Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x24

2013. március 14. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.  

Nu, egy újabb héten vagyunk túl, a törzsgárda, így, hogy Szent Dániel túl van saját különbejáratú húsvétján, szinte érintetlen, hiszen nyolcan még versenyben vannak. A T69-esre a mai kiválasztás miatt ünnepi gúnyát húztak a bohókás karbantartók, a csípőprotézis is friss olajat kaphatott, mert nagyon gördülékenyen forog egyik kamerából a másikba. Dráma lesz, mondja. DaDaDammDaDamm.

A hajnal a terasz összehányt részén találja a saját döntéseit igazoló Bigfootot és Jászkarafaszajenő büszkeségét, te Levi, én kockázatot vállaltam Danival, de a szerelem, ugye. Levi meg mondja, hogy Gáborral, a másik észkombájnnal (fotballizmus rulez) kitalálták hogy na, akkor MOST ideje van játszani, eddig tartott a henyélés. Beszélgetés közben Levi az egyértelműleg kifejezéssel gazdagítja a magyar nyelvet, innen is köszönet. Pókmajmot megcsíphette egy cecelégy, mert álomkórra panaszkodik, Krisztiánnak pedig újra el kell magyarázni a kiválasztást, hogy is van, akkor valaki tuti hazamegy? Tánctanárban ritka a Nobel-díjas, vettem. Variálást emleget Pókmajomnak.

Levi Gáborral egy ágyban kokettál, ha a zenei szerkesztő igazán tökös lenne, már a Brokeback Mountain zenéjét hallanánk rég. Meleg ez a Pókmajom, mondja Levi, és nem szekszuálisan, hanem megbízhatóságilag, nem bízom benne. Gábor önként menne a vágóhídra, akkor majd én beállok, édesem, csak szólj. Reggelizzünk szerintem. Niki és Alíz meglepetést sejt a kiválasztásra, Alíz nem hiszi, hogy Levi Pókmajom mögé állna, és neki Krisztián meg Gábor jutna. Levi tegnap óta elkezdte használni agyának 3 százalékát, ezen mindenki annyira meglepődik, hogy feszt faggatják, mi van veled, Levi? Gondolkodom. Aztakurva, nem fáj? Olyan párt keres, mondja Pókmajomnak lelkesen, aki mellett az egész bulit végigcsinálhatja.

Azt a kolumb lakberendezőt, aki a vaginák szétroncsoláséra alkalmas húros hangszereket tett a szobák falára, agyon kellene verni sürgősen, mert Levi unalmában a Boci, boci, tarka című méltán népszerű slágert nyomja az egyiken, de előtte nem hangolja be a hangszert, egyem azt a halláskárosult fejit. A király beleül a hányásos székbe, te, Bigfoot, a gálám kijön tőled, hallod. Tegnap a csikket Pókmajom a dzsungelbe hajította paraszt módon, ma a király is szemetel, egy rohadt hamutálra nem futotta, mi? Bezzeg gitárra! Korleóne nem bízik Krisztában, aki pótolhatatlannak hiszi magát. Lesz még itt nagy meglepetés, úgy érzem.

Odalent a faszik jobb híján tornáznak, Levi kézen áll, a pápa rettentő súlyokat emelget és közben misét mond, a Pókmajom odafent tisztálkodik. Levi kipakolja a cucca maradékát Krisztától, aki egyre repedező bőrét kenegeti lelkesen, és azt szeretné tudni, hogy Levi veszélyben van-e. Hát, nem tőlem függ a sorsom, na. Pókmajom az előző csöcst kiegészíti egy db. pinával is, mindenki glancol, Krisztián bizonytalan tánclépéseket tesz a hányásban, Nikiről meg kapunk egy vágóképet a tegnapi viharból, kissé érthetetlenül. Nyakunkon a kiválasztás, amit Levi jóelőre őrült esteként aposztrofál.

Jayzusmarijja, a karbantartók az évszázad poénját játszották el az esti mókára bekapcsolt Pinokkinával, az a zsákruha, amit a sztájliszt kofferjéből előkaptak ma estére, konkrétan olyan, mint Rózsika nénié volt a napköziből, (sőt, szerintem ez AZ a darab) az meg nem ma volt ugye. Amit a fejével csináltak, azért kijár a faszkorbács, a szigorú konty, a smink, a kicsit elálló fülek (legyen mibe kapaszkodni?) láttán jóérzésű ember nem röhög persze, de engem más fából faragtak. Na, jönnek a jövő celebjei, Alíz cicanadrágot kapott, Jennifer pink ruhát, Pókmajom fejére a sminkes a környéken fellelhető összes alapozót/barnítókrémet rákente, hiába. Levi mellényben, Krisztián zakóban, Gábor hülyegyerekjelmezben, Kristóf haján korcsolyázni lehetne.

Percekig egy szót nem szól senki, aztén a T69-es belevág, ÚjSzandra kap egy félmondatot, a pápára rámutat, választunk itten. Levi azt mondja, vége a nyaralásnak, és reméli, nem történik vele semmi. A T69-es feddő hangon áll neki Krisztának, te meg itten csalódást okoztál mindenkinek. Krisztián is kap a tanárnénis stílből, belemásztál a Pókmajomba mélyen, bizalom-e van? Megint csendben vagyunk egy kicsit, közben feltámadt a szél, Pókmajom a haját eszi, a T69-es frizurája a múlté. Kezdünk, Lassúbeszédű Jennifer mögé áll szerelembűl, a T69-es cinikus megjegyzéssel nyugtázza a dolgot. A király Niki mögé áll, Dani meg megy Kriszta seggéhez, mosolyog mindenki. Krisztián beáll Pókmajom mögé, ezzel letudtuk a tuti párokat, jöhet a bizonytalan duó.

Gábor emós frizurája és térdig felhajtott farmere egészen Alízig szalad, ez valahol meglepő, mert most Gábornak kellett volna feláldoznia magát, azaz beállni Pókmajom mögé és bízni a retekben. Levi van hátra, elindul lassított felvételben, elér Pókmajomig, de TOVÁBB MEGY és beáll Bigfoot mögé, akinek akkorára nyílik a szeme, mint egy traktorkerék, miafasztcsinálsz sziszegi oda a labdarúgónak, nem vagy normális bazdmeg. Nem hát, hiszen Pókmajom arca egyértelműen elárulja, hogy nem akarta átbaszni, sőt, most a Krisztián gyönyörű péniszével eltöltendő napokra gondol, és láthatóan idegbeteg. Ennek a szar is keserű. A király közben kezébe temeti arcát kétségbeesésében, vagy csak így leplezi a röhögőgörcsöt.

Dráma van tehát, ráadásul erre senki nem gondolt, csak a király, mint mondja a kamerába, mert neki volt egy ilyen érzése. Utólag könnyű okosnak lenni. Levi Gábornak sem mondta el, mit tervez, sőt, csak az utolsó pillanatban döntött a kvázi öngyilkosság mellett. Kriszta arca egy tanulmány, a hegedűn szomorú futamokat húz a prímás. A T69-es sem várhat örökké, gyere kifelé Kriszta, oszt mondd a tutit. Kiállnak a szőnyeg szélére, a szél egyre csak fújná fel Kriszta szoknyáját, egyelőre sikertelenül. Kellemetlen ez a helyzet, mondja Kriszta, aki fekete-fehér mattot kapott. Alíz már könnyezik, Kriszta még csak most kezdi, sejtésem szerint bokáig állunk majd benne.

Levi az én nagy barátom, nem értem miért tette ezt velem, Danit meg nem is ismerem, mondja Bigfoot, aztán utasítva lesz, hogy széna vagy szalma, ne húzzuk az időt. Dani, mondja, Levi, ezt bebuktad, hallod. Pedig Levi a kis kalapjában azt is nyilatkozta, hogy szeret kockáztatni, ha én a fotballban utaznék, a büdös életbe' nem igazolnám le, az kellene még csak, hogy a hazaadással a kockázat kedvéért dekázó kapusom legyen. Ó, Levi, de nagy gyökér vagy te bazdmeg, ki fogja így összehányni a teraszt? A T69-es szoftvere is megzavarodik kissé a dolgok láttán, miért döntöttél Kriszta mellé, kérdezi. Dráma van.

Sőt, DRÁMA, hiszen a szerkesztők most forgatják meg igazán a rozsdás bicskát Krisztában: Daninak ugyanis titkos küldetése volt, mégpedig az, hogy csak akkor maradhat az Édenben, ha maga mellé állítja Krisztát. Nabazdmeg. Ez mindenkit meglep, leginkább Krisztát, aki a hollywoodi filmek egyik legklisésebb húzásáról el sem tudta képzelni, hogy egyszer az életben is megtörténhet, ráadásul vele. Levi felröhög, de megszopattam magam, olvasható az arcán, aztakurva. Dani úgy érzi, hogy ő akkor is Krisztát választja, ha nincs küldetés, napersze. És mintha Bigfootnak nem lenne elég baja, a T69-es kőkeményen tetemre hív, egy igaz barátodat vesztetted el a döntéseddel, megérte?

Kriszta elkezd bőgni, mindenki elkezd könnyezni, még a király is kierőszakol magából pár cseppet, de a kamerába azt mondja, hogy ha annyira nagy barátja lett volna Levi Krisztának, akkor nem Szent Dánielt választja, szóval nem kell a Vígszínház. Levi ölelésekkel és csókokkal búcsúzik, majd odakint, mondja, ott más lesz. Gábor férfi(?)könnyeket hullajt és a szájából folyik a nyál a zokogástól. Az élet megy tovább, este szomorú hangulatban telik a vacsi, Juan levelet és tortát hoz Gábornak, akinek szülinapja van, de ezt is sikerül elbaszni, mert egyrészt mindenki énekel, és ezt nem lehet ép ésszel senkinek kívánni, másrészt meg azért, mert a levélben Levi szól a sírból, a leopárdmintás gatyámban (fúj, bazdmeg) ugorj egy bombát a mödansziéba. Gábor Levit igaz barátnak tartja, és szomorkás a hangulata.

A király leül Gáborral beszélni, megértelek, alattvalóm, én is átmenten ezen. Most neked barátok kellenek, szükséged lesz ránk, csókold meg a karkötőmet. Kriszta a szobában rí, és azon agyal, hogy Dani csak a küldetés miatt választotta-e, de meggyőzi magát, hogy nem. Kristóf Gábort vigasztalja sajátos módszerrel, olyan, mintha meghalt volna, mi? Gábor nem üti le, pedig. Na, akkor rendezzük a kapcsolatunkat, kezdjük tiszta lappal, boldog szülinapot. Kriszta is előkerül, hogy Gáborral tisztázza a tisztáznivalót, sajnálom, hogy a pajtásod elment. Hát, ezt dobta a gép. De azt elmondhatnád, miért Danit választottad. Mert kiálltam a döntésem mellett, mondja Bigfoot, hát ez is egy magyarázat. Dani hiába akar Krisztivál beszélni, nem tud, de a király szerint ez majd elmúlik. Mi hiszünk neki.

Jövő héten újabb szopatásokkal jön a hotel, a promóból annyit lehet kisilabizálni, hogy Krisztián a mödansziéban smárol Nikivel (?). 

Címkék: 18+ éden hotel
460 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.15. 06:45:17

Sixx, nem lehet megkérdezni Lakatos Márkot, hogy milyen megfontolásból tette Pinokkinával eztet a csúfságot? Én egész végig azon nyerítettem, hogy ez meg hogy néz ki?

"Pókmajom fejére a sminkes a környéken fellelhető alapozót/barnítókrémet rákente" - ebből hiányzik egy összes

Amúgy Levi kiejtette saját magát, de azért szép volt.

Thorwald 2011.04.15. 06:54:17

Nah mindenek elott en tokre sajnalom Krisztat... Levi gondolkodhatott volna egy kicsit mielott ilyen helyzetbe hozza (kiejteni olyan aki mar volt kint plusz szinte mindenki szereti plusz ha kiejtene mindenki fujna ra vs a hozza kozel kerult barat kiejtese es segg csinalasa a szajabol). Ugyanakkor respect is neki, de nem a Gabormento akcio miatt, hanem a bucsuzaskor mondott "ami bent tortent az bent is marad" miatt.
Szegeny Kriszta... A kocsog pokmajom meg hogy orult, hogy Kriszta fog kiesni... remelem nem sokaig huzza mar a kamionsoforok kedvence, a tiszteletremelto gonoszkodos sotetcsaj

Thorwald 2011.04.15. 06:58:15

Sixx a terminatoros "zene", dob vagy miarak nagyon jo lett :D

candyperfumegirl 2011.04.15. 07:04:18

@Benyeszke: Valahogy nehéz is volt a párválasztás DRÁMAI részére koncentrálni, amikor minduntalan bevágták a bolond vénasszonyra fazonírozott T69-est, amint tényleg csak röhögni meg bazdmegelni lehetett. A ruha egy rémálom volt, a konty leírhatatlan, hozzá a smink is büntetett, de mindez súlyosbítva azokkal a nyilván nagyon drámainak szánt arckifejezésekkel, amiket magára erőltetett, de leginkább csak extra ostoba fejekre futotta a szoftverből...kész voltam tőle. Mondjuk ahhoz nem sztájlissztnak, hanem varázslónak kéne lenni, hogy valaki HÉ-ból elfogadható nőt faragjon, de ez...

A fordulat amúgy ütött, Levi szépen beengedett egy potyagólt, tényleg inkább kapushiba volt, mint brilliáns támadójáték, a végén már én is sajnáltam Jászkarajenő büszkeségét.

etikette 2011.04.15. 07:04:24

sajnálom Levit...nekem nagyon szimpi volt :( amit viszont nem értek hogy lehet hogy a faszbukon már fent van egy két szereplő? nincs véletlenül szerződéshez kötve hogy amíg a műsor adásban van addig semmilyen közösségi oldalon nem lehetnek fent?...érdekes...
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1459695802
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000717098881
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1430895630

Doktorandusz (törölt) 2011.04.15. 07:06:17

Levi egy igazi hős és végül is "szép" dolog volt ez...bár hülyeség. Úgy látszik mégsem "kezdte el játszani" ezt a játékot, pontosabban a végén úgy döntött, hogy az ígéret szép szó és "igaziból" csinálta.

Ehhez én gratulálok neki!

Dr Keynes 2011.04.15. 07:09:57

Hihetetlen gáz, mennyire mást csinálnak mindig, mint ami az igazi drámai szitu lenne. A feladata az valakinek, hogy állítsa maga mellé a másikat, de ő választhat? Ha Daninak azt a feladatot adják, hogy állítsa maga mögé Krisztát, akkor miért nem Kriszta választ?! Milyen már ez?
Ez az egész Levi dolog annyira fájdalmasan átlátszóan utasításra történt, hogy legyen meg a dráma...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.15. 07:16:08

@thorwald: Basszus, tényleg a Temrinátor az! Azt néztem hogy nem Birodalmi induló, nem gyászinduló, nem Beethoven V., akkor mi?

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.04.15. 07:16:22

Jó reggelt Mindenkinek!
Eléggé meglepett Levi kamikaze húzása, mert ennek semmi értelme nem volt. Egészen biztosan tudta, hogy Kriszta nem őt választja, hiszen egyenesen megmondta neki. Szóval akkor mi értelme volt? Így megrövidítette a nyaralását.
Ahogy a Don nyilatkozott Krisztáról az gyomorforgató volt, mert könnyű mást tetemre hívni. Ha Danit ejti ki, akkor aztán meg fogadkozott volna, hogy pokollá teszi Kriszta életét.
Kedvelem Krisztát és sajnálom, mert belegabalyodott Daniba, akinek ez csak egy feladat volt. Ezt persze nem tudta senki.

A másik ami nagyon tetszik, hogy ismerik egymást kb 3 hete és mindenki igaz barátságról beszél. LOL. Ez nem a barátságról szól, hanem a nyereményről és itt nem egymásért hanem egymás ellen játszanak.

Szép napot, megyek dolgozni. :-(

Spielberg 2011.04.15. 07:17:53

bíztam benne, hogy nem lesz 5 percenként reklám, kínban is voltak a párválasztással, de csak sikerült a végét már új etapba tenni... (kemény 8 prc volt a két reklám között)közben meg most is kitakarják a kólát...
Krisztyián szerintem valami új nőt fűz majd... bár, ki tudja ebben a tolongásban.

Thorwald 2011.04.15. 07:18:09

@Yooha: igazabol DaDammDammDaDamm, de ha en felismertem mas is fel fogja:)

cukraszpeti 2011.04.15. 07:20:50

Levi lett az Éden romantikus hőse,csinált bármit is eddig,Úriemberként távozott,úgy hogy még azok is megsiratták akik nem igazán szerették.

senior Muhaha 2011.04.15. 07:21:17

T-69-re mar csak egy macskas, vastagkeretes napszemuveg kellett volna a 60-as evekbol es akkor megkaptuk volna Miss Moneypenny-t :D

BigTwix 2011.04.15. 07:22:55

Gábor sírásra görbülő szája elég ijesztő külsőt kölcsönzött neki...

Ditti82 2011.04.15. 07:24:28

Niki ismeri az új lakót. :O Remélem, Szandra csomagolhat jövő héten.

Picurigor 2011.04.15. 07:25:29

Nekem Levi nem volt különösebben szimpatikus, bár aranyos volt, ahogy eddig tkp elnyaralgatott ott.

Viszont ezzel a húzásával hatalmasat nőtt a szememben, mert egyrészt bent tartotta a barátját, Gábort, másrészt emelt fővel tudott távozni, harmadrészt - és itt van a fricska az egészben - éket vert Kriszta és Dani közé. Tudjuk jól, hogy a Kriszta-Dani kapcsolat meglehetősen egyoldalú, és előbb-utóbb ez ki fog bukni.
És az sem mellékes, hogy Levi ezzel feladta Krisztának a leckét, mondván: akkor főjél a saját levedben...

Hogy Levi miért nem állt be Szandrához, kiejtve ezzel Krisztiánt, nemtom.
Talán a forgatókönyv...

Éden Robi 2011.04.15. 07:34:26

Szerintem Levi eredetileg Szandrához akart állni, csak hátulról összetévesztette Krisztával.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 07:35:46

ZSÍÍÍÍÍR!!!!
Sixx, kösz hogy pakolsz be képeket. T69 kiválasztásos imagéja rendesen elkerülte a figyelmem tegnap. Teljesen, mint egy munkába belefáradt, hatvanas, elhízott, elfásult tanárnő. Vagy konyhásnéni.
Egyetemen volt egy alkatilag hasonló nő, de őt bírtam, mert habár bazi nagy szája volt, viszont roppant erélyes, és irgalmatlanul korrekt. Ritka az ilyen manapság.

Levit sajnálom. És nem csak a hányás miatt. :)

Gábor helyében meg simán elküldtem volna a bandát a búsba. És akkor még kedves vagyok. Nem elég, hogy a születésnapján dobják ki a haverját, még pont aznap akarnak vele pont azok az emberek is jópofizni, akik egész addig rühellték, mint kismacska a zuhanyrózsát. Hát azért mindennek van határa.

2011.04.15. 07:40:39

Lakatos Márkról:
Sztájliszt = ruhatáros... maradjunk ennyiben!
Ő lehet, hogy egy meg nem értett zseni, de hogy más idősíkban él az tuti!
Most már az is kezd körvonalazódni, hogy a kockahascunami talán az ő kedvéért van a hotelben.
Nálunk most van lomtalanítás, különb göncöket látsz kihajítva a kapuk elé, mint amiket ez a nemnormális egyfejű az emberekre aggat.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 07:42:54

@Picurigor: Mi van, ha Levi így próbálta Krisztát rádöbbenteni, hogy muszáj választania, és beállni az egyik oldalra, nem úszkálhat befőttként a medencében a végtelenségig? Akkor mégse annyira potyagól a dolog. Sőt. Még nagyobbat nőtt a srác a szememben.

@Dr Keynes: Lehet, Danival nem közölték, hogy női v. férfiválasz lesz. Ergo érdemes volt kuliznia, mert ha mégis a fiúkat tizedelik meg a szerkik utólagos döntéssel, igenis számít, mennyire sikerült magát benyalnia Krisztánál.

beacska 2011.04.15. 07:43:59

szerintem Kriszta ruhája jó volt! én szeretem az ilyesmiket.

beacska 2011.04.15. 07:46:40

@neccharisnyás útonálló: igen, szerintem sem volt Daninak sok választása. Esetleg Alíz? Niki és Jenny foglalt, Szandra nehogymááá. Háát, csak Krisz maradt.

De azt azért nem értem, a SZERKESZTŐKNEK miért volt ez fontos? nem volt ez sem régi, sem stabil párkapcsolat...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 07:48:41

@beacska: Tudták, h Kriszta erősen rá van moccanva Danira. Voltak visszajátszások arról, a kishölgy hogyan és hányszor esett pofára, mert félreértett ezt-azt.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.15. 07:58:32

@neccharisnyás útonálló: engem HÉ az általános iskolai énektanáromra emlékeztet akinek a köpenyét mindig összefirkáltuk alkoholos filccel :-)

Az a gáz ezzel a választással, hogy nem tudsz érvelni vagy fújolni vagy bármi hanem ez van és kész. Én nem hiszem, hogy ez akkora törést okoz majd Krisztában, persze tegnap látszott hogy maga alatt van de előbb utóbb helyrejön.

Ha Krisztián tényleg Nikivel alkotott az előzetesben akkor már alig várom a jövő hetet.

Thorwald 2011.04.15. 08:00:56

A T69es melle rendesen ki volt teve a placcra:)

Krisztat meg tokre sajnalom (igen, megint), mert teljesen joszandeku, jolelku csaj. Oszt most leshet szerencsetlen, de kb ugyanez lett volna, ha Danit ejti ki. Korleone meg hulye. Ha kiejti a Danit, akkor riherongyribanc, ha meg a Levit es nem csinal segget a szajabol akkor meg "mit sir, felfordul a gyomrom"...

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.15. 08:01:32

mennyire mennek script alapján itt a történések? mármint gondolom az olyna baromságok meg vannak írva, mondva, hogy a Király kisköveken lejátsza a párválasztást, de vajon az is, hogy mikor ki miért megy haza?
Elég őszintének tűnnek azok a könnyek...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.15. 08:03:34

@eric: Gábor könnyei főleg, de istenem mennyire csúnya volt amikor sírt!

Szerintem ez ott és akkor nem script volt mert tényleg őszintén sírtak (Kriszta, Gábor meg Alíz, a többi csak próbálkozott)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 08:05:06

Ez megint jó vót! Köszi :))))

"Gábor hülyegyerekjelmezben" - pontosan! :))))

Thorwald 2011.04.15. 08:05:08

@eric: Ha nincs is forgatokonyv, azert a szerkesztok bele tudnak nyulni rendesen, hogy felkavarjak a lenyugodni keszulo szart... (Nemsokara mennie kellene a "gonoszkodnom kell kicsit" pokmajomnak, aki ugye az ordogot kepviseli a szereplok kozott es kozutalat tragyat (hehe) kepezi, igy aztan gyorsan gyorsan bedobnak valakit akire kameleoncsocs niki racuppan es a kiraly leall susmakolni a tronkovetelovel)

egyenes labirintus 2011.04.15. 08:05:57

Hallod, a izé... Levi hogy megszívta má ...hallood. Hiányozni fog, üde színfolt volt a zárt osztályon, de ő senkitől nem zavartatva, saját kútfőből elhatározta, hogy felveszi a szopóálarcot, rábukik a saját cerkájára és megszopatja magát. Ilyet. Még jó, hogy elkezdett játszani. Maradt volna a seggén. Mi lesz így a terasz hányásmentes részével? Azt ki répázza össze?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 08:10:14

Rájöttem, hogy Niki hogyan jöhetett rá Pókmajom Krisztián-kilapátolós tervére szerkesztői súgás nélkül!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 08:14:19

@egyenes labirintus: Majd a Niki! Szigorúan zsinórtangában. Miután Joséék, Juanitával karöltve, befenyítették, hogy ők aztán az életbe nem fogják többé azt a budit csőgörényezni, az hétszentség!

komiszborisz 2011.04.15. 08:22:28

DRÁMA
ettől függetlenül(hogy mondhatok ilyet,mikor már füge vagyok),a röhögéstől sirtam tegnap este is,meg persze ma reggel is.
mindennapi függésünket ad meg nekünk!

mi lesz velem a hétvégén??:DD

kékia 2011.04.15. 08:23:03

T69 gönce engem egy 12 hetes kismamára emlékeztetett, elkezd már duzzadni a mell - kipakolható - és a gömbölyödő poci takargatnivaló. Pont 8 éve volt ilyen cuccom. Ha nem lenne ilyen görcsös, merev, és vki a vállánál kicsit megrázná, hogy a chipek a fejében álljanak már össze és a drótok érintkezzenek már végre, jobb lenne mint Nóci. Levit sajnáltam nagyon, de szerintem még visszajön, mint a mégmindigbarna-rózsaszínmintáspólómat lenemveszem Dani. Lehet, h. a bőröndök az érkezés óta nem érkeztek meg, v. elkavarodtak, ezért béndzsák a ruhák.

bia79 2011.04.15. 08:24:15

@etikette: Gábor, Levi és Dani is fent vannak fácsén... Ádám viszont láthatóan az összes helyről törölte magát (a google még kihozza találatnak, de a lap már nem elérhető) Szóval nem hiszem, hogy megtiltották volna, gondolom, csak spoilerezniük nem szabad.

felmary 2011.04.15. 08:25:33

Sajnálom Levit, de őszintén szólva én a helyében biztos lettem volna benne, hogy nem őt választja Bf. Neki most be kell nyalni a királynál, úgyhogy ha hazaküldte volna St. D-t, akkor biztos kicsinálják. Mondjuk így is, csak legfeljebb 1-2 körrel később.

Viszont ez a "titkos küldetés" nem volt igazán nagy csavar, elvégre Daninak amúgy is csak Krisztánál lett volna esélye. Esetleg még Alíznál, de ott ugye bárkinek van. Szóval én a szerkesztők helyébe valami nagyobb challenge-t adtam volna Daninak, pl. Nikit vagy Szandrát. Asszem Niki lett volna a tuti - lássuk, mi ér többet: "szent barátság" vagy 25 milka? Ez sokkal-de-sokkal viccesebb lett volna.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 08:29:26

@beacska: Okoskodás gomb benyom. :D
Nem volt szerintem az olyan derült égből a villám.
Feltéve, hogy azt látjuk, amit a szerkik AKARJÁK, hogy lássunk. Ergo, teljesen más viszonyok is lehetnek a hotölyben, mint amit mi odaképzelünk.
Azt vettem alapul, hogy mondtam már nektek, kiszúrtam egyszer egy jelenetet, amikor Niki ilyen "barátnősen" vagy legalábbis úgy nézett Pókmajomra, mintha normális, beszélőviszonyban lennének. Tán nincs is ott akkora mély szakadék, mint gondoljuk.
Pókot Krisztián dugja, ez egyértelmű bent mindenkinek. De mintha Krisztiánnak bejönne Niki és vica versa. Jövő 7en kiderül, ez mennyire áll. Ergo Krisz több időt tölt Nikivel, amitől Pók idegbeteg lesz, mert női ösztönnel rájött, hogy a kettő között akár ki is alakulhat valami.
Pók idegállapotát persze Niki is érzékeli.
Namost vagy Pók minden szó nélkül akarta kivágni a csalfát, és Niki erre ösztönből rájött. Vagy ha dumált valakinek a tervről, akkor onnan. Persze, az természetes, hogy Ádámék erről Niki útján értesültek.
Nikinek meg persze cseszte a csőrét, mert bejövős a tánctanár, nem szeretné kint tudni, hát a rögtönzött Pandorán szépen bedobta az egészet, hogy a sötétben tartott Krisztiánka ugyan kezdjen már el szervezkedni a bent maradásáért. Ádámék meg persze fejjel mentek a falnak, hogy a szőke liba így ment a -khm-je után.

Éés lehet, hogy még ez se a valóság, mert ezt is csak szerepként megjátszák! Á, vazz, Konteo-ra velem. :D

felmary 2011.04.15. 08:35:17

Amúgy a tegnapi rész legjobb pillanata Gábor sírása. Ezért volt érdemes megszületni.

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.15. 08:35:24

@Ditti82: ha jól tippelek, REA jöhet vissza. Őt ismeri Niki, és bírta is a csajt. Valamint, ha kiszórják Pókmajmot, lesz másik konspiratív nőszemély... Sőt, eme nőszemélytől az első héten tartott Ádám is, sztem jobban, mint a Pókmajomtól, így az ő duettjük is magyarázható lenne, meg az, hogy Niki miért háborodott fel...

*azta* 2011.04.15. 08:40:34

@Picurigor:
"
Viszont ezzel a húzásával hatalmasat nőtt a szememben, mert egyrészt bent tartotta a barátját, Gábort, másrészt emelt fővel tudott távozni, harmadrészt - és itt van a fricska az egészben - éket vert Kriszta és Dani közé. "

ugyanakkor kiesett a francba. neki már tökmindegy ez az ék - ha van egyáltalán!
honnan lehet ezt még nézni, ha nem a játék szempontjából? potenciális esélyes csávó, behúz egy meredeket és kiesik. ez bénaság - szerintem.
(ha már focista - ez olyan, mint amikor végre sok ponttal a hátunk mögött kezdjük a tavaszi idényt és kifutunk a pályára normális védelem nélkül... akárhogy is, sem állva, sem sehogy nem szép meghalni.)

Ditti82 2011.04.15. 08:42:09

@SAni: Nem tudom, nekem Rea nem tűnt konspiratív nőszemélynek.

felmary 2011.04.15. 08:42:29

Ha viszont ez a Gábor most betagozódik a klánba, akkor nem nézem tovább a műsort.

moncsi007 2011.04.15. 08:51:13

Nagyon sajnálom Levit :( Sajnos pasi aggyal gondolkozott. A női nem nagy része sajnálatosan inkább választja a bizonytalan szerelmet, mint a barátságot. Ezt egy pasi nem tenné meg.
Kriszta nagyon lenullázódott nálam...Remélem hamarosan szopóágra kerül :D

Gábor. Szerintem nem áll be a klánba, de azért szülinapja van a haverja kint a hotelből... nekem se lenne kedvem veszekedni...

Amúgy láttátok,hogy Korleone és Pókmajom beszélgetett??? KI tudja mi sül ki még ebből... Lehet a Don-nak elege van Nikiből?? Pókicának Krisztiánból... még a végén Don-Pókmajom párunk lesz :O

degeco 2011.04.15. 08:52:33

mindenhol Rozsika neninek hivtak a napkozist/konyhast anno ?
nalunk is az volt :))

Dingidong 2011.04.15. 08:53:17

@*azta*:
"ugyanakkor kiesett a francba. neki már tökmindegy ez az ék ... potenciális esélyes csávó, behúz egy meredeket és kiesik. ez bénaság"

Logikusan hangzik.
Itt az a szabály, hogy ha valaki kiesik, akkor már nem nyerhet?
Itt vannak szabályok?
Ha Dani visszajöhetett, még Levi is visszajöhet. Lehet, hogy szóltak neki előre, hogy az a titkos küldetése, hogy most csinálja ezt, aztán majd később visszajön amikor Danit kiejti Ádám, mikor mindketten Pókmajom mögé állnak két hét múlva.
Kriszta2-nek is szóltak (nem tudom mi a francnak), hogy "Mingyákiesel", mielőtt elkezdtek volna salsázni a kocsmában.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 08:54:42

@moncsi007: "még a végén Don-Pókmajom párunk lesz"

Röhögnék!

Levit vissza az Édenbe!!!!!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 08:56:12

@degeco: Nálunk a szomszéd volt. De így nézett ki, mint HÉ a képen!!! :O 66 évesen! :D

Britte 2011.04.15. 09:08:03

Levi most nagyon hülye volt! Ennél rosszabb döntést nem is hozhatott volna. Szegény Kriszta nem csodálom hogy ennyire kikészült. Pókmajom mögé kellett volna állnia, tuti maradt volna. Kriszta világosan megmondta neki hogy Danit akarja maga mellé. :(
Nem bírtam Levit, de ez még engem is megviselt. :)

Lotyó Bridzsida 2011.04.15. 09:12:00

Imádom a Levit.:))
Olyan kis cuki.:))
De most tényleg nagyon átlátszóan megmondták neki, hogy Odaájjá a Krisztáhó, he! Mert ennek semmi értelme nem volt, ráadásul lepaktált a pókmajommal.

Ui: Kurva nagy küldetés egy olya lányt magadmellé állítani, akinek amúgy is nedvesedik tőled a puncija...rettentő okosak a szerkesztők!:D

moncsi007 2011.04.15. 09:17:20

@Lotyó Bridzsida:
Ui: Kurva nagy küldetés egy olya lányt magadmellé állítani, akinek amúgy is nedvesedik tőled a puncija...rettentő okosak a szerkesztők!:D

Na igen... Én a Nikit vagy a Jennyt választottam volna... Az lett volna igazi csavar, de így... szánalmas...

Verify 2011.04.15. 09:20:34

Láttátok Jennyke érzelemkitöréseit tegnap?
Üres az a lány nagyon...

Verify 2011.04.15. 09:21:58

Jennyke érzelemviharait láttátok este?
Elképesztő vákum az a csaj belül...

inactivity 2011.04.15. 09:22:22

eztet má nem tűrhetem szó nélkül, meraz senkinek se jutott eszébe, hogy a Dög/Pókmajom/Szalamandra akár át is ejthette volna Levit... akkor meg inkább már ejtsen ki a szerelmem... szerintem
ne sírjatok lányok, úgyis visszajön!

Ainult Mina 2011.04.15. 09:23:35

Szerintem is a bejövő szereplők a régiek lesznek, mert azért egy fél falut csak nem utaztattak Kolomboiába. Meg lassan fogyniuk és kéne. Én azt hittem, az volt Dani titkos küldetése, hogy állítson maga mögé egy embert DE mivel ő nem nyerhet, mint a kieső mágnes húzza magával és tegnap hárman hullanak ki. Mikor kezdenek elfogyni?

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.15. 09:23:38

@Ditti82: Ádám egyik első mondata az volt Reával kapcsolatban, hogy első perctől, hogy bekerült, jár az agya és jegyzetel..
Bent is maradt volna, és jó ellenfél lett volna, ha nem szól be Kristófnak...

Mondjuk, remélem nem szoknak rá a szerkesztők, hogy a kihullottakat küldjék vissza folyton, újabb esélyeket adva...

Viszont ez a Rea dolog nekem azért is gyanús, mert Krisztián valami szőkével smárol a medencében, és az nem Niki.

Lotyó Bridzsida 2011.04.15. 09:23:50

Ja, és a Kriszta sírás is kicsit álszent.
Vagy inkább ezen látszik, hogy mennyire bizonytalan ember.
Elhajtani nem fájt a Levit, de kiejteni fájt?
Hogy is van ez?

felmary 2011.04.15. 09:31:28

@moncsi007: Ugye? Mennyivel jobb poén lett volna már! És akkor legalább Ádám is elgondolkodott volna... de így? Gyenge húzás, egyenes "csavar", mesterségesen változtatott erőviszonyok.

Egyébként én nem hiszem, hogy Levinek megmondták volna, hogy mit csináljon, szerintem van annyira jólelkű, hogy bízott Krisztában, bár ha lett volna esze, tuti nem így dönt.

Egyszer olvastam a fb-on, hogy Alíz Levivel, Gáborral és Nikivel volt a legjobb viszonyban a házon belül... sz'al szerintem még lesznek itt átrendeződések.

turósmácsik 2011.04.15. 09:32:05

@moncsi007:
Attól lett gyenge húzás, hogy Kriszta Levit választotta. Ha Kriszta játszik és nem érez, akkor Dani ment volna és akkor viszont lehetne isteníteni a szerkiket. Hogy mekkora ötlet volt. Szóval nem egyértelműLEG egyértelmű.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.15. 09:32:25

Az a konty mindent vitt.

Mátrai Márta fideszes képviselőnek van ilyen:
www.parlament.hu/kepv/kepek/m006.jpg

felmary 2011.04.15. 09:33:21

És adjanak már nekik egy kis alkoholt! Ha Levi már nem hányhat, legalább Nikit hagyják.

turósmácsik 2011.04.15. 09:35:45

@SAni:
Rea nem volt egy kihívóan szexelő ribancfajta. Inkább a sunyin érdekekre hajtó, de semmiképpen sem provokatívan érzéki. Persze pár sexonthebeach, vagy valami kókuszos vacak a medansz szélén táncikálva elfogyasztva oldhatja a gátlásokat cicamicákban is.

turósmácsik 2011.04.15. 09:37:30

@felmary: nem lehet! A helyi kertészek fellázadtak a csodás fauna kipusztítása miatt!

Thorwald 2011.04.15. 09:38:55

@moncsi007: Most nem azert, de Kriszta elore szolt, hogy "ne allj mogem te hulye, mert Danit valasztom". Raadasul a Don kifejezett utasitasa ellenere elore szolt a Levinek.

Szoval Levi kocsog modon megszivatta Krisztat aki a kivalasztas utan igy is ugy is szopoagra kerult volna. Ha magatol csinalta nem utasitasra, akkor nagy bunkosag volt.

wickham40 2011.04.15. 09:40:48

@*azta*:

Sztem ez a "játék" nem csak arról szól, hogy ki győz és ki veszít. Nézd meg Szöszi és Levi távozását. Volt különbség. És itt amikor az "éden hotel"-en kívül reggel felébrednek, akkor is Leviként és Szösziként kell felébredniük.

Répatorta 2011.04.15. 09:41:07

@Lotyó Bridzsida: Azért azt ne felejtsük el, hogy Levi oldalgott el Pókmajom mellé elég feltűnően és abból rendes balhé lett közöttük. Az a nagy öri barátság ott egy picit megrepedt.

Thorwald 2011.04.15. 09:44:18

@Lotyó Bridzsida: Nah itt is Kriszta vedelmere kelnek, mert attol, hogy aszondja Levikem elmentel pokmajmozni, akkor most nekem is jar a Danizas, de te ugye biztonsagban leszel...
Szoval ez meg a huzzalarakbanemerdekelsz kozott van kulonbseg nem kicsi...

handax 2011.04.15. 09:45:03

@moncsi007: Dani könnyebb helyzetbe került, hogy volt egy küldetése, és tehetett arról, hogy 1 lányt hazazavarjon, így ő tuti beállhat Krszta mögé=küldetés teljesítve.
Más lett volna a helyzet, ha a lányok maradnak többen, és mondjuk NEM Kriszta áll mögé, akkor rögtön ballaghatott volna haza. A Viasat megcsinálta neki a könnyebb verziót. Arra senki nem gondolt, hogy Levi hülye, mert az előző választáskor se szó se beszéd otthagyta azt a nőt, akivel kvázi vérszerződést kötött. Annak persze csökkent így a bizalma iránta. Most meg se szó se beszéd visszaáll mögé. Függetlenül attól, hogy mit gondol Kriszta Daniról, erkölcsi alapon akkor is Levit kell hazazavarnia, egy vérszerződésbe nálam ilyen dolgok nem férnének bele.

Persze ez a játék nem az erkölcsről szól, és ezt bármennyire szeretnénk Leviben látni (emelt fővel esett ki (?) ), benne sem volt meg.

Meg egy csapatjátékban gyakorlott ember ne önzőzzön! Se itt se az életben! Ki fog benne megbízni így valaha is?

Bar Kochba 2011.04.15. 09:46:49

Kriszta: "Dani küldetésével _megfordították_ a szívemben a kést".

Nekem meg ide a rozsás bökőt, ha Levi önmagát-kiejtése nem szerkesztői utasításra történt...

handax 2011.04.15. 09:49:33

@Répatorta: azt se felejtsül el, hogy ezt Kriszta engedte meg neki és egyeztettek előre erről a témáról. Ettől még rosszul eshet, de a vérszerződés nem ezen áll vagy bukik.

kopp 2011.04.15. 09:51:53

Sztem hatalmas rész volt, nagyot húzott vna a srác, ha bejön, de ebben a Krisztában 1 centi gerinc nincs! hagyd már, h érzések, az általa erősebbnek vélt táborból nem mert kilépni, remélem, be is szopja a faxt, az való neki...!
A csikkeldobás viszont nagyon felbaszott, buta dzsippó...!

moncsi007 2011.04.15. 09:52:47

@Répatorta: azért azt se felejtsük el, hogy Bigfoot erre "engedélyt" adott ;)

beacska 2011.04.15. 09:55:11

@moncsi007: mi mást tehetett volna? éppen a csajok voltak túlsúlyban

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.15. 09:56:22

@BlaBlaBla: te jó ég, mi van itt? mondjuk nem sokat rontana a csapaton..

@cukraszpeti: mily megható :-)

@Lotyó Bridzsida: egyetértek, szerintem nem kell sok idő míg Kriszta túlteszi magát ezen a kis szösszeneten

"Dani küldetésével _megfordították_ a szívemben a kést". Ezt meg nem értem, mert ő maga döntött így, akkor azt a kést fordították meg amit ő maga döfött a saját szívébe? Jesszus.

handax 2011.04.15. 09:56:50

@kopp: nagyot húzott volna. Írhatnám, hogy 20ra lapot, de valljuk be Levinek 20a sem volt.
És pont ez igazolja, hogy Krisztában van gerinc. Én is kibasznám azt aki velem nem egyeztetve kavarja a szart és végül engem hoz az egésszel kellemetlen helyzetbe.

moncsi007 2011.04.15. 09:56:52

@handax: Meg egy csapatjátékban gyakorlott ember ne önzőzzön! Se itt se az életben! Ki fog benne megbízni így valaha is?

Képzavarom van :D Nőből vagyok sajnálom :D

Most ugye Kriszta az Önző??

+ ebben az a zavaró, hogy ott hagyta Krisztát... de nem tudom miként,nem tudom hogyan egyáltalán... ha én lettem volna Kriszta helyében nem láttam volna ebben a vérszerződés megszegését... Sőt...
Egy barátját akarta "megmenteni", mint ahogy megmentette anno Krisztát is :/

Mellesleg észrevettétek, hogy Gábor haja milyen jó volt most a párválasztáson...:D

moncsi007 2011.04.15. 09:59:00

@thorwald:
Szerintem + a Kriszta választása volt a bunkóság ;)
Most félreértés ne essék, nem a Danit utálom itt, hanem a Kriszta döntését!

beacska 2011.04.15. 09:59:21

@moncsi007: a csapatjátékban gyakorlott ember a Levi-lévén focista

grnd 2011.04.15. 10:00:11

amennyire zokogtam tegnap este (ez nyilván a vég, ez volt az első, és biztosan az utolsó valóságshow-m, milyen már, hogy éjjel vadidegen emberek balfaszságán bőgök? jézusom :)), annyira röhögtem ma is a bejegyzésen, köszi :)
semmilyen-langyos Levi ezzel a húzásával nagyon belopta magát a szívembe, pedig roppant semleges volt eddig ... (tegyük hozzá, ugyanúgy, mint az összes többi szereplő ... mégsem tudok lekattanni az Éden Hotelről, hihetetlen ... ilyen a sorozatoktól való függés? :))
Rea??? csak nem ... a víz vert attól a csajtól ... még Jennynél is modorosabb, mesterkéltebb és ostobább ... osztom túrósmácsik véleményét vele kapcsolatban :)

handax 2011.04.15. 10:01:00

@moncsi007: háát akkor ez tényleg képzavarban vagy. Levi a focista, aki csapatokban játszik gyerekkoae óta, róla beszélek.

Egy barátját akarja menteni, de úgy érzi erről nem tartozik előre egy mondattal Kriszta felé?

rohi 2011.04.15. 10:04:19

Tudtam én, hogy ki kell hevernem a tegnap esti röhögést - komolyan a könnyeim is potyogtak - mert ez a mai HV is üt. Itt ülök a mh-emen és könnyezve borulok az asztalomra, a kollégák vígasztalnak
- Ne sírj, Levi nem halt meg!
Én meg a röhögéstől nem jutok szóhoz.

Hát ez van kéremszépen, amikor egy focista elkezd gondolkodni :D

moncsi007 2011.04.15. 10:05:06

@handax:
de te honnan tudod, hogy nem volt előre ott egy mondat? Azért gondolod ezt, mert nem láttuk a teljes történetet a szerk. jóvoltából? Vagy azért, mert Kriszta ezt mondta a nagy Donnak?? Az a Kriszta, akinek néha konkrét dolgokat kellene mondani-pl.Pandora- és akkor csak hablatyol valamiről? :O :/

Bocs a képzavarért :D

moncsi007 2011.04.15. 10:05:53

kérdem én hova ment a kommentem??

handax 2011.04.15. 10:07:45

@moncsi007: sehol senki részéről nem hangzott el, hogy ezt megbeszélték volna előre. Sőt a Viasat poénból be is vágta anno Krisztát, aki kijelentette, hogy bárki áll mögé Levi mellett, az repülni fog. Csak arra nem gondolt, hogy bárki beállhat mögé úgy, hogy Levi nem lesz ott... és kiderült az is, hogy Levi-Gábor egyezség volt csak. Se Aliz, se Kriszta nem volt beavatva.

Répatorta 2011.04.15. 10:08:48

@kopp: @moncsi007:
Engedélyt adott. De most őszintén, melyik csak ad a párjának komolyan engedélyt a félrekufircra...? Csak nőből van, még ha ott más viszonyok vannak, mint idekint (ld Pókmajom hisztijét)
De fogadjuk el, engedte. Ettől függetlenül ebből persze balhé lett és ezzel Levi is tisztában volt.

g-ko 2011.04.15. 10:08:50

nem láttam a tegnapi részt, de abban a hiszemben voltam, hogy simán Krisztián megy haza, erre éjjel látom, hogy Levivel van interjú a velveten - ergo ő esett ki. Na már most akkor hogyvolt, PM mégis átejtette - a hogyvoltig ezen merengtem, de nem, saját magát szopatta meg, hiszen Kriszta előre megmondta, hogy Danit választja, pont azért, hogy Levi fel tudjon készülni. Ekkor mondta Levi is, hogy most akkor kezdjünk el játszni. Ideges lennék, ha ő állna mögöttem a kapuban, mert folyton azon izgatnám magam, hogy mikor kezd el "játszani".
A HV meg überfasza volt, kösz Sixx

g-ko 2011.04.15. 10:10:59

ja egyébként a való világban (jaj, nem ott :-)Dani + Kriszta most egy pár

szepi79 2011.04.15. 10:12:40

@thorwald: " Most nem azert, de Kriszta elore szolt, hogy "ne allj mogem te hulye, mert Danit valasztom"."

na ja. előtte 3 hétig meg azt mondta levinek, hogy te meg én örökké, minket aztán semmise választ. kriszta magának keverte a szart. abban kellett volna következetesnek lennie, hogyha ezt igéri levinek már jó ideje, akkor nem kell szentdanit pinalével itatni.

handax 2011.04.15. 10:13:03

@Répatorta: engedélyt adott, mert ő nem volt hajlandó egy kufircra sem. Mondhatta volna, hogy Levi ezt én is meg tudom adni neked, de nem mondta.
Egyébként asszem az elején ő mondta akkori párjának (Dani?), hogy ő úgy képzeli játékot, hogy a párjával együtt két erős bástya és no szerelem/szex. Ez a hitvallás nyílván nem változott attól, hogy Levi lett idővel a párja.
Csak az gond, hogy Levi a maga bástyáját ledöntötte...

Tiko 2011.04.15. 10:13:10

tessék most danikát is köcsögözni, mert feladatot hajtott végre mint pókmajom..

respect levinek.

handax 2011.04.15. 10:14:44

@szepi79 - Harciteknős idomár: Krisztának Levi keverte a szart, ő csak megitatta vele.

turósmácsik 2011.04.15. 10:15:00

@g-ko: Akkor a Kriszta hülye. Dani eddig sok szimpit nem villantott. Hideg pasi. Kriszta meg mazopicsa.

g-ko 2011.04.15. 10:16:39

@turósmácsik: ízlések és pofonok, de azért szerintem nem szabad abból kiindulni, amit a tv-ben mutatnak

Hana30 2011.04.15. 10:16:46

Én igazából nem értettem Levi döntését. Kriszta semmiképpen nem tudott jó döntést hozni. Ha szent Danit ejti ki, akkor az Ádám klán csoportos hányási ritálé csúcsaként keresztre feszíti, így meg a Szent Levi mártírt csinált magából, feláldozta magát hű barátjáért és bajtársáért, a haza nevében! Vagyis Kriszta mindenképpen szopóágra kerül és választhat az adott szó és a felebarátság között vagy egy esetleges plátói szerelem között. Gondolom ezt a Levinek is át kellett gondolnia, mérlegelnie (ideje volt rá bőven). Ennek ellenére mégis így döntött. Biztosan úgy volt vele, ha összejön a mutatvány és benn maradok, én leszek a legnagyobb király arc, ha kiesek, akkor meg szent mártír lesz belőlem. Hát a 25 millcsit mindenesetre bukta. Az élet megy tovább és minden csoda három napig tart. Azért a válogatottba ne küldük, a végén még nekiáll gondolkodni.

kj71 2011.04.15. 10:17:24

@moncsi007: Pontosan! Nem az lett volna a az igazi kihívás, hogy Nikit szerezze vissza Korleonétól? Levi szerintem jópofa volt a maga stílusában, sajnálom, hogy ő ment, de bátor volt. Egyébként sziasztok, új vagyok még itt, nagyon jókat szórakozom mind sixx-en, mind a fórumon!

Hana30 2011.04.15. 10:17:53

@g-ko: Tényleg? Ők egy pár? Hú, ez egészen más megvilágításba helyezi a történteket. Akkor viszont megérte Levit kirakni.

turósmácsik 2011.04.15. 10:18:21

@g-ko: Nyilván, de én nem a realworldből alkotok véleményt, hanem a nekem terített képsorokból. Vágott formában kapom, hogy mit gondoljak, és én jó nézőként így gondolom.

Lotyó Bridzsida 2011.04.15. 10:18:24

@thorwald:

amikor a kiválasztáson ott álltak már hárman és a kriszta adott jellemzést a két srácról, már ott KIMONDTA, hogy a levi sokkal többet jelent nekem, mint a dani, TEHÁT a danit választom.:D

egyébként igazad van, de ott kezdődött a hercehurca, hogy a levit lepattintotta a kriszta, mint férfit. jóhogy elindult olyan lány után, aki nem pattintotta le. sajnos levinek még a férfias viselkedésről van mit tanulnia, dehát még olyan kis fiatal.:)))

Thorwald 2011.04.15. 10:19:23

@szepi79 - Harciteknős idomár: Amire Levi lelkesen bologatott is, majd a mult heten beallt Aliz moge, elore egy budos szot sem szolva Krisztanak, hogy tefigyelj...

Azert mokas, hogy elvarnatok Krisztatol a huseget, kozben Levi kicsapongasaira, verszerzodesbontasara meg senki nincs figyelemmel. Akarhogyis, de meg mindig, itt is el... a felrekuro ferfi ubermacho, a felrekuro no meg budosribanc. :S

saturnalia 2011.04.15. 10:19:38

Levi döntése tényleg érdekes volt:S Az a furcsa, hogy a mai indexes cikkben nem kérdeztek rá nála, hogy akkor ezt most hogy?
Szerintem nem lett volna akkora baj a gondolatmenettel - hiszen taktika szempontjából Kriszta mindenképpen jobban járt volna vele -, csak azzal nem számolt, hogy Kriszta nem feltétlenül ésszerű döntést hoz. Pedig tudta, hogy a csaj bele van esve Daniba, de azért tényleg volt esély rá, hogy az eszére hallgat majd - több, mint bármelyik másik lány esetében.

Az új játékosra van egy tippem. Rea szerintem azért nem lehet, mert a bejátszásból az jött le, hogy a kép láttán csak Niki ismerte fel, a többiek kérdezgették, hogy miért ki az, szóval valószínűleg az ő ismerőse. Niki facebookos adatlapján több képen is szerepel egy csaj, aki annak idején az Áll az alkuban szerepelt (Nikivel együtt), tipikusan olyan ember, akinek minden vágya, hogy szerepeljen, celebbé válhasson, meglepő lenne, ha erre a játékra nem jelentkezett volna. Itt a csaj:
www.facebook.com/album.php?profile=1&id=100000083379399

Kicca 2011.04.15. 10:21:53

Senkinek sincs olyan szörnyű érzése, hogy a jövő heti "új" lány a Kata lesz??? Szőke is... Niki örülne is neki... Én mondjuk kevésbbé.

g-ko 2011.04.15. 10:23:23

@Hana30: szerintem meg csak akkor érte meg kiraknia Levit, ha ezzel a húzással ő nyeri a játékot

turósmácsik 2011.04.15. 10:23:54

@saturnalia: Atyavilág! Ezt nem tehetik, borzasztó!
Viszont szexelne Krisztiánnal a medencében.

Hana30 2011.04.15. 10:24:53

@thorwald: egyetértek veled! Azt hiszem eléggé megfeledkezünk arról, hogy Levi ide-oda taktikázott anélkül, hogy Krisztával beszélt volna. Mit is mondott a Gábor? Hogy joga van legalább megtudni, ha őt akarják bitóra küldeni?
Ez most így volt Krisztával is. Joga lett volna legalább átgondolni a dolgot, nem pedig egy másodperc alatt döntést hozni.Ő mindenesetre nem hozhatott jó döntést, mindenképpen szívni fog.

g-ko 2011.04.15. 10:25:56

@thorwald: mondjuk azt a mai napig nem értem, hogy akkor miért nem Gábor állt Aliz mögé, Aliznak szerintem teljesen mindegy volt akkor, hogy Gábor vagy Levi ellenében teszi ki Szöszit

handax 2011.04.15. 10:26:53

@Lotyó Bridzsida: "KIMONDTA, hogy a levi sokkal többet jelent nekem, mint a dani, TEHÁT a danit választom.:D "
azaz Danival lehet együtt hideg fejjel gondolkodni, Levivel nem.
Kriszta mindenkit lepattintott mint férfit, ezzel kezdte az egész játékot. Emiatt adott neki engedélyt a PM afférra, mert ő nem kívánta ezt Levinek megadni, de a kettejk közötti vérszerződésbe ez még belefért, ha a kiválasztásokkor nem hagyja cserben. De cserbenhagyta, még akkor is, ha ezzel valójában csak Levi kockáztatott és Kriszta nem.

handax 2011.04.15. 10:30:14

@saturnalia: a gond az, hogy taktikai szempontból Levi lejáratta magát Kriszta előtt.

Másrészt én is várom, hogy behoznakesetleg egy olyan új arcot, aki valakinek testvére/rokona/barátja.

Thorwald 2011.04.15. 10:30:18

@Lotyó Bridzsida: Nem egeszen:) Ezeket mondta, de nem igy egy mondatban, hanem kulon kulon es a tehatra nagyon nem emlekszem:)
Igazabol szerencsetlennek valasztania kellett. Vagy segget csinal a szajabol (megbizhatatlanna valik a tobbiek szemeben) es a klan duhet idezi a fejere, cserebe befogadja a tronkovetelo ordogfattya rebellis bandaja, vagy megtagadja a baratjat (aki az engedelyevel elment kurni az ivadekkal, aztan utana kevertkavart es szo nelkul lecserelte es Gabort allitotta moge, gyakorlatilag megbizhatatlanna valt az utobbi ket hetben... aize 8 napban), jo pontot szerez a klan szemeben es gyakorlatilag adossa teszi Danit, akibe kapasbol belezugott meg korabban...
Csak szarul johetett ki ebbol es termeszetesen mindezt Levinek koszonheti, aki gondolhatott volna Gabor baratjan kivul naivbigeye/foot baratjara (?) is...

Sokorai_Atala 2011.04.15. 10:31:19

@zero: igaz:) De neki illik a személyiségéhez, korához stb.

Nekem volt csak az az érzésem, hogy Levi kiesése megrendezett volt? Gondolok arra, adtak neki valami pénzt, vagy nyarlhatott a kiesetekkel a másik hotelben, ha ezt meglépi. Nekem így hatott.

tigress31 2011.04.15. 10:32:01

Na, hát szerintem Levi egyrészről megunta a nyaralást, s gondolta inkább hazamegy, miközben Gábort megmenti, Krisztát pedig oldalválasztásra kényszeríti. Krisztát nagyon kedvelem, de ha kicsit jobban gondolkodna, rájöhetett volna, hogy valami nem stimmel: Dani büntetlenül visszajöhetett a sírból? Na ne már!!!
Mondjuk Gábor megint simán bevállalta, hogy majd más kockáztatja a bőrét...
Lehet, hogy Pókmajom az egyik főgonosz, de remélem, hogy ő még marad, s drága érzelemmentes és egyben agysejtmentes Jennifer szépen hazarúgódik, s viszi hasonlóan értelmes párját is. Pókmajom legalább próbál egy kis izgalmat vinni az egészbe, még akkor is, ha egy szemétkedő kis ribanc. Legalább van élet benne. De a másik kettőben!
Azt azért viccese találom, hogy Korleóne gátlás nélkül ígérget védelmet mindenkinek, de csak egy páros nyerhet!!
Várom a jövő hetet, tényleg függőséget okoz, hosszú lesz a hétvége :)

moncsi007 2011.04.15. 10:34:56

@thorwald:

Nem, tényleg nem veszem figyelembe ezt. S csak azért nem, mert amikor Levi Tünde helyett Krisztát választotta akkor azért bizonyított ám. Nem a farka után ment, hanem a barátság után. Pedig megtehette volna...
A Gábor-Aliz-Kriszta-Levi párcsere után Kriszta nem került szopóágra így szerintem nagy kik.rás nem történt vele ;)
Gábor kitartott volna mellette szerintem...

tigress31 2011.04.15. 10:38:14

@thorwald:
félrekúró férfi: kulcs ami minden zárat nyit
félrekúró nő: zár amit minden kulcs nyit

saturnalia 2011.04.15. 10:40:15

@handax: Igen, Levi tényleg kicsit túl sokat kavart, de nekem rémlik, hogy azután a kiválasztás után (tehát amikor Gábor állt Kriszta mögé) Kriszta valami olyasmit mondott talán Nikinek, hogy ő tudta, hogy készülnek valamire a fiúk, de megkérte őket, hogy neki ne mondják el, nem akar róla tudni - gondolom így akart továbbra is "középen" maradni.

Szerintem is jó húzás az ismerős/barát/rokon behozatala, de persze csak akkor jó, ha azonos nemű az illető, különben az is előfordulhatna, hogy egy testvérpár marad végig együtt:D

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.04.15. 10:40:42

Gábor úgy sírt, mint aki elvesztette a buzitársát...

KVélemény 2011.04.15. 10:42:04

Dani a haverom barátja. tuti info.

handax 2011.04.15. 10:43:44

@saturnalia: én erősebb/igazabb érvnek gondolom, ha a kamerának mondanak valamit, mint egy játékostársnak/vetélytársnak. Ott azt mondta, hogy nem tudta. És Levitől sem hallottam, hogy ő elmondta volna, de Kriszta nem engedte.

Lotyó Bridzsida 2011.04.15. 10:45:27

@handax:

oké, ez igaz.:)
akkor pláne nem értem a nagy rívást a végén.:)

Summerwine 2011.04.15. 10:45:33

Jobbnak látták a szerkesztők, ha Daninak ilyen jellegű titkos küldetést adnak. Ha nincs ez, egész héten nézi a dzsungelt, madarakat, tengert, súlyzózik a pasikkal, aztán csütörtökön vette volna észre, hogy nem beszélgetett egy csajjal se, nincs hova álljon.
Szóval ezzel a feladattal csak Dani bennmaradását segítették az írók. Ha Dani most hazament volna, az egész klán csöndben döglene a szobákban naphosszat, annyi a műsornak. Azt, hogy pont Krisztát helyezték szopóágra emiatt, sajnálom.

Levi butabátor húzását megértem. Pókmajomban nem bízott, inkább a barátjától kérte a halálos döfést, mint az ellenségétől. Plussz a nőket-nem-ismerő kis buksijával még esélyt is adott magának.

Mindenesetre emelt fővel távozhatott, és a kinti életben sem csak a hányós, leopárdmintás-gatyás csávó jut majd róla eszembe, ha összefutnék vele.

Gábor is feljebb lépett a lelki ranglétrámon. Meghatott, na. Ez van.

Ádám, régi kedvencem, meg lejjebb.

Az mit jelent, hogy "Ennek a szar is keserű."?

Thorwald 2011.04.15. 10:51:04

@moncsi007: A latottak alapjan azt kell, hogy mondjam Krisztanak egyetlen megingasa volt, amikor kiakadt az engedelyevel felrekuro Levin es beprobalkozott Gabornal. Ezen kivul en azt a csajt tartom a legegyenesebbnek es legnaivabbnak az egesz hotelben.
Levi azert kavart rendesen az utobbi idoben...

kicsizolika 2011.04.15. 10:53:54

Azért az óriási, hogy Ádám nem sokat szarakodott, a könnyes búcsú után rögtön ráment Gáborra, és elkezdte adni neki az ívet :DD
Az meg külön csodás, h Gábort születésnapján a klasszikus "Boldog születésnapot" c. számmal köszöntötték - az ünnepelt állapotát látva biztos jól jött neki a "kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod" jókívánság :DDD

Britte 2011.04.15. 10:54:00

@Summerwine: Az egy dolog, hogy Pókmajomban én sem bíztam volna meg, de szerintem az elég egyértelmű volt, hogy Krisztiánt küldte volna el a faszba és Levit bennt tartotta volna.
Levi most több embert is megszívatott a lüke döntésével. Saját magát, Krisztát is kurva szar helyzetbe hozta és Pókmajmot is megszívatta.

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.15. 10:54:16

@Kicca: biztosan nem, őt minden jelenlegi lakó ismeri, nem hangzott volna el a kérdés, hogy "ő ki?"

@saturnalia: nem tippelnék rá egyelőre, sztem szőke lány jön, és az új lány és Krisztián lesz egymásra kattanva, amin Pókmajom kiakadt az előzetesben.
Nikiből nem nézem ki, hogy a Don ellenében rámászna Krisztiánra... más szőke meg jelenleg nincs!

Girardelli 2011.04.15. 10:54:31

@Picurigor: legutolsó mondatodra reagálnék -- én szerintem nagyon is nem talán...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.15. 10:55:22

Ehh, marhaság arra gondolni, hogy a szerkesztők mondták Levinek, hogy hová álljon. A focista kurvára akart gondolkozni, alkotni nagyot, de ennyire futotta neki. Meglepetést okozott - elsősorban magának.

Ettől még baromi szimpatikus volt, ahogy búcsúzott, láthatóan mindenkivel jóban volt.

Engem az lepett meg, hogy ő Alíznak is ilyen fontos volt - ez nekem az eddigi adásokból nem jött le.

Szerintem Pókmajom és Ádám azért alkudoztak egymással, mert az új gyerek Niki manduláit fedezte fel a medencében.

Thorwald 2011.04.15. 10:55:57

@moncsi007: Jah a madeinhungary13as kiejtese es Kriszta benntartasa igazabol nem volt tul izgalmas es szerintem kb 3 tizedmasodpercet gondolkodott a dontesen. A 13assal szemben Kriszta joval megbizhatobb volt, valamint akkor jottek ossze es azon a heten vallott szerelmet neki Levi ha jol remlik... no meg annak a csajnak is a stilusa...

handax 2011.04.15. 10:56:55

@thorwald: jó felvetés, hogy amikor Gábor érdeklődött Krisztánál, hogy Levi vagy Dani, Kriszta nem akarta egyértelműen megnevezni Danit, de Gábort már az is zavarta, hogy erre a kérdésre nem ad neki Kriszta egyenes választ. Másrészt ezt nem mondta volna el Levinek, hogy Kriszta sem biztos pont már? Így viszont lehet ő is tehet arról, hogy Levi jobbnak gondolta Kriszta mögé állni...

moncsi007 2011.04.15. 10:59:38

@SAni:
De ha Kata jön, akkor Csálécsöcs simán rámászhat majd Krisztiánra :D
Pókica pedig pá-pá :D

Summerwine 2011.04.15. 11:02:07

@Britte: Ja, egyértelmű Neked meg nekem innen a TV elől, mert Pókmajom ötpercenként elmondja a kamerának, hogy mennyire utálja Krisztiánt, és ráközelítenek, amikor csúnyán néz, pedig lehet, h csak a madárpókot látja és nem is Nikit Krisztiánnal.
Jól tette, hogy abban a nőben nem bízott meg. Még ilyen áron is.

moncsi007 2011.04.15. 11:05:02

@thorwald:

hát igen, de azért van egy picike összefüggés a két dolog között:
Bigfoot-ot most a csúnyája irányította így Danit választotta a barát helyett
Levit nem a csúnyája irányította akkor és a barátot választotta...

Vagy legalábbis nekem az elejétől átjött, hogy Bigfoot és Levi között nem lesz semmilyen kufircka...

Summerwine 2011.04.15. 11:06:05

@handax: Nem azt kérdezte Krisztától, hogy Levi vagy Kristóf? Mert ebből hozta ki Gábor, hogy a barátait is lecserélné...

Drinking Dorithy 2011.04.15. 11:06:24

Csak nekem tűnik úgy, hogy mióta Kata elment/Lassúbeszédűvel "párosodott" Jennifernek nagyon kinyílt a kis csipája?!?

Britte 2011.04.15. 11:06:54

@Summerwine: Pókmajom Levinek is elmondta hogy Krisztiánt ki akarja ejteni. Legalábbis én így emlékszem (hangoztatni viszont tuti hogy hangoztatta). :)
Plusz ugye Kriszta elmondta Levinek hogy Danit akarja. Szerintem szinte a szájába rágták hogy hova álljon ha jót akar. :)
Mindegy. Sajnálom azért Levit, mert egy kedves egyszerű gyerek volt.

felmary 2011.04.15. 11:07:21

Egyébként mindig érdekelt, hogy mi kell ahhoz, hogy egy ilyen játékban, és egy ilyen társaságban vezéregyéniség lehessen valaki.
És kinek van nagyobb esélye? A megosztó személyiségnek, akinek van tábora, vagy a semlegeseknek (mint Alíz), akit újabban annyira leszarnak, hogy még kiejteni sem akarják.

movistar 2011.04.15. 11:08:14

@KVélemény: ezt én is csak megerősíteni tudom, múltkor a Szigeten sétáltak együtt, kéz a kézben. Elfogult vagyok, ismerem Danit régebb óta, szóval mindent bele MAKÁKÓÓÓÓ, ahogy régen a keszthelyi városi strandon is:) tudom nem olvasod, de Kocek büszke lenne rád:)

mani07 2011.04.15. 11:08:38

Dani elviszi az egyik lányt randira, a másikat pedig kiejti. Ez forgatókönyv, nem? Előre lezsírozott volt Szandra2 kiejtése, amiről Dani persze tudott, gondolom Szandra2 is. Amúgy az egyik holland verzióban a kirakott játékos visszatérésekor csak az eredeti párja mögé állhatott, és ez csak a ceremónián derült ki. Itt úgy látszik Ádámka bent tartása a cél, mert lett volna nagy izgulás, ha nem Niki mögé áll a ceremiónián, ugyanis neki nincs soha B terve....

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.15. 11:10:28

@moncsi007: magas tétben fogadok, hogy Kata egyáltalán nem jön már vissza ebben a szériában! :-)

movistar 2011.04.15. 11:10:54

@tigress31: hehe, ha azt te tudnád, hogy az értelmes párja még meddig bent fog maradni, sőt...

handax 2011.04.15. 11:11:05

@Summerwine: erre így nem emlékszem de ennek így nem is lenne értelme. Mindenesetre a lényeg az intő jel Levi felé. Vajon ezt Gábor elmondta neki?

Spaller Eta 2011.04.15. 11:11:22

Szerintem a Levi döntése nem hogy nem hősies, de kifejezetten aljas geciség volt.
Annak idején ugye ők ketten Gáborral, totál kiakadtak azon, hogy Kristóf szerintük hátba akarta szúrni Gábort, amely "hátbaszúrás" arról szólt ugye, hogy Kristóf előzetesen megbeszélte (most mindegy, hogy ezt a megbeszélést Gábor kezdeményezte, mert másnap meg Kristóf kezdeményezte volna, a hangsúly az előzetes tájékoztatás meglétén van) vele, hogy nyúlná Dzsenit.
És a két íkúkapitány az istennek nem bírta felfogni, hogy a hátbaszúrás valami egészen mást jelent.
Pedig látszólag tudják mi az. Legalábbis Levente.
Hiszen mi is történt tegnap:
Levente Dani után beállt Kriszta mögé, és bevallottan az motiválta, hogy ezzel a húzással Krisztában megmozdít valamit, minek hatására a nő őt választja Dániel helyett.
Ez pedig nem más kérem szépen, mint egy Dani ellen irányuló hátbaszúrási kísérlet! (Tekintve, hogy őt, mármint Leventét, előre tájékoztatta Kriszta, ő viszont esélyt sem adott Daninak arra, hogy esetleg más lány mögé álljon, hagyta, hadd érezze magát biztonságban Kriszta mögött, aztán az utolsó pillanatban mutatott egy szöget a jóbarátnak.)
Ha megpróbálok elvonatkoztatni a Danival kapcsolatos preferenciámtól, ez akkor is genyóságnak tűnik egy olyan játékostárssal szemben, akit állítólag Levente még kifejezetten kedvel is.
Szóval az én szememben Levi - akit egyébként egész addig nagyon bírtam, amíg el nem kezdett ésszel játszani... - a legkevésbé sem nőtt e végső lépésével, hanem éppen ellenkezőleg, csalódást okozott.

Gábor sírását alig bírtam elhinni. Valami elképesztő volt!!! Egyébként is nagyon érdekes a fiú, tényleg olyan, mintha legalábbis nyolcéves kora óta folyamatosan heroinozott volna az elmúlt egy-másfél évet leszámítva. Egy ilyen előélet magyarázhatná csak ezt a végeredményt.

Summerwine 2011.04.15. 11:11:30

@Britte: Ja, tudom, ezek voltak amiket írsz.
Csak azt akarom kihozni ebből, hogy egy ilyen Pókmajom stílű nőben - még akkor is, ha tényleg Levit választotta volna minden valószínűség szerint - ne bízzon meg egy magát erkölcsösnek tartó ember.

bia79 2011.04.15. 11:12:14

@KVélemény: tényleg elrontod :\ miért kell spoilerezni? legalább, kiírhatnád előre, a francba is! :(
én szeretném végigizgulni és kombinálni a szériát, teljes tudatlanságba süllyedve... :)

Lotyó Bridzsida 2011.04.15. 11:14:18

@kicsizolika:

lájk!:D
nem is értettem, hogy a király most mi a francot akart a gábortól???:D eddig is elvolt nélkülük, ezután is ellesz.
vagy el lesz?:D

tigress31 2011.04.15. 11:14:47

@movistar:
ne már! most teljesen lehervasztottál... :/

mani07 2011.04.15. 11:15:24

@Spaller Eta: ez a játék végülis pénzről szól nem? Krisztával megnyerhették volna, ha Kriszta nem akar valakinek örökké megfelelni, és kényszeresen nem keresi, hogy szeressék....az tutti, hogy ők esélytelen voltak a nyerésre. Egyébként sem Kriszta, sem Dani nem tette fel a kezét előző este, hogy szerelmesek lennének-e itt az édenben...amúgy ezt lefigylehette Levi.

moncsi007 2011.04.15. 11:15:39

Amúgy most jutott eszembe, de lehet, h. csak képzelődök, de mintha Levi mondta volna ezt az eshetőséget Gábornak... Odaállhatna Kriszta mögé, bár akkor K. biztos szívrohamot kapna... vagy valami ilyesmi...

mani07: holland verzió itt azért nagyot alakított volna... Kihozta volna Don-Pók párost :D :D

Drinking Dorithy 2011.04.15. 11:19:43

@bia79: egyet értek! szerencsére én nem olvastam...de ezek után nem is fogom! ;)

mani07 2011.04.15. 11:20:10

@moncsi007: ott egy korábban kisett lányt küldtek vissza, fent van a neten is. volt nagy sírás-rívás, mert 2 barátnő között dőlt el, a lányank pedig a választási ceremónián, mielőtt elindult volna a pasihoz mondták, hogy csak nielshez állhat, ahol már állt a barinője, így ő automatikusan kiesett, mert visszatérésekor védett is lett...

Drinking Dorithy 2011.04.15. 11:21:06

@moncsi007: nekem már a svéd verzió ivászata is elég lenne! leginkább ezért fog hiányozni Levi...Szegény Niki a Don mellett már nem is hányhat...no party! :(

Britte 2011.04.15. 11:22:48

@Summerwine: Hát ezt is megértem, eszméletlen unszimpatikus az a nő.

Girardelli 2011.04.15. 11:24:49

@moncsi007: Ha Te lennél a szerkesztő, azért nem biztos, hogy így gondolnád...

g-ko 2011.04.15. 11:26:08

@bia79: szerintem nem spoiler (ezt én már fentebb megírtam), hiszen annyi olyan fordulat van az édenben ami tőlük független (pl. jön egy védett játékos, aki beáll K vagy D mögé). Az lett volna spoiler, ha valaki tegnap megírja, hogy Levi fog kiesni

moncsi007 2011.04.15. 11:26:45

@mani07:
Hűha, ha mégis Kata jönne vissza...Bár akkor is Niki Krisztián mellé állna...

Drinking: :D :D tényleg azóta nem iszik a csaj... bakker... szegényre akkor tényleg ráférne a párcsere... legalább lenne pia, kufirc stb... :D :D

Spaller Eta 2011.04.15. 11:27:46

@mani07: persze, pénzről szól. Éppen ezért volt teljesen agyatlan észdöntés ez Levente részéről. Ha most beáll a szakadt gepárd mögé, akkor bent marad, Dani titkos küldetése lelepleződik, jövő héten már megint Krisztával lehetett volna. De ha nincs is a titkos küldetés, egy hét alatt kiderült volna, hogy a Kriszta-Dani páros működőképes-e, ha nem, megintcsak visszatagozódhattak volna egymás mellé a nagyszeművel, ha meg mégis, akkor esetleg jövő héten bejön egy olyan csaj, aki bejön Leventének és ahhoz menekül a lepukkant retektől. Vagy bármi más is történhetett volna nyilván, a lényeg, hogy tuti játékban maradhatott volna, hogy a pénzt megnyerje. De nem, ő hőiseskedik, meg vérszerződés, meg kisfaszom...
Az előző hozzászólásommal csak arra próbáltam rámutatni - minthogy többen írták, hogy Levente ettől nőtt a szemükben - hogy az egész nettó geciségként is felfogható Danival szemben. Hiszen, ha kiejthet egy neki túl sokat nem jelentő Krisztiánt is, akkor miért próbálja inkább mégis Danit, aki pedig hányás közben jóformán még a haját is fogta, ami pedig csak legjobb barátnőkre jellemző. :)

sherpa (törölt) 2011.04.15. 11:29:15

nálam az baszta ki a biztosítékot, mikor K. azt mondta Gábornak, azért választotta D-t, mert tartani akarta a döntését. lófaszt.
azért, mert érez iránta valamit. mért nem lehet ezt felvállalni? egyszer lenne már egyenes!

gulyaszoli · http://tapirwar.tumblr.com 2011.04.15. 11:30:58

@mani07: egy youtube linket dobnál a holland szituról? nem igazán tudom hogy kellene rákeresnem a holland verzióra. előre is köszi. egyre kiváncsibb vagyok a külföldi verziókra is, na :)

fátum 2011.04.15. 11:31:32

Szerintem Jászkarajenő büszkesége Dombóvári István a Showder Klubban. :-)

moncsi007 2011.04.15. 11:31:43

@Scavolas:
hát igen "szegény" Donra van pakolva a a műsor- a zenét gondoljátok hozzá :D

VV4-et is azzal cseszték el, hogy Olivért kiküldték... Valszeg itt is ez lenne, Ádám kikerülne a társaság punnyadna csak semmi élet, semmi taktika, semmi balhé ... amilyen IQmenedzserek..:D :D

Bár Niki ihatna legalább egy pár pohárkával...

Girardelli 2011.04.15. 11:32:33

@moncsi007: Na ez az, Korleone ezredmásodperc alatt dobná Szilikonvölgyet, ha visszakapná az ő Katáját. Ami egyébként végre megtriplázná a potenciális kufircolási valószínűséget a hotelon belül...

Thorwald 2011.04.15. 11:34:15

@moncsi007: nanana azert a ket szitu teljesen mas volt am...
Kriszta mar amikor Dani visszajott akkor kozolte Levivel, hogy nah akkor o es Dani egy par, nem baj ugye? Van biztos helyed ugye? De csak akkor am, ha van biztos helyed!
A szegenyember13asa vs allseeingeyeKriszta kozott meg Levi nem kotelezte el magat sehova, sot... gyakorlatilag halalfejTunde kamikazezott egyet, mert Levivel beszeltek a legtobbet... ott kufircrol szo sem volt. Ha pokmajommal szemben valasztotta volna bigfootKrisztat... nah ott lett volna szo farok utan menes vagy nem menesrol.
Most Kriszta nem tiszta hormondontest hozott. Ha csak errol lett volna szo, Levi nyert volna. De itt leginkabb abbol az aspektusbol dontott a nagyszemu, hogy segget csinaljon-e a szajabol vagy sem?

parttalan 2011.04.15. 11:34:28

Bennem lenne a hiba, hogy én nem tudnám megkönnyezni egyetlen játékostársam (ellenfelem)távozását sem??

handax 2011.04.15. 11:34:41

@fátum: kíváncsi vagyok, hogy a Dumaszínházban vajon megemlíti-e és hogy a falubelijét.

moncsi007 2011.04.15. 11:37:51

@fátum:
kezdem azt hinni, hogy te Dombóvári fizetett embere vagy :D :D

GL-581 g 2011.04.15. 11:38:11

Ahogy tegnap írtam: bolondként jött, királyként távozott. Levi és Gábor a legkorrektebb és legegyenesebb férfi a bandából. Ki hitte volna?

Szegény Alizt sajnálom. Elment a pajtása, s nem tudni, Gáborral milyen a viszonya Levi nélkül.

Szerintem este Jenny vállán zokogott, én legalábbis egyiküket sem láttam vacsi után.

Répatorta 2011.04.15. 11:39:15

@parttalan: nem tudhatod, nem vagy összezárva velük hetekre, külvilág nuku.

IDEyoda 2011.04.15. 11:42:34

@degeco:
Akkoriban az volt a divat. 50 év múlva meg minden konyhást Dzsesszika néninek fognak hívni és konty meg pöttyös pongyola helyett lila picsanadrágban és haspolóban fognak feszíteni feszt.

Aztán jönnek újra a Rózsikák :)

moncsi007 2011.04.15. 11:43:22

@thorwald:
ezen vitázhatunk órákig...úgy sem fogunk egyetérteni...

Viszont annyit hozzáfűznék, hogy azért Tünde, Bigfoot és Pókmajom hasonló külső adottságokkal rendelkezik. Tehát ebből azért lejön, hogy Levi kedvelt lánytípusa milyen...

S vajon segget csinált a szájából, hogy látod?? Költői kérdés volt inkább ;)
Ne vitázzunk rajta. Én nem értek egyet Bigfoot döntésével, te igen.

handax 2011.04.15. 11:47:13

@GL-581 g: szerintem meg bolondként jött és bolondként távozott.
Levi olyan, mint Szöszi csak jobb kiadásban, azaz nem akarta visszanyalni magát a tutiba, hanem elkezdett "játszani". Taktikailag elvágta magát Krisztánál, Szandrában nem bízott meg teljesen, game over...
De elő tudta adni a szép halált, könnyet csalva sokak szemébe, ellentétben Szöszivel aki csúnyán halt meg és egy ország röhögött rajta.

moncsi007 2011.04.15. 11:52:40

szerintem meg bolondként jött és bolondként távozott@handax:

:/

:X

forallmankind 2011.04.15. 11:58:54

@Myta: amíg téged kezelget a kisfaszú vállalkozó barátod, nem mindegy neked? agyad amennyi látszik...

beacska 2011.04.15. 12:12:41

azt hiszem, nem lepek meg senkit azzal, hogy én egyetértek Kriszta döntésével.
Így tudom elképzelni a szitut: Az első választás után Kriszta rájött, hogy hiba volt, hogy nem választotta Danit, de hiába kérdezett rá, akkor Dani úgy érezte, nem hagyhatja cserben Nikit. Krisztának meg ott volt Norbi, éppen a lecserélésén ügyködött. Danit kipenderítették, Kriszta Levit választotta új párnak. Bánatában, jobb híján. DE(!). Saját bevallása szerint könyörgött a szerkiknek, hogy adják vissza neki Danit. Hiányzott neki, no. Rájött, hogy többet ér számára bárkinél.
Mikor Dani visszajött, a fejébe vette, hogy még egyszer nem puskázza el a dolgot. És ekkép cselekedett. Szerelem, vonzódás, bizalom, kémia, hormonok? Ki tudja, de valami biztosan beindult nála.

20 évesen egyszer én is így jártam. Megláttam egy srácot, és tudtam, csak ő kell. Elegem volt a tötymörgésből, várakozásból. Odamentem hozzá a buszon, és leszólítottam. Léptem az ügyben, és nem bántam meg. Ha nem teszem, tán egy életen át bánom.

fátum 2011.04.15. 12:16:38

@handax: Keress rá a youtube-on, ha kíváncsi vagy. Egy csomó videója van fent.

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.04.15. 12:17:59

Levit sajnálom, ki fog ezentúl oda nem illő szavakkal összefüggéstelen mondatokat összerakni? Jaj, de hülye vagyok. Hát a többi focista. :)
Szerintem pár hét alatt is össze tud úgy csiszolódni úgy 2 ember - jelen esetben férfi -, hogy akár azt pár nap elteltével mindketten barátságnak fogják titulálni, ezzel semmi gond nem volt.
Szerintem még az is eregetett krokodilkönnyeket, aki nem nézte a műsort, csak mástól hallotta a történteket. :)
A tegnap este történtek egyszer s mindenkorra elmosták a "Hallod?" játékomat, a franc egye meg. Bár lehet, hogy komoly mennyiségű piát bekészítve tartok egy ÉdenHotel maratont és fosszarrá iszom magam. :)

Hana30 2011.04.15. 12:18:06

Tudjátok mi nagyon érdekes? Hogy Gábor végig azt mondta, ha jól emlékezem, hogy most ő következik és nem fogja hagyni, hogy a Levi veszélyhelyzetbe sorolja magát, mert akkor most ő jön. Ehhez képest simán hagyta Levit kamikázni.

fátum 2011.04.15. 12:20:39

@moncsi007: Nem tudok olyasmiről, ami alapján ezt hihetnéd.

GL-581 g 2011.04.15. 12:20:45

@handax: Egyáltalán nem kellett kiesnie. Ő ki _akart_ esni.

Szandra benn tartotta volna Krisztián ellenében őt is és Gábort is, akármelyikük áll mögé.
Aliz garantáltan benntartotta volna Levit, mert ő volt a pajtása, a táncpartnere, és akiben az elejétől megbízott.

Ha Levi maradni akar, akkor Szandra és Aliz között oszlanak el Gáborral. Az utolsó 2 órában elvonult, úgy döntött, vagy Krisztával marad, vagy senkivel.

Szöszi ellenben mindenáron maradni akart, lejáratta magát mindenki előtt.

A hotelben most Kriszta van hasonló helyzetben. Levit kivágni még Korleóne szerint is aljas húzás volt, pedig ő tuti kicsinálta volna a csajt, ha hazaküldi Danit.

handax 2011.04.15. 12:21:24

@Hana30: azt tehette volna, hogy odaáll Szandra mögé. Levi akkor szerinted odaosont volna Aliz mögé a tutiba, vagy akkor is beállt volna Kriszta mögé? Tartok tőle, hogy képes lett volna ekkor is Kriszta mögé állni. Röpül Aliz, röpül Levi, röpül Krisztián(?)

handax 2011.04.15. 12:24:48

@GL-581 g: ezt csak te gondolod bele, ez így sehol nem hangzott el. Ez így olyan utólagos szerecsenmosdatás.

moncsi007 2011.04.15. 12:26:37

@Hana30: igen, de a párválasztón volt egy olyan rész, hogy már csak ketten maradtak... érdekes módon a szerk. mindig ráéreznek a dologra- szóval már csak ketten voltak ott és Gábor dumált ott valamit Levinek közben mutatták a Don arcát is... lehet akkor dőlt el minden?! :O

Eruka 2011.04.15. 12:27:18

Hát én nagyon sajnáltam Krisztát :( ez rohadt kemény lehetett! Annyira sajnáltam szegény lányt a végén, ahogy zokogott, hogy "ne haragudj Levi", nagyon emberi volt! :(((
És 1. indítványozom, hogy Dánielt ezennel fosszuk meg a szentségétől, mert sztem igenis kutya kötelessége lett volna Krisztát minden áron vígasztalni, és biztosítani arról - még ha nem is feltétlen igaz - hogy küldetés nélkül is őt választotta volna, és megbízhat benne. De semmiképpen nem kell elkezdeni ekézni, hogy nem tud vele beszélni.
2. továbbá indítványozom, hogy az így parlagon maradt "szent" jelzőt adományozzuk Gábornak: tegnap annyira őszinte volt, és ugyanakkor akkora jellemóriás, hogy nem hajította le Krisztát a gangról... nekem 180 (akarom mondani 360 :D) fokot fordult a szememben!
3. a Király vesszen!!! bakker, ennek a kis pöcsnek semmi nem jó, Kriszta nem dönthetett volna jól sehogy szerinte tegnap: ha kivágja a Madárjóst, akkor Kriszta fejét teszi a lóistállóba... Így, hogy Levit küldte a csaj, meg leárulózza...

moncsi007 2011.04.15. 12:28:44

@fátum:

Jajj csak azért gondolom ezt, mert már olvastam itt valamelyik éh hv-nál, hogy Jászkarajenő egyik büszkesége, vagy egyetlen büszeksége Dombóvári...azt hittem azt is te írtad :D :D
Bocsi, ha nem. Amúgy poénnak szántam :D

Dombóvári tuti fazon :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.15. 12:29:44

@Hana30: ja ezen én is csodálkoztam, itt több dolog lehet:
1. Gábor egy beszari
2. Levi az okosabb kettejük közül és mindig ő mondta meg mi legyen
3. Gábort azon túl, hogy az ő segge biztonságban van, nem érdekelte mi lesz annak ellenére hogy országos cimborák

kisberci 2011.04.15. 12:31:14

Szerintem Ádámka csak addig sírt Daniért amíg meg nem kapta, akkor ugyanis rájött hogy kapott egy nagy ellenfelet a végjátékban, akit mindenki jobban szeret mint őt. Levi majdnem megcsinálta az Éden hotel legnagyobb blindside-ját:D Nem volt rossz az ötlet, kár hogy egy "szerelmes" csajon múlt a megvalósítás. Szerintem Levi kedvelte Krisztiánt, ezért nem állt Szandra mögé, gondolta, vagy most meggyengíti a Corleone klánt, vagy kínszenvedés lesz a további bennmaradása. Ja és vagy hazamegy:D

egyenes labirintus 2011.04.15. 12:31:36

@Hana30: Gábor nem tudott róla, hogy Levi ezzel a kamikaze eksönnel megveszi a jegyet a szopórollerre, ráadásul Gábor, Levi előtt választott. Ha Levi nem kezd el "játszani", még most is bent lehetne... idióta.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.15. 12:32:18

@Summerwine: de azt nem értem, hogy a korábbiak alapján ennél könnyebb feladatot nem is kaphatott volna, hacsak nem azt hogy állítsa maga mögé Ádámot :D

De tényleg hát kb egy szalmaszálat nem kellett ezért a buliért keresztbe tennie

egyenes labirintus 2011.04.15. 12:33:53

@Benyeszke: De érdekelte. Gábort nem kell bántani, ő is a Pókmajmos tervről tudott csak. Lényegében Levi ő is átqrta...

GL-581 g 2011.04.15. 12:36:17

@handax: "ezt csak te gondolod bele, ez így sehol nem hangzott el. Ez így olyan utólagos szerecsenmosdatás. "

Ez így bizony elhangzott, minden egyes részlet. Amúgy nézted az elmúlt pár adást?

@Eruka: Szent Gábor? Érdekes. :) Nekem is nagyot nőtt a szememben a héten.

TeddKiAblakba 2011.04.15. 12:37:11

Levente pyrroszi győzelmet aratott, amiből Kriszta annyit fogott fel, hogy neki mennyire rossz...majd ha ráérek sajnálom.

handax 2011.04.15. 12:37:18

@egyenes labirintus: igen, Levi merő jószándékból először átveri Krisztát, most átverte Gábort...

erre mondják, hogy a pokolba vezető út is valami ilyesmivel van kikövezve...

egyenes labirintus 2011.04.15. 12:41:08

@handax: Nem akart ő rosszat egyiküknek sem, de hát igencsak balul sült el. Rosszul döntött, ezért senkit nem lehet hibáztatni. Sem Gábort, sem BigFootot, a Pápát meg végkép nem...

handax 2011.04.15. 12:41:49

@GL-581 g: hézagosan, focimeccsek is voltak párhuzamosan. Azt hittem semmi nem kerülte el a figyelmemet. De így viszont Levi simán meg akarta zsarolni a Krisztát és azt várta, hogy a nyomás alatt összeroppanva mégis őt választja? Suicid hajlam, ebben lehet igazad van, hogy mindenképp haza akart jutni.

Moncs 2011.04.15. 12:43:37

Egy kis érdekesség: www.kemma.hu/komarom-esztergom/kek-hirek-bulvar/eden-dani-azt-tette-krisztaval-amit-kellett-fotoval-371509

A lényegi mondta számomra: "Azt viszont be kell vallanom, hogy ha Levi mögém áll, én se őt tartottam volna bent - mesélte a fekete démon" (Szandra(?))

Hoppá...

Hana30 2011.04.15. 12:44:42

Kövezzetek meg, de én tök normális dolognak tartottam azt Kristóftól meg Ádámtól, hogy próbáltak egy kicsit lelkileg segíteni a Gáboron. Nem biztos, hogy komolyan gondolták, nem biztos, hogy valóban bízni fognak valaha egymásban, de az biztos, hogy Gábornak azok a percek akkkor, ott, nagyon nehezek voltak, és becsülöm őket azért, hogy emberségből próbáltak egy kicsit könnyíteni a lelkén azzal, hogy a kezüket nyújtották neki. Szerintem ott és akkor ez nagyon jól esett a Gábornak. Lehet szidni az Ádámot, aki valószínüleg ugyanúgy kutyázná Krisztát, ha Danit küldte volna haza, de szerintem ez akkor is rendes volt tőlük.

fátum 2011.04.15. 12:44:52

@moncsi007: Nem én írtam. De lehet benne valami, ha másnak is eszébe jutott. :-)

hikfosch.tv 2011.04.15. 12:45:44

@Verify: Majdcsak magába szippant valakit vagy valamit

handax 2011.04.15. 12:47:31

@egyenes labirintus: tudod az öngyilkosok sem akarnak rosszat a hátrahagyottaknak, de valahol mindig azok szívják meg...

Csak magásra gondolt és senki másra. Ne csak Krisztára gondoljon, hanem gondoljon Gáborra is és Alízra meg a többiekre is. Ebből a szempontból Ádám játszik jól. Ezt hívják elkötelezettségnek, bajtársiasságnak. Nem fölösleges hősi halottakra van szükség.

Az "öngyilkos" meg "halott" szavak lehet túl erősek, de most nem igazán tudom jobb szavakkal megvilágítani a dolgot, ezért elnézést mindenkitől, nem akarom ilyen témára terelni a szót.

Manic Depression 2011.04.15. 12:51:00

Levi jó arc volt bezony, ezért a tervéért viszont kár volt: öngyilok.

Viszont érzésem szerint tuti Kata jön vissza, azaz
Szilikonvölgy csapódhat bátran Krisztiánhoz,
Don Kata mellé,
Pókmajom meg agggggyisten vissza az iparba! :)....mert tudjuk, ez az a hely, ahol bármi megtörténhet...öööö...T69 mellé így beküldik lázárjanit vagy hillerpistát ;)

GL-581 g 2011.04.15. 12:51:43

@Kicca: Van sajnos. :( Ha tényleg visszahozzák Katát, akkor egyrészt rohadtul Korleónés lesz a műsor, másrészt viszont megcsodálhatjuk az őrületbe fordult elmével haját tépő, habzó szájú Pókmajmot. :D

S ha vissza is küldenék, tuti kapna valami küldetést, ami még szemetebb, mint amit Daninak adtak. Pl. ki kéne ejtenie Nikit vagy Jennyt.

@TeddKiAblakba: Belátom, hogy Kriszta sehogyan sem tudott volna jól dönteni, és hogy nagyon nehéz neki. Ugyanakkor inkább sajnálom Alizt és Gábort, mint őt.
Egyszerűen nem tudom neki megbocsátani a pofátlanul opportunista válaszát Gábor kérdésére, hogy "lecserélted a barátaidat is?"
Meg azt, hogy esetleg még Kristófot is benntartaná Levi ellenében. A helyezkedés és a taktikázás egy dolog. Ez viszont egy kicsit undi megnyilvánulás volt. :S

Hana30 2011.04.15. 12:51:52

@Moncs: Hoppá! Ezek szerint bármit is döntöt volna Levi, tutira repül. Mondjuk akkor nem a Krisztának kellett volna kitenni. De akkor meg azért sírt volna, hogy: én azt hittem biztos helye van :(

moncsi007 2011.04.15. 12:51:56

"- Nem értem Krisztát, hogy miért Levit küldte haza. Levi mindig kiállt mellette, mindig tartotta magát ahhoz, amit megbeszéltek. Most is csak feláldozta magát, hogy ne miatta essen ki valaki. Én nem ejtettem volna ki Levit Szandra helyében - mondta el véleményét Kriszta döntéséről a tatabányai Ökrös Szandra, aki továbbra is Krisztián párjaként folytatja a játékot."

csak én nem értem a cikk ezen részét :O

hikfosch.tv 2011.04.15. 12:53:34

Irracionális döntést hozott L., ez pedig sokaknál felpiszkálta az érzelmeket.
Érzelmileg sokat nyert, de a játékot elbukta.

GL-581 g 2011.04.15. 12:53:53

@Kicca: Van sajnos. :( Ha tényleg visszahozzák Katát, akkor egyrészt rohadtul Korleónés lesz a műsor, másrészt viszont megcsodálhatjuk az őrületbe fordult elmével haját tépő, habzó szájú Pókmajmot. :D

S ha vissza is küldenék, tuti kapna valami küldetést, ami még szemetebb, mint amit Daninak adtak. Pl. ki kéne ejtenie Nikit vagy Jennyt.

@TeddKiAblakba: Belátom, hogy Kriszta sehogyan sem tudott volna jól dönteni, és hogy nagyon nehéz neki. Ugyanakkor inkább sajnálom Alizt és Gábort, mint őt.
Egyszerűen nem tudom neki megbocsátani a pofátlanul opportunista válaszát Gábor kérdésére, hogy "lecserélted a barátaidat is?"
Meg azt, hogy esetleg még Kristófot is benntartaná Levi ellenében. A helyezkedés és a taktikázás egy dolog. Ez viszont egy kicsit undi megnyilvánulás volt. :S

Moncs 2011.04.15. 12:54:57

@moncsi007: én sem értetten, de szerintem elírás ("Én nem ejtettem volna ki Levit Szandra (helyett Kriszta) helyében")

Zafír333 2011.04.15. 12:56:01

Levi jellemben győzött, eddig ő a játék nyertese ( talán mégis olvassa a Bibliát:)!Távozása mindenkit megrendített.( Gondoljunk vissza más játékok győzteseire: BB! VV! - mi lett belőlük és a nyereményükből? Elúszott úgy, ahogy jött... idegösszeomlás...) Elképesztő, hogy gyomorgörcsben néztem végig a kiválasztást!Gábor bánata őszinte volt,sírása számomra nem torzzá, hanem kedvessé tette arcát.

hikfosch.tv 2011.04.15. 12:56:29

Inkább Térdigcicit küldjék vissza!
Gábor flamenco stílusban várja.

Hana30 2011.04.15. 12:57:31

Szerintem Levi nem akart kiszúrni Krisztiánnal. Ezek szerint jobban kedvelte Krisztiánt mint Danit? Vagy ezzel a felével nem is törődött, csak azt vette számításba, hogy Pókmajomban nem lehet megbízni?
Nézzétek, ha tényleg Levit választotta volna a Kriszta, akkor mindenki azt mondaná, hogy mekkora zseniális húzás volt. Így most öngyilkosságnak tituáljuk. Egyszerűen csak jobban bízott a Kriszta barátságában, mégha kényszerhelyzetbe is kell hozni, mint Pókmajomban. Hát nem jött be.

spájdernecc 2011.04.15. 12:58:08

@moncsi007:
velvet szintű szerkesztés
ennyi

Eruka 2011.04.15. 12:58:56

@Lotyó Bridzsida: sztem ez olyan, hogy ha van egy párod az életben, és beleszeretsz másvalakibe, akkor vagy szakítasz vele (aka elhajtja Levit Kriszta), vagy elteszed láb alól (aka kiejti Kriszta Levit).
tudom, hogy ez nagyon sarkos, de én kb ilyen különbségnek látom, szal nem mindegy!
a cserétől függetlenül a Kriszta még barátjaként gondolt Levire, és nem akarta hotelen kívül tudni...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.15. 12:59:35

@egyenes labirintus: eszem ágában nincs bántani Gábort a tegnapi miatt, Levi valóban őt is átverte. Csak felvázoltam néhány eshetőséget.

Mrs.E 2011.04.15. 13:00:54

Emlékeztek arra, hogy mikor volt a legeslegelső párválasztó és kérdezte Danit Kriszta "Te kit választanál közülünk? Válasz: Külsőleg? Téged." Szóval azért a szikra már akkor ott volt.

Ez most nem tudom miért jutott eszembe. :)

hikfosch.tv 2011.04.15. 13:01:53

@Mrs.E: Azóta összeházasodtak és unokáik vannak.

Zafír333 2011.04.15. 13:02:11

az előzőhöz még annyit:
nekünk könnyű, hisz halljuk, amit a játékosok a kamerába nyilatkoznak,de még így is csak találgatunk és kritizálunk...
Nem tudom, hogy én 20(+) évesen , ilyen helyzetben mennyire lennék bölcs:)
Bírom ezt a játékot, Alízba visszaábrándultam..
SIXX!A legjobban ma a "bizalom-e van?" tetszett:)valamint Kristóf hozzászólása:" olyan, mintha meghalt voln, mi"

airelle 2011.04.15. 13:05:15

Az Index lead javításra szorul.
Jászfaszakarajenő, nem pedig Jászkarafaszajenő...

Eruka 2011.04.15. 13:07:14

@g-ko: jaj de jó lenne, ha ez tényleg így lenne! sztem jó pár lennének, ahogy a kalóz és a genetikussegg is :)

tryclops 2011.04.15. 13:09:53

@GL-581 g: Az a nagy igazság, hogy a Donnak semmi sem lett volna jó, ha St.Dániel repült volna, akkor ünnepélyes bosszúra esküvést láthattunk volna, meg lófejet a Kriszta ágyában.
Ezt a játékot Levi fiú nagyon elkúrta, leginkább azért mert a taktika neki is kifizetődő lehetett volna: Kriszta Dani miatt lekötelezi a Dont, és hozza a Levit a maffiába, vagy ha mégsem jön össze a szövetség, még ott lett volna a visszarendeződés. Ezzel szemben Krisztát idegileg kivégezte, és még a menekülési útját is bezárta.

Persze emberileg szép nagyra nőtt azzal, hogy a Gábort megvédte, a Krisztiánt meg nem árulta el. (Vagy csak nem bízott a Pókban?)
Mindenesetre már nagyon várom a jövő hetet, Don-Pók szövetség rulez. :DD
Kíváncsi leszek mi lesz, ha a két legellenszenvesebb karakter összefog, és elkezdik kavarni a málnaszőrt.

Ja és üzenem a viasat szerkesztőinek, hogy WOW. "Emberileg" hányingert kapok a húzásaitoktól, de szakmailag/szórakoztatásilag le a kalappal!

garrett27 2011.04.15. 13:10:00

Azért Levit küldte haza Kriszta, mert ráindult a kémiája Danira. Ennyire egyszerű. Levi meg idióta, mert többet képzelt magáról, meg a népszerűségéről, mint amennyi ténylegesen volt. Ezt csúnyán belepkézte a JKJ portás.
Gábor viselkedését látva megerősödött bennem, hogy még nem járt nőben, vagy nem szívesen.
A jövő hét remélem Pókmajom hete lesz, már takarítják a drosztját a kamionparkolóban! A Magányos Török Kamionosok Szakszervezete meg befejezheti végre az éhségsztrájkot, visszakapják a kisiparosukat.

Kabbe (törölt) 2011.04.15. 13:10:29

egyszerű ....küldjék vissza a Levit...."küldetéssel":)

egyenes labirintus 2011.04.15. 13:14:17

@handax: Egyetértünk! De mondom, szerencsétlen Jászkarafaszajenő nem akart rosszat, de nem osztotta meg az elhatározást mással, nem beszélte meg senkivel. A játékába került.
Ekkora bakit Korleóne soha az életben nem követne el, igazad van.

handax 2011.04.15. 13:17:09

@Kabbe: pókerben sem szeretem ezt a kiestél, de visszavásárolhatod magad rendszert. Kíváncsi vagyok, hogyha tényleg régiek jönnek vissza, mivel tudja a Visat lealázni őket, hogy lássuk mit meg nem tennének a fődíjért küldetésnek álcázva. A Dani féle alázás elég gyenge volt, lehetett volna vele szemben sokkal magasabbra emelni a tétet, de ezt elszúrták.

flanker 2011.04.15. 13:17:38

@Kabbe:
Nemtom, hogy a Levisiratóknak mi bajuk van, úgy látszik, hogy sem megfigyelő-, sem következtetőképességük nincs.
Eccerűen fel kell biztatni harukát és beácskát, hogy álljanak össze a jó cél érdekében és a következő néhány napban kezdjék el a "Vissza Levit a villába" kiáltozós akciójukat.
Úgy tűnik, van valamennyi ráhatásuk a viasatra - egyszer már bejött nekik...

egyenes labirintus 2011.04.15. 13:18:28

@Benyeszke: Okok, benéztem, felfogtam utólag. :) És, hogy tetszett tegnap Gábor vigasztalása Kristóf előadásában? :D Komolyan azt vártam, melyik pillanatban rongálja meg Gábor az arcát... annyira hülye... :)

tryclops 2011.04.15. 13:19:25

@Kabbe: És mi legyen a küldetése? Állítsa maga mögé a Gábort? :DD

Hana30 2011.04.15. 13:21:14

@tryclops: ez hosszútávon nem jöhet össze. Pókmajomban nem fog megbízni az Ádám soha. És fordítva sem. Ahhoz túl nagy kavarógépek. Ideiglenesen talán, de tutira nem viszik végig együtt a játékot.

Eruka 2011.04.15. 13:22:57

@turósmácsik: Krisztiánnal egy szőke ribi nyalakszik a mediben, és a haja alapján az bizony Niki.... főhet a Don feje :))

IDEyoda 2011.04.15. 13:23:39

háénnemtom, szvsz Levi korántsem olyan jó arc, bár a kilépője hatásos volt, de csupán a drámaisága miatt, nem pedig a jelleme okán.

Én, figyelembe véve az előzményeket arra tippelek, hogy a döntése egyfelől nettó butaság, másfelől pedig rosszindulatú dac eredménye. Biztosan végiggondolta mi lesz, ha nem jön be (70:30, ugye) és akkor tudnia kellett, hogy Krisztával mennyire kitol; innentől pedig beúszik a "dögöljön a szomszéd tehene is" effekt, vagyis a bosszú bigfoottal szemben. Ez pedig minden, csak nem igazán nemes.

Valaki pedig már írta, hogy Danit is ki akarta ejteni, ami arra utal, hogy a Dont akarta saját szakállra gyengíteni és ezzel pinát fogni az ivadéknál, plusz irányítóvá avanzsálni kapusból.

Eddig nem zavart rettentően, bár a flegmáskodása tenyérbemászó volt szvsz, de hiányozni sem fog.

beacska 2011.04.15. 13:24:03

én már a tegnapi HV kapcsán is feltettem a kérdést: csak én emlékszem úgy, hogy Gábor azt kérdezte Krisztától, hogy LEVI VAGY KRISZTIÁN?
Itt többen mondják Kristófot, de szerintem ez fel sem merült! Krisztián viszont logikusan...

TeddKiAblakba 2011.04.15. 13:26:38

Aki Krisztát védi, annak kívánom, hogy egyszer bízzon egy ilyen emberben!

Hana30 2011.04.15. 13:32:35

VAgy így vagy úgy, de Levi szopórollerre küldte Krisztát. Érzek benne némi bosszúvágyat.

szilviagy 2011.04.15. 13:34:24

@beacska: Levi vagy Kristóf? Ez volt a kérdés. Arra utalt, hogy a klánhoz akar tartozni, vagy a barátja mellett áll ki.

Eruka 2011.04.15. 13:35:17

@bia79: sztem ez csak pöti psoiler! az, ha most tényleg egy pár még nem jelenti azt, hogy nem esik ki valamelyikük a jövő héten... lehet, itthon jöttek össze!
egyszer itt keringett egy kép, ami az Aquaworldben készült mostanában 2 párról összekapaszkodva, és az egyik az Alíz-Pöszi páros volt, aztán nézd meg, most hol vannak.... Pöszi fakkot mutogatva távozott a villából! :)))

felmary 2011.04.15. 13:35:36

@IDEyoda: Dzsenni néni. És majd mondja, hogy egyél gekkót!

hikfosch.tv 2011.04.15. 13:35:43

@garrett27: Dehogy, kikerülve feljebb lép a társadalmi ranglétrán.
Beállhat akár kamionsofőrnek is.

hikfosch.tv 2011.04.15. 13:38:15

@felmary: és minden szerdán gekkófőzelék lesz a menü a gyerekmegőrzőkben.

sandokan 2011.04.15. 13:40:42

Tegnap már felhívtam a figyelmet, hogy daniátort, szemben Tündével senki nem szidta azért, mert feladatként ki kellett rakni egy másik játékost.
Most meg még titkos küldetése is volt, persze jóval egyszerűbb mint Szandrának, és lám a kedves hölgyek ezért sem veszik a fejét.

Nagyon helyesen, de akkor Tündének, meg Szandrának miért is? Két szerencsétlen lányra mennyi aljas, gusztustalan jelzőt elhasználtak itt, pedig nem csináltak mást, mint most a mogyoró dobáló.

Nem az irigység a legnagyobb bajunk ebben az országban, persze az is, hanem az a büdös nagy képmutatás.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.15. 13:42:40

@egyenes labirintus: Kristófot kéretik nem buzerálni, mer' szeressük. De igen, valóban agyi képességei focista szinten vannak, de nem ezért szeressük.

@beacska: Levi vagy Kristóf, azért mert ők két oldalon állnak és ezzel is ugye a két oldal között kellett volna választani

handax 2011.04.15. 13:48:33

@sandokan: én nem tudom, de a Tünde feladat sehol sem volt bevágva, arra csak itt sokan tippelnek, meg talán ő is ezt mondta, de Szandra és Dani feladata dokumentált volt a Viasat részéről is.

Szandrát meg önmagában a feladat teljesítése miatt miért szidnánk?

bonobo11 2011.04.15. 13:53:39

Persze attól függ ki vagy kik jönnek be jövő héten, de szerintem Levi hülye volt, plusz ezzel maga mellett Szandrát is hazaküldte, szerintem jövő héten ő megy.

Kriszta azt mondta, Levi volt számára az egyetlen akiben bízhat, az egyetlen barátja aki mellé állhat, na ez Szandrára is igaz, persze a barát kifejezés nem, de azon kívül a többi igen. Krisztián ejti amint tudja, ezt sokszor elmondta, ez egyik oldalról támadás és ráadásul a saját párja felől, plusz másik oldalról jövő támadás Ádám, Kristóf, Niki, Jennifer csak az alkalomra várnak, hogy Szandrát hazaküldjék.

Szandra szerintem jövőhéten megy, hiába a traccsparti Ádámmal, az kapva kap az alkalmon, hogy hazaküldje a héten.

Halapennyo 2011.04.15. 13:54:22

Szerintem elég undorító és sunyi a Don. Hogy sarazza a Krisztát, hogy milyen szemét meg ilyenek. Ahhoz képest, hogy ő első héten mit művelt az Alizzal. Megbeszélték, hogy kiállnak egymás mellett, erre a Don lépten-nyomon fikázta a semmiért és simán hátba szúrta volna, hogy álljon csak mögé aztán simán kiejtette volna. És amikor odamentek a párválasztó előtt Kalózzal meg Danival akkor meg még ő fenyegette...
Egyébként hajrá Ali(í)z!:)

*jinx* 2011.04.15. 13:55:20

@tigress31: jajaja, remélem marad még Pókmajom! :D Nélküle elég uncsi lenne.

Levi :'((( kinek fogok szurkolni??? Megszopatta magát rendesen!

Girardelli 2011.04.15. 13:55:50

@Eruka: Már említtem volt, hogy ha Kata jön vissza, akkor Korleone felől Niki azzal nyalakszik, akivel akar.

Eruka 2011.04.15. 13:56:49

@beacska: biztos, hogy Kristóf volt! Levi vagy Kristóf, és mivel erre sem vágta rá azonnal és gondolkodás nélkül Kriszta, hogy ovkorz Levi, ezért mondta, hogy "a párodon kívül a barátaidat is lecserélted (te cafat!)"

Eruka 2011.04.15. 14:01:02

@Scavolas: a fácséról belinkelt hölgyike, az a valmi ágnes nagyon hosszú barna hajú, ergo nem szőke...
én kizártnak tartom, hogy Kata visszajönne (valaha is..) 1, többen is írták, hogy csak Niki ismerte a képről - ergo nem Kata. 2, (csipkebokor vessző) Kata teljesen korrekt "versenyben" esett ki, ha őt visszahozzák, akkor kérjük vissza Pöszit pl, meg mindenkit, aki a párválasztón, és nem mindenféle mondvacsinált hülyeségen esett ki...

bonobo11 2011.04.15. 14:04:55

Egyébként a szerkesztőktől ez volt a legrosszabb húzás, hogy Danit visszahozták, én magasról teszek rá, hogy volt egy küldetése, maga az ember irritál, hogy egy igazi paraszt. Plusz amikor visszajött, hogy kinyílt a csipája, hogy Levi megváltozott, meg ott az a Gábor is? Akkor menniük kell!
Nagyon főnöknek hitte magát a tahó.

A múltkor is mondtam, most is áll, kár volt tovább erősíteni ezt az Ádám féle brigádot. Öli a játékot.

bonobo11 2011.04.15. 14:08:57

Meg amúgy ez volt a harmadik hét amikor tőlük, mármint Ádáméktól függetlenül történt minden, ők ültek a seggükön a biztos párokkal, semmit nem csináltak. A maradék játékosok agyaltak hogyan kellene bent maradni. Ennyi.

*jinx* 2011.04.15. 14:13:48

@handax: Levi meg Szöszi egy lapon??? WTF???

*jinx* 2011.04.15. 14:20:38

@Hana30: igen egyetértek, ez szimpi húzás volt Korleónétól + Kalóztól és őszintének is tűnt. Megtehették volna, h elkezdenek agyalni hogy küldjék haza, ahogy eddig tették a többivel, de kedvelik őt - főleg a Don.

sandokan 2011.04.15. 14:20:43

@bonobo11: nem csak rossz húzás volt, hanem értelmetlen is. Az még érthető lenne, hogy a belső magot, amit szépen felépítettek és egyben tartottak, megpróbálják védelmezni, hiszen nehéz lenne újabb karaktereket a középpontba állítani, de erre most nem volt szükség (!), pláne nem ilyen ostoba módon.

Kieset játékos visszaküldeni. Miért őt? Miért most, meg így?
Micsoda kettősség, hogy bent van a sok focista, miközben a forgatókönyv alapján, akik ezt a produkciót csinálják túl sok tornaórán nem vehettek részt. lásd kereszty.

Plusz, ezzel ugye a végjáték is eldőlt, legfeljebb azt nem tudjuk még, csak sejtjük, hogy melyik érmet ki viheti majd haza.

Kásenka 2011.04.15. 14:23:49

@Eruka: köszönöm, ezek szerint nem csak én gondolom úgy, hogy nem akárkiket hoznak vissza, hanem azokat, akik nem párválasztón estek ki.

Sok hasznos info egy helyen! · http://www.zseni.info 2011.04.15. 14:26:04

Utálom az Éden hotelt akkora fos olyan mint a való világ szar!

Pénzkeresés cikkek és egyebek írásával fent a linken érhető el!

Kivétel 2011.04.15. 14:28:17

@Sok hasznos info egy helyen!: jó helyre jöttél utálkozni azok közé, akik mind a kettőt szeretik.. biztos népszerű lesz a szarod, amit reklámozni akarsz. Tanultál valaha marketinget??

Kásenka 2011.04.15. 14:30:06

@Sok hasznos info egy helyen!: nem hiszem el, hogy már ide is bepofátlankodnak!

moncsi007 2011.04.15. 14:39:51

@Kivétel:

:D S milyen igazad van ;)

Eruka 2011.04.15. 14:40:24

@Kásenka: hát mindenesetre minimum unfair lenne a többi párválasztón kiesettel szemben...
de mint tudjuk a nótát: ez itt az éden hotel, ahol minden megtörténhet... :D

Kásenka 2011.04.15. 14:45:03

@Eruka: igen, tudom, minden...
de én simán el tudom képzelni, hogy csinálnak egy vigaszágat azokból, akik egyik pillanatról a másikra estek ki és nem a hivatalos "ceremónián"

bonobo11 2011.04.15. 14:46:03

@sandokan:

Igen, így van. Plusz gondoljunk bele, ha bárki vissza is jön, szóval ez a küldetés kb. olyan volt, lehet, hogy hülye példa, de mint ha egy embernek aki imádja a rántottát, azt mondanák, a feladat, és csak így maradhatsz, ha megeszel egy tányér rántottát. Kb. ennyire volt nehéz Dani küldetése, hogy maradhasson, tartok tőle, nem véletlenül kapta ezt a "nehéz" küldetést. Azért azt megnéztem volna ha az a küldetés, hogy állítsd magad mellé Jennifert vagy Szandrát. Az lett volna az igazi kihívás. Szerintem mindkettő úgy lett volna vele, hogy Dani húzhat a picsába. És az is kellett volna. Innentől, ha nem jön egy Tünde féle "jutalom", akkor Dani, Ádám, meg Kristóf még jó pár hétig kirobbanthatatlan lesz, ami baj.

GRX 2011.04.15. 14:49:03

Nna, majdnem bejött a tippem, ha Levi nem ekkora balfasz/dzsentölmen (nem kívánt rész törlendő), akkor a tánctanár hazamegy, JKJ Olikahn pedig vígan nyaralt volna Pókmajom mellett. Végülis sajnálom, de az tuti, hogy csak magát okolhatja.
Kár, hogy a szerkik nem mertek még nagyobbat csavarni Dani küldetésén azzal, hogy a mór mehet, miután megtette kötelességét. Ez így meglehetősen kiszámítható volt, hacsak a cél nem arra vonatkozott, hogy Bigfoot lelkiismeretfurdalása/bizalomingása éket ver a pár románcának útjába (szerintem nem fog).
Mellesleg Gábor ovis bömbölése mellett a másik priceless jelenet a végén Lassúbeszéd Kapitány filozofálgatása volt, hogyaszongya Krisztának "az őszinte barátság és a szerelem között kellett választani", ezen a ponton lefordultam a kanapéról.

Kásenka 2011.04.15. 14:49:12

amikor még csak elkezdődött az egész beharangozója - úgy tavaly december táján, csak hogy 3 hónapot várhassunk még, hogy megtudjuk, egyáltalán miről van szó :) - már akkor megmondták, hogy az lesz a lényeg, hogy párokat kell alakítani és akinek nem lesz az adott estén párja, az kiesik.
és oké, hogy nincs szabály, meg bármi megtörténhet, de ha ez az alapkoncepció, akkor csak van abban valami, hogy második esély az éppenhogycsakbenéztemazajtón embereknek.

aztán persze simán lehet, hogy csak ookoskodtam egy jót :)

bonobo11 2011.04.15. 14:52:12

Plusz, ha úgy reklámozták, hogy "35 fiatal" ha jól emlékszem, akkor a kezdő az mindenképpen 10.
Érkeztek:
István, Tünde, Danny, Nikol, Szandra, Gábor, Szandi, Szöszi, Krisztián.

így már 19.
Nem tudom, lehet, hogy valakit kihagytam, de ha nem akkor így már 19 és akkor még 16 ember várható. Nem? Akkor van még idő, hogy megkavarodjon a dolog, remélem így lesz.

Kivlov 2011.04.15. 15:06:21

most tolja levi f*szbukon chat-en...

Let’s CRUD 2011.04.15. 15:11:56

@candyperfumegirl: annyi pénzért te is úgy állná ott mint egy rongy k, csak kapd meg a lét és mehess vissza nyaralni, fogadom.

bonobo11 2011.04.15. 15:12:51

@Halapennyo:

Téééényleeeeeeg! :))))
Ő a 20.
Akkor még 15 ember várható.

Königin 2011.04.15. 15:17:10

Én nem tudom Levit magasztalni azért amit tett, szimplán megöngyilkolta önmagát a játékban, és ez nagy butaság volt, nem nemes cselekedet. Nem a más, hanem a saját seggét kellett volna védenie, hülye aki nem magának, hanem másnak akarja megnyerni a milliókat..
Ezek szerint Krisztában jobban bízott, mint Szandrában, pedig Kriszta megmondta, hogy nem őt választaná, Szandra pedig azt, hogy őt... Ha nem is bízott Szandrában, akkor is, ott legalább lett volna esélye.
Kár érte, annak ellenére, hogy tegnap mérgemben azt írtam, hogy mehetne haza, amiért összeszövetkezett Pókmajommal. Ha Pókmajom ejtette volna ki, akkor kárörvendettem volna, hogy kellett neki összeállni egy ilyennel, de így most sajnálom.
Főleg azért, mert nekem Dani egyáltalán nem jön be, egy böszme pasi, semmi értelmet nem látok benne. mindemellett nem tartom fairnak, hogy már kiesett, és mégis visszaengedték.
Az igazi az lett volna, ha miután teljesítette a küldetését, vissza kivennék a játékból. És akkor Kriszta dolgozhatna, hogy helyre tegye amitt elrontott, és kereshetne párt magának...

GL-581 g 2011.04.15. 15:19:12

@beacska: Visszanéztem. Sajnos KRISTÓFot mond. Ha Levi és Kristóf között kéne választania, akkor a pillanatnyi hormonháztartása döntene a kérdésben.

Ezért mondta azt Gábor, hogy "ezek szerint nem csak a párodat cserélted le, hanem a barátaidat is".

@tryclops: Igen, a szerkik tényleg ügyesek. :)
És Krisztát tényleg tönkrevágta Levi ezzel a húzással. Nem tudom, hogy hová fog csapódni a jövő héten a csaj.

Let’s CRUD 2011.04.15. 15:19:16

@Benyeszke: te vazzeg szép vagy amikor sírsz ? milyen szépséget keresel amikor a barátját veszti el, ja nemtod mi az a barát, sorr, én bocs.

Königin 2011.04.15. 15:20:20

Most látom, hogy mások is felvetették, így leírom még azt is, hogy ebben nem volt sok kihívás, hogy Dani Krisztát állítsa maga mellé. Az lett volna az igazi, ha pl. Nikit vagy Jennifert...

jerk_off 2011.04.15. 15:26:42

én nem sajnálom a krisztát. a levi gyerek meg lapott húzott 19-re, de tökös volt a megoldása. a régebbi adásokból bejátszott rövidke dialógusok oly sokatmondóak, ahogy a nagylábú bizonygatta a kapusnak, h az egész házban ő az egyetlen ember akiben levi fullra megbízhat.
szegény kissrác azt legalább megtanulhatta, h ha egy picsa egy fasz közelségétől beremeg, akkor nincs az az atomkatasztrófa és öribari, h ne a meredező pélót válassza... aztán persze jön az obligát, jaj de elbasztam monológok sora, de az már akkor is el lett baszva. ösztönlények, ennyi.

Let’s CRUD 2011.04.15. 15:30:34

@moncsi007: ezt egy érett pasi nem tenné meg, de miután megdugná Krisztát, már meg sem ismerné másnap az utcán, azt is oda kellett volna tenned.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.15. 15:37:39

@Let’s CRUD: szerintem semmi jogod nincs sértegetni engem. Nem téged minősítettelek hanem azt amit/akit a műsorban láttam. Ehhez a hangnemhez akkor lenne esetleg jogod ha téged cikiztelek volna.

sandokan 2011.04.15. 15:52:01

@Let’s CRUD: de miért sírt? ott van egy fiatal, egészséges ember, aki kiesik egy játékból. bumm. ismerik egymást talán három hete. nem csináltak semmi olyat, harc, csata, vizsga, etc., ami valóban maradandó élmény lenne. férfiként(?), kamerák előtt, hát, nekem furcsa, pedig még rám mondják, jogosan, hogy érzelmesebb vagyok. ja, mondjuk a nagyapám temetésén, de még akkor sem így.

Kivétel 2011.04.15. 15:52:23

@bonobo11: az első csaj, aki bejött, Rea, ő kimaradt

Let’s CRUD 2011.04.15. 16:01:02

@Benyeszke: te is személyeskedtél vedd már észre.csak mert kommentelsz az felment minden allól, hát ez alól csak nem.

Let’s CRUD 2011.04.15. 16:03:42

@sandokan: de mi az hogy "csúnyán sír", ezt tudod milyen ember találhat ki, aki csak a külsőséget nézi és semmi belsőt, nyugi ő csak mindig kevesebbett ér majd a húspiacon - a saját nyelvén csak érti már miről beszélek.

*jinx* 2011.04.15. 16:11:14

@sandokan: ezek szerint neked nem jött át a párválasztás hangulata??

sandokan 2011.04.15. 16:20:54

@Let’s CRUD: egyetértek, de ezt már szerintem tegnap letisztáztuk, hogy mi a helyzet errefelé, ezért nem is arra reagáltam, hanem magára a sírásra. meg annak mélységére.

Girardelli 2011.04.15. 16:29:40

@bonobo11: nemértek egyet veled, Danit abszolút nem a beharangozott módon vették ki a játékból, sőt, ha hinni lehet a megkoreografált előre megírt forgatókönyv-szerűségnek, akkor Tünde beküldésének az volt a célja, hogy beindítsa ezt a szálat. Vagyis kár arról papolni, hogy Dani "kiesett", mert se nem esett ki párválasztón, se nem akarták, hogy valóban kiessen, csak felépítettek ezzel egy jó kis csoport-dinamikai hatássorozatot. Pontosan amiatt küldték ráKrisztára, mert az első napokban ismertté vált előttük, hogy kriszta egyedül Danival lenne cimbi, azaz, várhatóan nagy gebaszt lehet ezel akvarni. Főleg, ha közben figyelték, hogy Kriszta milyen jól elvan Levivel, ugyan abszolút nem lány-fiú kapcsolati szinten (azaz a jól manipulálható, kivülről is kiszámítható módok ellenpéldájaként). Gondoljátok végig kicsit, Szandra beküldésével és "feladatával" miért pont Levit találta meg? Egyrészt, mert Levi már lépten.nyomon hangoztatta, hogy szeretne már dugni, másrészt, mert a stabil kapcsolatát Krisztával eképpen lehetett legjobban feltörni. Nem csupán bent játszatnak pszichológiai játékot a játékosokkal, de velünk is idekint -- és mivel nagyjából eldöntötték, ki nyerje a dolgot (Ádám), nem akarnak bennehagyni a pakliban valami joker lapot...

sandokan 2011.04.15. 16:31:04

@*jinx*: de, csak előbb a nagy csodálkozás, hogy mi is történik ott, a távoli kolumbiában, aztán a röhögés, hogy akkor ezt most hogyan is gondolják.

Remélem, elnézitek nekem, hogy egészséges emberért, mert kiesik egy tv műsorból, ahol semmi extrát nem kellett csinálnia, amire nem készült egész életében naponta több órát, nem hullajtok könnyeket.

Azért a dont a végén én lehet, hogy megtanítom repülni, ott az erkélyen.

Girardelli 2011.04.15. 16:40:07

@Hana30: csak az utolsó párig kell vinni a játékot, ez azt hiszem, formális logikával kisakkozható, nem? Nekem is az agyanúm az előzetes felvágott alapján, hogy Don Pókmajommal köt egyezséget, felismerve, hogy ketten kitarthatnak-taktikázhatnak a legvégéig és érzelmileg is így lehetséges az edigi klán tagjait legkönnyebben elszakítania magától. Nem tudom, ki az a lány, akit beküldenek, de sanszos, hogy valamiképen elérik, hogy Kriszta vagy Alíz lesz a következő kieső és ezzel elkezdődik egy lassú de biztos eróziója a magnak (a kezdő játékosoknak). Az újonnan behozottak mindig hatalmas hátránnyal kezdenek, "feladatuk" abban merülhet ki, hogy 2 hét játékidő alatt 1-1 stabil régi tagot kitúrjanak. (Én valahogy eképpen írnám a forgatókönyvet. És az eddigi stabil párokat a Daniéhoz hasonló, sunyigeci küldetéstípusokkal zilálnám fel, amelyekben mindig volna vagy védettség az új emberek részére, vagy a régi ellentétes nemű számára valamilyen érzelmi alapon nyugvó ellenpólust biztosítva kényszeríti a biztos pár felrúgására.

TeddKiAblakba 2011.04.15. 16:46:21

@beacska: Nem akarok én neked rosszat, miért veszed magadra?

Viviparus 2011.04.15. 16:46:45

A legdurvább az lenne, ha a T69-es állna be egy hétre.

delikvens 2011.04.15. 16:46:50

@Hana30: 12.57 ott a pont.en is igy gondolom. hogy Levi elkezdett jatszani es a sajat erkolcsi normait betartva a st.D es csapata elleneben Bf mellett tette le a voksat.lehet h.nem egy langelme a srac de o volt a leggerincesebb a csapatban, nem beszelve arrol hogy Pok nyilatkozata tukreben (utolag), tenyleg azt tette amit kellett hogy megmentve a spanjat jatekban maradhasson.nem jott ossze.ezek utan ha Gabor nyerne(amit erosen ketlek) az a minimum hogy a felet a zsenek lepattintja a kapusok gyongyenek...

delikvens 2011.04.15. 16:54:56

@sandokan: 13.40 mennyire igazad van!

spájdernecc 2011.04.15. 17:03:37

@Viviparus:
inkább Márk.
lenne mint leverni rajta :)

Girardelli 2011.04.15. 17:14:26

@Kicca: a bevágott 2,5 másodperc többszöri visszanézése alapján valóban Niki az a medencében Krisztiánnal. Vagyis a Don valamiért vagy az új jövevényt vagy valaki régebbit választott ideiglenesen. El tudom azt képzelni, hogy a bejövőt berakják a Don mellé (pl. válassz magadnak egy fiút szentem, az meg az öribari Niki tuti párját választja, minő véletlenek nem vannak), és Niki megy a szinglilakba, ahol Krisztián megérdeklődik a pinája állapota után, az meg nedvességet jelez. Erre Pókmajom átmegy Dulifuliba és kihajítja az ablakon Krisztián cumóit.

GL-581 g 2011.04.15. 17:48:32

Egek, én most jöttem rá valamire, amiről a múlt héten tanakodtunk!
Amikor Szöszi a kiesése után csomagolt, és a montázsában bevágták, ahogy épp egy sárga virágot cincál szét és szór az ágyra... na az a kiesése UTÁN volt, csomagolás közben. Egy ijesztő búcsúaji Aliznak. :D

Robi86 2011.04.15. 18:49:03

EZ A KRISZTA ÚGY NÉZ KI MINT EGY MAJOM :D fúú és még buta is

beacska 2011.04.15. 18:50:47

KRISZTA, ha olvasod!
Ne hagyd magad, nekem te vagy a kedvencem, ez a szitkozódás is majd elmúlik a jövő hétre!!!

Danit vissza az Édenbe! ;D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 20:04:00

@grnd: Á, durvább is tud lenni. Mikor ledaráltál 2 évadot, mert a 3.-at pont most adják TVben, és vérgőzösen, remegve várod a hét adott napját, hogy menjen már le az adott epizód, és valaki felrakhassa torrentre.

candyperfumegirl 2011.04.15. 20:26:56

@Let’s CRUD: Köszönöm az intelligens és lényeglátó hozzászólást.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 20:27:25

@IDEyoda: Broáf! Elképzeltem, és kiégett a retinám!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 20:30:19

@Als: Héló, ne igyál egyedül, koma! Attól, hogy másképp hívják a játékot, még lesz partner benne. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 20:40:10

@garrett27: Magányos Török Kamionosok Szakszervezete!!!!

LOL
Románokat miért diszkriminálod?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.15. 20:45:12

@sandokan: Nemá! Én tök bírtam Tündét! Ő is oltva volt? Szelektív a memóriám rendesen.

ga_zsi 2011.04.15. 21:15:29

Az egy dolog, hogy Kriszta kiejtette Levit mert rendesen átvágta a fejét dani, de az meg aztán teljesen értelmetlen, hogy szegény Szandit miért kellett kiejtetni ezzel a nagy mamlasszal, mikor tudván tudták, hogy úgyis Krisztát váasztja, hiszen ha őt küldi el, akkor repül maga is. tehát! Vissza Szandival, mert még igazságtalanabbul esett ki, mint Dani(ami nem volt igazságtalan, hiszen tényleg Ő volt a legmogorvább Tündivel)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 21:28:15

@Hana30: "Kövezzetek meg, de én tök normális dolognak tartottam azt Kristóftól meg Ádámtól, hogy próbáltak egy kicsit lelkileg segíteni a Gáboron. Nem biztos, hogy komolyan gondolták, nem biztos, hogy valóban bízni fognak valaha egymásban, de az biztos, hogy Gábornak azok a percek akkkor, ott, nagyon nehezek voltak, és becsülöm őket azért, hogy emberségből próbáltak egy kicsit könnyíteni a lelkén azzal, hogy a kezüket nyújtották neki. Szerintem ott és akkor ez nagyon jól esett a Gábornak."
Tegnap éjjel én is majdnem szó szerint ezt írtam! :)))

(Ma nem tudtam még olvasni a blogot és csak délnél járok... huh...)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 21:47:02

@beacska: "én már a tegnapi HV kapcsán is feltettem a kérdést: csak én emlékszem úgy, hogy Gábor azt kérdezte Krisztától, hogy LEVI VAGY KRISZTIÁN?
Itt többen mondják Kristófot, de szerintem ez fel sem merült! Krisztián viszont logikusan... "

Én is így emlékszem. A válasz az volt, hogy pillanatnyi gondolat/érzés alapján döntene. Gábornak ez nem tetszett, szerintem jogosan. Ha már Krisztiánon is elgondolkozna... - én így emlékszem.

delikvens 2011.04.15. 21:48:20

@ga_zsi: naon jo a meglatasod, nem mintha Szandi hianyozna de az biztos hogy kovetkezetesseg az nem sok van ebben a jatekban.akkor kicsit sajnaltam a papot de nagyon megokosodott az utobbi idoben ami nem novelte a szimpatiamat iranyaba.ja es t69 masodszorra mondta hogy valaki "bekoltozott a villabaN"

beacska 2011.04.15. 22:12:18

@mosoly73: itt asszem vki mondta, hogy utána nézett. De ha ketten vagyunk, akkor ha lesz időm, én is utána járok...

Nézi vki a 18+? az közvetítsen plz!!

beacska 2011.04.15. 22:18:38

@beacska: visszanéztem, tényleg Kristóf :(

f.nero 2011.04.15. 22:19:14

Levi egy igazi unikum volt a hotelben, nagy kár érte, bírtam a laza, "nyaralós" stílusát.
Nem értem, miért nem Szalamandrát választotta, bőven ráért volna később eljátszani a kamikazét. Tudhatta volna, hogy a Kriszta szerelmes...

Gábortól a bemutatkozása alapján sokat vártam, mondván, világlátott, értelmes srác, hát ezt a későbbiekben nem igazolta, legalábbis a műsorban ez nem jön át. Bár azt jól látta, hogy most inkább neki kellett volna mennie.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 22:19:37

Na végre végigolvastam. Ezek szerint én is elhallottam a neveket. :(

Szerintem már nem küldenek vissza kiesett játékost. Ezt már kijátszották, uncsi lenne.

Ha Niki egy barátnője jön, akkor lehet hogy neki próbál helyet biztosítani Krisztiánnál. Vagy csak megint úgy ébred reggel, másnaposan, hogy abból fogja tudni volt-e szex tegnap, hogy van-e rajta bugyi vagy sem. :) Mondott már ilyet.

A Donnak meg nem kéne betojnia Niki "félrelépése" miatt (főleg hogy őt "eredménytelenül" simogatta). Ettől még kitarthat mellette a játékban, de viszont ha megérzi a bizalom megrendülését, akkor már oda lehet a játékostársi hűsége.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 22:26:25

@beacska: Akkor ezt bebuktuk. :(
Én nézem, bár nem a szex érdekel, de olyan soká van hétfő este, és assszem függő lettem. :) Magam sem értem miért. Egy VV-t se láttam. Nem csak szériát, részt se! Nem érdekel. Most meg itt ragadtam. Ez van.

Azért a péntekiben szokott néhány plusz mondat is lenni, ami nem volt hét közben. No ha meghallok (és ha jól hallok :) ) valamit, írok. Csak ne várj tőlem Sixx féle brillírozást! :)
Ha nem írok, bealudtam. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 22:45:49

Most mutatták, hogy Dani beszélt Krisztával és biztosította a kitartásáról. Azt is mondta, hogy mint nő tetszik neki, de idő kell nála az érzelmek kialakulásához.
Ez szerintem nem volt a héten.
Más újdonságot nem láttam. Gondolom most a reklám után jön a szex.

Mrs.E 2011.04.15. 23:01:00

15 perc volt az egész? Elkezdtek adni egy filmet.

alfred_ 2011.04.15. 23:03:20

Ami még volt a mai 18+ban:

- Kristóf és Jenny fogadtak valamiben (nem derült ki, miben), és Kristóf nyert: Jennynek meztelenül kellett aludnia mellette. Jenny nem mert elaludni, mert félt, hogy forgolódni fog és akkor majd kilátszik vmi a takaró alól :)

- Pókmajom és Táncoslábú szexjelenetét mutatták kicsit bővebben mint hét közben

- a végén jövő heti előzetesből kiderül, hogy tényleg Niki smárol Krisztiánnal. Pókmajom megsértődik és kizárja a srácot a szobájukból.

- ezen az estén valami jelmezes (Nyuszilányos?) medencés parti is lesz, a fiúknak 1-1 lányt a karjukban tartva kell majd a medencébe ugrani

Asszem más nem volt, amit hét közben ne mutattak volna, vagy nem írta volna le már más előttem.

Mrs.E 2011.04.15. 23:04:56

@alfred_: Nahát nálam ezek nem voltak, illetve az utolsó két bekezdés.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 23:09:51

Hát nem volt hosszú és sok újdonság sem volt benne.
Pók és Krisz szexelt. Nem méltatnám.
Megint elhangzott a "ja nincs csók?" mondat, közben. Naja itt jött rá, hogy nincs tisztelet. Node mit várt?

Levi bírta Krisztiánt, ezt elmondta a Pókasszonynak is. Nem akarta kiejtetni.

Kristóf és Jenni évődtek, párnacsatáztak (Nem úgy! Ruhában). Szerintem arik, bár nem a végtelenségig.
Volt valami fogadás, ami Jenni elvesztett és ezért meztelenül kellett aludnia Kristóf mellett. Nem akarta, de Kristóf ragaszkodott hozzá. Így lepedőbe csavarva "meztelenül" aludt, és elnyávogta, hogy fél, mert ő forgolódik álmában, és még kivillan valami... pfűha!
No ezek a nagy történések voltak nagyjából. A többiek majd részletezik amit esetleg kifelejtettem.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 23:11:12

@alfred_: Ha jól vettem ki Donunk megzavarta Krisztiánt és Nikit.

hikfosch.tv 2011.04.15. 23:14:07

@mosoly73: dugás közben rájuk ijesztett és összeragadtak?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 23:18:01

Csókolózást mutattak köztük, talán a fürdőszobában.

Niki taj részeg, dülöngél. Azt se tudja mi van körülötte. Talán Krisztián ki akarta használni és Ádám megzavarta őket?

Ezeket véltem hallani:

Ádám a kifelé távozó Krisztiánhoz: "Hallod (!) mi az hogy féltél? Mér nem engedsz be?"

Pók Krisztiánnak: "Én is megtanultam mi az az alázat!"

Más mit hallott?

*jinx* 2011.04.15. 23:20:55

@mosoly73: igen itt ebben az előzetesben már a fürdőszobában smároltak nem a medencében.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 23:21:32

kiegészítem:
Ádám a kifelé távozó Krisztiánhoz: "Hallod (!) mi az hogy féltél? Mér nem engedsz be? Hallod (!) bemegyek... (fenyegető hangnemben).

Néha nehéz pontosan érteni ha nincs felirat :)

*jinx* 2011.04.15. 23:22:31

@mosoly73: "semmi közöd hozzá kivel dugok" - ezt is mondta még K. Póknak

na jó8

hikfosch.tv 2011.04.15. 23:24:07

@*jinx*: igen, ezt tegnapiban hallottam

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 23:25:47

@*jinx*: Igen, a fürdőben és Nikin volt ruha (még). Valami fekete-fehér parti lehetett aznap este, mindenkin - aki látszott - fekete-fehér ruha volt, Nikin is a fürdőben.
Niki Krisztián után indult, de úgy dülöngélt, hogy nem bírta elkapni a kilincset... pfff...
A medencés talán később jön, ott folytatják. Már ha Niki eléri a kilincset. :)

hikfosch.tv 2011.04.15. 23:26:50

Sejtem hogy került grupiba Niki

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 23:34:50

Én felvettem, de gondolom jogot sértenék ha közzé tenném. Többször megnéztem, nekem ennyi volt érthető.
De volt kevés piros szín is a ruhákon, szóval nem tudom milyen parti lesz, de mind1 is, csak igyanak, mert akkor lesz szex. Gondolom ez volt a cél.

hikfosch.tv 2011.04.15. 23:37:31

@mosoly73: de így a kolumb népesség gyarapodik, nem a magyar
hisz alkotmányba benne lesz hogy fogantatással kezdődik az élet

hikfosch.tv 2011.04.15. 23:39:00

@*jinx*: De rossz szöveg ebben a cikkben: "a magát túltaktikázó, indokolatlanul magabiztos Levi esett ki, mivel annyira biztosra vette, hogy őt választja Kriszta, hogy a különleges engedéllyel a játékba visszaszivárgó Dani jelenléte sem feszélyezte"
phö

hikfosch.tv 2011.04.15. 23:47:29

@mosoly73: meg Nyuszóbaszó Bernadettet

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 23:49:45

Remélem nem gond a kép. Már lement adásban. Ha igen szóljatok léccci, letörlöm!
Nem is tudtam, hogy képet is ki tudhatok menteni felvételből. Tanultam valamit ma. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 23:51:06

@hikfosch.tv: :)))))) Milyen gyerekek lennének abból ?! :)

hikfosch.tv 2011.04.15. 23:55:16

@mosoly73: nem tudom megnézni
jó éjt!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.16. 00:08:09

@hikfosch.tv: Nem vagyok technikai zseni, ebből is látszik. Node most talán látható lett.

GL-581 g 2011.04.16. 01:35:48

@beacska: Én visszanéztem, és sajnos Kristófot mond. Azért sajnos, mert szimpatikus (volt?) Kriszta. Ha Levit kiejtené egy Kristóf ellenében, abban sajnos a puszta opportunizmus tükröződik, vagyis a "jaj mit mondana a Don, ha kipottyantom a fegyverhordozóját?".
Ha Krisztiánt mondana, akkor még mentegethetném Krisztát teszem azt a hormonokkal és a kémiával. :(

GL-581 g 2011.04.16. 02:05:39

Én nem tudom, hogy ki megy be, de hogy az ÉH18+ előzetese alapján Niki és Krisztián öszvecsingolództak, az hótzicher.
Pókmajom úgy pakolja ki a srácot, mint valami népies vásári komédiában, Ádám meg valami ajtón akar bejutni, s már az erőt fontolgatja mint eszközt.

Izgi hetünk lesz. :DDD

beacska 2011.04.16. 10:25:06

@mosoly73: hogy te milyen kis ügyes vagy! ;D

itt bezzeg van csók! bár a beetetési időszakban Szandrának is jutott.
Egyre szimpatikusabb ez a Krisztián :)

_Molly 2011.04.16. 13:17:14

@GL-581 g: Szerintem csak a saját szobájába akar(na) bejutni, de Niki és Krisztián - gondolom - magukra zárták...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.16. 14:06:38

Szerintem a fürdőbe zárkóztak be, oda akarhatott Ádám bejutni (még nem tudni milyen okból és nem tudom melyik szoba az). A párbeszéd ott zajlott a szobában a fürdőből jött ki a gerlepár, aztán Krisztián sietve távozott, Niki meg mintha húznák, ment volna utána, csak nem bírt. :)
Krisztián ruháján valami hosszú piros, talán farok (?) látszott egy pillanatra, amikor eléggé sietősen kiment. Valami ördögi v. krampuszi buli volt? Talán mikulás felé jártak időben akkor?

GL-581 g 2011.04.16. 16:01:28

Engem a mátkapáron és Ádám párválasztásán kívül nagyon érdekelne a Pocok-Gabi vonal is. Arról zéró utalás. :(
Viszont lesz itt szerintem minden : szex, hűtlenség, klánszakadás, Levigyász...
Izgi hét jön. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.16. 23:02:34

@GL-581 g: Összetarthatnának. Mindkettő biztos párt akar és ki is tudnának tartani egymás mellett. Meg a Levigyász :) is összetarthatja őket. Hajrá Aliz :)

GL-581 g 2011.04.17. 05:35:27

@_Molly: Azon gondolkodom, hogy ha Niki+Krisztián, akkor Ádám+0 & Szandra+0 = Ádám+Szandra? Bizarr lenne, nem hiszem.
Azt is furcsállanám, ha Niki _tényleg_ ott merné hagyni a Dont... lehet, hogy csak szexel egyet a hotel egyetlen potens palijával, aztán ugyanúgy a Donnal marad? (ld. Levi+Szandra, még a gatyagate idején)

Lesz ugye Ádám, Gábor, Kristóf, Dani, Krisztián, mellettük Aliz, Kriszta, Niki, Jenny, Szandra, Újcsaj.

Kristóf+Jenny, Gábor+Aliz, eddig érteném is... de vajon Dani marad Kriszta mellett? Rajta kívül bevállalná most bárki Krisztát? Gábornak és Aliznak lesz annyi esze, hogy szépen csendben végiglapítsák a hetet párban, vagy Pocok mellett minden pasi megőrül? (ld. Puhatestű Szöszi, Kamikáze Levi)
És melyik srác vállalja be Szandrát? Szerintem már Krisztián sem, inkább kipottyantaná. És ki megy rá az Újcsajra? Dani? Ádám?

Lehet, hogy olyan hét lesz, amikor több érdekcsoport fúr egyszerre több embert. Kriszta, Szandra, talán Újcsaj - melyikük fog kiesni? És mi lesz az előre nem látható csavar a sztoriban?

Szerintem most csak egy embert küldenek be, mert a dráma eleve adott, nem kell pluszkavarás pl. mint a két rúdonrángó beküldésekor.

@mosoly73: De szép is lenne! A hotel legokosabb csaja és legeccerűbb pasija. :D
No persze ez is relatív... Gábor pl. mindig meglep azzal, hogy alig bír beszélni ugyan, ám az esze vág, mint a beretva, és rohadt jókat kérdez vissza.
Emellett eddig a legkorrektebb és legszavatartóbb ember odabent, főleg Levi távozása után. Ha esetleg mégsem bolondul meg Aliz mellett, egész ütős páros lehetnének.
Persze, kettejük eddigi viszonyáról abszolúte semmit nem tudunk. Mi van, ha Gábor már Aliznak is felajánlott egyszer egy gitárnyakat? :DD
Vagy országos cimborák, s együtt szoktak virágot cincálni, meg óriási rózsaszín labdákkal dobálódzni a medencében. Arról sem tudtunk semmit, hogy Levi és Aliz ennyire jóban van.

beacska 2011.04.17. 09:47:56

@GL-581 g: a Dani-Kriszta párossal kapcsolatban az a kérdés, sikerül-e Daninak kidumálnia magát. Nekem nem tetszett, hogy a ceremónián annyira mosakodott. Nem volt neki annyira ellenszenves Kriszta, hogy most ennyire ciki kéne, hogy legyen, hogy őt "választotta" párjának.
Szerintem ez az ominózus beszélgetés le is zajlott köztünk rögtön az első lefekvéskor.
Szerkik! remélem, leadjátok!!! Tutira nem lesz sem kibékülős szex, sem ordítva kiabálás (Dani!??), de érdekes beszélgetés lehetett.

scarabeusz 2011.04.17. 11:18:07

Zseniális mennyire jól vannak megírva sixx összefoglalói, nagyon humoros és találó.
Egy kérdésem lenne_: nincsen azzal gond, hogy "BRÓKERESZTAPA" sakkozik itt a játékban, hiszen ez erről szól, bár kissé már túl kombinálja saját magát is, de az életben is ez a megnyerő beszéd stílust alkalmazza ,mikor dolgozik? Idézem: pl. így képzelem:haggyadmááá, takarodjál , hallod? vagy veszel részvényt, hallod, vagy kussoljál!" esze lehet, hogy van, de modora??? na ezek a nagy dolgok.

_Molly 2011.04.17. 12:28:39

@GL-581 g: "Ádám+Szandra? Bizarr lenne, nem hiszem."

Pedig nagyon gyakorlatias lépés lenne.

A maffiafilmek, meg a politikai-gazdasági krimik nem pont erről szólnak? Összeállnak a legerősebb ellenfelek (ellenségek) a nagyobb haszon és a monopólium megszerzése érdekében, miközben az embereikkel folyamatosan a másikat csekkolják, nehogy átverje őket.

(Ezért nem szeretnék én pl. gazdag és befolyásos ember lenni, sosem alhatnék nyugodtan iccaka...)

Ádám és Szandra a 2 legeltökéltebb játékos. És mivel 1 PÁR fog nyerni (nem 1 ember), tulajdonképpen egész jó esélyük van erre, nem?

Persze, mivel a régi sérelmek megmaradnak, a stressz folyamatosan bennük lesz. Hiszen Ádámnál presztízskérdés a jó nő, Szandrának meg bevállalós szexpartner kell. A finish-ben még simán megforgathatják egymásban a kést, addig meg egy jót nyaralnak az alattvalóik körében.
Szerintem ez tökjó forgatókönyv lenne.:)

_Molly 2011.04.17. 12:38:14

@scarabeusz: Nem biztos, hogy részvényekben utazik. Ma már brókernek nevezi magát a biztosítási alkusz is, meg az is, aki üdülési ajánlatokkal házal.

De a stílusa tényleg bicskanyitogató. Sixx nagyon szemléletesen írta le, amikor Gábort a Levi miatti gyásza kellős közepén Ádám rögtön megpróbálta levadászni. "Ha úgy táncolsz, ahogy mi fütyülünk, akkor MI majd vigyázunk rád..." Én azt vártam, hogy a beszéde végén a kézfejét nyújtja majd Gábornak tsókra. De Sixx szövege is ütős volt:

"A király leül Gáborral beszélni, megértelek, alattvalóm, én is átmenten ezen. Most neked barátok kellenek, szükséged lesz ránk, csókold meg a karkötőmet." :D

GL-581 g 2011.04.17. 12:50:58

@beacska: Igen, tuti, hogy átdumálták a dolgot lefekvéskor. Vagy másnap reggel. Kriszta esti beszélgetései amúgy is zseniálisak, érdemes lenne összevágni őket. Pl. amikor Levi kivágta az ablakon a poharat, meg amikor Gábor fejét mosta a Jenny-pokollátevés miatt... Jó a dumája, ha négyszemközt van valakivel. :DD

@_Molly: Igazad van, sok ilyet láthattunk már. Egy Korleóne-Pókmajom párt én is megnéznék, szerintem sok vidám pillanatot szerezne nekünk. :)
Kérdés, hogy mennyire bíznak egymásban. Szerintem bármelyikük kivágná a másikat, amint alkalma nyílik rá. Persze lehet, hogy a jövő héten teljesen átrendeződnek az erőviszonyok.

_Molly 2011.04.17. 12:51:28

@GL-581 g: "Azt is furcsállanám, ha Niki _tényleg_ ott merné hagyni a Dont... lehet, hogy csak szexel egyet a hotel egyetlen potens palijával, aztán ugyanúgy a Donnal marad?"

A maffiafőnököt büntetlenül meg lehet csalni? :-o

_Molly 2011.04.17. 12:58:49

Kriszta döntését különben - nőként - baromira nem értem. Az Éden Hotelnek pont az a lényege, hogy mindenki együtt van, nem lehet megszökni. Simán alhatott volna Levivel egy szobában, miközben meg nappal minden idejét az ő Danijával tölti. Aztán majd lesz, ami lesz. (Persze nem tudhatta, hogy ezzel Danit elűzi a paradicsomból.)

beacska 2011.04.17. 14:17:24

@_Molly: igen, csak Daninak ha nincs párja, megy haza. Ő meg, gondolom, azt gondolta, ha ő nem lesz a párja, tán senki,és hazaküldik.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.17. 14:18:07

@_Molly: Szerintem azt hitte, hogy Aliznál biztos kezekben hagyta Levit, van biztos párja. Gábor nagyon nem érdekelte és azzal sem számolt, hogy Levi Gáborhoz mennyire kötődik, és ezét mire képes. A szerelem megzavarhatta a fejét, mert különben jól szokott gondolkodni, ahogy írtátok feljebb, négyszemközt. Nekem szimpi volt, hogy "leállította" Gábort Jenni fenyítését illetően.
A döntés pillanatában meg, egy bimbódzó (annak látszó) szerelmet nem lehet úgy kezdeni, hogy mennyéhazamajdotthonbeszélünk! Inkább beáldozta Levit és - azt hiszem - mindenki más szimpátiáját is, meg egy kicsit a saját lelkét is.

Érdekes, hogy Kristóf is ingatta a fejét a döntésen, pedig Dani haver és a klán tagja. Jóérzésű fiúnak tűnik, egyre inkább.

scarabeusz 2011.04.17. 14:54:23

@_Molly: Kiváncsi is leszek, ha a nemes és nagylelkű felajánlásra ,(kézcsók) mi lesz, ha Gábor netalántán nemet mer mondani,úgy, mint amikor bekerült. akkor is közölte a Donnal, hogy neki senki ne mondja meg mit kéne csinálnia!
azóta a király mindenkinél a "csak jó tanácsként mondom " szöveget alkalmazza.

_Molly 2011.04.17. 15:15:53

@beacska: "Daninak ha nincs párja, megy haza"

Ja-ja. És?? Cserélnek telószámot, meg miegyéb, oszt majd kint találkoznak.;P

_Molly 2011.04.17. 15:32:51

Mondjuk az igaz, hogy MIUTÁN Levi beállt Kriszta és Dani mögé, már nem volt sok választás, Krisztának tényleg tartania kellett magát az eredeti megállapodáshoz.

Nekem az volt sok, hogy Dani megérkezését követően rögtön ráakaszkodott ezzel az "alhatok veled?" szöveggel. Ebben a fordulóban még kitarthatott volna Levi mellett, amíg Dani "nem nyilatkozik".:) Ez vagy tényleg egy hirtelen szerelem lett nála, vagy csak már nagyon az Ádám-klánhoz akart tartozni, nem?

beacska 2011.04.17. 15:40:28

@_Molly: már egyszer leírtam a meglátásomat ezzel kapcsolatban: szerintem amíg nem volt a Dani, rájött, hogy nagyon hiányzik neki. Nem jött ez olyan hirtelen, nevelgette hetekig.

És nem hinném, hogy Ádám-klán vonzaná. Ez egy csatolt-dolog ezesetben.

_Molly 2011.04.17. 15:50:29

@beacska: Hááát, majd meglátjuk, hogy Dani viszonozza-e a rajongást. Vagy Korleónéra hallgat, aki persze le fogja beszélni Krisztáról, mert utálja. Mondjuk azt nem értem egészen, hogy miért? :-o

(Azért szerintem egy nőnek nem kéne ilyen nyíltan rátapadnia egy pasira, amíg nem biztos, hogy kölcsönös a vonzalom.)

beacska 2011.04.17. 15:56:17

@_Molly: egyrészt, nem úgy látom, hogy nem kölcsönös. Kriszta élőben biztosan jobban veszi a jeleket.
Másrészt, én is voltam már úgy, hogy elegem volt a tesze-tosza férfiemberekből, és magam kezeébe vettem az irányítást. és nem tettem rosszul!! ;D. Így is, úgy is a nő dönt...

dmelikrisz 2011.04.17. 21:51:36

szerintem is a Dani küldetése gyenge volt, azt kellett volna mondani neki, hogy csak a régi párját választhatja, ezért egyrészt ezert egy "kicsit" meg kellett volna dolgoznia, másrészt meg az Ádámmal való kapcsolatát is más mederbe sodorta volna, nem csak folytatni a haverkedést onnan ahonnan abbahagyták.
Levit szerintem (sajnos) nem fogják már visszaküldeni, mivel a párválaszton kiesett játékosoknak a műsorvezető egyértelműen megmondja hogy "számodra véget ért a játék", Daninak pedig akkor csak annyit mondtak hogy el kell hagynia rögtön az É Hotelt...

Pipkó 2011.04.18. 12:43:49

A legkeményebb az lenne, ha beküldenék nekik Benkő ex-feleségjelöltjét, kis országunk legnagyobb/legszórakoztatóbb ostobenkóját, Tündét!:))

kép: www.rtlklub.hu/cache/leadimages/301779_1264608752_320x240.jpg

Bírom a búráját! :D:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.18. 15:25:08

Biztos, hogy Nikivel smárol Krisztián? Csak mert a csajon fekete fürdőruha van és hosszabb a haja mint Nikinek.

*jinx* 2011.04.18. 16:47:18

@dmelikrisz: de ez az Éden hotel, ahol bármi megtörténhet! :D Én se hiszem, hogy visszaküldik Levit, sajnos.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.18. 18:49:47

Na ha összeáll Ádám és Szandál (apropó hogy néz má ki az a lábbeli?!), akkor érdekes lesz nézni, hogy melyik küldi haza előbb a másikat! :)

beacska 2011.04.18. 21:10:13

apa, kezdőőődik!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.18. 21:21:47

@beacska: megelőztél, én is ezt akartam! :))))) Puszillak**

Répatorta 2011.04.18. 21:37:09

Az intellektuel Kristóf: "ismerek ilyen srácokat, a világbéke az egyetlen gondolatuk" LOL

will 2011.04.18. 21:38:23

Ez a Toldi inkább Deák Ferenc a kis szakállkájával.

RedHotTears 2011.04.18. 21:38:49

Kíváncsi vagyok bejön-e az az elméletem, hogy ha olyan keresztnevű jön be, amiből már van egy, és nagyon hasonló hangzású becenevet kap, akkor esélye sincs megmelegedni: Dani-Danny, Szandra-Szandi. Ha viszont teljesen eltérő nevet kap (Ádám-Szöszi, Kristóf-Toldi), akkor lesz még szerepe.

beacska 2011.04.18. 21:39:21

milyen király ez a nagy összetolt ágy, amin henteregnek!!!

will 2011.04.18. 21:40:05

Na, beköltözik Béci. Nikit megvarrja Alekosz.

Edecker Bürger 2011.04.18. 21:42:10

Sziasztok! Olyan szereplőt nem lehet beküldeni, akinek a mondanivalóját feliratozás nélkül is érteni lehet?
(Amúgy egyelőre nincs bajom velük.)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.18. 21:43:23

Ádám máris feladta Niki hűségét. Nem tud ez bánni vele, sőt, sejtem a nőkkel sem!

ŰberManci 2011.04.18. 21:43:44

@Répatorta: Az semmi, de hogy az nem vezet sehová.. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:44:03

ÚjKristóf piszkosul hasonlít egy volt kedvesemre. Áúúú! Életem egyik legszenvedélyesebb kapcsolata volt!

Ha egy nap után kiejtik, valakit megütök!

beacska 2011.04.18. 21:44:07

@Edecker Bürger: szerintem ez nem tőlük függ. a hangosítás egy nagy nulla. nem képesek lehúzni a hátteret, ha beszélnek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:45:32

@Répatorta: Az haggyán. De már megint milyen tagoltan mondta. Áá, tépem a hajam tőle!!!!

Edecker Bürger 2011.04.18. 21:46:15

@beacska: Igazságod van, de csak fülelek, fülelek. Meg kell tanulni szájról olvasni. Azért mostmár lett volna idejük feldobni a feliratozást.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:48:14

Robi tiszta Mujahid Zoli.
És pont az arabra bízzák a gecimelót. Faja!! >/

Répatorta 2011.04.18. 21:49:20

Robi gyerek milyen jó titkos feladatot kapott :) Legyén unszimpatikus és bennmaradhatsz védettséggel.

will 2011.04.18. 21:49:42

ez is milyen kibaszott nehéz kihívás: légy ellenszenves! marha nehéz. lecsöcsörészni a csajokat, megjegyzéseket tenni a csávókra, hogy elpuhultak és víknyák, oszt kész.

RedHotTears 2011.04.18. 21:50:05

Nem figyeltem eléggé, egységesen mindenkinek ellene kell szavaznia, vagy elég a többségnek?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:50:37

Vázze, mutassátok má újkristófot!!!!

kisha1 2011.04.18. 21:51:42

Ádám szerint kicsit "selyem" az új srác, vajon ő minek nevezné magát akkor, szaténnak?

Szandra első mondta az újakhoz mindig: én vagyok az, akit itt mindenki utál :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:51:42

Nikit betámadja, azt frankón repül. Ennyi.

will 2011.04.18. 21:52:16

Ez oldalról tiszta Sylar!!

Edecker Bürger 2011.04.18. 21:54:26

"Kulturálom magam" by Niki

horee6 2011.04.18. 21:55:17

kultúrálom magam by Niki

Répatorta 2011.04.18. 21:55:32

@Translater: most minek itt spojlerozni :(((

will 2011.04.18. 21:56:07

Sylar bonyolult taktikája: leviszi a hangját, és röviden válaszol, meg titokzatos lila hajgumival unszimpatizál.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:56:33

@will: Télleg! :D

@Edecker Bürger: Termőtalaj, biztos. Azokba vetnek növénykultúrát.

kisha1 2011.04.18. 21:57:53

Ez a makogó, mamlasz Dani kinek hiányzott? És megfogalmazná h miért????

will 2011.04.18. 21:57:55

"a hajgumival voltunk meglőve, nem tudtuk mi lesz, mindenki pánikba volt"
Ezek olyanok mint az újszülött kismacskák. Bebaszol közéjük egy cérnagombolyagot, és felbolydul a csapat.

horee6 2011.04.18. 21:58:14

@Edecker Bürger: rosszul hallottátok, hosszú "ú"-vl mondta... :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 21:59:41

Ádám gárdista, pincér vagy néptáncos?

will 2011.04.18. 22:00:04

@Translater: html-ben nem vagy erős. :)

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:04:06

@horee6: Először hogy éreztessem, úgy akartam írni. De győzött a helyesírás.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:04:18

No, Béci megjelenésével már a káromkodás is beindul? 8)

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:08:19

@neccharisnyás útonálló: Egy bajuszt adhattak volna neki. Teljes lenne a toálett.

kisha1 2011.04.18. 22:08:21

Amikor a szerkesztők nem feliratozzák a műsort, akkor vajon ők sem értik mit dumálnak??? Esetleg nincsen vmelyik ttx-en folyamatos felirat? Pff...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:10:54

@kisha1: Mik ők? Nyelvészek, hogy minden dialektust értsenek, akkor is, ha a beszélő motyog, részeg vagy örjöng? :)))

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:11:49

@kisha1: Ez a te titkos küldetésed: kitalálni mit mondanak, aztán ide nekünk gyorsban beírni. Köszi!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:13:45

Niki Szandrával smárolt? vagy a krisztivel?

horee6 2011.04.18. 22:13:55

@Edecker Bürger: pedig klasszikust csak pontosan, mert mi marad az utókorra?

Répatorta 2011.04.18. 22:16:53

A Pókmajom új neve ezentúl a Tiszteletes

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:18:21

Az a mágikus hajgumi!!
Egy hajgumi mind felett.

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:18:53

@horee6: Hát... írhattam volna úú-nak is.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.18. 22:19:21

Mégse Krisztiáné a hosszú piros farok... elnéztem az előzetesben. :(

RedHotTears 2011.04.18. 22:20:40

Egy ilyen seggrészeg faszit én se engednék be, tisztelet ide vagy oda.

horee6 2011.04.18. 22:20:42

Pókmajom megkattant

horee6 2011.04.18. 22:21:23

mit tud az a hajgumi?

will 2011.04.18. 22:21:46

hajgumis gyerek az ellenszenvességet összekeveri a pszichopata útonálló figurájával.

kisha1 2011.04.18. 22:21:54

@Edecker Bürger: Hát rendes tőled:) átruházom rád inkább ezt a dolgot!

Jól láttam a Dani és a ratyiDon kézenfogva ugrott a medencébe? Az ördög már be is kínálta a Donnak egyik testrészét, gondolom ő is levágta a melegséget:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:21:57

Djágaszágom.... djága lila hajgumim. Adssza vissza Frodó. MOOSTTTT!!!!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:23:25

Lila hajgumit kutató Robival fogok rémálmodni!

tryclops 2011.04.18. 22:24:29

ez a hasfingás bazz :))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:25:10

Na, ez az évabűr tetszik!

Nem ellenszenvesnek, PSZICHOPATÁNAK fogják megszavazni!

will 2011.04.18. 22:27:08

Háááát, ezt a részt eléggé összecsapkodták, de legalább jól kijött, hogy Ádám vezéregyénisége körülbelül a "vakok közt a félszemű" alapszabályból adódik. Ha kicsit jobban rászól egy részeg, már megy össze.

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:32:09

@will: Azért Ádámnak nem egyszer jojózott a szeme. Nagyon járt az agya.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.18. 22:33:20

@will: És még meg is tud sérülni... öregszik a keresztapa.

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:41:45

Alíz szerintem nagyon csinos volt, de Niki X lábait - amikor kiküldte Robit - kihagytam volna.

_Molly 2011.04.18. 22:48:18

@Edecker Bürger: "Olyan szereplőt nem lehet beküldeni, akinek a mondanivalóját feliratozás nélkül is érteni lehet?"

Ja, ja a technika tök-gáz.
Föl vannak szerelve mikroporttal, meg az a nyolcvan-valahány mikrofon a házban, oszt meg egy egyetlen szavukat sem érteni. Milyen gáz ez má'.

Ha egy musicalben így szólna a szöveges rész, kimenekülne a közönség. Nem igaz, hogy nem lehet megoldani a hangot! Grrrrr!

Edecker Bürger 2011.04.18. 22:49:54

@_Molly: Ráadásul utálom, ha ordít a tévé, de ha nem fullon van, semmit sem értek. Borzalom.

GL-581 g 2011.04.18. 22:51:32

@neccharisnyás útonálló: Alizzal smárolt. Pocok még Kristódot is megbilincselte, nagyon kis pajkos volt ma. :D Niki milyen kedvesen szólt előre, hogy be fog baszni. Egyébként ezt a hajgumis hülyeséget melyik észlény pattintotta az agyából?

_Molly 2011.04.18. 22:52:20

@will: "Ezek olyanok mint az újszülött kismacskák. Bebaszol közéjük egy cérnagombolyagot, és felbolydul a csapat."

:D :D :D

Úgy látom, sixx stílusa ragadós.:)))

Edecker Bürger 2011.04.18. 23:00:09

@GL-581 g: Valamelyik azt mondta, feltűnt, hogy a fekete órája felett egy lila hajgumi van. De hogy ki mondta ...

_Molly 2011.04.18. 23:04:02

@Edecker Bürger: Szerintem Kristóf, a kalóz volt. A szembe-interjún kifejtette, hogy az ezüst óra fölötti lila karkötő RENDKÍVÜL NAGGYON gyanús.

Edecker Bürger 2011.04.18. 23:05:09

@_Molly: Lehet, férfi volt az biztos.

_Molly 2011.04.18. 23:12:48

@Edecker Bürger: Ühüm.:)

Ha belegondolok, hogy ma egész nap egy kék kockás ingben járkáltam a városban, a csuklómon piros karkötő-órával... Beleborzongok, ha eszembe jut, hogy akár összefuthattam volna Kristóffal is, micsoda bunyó lett volna ebből...;P

Edecker Bürger 2011.04.18. 23:15:35

@_Molly: Azért te is vállalod a kihívásokat - ilyen cuccban!

_Molly 2011.04.18. 23:18:45

@Edecker Bürger: Hááát, izééé, azért más is volt rajtam, nem csak ez a kettő dolog...;P

Edecker Bürger 2011.04.18. 23:20:33

@_Molly: Már a frászt hoztad rám. Mondjuk lehet, hogy csak ez a kettő van, tetszett volna a kalóznak. És akkor nincs csihi-puhi, csak bunyó.

GL-581 g 2011.04.18. 23:23:53

@_Molly: LOL! :D Ádám balesete... tesómnak rögtön eszébe jutott a Kesesztapa narancsvásárlós jelenete. :)

_Molly 2011.04.18. 23:44:18

@Edecker Bürger: Ja.:)
Még az is lehet, hogy ez a pajkos fiú a szutykos lábát viccesen az arcomba tolta volna, mint Dzsennifernek.:)))

Edecker Bürger 2011.04.18. 23:45:49

@_Molly: Te meg édesen nyafikáztál volna. Vagy előbb fenékbe rúg, utána egy párnával jól megagyal.

_Molly 2011.04.18. 23:49:43

Emlékeztek egyébként, hogy az elején mindenki mennyire utálta Kristófot? Ádám kis Nikije akkor még nagyon agitálta a Dont, hogy tegye lapátra - de rég is volt!...

Edecker Bürger 2011.04.18. 23:56:24

@_Molly: Jól el is felejtették. Kristóf talán nem.
süti beállítások módosítása