Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A főnök 1x02 - A modell halála

2013. március 06. 15:00 - leeann

Brenda úgy döntött, hogy nincs szüksége senki segítségére ahhoz, hogy eljusson A-ból B-be Los Angeles városán belül, ezért alaposan el is késik a tetthelyről, ha egyáltalán lehetséges elkésni egy tetthelyről. Szóval mindenki a főnökre vár, amikor egy szirénázó rendőrautó kíséretében meg is érkezik. Gabriel őrmester és Provenza hadnagy már a helyszínen várják Brendát. Az áldozat egy címlap lány, akinek a férje Dean Kingsley mozisztár. A főnök megnézi a holttestet, körbejárja a házat, beszél a modell asszisztensével, majd elindul a kapitányságra.

fon 1x2-1.jpg

Az első vizsgálatok alapján a modell anafilaxiás sokkot kapott, beverte a fejét és meghalt a saját fürdőszobájában. Az egész egy véletlen balesetnek tűnik, de Brenda erről nincs meggyőződve teljesen. Gabriel őrmester, látva Brenda tájékozódási nehézségeit, felajánlja, hogy elviszi őt, de a főnök nem akar elveszettnek tűnni, ezért maga birkózik meg az autózással. Természetesen megint nem tudja, merre van az arra, így a boncolásról is elkésik. Bár a halott lánynak már mindegy, mennyit vár, de a boncmester nem így látja a dolgot, és nem mutatja túl kedves formáját.

Az első vizsgálatok alapján nem ütötte be a fejét, vagyis nem az a halál oka, a tüdeje viszont arra utal, hogy légzési rohama volt. Na, ebbe már bőven belehalhatott. Ezt valami méreg válthatta ki, de a testén és a szájában nem látszik nyoma méreg beadásának, a fején viszont kiütések vannak, ami azt jelentheti, hogy valamit belekeverhettek a hajkondicionálójába, ami légzési rohamot, majd halált okozott. A „kedves" boncmester szerint a toxikológiai eredményekre legalább 1 hónapot kell várni, ezért Brenda Fritz Howard FBI ügynöktől kér segítséget.

fon 1x2-2.jpg

Amíg Brenda a patológián ténykedik, a mozicsillag férj már a kihallgató szobában van, és Sanchez nyomozó éppen beszélget vele. Pope főnök engedélyezte a kihallgatást, de Brenda tajtékzik, amikor megtudja, hogy nélküle kezdték el. Azonnal beviharzik a kihallgatóba, és átveszi a stafétát Sanchez nyomozótól. A kihallgatásnak elég gyorsan vége szakad, mert megérkezik a férj ügyvédje, aki tombol, hogy nélküle kezdtek bele a faggatózásba. Kiderül, hogy aki a mozisztárt elkísérte és képviselőjének mondta magát, nem az ügyvédje, hanem az ügynöke. Az első a filmes érdek.

fon 1x2-3.jpg

A fiaskó után megint Pope főnöknek kell rendet csinálni a civakodó Taylor kapitány (százados) és Brenda között. Johnson főnökhelyettes nehezen viseli a csapata amatőr húzásait, Taylor pedig direkt választotta ki őket, hogy nehezítsék a rangban fölé került újonc mindennapjait. De, hogy Brenda lássa, kivel van dolga, Taylor kapitány (százados) küld egy plusz embert, aki majd segít az elsőbbségi gyilkossági csoport munkájában. Később Brenda átnézi a halott modell határidőnaplóját az asszisztenssel, akiről kiderül, hogy viszonya volt a főnöke férjével.

fon 1x2-4.jpg

Brenda kiosztja a feladatokat, amikor az ízig-vérig „bájos" Flynn hadnagy érkezik segítségnek a rablási- és gyilkossági csoportról. Tehát Brenda csapata a következőkből áll jelenleg: a rangidős, vérprofi és 2 lépésre a nyugdíjtól lévő Provenza hadnagy, a banda osztálytól átvett, igen csendes Sanchez nyomozó, a technikai zseni Tao hadnagy, a „nem tűrök meg másik nőt", állandóan pofákat vágó Daniels nyomozó és a „nem tudom, kinek segítsek igazán" Gabriel őrmester. Ja, és most már az igencsak bunkó Flynn hadnagy is a csapat tagja lett. Hát, innen szép bárhova is eljutni.

fon 1x2-5.jpg

Brenda belátja, hogy nem boldogul egyedül, ezért Gabriel őrmesterrel lekövetik a Heather Kingsley szépítőmunkásokon át vezető előjegyzett útját. Első a fodrász, ahol egy picit megigazítják Brenda haját, majd jön a stylist, aki ruhákkal látta el a modellt, aztán jön a sminkes, aki gyakorlatilag új arcot varázsol Brendának, és végül az étterem, ami a cél lett volna. A szépítész csajok mindegyikének viszonya volt az első számú gyanúsítottal, vagyis a mélyen gyászoló mozisztár férjjel. Este Brenda ki is használja a szépségkörutat, és együtt vacsorázik Fritz-cel.

fon 1x2-6.jpg

A vacsora során megtudja, hogy súlyos nikotinmérgezésben hunyt el a modell, ami okozhat légzésbénulást, ahogy ebben az esetben is történt. Brenda első számú gyanúsítottja még mindig a csalfa férj, ezért újabb kihallgatást tervez. Először is Dean vitorlás szomszédjával beszél, aki gyakorlatilag alibit igazol a gyilkosság időpontjára. Miközben zajlik a kihallgatás, Flynn arra akarja rávenni Provenzát, hogy segítsen neki abban, hogy Johnson főnöknő belebukjon ebbe az ügybe. Provenza nincs benne, és a videószobában észrevesz valamit.

fon 1x2-7.jpg

Másnap Brenda tajtékzik a dühtől, mert Flynn hadnagy és Taylor kapitány (százados) rábeszélték Pope főnököt, hogy bírálja felül a Dean Kingsley ellen kiadott letartóztatási parancsot. Johnson főnök egyedül megy letartóztatni a gyanúsítottat, illetve Gabriel őrmester megsajnálja és vele tart. Brenda nagy duzzogva elfogadja Gabriel segítségét, és behozzák Deant. Igazából nem vádolják meg a férjet, de szükség van tőle egy listára az általa behülyített nőkről, és egy gyámságról lemondás aláírására, majd Brenda elmegy a terhes fodrászlányhoz, aki a szépítész útvonal egyik tagja.

fon 1x2-8.jpg

Brenda elmondja a lánynak, hogy megérti őt, és ha elmondja, hogy mit tett és hogyan tette, akkor a születendő gyermekét a saját szülei nevelhetik fel. A lány elmondja, hogy elhitte a sztár minden szavát, és azt hitte, hogy ha kiiktatja a feleséget, együtt nevelhetik fel a közös gyermeket. Brenda ismeri a hazug nős férfiakat, mert neki is volt ilyen viszonya, méghozzá Pope főnökkel. Will azt hazudta Brendának, hogy elhagyja érte a nejét, de ez nem történt meg, sőt végül egy másik nőnél kötött ki, de neki sikerült továbblépni. Sajnos a csapat egy része még a főnöknő ellen van, de ki tudja meddig!

Címkék: a főnök
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása