Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hawaii Five-0 - 2x19

2013. március 07. 15:00 - Segna

Ma megtudjuk, hogy mitől véresek azok a véres gyémántok és, hogy mi köze ehhez ninjánk rég nem látott húgocskájának, valamint, hogy ninjánkat is meg lehet lepni, de minek?

09.jpg

01.jpg 

Végre újra a parton nyitunk, türkiz hullámok gördülnek lágyan a homokra, fehér tajték porlik a levegőben, és kedvenc párosunk vitatkozik a hullámok tulajdonjogáról – vagy miről – egy szál, a víztől kellőleg tapadós térdgatyában. Máris szeretjük a részt! A vita elmérgesedik közben, és már arról van szó, hogy egy előétel neve nem lehet pupu, amikor felbukkan ninjánk rég látott húgocskája, továbbra is rettenet szőkén a bozontos fekete szemöldökeihez. McGarrett lelkendezése, finoman szólva is visszafogott, a mostanság stewardessként tevékenykedő lány láttán.

02.jpg

Még néhány perc csevej, majd a légi utaskísérő elbúcsúzik, és még mindig nem csöng a telefonja senkinek. Nem lesz ma ügy? A Szigorú Szemöldökű Szőkeség a szállójába megy, és egy brutál fekete pasi várja egy kisebb ágyúval a mancsaiban. …és Főcím!

Szokás szerint váltunk, és a főhadkvártélyon találjunk magunkat, ahol a csapat láthatólag valami ármányt sző a főnök ellen. McGarrett gyanakszik, Dannó tagad. És végre telefon! Még sem ügy van, mesmeg a húgról van szó, letartóztatták. Ninjánk hitetlen. Hűséges nézőink/olvasóink emlékezhetnek, hogy eleve így ismertük meg a Szigorú Szemöldökű Szőkeséget, hogy letartóztatták, és ninjánknak kellett kiváltania. Ezúttal azonban nem tiltott slozin bagózáson kapták az újonc utaskísérőt, bár újfent a reptéren tartják fogva. A vád, csempészés. Egy füles nyomán kapták el 20 millát érő gyémánttal a testén. Természetesen dollárról van szó. A húg kétségbeesett, és elmondja ninjánknak, hogy fegyveres várta, és megfenyegette, hogy Angela, a barátnő, aki ezt a melót is szerezte, meghal, ha nem lesz a new yorki gépen. Na, a feladat adott, nem egészen 9 óra alatt kell meglelni és felgöngyölíteni egy gyémánt csempész bandát, akik profik. Egyetlen hibájuk, hogy nem néztek utána a Szigorú Szemöldökű Szőkeség családi hátterének. Úgy érzem, ezt hamarosan mélyen-mélyen fogják bánni.

Irány a szálloda, a húg sztorijának ellenőrzésére, illetve nyomkeresésre. Hál’ istennek a kukkoló kamerák most is segítenek, és Dannó kételyei ellenére, a brutál negroid és Angela is létezik, és a másik csajt tényleg elrabolták. Párosunk kocsiba pattan, ninjánk talpa a gázpedálon, Dannó keze pedig a majrévason – szóval a szokásos. Sajnos a nyomozás döcögősen indul, a brutál negroid nem hülye, az arca sehol nem látható, azonosítható a kamerákon, ujjnyom sehol, a gyémánt nem hiányzik senkinek, a tippadó telefon lenyomozhatatlan. Dannónak van csak használható ötlete; a húgocskát a gyémántokkal ültessék fel a Kormányzó magángépére, az előzze meg a new yorki járatot, és a Nagy Almában csapjanak le a csempészekre.

03.jpg

A terv jó, de sajnos a bizonyíték-gyémántokat szállító rendőrségi kocsit rommá törik és elrabolják a kavicsokat. Mivel a két rendőr a kocsiban meghal, az esethez kedvenc Baltaarcú belső-elhárítós nyomozónkat rendelik ki. Hurrá! – ha szabad egy szubjektív megjegyzést tennem. Dannó korántsem ilyen lelkes, de írjuk ezt a csalódottsága számlájára, hiszen a kavicsok hijján nincs alkudozás, és a húgica sem repül New Yorkba. Letámadja kedvenc Baltaarcúnkat, hogy ez bizony belsős ügy, söpörjön haza, ne őket hátráltassa.

04.jpg

Valahogy azért csak összebékülnek, és már azt látjuk, hogy a főhadkvártélyon együtt támasztják a csodaasztalt és törik a fejüket, hogy talán az orgazda révén, fülön lehetne csípni az itteni füles adó kavics-csempészeket. A baltaarcú ismer is egy nyugállományú csempészt. A nyugállományú orgazdánál ninjánk és a Baltaarcú, a jól bevált jó zsaru - rossz zsarut játssza. Baltaarcú fenyeget és múltat hánytorgat, ninjánk a nő életéért aggódó lovagot hozza. Valahogy végül csak rábeszélik az aggot, hogy segítsen nekik. Össze is hozza a találkát a kíméletlen csempésszel, de aztán a vén orgazda elszólja magát helytelenítve a zsaru gyilkolászást. A gyémántos barátunk stukit ránt, de Baltaarcúnk a gyorsabb és lelövi.

05.jpg

Ninjánk nagyon nem dicséri meg. Dannó megállja röhögés nélkül, hogy az ő szövegét most McGarrettnek kell mondania. Az ügyben úgy tűnik Williams nyomozó a főnök, hisz ninjánk érintett. Higgadtan keres új lehetőségeket. Az agg ex-csempész, hálából, amiért megmentették az életét, felajánlja, hogy a mintául kapott kavicsot megvizsgálva, kiderítheti, hogy honnan van, talán fogódzót ad. Talán.

Baltaarcú mesterlövészünk is igyekszik jóvátenni a hibáját. Lenyomozta a hullát, aki egy rendőrgyilkos ex-zsaru öccse. Ha az alpári poénokra vadásznánk, mondhatnánk, hogy a vérében van a csávónak a zsaruk ölése, de persze nem tesszük. Irány a sitten ülő báty. Nahát, nahát! Kit látnak szemeink Jason Scott Lee a gyilkos ex-zsaru. Pocsékul áll neki a narancssárga, sápasztja erősen. Ő volt az a zsaru aki, megölte a társát, és egy gödörben sülő disznó mellé rejtette a holtat, végképp elvéve a kedvünket a kahua disznótól. A csevej rövid és fenyegető, de eredményes, mert Baltaarcunk egy könyvbe rejtett mobilt talál. Reméljük, hogy ezzel szervezte a gyémánt-rablást. Az ex-zsaru eléggé fölényes és flegma, mindaddig, míg Dannó nem közli vele, hogy az öccse meghalt.

06.jpg

Közben az agg orgazda érdekes felfedezést tesz, a gyémántok Afrikából, pontosabban libériából származnak, vagyis háborús, vagy más néven véres gyémántok. Hát ezért nem jelentette senki az elrablásukat! Konó hálálkodik, így az orgazda további tippeket is ad, és nagy rajongója lesz a bájos ex-cylonunknak.

A belépő libériaik közt a Szigorú Szemöldökű Szőkeség felismeri a brutál negroidot, a nagy stukival. Irány a lenyomozott szállója. Sajnos a parkolóban még ninjánk elszúrja a szülinapi meglepetését, meglelvén a kocsi hátuljában a tortáját, amely mi mást is ábrázolhatna, mint egy bazi nagy stukkert. Ninjánk büszke, hogy őt nem lehet meglepni.

07.jpg

Na, haladjunk! A csapat kevlárt ölt, és beárad a szállóba. A libériainak köpni-nyelni nincs, ideje olyan gyorsan lekapcsolják. Benn a főhadkvártélyon most ninjánk a rossz zsaru, és baltaarcú a megértő. A negroid csak közvetítő, és Angela a főnök, de őt levették a new yorki gépről, így rögtönözniük kellett. Ő ajánlotta a Szigorú Szemöldökű Szőkeséget maga helyett. Aztán kijátszotta őt is, de biztos volt segítsége. Na, vissza a narancspizsamás ex-zsaruhoz.

08.jpg

Az szinte dicsekszik, hogy igen ő segített Angelának és az öccsének, akik korábban együtt jártak, és igen ő tervelte ki a rablást. Életfogytig ül, Hawaiin nincs halálbüntetés, mi baja lehet. Baltaarcúban nem kell csalódnom, kimódolja, hogy megkeserítse, és feltehetően jócskán megrövidítse azt az életfogytot. Az exzsarut kiviszik a védett szárnyból, az általa is lecsukott nehéz fiúk közé helyezik át. Sikerül letörölni a mosolyt az arcáról.

Az ügy félig meddig van lezárva, Angelát minden mozaikszavas ügynökség keresi, csak meglesz. Aztán még tanúi vagyunk amint ninjánk vigasztalja ez érthetően elkeseredett hugicát, mondván, hogy megmentette az állását. A részt egy újabb, és még az előzőnél is hátborzongatóbb szülinapi torta felett zárjuk. Ami sós, hogy mégiscsak meglepjék a ninját.

Aztán slusszpoénként a kikötőbe ugrunk, ahol bebizonyosodik, hogy kutyából, főleg az agg kutyából, sosem lesz szalonna, mert az agg, visszavonult stb. orgazda veszi át éppen a gyémántokat Angelától, majd lövi bele hidegvérrel a kikötő langyos vizébe az óvatlan kezdőt.

10.jpg

Erre a részre valami gyomorerősítőt igyunk, a kinn tomboló influenza tiszteletére. Mondjuk Beherovkát! Egészségünkre!

Címkék: hawaii five-0
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása