Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 2x06 - Boys

2013. március 14. 09:00 - Chat Géza

Hannah valami menő könyvkiadós muksóval tárgyal egy a maga lepukkantságát szolidan álcázó kis brooklyni étteremben. A figura pisztáciát mini fütyiknek nézi, de hát ily csöppnyi faszozás hol nem férne el az HBO márványcsarnokában, úgyhogy nem kell mindjárt a legközelebbi érsekségbe rohanni, kereszteket hányni, meg miatyánkozni szerfelett. De most aztán megnyílik a pokol, mert ki ha más nem Hannah kap egy zsíros felkérést, hogy írjon már egy e-bookot. Hannah bele is turházik kicsit a frissen szervált bóléjába. Szép meg fasza, hogy könyvet írhat végre, de hogy egy hónapja van rá, az már nem zsötem. A nagy örömre még benyomnak pár rumpuncsot a reggeli melegben, hogy mihamarabb megbaszódjanak a tűző napon. Na, akkor egy hónap múlva, szevasz főni. És ezzel a lendülettel Hannah diszkréten kidobja a prímet a járdaszegélyre, míg az étterem teraszán békésen falatozó frigid picsák meg csak ciccegnek, hogy ez mennyire nem egy úrilány bazmeg.

1.jpg

Marnie a művészfigura ágyában hempereg, de a második menetet megzavarandó jön az asszisztens. Amint kiderül, hogy aranyom egy kanállal belekóstolt a főnök jégkrémébe, na onnantól fel is út, le is út baszki, megnézheti magának az ajánlólevelét, de nem lesz nehéz olvasmány a hót üres papír. A művész úr így egy szál falloszban le is tudta az aznap reggeli céges létszámleépítést. Marnie is menne a dolgára, de ha már így van, egye bassza legyen hát ő a háziasszony az esti rongyrázós hacacárénak. Marnie meg is örül a dolognak, mintha csak kenó sorsolásra hívták volna be számfelolvasó lánynak. (A sorozatról bővebben itt.)

2.jpg

Ray kávézójában Shoshanna rontja a levegőt a szokásos beszéddel, hogy fickója jövőjét valahogy az ótvaros szegénység fölé emelje, hogy legalább a kutyák ne hugyozzák le őket, ha kettecskén kéregetnek majd a Central parkban két év múlva. Rayt kevésbé izgatja a csóróság és ha őt nem bassza fel agyilag, akkor más se foglalkozzon vele naphosszat.  Hannah is megérkezik végre és Ray már keresi is rajta a nagymuterjától kapott könyvét a Kisasszonyokat. Egy ilyen életerős férfinak is befigyelhet némi látens buziság, de az igazság az, hogy a nagyi jegyzetelt bele minden földi igazságot, ezért hát a hirtelen jött érdeklődés a könyv iránt. A könyv Adamnél van, ahol Hannah ölíggé nemkívánatos személy mostanság és ha ennyire fontos a Kisasszonyok, akkor biza Raynek kell elmennie érte.

3.jpg

Megy is és felkutatja a Kisasszonyokat. Adam épp barkácsol, vagy metál zenére bassza szét a lakást, kinek mi a szimpatikusabb. A könyv feltehetően a budiban leledzik, amit egy lopott kutya őriz. Ray sem épp a legjobb hangulatában találja meg a kutyulát, így kénytelenek belátni az egyértelműt, hogy csak nem jó ez így hogy a kutya a szarszag társaságában tölti mindennapjait Adam klotyójába bezárva. Visszaszállítják a gazdinak, mely csodálatos út Staten Islandbe vezet. Elviszik hajóval az ember legjobb barátját, miközben Ray mindenbe, még az ölelkező párokba is belelátja a XXI századi társadalom elférgesedést. Aztán gyühetnek végre a sablon kérdések, mi a helyzet az asszonnyal, hogy megy nálatok a baszás? Minden fasza, de azért van gebasz bőven. Na, a nagy igazság csak kibukik az urakból, hogy 18 év alatti és 40 év feletti nőkkel éri meg csak kikezdeni. Ray ezt a közös megállapodást is mélyfilozófiai, vagy valami nagyon felszínes pszichológiai szintre akarja hozni, merthogy azért mégis van valami közös kettejükben, ami azért lehet, mert mind a ketten brutálisan őszinték. Adam csak annyit mond: vagy mert mind a ketten furcsán pszichopata képet kaptak a jóistentől. Na, ez már korrektebbül hangzik.

4.jpg

Marnie készül az esti ramazurira, kirámolja a gardróbot, de ahogy azt sejtjük, pont nincs egy gönce se, amit fel tudna venni estére. Shoshanna már jön is farvizen kuncsorogni, hátha elfér ő is az elit egyletben. Háde kurvára nem.  Ú, hát ez ilyen fancy parti lesz, ahol sekélyes alakok nem mutatkozhatnak, úgyhogy ezer bocsesz Shosh, de te nem jöhetsz, úgyhogy akár vissza is vehetnél az ázott boci szemekből, de kurvahirtelen.

5.jpg

Hannah csak úgy okádja a karaktereket, na jó a cím sincs meg , de az ötletek csak úgy tobzódnak, aztán jön is Jessa, hogy még a maradék jókedvét is elbassza. Aztán Adamék is végre átérnek Staten Islandre, ahol Ray Hannaht kezdi szapulni, amolyan visszafoggtan szolid fröcsögős szinten, mire Adam agya elborul, mer richtig azért pofázik Hannahról mert meg akarja farkalni, vagy ami még rosszabb már meg is tette. Ó hát erről szó sincs, merthogy Ray szerint Hannah annyira sem vonzó, mint egy lerobbant bányaló. Na ez meg aztán végképp beteszi a kaput Adam agyának, szart se tud ez a szerelemről, megy is ő a faszba el, a kutya meg legyen azé, aki akarja. A kutyaleadási hadművelet nem pont úgy megy, ahogy az meg volt tervezve és még Rayt egy elég krekkfüggő kinézetű lánygyerek, vagy csak simán egy szimpla leharcolt huszonéves is leoltja és ott is hagyja, mint eb a szaharát. A kutyát megtarthatja, ha már úgyis ellopta meg az ilyen elbaszott lelkeknek amúgy sem árt valami háziállat.

6.jpg

Hannah egy okádék orkánkabátban érkezik a művész ficsúr bulijába. Minden patent, Marnie helyén kezeli a dolgokat, a maga kis áttetsző, szürke,hígfos árnyalatú totál plasztik egybe részes tünci kis alkalmi felöltőjében. Hiába aki a dizájnerek kukájából öltözködik ne számítson éves Tom Ford kollekcióra. Hannah egy laza tiszteletkör után, miután szarba sincs véve, elég hamar elsunnyog a buliról. Marnie épp a fancy piákat ügyezi, mire a művész úr is besegít picit és megkérdezi, hogy 500 dolcsi óránként elég lesz-e? Marnie csak áll némán, mint az üvöltő hal, de hát ő a barátnője, minek kéne neki a háziasszonykodásért fizetni, csak nem kitartott feleség lesz ezentúl? Lófaszt. Marnie csak beugrós ágybajáró a fickónál és még mielőtt azt találná mondani, hogy de hát ketten megértik egymást, gondoljon csak bele de úgy isten igazából, mert valójában szart se tud róla senki se. Modern művészet mi? Meg a faszomat azt. Miután a figurának sikerült pár drágább bor összetörésével remek kis jelenetet rendeznie, Marnie úgy dönt, hazamegy és otthon sírja vizesre a párnát.

7.jpg

Hannah és Maernie telefonon hazudják le egymásnak a holdat, hogy a buli mekkora istenkirály volt, csak hát Hannah pont megszállta az ihlet, Marnie meg instant get módba kapcsolt a művész pali lágyéka láttán. Aztán a beszélgetés hamar véget ér és eddig azt hittük, hogy jófejségből titkolóznak a csajok, akkor most nagyot koppanhatunk, mert Hannah dühből bontja a vonalat. Szakadjak meg, ha egyszer megfejtem a női lelkek mibenlétét bazmeg. Az összkép végett Rayt és a kutyát látjuk, amint Staten Island partján ülnek és merednek bele Brooklyn látképébe, mire Ray sírva kifakad és maga is belátja, hogy mekkora egy nímand. 

A Csajokról a comment:com-on:

Címkék: csajok
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása