Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x22 – Celeb leszel, s katona

2013. március 13. 09:00 - marhapori

A tegnapi irgalmatlanul nagy cliffhanger után nyilván ti is tűkön ülve várjátok már a folytatást, hát, íme, az epizód, amelyben borul a papírforma, és amelyben valóra válnak az álmok. Rögtön egy erős és fájdalmas jelenettel nyitunk, Pumuklifejű Lali rákapott a mulatós zenére, mint egyszeri gyerek a kojak-nyalókára. Kalapban, ronda csíkos pizsijében és a lábához nőtt sárkányos mamuszban rángatózva vonyítja Bunyós Pityu egyik dalát, miközben a tükörben figyeli az összhatást. Most vagy az ő tükrében van a hiba, vagy az én képernyőmmel, mert nem ugyanazt látjuk, az fix. Izomagy Joe sebtiben rendre is inti a kölyköt, akinek az agyára mehetett a kétkezi munka. Zárójelben érdemes megemlíteni, hogy a házigazda hátán szereplő kínai írásjelek a google fordító szerint azt jelentik, hogy tojásos nokedli salátával. Pumuklifejű ecsetelni kezdi álmát, amely most hirtelen megvalósulni látszik: slágerdal énekes leszek, hé! Csajok, pénz, csillogás, hé! Ennek van jövője, hé! Hullámként söpör végig az egész országon, hé! Haknikirály leszek, hé! Na, igen, ehhez se ész, se erő nem kell. A bugyikában ácsorgó Joe Marcival és a vörhenykóros Regivel csak sóhajt és odébbáll. Ez a nap is el van baszva, gondolják.

bscap0025.jpg

Regi és Marci reggeli közben Rita hirtelen felbukkanó pasijáról pletyiznek, piszkálja a csőrüket, hogy lepkefingnyi infójuk sincs az új kanról – aki amúgy az enyhén nagy orrú lány tesója. A szöszi botrányosan rosszul alakítással igyekszik nyugtatni a feleket. Ez még nekem is gyanússá tette a helyzetet, vajon mit titkol? Esetleg párszor összefeküdtek korábban a bratyóval? Vagy földönkívüliek, és a srác most le akarja leplezni a titkot? A reklám után kiderül. De nem, a reklám után csak a tegnapi cliffhangert oldják fel elég sután: Kristóf a tegnapi csók után Anikó helyett Zsófival ébred az ágyban. Mint valami elcseszett elvarázsolt béka, ami csók hatására észrevétlenül átváltozik. Zsófi és Kristóf tehát az ágyban fetreng, és valószínűleg nem csak azért vetkőztek le, hogy a ruháikat őrizzék. De amikor Kristóf már épp kivillantaná a csaja csöcseit, beront a zöld sárkányt formáló mamusz, testében Lali lábával – így csak Jellegtelen Kristóf villant csöcsöt. Ezért vajon nemj ár bünti? A két szerelmes napja is el lett baszva, ráadásul nem szó szerint. A tegnapi postban amúgy volt egy kép, amin Zsófi fullra úgy nézett ki, mint a Koponyányi Monyók, legyen az bármilyen lény is. Pumuklifejű kérleli Monyókot, hogy tanítsa meg énekelni, mégiscsak egyszer adódik ilyen lehetőség az életben, satöbbi, blabla. Én meg díjugrató akartam lenni, és éppen most akartan felülni a lóra, úgyhogy eridj kifelé, de sürgősen! Az NMHH-ra való tekintettel a mondat közepét persze gondosan kivágták a szerkesztők. Zsófinak el is ment a kedve, így Kristóf kislattyog a hűtőhöz, ahol próbál rácápázni Anikóra, de a gülüszemű VV-lány elhajtja. Érdekes, mennyire nincs pénze a stábnak jelmezre, már a második indokolatlanul meztelen férfitest égett a retinámba. Anikónak nem tetszik, hogy Jellegtelen Monyókkal van, Monyóknak meg imponál, hogy Anikó durcis, amiért Jellegtelennel hál. Ilyet szól a kamerába: mostmá’ lemondhat róla, ő az enyém! A fürdőben odaszól Gülüszeműnek is, ennél a pontnál pedig nehéz eldönteni, melyikük való kevésbé a képernyőre. De legalább most már eléggé kinéz egy iszapbirkózó meccs, ahol eldönthetik, ki a királynő.

bscap0043.jpg

Csak nem bír magával Lali, hát beront munkahelyére, ahol rátör az elegánsan kalapban ücsörgő Bunyós Pityura. A ruhatár hiánya itt is feltűnő, a bokszoló énekes fejére minimum négy számmal kisebb a fejfedő. Neki is előadja az egyetlen sort, amit megtanult: „Ne csi’, ne csi’, ne csináld ezt én velem”, vigyél magaddal koncertre, hé! A Boss nehezen, de rábólint, két feltétellel: Pumuklifejű csak pakol, és nem kap pénzt. Ő meg erre bólint rá, merugye a showbiznisz az a minden, neki ott kell lennie A Nagy fellépésen Mucsaröcsögén. Rita titka végre kiderül, én megmondtam, hogy egy másik bolygóról érkezett! Testvére szeretné visszavinni, mert milyen az már, hogy a nagyorrúak népe semmit nem tud a lányról, aki hat éve érkezett közénk… Előkerül még egy haldokló anya emléke is, de biztos szíjjal verte a családot, ha a lányt nem érdekli. Egy kis fogócska lesz a dologból, aztán a tesó kedvesen falnak szorítja Ritát. Izomagy nem tudja, hogy csak játszanak, ezért bepasszírozza Tibit az első szembejövő postaládába.

bscap0031.jpg

Közben nagyon nem megy a meló VV Gülüszemű Anikónak, pedig különösebb agymunkát nem igényelnének a feladatai, úgyhogy főnöke berág rá. A főnökről egyébként annyit érdemes megjegyezni, hogy az 1 perc 46 másodpercnyi képernyőn töltött ideje alatt komolyabb színészi teljesítményt nyújtott, mint a főszereplők 22 rész alatt összesen. Csak bevenném állandó szereplőnek… Pumuklifejű nem túl boldogan pakolja a Boss cuccait teherautóba, főleg, hogy az még cseszegeti is mellé: gyerünk, pakolj csak, rád fér egy kis mozgás, hajtja sárkányos mamuszától megfosztott hősünket. Azért Lali látja a szépet is a történések mögött, végre eljut egy igazi, jó, vidéki koncertre. Mert vidéken nem ugyanazok lépnek fel, mint Budapesten, de nem ám… Itt csak éneklő disznók meg bicikliző kutyák vannak, és persze Bunyós Pityu a csúcs. Lalikánk oda meg vissza van, főleg a cuki fellépő ruhától. Visszatérünk a lakásba, ahol Rita krokodilkönnyeket próbál generálni barátai előtt, de nem megy neki, szóval nem néz a kamerába. Végre új bekezdés születik a kecó pletykalapjában, a legfontosabb infó pedig ez: azért nincs fészbúk profilja Ritának, nehogy megtalálják a nagyorrúak. Jól van, ugorjunk és csatoljuk be az öveket.

bscap0036.jpg

Rázós párbeszéd jön ugyanis ismét, vagy inkább párbaj: a piros sarokban Monyók, a kék sarokban Gülüszemű. Előbbi minden egyes megszólalásánál felvisítok és az asztalt csapkodom, fájdalommal teli röhögő görcs kerített hatalmába. Ilyen arcokat, amiket Zsófi vág, még grafikai programokkal sem lehetne megtervezni. De a lényeg kimerül annyiban, hogy Anikó beköpi Kristófot, amiért az – ki tudja miért – meg akarta csókolni. Ebből még boksz lesz. Pumuklifejű már a leendő művésznevén agyal, a Lali Király és a Pacsirta Lali áll nyerésre, de egyelőre csak Csicskásnak kellene nevezni, pakoláson kívül ugyanis mást nem csinál. Persze, rácuppanna a mikrofonra beállás közben, de Pityu rendre inti. Monyók dühösen rátöri az ajtót pasijára, akire ettől meg a frász tör rá, majd kedvesen megkérdezi: „miafaszt keresel itt, bébi, és mégis honnan tudod, hogy hol lakok? Kristóf aztán hárít, nem csókolta meg a VV-lányt, ő nyomul állandóan. Én hiszek neki. Eközben aszappanopera fordulópontja vénuszdombig érő ruhában betopog, Szandika névre hallgat, és látszólag a gumikacsám is okosabb nála. Jó, akkor most aztán a jó édes anyukádat, hát mikor akartad elmondani, hogy mást is döngetsz? Hát de nem is, – védekezne a srác,– csak itt találtam… Meg amúgy is 8 éve az exem, szard már le! De Monyó nem teszi, üvöltözik, erre Kristóf beletapsol a lány arcába. Na, ezt nem kellene, ebből piroslap lesz. És lett is, az álompár szakított Monyó összeomlott, morzsoljunk hát el egy könnycseppet, de többet ne, ide a rozsdás bökőt, hogy holnap megint összefekszenek.

bscap0039.jpg

A vidéki kultúrban hatalmas fesztivál kerekedett, Bunyós Pityu odatette neki, ahogy kell, a közönség extázisban, a szintetizátorok meg önálló életet élnek. Mily’ meglepő, előkerült az Eminem-párhuzam, vagyis Pumuklifejű, akiből senki nem nézte ki pár órával korábban, hogy énekessé válik, egyszer csak ott találja magát a színpadon Pityu mellett. Némi lámpaláz után természetesen belejön, gyakorlatilag leénekli mentorát a világot jelentő deszkákról. Egy vágásnál megmutatják nekünk, ahogy Rita szipákolva pakol, merthogyugye most azonnal indul az űrhajója. Marci és a Vörhenyes két mondatban lebeszélik az utazásról, még ügyvédet is fogadnak, ha kell. Uncsi, repüljünk vissza Mucsaröcsögére. Lali most már minden kétséget kizáróan befutott, körbeveszik a csajok, közülük egy Zsófi nevű nagyon nyomul. Körülöttük oltári a buli, pont annyira, mint egy templomi szertartáson.

bscap0041.jpg

Így kell ezt, nem szabad feladni az álmokat, mert ha eléggé akarjuk, valósággá válnak. Főleg akkor, ha haknisztárok szeretnénk lenni. Utolsó jelenetnek jön az Anikó-Kristóf-Monyó tengely, micsoda cliffhanger lesz ebből! Jellegtelen elküldi Gülüszeműt a halálba, majd szerelmet vall Monyónak. Az pedig lenyomja a torkán a fonnyadt rózsáját és a fülénél fogva rángatja ki a gangra. Még sincs cliffhanger, holnap viszont valószínűleg sírással nyitunk.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2013.03.13. 10:14:57

Hude izgi, tegnap este alig bírtam magammal, hogy min drámázik Rita. Már tudjuk, hogy min és csak én nem láttam, vagy senki sem tudja...?

garrett27 2013.03.13. 10:36:46

A Kristóf féle szőke luvnya a legjobb, kérjük normálisan beírni a sorozatba, napi minimum egy vetkőzéssel.
Kristófnak muszáj állandóan félmeztelenül szaladgálni? Ki van gyúrva ez tény, de kicsit túlzás, ahogy tolják az ember képébe.
A nap kérdése: Lali hogy vitte fel egyedül a kanapét, mikor a kocsiból is csak vonalkódos gatyával tudta kiráncigálni?

blattida 2013.03.13. 10:58:41

Kérem, hogy a Kristóf féle karaktert ne nevezzük amorózónak, az ugyanis mindig egy nőért epekedik, mint ahogy a neve is mutatja, szerelmes, a sorozat béli kan maximum valamilyen don juan szerű görcs, de annak is gyönge (és arra sem méltó).

beacska 2013.03.13. 11:08:58

hopp, nem vettem észre, hogy van új poszt. beteszem hát ide is:

:) tudom, hogy az a trendi, hogy szidni kell, mert intelligens ember nem néz ilyet, de én baromi jól szórakozom rajta. Kristófot alakító srác szar, és kínos a szerepe is, de Lali...! Nagyon vicces, hogy van egy ilyen ismerősöm. Ha nem tudnám, hogy ez már a németeknél egy az egyben lement (ennyit arról, hogy nincs forgatókönyv), azt hinném, az én ismerősömről írták :)))

d74 2013.03.13. 11:09:05

Idiotak gyulekezete.Az is aki szerkeszti,az is aki ilyen hig fosban szerepel,es azok is akik nezik.
Mikor lehet vegre eltemetni ezeket a muanyag 'celeb'gyarto musorokat es a producereit?

beacska 2013.03.13. 11:12:38

@d74: köszönjük, Emese!

hekhekhekhekkinen 2013.03.13. 12:43:02

Csak a képekért jöttem, sehol egy csöcs.
Tarts lépést a net mai sebességével öcsi, ez nem '98. Egy ilyen szutyok oldalon 10 másodpercig van az átleg.

hannamontanna 2013.03.13. 12:52:39

@d74: ...te is megnézted? Neked se tetszett ugye?..:-)))))

egyemakisszíved 2013.03.13. 14:54:17

Anikó szeme nem gülü. (Nem kidülledő, szerintem.) Monyók meg Kapanyányi, de erről már mással is volt vitám. :)

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.03.13. 23:22:34

Kedves hogyvoltíró, elrontottad a tag-et, az éjjel nappal közé a kötőjelet nem tetted be, a 21-eshez viszont igen.

Jó Mercutio halott 2013.03.14. 07:05:48

Kedves marhapori. Ha nem olvastal Lazar Ervint, hanem csak a tevebol remlik valami homalyosan, szerintem ne probald hasznalni a figurait, mert ezzel csak azt teszed nyilvanvalova, hogy eletedben nem olvastal Lazar Ervint, csak a tevebol remlik valami homalyosan. Bar lehet, gyerekkent is erre a blogra keszultel.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.03.14. 09:22:38

Csatlakozom, Nádai Anikó nem gülü hanem kigyószemü, ami a sorozatbeli karakteréhez illik is.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.03.14. 10:36:47

Ez most zanzásított, vicces vagy gúnyos hogyvolt? Nyugtassatok meg, hogy mindet egy ember írja ua-on a kaptafán. Időm lett volna végigolvasni, de nem ment.

Akármi Áron 2013.03.14. 11:52:57

Kicsit nyögvenyelős volt, de végére értem a posztnak. Ilyen is, meg olyan is.....kissé sűrű volt, nem tudtam a sorja közt megmaradni, bocsánat.
süti beállítások módosítása