Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x24

2013. március 14. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.  

Nu, egy újabb héten vagyunk túl, a törzsgárda, így, hogy Szent Dániel túl van saját különbejáratú húsvétján, szinte érintetlen, hiszen nyolcan még versenyben vannak. A T69-esre a mai kiválasztás miatt ünnepi gúnyát húztak a bohókás karbantartók, a csípőprotézis is friss olajat kaphatott, mert nagyon gördülékenyen forog egyik kamerából a másikba. Dráma lesz, mondja. DaDaDammDaDamm.

A hajnal a terasz összehányt részén találja a saját döntéseit igazoló Bigfootot és Jászkarafaszajenő büszkeségét, te Levi, én kockázatot vállaltam Danival, de a szerelem, ugye. Levi meg mondja, hogy Gáborral, a másik észkombájnnal (fotballizmus rulez) kitalálták hogy na, akkor MOST ideje van játszani, eddig tartott a henyélés. Beszélgetés közben Levi az egyértelműleg kifejezéssel gazdagítja a magyar nyelvet, innen is köszönet. Pókmajmot megcsíphette egy cecelégy, mert álomkórra panaszkodik, Krisztiánnak pedig újra el kell magyarázni a kiválasztást, hogy is van, akkor valaki tuti hazamegy? Tánctanárban ritka a Nobel-díjas, vettem. Variálást emleget Pókmajomnak.

Levi Gáborral egy ágyban kokettál, ha a zenei szerkesztő igazán tökös lenne, már a Brokeback Mountain zenéjét hallanánk rég. Meleg ez a Pókmajom, mondja Levi, és nem szekszuálisan, hanem megbízhatóságilag, nem bízom benne. Gábor önként menne a vágóhídra, akkor majd én beállok, édesem, csak szólj. Reggelizzünk szerintem. Niki és Alíz meglepetést sejt a kiválasztásra, Alíz nem hiszi, hogy Levi Pókmajom mögé állna, és neki Krisztián meg Gábor jutna. Levi tegnap óta elkezdte használni agyának 3 százalékát, ezen mindenki annyira meglepődik, hogy feszt faggatják, mi van veled, Levi? Gondolkodom. Aztakurva, nem fáj? Olyan párt keres, mondja Pókmajomnak lelkesen, aki mellett az egész bulit végigcsinálhatja.

Azt a kolumb lakberendezőt, aki a vaginák szétroncsoláséra alkalmas húros hangszereket tett a szobák falára, agyon kellene verni sürgősen, mert Levi unalmában a Boci, boci, tarka című méltán népszerű slágert nyomja az egyiken, de előtte nem hangolja be a hangszert, egyem azt a halláskárosult fejit. A király beleül a hányásos székbe, te, Bigfoot, a gálám kijön tőled, hallod. Tegnap a csikket Pókmajom a dzsungelbe hajította paraszt módon, ma a király is szemetel, egy rohadt hamutálra nem futotta, mi? Bezzeg gitárra! Korleóne nem bízik Krisztában, aki pótolhatatlannak hiszi magát. Lesz még itt nagy meglepetés, úgy érzem.

Odalent a faszik jobb híján tornáznak, Levi kézen áll, a pápa rettentő súlyokat emelget és közben misét mond, a Pókmajom odafent tisztálkodik. Levi kipakolja a cucca maradékát Krisztától, aki egyre repedező bőrét kenegeti lelkesen, és azt szeretné tudni, hogy Levi veszélyben van-e. Hát, nem tőlem függ a sorsom, na. Pókmajom az előző csöcst kiegészíti egy db. pinával is, mindenki glancol, Krisztián bizonytalan tánclépéseket tesz a hányásban, Nikiről meg kapunk egy vágóképet a tegnapi viharból, kissé érthetetlenül. Nyakunkon a kiválasztás, amit Levi jóelőre őrült esteként aposztrofál.

Jayzusmarijja, a karbantartók az évszázad poénját játszották el az esti mókára bekapcsolt Pinokkinával, az a zsákruha, amit a sztájliszt kofferjéből előkaptak ma estére, konkrétan olyan, mint Rózsika nénié volt a napköziből, (sőt, szerintem ez AZ a darab) az meg nem ma volt ugye. Amit a fejével csináltak, azért kijár a faszkorbács, a szigorú konty, a smink, a kicsit elálló fülek (legyen mibe kapaszkodni?) láttán jóérzésű ember nem röhög persze, de engem más fából faragtak. Na, jönnek a jövő celebjei, Alíz cicanadrágot kapott, Jennifer pink ruhát, Pókmajom fejére a sminkes a környéken fellelhető összes alapozót/barnítókrémet rákente, hiába. Levi mellényben, Krisztián zakóban, Gábor hülyegyerekjelmezben, Kristóf haján korcsolyázni lehetne.

Percekig egy szót nem szól senki, aztén a T69-es belevág, ÚjSzandra kap egy félmondatot, a pápára rámutat, választunk itten. Levi azt mondja, vége a nyaralásnak, és reméli, nem történik vele semmi. A T69-es feddő hangon áll neki Krisztának, te meg itten csalódást okoztál mindenkinek. Krisztián is kap a tanárnénis stílből, belemásztál a Pókmajomba mélyen, bizalom-e van? Megint csendben vagyunk egy kicsit, közben feltámadt a szél, Pókmajom a haját eszi, a T69-es frizurája a múlté. Kezdünk, Lassúbeszédű Jennifer mögé áll szerelembűl, a T69-es cinikus megjegyzéssel nyugtázza a dolgot. A király Niki mögé áll, Dani meg megy Kriszta seggéhez, mosolyog mindenki. Krisztián beáll Pókmajom mögé, ezzel letudtuk a tuti párokat, jöhet a bizonytalan duó.

Gábor emós frizurája és térdig felhajtott farmere egészen Alízig szalad, ez valahol meglepő, mert most Gábornak kellett volna feláldoznia magát, azaz beállni Pókmajom mögé és bízni a retekben. Levi van hátra, elindul lassított felvételben, elér Pókmajomig, de TOVÁBB MEGY és beáll Bigfoot mögé, akinek akkorára nyílik a szeme, mint egy traktorkerék, miafasztcsinálsz sziszegi oda a labdarúgónak, nem vagy normális bazdmeg. Nem hát, hiszen Pókmajom arca egyértelműen elárulja, hogy nem akarta átbaszni, sőt, most a Krisztián gyönyörű péniszével eltöltendő napokra gondol, és láthatóan idegbeteg. Ennek a szar is keserű. A király közben kezébe temeti arcát kétségbeesésében, vagy csak így leplezi a röhögőgörcsöt.

Dráma van tehát, ráadásul erre senki nem gondolt, csak a király, mint mondja a kamerába, mert neki volt egy ilyen érzése. Utólag könnyű okosnak lenni. Levi Gábornak sem mondta el, mit tervez, sőt, csak az utolsó pillanatban döntött a kvázi öngyilkosság mellett. Kriszta arca egy tanulmány, a hegedűn szomorú futamokat húz a prímás. A T69-es sem várhat örökké, gyere kifelé Kriszta, oszt mondd a tutit. Kiállnak a szőnyeg szélére, a szél egyre csak fújná fel Kriszta szoknyáját, egyelőre sikertelenül. Kellemetlen ez a helyzet, mondja Kriszta, aki fekete-fehér mattot kapott. Alíz már könnyezik, Kriszta még csak most kezdi, sejtésem szerint bokáig állunk majd benne.

Levi az én nagy barátom, nem értem miért tette ezt velem, Danit meg nem is ismerem, mondja Bigfoot, aztán utasítva lesz, hogy széna vagy szalma, ne húzzuk az időt. Dani, mondja, Levi, ezt bebuktad, hallod. Pedig Levi a kis kalapjában azt is nyilatkozta, hogy szeret kockáztatni, ha én a fotballban utaznék, a büdös életbe' nem igazolnám le, az kellene még csak, hogy a hazaadással a kockázat kedvéért dekázó kapusom legyen. Ó, Levi, de nagy gyökér vagy te bazdmeg, ki fogja így összehányni a teraszt? A T69-es szoftvere is megzavarodik kissé a dolgok láttán, miért döntöttél Kriszta mellé, kérdezi. Dráma van.

Sőt, DRÁMA, hiszen a szerkesztők most forgatják meg igazán a rozsdás bicskát Krisztában: Daninak ugyanis titkos küldetése volt, mégpedig az, hogy csak akkor maradhat az Édenben, ha maga mellé állítja Krisztát. Nabazdmeg. Ez mindenkit meglep, leginkább Krisztát, aki a hollywoodi filmek egyik legklisésebb húzásáról el sem tudta képzelni, hogy egyszer az életben is megtörténhet, ráadásul vele. Levi felröhög, de megszopattam magam, olvasható az arcán, aztakurva. Dani úgy érzi, hogy ő akkor is Krisztát választja, ha nincs küldetés, napersze. És mintha Bigfootnak nem lenne elég baja, a T69-es kőkeményen tetemre hív, egy igaz barátodat vesztetted el a döntéseddel, megérte?

Kriszta elkezd bőgni, mindenki elkezd könnyezni, még a király is kierőszakol magából pár cseppet, de a kamerába azt mondja, hogy ha annyira nagy barátja lett volna Levi Krisztának, akkor nem Szent Dánielt választja, szóval nem kell a Vígszínház. Levi ölelésekkel és csókokkal búcsúzik, majd odakint, mondja, ott más lesz. Gábor férfi(?)könnyeket hullajt és a szájából folyik a nyál a zokogástól. Az élet megy tovább, este szomorú hangulatban telik a vacsi, Juan levelet és tortát hoz Gábornak, akinek szülinapja van, de ezt is sikerül elbaszni, mert egyrészt mindenki énekel, és ezt nem lehet ép ésszel senkinek kívánni, másrészt meg azért, mert a levélben Levi szól a sírból, a leopárdmintás gatyámban (fúj, bazdmeg) ugorj egy bombát a mödansziéba. Gábor Levit igaz barátnak tartja, és szomorkás a hangulata.

A király leül Gáborral beszélni, megértelek, alattvalóm, én is átmenten ezen. Most neked barátok kellenek, szükséged lesz ránk, csókold meg a karkötőmet. Kriszta a szobában rí, és azon agyal, hogy Dani csak a küldetés miatt választotta-e, de meggyőzi magát, hogy nem. Kristóf Gábort vigasztalja sajátos módszerrel, olyan, mintha meghalt volna, mi? Gábor nem üti le, pedig. Na, akkor rendezzük a kapcsolatunkat, kezdjük tiszta lappal, boldog szülinapot. Kriszta is előkerül, hogy Gáborral tisztázza a tisztáznivalót, sajnálom, hogy a pajtásod elment. Hát, ezt dobta a gép. De azt elmondhatnád, miért Danit választottad. Mert kiálltam a döntésem mellett, mondja Bigfoot, hát ez is egy magyarázat. Dani hiába akar Krisztivál beszélni, nem tud, de a király szerint ez majd elmúlik. Mi hiszünk neki.

Jövő héten újabb szopatásokkal jön a hotel, a promóból annyit lehet kisilabizálni, hogy Krisztián a mödansziéban smárol Nikivel (?). 

Címkék: 18+ éden hotel
460 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GL-581 g 2011.04.17. 12:50:58

@beacska: Igen, tuti, hogy átdumálták a dolgot lefekvéskor. Vagy másnap reggel. Kriszta esti beszélgetései amúgy is zseniálisak, érdemes lenne összevágni őket. Pl. amikor Levi kivágta az ablakon a poharat, meg amikor Gábor fejét mosta a Jenny-pokollátevés miatt... Jó a dumája, ha négyszemközt van valakivel. :DD

@_Molly: Igazad van, sok ilyet láthattunk már. Egy Korleóne-Pókmajom párt én is megnéznék, szerintem sok vidám pillanatot szerezne nekünk. :)
Kérdés, hogy mennyire bíznak egymásban. Szerintem bármelyikük kivágná a másikat, amint alkalma nyílik rá. Persze lehet, hogy a jövő héten teljesen átrendeződnek az erőviszonyok.

_Molly 2011.04.17. 12:51:28

@GL-581 g: "Azt is furcsállanám, ha Niki _tényleg_ ott merné hagyni a Dont... lehet, hogy csak szexel egyet a hotel egyetlen potens palijával, aztán ugyanúgy a Donnal marad?"

A maffiafőnököt büntetlenül meg lehet csalni? :-o

_Molly 2011.04.17. 12:58:49

Kriszta döntését különben - nőként - baromira nem értem. Az Éden Hotelnek pont az a lényege, hogy mindenki együtt van, nem lehet megszökni. Simán alhatott volna Levivel egy szobában, miközben meg nappal minden idejét az ő Danijával tölti. Aztán majd lesz, ami lesz. (Persze nem tudhatta, hogy ezzel Danit elűzi a paradicsomból.)

beacska 2011.04.17. 14:17:24

@_Molly: igen, csak Daninak ha nincs párja, megy haza. Ő meg, gondolom, azt gondolta, ha ő nem lesz a párja, tán senki,és hazaküldik.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.17. 14:18:07

@_Molly: Szerintem azt hitte, hogy Aliznál biztos kezekben hagyta Levit, van biztos párja. Gábor nagyon nem érdekelte és azzal sem számolt, hogy Levi Gáborhoz mennyire kötődik, és ezét mire képes. A szerelem megzavarhatta a fejét, mert különben jól szokott gondolkodni, ahogy írtátok feljebb, négyszemközt. Nekem szimpi volt, hogy "leállította" Gábort Jenni fenyítését illetően.
A döntés pillanatában meg, egy bimbódzó (annak látszó) szerelmet nem lehet úgy kezdeni, hogy mennyéhazamajdotthonbeszélünk! Inkább beáldozta Levit és - azt hiszem - mindenki más szimpátiáját is, meg egy kicsit a saját lelkét is.

Érdekes, hogy Kristóf is ingatta a fejét a döntésen, pedig Dani haver és a klán tagja. Jóérzésű fiúnak tűnik, egyre inkább.

scarabeusz 2011.04.17. 14:54:23

@_Molly: Kiváncsi is leszek, ha a nemes és nagylelkű felajánlásra ,(kézcsók) mi lesz, ha Gábor netalántán nemet mer mondani,úgy, mint amikor bekerült. akkor is közölte a Donnal, hogy neki senki ne mondja meg mit kéne csinálnia!
azóta a király mindenkinél a "csak jó tanácsként mondom " szöveget alkalmazza.

_Molly 2011.04.17. 15:15:53

@beacska: "Daninak ha nincs párja, megy haza"

Ja-ja. És?? Cserélnek telószámot, meg miegyéb, oszt majd kint találkoznak.;P

_Molly 2011.04.17. 15:32:51

Mondjuk az igaz, hogy MIUTÁN Levi beállt Kriszta és Dani mögé, már nem volt sok választás, Krisztának tényleg tartania kellett magát az eredeti megállapodáshoz.

Nekem az volt sok, hogy Dani megérkezését követően rögtön ráakaszkodott ezzel az "alhatok veled?" szöveggel. Ebben a fordulóban még kitarthatott volna Levi mellett, amíg Dani "nem nyilatkozik".:) Ez vagy tényleg egy hirtelen szerelem lett nála, vagy csak már nagyon az Ádám-klánhoz akart tartozni, nem?

beacska 2011.04.17. 15:40:28

@_Molly: már egyszer leírtam a meglátásomat ezzel kapcsolatban: szerintem amíg nem volt a Dani, rájött, hogy nagyon hiányzik neki. Nem jött ez olyan hirtelen, nevelgette hetekig.

És nem hinném, hogy Ádám-klán vonzaná. Ez egy csatolt-dolog ezesetben.

_Molly 2011.04.17. 15:50:29

@beacska: Hááát, majd meglátjuk, hogy Dani viszonozza-e a rajongást. Vagy Korleónéra hallgat, aki persze le fogja beszélni Krisztáról, mert utálja. Mondjuk azt nem értem egészen, hogy miért? :-o

(Azért szerintem egy nőnek nem kéne ilyen nyíltan rátapadnia egy pasira, amíg nem biztos, hogy kölcsönös a vonzalom.)

beacska 2011.04.17. 15:56:17

@_Molly: egyrészt, nem úgy látom, hogy nem kölcsönös. Kriszta élőben biztosan jobban veszi a jeleket.
Másrészt, én is voltam már úgy, hogy elegem volt a tesze-tosza férfiemberekből, és magam kezeébe vettem az irányítást. és nem tettem rosszul!! ;D. Így is, úgy is a nő dönt...

dmelikrisz 2011.04.17. 21:51:36

szerintem is a Dani küldetése gyenge volt, azt kellett volna mondani neki, hogy csak a régi párját választhatja, ezért egyrészt ezert egy "kicsit" meg kellett volna dolgoznia, másrészt meg az Ádámmal való kapcsolatát is más mederbe sodorta volna, nem csak folytatni a haverkedést onnan ahonnan abbahagyták.
Levit szerintem (sajnos) nem fogják már visszaküldeni, mivel a párválaszton kiesett játékosoknak a műsorvezető egyértelműen megmondja hogy "számodra véget ért a játék", Daninak pedig akkor csak annyit mondtak hogy el kell hagynia rögtön az É Hotelt...

Pipkó 2011.04.18. 12:43:49

A legkeményebb az lenne, ha beküldenék nekik Benkő ex-feleségjelöltjét, kis országunk legnagyobb/legszórakoztatóbb ostobenkóját, Tündét!:))

kép: www.rtlklub.hu/cache/leadimages/301779_1264608752_320x240.jpg

Bírom a búráját! :D:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.18. 15:25:08

Biztos, hogy Nikivel smárol Krisztián? Csak mert a csajon fekete fürdőruha van és hosszabb a haja mint Nikinek.

*jinx* 2011.04.18. 16:47:18

@dmelikrisz: de ez az Éden hotel, ahol bármi megtörténhet! :D Én se hiszem, hogy visszaküldik Levit, sajnos.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.18. 18:49:47

Na ha összeáll Ádám és Szandál (apropó hogy néz má ki az a lábbeli?!), akkor érdekes lesz nézni, hogy melyik küldi haza előbb a másikat! :)

beacska 2011.04.18. 21:10:13

apa, kezdőőődik!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.18. 21:21:47

@beacska: megelőztél, én is ezt akartam! :))))) Puszillak**

Répatorta 2011.04.18. 21:37:09

Az intellektuel Kristóf: "ismerek ilyen srácokat, a világbéke az egyetlen gondolatuk" LOL

will 2011.04.18. 21:38:23

Ez a Toldi inkább Deák Ferenc a kis szakállkájával.

RedHotTears 2011.04.18. 21:38:49

Kíváncsi vagyok bejön-e az az elméletem, hogy ha olyan keresztnevű jön be, amiből már van egy, és nagyon hasonló hangzású becenevet kap, akkor esélye sincs megmelegedni: Dani-Danny, Szandra-Szandi. Ha viszont teljesen eltérő nevet kap (Ádám-Szöszi, Kristóf-Toldi), akkor lesz még szerepe.

beacska 2011.04.18. 21:39:21

milyen király ez a nagy összetolt ágy, amin henteregnek!!!

will 2011.04.18. 21:40:05

Na, beköltözik Béci. Nikit megvarrja Alekosz.

Edecker Bürger 2011.04.18. 21:42:10

Sziasztok! Olyan szereplőt nem lehet beküldeni, akinek a mondanivalóját feliratozás nélkül is érteni lehet?
(Amúgy egyelőre nincs bajom velük.)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.18. 21:43:23

Ádám máris feladta Niki hűségét. Nem tud ez bánni vele, sőt, sejtem a nőkkel sem!

ŰberManci 2011.04.18. 21:43:44

@Répatorta: Az semmi, de hogy az nem vezet sehová.. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:44:03

ÚjKristóf piszkosul hasonlít egy volt kedvesemre. Áúúú! Életem egyik legszenvedélyesebb kapcsolata volt!

Ha egy nap után kiejtik, valakit megütök!

beacska 2011.04.18. 21:44:07

@Edecker Bürger: szerintem ez nem tőlük függ. a hangosítás egy nagy nulla. nem képesek lehúzni a hátteret, ha beszélnek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:45:32

@Répatorta: Az haggyán. De már megint milyen tagoltan mondta. Áá, tépem a hajam tőle!!!!

Edecker Bürger 2011.04.18. 21:46:15

@beacska: Igazságod van, de csak fülelek, fülelek. Meg kell tanulni szájról olvasni. Azért mostmár lett volna idejük feldobni a feliratozást.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:48:14

Robi tiszta Mujahid Zoli.
És pont az arabra bízzák a gecimelót. Faja!! >/

Répatorta 2011.04.18. 21:49:20

Robi gyerek milyen jó titkos feladatot kapott :) Legyén unszimpatikus és bennmaradhatsz védettséggel.

will 2011.04.18. 21:49:42

ez is milyen kibaszott nehéz kihívás: légy ellenszenves! marha nehéz. lecsöcsörészni a csajokat, megjegyzéseket tenni a csávókra, hogy elpuhultak és víknyák, oszt kész.

RedHotTears 2011.04.18. 21:50:05

Nem figyeltem eléggé, egységesen mindenkinek ellene kell szavaznia, vagy elég a többségnek?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:50:37

Vázze, mutassátok má újkristófot!!!!

kisha1 2011.04.18. 21:51:42

Ádám szerint kicsit "selyem" az új srác, vajon ő minek nevezné magát akkor, szaténnak?

Szandra első mondta az újakhoz mindig: én vagyok az, akit itt mindenki utál :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:51:42

Nikit betámadja, azt frankón repül. Ennyi.

will 2011.04.18. 21:52:16

Ez oldalról tiszta Sylar!!

Edecker Bürger 2011.04.18. 21:54:26

"Kulturálom magam" by Niki

horee6 2011.04.18. 21:55:17

kultúrálom magam by Niki

Répatorta 2011.04.18. 21:55:32

@Translater: most minek itt spojlerozni :(((

will 2011.04.18. 21:56:07

Sylar bonyolult taktikája: leviszi a hangját, és röviden válaszol, meg titokzatos lila hajgumival unszimpatizál.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:56:33

@will: Télleg! :D

@Edecker Bürger: Termőtalaj, biztos. Azokba vetnek növénykultúrát.

kisha1 2011.04.18. 21:57:53

Ez a makogó, mamlasz Dani kinek hiányzott? És megfogalmazná h miért????

will 2011.04.18. 21:57:55

"a hajgumival voltunk meglőve, nem tudtuk mi lesz, mindenki pánikba volt"
Ezek olyanok mint az újszülött kismacskák. Bebaszol közéjük egy cérnagombolyagot, és felbolydul a csapat.

horee6 2011.04.18. 21:58:14

@Edecker Bürger: rosszul hallottátok, hosszú "ú"-vl mondta... :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:59:41

Ádám gárdista, pincér vagy néptáncos?

will 2011.04.18. 22:00:04

@Translater: html-ben nem vagy erős. :)

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:04:06

@horee6: Először hogy éreztessem, úgy akartam írni. De győzött a helyesírás.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:04:18

No, Béci megjelenésével már a káromkodás is beindul? 8)

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:08:19

@neccharisnyás útonálló: Egy bajuszt adhattak volna neki. Teljes lenne a toálett.

kisha1 2011.04.18. 22:08:21

Amikor a szerkesztők nem feliratozzák a műsort, akkor vajon ők sem értik mit dumálnak??? Esetleg nincsen vmelyik ttx-en folyamatos felirat? Pff...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:10:54

@kisha1: Mik ők? Nyelvészek, hogy minden dialektust értsenek, akkor is, ha a beszélő motyog, részeg vagy örjöng? :)))

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:11:49

@kisha1: Ez a te titkos küldetésed: kitalálni mit mondanak, aztán ide nekünk gyorsban beírni. Köszi!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:13:45

Niki Szandrával smárolt? vagy a krisztivel?

horee6 2011.04.18. 22:13:55

@Edecker Bürger: pedig klasszikust csak pontosan, mert mi marad az utókorra?

Répatorta 2011.04.18. 22:16:53

A Pókmajom új neve ezentúl a Tiszteletes

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:18:21

Az a mágikus hajgumi!!
Egy hajgumi mind felett.

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:18:53

@horee6: Hát... írhattam volna úú-nak is.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.18. 22:19:21

Mégse Krisztiáné a hosszú piros farok... elnéztem az előzetesben. :(

RedHotTears 2011.04.18. 22:20:40

Egy ilyen seggrészeg faszit én se engednék be, tisztelet ide vagy oda.

horee6 2011.04.18. 22:20:42

Pókmajom megkattant

horee6 2011.04.18. 22:21:23

mit tud az a hajgumi?

will 2011.04.18. 22:21:46

hajgumis gyerek az ellenszenvességet összekeveri a pszichopata útonálló figurájával.

kisha1 2011.04.18. 22:21:54

@Edecker Bürger: Hát rendes tőled:) átruházom rád inkább ezt a dolgot!

Jól láttam a Dani és a ratyiDon kézenfogva ugrott a medencébe? Az ördög már be is kínálta a Donnak egyik testrészét, gondolom ő is levágta a melegséget:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:21:57

Djágaszágom.... djága lila hajgumim. Adssza vissza Frodó. MOOSTTTT!!!!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:23:25

Lila hajgumit kutató Robival fogok rémálmodni!

tryclops 2011.04.18. 22:24:29

ez a hasfingás bazz :))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:25:10

Na, ez az évabűr tetszik!

Nem ellenszenvesnek, PSZICHOPATÁNAK fogják megszavazni!

will 2011.04.18. 22:27:08

Háááát, ezt a részt eléggé összecsapkodták, de legalább jól kijött, hogy Ádám vezéregyénisége körülbelül a "vakok közt a félszemű" alapszabályból adódik. Ha kicsit jobban rászól egy részeg, már megy össze.

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:32:09

@will: Azért Ádámnak nem egyszer jojózott a szeme. Nagyon járt az agya.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:33:20

@will: És még meg is tud sérülni... öregszik a keresztapa.

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:41:45

Alíz szerintem nagyon csinos volt, de Niki X lábait - amikor kiküldte Robit - kihagytam volna.

_Molly 2011.04.18. 22:48:18

@Edecker Bürger: "Olyan szereplőt nem lehet beküldeni, akinek a mondanivalóját feliratozás nélkül is érteni lehet?"

Ja, ja a technika tök-gáz.
Föl vannak szerelve mikroporttal, meg az a nyolcvan-valahány mikrofon a házban, oszt meg egy egyetlen szavukat sem érteni. Milyen gáz ez má'.

Ha egy musicalben így szólna a szöveges rész, kimenekülne a közönség. Nem igaz, hogy nem lehet megoldani a hangot! Grrrrr!

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:49:54

@_Molly: Ráadásul utálom, ha ordít a tévé, de ha nem fullon van, semmit sem értek. Borzalom.

GL-581 g 2011.04.18. 22:51:32

@neccharisnyás útonálló: Alizzal smárolt. Pocok még Kristódot is megbilincselte, nagyon kis pajkos volt ma. :D Niki milyen kedvesen szólt előre, hogy be fog baszni. Egyébként ezt a hajgumis hülyeséget melyik észlény pattintotta az agyából?

_Molly 2011.04.18. 22:52:20

@will: "Ezek olyanok mint az újszülött kismacskák. Bebaszol közéjük egy cérnagombolyagot, és felbolydul a csapat."

:D :D :D

Úgy látom, sixx stílusa ragadós.:)))

Edecker Bürger 2011.04.18. 23:00:09

@GL-581 g: Valamelyik azt mondta, feltűnt, hogy a fekete órája felett egy lila hajgumi van. De hogy ki mondta ...

_Molly 2011.04.18. 23:04:02

@Edecker Bürger: Szerintem Kristóf, a kalóz volt. A szembe-interjún kifejtette, hogy az ezüst óra fölötti lila karkötő RENDKÍVÜL NAGGYON gyanús.

Edecker Bürger 2011.04.18. 23:05:09

@_Molly: Lehet, férfi volt az biztos.

_Molly 2011.04.18. 23:12:48

@Edecker Bürger: Ühüm.:)

Ha belegondolok, hogy ma egész nap egy kék kockás ingben járkáltam a városban, a csuklómon piros karkötő-órával... Beleborzongok, ha eszembe jut, hogy akár összefuthattam volna Kristóffal is, micsoda bunyó lett volna ebből...;P

Edecker Bürger 2011.04.18. 23:15:35

@_Molly: Azért te is vállalod a kihívásokat - ilyen cuccban!

_Molly 2011.04.18. 23:18:45

@Edecker Bürger: Hááát, izééé, azért más is volt rajtam, nem csak ez a kettő dolog...;P

Edecker Bürger 2011.04.18. 23:20:33

@_Molly: Már a frászt hoztad rám. Mondjuk lehet, hogy csak ez a kettő van, tetszett volna a kalóznak. És akkor nincs csihi-puhi, csak bunyó.

GL-581 g 2011.04.18. 23:23:53

@_Molly: LOL! :D Ádám balesete... tesómnak rögtön eszébe jutott a Kesesztapa narancsvásárlós jelenete. :)

_Molly 2011.04.18. 23:44:18

@Edecker Bürger: Ja.:)
Még az is lehet, hogy ez a pajkos fiú a szutykos lábát viccesen az arcomba tolta volna, mint Dzsennifernek.:)))

Edecker Bürger 2011.04.18. 23:45:49

@_Molly: Te meg édesen nyafikáztál volna. Vagy előbb fenékbe rúg, utána egy párnával jól megagyal.

_Molly 2011.04.18. 23:49:43

Emlékeztek egyébként, hogy az elején mindenki mennyire utálta Kristófot? Ádám kis Nikije akkor még nagyon agitálta a Dont, hogy tegye lapátra - de rég is volt!...

Edecker Bürger 2011.04.18. 23:56:24

@_Molly: Jól el is felejtették. Kristóf talán nem.
süti beállítások módosítása