Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x23

2013. március 13. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.  

Naszóval, tegnap Kriszta közölte Levivel, hogy szeretne Danival élni, ettől a király és új ágyasa kollektív hányingert kapott. Más lényeges nem történt, azt leszámítva, hogy Rejtő Jenő Vanek ura a szivarvégből és spárgából fabrikált szimbolával lófasz a szívószálból balalajka formájú gitárt eszkábáló Kristófhoz képest. Ja, és Szilikonkanyon lett Miss Éden. A T69-es vidáman, frissen olajozott csapágyakon billegő fejjel és hím oroszlánra fazonírozott sörénnyel köszön be, a ruha nekem kék, nem színvakoknak bizonyára türkiz vagy sárga, egy mondat, nagy levegő, has behúz, kéz megtördel, jobbra fordul kamera kettőbe, természetesebben, az úristenitmár.

Közepesen nyálas amerikai popsláger hangjaira ébredünk, semmi ágyjelenet, pöcsölés, faszmosás, egyből a reggeli romjaival nyitunk odalent, a szponzorkávét szállító cég kis piros bögréi tort ülnek a félig rágott sonkás tószt romjai felett. Juan levelet hoz ÚjSzandrának, mehet randira egy fiúval, de jól meg kell fontolni a döntést. Mivel ebben a műsorban bármi előfordulhat, lehet, akit kivisz, azt előre eladták a kolumb gerilláknak, Daniból kiváló felderítő lehetne például. Danit választja, mert ő a legszimpatikusabb neki. Nahoppácsak, hoznak egy másik levelet, Daninak is olvasnia kell, lehet most egyből kibassza Szandrát? Ha én szerkeszteném a játékot, esküszöm megcsinálnám, megtanulnák tisztelni az írott szót, az kurvaisten.

Ennyire nem gecik a Viasat szakemberei, Dani lazán hátraszól, Kriszta, öltözz! S lőn. Az öltözködés alatt Dani pöcst villant, a csajok semmit, ezt az epizódot nő szerkeszthette. Odalent mindenki örül, dejónektek, én nem lennék annyira biztos abban, hogy ez a randi nem egy kokaültetvényen ér véget a kényszermunkára fogott Kriszta sírós arcával, csak mondom. A hotel lakói tornával ütik el a délelőttöt, hogy ez most a király utasítására történik-e vagy spontán tevékenység, az nem világos, a kameraman mindenesetre Niki pinatárogatását és Jennifer hasizomgyakorlatra kísértetiesen emlékeztető, hernyós mozgását tartotta fontosnak. Nem tartott sokáig a testmozgás, Jennifer iszonyú lusta.

A szabadba eresztett trió egy táncteremig jut (igen, itt a dzsungelben erre is van idő, sőt kereslet is), ahol két táncos várja őket, közös nyelv hiányában mozdulatokkal kommunikálnak, és össztánc indul. A két előtáncos egyike a helyi Michael Jackson tribute klub elnökhelyettesének tűnik. A mieink is beállnak táncolni, bár ne tennék, Kriszta szegény olyan merev mint Pista farka volt fénykorában, ÚjSzandra meg csak áll, és próbálja eltalálni a ritmust, sikertelenül. Még Dani tűnik a legtehetségesebbnek, pedig mekkora tulok már.

Közben otthon Juan és kis barátai a királynak visznek levelet, megzavarva ezzel a rendes délelőtti sziesztát, ejnye. Korleóne ráadásul kénytelen lemenni a mödanszié mellé, felolvasni, ennek megfelelően aggodalmas képet is vág, bár az is lehet, hogy csak a Pókmajom fejébe húzott zöld szponzorsapkától lett rosszul. A levélben annyit közölnek velük a szadista szerkesztők, hogy egyvalaki nem tér vissza a randiról. Mondtam én, hogy van valami turpisság a dologban. A király a kamerába már azt mondja, előre sejtette, hogy ez valami kibaszás lesz, és ha Dani most nem jönne vissza, akkor az neki nem tenne jót. A pápa minderről semmit nem tud egyelőre és önfeledten köröz csípőjével a kolumb kocsmában.

A mödanszié mellett Pókmajom tapint rá a lényegre: Daninak kell majd választania a két csaj közül, felszabadult hangján érződik, hogy tisztában van azzal, mit úszott meg. A király a kamerába azt mondja, nem lenne baj, ha nem Kriszta jönne vissza. Daniék egy-egy üveg sört és levelet kapnak, Krisztában vigyázzba áll a szar menten, ÚjSzandra viszont túl halvérű ahhoz, hogy felmérje, a levélben akár az is benne lehet, hogy eladták három kiló közepes minőségű kokainért. Ennél egy fokkal humánusabb a tartalom, Dani választ, ki menjen vissza a hotelbe, a másik lány meg stoppolhat Bogotáig. Az arc, amit Kriszta és ÚjSzandra vág, priceless. Kriszta marad, a pultoslány meg a kocsma előtt üldögél, remélem hazajutott valahogy.

A visszatérés nem olyan, mint amilyenre számítani lehetett, mert a király fancsali képpel méregeti Krisztát, aki nagyon rossz hatással van a gyomorműködésére, hiszen ismét hányna a látványától és nem mellé. Mivel a pápa szava szent, ezért tolerálja a jelenlétét, de azt ne tessék várni, hogy puncsoljon neki. Daninak csak annyit mond, hogy sejthették volna, valami turpisság lesz a dologban, na ja, ezt mondta Custer tábornok is, amikor rárontott vagy ezerhétszáz sziú harcos. Kriszta továbbra is közellenség, már Jennifer is nagyon haragszik rá, én ezt annyira nem értem, de biztos nem figyelek oda rendesen. A király attól tart, hogy Bigfoot kigolyózza a pápát, de ha így lesz, akkor… Nem én vagyok geci, nem mondja el mit tesz, sejtésem szerint satuba teszi a negyvenkettes lábát.

Kriszta Gábortól kérdezi, hogy most mi legyen Levivel, mert hát ő Danival ugye, Jászkarafaszajenő büszkesége és egyetlen exportcikke meg parlagon. A továbbra is egy behernyózott lajhár sebességével szavakat formáló, szájában nyelv helyett bádoggolyókat hurcoló Gábor egy huszárvágással azt kérdezi, mi lenne, ha Levi és Kristóf állna Bigfoot mögé, akkor kit választana? Hogy jön ez most ide? Miért állnának mögé? Danit el akarja ásni a kert végében? Kriszta a pillanatnyi állásnak megfelelően döntene, amitől Gábor kicsit kiakad, te lecserélted a barátaidat is, te rohadék, de most már tisztán látok. Kriszta szeretne öribari lenni Gáborral és napestig együtt próbálni a rokolyákat, de nem megy, mert itten két csoport van egymással szemben. Azt is megjegyzi, hogy Gábor intelligenciából vágja. A haját nem, az tuti.

Pókmajom Krisztiánt gyúrja, és azt boncolgatja, hogy Niki esetleg odaállna a faszi mögé, hogy kiejtse Pókmajmot. Nem most, hanem majd egyszer később. Krisztián erre azzal válaszol, hogy ha ÚjSzandra őt választotta volna reggel, akkor ő Nikit vitte volna ki másodiknak, és ott is hagyta volna a dzsungelben, hadd leljék kedvüket benne a cerkófmajmok. Fiam, addig éltél volna. Pókmajom a kamerába továbbra is féltékeny, illetve Krisztián sunyiságára panaszkodik, a tánctanár napjai meg vannak számlálva. A teraszon ad hoc ornitológus kongresszust hívnak össze, előad Szent Dániel és Lassúbeszédű Kristóf, téma a keselyűk repülése, oka két szerencsétlen madár a tengerparton. A gondolatok magvasak, a madarak nemigen keselyűk, de ki vagyok én, hogy a Madarakkal Suttogóval vitatkozzak. És énekelnek bazdmeg, ezt nem hiszem el. Szállj, szállj fel magasra vagy miafasz.

Niki odalent arra panaszkodik Levinek és Krisztánnak, hogy mindig akkor ront be rá valaki a szobába, amikor öltözködik és/vagy a budin ül, de hát nincs ebben semmi, mert bikiniben is látszik minden. Krisztiánnak nagyon jó képzelőereje van, jegyzi meg. Remélem nem a budin görnyedő Nikit vizionálja ilyenkor. Újabb részleteket tudunk meg Nikiről, otthon a kertszomszédok előtt napozik meztelenül, ha esetleg valamelyikük olvasná a hogyvoltot, kommentben jelezhetné, micsoda traumát okozott ez neki, kösz. Pókmajom idegbeteg lesz attól, hogy Krisztián Nikire cuppan rá egyre határozottabban, és gonoszkodni akar. A nap leszáll csendesen, jön az este, és remélem egy iszonyú bebaszás, mert Levi már egy hete nem hányt, még a végén valami baja lesz.

Gábor és Levi kerül Pókmajom hálójába: valamelyikőtök álljon mögém, mert ki akarom ejteni a tánctanárt a gecibe, a pélója a szilikonra dagad már csak. Ez egy határozott ígéret, a heti kieső személye meg is lenne vele, már ha lehetne bízni Pókmajomban, de hát nem lehet, mi van akkor, ha Krisztián Csudálatos Pöcse megint hatalmába keríti? Levi félmosollyal az arcán nyugtázza a dolgot, Pókmajom szerelmes, nekünk szükségünk van rá, jó lesz ez.

Odalent Isaura hoz levelet, ez egy nagyon mozgalmas nap. Alíz olvas, nem egyszerű feladat. Játszani fognak, Én még soha… nevű izét, amit középiskolai klubdélutánokon és elbaszott gólyatáborokban űznek leginkább. Egyfajta őszinteségi próba ez is, meglátjuk, kiről, mi derül ki, középen ül valaki (a többiek körben) és mond valamit (én még soha nem ettem macskahúst), akire igaz a kijelentés, a helyén marad, akire nem, az helyet cserél valakivel, vagy bemegy a kör közepébe, állni, hogy körbe vegyék jóbarátok és rosszak.

Alíz még nem vett részt grupiban, de Niki, Pókmajom és Krisztián igen. A szabad ég alatt mindenki dugott már, Gábor és Kristóf rendszeresen kiveri, remélem, nem egymásnak. Ez egy ideig így megy, aztán rájönnek, hogy így ez faszság és rögtönöznek egy Pandorát, miközben egy vihar szaggatja a berendezést. Amik kiderülnek még: Kristóf és Jennifer nem zárja ki a szerelem lehetőségét a hotelben, a többiek igen. Gábor és Levi fél a kiválasztástól legjobban. Niki ekkor vesz egy nagy levegőt és belefingik a nulláslisztbe: lófaszt vagytok ti veszélyben, Krisztián fog lelépni, ha nem hajt egy kicsit. Megáll az idő egy kicsit, Krisztián arca kérdőjelbe merevedik, a király a szívroham szélén. Niki a véleményét arra alapozza, hogy Pókmajom Levivel és Gáborral kokettál, az meg kiborul, honnan jött neked a gondolat, Szilikonkanyon? Szoktam gondolkodni, te nem? Állat.

A veszekedés folytatódik, Niki nem mentené meg a seggét Krisztiánnak, Pókmajom viszont átmegy offenzíbe, te meg mit akaszkodsz rá az én farkamra? A kamerába elárulja, hogy nem hitte volna, hogy ennyi esze van Nikinek. A király is megnyilatkozik, hazudik itten tíz ember összevissza, ez a barom meg őszintén kitálal, hát hova jut a világ így? Régen minden jobb volt, mondom én. Pedig a király rászólt többször is, ne ugassál már, te szerencsétlen csicska, nem hallod? Naccerű kis hepaj kerekedett ebből, és még nincs vége, mert odafent Kristóf, Dani és a király lesakkozza a kiválasztást, szarban van itten mindenki, Niki zsinórtangája benedvesedik a tánctanártól. A vihar tombol odakünn, Niki a lépcsőn ülve tisztázza a helyzetet Krisztiánnal, nem bírtam magamban tartani, ércsélmeg. Pedig jobb lett volna, mormogja a táncos, de közben a szőke démon csöcseit hesszeli.

Niki óllint mond, mint valami szilikonnal turbózott Korda György, és ráborítja a szaros bilit Bigfootra is, te is micsoda egy rohadék vagy, Levit otthagyod a szarban, Dani mögött akarod védeni a csontos segged, nepofázznekem. Kriszta szeme csészealj nagyságúra nő, ennek meg mi baja velem? A tánctanár a kiválasztás előtti ultimate megoldást választja és Alíz mellé csapódik, nem akarom én kitenni Pókmajmot, mondtam is neki a múltkor, amikor a farkam a szájában volt. Alíz semmi értelmeset nem tud erre válaszolni, nem meglepő. Levi Pókmajomnak és Gábornak azt javasolja, közöljék Krisztiánnal, hogy szarban van, hátha bekavar Nikinél, de Pókmajom nem így akarja rendezni a dolgot, hanem a kiválasztásnál, meglepetésszerűen.

Levi énekelgetne, Gábor meg síkideg, mert attól fél, kiszórják, és nem érti, mitől bízik Levi Pókmajomban. Azt én sem, de mindegy. A futballkapus fut még egy kört Pókmajomnál és elmeséli neki, hogy Krisztián hosszútávú terveiben nem szerepel a vaginája, sőt, jövő hélten úgy teszi ki Pókmajmot, mint a huzat. A csaj kiakad, aztakurva, megölöm eztet. Kristóf és Jennifer továbbra is csak szájjal dug, te Jennifer, ne fixírozzad a cerkámat. Te olyan vagy, jön erre a válasz, mire Kristóf a szétrohadt, gombás lábát nyomja a csaj orra alá, ez még az óvodában is nagyon ciki. Levi és Pókmajom szövetséget köt, de a fotballista kétségek között hányódik, mert nem akarja átbaszni a tánctanárt. Levi elmondja Gábornak, mi lesz: Levi megy Szandra mögé, Gábor meg Alíz mellé. Krisztián alá úgy hajtják a szopórollert, észre sem veszi. Kristóf seggberúgja Jennifert szerelembűl, és elhangzik az epizód csúcsmondata: egyél gekkót! 

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ljubica 2011.04.14. 23:33:44

@Edecker Bürger:
Még ilyenebbek. :(
Bár megkockáztatnám, hogy a Don úgy bróker, ahogy én. Esetleg kezdi. Alapanyagnak mindenesetre kiváló.
Most bontogatja a szárnyait. Gondolhatod, mi nő ki belőle később...
Off:
"mint bizonyos gyorsétteremben"? komolyan? várjál, ez most dicséretnek számít? nadehát direkt házi készítésű (+ véráldozat, ugye...)

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:33:54

@bia79: Más magyarázat nincs, hogy tudnák különben a sorrendet úgy kitalálni (mert amit néznek-hallanak nem elég), hogy izgalmas legyen.

rafijo 2011.04.14. 23:35:18

Levi abban bízott, hogy Krisztánál elmegy a kép. Hát nem sok köze volt a taktikához. Ezt szerencsejátéknak hívják. Tegnap szidtam a szerkesztőket, mert biztos voltam benne, hogy Danit hazaküldik és azért sír mindenki. Nem számítottam Levi "eszére".

Morfologista 2011.04.14. 23:35:31

@Edecker Bürger: Ezek után már azt is el tudom kérdezni, hogy a Dani misszió biankó volt és csak a feszkó miatt kellett bedobni a mission-t. Bárkivel került volna össze Dani, a párválasztás napján megkérdezik, na kihez állsz, és azt a levelet felolvastatják vele...

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:36:00

@Ljubica: Igen, de a megrendelés arra szólt, három betűs. Én mondjuk még nem ettem ott, nem volt etalonom, amit csináltam abból meg nem ettem.

Morfologista 2011.04.14. 23:36:05

kérdezni=képzelni :D Na megyek lefekszem. :)

rafijo 2011.04.14. 23:37:31

A nap mélypontja HÉ. Ennyire rosszul még nem nézett ki egyik részben se. Még mindig kavarog a gyomrom. Bár lehet, hogy a heringtől van? :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 23:37:33

Túl naiv vagyok ha én azt gondolom Ádám és Krisztián csak amolyan férfias együttérzésből ment Gáborhoz beszélni? Jennin kívül mindenkit megérintett az eset. Talán lehetett benne egy csepp őszinteség is a taktika mellett, nem? Szerintem ez Gábornak jól eshetett.
Ne kövezzetek meg! :)

bigél 2011.04.14. 23:37:38

@Edecker Bürger: meglehet, majd a végén biztos megtudjuk. vagy nem. mindenesetre logikus magyarázat lenne.

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:38:01

@Morfologista: Igen, igen, ezzel erősítette meg, hogy a Krisztát választja. Szegény Szandi2, ez így csúnya volt.

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:39:50

@mosoly73: Ezt csak az cáfolja, hogy a Don rögtön (jó, két együttérző mondat után) be akarta állítani a nyájba.

Morfologista 2011.04.14. 23:40:13

@mosoly73: Az Ádámot sarazók nyilván gonosz hátsó szándékot látnak benne, az Ádámot kedvelők, meg nem. Ez már csak ilyen. Igazság meg nincs, csak hitvallások. Szerintünk Ádám őszinte, amikor azt mondja, hogy ő Gábort sohasem akarta bántani vagy kifúrni. Ennyi. Mások ezt nem így látják, mert mások nem kedvelik Ádámot.

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:43:47

@Morfologista: Bocs, de én kedvelem Ádámot, minden tulajdonságával együtt, de erre a témára nem kellett volna rátérnie. Ha csak beszélget, még őszintének is gondolnám.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 23:47:23

@Edecker Bürger: "Ezt csak az cáfolja, hogy a Don rögtön (jó, két együttérző mondat után) be akarta állítani a nyájba. "
Igen,igen! Úgy gondolom elsőre az eset utáni érzelmek vitték hozzá, de persze 2 mondat után ahogy mondod... a skorpió skorpió marad, nem bújhat ki a bőréből!

Morfologista: Nem kedvelem és nem is utálom. Csak figyelem az eseményeket, mert érdekesek. Persze van akit jobban, van akit nem annyira szeretek nézni.
A pillanatnyi érzésem más volt, mint az itt íróknak. A tetemre gyűlést erősnek éreztem. Talán az én katarzisom miatt. :) A kettő közül Kristóf tűnt őszintébbnek. Őt bánthatta a múltkori kenyértörés.

Morfologista 2011.04.14. 23:47:50

@Edecker Bürger: Ádám tényleg kedveli Gábort, és nem akarta, hogy Levi távoztával a Szandráék felé sodródjon. Megpróbált időben lépni. Szerintem nincs ezzel baj.

hikfosch.tv 2011.04.14. 23:48:16

dráma, de tényleg
reméltem hogy nem Levi, de a sírásból sejthető volt.
Senki helyében nem lennék most(azaz tavaly) a bennmaradók közül.

Egyébként mi lenne ha megint egy régi lakó térne vissza... aztán egy újabb, megint egy régi..
aztán mindenkinek leesne hogy vannak kb 30-an, abból 9-12 épp benn van az édenben, amúgy meg cserélődnek... és nincs kiút
Itt kell vesztegelniük örökre és drámázniuk.

Aztán ahogy ez mindenkinek leesik, összefognak és fellázadnak fogvatartóik ellen, José épp Isaurával (aki nem lehet Isaura hiszen Isaura nem fekete volt) üzekedik a konyhán, mikor szivószálakból eszkábált gépfegyverrel szétlövik őket.
Évikét hármasával erőszakolják meg, majd lelökik arról a szikláról, csak a ruhadarabjait kobozzák el előtte, kivéve azt az egyet ami nász közben tönkremegy;
a kamerákról levakarják a vazelint, tégelybe gyűjtik, majd azzal keresik fel a stylistot: vagy bekeni magát egy bizonyos helyen, vagy anélkül avatják fel... stb
A repjegyért valszeg kokain-ügyletekbe kell kavarodniuk

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:48:27

@mosoly73: A Kristóf kérdésben egyetértek.

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:51:16

@hikfosch.tv: Miért nem írsz forgatókönyvet? Kicsit nem figyelsz oda, aztán te leszel az ÉdenII. ötletmestere.

hikfosch.tv 2011.04.14. 23:53:23

...és Jenyiszej lenne a vezérük, mert ő az egyetlen aki rezzenéstelen arccal végig tudná vinni a leszámolást

répakörte 2011.04.14. 23:53:46

@bia79: Szívemből szóltál! :)

répakörte 2011.04.14. 23:57:32

@Edecker Bürger: Köszöntünk a Gábor-táborban! :)

hikfosch.tv 2011.04.14. 23:58:01

@Edecker Bürger: Ja a második kötet címe: Visszatérés az ÉdenBől

répakörte 2011.04.14. 23:59:12

@Gunther: Na, egyre többen vagyunk! :)

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:59:27

@répakörte: Ha nem csinál olyat ami nekem nagyon nem tetszik, akkor maradok. Bár nem vagyok egy táboros típus.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 00:00:39

No megyek kimosom a könnyeket a szememből, aztán gyorsan fogok sokat aludni. Frissen akarom olvasni sixx-et reggel. Öröm volt veletek ma is! Jó éjt! :)

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:02:13

@hikfosch.tv: A harmadik meg: Édentől kurva messze.

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:04:14

@Edecker Bürger: meg Biggerfoot Szandra is könyvet ír: Édenben kúrva

rafijo 2011.04.15. 00:05:54

Ne már, van olyan, hogy Gábor tábor? Ez borzasztóan hangzik :))
Valaki írta, hogy Jenni nem zokogott Levi miatt. Hát még szép, a kapusunk párszor beszólt neki a langyi pultos haverjával együtt. Még szép, hogy Jenni nem hullajtott könnyeket.

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:05:54

@hikfosch.tv: Aztán meg mindenki kiad egy könyvet: Miért nem kúrtam az Édenben? címmel. Minden hónapban író-olvasó találkozó.

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:08:07

@Edecker Bürger: ahol viszont rendszeres orgia várható, főleg ha kamerák nincsenek

Ljubica 2011.04.15. 00:09:27

@Edecker Bürger: @Morfologista:
Pillanat, pillanat, összeesküvés elmélet, nélkülem...??! :)
És most valaki, aki még ébren van, legyen kedves ezt nekem tagoltan és lassan elmagyarázni. Hogy mozognak akkkor azok a szálak?

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:12:04

@Ljubica: Az a helyzet, hogy már leszállt az agyam több pohár pezsgő után, de holnap majd összefoglalom. A lényeg, hogy Dani küldetése okán forgott az agyunk. Ami most nekem kevésbé.

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:12:26

Csatlakozom a Gábortáborhoz, Levente hőstette és a könnyes reakciók felmelegítettek,
főleg hogy a két szerelmem közül az egyik sírásnak közelébe se jutott, másik meg felszúratni készül magát a táncos farkúval.

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:13:24

@Edecker Bürger: Bár ilyenkor brillírozni szoktam.

Ljubica 2011.04.15. 00:13:28

@Edecker Bürger:
Niki pedig egy önálló kötetet:
Engem hogyhogy senki nem kúrt meg az Édenben?!
(Eddig. És senki sem jön rá, hogy miért görbül a szája...)

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:14:37

@Edecker Bürger: Azt hittem ő a "Miért járok le még mindig Nyíregyházára?" címmel fut be

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:15:07

Illett volna bigfootnak onkent kiszallni a jatekobol, hamár ennyire megbanta a donteset, nem csak sirni-rini, hogy milyen hulye is volt. dani amugy tenyleg le sem szarja.

pásszeg, nekem is tetszik csillagpatrick, a hangja nagyon kellemes, de biztos hogy alkoholista-drogos, mastol nem nezne ki dupla annyi idosnek, mint ahany eves.

elolvastam a levis cikket, nekem is nagyon szimpatikus, bar arrol nem szolt a fama, hogy tenyleg baratok maradtak-e gaborral.

répakörte 2011.04.15. 00:17:23

@rafijo: Mostmár lesz! :) Tényleg elég rosszul hangzik, de jobb, mint a Gábor-fan, vagy Gábor-párt, nem???

@hikfosch.tv:
Az a jó, hogy egyre többen leszünk! :)

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:17:28

@ezabloghunickmarfoglalt: De most ott van a jó közepén. (Jó tudom, tavaly télen volt.) Nem hiszem, hogy egyik sem hozott valamit. Csak úgy, emlékbe.

répakörte 2011.04.15. 00:20:47

@ezabloghunickmarfoglalt: Dehogynem! Anno nekem is volt egy olyan barátom, aki 23 évesen kábé pont annyival látszott idősebbnek, mint Gábor, és tudtommal egyik se volt!.
Nekem spec pont ez tetszik benne... vagyis ez is.

Arra én is kíváncsi lennék, hogy barátok maradtak-e, de szerintem biztos! A fiúknál valahogy ez mindig tovább tart, mint a nőknél az öribariság.

répakörte 2011.04.15. 00:21:50

@répakörte: Mármint se alkoholista, se drogos.

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:27:19

Szandra2 egyébként nekem (is) tetszett,
de a távozása utáni drámai történések miatt szépen el fog felejtődni hacsak nem küldik vissza

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:27:56

ja es tenyleg eszmeletlenul ronda volt HÉ, de szerintem niki is kifejezetten satnyanak tunt.

ez az adam ugy csinal, mintha egy egesz kis csoport nyerhetne meg a fodijat, hogy o milyen szivesen segit a gabornak...

rafijo 2011.04.15. 00:28:48

@répakörte: Gratulálok az alapítóknak :))
Tény, hogy az ominózus fejes után pár napig nem sokat láttunk Gáborból, de a párválasztás végén a búcsúnál szerintem többet a kelleténél. Szegény nem bírta visszafogni a sírást és olyan arcot vágott, amilyet remélem én soha nem fogok. Ne értsetek félre, nem az a baj, hogy sírt. Jennin kívül mindenki sírt. Talán még HÉ is. De azzal az arccal ijesztgetni lehetne a gyerekeket. Azt kár volt megmutatni a vágónak.

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:28:52

@répakörte: kiélt arccal született, tán már az anyaméhben rendszeresen könnyített magán :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 00:30:21

No lefürödtem és visszajöttem, mert eszembe jutott valami. Ma Gábor egyik kamerába nyilatkozása közben pörögtek a számok, amik a korát mutatják. Az mi volt? Nem fogtam fel hirtelen. Van itt annyi Gábor fan. Hány éves is most? 24-nél állt meg a szám, de nem értem miért pörögtek és honnan indult, lemaradtam. Ez nem jelenti azt, hogy beállok a sápatag fiút kedvelők táborába, bocsi, csak kíváncsi lettem mit is akartak ezzel.
Reggel elolvasom, ha kapok választ. Pá!

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:30:49

@hikfosch.tv: Gonoszkodásért én sem megyek a szomszédba, de te még rajtam is túlteszel.

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:31:47

@mosoly73:
hámmer most volt a szulinapja, de mivel az eden hotelben minden megtortenhet, ezert nem rogton 23rol valtott 24re a szamlalo, hanem elobb beporgott egy kicsit.

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:33:16

@rafijo:
egyetertek, baratsag ide vagy oda, szerintem ezt a fejet/sirast o is megbanta. csodalkoznek, ha nem lenne ebbol mém!

Ljubica 2011.04.15. 00:35:28

@mosoly73:
Nekem rögtön a Lost ugrott be...
Ciki? :)
A Gábort kedvelők klubjába beállni nem kell félned jó lesz...:)

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:36:10

Na minden jót az éjszakai műszaknak, még Family Guy van, aztán hamarosan Dr. Csont.

Ljubica 2011.04.15. 00:37:12

@ezabloghunickmarfoglalt:
Jaaa... tényleg. Óbazmeg, akkor ciki. :(

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:40:05

@Edecker Bürger: Csak klaviaturálisan vagyok gonosz, Gábort különben is kedvelem

Egyébként mintha 22-nek mondták volna, mikor beszólt a 20 éves Dzseninek

Ljubica 2011.04.15. 00:40:13

@Edecker Bürger:
Nekem pedig Justified és Modern Family, jóccakát!:)
Azért a brillírozást így a csúcson abbahagyni... kár érte. :)

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:40:41

@rafijo:
visszaneztem a viasaton a siros reszt, nagyon durvan rohogtem rajta! persze eloszor sirtam hihihi.

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:43:04

@ezabloghunickmarfoglalt: Néhányan lehet hogy több évet öregedtek ez alatt a pár hét alatt

répakörte 2011.04.15. 00:44:16

@rafijo: Nekem inkább megható volt. :)

répakörte 2011.04.15. 00:45:09

@hikfosch.tv: ÖÖÖÖ, én úgy láttam, hogy Levi jelentkezett (Kristóf mellett) a könnyítési kérdésnél. Akkor nem jól láttam?

répakörte 2011.04.15. 00:46:02

@mosoly73: Aznap volt a szülinapja! Azelőtt 23 volt, és így 24 lett. :D

répakörte 2011.04.15. 00:47:42

@ezabloghunickmarfoglalt: Mi az, hogy "mém"? Tényleg nem tudom. Mondjátok meg nekem, légyszi!

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:48:20

@répakörte: azon gondolkodom ha ezt a részt láttam volna először akkor mennyire lett volna megható

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:49:15

@répakörte:
probaltam sajat szavaimmal valaszolni, de az van, hogy en is csak gyakorlatban tudom :)

parancsolj:
hu.wikipedia.org/wiki/Internetes_m%C3%A9m

rafijo 2011.04.15. 00:51:29

@répakörte: hangosan felröhögtem, amikor elénekelték neki a "kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod"-t.
Az előzetes alapján a jövő hét is izgalmas lesz. Pókmajom olyat kap a párjától az ablakban, hogy csak annyit bír mondani: "várj, várjál, várjál" Így lesz az utolsókból megint utolsó :))))

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:51:36

@répakörte: Nem tudom, de lehet G már rég kiélte ezeket a dolgokat, már csak gitár felhelyezésében gondolkodik ;

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:52:07

konyorgom ti is nezzetek ujra,
www.edenhotel.tv/videok/eden-hotel-24--resz/&b=1
35 percnel kezdodik, igy kiragadva nagyon nagy moka!!!

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:53:01

@rafijo:
jé, en azt ertettem, hogy azt mondja "bye, byyyyyeeee"....

rafijo 2011.04.15. 00:55:03

@ezabloghunickmarfoglalt: sixx biztosan beteszi az öfibe szemléltető anyagnak :)

répakörte 2011.04.15. 00:57:45

@ezabloghunickmarfoglalt: Ahamm, köszi, ezt eddig nem tudtam!

De ezért remélem, nem lesz mém belőle!

rafijo 2011.04.15. 01:00:21

@hikfosch.tv: Hát ez hatalmas szöveg volt :))))))))))))))
Bocs, ha komolyan gondoltad, de akkor is :)

rafijo 2011.04.15. 01:03:14

Ez a sírás dolog olyan, mint a hányás. Ha Kriszta nem kezd el sírni, akkor a többiek is bírták volna. De így az első elkezdte és meghozta az ingert a többieknek is.

répakörte 2011.04.15. 01:03:34

@rafijo: Kis érzéketlen! :P

Nekem ez akkora sokkot okozott, hogy bőgtem sokáig. Ez a műsor valamit nagyon tud, mert én még ilyenen sosem sírtam - igaz, nem is nagyon néztem eddig ilyesmiket.
Tudom, minek sírok, úgysem ismerem, közöm sincs hozzá, stb, de valahogy olyan szimbolikus volt ez a kiesés: a becsületesség sosem győz(het).

Ne haragudjatok, hogy ha sokat ömlengek, lőjetek le nyugodtan :D

Amúgy: remélem, Alíz és Gabi jó páros lesznek!

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:04:33

@rafijo: komolyan gondoltam, de így Didier Six hogyvoltja alatt emotikon nélkül... megértem

rafijo 2011.04.15. 01:04:48

Na jó, megyek én is aludni. Sajnos visszanéztem újra a 35. perctől. Remélem nem fogok ezzel álmodni :))

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:07:31

kíváncsi vagyok holnapi összefoglalóban lesz-e ilyen: "Levi gurulós kofferét az összehányt teraszon végighúzva távozik, miközben legszebb pillanataiban felváltva látjuk hányni és ölelkezni"

répakörte 2011.04.15. 01:11:09

Azért az sem semmi, hogy egész héten találgattunk, hogy mi lehet az a titkos küldetés, amin Dani dolgozik, és nem vettük észre! (tisztelet a kivételnek)

répakörte 2011.04.15. 01:12:58

Most, hogy visszanézem, Kristóf igen csak ingatta a fejét, miután Kriszta kimondta a döntését...

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:15:27

Az a Jenniferi grimasz 36:37 nél vajon kinek vagy minek szólhatott? (hang nélkül néztem most)

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:18:29

Daninak is szar lehetett, van az a rész amikor pl balra néz... pont a legsírósabb szektor felé

GL-581 g 2011.04.15. 01:24:36

@teddyde: Ez vicces, jót röhögtem. :D
Ennek ellenére tartom: ilyen elegánsan még senki nem távozott innen. Azzal ejttette ki magát, akiben maradéktalanul megbízott. És a többiek arcán, valamint Kristóf és Ádám reakcióján azt lehetett látni, hogy ők, odabent is elismerik ezt a húzást. Megmondta, hogy ő Krisztával vagy sehogy, mert neki kell egy biztos ember. Kriszta úgy döntött, hogy sehogy.

@beacska: Bigfoot elég szar helyzetben volt valóban. Veszít-veszít választás, nem tudott ebből jól kijönni. Ennél kegyetlenebb büntetést a zavarosban kavargászásáért nem tudok elképzelni. Tényleg sajnálom, mert az egyik legrokonszenvesebb szereplő.

@rafijo: Aliz és Gábor nem bírta volna szerintem. Aliz már akkor kezdett összeomlani, amikor Kriszta még nem is ocsúdott fel a meglepetésből, Gábor pedig a búcsúnál fakadt ki.
Tényleg szerették Levit mindketten.
Most nekik a legszarabb a hotelben (meg persze Krisztának, de neki majd a hét lesz szar).
Szerintem nem véletlen, hogy Aliz és Jenny nem volt látható a késő esti felvételeken. Szerintem Jenny épp lelket próbált verni szerencsétlen Pocokba. :(

répakörte 2011.04.15. 01:27:59

Nem tudjátok, hogy pontosan mikor kezdődött ez a játék anno, és hány nap telt el azóta a mai adásbeli eseményekig?

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:30:31

@répakörte: G szülinapja mínusz (23 plusz 2 nap áramszünet miatt)

GL-581 g 2011.04.15. 01:32:10

@hikfosch.tv: Szerintem Krisztára húzta önkéntelenül a száját.
A pár másodperccel későbbi Aliz-Gábor szembekép is érdekes. Mintha valakinek elkezdtek volna forogni a kerekei...

répakörte 2011.04.15. 01:33:55

@hikfosch.tv: Na, pont azt szerettem volna megtudni, hogy Gábornak mikor van a szülinapja: Mérleg-e vagy már Skorpió?

Észrevettétek, milyen szép kézfeje van Gabinak? Mikor este a Don megy hozzá beszervezni, akkor nagyon jól kivehető.

Ha csupa férfi van már csak itt, akkor tekintsétek tárgytalannak az utóbbi kérdést :D

mertcsak 2011.04.15. 01:34:48

@Morfologista: bennem is felmerult, h Levinek meg ez volt a titkos kuldetese

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:38:31

@répakörte: sőt Nyilas, a faszbuk szerint

répakörte 2011.04.15. 01:40:38

@hikfosch.tv: Jah, én azt hittem, hogy októberben mentek ki.
Basszus, Nyilas, az nem jó. :\

répakörte 2011.04.15. 01:41:42

@hikfosch.tv: De ezt hol látod? (nem megkérdőjelezésből, csak kíváncsi vagyok, hol nézted meg)

Köszönöm, hogy megnézted!

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:45:58

@répakörte: ugyan már
1. mit számít a Nap-jegye önmagában, az asztrológia sokkal összetettebb
2. az adat nem biztos hogy pontos

répakörte 2011.04.15. 01:59:47

@hikfosch.tv: Jah, nem vettem ezt észre :) Kösszentyű!

És igazad van, összetettebb. Nem is hiszek annyira benne... mérleg vagyok, de semmiféle képzőművészethez nincs tehetségem :)

répakörte 2011.04.15. 02:21:37

@hikfosch.tv: Nem tudod, hogy kell screenshotot csinálni?

hikfosch.tv 2011.04.15. 12:51:35

@répakörte: szerintem úgy h rálősz a monitorra
kiderül tényleg likvid-e

hikfosch.tv 2011.04.15. 23:27:54

@répakörte: PrintScreen gomb, majd bármi képet kezelő programba Beilleszt
süti beállítások módosítása