Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x21

2013. március 11. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.  

Újabb hét, újabb bőr a T69-es fémvázra húzott, szilikonnal turbózott élőszövetén, ezúttal egy lila hacuka, amiből kis híján kibuggyan a mellbimbó, de Pinokkina szerencséjére az ő mellét nem Niki szabásza készítette. Ma lesz Pandora, mondja, és persze jön még a meglepetés is egy olyan játékos képében, akit a király hangos "Nee!" kiáltással köszönt majd.

Addig azért sok víz kifolyik Niki eldugult budijából még, egyelőre csak reggel van, Isaura romeltakarít odalent és megbánta, hogy nem állt be kormányellenes gerillának, vagy követte az argentin orvos példáját, és ment mártírnak egy másik országba, ahová pedig a kutya nem hívta. Jennifer genetikus segget villant, hát, ha ez a tökély, akkor én nem kérek belőle. Pókmajom az alvó Krisztiánt simogatja, mekkora kibaszás már, lehet valami szépet álmodott pedig. Niki I. Korleóne vállára nyom egy csókot, ébredj felség, vár az udvar, szó szerint.

A reggeli a szokásos faszik-csajok megosztásban folyik, Alíz kijelenti, hogy ideje lenne egy faszit behozni a villába, hogy ne kapjanak ideösszeomlást a nők. Természetesen nő jön, Szandra (hogy ne legyen egyszerű dolga Levinek), aki pultos. Magas, fekete hajú és a tengerparton sétálás közben valami indás növényre lel, ettől annyira izgalomba jön, hogy a liánok közé veti magát és vadul tekergetni kezdi a zöld csápokat önnön csöcsei köré, a fejét meg ijesztő szögben tartja hozzá, nagyon szép ez így egyben, na. Szeret bulizni, és itt is azt akar, a játék kavarós része nem érdekli. Na, belőled sem lesz udvarhölgy.

Szandra kaja közben érkezik tehát, szevasztok, mondja, mindenki lekezel vele, és basszus, mindenkinél magasabb, a király akkora mellette, mint egy kutya ülve, már ezért sem szabad sokáig bent tartani. Pókmajom közben orvosnak állhatott, mert a kamerába azt mondja, az új lány kiesett a praxisából. A király visszafogott, nyugis lánynak látja, márpedig ha ő így látja, akkor így is van. Kissé zavarja, hogy így két Szandra lett a villában, de leküzdi ezt az akadályt is, ilyen a mi királyunk, intellektusáról könyveket írnak távoli földeken. Szandra levelet hozott, nemsokára Pandora, tessen írni a kérdéseket, de olvashatóan basszameg, Kristófnak a múltkor is hat percébe telt felolvasni az egyiket. Bigfoot Kriszta mutogatja a szobákat Szandrának, rendes.

Kristóf szerint Szandra pont rosszkor érkezett, mert legalább három, de inkább négy klikk van a villában, és hullák járják be a folyosókat keserű arccal. Olyan képekkel bombáz a fotballista, amilyeneket horrorfilmesektől kaptam eddig csak. Lehet, meg kellene cserélni a Színművészeti és a felcsúti futballakadémia diákságát. Korleóne jó uralkodóként azonnal felelősséget érez Szandra iránt, jajszegíny, mi szar lehet neki a punnyadás és veszekedés földjén, ezt egy rögtönzött színielőadással is kiegészíti, a kegyencek hálás tapssal jutalmazzék a produkciót, hát hol vannak az udvari bolondok, amikor szükség lenne rájuk? A király vidámsága csak álca, a kamerába keserűen lamentál a vidámság és jókedv elvesztése miatt, csalfa volt hű esküvésed, változékony lenge kép!

Kriszta vissza akar kerülni a pikszisbe (hallod, Pókmajom?), mert eleget úszott a zavarosban, és mindezt Levinek mondogatja odafent. Pókmajom máris lekutyázza az új csajt, ebben nincs annyi, hogy hazaküldjön valakit. Kúrópartnere, Krisztián rámutat, hogy ha védettséget kap, akkor mindenképpen úgy lesz, de Pókmajom ezt egy legyintéssel elintézi, ugyan már, akkor sem, biztos úgy gondolja, Szandra beáll a T69-es mögé, vagy nem tudom, ennyire ez a nő nem volt sötét eddig. Krisztián csak erősködik, hogy de, odaáll, oszt egy lány megy, Pókmajom továbbra sem tud számolni, ez nagyon mulatságos.

A király Jenniferrel évődik, de csak úgy, mint egy aggódó báty a húgával, dugnád a Lassúbeszédűt, he? Jennifer zavarba jön, és arcát a párnába temeti, Niki rá is pirít, hogy viselkedjen már, nem a bordélyházban van, hanem a király hálókamrájában. Az egész napos punnyadás folytatódik, Levi szeretné tudni, miért nem szeretik őtet, pedig ő csak itt bulizik, és nem akar kavarni, de hát ha erre kényszerítik, akkor nincs más választása. A Pandora kérdéseitől Levi már előre fél. A reggel estébe fordul gyorsan, és jönnek a megsztájlingolt lakók egymást baszogatni a virtuális tábortűz körül, Szandrára egy világoskék zsákruhát adtak, nem áll jól neki, de ez mind lófasz Levi két apró lófarka és Gábor nagy műgonddal lazára fazonírozott feje mellett. Niki szája lefelé biggyed, mint szokott, el nem tudom képzelni, hogyan orál ez a nő.

Menten Levi kapja az első kérdést, te vagy itten Gábor kesztyűbábja? Nem így volt, én találtam ki az egészet. Nem is, közös döntés volt. Gábor nem bírja ki szó nélkül, Pókmajom sem, a király vérnyomása meg a plafonon, te itten ne ugassál, te Pókmajom, szítod itt a hangulatot, mirefel? Szétdúltad a királyságot, örülsz? Mindezt egyedül, mert az udvartartás nagyokat hallgat, senki nem áll ki a király mellett, ez egy ilyen szakma, felség, a tőrt majd közösen döfik a hátadba, meglásd. Krisztát és Jennifert is megvédi, a két csaj lapít, mint szar a fűben, a király szerint Bigfoot gusztustalan és a gyomra forog tőle, megbízhatatlan csalfa némbernek tartja.

Gábor olyan galuskásan beszél alapesetben, mint a debreceni Videó presszó törzsközönsége a tizenhatodik fél Várda után, ez megnehezíti a dolgát mindenkinek. Kristóf tökei végre leszállnak, és Gábort elküldi a picsába, nem vagyunk egy szinten, mondja, nem tudok lealacsonyodni hozzád. De, Kristóf, pontosan azt teszed, de ez most mindegy. Szandra is kérdezhetne már valamit, mit tudom én, ti kik vagytok, vagy valami hasonlót, kedvenc színetek a kék? Az ő kérdéseit nem ismerjük meg, inkább az unalmas, megszokott támék jönnek elő, Pókmajom baszlatása és Levi vegzálása van terítéken, illetve a király is kap egy kérdést, hogy gyengének érzi-e magát, elképesztő, miket meg nem engednek maguknak a pórnépek.

Gábor marónak szánt gúnnyal ekézi Jennifert, szerelmes vagyok abba a nem is olyan kerek seggébe, azért a düh, majd anyázik egy kicsit és kifigurázza a húszéves budapesti tanulót, aki szerint ezzel egy határt súrolt. És ekkor megjelenik a T69-es, a királyban vigyázzba áll a szar, na megint kit kell kigolyózni innen most rögtön, de nyugi, a kócos parókának fésült hajzuhatag alól filozofikus fejtegetés jön (rossz programot töltöttek fel?), gondoljátok át, kik vagytok és miért, mit kerestek itt, ezen a földön, vessetek számot. A monológot senki nem érti. Szandra nem kapja meg a védettséget, ez a lényeg.

Vacsi jön feszült hangulatban, amikor a kert végiben légies jelenés tűnik fel, Szent Dániel az, feje fölött glóriával, ugyanabban a szponzorpólóban, mint amiben távozott, biztos hibernálták eddig. Az öröm határtalan, a király DaniDaniDani kiáltással szökell előre, a nők sírnak, az újonnan érkezettek meg csak ülnek, hogy akkor miafasz van, ki ez a magas csávó, és miért kellene neki örülni? A királyságba visszatérő karizmatikus vallási vezér jótékony mosollyal nyugtázza a körülötte ugráló lakók sikolyait, megáldalak benneteket, meg hát, hiszen szeretlek benneteket. Teljes tehát a birodalom, helyrebillen a lelki béke, a király másik fele visszatért. Újraindul az élet, mondja, Niki meg nem tudja szavakba önteni amit érez. Kristóf sem, ezen nem csodálkozunk. Azon sokkal inkább, hogy a Lassúbeszédű Szent Dánielről álmodott esténként, csak szakálla volt, hosszú és kender.

A pápa kedvesen érdeklődik, Alíz te örülsz nekem? Oszt miért, hiszen két szót nem beszéltünk. Lesz még ilyen, például Jennifer, aki most éppen nagyon örül, pedig Szent Dani távozásakor még Norbinak mondta, hogy nincs ezzel semmi baj, sőt. Krisztának őszintén hiányzott a pápa, a szeme furcsán csillog, amikor ránéz, és átmegy agresszívba Pókmajom láttán, te meg a faszér' rágod az arcod, beszartál, mi? Itt van Dani! Neked víged! Pókmajom szerint Szent Dani megérkezése jó pillanat volt, mert nem a savanyú képét mutatja végre a társaság, hanem vigyorog mind, mint a tejbetök, ez a király fogsorát elnézve annyira ezért nem jó ötlet. Persze ettől még a vérét ontaná a pápának, mert most kezdheti előröl az ármánykodást.

Dani mindenkihez szól egy kedves szót, és saját, 85 lakosú faluját is szóba hozza, ráadásul madarakról egyelőre egy szó sem esik. Biharkeresztes egy metropolisz szerinte. Krisztián azt mondja a kamerába, hogy Dani jó fej, és nem húz egyik oldalra sem, muhaha. A király Zsömikét is felemlegeti könnycseppekkel a szemében, elhullott az ágyasom, Dani, mert a Pókmajom egy geciállat. Dani szeme villan egyet oldalra, Pókmajom napjai meg vannak számlálva. A két vezér elvonul, egyeztetnének a világ dolgairól, Niki viszont nem nyugszik és elkezdi bemószerolni Krisztát, aki egy álnok dög, ne bízz benne, Szent Dani. Ha jól emlékszem, a szakkifejezés a napraforgó erre a típusra, és meglepetésre a VV4-ben is egy sötét hajú csaj képviseli.

Este Juan buliztatja a népet, Pókmajom és Levi táncol, Gábor sündörög, a mag viszont külön vonul és véd- és dacszövetséget köt, egy mindenkiért, mindenki egyért. Brian Adams játszik csendesen a háttérben, Kristóf szerint Dani, amikor távozott, mindenkiből elvitt egy darabot, de most ismét egész embernek érzi magát, nem érdeki semmiféle probléma, mindent legyűr, ha kell, hegyeket hord el pillanatok alatt. Na, most kezd elegem lenni a faszszopásból. Levi az újcsajt táncoltatja, aranyosak. Miközben odalent a fél ház bulizik, Dani, Korleóne és Ádám Kistóf összeesküvést sző Gábor kihajítására, mindezt úgy, hogy a király vastag sugárban csobogó vizelése szolgáltatja az aláfestő zenét.

Krisztián Pókmajmot csöcsörészi és száraz baszást imitál kutyapózban, mondom, ahhoz képest, hogy saját bevallása szerint egy félórát nem bír ki a nővel, egészen lelkesnek tűnik. Niki bugyit vált és Krisztát ostorozza, miért nem mondtad el a Pandorán Levinek, hogy megbántott? Mert szorongok, mondja Bigfoot, és nagyon szimpatikus nekem Dani. Kristóf a másik szobában elárulja Daninak, hogy Bigfoot az első perctől fogva bele van esve, a pápa nyugtázza az információt, nem hiszem, hogy újdonság lett volna, de ezen felbuzdulva homoerotikus évődésbe kezd a királlyal, birkóznak az ágyon és kacagnak hozzá.

Később mindenki önfeledten iszik és szórakozik a mödanszié mellett, kivéve Krisztiánt és Pókmajmot, akik inkább dugnak egyet odafent. A király fülébe Niki sugdos folyamatosan, Kriszta egy álnok kígyó, pénzért bárkivel. A királynak továbbra is forog a gyomra Bigfoottól, pedig ha látná, amit mi, azaz Pókmajmot, ahogy Krisztiánt szereti orálisan nagyon (azaz szopja, csak a tisztánlátás kedvéért), akkor még szarabbul lenne. Az este végén az új lány oldalról villant csöcst, Kriszta meg Danit kezdi el behálózni. 

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

etikette 2011.04.12. 06:59:57

kicsit belealudtam a végébe (megint) szóval köszi az öf-t sixx :D
Dani megnézte rendesen a tájat mikor bejött?

kanalasgém 2011.04.12. 07:02:14

kristóf fentről jövő beszédével nálam lassan, de biztosan elérte az idegesítő kategóriát.
gábor azért tényleg bunkón vallotta meg "szerelmét" jennynek.

nagy kérdés: ki esik még csütörtök előtt, mert nem hiszem, hogy jönne még egy ember, így pedig megvannak a párok. védettség,pandora megint vagy valami új?

Ditti82 2011.04.12. 07:12:44

"Dani, Korleóne és Ádám összeesküvést sző" Khm... :)

Dr Keynes 2011.04.12. 07:13:30

@etikette: Egészen eddig azt nézte, mert ezek szerint nem talált ki a reptérre, a szerkesztők meg megszánták, és visszaengedték, hogy ne bóklásszon a vadonban.

Dr Keynes 2011.04.12. 07:16:14

Amúgy azokkal szemben nem fair kicsit a játék, akik kaptak egy napot aztán viszlát. Kicsit sajnálom ezeket a szerencsétleneket.

Dani ellenben ha jól emlékszem sokáig volt bent, nem is értem igazán mi értelme visszahozni. Azon túl, hogy ezek szerint újra lesz homoerotika.

Kivlov 2011.04.12. 07:18:13

tipli esélyes emberek: szandra, aliz, gábor, krisz, levi
:D

etikette 2011.04.12. 07:24:51

@Dr Keynes: ez mindent megmagyaráz... :D
gondolod hogy a kiesők egy napot maradnak csak? lehet hogy kiesés után átmennek egy 3*-ba és ott töltenek el pár napot? mint a dzsungelesben...ott sem küldték azonnal haza őket hanem még maradhattak pár napot. ki tudja miért :S

beacska 2011.04.12. 07:26:56

@Dr Keynes: Dani nem volt bent egy hetet sem. A másodiknak bejövő Tündi rakta ki a Pandórán.

beacska 2011.04.12. 07:43:01

valljuk be, Horváth Éva ruhája legalább egy számmal kisebb. Vagy időközben hízott meg, vagy nem is volt ott, amikor berakták a bőröndbe.

Flankerr 2011.04.12. 07:44:54

Én úgy csinálnám a szerkesztők helyében, hogy először valamelyik fiú, vagy lány védettséget kapna, bejelentve, és a másik nem választ. Tehát pl. Danit kiszedjük, hozzá nem lehet állni, és a csajok választanak. - 1 csaj.
Csütörtökre pedig egy lány kapna "választási jogot" (feladat vagy bármi alapján), de olyan titkosat hogy csak ő tudná, nem "jelentenék" be. Vagyis bárki mellé állnának be a fiúk ketten. ő döntené el, ki menjen haza.
Na ez így mókás lenne..:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 07:50:01

@beacska: egy hetet bent volt, az első héten csak az a szőke csaj volt akit ki is vágtak.

beacska 2011.04.12. 08:04:45

@Benyeszke: ja. én az ő napjaikat számolgattam (4+2,5), nem a mienket, de igazad van, legyen 1 hét kereken ;D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 08:09:17

Azért jó, hogy a Dani visszajött. Remélem Gábor hazamegy minél előbb. Amennyire idegesítő J affektálása annyira idegesítő ez a csávó úgy ahogy van.

Na az a vizelés, hát komolyan. Egyrészt úgy tudtam nők járnak együtt vécére, de ők legalább nem mennek be egyszerre a helyiségbe, másrészt meg mikrofon van a vécékagylóban?

Szerintem az új csajnak nem sok esélye van hacsak nem kezd el nyalni valakinek sürgősen.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 08:13:40

@kanalasgém: :-) Az milyen volt már amikor Kristóf örült Daninak?! Hogy tudna ez az ember vészhelyzetben segítséget hívni? Beletelik egy évbe amíg elmondja mi van.

Ettől függetlenül a szívem csücske :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.12. 08:15:45

A Video Presszó csillagos ötös! És még mindig működik!!!

Lotyó Bridzsida 2011.04.12. 08:22:18

"önnön csöcsei köré"...:D zseniális!:)))

*azta* 2011.04.12. 08:44:33

"Niki szája lefelé biggyed, mint szokott, el nem tudom képzelni, hogyan orál ez a nő."

nem tudom miért kell piszkálni a birodalmi rohamosztagosok ősanyját...

;)
kompozitsisak.co.cc/modules/media/gallery/v21_01.jpg

Thorwald 2011.04.12. 08:50:17

@Benyeszke: ooo a wc meg a mikroport:D
Ács tanarur jut eszembe Gyorbol a SZIFrol:D
Egyszer kiment az oreg ket matekeloadas kozott a wcre, a mikroportot meg a nyakaban hagyta bekapcsolva. Volt ott csobogas es a vegen egy "ahhh.." is :D

Bar Kochba 2011.04.12. 08:57:40

Krisztián Pókmajomhoz az ágyban: "Nahát, te egy igazi vadorzó vagy!" - na ezen már sírtam...

Eruka 2011.04.12. 09:06:21

sixx, ez most hatalmas volt! Mindig jó szokott lenni, de ez kimagasló :)

ami felmerült bennem: mi a baja a Donnak Krisztával? vagy ő hiperszenzitív, vagy én maradtam ki valamiből...

Illetve nagyon reménykedek benne, hogy Danit nem CSAK beküldték, hanem tényleg lesz valami csavar a dologban.
Valaki már emlegette, hogy Danival azt kellene, hogy ott folytatja, ahol abbahagyta, tehát Nikivel...Ami persze senkinek nem tetszene, mert Ms Csálécsöcs a Dont akarja, a Don a biztosat, Dani meg Krisztát... de mindenesetre megkavarná a most biztosnak tűnő párokat.

ÚjSzandit meg nem féltem, ugyanis mindenki nagyon jól fogadta, Krisztián meg kifejezetten tetszését fejezte ki (hogyaszondja, olyan babaarca van).

Szal, ha Dani miatt 1 fiú távozik a párválasztóig, és megint a jányok lesznek többen, akkor sztem lassan megsiratjuk Pókmajmot....

Lotyó Bridzsida 2011.04.12. 09:11:19

@Eruka:

Donnak mindenkivel baja van, aki nem úgy táncol minden pillanatban, ahogy ő fügyül.:))

De hogy ez a Danigyerek miért is jöhetett vissza és akkor ezt így hogy???
Most Pitta is visszajöhet bármikor???:))
Vagy Nikol?

Éden Robi 2011.04.12. 09:25:13

A Don királyságában még nem zajlott le a szekularizáció - állam és egyház még kéz a kézben... :)

beacska 2011.04.12. 09:25:42

@Eruka: azért én még nem búcsúztatnám a RégiSzandrát. Kell vmi a 18+-okba is (bár tegnap este váratlan látványban volt része a fiamnak-nem különösen örültem neki....)

egyenes labirintus 2011.04.12. 09:26:16

Nem hinném, hogy a szerkesztők hátsó szándék nélkül, pusztán kedvességből és a hangulat javítása érdekében zavarták vissza SaintDanielt. Vagy nem mutattak meg mindent az első napjából vagy még ő sem tudja mely eretnekeket kell inkvizíció elé vinnie.

Lotyó Bridzsida 2011.04.12. 09:28:24

@Bar Kochba:

Én meg a Brian Adams-en sírtam, there is all for one, and one for all...:D:D:D

Ja, majd a végén kíváncsi leszek, mikor mindenki felfogja, hogy itt nagyzsozsó a tét, nem a barátszerzés, milyen egy mindenkiért lesz...:D

beacska 2011.04.12. 09:31:51

@Lotyó Bridzsida: azért abban igazat kell adnom nekik, hogy ha sok időt akar eltölteni vhol az ember, akkor inkább olyanokkal, akik bírják a búráját, mint olyan fancsali fintorgókkal, mint a Szandra.
Levi mondjuk mindegy ilyen szempontból, de Gábor ne csodálkozzon, ha kiutálják, ki akarja ezt hallgatni???

gorkmc 2011.04.12. 09:33:49

Az lenne a nagy csavar, ha Dani bent maradásának ára az lenne, hogy valakinek önként távoznia kell. Nyilván a királyságból menne valaki. Na ekkor már joggal lehetne csesztetni Levit és Gábort az egyéni érdek kontra csoport érdek témával. Egyébként a nyereményt 1 ember kapja, nem? A szövetségek egy idő után fel fognak bomlani emiatt.

Frank Morgan 2011.04.12. 09:41:50

Én is arra tippelek, hogy vkinek önként fel kell ajánlania a távozását Dani maradásáért. Ha Ádám teszi, akkor Dani nem sokáig lesz bennt..

Atok 2011.04.12. 09:44:11

Kivancsi voltam mar erre a Dani gyerekre, olyan ahitattal beszeltetek rola itt a hozzaszolasokban, haaat.....

Kásenka 2011.04.12. 09:46:13

Sziasztok!

Szerintem azokat fogják sorban visszaengedni, akik nem párválasztó ceremónián, hanem valamilyen más, aljas okból távoztak.

zsj 2011.04.12. 09:49:24

Krisztának főhet a feje itthon, ahogy visszanézi a részeket.

A jelenlegi állás szerint már értékes heteket tölt azzal, hogy mindenképpen oda akar tartozni, ahova nem fog sose.

Az udvartartás lényege az agyatlanság, a király már az elején levette, hogy Kriszta nem tartozik ebbe a kategóriába, ergo kiszámíthatatlan.

Felesleges energia, rossz nézni... Inkább használná azt az okos kis fejecskéjét, és építene saját stratégiát!

De mindegy már. Csak nem esik ki... de azért jó lett volna látni Krisztát elemében.

Pipkó 2011.04.12. 09:51:51

Valaki már írta e helyütt kommentben, hogy volt már rá példa a skandinávoknál; szóval szerintem az lenne a legtisztább és egyben legváratlanabb itt is, ha Évike megmondaná José-nak vagy Isaurának, hogy bökjön egyet; aki a legellenszenvesebb volt a helyi erőknek az mehet a levesbe:)

Na ez ellen taktikázzon a sok okostojás:))

Bár ennek a húzásnak a játék egy későbbi szakaszában lenne majd inkább helye;)

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.12. 09:53:09

@gorkmc: Én is csavart vizionálok, de önkéntességet nem, nem vállaná senki!

Sztem jó megoldás lenne a szerkik részéről a következő: Ha Danit bent akarjátok tarani, bent kell tartani az új Szandrát is, és ők nem lehetnek egy pár!

Párválasztó megint kettő lenne, volt már ilyen.

1st lemegy a lányokkal, mert a lány jött be előbb, addig Dani árnéykolhatja T69-et a hőségben.
Nincs védettség, ha a lány kiesik, mehetnek mindketten haza.

De igazából ez túl soká tartana, és már hét közben ki szoktak szórni valakit. Gumi szabályokkal nem kunszt! :-)

zsj 2011.04.12. 09:54:10

@egyenes labirintus: A szerkesztők ezzel a húzással olyan egyértelmű jelzést küldtek, hogy ha ők tehetnék (márpegid igen), kit engednének nyerni, hogy az ellentábor helyében kezdenék csomagolni. Ha ez így megy tovább, jó uncsi lesz ez a "verseny". Vagy van második helyezés is?

Pipkó 2011.04.12. 10:00:15

@zsj:

Ja, a második helyezett beköltözhet egy hónapra a VV Villába Alekosszal.
Ha kibírja röhögés nélkül, akkor kap egy saját műsort a Viasat-on.

Frank Morgan 2011.04.12. 10:00:55

Ami még priceless moment volt, de a cikkben nem volt benne:
Levi: - Gyere Szandra megtanítalak Salsázni..
Szandra (hátrafordulva Krisztiánhoz): - A Dile Que No-t már vették?

:DDDD

Titus_sb 2011.04.12. 10:06:35

Hú én imádom ezt a müsort!
A kimagasló technikai kivitelezés (beéget képek, agyonra tekert szinek, és kontraszt, hogy amerikásnak tessen..) Nevetséges. Mindig felhördülök egy-egy világosabb kép láttán...

A T69-es meg ugy hangsúlyozza a súgógépet, mint Microsoft Sam.

Szóval priceless. Ilyetakarok még.

fairytale 2011.04.12. 10:07:29

Egy hete még Niki és Kriszta a facebookon biztosították egymást határtalan szeretetükről, imádatukról, és a másik hiányának fájdalmától szenvedtek. Kíváncsi vagyok, ezután az epizód után mi a helyzet.

tucka 2011.04.12. 10:11:24

Szerintem nagyon jól kezdte Gábor Jenni ekézését, csak bediszkult a végére, ami mindenkivel megesik.
Kristóf csak egy focista, nem lehet mást várni tőle. Akkora szünetek tart a szavak közt, hogy rohadtul idegesítő.
Mint aki a szótárt lapozza közben.

@fairytale: felvételről megy, már vége a játéknak, facebook ide vagy oda.

mertcsak 2011.04.12. 10:23:21

tegnapi resz eleg unalmasra sikeredett

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 10:25:35

Gyerekek, én nem értem. Manapság, ha valaki betölti a második X-et, azonnal kötelező nekiállnia idegesítően affektálva vinnyognia? Nincs 5 napja, hogy csérogtam Jenny idegtépő kommunikációs formája miatt, erre beküldenek egy újabb 20 éves csajt, aki DETTO úgy nyifog, mint előbbi hőgyemény.
Nem éértem. Most hogy visszagondolok, ennyi idős koromban meg se fordult a fejemben ilyen abnormális hangon beszélni. Barátaimnak szintúgy. Mondjuk, agyon is vágtam volna magamat, ha hallom magam így, annyira kibírhatatlan.

Évike hajára meg igazán odafigyelhettek volna, mert a Pandorán teljesen olyan volt, mint aki frissen mászott ki a tengerből és a nap épp csak megszárogatta volna a sörényét. Gubancos, összetapadt, felül napszítta -vagy lenőtt a festés... á gáz volt úgy ahogy volt. Gratula Marky Mark aka a stylist.

Kriszta vicceseket fog pofára esni Danival. Hapsikámat tutira azért rakták be, hogy Ádámka ne akarjon elkezdeni nyaralni. (mondjuk a Maffia Daninak címzett álszent nyígásától rendesen lefejeltem a padlót)

Azt mondjuk nem értem, hogy mi volt ez az "új csaj nem ilyen Szandra-típusú" elszólás. Szandra most már tuti azért van bent, hogy legyen szex, és van is. Bizonyos szempontból csessze meg, de szimpatikusabb ez a hozzáállás, mint a Niki-fajta "lefittyed a szám és meg se cibálnám, de feszt Korleone inge alatt van a kezem" c. viselkedés. Ha kell nekik és jólesik, csinálják, azt kész. Legalább ők nem fognak a hormonoktól megőrülve örjöngeni. Bár azért elsőre nem célszerű megítélni a másik erejét, meg ostobán fenyegetőzni, a nagy büdös semmivel a hátad mögött. Az életben is irtózatos nagy bukták szoktak ebből keletkezni.

Azt meg mondjuk nem értem, ki fog kiesni. Mert ha jól láttam, így pont ki van egyenlítve a létszám. Meg úgy alapból. Hogy az istennek lesz ennek vége? Hisz a Kolumbiába repülésre hajlandó egyedek száma kishazánkban végtelen. Hát ha még leviszik a korhatárt.

név_mindegy 2011.04.12. 10:25:37

Éljen a Videó presszó! Shiltont az Édenbe!

átlátó 2011.04.12. 10:28:36

Nagyon kemeny dolgok ezek mind.

beacska 2011.04.12. 10:31:41

jaaaa, azt vettétek, hogy a végén Danink az ÚjSzandrával aludt egy ágyban? A szingliben? Hát a mosókonyhát nem érte meg kinyittatni???

fairytale 2011.04.12. 10:31:43

@tucka:
Ha nem felvételről menne, akkor nem tudnának kommunikálni a facebookon! Köszönöm, tudom. Viszont azt ők sem látták eddig, mit mondtak mások a hátuk mögött. És gondolom, nem is árulták el egymásnak közben, hogy egyébként leálnokdögöztelek! Szóval sok dologgal csak most szembesülnek, és ez lehet kínos.

bohumil stejskal 2011.04.12. 10:31:51

Nabasszus, itt vagyok egy 11 csillagos hotelben, és NINCS VIASAT!!! (csak jacuzzi, de abban legalább büntetlenül finghat az ember, és olyan meg ahogy nézem, a kolumbiai hasziendán nyomorgó nyálgépeknek nincs...) :)
Szóval lemaradtam Szent Dániel, a próféta visszatéréséről, ami igazi vallási katarzis lehetett, meghatározó élmény a megváltó minden gyermekének. Elég büdös lehet az a szponzorpóló, ha még mindig az volt rajta. (nyilván azért barna, mer azon nem látszik annyira a retek) :)

Szomorú vagyok, hogy mégsem a Zámbó Árpy ment be, de túl nagy harc lett volna érte a csajok között. :D

Az új Szandrának kéne valami rendes név, mert így keveri csak az ember a Pókmakival. Legyen mondjuk Sándor, ez addig megteszi, amíg a Fábri S. be nem megy.

Amíg a koreaigrafikus (gy.k. koreográfus) Krisztián dugja a Pókmajmot, mint a lopott biciklit, szerintem biztosabb a helyük, mint a T69-esnek. A döntést én is Juanra vagy Isaurára bíznám, bár azok legszívesebben az egész bagázst bebasznák valami bogotai nyomorbörtönbe, ahol a srácokból egy hét alatt kisköcsög Juanita lenne, a csajok meg valami dagadt drogos szenyórának lesznek a prostijai. :)

Ja, a kép alapján bártender Gábor úgy néz ki, mint egy túlkoros nyálas buzi az SP-koncert első sorából. Priceless. Én is így fogom viselni a sérót ezentúl. És még ma kilövetem a fülem. Mindkettőt. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 10:36:35

Ja, tegnap Criminal Minds-...izé -val néztem szinkronban (Tim Curry RULZ!!!) de azon berosáltam, ahogy Gábor ekézte Jenny-t, és senkinek, szó szerint, SENKINEK nem esett le, mi is folyik itt. Kár, hogy tücsökciripelést nem vágtak be az élelmes szerkesztők.

ga_zsi 2011.04.12. 10:40:09

Továbbra sem tartom fairnak Dani visszaküldését. senki visszaküldése nem lenne az a többi kiesettel szemben.Meg a benti másik táborral szemben sem. Arról nem beszélve. hogy a vámpírfogú Ádám meg főleg nem érdemelte meg, hogy erősítsék. ha erre van szüksége, és nem tud magából és a benti haverjaiból erőt és jókedvet meríteni ássa el magát jó mélyre a homokba.Az jó lenne, ha Dani helyett valakinek önként kellene távozni, mert erre senki nem vállalkozna, így mehetne is vissza. Csak vámpírfogútól vagy lassúbeszédtől várhatná el max, mástól nem.
De mint tudjuk, minden valóságshow részrehajló, ez is, most pl.vámpírfogú oldalára, de jó keményen.

Lotyó Bridzsida 2011.04.12. 10:43:27

Egyébként ennek a danigyerkenek a szeme se áll jól, csak szólok.
Mitől ekkora király ez itten, hogy még a király is homoerotikázik vele (csajokat bezzeg bottal se nyúlkálja)?:))))

egyenes labirintus 2011.04.12. 10:45:29

@ga_zsi: Miért kéne önként távoznia valakinek?És ki az a hülye aki ezt megtenné? Senki. Ettől azért kreatívabb szokott lenni a szerkesztőgárda... És nem kell beszarni, eddig sem a fair játékról szólt itt a történet, valami csavar most is lesz benne...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 10:46:06

@Flankerr: Ez tetszik!

@Lotyó Bridzsida: Pittát vissza az Édenbe! Hiányoznak a nyírségi aranyköpései! :DDD

@Pipkó: LOL wazze! És ha rövid időn belül kikészíti Aleket, akkor a Viasat megválasztja reklámarcnak? :D

@bohumil stejskal: Te jársz SP-koncertre? Neki vannak koncertjei?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 10:49:02

Királyunk roppantmód emlékeztet engem Kasza Tibire. Csak figyeljétek meg, mikor interjúzik. Szája teljesen olyan, és ettől roppant hasonló mód formálja a szavakat, csak épp nem olyan affektálóan hangsúlyozva, mint az a díszmadár. Pfejj!

Eruka 2011.04.12. 10:52:40

@beacska: hát ők a 2 szingli (ez így elég vicces... :D), szóval hol aludtak volna?

lesz itt még csavar ebben (remélem!)

moncsi007 2011.04.12. 10:55:23

Nagyon jó a blog :D

Csak azt nem értem, hogy miért gondoljátok azt, hogy Gábor radiátor??
Jennyke úgy szánalmas ahogy van, tanuló persze, ha jól emlékszem fodrász tanuló. Két értelmes, összefüggő mondat még nem hagyta el a pici száját :S Szégyeníti itt a fodrászokat :S
Megérdemelte azt, amit kapott Gábortól.
Nekem legalábbis nagyon tetszett a tegnap esti szerelmi vallomás :D
Szent Dani visszatérését pedig nem értem :S

ga_zsi 2011.04.12. 11:00:28

@egyenes labirintus: Már előttem többen írták ezt a variációt, csak erre reagáltam, nem saját "kútfej".
A csavarban én is reménykedem, de attól már erősített vámpírfogún, mert egy este is több a semminél.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 11:00:47

@moncsi007: Nekem a női ösztön súgta a melegséget. Persze, az a 80% nem 100, így lehet, hogy mea maxima culpa lesz a dologból.

Jenny, meg szégyellje magát, ha fodrásztanuló létére ilyenek a kommunikációs képességei. Más se megy egy szalonban, még a legutolsó lakótelepi kis lukban is, mint a folyamatos tereferélés, kb. mindenről. És nem a vendégek a kezdeményezők!

*jinx* 2011.04.12. 11:03:22

Mikor Ádám + Dani üdvözölte egymást, akkor nem a Brokeback Mountain zenéje ment? :P

standy5 2011.04.12. 11:05:12

@Eruka: Dani annyira nem szeretné Krisztát, ha jól vettem ki inkább Kriszta van Danira pusztulva...de félek, hogy Daninál zárt ajtókra találna mindenki...aki nő...? :D:D

moncsi007 2011.04.12. 11:06:42

@neccharisnyás útonálló:

Nekem is a női ösztönöm súg a nem melegségről :D Elég rendesen sajnos :D :D

Igazából én Jennytől nem várnám el a kommunikációt. Olyan irritáló hangja van, hogy jájjj.. Mosson, vágjon, szárítson csendben oszt jó van :D :P

Eruka 2011.04.12. 11:07:30

@neccharisnyás útonálló: furcsállnám, hiszen Kasza Tibinek épp fordítva hendikepes a fogsora - neki bulldogharapása van, és ezért sztem teljesen máshogy beszédhibás. de aztán lehet, majd ráfókuszálok (a füleimmel :D)

Eruka 2011.04.12. 11:11:53

@standy5: Dani kerek perec azt mondta a Donnak és hű Kalózának, hogy neki csakis Kriszta jöhet szóba párként ebben a játékban (gondolom ebben a szituban), és erre világosította fel Kristóf, hogy Krisztának Dani a keresztje.
Ennek fényében és az esti beszélgetés után (legalábbis oda vágták be) mondta Dani, hogy nem akarja Krisztát bántani - de nem valószínű, hogy csak emiatt vetné el ezt a variációt.

Nevem Earl 2011.04.12. 11:14:31

Sixx, te egy állat vagy. :) Ma reggel is hangosan röhögtem fel olykor, a főnököm feddő pillantásaitól kísérve.

Azt hittem, Dani maga Krisztus lesz, de a pápa sem rossz (pedig Korleónétól happolta el a pozíciót).

Eruka 2011.04.12. 11:18:06

@standy5: jah, és kizárt dolognak tartom, hogy Dani meleg! egyszerűen nem érdeklik ezek a lányok. amin mondjuk nem csodálkozom. Ő azért nem Levi... :D

Mondjuk azon a dumán meghaltam, hogy:
Dani: -Aliz, te sírsz, örülsz nekem?
Aliz: - Igen!
Dani: - az jó, mert 2 mondatot nem beszéltünk eddig....
Szal nem hülye gyerek ez a Dani! Remélem megkavarja (megkavartatják vele) a szart! És valahogy azon csattan majd az ustor, akik eddig rebegteg a Barna Radagastért (hu.wikipedia.org/wiki/Radagast)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 11:28:29

@Eruka: Jó, lehet csak az alsó ajka+ bő nyállal, csukott szájjal beszéd miatt vizionálom hogy a kis törpemaffizó hajaz a "zeneguru"-ra.

@moncsi007: Nemtom, hogy az ilyen Jenny, Lassúnyelvű, ÚjSzandi emberkéket miért nem lehet felirattal nézni. Nuku hang, csak felirat. Tököljön vele a vágó, hogy kibogarássza, mit is akarnak mondani.

A hatodik érzékem tévedéseire meg nem hiába vezettem be a Második esély c. játékot. Gyanúsan nem az elvárt viselkedést hozó egyedeknél újra végigkövetem mit hogyan csinál, mert valszeg bejátszik a 20-as hibaszázalék.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 11:30:58

@Eruka: Nem szeretek ennyire általánosítani, és a szereplők korcsoportjaiban még nem is szokott ennyire nyilvánvaló lenni, de basszus! Irdatlanul érződik az a 7 év különbség Dani és a legidősebb egyedek mentalitásában. És szerintem Korleone érzi is ezt. Vagy legalábbis ezt látom bele a viselkedésébe.

egyenes labirintus 2011.04.12. 11:34:35

@ga_zsi: Jaja, értem én... Ki a vámpírfogú? DonKing?

standy5 2011.04.12. 11:36:13

@Eruka: Rendben, Te tudod, már fáj is nekem, hogy számra vettem Szent Dani nevét és langyinak tituláltam :D persze élvez, hogy mindenki körülötte ugrál majd kíváncsi vagyok én is mi lesz a szerepe

ga_zsi 2011.04.12. 11:39:50

@egyenes labirintus: Igen. Hát nem olyan a két szemfoga? Alig fér el a szájában.

moncsi007 2011.04.12. 11:40:20

@neccharisnyás útonálló: :D :D
Támogatnám az ötletet :D :D

Bár bevallom őszintén Gábor beszéde "alá" is elférne néha egy kis felirat :D
De a teste kárpótol minden meg nem értett szóért ;)

20%-os hibaszázalék :D :D
Nem hinném amúgy, hogy radiátorokat ide engednének :D Bár nagy csavar lenne az biztos :D :D

egyenes labirintus 2011.04.12. 11:40:31

@neccharisnyás útonálló: "@Lotyó Bridzsida: Pittát vissza az Édenbe! Hiányoznak a nyírségi aranyköpései! :DDD"
Neszivass, hogy hiányzik... csóri Pitta olyan sötét volt mint vakond fosszórója... :D

Eruka 2011.04.12. 11:40:55

@standy5: távol álljon tőlem, hogy támadtalak volna! :) ha úgy érezted, bocs. csak sztem nem langyi, de aztán lehet :) és sztem nem szent, csak kicsit okosabb, vagy legalábbis többet élt a többieknél :)

egyenes labirintus 2011.04.12. 11:46:05

@ga_zsi: Jahogyúgy...hát lehet,hogy kócos a fogsora, mindenesetre messze a legnagyobb koponya a lakótelepen.

standy5 2011.04.12. 11:48:52

@Eruka: NP! remélem igazad van, és tényleg nem meleg mert azt nem szeretném nézni :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 11:51:53

@egyenes labirintus: Kijafrászt érdekel az intellektusa? Most komolyan! Ha értelmes lényekkel akarok társalogni, becsámpázok az Akadémiára, és megszólítom az egyik ottani széktulajdonost. Én csak a roppantmód egyszerű, kétlábbal a földön beköpésein akarok mulatni. Mert jók!

@moncsi007: Nincsenek szabályok! Ne tessék már ennyire Niki szintjét hozni prűdségben, hogy csak a hetero kapcsolatokat bírod elviselni. BTW nem lehet, hogy Nikike szájacskája is felfelé ficcenne egy kiadós kufírcterápia hatására?

És megint, MI AZ A ZSÜLIKE-GOMB???
Hülyén fogok meghalni, wazze, ha nem segítetek. Hát kell ez nektek? Halálom után visszajövök, és idegnyomorba fogok cseszegetni mindenkit. >)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 11:54:00

@bohumil stejskal: Mehetek téged sáros pocsolyába dugott szivarcsutkával hajigálni téged? :)))

ga_zsi 2011.04.12. 11:54:48

@egyenes labirintus: Én nem szeretem az iyen tipusú embereket, akik mindenkinek meg akarják mondani, hogy mit tegyenek.
DE azt elismerem, hogy okos, átlátja a helyzetet. kristóf szimpatikusabb picit, bár ő meg olyan kis mulya. Hagyja magát vezetni és még csak észre sem veszi.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 11:57:24

@Kásenka: szerintem több ilyen nem lesz, mert egy csavar csak egyszer játszik, különben kiszámíthatóvá válna a játék

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 11:57:57

@*jinx*: én mondtam tegnap hogy ez tiszta olyan fíling volt

ga_zsi 2011.04.12. 11:58:51

@egyenes labirintus: Nem szeretem az ilyen embereket, akik meg akarják mindenkinek mondani hogy mit csináljon. DE attól még elismerem, hogy jól méri fel a helyzetet, okos. Kristóf kicsit szimpibb, bár ő meg kis mulya,úgy táncol. ahogy vámpírfogú fütyül, és még csak észre sem veszi.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 11:59:40

@moncsi007: ne már, hogy Gábor jó pasi. Ne már! :-/ Bár mondjuk mindenkinek joga van azt imádni akit akar. De akkor is. :D

ga_zsi 2011.04.12. 11:59:48

bocsi, kétszer írtam le, de először olyan volt, mintha eltűnt volna. JÓ ÉTVÁGYAT MINDENKINEK!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 12:01:20

Csak nekem tűnik úgy hogy Kriszta egyre csúnyább és csúnyább lesz? Tegnap tűnt fel ahogy beszélt a kamerába

horee6 2011.04.12. 12:04:05

Mi a francért indult be ez a "gyűlöljük Krisztát" akció? Szerintem pont ő az, aki eddig senkit nem baszogatott. Vagy pont ez nem tetszik a Klánnak? Ő a legnormálisabb csaj bent. A csálécsöcsű Niki meg olyan idegesítő az állandó konspirálásával, hogy szívlapát! Azt hiszi ő valami kibaszott Mata Hari?

Abban azért van valami bájos, amikor a félhülye focista azt mondja a másiknak, hogy nem vagyunk egy szinten, öreg. Priceless.

Ha Szendöni is bennmarad, akkor megint kurva erős lesz a Klán, a három faszi lerendez mindent. Lehet, hogy egymást is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 12:05:05

@Benyeszke: Levi meg irdatlanul nőies. A bemutatkozó fotómontázson a bal oldali kép, a copfos képen is a vonásai.... á, berzenkedek tőle piszkosul.

bohumil stejskal 2011.04.12. 12:12:32

@neccharisnyás útonálló:
gyere.
gyere.
-1 gyere.
:D

tényleg, SP-nek is ott lenne a helye, jókat dumcsizhatna a nyálgép srácokkal a csajokról...ja, hülyeségeket beszélek, még soha nem volt nője! (mint ahogy a srácok többségének sem bent) :)

g_a_bee 2011.04.12. 12:18:02

Légyszi, segítsetek, kétségek közt gyötrődöm!!! :P
Ugyanis Szt. Dani távozása előtt nem láttam a műsort és nem olvastam hv-t. Akkor most visszatért a régi király, I. Szt. Dániel vagy távozása előtt is I. Ádám uralkodott és Dani csak a fő hoppmester volt? ;D

makijoe 2011.04.12. 12:24:56

kristofnak teljesen igaza volt a nem vagyunk egy szinten dologgal.. mivel nem utalt ra hogy o lenne ertelmileg feljebb. egy szinten tenyleg nincsenek, mert amig kristof egy egyszeru tomondatot kieroszakol onmagabol gabor a kommunikacioszakos rutinjaval gyonyoruen elkuldi haromszor hidegebb helyre (melegebbre mar nehez lenne) es meg nehany novellat is recital.

amugy imadom eIviket.. mint ha a musorvezeto leszek musor gorongyos fejlodestjat jarna be a kolumb nap alatt, lassan egesz hihetoen elo tud adni rovidebb osszetett mondatokat.

es gabor igenis jo pasi, az elejen meg megfigtelheto volt, aztan szerintem melegmark szemet vetett ra es azota mindenkit probal elrettenteni tole h masnak ne kelljen. olyan mint egy dosneyherceg jo tizenotev alkoholizmus es alkalmi drogfogyasztas utan. de csak disneyherceg <3

egyenes labirintus 2011.04.12. 12:28:43

@ga_zsi: Ezért is jó és szórakoztató ez a műsor. A zárt osztály lakóiról komplett pszichológiai jelentést és jellemábrázolást lehetne csinálni. Pont úgy működik, mint kint az életben, van aki alkalmas a vezető szerepére, van akik nem. Kristóf és még jó páran alkalmatlanok, vicces is lenne ha megpróbálnák. Talán még Krisztiánban van meg az a vezető, ami Korleónéban, de őt meg lefoglalja Pókmajom csúnyája. Egyébként az tűnt fel tegnap Krisztiánban, ha beszél valakivel, de leginkább Pókmajommal, bezárt pózt vesz fel, karba font kezek, oldalsó testtartás, stb. Full lejön róla, a megjátszás és őszintétlenség.... ellenvélemény?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 12:33:54

@neccharisnyás útonálló: tesóm egyszer látta a műsort és egész végig azt hajtogatta, hogy ő (Levi) bizony nő.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 12:36:12

@egyenes labirintus: szerintem Krisztiánt csak saját maga érdekli és emellett ugye kiveszi a részét a jóból...bár azt nem tudom, hogy valóban jó-e. :D
Szerintem sokáig fog maradni, pont azért mert nem rinyál egyik oldalra se

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 12:40:31

@bohumil stejskal: Jó! De kűggyé ingyenjegyet. Pénzt én ilyenre nem áldozok.
Amúgy sincsenek az ottani srácok SP-vel "egy szinten". Miért van az, hogy bármikor, ha meglátom ezt a kölköt a médiában, hogy valami húdekomoly szakértőként hívják be, sírva vinnyogok?

@egyenes labirintus: Ezentúl figyelni fogom. Kösz a tippet.

egyenes labirintus 2011.04.12. 12:40:45

@Benyeszke: ...egyelőre. Gyorsan változik a széljárás Kolumbiában... :)

Eruka 2011.04.12. 12:43:15

@egyenes labirintus: kicsi ellenvélemény(ke) :D nekem több olyan szitu is rémlik, hogy áll PókIcával szemben a Rongyláb Prof. és támaszkodik valamin hátul, tehát teljesen "fedetlen mellkassal" pózol, az "ide lőjj, és nem félek tőled, te céda" izenettel.
De akkor ezt is megfigyelem majd jól! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 12:44:02

@Benyeszke: Olyan finom vonásai vannak.... ejj, ha nem az ilyen ősember-típusokra buknék.... dehát már csak ilyen ösztönlény vagyok. A Gábor-hajú, női télikabátos "hímek" világában. :S

csatti 2011.04.12. 12:47:52

@bohumil stejskal: Vazze pocok, elhúzol nyaralni és még most is azzal baszod az idődet, hogy ezt a fórumot nyomod? :) Amúgy hallottam a hírt, gratulálok! :) Sunyi kis geci vagy... Krisztát megüti majd a guta, hogy nem tudta meg időben.

egyenes labirintus 2011.04.12. 13:03:10

@Eruka: megkerestem, mert dolgozom és van időm tenger... erre gondoltam: www.youtube.com/watch?v=IVjl9rWWASo

6.45-nél, a testbeszéd nem hazudik... és soXor iylen a sunyigyerök... tessen a "fedetlen mellkas" mögé is látni! :)

moncsi007 2011.04.12. 13:03:22

@Benyeszke: Nem mondtam, hogy tökéletes vagyok ;) :D
De Gábor tényleg jó pasi :D Nekem legalábbis naaagyon tetszik :D
S a lassanbeszélő mondata után, hogy nincsenek egy szinten nekem is az jutott eszembe, hogy valóban nincsenek egy szinten. Gábor szerencséjére :D

makijoe: melegelméleted kész :D :D

moncsi007 2011.04.12. 13:06:45

@neccharisnyás útonálló: :D :D
bocsii változtatok a hozzáállásomon :P :D

bohumil stejskal 2011.04.12. 13:11:35

@csatti:
nabazzeg, lassan az egész cég hogyvolt-ot olvas... :)

tirpák pistát vissza az édenbe!!!
:D

oscar dirlewanger 2011.04.12. 13:24:55

régi szandra, annyira kívánom a testedet!!egész nap csak csókolnám mindenhol!!!!

bia79 2011.04.12. 13:25:03

@Benyeszke: kinek a pap, kinek a... bártender :)) számomra is Gábor messze a legjobb pasi odabent, természetesen szigorúan a külsőségek alapján :)
(de lehet, hogy csak azért, mert volt egy nagy románc az életemben, és Gábor döbbenetesen hasonlít arra a fiúra :D persze rá is rámondták páran, hogy meleg, de tanúsíthatom, hogy nem volt az :))

én Krisztát bírom legjobban a lányok közül, még a tájszólásával együtt is (vagy éppen azért?), nem szeretném, ha kifúrnák...

SirCadogan 2011.04.12. 13:25:42

Dániel visszatértével kapcsolatban érdemes elgondolkodni azon a félmondaton, amit elejtett a nagy viszontlátás közepette, miszerint haza sem ment azóta, hogy kiesett. Szóval a szerkesztőknek már akkor nagy tervei voltak vele (lásd korábban szó volt itt a kommentekben, hogy a skandináv műsorban ugyanezen a héten tért vissza egy régi játékos), vagyis nem tudhatták még akkor, hogy kik közé is fogják visszaküldeni a Balatonátúszót. Éppenséggel alakulhatott volna úgy is, hogy az őt kaján vigyorral hazaküldő Tünde törli örömkönnyeit a szponzorpólóba, Pistike és Nikol társaságában, Dani meg már magányosan a kolumb éjszakában a csillagokat bámulva morzsolna el egy-két könnycseppet szívbéli barátaira emlékezve, akik már rég otthon készülnek a Mikulásra. Hangsúlyozom: AKÁR alakulhatott volna így is, de persze erre annyi esély van, mint arra hogy Jennyfer 20 éves tanuló elfeledje a Hallod? kötőszóként használt tőmondatát, amit egyébként - mély megrökönyödéssel kellett tapasztalnom - az úgy visszavárt Dánielünk is használ.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy bármennyire nem örülök annak, hogy Ádámot így megerősítették most Kebelbarátja visszaállításával, a szerkesztőknek nem ez volt a célja. Mindenesetre - igen, várom a köveket- én bírom Pókmajmot, legalábbis amit a játék szintjén csinál, szóval most sajnálom, hogy egy huszárvágással lerombolták, amit eddig elkezdett építgetni Ádám ellenében.

sandokan 2011.04.12. 13:28:28

Reméltem valami celeb érkezik, mert ez így fukusima. Viszont,ha már ezt találták ki az okosok, akkor kíváncsian várom a csavart, mert ez csak azt erősíti, amit a múlt héten már mondtam, ennek bizony semmi köze a stratégia játékhoz. Ez egy kolumbiában forgatott egyre unalmasabb és kiszámíthatóbb magyar szappanopera.

mogyoró reaktiválásával, legfeljebb néhány pókhálós asszonynak okoztak egy kis örömet, másra nem igazán volt ez jó. Azon túl, hogy most már a győztes oldalra nem lehet fogadásokat kötni.

Ilyen erővel, ha kérhetem, akkor ne Puskás játsszon a berni döntőn, és mezei se kínozza meg a csapatot az ausztriai edzőtáborban, plusz Mocsai mester küldjön be valakit az olimpiai döntőben, aki eljátssza a nagy halált és ezzel kizökkenti a dánokat.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 13:30:38

@egyenes labirintus: Ööö, tetszett már találkozni olyan emberrel, aki tudatosan irányította a testbeszédét? Én már igen. És le is csesztem, hogy a jóanyukájával szórakozzon!

@bohumil stejskal: És akkor ki termel? A takarítós marikanéni?

BTW José, Juan/ita igazán írhattak volna 1 blogot a benti kalandokról.
A láma japók is 3 héttel a kipattanás előtt, felrakták az erőmű netes jegyzőkönyves blogjára, hogy lék van a reaktortartályon. Hiába, a szokás hatalma.

Tirpákkat nem bántani.
Amúgy meg Pittát vissza a zédenbe!

sandokan 2011.04.12. 13:44:36

2. számú radiátor vallomása a lassan mondom, hogy megértsd csapat női tagjának, azért ott volt rendesen.

Mondjuk rám a legnagyobb hatást, pedig égtünk éppen hárommal (liv-mc), minden vámpírok donjának, valami brutálisan undorító evése okozta. A disznó elegánsabban tömi magába a moslékot,mint kolumbia mindjárt beverek egyet császára.

Ja és még egy, szerintem tudták, hogy pirított mogyoró visszatér, mert sátán niki és ha jól emlékszem kriszta nem is igen tudta leplezni magát.

egyenes labirintus 2011.04.12. 13:52:14

@neccharisnyás útonálló: És miből jöttél rá, hogy linkel? Footloose-ból kinézed, hogy ekkora mágus lenne?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 13:58:03

@bia79: jááj, hát engem a hideg kiráz tőle. De ebben lehet valami, mert hasonlít a főnökömre, és pont úgy beszél mint ő szóval lehet ez az ellenszenv forrása :D

@moncsi007: itt és azonnal megvédem a lassúbeszédűt mert nekem meg ő jön be.

Tényleg mi van a "Hallod?" játékkal?

Lygia 2011.04.12. 14:00:56

@sandokan: Nem is nézed, olyan uncsi... :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 14:06:49

@egyenes labirintus: Hát ööö.... ha sokáig figyelsz valakit, és csak megjátssza az adott viselkedést, temperamentumot, előbb-utóbb le fogja leplezni magát. Egy-egy mozdulat, pillantás, stb. Mert örök időkig nem tudja játszani a szerepet.
Az igazi nagy zsiványoknál meg szimplán a hatodik érzéke megsúgja az embernek, hogy "Hohó! Itt bizony nem minden az, mint aminek látszik!"

Footloose milyen értelemben került elő? Van 8 lába. Azzal sok mindenre képes.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 14:10:19

@Benyeszke: Nemtom. Meg kéne szervezni. Mondjuk videótárból lementjük hordozható vinyóra a komplett szériát, bevetjük magunkat egy igazi, hamisítatlan vidéki késdobálóba -laptop mondjuk hülyén fog ott festeni, de sebaj- és Éden-maratont rendezünk, az Ország Pálinkájának (szilva az idén, hogy a jóistenke melengesse a főzők szívit!) szponzorálásával! Nu?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 14:11:46

@Benyeszke: "itt és azonnal megvédem a lassúbeszédűt mert nekem meg ő jön be"

Nekem is, míg le/fel nem nyíratta a pajeszát, röhejesre. Mosmá senki!! :(

taligas 2011.04.12. 14:12:45

Csak nekem tűnt fel, hogy az éden királya, a legfelső Don, nem mos kezet pisilés után? Vagy ott ez a törvény?:)
Szerintem táncos lábú krisztiánt teljesen hidegen hagyja pókmajom kavarása, csak örül a gumi nélküli orális szexnek, amiért itthon legalább 5ezret kellett volna fizetnie a csajnak. De szó nélkül lecserélné az új szandrára! Főleg, ha ő is felajánlja ilyen jellegű szolgálatait! Ami remélem, hogy nem fog megtörténni! Valahogy egyre kevésbé tudom elviselni ezt csajt!Remélem, nagyon hamar visszaküldik az útszélére!!!!

beacska 2011.04.12. 14:18:21

@g_a_bee: úgy látom, nem válaszolt neked senki, hát igyekszem én: mielőtt ki lett ebrudalva, 1 db párválasztás volt. Ott is volt egy kicsi lepődés, mert Alíz nem a várt mögé állt. Később bevágták, hogy Ádám, Dani és Kristóf meglátogatták Alízt, és elmondták neki, hogy mit csináljon. Szóval akkor még triumvirátus volt (bár nekem úgy dereng, hogy Dani volt az értelmi szerző), egyenrangú felekkel. Aztán Dani elment, és utána alakult így a felállás.

standy5 2011.04.12. 14:18:38

@horee6: "Abban azért van valami bájos, amikor a félhülye focista azt mondja a másiknak, hogy nem vagyunk egy szinten, öreg. Priceless."

- annyira egyetértek!!! ezen feküdtem tegnap!

beacska 2011.04.12. 14:21:52

@SirCadogan: ezt akartam én is írni, hogy amikor NEM KÜLDTÉK haza, akkor még dunsztjuk nem volt, mi lesz. Valszeg oktató-nevelő céllal kapták ki a tömegből, és várták, hogy mikor küldhetik vissza. Gondolom, Szandrát mindenképp be akarták ereszteni előbb...

Az pedig, hogy Danink ilyen fakéreg, nem feltétlenül azt jelenti, hogy meleg, csak hát 32 éves...valljuk be, ki úszik rá 32 évesen mindenkire, aki mozog??? Ilyenkor már csak öregesen...

sandokan 2011.04.12. 14:22:02

@Lygia: drágaságom ezt miből következtetted ki? mert az "unalmas és kiszámítható" nem teljesen fedi a nem is nézem dolgot. második számú műsornak még megteszi miközben éppen ég, nem is kicsivel az a csapat akinek szorítok. ch, int, mc, psv

egyenes labirintus 2011.04.12. 14:23:34

@neccharisnyás útonálló: a tánctanárra gondoltam mint footloose és, hogy vajh tud-é, lenne-é annyi agya, hogy tudatosan használja a testbeszédét, de inkább költői lett vlna kérdés... nem van annyi agya vagy ha van, a gatyájában hordja és csapoltatja...

Lorem Ipsum 2011.04.12. 14:24:00

Imám meghallgattatott. Dani visszagyött a Zédenbe! :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 14:28:39

@neccharisnyás útonálló: oké! De utána megkeressük a szereplőket és saturészegen elmondjuk nekik mit gondolunk róluk. :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 14:29:16

Amúgy tuti lesz valami csavar Dani érkezése kapcsán. Legalábbis remélem, egyébként nagyot csalódnék a műsorban.

Lygia 2011.04.12. 14:29:52

@sandokan: Nem volt benne bántó szándék "drágaságom",csak feltűnt, h ha hozzászólsz, mindig vmi negatív kritikát fogalmazol meg. Szóval nem arra utaltam, h azt állítanád, nem nézed a műsort, inkább arra, h nagy szájhúzogatva azért mégis megnézed :-)

mégis 2011.04.12. 14:39:27

ez egy fos...nem szoktam, így fikázni, de tényleg.

rexter 2011.04.12. 14:42:15

tovabbra sem ertem a jatekot. mikor lesznek ezek kevesebbe? ki nyer a vegen? egy ember vagy egy par?
ha mondjuk van most 4 par, akkor ha bekuldenek masokat akkor azoknak mi eselye van? mert elvileg ugy semmi, mindenki marad avval akivel eddig es kesz. vagy megse? vannak ilyen vedettsegek, ha azok mitol hogyan? valakinek muszaj mondjuk uj embert valasztania? nem ertem nem ertem.
neha nezem de az egesz musor arrol szol, hogy ki kivel h s miert, soha semmi nem tortenik csak pofaznak es pofaznak, mikozben en meg nemertem h mik a szabalyok igy azt se h mirol pofaznak. de ha vki elmagyarazna par mondatban en orulnek neki :)
egyebkent a csajok eleg randak, az aliznak nagy az orra de van benne valami sexis. a Niki feje az fertelmes. egyebet az a kis guluszemu gyerek aki regota benn van az tuti homokos amiket csinal a pasikka.

szoval tetszik a musor na! :)

rexter 2011.04.12. 14:43:32

@taligas: en pisalas elott mosok kezet mert a farkam tiszta es nem akarom koszos kezzel megfogni :) persze ez csak vicc, se elotte se utana nem mosok kezet.

moncsi007 2011.04.12. 14:45:14

@Benyeszke:
eleinte nekem is ő "jött be" csak ugye ő is megszólalt :S :D
Tudom, ha nem tetszik nézzek némafilmet :D
De szerencsére jött Gábor így lassanbeszélő lekerült a listámról :D
de nem kell megvédened nem bántom ám ;)

a kocsmai maraton ÉH nézés nagy lenne, pláne az utána következő véleménynyilvánítás :D

sandokan 2011.04.12. 14:46:56

@Lygia: Persze, mert örök optimistaként mindig remélem, hogy nekünk is sikerül ebben a műfajban valami maradandót alkotni. (Pl survivor, TAR) Aztán mégsem. Meg aztán ide nem csak a csápoló, bólogató támogatói klub írhat vagy igen?

Egyébként meg az a baj,hogy nem csak utólag, mert sajnos a kiszámíthatóság okán, előre megmondtam eddig jó pár dolgot. Viszont, ha ma kettőt gurítunk a vörösöknek, akkor nem lesz holnap kritika. promise.

taligas 2011.04.12. 14:49:50

@rexter: Köszönjük, hogy megosztottad velünk eme létfontosságú információt intim higéniádról!:)
Nem tudom, mire gondolt Dani, amikor azt mondta, hogy megváltozott a szemlélete, és most másként fogja játszani a játékot? Talán felvilágosították odakinn, hogy az ornitológus pozíciót már betöltötte valaki más? Ezután ő is taktikázni - ejjjj, az én szám is elhagyta ez a szitokszó -fog?! :D

sélli_ 2011.04.12. 14:56:38

Nagyon remélem, hogy Szent Dániel visszatérésével I. Korleóne ismét megszilárdítja hatalmát, és az első dolga lesz máglyára vetni a Pókasszonyt. 5 percig röhögtem azon a fejen amit akkor vágott, mikor Dani visszajött... HAHAHAAAAAA!
Dani a távolléte alatti időt azzal töltötte, hogy keresett egy lovat... holnap délelőtt közös erővel fejét veszik, majd Szandra ágyába helyezik. Pöszit valszeg visszahívják, és megkérik, hogy hintse meg egy virágkompozícióval az ágyat.

Csak nekem tűnt fel, hogy a főcím végén PÁNSÍP van...? Úgy látszik ez minden dél-amerikában játszódó sorozat elengedhetetlen kelléke. :)

Lygia 2011.04.12. 15:02:12

@sandokan: Mert ma meccs lesz ??!! Akkor mindegy, mert ez esetben én fogok feszültségem levezetésére kritizálni és morogni...

lucc.gizi 2011.04.12. 15:08:02

Mikor lészen pasi-pasi dugás? Úgy látom pár fiú jobban izgulna a fiúkra, mint a csajokra..az lenne csak a médiatörténeti pillanat!:-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 15:09:05

@lucc.gizi: :D És még csak meg se büntetheti érte a csatornát senki se

tede 2011.04.12. 15:12:44

fiatalabb koromban én is kiadtam a parancsszót sokszor, hogy térdre és szeress :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.12. 15:13:47

Tegnap láttam a Pókmajmot a Westendben, ki akar megérinteni?

(Megjegyzem, élőben sokkal jobban néz ki, mint a TV-ben.)

ddevil 2011.04.12. 15:17:46

Basszus, csak nekem tűnt úgy, hogy ahogy Ádám és Dani egymásra néztek, az legkevésbé sem hetero..?
És én kérek elnézést!

sandokan 2011.04.12. 15:22:33

@Lygia: mint ahogy tegnap is az volt és a múlt héten is, elvégre főszezon van, most dőlnek el a fontosabb dolgok. ráadásul pont ebben az idősávban.

A sok zakó miatt, meg természetes, hogy kritikusabb vagyok. Tetszettek volna jobb forgatókönyvet készíteni.

Lygia 2011.04.12. 15:26:42

@ddevil: Nem...Ráadásul az sem volt természetes sztem, ahogy Ádám reagált Kriszta Danihoz történő közeledésére. Ha olyan jó barik, akkor inkább örülnie kellene, hogy lesz Daninak egy biztos párja, az, hogy ezt gyomorforgatónak tartja, utal vmire... Kár, mert neki drukkolok, de most egy kicsit előjött az igen enyhe, de azért fennálló homofóbiám.

bohumil stejskal 2011.04.12. 15:31:25

@rexter:
Figyelj ide, öcsi! Kétféle ember van: aki huggyintás előtt mos kezet, és aki utána. Én előtte mosok kezet. Miért? Megmondom! Mert az én cerkám szent cerka, meg kell őtet tisztelni! Ooaaaahh!!! Mert ő a világuniverzum közepe! A boldogság csővezetéke! Neked is így kéne eljárnod... :-)))

www.youtube.com/watch?v=pWEtItPmcOo

ezek szerint ez a gülüszemű kishitler TORRENTE-rajongó!

Egyébként szerintem a kapuszseni Levigyerek sem mos fogat minden hányás után...akarom mondani előtt... :D

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.04.12. 15:32:16

@Benyeszke: Óvatosan a kifejezéssel, le van védve általam, mert hisz én találtam ki. :)
Nem tartom túl jónak, hogy a szerkesztők szabad kezet kaptak a játék formálását illetően. Ezen az alapon saját szájízük szerint formálhatják a történetet, bárkit visszaküldhetnek stb.
A tegnap este elhangzott legszebb csevej:
Kriszta: - Min godnolkodsz LEvi?
Levente: - Semmin.

És Levente pontosan úgy is nézett ki, mint aki nem gondol semmire, éppen újrabootol. :)

sandokan 2011.04.12. 15:33:33

@ddevil: nem, nekem is kellemetlen volt.

@Lygia: pedig amikor katy perry-vel érkező szőkeség elkezdte radiátorozni az egyik szereplőt, akkor a lányok reakciója elég beszédes volt. Megkérdezték, hogy melyikre is gondol pontosan.
Feltételezem, ha csak egy fűtőtest van az áruház raktárában, akkor ez a kérdés nem hangzott volna el.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 15:35:41

@Als: a barátom szerint az ilyen állapotot a férfiaknál "Üres doboz"-nak hívják, amikor valóban nem gondolnak az égvilágon semmire.
Én ezt ugyan nem tudom elképzelni de kénytelen vagyok elhinni

Ja és nem állt szándékomban szellemi tulajdon ellopásának vétségét elkövetni, csak érdeklődtem :DD

rexter 2011.04.12. 15:39:07

@Als: lol ezen hangosan rohogok :)

Tiko 2011.04.12. 15:39:54

@Lygia: szerintem is 2 meleg van odabennt. de szerintem az nem Dani és nem I. Korleóne.

Tiko 2011.04.12. 15:40:41

@Tiko: biszexet akartam írni.

Lygia 2011.04.12. 15:41:02

@sandokan: Hát igen, bár azt még ki lehet magyarázni, h esetleg szitokszóként értelmezték a megjelölést. De a bizonyítékok egyre gyűlnek... Mindegy, én úgysem nézem a 18+-t, úgyhogy nem kell attól tartanom, h hirtelen a retinámba vág az egymásnak feszülő férfi testek képe :-)

Tiko 2011.04.12. 15:42:46

@Lygia: megköveztek, ha kimondom a bűvös neveket:)

Lygia 2011.04.12. 15:44:24

Én tuti nem.Nem bírom a rejtélyeket, úgyh legalább utalj!

Tiko 2011.04.12. 15:46:16

@Lygia: nem utalok:) megmondom. szerintem az egyik langyi (értsd: bi) a Gábor, a másik pedig a Don Juan.. Krisztián.

papas 2011.04.12. 15:48:16

@Lygia: szerencsére én sem, mert akkor ugye nincsen foci, ami az én alibim, hogy ide merészkedek.

Lygia 2011.04.12. 15:48:36

@Tiko: Krisztián? Én azt nem gondolom, nekem speciel nem jön be, de a maga módján férfias jelenség.

Tiko 2011.04.12. 15:49:28

@Lygia: Hmm. Megkérdezhetem, hogy nő vagy-e?

*jinx* 2011.04.12. 15:50:30

@horee6: "Ha Szendöni is bennmarad, akkor megint kurva erős lesz a Klán, a három faszi lerendez mindent."

jaj, ez így nagyon unalmas lesz. :( :/

Tiko 2011.04.12. 15:51:11

@Tiko: hülye kérdés volt:D nah szóval ffi szemmel nekem langyinak tűnik. nem tudom megmondani miért.. de érzésre.

GL-581 g 2011.04.12. 15:53:05

Szerintetek ez most akkor SPOILER, vagy a Blikk egy tök más csatornán nézte a tegnapi részt?

www.blikk.hu/blikk_rovidhir/kibol-lesz-miss-eden-2049173

Szerintem leadták nekik előre az egyes epizódok tartalmát, és néha el-elcsúsznak egy napot. :D

Ljubica 2011.04.12. 15:53:31

@neccharisnyás útonálló:
És megint, MI AZ A ZSÜLIKE-GOMB???
Hülyén fogok meghalni, wazze, ha nem segítetek. Hát kell ez nektek? Halálom után visszajövök, és idegnyomorba fogok cseszegetni mindenkit. >)

Én nagyon nem szeretném, ha idegnyomorba cseszegetnél :), szóval íme a zsülike-gomb magyarázata: tegnap mosoly73 belinkelt ide egy vicces oldalt a Vateráról, már megy egy ideje itt-ott (Subba pl.), most ide is eljutott, ebben szerepel az ominózus zsülike-gomb.
Személy szerint én pont gyomron rúgom azt, aki ha felhívja a figyelmem arra, hogy olvasott egy tök jót és mekkora poén már, egész nap ezen röhögtek, én pedig rákérdezek, hogy mi volt az, erre ő: jaj, nagyon fog tetszeni, olvasd el, na itt szoktam felrúgni, mert valaki vagy el akar mesélni valamit vagy teszteli, hogy képes vagyok-e a kedvéért egy rövidebb-hosszabb esszébe beleásni magam (hát nem), gondolom, ismered a szituációt.
De: én ugyan idekopizok egy részt, érintve benne a zsülike-gombot, de ha az autentikus forrásból indulva szeretnél nevetni a viccen, sajnos tényleg el kell olvasni, ha nem is az egészet, de az elejét.

"Tisztelt bonfire! Nos, a hogy megértettem mindebből, Ön garantáltan lemarad e csodálatos tárgy birtoklásáról, hacsak nem tudja eltárolni a készüléket - a hazai viszonyokat ismerve - néhány évre. Amit fel tudok kínálni, hogy addig is készítek Önnek egy valósághű fényképet mondjuk 2:1 méretarányban, hogy addig is örömmel nézegethesse, vágyakozva gondolva arra a pillanatra, amikor a vágyak valósággá morculva első ízben dőlhet hátra a malterfoltos kanapén és nyomhatja meg a távirányító gombján a zsülike-gombot. - bonesteve"

Lygia 2011.04.12. 15:53:41

@Tiko: Igen:-) Pont azt mondom, h nem jön be, de ettől függetlenül férfias kisugárzása van.

rexter 2011.04.12. 15:54:41

@Tiko: ugyanamr. 100% h az egyik langyi a guluszemu gyerek.

sandokan 2011.04.12. 15:54:49

@Tiko: hát tudod, én még nem néztem úgy egy másik emberre, mint azok ketten tegnap este. meg valamiért nem igazán zavar az sem, ha egy cimborának kapása van. biztos más a szoftver idebent.

Ezek szerint, akkor replay kalózon kívül mindenkire érkezett szavazat. szép.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 15:55:34

@Gliese 581 g: na de miért csak 4 lányt soroltak fel?

Lygia 2011.04.12. 15:56:56

@Lygia: Igaz, h a biszexualitás mára olyan természetes lett, h igazándiból kisugárzás alapján az ilyesmit már el sem lehet dönteni...

Tiko 2011.04.12. 15:57:30

@Lygia: Várjuk meg a végét. Bár a végén sem biztos, hogy kiderül.

A férfias kisugárzásról meg annyit, hogy nagyon sok (bi és) meleg szépre/ízlésesre gyúrja magát. Nem a csajoknak:) És egy heteronak férfiasnak tűnhet.

Gondolom egyetértünk:)

Mennem kell, kössz a dumcsit! Majd folytatjuk!

Tiko 2011.04.12. 15:59:38

@rexter: én is ezt mondom:) csak a másik gülüszeműre (Gábor) tippelek. De ez még azt sem zárja ki, hogy több bi és meleg van odabennt!

GL-581 g 2011.04.12. 16:11:39

@Benyeszke: Melyik négyet? Aliz, Niki, Szandra... ki volt a negyedik?

A többi biztosan csadorban állt ki versenyezni. :D

Itt többen mondták már, akiknek van befogadói élményük az ilyen-olyan skandináv országok ÉH-iról, hogy ott már az első héten ment a hárdkór. Itt meg nincs más, csak undi majomszex, de már Pókmajom is azt nyilatkozta, hogy ej, de megbánta.
Ennyire szömérmes nép lennénk?

Lygia 2011.04.12. 16:17:24

@sandokan: Nahh, ha róla is kiderül, végeztem a férfiakkal.

tucka 2011.04.12. 16:19:10

Kulka is radiátor nem ?

egyenes labirintus 2011.04.12. 16:21:03

@Ljubica: Szvsz. ebből nem fogja megérteni a zsülike-gombot, kell az egész történet hozzá. Kicsit aggódom a következmények miatt, féltem az idegnyomoromat, na. :)
Bocs, ha kibicelek...
Inkább linkelek.
Szóval zsülike-gomb itt: elektronika.vatera.hu/televizio/kepcsoves_hagyomanyos/thomson_100hz_16_9_teve_elado_olcson_1449470108.html

oscar dirlewanger 2011.04.12. 16:26:56

@RAMBO: hát ez nem igaz, én csak szandra miatt nézem, a műsort, nagyon imádom, és tegnap én is a westenbe voltam!!hogy a jó kurva, kibaszott öregistenbeasza meg, hogy bezzeg én nem láttam , mint te!!!

Eruka 2011.04.12. 16:33:32

@sandokan: mondjuk, ha viszont azt tudják, hogy egyik sem langyi, akkor is jogos a kérdés, hogy melyik ficerét buzizta le éppen.... (már bocs :D)

Növény (törölt) 2011.04.12. 16:33:50

@RAMBO: Én hétvégén Norbit láttam ugyanott :-) Na, ki akar megérinteni? :-)

GL-581 g 2011.04.12. 16:51:26

@sandokan: @Eruka:
Szerintem egyik srác sem meleg. Mind a hat bennlévő heteroszexuális, T69 pedig android.

"akkor is jogos a kérdés, hogy melyik ficerét buzizta le éppen.... (már bocs :D) "

A szőke primkó Gabit buzizta le, aki épp azelőtt fejtette ki, hogy örömmel helyezne el egy gitárt a hölgy valamely alsó testnyílásában.

ŰberManci 2011.04.12. 16:53:17

@Gliese 581 g: A negyedik Kriszta. Nadeakkor hol Jenny?

GL-581 g 2011.04.12. 16:58:23

@ŰberManci: A reptéren, ha van egy csöpp szerencsénk. :D

És az ÚjSzandi hol lehet? És kit nevez a cikk új fiúnak? Dani nem az, Krisztián meg elég jól khm... beilleszkedett már. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 17:07:14

@egyenes labirintusÖtletem sincs. Olyan keveset mutatják a szerkik. Egyelőre annyit vágok, h. okosabb, mint Pókmajom. Amúgy meg alamuszizik. De a testbeszédjét még csak mostantól fogom elemezni.

@Benyeszke: Simáán, hallod! Én legszívesebben VV Alekoszba is beletörülném a tyúkganés magassarkú gumicsizmám, csakhogy ahhoz jelentkeznem kéne abba az aljadék műsorba. Tudod, ahol VV Oli úr lesz a pinainas.

ŰberManci 2011.04.12. 17:08:42

@Gliese 581 g: Beilleszkedett, ez jó :D
Amúgy igen, Jenny lehet, hogy egy aranyos lányka, de a nyávogásától élesedik a kezemben a fakanál :D

ŰberManci 2011.04.12. 17:10:29

Ja és tényleg, ezt jól eltolták időrendben, ha ár csak 4 lány van, mert igen, akkor hová tűnt ÚjSzanra is?
Ezek szerint ezen a héten is szép kavarások lesznek. Már ugye, ha a szépségesverseny is ezen a héten van..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 17:11:00

@rexter: Neem, nem lesz itt kérdőívezés arról, hogy az urak közül hányan használják suttyomban piszoárnak a mosdókagylót! :-D
Nikike meg biztos bódog, hogy a Don vizeletnyomos mancsocskáját fogdoshatja. >DDD

bia79 2011.04.12. 17:11:33

@Benyeszke: uhh, hol dolgozol, nincs oda felvétel?;))

ŰberManci 2011.04.12. 17:13:06

Apppám, talán haza kéne már mennem.
Naszal: Jól eltolták az időrendet, ha a cikkben már csak 4 lány van bent, a mostani 6-hoz képest. Remélem nagyjából kihámozható a mondanivalóm :) És még csak kedd van. Asszem.

Ljubica 2011.04.12. 17:14:00

@Bar Kochba: @Frank Morgan:
Ti hogy csináljátok, hogy ilyen jól halljátok, hogy mit mondanak? Én jó esetben a végén következtetem ki a képekből meg a szövegösszefüggésből, végső esetben megpróbálok szájról olvasni, nem sok sikerrel.
Szupertévétek van? :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 17:14:03

@sélli_: Kolumbiai áutentikus népi hangszer, jóvan? Tessék Juanes-t hallgatni, azt akkó nem lesz annyira unikum. Vagy kiállni a Keletihez, mikó az anti-óriástengerimalac kommandó épp nem a kájefcében van ebédszüneten. ;D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 17:17:53

@Lygia: Affrászt nem! Ha normáladásban leadják a majomnászt, a homárpartit is látni fogod! Beeee! :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 17:21:29

@Ljubica: Megmentettél, köszönöm. Ja és bocs. Mémek olykor lassan jutnak el hozzám. Túl vaskalapos fokozatra van állítva a szűrőm?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 17:23:05

@Tiko: Hát nekem pont hogy csajosnak tűnnek. És öklendezek. No mindegy.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 17:24:53

@egyenes labirintus: Nawazze! Még a végén a hátamra ragasztotok egy cetlit, hogy Pókmajom -Ügyeletes Likvidátor
:D

répakörte 2011.04.12. 17:27:53

@bia79: Beállok én is a sorba! Ha olyan főnököm lenne, aki úgy néz ki, mint Gábor, akkor azt hiszem szívesen alávetném magam a munkahelyi zaklatásnak :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 17:36:20

@Ljubica: Nem. Olyan spéci hallókészülék, amit a tévésopban reklámoz a fülbevalós kopasz germán csóka 6 ezeré. Cigánymamitól a moszkván csak öccá! Ugyanott lábujjvágó kéccázé!

Lygia 2011.04.12. 17:43:13

@neccharisnyás útonálló: Ebben az esetben próbapert indítok a Viasat ellen személyiségfejlődésem súlyos és visszafordíthatatlan megkárosítása okán.

Ljubica 2011.04.12. 17:48:18

@neccharisnyás útonálló:
Majd meséld el, hogy nevettél-e egyáltalán, megérte-e így a hoszzú előjáték? :)

Lehet, hogy még egy -e - t be tudok szorítani, de nem biztos.

Köszönöm, és tudom, hogy csak öccá, de igen megalázó, amikor kiderül, hogy csak én vagyok süket.
Esetleg, ha bemutatnának nekik alkalmanként egy táblát a színfalak mögül, hogy "a nézők kedvéért kérjük artikulálni, MOST!" (mert ezt már a csóró feliratozó sem tudja kibetűzni)
Jó'van, tudom, lerágott csont.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 18:02:48

@Ljubica: Elejét nem értem.

Hallókészülék azért vicces, mert hallásra képes egyedeknek reklámozzák. 1. nem akarom hallani, ahogy a szú eszi a gerendát egy munkagép hangerejével 2. visító gyerek alapból hangos, ezt lehet annyira felerősíti a cucc, hogy véglegesen megsüketülsz
Pl. azt a talpbetétet is már csak olyannak adják, aki küld háziorvosi igazolást, hogy szüksége van rá, mert a hipochondereknek károsíthatja a lábízületeit

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 18:05:07

@Ljubica: Ha zsülike-gomb... IGEEEEN! 6-almás!:))) Könyvjelzőkhöz beraktam, mert csak a feléig volt kapacitás a biovinyómon a mai napra, de egy csuda! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 18:10:59

@Lygia: Magyar v. mo.-i érdekeltségű vállalatot okos ember nem perel, mert 1. előbb leszel csóri, mint hogy a per véget érjen 2. ugyse kapsz egy petákot se, mert ők is csórik 2.a, ha kapsz is, az ügyvéded lenyúlja, mert csóringernek utóbbi 3 hónapban nem tellett ügyvédre 2. b, kapsz, ügyvéd is jól tartva, erre csóriként hozzádvágnak 5 db likas kétforintost

Konklúzió: idegnyomi +per hángérien edísön => csóri idegnyomi

Lygia 2011.04.12. 18:27:23

@neccharisnyás útonálló: De én ravasz vagyok, pertársaságot alapítok pár Porontyos anyukával, akinek a porontya PONT odakapcsolt a szörnyű jelenetre, majd ha minden kötél szakad, megyünk a Parlament elé tüntetni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 18:48:26

@Lygia: Tipp: rendszabályozásra használjátok a "pocaklakó" szót. Attól még én is sikítok. Nőként.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.12. 18:59:04

@Gliese 581 g: Hát Kriszta is benne volt a felsorolásban nem?
Bár most már nem tudom :-)

@bia79: alig van bent (szerencsére) és kibírhatatlan, bár lehet neked tényleg bejönne..:-) Mondjuk nem 25 éves (mint Gábor) hanem majdnem 40 (mint amennyinek Gábor kinéz)

@répakörte: te jó ég, nem vagytok normálisak. De jelzem ezt mind azért mondom, mert a főnököm olyan amilyen.

GL-581 g 2011.04.12. 19:03:43

@neccharisnyás útonálló: A pocaklakóról nekem a buckalakó jut eszembe. Amikor ezt megemlítettem a környezetemnek, két kismama megsértődött. :(

@ŰberManci: Erre nem is gondoltam, hogy akár heteket is ugorhattak. Akkor elég durva spoiler! O.o

De ennyire csak nem hülyék már! (?)
Szerintem a két másik csaj még említést sem érdemelt. Jennyke amúgy sem. :P

Bohumil Stejskal 2011.04.12. 19:05:18

@bohumil stejskal: Ne nyilatkozz a nevemben gyermekem.

répakörte 2011.04.12. 19:07:28

@Benyeszke: De ha úgy néz ki, mint Gábor... :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 19:20:40

@Gliese 581 g: LOL
Bocs, de most hogy mondod.... tényleg arra hajaz.

Eruka 2011.04.12. 20:00:20

@Gliese 581 g: tudom. írásbn nem lehet a mondaton belül jó helyre helyezni a hangsúlyt, de ezt már túlmagyaráztuk! :)))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 20:09:18

Amikor Kriszta és Dani beszélgetett tegnap este, valami olyasmit mondott a Kriszta, hogy ő kérte a legjobban vissza a Danit. Nem tudom jól értettem-e?! Lehet, hogy ezek napok óta sírnak a "titokszobában" hogy Danit vissza! :)

Persze az is lehet, hogy Tünde mikor kiment, akkor kapott a szerkesztőktől, hogy bammeg rossz nevet írtál a papírra, nem ezt beszéltük meg! No mind1 majd visszaküldjük!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 20:16:16

Valaki Pittát kérte vissza itt. Szerintem Nikollal együtt jöhetne, szép pár lenne belőlük! :)
(vicceltem)

roziamopsz 2011.04.12. 20:38:47

Bocsi ha már volt, de nem volt türelmem végig olvasni 200 hozzászólást, de azt vágtátok,hogy a Dani gyerek meg Ádámka kézenfogva! ugrottak be a medencébe????

GL-581 g 2011.04.12. 20:39:11

@Benyeszke: Igen, ott volt. Kérdés, hoht mikori spoiler...

És ma sem látom "élőben" :"(

beacska 2011.04.12. 21:05:42

@Gliese 581 g: megpróbálok szünetekben tudósítani, jó? ;D

GL-581 g 2011.04.12. 21:09:27

@beacska: Hálás köszönet!!! :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 21:12:24

hmm... az előzetesben most Levi kivel volt összebújva? Új Szandival?

beacska 2011.04.12. 21:23:58

"ma este megválasztják Miss Édent, és a fiúk is meglepetéssel készülnek"

2 védettséget is kiosztanak???

bohumil stejskal 2011.04.12. 21:24:02

@Bohumil Stejskal:
nabasszus, most mi lesz?
hallatlan, két bohumil egyszerre...

Ljubica 2011.04.12. 21:26:16

@mosoly73:
én már semmit, komolyan..., de ha abból a felejthetetlen kék ruhából indulunk ki, akkor de.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 21:29:05

fodrász, manikűrös, ruhák,minden jön a csajoknak :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 21:31:03

fiúk énekelni fognak... álmodj királylányt :))))

Ljubica 2011.04.12. 21:32:01

@mosoly73:
és Levinek, mert komoly a lenövése.

Ljubica 2011.04.12. 21:35:41

Ha szívószálakból összelegózott "gitáron" fogják "kísérni" az Álmodj királylányt (ráadásul!), én kikapcsolom!

will 2011.04.12. 21:40:28

@Ljubica: mosmé'? egyetlen vicces megnyilvánulás már mióta...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 21:41:01

Most tök ari ez a Kristóf+Jenny páros :))

will 2011.04.12. 21:41:22

Dani: "én nem megyek vissza még egyszer, engem nem visznek vissza újra (a valóságba)"
mint az ilyen megkergült börtöntöltelékek, esküszöm.

Répatorta 2011.04.12. 21:41:51

Kristóf & Miss Popsi:
- Beteg vagyok! Nem félsz hogy elkapod?
- Az agysorvadás nem betegség !
LOL

kisha1 2011.04.12. 21:42:21

Hát nekem meg a Corleonétól fordul fel már a gyomrom! Annyira unalmas már az a banda komolyan mondom. Kristóf és Jenni kész óvoda! Gáboron és Levin legalább lehet röhögni! Remélem sokáig benn maradnak!

candyperfumegirl 2011.04.12. 21:43:05

LOL, már megvan a rész beszólása:

Korleóne: "Tudjtok, bennem semmi önteltség nincs..."

:D

beacska 2011.04.12. 21:44:07

a készülődést leírták már. azon kívül: Ádám próbálta lebeszélni Danit a Krisztáról, de azt válaszolta: jobb, ha szokod. Megbeszélték, hogy ők egymást, és hogy az utolsó percben szól a Levinek (???), hogy a Danit választja.

Kristóf és Jenny aranyosan birkóztak, Kristóf szerint "ez egy jó időszak, a puhatolózás csók nélkül"

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 21:45:58

Én drukkolok a párnak. Bár Alizéknak is drukkoltam, oszt hova fajult... brrr...

beacska 2011.04.12. 21:46:22

jaaa, és vihar van. mindenki bent a szobákban punnyad

candyperfumegirl 2011.04.12. 21:47:35

Pedig még Dani is benyögött egy ilyet:
"életemben nem olvastam még levelet"
:D

beacska 2011.04.12. 21:47:56

@mosoly73: hááát, valszeg nem véletlen, hogy a műsor a nők közt népszerű: bármennyire is erre lenne kiélezve, csak a szerelemnek szurkolunk, a dugást csak beletörődve vesszük tudomásul ;)

beacska 2011.04.12. 21:48:25

@candyperfumegirl: egy hét alatt nem is volt rá ideje

makijoe 2011.04.12. 21:50:06

mily szep latni a triumvitatust ujra akcioban. na persze cezar pompeius meg crassus nem jatszadoztak ilyen almodj kirallylanyokkal. azert varom crassus eltavolodasat a masik kettotol, rajohetne az alerendelt helyzetere.. na persze mar leszurhatnank cezart is.

beacska 2011.04.12. 21:50:23

a Szandra féltékeny a Krisztiánra!!!

Répatorta 2011.04.12. 21:56:50

Kíváncsi vagyok, kit hoznak ki nyertesnek a csajok közül.

horee6 2011.04.12. 21:56:57

rájöttem, miért utálom Korleónét meg a Csálécsöcsűt. Olyan egyszerűek,mint a bot, kb nulla eq-val rendelkeznek. Kombinálnak össze-vissza, de egyik sem tud a másik fejével gondolkozni. Ekézik a Krisztát, pedig tök logikus a viselkedése. Szendöniért odavolt, de kilökték, erre Leviben keresett szövetségest. A kapusok gyöngye kétszer is ejtette, a gatya-gate alkalmával, meg utána Alíz mögé állt. Aztán meg vissza jött Szendöni, Levi lelépett, egyértelmű, hogy Kriszta nem fut már Leviért, hanem Danira hajt.
Ez a két gyökér meg nem képes felfogni, hogy Kriszta nem nekik puncsol, hanem Danit akarja. Köcsögök.

Levi nagyot fog bukni, ha vissza akar állni Kriszta mögé. Kár.

kisha1 2011.04.12. 21:57:17

hát ez a Niki szégyen ahogy kinéz:)))

GL-581 g 2011.04.12. 21:58:37

@beacska: Kösz az infókat. :) Ugye Pocok épp nincs kiesőfélben? A változatosság kedvéért. :D Go Aliz, Go, GO-GO-GOOO!!! :)

will 2011.04.12. 21:59:20

Krisztián nyivákol a Majom miatt, de azért sötétben csak beletalál...

horee6 2011.04.12. 22:00:09

Ezek a nők nem nagyon tudnak egy estélyit viselni... bugyiban, meg csöcsben jobban megy nekik.

Répatorta 2011.04.12. 22:01:39

Úgy rohangálnak a csajok a "kifutón", mintha időre ment volna, tiszta futó verseny :)

kisha1 2011.04.12. 22:02:50

Krisztának kissé nagy a ruha mellrésze, legalább egy zoknival kitömhette volna :D

Ljubica 2011.04.12. 22:04:52

@will:
minden alkalmat megragadva nyivákol miatta, és minden alkalmat megragadva bele is talál.:)

beacska 2011.04.12. 22:05:09

@Gliese 581 g: óóó, Alíz harmadik lett a szépségversenyen!!! Kriszta lett a második, és nagyon izgulunk, vajon ki lesz az első??

drogosmacska 2011.04.12. 22:05:09

a király és a pápa kettőse jól hozza a Brokeback Mountainbe oltott Tango és Casht, a Miss Éden választás meg a csehszlovák esztrádot, bár kicsit hiányoltam Karel Gottot a fürdőruhás és az estélyis felvonulás közül

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 22:05:32

@beacska: hát igen, a dugós részek nem érdekelnek igazán. Mire jó nézni, inkább csináljuk :)))) Persze tele érzelemmel az igazi :)))
A nők nézik inkább? Hát... az én párom is már horkol :)

candyperfumegirl 2011.04.12. 22:06:38

A lányok védelmében annyit hozzátennék, hogy azért ez nem egyszerű...riszálod, illegeted magad egy szál semmiben, és pontozzák, akármennyire is játék, azért nem kicsit kiszolgáltatott helyzet. (kivéve Nikinek, akinek ugyebár nincs szégyenlősség génje) Alíz egyébként tényleg jól megoldotta a mosolygással, elcsavarta kicsit a fejüket, és érdekes volt a Kiárly reakciója is. Azt hiszem, már itt a hsz-ekben is írtátok, hogy lehet, hogy bejön(ne) neki, és épp ezért olyan ellenséges meg távolságtartó vele mindig, ki tudja.
Levi hogy élvezkedett a zűrielnök szerepben! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 22:07:59

Biztos megint Niki nyer, mint a rúdtáncnál.

beacska 2011.04.12. 22:08:44

NAGYON aranyosak voltak a fiúk!!! pláne Kristóf: méghogy az ő csaja a legszebb...szegényem nem volt a fasorba se

horee6 2011.04.12. 22:09:58

úgy fosnak Korleónétól, hogy nem merik nem kihozni Nikit győztesnek...

kisha1 2011.04.12. 22:10:24

ÁÁÁÁ ezt nem hiszem el, a legrúsnyább nő nyerte, Corleone megint csalt tuti!

Kivétel 2011.04.12. 22:10:52

@horee6: azért nem, mert nincs egyiknek se igazán jó, nőies tartása, és nem tudnak járni... Csak trappolnak görbe háttal..

Ljubica 2011.04.12. 22:12:04

@will:
mondjuk, amilyen stílusban megy a kommunikáció köztük az "eksön" alatt (mindkettőjük részéről), én valahogy pont ennyi cizelláltságot képzelek el egy, mondjuk az 51-es útnál levő kamionos pihenős tranzakciónál is.

Kivétel 2011.04.12. 22:12:22

mit szóltok ehhez a gitárszólóhoz????:))))

beacska 2011.04.12. 22:13:49

a fiúk kandúrban elénekelték az Álmodj királylányt, Kristóf szívószál-gitárszólót adott elő.

ARANYOSAK ÉS SZÉPEK VOLTAK!!!

beacska 2011.04.12. 22:14:26

Kriszta MOST közli a Levivel a danit:nincs semmi gond, ha így érzed (riportban:csalódtam)

Mr. Moody (törölt) 2011.04.12. 22:15:04

Levi megbukott mint Maradona a drogteszten

makijoe 2011.04.12. 22:17:06

ki mas lehetett volna a kiralyno mint a kiraly hitvese? a verseny csak kifogas volt a koronazasi ceremoniara.

horee6 2011.04.12. 22:18:52

@Kivétel: de miért nem tud egy 20-25 éves nő rendesen járni? Van itt nem egy modell is. Bár lehet fekvő-modellek. :)

will 2011.04.12. 22:18:57

újra kéne szinkronizálni a Southparkos magyarhangokkal ezt az egészet. Levi például Cartman hangján mondhatná, hogy "na nemá pöcsök!", mikor rájön, hogy bukó van Kriszta nélkül.

kisha1 2011.04.12. 22:19:25

Nikinek már hányásra áll a szája, királynőhöz méltóan:)

Mr. Moody (törölt) 2011.04.12. 22:20:18

Idegbeteg szar ez a szandra.

Szégyene a női nemnek

horee6 2011.04.12. 22:22:08

@kisha1: hányj le Királylány!

horee6 2011.04.12. 22:23:58

ez a Krisztián eléggé vágja a dolgokat. Már mint a Donnal kapcsolatban.

beacska 2011.04.12. 22:25:48

Krisztián szerint Ádámnak Kristóf "egy napon szárított amerikai kutyaszar" :D

GL-581 g 2011.04.12. 22:26:58

@beacska: Harmadik??! Na ennyit a Blikk spoileréröl. :(

S mi a juti a Minyonmellű Dívának? Elsö bazzeh, egy Niki... eszem megáll... :P

beacska 2011.04.12. 22:27:04

sajnálnám, ha Szandrának összejönne Krisztián hazavágása...

kisha1 2011.04.12. 22:27:08

@horee6: jaja, már mindenki vágja amúgy, csak a ratyi Don nem vágja, ezáltal tiszta nevetségessé válik már mások szemébe is, szóval részemről jól csinálja.

beacska 2011.04.12. 22:27:35

@Gliese 581 g: védettség helyett kapott egy szerenádot, meg egy koronát

répakörte 2011.04.12. 22:31:46

@Gliese 581 g: Nekem is megáll, vagy lehet, már meg is állt.

Amúgy: ez a Krisztián olyan beképzelt, hogy be sem férne az arca az ajtón. Pedig az nálunk elég széles. Remélem, haza megy a héten!

A lényeg: Gabi maradjon! :)

zsj 2011.04.12. 22:37:07

Gyerekek, ha a tánctanár elcsavarja Niki fejét... Szerintetek? Meg tudja csinálni?

kisha1 2011.04.12. 22:37:31

@répakörte: Krisztiánra még szükség van, ő az egyetlen aki ráfanyarodott a hányókirálynőre, szóval még van esély rá, hogy Don pofára esik, ahogy kell.

zsj 2011.04.12. 22:38:00

Most milyen aranyosak voltak mindannyian! Jó rész volt ez! Sok csavarlehetőséggel... Izgi

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 22:39:02

Krisztián Nikire hajt. Ebből mi lesz? Felségárulás! :)
Az előzetes szerint Niki ki is pakol neki "őszintén". Ez a szó mintha jelentene itt valamit.
Donból VIII. Henrik lesz és lefejezi a királynéját.
Arra nem is számítottunk, hogy a nyertes - ha régi - védettséget kapna. Az új Szandi meg nem sok eséllyel indult, úgy tűnik nem tetszik a fiúknak. Le is fagyott a mosolya a pontozásnál.
Valószínűleg személyesen sokat számít a kisugárzás, ezért nem értjük miért Niki a favorit, mert nemjönát nekünk.
Szandra meg olyasmiért haragszik Krisztiánra, amit ő meg Levivel (és Szöszivel) elkövetett. A "volt valami" vajon hol kezdődik nála?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 22:41:54

@beacska: Csatlakozom! Csinosak voltak a fiúk (majdnem mind) és aranyosan komolyan vették a feladatot! :)

répakörte 2011.04.12. 22:42:25

@kisha1: De a héten 1 fiú és 1 lány megy, tehát Krisztián és Szandra kézen fogva mehet a reptérre.

répakörte 2011.04.12. 22:43:55

@répakörte: Mármint a Pókmajom Szandra.

zsj 2011.04.12. 22:44:15

Az Álmodjkirálylánynál azt hittem egy pillanatra, hogy az lesz a nyeremény, ogy kiteszik Nikit. Azért az durva lett volna...De a szövege...

kisha1 2011.04.12. 22:45:44

@répakörte: Hát én azért ettől nagyobb csavarra számítok.

beacska 2011.04.12. 22:47:14

milyen vicces volt, amikor a külön asztalnál Szandra osztotta le a párokat, és a végén, amikor mindenkinek volt párja, láthatóan elgondolkodott, mire Levi: de csak 5 pár maradhat. "jaaa" és tovább gondolkodott. Látszott, ahogy kattognak a kerekek, de nem tudott kitalálni semmit:DDD

Amúgy Levinek nincs igaza, per pill. 3-3 pár van (ha lebontjuk őket 2 csoportra), és Ádáméknak semmivel sincs több esélyük!

beacska 2011.04.12. 22:47:51

@zsj: a szövege nagyon ott volt, nem hiába bizonytalanodott el Niki is

horee6 2011.04.12. 22:50:22

@zsj: na, az lett volna komoly szerkesztői húzás...

zsj 2011.04.12. 22:50:44

@beacska: ahhoz képest milyen jól bírta, nem? én leszédültem volna a székről! "játszottál és játszottak veled..."

bia79 2011.04.12. 22:50:45

Levinek nagyon jól állt a zsűrielnök szerep, bár eddig sem volt semmi bajom vele, de egyre szimpatikusabb!:)

Gábor hogy nézett ki már megint a zsűrizésnél?:))

Kriszta, Levi, Gábor, Kristóf maradjon, a többiekért nem hullatnék könnyeket.

répakörte 2011.04.12. 22:50:56

@kisha1: Felőlem lehet bármilyen csavar, csak Gabi és Kriszta ne essen ki. De legfőképp Gabi ne! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 22:51:01

Még a reggelinél vagy a párválasztón megkaphatja a "nyereményt". :)

horee6 2011.04.12. 22:52:08

@beacska: Ádámék sokkal egységesebbek, úgyhogy most erősebbek sokkal

répakörte 2011.04.12. 22:52:13

@bia79: Kábé én is így vagyok vele.

Jah, Gabit már megint elstylistolták :D Azok a hüle fejfedők, jáááj. De még így is messze a legjobb ffi bent (számomra).

kisha1 2011.04.12. 22:53:47

@répakörte: így is van, Gabi maradjon + Levi.

Ljubica 2011.04.12. 22:53:53

@will:

Én pedig egy olyan énektanárt szeretnék feladatnak (mondjuk, legyen Carlos, a Bogotai Filharmonikusoktól, pl. Isaura kiterjedt rokonságából) amilyen a Rayman "Raving Rabbids" játékban van: hamis hang/maflás.
Ismeri valaki?

Azzal is megelégszem, ha innentől nem énekelnek. Eddig is mindig fájt.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.12. 22:58:20

Már csak pár óra és olvashatjuk Sixx újabb fergeteges írását, epedve várom!

1 bárány.. 2 bárány.. Gábor göndör feje.. izé.. 4 bárány... szép álmokat! :)

zsj 2011.04.12. 22:58:40

@Ljubica: Azért becsületükre legyen mondva: mindenki hamis volt. Semmi széthúzás. A refrén...anyám!

beacska 2011.04.12. 23:02:31

@horee6: nincs "konfliktushelyzet" tehát, alapban nem stabilabbak, mert amíg az egyik nem nem kerül előnyben, mindketten ugyanolyan "stabilak"

Ljubica 2011.04.12. 23:02:31

@zsj:
hibátlanul, mindenki és gyakorlatilag minden hang. :)

Kivétel 2011.04.12. 23:11:12

@zsj: hamis volt, hát hamis volt:))) feladat az feladat, énekelni én se tudok, megértem őket:)

GL-581 g 2011.04.12. 23:16:20

Az öfiben volt valami? Aliz ugye marad? :D:D:D

horee6 2011.04.12. 23:16:38

@beacska: nem kell konfliktushelyzet, Ádám, Kristóf, Döni fixen egymás mellett vannak, Csálécsöcs és popsi is tuti. Döninek megfogják Krisztát, pont. Ezt a hatost alap szabályok szerint nem lehet megbontani, csak valami védettséggel, vagy hirtelen halállal. Ha nemnyúlnak hozzájuk a szerkesztők, egy jó darabig együtt maradnak, és szórják ki a zsizsiket. Másik oldalon ad-hoc mennek a dolgok, úgyhogy tuti onnan lesz kieső, ha nincs valami csavar.

Ha meg most nincs konfliktus, akkor lesz a kiválasztásig.

Ljubica 2011.04.12. 23:17:12

Ma fedeztem fel először, hogy ez a Kristóf édes. Lehet, hogy birka és hogy csak a következő évezredben fejez majd be egy háromtagú összetett mondatot, sőt, de az eccerűagyú kis Jennihez most nagyon kedves volt, ahogy játszottak. Lebirkózta az ágyról, de rögtön el is kapta. Tuti, hogy van lánytestvére.

bia79 2011.04.12. 23:17:15

@répakörte: lassan alakul itt egy Gábor fan club... :)) épp most, amikor lehet, hogy ki fog esni :\

szerintem vegyük rá Benyeszkét, hogy titokban küldjön nekünk fotókat a főnökéről, ha már egyszer úgyis utálja ;DD

*jinx* 2011.04.12. 23:17:53

@bia79: Hajrá Levi!!!!! :)))

És az milyen, h mikor a Don felsorolta kik számítanak neki kifelejtette(?) a Lassúbeszédűt?

Mancika72 2011.04.12. 23:24:24

Ma mindenki nagyon aranyos volt. Levi, mint zsűrielnök, Kristóf, mint szólógitáros. Kár, hogy nem Jennny nyert.

Tanát Úr 2011.04.12. 23:26:01

@kisha1: Niki a legjobb a csapatban!

Ljubica 2011.04.12. 23:26:10

Pókmajom-Szandrának pedig az itt bent a problémája, hogy csak egyetlenegy taktikája van és ráadásul még akkor is makacsul ragaszkodik hozzá, amikor már egyértelműen nem működik.
Spartaaaaa... "Így hát ki is haltak..."

Tanát Úr 2011.04.12. 23:28:48

@kisha1: Miért,kishal,neked ki tetszik?Csak nem a Pókmonkey?

répakörte 2011.04.12. 23:29:32

@bia79: Fúúú, kardomba dőlök, ha kiesik... Abban bízok, hogy Levivel kitalálnak valamit, és Krisztián megy. Érte nem lenne kár.

Jaja, Benyeszke, kérlek, küld képet a főnökről! Nem adjuk tovább! Csak a Gabi-fanoknak! :D

Tanát Úr 2011.04.12. 23:31:51

@Gliese 581 g: Mondjátok már meg a tuttit !
Ki tetszik nektek?

Stroncium 2011.04.12. 23:32:06

a don télleg ratyi, látszott már rég
úgy tűnik, pisti nem jön már vissza, úgyhogy kell nekem egy új favorit.
levi, vagy gábor?
gábor, vagy levi?
csajok közül alíz, kriszta, szandra

na jó, alíz, mert olyan különc, és gábor, mert olyan fasza gyerek

horee6 2011.04.12. 23:33:52

@Tanát Úr: Szerintem Niki egy ostobenkó műnő. Kriszta viszont csinos is és értelmesnek is tűnik. Alíz is aranyos-kedves, bár nem ő a legszebb bent. Szerintem.

Tanát Úr 2011.04.12. 23:43:36

@horee6: Lehet,hogy műnő,de akkor is a legdekoratívabb!
Feláldoznék egy centit a farkamból,ha egyszer megkaphatnám egy hétre!
Kriszta inkább érdekes,mint jó nő...
Alíz meg aranyos,de van rajta baj bőven...

bia79 2011.04.12. 23:47:08

@Stroncium: üdv a klubban!;)

@répakörte: nekem ma úgy tűnt, Levi Krisztiánt is próbálja bevonni a tervbe, amit kitalált, márpedig az semmi jót nem jelent... tényleg őt kellene kirakniuk :\
de várjuk ki a végét, mert vagy valaki védettséget kap és kétfordulós lesz a párválasztó, vagy tudja fene, mi fog itt történni... nem biztos, hogy bárki megfelelő stratégiával tud készülni egy 12 fős párválasztóra... a szerkesztők bármit kitalálhatnak, ami borít mindent.

horee6 2011.04.12. 23:48:28

@Tanát Úr: érdekes, én dekoratívnak sem tartom. Mellesleg egy szép nő is kefélhet szarul, és egy átlagos meg eszetlen jól, úgyhogy egy centit látatlanba odadobni elég nagy zsákbamacska :)
Nálam abból, amit látok a bentiek közül Kriszta a favorit.

répakörte 2011.04.12. 23:48:33

Annyira szubjektív, hogy kinek melyik lány/fiú jön be. Felesleges ezen vitatkozni, úgysem fogtok egy nevezőre jutni.

Tanát Úr 2011.04.12. 23:52:08

@bia79: Abszolút igaz,minden és mindenki a szerkesztők kezében van!
Semmit nem engednek csak úgy véletlenül megtörténni,csak azt nem tudom,hogy a forgatás idején miből próbáltak következtetni arra,hogy majd mikor lejátsszák a műsort,az milyen hatással lesz a nézőkre,ki lesz a kedvenc,stb...
Mert azt biztos nem volt nehéz kitalálni,hogy a Pókmajom közútálatnak örvend majd,de pl.mit gondoltak néhány perememberről?
Kár egyébként,hogy ilyen durván avatkoznak be !

horee6 2011.04.12. 23:53:23

@répakörte: nem vitatkozunk, beszélgetünk.
meg ízlésről tényleg felesleges.

Tanát Úr 2011.04.12. 23:53:43

@horee6: Sosem fogunk nőn összeveszni,te,meg én...Mehetünk bulizni együtt szerintem...

répakörte 2011.04.12. 23:57:12

@bia79: Bizony, semmit nem lehet előre eltervezni... Most nagyon aggódom Gabiért. Ha kiesik, nagyon-nagyon-nagyon mérges leszek. A többi pasi számomra nemgyerebe. Krisztián meg egy ****. Annyira lenézi a nőket, hogy az már kiveri nálam a biztosítékot.
Levit bírom, Dani kitérdekel, Ádám maradjon, Kristóf meg olyan semleges.

Persze, elnézegetem én Kristóf és Jenny bontakozó szerelmét, de na, ha már kép is van, akkor inkább a Gabit. És amúgy is, azt leszámítva, hogy a külsőre megy a lelkem, nagyon tetszik a személyisége. Bírom az ilyen fazonokat. ----> tehát, aki hasonlít hozzá, lehet nálam jelentkezni! :DDD

Tanát Úr 2011.04.12. 23:58:28

@répakörte: Valóban ez nem vita!
Horee6 normális beszélgetőpartner.
Amúgy sajnos engem más is erősen befolyásol,szeretem a nagy kannákat...
Persze vannak határok,a félnapos szőke sztriptíztáncosnő(Pókmonkey barinője)azért nem kéne,remélem,Horee6 ezért büszke is vagy rám...

répakörte 2011.04.12. 23:59:26

@horee6: @Tanát Úr: Örülök, h nem vitáztok!
Amúgy: női szemmel Kriszta a legszebb meg a legokosabb is. Őt elfogadnám jóbarátnak (öribari :D).

Tanát Úr 2011.04.13. 00:04:27

@répakörte: Kriszta inkább barátnőnek való!
Valóban értelmes,női viszonylatban elég toleráns is(mondjuk női viszonylatban toleránsnak lenni nem olyan nehéz...),tényleg nagyon aranyos,de nem jó nő,inkább emlékeztet egy kislányra!
A jó nő az a Niki!Az egy centis felajánlást még mindig tartom!

horee6 2011.04.13. 00:04:53

@Tanát Úr: Tiéd a szőkék, én viszem a barnákat :)

Tanát Úr 2011.04.13. 00:07:36

@répakörte: Sőt lehet,hogy sokan megbotránkoznak,de a műsor legjobb 3 nőjében nálam még a Madam és az Xlábú manöken is bent van!

Tanát Úr 2011.04.13. 00:09:30

@horee6: Megdumáltál!
Jó üzletet csináltam...
Lehetnek enyémek a vörik is?

Tanát Úr 2011.04.13. 00:10:07

@horee6: Akkor Pókmonkey is a tiéd!!!

horee6 2011.04.13. 00:12:13

@Tanát Úr: határeset, azokon inkább osztozzunk

répakörte 2011.04.13. 00:15:17

@Tanát Úr: Basszus, akkor nekem nem lenne esélyem nálatok ;)

A fene se érti a pasikat :D

Tanát Úr 2011.04.13. 00:17:02

@répakörte: Drága,mondanál néhány szót magadról?
Miből gondolod,hogy nincs esélyed?
És mire nincs esélyed nálunk szerinted?

Tanát Úr 2011.04.13. 00:18:24

@horee6: Hallod?!
Répakörte se nem barna,se nem szőke,se nem vörös...
Akkor milyen?
Úristen!!!

horee6 2011.04.13. 00:18:45

Pókmajom kinézetre szódával elmegy, de irritálóan agresszív.Meg egy cimborám ismeri Tatabányáról, szerinte egy ordas k...a. Itt sem várt sokat azzal, hogy ráhúzza magát egy kóbor faszra, nekem ez annyira nem gyere be.

répakörte 2011.04.13. 00:20:44

@Tanát Úr: :DDD
Abból, hogy se nagy mell, se modell-alkat. :)
Mondjuk, nem is szeretnék Niki lenni, csak max olyan vékony, mint Pókmonkey.

De nektek sincs nálam, hacsak nem hajaztok Gabira :PPP

horee6 2011.04.13. 00:22:06

@répakörte: Fekete vagy? Az nálam oké. Vagy pink a hajad, esetleg kopasz vagy?

Veder1 2011.04.13. 00:22:49

Hogy tetszhet annyi embernek az a kiéltfejű, az alkoholizmustól beszélni sem tudó Gábor?! 25 éves, na persze, min. 35, de kinéz negyvennek...

Az viszont szép lesz, ha Nikike kiejti a Dont :D Bár kicsi rá az esély, tudja, hogy a haverjai kicsinálnák.

horee6 2011.04.13. 00:23:46

@répakörte: Szőkésbarna, akkor közös halmaz.
Tanát Úr ezt hogy oldjuk meg?

Tanát Úr 2011.04.13. 00:25:38

@horee6: Ne mond már,hogy szódával elmegy!
Mindene rossz és taszító!
A lábai rosszak,a mellei kicsik,formátlan,kappanhájas,a feje meg egy dráma(szegény,remélem,nem olvassa),habár bántani nem akarom,mindenki úgy néz ki,ahogy örököli...
Az meg amúgy elég gagyi,mikor lepukkant,elhízott hímek ülnek a tv előtt,nézik a világszépe-választást és az összes nőt széjjelcikizik sörözés közben!

Tanát Úr 2011.04.13. 00:30:42

@horee6: A nagymellűek az enyémek,a 80 milliliter alatti inplantátumosok a tieid!
Vagy őssz vazze!!!Ja nem,most bírja,hogy szőkésbarna.Az abszolút rendben van...
De gyanúm,hogy nem hasonlítunk Gabira...

répakörte 2011.04.13. 00:30:53

@Vödör: Én nem látom kiélt fejűnek, csak mély vonásokkal rendelkezik. És szerintem nem azért beszél úgy, ahogy, hanem azért, mert a nyálelválasztása gyorsabb, mint másoknak. Galuskás, de erről nem tehet. - Mellesleg: ha meg már kiélte magát, annál jobb, legalább nem kódorog el mindenhova! :)

Tanát Úr 2011.04.13. 00:33:48

@répakörte: Minden férfi kódorog!
Aki nem kódorog,az már nem férfi!
Vagy,mert nem kell már a csajoknak,vagy,mert már neki nem kell a csajozás...
Mindegyik változat kellemetlen...

répakörte 2011.04.13. 00:33:53

@Tanát Úr: A fenébe, biztos nem hasonlítotok? Pedig már kezdtem remélni :D

Veder1 2011.04.13. 00:34:36

ok, nem akartalak megbántani, csak annyira meglepő volt számomra, hogy nem tudtam befogni a lepcses pofámat :D

répakörte 2011.04.13. 00:35:07

@Tanát Úr: Ebben azért nem hiszek. Bár, ha a tapasztalataimat nézem... ja nem, akkor is 2:1 a nem-kódorgók javára!

Tanát Úr 2011.04.13. 00:36:05

@répakörte: Drága!
Ilyen frizu csak egy van !
Meg kell alkudjunk mindhármunknak,csak akkor lesz valami!
Horee6!Te még kódorogsz?

horee6 2011.04.13. 00:36:07

@Tanát Úr: ha csak egy képet látnék a Pókmajomról, akkor dugnám-gomb. Nálam rendben vannak a kis mellek, és bejönnek a viszonylag vékony csajok. Lábait nem is néztem. Viszont amint megszólalna messziről elkerülném.

Soha nem nézek szépségkirálynő választást. Sör csak haverokkal krimóban. :)

répakörte 2011.04.13. 00:38:34

@Vödör: Semmi gond, ízlések és pofonok! Én szeretem a mély vonások-nagy orr-vastag száj kombót, te nem. :)

Tanát Úr 2011.04.13. 00:39:50

@répakörte: 3-ból nem lehet statisztikát csinálni,túl kicsi a korreláció!
Na ne mond már,hogy 3 embered volt csak!Egyéjszakásokkal,vagy nélkül számolod?

horee6 2011.04.13. 00:40:27

@répakörte: én tuti nem hasonlítok. barna vagyok és bár sportolok nem vagyok kigyúrva.

Tényleg nem minden faszi kódorog, ha van egy tuti otthon, akkor szerintem nem érdemes minden kósza puncit levadászni.

répakörte 2011.04.13. 00:40:50

@Tanát Úr: A frizu lehet más, azt megengedem :D Hosszú, rövid, szőke, barna, lehet választani!

horee6 2011.04.13. 00:43:58

@Tanát Úr: hm, van egy fuck-buddy, az a megegyezés, ha bejön valami komoly, akkor könnyes búcsút veszünk. :)

Tanát Úr 2011.04.13. 00:45:38

@horee6: Öcsém,veled tényleg nem egyezünk!
Ha a farkam meglátná a Pókmonkeyt,ijedtében elbújna a házába,bőrdíszmű lenne belőle,napokig nem tudnám előcsalogatni még pisilni se,engem meg szellemileg visszavetne 10-15 évvel!
Krisztián meg egy Isten,a farka előtt díszlépésben masíroznék el oda-vissza,mert egy jó nőt könnyű magadévá tenni,az a legény,aki napokig dugja a Pókmajmot !!!

horee6 2011.04.13. 00:46:51

@répakörte: akkor elvesztettem a fonalat, mik a kritériumok?

répakörte 2011.04.13. 00:49:55

@Tanát Úr: Nem 3 volt, de csak ennyit számolok, mert ezek voltak tartósak. Tinédzser korom kósza együtt járásait nem számolom!

@horee6: Na, a kigyúrt test nekem aztán nem lényeg. Sose volt kigyúrt pasim, csak olyan normális testűek voltak. Meg hát, én sem vagyok egy sportos leányzó...

Tanát Úr 2011.04.13. 00:54:11

Na,akkor egyezzetek meg,magatokra hagylak benneteket!
Megyek aludni,csőváz!
Jó volt veletek!

répakörte 2011.04.13. 00:55:59

@horee6: Mély vonások-nagy orr-vastag száj, borosta/kecskeszakáll/sima tökmindegy, és nézz ki úgy, mintha 35 lennél :DDD

Jah, és kezeld egyenrangú félként a nőket!

Csak ennyi! :)

répakörte 2011.04.13. 00:57:12

@Tanát Úr: Ilyen könnyen lemondasz rólam? :(

De amúgy: jó éjt neked! vagy csőváz!

horee6 2011.04.13. 00:58:20

@répakörte: nálam is 3 volt a komoly, mondjuk ők évekig kibírtak...

Sportos-nemsportos egy dolog, szép arc, és intelligencia, szerintem

horee6 2011.04.13. 01:00:53

@répakörte: na, nekem kölyökképem van, még akkor is, ha borostám/szakállam van. Majdnem mindig 8-10 évvel fiatalabbnak néznek a csajok. Egyenrangú fél, ez oké. ha kell én is mosogatok, de ő is tudjon kereket cserélni :)

répakörte 2011.04.13. 01:03:08

@horee6: Jaja, intelligencia mindenképp. Anélkül... Minimum a saját szintem, okosabb lehet, csak butább nem.
Aztán meg, hogy kinek ki a szép/jóképű, csak ízlés kérdése.

Tanát Úr 2011.04.13. 01:04:12

@répakörte: Majd még ezt a lemondást átbeszéljük!
Jottzakát!

répakörte 2011.04.13. 01:07:13

@horee6: Az egyenrangúságot nem így értettem. (bár, ha valaki egyszer végre megmutatná, szívesen megtanulnám a kerékcserét)
Bánjon egyenrangúként velem, ne kezeljen le. Mondjuk, én nem is vagyok Jenny-féle, akivel ezt meg lehet(ne) tenni.
A teendőket meg el kell osztani - pl az fix, hogy én nem porszívózok senkire, mosogatni, mosni viszont szívesen.

répakörte 2011.04.13. 01:08:06

@Tanát Úr: Mertem remélni :DDD
Jó éjt!

horee6 2011.04.13. 01:14:43

@répakörte: én a porszívózás-mosogatás-vasalás (ingeim)háromszögben vagyok hatékony :)

Az egyenrangúság alap dolog, de az is kell hozza, hogy nagyjából egy színvonalon mozogjon a két játékos. voltam együtt egy darabig egy olyan lánnyal, akinek kb minden második krimit el kellett magyaráznom. A haverok fogták a fejüket, szerintem aranyos volt. Egy darabig.

répakörte 2011.04.13. 01:22:28

@horee6: Persze, ezért írtam, hogy min egy szint. Nekem is volt olyan párom, akinek a Háború és béke nem mondott semmit, vagy a Markos-Nádas párostól ismert Diótörőről tényleg nem Csajkovszkij jutott eszébe. Egy ideig van közös téma, de hamar elfogy. Én engedtem, jó, nem gond, de a barátomnak így sem volt jó, nem tetszett neki, hogy okosabb vagyok. Szét is mentünk hamar.
AZért az nagyon fárasztó, ha nem ért egy sima krimit... mit kezdene akkor pl. az Eredettel vagy a Berlin felett az éggel (jó, nem krimik, de ha már egy krimi is meghaladja a képességeit...)

Tapasztalatnak jó ez is :)

répakörte 2011.04.13. 01:27:49

OFF
Basszus, a Chelsea kikapott. Franc.

horee6 2011.04.13. 01:32:36

@répakörte: jó lehet, nem sima krimik voltak, de én csípem az elvontabb filmeket,azok neki nem jöttek be. Én meg megnéztem vele minden primkó romantikus-vicces halivudi cuccost. azon én aludtam el.
Volt még egy jó tulajdonsága, szonyat féltékeny volt. Na az volt az igazán vicces/bosszantó.
Most az offon kívül offoltál?
mert mi itten aztán szétoffoltunk mindent :)

GL-581 g 2011.04.13. 01:34:48

@beacska: Nagyon köszönöm az infókat! :)

@Tanát Úr:
Szóval a kérdés, hogy ki tetszik?
Nálam ugyebár ezt nem túl nehéz kitalálni (Go Aliz, go, GO-GO-GOOO!!! :D), úgyhogy inkább leírom totál szubjektív véleményemet a lányokról. :D

Kriszta: Szép, de nőként nem feltétlenül jön be, viszont nagyokat tudnánk együtt bulizni, és szerintem nagyon jó haverok, akár barátok lennénk irl. Tipikus jó fej havercsajnak tűnik, akivel hülyülni és mélyen beszélgetni egyaránt lehet.

Niki: Nőként egyáltalán nem jön be a Minyonmellű Díva. Kissé közönséges és nem is kimondottan szép szvsz, ám vannak jó észrevételei és van véleménye, tehát butának őt pont nem nevezném (a "kétéves agya" ellenére). Helyezkedni is jól tud. Irl szerintem tudnánk együtt nagyokat bulizni, jókat tudnánk röhögni, és némi taktikai célzatú "mélyebb" beszélgetés is lehetne, pl. nő- vagy pasiszerzés céljából (neki ez, nekem az, ugye), de semmi komolyabb szellemi kapcsolat.

Zsömike (így utólag): Én sajnáltam, hogy elment. Szép lány volt, s emellett aranyos, a fogaival. :) Szimpi volt az első perctől, és nem szemétkedett igazán senkivel. Pont ezért lesz jobb "ágyas" Nikiből, aki keményen tud áskálódni és intrikázni. Zsömike kissé naiv, de szeretetreméltó, és szerintem nagyon jól el lehetne vele lenni.

Szandra: Alpári, közönséges, nem tudok mit kezdeni vele. Az ilyen lányok mindig is taszítottak, Aliz szavaival élve: "én az életben ilyenekkel nem találkozom, csak a YouTube-on és a Maunika Show-ban".

Jenny: Oltani jó lehet. Egy ideig. Aztán csak idegesítő. Annyira jellegtelen szegény csaj, hogy nem érdemel több szót. Belső értékeket eddig olyannyira nem csillantott, hogy a külső értékeit képtelen vagyok meglátni (genetikai segg, na köszönjük). Talán idővel kinyílik a szeme, és jó fej ember lesz, de egyelőre nagyon durván kézivezérelt szegény.

Szandi: A mait még nem láttam, nem sokat tudok mondani róla. A viselkedése rokonszenves, az arca szép, bár nem a zsánerem. Kedves lánynak tűnt elsőre.

Aliz: Egyszer már a harmadik-negyedik hogyvolt környékén leírtam, mit gondolok róla, azóta az csak erősödött. Tipikusan ilyen lányokat keresek az életben.
Szeretem, ha egy lány szép és jó az alakja - emellett viszont fontos számomra, hogy legyen kedves, aranyos, tudjon édesen mosolyogni, és legyen szellemes. És ami a LEGfontosabb: nálam alapkövetelmény, hogy a lány legyen okosabb, mint a telefonja.
Neki én nagyon drukkolok, amennyit eddig lapátolt és átszenvedett az ottlétért (ő lett volna ugye a legelső kieső), megérdemelne egy végjátékot.

A coming outom végére értünk, ladies and gentlemen, thank you very much, good night! :D

horee6 2011.04.13. 01:41:07

@Gliese 581 g: ez tetszett, sokban egyezik a véleményünk, kivétel Niki és Kriszta. Niki nekem ellenszenves az egyszerűségével és az intrikáival. Kriszta meg egyértelmű favorit a bentiek közül.

répakörte 2011.04.13. 01:45:37

@horee6: Én is az elvontabbakat szeretem, legyen az bármilyen stílusú. Kivéve: Fűrész sorozat és Szex és NY.
A nyálas/romantikus filmektől hülyét kapok. Az idegesít bennük a legjobban, hogy olyan hamis az egész. Mintha minden csak happy enddel végződhetne... Nulla tartalom.

Mondj pár filmcímet, kérlek, mostanában nem töltögettem.

Jah, igaz, offon belüli off :)

répakörte 2011.04.13. 01:50:16

@horee6: Női szemmel, férfiakhoz vonzódva, ugyanez a véleményem. És örülök, hogy Ti, pasik így látjátok (többnyire). Megnyugtató!

répakörte 2011.04.13. 01:51:03

@Gliese 581 g: @horee6:
Emlékszem, mikor Niki 2 évesnek nevezte az agyát, de mégis mi ez? Hogy értette?

horee6 2011.04.13. 02:11:55

@répakörte: Filmek: Éjszaka a Földön, Szellemkutya, meg általában Jim Jarmush filmjei. Dogma Lars von Triertől, Memento Christopher Nolantól, Kutyaszorítóban Tarantinotól, Közönséges Bűnözők, Azonosság, Visszafordíthatatlan, Leone westernjei, Dersz Uzala Kurosawatól, Hold Sam Rockwellel.

Az Eredet, meg a Berlin fölött az ég nekem is tetszett.

Egy időben rákattantam Kuroszawa szamuráj filmjeire. Japánul, angol felirattal szobatársaim hülyének néztek :)

Kommersz, de imádom a Gladiátort, a Keresztapát, a Remény rabjait, a Szemtől szembent.

horee6 2011.04.13. 02:19:04

@horee6: dogma-filmek Lars von Triertől, és a Dogma c film Kevin Smithtől

répakörte 2011.04.13. 02:25:53

@horee6: Sokat nem láttam még közülük, sajnos. De ami késik, ugye...
Lars von Triert nagyon bírom, a Dogma is rohadtjó. Pont most jön ki egy új filmje, ha jól tom.

NA, az komoly, japán film angol felirattal... Ennyire elvetemült vagy? :D

Keresztapa alap!
Kedvenceim: A nagy kékség, Félelem és reszketés LV-ban, Ösztön, Magnólia, Krisztus utolsó megkísértése, Mechanikus narancs, Leon, a profi, Donnie Darko, A szarvasvadász, Az ígéret, Száll a kakukk fészkére, Táncos a sötétben, Apám nevében, stb. Elég vegyes. Nem tom, ezek kommerszek-e vagy sem.

De az biztos, hogy amint megint szabadítok fel helyet a winyómon, válogatok a felsorolásodból! Van, amelyik cím alapján rémlik, lehet, láttam is nem egyet, csak nem ugrik be (pl Azonosságot tuti láttam) :D

répakörte 2011.04.13. 02:33:01

@horee6: Vágom. :)

Sajna a Birodalom sorozatot nem láttam végig, mert mikor pl 2003-ban adta valamelyik közszolgálati, pont egyetemre kezdtem járni, ami korai lefekvés/korai keléssel járt, a sorozat pedig késő este volt... Azóta sem töltöttem le sehonnan, én marha.

horee6 2011.04.13. 02:36:35

@répakörte: Nagy kékség tervben
Félelem és reszketés, Krisztus utolsó... Mechanikus Narancs, Leon a profi Donnie Darko, A szarvasvadász, Táncos a sötétben megvoltak, tetszettek. Ösztön, Száll a kakukk nem jött be, Apám nevében, Ígéret nem ismerős.

Azonosság: 10 ember összefut valami elhagyott motelben, vihar-villámlás, aztán elkezdenek fogyni. Ray Liotta van benne, azt hiszem.

horee6 2011.04.13. 02:45:42

@répakörte: nem hiszem, hogy különösen elvetemült lennék, vannak korszakaim, amikor egy témában mindent megnézek,ami a kezembe kerül. Volt western- kémek/ellenkémek- (Bourne trilógia király), szamuráj- sci-fi- maffiakorszakom. Most épp semmi nincs. Natgeo, Spektrum, meg Discovery, nem is értem, hogy lettem Éden-függő, eddig egy valóságsót nem néztem, de ez bejön.

répakörte 2011.04.13. 02:50:09

@horee6: Ray Liottát vágom. Aki a Defoe-s Kísérletben is volt.
Akkor már a filmet is vágom. Csak nem nagyon rémlik (valami fegyenc is van a képben, aztán kiderül, h a főszereplő skizó? jól emlékszem? vagy nem?)

A nagy kékségnél szebb film nincs a világon. Talán ez az a film, ami a legrégebben a kedvenc.

Magnóliát meg egyszerűen lehetetlenség megszerezni :(

horee6 2011.04.13. 02:58:55

@répakörte: jól emlékszel
el sem tudom képzelni, mi lehet olyan szép egy búvárosfilmben,de majd meglátom.
Ami Neked a Nagy Kékség, nekem a remény rabjai. Embernek maradnia legrosszabb helyzetben cinikusan figyelni a többieket, férfibarátság...

Elálmosodtam, eltolom a bicajt. jó éjt!

horee6 2011.04.13. 03:00:24

Magnóliát dvd-n a port-on ezerért adják

répakörte 2011.04.13. 03:03:47

@horee6: Ezerért? Komoly? Már annyi letöltő-oldalon kerestem, és sehol nem volt. Húúúúú, nagyon-nagyon köszi, hogy szóltál!!!! Meg is rendelem! Örök hála!

Már én sem vagyok teljesen ébren, látszik a sok szóismétlésből!

Jó éjszakát, köszi a beszélgetést!

búvárosfilm :DDD
süti beállítások módosítása