dave ezt pont látja, így hős lovagként sietne Alex segítségére, de rá is ugyanaz a sors vár, futtában kapja a delejt, eldől, mint a bicikli, az emberek zabálják, főleg a jutubozó seggfej. A Pedaller tagjai várnak a sorukra, üldögélnek a kanapén, amikor betör hozzájuk Max és számon kéri Tommyt. Kiderül, hogy igazi nagy fan, az összeg tag életéből naprakész. Búcsúzóul még kérne autogramot, meg elvinne egy-két szuvenírt, ennek az lesz a vége, hogy Dave és Alex sorsára jut.

35.jpg

Később a viharvert társaság éppen távozik a tett színhelyéről, amikor kirohan Tommy, és bevallja Pennynek, tényleg több ezer csaja volt, de rá emlékszik, és hogy odavolt érte. Penny egyből boldog lesz, rákérdez a Jennyre, ugye hogy ő ihlette, mire Tommy, dehogy, azt a nejéről, Jennyről írta. Hívja Pennyt, tartson velük Wisconsinba, busszal mennek, napfelkeltére odaérnek, jó lesz nosztalgiázni. Penny közli vele, hogy felejtse el, az imént vallotta be, hogy nős, hogy több ezer csajjal lefeküdt, de azért még utoljára lesmárolja. Tommy egyedül marad, szomorú, bár azért még a taxijuk után szalad. A végén Max ír egy dalt, aminek Penny a címe, de mielőtt Penny reménykedni kezdhetne, Max közli vele, hogy megismert egy Kenny nevű srácot, a dal róla szól, csak a kezdőbetűt átírta. Furcsa is lett volna, a rövidke szöveg egy nagy vádlijú fickóról szól, ismerjük be, ezt sem fogják Grammyre jelölni.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása