Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 1x07 - A hülyeségből sosem elég

2013. március 11. 15:00 - Chat Géza

Azt hinnénk, hogy vége, de még egy fasza felvétel erejéig összerántották a brigádot, hogy egy végtelenül gyökér műsorvezető eszetlen agymenéséhez asszisztáljanak. Tudjuk mi azt, van az a pénz, amiért nem fáj a rektális kényeztetés. A melírozott hajú kis ceremóniamester betessékeli a Geordie sztárokat, majd gyors jellemrajzot skiccel az éterbe, hogy mindenki tudja ki kicsoda valójában. Bazmeg Sophie, aki kéjesen üvölti szex közben, hogy Chlamydia, Pszicho Charlotte, aki mára paszternákfüggő lett, Jófaszi Greg és Hajazós James, akik csak pedzegetik mi fán terem a csajozás, Metrós Jay és Jónő Vicky a méltán híres R-Go sláger, a Szeretlek is meg nem is életnagyságú manifesztumai és végül Naffaszú Gaz, aki tényleg a heftülés nagymestere. Holly a Tüdő meg most se veszik szarba se.

1.jpg

Első körben Jayt és Vickyt szedik ízekre, ami abban merül ki, hogy bekérdeznek párat, hogy mit csinálnátok másként, na meg, hogy volt-e azért suttyomban szex. Szerencsére Vicky szülei is bebocsátást nyertek a stúdióba, ahol a kedves mama pironkodva közli, hogy ő nézte a showt, de a büszkeség az kevésbé öntötte el a szívét, ha lánya volt a képen. Na mutter, mégis mire számítottál? Ezt váltja egy végtelenül unalmas kérdezz-felelek Gazzal és Charlotte-val. Ejnye-bejnye Gaz, csak nem kellett volna Charlotte melletti ágyban más ringyóval fugázni. Az idő kerekét még nem lehet visszafele pörgetni, úgyhogy meg kell tanulnia együtt élni a tudattal. Egy-két miatyánk oszt egál.

2.jpg

Greg és James kerül a vallatópadra. Greg zokniban szexelős mozzanatát vetik fejére, de szerencsére itt a fatter, akitől meg lehet kérdezni honnan szedte a technikát. Hát biza tőle, mert ő tanította, hogy ha más nem is, de tiszta zokni az mindig legyen rajta. Az egyik fizetett statiszta megkérdezi, hogyan kezelik a hirtelen jött hírnevet. Greg komázza a felhajtást, míg Hajazós James rühelli, hogy felismerik. James faterja menti a fia becsületét, hogy amúgy James szokott ám fugázni, csak most nem ment neki. Aztán azt is leszarja, hogy James tokától bokáig borotválkozik, mert az is ziher, hogy az anyjától örökölte a szőrzetét.

14.jpg

Bazmeg Sophie lotyós éve van a terítéken, ami ugye elég hamar parkoló pályára került, mert maga is rájött, hogy nem fasza kamerák előtt kloákát villantva idegen faszik hímtagjain pörögni. Aztán Tüdő száműzött életét cincálják, de most sem izgat senkit se, még úgy sem, hogy megint előveszik az első részből kukázott jakuzzis csöcsös jelenetet. És akkor berángatják Tüdő fasziját is, hogy még kellemetlenebb legyen az amúgy sem habos-babos szitu. Egy nyikhaj csávesz a közönségből felteszi a kérdést, hogy most akkor bárotok maradtak vagy mi? Azok. Köszönjük, mindenki mehet haza rápihenni a második etapra.

Címkék: geordie shore
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása