Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x22

2013. március 12. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.  

A T69-esen egy olyan bőrt bírok felfedezni, amit már korábban is ráadtak, ezek szerint a sztájliszt bőröndje 22 (plusz vagy hat tartalék) női ruhára van hitelesítve, indul a ciklus előről. Az egyik kamerából a másikba fordulás továbbra is pont olyan, mint amilyet a csehszlovák tévé 1964-es, Hledám můj kamarád című társkereső műsorában láttunk az akkor még csak ifjú tehetségnek kikiáltott Karel Gott-tól. Ma este a nőket csodálják a férfiak, mondja. Mit csinál addig Gábor?

Hajnal hasad hirtelen hővel, hotelben henyélő hetérák, helóták hangját hozza hamar. A királyt Niki és a pápa ébreszti, Korleóne csalafinta tervekről és csintalan délelőttökről mesél a kamerának, majd mi ketten itt a kollégával csinálunk hangulatot. S lőn, a mödansziéban felszabadultan pancsol a nép, gumilabdáznak a fotballisták és még Pókmajmot se fojtotta vízbe senki, pedig. Isaura levelet hoz, köszgraciász, mondja Niki, aki biztosra megy a külföldiekkel való kommunikációban. A lányok ma különleges és hálás feladatot kapnak: húspiacot kell rittyenteni a fasziknak, fürdőruhában és kiglancolvca, mint szaros Pista Krisztus nevenapján, aki a legszebb lesz, az megkapja a Miss Éden címet, jól mutat majd a Facebookon. Jönnek fodrászok, manikűrösök, stb.

Krisztán még nem volt estélyi, mondja, biztos jó lesz. Megjönnek a kolumb szépségipar helyi képviselői, a nők menten rájuk rontanak, a király ezalatt a mödanszié mellett lejt apró táncot fürdőköpenyben. Szandra2 igyekszik, hogy mindent kihozzon magából. Isaura Daninak is hoz levelet, a fiúk is kapnak feladatot: két óra alatt meg kell tanulni az Álmodj királylány! című slágert, és koreográfiát is muszáj lesz rittyenteni alá, ki fog folyni a szemünk. A fodrászok közben nekiesnek a csajoknak, Nikinek persze nem tetszik valami és beszarással fenyeget melírozás esetére. Ha van isten, Kolumbiában a melír a nap olyan velejárója, mint nálunk a fél barack-fél rum kombó, és Niki egy másik budit is tönkretesz. A többiek élvezik, hogy a hajukban matatnak, illetve vélhetően élvezik, Jennifer arca kifejezéstelenebb, mint Levié, amikor három szótagnál hosszabb szavakkal bombázzák.

A faszik kevésbé komolyan veszik a feladatot, Gábor és Levi gyermeki évődése a piros pettyes párnán kissé zavarba ejtő, a hangjuk persze hamisabb, mint Zalatnay Cinié volt a Nagy duettben, Krisztián csendesen figyeli a románcot. A másik három csávó a terasz hányásmentes részén énekel kánonban, a fahang szó új értelmet nyer hirtelen, se Kristóf, se a király, se a pápa nem fog kiscsillag lenni a közeljövőben. Valahol persze ez az esetlenség aranyos, hiszen lehull a macsós álca róluk. A nők öltöznek, legalábbis Kriszta, Szandra2, Niki, Alíz és Jennifer, Pókmajom nem tudni hol van, nem mintha hiányozna. Kriszta annyira belejön a villantásba, hogy többször mutatja meg a csöcseit, mint eddig összesen. Alíz szeret nőies lenni, és az elegáns stílust képviseli, mondja, elájulnak tőlem otthon, ha kisminkelem magam. Ehhez inkább nem fűznék kommentárt.

Amint megszólal Homonyik Sándor örökbecsű nótájában a gitár, Kristóf megvadul, térdre rogyva léggitározik, aztán elmegy, és szívószálakból fazoníroz magának egy leginkább balalajkára emlékeztető "hangszert", katartikus lesz az esti előadás. Iszonyú vihar támad a hotelre, ömlik az eső, szél tépi a lampionokat, de szépen elmúlik majd ez is. A király gyúrja Danit odafent, te, ez a Kriszta, ez megbízhatatlan. A pápa hallani sem akar ilyenekről, bűnbocsánat is van a világon, fiam, majd megismered, ha többet beszélgetsz vele, mert én őtet választom. Korleóne láthatóan vívódik, és lelkét szörnyű sejtés marcangolja, ebbe belebuksz hosszú távon, barátom, mert Bigfoot átbasz, mint szart a palánkon. A pápa közli Korleónéval, hogy Kriszta védett személy, ha tetszik, ha nem. A király gyomra továbbra sincs rendben, hányingere van Bigfoottól.

A pápa és Kriszta letisztázza a viszonyt, én tégedet, te engemet, virágom, virágom, a pápa meg tutira akar menni, mert egyszer már járt a hotelen kívül, és szörnyű az a világ, ahol nem Korleóne irányítja a sorsát. A király szerint az lenne a legszörnyűbb, ha ő Levi előtt távozna, az eretnekség hallatán általános az elszörnyülködés az udvarban, a floridai nyugdíjasnak öltözött Niki a plüss mackóruha mélyéből jelzi, hogy akkor ő eret vág. A pápa úgy látszik, permanens kellékként hurcolja magával Krisztát már az ilyen magas szintű megbeszélésekre is, én nem megyek innen sehová, az kurvaisten.

Korleóne elővezeti a heti tervet: Dani Kriszta mögé áll, Levinek meg nem szabad szólni, csak az utolsó pillanatban, mert még a végén Gáborral elkezdenek szövetkezni, az meg nem jó senkinek. Levi beáll Alíz mögé és marad, Gábor meg mehet haza. A pápa elvonul ájtatoskodni, és maga után húzza Bigfootot is, a király és Niki meg kettesben tárgyalják ki Krisztát, hát mekkora rohadtkurva ez már, Levi mellől egyből pattan, hányinger. Hiszen ott van Alíz, az Önálló Akarattal Nem Rendelkező Lény, aki mögé az aktuális heti veszélyeztetett fazont mindig be lehet tolni, hát nem mindegy annak az egyszerű lánynak, ki áll mögötte? Niki egy pillanatra elveszti a fonalat, de a biztonság kedvéért ő is hányni szeretne a királlyal.

Kristóf és Jennifer úgy viselkedik, mint egy szerelmespár, Kristóf szénné oltja és párnával veri, pont, mint az óvodában, ebből is dugás lesz, csak győzzük kivárni. Pókmajom Krisztiánnak vallja be, hogy féltékeny kissé, mert ő eddig csak olyanokkal dugott, akikkel utána nem találkozott soha többé (kamionsofőrök?), erre ez a Krisztián meg itt van egyre, és látja, és érdekli, jajistenem. Nem hinném, hogy Pókmajom szerelmes lenne, inkább csak a tuti merevedést félti másoktól, a tánctanár meg valóban nem tűnik hűséges típusnak. Krisztián erre közli Pókmajommal, hogy igen, baszunk, de nem feltétlenül kell beszélnünk, sőt, ő lelkileg semmit, sehogy nem akar, szóval elég lesz a hisztiből. Pókmajom Niki torkát vágná el, ha Krisztián vele aludna.

Gábor, Levi és Krisztián a kiválasztást próbálják kisakkozni, Gábor ugye nem mehet Jenniferhez, Krisztián menekül Pókmajomtól, és attól tart, Dani védettséget kap, de Gáborék szerint feleslegesen túráztatja az agyát. Levi a kamerába Kriszta megbízhatóságát ecseteli, nekem nincs félnivalóm, a párom pont olyan megbízható, mint egy miniszterelnöki ígéret. Gábornak viszont már azt taglalja, hogy Kriszta nagyon szereti Danit, így beszélni kellene Bigfoottal, már csak a biztonság kedvéért is, mert ha Dani és Levi is Kriszta mögé áll, akkor a csaj szíve megszakad ott, a kiválasztáson. Levi élete első nagy csalódásaként fogná fel, ha Kriszta nem őt választaná, és fölényesen mosolyog, mint Király Gábor az első holland gól előtt.

 

A vacsora után kezdődik a Miss Éden, a csajok puccba vágják magukat, a fiúk megsztájlingolva ülnek a zsűriasztal mellett, Gábor fején kalap, szemüveg, hülye haj. A fürdőruhás vonulást Niki kezdi, aztán Pókmajom jön, aki olyan unott arccal csinálja végig a mókát, mint aki pontosan tudja, hogy ő itt nem nyerhet, és milyen igaza van. Jennifer sem mozgott túl meggyőzően a rögtönzött kifutón, de Kristóf elájult tőle, szép is a szerelem. Kriszta mezítláb, rohanva tudja le a bikinis mustrát, Levinek így is bejön. Szandra2 érkezésekor elhangzik a "megbántani sem akarom" félmondat, tán Gábor szájából, de rendes. Az egész hacacárét Alíz élvezte a legjobban, lendületesen integetett üdvözült mosollyal az arcán, és láthatóan már a köszönőbeszédet fogalmazta magában. Az estélyi ruhás bemutatóról inkább csak képeket mutatok, tessék eldönteni, ki volt a legszebb.

 

Miss Éden két udvarhölgye Alíz és Kriszta lett, a királynő meg Niki, ezek szerint a király vagy ennyire tudta befolyásolni a szavazást, vagy a magyar férfiak szépségideálja egy leharcolt fejű, szétálló szilikoncsöcsű műnő, ehhez innen is gratulálok. Niki a fején kis koronával vagy tiarával katartikus látványt nyújt, de legalább a permanensen lefelé biggyedő szája kiegyenesedett. Na, jött a fiúk előadása, amit szavakkal nehéz leírni, ha el tetszenek képzelni az X-Faktorból és Megasztárból ismert fahangú lúzereket, összegyúrva az összes botlábú táncossal aki valaha megpróbált kiscsillag lenni, akkor nagyjából közelítjük a produkciót, de Kristóf szívószálas léggitározása így is mindent vitt.

Az esti buli előtt Kriszta leül Levivel az összehányt teraszon, és a király határozott utasítása ellenére azzal nyit, hogy szeretne Danival élni. Levi köpni-nyelni nem tud, az kemény, mondja, de semmi baj. A kamerába persze nem ezt mondja, hanem azt, hogy rohadtkurva, de ezt már megszokhattuk. Sokkal jobb lenne pedig, ha kiüvöltené magából a baját. Kriszta lemegy Danihoz és Kristófhoz és elújságolja, hogy hát én meg elmondtam mindent. A király nagyon ki fog akadni. Jászkarafaszajenő leghíresebb szülötte felmegy Pókmajomhoz, akit szerencsére éppen nem kúr Krisztián hátulról, és elújságolja neki, hogy Gábor szarban van, mert ő simán elvan Alízzal, de a nők nemiszervét húros hangszerekkel roncsoló biharkeresztesi rém viszont így pár nélkül marad - Pókmajom lenne a megoldás, aki ejthetné a jelenleg szexrabszolgaként alkalmazott tánctanárt, és akkor mindenki boldog lenne.

A beszélgetés odalent folytatódik, Levi szerint Jennifer olyan sötét, nappal is elemlámpával kell felszerelni, és nagyon aggódik, hogy Gábor kiesik a végén. Pókmajom rámutat, hogy Niki és Krisztián egyre jobban összemelegszik, és ez zavarja, mert az ellenséghez húz az ő különbejáratú farka, és nem akar beleülni Niki után, amit szerintem mindenki megért. Krisztián valóban rácuppanna Nikire, ha lehetne, de a király nagyon szoros pórázon tartja. Pókmajom elővezeti az ultimate tervet Levinek: álljon mögém Gábor, elküldöm Krisztiánt a picsába. Mert nem bírja, hogy Krisztián mással is beszél, és hazudik.

Levi felszabadul, aztán odamegy Krisztiánhoz és azt mondja neki, hogy legkésőbb a kiválasztáskor mindent elmond neki. Igaz, hogy akkor ez már szart sem ér, de mindegy. A király leereszkedik a szórakoztatóipar képviselőihez, és a kamerába azt mondja, hogy ha segítségért jönnének hozzá, akkor segítene, mert Gábort szeretné bent tartani, Levi és a tánctanár sorsa nem érdekli. Levi fancsali arcát látva meglepődést színlel, és Krisztáról érdeklődik, tán baj van? Az hát, Danihoz húz, mondja a futballkapus, mire a király Oscar-díjasnak szánt alakítással hozza a dekibaszottulmegvagyoklepve-arcot, amin persze Levi átlát, és később fejcsóválva mondja Krisztiánnak, hogy micsoda geci ez a király. Az hát, fiam, az hát, 25 millióét jött, és szarik a fejedre.

Címkék: 18+ éden hotel
328 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lall 2011.04.13. 22:45:32

@Morfologista: Krisztina szvsz Gábor miatt sír majd.

kisha1 2011.04.13. 22:47:09

remélem nem Gábor, vagy Levi miatt bőgött a Kriszta...

Morfologista 2011.04.13. 22:47:14

Az azért eléggé durva lenne, ha kiderülne, hogy Dani titkos küldetése eléggé konkrét szerkesztői utasítás, miszerint üttesse ki JKJ kapusát. Ha erre célzott évike, akkor tényleg eléggé jól dolgozik a küldetésen.

candyperfumegirl 2011.04.13. 22:47:51

Kristóf és Jenny fázisokban lejátszódó előjátéka egyszerűen zseniális, amikor már túl nagy a feszültség a keresztbe kavarások miatt, akkor bevágják, igazi jolly joker. Főleg olyan aranyköpésekkel tűzdelve, mint "fixírozod a cerkámat" , "rohad a papucs", meg az "egyél gekkót". :D

A Dani-történet meg még mindig nem gömbölyű. És idegesít, hogy senki, még az újak sem kérdeztek rá, hogy MIÉRT küldtek téged vissza, ember? OK, hogy a halandók örömkönnyeket hullattak a Szent földre szállásától, de azért a miért mindenkiben fel kéne, hogy merüljön. Vagy szándékosan nem vágták be azokat a jeleneteket, ahol megkérdezték, mert elárult volna valamit, ami még későbbi csattanó lesz.

Vackorkörte 2011.04.13. 22:49:33

@Lall: "Gáborka pedig kiesik mint szar a vonatból.
Bomba ötlet bájgúnár!"

LOL BSTH rulz

Morfologista 2011.04.13. 22:52:28

Nem ez lenne az első eset, hogy az előzetest szerkesztő emberke ön-spoilerezésbe kezd. Elképzelhető, hogy semmi csavar nincs a történetben, és Bigfoot tényleg csak Levi miatt pityereg.

Móka na 2011.04.13. 22:52:31

sajnos semmilyen spoilert nem találok.. :)

horee6 2011.04.13. 22:52:31

@Móka na: na, akkor nagy szarban lenne Kriszta. valaki plíz részletezze, milyen opciói lennének akkor, én ma agyhalott vagyok :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.13. 22:52:37

Még az is lehet, hogy nem a kiválasztás után sír Kriszta. Vágás kérdése. Lehet, hogy csak feltettek neki egy kellemetlen kérdést a döntések után.

Hmm vajon mi lehet Dani küldetése? Vagy túl vagyunk rajta? Lehet, hogy nem Kriszta mögé áll, küldetése szerint(?).

répakörte 2011.04.13. 22:53:11

@kisha1: Én is nagyon remélem! Gabi nem eshet ki, olyan nincs!

Húzzon haza Krisztián!

kisha1 2011.04.13. 22:53:56

Ja és elég hülyeség volt az is h az új lánynak kb. semmi esélyt nem hagytak a szerkesztők, ezért megérte kiutaztatni h egy párválasztást se érjen meg. Meg az is fura, hogy Danit napokig ott szállásolták valahol, biztos kommunikációs tréningen is részt vett, egy fokot talán fejlődött. remélem legalább nyomos érvük van rá h visszaengedték, hogy kibasszon mással...

Móka na 2011.04.13. 22:54:25

@horee6: hát mondjuk Ádám, párcsere alapon, avagy odaálla Levi és Ádám, mert Levi azt remélné, hogy akkor ő marad, így Kriszta nagy bajban lenne stb.

Vackorkörte 2011.04.13. 22:58:19

az lenne az igazi móka, ha Krisztián-Niki, Aliz-Ádám, Pókmajom-Gábor vagy Levi, Kirszta-Dani, Kristóf-Jenny párok alakulnának ki.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.13. 22:58:44

@Móka na: Igen, ez valós lehet! Dani Niki mögé áll küldetésből, Ádám meg Levi mögé kerülne és neki kell dönteni Dani legjobb barátja és a sokáig hozzá hű Levi között.

Vackorkörte 2011.04.13. 22:58:52

@Móka na: olyan nagy bajban azért nem lenne, mert elvileg fiú megy haza...

Ljubica 2011.04.13. 22:59:40

@Edecker Bürger:
Off: Hol voltál? :) Mi van az elkaszabolt ujjaddal? Jobb?
On

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.13. 23:00:15

mármint Kriszta mögé... :) akartam írni :)

Éden Robi 2011.04.13. 23:01:46

Simán előfordulhat - éppúgy, mint Rea hazaküldésekor - hogy majd csak utólag mutatják meg azokat a részeket, ahol Szandra és Krisztián megbeszélik, hogy hülyére vesznek mindenkit az összeveszős sztorival - ebben az esetben Kriszta Leviért fog sírni.

horee6 2011.04.13. 23:02:59

@Móka na: mondjuk. lassan bedobhatnának valami komoly bombát, nekem kezd ellaposodni a dolog. remélem, majd holnap lesz vérengzés!

Morfologista 2011.04.13. 23:03:24

@mosoly73: Corleone nem állna be Kriszta mögé még ilyen helyzetben sem. Hányingere van tőle annyira nem bízik benne.

Edecker Bürger 2011.04.13. 23:03:50

@Ljubica: Már OK, nem volt mély, csak tudod, olyan lassan elmúlós.

Én már nem merek találgatni. Ma is valami jobb csavart vártam. (Mi lesz akkor, ha Danit hagyják a végére holnap - ezek persze összevissza agyalnak - aztán akkor mondják, hogy köszönjük, te elmehetsz. Én ilyeneket csinálnék, várom a kreatívok jelentkezését.)

Móka na 2011.04.13. 23:04:49

@Éden Robi: Ez azért horrorisztikus forgatókönyv...:))

Morfologista 2011.04.13. 23:05:01

@Éden Robi: Miért lenne érdeke pókmajomnak, hogy kiejtse Levit, a legbiztosabb bizalmasát a hotelben?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.13. 23:05:21

@Morfologista: Szerintem beállna, majd visszacseréljük alapon, meg hogy ne menjen haza.

Savafan 2011.04.13. 23:06:15

azt viszont csak tegnap tudtam meg, hogy kristóf gitárépítő is évek óta:) azért tudott szívószál balalajkát szerkeszteni. milyen gitárokat készíthetett és kinek?

horee6 2011.04.13. 23:06:27

@Éden Robi: ez is opció, de szerintem fölösleges lenne a kavarás. ha együtt maradnának fixen, akkor mindenképpen Levi, vagy Gábor menne. sokkal nem lennének beljebb.

Morfologista 2011.04.13. 23:07:06

@mosoly73: A Don még Alizban is jobban bízik, mint Krisztában. Szerintem.

Savafan 2011.04.13. 23:08:24

@Éden Robi: az tényleg gyanús, hogy "folyamatosan" dugnak mint a nyulak és közben nyíltan utálják egymást:(( és ezt el is mondják mindenkinek, bizonygatva valamit...

Éden Robi 2011.04.13. 23:08:51

@Morfologista: Csak találgatok, de mivel mindenkit ki akar ejteni és elsősorban a régieket, ezért akár vissza is kérdezhetek: miért ne?

Tanát Úr 2011.04.13. 23:08:54

Gyerekek!Halálra vagyunk manipulálva,kár latolgatni! Szerintem egyetlen hozzászóló se találta ki a tuttit,mert majd megint beavatkoznak valahogy!

GL-581 g 2011.04.13. 23:09:52

@Móka na: Dede! :D Én már azt is furcsállottam, hogy hét elején nem tolták be rögtön a régi párja mellé. És kissé büdös, hogy a szerkik egy kulcsember feltámasztásával erősítik Ádámékat.

répakörte 2011.04.13. 23:11:11

@Benyeszke: Mert lehet, hogy holnaptól már nem lesz :((((

Móka na 2011.04.13. 23:11:17

@Tanát Úr: Agyalás rombolót játszol???? :D, :D, :D.

Edecker Bürger 2011.04.13. 23:11:54

Egyébként igaza volt a Donnak (ő mondta? mert inkább csak hallgatom mint nézem), Niki miért nem tartotta meg magának a felfedezését, vagy beszélte meg velük. Taktikailag nagyon rossz húzás volt. Krisztát meg sajnálom, hogy így bekeverte magát, nekem szimpatikus lány.

horee6 2011.04.13. 23:12:01

jövőhéten az lesz a meglepetés, hogy T69 Pittával kézen fogva beköltözik az egyik szobába.

Tanát Úr 2011.04.13. 23:14:40

@horee6: Ez jó.
Pitta kardozhat...

kisha1 2011.04.13. 23:16:00

@Edecker Bürger: hát Kriszta ma bemutatkozott mikor kimondta Gábornak h nem barátkozhat azzal, akivel szeretne...nagyon gyenge jellemre vall, sztem repül is lassan hazafelé

egyenes labirintus 2011.04.13. 23:16:35

Opciók: 1. Pókmajom mellett Krisztián és Levi---- Krisztián megy.
2. Ugyanez, de Pókmajom és Krisztián átbasznak mindenkit, és Levit küldik haza.
3. Pókmajom mellet Krisztián és Gábor, Gábor nem akarja kockáztatni Levit, mert szerelmes belé. Krisztián megy.
4. Ugyanez, de Gábor repül, mert Pók és Krisztián átbaszós cseltszövik.
5. Krisztián Aliz mellé áll, ha megfűzi, és akkor Gábor menne...ez lenne nekik a legjobb...
6. ööö a Niki-Don, Kristóf-Popsi,Saint Dani-Kriszta páros tuti.... marad az a verzió, hogy Krisztián megy...

Morfologista 2011.04.13. 23:16:58

@Edecker Bürger: Nikinek se magától lehet ennyi esze. Az a gyanúm, hogy a játékosok random infókat kapnak a szerkesztőktől a többiekről. Furcsa, hogy ez az ostobenkó k*rva is mennyire tájékozott tud lenni néha (a pókra gondolok). Gyanúsan szerkesztő utasításra tálalt ki, ugyanis, ha magától jött volna rá, akkor ad1.: először a Donhoz rohant volna az ötlettel, ad2 a Krisztiánnak mondta volna el négyszemközt, elvégre elég sok lehetősége lett volna rá a bájcsevejek alkalmával...

Tanát Úr 2011.04.13. 23:26:54

Gondoljatok bele,holnap is lesz egy teljes műsoridő,amit ki kell tölteni!
A jelenlegi helyzet szerint már csak oda kell állni és választani,akkor addig mit fognak csinálni?Ez itt nem a ValóVilág,itt nincs olyan,hogy hosszú nem történik semmi érdemleges...
Valami holnap is be fog következni,szinte lehetetlen kitalálni,hogy mi!Nem is ettől félek,hanem,hogy már megint valami nagyon igazságtalan húzás lesz a szerkesztők részéről,csak,hogy elmondhassák,itt az ÉdenHotelben mindig történik valami váratlan,senki sincs biztonságban!

Edecker Bürger 2011.04.13. 23:27:53

@kisha1: Egyetértek, nekem sem tetszett. Azt mondtam (úgy értettem), kár érte.

GL-581 g 2011.04.13. 23:29:25

@Morfologista: A Donnak már az elején meg kellett volna bíznia Alizban. Eszes csaj, jó hátország lenne, s nem csinálna olyan ökörségeket, mint a két szőke.

horee6 2011.04.13. 23:30:03

@Morfologista: osztom a véleményed. gyanúsan hirtelen okosodott meg, és lett önjáró.Eddig, ha pisilni ment, azt is bejelentette a donnak

Edecker Bürger 2011.04.13. 23:32:05

@Morfologista: Benne van a pakliban, de nem hinném. A nőknek azért időnként igen éles meglátásaik vannak, ami be is jön, közben a pasik meg csak legyintenek. .. szőke is vagy, nő is vagy ...

beacska 2011.04.13. 23:32:32

@kisha1: nem egészen ezt mondta. Azt mondta, Dani mellé kapja a barátait is, és mit szólnának, ha ő mással lenne. Ez csak azt jelenti, hogy eddig voltak 3-4-en, akik nem akartak választani Ádám és Szandra közt, de ezzel eldőlt a dolog. Amúgy már Gábor is választott, és ő meg Szandrát választotta. Én nem láttam, hogy Kriszta sokat barátkozott volna Gáborral, vagy Levivel. Inkább Norbi és Levi közül választotta Levit.

Morfologista 2011.04.13. 23:32:52

Márpedig a Levinek kell menni. Ha feltesszük, hogy nincsenek szabályok (szinte biztos, hogy nincsenek), akkor abból következik, hogy a műsorszerkesztők irányítják a szálakat.
Krisztiánt nem akarhatják hazaküldeni (a szerkesztők), hiszen a műsorban eddig ő az egyetlen, aki tett valamit, hogy pénteken is legyen műsor (18+)
Gábort nem akarhatják hazaküldeni, elvégre megígérte popsinak, hogy kicsinálja
Levi konkrétan a létező összes pikszisből kiesett, sose csinált semmit a nyaraláson kívül, és az egyetlen értékelhető mozdulata az Aliz mögé állás volt, amiben ki is fulladt a kapus tudománya, és újabban már csak nem is hány. Levinek mennie kell!

Edecker Bürger 2011.04.13. 23:35:51

@Morfologista: A Szandrát én az itteni átlagnál jobban kedvelem, számomra érdekes a személyisége. Azon kívül nem tartom rondának sem. Az egyéb alkatrésze, meg hogy mit csinál vele, nem nagyon érdekel.

egyenes labirintus 2011.04.13. 23:36:27

@Morfologista: Nana, és a napi hányás? Az smafu? Van még annak a terasznak hányásmentes része... :)

Tanát Úr 2011.04.13. 23:37:50

@Morfologista: Itt a nyerő verzió!!!
Grat.öcsém!!!

Morfologista 2011.04.13. 23:40:14

@Edecker Bürger: Szandrácskával az a baj, hogy egyetlen move-ja volt és abból él mostanáig. Nem hiszem, hogy védettként kiszórni valakit az akkora nagy tett lenne. Csak pofa kellett hozzá, egy örömlánynak ez nem lehetett probléma. Azóta viszont nemhogy semmit sem mutatott (az éjszakai jeleneteken kívül), de igen sokszor annyira nincs képben, hogy mi történik körülötte, hogy már-már azt kell mondja, Dzsennifer szintjét sem éri el. Persze nincs azzal bajom, hogy bárkinek is bejön Szandra, csak nem nagyon értem. :)

Ljubica 2011.04.13. 23:40:48

PókmajomSzandra erre az adásra már nem csak a mániákusság, hanem a paranoia tüneteit is mutatja. Nem is kicsit.
Szerintem kiszórják, mielőtt ön- és/vagy közveszélyes lesz.

Tanát Úr 2011.04.13. 23:43:45

@Edecker Bürger: A Szandra azért lehet ilyen,mert valószínűleg egész életében mindig mindenhol bántották,valahogy erre ingerli a környezetét.Állandó védekező pozícióban van és totális bizalmatlanságot vesz fel.
Van egy ilyen kolléganőm,katasztrófa...Még saját magára is gyanakszik szerintem...
A külsejét kár bántani,arról nem tehet...
Egyikünk sem kapna röhögőgörcsöt,ha az ő bőrébe születne bele...

horee6 2011.04.13. 23:44:05

@GL-581 g: ha ott lennék, tuti, Alizzal lennék. okos vidám, megbízható. A sors furcsa fintora, hogy mindig benne van a sűrűjében, pedig abszolút nem egy intrikus alkat

beacska 2011.04.13. 23:44:21

Én is amondó vónék, hogy Szandra viselkedése annyira nem normális, hogy összeesküvés-elméletet lehetne építeni rá, HA volna értelme: mivel nem tudja úgy kavarni a lapokat, hogy Ádáméktól kivágjon vkit, csak Krisztián marad, mint kivágandó. Úgyhogy megint ugyanott vagyunk...(fejcsóva)

kisha1 2011.04.13. 23:44:21

Amúgy én lemaradtam arról vhol, h Dani mikor lett ennyire jóban Krisztával, hisz mikor kiesett még szilárd párban volt Nikivel. Azért kíváncsi lennék rá, ha Niki most nem a Don párja lenne, akkor most kivel állt volna össze Dani. Télleg, mi lehet a küldetése vajon, mert eddig nem nagyon csinált semmit mióta visszakullogott, hacsak nem az h szerezze meg a Don alsógatyáját:)

egyenes labirintus 2011.04.13. 23:46:08

És az mennyire vérköcsög dolog volt a szerkesztők részéről, hogy Szandra2, az új csaj, mindenképpen repült volna, nem csak Danival, hanem bárkit is választ. Akárkit választ, az a srác olyan valakit vitt volna magával, akit kedvel, így mindenképpen veszít. lehet utólag okoskodni, hogy Dani kiviszi Pókmajmot, de ki a tököm akar pár órát eltölteni olyasvalakivel, akit rühelll? Szandi nem volt érdekes a szerkesztőknek (jogosan, mert lófaszt sem csinált), esélyt sem adtak neki...

Tanát Úr 2011.04.13. 23:47:30

@egyenes labirintus: Erre mondtam,hogy félek,holnap is egy nagyon igazságtalan közbeavatkozás várható

beacska 2011.04.13. 23:47:31

@kisha1: Danit fűzte már a második héten a Kriszta, de akkor még új volt a megállapodás, meg oka sem volt rá, így nem akarta otthagyni Nikit.
Ha Niki más párja lenne most, akkor is Krisztát választaná, egyszerűen Kriszta nem hagyott neki más választást...:)...de jól tette....irigylem ;D...

Morfologista 2011.04.13. 23:48:24

@Edecker Bürger: Ugyan. Miért utálnék én bárkit is. Én még a Levit is kedvelem a maga együgyűségében. Sőt, a Szandra féle konspirálás is mulattat egy darabig*. És például azzal sincs bajom, ha jelentéktelen "játékosok" bejönnek egy napra, aztán jelentéktelenségük okán haza is mennek gyorsan.

*(Szandi-féle konspiráció: a kamerába és/vagy egy másik embernek minél többször mondogatni, hogy mennyire gonosz leszek és/vagy óriási vérengzést fogok tartani és/vagy hasonlók ... eztán jól nem csinálni semmit és a végén örülni az eredményen, mint ahogyan azt a múlt héten is tette, amikor is meg volt győződve róla, hogy Pöszit ő ejtette ki :) LOL)

beacska 2011.04.13. 23:48:46

@egyenes labirintus: nem ő az első, aki így repül. Lassan már tudhatnák előre (Dani kivétel, ő még nem látott ilyet, de a többiek igen: Danny, Nikol...)

kisha1 2011.04.13. 23:48:54

@Edecker Bürger: detto így vagyok a Szandrával. Sztem nem egy buta lány és legalább van belőle műsor, nem úgy, mint egy matinédélután Jennivel. És inkább néz ki jól, mint pl. Niki (lásd sixx által becsatolt fenti kép:)

Ljubica 2011.04.13. 23:51:53

@Edecker Bürger:
Csak kíváncsiságból és persze nem kell válaszolni, ha nem tartozik rám, de nem csak ez a "sérült gyermekkoros" daca vált ki szimpátiát belőled? (PókmajomSzandra)

Tanát Úr 2011.04.13. 23:52:16

@kisha1: Szerintem,ha neked Szandra jobban tetszik,mint Niki,akkor te peverz vagy,vagy valami ilyesmi...

Morfologista 2011.04.13. 23:53:11

@egyenes labirintus: Én élek a gyanúperrel, hogy ha az új csaj nem Danit választotta volna, akkor két pár ment volna randizni, és valahogyan máshogyan dőlt volna el, hogy ki nem jön vissza. Szerintem a két "szinglinek" járt a randipartner választás joga, nem azért választhatott Dani, mert az új csaj őt választotta.

Ljubica 2011.04.13. 23:53:26

@Ljubica:
Vagy csak simán szimpatikus és kész? :)

Morfologista 2011.04.13. 23:57:36

Nem szeretnék senkit megbántani, de Szandrának kisfiús az arca, főleg profilból. A kisfiúk meg sosem voltak az eseteim. Nem teológián végeztem. :)

egyenes labirintus 2011.04.13. 23:58:22

@Morfologista: Hát ez is egy variáció, ki tudja. Bár akkor hogyan maradtak volna páratlanul? Már tök mind1... na nem mint ha Szandra2 hiányától álmatlan éjszakáim lennének ezután... csak hát az elv.

kisha1 2011.04.13. 23:59:19

@Tanát Úr: tudom neked Niki mindenek felett..de sztem akkor se szép, sőt, arcra még az új Szandra nézett ki valahogy eddig az összes csaj közül. Ja és továbbra is bocs, majd ha Nikit szapulom, de nem bírom ki hogy ne, ha meglátom:)
Ja amúgy, mivel pasipárti vagyok a Gábor, aki bejön...most várom az antiGábor kommenteket is akkor:)

rafijo 2011.04.14. 00:03:31

A végén ha jól láttam, akkor Kriszti sírt, de Ádám és Niki szeme is könnyes volt. Ez csak azt jelentheti, hogy Dani go home

Morfologista 2011.04.14. 00:06:36

@egyenes labirintus: Értem, hogy sokaknak bántja az igazságérzetét az 1 napos lehetőség némelyeknek (Danny, Nikol, Szandra2). De! Azt azért lássuk be, hogy azok akik bejöttek és bent is maradtak hosszabb/rövidebb ideig (Gábor, Szandra1, Pöszi, Krisztián), azokról az első nap kiderült, hogy van itt keresnivalójuk. Pöszi bevágódását tanítani lehetne minden újnak. Gábor védettséggel maradt bent ugyan, de hasonlóan "nagy" tettet vitt véghez, mint pókmajom: egy eredeti, fixpárral rendelkező játékost küldött haza. Pókmajom, ugye pókmajom. Krisztián, meg a szexmasin. Szóval akik egy nap után mentek, azok később se mutattak volna semmivel se többet szerintem. Ez így van rendben, és nem hiszem hogy Szandra megérdemelt volna akár még egy napot is. (Mint ahogy Danny sem, hiszen teljesen egyenlő eséllyel indult Krisztián ellen, de valahogy a tánctanárnak több esze volt a játékhoz, mint a közgazdának.) Kiesése fair volt teljesen.

Edecker Bürger 2011.04.14. 00:09:33

@Ljubica: Nem. Mindig jobban kedveltem azokat, akiket meg kellett fejteni, mint a nagyon rendes, de unalmas embereket. Valamint az is közrejátszik, ha százan egy irányba mennek egy zászló alatt, akkor én pont ellenkezőleg csinálom.

Morfologista 2011.04.14. 00:10:37

@Edecker Bürger: De az autópályára azért ne hajts fel a rossz irányból kérlek! :)

Tanát Úr 2011.04.14. 00:13:19

@kisha1: Mindent értek!Te nem fiú vagy.
Így mindjárt más!Egyik lány a másikat szapulhatja nyugodtan,ez természetes(vagy inkább megszoktuk)!
Az újSzandra tényleg széparcú volt,olyan baranszemű de brünhilda típus,nekem nem volt bajom vele,én magas vagyok...Szerintem a mélynövésű fiúk nem tudtak napirendre térni felette...
Habár az északi típust kedvelem,én azért elvinném egy kanyarra(csak úgy kíváncsiságból),mondjuk elég sokakkal vagyok így,rengeteg jó nő van a műsorban!
A nagy kritikusokról meg már régebben kifejtettem a véleményemet!

Edecker Bürger 2011.04.14. 00:18:29

@Tanát Úr: Kiegészítésem: Szandra2 hogy is mondta? Jobban kellett volna játszanom. Tudatában vannak az egynapos szereplés lehetőségének. Még ha rosszul is esik annak, akit érint.

répakörte 2011.04.14. 00:19:02

@Morfologista: De ha a kiesésük fair volt, akkor Dani kiesése is. Ő sem mutatott semmit, nem? Vagy csak nekem nem maradt meg annyira?

Veder1 2011.04.14. 00:24:26

@Tanát Úr "A Szandra azért lehet ilyen,mert valószínűleg egész életében mindig mindenhol bántották,valahogy erre ingerli a környezetét"

Igen, ez valószínűleg így van. Ettől függetlenül olyan buta mint egy tök, és most a legmélyebb tisztelettel szóltam róla, ellenkező esetben másképp fogalmazok...

Edecker Bürger 2011.04.14. 00:28:09

@Vödör: Mert a többiek közül ezt egyre sem lehetne mondani (Niki, Jenny pl.) Ja nem. Ők nem.
Szeretem az ellentmondást nem tűrő kijelentéseket.

Halapennyo 2011.04.14. 00:29:49

@rafijo: Nekem is ez jutott eszembe. Nincs még egy olyan közös ember akiért mindhárman sírnának.

Egyébként én sajnáltam újSzandrát, nekem eddig ő volt a legszimpatikusabb.

Veder1 2011.04.14. 00:31:29

@Edecker Bürger ki beszélt itt a többiekről?

Veder1 2011.04.14. 00:36:03

egyébként egyik játékos sem egy agysebész. Teljes mértékben egyetértek Morfologistával: "Szandrácskával az a baj, hogy egyetlen move-ja volt és abból él mostanáig. Nem hiszem, hogy védettként kiszórni valakit az akkora nagy tett lenne. Csak pofa kellett hozzá, egy örömlánynak ez nem lehetett probléma. Azóta viszont nemhogy semmit sem mutatott (az éjszakai jeleneteken kívül), de igen sokszor annyira nincs képben, hogy mi történik körülötte, hogy már-már azt kell mondja, Dzsennifer szintjét sem éri el. Persze nincs azzal bajom, hogy bárkinek is bejön Szandra, csak nem nagyon értem. :)"

Edecker Bürger 2011.04.14. 00:38:51

@Vödör: Én nem fogok ezen ölre menni. Másképp látom, ennyi.

Tanát Úr 2011.04.14. 00:45:12

Na ez már régen csak szócséplés!
A mai adással ennyit összesen lehetett csak kezdeni!
Búcsúzom,jó volt veletek...

h492019 2011.04.14. 00:48:42

mi ez a küldetéses téma? T69 mai felkonfján kívül esett szó róla valaha?

h492019 2011.04.14. 00:49:36

mi ez a "küldetés" téma? T69 felkonfján kívül esett róla valaha szó?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 00:55:11

@h492019: Nem volt szó róla, még találgatunk.
Várhatóan ha nem teljesíti, akkor se kieséssel fog járni, mert akkor nem kéne a párválasztó ceremónia. Talán ott derül ki a meglepi.
Vagy csak Évánk vezetett meg minket és csak a mai választása volt a "küldetése". Bár azt mondta dolgozik rajta... ezen meg nem kellett sokat dolgoznia, volt vagy fél perc sajnálkozás.
Jó éjt mindenkinek :)

Ljubica 2011.04.14. 01:17:01

@a copfos:
Abban nem lennék én olyan biztos, hogy Don a hétköznapokban is ekkora arccal rendelkezik. Nem vagyok rajongója, de szerintem több ez a pasi, mint egy üresfejű Ken. Vannak olyan ösztönös érzelem megnyilvánulásai, amelyek zsigerből jönnek, nem játékból. Aztán persze öszekapja magát:-)

A Donra visszatérve:
Csak azért mertem ilyen "sztereotípiás" képet festeni róla, mert van néhány éves (munkahelyi) tapasztalatom ez ügyben (bróker). Láttam, hogy kire buknak kint és bent, láttam, hogy ki (melyik típus) a szeretőjük, kit választanak feleségül (itt az időrendiség természetesen nem feltétlenül jellemző...), és azt is hogy hogyan és kivel barátkoznak "csoporton belül".
Amennyiben a mi Ádámunk tényleg bróker, például az a "jelenség", ahogy Danihoz viszonyul egyáltalán nem szorulna magyarázatra és lepattannának róluk a ratyis poénok, bár hozzá kell tennem, hogy egy bizonyos értelemben.
Na jó, ezt nem ragoznám tovább... :)
Mindenek ellenére (és mellett:), ha nem szerepelne ebben a műsorban, én valószínűleg nem is nézném, az egyetlen, aki úgy csinál, mintha lenne vérkeringése. A többieknek is van persze, csak nem tűnik fel nekik, vagy nem tudom... Belassulva lézengenek és/vagy bénáznak. Kristóf néha-néha (komoly elkeseredésemre) dalra fakad (bárcsak ne... :). A lányok pedig... az egyetlen PókmajomSzandrát leszámítva (de ő szerintem, így egyre jobban belemelegedve a játékba, már súrolja a patológiás eset határát) csak úgy maszatolnak ott az elmosódott háttérben.

Ljubica 2011.04.14. 01:21:19

@Edecker Bürger:
Nahát, ez honnan ismerős nekem...? :)
(Szintén zenész.)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 07:36:50

Röhögnék, ha a zoknibábok puszta véletlenségből kihoznák azt a felállást, ami kiiktathatná Nikit. Csak egy gáz van: fel se tűnne nekik az esély.

T69 felkonfjait meg csomagban vették fel? Remélem, mert csöppet ciki, hogy már a második ruha kerül újrahasznosításra. Kolumb vámosok visszatartották a gardrób Jumbo Jetet?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 07:40:29

@beacska: Hú, kösz a tippet. Bár ahogy állnak a dolgok, 30as vén bőrként is jó ha 20nak fognak nézni a népek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 07:47:40

@beacska: Ja, mert mondjuk alap lenne egy csoport vérfrissítésében, ha legalább egy tag nyitna az új jövevények felé. Így nemcsak az új emberke tudna sikeresebben beilleszkedni, de a csoport sem látná kárát egy új adag infonak, tapasztalatnak, pletykának, a régi, már elavultak helyett. Ez ilyen evolúciós bizbasz lehet tán, csak mára elkorcsosult. Gondolom, sikeresebben maradt fenn az a csapat, amelyik befogadta Ötzit -hiába az a fene tiroli tájszólása- mert megmutatta nekik hol lehet biztonsággal átkelni az Alpokon, mint a másik, amelyiknek meg szépen fogyott a taglétszáma, ahogy az ösvény kipuhatolása közben, sorra zuhantak bele a szakadékokba.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 07:50:13

@horee6: Megasztárra gyúrnak? Télleg szörnyű! Kristóf inkább(!) beszéljen.

Az valami tengeri madár volt? Már reméltem, valakit kikészítettek a parton, arra gyűl a dögevő. :D

beacska 2011.04.14. 07:50:31

@neccharisnyás útonálló: én már arra is gondoltam, hogy ezeket a dumákat itthon vették fel egy zöldszobában a múlthéten

browncat 2011.04.14. 08:02:13

hol van a mai hv? már nagyon várom!!!

samba pa ti 2011.04.14. 15:35:02

@Benyeszke:
sajnos csak most láttam a reakciódat.
én is sejtem,hogy szándékolt a dolog,
meg is jegyeztem, hogy bocs.
ezzel együtt sixx frenetikus szövegeket nyom.
ezerszer jobb, mint maga a műsor.
süti beállítások módosítása