Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x05 - Megbocsájtás

2013. március 14. 15:00 - fuszulykavirág

A múlt heti drámák után azzal kezdjük az aktuális részt, hogy Anyu tényleg rendes vízbefojtással próbálkozott a még erősen kiskorú Emilyn, és csak Apunak volt köszönhető, hogy nem járt sikerrel. Minderre a felnőtt Emily emlékezett vissza, aki közös kanapén éjszakázott Aidennel, de gyanúsan sok rajtuk a ruha. Emily meg is jegyzi, hogy nehogy bármiben is reménykedjen régi barátja, Aiden pedig még mindig a „fókuszáljunk a bosszúállásra” rigmust ismételgeti, meg elmondja Emilynek, hogy az ősz hajú amúgy Anyunak a férje volt. Ezen a szép reggelen pedig Anyu úgy dönt, hogy meglátogatja régi barátnőjét, Victoriát. Victoria köpni-nyelni nem tud a döbbenettől, csak a metszőollóját szorongatja egyre idegesebben, ahogy Anyu a nyakába borul.

1.JPG

Anyu főleg azt próbálja kideríteni Victoriától, hogy vajon hol lehet az ő férje, mármint az ősz hajú, aki elrabolta Victoriát, vagyis hát akivel Victoria együtt dolgozott. Victoria persze nem tud semmit, de nyilván gyanús neki, hogy a lányáról meg nem is kérdez. Aiden Emily japán barátjának, Mr.X-nek az érdekeit képviseli éppen a Grayson cégben, kelti kicsit a feszültséget, amikor Conradot tájékoztatja kedves neje, hogy Anyu bizony él és virul, úgyhogy azonnal haza is rendeli. Mert Victoria szerint Anyu lehet a forrása a hirtelen felbukkanó naplóknak, kórházi látogatónévsornak, és hasonló zavart keltő dokumentumoknak.

Charlotte beköszön Declanhoz, de a srác még nem békülne, meg beugrik a meglopott pasi is, hogy olcsó munkát ajánljon a bár újranyitásához. Sunyi ez. Nolan gratulál a kórházban a legújabb Porter Papának, és begyűjti a híreket: Anyu visszatért. Szalad is gyorsan, hogy elújságolja Emilynek. Aiden közben Danieltől hallgatja a Grayson vállalat sikereit, Ashley pedig szól, hogy valaki érdeklődik David Clarke szerződése után. Kellemetlen ez a név, na. Aiden leadja az infókat Emilynek, és Nolan is befut, de hát nem mondhat ő már újdonságot. Esetleg csak annyit, hogy helló, az én apám is meghalt. Inkább meglesik az ebédet Graysonéknál, akik Anyut látják éppen vendégül. Anyut még mindig csak a gonosz elrabló érdekli.

2.JPG

Közben Igazi Emily magához tér a kómából, találkozik a fiával, aki Carl lett. Emily felajánlja, hogy maradjanak nála, úgysincs még rendbe téve a Potyautas, Jacket meg hazazavarja zuhanyozni, és elmondja Igazi Emilynek, hogy visszatért Anyu. Arra mondjuk nem marad ideje, hogy azt is elmondja, hogy nemcsak hogy visszatért, de még pszichopata is. Victoria és Anyu nosztalgiáznak picit a közös pasijukról, majd Charlotte bejelenti, hogy Igazi Emily él és virul, úgyhogy Anyu már szalad is hozzá a kórházba. A Porter tesók megvitatják, hogy csak jó lenne a gyors és olcsó munka, szóval úgy döntenek, élnek a kirabolt pasi ajánlatával. Daniel magához kéreti a David Clarke szerződése után kérdezősködőt, aki nem más, mint Nolan újdonsült Padma-ja.

3.JPG

Padma mond valamit tök hihető magyarázatot az érdeklődésére, ami egyébként nem felelhet meg a valóságnak, szóval lesz még ennek folytatása. Aiden persze hallgatózott, most meg követeli az estére beígért piálást. A kórházban Emily végre találkozik Anyuval, elég feszült a csevej, és nem is mélyedhetnek el, mert befut a botrányos író, Mason Treadwell, a mindig csinos csokornyakkendőjében, és ennek kizárt, hogy jó vége legyen. Mason próbál kiszedi némi infót Anyuból, de nem jut neki semmi, majd észrevesz valamit Igazi Emily hátán, amiről fogalmam sincs hogy mi, de majd biztos jelentősége lesz. Emily nagy nehezen eltávolítja Anyut Igazi Emily közeléből, és hazafuvarozza.

4.JPG

Anyu nyafog, amiért a lánya, aki 20 éve abban a hitben él, hogy ő halott, nem ismerte fel. Meg amúgy nem is a lánya volt az, de ez mellékes. A kocsiban meg egy szörnyűséges beszélgetés folyik arról, hogy David Clarke csak az első szerelme volt Anyunak, nem a nagy szerelme. Nolan észreveszi, hogy Padma foglalkozott a cég David Clarke féle múltjával (anno befektetett a kezdéshez), de Padma azt állítja, hogy semmi nem történt, így Nolan inkább az udvarlásra koncentrál, vagy minek nevezzem ezt. Aiden a céges bulin Emilyről faggatja Ashleyt, aki készségesen elmeséli, hogy Emily anno megcsalta Danielt, és bumm, így lett az eljegyzés felbontva. Aiden persze örül.

5.JPG

Emily kiakad Aidenre, nehogy lebukjon, most hogy Anyu szabadon mászkál, aztán meg Aiden akad ki, mert Emily titkon magánál tartotta az ősz hajú telefonját, szóval csak nem akar összedolgozni. Mielőtt elviharzik dühösen, még azt is elmondja, hogy Padma érdeklődött David Clarke szerződése után. Emily el is mondja Nolannek, hogy talán legyen óvatos, szegény Nolan arcáról pedig gyorsan lefagy a mosoly a romantikus tengerparti reggeli közben. Igazi Emily vacakul érzi magát, amiért Jack úgy odavan a gyerekért, közbe meg nem is övé (de), Emily pedig rövid úton el akarja küldetni Anyut Igazi Emilyvel, aki egyet is ért vele, miután elmeséli neki a fojtogatós sztorit.

6.JPG

Aiden térfelet váltott, és elmondja Danielnek, hogy amikor anno David Clarke befektetett Nolan cégébe, akkor hiába a saját pénzét használta, Graysonék alkalmazottjaként csak a cég nevében tevékenykedhetett, tehát a Grayson Global esélyesen jó nagy arányban tulajdonosa a Nolcorpnak. Ettől a felfedezéstől Aiden egy széket remél a Grayson Global vezetésében, Daniel pedig konkrétan az apja székét. Victoria veszettül kutat valami után (Anyu naplói talán?), amikor Mason botlik belé, aki fenyegeti egy kicsit, hogy micsoda sztorira bukkant itt, de igazából megmondani se tudom, hogy mi az a sztori, ami nem publikus még, és nagyot szólna.

7.JPG

Emily áthívja Anyut, hogy akkor most Igazi Emily jól elküldi melegebb éghajlatra, de Anyu csak beszél, és beszél, és szépeket mond, és mindenki nagyon meghatódik, és akkor Igazi Emily mégis megbocsát neki, és nem küldi el, és Emily is csak pityereg az ajtó másik oldalán. A meglopott pasi végre kiböki, hogy akkor most hogy így helyrerakták, ő megvenné a Potyautast, és igazából Jack sem ellenkezik, tárgyalni fognak. Victoria kiborul, megtalálja Anyu telefonját, amiről csak az ősz hajút hívogatták, baj lesz ebből, nagy baj. Conrad azonnal megoldja a problémát: fél térdre vágja magát, megkéri Victoria kezét, hogy utána ne tanúskodhassanak egymás ellen a bíróságon. Sose volt még ilyen praktikus a házasság.

8.JPG

Emily elmondja Igazi Emilynek, hogy a gyerek tényleg Jacké, aztán vitatkoznak kicsit arról, hogy Jack az igazságot érdemli-e vagy a boldogságot, de abban maradnak, hogy akkor ők így hárman most család, és ez jó. Emily még azt se bánja, hogy Igazi Emily megbocsájtott Anyunak, szeretne ő is. Mason barátunk búcsúzóul közli még Igazi Emilyvel, hogy amúgy ő rájött, hogy ő nem is Amanda, mert hiányzik a lány hátáról egy sérülés nyoma. Ügyes fiú vagy Mason, de ezzel szerintem a halálos ítéletedet írtad alá. 

Címkék: bosszú revenge
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2013.03.14. 15:45:30

Kösz a hv-t, csókoltatom Ferenc pápát és az M1-t, bánatomban elmegyek Bagamérihez egy fagyira, úgyis olyan jó az idő :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.14. 20:54:19

Komolyan leadták ezt a részt ilyen durva csúszás után? Be volt izzítva a felvétel, de akkor cseszhetem.

fofofo 2013.03.14. 22:56:08

orok hala, most vegre nincs angolora szerdan este, de valami program mindig kozbejon (nalam alapszabaly, hogy programot nem mondok le tv miatt) szoval nelkuled elvesznek

W.Jack. 2013.03.15. 10:38:14

Köszi szépen a hv-t, akkor is élmény olvasni, ha én nem maradtam le a szerdai részről :)
Elolvasni azonban csak most sikerült, mert nagyjából olyan küzdelmet folytattam eddig a hóval és a széllel, mint Mr. Baines a betűkkel Az Onedin család 3. epizódjában :)

Gabba 2013.03.15. 13:24:38

@nughop: Baines kapitány jövő héten visszatér ;-)

W.Jack. 2013.03.15. 16:17:48

@Gabba: Helyes, helyes, várva vagyon :) Persze nem ártana, ha a tavasszal karöltve érkezne, és már nem a havas, nagy téli éjjelen nyargalna a gőzös, hanem a vén Duna gondolna a karcsú, úszó rokonaira :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.16. 11:18:26

@nughop: irigyellek, hogy te láthattad, nekem "csak" a HV miatt, köszi érte!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.16. 11:38:44

@aggyistenbiri: miatt=maradt.elírtam. elgondolkoztam közben :)

Pácsó Ármándó 2013.03.16. 13:56:15

@aggyistenbiri: Csak az hogy elgondolkodtál. Azt hittem poén :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.16. 14:25:41

@Pácsó Ármándó: naná hogy az volt! Hát loptam én az agyamat, hogy használjam is???? Kiraktam a vitrinbe dísznek az ajándékba kapott bonbonokhoz. (egyébként ugyanúgy is néz ki)
ezért volt az előbb is a kérdőjeles visszakérdezés. Ami dísz, az nem használati eszköz.

fuszulykavirág 2013.03.20. 19:20:05

Aki nagyon várja holnapra a mai rész hogyvoltját, az egy kicsit legyen velem elnéző, úgy tűnik, hétvége előtt nem lesz időm megírni :( De nem rendszeresítem a csúszást, igyekszem majd visszaállni a csütörtöki megjelenésre :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.20. 20:11:52

@fuszulykavirág: Az Idő nagy Úr! Elnézve! Egyrészt nem viszel a kísértésbe, hogy hamarabb olvasom a hv-t mintsem megnézném (ezt mindig nagyon nehéz volt megállnom), másrészt újra olvasom az előző rész tartalmát, ha már kitúrta a felvételből pápa bácsi sajtója.
süti beállítások módosítása