Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x20

2013. március 07. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Kiválasztunk ma, sorsdöntő napnak ígérkezik valaki számára, de nem a királynak, így megnyugodhatunk. A T69-es az előző kiválasztás helyszínén fogad minket, modelles beállás stimmol, a nyári ruha viszont nem is rossz, Lakatos Márk is tévedhet néha. A lófarok nem annyira előnyös, a múltkor már látott golyóstollak a fülben mégannyira sem. Ha nem helyezné kényszeresen a testsúlyát egyik (fém)lábáról a másikra, és váltana pózt, mint lusta háziasszony a konyhai kufirc-bablevesfőzés kombó alatt, tiszta emberi lenne a jelenet.

Pókmajom poszkoitális elégedettséggel makogja a kamerába, hogy éjjel egészségügyi-taktika kúrás volt, Krisztián meg a mödansziéban mondja ezt el kevésbé szofisztikáltan, volt valami, kérdezi Lassúbeszédű, aha, mondja a tánctanár. A király a fertőről csak annyit mond, hogy Pókmajom mindenre képes, még arra is, hogy szexuálisan kielégítsen valakit. Krisztián kicsit megnyílik, aszonta a Pókmajom, hogy szép a faszom. Kristófé meg elegáns, ebben a kérdésben nem vagyok kompetens, ha valaki megtenné, és az eddigi posztokba lecsekkolná az eleganciát, megköszönném. Ja, szmokingos farkat kell keresni, csak mondom. Az Éden hotel legkeményebb társalgása még nem ért véget, hiszen Krisztián mesél a romantikus zuhanyról is, amit Kristóf egy lényegretörő kérdéssel kommentál, lemosdattad vele a túrós faszodat? Ugye, hogy érdemes Éden hotelt nézni.

A reggeli jókedvhez Takáts Tamás Pocsolyába léptem című kiváló blues-slágere adja az aláfestést, az udvari bolondok hamis kórusához csatlakozik a medencében lebegő gumimatracon légdoboló Kristóf is, sőt, a király is énekel, ha nem tudnám jobban, azt mondanám, az uralkodó felhőtlenül vidám ma reggel. A reggeli alatt Kristóf elmeséli Levinek, hogy Jennifer mögé áll, és nem taktikából, hanem bejövésből, mert a genetikai segg vonzó. Levi nyugodtan fogadja a hírt, miszerint harcostársa, Gábor így ebek harmincadjára jut, halvére van, mondom én. Kristóf szerint az nem hátbaszúrás, hogy ő odaáll Gábor nője mögé és mindezt úgy egyezteti Jenniferrel, hogy Gábor nem tud róla. Nem a faszt, a szótárban a hátbaszúrást ezzel a képpel illusztrálják Levi a kamerába azért lebüdösparasztárulógecizi Kristófot, és azt ígéri, hogy akkor innentől ők is belehúznak. Epikus hányást vizionálok hajnalra, Isaura zokogni fog reggel.

A király első számú ágyasa, Niki, és az udvarba mostanában melegedő Jennifer társaságában henyél, de jön Szöszi, hogy elbassza az idillt. A király színlelni kénytelen, és ez nem tetszik neki, így kimegy a szobából. Szöszi megtalálja odakint is, mert kiváló nyomkereső - ez is idegesíti Korleónét, ez követ engem, mondja a kamerába. A mödanszié mellett Gábor és Jennifer tisztázza a kavarást, illetve Gábor hordja le mindenféle kétszínű kesztyűbábnak a genetikusan kerek segg tulajdonosát, miközben a zenei szerkesztő Meredith Brooks egyébként egészen kiváló, 1997-es slágerét, a Bitch-et keveri az események alá, hisztis picsa vagyok, szól a dal, Jennifer magába szállhatná igazán. Gábor sértett, és megfenyegeti Jennifert, ha én maradok, neked itt nagyon rossz lesz. Jennifer távozik de csak a körmét a bárpultnál reszelgető Nikiig jut, hallod, megfenyegettek, pokol lesz az életem nem csak itt, de kint is, milyen már ez?

Szöszi a kamerába kesereg, a szívem kiteszem, de nem elég. Az ágyban fekve a kameráknak színészkedik egy sort és önostoroz, biztos erőltetésből helyeztem ijesztő virágkompozíciót a frissen mosott lepedőre, igen, abból, csak nem veszed észre. Levi Pókmajomnak meséli, micsoda geci volt Kristóf, a csaj egyből lecsap, álljatok mellém! Levi nem bízik benne, így mismásol, már amennyire tőle telik. Bigfoot a király ágyában hever, felség, én megbántam, hogy ősi ellenségeddel szót mertem váltani és ledér táncmozdulatokat is tettem irányba, de alkohol hatására megborulok. Korleóne nem felejt, és egyelőre nem bízik benne, szörnyű lehet így élni, én speciel a sarokban feküdnék magzatpózban és a hajamat tépném szálanként.

Hirtelen este lesz, a szaloncukornak öltöztetett (egyik kedves kommentelőnk találó megállapítása) T69-es piros, mellét leszorító bőrben áll egy szőnyegen, de a lába így is a modelliskolában tanultak szerint áll, ebben a ruhában nem lesz könnyű forogni. Jönnek a népek a hepajra, Pókmajmot fekete koktélruhába, Nikit ezüstös kurvaegyenruhába erőszakolták, Kriszta meg úgy néz ki, mint egy Dolly Roll-videóklip főszereplője. Levi leengedhette a haját, Krisztián a legendás fehér csukához fekete bőrzakót kapott, Kristóf a kigombolt inges, vizes frizurás macsó szerepből nem tud kilépni, Gábor frizurája egyszerre kiált ollóért és szívlapátért. Szöszi bárgyú vigyora azt sejteti, hogy fogalma sincs, mekkora szarban van. Levi a ceremónia előtt benyögi a kamerába, hogy nagyot fog alakítani, tán a fülén pörget majd kávéfőzőket?

Pinokkina felvezet, szétesnek a szavak a szájában, száraz számvetés, szörnyű színjáték - szép szirén, szíveket szaggatsz szanaszét. A tanárnős manírok most egy fokkal jobban működnek, például a játékosok nevét elsőre eltalálja, ez már haladás. Pókmajommal beszélget elsőként, téged szeretnek itten? Nem. És te, felség, hová lett humorod? Hát, a felét elvitte Dani, a másikat Zsömi, kínlódom én itten. Kriszta tarthatatlan állapotban van, mondja, ma döntenie kell és fog is. Kristóf temperamentumos, vagy temperát mentős férfi, ez még nem világos, de a Lassúbeszédűt elnézve a második sanszosabb. A T69-es a szerelemet hiányolja Kristóf életből, this is the beginning of a beautiful friendship tán? Az ízlésficamos ukrán pénzbehajtónak öltöztetett Krisztián és Pókmajom kúrása is terítékre kerül, taktikai atomfegyvernek számít Pókmajom pinája? Levi jól érzi magát a mödanszié mellett, így nem izgul. A felvezetés alatt a T69-es úgy tesz, mint akit mindez nagyon érdekel, jó neki, én már nagyon unom. Pókmajom végig a haját csapkodja, tán tetves?

Elkezdődik a kiválasztás, Kristóf Jennifer mögé áll be, mert már régebben megbeszélték. Szöszi megy Alízhoz, a puszijától Alíz úgy elhúzódik, majd' leesik a székről. A király új ágyasa mögé áll be, ezen csak Szöszi lepődik meg, még a T69-es is széles mosollyal nyugtázza az eseményt. Gábor jön, és nem Alíz mögé áll be, mint azt sejteni lehetett, hanem Krisztához, aki nem mellesleg tegnap este kiválasztotta magának, bár most a kamerába azt mondja, ha Levin kívül bárki is beáll mögé, az mehet haza. Kristóf meglepődik, a T69-es feje meg olyat billen, nyaki csapágyai sikoltozva tiltakoznak az igénybevétel ellen, az arcizmait verejtékes munkával mozgató mechanika műmosolyt mímel, mily meglepő machináció, mondja mértékkel mámoros manírja. Gábor is benyögi a Levivel kifőzött meglepetést. Krisztián persze a tegnap esti kúrópartnert választja, és marad Levi, aki most meglepetést fog okozni - beáll Alíz mögé. Szöszi fején az őszinte meglepődés, Pókmajomén a csalódottság látszik. Alíz Levit választja, csá Szöszi. Alíz az Éden hotel csendes gyilkosa.

A király a ceremónia végén azért megjegyzi, hogy mivel Levi nem avatta be a tervbe, még lesz vele számolnivalója, Pókmajom meg röhög a kamerába, én meg azt mondtam ennek a szerencsétlennek, hogy maradjon bent, nahát. Szöszi távozóban még azt mondja a kamerába, hogy ő nem szívesen hazudik és nem való az Éden hotelbe, mindezt szemrebbenés nélkül, mint aki el is hiszi. A többiek a bárpult mellett gyűlnek, és persze Szöszit tárgyalják ki, Alíz konkrétan szenvedett, mondja. Kristóf Gábornak szól oda, te, figyejjé', bátornak érzed magad attól, hogy egy genetikailag feszülős segget fenyegetsz? Otthon is megkeseríted? Az életét? Gábor nem az a beszari pöcs, akinek látszik, és válaszol is, igen, a kurvaannyát, engem nem basz át senki. Levire valaki ráadta közben a szponzorsapkát, kár volt, csak jelzem. A király elérkezettnek látja a pillanatot a dolgok rendbetételére, és leereszkedő hangon, ahogy azt az imbecilisekkel szokás , közli, hogy ő meg Kristóf itten vért izzad, hogy mindenkinek jó legyen, csak Pókmajomnak ne, erre ez a hála.

Gábor úgy véli, ő is lehet király, ha nagyon akar, és támad, oszt ki oldotta meg? A vita kezd elmérgesedni, emelkednek a hangok, Juan aggodalmas képpel figyeli az üvegeket, ha összetöritek a Bacardit, megöllek benneteket mind. Gábor csalódott Ádámban, Kristófban, Jenniferben, Istenben és a magyar NB1 teljes mezőnyében, és van pofája ráüvölteni a királyra, amikor Korleóne Levit teszi felelőssé Zsömi távozásáért. Levi jól nyaral, és nem szól bele a vitába, ami már ott tart, hogy Gábor lenevetségesköcsögözi a királyt, az meg sértődötten arrébb áll, hogy kihúzhassa a pallost a gatyájából, itt vér fog folyni. Jennifer is megjön, akit a pokollá tett élettel vegzálnak, na akkor a kilenc bugyrot azt csak bent, vagy kint is beígérte Gábor? Jennifer szerint mindenütt, Gábor szerint csak bent. A király megunja azt, hogy Gábor ennyire paraszt a nőkkel, és közli vele, hogy eddig és ne tovább, mire Gábor felségsért, tán te vagy az itteni Marcellus Wallas, bazdmeg?

Kristóf sutyeráknak tartja Gábort, Juan a hóna alá csapja a legértékesebb piákat és balra el. Gábornak mellesleg abban igaza van, hogy az ő bőrére ment a játék, és míg ő hű volt Jenniferhez, illetve adott szavához, a kereken genetikus hátsó fél büszke tulajdonosa az első csettintésre beleugrott Kristóf kezébe, bábnak. Most már mindenki kiabál, még Jennifer is, Kristóf megígéri mindenkinek, hogy innentől ő csak Jenniferre koncentrál, és mindenki leszophatja bő nyállal, belerúg egy ártatlan bútordarabba és látványosan felrohan a szobába, jesszumpepi, mik vannak itt. Színészkedsz, mondja Gábor kissé kásásan. Odafent folytatódik a beszélgetés a terasz telibehányt részén, Kriszta kijelenti, hogy ő mostantól mindenről tudni akar, mert kész szitu elé állította a Levi-Gábor kettős, és ezt ő nem szereti. A főellenség továbbra is Pókmajom, de este az ágyban azért még beszél Gábor fejével. És bazdmeg, ebben az epizódban SEMMI nem villant.

A lényeg az epizód végén bejátszott előzetes utolsó másodpercében jött: megjelenik egy barna pólós alak a hotelben, ettől Korleóne sírógörcsöt kap, márpedig az Éden hotelben csak Dani és Zsömi láttán sírna a király, a közelgő alak, akinek persze nem mutatják a fejét, gyanúsan férfias. Kedden (?) minden kiderül.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zZz 2011.04.08. 06:49:11

to első or not to első

Asmund 2011.04.08. 07:05:43

Ma is jól indul a napom! :)

Tiko 2011.04.08. 07:08:18

Gábor ugyan elvesztette a "vitát" Korleonéék ellenében.. de magasan neki volt igaza.. Más f*szával verni ugyebár.. Ezek meg, meg vannak sértődve, hogy miért nem hagyja magát.. Miért nem jelent a "családnak" az alattvaló?

Szánalmas, hogy egyes emberek mit képzelnek magukról odabennt. Egyenesnek hazudják magukat, míg a többieket stigmatizálják. Ügyes.

Gábornak viszont ebben a hangnemben nem kellett volna fenyegetőznie. Csak maga alatt vágta a fát. (Ne felejtsük el, hogy a király minden epizódban fenyegetőzik.)

És ami a végét illeti: szerintem is Dani lesz az.

candyperfumegirl 2011.04.08. 07:15:44

José( Juan?) feje volt a legjobb, én is kiszúrtam kétségbeesett "ezek állatok" beletekintését a kamerába, zseniális volt, köszi a screencapet! :)

andris074 2011.04.08. 07:17:58

@Tiko: Azért az hozzá tartozik az igazsághoz hogy Gábor a védettségével hazaküldte Jennifer párját. Szóval nem nagyon gondolhatta hogy ez örökre így is marad.

Noir75 2011.04.08. 07:20:24

Most jön Dani, s megmutatja Levinek, mi az az igazi nyaralás.
Bár én inkább Pittát küldtem volna vissza valamilyen durva feladattal. Az lenne a csavar.
A szerkesztőknek nem érdeke, hogy a következő héten a pókmajom távozzon.

Tiko 2011.04.08. 07:20:33

@andris074: valakit haza kellett küldenie. vagy így vagy úgy.

ez csak egy ürügy arra, hogy Korleone ellenségképet tartson fent róla.

kanalasgém 2011.04.08. 07:22:37

gábornak maximálisan igaza volt. ne felejtsük el, hogy korleone és kedves hű alattvalói ugyanezt csinálták: ha nem így cselekszel, akkor itt benn meg lesz keserítve az életed.

korleoneban és lassúbeszédűben azt bírom, hogy míg más szemében a szálkát, addig sajátjukban a gerendát sem. tipikusan jellemző az emberekre. na meg a felsőbbrendűségi érzet, kristóf beszólásai,...

egyértelmű, hogy jövő héten dani jön be, aki valószínűleg még védettséget is kap. akkor érdekesen alakulhat a párok sorsa. korleone-niki, jenny-lassúbeszédű, alíz-levi, szandra-gábor, dani-kriszta?

blog fantasztikus, bearanyozza a reggelem.

Tiko 2011.04.08. 07:24:15

@kanalasgém: szerintem Dani csak vendég lesz. kizártnak tartom, hogy újra játékba engedik. ha mégis, akkor azt igazságtalannak találnám.

GL-581 g 2011.04.08. 07:33:41

Érdekesen alakulnak az erőviszonyok. Komoly taktikázást, gyöngyöző homlokú Dont és nagy vitákat tippelnék a jövő hétre. Most, hogy a Családdal szemben megalakult a Mókus-őrs (Party-őrség? Esetleg mégis AMTZPÉSZ?), akik beinthetnek Ádámnak, ha darálóba küldené valamelyiküket.

beacska 2011.04.08. 07:45:41

nem igazán értettem, miért volt kiadva Gábornak ez az Alíz-dolog. (najó, értettem-ha nem teszik, magától nem jön rá, hogy Szöszinek kell mennie).
Vagy egyszerűen oda kellett volna állnia Kristófnak szó nélkül Jenny mögé, vagy Jennynek kellett volna odaállnia Gábornak 1 nappal előbb, hogy a szíve Kristófhoz húzza.
Ez így volt a legrosszabb.

egyenes labirintus 2011.04.08. 07:47:25

Saint Daniel visszatér? Return of theJedi? Ki még a "halált" is legyőzi, megújulva s kacagva jön vissza "odaátról"? Saint Daniel, ki ezzel a tettel Chuck Norris-i magasságokba emelkedik?
Ha ő lesz az, biztos, hogy valamilyen küldetéssel küldik, és nem jópofizni. Meglásssuk.
In memoriam Pöszi: "egy szerelmes nő áldozatává váltam" LOL!

beacska 2011.04.08. 07:51:52

mondjam még, hogy: Danit vissza az Édenbe? ;DD

egyrészt, még nem bízom el magam (nem túl valószínű), másrészt, ha mégis ő, kicsit izgulok, nehogy csalódni kellejen benne. Remélem, beváltja a hozzá fűzött reményeinket ;DDD

Dark_23 · http://felidoben2-1.blog.hu/ 2011.04.08. 07:52:27

Gábornak sok sikert, fel kell venni a kesztyűt a magukat pozitívnak beállító zsarnok brigád ellen, akik a "közösség" érdekét képviselik

Szöszi nagyon ratyi volt, bejött Szandra ráakaszkodott,befenyítette, majd miután Szandra védettséget kapott, Szöszike azóta nyalt Alíznak, de nagyon tré módon
nem fog hiányozni

legvégén megjelent Dani!?!?!?!

ő olyan, mint a Lost-ban Jacob, amikor még nem lehetett tudni róla semmit, csak hogy ő irányítgat a kunyhójából amúgy mindent...

biztos Dani az, Corleone másnál nem ugrana ekkorát

ha visszaengedik játékba az szánalmas húzás, hisz neki eleve meg vannak a kapcsolatai bent, bár semmi nem lenne jobb ha a nagy Dani küldené haza Nikit:D

Gábor kerülne nagy veszélybe ha visszatérne a játékba

de lehet hogy csak az itt hagyott papucsáért jött, csak felmegy a teraszra megnézni a kilátást, úszik egyet, és megy is

senior Muhaha 2011.04.08. 07:54:02

Gabornak egy picit igaza volt a vitaban, de azt keptelen felfogni a mogyoronyi sgyaval, hogy az igazi kibaszas az lett volna, ha nem szolnak neki!
Ezek utan nem csodalkOznek, ha igy lesz!
Pokmajom a periferiara szorult ezzel a valasztassal szerintem, innen nagyon nehez lesz neki.

Dani jon vissza...beacska latod, hogy megerte imadkozni erte?:)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 08:00:16

Jó kis fordulat volt ez. Gábor stílusa minősíthetetlen akár igaza volt akár nem. Meg milyen haja van már! 23 éves létére kinéz 35-nek. Meg hát megoldódott a dolog nem? Akkó meg minek rinyál?

Én szeretném ha Dani lenne de szerintem nem ő lesz, vagy ha igen akkor olyan csavar lesz a dologban ami mindenki kedvét elveszi a "danizástól" még a tiédet is @beacska. :D

"Az ízlésficamos ukrán pénzbehajtónak öltöztetett Krisztián" :DDD

Ja amikor szóba került a "szerelmük beteljesülése" a csaj nem enyhén volt zavarban...

beacska 2011.04.08. 08:01:02

@senior Muhaha: ugye, ugye, hogy ugye??? és itt még volt, aki megszólt érte!!

nudlee 2011.04.08. 08:04:32

Jennifer 20 éves budapesti tanulót akkor ejtettem volna ki, mikor először meghallottam affektálni.
A hátamon feláll a szőr tőle.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 08:08:24

@nudlee: egyetértek, ezért nem is lehet vele rendesen vitázni, mert már önmagában a hangja is idegesítő, mindegy mit mond

Flankerr 2011.04.08. 08:09:42

"hiába keféltem, elhagyott a nőm" Ez a hét zenei választása nálam..:) Gábor picit tapló, viszont igaza volt.
Na de a reggeli beszélgetés Kristóf és Krisztián között.. azt mindenkinek meg kellene nézni..:)
A hogyvolt szokásos magas színvonalát meg se említem, nehogy sixx elbízza magát..:)
És basszus 3 hete nem gondoltam volna hogy még ha heti egy részt is, de gyakorlatilag élőben nézek...:)

Kriszta60 2011.04.08. 08:15:35

Miért kedden derül ki? Biztos az én készülékemben van a hiba, de nem hétfőn?
Egyébként ha Dani jön és nem csavarnak nagyon nagyot a dolgon a szerkesztők, akkor sztem Gáborunk pakolhat is...

Kriszta60 2011.04.08. 08:16:27

@Yooha: :D:D itt minden megtörténhet, hiszen ez az Éden Hotel:)

Zsoma 2011.04.08. 08:17:02

A Danis sztoriban az lesz a csavar, hogy ő lesz a heti "új" szereplő, ergó párt kell találnia magának és ha ez tényleg így lesz, akkor összejöhet egy valaki által korábban belengetett Kriszta-Dani páros (ha jól emlékszem Krisztának volt egy kijelentése az első hetekben, hogy neki csak Dani jön be), Gábor meg mehet vissza a bivalybasznádi Búfelejtő presszóba hosszúlépést mérni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 08:17:43

@szmörinzon: itt kedden, mert akkor lesz az első poszt.
és tuti lesz csavar, itt olyan nincs hogy nincs :-)

kanalasgém 2011.04.08. 08:18:55

@Tiko: az amerikai verzióban megcsinálták, hogy a kezdeti játékosok közül visszahoztak embereket. (ott is a 21. részben, egyszerre kettőt ráadásul...)
szerintem gábor is marad, most kezd igazán izgalmassá és széthúzóvá válni a csapat. gábornak nagyon jó érzéke volt hozzá, hogy most akarják átbaszni, és tudja, hogy a királyékban nem bízhat, hiszen a saját szemével láthatta, hogy a többieket hogy b@sszák át.

komiszborisz 2011.04.08. 08:19:01

nem szép ez az "én mondhatom,hogy megkeseritem itteni léted",de te nem mondhatsz ilyet,mert az már milyen.
az egyáltalán nem szimpatikus,gennyedző sebeket maga mögött hagyó Pokmajom az egyetlen már aki érdekességet visz az egyre gyengülő szinvonalba(hol vannak már a zsinortangás hányóestek,vonaglással,vizbe toccsanó microportokkal?).
tessék,maga a Király is kijelenté:innentől Ő itt nem kever,s nem oszt,nyaral!bakker NYARAL!
ettől független azt nem tudom mivel,hogyan,milyen tudatmodositással tehetem kibirhatoan röviddé ezt a hétvégét,mert remegve várom már a hétfő estét,jaaaj mi lesz,ki az aki jön?

egyébként kösz a reggeli joizű röhögéseket!

Kriszta60 2011.04.08. 08:19:39

@Benyeszke: jaj értem, köszi! kicsit lassú vagyok még így korán reggel...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 08:19:58

@kanalasgém: hát akkor legyen úgy, hogy Dani jön és Gábor védett lesz.

solarys 2011.04.08. 08:25:42

Szerintem az "új" ember Dani lesz. Ezzel persze erősödne a Don csapata, hisz egy barát térne vissza.Ezt kompenzálnák azzal, hogy visszahozzák Tündét is. Így erősítve az ellentábort is. Utána indulhat a banzáj!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 08:27:10

Érdekes módon nekem tetszett a szaloncukorruha.

Mrs.E 2011.04.08. 08:32:49

Azt olvastátok, hogy valamelyik skandináv részben, megkérdezték Juan/Jose-t ki a legbunkóbb. Majd közölték a játékossal, hogy köszi akkor csomagolhatsz is. Bocsi ha itt olvastam, és nem máshol :)

Sixx ez mennyei volt, pláne, hogy tegnap nem láttam.

liny 2011.04.08. 08:35:31

Egyértelmü,hogy Dani megy!Mindenesetre,ha védettséget is élvezne,az lenne a tuti...:)

Répatorta 2011.04.08. 08:36:34

@Benyeszke: Gábor már volt védett, kicsi az esély, hogy duplán kap ekkora fegyvert.

Inkább Dani jön, de Király-Dani kettősből csak az egyik maradhat.... és az új király Dani lesz.

Honeyy 2011.04.08. 08:42:10

@nudlee: hú, én is! Iszonyatosan idegesít Dzsennifer hangja is, meg az is, hogy egy önálló, értékelhető gondolata sincs. Pláne az, hogy mindenkinek behazudta, hogy gyapjashajú-Gábor kint is terrorizálni akarja, amikor meg szembesítették vele, akkor annyit bírt mondani, hogy "jó, hát tökmindegy". Pitsa.

Szerintem is Dani jön vissza, viszont a végén említette Pókmajom, hogy vki védettséget kapott, de "nincs benne annyi, hogy mögénk álljon". Remélem, hogy mégis lesz benne és hazaküldi a szalszaművészt!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 08:43:22

@Répatorta: valóban, elfelejtettem, akkor nem tudom

senior Muhaha 2011.04.08. 08:46:49

@beacska: pl. én, de akkor még nem tudtam, hogy visszajön, így viszont vicces, és kinoz a kérdés, hogy TE tudtad-e? :D

Spaller Eta 2011.04.08. 08:54:39

Szerintem az a rejtélyes idegen az utolsó képen ezt a pólót viseli: www.blikk.hu/data/cikk/2/4/67/72/cikk_2046772/8_o__eden_hotel_-_kapott.jpg

tuono 2011.04.08. 08:57:47

Azért az "igaz", "bátor" Gábor gyerek odanyomta az állítólagos haverját a rettegett Alíz mellé. Nem értem miért hisztizett és épp ezt a vágta a másik kettő fejéhez (a csalán esete más fa**ával)?!
Ő épp ugyanezt tette! Egyik sem jobb a másiknál.

Mermalior 2011.04.08. 08:58:54

A nap aranyköpése a távozó Szöszié volt: "Túl jó ember vagyok én ide"...

:-D

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.08. 08:59:34

Látom, nem lepődtünk meg Szöszi távozásán... én igazán Levin sem, a reggelizős jelenet után.
Viszont az indoklás, amiért Alizt választotta, ott volt a topon: "Vele is szeretnék egy kicsit nyaralni." :-)

Hana30 2011.04.08. 09:01:18

Két nappal ezelőtt leírtam pontosan ugyanazt a forgatókönyvet, mint amit tegnap a párválasztó ceremónián láttunk. Bár így lenne ötöslottóm :)

Sapasang 2011.04.08. 09:02:27

Érdekes, hogy megkergül a nép. Szöszi is Gábor is csöndes, rendes volt, azt kinyílt a csipájuk.
Már várom, hogy Gábor, hogy kerül Alíz mögé, hiszen ő hóhérkodik itt főállásban :)
Már nem aktuális de Szandrának volt múlt héten egy olyan beszólása amit felírtam: "átpártolom a másik malomra a vizet", muszáj volt megosztani veletek :)

handax 2011.04.08. 09:11:52

Igazándiból Kristóf a hunyó. Azt mindenki elfelejti, hogy túl korán szólt Gábornak, annak az esélyét is eljátszotta ezzel, hogy Jenny esetleg elmondja Gábornak előző este az új koreográfiát.
Ezt sajna Jenny is elfelejtette, pedig ezzel kihúzhatta volna az egésznek a méregfogát ha mikor Gábor megfenyegeti azt mondja, szóltam volna de Kristóf minden intés ellenére pofázott neked.

Teszem hozzá Gábor Jenny iránti hűségét többször bejátszották, de hogy Jenny is hűséget fogadott volna Gábornek, arra konkrétan nem emléxem. Mégis mit várt, mikor hazaküldte Norbit?

Másrészt meg megveregetem a vállam, éreztem, hogy ALizt a legbiztonságosabban akkor lehet döntésre bírni, ha Ádám2 és LEvi között kell választania.

Amit nem értek, miért nem vették ezt észre Ádámék, hogy nem Gábort, hanem Levit kellene mozgatni, aki a lebefőttözés után esetleg bizonyítani akar? Vagy azt gondolták, Levi annyira beleszarós, hogy egyáltalán nem lehet rá számítani?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 09:13:30

Ma este csak a szerelmes gerlepár taktikai dugása lesz ugye? Megnézi valaki a mai adást?

Girardelli 2011.04.08. 09:14:40

Az, h Dani volt-e, még a kikockázott videón sem lehet 100% biztonsággal állítani, de a mozgása nagyon jellegzetesnek tűnt, neki voltak a legszélesebb vállai, a lemagasabb is ő volt, és igazán karakán tartással járt. Az hagyján, h Ádám mekkorát ugrott, amikor meglátta, de a Dani-Kriszta párosításra szavazók számára megjegyezném, hogy talán éppen nem véletlenül Kriszta az, aki a leggyorsabban odafut a közeledő alakhoz és egy nőt ilyen szituációban abszolút ösztönei irányítják...
Egyébként értem én, h ez a játék a kavarásról és a hazudozásról szól, viszont a most behozott ellentábor a Pókmajommal az élén bennem abszolút sugárhányás-ingert vált ki. Szóval, nagyon benne lennék egy szimpatikusabb új vezéralak behozatalában, amit Dani számomra egész jól megvalósítana.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 09:15:22

@handax: szerintem azért nem foglalkoztak Levivel, mert 1. volt egy gondolatuk amit nagyon faszának találtak és mindenképpen azt akarták csinálni. 2.Talán Levi nem túl meggyőző értelmi és szociális képességei is közrejátszottak, plusz rohadtul berágtak rá a gatyaparti miatt.

standy5 2011.04.08. 09:15:39

Én nem értettem miért kellet Doninak és elegáns farkú? :D Krisztiánnak, agresszív Gábornak egy ennyire kibuknia a témán. Tök egyértelmű volt, hogy ki megy..bizros kellett már a feszkó mert már majdnem unalmassá vált...Jennyke annyira nem tudja mivan, pont arra való csak hogy tologassák :D és megmondják mit csináljon.
Kíváncsi vagyok mi lesz Dani szerepe, ha bejön sztem visszaadja Donnak a kedvet a játékhoz

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.04.08. 09:16:16

Kitaláltam egy játékot eme remek műsorhoz. A régi klasszikus "Dallaszozásra" alapoznám, a szabályokat egy kissé átszabva: ahányszor elhangzik a "Hallod?!?!" tőmondat - melyet minden bizonnyal Grétsy László vitt be a köztudatba -, annyiszor kellene egy feles pálinkát bedönteni az arcába a kedves nézőnek. A műsor végére, megkockáztatom: még az első reklám előtt főleg Levi jóvoltából olyan matt részeg lehet a kedves néző, hogy csuda. Elnézést kérek Grétsy Lászlótól, csak vicceltem.

Éder mester 2011.04.08. 09:16:55

Szerintem csak a szegény ember Danija, Noszály Sasa lesz az.

KAVICK 2011.04.08. 09:17:50

Szerintem a "Bitch" c. dal Gábornak szólt, ilyen hisztit levágni, döbbenet.
Arról nem is beszélve, hogy tényleg ő küldte haza Jennifer előbbi párját, és egy nappal a párválasztó előtt megtudta, hogy mi lesz a szitu. Volt hogy Alíz, fél órával a választás előtt tudta meg, mire készülnek a többiek, ő mégis megoldotta... Valószínűleg G. nincs tisztában, miről szól ez a játék...

beacska 2011.04.08. 09:20:33

@KAVICK: Gábor még nagyon új, eddig nem ment az ő bőrére a játék.
Remélem, belejön még.

handax 2011.04.08. 09:24:27

@Benyeszke: az ötlet jó volt, ráadásul Gábor a langyosból aktivizálta magát (értsd: mentette a bőrét), mert különben azt vette volna észre, hogy ott szorong Kristóffal Jenny mögött, vagy Levivel Kriszta mögött.
A gatyaparty meg egy mondvacsinált ötlet, nem is értettem Szandrát meg a másik csajt, miért nem lopták el a gatyákat a szekrényekből? A feladatból egyértelműen lejött, hogy mozgó célpontról kell gatyát lehúzni?
Meg ha ez nem jön össze? Akkor Pinokkina összehívja a két lányt újra ad másik feladatot és kész. MOndjuk aki idehozza előbb Kristóf gitárját az a védett, és akkor mindenki Krostófra haragúdna miért nem zárta el azt a ku.. gitárt?

a copfos 2011.04.08. 09:25:03

Mily érdekes, hogy a párválasztás előtti este Kriszta Gábort, Aliz meg Levit választotta hálótársul. Asszem, lemaradtunk valamiről:-)

Lotyó Bridzsida 2011.04.08. 09:27:00

valaki homályosítson fel, mert lemaradtam: miért állt át a Niki a Korleónéhoz? egymásra kattantak? mármint hogy a niki rá van kattanva, azt vágom, de hogy a korleóne is, annyire, hogy elszedte a Kristóftól?

Keshu 2011.04.08. 09:29:09

Ha tényleg Dani jön vissza, akkor milyen jól járt, mert a két szereplése között 2 hétig nyaralhatott Kolumbiában :o)

beacska 2011.04.08. 09:30:26

@Lotyó Bridzsida: nem. Az történt, hogy azt vágták, hogy Ádámnak egy biztonságos csaj kell, aki tutira nem a régi társát választja. Ebből pedig csak 1 db volt, és az Niki. Lehetett volna Jenny is, csak gondolom Kristóf szólt a Donnak: naaaa, hadd legyen végre nekem is karácsonyom, add nekem Jennyt. Így lett Niki.
De amúgy szerintem Niki bevállalná...

Hana30 2011.04.08. 09:30:38

Szerintem tutira a Danit fogják visszahozni!
Ki másra vetne Korleóne ilyen szemeket?
Egyébként Gábor helyében nekem sem tetszett volna az, hogy az én páromat akarja valaki lenyúlni, az más tészta, ogy elég alpári stílusban ad ennek hangot. De valahol igaza van. Azt viszont neki kellene megértenie, hogy ne a párválasztáskor szembesült vele, hanem előtt meg akarták ezt beszélni vele. Ha lett volna eszük, közösen ülnek össze, hogy na gyerekek mit csináljunk, hogyan sakkozzuk ki, hogy Pöszi, meg Pókmajom is megszívja? Nem....ők inkább egymásnak esnek. Hol van itt a logika? Ha egy udvartartás, akkor együtt kéne gondolkodni.

Hana30 2011.04.08. 09:34:37

Tegnap este azt hittem felugrok a székből, amikor a nyálas virágkötő a kamerába szipogta, hogy "nem érdemelnek meg engem!".
Ha lett volna nálam egy szívlapát....

handax 2011.04.08. 09:37:15

@Hana30: ez részben udvartartás, részben maffia. Azaz az üzenet futárokon keresztül jut el a címzetthez, aki nem tagja az udvarnak. A futár túl gyors volt, Gábor meg símán fasz.

Az, hogy lelkiismereti kérdést csinál abból, hogy kibasztam Jenny párját, de szentül megígérem, hogy Jennyt soha többet nem bántom (Csak akkor, ha ő bánt engem) ez az ő világképe és nem Jenny-é.
Az az ő hülyesége, ha ebből arra következtet, hogy Jennynek is hasonlóan kell gondolkoznia róla.

De mondom, Jenny egy egyszerű füllentéssel mindent megoldhatott volna (Kristóf előttem szólt neked, én akartam elmondani mindent), de mit várunk egy 20évestől?

bia79 2011.04.08. 09:39:19

@handax: igen, T69-es említette egyszer (a feladat végrehajtása után pár nappal egy felkonfban talán), hogy a küldetés szerint az egyik fiún éppen akkor rajta levő alsónadrágot kellett elszedniük... :)

szerintem is Dani jön, és ha belegondolunk, ez annyira nem is igazságtalan, hiszen ő volt az egyetlen olyan játékos (nem számítva ide a párban érkező újakat), akit párválasztó ceremónia nélkül küldtek haza(?)...
viszont ha tényleg ő jön, akkor ő járt a lehető legjobban, kb. 2 hétig tényleg nyaralhatott egyet, úgy, hogy közben tudta, vissza fogják küldeni a játékba :))

viszont ha tényleg ő jön, akkor sztem valamilyen titkos küldetést fog kapni, esetleg cserébe ki kell szórnia egy régi játékostársát, aki már akkor bent volt, amikor ő... bár nem tudom, ezt hogy lehetne kivitelezni :)

és kövezzetek meg, nekem külsőre nagyon bejön Gábor (najó, a haja az valóban egy külön entitás!), a stílusa és a hisztije ellenére szurkolok neki, hogy még egy kicsit bent maradjon :DD

GL-581 g 2011.04.08. 09:40:45

"taktikai atomfegyvernek számít Pókmajom pinája?"

Kellemetlen volt, mikor ennél a résznél kibuggyant belőlem másfél percnyi röhögés. :)

@SAni:
"Viszont az indoklás, amiért Alizt választotta, ott volt a topon: "Vele is szeretnék egy kicsit nyaralni." :-) "

Zseniálisat alakított a két focista a kiválasztáson! :) Ez a "mer ugye mi csak nyaralgatni szeretnénk" fricska, az a kaján vigyor... nagyot nőtt a szememben Levi. :D

@Hana30: Akkor megosztott nyereményünk lenne! :D

Egyébként azon agyaltam, hogy mennyi mindent nem tudunk, mert nem mutatják meg.
Ti pl. tudtátok, hogy Levi és Aliz a kezdetek óta jópajtások, és Levi az éjjeli hányását megelőző órákat rendszeresen Aliz táncoltatásával tölti?
És az mikor volt, hogy Pöszi sárga szirmokat hintett az ágyra? Ezek szerint nem egyedi eset volt a virágszív, hanem az ágyba hajigált dísznövények látványa visszatérő lidércnyomásként kísértette Alizt a héten?

handax 2011.04.08. 09:42:56

@Hana30: Ádám2 ügye bizonyos vonásaiban emlékeztet a Stanfordi börtönkísérletre, azaz egyes embereket mennyire meg tud változtatni egy kívülről vezérelt szituáció úgy hogy nem is veszi észre csak utólag (a velvet cikkben már ekézi ekkori önmagát)
Ádámot meg dícséri, hogy ő észrevette magán, hogy egyre rosszabb emberré válik bent, de tud-e/akar-e ezen majd változtatni?

Hana30 2011.04.08. 09:44:48

Tudjátok mi az ami még nagyon érdekes? Az, hogy Levi választhatott utoljára. Így a szerkesztők fokozták a hangulatot és a végére hagyták a csattanót! És ha Levi választ először akkor Pöszi Alíz mellé állt volna? Vagy bemerészkedett volna Pókmajom mellé?

handax 2011.04.08. 09:45:52

@bia79: Gábor szar alak. Lopott egy nőt magának és csodálkozik, hogy az az első adandó alkalommal lefalcol...
Semmit nem tett ezért a kapcsolatért, csak egy hűségesküt, de ezt is azért, hogy a saját lelkiismeretét lenyugtassa.

bonobo11 2011.04.08. 09:46:42

Biztos, hogy a bamba mamlasz Dani jön vissza, csak azt nem tudom minek. Hogy megint a tengert meg a tájat bámulja, meg egyáltalán minek erősíteni még jobban az irritáló Ádámot? Így is úgy ugrál Kristóf, Niki, Jennifer, Kriszta ahogyan Ádám akarja. Ez nem elég?

Most meg még egy segítség jön, hogy könnyebben essen ki Gábor, Levente? Szerintem egyértelmű, ha Dani visszajön, a tegnapiak alapján nem nehéz rávenni pl. Krisztát, hogy Gábor helyett Danit válassza. De ez nem túl izgalmas.

Ha meg elvileg a "másik oldalnak" is visszahoznának valakit, az ki lenne akivel profitálhatnak? Pista? Tünde? Nikol? Rea? Ennek semmi értelme, mert mindegyik úgy menne ki ahogy bejött.

Kár tovább erősíteni Ádámékat, persze gyengíteni sem lehet szándékosan, hiszen azért gondolom a szerkesztőknek pártatlannak kellene lenni, de megnézném mit lépnének Ádámék ha két lány jönne be, de nemcsak egy napra, hogy teljesítsenek egy küldetést és akkor maradhat maradhatnak vagy az egyikük maradhat, hanem egész hétre, plusz egyikük olyan lehetőséggel élhetne mint annak idején Tünde vagy mint amit Gábor kapott.

Akkor Ádámék szerintem megint ezt a "ha itt jól akarod magad érezni és nem akarod magadnak aláírni a halálos ítéledet akkor nem választod a Nikit, meg a Jennifert" témát vennék elő, ha ezt egy olyannál kezdenék mint a Szandra, akkor jó eséllyel pottyanna ki Niki vagy Jennifer és akkor még eggyel több kiűzendő ember lenne Szandra mellé, plusz Ádáméknak mínusz egy szövetséges.

Sajnos attól tartok nem így lesz.

beacska 2011.04.08. 09:46:51

amúgy HARUKA hol vagy???

naveed 2011.04.08. 09:47:28

Azért én kicsit reménykedtem abban, hogy miután Gabcsi bejelentette, hogy meglepetésre készülnek JKJ Maradonájával, ezután Levi Gábor mögé áll be és egy heves csókcsatába torkollik a jelenet. Így viszont kiszámítható volt a vége.
Jó lenne, ha a szerkesztők ilyen fordulatot is beletennének a forgatókönyvekbe. :D

handax 2011.04.08. 09:47:47

@Hana30: a Viasat biztos tudott az alkuról, mindenkin mikrofon van, nemde? Másrészt az lett volna a nagyobb csavar, ha Ádám2 Szandra mögé megy és Kristóf Aliz mögé. Ekkor szerettem volna látni Levi fejét, hogy ő most akkor merre?

Lotyó Bridzsida 2011.04.08. 09:48:02

Én tök igazat adtam a gábornak.
szegyén nem tudja magát kifejezni (el kellene olvasni pár könyvet), de totálisan igaza volt.
donék olyan dolgokat kérnek rajta számon, amit ők maguk is megcsinálnak. de ha más csinálja ocsmányság, ha ők, akkor rendben van.
szerintem a Don is megfenyegette a Szandrát, vagy azt csak álmodtam?:)))))
az nagyon férias volt, ugyebár, mert az a Don csinálta...:)) száni ez a fiú...:))

Ditti82 2011.04.08. 09:48:02

@Tiko: Akkor miért nem ő állt Aliz mögé? Ha annyira bízik magában meg a kis tervében, akkor neki kellett volna "megküzdenie" Szöszivel és nem Levit küldeni oda...

Hana30 2011.04.08. 09:49:11

@beacska:
Niki szerintem titkon simán rámászna a Donra. Ha nem lennének azok a piszkos kis kamerák, már biztosan széttépte volna. Megfigyeltétek már, hogy mennyit simogatja? Amikor csak lehet hozzáér. Ez testbeszéd, ezt nem lehet letagadni.

KAVICK 2011.04.08. 09:49:15

@beacska: Így legyen!! Nem reménytelen, de tényleg bele kell jönnie!!

zsj 2011.04.08. 09:49:45

Kristóf és Jenni jó páros: egyformán "temperamentumosak". Modjuk, mint egy pohár kefír. Értik egymást.

Szandra szerintem jól elszúrta ezzel, hogy a tánctanárt válaszotta. Rafkósnak mutatja magát a fiú, de én nem sokat nézek ki belőle. Ha Levit fogja meg magának, erősebb lenne.

Mióta a kiály beszart, nincs izgalom a műsorban. Isten látja lelkem, utálom, de csukott szemmel és fordítógéppel hallgatva fantasztikus! elképesztő stratéga az a csávó!

Egyszóval remélem Dani jön, főként, mert ő volt eddig magasan az egyetlen értékelhető férfi a hotelben, és most, hogy arra várunk, hogy Korleóne magára találjon, kellene egy kis mazsola a csajoknak is. Egy genetikeilag jó segg. Meg jó hát. Meg jó arc. Na.

Lotyó Bridzsida 2011.04.08. 09:50:20

remélem szandra megtáncoltatja még a dont.
kár a krisztián ilyen kis keménytökű hülye, mert a szandrával bírnának olyan erősek lenni, mint a don a nikivel.
de mivel állítólag nem jön be neki nőként, így elég renyhe párost alkotnak.

a copfos 2011.04.08. 09:50:43

@Gliese 581 g: Elképzeltem, amint szerencsétlen Alíz nap mint nap újabb és újabb döglött virágtetemeket takarít el az ágyáról.:-)
Meg azt is, Pöszi vajon milyen érzésekkel nézi végig az egyes részeket. Vajon leesett-e már neki, hogy nem egy szerelmes nő sértettsége, hanem saját szarkavarása repítette az Édenből?

beacska 2011.04.08. 09:52:29

remélem Dani feladata az lesz, hogy szótagolva mondja el nekik, azt, amit sok rávezetéssel és büntetéssel még mindig nem értettek meg: AZ Ú-JA-KAT BA-RÁT-SÁ-GO-SAN FO-GAD-JUK!!

zsj 2011.04.08. 09:54:42

@a copfos: Pöszi nem értett semmiből. Nem hiszem, hogy ez változna attól, hogy most visszanézi.

handax 2011.04.08. 09:55:59

@zsj: olvass velvetet. Megnézte, megbánta.

bonobo11 2011.04.08. 09:57:46

Plusz ha úgy vesszük vannak Ádámék, meg a többiek, akiket oldalnak nem is lehet nevezni, hiszen Szandra próbálkozik maga mellé állítani embereket, de se Leventével, se Gáborral nem dumáltak a párválasztás előtt, lehet kellett volna, plusz ott van Krisztián aki nem tudom miért mondta például, hogy a fiúkkal jóban kell lennie, ezért oszt meg szinte mindent Kristóffal, ezzel Szandrát gyengítve, de nem értem ettől várja Krisztián, hogy a játékot megnyerje????? Neki a fiúk a riválisai, akik szerintem nem fognak cicózni, ha alkalmuk lesz rá kiejtik őt, szerintem abszolút nem bíznak benne. Neki inkább egy olyan párt kellene találni aki bízik benne, mert Szandra most is azt mondta, hogy ő Gábort szeretné párjának, ebből is látszik mennyire erős és összetartó a Szandra+Krisztián páros.

reloaded 2011.04.08. 09:58:09

Na, Don meg Kristóf jól bebizonyították, hogy gerinctelen férgek. Tök mind1, hogy Gábor ilyen vagy olyan, igaza volt. Egy hazug ember meg ne csodálkozzon, hogy így beszélnek vele. Ha már hazug valaki, ott nincs különbség, hogy nő vagy férfi.
Tényleg Dani pólója kisértetiesen hasonlít mint a képen amit "Spaller Eta 2011.04.08. 08:54:39 " linkelt be.
Mellesleg tényleg veri a VV t, tényleg úgy kombinálnak, hogy én nem is tom követni.Levi nek szurkolok, nagyon laza a srác.Bár én nem döbbentettem volna rá a többieket, hogy amíg egymást marjátok én elvagyok, had marják egymást :)

Bacchpapucsban Balatonfüredre 2011.04.08. 09:59:39

"a kereken genetikus hátsó fél büszke tulajdonosa"

szerintem a "genetikusan kerek hátsó..." szórend jobb lenne de nem vagyok nyelvész.

handax 2011.04.08. 10:01:14

@bonobo11: Krisztiánnak elég elérni azt, hogy Ádám és Kristóf úgy gondoljon rá, hogy inkább ő maradjon, mint Gábor/Levi. Ehhez jó úton jár.

reloaded 2011.04.08. 10:01:48

Jenni nek tényleg kúrva jó segge van, nagyon király "segg génjei" lehetnek, az agyával szemben.
Kristóf nem hiába már csak nyaralni akar Jenni vel ...

zsj 2011.04.08. 10:02:20

@handax: Nem valami meggyőző. Ugyanolyan a cikk, mint ahogy bent mutatta magát: mosakodik, más a hibás, nem vagyok önmagam, viszont szerelmes vagyok az Igaziba. Bocs. Be is fejezem, mert ez már nem szép dolog.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 10:04:34

@handax: és cseszheti most a nagy megbánást.

@Hana30: kár, hogy a Don ezt nagy ívben leszarja. Niki kb még anyaszült meztelenül beleülhetne az ölébe, de ezen kívül már mindennel próbálkozott.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 10:06:26

@zsj: engem az zavart benne a legjobban, hogy a kamerába is akkorát hazudott mindig mint a ház. Pedig ott aztán elmondhatta volna mi van valójában ahogy a többiek is tették.

Szederinda 2011.04.08. 10:06:53

@Sapasang: tele vannak ilyen képzavarokkal :) Gábor pl a múltkor az "amennyiben módom áll rá" kombóval verte ki nálam a biztosítékot. Brillíroznak, ha szókincsről van szó :))) Az a helyzet, hogy ilyen szempontból még talán az Alíz a legműveltebb.

@Spaller Eta: Egyetértek, sajnos tényleg Dani lesz az, a Nőgyűlölő, aki minden lánnyal ugyanolyan arrogáns kint is, mint bent.
Annyira nem csípem azt a tuskó hopkinst, remélem kap olyan küldetést, hogy csesszen ki a régi spanokkal, az lenne csak a kavarás.
Azért olyan benyomásom is van, hogy tán lemondtak a műsorról a szerkesztők, talán unják. Lustaságból hagyják a Don rezsimét érvényesülni, mi meg nézhetjük, hogy 35 ember játékából egy ember bábszínháza lesz, na az marha izgi lenne.

Dzsenikétől is felnyerítettem, amikor beszólt az affekta szívlapát-pozitív stílusával, hogy (fonetikusan)"mos méét kel itt hísztíznííí?".
Azt a csajt még bottal sem piszkálnám meg, max ha neki fáj. Kint is, bent is.

Gábor szerintem nem volt bunkó, saját magához képest. Az anatómiája hangképzésre továbbra is alkalmatlan, nem tudja magát választékosan kifejezni továbbra sem de igazából pont a Don meg a brillantinkirály csatlósa nem szólhatott volna egy büdös szót sem, szóval szerintem nevezzük döntetlennek.

Kristófon is jókat röhögtem most, az is egy hisztis kislány ám legbelül, a rúgdosásnál neki is járt volna a "I'm a bitch..." című szám :) Dzsennikéhez gratula, zsák a foltját, egy szellemi színvonal, új Beckham-házaspár. Nem tudom megtippelni, melyiküknek szállnak le majd a golyói előbb :) vagy majd ott is a Don segíti ki a Lassúnyelvűt?

Kristóf adott még vidám perceket, jó futballedző módjára minden kérdésre tupírozva válaszolt: megismételte a teljes kérdés szavait, lassan, tagoltan, hogy teljen az idő de agymunkát ne kelljen végeznie.
Aztán persze nesze semmi, fogd meg jól, semmi újat nem tudtunk meg. :)))
A kiválasztáson pl a T69-cel együtt 1-1 mondatukkal kitöltöttek 2 percet úgy, hogy nem hangzott el semmi érdemleges...

Szerintem ha Dani visszajön Gábornak annyi, pedig mindketten megfelelőek Kriszta mellé, akinek a szájából lassan kilóg a kapanyél.
Ahogy beszél, az kezd
a történelmi foglalkozású "indián" macák megnyilvánulásaira hajazni, nem a nyelv felkent művelőjére (újságíró állítólag)
Gáborral volt egy epic beszélgetése a kiválasztás után, az ágyban, hadd idézzem fel (fonetikusan). Elnézést a hosszú kommentért de ezt muszáj volt visszanéznem és kiscriptelnem a LOL részt :)))
(nincs benne elgépelés, tényleg így beszéltek, berosáltam) :)))

Krigya: - ez...Ez ajjira önző magarartás vót amit te egész nap csinátá...hogy az va'ami bődülett.
Csíbor: - de...de monn meg hod mitő...
Krigya: - ...Azé'! Mer neked rosszuesett az, hogyhogyhogy a Dzsenni téged hátba támadott, halamikor az a ksslány msst télleg igazat mondott azzal kapcsolatba hogy oda akart menni hozzád de megkötöttég de mitvársz tölle amikó tudod, hogy egy akaraggyenge! Mit vársz. Csodát? Mos mit fogsz csinyáni, vagy tán vagy itt izé, b@sztatod?
- Csíbor: anyi fogást tunnék taláni Dzsniferen amenyit akaok. "
...

Nyiki: arra számítottam, hogy sixxnek megakad a szeme rajta de ha nem, hát nem: Nyiki a világon egyedül a tangájába szerelmes.
A kiválasztás utáni műbalhét követően, amikor a fent a szobában a Donnak éppen havibajhoz hasonló tünetei voltak Gábor miatt, Nyikike csak ült az ágyon és dédelgette az apró státusszimbólumot, gyengéden ahogy egy csecsemővel játszik az ember, halkan talán még dúdolgatott is hozzá egy altatódalocskát :)))))

a copfos 2011.04.08. 10:07:40

@handax: Köszi, megtaláltam, elolvastam. Meg nem sajnáltam:-)

Gábor meg pont úgy más hímtagjával veri a csalánt, mint Donék. Ő ment tutira, hisz pontosan tudta, hogy Kriszta mögé senki nem fog állni.

handax 2011.04.08. 10:08:32

@zsj: mégis mi lenne akkor a meggyőző? Írtam, hogy a Stanfordi börtönkísérletet érdemes áttanulmányozni azért, legalább wikipédiás szinten. A Viasat szerintem nagyítóval kereste az ilyen gyenge, a körülmények által nagyon is befolyásolható személyeket a válogatás során. Az más dolog, hogy a való életben a család gyerekkori barátok, közösség stb. hatására az ember nem kell, hogy ilyeneket tegyen az érvényesüléshez amivel ő a hotelben próbélkozott.

handax 2011.04.08. 10:10:55

@a copfos: én sem sajnálom. Csak az a fura, hogy a "focisták" ebből a szempontból jobban kezelik a helyzetet, mint a "mérnök úr".
Azt hinné az ember, hogy a "mérnök" lét világlátottsággal, olvasottsággal, ésszel együtt jár, hát nem.

beacska 2011.04.08. 10:11:40

@bonobo11: szerintem Krisztián nem teszi rosszul, hogy "barátkozik" Kristófékkal. Egyrészt sose lehessen tudni, másrészt, ezzel ő nem kerül a "beáldozhatók" közé, harmadszor pedig, attól még, hogy konkurensek, PONT tudni kell minden lépésükről.

Szederinda 2011.04.08. 10:11:50

@Benyeszke: Ez azért van, mert a többség már önmagának is hazudik. Egy hazugságvizsgálót is át lehet verni azzal, ha igaznak hiszed amit mondasz, ezért is tiltották be :)

Hana30 2011.04.08. 10:11:57

@handax: Azért Pöszi megbánását el tudom képzelni. Láttunk belőle millió egyet, amíg benn volt. Nem tudom mitől lenne gerincesebb idekinn, mint odabenn. Vagy egyszerűen skizofrén a faszi?

Szederinda 2011.04.08. 10:14:41

@handax: Szerintem ez ilyen 2 éves okj-s mérnökség, nem fejlődés általi :)
A BME-n az attitűdöt is megtanulja az ember és még Csíbor, a kocsmáros is sokkal inkább látszik mérnöknek, mint Pöszi.
Aki egyébként rettenet tenyérbe mászó, olyan akit az osztályban a ranglétra alján volt, ezért most kompenzál és igyekszik menő lenni. Közben meg egy hazudós alsós szintjén áll spirituálisan.

bonobo11 2011.04.08. 10:16:07

@Hana30:

Niki rámászna az biztos, de ha Ádámnak kellemetlen volt a gazdag fejű királykisasszony modell Kata közeledése, akkor a mindenkivel smároló, feszt szilikont mutogató, közönséges viselkedésű Niki szerintem még jobban taszítja. Elviseli a simogatást, mert ő a biztos pont a számára, biztosabb mint Kristóf, főleg most, hogy egy pár lettek, de szerintem amúgy Ádám lenézi. Nem is csodálom, Niki mondja a legnagyobb hülyeségeket, mint, hogy " Miért nem vette ki Szandra kezéből a boxeralsót" meg hasonlók, irritáló a feje is, ha hazamenne valahogy boldog lennék.

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.04.08. 10:17:28

komplett párokat is ki lehet dobni? mert a T69 olyan sejtelmesen beszélt az előzetesben, hogy olyasmi fog történni amire nem is gondoltak!

egyenes labirintus 2011.04.08. 10:18:12

@Benyeszke: I. Korleóne azért szarja le a szilikon-völgyeket, mert -egyelőre nagyon helyesen- nem a gatyájában hordja az eszét. Ha taktikai kérdés lenne, hogy odatartsa-é Niki elé az élet pipáját, tuti megtenné. Kristófnak előbb meglesz a genetikailag tökéletes segg... ezt kisebb összegben meg is teszem egy fogadóirodában.

szepi79 2011.04.08. 10:18:53

sixx! alattomos alliterációid alaphangulatot alkottak :D

Szederinda 2011.04.08. 10:19:32

@bonobo11: Sajnos a Don egy narcisztikus típus, őt minden nő taszítja. Nem meleg, egyszerűen csak saját magába szerelmes és nem talál még egy olyat :))

bonobo11 2011.04.08. 10:19:46

@beacska:

Talán igaz is lehetne, de szerintem mondhat bármit, nem fognak bízni benne és semmit nem fognak vele megosztani, ami igazán fontos, csak max azt, hogy Szandrát hogyan ejtsék ki és ebben ő benne is lesz, hogy bevágódjon a többieknél, de ezzel csak maga alatt fogja vágni a fát, mert majd ha akkor valakit be is ígérnek neki, tehát kap egy lányt, következő héten majd azt mondják, " -Ennek a Krisztiánnak menni kell." Tuti.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.08. 10:19:58

@Bacchpapucsban Balatonfüredre: az már volt, variáltam. lesz majd seggesen kerek genetika is, ne aggódj.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 10:21:00

@Hana30: én is arra gondoltam, hogy biztos tudathasadása van.

Hana30 2011.04.08. 10:21:54

@beacska: Szerintem Krisztián jól csinálja. Ide és oda is teszi a jófiút, ne felejtsük el, Pókmajom nem tudja azt, hogy ő mennyire megveti. A srácok meg annyira utálják Pókmajmot, hogy nagyon imponál nekik az, hogy Krisztián átveri. De ha a helyzet úgy hozná, hogy Szandrára kell támaszkodnia, akkor sincs gond. Szerintem nem rossz.

Kotasz 2011.04.08. 10:22:45

hat ez ismet szenzacios volt

Hana30 2011.04.08. 10:24:00

@handax: Attól, hogy jó matekos, még nem biztos, hogy intelligens és van gerince. Van amit nem lehet főiskolán/egyetemen megtanulni.

zsj 2011.04.08. 10:24:21

@handax: egyértelmű.
Mármint a börtönkísérletes hasonlóság. Ezért szeretjük a Zédenhotelt.
Sőt, én akkor élveztem ennyire az ilye "stratégiázást" utoljára, mikor Battle Royalt olvastam.

Ettől még azt gondolom, hogy bár a szituáció kiélezettebb, a jellemük nem változik. Pl. sarokba szorítás, egy szitu. De mindenki máshogy viselkedik. Pl. Alíz felfogta, hogy ezt a szerepet kapta mások miatt és saját maga miatt is. Belement a játékba, de BELÜL nem változott. Mármint számomra így jön le a kommentekből. Na most Szöszi nem így reagált, ezt már kitárgyaltuk. Mert ilyen a személyisége. Pont. Ennek semmi köze a börtönkísérlethez vagy a kiélezett szituhoz. Ilyen.

Én speciel ezért szeretem ezt a jó kis játékot!

Tiko 2011.04.08. 10:24:23

@Hana30: Krisztián okos. Sztem okosabb mint bárki odabent. A kérdés csak az, hogy mennyire bírja magát felépíteni.

Pötyicica21 2011.04.08. 10:24:49

Pedig a Szalamandrában lett volna fantázia, csak sajnos rögeszméjévé vált a Don, kicsit sem tud lazítani a küldetéstudatán...ez lesz a veszte.
A munkahely és életkor-megjelölések pedig sztem lazán kamuk, mert, hogy a Niki azzal a szétszabott arcával nem 23 az biztos..

beacska 2011.04.08. 10:25:06

@Szederinda: nem. láttam vmi riportot vele, ahol azt mondta, egy hosszú párkapcsolat után jelentkezett a játékra. kvázi menekült. Látszik is rajta, tipikus öreg-pár allűrjei voltak Katával (pl. ő volt az egyetlen, aki a Tündi-randi előtt búcsúpuszit adott-látszott, hogy megszokás volt benne), és volt még egy pár.

vagy az van, hogy elege van a pár"kapcsolat"ból, vagy a Ferihegyen a régi asszony közölte, hogy visszavárja...

handax 2011.04.08. 10:26:02

@bonobo11: " -Ennek a Krisztiánnak menni kell." Tuti.
Szerintem nem. Azért vegyük észre, eddig legalábbis Ádám szemszögéből nem véletlenül ejtik ki a népet, nem csapdos össze vissza. Ha Krisztián eléri, hogy a hierarchián Gábor/Levi fölé kerüljön, jó helyzetbe kerülhet.

beacska 2011.04.08. 10:26:31

@Hana30: igen, nekem is szimpi.

Lotyó Bridzsida 2011.04.08. 10:26:54

@Szederinda:

asszem tökéletesen megfogalmaztad donnal kapcsolatban a lényeget.

illetve hogy kiegészíteném annyival, hogy eleve nem keresi a számára kihívást jelentő nőket, mert attól tartok simán gyűlöli mindet és nehogymá neki dolgozni kelljen valakiért.
csodálatos nihiséggel tud viszonyulni bárkihez, aki hozzáér...
megkérzdezném tőle, hogy milyen a kapcsolata az anyukájával, de persze semmi közöm hozzá.:)

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.08. 10:26:58

I. Korleóne király amúgy Kotta? eddig minden nőt leszart odabent. És Nikike is nagyon nyomul, de nem talál válaszra...
3. képen is látszik mennyire hidegen hagyja a közeledése...

handax 2011.04.08. 10:30:56

@Hana30: a matektudás szóba sem került nálam. De az ember feltételez dolgokat, mikor valakit focistának, valakit meg mérnöknek neveznek el. De nyílván ez is lehet egy Viasat manipuláció, hogy az arc, munkakör stb alapján legyen egy kiinduló képed az illetőről. Focista=bunkó, focistaedző= még focistának sem jó, bróker=okos ravasz, bartender=kocsmáros, mérnök=egyetemet végzett stb.

Hana30 2011.04.08. 10:31:34

@Szederinda: egy tipikus gerinctelen seggnyaló. Amerre a szél fúj. Az ilyet mindehol utálják.Ez a típus az, aki csontig nyal az aktuális főnöknek is. Azért is akar a médiában elhelyezkedni, mert nem a tudásával akarja a céljait elérni, hanem a simulékonyságával és a hosszú nyelvével. Ne felejstük, az életben nincs leleplező kamera. Húú, de utálom az ilyeneket.

bonobo11 2011.04.08. 10:32:35

@Szederinda:

Szerintem tudna ő választani lányt, csak az még nincs bent és lehet nem is lesz. Hogy milyen lenne szerintem az illető?
1. Értelmes, de szerény, nem smárol mindenkivel, nem mutogatja magát állandóan csöcsben
2. Jó külső, segg tetkó nélkül
3. Foglalkozása valamilyen menedzser, vagy újságíró, de nem olyan mint az iszonyatos tájszólással bíró Kriszta.
4. Titokzatos.

Ezekkel nem azt akartam leírni, hogy Ádám nagy szám lenne és ő ilyen nőt érdemel, csak azt hogy egy ilyen nő tudná egyedül rábírni valamilyen érzelmi vagy testi kapcsolatra. Amúgy szerintem egy pöcsfej, aki jó kigyúrt meg tetszik a csajoknak, de nem egy szuperagy fickó, ahogyan azt sokan gondolják, csak megüti az átlagot agyilag, amire a bentiek többsége képtelen.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.08. 10:33:24

Az nem akármekkora csavar lenne, hogy akit VÉDETT személy ejtett ki, annak van egy második esélye. Így Kata (meg az egyetemista srác) is visszatérhetne... na abból lenne beszarás!

beacska 2011.04.08. 10:35:05

@RAMBO: vagy: egyszerre 2 Éden hotelt forgatnak, és aki kiesik az egyikből, megy át a másikba ;D

a 2 magyar Survivort is egyszerre nyomták

handax 2011.04.08. 10:35:51

@bonobo11: szerintem "titokzatos" nő nem jelentkezik ilyen műsorba, úgyhogy innen nézve Ádámnak annyi...

Thorwald 2011.04.08. 10:36:27

@beacska: a pokmajmot lehetetlen lett volna baratsagosan fogadni...

Pötyicica21 2011.04.08. 10:36:47

@beacska: na, akkor szép egy banda lehetne ott is:) kiváncsi lennék ott ki lenne a Főnök:)

Hana30 2011.04.08. 10:37:50

@Lotyó Bridzsida: Szerintem meg egyszerűen csak van annyi esze, hogy felfogta: a játéknak 25 millió a tétje. Ha a farkával gondolkodik és bekavar a szexel, akkor egy sor problémát okoz magának, és ő a főnyereményért jött, ezt a luxust nem engedheti meg magának. Majd csajozik, ha a zsebében van a lóvé.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.08. 10:38:48

@Honeyy: Szerintem hüje lenne, ha nem Levit küldené haza. Őt a legkönnyebb a faszánál fogva vezetni, rángatja is annál fogva a Pókmajom. Krisztával simán kijönnének. Gábor atom suttyó (bár dícséretet érdemlően kiáll magáért).

bohumil stejskal 2011.04.08. 10:42:43

@Benyeszke:
Bártender Gábor azér néz ki 35-nek 23 éves kora ellenére, mert annyi! :)
Nem nézel nyálas amcsi szalagavatóbálos tinifilmeket? Ott a frediprinszdzsunior még 30 évesen is eljáCCa, hogy most fog érettségizni. (a bártendör haját én is inkább szívlapáttal jutalmaznám, az olló ide kevés...)
Na mondjuk az affektálós genetikailag módosított valagú Dzsenni is 20 éves és tanuló. Gondolom nem a Műszaki Egyetem Differenciálegyenletek Tanszékének hallgatója, mert akkor nem tanulót írnának ki, hanem egyetemistát. (a Norbi gyereknél pl. egyetemista volt kiírva asszem). Szal ez az ostobenkó dzsennikurva 20 éves korára még egy érettségit sem bírt összehozni, tehát nem egy észlény, ezért tudja egy ilyen Kristóf-szintű tucatfociedző tetszés szerint formálni az akaratát, mint ovis a gyurmát... :)

Egyébként milyen fasza volt már reggel a Takáts Tomi DBB szövege: "hiába keféltem, elhagyott a nőm..." - ezt vajon a Krisztiánnak címezték, előrevetítve, hogy egy héten belül kibassza a pókmajmóca? :D

A körömreszelő bimbókutató Nikinél úgy himbálóztak a csöcsei minden reszelőhúzásnál, hogy már a söntést féltettem, aminek támaszkodott. Nagy inerciák vannak az ilyen lengő terheknél... :)

Horváth Szaloncukor Évike esti konferálása alatt pont a kellő pillanatban hátul villámcsapás létrehozása?!?!? Zseniális, tiszta Hitchcock! Azért van itt költségvetés, még egy van de Graaf generátort is leszerveztek erre a nagy eseményre, csak hogy csapkodjanak a villámok összevissza...

A szerencsétlen nemecsek pöszi (az áruló) letorkozta a bölényfaszt, még az utolsó pillanatban is elhitte saját hülyeségeit. Én mondom, ez bomlott elme, kicsit skizó a srác. Sebaj, többet nem látjuk. Remélem.

A kiszavazás utáni szóváltáskor tényleg kurva nagy volt, ahogy szegény Juan kimenekült, nagyon tele lehet már a fasza a sok izomkodó nyálgéppel, szerintem legszívesebben megajándékozná az egész brancsot egy-egy kolumbiai nyakkendővel, de sajnos akkor elesne a napi 20 pezótól, amit megkeres.

Aki pedig az előzetesben érkezik, az nem Dani, el kell, hogy keserítsek minden Dani-rajongót. Biztos forrásból tudom, hogy Zámbó Árpy meg be, hogy népszerűsítse a legújabb Say Good Bye, Jimmy! best of-maxi-remix kazettáját, amin Benkő Dániellel is duettet énekel. (Később a lantművész is tiszteletét teszi, szóval minden ribanc retteghet, jön löttyedtfasz kapitány, és álmukban rárecskázik a fejükre, ha nem koitálnak vele...) :D
Remélem következő héten Kiszel művésznő is bemutatja legújabb bugyingó-kollegkcióját, és Győzikét se hagynám ki, akkor megvan a csoportos kedvezmény a repülőjegyeknél. :)

Mellesleg ez a mai hogyvoltbejegyzés alapvetően alliterációs aztakurva volt, csak gratulálni tudok. :)
Sixx-nek megvan a költői vénája, szerintem igazából ő a Vígszínház portása... :))))) (bocccccs)

Pötyicica21 2011.04.08. 10:44:55

@Hana30: hát igen, de akkor a VV-be kellett volna mennie, mert itt a műsor alapja a férfi-nő esetleg férfi-férfi:) viszonyok adják...mondjuk, simán kinézek egy Don-Dani kombót, egészen egyszerűen nem volt normális reakció ahogy a Don megsiratta Madarakkal Suttogót, amikor kb. 1 hete ismerte, és talán ha 5 mondatot váltott azzal a tufa antiszociális ökörrel

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 10:45:20

@bonobo11: most őszintén vonzó lehet egy olyan csaj, aki minden napot csöccsel indít egy szál tangában? Hát mi az amit még fel lehet fedezni?

Pötyicica21 2011.04.08. 10:48:48

@bohumil stejskal: hát a tegnapi eszmefuttatásodon is behaltam, de ez a mai visz mindent:)

Lotyó Bridzsida 2011.04.08. 10:48:58

@Benyeszke:

kiábrándítalak: én is minden napot csöccsel indítok, igaz nem tangában, mert azt utálom.:D

beacska 2011.04.08. 10:50:29

@sixx: jujj, nem értelek. rosszat tettem? :(((

Pipkó 2011.04.08. 10:50:58

@beacska: Vállalnám azt a munkakört, hogy kiutazok a trópusokra ezekkel a majmokkal, és ilyen végtelenül felkészült és kvalifikált "riporter" módjára faggatom őket a hogyvoltról. Készítünk néhány repifilmet, mondjuk a nap 24 órájából kettőben; a többit meg eltöltöm Levivel, hátha velem is lenne kedve egy kicsit nyaralni:)))

beacska 2011.04.08. 10:51:23

@Lotyó Bridzsida: :))) én is ezen gondolkodtam, csak nem fogalmazódott meg bennem ilyen frappánsan :DDD

sylerolam 2011.04.08. 10:52:04

A második képen Kristóf jobb válla ugye csak a hokitól lett ilyen???

borsz 2011.04.08. 10:52:49

@Hana30: Fene tudja... a dán vagy svéd, szóval valamelyik nemzet sokadik évadjában egy olyan srác nyert (ill. a nyerő páros tagja volt), aki 3 vagy 4 libát is megismertetett a nemesebbik (elegáns, nyakkendős) testrészével.

Pötyicica21 2011.04.08. 10:52:55

Sixx, tudom, hogy mindenki ezzel baszlat:) de akkor már soha többet nem lesz cica-napló???????? vagy még reménykedhetünk:)

beacska 2011.04.08. 10:53:23

@Pipkó: látnád a Danival készült riportot! Olyan rémes volt a "riporter" srác, hogy a hostessnek kellett lefordítani szegény Daninak kérdést, mert nem sikerült benne értelmet találni (nekem sem)

Britte 2011.04.08. 10:54:32

Krisztián már az elején megmondta a kamerába a véleményét Pókmajomról.
Pókmajom jól megfogja szívni. Legközelebb ha a csajok közül távozik valaki, akkor az ő lesz. Az a nő tul. képpen semmire sem jó. Megbízni nem lehet benne és mindenki utálja, szóval aligha hinném hogy valaki is mögé akarna állni.
Elég szórakoztató, ahogy hangoztatja az elveit és közben nem kapcsol, hogy egy oltári nagyot fog szívni. :)
Okosnak adja elő magát, de közben sík hülye. :)

Pötyicica21 2011.04.08. 10:54:35

@beacska: na, az szép egy beszélgetés lehetett...

Britte 2011.04.08. 10:56:26

Amúgy nem gondoltam volna, hogy ennyire szórakoztató lesz ez a műsor.
Ez a HV meg megkoronázza a műsort. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 10:56:53

@Lotyó Bridzsida: :D én is persze, de ezt arra értettem, hogy idegen pasik előtt egy szál csöcsben parádézni nem túl nyerő hacsak nem sztriptízel valaki

Lotyó Bridzsida 2011.04.08. 10:59:35

@beacska:

:))) ha valami nem zavar, akkor az a meztelen test látványa. sőt. szépnek találom.:))

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.08. 10:59:56

@beacska: lehet félrement, valaki írta, hogy a két survivort is eccerre forgatták, na ezt nem, hiszen még döntés sincs a második évadról.

bonobo11 2011.04.08. 11:01:13

@handax:

Persze ebben van logika amit írsz, de nézd meg eddig kik estek ki Ádám jóvoltából? Pista a bunkó, veszélyt nem jelentett. Rea aki Kristóffal bunkó volt, kiesett, amúgy veszélyt ő sem jelentett, Niki kifejezetten bírta őt. Szöszi, bár nem Ádámék ejtették ki, de tök mindegy mert kiakarták, de veszélyt ő sem jelentett annyira lejáratta magát.

Az egyetlen aki úgy esett ki mert veszélyt jelentett, a sunyi Norbi volt. de igazából az is Gáboron múlt, csak ő hülye volt és addig erősködött, hogy őt ne befolyásolja senki, hogy a végén úgy döntött ahogy akarták.

Tehát elmondható, hogy eddig inkább a bosszú és a bunkónak bélyegzés ejtette ki az embereket és nem az, hogy mennyire veszélyesek. Ha egy embert meg még veszélyesnek is gondolnak majd annak rögtön mennie kell.
Ádámnak elég egy gondolat, hogy Krisztián biztos veszélyes, aztán már készül is "terv" a kiejtésére, mert semennyire nem bíznak benne, bármennyire is akarja.

Pipkó 2011.04.08. 11:02:00

@beacska:
húúú bazz, no comment
Ezek a kisfilmek is megérnének egy-egy hv-t.
És nem kizárt, hogy ilyen és ehhez hasonló szellemek állnak az egész produkció mögött. Bár tegyük hozzá, hogy szegény Szt. Dani se lehetett a legkönnyebb interjúalany:))

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.08. 11:03:38

@sixx: amennyire jó, szerintem tuti lesz. Utoljára a House tetszett ennyire, de itt legalább naponta vannak a részek.

btw: nem lehetne a kúróvideókat belinkelni? Olyan egyszerű lenne, ha mindent egy helyen lehetne megtalálni.

Pötyicica21 2011.04.08. 11:06:29

www.joy.hu/sztarlat/16327_eden_dani_a_csendes_szemelyi_edzo.html

hát komolyan...az első kép Daniról...hát mindenki döntse el maga..nem hittem el:)

bonobo11 2011.04.08. 11:06:59

@Benyeszke:

Pont ez az amit írtam, hogy nem!:) Szerintem Niki senkinek sem kell odabent, főleg Ádámnak nem.

gorkmc 2011.04.08. 11:09:11

Miért akadt ki Korleone és csapata a választáson? Mit akartak elérni, hogy ki menjen ki? Nem csak túlélni akarták a tegnapi választást? Pókmajmot tuti nem lehetett tegnap kiszórni.

Lotyó Bridzsida 2011.04.08. 11:10:37

@Benyeszke:

értelek, de gondolj bele, már hetek óta össze vannak zárva. a franc se takargatná már magát ennyi ideig.
persze nyilván természetes körülmények között én sem sétálgatok idegen fiúl előtt egy szál ciciben. de ezek nem természetes körülmények.:) és ráadásul együtt is alszanak, ami még közelebb hozza a normális embereket (kivéve dont a vasmacsót.).:)

gorkmc 2011.04.08. 11:10:38

Miért akadt ki Korleone és csapata a tegnapi választáson? Mit akartak elérni, hogy ki menjen ki? Mert hogy Pókmajmot tegnap nem lehetett kiszórni.

Pötyicica21 2011.04.08. 11:16:28

@gorkmc: Gáborra akadtak ki, hogy "életveszélyesen megfenyegette" a Tüütidzsenikét...ennyi. Ja, és talán az nem tetszett a Főnöknek, hogy bár a végkimenetel u.a. lett, amit ő akart, csak így nem ő arathatta le a babérokat

Hana30 2011.04.08. 11:16:31

Egy biztos! A következő aki bejön, az is egy sutyerák lesz! Hogy miért?
BunkóPista, SzösziPöszi, Pókmajom...
Nem szakadhat meg a sor.
De ha tényleg Zámbó Árpi fog belibbenni, esküszöm felvágom az ereimet!!

Pötyicica21 2011.04.08. 11:17:17

meg hát persze, hogy valaki ellene mert szegülni a Királynak:) ja, amúgy Tüttidzseni:)

handax 2011.04.08. 11:18:57

@bonobo11: elég egy meglévő gondolat, hogy Gábor veszélyes. ja, hogy ez már meg is van? Akkor Krisztiánnak elég sok ideje van bevágódni Ádámnál.

Lotyó Bridzsida 2011.04.08. 11:19:10

@bonobo11:

Figyeld meg a niki szájtartását: lefelé görbül, mindig olyan, mint egy sértődött ovis.
a fiúk a mosolygós lányokat kedvelik. Akik olyanok, mint egy finom nyári fuvallat.:)

bonobo11 2011.04.08. 11:26:21

@handax:

Azt már írtam nemrég, hogy ha Dani jön, Gábor megy, Dani áll Krisztához, Gábor megy haza ez egyértelmű, de azután szerintem Krisztián megy.

Persze ez csak a csavarok nélküli verzió. Ha tesznek a dolgokba pár csavart, például védettségek meg hasonlók, akkor ez sem biztos.

bonobo11 2011.04.08. 11:27:44

@Lotyó Bridzsida:

Niki szája feszt lefele görbül az biztos, de ha csak ez zavarna benne örülnék. :)))

Tiko 2011.04.08. 11:27:51

@bonobo11: Ha Dani áll a Krisztához, akkor Levi áll(hat) mögé.

Akkor ki megy?

Nem ilyen egyszerű mint ahogy írod..

Sapasang 2011.04.08. 11:31:05

Nem írta valaki régebben, hogy Kristóf és kerekpopó valóban egy páros mostanság?

Hana30 2011.04.08. 11:33:11

@Britte: Pókmajmot a saját személyiségének fontossága vakítja el, és ettől nem lát. Nagyon okosnak tartja magát, nagyon lenézi a többi játékost, éppen ezért fog nagyon pofára esni. Nem kedvelem az ilyen öntelt, beképzelt picsákat, akik egyébként nem tudnak másként érvényesülni, csak ha szétteszik a lábukat. Ez azonban még semmire sem garancia.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 11:33:25

@Lotyó Bridzsida: hiába na, ezek szerint régimódi vagyok :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 11:34:36

@egyenes labirintus: szerintem Kristóf meg J tök aranyosak, nem fognak megosztott Nobel díjat kapni soha de hát ha egy szinten vannak akkor semmi gond nincsen.
Ádám majd Daninak odatartja a pipát (vagy a Jancsikát) :DD

Hana30 2011.04.08. 11:36:42

Lehet, hogy furán hangzik, de én Kristófot kedveltem. Bár kicsit okosabbnak gondoltam. De ne felejtsük, néha az okosak is hibázhatnak. Jenny meg illik hozzá, jó páros lesznek, és szerintem Jenny totál belehabarodott, nem csodálkoznék, ha most is egy párt alkotnának. Házasság azért még nem lesz belőle, Jenny néha még eléggé gyerek.

bonobo11 2011.04.08. 11:39:36

@Tiko:

Ha Dani Kriszta mögé áll, vagy ha most a fiúk állnak a lányok mögé, ez igazából lényegtelen, szerintem meggyőzik Krisztát, hogy jobb Gábor nélkül az Éden és menjen haza, Levente meg vagy marad Alíz mellett vagy megy Szandrához. Egy a lényeg Gábort ki akarják csinálni, Kriszta Ádámék mellett áll, ez tegnap kiderült. Úgy csinálják, hogy Gábor kiessen.

bonobo11 2011.04.08. 11:40:32

Plusz Gábornak egyetlen esélye még ha Szandrával lesznek egy pár.

bia79 2011.04.08. 11:47:18

nem emlékeztek, mit mondtak, hány játékos lesz? többször elhangzott a beharangókban, hogy 48 nap és ? játékos.
ha összeszámolnánk, hányan voltak bent eddig, megtudhatnánk, mennyi új lakóra számíthatunk még, amíg a végső 10-es el nem kezdi egymást aprítani... :)

GL-581 g 2011.04.08. 11:54:15

@beacska: @bonobo11:

Volt Ádámmal kapcsolatban valami, amit már a legelső héten sem értettem. Miért b4ssza annyira a csőrét Aliz? A csaj még kettőt sem szólt, de ő már savazta a háta mögött, olyanokat mondott róla, hogy kerekedett a szemem. Vajon csak az erejét és hatalmát akarta fitogtatni azzal, hogy ő dönti el, ki megy el a hotelből? Vagy volt egy gáz beszélgetésük, és megutálta? Ezek lettek volna akkor a tippek, de erre mit csinált? Rea ellenében benntartja. A Reamentesítő afterpartyn pedig ott magyarázta Katának, hogy Aliz milyen jó ember, és megbízható.
Azóta mindig előkerül, hogy be kéne áldozni, de aztán valahogy sosem történik meg - persze nem mindig a Donnak köszönhetően.
Azt is mondta már, hogy nem lehet benne megbízni, s ezt mindenki másnál egy lélegzetvétellel később követte a "ki kell rakni minél előbb" mondat. Aliznál nem.

Valahogy fúrja is a csajt, meg nem is. Kicsit úgy néz ki az egész, mintha nem a közös hang megtalálásával lenne baja, hanem a megkeresésével. Olyan, mintha kerülné. Amikor Kristóffal eljátszotta, hogy hogyan zsarolják majd meg Alizt, úgy nézett ki, mintha valami személyes ügy lenne, nem pedig pusztán üzleti.

Ádám hozzáállása Alizhoz tényleg már az első pár adás óta foglalkoztat, mert a legfurcsább viszony a hotellakók között.
Mindenesetre engem érdekelne, hogy milyen lány volt az a "hosszú kapcsolat", amiből Ádám érkezik. :)

garrett27 2011.04.08. 12:04:04

Megfejtettem ki az új érkező! A nagy számok törvénye alapján Benkő Dániel lesz, mert már olyan régen tűnt föl a képernyőn, főleg ahol büntetés nélkül lehet csajozni!

sélli_ 2011.04.08. 12:04:50

Sixx, köszi, hogy megemlékeztél a kolumbiai-kórus ismételt performanszáról. Kristóf olyan átéléssel dobolt a medencében, hogy azt hittem beleesik a matracról és belefullad :)
Gábor első felbukkanásakor mondtam, hogy ez egy vadparaszt.. Igen, elhiszem, hogy nem esett neki jól ez a verzió, DE:
1) szóltak neki előre
2) ez egy JÁTÉK!!! Erre megy ki az egész, hogy kiejtsenek másokat, nem? Tök mind1 kinek mikor ki mitmond! Lásd Alíz: őt miért nem kutyázza senki? Kicseszett már 3 mókust a játékból, és nemhogy nem szólt be neki senki, még meg is dícsérték érte.

Britte 2011.04.08. 12:05:30

@Hana30: Pontosan. Teljesen el van vakulva magától. Kíváncsi vagyok akkor milyen fejet fog vágni ha kivágják a fiúk. :)

bonobo11 2011.04.08. 12:12:02

@Gliese 581 g:

Az elején az lehetett a gond, hogy Aliz szerintem előadta az értelmes, jól kommunikáló eminens tanuló, diplomást (bár nem tudom tényleg az-e, mármint eminens volt-e a suliban), ha emlékszel az első adásban mondott is valami olyat magáról, hogy a lányok biztos nem fogják szeretni, mert ő olyan irányító típus. Szerintem itt szúrta el, az egyszerű agyú Nikinél, Katánál, Jennifernél szerintem akkor vágta el magát, plusz szerintem, bár mi nem láttuk, de lehet, hogy kicsit tudálékos volt és ez Ádámnak nem jött be, irritálta. Hogy aztán ajnározta, az meg szerintem a taktika része volt.

Hogy Ádám milyen kapcsolatból jött? Vagy nagyon értelmes volt az illető, tehát nagyon ott volt minden szempontból, test, ész karrier, vagy egy "szerény" fotómodell, aki sokkal jobb nő volt mint pl. Niki, de akivel kb. úgy beszélhetett mint a kutyával és el is hajtotta a francba. Szerintem ez a két verzió.

Lall-R 2011.04.08. 12:22:58

Szerintem érthető volt, hogy a Donék nekiálltak Gábornak.Ők csak Jenny-t akarták megvédeni, mert Gábor nyíltan megfenyegette és Jenny-t nem szabad Pókmajommal egy lapon emlegetni, hogy a Don őt is megfenyegette, mert egyáltalán nem olyan természetű.Meg azért Jenny a Gáborral nem kúrt oly szintem, mint Ádámmal Pókmajom, ő csak egy jobb párra cserélte, nem ejtette ki.

beacska 2011.04.08. 12:23:21

@Gliese 581 g: szerintem egyrészt az zavarta, hogy Aliz a választásnál elég míszen választotta őt. Volt vmi kérdés, és után úgy vitte "haza" Ádámot, mint akinek a fogát húzzák. Lehet, hogy mást akart (szerintem már akkor is Nikit-mintha mondta is volna Daninak), és ezzel, hogy Aliz kiválasztotta, elvette tőle a szabadcsajválasztás-lehetőségét.

de tényleg fura a viszonyuk.

sandokan 2011.04.08. 12:24:28

Az elmúlt hetek történései alapján, azért most már érthető, hogy rea az elején miért cikizte kalóz kristóf szellemei képességét. Most meg még a mogyoró dobáló bunkócskát is visszakapják, ez ám a csavar.Persze ez is jobb a semminél.

Ahogy tegnap délután írtam, sajnos semmi váratlan nem történt, megint lábtörlő alíz volt szolgálatban, neki kellett a don által halálraítélt emberkét kivégezni. Ez hányszor is történt már meg eddig?!

Vannak itt páran, akik a don kültelki stílusát istenítették, azok vajon a tegnapi adás után legalább egy gyertyát gyújtottak?
Az a műbalhé már bigbrother mélységben forgott, grat a szerkesztőknek, komolyan még én éreztem magam kellemetlenül. Felnőtt emberek ennyire ne tudjanak érvelni és ilyen egyszerű megszólalásokra legyenek csak képesek.

Lall-R 2011.04.08. 12:33:25

@sandokan: Én gyújtottam, sőt még emberáldozatot is mutattam be a tiszteletére:DDD

sandokan 2011.04.08. 12:34:16

@Lall-R: lol ez a hét hozzászólása.

1, a két törpe egyáltalán nem jenny popsiját védte, ami azok után, hogy minden embert már megfenyegettek, meg terrorizáltak még így is szánalmas volt, hanem így terelték el figyelmet gábor meglepően kemény mondatairól.
2, nem valóban nem lehet pókmajommal egy szinten említeni, mert annak a lánynak legalább van, ha nem is túl sok, önálló gondolata és nem mások bábujaként tengeti benti életét
3, az hogy nem gábor eset ki, ahhoz a popsinak konkrétan semmi köze nem volt, viszont nem mondta el neki, hogy mást párt akar, mert megtiltották neki. ej, de szép is ez.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 12:34:43

@beacska: én emlékszem arra, hogy Ádám azt nyilatkozta az első héten, hogy Alíz baromi ellenszenves neki, de ő maga se tudja miért. Ahogy meglátta az volt és kész. Van ilyen

beacska 2011.04.08. 12:36:38

@sandokan: öööö, milyen önálló gondolata is volt Szandrának??? az, hogy letolta a bugyiját??? mert én mást nem láttam

Lotyó Bridzsida 2011.04.08. 12:37:27

ja, tényleg: a Krostóf sem 25 éves, maradjunk annyiban. egy 25 éves fiúnak még nem is szőrös a csúnyája. :))

egyedül talán levi az, aki nagyjából 22-23 körül van. a többi mind simán 28-35.
csajok is. niki 23...pff...esetleg 33..:D

Hana30 2011.04.08. 12:44:50

Még van egy kérdésem. Pókmajom azt nyilatkozta, hogy most már gonoszkodni a kell egy kicsit?
Ezt vajon hogy értette, bedobja a közösbe a csúnyáját?

Hana30 2011.04.08. 12:46:08

...vagy elárulja Krisztiánnak,hogy igazából ő egy férfi és csak a műsor kedvéért operálták át?

egyenes labirintus 2011.04.08. 12:52:10

@Benyeszke: Igen, szerintem is nagyon valószínű hogy Miss Popsi és a Kalóz nem a Higgs-bozon elméletről és az antianyagról fognak diskurálni, de nem is az eszükért szeretjük őket.
"Ádám majd Daninak odatartja a pipát (vagy a Jancsikát) :DD "
Azt hogy? Lemaradtam valamiről? Buziakirály.hu? Csak nem... mit tudsz? :)

Lall-R 2011.04.08. 12:52:53

@sandokan: 2-es pontban totálisan egyetértünk, nincs mit rajta tagadni.:D
1.Hááát nekem nem úgy nézett ki, hogy szándékosan mentek rá.Először csak a Kristóf kezdett el vele beszélgetni normális hangnemben, csak Gábor default bunkósága kibaszta nála a biztit.
3.Szerinted nem beszélték volna meg vele?Ha nem szólnak neki akkor a Pöszi marad és azt senki nem akarta meg a korábbi részekből is az jött le, hogy elég jól lespanolt a Gábor a Cosa Nostrával.Azért mondták neki, hogy ne szóljon még egyenlőre, hogy a Pókmajom meg a többi ne tudja meg időben és ne tudjanak kitalálni egy B-tervet.

Nekem jelenleg a Cosa Nostra tagjai a kedvenceim legfőképp az Ádám és biztos, hogy csak addig fogom nézni amíg ő bent van, mert így legalább érdekes a műsor és hidd el nekem ő is csinálja itt a műsort.
Ez olyan, hogy a VV-ben is az Olivér volt a kedvencem(gondolkodásra szerintem kicsit hasonlítanak is), ahogy kiesett az Oli, szerintem egyre szarabb lett a VV és már nem is nagyon néztem.Legalább is csökkent a szórakoztatás mértéke, amit megszoktam a műsortól. Amíg bent volt aktív HV-kommentelő voltam én is:D

Veder1 2011.04.08. 12:57:18

@Gliese 581 g nekem is az a tippem, hogy Aliz a volt csajára emlékezteti, nagyon erős érzelmeket váltott ki belőle már akkor amikor még nem is beszéltek két szónál többet egymással.

bia79 2011.04.08. 13:00:02

@Lotyó Bridzsida: Dékány Nikoletta a facebook szerint 1986. november 11-én született :) Járvás Levente pedig 1989.06.13-án.

Gábor vezetéknevét nem tudjuk? akkor azt is könnyen ki lehetne deríteni, persze, lehet hogy a bártendereket sehol sem jegyzik :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 13:00:53

@egyenes labirintus: nem mondod, hogy nem láttad a homoerotikus násztáncot? Asszem az első héten volt de nem biztos, lehet, hogy a másodikon:

velvet.hu/celeb/2011/03/15/homoerotikus_tanccal_szorakoztattak_az_eden_hotel_faszijai/

Ádámnak ekkor volt a legőszintébb a mosolya :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 13:02:01

@bia79: mer' a Facebookra csak azt írhatod be ami a születési anyakönyvi kivonatban szerepel...:D

mertcsak 2011.04.08. 13:03:51

mar nem azert, de a biztositasi ugynokok (najo, legyen tanacsado) is szoktak brókernek nevezni magukat ..

Halapennyo 2011.04.08. 13:08:50

Ne a Gábornak az van a facebook profilján, hogy kommunikáció és média szakon végzett. Ő meg a kommunikáció? Az hogy sikerült vajon?

Eruka 2011.04.08. 13:08:52

Lehet, hogy volt már, akkor sry: 1, véleményem szerint Gábor akkor lett volna átverve, ha tényleg a ceremónián szembesül azzal, hogy Jenny mögött más is áll rajta kívül, szóval nem értem, hova ez a nagy hiszti... arról nem is beszélve, hogy a saját bőre helyett a tökártatlan, nyaraló kisbarátja bennmaradását kockáztatta...

2, szerintem rettentőmód sótlan, hogy a szerkik nem találtak ki semmi csavart!! a tegnapi "mindenki azzal alszik, akivel akar" akció az égvilágon semmire nem volt jó! max arra, hogy előre megmondták nekünk, mi lesz a ceremónia leosztása. Most komolyan, ezen meglepődtek a lakók? (a tegnap idézett cikk szerint igen! :o)

3, engem rettentőmód idegesít, hogy a csajok állandóan egyik oldalra sepregetik a hajukat, és ezt feszt csinálják... tegnap rájöttem, miért: hát nyilván hozzá vannak szokva, hiszen bizonyos pozíciókban a kamera csak úgy látja a csinos kis pofájukat - meg ami benne van - ha nem takarja a hajuk ;-)
(mondjuk ettől még idegesít :D)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 13:16:52

@Halapennyo: biztos megfenyegette a tanárokat, hogy pokollá teszi az életüket, ha nem engedik át :-)

dolna78 2011.04.08. 13:23:00

Sziasztok!

Krisztiánt ha jól emlékszem 25-nek írják. De keressetek rá valahol: Alexa Christian néven vagy a New Dance World tánciskola néven, valahol találtok valami infót. Szerintm amikor én utoljára találkoztam vele volt már 25, és annak óvatos hangon van vagy 3-4 éve. Tény, hogy valamit jól csinál, a tanítványai és kollégái tisztelik, és megvan a magához való esze is. Kívácsi vagyok rá, hogy hogyan viseli majd a közeget és a közeg hatására milyen cselekedetei lesznek.

Kristóf nekem tegnap este lett baromi szimpi, amikor elmondta, hogy azért szeretne Dzsennnnivel lenni, mert baromira bejön neki a csaj... és ahogyan ezt face to face tálalta - azt hiszem a Levinek, nem csinált belőle cécót, egyszerűen emberi hangon és kész. Belopta magát a szívembe na.. de hát ha már az eszéért nem szerethetjük...

Niki engem pl. kurvára idegesít, ahogy fonódik a Donra, és rohadtul nem vágja le, hogy mindegy milyen násztáncot vág le neki, akkor is marad az, aki.

Alíííz felett meg azért nem törnék pálcát, merthogy mindkét társaság a Söszit akarta kirakni és a melót egyértelmű volt, hogy neki kell elvégezni. De a Csendes hóhér megjelölés rohadtul találó! :) Ezek után szerintem én ha bent lennék, és valamilyen úton-módon a közelébe kerülnék, vagy a párom lenne, talán elkezdenék gondolkodni, hogy mit csináljak... reszkess Levi!!

Beácskának grat. ezúton is, elvégre visszakajpa DÁNIEL kartársat! :)

dolna78 2011.04.08. 13:25:19

@Halapennyo: úgy hogy kommunikáció szakon az "édes anyanyelvünk" c. előadáson kiderült, és mindenféle irattal igazolta, hogy ő a Péchy Blanka leszármazottja.. mondjuk?? :)

bonobo11 2011.04.08. 13:26:14

@Eruka:

Szerintem Gábort átverték, a mérték nem mindegy persze, hogy mennyire. Az, hogy nem a párválasztás napján tudta meg, az csak is csak a szerencséjének köszönhető. Emlékezz vissza, mikor arról beszélt Ádám és Kristóf arra nem emlékszem Jennifer ott volt-e, de a lényeg, hogy arról beszéltek Gábornak ma még ne mondják meg csak holnap (a holnap választás napja volt) csak Kristóf nem tudta befogni. Na akkor milyen ideges lett volna Gábor, ha a választás napján odamennek hozzá, hogy Gábor ez a helyzet. Egyértelmű átverték, de ebben is Ádám a hunyó persze, mert ő rögtön azzal kezdte Kristófnak meg Jennifernek, hogy akkor ő Niki mögé áll és utána alakult a Kristóf-Jennifer, ha jól emlékszem.

Plusz, azért is lett átverve, mert Gábornak lutri lett volna Aliz mögé állni, nem is nagyon beszélgetnek, Aliz nem tudta volna mennyire bízhat benne, szerintem benne lett volna a pakliban, hogy Szöszit választja, akit, valljuk be bármikor ki lehetett volna tenni, ha nem most akkor jövőhéten, a gyerek annyira elásta magát, hogy mindenki a vérét akarta. Ádámék semmit nem beszéltek meg Alizzal ami Gábort biztosíthatta volna afelől, hogy Aliz őt választja. Tehát nem volt azért szuper terv Gábor benntartására.

Az, hogy Levente állt Aliz mögé, szerintem ezt meg szerintem nem Gábor ajánlotta, hanem Levente ötlete volt. Belőle kinézem ezt a lazaságot, hogy " Gabi állj be Kriszta mögé, én meg beállok Aliz mögé, aztán lesz ami lesz"

egyenes labirintus 2011.04.08. 13:26:32

@Benyeszke: Hoppá, erről bizony lemaradtam. Érthető okokból akkor csak a kata-niki hot lesbian kissing-ig jutottam. De tuti nem búza az Ádi, sem Saint Daniel. Alkoholos befolyásoltság alatt álltak (bebasztak), és Juan búgatóport kevert a felesekbe. :)

2011.04.08. 13:34:15

@garrett27: Somát is régen láttuk!!! :-)

Egyébként szerintem a kivágott Dani lesz az - nyilván látták itt a blogban a sok a "Danit vissza az Édenbe!" beszólást és utólag gyorsan rendbe tették a dolgot a jobb nézettség érdekében :-)

A mai poszt legszebb félmondata pedig minden kétséget kizáróan ez volt: "... Gábor frizurája egyszerre kiált ollóért és szívlapátért."

Köszi, ismét jót fulladoztam meló közben! :-))))

bia79 2011.04.08. 13:35:55

@Halapennyo: milyen Gábornak hívják?:)

Halapennyo 2011.04.08. 13:38:17

@bia79: Bíró

@Benyeszke: Ja lehet erre nem is gondoltam:)

Hana30 2011.04.08. 13:38:35

Tényleg, ti már rájöttetek, hogy mi az a HATALMAS PUSZTÍTÁS amit a Szandra beígért, hogy véghezvisz?
Ez a lány kezd egyre nevetségesebb lenni.

Lall-R 2011.04.08. 13:47:13

@tau_ba: Igen és a Kata ki is esett.De a Gábor nem, szóval ne hozzátok a két dolgot egy szintre, mert kurvára van a kettő között különbség.Gábor csak befarsult, mert csalódott a Jenny-ben azt hitte, hogy vele milyen jó párt alkotnak, holott ez tuti nem igaz, mert Gábor kiejtette a Norbit, akit Jenny meg is síratott, vagyis megkedvelte.És még ezek után se volt paraszt a Gabival, nem ment oda hozzá és fenyegette meg, hogy mostantól tönkreteszem az életedet!

Növény (törölt) 2011.04.08. 13:51:50

@Hana30: nyilván valami nemi úton terjedő gombás betegségre gondolt, én többet legalábbis nem tudok feltételezni róla :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 13:57:38

@Növény: Jaajj, ez durva, bár igaz.
Meg kellene kérdezni Krisztiánt. :-)

Tiko 2011.04.08. 14:05:14

@Lall-R:

"Gábor kiejtette a Norbit, akit Jenny meg is síratott"

Ne legyünk már ennyire naívak. Magát és a biztos pozícióját siratta..

Te is férfiból vagy. Van rá egy 100-asom..

GL-581 g 2011.04.08. 14:05:43

@Növény: LOL! Nem is lennék meglepve annyira... :D

@_izée: ... majd rögtön jött a kékhalál. Most, hogy kicsit jobban megismerhettük, tipikus agyhalott apucilányának tűnik. :S

@bonobo11: "Belőle kinézem ezt a lazaságot, hogy " Gabi állj be Kriszta mögé, én meg beállok Aliz mögé, aztán lesz ami lesz" "

Szerintem is Levi volt az agytröszt. (Egek, ezt a mondatot 2 napja még el sem tudtam volna képelni! :D)

S a vicc, hogy túl nagy merészség sem kellett hozzá: mint tegnap kiderült Levi és Aliz tökre csípik egymást, esténként együtt partiznak, és már a játék elejétől jó a viszonyuk. Vajon hány ilyen kapcsolat van a játékosok között, amiről nem is tudunk? Vajon Korleóne be szokta néha fonni Pókmajom haját?

*jinx* 2011.04.08. 14:08:53

@Lall-R: "Gábor nyíltan megfenyegette Jenny-t"
De ugyanúgy Don is megfenyegette Alízt, hogy ha Kristófot ejti ki, kicsinálja és beköpi a pöszének! Vagy neki lehet? A nemlétező tököm kivan ezzel az arrogáns kis köcsöggel!

Lall-R 2011.04.08. 14:11:41

@Tiko: Talált süllyedt!:D

Tiko 2011.04.08. 14:16:46

@Lall-R: Akkor egy jótanács ha megfogadod:)

Ne hagyd magad bepalizni némi könnypergetéssel;)

Lall-R 2011.04.08. 14:17:19

@*jinx*: Jah, de nem azt mondta, hogy tönkreteszi az életét kint is bent is!És Alízt ezzel nem söpörte a szőnyeg alá, ő ennél szívósabb, de viszont a Gábor olyan komolysággal és elszántsággal mondta a Jenny-nek, kajak hogy én is megsajnáltam.Bár be kell vallanom azt is, hogy Jenny nem egy olyan erős személyiség, mint akit olyan nehéz lenne megbántani.
Gábor kicsit paraszt valljuk be!

Bárki bármit mond nekem akkor is az lesz a véleményem, hogy a Cosa Nostra nélkül kalap szart nem fog érni a műsor!!!

Lall-R 2011.04.08. 14:19:06

@Tiko: Beépítettem az agyamba, egyébként átgondoltam és igazad van, nem tudta, hogy a Gábortól mire számítson, de azért szerintem 10 könnycseppből legalább egy a Norbinak is szólt:D

akifarm 2011.04.08. 14:21:58

Póóhóókmajom, egyem zuzáját. Pár napja még "pusztítani fogok, meg fejek fognak hullani, kivéreztetem az összeset, nézze végig, hogy elhullanak a barátai", stb. Most meg, "veszélyben érzem magam"... na csudálatos egy dáma. Könnyű királykodni a védettséggel, most kíváncsian várom mire jut a nagy rafináltságával, miután kb. kialakultak a legerősebb párok a műsor történetében. :D

bohumil stejskal 2011.04.08. 14:22:17

@mertcsak:
én az Ádám gyereket Fundemanta-ügynöknek saccoltam, szal nagyon egyetértünk... :)

Nem tudja valaki ennek az I. Ádám királynak a vezetéknevét? (nem, nem a Don az...)
Csak le kéne már infózni, hogy most valamelyik alapkezelőnél régióigazgató, vagy csak aloevera-ügynök... :D

akifarm 2011.04.08. 14:23:55

@Hana30: szerintem a mi jóérzésünkre gondolt. Meg az agysejtjeinkre. Másra nem hinném. :D

Lall-R 2011.04.08. 14:38:06

Tényleg az Ádámot, hogy hívják???Bár nem hiszem, hogy fent van Facebookon, mert a Niki és Kristóf ismerősei között megnéztem minden Ádámot, de nem találtam.

phaszfej 2011.04.08. 14:45:09

Melyik adón megy ez a fos? Kösz!

Britte 2011.04.08. 14:45:45

@Növény:
Ez a játék már rég leforgott, felvételről megy az egész.

Billy a kölyök 2011.04.08. 14:46:09

„Jah, de nem azt mondta, hogy tönkreteszi az életét kint is bent is”
Gábor azt egy szóval sem mondta hogy kint is tönkreteszi az életét, Jenni konkrétan hazudott amikor ezt állította.
A benti élet tönkretételével meg a Don és szánalmas kesztyűbábjai napi rendszerességgel fenyegetnek embereket, úgyhogy pont tőlük a pofátlanság teteje volt ezt a szemére vetni valakinek.

Summerwine 2011.04.08. 14:46:14

A titkos érkezőt magamtól 2. Dannynek gondoltam, mert emlékeim szerint ő volt ilyesmi deltás alkat, meg a vihar miatt lehet, h nem indult a repülő, visszahozták, nem volt máshol hely. Szerencsére elég jól meggyőztetek a pólós képpel meg a Kriszta-nagy-rohanással, hogy mégis szeretett 1. Danink érkezik vissza! Mondjuk, aki őt vezéregyéniségnek jósolja, az nem látta az első két hét műsorát, de arra tökéletes lesz, hogy visszahozza a régi banda életkedvét. Hol van már az, ugye, hogy Niki a humoráért kedveli Ádámot? És ha a király depizik, melyik alattvalója merne poénkodni?
Annyit jósolok, hogy valami olyan geci feladatot kap, amit legalább 300 komment fog taglalni.

Halapennyo 2011.04.08. 14:50:50

@Summerwine: Nekem az jutott eszembe, hogy mi van ha csak Niki mögé állhat be, merthogy neki ott folytatódik a játék ahol abbamaradt. Akkor Don kerülne szar helyzetbe és beigazolódna Kriszta állítása miszerint: "jön még az ő utcájába."

Eruka 2011.04.08. 15:05:20

@Halapennyo: ha Dani a visszatérő, akkor én is valami ilyen forgatókönyvet vizionálok, bár amilyen langyin elmismásolták a "válassz magadnak hálótársat"-ban rejlő óriási lehetőséget, az is lehet, hogy ezzel sem történik semmi.
De ha Daninak Ms Csálécsöcs mögé kell állni, akkor a Don télleg bajban lesz!

Növény (törölt) 2011.04.08. 15:08:25

@Britte: Tudom, ironizéltem :-)

*jinx* 2011.04.08. 15:12:27

@Eruka: Igen és mondja is a don gondterhelt arccal a beharangozóban, hogy 'nekem már nagyon nehéz itt lenni'! És Dani fog védettséget kapni, legalább is az előzetes alapján.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 15:24:48

No, drágáim! Pókmajom-interjú:
kemma.hu/komarom-esztergom/kek-hirek-bulvar/eden-szandra-mindenkit-megdobbentett-fotok-368715

Turulfalva újdonsült helyi cölöpje a mai újságban is nyilatkozott, kommentálva a tegnapi adást, meg hogy Krisztiánnal csak petting volt, nuku szex. Ojje!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 15:26:32

Nem olvastam még végig a hsz-eket, úgyhogy bocs az ismétlésért, de T69-nek gyönyörűen passzolt a bíborra égett dekoltázsa a kiszavazós estélyi ruha színéhez.

ginny03 2011.04.08. 15:31:35

sixx ezek baromi jó összefoglalók imádom őket, de nem Pinokkína csapkodta a haját mint aki tetves hanem pókmajmóca!... :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 15:40:43

Egy kérdés: a jövő heti bejátszásban ki fog leugrani a szikláról? Mikor hallatszik egy NEE!!!, majd mindenki ijedten felugrik abból, amiben éppen leledzett?

TEAM AMTZPÉSZ!!! :)

Honeyy 2011.04.08. 15:44:38

@neccharisnyás útonálló:

Én tényleg itt vagyok és olvasom a hsz-eket, de ez mi: AMTZPÉSZ?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 15:48:54

@nudlee: Ne is mondd. Bár nékem Lassúbeszédű roppant informatívnak és elmésnek szánt, borzalmas tempóban előadott, borzalmasan ostoba helyzetmagyarázó kommentjei is idegörlők. Tegnap már az arcomról kapartam a bőrt... pedig eredetileg facepalmnak indult a mozdulat.
Etessék fel őket a cápákkal, légyszi!

egyenes labirintus 2011.04.08. 15:49:15

@neccharisnyás útonálló: ez márc.31. cikk... itt a banya még csak Jászkarajenő pöcörőjét bűvölte... vagy mi... pöcögtette a csúnyáját...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 15:51:06

@Honeyy: @Benyeszke:
Giselle találmánya:
A Megfelelő Tökkel rendelkező Zoknibábok Pókmajommentes Érdekvédelmi Szervezete

Magyarul, a Bermuda 3szög a Korleóne-klán és Pókmajom között, ilyen Alíz, Levi és most már Gábor féléknek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 15:53:11

@egyenes labirintus: Bocs, nem volt 1értelmű a magyarázatom.
A belinkelt az 1 cikk, az alatta levő 1 másik. Igazán bocs, a mait akartam, de még nincs onlány, közbe meg megtaláltam ezt is, és nem akartam titeket semmiből kihagyni. Szal a HSZ-ben 2 db külön interjú van.

beacska 2011.04.08. 15:56:58

@Lall-R: fentebb bevágtam egy beszélgetést vele, ott szépen bemutatkozik, hogy milyen Ádám. Nézd vissza!

ŰberManci 2011.04.08. 15:58:14

@neccharisnyás útonálló: Lassúbeszédű hű a nevéhez, lássuk be. Mindig olyan, mintha nem tudná összeszedni a gondolatait és a nemhogy a következő mondatot, hanem a következő szót akkor gondolja végig. Ezért van, hogy néha olyan értelmetlen amit mond.

B. verzió, hogy itt annyira taktikázni kell, hogy nagyon vigyáz arra mit mondjon. Tehát okos.

egyenes labirintus 2011.04.08. 15:59:42

@neccharisnyás útonálló: No jó,így már értem, de ezért Kristóf előadásában végig kell hallgatnod a Háború és Békét (by sixx). :)

Csigataposó 2011.04.08. 16:00:40

Szerintem az lenne sakal, ha Danit es zsomit kuldenek vissza egyszerre de csak egyikuk maradhatna. Milyen viszaly lenne mar utana. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 16:00:57

@Als: Ó, remek!
Én duplát tolnék, mindig, mikor Kristóf interjúzik. Az is ér?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 16:03:30

@ŰberManci: De ha végiggondolja, miért mond hülyeségeket???? Egyszerű: izomagyú focista -a vádlira gyúrt, nem fejre.

@egyenes labirintus: Nemá! Inkább kempingezek a veranda alatt hajnalban. Mert a répától megtanulok fütyülni! ;P

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 16:11:00

@Gliese 581 g: Egen. A sárga szirmokon én is csodálkoztam. No és nektek megvolt a bárpultos hisztinél, Pókmajom és Niki barátnős összenézése?

Piszkosul irányítják a nézőket. Amit valahol azért nézek el, mert retekklub ugyanezt tervezte, azt akkora bénázás lett a végére, hogy az onlány streamet is letiltották. (vagy ha megy még néha, javítson ki, aki nézi) Szal a profizmus dícséretes.

sandokan 2011.04.08. 16:19:23

@beacska: kiralylany, ez kb annyira helytálló, mint amikor szöszinek azt írtad, hogy „akkor te jól jöhettél ki a műsorból, ha idemerészkedsz …„ na ja, mindegy azért a kitartásodért jár egy pont.

Apropó a csomag mogyorót már megvetted danikának?

beacska 2011.04.08. 16:23:18

@sandokan: bocs, de nem sikerült megértenem, amit írtál. kb...úgy...semmit belőle...hiányzik a kohézió, vagy mi...
mindegy, próbálkozz csak lelkesen!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 16:26:58

@bonobo11: Utolsó pár mondatoddal egyetértek. Nekem is ez jött le róla. Átlag ésszel lett király az ostobák között.

GL-581 g 2011.04.08. 16:36:00

@Benyeszke: @Honeyy:
AMTZPÉSZ = A Megtelő Tökű Zoknibábok Pókmajommentes Érdekvédelmi Szervezete.
De az egyszerűség kedvéért nevezhetjük Mókus-őrsnek is. Vagy legyenek ők a Party-őrség, ha már egyszer nyaralni, táncolni és darabosat hányni jöttek a hotelbe. :DDD

Amúgy még mindig nem hiszem el, hogy bejött a tippem. Ez a négyes... áh... úl szép ahhoz, hogy igaz legyen... :D

@neccharisnyás útonálló: Jaja, a "másik műsorban" nem volt semmi, mikor elkezdtek beszélgetni arról, hogy mikor találkoztak először egymással, és erre véletlenül elment a kép... :S

A Pókmajom-Minyonmellű összenézést nem láttam, de majd visszanézem. :D Annyi viszont kiderült pl. Kata meg Aliz interjúiból, hogy hatalmas volt benn a hangulat, a 40 percen túl, amit mi látunk, tényleg a partiról és a hülyéskedésről szólt az élet.

Veder1 2011.04.08. 16:38:57

Gliese 581 g nem bántásból, de ez a csapat név nem vicces, kicsit se, inkább kínos...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 16:49:21

@Eruka: A frászt lesz bajban! Elkergeti Kristófot Jenny mellől, azt csókolom. Ha választani kéne, a kis naíva úgyis a Dont választaná, mert be van fenyítve. Focistánk meg menne a levesbe.

Nalbi99 2011.04.08. 16:51:17

@Vödör: jaja, egyetértek, nagyon gagyi

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 16:52:09

@ŰberManci: Péntek van, haggyá! Ilyenkorra lemegy az agyi aktivitásom Kristóf szintjére. A beszédtempóm detto. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 16:55:51

@Gliese 581 g: Á, a csúcs az volt, hogy a napi HV hsz-ekből szedték össze, hogy mit is csináljanak a villanyomik. Zenét akartunk, zenegépet kaptak. Ésatöbbi. Tuti ezért kezdték el az onlány streamet is bojkottálni. Mert a népek műsorhiányban rászoktak, a villanyomik meg öntudatlanul belsős infokat szivárogtattak. Rossz kivitelezés -biztos kudarc.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 16:56:35

@Hana30: szerintem nem így van, mert nézd meg Krisztiánt, már szexelt de az esze úgy tűnik a helyén van (egyelőre) és szerintem tovább fogja húzni bent mint a Don.

AnnaKarenina 2011.04.08. 16:58:06

@Summerwine: Ha Danny jön vissza, sima ügy. Kriszta mögé állítják Korleonéék, Kriszta kirúghatja a Donnak oly kevéssé kedves Gábort. És itt mutatkozik meg Gábor és Levi taktikai hibája: Levinek maradnia kellett volna Kriszta mellett, ezzel hatástalanították volna, és Gábornak kellett volna reszkíroznia Alíznál.
Sixx írta korábban, hogy az Éden sokkal érdekesebb a VV-nél, nem szólhatnak bele a "nézők", a játékosok maguk alakítják a taktikájukat, de most már ugyanazt látom: a csatorna tetszése szerint alakít a játékon, helyzetbe hozhat, vagy akadályozhat. Konzekvensebb játékszabályok kellenének, a játékosoknak akkor sem lenne könnyű dolguk.

GL-581 g 2011.04.08. 16:58:23

@neccharisnyás útonálló: Giselle?! Ahhoz túl szőrös vagyok... :D

@Vödör: Lehet, hogy nem vicces, ellenben remekül összefoglalja a lényegét. :)

@Csigataposó: Huhh, kemény húzás lenne!
Dani visszaküldése pedig nekem kicsit büdös... tuti, hogy nem lesz túl sok örömük benne. És vajon ki kap védettséget? Vagy valami olyasmit, "amiről nem is álmodott volna, hogy egyszer ő is kaphat". Bár ez akár @Növény: ötletével is egybecsenghet, a nemi úton terjedő gombás betegségről. :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 16:58:52

@Nalbi99: Hát, akkor két név már kihúzva az úttörővasút utaslistájából.... pedig tudnátok micsoda mókából maradtok ki! Bezonyám!

"Mintamókus fenn a fán,
a zúttörő oly' vidám"

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 16:59:02

@neccharisnyás útonálló: erre tennék egy kisebb készpénzösszeget, mondjuk olyan 20 Ft-ot. Na akarsz fogadni?
És nem azért mert tudok valamit hanem csak úgy gondolom és kész.

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.04.08. 17:02:16

@neccharisnyás útonálló: Kristóf esetében a "...nem tudom, merre hány méter..." adhatna italozásra okot. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 17:02:21

@Gliese 581 g: Fú, basszus! Bocs! :/ Fotografikus memóriám van, magán-, mássalhangzókra emlékeztem.... az mennyire bocsánatkérés, hogy elsőre meg a borotvamárka neve ugrott be? :D

Nojó, a kedvedért megnézem azt az olasz várat, tudod, Canossát. (bár a várárok jege már kiolvadt)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 17:06:08

@Benyeszke: 200-asban fogadjunk. Koldusoknál is az a legkisebb tétel, amiért MÁR nem vernek meg. :D

@Als: Az igazság az, azelőtt kéne matarészegre innom magamat, hogy leadják az adásban az első interjúját. Sajna, matarészegen az érzékeim közül pont hogy a hallás az egyetlen, ami megmarad teljes valójában. Ergo artikulálatlanul üvöltve hajítanám be a TV képcsövét Kissinger Diplomáciájával.

ŰberManci 2011.04.08. 17:07:01

@neccharisnyás útonálló: Kérsz egy kv-t? :D

Jah, amúgy az tuti, hogy ennyivel nem ússzák meg, hogy Dani visszamegy. Túl nagy könnyítés lenne ez a Donnak. Na arra kíváncsi leszek mit találnak ki a roppantul ötletes szerkesztők.

Ari_Gold 2011.04.08. 17:07:59

Amúgy még senki se kérdezte meg őket facebookon, hogy ki nyert? :D

ŰberManci 2011.04.08. 17:14:17

@Ari_Gold: Nem hiszem, hogy elárulhatnák :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 17:14:34

@ŰberManci: Jó ötlet! :D

Danit amúgy miért ajnározzátok annyira? Nem ő volt a "nézem a madarakat, meg barátkozok a helyiekkel, míg kankós nem leszek" fazon? Hát ez aztán marha nagy teljesítmény. Ilyet én is csinálok(az elsőt), mikor rámjön a "haggyatok, mert ütök" hangulat, és puffogva kivonulok a Margitszigetre. Ingyé.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 17:16:48

@Ari_Gold: Engem nem is izgat. Annyira apró, lényeg nélküli info. Sokkal izgibb, hányan fognak idegileg tönkremenni, meghasonlani, tömeggyilkossá érni míg a végére érünk. :DDD

*jinx* 2011.04.08. 17:18:15

@Ari_Gold: Á kizárt, hogy elmondanák, még pöszi se merné. :)

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.04.08. 17:21:36

Úgy látom/olvasom, hogy itt mindenki majdnem készpénznek veszi, hogy Dani jön vissza. Túl egyszerű lenne a történet. Mivel csak Ádám horkantott fel a csoportból, lehet, hogy Ádám anyját küldték be birkózótrikóban. :)
Ami a tegnapi műsor végén látszott, miszerint a csapat minden tagja Ádám felkiáltása után felpattanva szalad egy irányba, az lehet bármi. Pl. betoltak egy telefonfülkét és lehetőséget kaptak az emberek, hogy felhívják a távoli Magyarországon panelban sínylődő anyjukat. :)
Nem ez lenne az első eset, hogy szenzációhajhászás végett manipulálják a történteket időrendben és a bejátszott felvétel nem akkor történt.

Britte 2011.04.08. 17:23:49

@Als:
Ha megnézed az utolsó képet, akkor szerintem egyértelmű a srác testalkata alapján, hogy ő jön vissza. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 17:24:38

@Als: szerintem, de szigorúan csak szerintem ennek elég kicsi a valószínűsége :D
A vágás abszolút manipulatív

Ez a Hallod játék mikor indulna? Csak mert éppen most van végénél az utolsó üveg itthon és ha hétfőn indul a piáld zsibbadtra magad az Éden alatt akció akkó szereznem kell egy újat.

Britte 2011.04.08. 17:24:55

@ŰberManci:
Gondolom valakinek mennie kell majd a fiúk közül mivel visszajön egy srác. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 17:25:40

@Als: Mondom, hogy valaki leugrik egy szikláróóól!!! :D

*jinx* 2011.04.08. 17:25:54

@Als: Az amcsi verzióban visszaküldtek egy már kiejtett játékost, meg a póló is stimmel. Lesz vmi csavar a visszaküldésével, így nem lesz egyszerű a sztori. :)

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.04.08. 17:29:09

Az aktív Édenes hogyvoltozóknak össze kellene hozni egy dzsemborit, ökörsütéssel, "Hallod játék"-kal és "Kit tud leggyorsabban lesüllyedni Pista szintjére" játékkal.
Szókincs tippelés, Pista és Levi esetében szigorúan két számjegy alatt. :)

beacska 2011.04.08. 17:35:59

@Als: :))) Levi szintjére még menne is...ma is ettem répát ;D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 17:43:05

@Als: Medencébe ugrás közbeni homlok betonon való szétcsapása is lesz?

Nincs zsinórtangám. És a piától nem tudok hányni. De tán még egy Alízt el tudnék játszani. Talán.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.08. 17:49:40

Grat sixx, mindig és mindig! :))))) Nekem a "Ja, szmokingos farkat kell keresni, csak mondom." rész tetszett a legjobban ma.

Pinokkina ruhája tetszett. Lehet, hogy mostanra lett meg az elveszett bőröndje és nem Márk-ra hagyatkozott végre?

Valaki említett egy azonosítatlan női lábat a Pandorán. Erről van tipp?

Gábor valóban rá tud ijeszteni Miss Popóra. Úgy beijedt, hogy úgy értette otthon is üldözni fogja a bosszú. Nem hiszem, hogy direkt hazudta, csak ennyit fogott fel belőle ijedtében.
Kristóf meg mint védelmező hős az újdonsült párját támadó Gábort kérte számon. Beszóltál az asszonynak? :)
Nem akarták Gábort kitenni, csak még nem tárták elé a végleges változatot, hisz még volt idő és másképp is alakulhatott volna, ha más bekavar. Kristóf sajna ezt nem tudta elmagyarázni neki :), az meg a dühtől nem látott, hallott. Gábornak az nem tetszett, hogy a döntéshozatalból kihagyták. A bizalmat pedig ki kell érdemelni hozzá, ahhoz meg még új fiú. Ha jobban bánt volna a lánnyal talán nem ment volna el tőle.
Noh remélem lesz új szerelmespárunk! :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 18:06:15

@neccharisnyás útonálló: nekem van zsinórtangám de abban még sose hánytam :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.08. 18:14:48

@Benyeszke: És még a szoknyádat se húztad a fejedre? Ejj, kislány, éltél te már egy kicsit is? :DDD

GL-581 g 2011.04.08. 18:50:41

@neccharisnyás útonálló: Igazából az én hülye szokásom, hogy mindig a legkacifántosabb és legratyibb neveket találom meg magamnak - általában friss cikkélmények alapján. :DD

@mosoly73: "Valaki említett egy azonosítatlan női lábat a Pandorán. Erről van tipp? "

Cserealkatrész T69-hez? :D

@Vödör: "nekem is az a tippem, hogy Aliz a volt csajára emlékezteti, nagyon erős érzelmeket váltott ki belőle már akkor amikor még nem is beszéltek két szónál többet egymással."

Igen, bennem is ez ötlött fel, csak féltem, hogy le leszek hurrogva az Ádám-fanok által. :D Másik magyarázat lehet, hogy Pocok a zsánere, nem feltétlenül egy az egyben, de megvan benne az a valami, ami őt egy lányban leginkább megérinti. És, ha jól emlékszem, egyszer mondott vagy nyilatkozott olyat még az elején, hogy ő távol akarja magától tartani a szerelmet és a szexet is, mert azzal a saját játékát tenné tönkre, és rontaná a nyerési esélyeit.

Ja, és követeljük vissza Pestát az édenbe!!!

Edecker Bürger 2011.04.08. 20:22:07

Én vagyok itt az egyetlen, akinek az a spúrja, hogy az aki bejön az adás végén az egy nő?

Edecker Bürger 2011.04.08. 20:22:41

Nem túl szép mondat, de az enyém.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.08. 21:07:39

Remélem ezt a műsort nem rontják el azzal, hogy valami celebet küldenek be. Ha Pákót meglátom azonnal elhagyom a csatornát, földet, de még a galaxist is!

Tanát Úr 2011.04.08. 21:08:50

@Növény: Van ennél jobb mondat is:
Szöszi?-egy szerelmes nő bosszújának áldozata vagyok !
(vagy valami ilyesmi...)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 21:50:31

@neccharisnyás útonálló: jó legyen. akkor 200 arra hogy a Kalóz - Miss Popsi páros marad

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.08. 21:51:02

Ja ha valaki nézi a mai adást, írjon majd egy pár sort. Köszi

Répatorta 2011.04.08. 22:03:49

@Benyeszke: Ma nincs új adás, csak összefoglaló

tucka 2011.04.08. 22:09:23

Szerintem nagyon tuti, ahogy szét agyalják magukat, ahogy Levi tojik az egészre, meg hát a Miss Popsi :)

tucka 2011.04.08. 22:10:37

Ma 22:25 Éden 18+

haruka 2011.04.08. 22:20:47

@beacska: itt vagyok, aranyos vagy, hogy aggódsz! :) új meló van, napközben nem tudok netezni, este meg már csak olvasok, nem kommentelek.
szóval lehet, hogy imáink meghallgatásra találtak? :))) már alig várom a hétfőt!

beacska 2011.04.08. 22:26:45

@haruka: írtam neked mélt is! ;D

sziaaa! (integet vadul)

beacska 2011.04.08. 22:28:20

nnna, én is megyek, holnap húzós nap lesz.

légyszi, ha vki nézi, közvetítsen!
köszi

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.08. 22:39:32

Ezek az értelmes beszélgetések.... nézek itt szőke nő módra: Mi vaaaaan?
Vagy nagyon fáradt vagyok, vagy ennyire érthetetlen mit beszélnek. Nem tudok közvetíteni, felirat nélkül félig se értettem, bocsi :(

Kivétel 2011.04.08. 22:50:44

@Benyeszke: Már majdnem megkérdeztem,hogy honnan jön a neved, aztán megnéztem a blogon, és már tudom.. igaz, hogy mire megtudtam, jól meg is éheztem:) bár hogy a Benyesz honnan lett, azt még mindig nem:)) De tetszik, néha azon kapom magam, hogy napközben is ismételgetem:))

Skanoja 2011.04.08. 23:00:51

Annyira bírom mikor Kristóf előadja magát valakiről, tök ironikusan, de finoman fogalmazva!:) Legutóbb ugye Gáborról: "Ez az intelligens, érett, életerős fiatalember megfenyeget egy 20 éves lányt" vagy vmi ilyesmi volt.:) Én szerintem korrekten viselkedett, csípem őt agyi korlátai ellenére is.:)
A pókmajom meg egyszerűen nevetséges.:) Előadja magabiztosan a hatalmas terveit, de abba hogy ezt HOGYAN akarja véghez vinni, bele sem gondolt mert akkor egyből rájött volna, hogy baromira nincsenek eszközök a kezében... én tutira csodálkoznék ha bármit is sikerülne elérnie, mikor a bejövő új srácot sem sikerült maga mellé állítania.Még ő is fényévekkel értelmesebb annál, mintsemhogy vele maradjon, csak azért mert széttette neki a lábát.

dr.Psy 2011.04.08. 23:01:13

néztétek a mai összefoglalót? a jövő heti előzetes utolsó 3 képkockájában valaki épp cidázott vkit :D vagy csak behaluztam?

Tanát Úr 2011.04.08. 23:05:10

@dr.Psy: Szerintem Ádám memóriatesztet végzett el Nikin...
Hány centi fér a fejébe?...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.08. 23:05:45

@dr.Psy: Akkor ugyanazt hallucináltuk, bár nem csodálkoznék magamon, ha úgy lenne. :)

dr.Psy 2011.04.08. 23:06:55

@Tanát Úr: én vmi barnának láttam a csajt :D szerintem a Pókmajom támadt újra! Viszont ma találtam egy régi interjút az Évával és azt mondta többször is volt szex :) juhúú

taktikázó (törölt) 2011.04.08. 23:08:46

Én úgy láttam, hogy Gábor és Szandra akciózik...

Tanát Úr 2011.04.08. 23:25:49

@dr.Psy: Nem lehetne,hogy valaki netvirtuóz letöltené valahonnan,kimerevítené a képet és akkor kikövetkeztetnénk,hogy ki kivel készít interjút?

dr.Psy 2011.04.08. 23:29:12

Az édenhotel fb-os oldalán Szandra-Krisztián elmélet kering. és hát nem is lenne meglepő, bár kiváncsi vagyok ezt hogy magyarázza majd ki szandika :D nem volt itt semmi cida, csak pettingeltünk! (de a Niki-Kristóf féle cida párbeszéd epic volt :D)

Tanát Úr 2011.04.08. 23:36:30

Remélem,valaki feltölti előbb-utóbb a bbc-riportot is kimerevítve,mint a barna pólóban érkező Dani alsótestét...

Ljubica 2011.04.08. 23:38:21

@Edecker Bürger: Szia, nem te vagy egyedül, én is ezt pendítettem meg tegnap, sőt, megkockáztattam, hogy Kata lesz az. (Mert ki másra ugrana fel Ádám, ahogy aztán a reggeli HV-ban ezt s/Sixx (bocs, kisegítene valaki, hogy mi a helyes megszólítása?) is feldobta.) A magassága és a mozgása nem fiús, a tegnapi felvétel alapján.
De: Ma már egy kicsit más szögből is mutatták, és így már nem tennék rá nagyobb összeget. Inkább mintha valami miatt lehajolt volna...ilyesmi.
Így hát kizárásos alapon...

Edecker Bürger 2011.04.08. 23:42:10

@Ljubica: Egyetértek. A hivatalos honlap felvételét néztem meg először, ott nekem nőnek tűnik Dani ruhában, ma este meg a tévében egy férfias jelenségnek. Nem tudom. Vagy át vagyunk verve.

Edecker Bürger 2011.04.08. 23:43:44

@Edecker Bürger: Végülis az a cél, hogy hétfőig találgassunk = nő a nézettség.

Ljubica 2011.04.08. 23:57:31

A mai felvételen már egy kicsit több látszott a +1 főből a Pandorás bohóckodásnál: egyértelműen lány, hosszú, fekete, hátrafésült hajjal, kicsit Pókmajom-klón. Esetleg Tünde...? Bár semmi értelme nem lenne (taktikailag).

Ja, és cidázás:
PókmajomSzandra és Krisztián: +1 szavazat

fects 2011.04.09. 00:16:13

Volt új jelenet a mai 18-ban?

GL-581 g 2011.04.09. 01:35:33

@fects: Inkább csak pár árnyalatnyi plusz infó, semmi lényeges. Pl. vicces, amikor Kristóf, Aliz, Niki és Jenny fekszenek az ágyon, és beszélik Pókmajom és Krisztián akcióját, definiálják a cidálást, majd nosztalgiáznak Pesta néhány aranyköpésén, amit még nem is hallhattunk. :D

Viszont a jövő heti előzetes eléggé érdekes. Lehet, hogy hülye vagyok, de ki is kockáztam pár részt, ezt találtam:

1. Két hosszú fekete hajú csaj ül a Pandorás estén. Pókmajom és egy új.

2. Ruházat alapján ugyanaznap este mondja Ádám, hogy "nekem már nagyon nehéz itt lenni."

3. Szintén aznap este (Ádámon barna póló beakasztot napszemcsivel) bejön egy ember, akit "nem hisznek el" a többiek. Rossz hír, hogy eléggé úgy tűnik: hosszú barna vagy feketés haja van, és számottevő mellszerkezete...

4. Krisztián "cidáltat" egyet valamelyik fekete csajjal. Talán Pókmajom, a taktikai atomfegyver? Vagy az új?

Ljubica 2011.04.09. 04:15:46

@Gliese 581 g: Kedves Gliese, te lekopizod az én brilliáns észrevételeimet? :)
Vigyázz, mert ha félreláttam, együtt bukunk.

Meg még, "hallod, pokollá tesszük akkor így a hátralévő, hallod, a napjaidat itt bent, ami még, hallod, hátravan..." :)

UTakeMe 2011.04.09. 09:43:53

Megint nagyszerű a poszt. Jose/Juan feje pedig külön megér egy misét!

beacska 2011.04.09. 10:28:06

köszi a közvetítést a baglyoknak!
jó reggelt, jó szurkolást! ;)

Veder1 2011.04.09. 14:21:51

Gliese 581 g
"3. Szintén aznap este (Ádámon barna póló beakasztot napszemcsivel) bejön egy ember, akit "nem hisznek el" a többiek. Rossz hír, hogy eléggé úgy tűnik: hosszú barna vagy feketés haja van, és számottevő mellszerkezete...3. Szintén aznap este (Ádámon barna póló beakasztot napszemcsivel) bejön egy ember, akit "nem hisznek el" a többiek. Rossz hír, hogy eléggé úgy tűnik: hosszú barna vagy feketés haja van, és számottevő mellszerkezete..."

Ezt honnan? Én ilyet nem láttam a 18+-ban, ugyanazok a jelenetek voltak a végén, mint a normálban + egy éjszakai felvétel egy csajról térdelő pozícióban, de az új ember bejövetele ugyanaz a snitt volt, és ott nem voltak mellek.

Répatorta 2011.04.09. 14:43:43

Szegényeket lehet, hogy átverik rendesen: SzentDani cuccaiban küldenek be valaki újat

Edecker Bürger 2011.04.09. 14:58:13

@Ljubica: Nana, éjszaka még ketten voltunk erre az ötletre!

Edecker Bürger 2011.04.09. 15:47:08

Az mekkora volna, hogy mind a kettő (Tünde és szent Dani) visszajönne!
A fájdalmas "Neeeee!" kiáltás szólhatott annak is, hogy Jozé kiöntötte valaki italát takarítás közben, csak azt nem tudta, az illető előtte beleköpött, nehogy Niki megigya.
Az előzetes vágása semmit nem jelent, azt látjuk, amit láttatni akarnak.

GL-581 g 2011.04.09. 17:18:28

@Ljubica: Ú, bocs, késő este volt már, és átálltam write-only üzemmódra. :D

@Vödör: Nekem úgy tűnt, mintha a barna póló mellmagasságban erőteljesen dülledne. Nem kibuktatott mellekről beszéltem, hanem egy kigyúrtabb pali mellénél nagyobbnak tűnő mellre. :D (Vajon bele tudnám tenni ebbe a mondatba még egyszer a 'mell' szót? :P)

De lehet, hogy csak a pólónak van ilyen elcseszett mintája, és tényleg Dani jön vissza prédikálni a madaraknak.

Vackorkörte 2011.04.09. 17:31:20

a "hallod" mellett az "úgymond" is nagyon népszerű az interjúkban

haruka 2011.04.09. 17:48:18

@Gliese 581 g: mi beacskaval még mindig követeljük vissza Danit az Édenbe, szóval mi örülnénk ennek a fordulatnak! :D én nem figyeltem meg ennyire a dolgot, de majd kikockázom, hátha találok valami azonosítójegyet. mondjuk egy mellet. :P :)

Ljubica 2011.04.09. 17:57:04

@Gliese 581 g: Ó, hát semmi baj, nem is számítottam ilyen nagylelkű lovagiasságra, köszönöm. Még newbie vagyok itt, és néha olyan, mintha láthatatlan lennék.
Egyébként én is úgy láttam elsőre, hogy mell van a póló alatt, de az már annyira abszurdnak tűnt, hogy nem mertem beírni.

Most már tényleg kívácsi vagyok, hogy hétfőn akkor a "naugyehogy" lesz vagy Dani lehajolva vagy beutaló a szemészetre.

Ljubica 2011.04.09. 18:09:32

@Edecker Bürger: Jogos, javítom:
Kedves Gliese, .... blabla... az én brilliáns észrevételeimet Dani/nem Dani? kérdésben, amit aztán a Edecker Bürger is megerősített? :)

A Pandorás +1 lábra ki a tipped?

Ljubica 2011.04.09. 18:18:04

@Ljubica: "a" nélkül, elnézést.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.09. 18:44:56

@Benyeszke: 200 arra, hogy Korleóne intésére Kalóz farkát behúzva ódalog oda, ahova kell.

Te, ebből már egy gombóc fagyi se jön ki!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.09. 19:00:02

Ennyit vitatkozni egy oár mellen..!!! :/ Urak, kockázzák ki, és lessék meg, hogy női alkatrész volt-e. Ha maguk nem ismerik fel, akkor senki.

Az eddigi ötletelésből következtetve, szerintem celeb lesz, még pedig Dana International!
www.youtube.com/watch?v=Fv83u7-mNWQ

Viccet félretéve, Tünde lesz a leányzó. Ő az örök visszatérő, titkos küldetéseket teljesítő, tengerészgyalog mókus.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.09. 19:52:50

@neccharisnyás útonálló: benne vagyok! Ha vidéken egy biciklis fagyistól veszed akkor kijön! :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.09. 19:58:02

@Benyeszke: Vidéken vagyok, és a biciklis fagyisnál kétszer annyi mint a bolti fagyisnál. De ha duplájára emeljük a tétet, abból már kijön -inflációt belekalkulálva- egy akkora adag gépi csavartfagyi, amitől már jóllakom. :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.09. 20:00:02

@Kivétel: :DD
Hát azt már én sem tudom hogy lett a Benjiből Benyesz de ennek már lassan hét éve.

@neccharisnyás útonálló: tényleg? micsoda alakok lettek a biciklis fagyisok!

Edecker Bürger 2011.04.09. 20:11:16

@Ljubica: @neccharisnyás útonálló: Tünde az én tippem is. Hehe, meg Dani. (csak hogy beacskanak jó legyen).

Edecker Bürger 2011.04.09. 20:18:03

@neccharisnyás útonálló: Mit gondolkoztam az "oár"-on, pedig jól kezelem az elütéseket.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.09. 22:13:59

@Edecker Bürger: Bocs, néha becsúszik. De ha én botlok ilyenbe, sokat segít, ha lenézek a billentyűzetre, és a látott karakter körüli betűkkel próbálok értelmes szót keresni. Hipp-hopp megvan.

@Benyeszke: Hallod, rosszabb, mint a lakásmaffia! Uzsoráscigusokat nagykanállal habzsolják reggelire.

Edecker Bürger 2011.04.09. 22:15:23

@neccharisnyás útonálló: Hát ezt mondom én is, így szoktam, de ez most meghaladta a képességeimet. Le vagyok lassulva.

Edecker Bürger 2011.04.09. 22:22:26

Hagyd el. (Off: szereztem ócsóé' két kávégépet. Az egyik meg sem szólal, gondolom beállt a bizgentyű, mert régen nem használták. A másikat meg megfektettem a vízkövezéssel. Úgyhogy jöhet, küldök helyette száraz fehérbort.) On.

Vackorkörte 2011.04.10. 09:11:38

Egyébként a legutóbbi ilyen drámai felpattanást Kriszta produkálta korábban, ott is volt nagy agyalás, de csak egy szerencsétlen pók volt a szenzáció.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.10. 18:20:58

@Edecker Bürger:
OFF
Kávét kotyogósban főzök. Öregségemre jönnek elő a szülőknél látott megszokások vagy mi. Rigolyás banya!! :P
KVgépet használni csakis sűrű tanáriszobákban forgolódással sikerült megtanulnom.
ON

Edecker Bürger 2011.04.10. 19:26:13

@neccharisnyás útonálló: Te beszélsz a huszonx éveddel!? (Sok blogot olvasok, benne vagy a top10 kommentelőben, onnan tudom.) Csak hogy on is legyek (sixx ugye nem szereti a sok offot): vajon milyen kávékat ihattak ott Kolumbiában? Irigylésre méltó!
Én már odáig süllyedtem, hogy reggel csak egy nagy bögre nes-re van energiám. Régebben ágyba kaptam a kotyogósból frissen kifőttet. Ehhez persze kell egy pacsirta típusú férj, aki a bagoly rigolyáit figyelembe veszi.

beacska 2011.04.10. 22:15:27

@Edecker Bürger: hogy mit iszol??? nest??? jesszusom! hogy süllyedhettél ilyen mélyre???vissza a pacsirtát!!! ;D

Edecker Bürger 2011.04.10. 22:16:24

@beacska: Igen, és ezért mélységesen szégyenlem magam. Mea culpa ...

Edecker Bürger 2011.04.10. 22:17:51

@beacska: Pacsirta típus (jesszusom, képes magától már 5-kor felkelni!) megvan, csak jó kávéfőzőnk nincs. Evvan.

beacska 2011.04.10. 22:22:07

@Edecker Bürger: tessék kérni anyáknapjára! nem élet az élet tisztességes kávé nélkül! mi kb. 2 évente amortizáljuk a mienket...:(((felváltva a kotyogóst és a presszót. még nyaralásra is van uti...

Edecker Bürger 2011.04.10. 22:22:45

@beacska: Ha már így kézrejöttél, elmondom, szerintem is a legjobb pasi a Dani volt. Tetszett, ahogy nézelődött a dzsungelben. Valahol olvastam, sokat jár állatkertekbe, érdeklik az állatok, és élvezte, hogy élőben láthatja őket. Nekem ez szimpatikus. A táncuk a brókerral meg csak egy szórakoztató előadás volt némi alkohollal körítve a többieknek. Szóval, én így látom.

Edecker Bürger 2011.04.10. 22:24:57

@beacska: Jóvanna, jogos, de utálom bekészíteni. Nekem nincs erre reggel érkezésem mikor nézek ki a fejemből, az ótomata is azért kellett volna (amit kinyiffantottam), mert 25 mp alatt produkálja a terméket.

beacska 2011.04.10. 22:25:06

@Edecker Bürger: igen, én is így látom a táncot. Mit össze röhögött közben! ÉDES volt. És az a mozgáskoordináció, ahogy a hosszú kezeit és lábait mozgatta (fejcsóva)

Edecker Bürger 2011.04.10. 22:26:04

@beacska: Azért az édes némi túlzás, de igen sármos kan.

beacska 2011.04.10. 22:26:27

@Edecker Bürger: hát igen, ez kétségtelen. Én is csináltam már vele párszor csodákat reggel fél hét magasságában

Edecker Bürger 2011.04.10. 22:28:03

@beacska: Brrrr... régebben negyed 6-kor keltem ...

Edecker Bürger 2011.04.10. 22:33:16

Visszatérve az eredeti felvetésemhez: értékelték egyáltalán az ottani kávét ezek a jónépek?

beacska 2011.04.10. 22:40:27

@Edecker Bürger: ki tudja, mit kapnak? Ahogy ismerem az ilyen "szolgáltató" helyeket, valamiért mindenhol kontinentálisat adnak, azt hiszik, az európaiak csak a "hazait" fogyasztják.

bár, nem lehet véletlen, hogy annyit hánynak

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.04.10. 22:55:52

Tök jó a hogyvoltokat olvasva nézni az ÉH-t. Ilyenkor értem, milyen nehéz Sixx-nek írni a hogyvoltot. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.11. 11:25:53

OFF
Sziasztok :)
Mivel ma még nem olvashattunk új részt, gondoltam a figyelmetekbe ajánlok egy már-már hasonlóan humoros "írást". Remélem ezzel nem szegek meg szabályt! Csak arra gondoltam ma se maradjunk ki a könnyes nevetésből!
(Mellesleg érdemes lenne megkeresni ezt a fickót és hogyvoltozásra bírni, én szívesen olvasnám őt is!)

Olvassátok el a kérdezz-felelet részt is alul! :)

www.vatera.hu/thomson_100hz_16_9_teve_elado_olcson_1449470108.html

hikfosch.tv 2011.04.11. 11:56:23

Dehogy Dániel tér vissza a hadseregbe. Csak egy lény van e földtekén, kinek eljövetele ilyen hittel vegyített örömöt válthat ki, emlékezzünk a sötét múltbéli big brother-re, kedves lakók, ma extra meglepetésvendéget kaptok, mire Renatóból kiszaladt: Fenyőmiki???!!

Növény (törölt) 2011.04.11. 13:15:31

@mosoly73: ujjujjujjj :-)
tényleg jó volt, köszi! :-)

mertcsak 2011.04.11. 14:48:58

edenhotel facebook oldalara kerultek fel hetvegi partikepek, a subba.blog csemegezhet belole :-D

Eruka 2011.04.11. 15:32:40

@Vackorkörte: az "úgymond" az VV-s copyright... ha meghallom már sikítófrászt is kapok! :)))

Ljubica 2011.04.11. 15:46:32

@Vackorkörte: Tényleg, az "úgymond" is. :)
Hiába na, egyik nyelvi lelemény a másik hátán...

Most, hogy említetted azt a műbalhét a csóri pók miatt, elgondolkoztam, hogy lehet, hogy a nagy drámai felugrás nem is ma lesz, hanem mondjuk valamikor később a hét folyamán...?

Eruka 2011.04.11. 15:47:58

@mertcsak: bakker a Katának mitől lett ekkora tejcsárda keble? tudom, mertcsak :DDD
de ezt tuti felpumpálták!

Ljubica 2011.04.11. 16:09:58

Figyelem! Aki nem akar belefutni egy bazi nagy SPOILER-be(ezúton is köszi... :(, az semmiképpen ne olvasgassa az origo-t. Francba...

*jinx* 2011.04.11. 16:12:13

@Ljubica: sztem semmi nincs benne, amiről ne írtunk volna korábban, de persze ne kattintson rá senki, aki a kommenteket nem olvasta

Ljubica 2011.04.11. 16:17:11

@*jinx*:
Igen,most láttam én is, köszi. :)
A beégés tényét nem lehet szépíteni, így hát most szépen átsétálok a szemészetre.
Könyveket fogok olvasni, meg kertészkedni...

Edecker Bürger 2011.04.11. 16:21:07

@Ljubica: Várjunk még estig, aztán ketten megyünk az ügyeletre.

ŰberManci 2011.04.11. 16:39:57

@Ljubica: Nah szépen megzavartál :D Nem olvastam csak att a kommented, hogy spoiler, persze, hogy megnéztem. Aztán hülyének éreztem magam, hogy hát én semmi spoileresset nem találok :D Aztán nézem, hogy nincs is. Na megyek veletek az ügyeletre, rendelek egy nyugtatót :D

Ljubica 2011.04.11. 17:13:13

@ŰberManci: há' de írtam, hogy "figyelem!" meg "spoiler", direkt!
:)

Edecker Bürger 2011.04.11. 17:22:48

@Ljubica: Én is azért néztem meg, mert azt írtad.. Azért furfangosan fogalmaznak.

Edecker Bürger 2011.04.11. 17:23:36

Vagy túl sokat feltételezek róluk?

Ljubica 2011.04.11. 17:27:44

@Edecker Bürger: Jó, hát várjunk, de ha vén koromra már tényleg így félrevisznek a megérzéseim, a szememről nem is beszélve... én inkább nem nyomkodom többet a zsülike-gombot. :)

De a gyász beállta előtt természetesen még elmegyünk a szemészet-ügyelet kombó után egy rendes kocsmába (bocsánat, kávézó, itt a kilenckerben nincs kocsma, értitek, kávézó az...) és lejátsszuk a minden "hallod" után az egy kupicát. Ki is volt ennek a zseniális játéknak az értelmi szerzője?
Együttérzők és hobbialkoholisták, illetve "csak úgy" motiváltak csatlakozását szívesen..., stb., stb.

Edecker Bürger 2011.04.11. 17:31:05

@Ljubica: Az jó lenne. Nekem az "Így jártam anyátokkal"-ban tetszett meg ez, mikoe Robin dehátozik.
Az itteni értelmi szerzőt mosr én swm keresem mef.
(Nem javítom az elütédeket, be van kötve az egyik ujjam. Csirkeügyileg.)

Edecker Bürger 2011.04.11. 17:35:25

@Ljubica: Itt vidéken meg vannak még igazi bádogpultos kocsmák. Naaa, az már igen.

Ljubica 2011.04.11. 17:38:53

@Edecker Bürger: Na most pont ez villant be. Lehet, hogy nem kéne a feltételezett dramaturgiai csavarra még két csavart rátenni, itt, fejben? Lehet, hogy a viasatosok már az első gyengének szánt konspirációt sem nem is értették, vaaagy nagyon is jól ismerik az "átlagnéző" befogadóképességét és nem spilázzák túl.
Mint ahogy pl. egy bulvárlapban sincs többszörösen összetett mondat (sem...).

Edecker Bürger 2011.04.11. 17:41:58

@Ljubica: Aha, túlkombináljuk, saját észbeli képedsdégeinkből indulunk ki.:)
(Franc ebbe a billentyűzetbe, minden mellé megy. Meg a jó késeimbe. Késbuzi vagyok ugxyanis.)

Ljubica 2011.04.11. 17:50:58

@Edecker Bürger: Off: Csirke? :)Megkérdezhetem, hogy ki támadott kit? :)
Itt is azok (is) vannak, de az "imidzs" miatt cafffffffffffféhouseandrestaurant", érted. Közben meg ugyanaz a forgatókönyv megy zárás után, mint a bádogpultos kocsmáknál, ismerem, én is vidéki lány vagyok. On, és bocs az off-ért.

Edecker Bürger 2011.04.11. 17:56:34

@Ljubica: Amíg sixx ki nem vág off: holnap KFC jellegű csirke + káposztasaláta lesz. Vagdostam a cuccot. Élőt nem vállalok, álmomban kísértene. Van szomszéd néni.
Akkor te is ismered azt a jelenséget, hogy a "pestiek" szótagolva beszélnek mint egy értelmi fogyatékossal, ha megtudják, vidéken laksz? Mókás, pedig mi csak kiköltözők vagyunk. On.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.11. 17:58:26

@Edecker Bürger: Top10, ne hülyéskedj, még a végén elbízom magam!:DDDD NEEEM!

KVból most szokok át a full arabicára, keserűn. Némi tejjel. (biztos, mert csokiból is a keserűt tolom)
Reggel, azért ha sietek, benéz egy 3in1, ami ugye cukrozott.

@Ljubica: Nekem is az volt csütörtökön a gyanúm, hogy genyák képesek lesznek minimum keddre rakni a sikoltozós meglepit. Amúgy hapsi. Reklámban megnéztem a "virgácsait".

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.11. 18:00:30

@Ljubica: Énis, énis! Engem is! De pálinkával jáccunk! Magyar emberbe az való. ;)

Edecker Bürger 2011.04.11. 18:01:53

@neccharisnyás útonálló: Hát pedig tényleg bírom a kommentjeid.
Keserű csoki csakis! Az is negyedévente egy kocka. (Utálom az édességet, csokigyárban nőttem fel. Bölcsi, ovi. Mai napig az orromban van az illat.)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.11. 18:04:33

@Edecker Bürger: Rám hülyén néztek egyszer. Azt hitték, nemtom mi az a pláza. :/ ---- 60 ezres megyeszékhely az a vidék.
És különben is, olyan nyikhajok, mint amik a fővárosban vannak. Mást se csináltam, mint embert neveltem belőlük, míg fent csöveztem. Mert csak a tartalom nélküli arcoskodásra futotta részükről. Tisztelet a kivételnek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.11. 18:07:06

@Edecker Bürger: Hát úgy lehet én se szeretném. Így viszont, legális hangulatjavító.
Vagy pl. holland kakaó -tudod, jó keserű- meleg tejbe. Az is odavág az agyi hormonoknak.

Ha fan clubot akarsz alakítani, szójjá, küldök képet! :DDD

Edecker Bürger 2011.04.11. 18:09:38

@neccharisnyás útonálló: Igen, mintha a tábla után megállna az élet. Tőlem azt is kérdezték mikor ide költöztünk, "van-e ott egyáltalán bolt?". Hát, Porsche szalon nincs.

Edecker Bürger 2011.04.11. 18:10:35

@neccharisnyás útonálló: Megfontolom, itt is, de más blogok is sokszor hangosan nevetek a hozzászólásaidon.

Edecker Bürger 2011.04.11. 18:16:24

@neccharisnyás útonálló: Full arabica nem jó a kávégépbe, csak 70 % lehet. Ha lenne működőképes gépem. Imádom a jó kávét.

Nonoka007 · http://on.fb.me/eZVw6c 2011.04.11. 19:10:00

Aki szereti az Éden Hotelt, és többre tartja a Való világnál az csatlakozzon :)

on.fb.me/eZVw6c

beacska 2011.04.11. 19:44:08

@Edecker Bürger: és a "hol vannak a malacok?" megvolt már? ;D

Edecker Bürger 2011.04.11. 20:04:03

@beacska: Az még kimaradt. Csirkét már kerestek rajtam.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.11. 20:30:45

Nnna most meg bemondták a tévében mi lesz ma.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.11. 20:52:18

Nem tudom szabad-e... ?
De végül is bemondták a Viasaton... és nemsoká kezdődik úgyis...,
szóval... hogy a Pandórát előrehozták, ez lesz a mai részben.

ga_zsi 2011.04.11. 20:57:51

Nem örülök, hogy bárkit visszahoznak a régiek közül. Ez nem fair a többi kiesettel szemben.Az sem, hogy valakit ezzel erősítenek, tehát az ellentábort gyengítik. Mindegy, hogy melyik oldal melyik.Nagyok kíváncsi vagyok a mai részre.
Ja és NONOKA007 Az édenhotel ezerszer jobb, mint a rikácsoló VV.

Ljubica 2011.04.11. 21:26:48

Zsülike-gomb be. "Hallod" strigulázására penna dettó.

will 2011.04.11. 21:26:50

Kéne több rocker a hotelbe. Lehetne Ájroméden hotel.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.04.11. 21:33:05

@mosoly73: Nagyon köszi, könnyesre nevettük magunkat a párommal. El is tettem könyvjelzőben. Ennyi baromságot rég olvastam.... közben a saját régi tévénk jutott eszembe ami szintén kb 700 kilósnak érződött... :-))))))

will 2011.04.11. 21:33:14

tényleg nagyon megkavarták a szerkesztők: egyszerre KÉT AZONOS NEVŰ lény van bent a hotelben, ez minden taktikázást felülír...

will 2011.04.11. 21:39:00

Tánctanár átáll a másik Szandihoz, és kész, mit kell pöcsölni.

will 2011.04.11. 21:43:04

vajon mi az amivel nem számolnak? Bekerül egy Abakusz???

GL-581 g 2011.04.11. 21:48:19

lol, T69 a Pandorán, Korleónéban vigyázzban áll a reggeli. :D

@Ljubica: Egyre gyanúsabb, hogy ezt a spoilerezést a Viasat direkt csinálja. Ennyire bénák már tényleg nem lehetnek...

@will: "Ájroméden hotel"
LOL! :D Az ötlet pedig nem rossz... furcsa, hogy még nem küldtek be amolyan igazi agyonvarrt-mocizós nagyvagány macsót.

Ljubica 2011.04.11. 21:53:04

@will: Nagyot dobna ezen a langyi (minden szempontból..) hangulaton, támogatom.
Két Szandra, baj lesz, én is látom... :) Az agysebészek konferenciája azért mindennel nem tud megbirkózni.

Levi tudatára eszmélt! (Na nem erőteljesen..., ott azért még nem tartunk.)

will 2011.04.11. 22:00:08

Ahogy ezt HÉ elmondta, akár azt is mondhatta volna, hogy "erőleves, mákostészta, mentesvíz, hozhatok még valamit? csak ennyi lesz, jó, ezerötvenet kapok..."

GL-581 g 2011.04.11. 22:00:47

Jaj, már megint majomszex lesz? :S

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.11. 22:02:18

Kezdenek sokan lenni a hotelben. Valakinek hirtelen halál lesz a vége, attól tartok.

Edecker Bürger 2011.04.11. 22:02:20

Jennytől agybajt kapok! Gábor jól kifigurázta.
"Ez mindannak a legajja". Jaj kislány...

Savafan 2011.04.11. 22:03:31

ez a gábor nagyon eccerű:((( azért ms anyját belekevrni nem volt divat itt a hotelben. és nem is kellett volna:((

Savafan 2011.04.11. 22:04:46

JKJ hozta formáját: "támadás ért Korleone és Kristóf iránt":)))))

will 2011.04.11. 22:08:29

amúgy ki ez a csóka? lesz buzulás is?

Savafan 2011.04.11. 22:11:22

@will: kezdeteknél volt itt, korleone nagy barátja. kedveli a halakat, virágokat, madarakat és a fákat. más nem nagyon érdekli:))

will 2011.04.11. 22:13:25

@Savafan: de ha jól nézem, akkor ez a böszme a Niki mukija voot, akkor hova áll a Don???

Ljubica 2011.04.11. 22:14:33

@will: "and they call it puppy love..."
van egy elméletem erről, de nem merem kifejteni.

will 2011.04.11. 22:14:36

ha jól látom ennek az új csajnak a Salsa helyett a profiterol jobban bejön...

Ljubica 2011.04.11. 22:17:21

@Edecker Bürger: Ismered azt, hogy "alamuszi nyuszi..."?
Tippeld meg légyszíves, hogy milyen tanuló. (Én már megnéztem.)

kisha1 2011.04.11. 22:19:25

megjött Dani kezdődhet a buzulás

Edecker Bürger 2011.04.11. 22:21:25

@Ljubica: Nem tudom, nem is mérvadó. (Főleg a mai oktatási rendszerben.)Nagyot ugrik, igaz. Az affektálás idegesít.

teddyde 2011.04.11. 22:22:44

hopphopp! a finom kis escortos utalás megvolt a tánctanártól? Megy a nyalifali pókmajommal, majd beszól neki, hogy csók? ja az nincs benne! majd kapott egy kis pofont :D

Savafan 2011.04.11. 22:23:43

a legjobb, hogy míg Korleona társasága lent oszt-szoroz addig pókmajom és krisztián csak hágják egymást, leszarva mindent és mindenkit:)) és amint látom ez lesz a napi programjuk, hogy legyen minden péntekre leadni való:))

Ljubica 2011.04.11. 22:26:31

@will: Egyértelműen hendikeppel indul emiatt itt a "Hallod - amit ma egyszer sem mondtak...! Ki a vamzer? - Modellügynökségnél".

beacska 2011.04.11. 22:26:49

DANIIIII!

"annyi bennem az érzelem, mint egy faháncsban." (háncsot mondott?)

zsj 2011.04.11. 22:28:31

Daniiii!!!!
Na csak most nehogy az legyen, hogy eddig egy szót se szólt, most meg kiderül, hogy tök hülye... jajaj

Kufirc szandránál, én bírom ezt a csajt, nem szarozik.

De asszem azt elkönyvelhetjük, hogy ezt a versenyt az nyeri, akit a szerkesztők is nyertesnek szeretnének látni... maradjunk ennyiben.

Az oké, hogy naív vagyok, de most, hogy TUDOM, már nem olyan izgalmas ez a műsor.

candyperfumegirl 2011.04.11. 22:29:29

Fakéregben azt hiszem, de a lényeg ugyanaz :)

Mi lesz a heti csavar? Túl sokan vannak, ráadásul párosan, az új csaj ártalmatlannak tűnik, Dani meg a klánt erősíti...ebbe valahogy nagyon bele fognak rondítani.

beacska 2011.04.11. 22:30:19

ennyit összesen nem beszélt a Dani, mint.
Remélem, bent tartják egymást a Krisztával, legyen bárhogyan is a kiesési szisztéma a héten!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.11. 22:30:30

Daniiiiii! :D

Namost én tudom hogy a férfibarátság mint olyan az szent dolog de láttam a Brokeback Mountain-t is és a Dani-Ádám reunion inkább az utóbbira hasonlított.

@beacska:fakéregben

GL-581 g 2011.04.11. 22:30:47

@beacska: Akkor mostantól Pestát kell visszakövetelni az édenbe? :DD

Dani visszatérte ölömésbódottág, de engem kissé aggaszt, hogy az előzetesben egyszer sem mutatták Alizt. Remélem, nem vágják ki szegény Pockot! Végre lenne egy nyugis hete. :(

@Ljubica: Milyen tanuló? Én műkörmösre tippelnék... viccen kívül.

Kabbe (törölt) 2011.04.11. 22:31:51

kinek a kije a Dani? valamelyik stábtag pasija?:))

zsj 2011.04.11. 22:32:58

@Kabbe: lehet, hogy ádié :):):)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.11. 22:33:24

@Kabbe: Dani a természet és a Don nagy barátja

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.11. 22:34:27

Bírom a Pókmajmot, á nem volt szex csak pettingeltünk...ja persze

zsj 2011.04.11. 22:34:55

@Kabbe: az én Valaki Valakije Gyanúsítottam az a szörnyű lány volt az elején, aki Danit kiejtettem, meg ő is kiesett, de már a következő részben "találtak" neki szerepet.

Mi van, ha még őt is beküldik?
Hogy hívták?

beacska 2011.04.11. 22:35:04

@Gliese 581 g: még a Dani is rácsodálkozott:te miattam sírsz? hát 2 szót nem váltottunk. :DDD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.11. 22:37:23

Sixx, Pinokkina oroszlánsörényét ne hagyd ki holnap!

kisha1 2011.04.11. 22:38:42

Dani Corleone ágyasa Kristóf mellett. Ádámka egyértelműen ratyi, ő az egyetlen férfi aki rá se néz a nőkre, de pasikat mindig végigméri. Gábor egyre szimpibb, végre jól leosztotta a vinnyogós Jennit.

zsj 2011.04.11. 22:43:19

@kisha1: Hiába szimpi Gábor, úgy tűnik, a szerkesztőknek nem az...
De azért remélem, nem adja fel.
Kell valaki, aki nem csinál úgy, mintha az élete múlna azon, hogy Don Ádám mit gondol. Nem is értem, komolyan.

Skanoja 2011.04.11. 22:44:23

Jó lenne ha Krisztával állna össze Dani, és kiejtenék a Gábort, mert szánalmas amit művel. Tipikus önérzetes f*sz, aki úgy projektál mint az állat... mégis mit várt? Itt meg kell küzdeni a kapcsolatokért, nem úgy megy, hogy nem szólok a nőmhöz és elvárom h mellettem maradjon! És csodálkozik hogy összeáll másvalakivel Jenny. Úgy néz ki, nem fogta fel a játék lényegét. Ilyen alapon mindenki vérbosszút fogadhatna a hotelban, és agyonszivatnák egymást.
Amúgyis nagy dicsőség egy magánál nyilvánvalóan gyengébb embert szivatni. Ha annyira nagy valaki lenne, magával egy szinten álló ellenfelet választana...

Kabbe (törölt) 2011.04.11. 22:45:03

Dani+Pókmajom mix lenne hatásos. egyszerűen rájöttem:)

Skanoja 2011.04.11. 22:47:10

Pókmajomnak is csak addig volt nagy a pofája míg ütőkártya volt a kezében!:D Na, most írogassátok hogy okos a csaj! XD
A kúráshoz nem kell ész!

Edecker Bürger 2011.04.11. 22:52:25

Gábor nekem is szimpatikus volt, és hiába hebeg, igaza volt. Kristófot is bírom, de ez az ő szintjénél lejjebb meg nem lejjebb nem igazán tetszett. Valami csavar biztos lesz, mert Fakéreg nagyon erősíti a Dont.
A Tündével meg nem tévedtünk akkorát, az új Szandi jellegében (meg persze a neme okán) végülis fedi a találgatásokat. A Dani dolog túl egyszerű volt, mehetünk a szemészetre Ljubicám, hallod.

Ljubica 2011.04.11. 22:59:32

@kisha1: @zsj: Nekem is szimpatikus, hogy nem hagyja, hogy a bégető birkanyáj átgázoljon rajta. A gyengék rövid felmérés után beálltak a nyájba, mert ott védettséget reméltek (nem mindig jött be) és bíztak a "tömeg" meggyőző erejében (szintén nem egy életbiztosítás, van, aki visszapofázik, sőt...)
Kicsit olyan, mintha nem tudná, hogy mit is játszik most ebben a játékban. Vagy csak leszarja? Nem tudom.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.11. 22:59:34

Most hogy Dani bejött nem sokat foglalkoztak az új csajjal. Lesz ennek még böjtje.

Skanoja 2011.04.11. 23:00:22

@Edecker Bürger:
Igaza van abban hogy nincs Jenninek önálló gondolata, meg irányítják. És akkor mi van? Miért kell ezt mindig az orra alá dörgölni? Ez egy személyiségtípus, amin nem hiszem hogy lehet változtatni. Vannak gyenge, befolyásolható jellemek, valamint erős személyiségek. Szóval nem értem hogy neki ez miért fáj.

Skanoja 2011.04.11. 23:01:53

@mosoly73:
van ebben valami, mert direkt olyan csajt hoztak be, akinél kb. fel sem tűnik hogy ott van. Eddig az volt a nagy durranás mindig, hogyha új ember jött be, de jelen esetben nem, sőt el is terelték erről a figyelmet Danival.

Ljubica 2011.04.11. 23:03:31

@Edecker Bürger: Nagyon megalázó, hallod, de tagadhatatlan. :( Próbáljuk vizualizálni a páleszokat, talán segít... :)
Én a délutáni beírásod óta csak a káposztasalátát bírom csak vizualizálni, nagyon szeretem. Jaj, off, off, bocs.

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:03:50

@Skanoja: Nem, nem ez a bajom vele! Elfogadom ezt a típust, van, amikor én is ilyen vagyok. Meg néha Szandra. Egyszerűen és simán a nyávogása zavar. Egyébként biztos aranyos kislány, helyes is, szerethető is. Ne támadj már ennyire. Igen, vannak szemlélődő emberek, akik nem vezéregyéniségek. Egyetértek.

Skanoja 2011.04.11. 23:08:15

@Edecker Bürger:
Dehogy támadlak, én Gábort támadom.:) Vagyis felcsesz az ostobasága. Egyszerűen olyan dolgon akadt ki, aminél sokkal durvábban kibabráltak bárkivel, ottléte alatt, mégsem fordult ki így önmagából. Totál jogtalannak érzem amit csinál. Amúgy nekem sem szimpatikus Jenni, meg irritál a nyavogása.

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:09:39

@Skanoja: Hát én meg egyetértek vele abban, hogy ugyanazt csinálta, mint Ádám, akkor mi a probléma?

Ljubica 2011.04.11. 23:10:24

@Edecker Bürger: Gondoltam. A káposztasaláták (amit én mindennél jobban imádok, de nem ehetek,'...sssszameg :) MINDIG jól sikerülnek. Köszönöm, egyébként! :)

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:10:36

@Edecker Bürger: Ja, nekik lehet, csak más ne játsszon, és ne köpjön az ő kis levesükbe.

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:12:42

@Ljubica: Off: Az itthoni népségnek gyártottam, én csak a sómennyiség miatt kóstoltam meg. De még nem ettem belőle, ha ez vígasztal. On.

Skanoja 2011.04.11. 23:12:57

Mármint a párcserével? Azzal konkrétan nincs probléma.
Csak ezt a "Velem ezt nem teheti meg senki, velem ne játszadozzanak" felfogást nem értem Gábor részéről egy olyan játékban, ahol emberek konkrétan egymással játszanak... akkor minek jelentkezett?

Ljubica 2011.04.11. 23:13:55

Vajon miért pont ez a Gábor ennyire megosztó személyiség ebben a játékban?

Skanoja 2011.04.11. 23:15:22

@Ljubica:
Én csak annyit tudok hogy nekem miért az, és ezt leírtam. De röviden:
Szerintem elég rossz párosítás, ha egy nagyon nagy adag önérzetesség ostobasággal társul.

Ljubica 2011.04.11. 23:17:10

@Ljubica: Javítás, bocs: itt, a topikban.

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:17:59

@Skanoja: Talán mert mélységesen bízott a nagy csapatban és Jennyben. Azt meg nem tudta, feláldozzák vagy sem. Mert ugye nem szóltak neki. Én is csalódtam volna. És igenis, Levi egy tündérgyerek, minden megnyilvánulásával együtt tetszik.
@Ljubica: Mert a Don rájött hogy átlát rajta?

GRX 2011.04.11. 23:18:02

Az interjúban próbálta elviccelni a szitut, de Menyétképűnek azért kiült a riadalom az orcájára rendesen, amikor megjelent Danitvisszaazédenbe :-)

répakörte 2011.04.11. 23:20:01

@Ljubica: Erre én is kíváncsi vagyok. Pedig ő a legkorrektebb. És ez lesz a veszte (sajnos)

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:22:14

@Ljubica: Ja! Még saját magam is megosztódtam miatta, volt rész, mikor nagyon nem bírtam (nem jössz ide csicska vagy c. kiszólás), volt amikor meg igen. Külsőre mondjuk nem jön be. Nincs egy barátja aki szóljon a haja miatt?

Skanoja 2011.04.11. 23:22:52

@Edecker Bürger:
Én is szeretem Levit, és jól oldották meg a párválasztást. Valamilyen szinten meg lehet érteni Gábor csalódottságát, de azt is felfoghatná (mint enyhítő körülményt) hogy konkrétan nem akartak vele kicseszni, nem az volt a céljuk hogy őt kiejtsék. De nem lát tovább a sértettségénél, és szerintem túlzásba viszi Jenni cseszegetését is. Túlléphetne már ezen a dolgon, vagy ha nem akar túllépni, fogja be a csőrét és agyaljon azon hogy ki tudja e őket ejteni.

rafijo 2011.04.11. 23:25:35

Gábor egyre mélyebbre süllyed. Sose bírtam azokat a "férfiakat" akik aláznak lányokat. És még meglepődik, ha a lányt valaki megvédi. Igazi pöcs.
Ráadásul még buta is, mint a tök. Kidobta Jenny barátját és azt hitte, hogy cserébe Jenny hűséges lesz hozzá. ÁÁÁÁÁ

répakörte 2011.04.11. 23:26:00

@Edecker Bürger: Az nekem sem volt túl szimpi, de amúgy korrekt a gyerek. --- Nekem külsőre pont az esetem (nagy orr, markáns arc, mély vonások kombó...), a nyers modorát - ha nem tapló - pedig kifejezetten imádom.

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:26:08

@Skanoja: De ezt nem tudhatta, és felmerül a kérdés, miért nem? Hiszen tudták a többiek, hogy nem bírja a Szandrát, nem fog beállni a csapatába. Téged is érzékenyen érintene, ha megbízhatatlannak tartanának - ok nélkül.

Ljubica 2011.04.11. 23:27:08

Pl. hogy Levi gyakorlatilag egy állókép, az csak nekem idegesítő? Illetve nem idegesít, csak furcsa, aggódom, hogy nem felejt-e el majd levegőt venni, ilyenek.

Másik kérdésem: most min fogunk izgulni? Ez volt eddig a legjobban várt és mégis a legunalmasabb rész, vagy csak itt, nálunk?

répakörte 2011.04.11. 23:29:43

@rafijo: Valakit ki kellett ejtenie. És pont Ádiék tolták Norbi felé, de mindegy. -- Nekem sokkal jobban bejönnek azok a ffiak, akik egyenlőként kezelnek, mint azok, akik csak azért, mert lány vagyok, gyengének tartanak. Persze, mindenkinek jólesik, ha megvédik, de ennyire azért nem kell. --- Ádámék akkor lettek volna korrektek, ha már az elejétől fogva bevonják a terveikbe, és nem kész tények elé állítják.

rafijo 2011.04.11. 23:30:44

@Ljubica: az volt a legizgalmasabb, hogy vajon Ádám lesmárolja e Danit :)

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:30:49

@Ljubica: Túlságosan papírforma volt. Vártam pl., hogy szólnak, köszönjük Dani, puszizkodjál, ennyi volt. Vagy ha papírzacskóval a fején az ő ruhájában küldtek volna be valakit. Eddig jó csavarok voltak, szerintem lesz még a héten ebből valami.

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:32:58

@rafijo: Én olyan naiv vagyok ezekben a hetero - nem hetero ügyekben. De még mindig a férfibarátságra szavazok.

Ljubica 2011.04.11. 23:33:22

@Edecker Bürger: Drága Edecker Bürger, most nagyon fogsz utálni, de Gábor haja a legutolsó előtti londoni divatot követi, ami itt nálunk a trendibármégkicsitkorai-nak felel meg. Nem hülyéskedek. Ha látnád a legújabbat... Sírni fogsz.
Kérlek, ne utálj. :)

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:35:55

@Ljubica: Jézus. Az én fiam a felnyírt katonásnál tart. Még mindig. De nagyon szép pasi. A másik meg a letolós tüsi híve. Ő meg nagyon sármos. Tele vagyok itten hímekkel.

rafijo 2011.04.11. 23:36:58

@Edecker Bürger: Persze, én is csak vicceltem. Vannak olyan fiúk, akiknek a mániájuk az fiú-fiúval ölelkezés, meg a puszilgatás. Ettől még nem melegek, csak gyanúsak :)

Ljubica 2011.04.11. 23:37:11

@rafijo: Ahogy azok a szemek csillogtak..., én is vártam, hogy igen, de persze nem. Meddig...? :)
(A'sszem, most már mindenki utál.)

répakörte 2011.04.11. 23:37:37

@Ljubica: Nekem tetszik a haja. Göndörből amúgy sem lehet sok mindent kihozni, pláne, ha az illető ffi.

rafijo 2011.04.11. 23:41:42

@répakörte: először ki akarták találni a megoldást. Bevonni ráértek volna utána. Meg is beszélték egymással, hogy másnap elmondják, csak Gábor megérezte és kiszedte Kristófból.
Nem az a baj, hogy kiejtette Norbit, hanem hogy azt hitte, hogy ezután örökre kitart mellette Jenny. Ráadásul kiderült, hogy alig beszélnek, mert nincs közös témájuk.

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:41:58

@répakörte: Nekem inkább koncepciótlan és fésületlen. De ha azt mondjátok, hogy ez direkt ilyen, elfogadom.

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:42:52

@rafijo: És ez az ő hitbizományuk?

beacska 2011.04.11. 23:43:02

kíváncsi vagyok, milyen lesz a heti kiesés menete. Addig kár is agyalnunk. Szandra már elkezdte (Levivel), de lehet, hogy csak vágás kérdése. Merthogy egyenlőre nincs sok agyalnivaló...

rafijo 2011.04.11. 23:44:18

Egyébként Jenny hangja borzasztóan irritáló, de attól még Gábor egy pöcs volt :)

répakörte 2011.04.11. 23:45:23

@rafijo: Nem hitte azt, h örökreJenny. Azt beszélték meg, hogy ha változik a felállás, szólnak. Múltkor Kriszta be akart állni Gabi mögé, ő mégis korrekten nem "hagyta el". A másik gondja meg épp az, hogy Ádiék kitalálják, aztán ő (vagy bárki más) már csak elszenvedője a dolognak. Ha őt is bevonják a "megoldás-kitalálásba", akkor nem lett volna semmi gáz.

rafijo 2011.04.11. 23:46:12

Kíváncsi leszek ,hogy csinálnak a 12 emberből 11-et. Valaki repülni fog...

beacska 2011.04.11. 23:46:41

@Edecker Bürger: szerintem a Gábor baja nem Jennyvel van, csak bele mer belekötni. Igazán az fájt neki, hogy azt hitte "befogadták" (Levi csicskáztatása-csúnya dolog volt) és később azt hitte, "hátba akarják szúrni"
Már csak azért gondolom, mert addig sem foglalkozott a Jennyvel semmit...

répakörte 2011.04.11. 23:47:31

@Edecker Bürger: Pénteken Csabán volt, és a képek alapján mindig ilyen neki. Tényleg nem nagyon lehet mit kezdeni a rövid göndör hajjal...
De nem tudom.

Viszont inkább legyen fésületlen, minthogy még egyszer a mai sapka legyen a fején!

Ljubica 2011.04.11. 23:48:07

@Edecker Bürger: Értem. Semmiképpen, ismétlem semmiképpen ne vedd a kezedbe az áprilisi GQ magazint. Szerintem a fiaid pont jó helyen vannak. :)

beacska 2011.04.11. 23:48:08

@rafijo: hátigen, ebből csak 2 lépésben lehet 10.

Biztos megkérdezik ÚjSzandrát, ki fogadta a legbarátságtalanabbul ;D, szegény Dani, megint csomagolhat :DDD

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:49:40

@répakörte: Azt - akárkinek a fején van - egy pengével szabdalnám szét, és elégedettséggel töltene el a romok látványa.

rafijo 2011.04.11. 23:49:49

@répakörte: Kristóf puhatolózott Jennynél, hogy őt választaná vagy Gábort. A játéknak az a lényege, hogy párt találjanak MAGUKNAK és nem mindenkinek. Ráadásul nem Gábort akarták kidobni, hanem Szöszit. Csak Gábornak nem tetszett, hogy Alizon múlik a nyaralása.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.11. 23:50:40

@Skanoja:
"Valamilyen szinten meg lehet érteni Gábor csalódottságát, de azt is felfoghatná (mint enyhítő körülményt) hogy konkrétan nem akartak vele kicseszni, nem az volt a céljuk hogy őt kiejtsék. De nem lát tovább a sértettségénél, és szerintem túlzásba viszi Jenni cseszegetését is."

Én is így gondolom! Ez a viselkedés úgy hat rám, hogy még ha kicsit jogos is amit érez, akkor is unszimpatikus marad a személye, és egyre jobban!

Krisztának érzelemgazdag nap volt ez. Először elindult egy új öribari kapcsolat az új lánnyal, estére jött Dani.
Az érdekes volt, amikor Levi kérdezte, de akkor ki menjen? Jah... arra nem gondoltam, vagy ha igen, neked nem mondom el.

Nekem a végén az előzetesből az jött le, azt sugallta, hogy Szandálka a megunt "pettingpartnert" Krisztiánt akarja dobni a vadak elé. Talán Levinek (és/vagy Gábornak) ajánlkozik partnerként, ha Kriszta elpártolna tőlük Dani felé.
De azt is kiérteni véltem, hogy Levi ezt elmondja Krisztiánnak, aki szidta magát, hogy hülye volt.

Adél sírása és Dani megjegyzése nagyon vicces volt. Miattam sírsz? Két mondatot beszéltünk!

Jenni nyávogása valóban idegesítő. A Don meg Kristóf kerítője? Segítség kell neki, hogy Jennivel összejöjjön? :)

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:50:53

@Edecker Bürger: Ja, a fehér, oldaltsimlis? Levinek jól áll. Neki nem.

Ljubica 2011.04.11. 23:54:32

@Gliese 581 g: majdnem, a létező legközelebb jártál: fodrász.
tanuló - tanuló. lapozzunk...

répakörte 2011.04.11. 23:56:47

@beacska: Mekkora lenne már! (bocs a Dani-fanoknak, de ez így marha vicces lenne)

Edecker Bürger 2011.04.11. 23:59:15

@Ljubica: Attól még lehet(ne) valaki okos. Ismerek okos, értelmes és kreatív műkörmöst is.

répakörte 2011.04.12. 00:01:21

@rafijo: De ő ezek után hogy a fenébe hinne már Ádiéknak? Mert ne felejtsük, ők nem látják azt, amit mi látunk.
Egyébként én sem adok igazat 100%-ban Gábornak, de azért sztem ő áll közelebb hozzá. ---
Ahogy én látom, a rossz kommunikáció és az eb kötése a karóhoz az oka a fennálló Gábor-Ádámék konfliktusnak.

beacska 2011.04.12. 00:01:28

Nikit nagyon nem értem. Miért nem tudja elképzelni, Kriszta elkedvetlenedett, amikor Danit kitették, nem találta a helyét. Most, hogy Dani itt van, megpróbálja becserkészni. Anno éppen miatta utasította vissza a FakéregDani.
Ádám megint közellenséget keres. Miért nem örül neki, hogy a barátjának egycsapásra van esélye a bent maradásra. Mégis, mit gondol? visszaadja neki a Nikit? nem hinném...

beacska 2011.04.12. 00:03:03

@répakörte: Dani azt mondta, eztán minden másként lesz. Hááát, mikor kezdi? Majd holnap??

Edecker Bürger 2011.04.12. 00:03:24

@beacska: Ezt nem fogják mégegyszer eljátszani. Majd José dönt. Az milyen lenne már?

répakörte 2011.04.12. 00:05:53

@beacska: :DDD

Niki - szerintem- felismerte, hogy Kriszta a nagy ellenfele, ezért fúrja. Sajnálom, hogy folyton duruzsol Ádám fülébe, mert emiatt a Don kicsit paranoiás lett, és tényleg folyton azt lesi, ki mikor miért beszélt mással, mit csinált, stb. Bele fog golyózni. És ha van esze és szeme, észreveszi, hogy Kriszta egyáltalán nincs ellenük, sosem volt.

répakörte 2011.04.12. 00:07:26

Szerintem holnap megszavaztatják a lakókat, hogy melyik Szandra maradjon. Mindkettőnek lenne esélye. Nagyon hülye ötlet?

répakörte 2011.04.12. 00:08:54

@Edecker Bürger: Levi fején valóban kevésbé szúrja a szemet. De akkor is gáz az a satyek. Lakatos Márk (vagy a puma) mellényúlt.

Edecker Bürger 2011.04.12. 00:13:22

@répakörte: Ezzel együtt én kedvelem a Márkot. Pedig ő is nyafisan beszél.

répakörte 2011.04.12. 00:15:28

@Edecker Bürger: Én is kedvelem! És szívesen helyet cserélnék vele! -- Amúgy nem semmi azt elérni, hogy ő legyen az ország leghíresebb stylistja!

Edecker Bürger 2011.04.12. 00:17:26

Mára már túltengtem, üdv mindenkinek.

répakörte 2011.04.12. 00:20:49

Üdv! Lépek én is (bár, nem sok vizet zavartam)

Ljubica 2011.04.12. 00:21:07

@répakörte: @Edecker Bürger:
Niki úgy fekszik a Don mellett az ágyon a trónteremben, mintha ez a világon a legtermészetesebb dolog lenne és sosem lett volna másképp. Jóllakott macska mosollyal. Szerintem onnan már a Katrina hurrikán sem viszi ki.

Szavazás: kattoghatott a kreatívoknak (...?) az agya rendesen, hogy mi legyen a párbaj tárgya, szerintem is, a csendes állóvízben.

Támogatom: Szavazzon - végre! :) - José!

répakörte 2011.04.12. 00:56:53

Húúú, most nézem a délutáni belevalót, és keményen próbálják a nézők fejébe verni, hogy Anikóról mit kell gondolni... (arra a telefonos izére gondolok, nem tom, minek nevezik, nem nagyon néztem még belevalót)

répakörte 2011.04.12. 00:57:59

Jááááj, bocsesz, nem ide szántam! Elnézést! (kóválygok már, késő van)

GL-581 g 2011.04.12. 01:22:47

@Edecker Bürger: Természetesen hiszem és vallom, hogy minden dolgozó ember érték, minden munka nemesít és minden szaktudás méltó a legőszintébb megbecsülésre. Mindössze azért tippeltem a műkörmösre, mert, valljuk be, oda általában nem azok szoktak elmenni, akik épp halasztanak egy évet az orvosin.

@Ljubica: Na igen. Ma rájöttem egy fontosra: itt nem a Donnal kell jóban lenni, hanem ágyasával. Tiszta XV. Lajos a srác! Aki Nikivel jókat pancsol és dumcsikázik, az maradhat. Aki szúrja a zsinórtangás díva szemét, az előbb-utóbb repülni fog. Mennyit sutyorgott ma Korleóne fülébe Krisztáról, egek! :) Kata nem volt ennyire aktív.

@répakörte: Kérdés, hogy Pókmajom benntartását hányan mernék nyíltan bevállalni. Még a lovagja is unja 30 perc után a fejét. Az új csaj meg szimpi, a bentieknek is, tehát előre lefutott meccs lenne szerintem. (Hogy a jövő mit hoz, az meg ugye rejtély - Pöszi is mekkora jóarcsrác volt az elején, aztán elkezdett felszívódni a gerince, s a Mosolygós Gyilkos kénytelen volt kivágni mint a taknyot.)

répakörte 2011.04.12. 01:26:33

@Gliese 581 g: Akkor hogy fogják feloldani ezt a helyzetet? Vagy ezentúl 6 pár lesz? (kétlem)

Edecker Bürger 2011.04.12. 01:30:12

@Gliese 581 g: Azért még itt vagyok. Értem én, nem lenézés, hanem egy kategória. Csak mint mindig, nem általános érvényű. Erre akartam rámutatni.
Nikivel kapcsolatos meglátásoddal egyetértek. Neki kell nyalizni.
A Szandra nekem tetszik, veled ellentétben. Mondjuk meg van lőve több dolog miatt is. Most túl hosszú lenne róla a véleményemet kifejteni. Az új Szandi még hozhat meglepetést, most csak tájékozódik, nem látszik buta lánynak. Egyelőre. Meglátjuk.
Na tényleg mentem.

Veder1 2011.04.12. 03:00:03

Halkan mondom, szerintem, Daninak egy "öreg fiút" kell majd kiejtenie, hehe...

haruka 2011.04.12. 06:35:26

Daniiiiiii! :D
remélem marad a végéig. Kriszta nagyon oda van érte meg vissza, nem tudom, mennyire lenne tartós ez a kapcsolat.
viszont Ádám kicsit se volt meleg, amikor megjegyezte, hogy visszakapta a másik felét. szegény Zsömike! :))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.12. 11:07:52

@Edecker Bürger: Jóvanna. Én meg az erdélyieken kérem számon a pálinkát. Azt ott se lakik mindenki falun. Sőt! :DDD
süti beállítások módosítása