Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 1x21 - Bunyós Pityu és a szopóroller

2013. március 12. 11:00 - pabblo

Hiába kap Marci telefont, hogy nem az övé a múltkor nyakába varrt gyerek, mégsem örül felhőtlenül. Anikó persze de, ami meg a srácnak nem tetszik. Lali új munkahelyet szerez magának, mulatós zenével, eszemiszommal, miegymással, nem is érti, hogy miért nem ő fizet a főnöknek. Ritának közben beközli a pasija, hogy nemcsak neki, a feleségének is teljesítenie kell, meg nevelni a két kis puruttyát, a lány öröme viszont nem felhőtlen. Marci beszól Anikónak, hogy vége, a lány pedig kezelést javasol a srácnak. Úgy tűnik, egyedül Lalinak sikerült valami épkézláb teljesítményt felmutatnia. De lássuk, most miből élünk.

130312_budapest.jpg

Lajosunknak rettenetesen szarul kezdődik a hete. Normális esetben fél hatkor még lefekvéshez készül, most viszont fölkelni lesz kénytelen - nincs mese, ideje dolgozni menni, feltéve, ha tartani szeretné az agysejtrombolás előre eltervezett ütemét, és szeretne kikecmeregni az adósságspirálból. Regina tör be hozzá, hogy nyomja már le azt a rohadt órát, mert erre a nyekergésre fog felébredni mindenki. Lali felfogja nagy nehezen, hogy rohadtul késésben van, nem is érti, Regina miért nem ébresztette őt hamarabb. Ráadásul a görények is kiszöktek, Lali pedig a lakás másik feléből üvölt Reginek, hogy terelje be őket. Ha eddig nem ébredtek fel a többiek, most tuti, hogy fel fognak.

130312_budapest02.jpg

Kristóf, Budapest és a Magyar Kocsmák Pultosszövetségének Don Juanja hatalmas mosollyal és még nagyobb önbizalommal libeg be a fürdőszobába pisálni, de inkább csak Anikó fedett bájait nézegeti. Tetszik neki a dolog, lovagias férfiként pedig felajánlja, hogy itt-ott be is keni, hiába, talpig gavallér az úr. Anikó Kristóf edukációs szintjére tett utalások között közli, köszöni, nem kér belőle. A srác biztos benne, hogy Anikónál tuti befutó, és csak azért küldi el őt a halál faszára, mert odáig van érte. A konyhában folytatódik a románc, közben pedig elmondja Zsófinak, hogy Anikó bizony direkt kenegette magát előtte. Hát, ha eddig nem döglött érte a csaj, akkor ettől fog, az tuti.

130312_budapest03.jpg

A Pityu Speed Trans ügyvezető igazgatója, könyvelője és egy személyben sofőrje, Pityu a kocsiban ébresztgeti Lalit, hogy hát jó lenne, ha magához térne, mert hamarosan elérik a célkoordinátákat. Lajosunk tápos, egy lovat is meg tudna enni, valószínűleg ezért akar egy hentesnél megállni, de a cégnél nincs reggeli, piacgazdaság van meg kapitalizmus, dolgozni kell és kész, ám mivel mégis csak törődni kell a beosztottakkal, Lali cukrot kap, hogy erőre kapjon, elvégre pakolni mennek. Kristóf is siet lapátolni a GDP-t, útközben észreveszi Anikót, és ha már meglátta, be is csalogatja az autóba, ott legalább melegben tudnak beszélgetni. Donjózsink nem érti, miért problémázik annyit Anikó a reggel miatt, elvégre Zsófi egyszerű, mint a fakocka, egy gyerek érzelmi intelligenciájával, amúgy meg úgyse jönne rá, ha rájárnának egymásra. Anikónak van tartása, úristenkristóf, mekkoraegyféregvagy, majd ágyő, jobbra el. A rezidencián eközben a fürdőszobában megy a tanakodás, hogy Anikó vajon mekkora köcsög lehet. Rita szerint nagy, sőt, még annál is nagyobb, eddig Marcival próbálkozott, most biztosan Kristóffal fog. Különben is, ha igazat mondana, biztosan lekevert volna a srácnak két akkora fülest, mint amekkorát ő, ha rá nyitott volna rá. Zsófinak se kell több: „itt armageddon lesz", Ritából meg előtör az énbezzegmegmondtam.

130312_budapest04.jpg

Pityunál üvölt a lakossági rakenroll, kis lány a bugyira vigyázz. A hangulat a tetőfokán, még egy csajt is sikerül megbámulni, Lali pont ilyennek képzelte az első munkanapját. A célkoordinátákon egy igen nehéz természetű asszonyka várja őket, a főnök le is passzolja a melót Lalinak, hadd szívjon, ha már kétkezi munkából kell megélnie. Lassan ő is kezdi érezni, hogy nehéz lesz a nénivel. Ritát is a munkahelyén találja meg a napi konflikt, beállított Tibi, a báty, jött, hogy hazavigye a csajt, aminek szemmel láthatólag nem örül. Kiderül, hogy hat év után osztja az észt, ráadásul kérdőre is vonja, hogy mit tett a családdal, amire Rita kibukik, és takarodásra szólítja föl Tiborunkat. Jön a tulaj, keménykedik egy kört, a tesó pedig inkább lelép. Rita csak utána vall, hogy ki is volt a zaklató. Lali a várakozásnak megfelelően szív az öregasszonnyal, úgy tűnik, ma mindenki felszállt a szopórollerre. Közli a sráccal, megkarcolta a széket, úgyhogy egyrészt nem fizet, másrészt pedig megy, és felhívja a főnököt. Lajosunkat elönti a rinyalé, egyébként pedig minden bútor úgy szar, ahogy van.

130312_budapest05.jpg

Kristóf indokolatlanul meztelen felsőtesttel főzi a pörköltet, és hát persze, hogy Anikó erre ér haza. A srác tukmálná, hogy kapja be a fakanalát, a lány viszont nem mutat túl sok hajlandóságot a kóstolásra. Végül mégis elfogadja, de ahogyan Ramsay, ő sem engedné tovább a séfet. Kristóf kibukik, és közli Anikóval, szerinte semmivel sem különb, mint ő: Anikó Marcit akarta, megkapta, és ő is ilyen, ha valakit akar, megszerzi. Új szót is tanult: fixaideál. Pityuék kuncsaftja eközben továbbra is fúrja Lalit, mert hát mégis csak karcos lett az a szék. A főnökúr menti a helyzetet, a néni pedig végül kifizeti a munkát, persze csak azután, hogy megígérik neki, a következő költöztetés ingyen lesz. Lali igyekszik megmagyarázni, hogy ő mindent rendesen csinált, a nótás meg ad neki még egy esélyt. Akkora szíve van, amekkoráról a Fásy-művek is csak álmodni tud.

130312_budapest06.jpg

Kristóf továbbra is félmeztelen, pörköltfőzés level 2, Anikó most már elsőre bekapja a fakanalát. Zsófi pont ezt látja meg, nem túl természetes mosollyal küldi el az anyjába a lányt, Donjózsit pedig arról faggatja, hogy akkor wattafakk volt ez. Ő persze adja az ártatlant, Anikó a hibás, a sztori pedig még Reginának is hihető, pedig ő végignézte az egészet. Zsófi harcos amazonként viharzik be Anikó szobájába, és kilátásba helyezi, hogy ha még egyszer megközelíti Kristófot, testi kényszert fog alkalmazni a lány sérelmére. Anikó cserébe lehülyézi, 1-1. Időközben Rita is hazaér, Regina viszont árnyékra vetődik: Ritából feltörtek az emlékek, úgyhogy most inkább lenne egyedül, mint mással. Pedig ha tudná, amit mi...

130312_budapest07.jpg

Pityuék megérkeztek a Kávés Katicába, van itt minden, mi szem-szájnak ingere: kommerszkörte, mulatószene, fríwifi. A tulaj meghívja őket, fogyasszanak ingyen, Lali meg úgy vigyorog, mint pék kutyája a meleg kiflire. Az viszont neki is feltűnik, hogy mennyi jó nő rajongja körbe Pityut, de hát a sör csak sör, a többi meg le van szarva. A rezidencián tovább fokozódik a helyzet: Anikó bevágtat Kristófhoz, hogy utoljára elmondja, ne közeledjen hozzá, de valami kommunikációs hiba lehet, mert ezt pont fordítva értelmezi a srác. Donjózsink már épp a falhoz szorítaná Anikót, amikor betoppan Zsófi, a teljesen egyértelmű helyzetben pedig a lányt találja meg, hogy már megint mit keres a pasija közelében. Anikó jobbnak látja, ha távozik, már nem is akarja győzködni egybites barátnőjét.

130312_budapest08.jpg

Pörög a buli a Katicában, Pityut lerohanják a nők, Lali pedig továbbra sem érti a helyzetet. Jön a csúcspont, zenét kérnek a tulajtól, Lajosunk pedig ráeszmél, az ő főnöke nem más, mint a Mesterhármas egyik oszlopos tagja, Bunyós Pityu. Nemhiába, válság van, a popsztároknak is kell egy rendes szakma – Lali meg a mennyországban érzi magát a saját mesterhármasától, elvégre csajok, mulatós, ingyenpia. A rezidencián Marci vigasztalgatja Ritát, aki továbbra sem mond semmit, meg lényegtelen is, úgysem tud senki se segíteni. Marci félti, úgyhogy megengedi, neki, hogy összetaknyolja a karját. A barát bajban is barát.

130312_budapest09.jpg

Lefekvéshez készülődik a napközben legtöbbet szívatott Anikó is, de azért kell egy kis izgalom a nap végére, meg hát cliffhanger, ugye. Szobájába menet Kristóffal találja magát szembe, aki ismét gavallér akar lenni – egészen az ágyig kísérné a lányt. Szerinte a csaj csak féltékeny Zsófira, és egyébként is a kezdetektől fogva azon gondolkodik, hogy milyen lenne köztük a szex. Mármint Anikó és Kristóf között, értitek. Anikó pofon vágná a srácot, de az elkapja a karját, és már-már megcsókolná, amikor Kristóf közli, bármit meg tudna tenni vele. Úgy tűnik, tényleg.

33 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.03.12. 11:10:03

Fölmerül a nagy kérdés, a többi 20 rész hol bujkál?

hannamontanna 2013.03.12. 11:17:36

...merthogy már tényleg volt húsz rész...? Hülye kérdés, hát nyilván. Sokat vesztettem, hogy csak párat láttam? Amúgy ez a Kristóf (is) ritka egy ellenszenves fazon.

csakazértse 2013.03.12. 11:51:18

Az előző 20 résznél,még remény volt, hogy leveszik ezt a remekművet, de csak letolták az emberek torkán.Mondjuk nem csoda.Bármilyen témával összekötötték a Fókuszban+másnap és hétvégén is ismétlés.

W.Jack. 2013.03.12. 12:36:55

@hannamontanna: Nem tudom sokat veszítettél-e, de hallgatni és feliratozva nézni hatalmas élmény. Azon már meg sem lepődök, hogy a Te mondd! egy d-vel szerepel, de a "necces" úgy leírva, hogy "netszes" engem kimondottan jókedvre derített :)

hannamontanna 2013.03.12. 12:59:57

@nughop: :-))) netces ..vitces... Válogatott fazonok vannak egyébként. Ha ők a társadalom/fiatalság leképezése, akkor vajon melyik lehet a normális....? még nem jöttem rá. Gondolom a végére itt is mindenki meglesz mindenkinek, mint a Barátok közt-ben. Úgy az igazi...

W.Jack. 2013.03.12. 13:15:42

@hannamontanna: Engem mostanában esténként éppen ebben az időszakban leköt a húsvéti dekorációs kézműveskedés, és ahhoz éppen jó kiegészítő háttérzaj, no meg néha oda is pillantok :) De egyetértek: alakul a mindenki mindenkivel :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.03.12. 13:25:22

De most tényleg.
Ez elég 2013-ban egy műsorhoz?
Emberek élnek, ahogy, persze válogatott baromságok történnek velük.
És valakik ezt nézik, a saját életük helyett?

Szánalom-e? Vagy ezen még lehet sírva röhögni? Esetleg csak sírni?

Illetve, van egy hasonló műsor vmelyik hasonló kertévén, ami szintén ilyen válogatott élethelyzetek... Hát azon is a fejem fogtam...

Fetisa Bloggerina 2013.03.12. 14:16:07

Nos, nekünk egy emlékezetes hétvége emlékezetes délutánja telt azzal, hogy ezt a remekművet néztük ismétlésben. Érteni kevésbé lehetett -és valljuk be, nem is nagyon rohantunk, hogy értsük- mert egymás szavába vágva fikáztuk. Konkrétan sikoltottunk, mikor Anikó, a vidékről Pestre (mit Pestre, Budára) szakadt tetkósnakvaló gennyzsák feltűnt a színen. Azóta, ha csak lehet nézem. És kérek még ilyet, mert ez CSAK így élvezhető...de így nagyon! :-D :-D :-D

kvadrillio 2013.03.12. 14:46:58

Címoldal > Aktuális
Botrány után eltiltották a végrehajtót
2013-03-12 05:15:00
Budapest — Parkolópályára tették Zoltán Ákos végrehajtót! A Blikk cikke nyomán kirobbant botrányok után a férfit múlt hét közepén ideiglenesen felfüggesztették, így jó darabig nem dolgozhat a szakmájában.

Kérjük jelentkezz be, mielőtt hozzászólást írsz! > Belépés

Még nem regisztráltál nálunk? Most megteheted! > Kattints ide!

Moderálási alapelvek, hozzászólás szabályai itt olvashatók
Hozzászólások (26)

sosemjosszra1
2013-03-12 14:34:17 #1
Édes Istenem! De örültök.Hát nem veszitek észre? hogy ez csak egy tessék lássék intézkedés volt,,hogy a háborgók lelkét kissé megnyugtassák,.Ez a cipóképű meg továbra is mosolyog avval a tenyérbemászó cipóképével.

1400
2013-03-12 13:46:39 #2
Éppen ideje volt.

norikanagy73
2013-03-12 13:44:39 #3
Az összes eddigi ingatlan-végrehajtásokat felül kellene vizsgálni mert ez már több a soknál. Tízezrek kerültek utcára, családok mentek szét, gyerekek kerültek állami gondozásba bíróság által felhatalmazott végrehajtó bűnözők által. Olyan végrehajtóról is tudok aki 40 milliós adótartozása mellett vígan vette el gyermekes családok lakásait 1-200 ezer forintos tartozásokért, míg rá a kutya sem figyelt és tőle senki sem kérte a tartozást. Ezek ha fütyültek a rendőrnek azonnal ott termett a hatóság, bezzeg ha ha betörnek valakihez......

Adddam
2013-03-12 13:38:18 #4
Jaaaj akkor most miből fog élni szegényke? Remélem lejár valami tartozása a közeljövőben, és egy hasonszőrű nyomi kiforgatja mindenéből 40 ezer forintért...

abuadam
2013-03-12 13:25:49 #5
A szakmai kamarák a legritkább esetekben szokták a saját emberüket vétkesként kihozni. Én biztosan tudom, hiszen sok hónapja várok én is egy kamarai fegyelmi eljárás végére. Nem én voltam a feljelentett, hanem a feljelentő.

geza12122
2013-03-12 13:19:45 #6
Hozzám egyszer kijött egy ilyen szemétláda egy 47 e.ft-os parkolásból etedő tartozás miatt és úgy járt-kelt a házban mintha ő lenne a kiskirály közben fenyegetőzött mindennel aztán meguntam egy idő után és szó szerint kivágtam az utcára mint macskát sz..ni! Hirtelen szerintem azt sem tudta,hogy hol van..
Aztán amikor beült az autójába elkezdett kiabálni,hogy visszajön a rendőrökkel és azóta is jön:XD

Camea1
2013-03-12 12:44:41 #7
Az a baj, hogy túlságosan lassan forog az igazságszolgáltatás kereke! Ezekkel a hiénákkal a kezdetektől gond van, csak mindig is érinthetetlenek voltak. A színész autójával kapcsolatos botrány kirobbanása után is még jó ideig "praktizált" ez a csótány, mert a Kamara minden áron védeni akarja a mundér becsületét.
A többieket is ideje volna előrángatni... mondjak neveket?
Ehhh.... felesleges. Remélhetőleg összefognak a megkárosítottak, mert végrehajtás-ügyben áldatlan állapotok uralkodnak - minden szinten. Hogy a Faktor cégekről már ne is beszéljünk, akik javarészt eleve törvénytelenül működnek.

cirma54
2013-03-12 12:28:29 #8
Ki kell venni a hatalmat a végrehajtók kezéből és ezt a kormány meg tudja tenni, vissza kell helyezni őket havi fix béres állásba és mindegyiknek megvizsgálni a vagyoni helyzetét, de nem csak az övét, hanem a családjának tagjaiét is. Elvált feleségét, kk. gyerekét, akinek még jövedelme se volt soha, de már vagyont érő ingatlan van a nevén, melyet természetesen elfelejtenek közölni a kötelezően kitöltendő vagyonyi-nyilatkozatukban. Ha a kormány nem hagyja, hogy kizsigereljék és tönkretegyék az embereket akkor nem is fogják tudni ezt megtenni.

ShN
2013-03-12 12:26:28 #9
Eltiltás? Ha kiderül, h bűnös, simán le lehet ültetni. Igaz, valószínűleg rendes bánatpénzt kap a füstbe ment "karrierje" miatt azoktól, akiket "ingyen" autóhoz és kecóhoz juttatott az évek során....

Camea1
2013-03-12 12:07:41 #10
És mint mondtam, az eltiltással nem érnek semmit! Fel kellene göngyölíteni ezeknek a maffiózóknak a viselt dolgait és rács mögé dugni őket, hogy ott száradjanak meg!
Látni kell, mikor a főhadiszállásuk előtt gyülekeznek, mert árverésre indulnak! A legújabb Hummer, Audik, és egyéb luxusautóik mellett állva nagyon vígan vannak, mert szokás szerint kapás várható.

Camea1
2013-03-12 11:59:26 #11
Sokat értek vele, hogy eltiltották! Az egész családja ezzel foglalkozik, egy bűnöző klán! Évek alatt már annyira megszedték magukat, ha életük végéig csak a lábukat lógatnák, akkor is vígan élnének. Ismerek jónéhány ilyen hiénát, na és a módszereiket.... regényt írhatnék. :-/

ideal_shade
2013-03-12 11:36:20 #12
Az összes végrehajtás ilyen. Egy ismerősöm szólt, hogy lenne egy kis házikó, amit meg lehetne venni, árverezik a tulaj nem fizetése miatt, 3 M Ft.
Hát kérem, hozzá se lehetett szagolni, mert olyan emberek jelentek meg az árverésen, akik kápé kifizették a kis házikó árát...
Az ember meg jobb, ha meghúzta magát jó hátul, ha nem akart valami balesetet szenvedni. Árveréseken nem lehet semmit se venni földi halandónak. Oda csak kopasz emberek járnak, sötét Audikkal.

zsanettgazsi
2013-03-12 11:30:02 #13
Mi az , hogy felfüggesztik,, Végleg eltiltani menjen valodi munkát végezni PL.47 ezerért elég embert tönkre tettél már,,

Ürge
2013-03-12 11:15:23 #14
Ha valaki azt hiszi hogy most aztán rendet csinálnak,az valószínűleg téved. Meggyőződésem hogy egy kis pihenő után minden menni fog ahogy régen.Ne legyen igazam,de itt nálunk így működik.Ráadásul az egész családja ebből él,aligha lesznek kenyér gondjai.A K. infon volt egy sorozat róluk,ha csak a fele igaz volt már akkor ülniük kellett volna családi szinten. De "dolgozhattak",így aligha hiszem hogy változás fog történni.

Szandra9191
2013-03-12 10:48:16 #15
Előbb kellett volna. Reméljük jó sokáig, nem tevékenykedhet e téren. Bár, amilyen rafinált, ki játssza majd ezt is. ( De ne így legyen!!!!)

kikkus91
2013-03-12 10:45:09 #16
Megérdemelte a sorsát, már rég fel kellett volna függeszteniük. De jobb utóbb mint semmikor :)

blikkkukac
2013-03-12 10:04:17 #17
Uzsorások,végrehajtók,pénzbehajtók,stricik,ál rendőrök,tábornokok,terület üzemeltetők,rablók,gyilkosok,-közbiztonság........?
Az ellenszer nem működik.

blikkkukac
2013-03-12 09:58:44 #18
Intézkedj Jetson!
Rothadjon meg az ilyen végrehajtó..!

esztrella
2013-03-12 09:10:50 #19
Hány ilyen ténykedik még? Remélem örökre eltiltják ettől a munkától!

Csacsogo
2013-03-12 08:48:23 #20
Zoltán Ákos "lecsapta" a telefont.
Pár év, és a tízen- huszonévesek csodálkozva kérdik, hogy miért kell lecsapni. Nem elég kinyomni a piros gombbal?

«
1
2
»

TÉNYLEG NEM LEHET EZEKET A VÉGREHAJTÓKAT KIBASZNI A HÓRA VAGY AGYONVERNI BASE-BALL ÜTŐKKEL ?????

MAGYARORSZÁG 2013...........BASSZAMEG.

hannamontanna 2013.03.12. 15:15:31

...na ez most mi? Már itt se lehet nyugta az embernek???

Cinkes 2013.03.12. 15:20:08

kedves posztíró, kicsit több szarkazmust kérek, nem kapják eléggé az ívet

Kabarészínész 2013.03.12. 15:23:40

ez az igazi éjjel-nappal budapest. VÉGREHAJTÓ REALYTIT MINDEKINEK!

Netszamuráj 2013.03.12. 15:57:17

Dugtak már benne? Legalább egy laza pipa? Videó minderről? Ááá, így nem is érdekel az egész... ;)

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.03.12. 16:25:00

Ez egy nagyon szar írás egy se helyesen írni, se fogalmazni nem tudó és a nyelvtant sem ismerő szerencsétlentől. Ráadásul száraz, mint a hőkezelt fűrészpor.

"Kristóf, Budapest és a Magyar Kocsmák Pultosszövetségének Don Juanja"

A félanalfabéták tipikus hibája.
Baszd meg, ha több birtokosnak egy birtoka van, akkor mindegyik birtokost ugyanolyan formában kell használni: vagy mindkettőt birtokosraggal, vagy egyiket sem.
(Majd ha rájöttél, hogy melyik szó mit jelent ebben a mondatban, és hogyan illik a beidézett mondatra, akkor írjál megint. Gondolom, ez a következő évtized lesz, és nem biztos, hogy az eleje.)

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ilyet le fogok írni, de:

HUDÁK HAJNI, GYERE VISSZA!

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.03.12. 16:27:42

Ja, a címben egyébként a nappal szó kisbetű.
(Még az eredetiben is. Pedig az RTL-nél sem a helyesítás bajnokai dolgoznak, de legalább nem annyira idióták, mint a teve2-nél, akik le bírták írni azt, hogy Jóban Rosszban, és évek óta nem képesek kijavítani a 2 szavas címben lévő 2 hibát. Meg persze annyira sem, mint a cikkíró.)

elizon pucsnik 2013.03.12. 16:55:01

@Netszamuráj:
fos forgatókönyv,rettenetesen "játszó" élőlények.
valószínű, egy-két orbitális dugással még kihúzhatják pár hétig

kovacs55 2013.03.12. 18:11:08

Nagyon tragya musor (VV Anikoval az elen akinek az a legfontosabb hogy valahogy a kepernyon legyen), akinek tetszik az egy elmebeteg de aki vegig tudja nezni az sem szazas...

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.03.12. 20:52:01

Kedves posztíró, én ís úgy gondolom, kaphatnak némi gúnyt, ívet vagy egyéb szubjekítvet. Pár becenév sem árthat.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.03.12. 21:08:47

Amúgy jó ez a stílus is, én szívesen vettem volna a korábbiakat is, főleg a boldogemlékezetü Gabesz sztorijait :-)
Remélem még visszatér...

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.03.12. 21:10:10

Ja és a képek is jól lettek elkapva, grat. (kicsit darabosan kapcsolok ma)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.03.12. 21:11:07

A Bodzás klán ezerszer jobb (volt).
Legalábbis az a kétésfél epizód, amit meg bírtam nézni belőle.
Ebből felet se. Ezen még röhögni se lehet rajta "kínomban".

kozi001 2013.03.12. 23:55:34

@Netszamuráj:
Kint van a karika. Ne várj valami nagy jelenetet!

Naaaa! 2013.03.13. 02:55:28

@kovacs55:
VV Anikó jelenlegi bikája az RTL egyik lótuszfaktusza, szóval tutira képernyőn lesz még egy darabig.

@elizon pucsnik:
Nincs forgatókönyv. Ez egy ilyen műfaj.

@Sigismundus:
Ahhoz kellene némi írói tehetség meg humorérzék.
Ami a Hogyvoltra írók 99%-ánál egy mákszemnyi sincs. Külön-külön sem, nemhogy a kettő együtt.

Munka közben két részbe már belehallgattam (nézni nem volt időm), az élettől ennyire elrugaszkodott figurákat egy ilyen közösségből 2 nap alatt üldöznének el. Aki ezt a förtelmet rendezi, még soha nem lakott senkivel sehol, csak anyuci szoknyája alatt.

Csak azokat a vidéki fiatalokat sajnálom, akiknek a szülei ezt megnézik, és azt fogják hinni, hogy tényleg ekkora az egy négyzetméterre jutó idióta faszkalap barmok száma Budapesten.
Szegény gyerekek aztán magyarázkodhatnak otthon.

beacska 2013.03.13. 11:05:20

:) tudom, hogy az a trendi, hogy szidni kell, mert intelligens ember nem néz ilyet, de én baromi jól szórakozom rajta. Kristófot alakító srác szar, és kínos a szerepe is, de Lali...! Nagyon vicces, hogy van egy ilyen ismerősöm. Ha nem tudnám, hogy ez már a németeknél egy az egyben lement (ennyit arról, hogy nincs forgatókönyv), azt hinném, az én ismerősömről írták :)))

elizon pucsnik 2013.03.13. 17:58:11

@Naaaa!:
Hát persze,hogy nincs,ezt mondom én is,csak rövidebben...:))
Azt azért nem gondolhatjuk komolyan,hogy ezek a szimpatikus fiatalok spontán építik ezt az egész...milyen "műfajt" is ?

beacska 2013.03.13. 18:03:29

@elizon pucsnik: komplett forgatókönyv van. A németeknél már másfél éve megy a sorozat. Csak ott német amatőrökkel. Gyanítom pl. Joet ott sem hívják másként. Legfeljebb Anikót. ;) Regina? tipikus német név.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.13. 19:10:30

@beacska: nekem az összes hozzászólásból az tetszett a legjobban, hogy doktor elől doktor hátul doktor Közbiztonsági Szilárd is feltűnt, ismét :) és megint jól beszólt,szabályos nyelvtani elemzést tartott,ahogy szokta.
Utána megint elpárolgott, ahogy szokta :)
Lehet, hogy senki által nem alkalmazott újságíró, vagy sokszor pályázott már hv-t írni,de sosem lett ő a befutó, és ez a bosszúja. Bárhogy is van, ő egy intézmény az indexblogokon :)
süti beállítások módosítása