Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Happy Endings - Fuss el véle! 1x02 - The quicksand girlfriend

2013. március 08. 11:00 - igenapu

Diszkriminációs vitába csöppenünk bele mindjárt kezdésként, a fekete és a meleg próbálja sajnáltatni magát, senki sem veszi be, hogy ez most tényleg komoly. Bradnek ráadásul fehér felesége van, ami még mindig megbámulást vált ki az emberekből, a többiek azzal vigasztalják, hogy a gyerekük legalább extra szuper szexi lesz. Max viszont melegként nem házasodhat, nem jut a mennybe, igaz, egyikre sem vágyik, de ez nem gátolja meg abban, hogy ezekkel érveljen. Közben azért kiderül ám, hogy igazából Dave cuccait pakolják, átköltözik Maxhez. Alex összegez, hát ennyi volt, Max beszól neki, hogy már az esküvőn annyi volt, róla sem a tapintat szobrát fogják megmintázni.

21.jpg

Max lakása minden, csak bizalomgerjesztő nem, bár nagyon divatos loft lakás lenne, ha úgy lenne berendezve, de jelenlegi állapotában inkább oroszlánbarlang feelingje van. A fiúk végeznek a költöztetéssel, Brad nem kíván részt venni a kanmuri további részében, asszonykájával, Jane-nel van randija, melegítőbe bújnak, kínait esznek és nézik a nagy Ő-t. Max óriási, szinte elalszik, ahogy ezt hallgatja, majd nem is rejti véka alá a véleményét, hogy ez mennyire gáz. Bradet ez nem érdekli, kifele menet ki is fejti, milyen „rossz” sora van, megy haza lazulni, és szexelni a dögös nejével, brrrr. Miután ketten maradnak, Dave bevallja, hogy a nagy Ő nem is olyan rossz, és hogy az Alexszel együtt töltött évekből a legjobban a nagy semmittevések és nevetések fognak hiányozni. Max nem vevő a témára, meg is tiltja lakótársának, hogy ilyenekről beszéljen.

22.jpg

Ugrunk a lányokhoz, Alex boltjában dumálgatnak, bár Penny már piál is. Alex váltig állítja, élvezi az egyedüllétet, felfedezi magát, végre nem kell a kanapén ücsörögni melegítőben, kínait enni és a többi borzalom, Jane arca tanulmány, látszik rajta, hogy belekerült a zabszem a seggébe, le is lép a randiestre hivatkozva, a másik kettő csak pislog, de hát arról volt szó, hogy csajos este lesz. Jane-t semmi sem állítja meg, gyanítom, előbb fog rúdon pörögni, mint kínait enni macinaciban. Miután ketten maradnak, Alex lelkesen ecseteli, milyen jó kis programot szervezett ma estére, Penny fejében megjelenik egy ilyen alkalom memoárja, egy kevéssé humoros stand-up-ot néztek, ahol a színpadon egy a hónalját borotváló nagydarab nő volt. A nagy program ezúttal főzőcskézés, Penny úgy fest, mint aki alapozni készül, hogy ezt túlélje. Na de a lelkes Brad még nem tudja, mi vár rá, hazaérve már az ajtóban vetkőzik, leteszi a kínait a pultra, de ekkor megjelenik Jane gálában, és közli férjével, hogy ők most vacsorázni mennek, a kínai kaja a szemetesben landol. Brad már azt is bevallaná, milyen pornó oldalakat nézett, annyira nem tudja mire vélni ezt a viselkedést. Jane csak romantikázni szeretne, javasolja, hogy menjenek abba az étterembe, ahol először randevúztak.

23.jpg

Max kiosztja a helyeket a loft lakásban, ő alszik az ágyon, Dave-nek a kanapé marad, kap gumis lepedőt, ami miatt méltatlankodik, de mi a baj a gumis lepedővel? Max helyreteszi a siránkozó Dave-et, értékelje, hogy egyedül van, mehetnek bulizni. Dave ezt tovább szövi, szenzációsan sötét történetet kerekít ki belőle, aminek a lényege, hogy a csaj, akivel a buliban majd összejön, drogos és teherbe esik, aztán szülés után lelép és Dave magára marad a kancsal fiával, Mitchellel, de Max-szel majd felnevelik. Maxnek csak a fiú neve miatt van kifogása, azt hiszem, ehhez nincs mit hozzáfűzni. Alex és Penny a hipermodern főzőiskolában múlatja az időt, a séf egy nagyarcú idióta, viszont a Penny mellett lévő fiú helyes, el is kezdnek ismerkedni, minden ígéretes. A Max-lakban a fiúk Steven Seagal filmet néznek, és Dave rájön, mekkora lúzer volt, hogy csak úgy hagyta, hogy a görkoris csávó belerondítson az esküvőjébe, Seagallal ez nem történhetett volna meg, az a csávó annyira kőkemény. Ebből az következik, hogy itt az ideje a bosszúállásnak. Mondanom sem kell talán, hogy a szervezetükben némi szegálosító vodka is található, így ülnek be a kocsiba, de még indulás előtt rájönnek, hogy a) a görkorisról nem tudnak semmit, b) nem kellene ilyen állapotban vezetniük.

24.jpg

Házaspárunk a kiválasztott étterem előtt dekkol, Jane éppen rákérdezett, még vagy 45 percet kellene az asztalra várniuk, Brad húzna haza, enni. Is. Jane beszélgetést kezdeményez, mindenki vallja be, mitől fél legjobban. Jane attól, hogy Brad előtt hal meg, ő meg magányos, sánta öregasszonyként fog élni, rengeteg macskával, naná. Brad a cápáktól fél. Vagy a szellemektől. Vagy esetleg a szellemcápáktól. Epic. Max és Dave az utcán kóborolnak, próbálják összeszedni, mit tudnak a Bo nevű görkorisról, de azonkívül, hogy jóképű, izmos és szeret görkorizni, nos, semmi infójuk nincs. Dave-nek végre beugrik, hogy Alex munkahelyi flörtöt emlegetett, tehát a boltban biztos fognak találni valamit. Max egy kicsit elálmodozik, bejövős neki a srác, de ez most senkit nem érdekel. Nézzük, mi sült ki a főzősuliban, Alexet a séf inzultálja, folyton a lány dekoltázsa fölött akad dolga. Alex visszamenekül a helyükre, ahol Penny fűzi a helyes srácot, akit Johnnak hívnak és építész, minden szempontból nyerő. Alex könyörög, hadd legyen szárnysegéd, Penny tiltakozik, hiába, Alex kikotyogja Johnnak, hogy mindig Penny lép le a fiúkkal, de persze ettől még nem ribi, csak egészséges szexuális élete van. Szépen rontja Penny esélyeit, szinte látom a grafikont, ahogy minden kibuggyanó szóval esik lefele a tetszési index.

25.jpg

Dave és Max már ott toporognak Alex üzletének hátsó bejáratánál, Max betöri az ablakot, ami kazettás, Max persze a zártól legmesszebbi rekeszt üti ki. Dave-nek kulcsa van, Maxnek meg T-Rex keze, hehe. Némi kutatás után meg is találják Bo címét, felszívják magukat és mennek bosszút állni. Jane és Brad a következő szintre lépnek a randiesten, bejutottak az étterembe és asztalt is kaptak. Jane ismét hülye ötlettel áll elő, az 5 éves tervről akar beszélni férjével, aki szegény egyre csak korog. Amikor végre egy zsúrkocsira rakják az általuk rendelt ételt Jane háta mögött, és Brad elkezdhetne reménykedni, hogy ételhez jut, Jane felkapja a vizet, feláll, és természetesen borul minden, ez a nap már csak ilyen fogyókúrás. A főzősuliban sem alakulnak jól a dolgok, John már a házasságát siratja, Alexnek köszönhetően, sőt a végén le is lép, mondván, felhívja a volt nejét. Penny megköszöni Alexnek a hatékony közreműködést. A Seagal szekta tagjai megérkeznek Bo házához, vérre szomjasan csengetnek be, de egy idősebb hölgy nyit ajtót, azt hiszi, fia barátai jöttek vendégségbe. Bevezeti őket Bo szobájához, közben megcsodálhatjuk a világ legízléstelenebb tapátáját, ami az egész házon végigvonul.

26.jpg

A célszemély a kanapén fekszik, ugyanolyan pózban, mint Dave a meghiúsult esküvő utáni 1 hétben. Miután tisztázzák a személyazonosságokat, Bo bocsánatot kér, ez viszont jelentősen lecsökkenti a két huligán harci kedvét. Alex a csalódott Pennyt próbálja vigasztalni, John még biztosan nem tette magát túl a feleségén, látszott is rajta, meg ez egyébként is csajos este. Penny kiakad, hogy mégis hány ilyen estét akar még Alex, elfuseráltabbnál elfuseráltabb programokra kísérte el, be kellene inkább ismernie, hogy nem akar egyedül maradni. Brad Jane-t az étterem előtt találja. A nő bevallja, hogy attól fél, olyan sorsra jutnak, mint Dave és Alex, Brad viszont biztosítja arról, hogy mindent szeret benne, még a tüsszögéskor vágott ijesztő arcát is, és hogy nem attól fognak együtt maradni, hogy folyton eljárnak otthonról. A leszámolás is egyre csak késik, Bo éppen Dave-nek sírja el bánatát, hogy azt hitte, Alex lesz az igazi, összetört a szíve, Dave csak sóhajtozik. Maxnek elege lesz, orrba veri Bo-t, aki egyelőre lehanyatlik a kanapéról, viszont Maxnek majdnem beletörik a csuklója. Max a fájdalomtól már öklendezik, azonban háttérben Bo néhány helyben végrehajtott szaltóval készül a visszavágóra, ez semmi jót nem jelent. Neki is esik Maxnek, Dave a hátára ugorva próbálja leszerelni.

27.jpg

A séfsuliban még nincs vége a bulinak, Penny visszaoldalog Alexhez és bocsánatot kér az előbbi kiborulása miatt, visszakozik, megbánta már, hogy olyanokat mondott, Alex azonban igazat ad neki. Pennyt használta Dave-pótléknak, akinek ezzel semmi baja nincs, ellenben a programokkal. És egyébként is, a barátaira mindig számíthat. Erre jön egy idegen férfihang által előadott monológ a barátok szerepéről, közben csodás képeket vágnak be, ahogy Bo püföli Dave-t és Maxet, mindezt lassított felvételeken látjuk viszont, Brad és Jane pedig egy kínai gyorsétterem előtt ücsörögnek a padkán és tömik a fejüket mindenféle földi jóval. Aztán mind a hatan ott ülnek Brad és Jane lakásában a kanapén és mit néznek? A nagy Ő-t, természetesen, aki az imént ecsetelte a barátság fontosságát és átadja az egyik rózsát annak a lánynak, akit a barátjának tart. Békés kis estének nézünk elébe, Maxet rendkívüli módon leköti a műsor, minden részletét ismeri, holott az elején ő volt, aki a legjobban fikázta a The bachelort. És hogy meglegyen a keretes szerkezete ennek a résznek is, másnap a rendőr ismerteti a betöréses bűncselekmény részleteit a társasággal, belső ember volt, kulccsal. A rendőr ezután Alexnek szegezi a kérdést, mennyire ismeri Bradet? Egyetlen fekete barátunk felpattan, igazolást nyert a tézise, rasszizmus is all around, érzi a levegőben, a rendőr pedig - bizonyítandó mekkora agytrösztök választják a szakmát? - az orrához emeli a karját és megszagolja. Anyám.

Címkék: happy endings
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása