Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x16 - You've Got Yale!

2013. március 15. 11:00 - Agent "V"

Ma megint szó lesz a Yaleről, szerencsére, mert már annyira hiányzott a sztori, hogy az hihetetlen.Abban reménykedem, hogy a friss hír, miszerint Serenának és Dannek van egy közös tesója, már eljutott mindenkihez, mert őszintén szólva ez az egyik leghülyébb fordulat eddig, nem beszélve arról, hogy unom már a Lily -Rufus vergődést.A Chuck vonal viszont érdekes lehet:most hogy már Blairt is elüldözte magától és nem kell senkivel törődnie,biztos izgalmas összecsapásai lesznek Jack bácsival.Innen folytatjuk.

1.png

Blairéknél reggel van, a kisasszony nagyon csini, a családja viszont tök gyökér:a két papája, meg Dorota Yale színekben és Y-nal a ruhájukon pózolnak.Mindenki tök biztosra veszi, hogy Blairt simán felveszik és amúgy sokat esett a szememben a csaj, mikor közölte, hogy sokkal inkább a Yale-re való, mint rory a Gilmore girlsből. Csatt, két pofon. Megkapja még Dant, vagyis egy ál-Dant, aki ugye bulldog, mert az a Yale kabalaállata, majd leülnek reggelizni és már a pezsgőzést tervezik arra a napra, amikor kiderül, hogy bejutott. Serena és Dan is készülődnek, Dan azon fosik, hogy sehova nem jut be Magas szőke meg azon, hogy mekkora gáz lesz abból, ha ő bejut, megértő barátnője pedig nem.Na, az már igazán nagy fordulat lenne.Ennél mondjuk sokkal nagyobb bajuk, hogy a szüleink összejöttek és ezt sajnos demonstrálják is, mikor lepárolognak a lépcsőn.Nem megy ez a titkolózás és az egész szitu tök gáz amúgy.

2.png

A srácok elhúznak nagyon gyorsan, Lily meg meghívja Rufust valami operabálba.Szerinte, ha a gyerekek tudják, akkor mindenki megtudhatja.Hát igen, de szegény gyerekek is furán néznek, főleg Eric, aki nem túl burkoltan kéri meg őket, hogy halkabban kúrjanak már, mert pont felette van a szobájuk.Ciki.Chuck rendel valamit telefonon, valami feltétlenül 18 éven alulit, tehát tuti, hogy csajról van szó.Érkezik Jack bácsi, aki rögtön átlát a szitán, vili, hogy őt akarja megszivatni.Megy némi faszméregetés, meg fenyegetőzés.Chuck szénája nagyon rosszul áll, ez a helyzet.

Serena és Dan mennek a suliba, összetaliznak Serena angoltanárával, akivel elkezdenek haverkodni és aki nagyon fiatal és még abban is biztos vagyok, hogy a vidéki lány New yorkban előadása akkora kamu, mint az állatt és nem ilyen szendécske ez a nő.Blair és a hordája is érkeznek, Blair lófaszt se csinál, csak csattogtatja az ostort, hogy szépen figyeljék a Yale-t, felkerült-e már, hogy felvették.A mai dráma helyszíne feltehetően az operás buli lesz, mert Bassék is oda mennek, meg Nate is lehet, hogy megy.Szívesen elvinné Vanessát egy pohár pezsire meg ilyesmi. Chuck érkezik Lilyhez, szívességet kér, hogy el tudja takarítani Jack-et az útból. Ezt ne mondja, de úgyis ez van.Érkeznek az üzenetek, hihetetlen fejeket látok, és mindenki OMG-zik.Serenát felvették, Blairt viszont várólistára tették.Dan viszont roppant boldog, ugyanis bejutott.Serena gyorsan azt hazudja, hogy ő is várólistás, hogy ne sérte meg a barátnőjét, de sajnos ennek már meszeltek.

3.png

Chuck előadja a kálváriáját Lilynek, aki azért nem hülye, másrészt, meg szívesen befogadná a srácot, akinek viszont nem kell család.Lily viszont nem hagyja magát, jó is teszi.Blair az igazgatónő irodájában ordibál, aki elmondja neki, hogy ha a felvett diák visszautasítja a dolgot, akkor Blair jut be.Blair azt hiszi Dant kell kiütni, de nem és nem is mondják meg, hogy kit.Serena elmeséli az angoltanárnak, hogy mi a szitu, aki kedves hozzá és jót beszélgetnek, mikor érkezik a Blair nevű hurrikán.Tanárnő el, Blairből meg kitör a szemétláda és jól leoltja Serenát, hogy lám a Yale milyen okos, hogy nem akarnak mégsem vele menőzni és Dan is jól rábasz, mert nem lesz menő barátnője ott, aki miatt szóba álljanak vele.Történik valami Blair fejében, ezért elrohan, Serenát meg hívják a Yaleről, hogy kiadhatnak-e sajtóközleményt arról, hogy szeptembertől náluk tanul.Serena még nem válaszol, ennek tehát tuti az lesz a vége, hogy nemet mond.

4.png

Lily egy tanácstaggal dumál, aki sajnos nem tud segíteni, mert Jack a törvényes gyám, szóval szopó van.Érkezik Jack, akinek iszonyat tenyérbemászó stílusa van.Rögtön rámegy Lilyre, aki szintén undorodik, teljesen megértem.Blair az angoltanárnőre támad rá, konkrétan rángatja a karjánál fogva, majd elmagyarázza, hogy hogy mennek a dolgok, csakhogy a nőcit nem lehet megfenyegetni, úgyhogy Blair sírni megy Serenához.Lily meséli Chucknak a dolgokat, majd hallgatja  a srác eddigi ötleteit, amik kimerültek a kiskorú prostik meg a drogok táskába csempészésében, valamint álcázott repülőszerencsétlenség tervében. Rufus telefonál, ez persze Chuckot kurva rosszul érinti, úgyhogy szerintem ez a lelki terror segít abban, hogy a mai opera balhés legyen.

A suliban Serena menekül Dan elől, aki a Yalere menne kirándulni, de látja, hogy Blair és a hülye picsák terveznek valamit a tanárnő ellen. Mivel ezt nem óhajtja végignézni ezért közli, hogy ne aggódjon, visszalép és övé lehet a helye.Dan persze megsértődik,mert vele akart lenni a  suliban, de Serena nem akar odamenni.Nate éppen Vanessát akarja meghívni, de a csaj beelőzi, tehát ők is ott lesznek ma este.Mit szeret mindenki annyira az operán?Eric Jennyt és Rufust oktatja, hogy mit kell mondani, meg csinálni az operában, hát öregem ez jól kezdődik.

5.png

Blair a két szolgája között fekszik, akik ördögös-angyalost játszanak, de persze az a vége, hogy mégis megszívatja a tanárnőt.Meghívja az operába a nőcit, aki nem nagyon akar belemenni, de végül elég erős a rábeszélés, úgyhogy belemegy és megígéri, hogy elmegy a Central park csónakházába, hogy ott találkozzanak.Ajjaj.Az operában a szülők valamint a két gyerek az egyetemről dumálnak, vagyis a szülők, mert a két gyerek nem nagyon beszél se velük, se mással.Érkezik Chuck, valamint Vanessáék és persze Dan rögtön elszólja magát, hogy Nate a páholyba akarta meghívni.Lilyék összetalálkoznak Jackkel, aki egy pr-os csajszival van ott, van némi pengeváltás.Mindenki itt van bassza meg, pl Bruce is, aki a magánnyomozó és érdeklődik, hogy mi legyen a kért dokumentumokkal.Lilynek eszébe jut valami emiatt és szalad Chuckhoz, negyed óra múlva taliznak.

6.png

A nézőtéren Nate duzzog, hogy nem lát, de Vanessa nem ülne el.ekkor melléjük ül két öregasszony, akik fulladoznak és hangokat adnak ki mint rendesen, szóval ennek hála a srácok egy jó röhögéssel oldják a hangulatot, aztán felülnek szépen a páholyba.Máshol viszont elég fagyos a légkör, asszem Dan és Serena most fognak kétszázadjára szakítani.Dan szokás szerint pesszimista, Serena meg realista, itt most egyik se jó, de elvileg abban maradnak, hogy a szüleiket felrakják a kis polcra a fülük mögé és inkább megpróbálnak magukkal törődni. Jó döntés.A szülők eközben máshol évődnek, meg a lépcső tetején smárolnak, erre érkeznek a gyerekek, hogy biztos mindenki szarul érezze magát. Lily elküld mindenkit és találkozik a magánnyomival.Blairt az igazgatónő hívja, hogy az angoltanárnő hajlandó jófej lenni, amíg a többi jegye ennyire jó.A bűntudat el is üldözi,gondolom a parkba.

Lily és a magánnyomi meséli, hogy örökbe akarta fogadni Chuckot.Ez jó pont a cég dolgában,úgyhogy a srác bele is megy és aláírja a papírt és nagyon okosan kárörvend, mert így övék a többségi tulajdon, Jack bácsi meg mehet a picsába.Blair megtalálja a tanárnőt, akivel szemben nem feltétlenül lép fel jól, de végül azért elézést kér, őszintén és vinné vacsizni, de a nőci érthető módon most nem akar.Blair el, a csaj meg hívja az igazgatónőt, úgy sejtem nem bocsátott meg. Lilyre Jack ront rá a mosdóban, hogy kérdőre vonja,itt még tutira lesz balhézás. Rufus keresi a nőjét, vagyis Dannel keresteti, akinek Chuck mondja el, hogy a mosdóba ment, de régen, a mosdó ajtaja zárva, odabent Jack vágja a falhoz Lilyt, meg erőszakoskodik vele, de szerencsére a szoknyafelhúzós résznél beront Chuck és kidobja a pasast.Milyen egy erőszakos majom.

7.png

Másnap reggel Rufus és Lily kávéznak, mikor jön Chuck, még kezet is fog Rufus-szal, talán lesz valami kibékülés.Lily szereti a kölyköt és mivel ő a Bass vállalat feje, úgyhogy a 18. szülinapján neki adja Chucknak, mert leszarja a vagyont, csak a srácot akarja a családba importálni.Ezzel megnyeri a fiút, mert költözne vissza a csalűdi fészekbe.Na jó, megérdemli a srác, hogy jó legyen neki.Blair és Serena telón cseveg, Blair megy az igazgató nőhöz, azt hiszi teázni kell.Serena meg Dant hívná, aki nem veszi fel neki a telót, viszont főz a galériában egy kávét az új tanárnőnek, aki kurvára ráhajt.Hoppá.Blair rábaszik,mert büntetést kap, amit vagy vállal, vagy nem kerül vissza a Yale várólistájáról. Odakint Dorotának mondja, hogy háborúba fog, ami nagyon csúnya lesz.Vajon milyen ultimátumot kap és hogy fogja kivéreztetni a tanár nénit?

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása