Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x21

2013. március 11. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.  

Újabb hét, újabb bőr a T69-es fémvázra húzott, szilikonnal turbózott élőszövetén, ezúttal egy lila hacuka, amiből kis híján kibuggyan a mellbimbó, de Pinokkina szerencséjére az ő mellét nem Niki szabásza készítette. Ma lesz Pandora, mondja, és persze jön még a meglepetés is egy olyan játékos képében, akit a király hangos "Nee!" kiáltással köszönt majd.

Addig azért sok víz kifolyik Niki eldugult budijából még, egyelőre csak reggel van, Isaura romeltakarít odalent és megbánta, hogy nem állt be kormányellenes gerillának, vagy követte az argentin orvos példáját, és ment mártírnak egy másik országba, ahová pedig a kutya nem hívta. Jennifer genetikus segget villant, hát, ha ez a tökély, akkor én nem kérek belőle. Pókmajom az alvó Krisztiánt simogatja, mekkora kibaszás már, lehet valami szépet álmodott pedig. Niki I. Korleóne vállára nyom egy csókot, ébredj felség, vár az udvar, szó szerint.

A reggeli a szokásos faszik-csajok megosztásban folyik, Alíz kijelenti, hogy ideje lenne egy faszit behozni a villába, hogy ne kapjanak ideösszeomlást a nők. Természetesen nő jön, Szandra (hogy ne legyen egyszerű dolga Levinek), aki pultos. Magas, fekete hajú és a tengerparton sétálás közben valami indás növényre lel, ettől annyira izgalomba jön, hogy a liánok közé veti magát és vadul tekergetni kezdi a zöld csápokat önnön csöcsei köré, a fejét meg ijesztő szögben tartja hozzá, nagyon szép ez így egyben, na. Szeret bulizni, és itt is azt akar, a játék kavarós része nem érdekli. Na, belőled sem lesz udvarhölgy.

Szandra kaja közben érkezik tehát, szevasztok, mondja, mindenki lekezel vele, és basszus, mindenkinél magasabb, a király akkora mellette, mint egy kutya ülve, már ezért sem szabad sokáig bent tartani. Pókmajom közben orvosnak állhatott, mert a kamerába azt mondja, az új lány kiesett a praxisából. A király visszafogott, nyugis lánynak látja, márpedig ha ő így látja, akkor így is van. Kissé zavarja, hogy így két Szandra lett a villában, de leküzdi ezt az akadályt is, ilyen a mi királyunk, intellektusáról könyveket írnak távoli földeken. Szandra levelet hozott, nemsokára Pandora, tessen írni a kérdéseket, de olvashatóan basszameg, Kristófnak a múltkor is hat percébe telt felolvasni az egyiket. Bigfoot Kriszta mutogatja a szobákat Szandrának, rendes.

Kristóf szerint Szandra pont rosszkor érkezett, mert legalább három, de inkább négy klikk van a villában, és hullák járják be a folyosókat keserű arccal. Olyan képekkel bombáz a fotballista, amilyeneket horrorfilmesektől kaptam eddig csak. Lehet, meg kellene cserélni a Színművészeti és a felcsúti futballakadémia diákságát. Korleóne jó uralkodóként azonnal felelősséget érez Szandra iránt, jajszegíny, mi szar lehet neki a punnyadás és veszekedés földjén, ezt egy rögtönzött színielőadással is kiegészíti, a kegyencek hálás tapssal jutalmazzék a produkciót, hát hol vannak az udvari bolondok, amikor szükség lenne rájuk? A király vidámsága csak álca, a kamerába keserűen lamentál a vidámság és jókedv elvesztése miatt, csalfa volt hű esküvésed, változékony lenge kép!

Kriszta vissza akar kerülni a pikszisbe (hallod, Pókmajom?), mert eleget úszott a zavarosban, és mindezt Levinek mondogatja odafent. Pókmajom máris lekutyázza az új csajt, ebben nincs annyi, hogy hazaküldjön valakit. Kúrópartnere, Krisztián rámutat, hogy ha védettséget kap, akkor mindenképpen úgy lesz, de Pókmajom ezt egy legyintéssel elintézi, ugyan már, akkor sem, biztos úgy gondolja, Szandra beáll a T69-es mögé, vagy nem tudom, ennyire ez a nő nem volt sötét eddig. Krisztián csak erősködik, hogy de, odaáll, oszt egy lány megy, Pókmajom továbbra sem tud számolni, ez nagyon mulatságos.

A király Jenniferrel évődik, de csak úgy, mint egy aggódó báty a húgával, dugnád a Lassúbeszédűt, he? Jennifer zavarba jön, és arcát a párnába temeti, Niki rá is pirít, hogy viselkedjen már, nem a bordélyházban van, hanem a király hálókamrájában. Az egész napos punnyadás folytatódik, Levi szeretné tudni, miért nem szeretik őtet, pedig ő csak itt bulizik, és nem akar kavarni, de hát ha erre kényszerítik, akkor nincs más választása. A Pandora kérdéseitől Levi már előre fél. A reggel estébe fordul gyorsan, és jönnek a megsztájlingolt lakók egymást baszogatni a virtuális tábortűz körül, Szandrára egy világoskék zsákruhát adtak, nem áll jól neki, de ez mind lófasz Levi két apró lófarka és Gábor nagy műgonddal lazára fazonírozott feje mellett. Niki szája lefelé biggyed, mint szokott, el nem tudom képzelni, hogyan orál ez a nő.

Menten Levi kapja az első kérdést, te vagy itten Gábor kesztyűbábja? Nem így volt, én találtam ki az egészet. Nem is, közös döntés volt. Gábor nem bírja ki szó nélkül, Pókmajom sem, a király vérnyomása meg a plafonon, te itten ne ugassál, te Pókmajom, szítod itt a hangulatot, mirefel? Szétdúltad a királyságot, örülsz? Mindezt egyedül, mert az udvartartás nagyokat hallgat, senki nem áll ki a király mellett, ez egy ilyen szakma, felség, a tőrt majd közösen döfik a hátadba, meglásd. Krisztát és Jennifert is megvédi, a két csaj lapít, mint szar a fűben, a király szerint Bigfoot gusztustalan és a gyomra forog tőle, megbízhatatlan csalfa némbernek tartja.

Gábor olyan galuskásan beszél alapesetben, mint a debreceni Videó presszó törzsközönsége a tizenhatodik fél Várda után, ez megnehezíti a dolgát mindenkinek. Kristóf tökei végre leszállnak, és Gábort elküldi a picsába, nem vagyunk egy szinten, mondja, nem tudok lealacsonyodni hozzád. De, Kristóf, pontosan azt teszed, de ez most mindegy. Szandra is kérdezhetne már valamit, mit tudom én, ti kik vagytok, vagy valami hasonlót, kedvenc színetek a kék? Az ő kérdéseit nem ismerjük meg, inkább az unalmas, megszokott támék jönnek elő, Pókmajom baszlatása és Levi vegzálása van terítéken, illetve a király is kap egy kérdést, hogy gyengének érzi-e magát, elképesztő, miket meg nem engednek maguknak a pórnépek.

Gábor marónak szánt gúnnyal ekézi Jennifert, szerelmes vagyok abba a nem is olyan kerek seggébe, azért a düh, majd anyázik egy kicsit és kifigurázza a húszéves budapesti tanulót, aki szerint ezzel egy határt súrolt. És ekkor megjelenik a T69-es, a királyban vigyázzba áll a szar, na megint kit kell kigolyózni innen most rögtön, de nyugi, a kócos parókának fésült hajzuhatag alól filozofikus fejtegetés jön (rossz programot töltöttek fel?), gondoljátok át, kik vagytok és miért, mit kerestek itt, ezen a földön, vessetek számot. A monológot senki nem érti. Szandra nem kapja meg a védettséget, ez a lényeg.

Vacsi jön feszült hangulatban, amikor a kert végiben légies jelenés tűnik fel, Szent Dániel az, feje fölött glóriával, ugyanabban a szponzorpólóban, mint amiben távozott, biztos hibernálták eddig. Az öröm határtalan, a király DaniDaniDani kiáltással szökell előre, a nők sírnak, az újonnan érkezettek meg csak ülnek, hogy akkor miafasz van, ki ez a magas csávó, és miért kellene neki örülni? A királyságba visszatérő karizmatikus vallási vezér jótékony mosollyal nyugtázza a körülötte ugráló lakók sikolyait, megáldalak benneteket, meg hát, hiszen szeretlek benneteket. Teljes tehát a birodalom, helyrebillen a lelki béke, a király másik fele visszatért. Újraindul az élet, mondja, Niki meg nem tudja szavakba önteni amit érez. Kristóf sem, ezen nem csodálkozunk. Azon sokkal inkább, hogy a Lassúbeszédű Szent Dánielről álmodott esténként, csak szakálla volt, hosszú és kender.

A pápa kedvesen érdeklődik, Alíz te örülsz nekem? Oszt miért, hiszen két szót nem beszéltünk. Lesz még ilyen, például Jennifer, aki most éppen nagyon örül, pedig Szent Dani távozásakor még Norbinak mondta, hogy nincs ezzel semmi baj, sőt. Krisztának őszintén hiányzott a pápa, a szeme furcsán csillog, amikor ránéz, és átmegy agresszívba Pókmajom láttán, te meg a faszér' rágod az arcod, beszartál, mi? Itt van Dani! Neked víged! Pókmajom szerint Szent Dani megérkezése jó pillanat volt, mert nem a savanyú képét mutatja végre a társaság, hanem vigyorog mind, mint a tejbetök, ez a király fogsorát elnézve annyira ezért nem jó ötlet. Persze ettől még a vérét ontaná a pápának, mert most kezdheti előröl az ármánykodást.

Dani mindenkihez szól egy kedves szót, és saját, 85 lakosú faluját is szóba hozza, ráadásul madarakról egyelőre egy szó sem esik. Biharkeresztes egy metropolisz szerinte. Krisztián azt mondja a kamerába, hogy Dani jó fej, és nem húz egyik oldalra sem, muhaha. A király Zsömikét is felemlegeti könnycseppekkel a szemében, elhullott az ágyasom, Dani, mert a Pókmajom egy geciállat. Dani szeme villan egyet oldalra, Pókmajom napjai meg vannak számlálva. A két vezér elvonul, egyeztetnének a világ dolgairól, Niki viszont nem nyugszik és elkezdi bemószerolni Krisztát, aki egy álnok dög, ne bízz benne, Szent Dani. Ha jól emlékszem, a szakkifejezés a napraforgó erre a típusra, és meglepetésre a VV4-ben is egy sötét hajú csaj képviseli.

Este Juan buliztatja a népet, Pókmajom és Levi táncol, Gábor sündörög, a mag viszont külön vonul és véd- és dacszövetséget köt, egy mindenkiért, mindenki egyért. Brian Adams játszik csendesen a háttérben, Kristóf szerint Dani, amikor távozott, mindenkiből elvitt egy darabot, de most ismét egész embernek érzi magát, nem érdeki semmiféle probléma, mindent legyűr, ha kell, hegyeket hord el pillanatok alatt. Na, most kezd elegem lenni a faszszopásból. Levi az újcsajt táncoltatja, aranyosak. Miközben odalent a fél ház bulizik, Dani, Korleóne és Ádám Kistóf összeesküvést sző Gábor kihajítására, mindezt úgy, hogy a király vastag sugárban csobogó vizelése szolgáltatja az aláfestő zenét.

Krisztián Pókmajmot csöcsörészi és száraz baszást imitál kutyapózban, mondom, ahhoz képest, hogy saját bevallása szerint egy félórát nem bír ki a nővel, egészen lelkesnek tűnik. Niki bugyit vált és Krisztát ostorozza, miért nem mondtad el a Pandorán Levinek, hogy megbántott? Mert szorongok, mondja Bigfoot, és nagyon szimpatikus nekem Dani. Kristóf a másik szobában elárulja Daninak, hogy Bigfoot az első perctől fogva bele van esve, a pápa nyugtázza az információt, nem hiszem, hogy újdonság lett volna, de ezen felbuzdulva homoerotikus évődésbe kezd a királlyal, birkóznak az ágyon és kacagnak hozzá.

Később mindenki önfeledten iszik és szórakozik a mödanszié mellett, kivéve Krisztiánt és Pókmajmot, akik inkább dugnak egyet odafent. A király fülébe Niki sugdos folyamatosan, Kriszta egy álnok kígyó, pénzért bárkivel. A királynak továbbra is forog a gyomra Bigfoottól, pedig ha látná, amit mi, azaz Pókmajmot, ahogy Krisztiánt szereti orálisan nagyon (azaz szopja, csak a tisztánlátás kedvéért), akkor még szarabbul lenne. Az este végén az új lány oldalról villant csöcst, Kriszta meg Danit kezdi el behálózni. 

Címkék: 18+ éden hotel
387 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horee6 2011.04.12. 22:50:22

@zsj: na, az lett volna komoly szerkesztői húzás...

zsj 2011.04.12. 22:50:44

@beacska: ahhoz képest milyen jól bírta, nem? én leszédültem volna a székről! "játszottál és játszottak veled..."

bia79 2011.04.12. 22:50:45

Levinek nagyon jól állt a zsűrielnök szerep, bár eddig sem volt semmi bajom vele, de egyre szimpatikusabb!:)

Gábor hogy nézett ki már megint a zsűrizésnél?:))

Kriszta, Levi, Gábor, Kristóf maradjon, a többiekért nem hullatnék könnyeket.

répakörte 2011.04.12. 22:50:56

@kisha1: Felőlem lehet bármilyen csavar, csak Gabi és Kriszta ne essen ki. De legfőképp Gabi ne! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 22:51:01

Még a reggelinél vagy a párválasztón megkaphatja a "nyereményt". :)

horee6 2011.04.12. 22:52:08

@beacska: Ádámék sokkal egységesebbek, úgyhogy most erősebbek sokkal

répakörte 2011.04.12. 22:52:13

@bia79: Kábé én is így vagyok vele.

Jah, Gabit már megint elstylistolták :D Azok a hüle fejfedők, jáááj. De még így is messze a legjobb ffi bent (számomra).

kisha1 2011.04.12. 22:53:47

@répakörte: így is van, Gabi maradjon + Levi.

Ljubica 2011.04.12. 22:53:53

@will:

Én pedig egy olyan énektanárt szeretnék feladatnak (mondjuk, legyen Carlos, a Bogotai Filharmonikusoktól, pl. Isaura kiterjedt rokonságából) amilyen a Rayman "Raving Rabbids" játékban van: hamis hang/maflás.
Ismeri valaki?

Azzal is megelégszem, ha innentől nem énekelnek. Eddig is mindig fájt.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 22:58:20

Már csak pár óra és olvashatjuk Sixx újabb fergeteges írását, epedve várom!

1 bárány.. 2 bárány.. Gábor göndör feje.. izé.. 4 bárány... szép álmokat! :)

zsj 2011.04.12. 22:58:40

@Ljubica: Azért becsületükre legyen mondva: mindenki hamis volt. Semmi széthúzás. A refrén...anyám!

beacska 2011.04.12. 23:02:31

@horee6: nincs "konfliktushelyzet" tehát, alapban nem stabilabbak, mert amíg az egyik nem nem kerül előnyben, mindketten ugyanolyan "stabilak"

Ljubica 2011.04.12. 23:02:31

@zsj:
hibátlanul, mindenki és gyakorlatilag minden hang. :)

Kivétel 2011.04.12. 23:11:12

@zsj: hamis volt, hát hamis volt:))) feladat az feladat, énekelni én se tudok, megértem őket:)

GL-581 g 2011.04.12. 23:16:20

Az öfiben volt valami? Aliz ugye marad? :D:D:D

horee6 2011.04.12. 23:16:38

@beacska: nem kell konfliktushelyzet, Ádám, Kristóf, Döni fixen egymás mellett vannak, Csálécsöcs és popsi is tuti. Döninek megfogják Krisztát, pont. Ezt a hatost alap szabályok szerint nem lehet megbontani, csak valami védettséggel, vagy hirtelen halállal. Ha nemnyúlnak hozzájuk a szerkesztők, egy jó darabig együtt maradnak, és szórják ki a zsizsiket. Másik oldalon ad-hoc mennek a dolgok, úgyhogy tuti onnan lesz kieső, ha nincs valami csavar.

Ha meg most nincs konfliktus, akkor lesz a kiválasztásig.

Ljubica 2011.04.12. 23:17:12

Ma fedeztem fel először, hogy ez a Kristóf édes. Lehet, hogy birka és hogy csak a következő évezredben fejez majd be egy háromtagú összetett mondatot, sőt, de az eccerűagyú kis Jennihez most nagyon kedves volt, ahogy játszottak. Lebirkózta az ágyról, de rögtön el is kapta. Tuti, hogy van lánytestvére.

bia79 2011.04.12. 23:17:15

@répakörte: lassan alakul itt egy Gábor fan club... :)) épp most, amikor lehet, hogy ki fog esni :\

szerintem vegyük rá Benyeszkét, hogy titokban küldjön nekünk fotókat a főnökéről, ha már egyszer úgyis utálja ;DD

*jinx* 2011.04.12. 23:17:53

@bia79: Hajrá Levi!!!!! :)))

És az milyen, h mikor a Don felsorolta kik számítanak neki kifelejtette(?) a Lassúbeszédűt?

Mancika72 2011.04.12. 23:24:24

Ma mindenki nagyon aranyos volt. Levi, mint zsűrielnök, Kristóf, mint szólógitáros. Kár, hogy nem Jennny nyert.

Tanát Úr 2011.04.12. 23:26:01

@kisha1: Niki a legjobb a csapatban!

Ljubica 2011.04.12. 23:26:10

Pókmajom-Szandrának pedig az itt bent a problémája, hogy csak egyetlenegy taktikája van és ráadásul még akkor is makacsul ragaszkodik hozzá, amikor már egyértelműen nem működik.
Spartaaaaa... "Így hát ki is haltak..."

Tanát Úr 2011.04.12. 23:28:48

@kisha1: Miért,kishal,neked ki tetszik?Csak nem a Pókmonkey?

répakörte 2011.04.12. 23:29:32

@bia79: Fúúú, kardomba dőlök, ha kiesik... Abban bízok, hogy Levivel kitalálnak valamit, és Krisztián megy. Érte nem lenne kár.

Jaja, Benyeszke, kérlek, küld képet a főnökről! Nem adjuk tovább! Csak a Gabi-fanoknak! :D

Tanát Úr 2011.04.12. 23:31:51

@Gliese 581 g: Mondjátok már meg a tuttit !
Ki tetszik nektek?

Stroncium 2011.04.12. 23:32:06

a don télleg ratyi, látszott már rég
úgy tűnik, pisti nem jön már vissza, úgyhogy kell nekem egy új favorit.
levi, vagy gábor?
gábor, vagy levi?
csajok közül alíz, kriszta, szandra

na jó, alíz, mert olyan különc, és gábor, mert olyan fasza gyerek

horee6 2011.04.12. 23:33:52

@Tanát Úr: Szerintem Niki egy ostobenkó műnő. Kriszta viszont csinos is és értelmesnek is tűnik. Alíz is aranyos-kedves, bár nem ő a legszebb bent. Szerintem.

Tanát Úr 2011.04.12. 23:43:36

@horee6: Lehet,hogy műnő,de akkor is a legdekoratívabb!
Feláldoznék egy centit a farkamból,ha egyszer megkaphatnám egy hétre!
Kriszta inkább érdekes,mint jó nő...
Alíz meg aranyos,de van rajta baj bőven...

bia79 2011.04.12. 23:47:08

@Stroncium: üdv a klubban!;)

@répakörte: nekem ma úgy tűnt, Levi Krisztiánt is próbálja bevonni a tervbe, amit kitalált, márpedig az semmi jót nem jelent... tényleg őt kellene kirakniuk :\
de várjuk ki a végét, mert vagy valaki védettséget kap és kétfordulós lesz a párválasztó, vagy tudja fene, mi fog itt történni... nem biztos, hogy bárki megfelelő stratégiával tud készülni egy 12 fős párválasztóra... a szerkesztők bármit kitalálhatnak, ami borít mindent.

horee6 2011.04.12. 23:48:28

@Tanát Úr: érdekes, én dekoratívnak sem tartom. Mellesleg egy szép nő is kefélhet szarul, és egy átlagos meg eszetlen jól, úgyhogy egy centit látatlanba odadobni elég nagy zsákbamacska :)
Nálam abból, amit látok a bentiek közül Kriszta a favorit.

répakörte 2011.04.12. 23:48:33

Annyira szubjektív, hogy kinek melyik lány/fiú jön be. Felesleges ezen vitatkozni, úgysem fogtok egy nevezőre jutni.

Tanát Úr 2011.04.12. 23:52:08

@bia79: Abszolút igaz,minden és mindenki a szerkesztők kezében van!
Semmit nem engednek csak úgy véletlenül megtörténni,csak azt nem tudom,hogy a forgatás idején miből próbáltak következtetni arra,hogy majd mikor lejátsszák a műsort,az milyen hatással lesz a nézőkre,ki lesz a kedvenc,stb...
Mert azt biztos nem volt nehéz kitalálni,hogy a Pókmajom közútálatnak örvend majd,de pl.mit gondoltak néhány perememberről?
Kár egyébként,hogy ilyen durván avatkoznak be !

horee6 2011.04.12. 23:53:23

@répakörte: nem vitatkozunk, beszélgetünk.
meg ízlésről tényleg felesleges.

Tanát Úr 2011.04.12. 23:53:43

@horee6: Sosem fogunk nőn összeveszni,te,meg én...Mehetünk bulizni együtt szerintem...

répakörte 2011.04.12. 23:57:12

@bia79: Bizony, semmit nem lehet előre eltervezni... Most nagyon aggódom Gabiért. Ha kiesik, nagyon-nagyon-nagyon mérges leszek. A többi pasi számomra nemgyerebe. Krisztián meg egy ****. Annyira lenézi a nőket, hogy az már kiveri nálam a biztosítékot.
Levit bírom, Dani kitérdekel, Ádám maradjon, Kristóf meg olyan semleges.

Persze, elnézegetem én Kristóf és Jenny bontakozó szerelmét, de na, ha már kép is van, akkor inkább a Gabit. És amúgy is, azt leszámítva, hogy a külsőre megy a lelkem, nagyon tetszik a személyisége. Bírom az ilyen fazonokat. ----> tehát, aki hasonlít hozzá, lehet nálam jelentkezni! :DDD

Tanát Úr 2011.04.12. 23:58:28

@répakörte: Valóban ez nem vita!
Horee6 normális beszélgetőpartner.
Amúgy sajnos engem más is erősen befolyásol,szeretem a nagy kannákat...
Persze vannak határok,a félnapos szőke sztriptíztáncosnő(Pókmonkey barinője)azért nem kéne,remélem,Horee6 ezért büszke is vagy rám...

répakörte 2011.04.12. 23:59:26

@horee6: @Tanát Úr: Örülök, h nem vitáztok!
Amúgy: női szemmel Kriszta a legszebb meg a legokosabb is. Őt elfogadnám jóbarátnak (öribari :D).

Tanát Úr 2011.04.13. 00:04:27

@répakörte: Kriszta inkább barátnőnek való!
Valóban értelmes,női viszonylatban elég toleráns is(mondjuk női viszonylatban toleránsnak lenni nem olyan nehéz...),tényleg nagyon aranyos,de nem jó nő,inkább emlékeztet egy kislányra!
A jó nő az a Niki!Az egy centis felajánlást még mindig tartom!

horee6 2011.04.13. 00:04:53

@Tanát Úr: Tiéd a szőkék, én viszem a barnákat :)

Tanát Úr 2011.04.13. 00:07:36

@répakörte: Sőt lehet,hogy sokan megbotránkoznak,de a műsor legjobb 3 nőjében nálam még a Madam és az Xlábú manöken is bent van!

Tanát Úr 2011.04.13. 00:09:30

@horee6: Megdumáltál!
Jó üzletet csináltam...
Lehetnek enyémek a vörik is?

Tanát Úr 2011.04.13. 00:10:07

@horee6: Akkor Pókmonkey is a tiéd!!!

horee6 2011.04.13. 00:12:13

@Tanát Úr: határeset, azokon inkább osztozzunk

répakörte 2011.04.13. 00:15:17

@Tanát Úr: Basszus, akkor nekem nem lenne esélyem nálatok ;)

A fene se érti a pasikat :D

Tanát Úr 2011.04.13. 00:17:02

@répakörte: Drága,mondanál néhány szót magadról?
Miből gondolod,hogy nincs esélyed?
És mire nincs esélyed nálunk szerinted?

Tanát Úr 2011.04.13. 00:18:24

@horee6: Hallod?!
Répakörte se nem barna,se nem szőke,se nem vörös...
Akkor milyen?
Úristen!!!

horee6 2011.04.13. 00:18:45

Pókmajom kinézetre szódával elmegy, de irritálóan agresszív.Meg egy cimborám ismeri Tatabányáról, szerinte egy ordas k...a. Itt sem várt sokat azzal, hogy ráhúzza magát egy kóbor faszra, nekem ez annyira nem gyere be.

répakörte 2011.04.13. 00:20:44

@Tanát Úr: :DDD
Abból, hogy se nagy mell, se modell-alkat. :)
Mondjuk, nem is szeretnék Niki lenni, csak max olyan vékony, mint Pókmonkey.

De nektek sincs nálam, hacsak nem hajaztok Gabira :PPP

horee6 2011.04.13. 00:22:06

@répakörte: Fekete vagy? Az nálam oké. Vagy pink a hajad, esetleg kopasz vagy?

Veder1 2011.04.13. 00:22:49

Hogy tetszhet annyi embernek az a kiéltfejű, az alkoholizmustól beszélni sem tudó Gábor?! 25 éves, na persze, min. 35, de kinéz negyvennek...

Az viszont szép lesz, ha Nikike kiejti a Dont :D Bár kicsi rá az esély, tudja, hogy a haverjai kicsinálnák.

horee6 2011.04.13. 00:23:46

@répakörte: Szőkésbarna, akkor közös halmaz.
Tanát Úr ezt hogy oldjuk meg?

Tanát Úr 2011.04.13. 00:25:38

@horee6: Ne mond már,hogy szódával elmegy!
Mindene rossz és taszító!
A lábai rosszak,a mellei kicsik,formátlan,kappanhájas,a feje meg egy dráma(szegény,remélem,nem olvassa),habár bántani nem akarom,mindenki úgy néz ki,ahogy örököli...
Az meg amúgy elég gagyi,mikor lepukkant,elhízott hímek ülnek a tv előtt,nézik a világszépe-választást és az összes nőt széjjelcikizik sörözés közben!

Tanát Úr 2011.04.13. 00:30:42

@horee6: A nagymellűek az enyémek,a 80 milliliter alatti inplantátumosok a tieid!
Vagy őssz vazze!!!Ja nem,most bírja,hogy szőkésbarna.Az abszolút rendben van...
De gyanúm,hogy nem hasonlítunk Gabira...

répakörte 2011.04.13. 00:30:53

@Vödör: Én nem látom kiélt fejűnek, csak mély vonásokkal rendelkezik. És szerintem nem azért beszél úgy, ahogy, hanem azért, mert a nyálelválasztása gyorsabb, mint másoknak. Galuskás, de erről nem tehet. - Mellesleg: ha meg már kiélte magát, annál jobb, legalább nem kódorog el mindenhova! :)

Tanát Úr 2011.04.13. 00:33:48

@répakörte: Minden férfi kódorog!
Aki nem kódorog,az már nem férfi!
Vagy,mert nem kell már a csajoknak,vagy,mert már neki nem kell a csajozás...
Mindegyik változat kellemetlen...

répakörte 2011.04.13. 00:33:53

@Tanát Úr: A fenébe, biztos nem hasonlítotok? Pedig már kezdtem remélni :D

Veder1 2011.04.13. 00:34:36

ok, nem akartalak megbántani, csak annyira meglepő volt számomra, hogy nem tudtam befogni a lepcses pofámat :D

répakörte 2011.04.13. 00:35:07

@Tanát Úr: Ebben azért nem hiszek. Bár, ha a tapasztalataimat nézem... ja nem, akkor is 2:1 a nem-kódorgók javára!

Tanát Úr 2011.04.13. 00:36:05

@répakörte: Drága!
Ilyen frizu csak egy van !
Meg kell alkudjunk mindhármunknak,csak akkor lesz valami!
Horee6!Te még kódorogsz?

horee6 2011.04.13. 00:36:07

@Tanát Úr: ha csak egy képet látnék a Pókmajomról, akkor dugnám-gomb. Nálam rendben vannak a kis mellek, és bejönnek a viszonylag vékony csajok. Lábait nem is néztem. Viszont amint megszólalna messziről elkerülném.

Soha nem nézek szépségkirálynő választást. Sör csak haverokkal krimóban. :)

répakörte 2011.04.13. 00:38:34

@Vödör: Semmi gond, ízlések és pofonok! Én szeretem a mély vonások-nagy orr-vastag száj kombót, te nem. :)

Tanát Úr 2011.04.13. 00:39:50

@répakörte: 3-ból nem lehet statisztikát csinálni,túl kicsi a korreláció!
Na ne mond már,hogy 3 embered volt csak!Egyéjszakásokkal,vagy nélkül számolod?

horee6 2011.04.13. 00:40:27

@répakörte: én tuti nem hasonlítok. barna vagyok és bár sportolok nem vagyok kigyúrva.

Tényleg nem minden faszi kódorog, ha van egy tuti otthon, akkor szerintem nem érdemes minden kósza puncit levadászni.

répakörte 2011.04.13. 00:40:50

@Tanát Úr: A frizu lehet más, azt megengedem :D Hosszú, rövid, szőke, barna, lehet választani!

horee6 2011.04.13. 00:43:58

@Tanát Úr: hm, van egy fuck-buddy, az a megegyezés, ha bejön valami komoly, akkor könnyes búcsút veszünk. :)

Tanát Úr 2011.04.13. 00:45:38

@horee6: Öcsém,veled tényleg nem egyezünk!
Ha a farkam meglátná a Pókmonkeyt,ijedtében elbújna a házába,bőrdíszmű lenne belőle,napokig nem tudnám előcsalogatni még pisilni se,engem meg szellemileg visszavetne 10-15 évvel!
Krisztián meg egy Isten,a farka előtt díszlépésben masíroznék el oda-vissza,mert egy jó nőt könnyű magadévá tenni,az a legény,aki napokig dugja a Pókmajmot !!!

horee6 2011.04.13. 00:46:51

@répakörte: akkor elvesztettem a fonalat, mik a kritériumok?

répakörte 2011.04.13. 00:49:55

@Tanát Úr: Nem 3 volt, de csak ennyit számolok, mert ezek voltak tartósak. Tinédzser korom kósza együtt járásait nem számolom!

@horee6: Na, a kigyúrt test nekem aztán nem lényeg. Sose volt kigyúrt pasim, csak olyan normális testűek voltak. Meg hát, én sem vagyok egy sportos leányzó...

Tanát Úr 2011.04.13. 00:54:11

Na,akkor egyezzetek meg,magatokra hagylak benneteket!
Megyek aludni,csőváz!
Jó volt veletek!

répakörte 2011.04.13. 00:55:59

@horee6: Mély vonások-nagy orr-vastag száj, borosta/kecskeszakáll/sima tökmindegy, és nézz ki úgy, mintha 35 lennél :DDD

Jah, és kezeld egyenrangú félként a nőket!

Csak ennyi! :)

répakörte 2011.04.13. 00:57:12

@Tanát Úr: Ilyen könnyen lemondasz rólam? :(

De amúgy: jó éjt neked! vagy csőváz!

horee6 2011.04.13. 00:58:20

@répakörte: nálam is 3 volt a komoly, mondjuk ők évekig kibírtak...

Sportos-nemsportos egy dolog, szép arc, és intelligencia, szerintem

horee6 2011.04.13. 01:00:53

@répakörte: na, nekem kölyökképem van, még akkor is, ha borostám/szakállam van. Majdnem mindig 8-10 évvel fiatalabbnak néznek a csajok. Egyenrangú fél, ez oké. ha kell én is mosogatok, de ő is tudjon kereket cserélni :)

répakörte 2011.04.13. 01:03:08

@horee6: Jaja, intelligencia mindenképp. Anélkül... Minimum a saját szintem, okosabb lehet, csak butább nem.
Aztán meg, hogy kinek ki a szép/jóképű, csak ízlés kérdése.

Tanát Úr 2011.04.13. 01:04:12

@répakörte: Majd még ezt a lemondást átbeszéljük!
Jottzakát!

répakörte 2011.04.13. 01:07:13

@horee6: Az egyenrangúságot nem így értettem. (bár, ha valaki egyszer végre megmutatná, szívesen megtanulnám a kerékcserét)
Bánjon egyenrangúként velem, ne kezeljen le. Mondjuk, én nem is vagyok Jenny-féle, akivel ezt meg lehet(ne) tenni.
A teendőket meg el kell osztani - pl az fix, hogy én nem porszívózok senkire, mosogatni, mosni viszont szívesen.

répakörte 2011.04.13. 01:08:06

@Tanát Úr: Mertem remélni :DDD
Jó éjt!

horee6 2011.04.13. 01:14:43

@répakörte: én a porszívózás-mosogatás-vasalás (ingeim)háromszögben vagyok hatékony :)

Az egyenrangúság alap dolog, de az is kell hozza, hogy nagyjából egy színvonalon mozogjon a két játékos. voltam együtt egy darabig egy olyan lánnyal, akinek kb minden második krimit el kellett magyaráznom. A haverok fogták a fejüket, szerintem aranyos volt. Egy darabig.

répakörte 2011.04.13. 01:22:28

@horee6: Persze, ezért írtam, hogy min egy szint. Nekem is volt olyan párom, akinek a Háború és béke nem mondott semmit, vagy a Markos-Nádas párostól ismert Diótörőről tényleg nem Csajkovszkij jutott eszébe. Egy ideig van közös téma, de hamar elfogy. Én engedtem, jó, nem gond, de a barátomnak így sem volt jó, nem tetszett neki, hogy okosabb vagyok. Szét is mentünk hamar.
AZért az nagyon fárasztó, ha nem ért egy sima krimit... mit kezdene akkor pl. az Eredettel vagy a Berlin felett az éggel (jó, nem krimik, de ha már egy krimi is meghaladja a képességeit...)

Tapasztalatnak jó ez is :)

répakörte 2011.04.13. 01:27:49

OFF
Basszus, a Chelsea kikapott. Franc.

horee6 2011.04.13. 01:32:36

@répakörte: jó lehet, nem sima krimik voltak, de én csípem az elvontabb filmeket,azok neki nem jöttek be. Én meg megnéztem vele minden primkó romantikus-vicces halivudi cuccost. azon én aludtam el.
Volt még egy jó tulajdonsága, szonyat féltékeny volt. Na az volt az igazán vicces/bosszantó.
Most az offon kívül offoltál?
mert mi itten aztán szétoffoltunk mindent :)

GL-581 g 2011.04.13. 01:34:48

@beacska: Nagyon köszönöm az infókat! :)

@Tanát Úr:
Szóval a kérdés, hogy ki tetszik?
Nálam ugyebár ezt nem túl nehéz kitalálni (Go Aliz, go, GO-GO-GOOO!!! :D), úgyhogy inkább leírom totál szubjektív véleményemet a lányokról. :D

Kriszta: Szép, de nőként nem feltétlenül jön be, viszont nagyokat tudnánk együtt bulizni, és szerintem nagyon jó haverok, akár barátok lennénk irl. Tipikus jó fej havercsajnak tűnik, akivel hülyülni és mélyen beszélgetni egyaránt lehet.

Niki: Nőként egyáltalán nem jön be a Minyonmellű Díva. Kissé közönséges és nem is kimondottan szép szvsz, ám vannak jó észrevételei és van véleménye, tehát butának őt pont nem nevezném (a "kétéves agya" ellenére). Helyezkedni is jól tud. Irl szerintem tudnánk együtt nagyokat bulizni, jókat tudnánk röhögni, és némi taktikai célzatú "mélyebb" beszélgetés is lehetne, pl. nő- vagy pasiszerzés céljából (neki ez, nekem az, ugye), de semmi komolyabb szellemi kapcsolat.

Zsömike (így utólag): Én sajnáltam, hogy elment. Szép lány volt, s emellett aranyos, a fogaival. :) Szimpi volt az első perctől, és nem szemétkedett igazán senkivel. Pont ezért lesz jobb "ágyas" Nikiből, aki keményen tud áskálódni és intrikázni. Zsömike kissé naiv, de szeretetreméltó, és szerintem nagyon jól el lehetne vele lenni.

Szandra: Alpári, közönséges, nem tudok mit kezdeni vele. Az ilyen lányok mindig is taszítottak, Aliz szavaival élve: "én az életben ilyenekkel nem találkozom, csak a YouTube-on és a Maunika Show-ban".

Jenny: Oltani jó lehet. Egy ideig. Aztán csak idegesítő. Annyira jellegtelen szegény csaj, hogy nem érdemel több szót. Belső értékeket eddig olyannyira nem csillantott, hogy a külső értékeit képtelen vagyok meglátni (genetikai segg, na köszönjük). Talán idővel kinyílik a szeme, és jó fej ember lesz, de egyelőre nagyon durván kézivezérelt szegény.

Szandi: A mait még nem láttam, nem sokat tudok mondani róla. A viselkedése rokonszenves, az arca szép, bár nem a zsánerem. Kedves lánynak tűnt elsőre.

Aliz: Egyszer már a harmadik-negyedik hogyvolt környékén leírtam, mit gondolok róla, azóta az csak erősödött. Tipikusan ilyen lányokat keresek az életben.
Szeretem, ha egy lány szép és jó az alakja - emellett viszont fontos számomra, hogy legyen kedves, aranyos, tudjon édesen mosolyogni, és legyen szellemes. És ami a LEGfontosabb: nálam alapkövetelmény, hogy a lány legyen okosabb, mint a telefonja.
Neki én nagyon drukkolok, amennyit eddig lapátolt és átszenvedett az ottlétért (ő lett volna ugye a legelső kieső), megérdemelne egy végjátékot.

A coming outom végére értünk, ladies and gentlemen, thank you very much, good night! :D

horee6 2011.04.13. 01:41:07

@Gliese 581 g: ez tetszett, sokban egyezik a véleményünk, kivétel Niki és Kriszta. Niki nekem ellenszenves az egyszerűségével és az intrikáival. Kriszta meg egyértelmű favorit a bentiek közül.

répakörte 2011.04.13. 01:45:37

@horee6: Én is az elvontabbakat szeretem, legyen az bármilyen stílusú. Kivéve: Fűrész sorozat és Szex és NY.
A nyálas/romantikus filmektől hülyét kapok. Az idegesít bennük a legjobban, hogy olyan hamis az egész. Mintha minden csak happy enddel végződhetne... Nulla tartalom.

Mondj pár filmcímet, kérlek, mostanában nem töltögettem.

Jah, igaz, offon belüli off :)

répakörte 2011.04.13. 01:50:16

@horee6: Női szemmel, férfiakhoz vonzódva, ugyanez a véleményem. És örülök, hogy Ti, pasik így látjátok (többnyire). Megnyugtató!

répakörte 2011.04.13. 01:51:03

@Gliese 581 g: @horee6:
Emlékszem, mikor Niki 2 évesnek nevezte az agyát, de mégis mi ez? Hogy értette?

horee6 2011.04.13. 02:11:55

@répakörte: Filmek: Éjszaka a Földön, Szellemkutya, meg általában Jim Jarmush filmjei. Dogma Lars von Triertől, Memento Christopher Nolantól, Kutyaszorítóban Tarantinotól, Közönséges Bűnözők, Azonosság, Visszafordíthatatlan, Leone westernjei, Dersz Uzala Kurosawatól, Hold Sam Rockwellel.

Az Eredet, meg a Berlin fölött az ég nekem is tetszett.

Egy időben rákattantam Kuroszawa szamuráj filmjeire. Japánul, angol felirattal szobatársaim hülyének néztek :)

Kommersz, de imádom a Gladiátort, a Keresztapát, a Remény rabjait, a Szemtől szembent.

horee6 2011.04.13. 02:19:04

@horee6: dogma-filmek Lars von Triertől, és a Dogma c film Kevin Smithtől

répakörte 2011.04.13. 02:25:53

@horee6: Sokat nem láttam még közülük, sajnos. De ami késik, ugye...
Lars von Triert nagyon bírom, a Dogma is rohadtjó. Pont most jön ki egy új filmje, ha jól tom.

NA, az komoly, japán film angol felirattal... Ennyire elvetemült vagy? :D

Keresztapa alap!
Kedvenceim: A nagy kékség, Félelem és reszketés LV-ban, Ösztön, Magnólia, Krisztus utolsó megkísértése, Mechanikus narancs, Leon, a profi, Donnie Darko, A szarvasvadász, Az ígéret, Száll a kakukk fészkére, Táncos a sötétben, Apám nevében, stb. Elég vegyes. Nem tom, ezek kommerszek-e vagy sem.

De az biztos, hogy amint megint szabadítok fel helyet a winyómon, válogatok a felsorolásodból! Van, amelyik cím alapján rémlik, lehet, láttam is nem egyet, csak nem ugrik be (pl Azonosságot tuti láttam) :D

répakörte 2011.04.13. 02:33:01

@horee6: Vágom. :)

Sajna a Birodalom sorozatot nem láttam végig, mert mikor pl 2003-ban adta valamelyik közszolgálati, pont egyetemre kezdtem járni, ami korai lefekvés/korai keléssel járt, a sorozat pedig késő este volt... Azóta sem töltöttem le sehonnan, én marha.

horee6 2011.04.13. 02:36:35

@répakörte: Nagy kékség tervben
Félelem és reszketés, Krisztus utolsó... Mechanikus Narancs, Leon a profi Donnie Darko, A szarvasvadász, Táncos a sötétben megvoltak, tetszettek. Ösztön, Száll a kakukk nem jött be, Apám nevében, Ígéret nem ismerős.

Azonosság: 10 ember összefut valami elhagyott motelben, vihar-villámlás, aztán elkezdenek fogyni. Ray Liotta van benne, azt hiszem.

horee6 2011.04.13. 02:45:42

@répakörte: nem hiszem, hogy különösen elvetemült lennék, vannak korszakaim, amikor egy témában mindent megnézek,ami a kezembe kerül. Volt western- kémek/ellenkémek- (Bourne trilógia király), szamuráj- sci-fi- maffiakorszakom. Most épp semmi nincs. Natgeo, Spektrum, meg Discovery, nem is értem, hogy lettem Éden-függő, eddig egy valóságsót nem néztem, de ez bejön.

répakörte 2011.04.13. 02:50:09

@horee6: Ray Liottát vágom. Aki a Defoe-s Kísérletben is volt.
Akkor már a filmet is vágom. Csak nem nagyon rémlik (valami fegyenc is van a képben, aztán kiderül, h a főszereplő skizó? jól emlékszem? vagy nem?)

A nagy kékségnél szebb film nincs a világon. Talán ez az a film, ami a legrégebben a kedvenc.

Magnóliát meg egyszerűen lehetetlenség megszerezni :(

horee6 2011.04.13. 02:58:55

@répakörte: jól emlékszel
el sem tudom képzelni, mi lehet olyan szép egy búvárosfilmben,de majd meglátom.
Ami Neked a Nagy Kékség, nekem a remény rabjai. Embernek maradnia legrosszabb helyzetben cinikusan figyelni a többieket, férfibarátság...

Elálmosodtam, eltolom a bicajt. jó éjt!

horee6 2011.04.13. 03:00:24

Magnóliát dvd-n a port-on ezerért adják

répakörte 2011.04.13. 03:03:47

@horee6: Ezerért? Komoly? Már annyi letöltő-oldalon kerestem, és sehol nem volt. Húúúúú, nagyon-nagyon köszi, hogy szóltál!!!! Meg is rendelem! Örök hála!

Már én sem vagyok teljesen ébren, látszik a sok szóismétlésből!

Jó éjszakát, köszi a beszélgetést!

búvárosfilm :DDD
süti beállítások módosítása