Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x15 - Gone with the Will

2013. március 08. 15:00 - Agent "V"

Elég régen hallattam a hangom, de gyorsan felveszem a fonalat az Upper East Side életével kapcsolatban. Ott tartunk ugye, hogy Bart rejtélyes körülmények között elhalálozott, amin Chuck nagyon kibukott számomra érthetetlen módon, de mindenki mást gyakorlatilag hidegen hagy a dolog.Engem is. Izgalmasabb történet, hogy Lilynek és Rufusnak van egy közös gyereke a kis szösziken és ösztöndíjasokon kívül, szóval elmentek a gyereket megkeresni Bostonba. Serena és Dan megint összejöttek, aminek én azért örülök, mert aaront annyira utáltam, hogy az már valódi fájdalmat okozott. Az egyetlen bibi, hogy Dan megtudta a nagytesó sztoriját, de nem mondhatja el Serenának, aki meg nem érti, hogy mi ütött bele már megint.Kb innen folytatjuk.

1.png

Eljött a végrendelet kihirdetésének napja, amit Jack bácsi nagyon, Chuck meg kurvára nem vár. Érkezik Blair és Nate is támasznak. Megint kapunk néhány rejtélyes utalást valami újévi kavarásra Jack és Blair között.Remélem csak szart kavartak. Megérkeznek az ügyvédhez, ahol gyorsan próbálják átugrani a biztosra vett pontokat, hogy kiderüljön, ki kapja a cég 51%-át.Chucknak hagyott egy levelet az apja és Blair végül elkezdi felolvasni. Ebből megtudjuk, hogy Barom Bart Chuckra hagyta az 51%-ot.Jack kiakad, Chuck meg nem akarja az egészet, de legalább Blair annyit elér, hogy szellőztesse ki a fejét és olvassa végig a levelet. Serena és Eric suliba mennek, Serena Dan távolságtartása miatt panaszkodik, Eric meg azért, mert Jenny folyton az ő és a pasija nyakán lóg. Teljesen megértem.A suliba érve persze együtt találja a csávót és Jennyt, aki örömmel téteti közhírré, hogy este moziestét tartanak, hát nem szuper? Nem,kussol,leül.

2.png

Serena is elkapja Dant, megnyugtatja, hogy beszélt az anyjával és megkérdezte, hogy akkor most kavar-e a pasija apjával, de szerencsére nem, csak pihennek együtt. Dant persze szarul érinti ez a dolog, de mivel az igazat nem mondhatja el, így azt mondja, hogy persze, minden oké.Visszatérünk a végrendelethez, Jack várakozik, Chuck pedig érkezik, hogy közölje, elfogadja a vállalatot és átveszi, majd nagy kegyesen hozzáteszi, hogy ha a nagybátyja akarja, ad neki valami munkát.Jack hamis mosollyal elbattyog, mi meg visszahúzunk a suliba, ahol Dan az apját hívja és közli vele, hogy történjen valami, mert nem szívesen hazudik a barátnőjének. Természetesen ezt a pletykaiskola udvarán teszi és persze az utolsó fél mondatot kapják el a hülyefejű libák.A kedves kis Nelly Yuki nem szólna bele a dologba, de minimum szólna Blairnek, de Penelope szerintem még mindig mérges Jennyre a múltkori fenyegetés miatt, úgyhogy ő inkább mást csinálna.Mondjuk belepofázna.

3.png

Így aztán a következő udvari jelenetben már gonsoz és elképedt szemek kísérik Dant, aki rögtön tudja, hogy baj van, főleg mikor meglátja a szekrénye előtt nem éppen katonás rendben heverő cuccait. Érkezik BLair, akit leszólítana, de ő csak királynői lengeséggel rug aláegy almát, vagy valami más kerek dolgot, majd telefonbeszélgetésbe kezd Jackkel, aki szerint támogató partit kéne szervezniük Chucknak, de persze szigorúan meglepetést.Biztosan nincs semmilyen hátsó szándéka sem.Bostonban LIly és Rufus éppen nagyon szar híreket kapnak, ugyanis nem léphetnek kapcsolatba a gyerekükkel. Rufus kiborul természetesen, Lily meg szerintem még örül is a fejleménynek.New Yorkban Serena és Blair dumálnak még mindig a suliban, Blair érdeklődik, hogy miért szekálja Dant a Gossip girl. Serena is elolvassa a totál semmitmondó híreket, aztán a két csak megállapítja, hogy az Ostobák küldözgetik a frappáns posztokat.Blairnek most erre nincs ideje, mert este vacsizik Chuckkal, úgyhogy majd később.

4.png

Dan Vanessával vesz gumicukrot Natenek, mert hónapfordulójuk lesz. Vanessa végül kiszedi Danből, hogy mi a baja.Persze Nelly Yuki is épp ide tér be, és egyből kagylózik, meg persze telefont is lop, komolyan mondom ahhoz képest, hogy vele is milyen gecik, könnyen segít, hogy mással is ezt csinálják. Innentől asszem nem fog zavarni, hogy vele takaríttatják a cipőjüket a hülye picsák. Vanessa eléggé kiakad a tesós híren, de azért próbál tanácsot adni Dannek, amikor jön a 3 gyerekpicsa, akiket sajnos még nem sikerült kitörölnöm az emlékezetemből, pedig elvileg 1 éve nem láttuk őket. Dan nem hajlandó ezt hallgatni, úgyhogy lelép a francba, Nelly meg egy cukortartó mögött örül magának.

5.png

Chuckot Jack várja otthon, hogy bocsánatot kérjen és elvinné ünnepelni.Chuck nem menne, mert Blairrel talizik, de persze Jack tudja, hogy kell ezt megvétózni, és kinyitja az ajtót az éppen kopogtató bundában érkező kurváknak.Szép húzás.Vanessa a galériába érkezik, ahol Serena várja elég kétségbeesetten. Kellemetlen a szitu, mert a szőkeség totál ki van bukva, Vanessa meg nem mond semmit, mert megígérte, de gyorsan ír Dannek egy sms-t amiben a szülőkről és a közös gyerekről van szó.Ezt az üzenetet természetesen az Ostobák kapják meg, akik ezek szerint még nem realizálták, hogy ha ezt beküldik a GG-re akkor nem csak Dannel basznak ki, hanem Serenával is.Blair szuperdögösen várja Chuckot, aki üzen, hogy nem megy, mert sokáig melózik.Hülye gyerek, inkább elmegy a kurvákkal, mikor Blair ennyire jól néz ki és semmit nem vesz észre Jack viselkedéséből.

6.png

Reggel van Bostonban,LIly meg Rufus idegbajos, várják, hogy a nevelőszülők hajlandók-e találkozni.Sajnos nekik jutott mára a szopóálarc, mert nagy nemet kapnak. Reggel mindenki a villásreggelin nyomul, Blair magát és Serenát is áltatja mindenféle hülye szövegekkel.Dan és Jenny is itt van, előbbi gyorsan elkapja Serenát és beszél hülyeségeket, majd nagy dínomdánom közepette érkezik Jack, Chuck nélkül.Ezt a pillanatot választják az Ostobák, hogy feltennének valamit Danről.Mivel Blair tiszta ideg, ezért annyit mond, hogy leszarja és csinálják amit akarnak.Próbálja Jackből kiszedni, hogy mi van Chuckkal, de ő nem nagyon mond konkrétumokat, viszont néhány fejest felküld Blairrel Chuck irodájába.Közben egy másik asztalnál Jenny és Eric veszekszik, mert Eric finoman megkéri a csajt, hogy kicsit szálljon már le róluk és persze ezen a liba kiakad.Jenny el, Serena és Dan romantikázik, majd érkezik a Gossip girl post négyük nagytesójáról.Hihetetlen, hogy az Ostobák milyen elégedettek.Valaki beküldhetné a képet, ahogy Penelope az apja üzlettársával dug.

7.png

A másik botrány az emeleten zajlik, Blair és az igazgatótanácsi tag is meglepődik a drogozó, félmeztelen Chuck és a csajok látványán.Odalent sem felhőtlen a dolog, Chuck meglepődik a sok emberen, de azért lemegy és próbálja kiküszöbölni a hibát, csakhogy ez nem megy és Blairnél is elvágta magát, de persze még most is neki áll feljebb. Dan bocsánatot kér Serenától, aki elfogadja, csak azért pipa a szüleikre, mert nem igaz, hogy ilyenek.Jönnek a tesók is, mindenki ki van akadva, főleg Serena, aki most nem kívánja a társaságukat.Lily már indulna haza, Rufus meg nem hajlandó, már megint a hisztis kurvát játsza.Nem igazán érti Lily indokait, aki azért a következményektől is fél, meg azért neki sem sétagalopp, főleg, hogy Rufus utálja, ő meg szereti. Persze jön a menetrendszerű smárolás, meg dugás. Jót dumálnak utána, Rufus karján valami nagyon gyökér madárkás tetkó van és persze csörög a telefon, kiderül, hogy egy találkozóról azért mégis lehet szó.

New Yorkban Chuck készül éppen megvillásreggelizni Jack nagybácsit.Jön egy kis farokméregetés, de úgy vélem ez a kocka el van vetve, ez a családi viszály most már van és kész, főleg mert Jack rájátszott a kitételre, miszerint Chucknak erkölcsileg is működni kell, azt meg most kúrta el szó szerint.Rufusék találkoznak az örökbefogadó apával, aki elmesél valamit, de előtte még elugrunk Eric és Serena mellé, akik a szituról beszélgetnek és arról, hogy ez tuti a nagyanyjuk műve.Serena jobban ki van akadva, mert nem tudja, hogy fog-e működni, hogy közös tesója van a pasijával, de eric szerint nem kéne ellökni őt magától.A galériában Dan Vanessát keresi, de csak Nate-t kapja, aki próbálja kicsit ápolni a lelkét, gondolom így kér bocsánatot a régi Jenny ügyért. A nevelőapa éppen azt meséli szorongva, hogy a gyerek vízbe fulladt tavaly, szóval ne keressék többet és kész.Lilyéket rosszul érinti a dolog, de annak örülnek, hogy a gyerek boldog volt.

8.png

Chuck gyönyörű bazsarózsát hoz Blairnek, de tök mindegy és már késő.És Blair szerint nem Jack az oka, mert ő hitt benne, meg az apja is, de Chuck ezt nem tudta megérteni, szóval mostmár tök mindegy és amúgy meg kurvára a lelkébe tiport mikor leugatta, hogy hagyja békén mert nem a felesége.Hiába minden bocsénatkérés, Chuck mehet a picsába és még a virágot is utána hajítja. Dan hazaér, Jenny kérdezi, hogy dumált-e Serenával, de nem és nem is fog. Jenny kezdene magukkal valamit, pl játszana vagy ilyesmi, de Dan nem akar, viszont ekkor érkeznek a másik tesók.Serena megérti Dant, hogy nem mondta el.Serena nem tudja mi lesz, de Dant akarja, szóval ha a világirodalomban és a filmtörténetben előfordult, akkor nekik is menni fog. J és Eric is elnézést kérnek egymástól, kibékülnek szépen, majd jönnek a nagyok és nekiállnak négyesben szendvicst eszegetni. A végjátékban Chuck szenved és a nevelőszülőkről kiderül, hogy szemét genyák, mert a gyerek él és virul, de nem tud semmit szóval elüldözték Lilyéket. Ők is hazaérnek Brooklynba, ahol Lily is kitárulkozik kicsit, majd belépnek és meglátják a gyerekeiket nagy idillben és ez bizony szép befejezés.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása