Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gátlástalanok (House of lies) 1x02 - Amszterdam

2013. március 15. 15:00 - igenapu

Étterem, csilingelő poharak, Marty magyaráz egy ügyfélnek – de nem ezt halljuk, hanem ahogy főhősünk kommentálja, ami valójában történik, ez a meggyőzés folyamata. Először még ideges az ügyfél, folyik a homlokáról a víz, de Marty szép lassan elvezeti oda, ahol lennie kell, magabiztosan, újra a csúcson. Egészen mélyről kezdi, mi történik, ha magára marad az ügyfél, koldusbotra jut, a felesége elhagyja, de ha a Galweatherbe veti a bizalmát, mindent elérhet, mindezt dolláronként pár centért. Marty közben másra is figyelmes lesz, mégpedig Monicára, a volt nejére, aki az étterem teraszán osztja az észt valakinek. Mi lesz ebből? De visszatereli figyelmét a vele szemben ülő középkorú fickóra, körbecirógatja, felemeli a mennybe, és megegyeznek. Az ügyfél elégedett, Marty elégedett, ránéz Monicára, majd nem sokkal később már a mellékhelységben tolja hátulról. Monica egyszer csak megunja, azt mondja, idő van, de Marty, aki eközben még mindig dolgozik a nőn, közli, nem ez a jelszó. A jelszó Amszterdam. Ez is csak arra jó, hogy még jobban felhergeljék egymást, még véletlenül sem hagyják abba a dugást, röpködnek a bazmegek, s egyebek (váza pl.), Monica elkezdi fojtogatni Martyt, a férfi viszonozza, na, a végén csak kicsúszik az az Amszterdam, ezzel egy időben le is borulnak a mosdópultról.

21.jpg

Az aktus után rendbe szedik magukat, Marty arra kíváncsi, exneje vajh parton van-e, azaz két állás között, de a nő ezt határozottan cáfolja, állítása szerint ügyfélkört épít. Marty visszatér az irodába, a csapatának férfitagjai egyből körbezsongják, punciszagot éreznek. Főnökük tagad veszettül, említést tesz az iménti megbeszéléséről és a várható 4 milliós bizniszről, mindez senkit nem érdekel. Csak a szex. Végszóra Jeannie is beesik, naná, hogy ő is faggatózna, de Marty ügyesen eltereli magáról a szót, csokis keksz szagot érez, ami Doug felől érkezik. A másik cinkelése mindig jó móka, most épp Doug van soron, aki kissé sértetten közli, hogy ez vanília, és hogy egy kis vanília olajat dörzsöl a füle mögé minden reggel, ez tetszik a nőknek. Jeannie cáfolja, de előtte egy kicsit azért hülyíti a srácot.

22.jpg

Martynak hívása van, már megint az igazgatónő hívja, többet beszél vele, mint az apjával. Most épp Roscoe öltözködése verte ki a biztosítékot, egyes szülők szerint átlépi a nemi korlátokat. Marty egy ideig hallgatja a nőt, majd kinyomja, elege van rendesen. A titkárnője szól Martynak, hogy jelenésük van Skipnél, a főnöküknél. Marty jópofizni akar, de elég kínosan sül el a dolog, így Skip inkább a tárgyra tér. Egy befolyásos sport franchise-zal tárgyal a cég, és a sámán azt szeretné, ha Marty és csapata is beszállna a folyamatokba. Itt jön a pause, ezúttal oly módon, hogy Marty magyaráz, az emberei ki vannak merevedve, és tekintetüket a besétáló sámánra fordítják. Innentől lehet a „néz, mint borjú az új kapura” helyett a „néz, mint egyszeri menedzsment konzultáns a sámánra” hasonlatot alkalmazni. Tehát a sámán a menedzsment konzultáció dalai lámája, Marco Pelios a neve, de nem így szokták szólítani. Elképesztő sikeres ember, mondjuk vannak nem túl vonzó tulajdonságai is, de erről most többet nem tudunk meg. Titkos akció lesz Martyék bevonása, a tulajdonos egyébként egy házaspár, akiknek köztudottan vannak problémáik, csúnya válás, és egyebek.

23.jpg

A reptéren Doug izgatottan újságolja a többieknek, hogy magát Cat Deeleyt látta az imént, aki a Táncolj, ha tudsz műsorvezetője, a srác oda van meg vissza, kollégái csak röhögnek és nem veszik komolyan. Jeannie közben telefonál, amivel felhívja magára a fiúk figyelmét, követik mindenhova, hátha elkapnak néhány szót a beszélgetésből, ami túlságosan is bizalmasnak tűnik. Amikor befejezi, megindulnak a találgatások, ki lehet a titokzatos telefonáló, aki Jeannie miatt Phoenixbe repül. A lány annyit árul el, hogy az egyetem óta nem látta az illetőt, és csak egy vacsoráról volt szó. Témaváltásként rákérdez legfrissebb ügyükre, Marty elmondja, hogy az NBA be akar szállni, amióta a válást elfajult és ki kellene dolgozniuk egy hosszú távú tervet. Idáig jut csak, amikor leül melléjük a bájos Cat Deeley, a srácokban benn marad a szusz. Doug nem bír magával, leszólítja a nőt, imádnivalóan béna. Dícséri a műsorát, a műsorvezetését, majd azt is megosztja Cattel, hogy ő táncolt valamikor, Clyde arcát mutatják, látszik rajta, hogy nem ért egyet az udvarlási módszerrel. Doug folytatja, táncolt hip hopot, jazzt (Clyde halkan könyörög, a balettot neee), de valójában a balettra koncentrált. Hihetetlen módon Cat továbbra is érdeklődve hallgatja Dougot. A férfi nem tud leállni, csak mondja és mondja, a step az nem neki való, az olyan – és ekkor elkezd hadonászni a kezével, ami nem lenne gond, csakhogy egy forró kávéval teli pohár van nála, és a tartalom immár Doug testének illetve ruházatának 30%-át borítja, főleg öltájon.

24.jpg

Kolosszális égés, Cat viszont felugrik és egyből Doug segítségére siet, szalvétával törölgeti az érzékenyebb tájakon is, Doug köpni-nyelni nem tud. Cat elmeséli neki, hogy megkönnyebbülés neki, hogy nem csak ő ilyen ügyetlen, folyton magára borít valamit. Majd hirtelen megáll, kicsit szagolgatni kezd és bevallja Dougnak, hogy csodásnak tartja az illatát. Clyde sárgul az irigységtől, és próbálkozna, de Marty leállítja. Valami történt Doug és Cat között, ekkor megszólal a hangosbemondó, Catnek mennie kell. A többiek suttogva instruálnak, menj már te idióta, segíts neki, Doug azonban leforrázottan ül a helyén, és takargatja foltos nadrágját. Cat még bemutatkozik neki, de Doug nem mozdul, tele van a keze, a tökei meg leégtek, és még talán más baleset is történt, így szegény nő telefonszámcsere és név nélkül távozik. A repülőn Clyde még szívózik a nap balekjával egy kicsit, ez igen, barátom, így kell lepasszolni egy kedves, gazdag és mindenekelőtt jó csajt, brávó. Doug ábrándozik egy kicsit, megsimogatta a tökeit, óh, de romantikus, Clyde adná a kezét, mutasd meg, hova tette a kezeit, Doug közli vele, az egy szent hely, kopjon le.

25.jpg

Embereink már a Huskies stadionjában vannak, várják őket. Az irodába menet elpoénkodnak az ügyfél kínos helyzetén. Az ügyfél előtt Marty előadja a szokásos műsort, azért vannak itt, hogy helyreállítsák a renomét. A válófélben lévő pár hölgy tagja dögös, a férj idősebb, és nagyjából ennyi. Pillanatok alatt kirobban a vita köztük, szóba kerül a férj kurvázása, illetve gyerekcsinálása a 20 éves cselédnek, a férj a nőt egyszerűen lepicsázza, csak úgy fröcskölik egymásra a szitkokat, Martyék kapkodják a fejüket. Marty leállítja őket, és megígéri, hogy rendbe hozzák a dolgokat, közben ránk néz, láthatjuk, mit is gondol a helyzetről a valójában (kb azt, hogy Jééééézusom). A megbeszélésen Marty szerint rinyálás megy, össze kell állítani egy ütős kis prezit, tele számokkal, a házaspárt annyira lefoglalja a válás, hogy csak az érdekli őket, hogy megtarthassák a csapatot, de a csődöt el kéne kerülni. Kemény dió. Jeannie randizik este, a fickó egy hajdobálós, égig érő orrlyukakkal rendelkező figura, ultragáz fülbevalóval, de ezek egyelőre még az egymás bókokkal való körbepakolásával vannak elfoglalva. Lássuk csak, szóba kerül az étterem, Jeannie dicséri a szobáját (hoppá), a srác azt mondja, hallotta, hogy Jeannie kinőtte a Galweathert, nocsak. A fickó fejvadász. Látja Jeannie-n, hogy nem erre számított, de végülis nem lesz kimondva, hogy te kis butus, hát azt hitted, randira hívlak? Jeannie úgy tesz, mintha egy másik cégre emlékezett volna, hogy ott dolgozik a srác és inkább az állásról kérdez. Projektmenedzserként kezdhetne és hamar társtulajdonos/partner lehetne. Jeannie szerint ez a Galweathernél is kinéz neki, a fickó körberöhögi. Jeannie inni akar.

26.jpg

Marty, Clyde és Doug még mindig dolgoznak, a válás miatt a csapat szarban van, a nő túl sokat kér. 100 milla eltűnt valahol, ezt keresik. Visszaér Jeannie, túl korán, szeretné, ha a szétcincálás elmaradna, de nem talál értő fülekre. Így aztán bevallja, hogy a Derek nevű fickó egy fejvadász. Meg hogy nem is rossz az ajánlata. A fiúk persze, hogy azt szűrik le ebből, hogy a lányzó beégett, azt hitte, randiznak. Jeannie beszól Dougnak, hogy talán neki nem kéne savaznia, emlékezzen csak vissza, mi történt vele reggel. Clyde is csatlakozik, te kishaver, beleélveztél a gatyádba. Addig-addig hergelik egymást, amíg fogadás lesz belőle. Bámulatos színi előadásba tekinthetünk be, Doug-é a női főszerep, Clyde nagyon meggyőzően alakítja az amorózót, a tét, hogy a végén a „nő” igent mondjon. Mindent bevet a főhős, halott nővért, árva cicákat, még egy csók is majdnem elcsattan a végén, Marty és Jeannie is tátott szájjal figyelik a színházba illő produkciót, Doug igent mond, Clyde nyer.

27.jpg

Hajnal 5-kor kopognak Marty ajtaján, Doug megtalálta az eldugott 100 milliót, a férj egy offshore számlára varázsolta. Ezen tudás birtokában találkoznak a férjjel a stadionban. Megkérdezik tőle, mennyi a vagyona, a férfi azt válaszolja, ez minden, mármint a stadion. Marty megemlíti a ligát, ami mindent átvenne, de férfi tiltakozik. Van valami végzés, ami szerint be sem teheti majd a lábát ide, azt tanácsolják neki, jól nézzen körül, mert most teheti ezt meg utoljára. Pláne, ha felfedik az a 100 milliós offshore számlát. Na de ha csoda történne, és az a 100 millió visszakerülne a csapathoz, az talán segítene. A férj kijelenti, inkább elégeti azt a pénzt, mintsem hagyja, hogy a nejéé legyen. Ekkor jön elő Marty az ötlettel: csináljanak egy ál-kibékülést, közben teljesen függetlenek lesznek egymástól, a pénz visszakerül a csapathoz, nem veszítenek el semmit. Jeannie szerint Bridget, a feleség belemegy, ha a feltételek le vannak tisztázva. Összehívnak egy sajtótájékoztatót és bejelentik a nagy hírt. Az eseményt kis csapatunk már a repülőről figyeli, ünnepi pillanat ez. Jeannie Marty mellé ül és az állásajánlatról kezd beszélni. Kiderül, hogy a cég másodvonalbeli, nem egy nagy durranás. Viszont a fizetés a mostani duplája lenne, Marty erre azt mondja a lánynak, ez esetben fogadja el. Jeannie folytatja, igen ám, de az ajánlatot visszavonták, szerinte Marty keze van a dologban. Marty nem erősíti meg ezt a részét, Jeannie szerint lehetne őszinte, de nagyjából ennyiben maradnak. Marty zavarban van, viszont Jeannie elégedett, ezek szerint azért jólesett neki, kapott valamiféle visszajelzést Martytól.

28.jpg

Marty végre otthon van, a fiával játszik lövöldözős játékot, nagypapa gyorsan nyugovóra is tér, nem bírja az erőszakot, meg a zajt sem szerintem. Amikor apa és fia egyedül maradnak, Roscoe feltesz egy kérdést: mi az a fartúró? A Dylan Sandborn nevű osztálytársa hívta ma így. Marty elkomorul, de kiderül, hogy Roscoe csak viccelt, viszont a játékban kinyírja apját, akinek figyelmét ügyesen máshova terelte. Marty rákérdez még egyszer, hívta már valaki így? A srác nem válaszol, a játékra figyel, azért ez sokat elmond. Válasz nélkül apja visszatér a játékhoz, sokat kell még tanulni, hogy a fiával is legalább olyan jól szót értsen, mint az ügyfelekkel.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása