Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x18

2013. március 05. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Újabb nap, újabb színes bőr a T69-esen. A felkonfban ÚjDani és Krisztián a fő téma, egy kis kéztördelés kíséretében kiderül, hogy ma randira vihetnek valakit, nahát. A taktika szónál Pinokkina pajzánnak szánt mosolyt küld a kamerába és hátraveti a fejét, ameddig a csapágy engedi, ez valahol sokkal félelmetesebb, mint a vérben forgó szemű VV Laci hitésbecsület-mantrája.

Gábor Jennifer genetikailag kerek seggétől egy paraszthajszálniyra ébred, a többiek viszont ma gyorsabbak voltak és már zabálnak. A kameraman elidőzik pár szomorú banánon, Korleóne viszont sehol, tán beteg? Az hát, a hasa fáj, ajaj. Isaura levelet hoz, csillogósat, ÚjDani és Krisztián mehet randira, négyesre, ez túl komplikált a tánctanárnak, nem rossz. ÚjDani Pókmajmot választja, érthető, ő volt az, aki már az első napon rácuppant, mint egyszeri köztársasági elnök a nyelvtörvényre, csak aztán nehogy ebből is szopás legyen. Krisztián Gábort választja viccesen, nahát, de nem, csak viccel, fölényes mosollyal bök Alízra, gyere te, közös bige. Készülnek, se pöcs, se csöcs, csak tollászkodás, meg Szöszi, aki aggodalmasnak szánt képpel nézi Alízt.

Egy közeli faluba megy a négyes, Krisztián felhajtott gallérjáról Eric Cantona, a legendásan tuskó francia fotballista, csontpókrúgó fehér cipőjéről meg a hatvanas évek jutnak eszembe. Vegyülnek a helyi erőkkel, a kiskölykök az utcán alig bírják visszafojtani a röhögést. Egy közepesen lepukkant kocsmáig jutnak, biliárdoznak és isznak, közben valamelyik rezidens alkoholista mindig beszédül a képbe, Carlos eriggy mán onnét. Persze elhangzik sokszor a dákó, a luk és a mögéd állok is, erotikus felhangok csattognak egyre, Pókmajom meg leszarja ÚjDanit, és Krisztiánra ugrana rá ott, a zöld posztón. Kokaint nem hoz nekik senki, azt hittem, a kolumb udvariasabb népség.

Közben otthon a beteges király trónja elé járulnak az alattvalók, Bigfoot, Szilikon, Jósegg és Lassú beszédű aggodalmas tekintettel nézik a hascsikarástól elgyötört arcú Korleónét, tán még borogatják is láztól gyöngyöző homlokát, jajmegnehlajittnekünk. Hol az a ribanc kurva, érdeklődik kedvesen Korleóne, még a halálos ágyán is képben akar lenni! A biliárdteremben hatéves gyerekek szopatják a nagymenőket, Alíz pedig izomból Szöszit kutyázza Krisztiánnak. ÚjDani magyarra kísértetiesen hasonló nyelven próbál kommunikálni a gyerekekkel, Pákó lehetett ilyen, amikor először próbált szót érteni a helyi erőkkel Hortobágyon. Na, megkapják a faszik a feladatot a kocsmárostól, nyomulni kell a két luvnyára, mert akit ők választanak este, az marad, a másik mehet haza. A csavar annyi, hogy ez titkos küldetés, és nem tud róla se Pókmajom, se Alíz. Krisztián szerint nagyon komoly startgép van, a beszólás megy a lepisztolyozás mellé.

A hotelben is tudnak ám a feladatról, a kismamának öltözködő Kriszta olvassa fel Isaura levelét: a feladat az hogy segítsék azt a faszit, akit szeretnének, hogy bent maradjon. Konszenzus születik: ÚjDani maradjon, már csak a neve miatt is, meg egyszerűbb, mint egy sárga bögre, a másik meg rafkós. Szegény Korleóne alig bír az udvartartásával, mindenki beszél egyre, jelentkezni meg basznak, így nem lehet kormányozni, olvasható le az arcáról. Határozott, már-már a szörnyű kór előtti önmagát idéző hangon utasítja a csatlósokat, hogy valaki beszélje rá ÚjDanit Alízra. I. Korleóne vasmarka nélkül itt elszabadulna a pokol, a szabad gondolkodás meg tudjuk, hová vezet. A kocsmában Pókmajom ragadja magához a kezdeményezést, Korleóne és a Kalóz veszélyes csak, ha kitesszük őket, mienk a játék, mondja.

Szöszi a nap folyamán úgy gondolhatta, hogy ideje totál idiótát csinálnia magából, és egy virágot szétcincálva organikus üzenetben vall szerelmet Alíznak: a szoba ajtajától az ágyig szirmok vezetnek, a lepedőn elnagyolt, de kivehető szív vigyorog falevélből, édes jó istenem, ezt ha valaki elmeséli, kurvaisten, hogy nem hiszem el. És azt hiszi a szerencsétlen lúzer, hogy ezzel maga mellé állíthatja Alízt, ez nagyon vicces. Niki és Jennifer és megnézi a posztmodern giccs fogalmát átértelmező installációt, amit két képpel is kiegészített Szöszi. Jennifer sokkot illetve röhögőgörcsöt kap, és kihúzza az ágyból a királyt is, hátha ettől jobb kedvre derül. Korleóne nem hisz a szemének.

Pókmajom és sleppje visszatér a hotelbe, kitörő öröm nem fedezhető fel senki arcán, még a Szöszi rémálmába bevezetett Alízén sem, aki a kamerába azt nyilatkozza, hogy nem érdekli ez az egész virágos faszság, mert Szöszi egy gyökér, és még csak ekkor jön a monológ, amin egész nap dolgozott a biztonságtechnikai mérnök. Az értelme nagyjából annyi, hogy kell neki még egy esély, Alízt közben a hideg rázza attól, hogy a faszi ölelgeti és csókolgatja, engem is, Alíz, engem is. Az ebédnél a csajok Pókmajmot és Alízt próbálják rábeszélni ÚjDanira, de a szellemi vezér távollétében nem megy a dolog, Kriszta konkrétan azt mondja Alízéknak, hogy ő a helyükben ÚjDanit választaná, az ilyen megjegyzéseket a király heveny üvöltözéssel jutalmazta eddig, erről Zsömi tudna mesélni.

Mivel őfelsége egészsége megromlott, a három udvarhölgy (mennyivel faszább már az angol lady-in-waiting, nem?) a királyi tanács fejétől, Kristóftól vár útmutatást a hogyan tovább tekintetében, sok sikert. A király a kamerába delirál egy kicsit, hiszen azt a kijelentését, hogy ő megbízik Alízban száz százalékosan, csak a láz számlájára lehet írni. Ó, ha tudná, micsoda cselt szőnek a háta mögött! A helyzet az, hogy Pókmajomnak Krisztián kell, mert vaginából hoz döntést, és Alíznak is ő jön be jobban, ÚjDani mehet Szent Dániel után a reptérre. Niki a gyengélkedő király hátát kurkássza estefelé, Pókmajom meg Levi hátát gyúrja, amit Kriszta tart gyanúsnak, de még nem viszi a király elé az ügyet.

Pókmajom Krisztiánt is legyúrja, ha már ott van, a mozdulatok mintha kedvesebbek lennének, mint amilyeneket Jászkarajenő büszkesége kapott, vagy csak rémeket látok. Juan hozza a levelet odalent, na, csajok, válasszatok, most rögtön, ki maradjon, ÚjDani vagy Krisztián? Negyedórás haditanács után Pókmajom és Alíz is úgy dönt, hogy Krisztián kell nekik, nem a tök gáz ÚjDani. Közben a két újfiú azt taglalja a recskaszobában, hogy ez mennyire kemény már, hogy senki nem szólhat bele a döntésbe, mindezt őszinte, gyermeki csodálkozással, amit nem értek, mert reggel ezt érthetően elmondták nekik. ÚjDani esik ki, amit a király érthető és teljesen jogos felháborodással fogad, a büdös kurva életbe már, mindent nekem kell itt csinálni? Ennyit bíztam rá erre az idióta bandára, és tessék, mi lett belőle! Ha valaki volna szíves elkészíteni a legendás Hitler-videó Éden hoteles verzióját, esküszöm kiteszem a blogra.

A terasz hányásmentes részén Szöszi próbál benyalni a királynak, és érzékeltetni vele, hogy ő mindent megtett, még virágot is szaggatott, de Alíz, az a rohad ribanc, átverte, hova jutott a világ. I. Korleóne csak sóhajtozik egyre, és neked még a hasad sem fáj, te nyomorult. Az asszonykórus a trónteremben jajgat folyamatosan, szegénydani, milyen fess ember vót pedig, hova jutottunk! Alíz jön, azonnal neki is esnek, miafaszvoltez, miárt hagytad, hogy Pókmajom döntsön, jaj, én nem tehetek róla, nekem is ÚjDani kellett volna, de erőszakos volt. Ha szemmel ölni lehetne, Alíz már négy darabban heverne a teraszon. Este ivászat lesz, legalábbis erre utal, hogy Gábor egy koktéllal a kezében jön be a trónterembe, hívatlanul, hadd tegyem hozzá.

A király Alízt fogadja személyes audiencián, nagy kegy ez, Alíz is tudja, de nem akart futárt küldeni, mert régimódi. Tetemre hív, királyom, azt mondta nekem Szöszi, Jennifer és Pókmajom, hogy engem akartál a bitóra küldeni, hogy is van ez? A rettentő hasi kínoktól félholt király rámutat, hogy a Virágember és Pókmajom nem szavahihető, Jennifert elegánsan nem említi, micsoda lángelme ez, ugye, a pokol tornácán is képes racionálisan gondolkodni. Alíz látszólag visszakoz, najó, én is szeretnék az udvartartás része lenni, van felvétel? Hát, udvari bolondnak ott a Levi-Gábor páros, nem tudom. A király nálam sokkal okosabb, és átlát a csalfa céda tervén, Nikivel közli, hogy innentől kezdve Alíz el van felejtve, nincs apelláta, nem fogok én itten kígyót melengetni a keblemen.

Este szakad az eső, a nép kedvetlenül üldögél odalent, Krisztián Virágemberről és Pókmajomról beszél, Kristóf már a nevek hallatán ideges lesz, ha lehetne, leütném Szöszit, mondja, szerintem meg nem járnál jól ezzel, édes fiam, a karatéka kezed-lábad eltörné. Gáborból is kijön az állat, ő Pókmajom fejéről is leszaggatná a bőrt, aki Kristóf szerint egy tizenötezer forintos kurva. Az a legnagyobb bajuk, hogy Pókmajom nem hódolt be a királynak, és elbaszott Koppányként áll a haladás útjába. Este Pókmajom csöcsöt, Nikki ribanctetkót, Jennifer meg tangás segget villant a tisztesség kedvéért, a T69-es pedig oroszlánra fazonírozva búcsúzik, holnap dugás is lesz, bizony. 

Címkék: éden hotel
260 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mrs.E 2011.04.06. 19:00:20

Igen, mert a hisztijétől kiborult kicsit. És mondott olyat is, hogy gyengült a kapcsolatuk. DE a legfontosabb, hogy Szandra tudja rángatni. Habár még történhet bármi ami keresztbe tehet ennek a teóriának. És az is fontos, hogy milyen sorrendben fognak választani.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.06. 19:04:09

@Mrs.E: Ha senki nem védett, akkor miért számít hogy milyen sorrendben választanak?

handax 2011.04.06. 19:08:35

@g-ko: szerintem muszály lesz neki. Gyakorlatilag akkor ér el sikert az Ádám, ha a Levi/Krisztián/Ádám2 a Szandra/Aliz pároshoz kerül. De szerintem Szandra lehet Levit röptetné. Őt már elhasználta.

Vackorkörte 2011.04.06. 19:08:54

Én azt se bánnám, a az új srác menne haza, nagyon ellenszenves.
de szerintem is kristóf/jenny-kata/ádám-kriszta/gábor-levi/szandra-alíz/krisztián párosok lesznek.
Pöszi meg menjen is, mert ez a virágos akció annyira kellemetlen volt, hogy nem bírok még egy ilyet végignézni! grr

g-ko 2011.04.06. 19:15:48

@Mrs.E: lehet, hogy kiborult, de azért attól még egymásnak stabil hátországot biztosítanak. Szandrának meg jó talonban egyelőre, hiszen most krisztián láncolta magához erre a hétre, meg talán a jövő hétre is

Vackorkörte 2011.04.06. 19:16:01

@Répatorta: mármint niki :D természetesen

Mrs.E 2011.04.06. 19:16:25

@Benyeszke: Mert akkor tudnak igazán taktikázni. Lehet, hogy van egy rakat tervük amit még nem tudunk. Ha a Krisztián választ elsőnek és beáll Aliz mögé, akkor szandrának muszáj Levi mögé állnia, más nem viseli el. Akkor a Kriszta tuti nem áll Levi mögé.

Vagy simán túlkombinálom :)

handax 2011.04.06. 19:17:58

@Mrs.E: most részben egy héttel előbbre jársz. A fiúk választanak most, nem Szandra és nem Kriszta.

kátyú 2011.04.06. 19:19:53

"Hogy lesz" blogot szeretnék.

Mrs.E 2011.04.06. 19:21:13

@g-ko: De Kriszta állandóan rinyál Gábornak, hogy nem bízik a Leviben, és ha a Jenny megpendíti a Gábornak, hogy szívesen menne Kristófhoz akkor máris létrejöhetnek a felvázolt párosok. De leginkább Krisztián választásán múlik az egész teória. Ha Szandrát választja, akkor borul a tervem nagy része. Illetve akkor lehet egy Levi - Aliz páros.

Mrs.E 2011.04.06. 19:22:03

@handax: Ááááááááááá tényleg. Tehát lányok ülnek és fiúk mennek oda.

Mrs.E 2011.04.06. 19:23:33

@Mrs.E: Itt már azért jól írtam :)

UTakeMe 2011.04.06. 19:35:06

Na, megint röhögőgörcsöt kaptam. Köszi sixx! Köszi Viasat! Pedig azt hittem, hogy sixx megilletődik a T-69-es "lájk"-ján és ezentúl kíméletesebben osztja majd, de ezen a mondaton beszartam: "hátraveti a fejét, ameddig a csapágy engedi, ez valahol sokkal félelmetesebb, mint a vérben forgó szemű VV Laci hitésbecsület-mantrája". XD Remélem ez a "műsor" örökké tart!

UTakeMe 2011.04.06. 19:39:02

Ja, és könyörgöm, valaki csinálja meg azt a Hitler-videót! :)

Summerwine 2011.04.06. 19:44:11

Sziasztok!

Azt láttátok, hogy amikor felkelt Ádám reggel, betegen, akkor Niki ágyában volt? Ott volt a fényképe. Nincs bünti ilyenkor?

És annyira vártam, hogy a múlt heti megölöm, kivégzem, kicsinálom felkiáltásokat hogy fogják kivitelezni, erre SEMMI!! Teljesen békén van hagyva Sátánka, boccs a csúnya passzív módért.

Mrs.E 2011.04.06. 19:51:42

@Summerwine: Szia, nem lehet, hogy csak a képét rakta, oda? Különben kapott volna büntit rendesen.

A héten nem tudják kicsinálni mert fiúk mentek be. Majd jövőhéten mikor várhatóan lányok jönnek.

beacska 2011.04.06. 20:13:49

@Summerwine: Szandra mondta is az újaknak, hogy feltűnően nem szól senki hozzá, és hogy ő leszarja, de nem tette volna szóvá, ha valóban nem lenne szar neki. Szerintem tudat alatt bünteti ő saját magát is.

GL-581 g 2011.04.06. 20:47:59

@kátyú: ""Hogy lesz" blogot szeretnék."
Azzal dugig van az internet. :D

Megnéztem a tegnapit, és kicsit elkezdtem sajnálni Szöszit. Ez a vergődés és lapátolás először felháborító volt, aztán vicces lett, majd röhejes, mostanra viszont már szomorú. :(

Annyira hülyét csinált magából, annyira lenullázta magát mindenkinél, és annyira kilátástalan a helyzete... hogy simán el tudom képzelni, hogy valami csoda folytán bennmarad. :DD

Gondoljatok bele, ha Pöszke bennmaradna, még legalább egy hétig okíthatná itthon maradt férfi honfitársait a szerelem fortélyára! Ez a gyerek a romantika professzora. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.06. 21:12:31

Remélem a szerkesztők kitalálnak egy "Szöszi adj Alíznak szerenádot" feladatot. Jó lenne még nevetni rajta. Mint amikor Levi "szavalt".
Valami helyi bandát az ablaka alá, mert gondolom egy cigányzenekart nem érné meg kiutaztatni odáig.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.06. 21:16:12

@Gliese 581 g: Igen, a romatika professzora, jah ő is azt mondta magáról, amikor a virág kompozíció után lement a fiúkhoz, hogy tinemértetekúgyanőkhözminténbezzeg. :) Szánalmas, hogy még el is hiszi magáról.

will 2011.04.06. 21:55:19

Dexter zene, az kell ide!

Éden Robi 2011.04.06. 21:57:40

Hoppá, Dzsenkó beállna kalózinasnak...

will 2011.04.06. 22:01:54

Kalóz stratégiai linzerzabálásba fojtja indulatait.

GL-581 g 2011.04.06. 22:04:35

Huhh! Ezt a Gábor gyereket nem jó ötlet ellenséggé tenni... Alizt megzsarolni sem... elég hülye taktikát játszanak Korleónéék.

Mrs.E 2011.04.06. 22:05:01

@Gliese 581 g: Öntudatára ébredt! Helyes.

lentilky 2011.04.06. 22:05:08

@will: :DDDDDD

páratlan aláfestés hozzá loopolt kúlió...

Mr. Moody (törölt) 2011.04.06. 22:08:01

Kristóf egyedül tört kapura aztán elesett a saját lábában

Éden Robi 2011.04.06. 22:08:08

De szép is lenne egy újabb Gábor védettség (csak viccelek)...

GL-581 g 2011.04.06. 22:08:34

@Mrs.E: Az előzetes alapján Aliz is. Egyre érdekesebb ez a hét...

Mrs.E 2011.04.06. 22:10:32

@Gliese 581 g: Igen, alakul a dolog egyre jobban. Lesznek itt még nagy csaták.

Éden Robi 2011.04.06. 22:12:58

@Mr. Moody: és reklamál, h Gábor felrúgta... :)

Éden Robi 2011.04.06. 22:14:46

@Éden Robi: mire Don Bíró Spori odahívja mindkettőt és kioszt egy-egy sárgát...

lentilky 2011.04.06. 22:15:09

Gábor vérszemet kapott az orrhegétől?

will 2011.04.06. 22:22:23

hát, Kisteleken is inkább nézném az ólajtót egy hétig, semmint hogy beleolvasak helyi lapokba...

will 2011.04.06. 22:26:29

walkmannel a fejeden kefélni, az dejó lehet.

beacska 2011.04.06. 22:30:53

jól gondolom, hogy az ismertetőben a párbeszédek a Ceremónia után történtek (este) és bent maradt: Ádám, Kristóf, Gábor tutira, és Gábor duzzogott a kieső miatt? Akkor ezek szerint lehet, hogy Levi ment????

Vackorkörte 2011.04.06. 22:33:22

az megvolt, amikor Gábor mondta Kristófnak, hogy - nem vagy te olyan hülye, mint amilyennek..őő.... mármint nem vagy te hülye :D :D :D

Mr. Moody (törölt) 2011.04.06. 22:34:38

@beacska: Nekem is ez jött le. Ceremónia után a veszekedés és maradtak Kristófék

GL-581 g 2011.04.06. 22:35:16

Éééés a mai rész legszánalmasabb figurája nem más, mint.... Pöszi!
Egész jól tartotta magát, egészen a záróképig, de ez...

Befeküdni Levi és Aliz közé?! És simikézi a pocikáját? Kár, hogy a beszélgetést nem vágták be, úgy látszott, Levi és Aliz is kottázott rendesen. Kész ez a gyerek. Aliz remélem megmondja neki reggel, hogy be se álljon mögé, mert inkább a madárpókot választja, mint őt. Szöszit meg ejtse ki, aki akarja.

@Mr. Moody: Keményen kiborult. Vajon ki
küld haza holnap kit?

beacska 2011.04.06. 22:35:47

és azt vettétek, ki kivel tölti az éjszakát? eltaláltuk v. eltaláltuk az új párokat? ;D

Móka na 2011.04.06. 22:38:19

@beacska: csak en lattam az esti beszelgetesben Levit is? Tuti nem volt ott hatul? Nekem ugy tunt.

lentilky 2011.04.06. 22:38:51

@Gliese 581 g: én azt csodálom, hogy nem simogatta a másik kezével Levit is...

GL-581 g 2011.04.06. 22:39:25

@beacska: @Móka na:
Az esti "beszélgetés":

Srácok: Gábor, Levi, Ádám és Kristóf
Csajok: Niki, Szandra, Kriszta, Jenny

Aki nem látszik: Aliz, Szöszi, Újgyerek.

beacska 2011.04.06. 22:40:29

@Móka na: azt nem bánnám, csak bárki más kiesésén nem bukott volna ki Gábor :(((

mertcsak 2011.04.06. 22:40:50

@Gliese 581 g: szerintem ez volt a mai rész csúcspontja, jót röhögtem ahogy Levi oldalba bökte Szöszit .. :-D

Móka na 2011.04.06. 22:40:51

@Gliese 581 g: Lehet Ujgyerek jott es ment es a tobbiek ezen akadtak ki, hogy nem Szoszit toltak ki?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.06. 22:41:19

Nekem a Pandóra után fura, hogy Kriszta Gábort választotta éjjelre. Ott még úgy tűnt nagy az egyetértés köztük Levivel.

beacska 2011.04.06. 22:42:00

@Gliese 581 g: naaa, te milyen ügyi vagy!!!

a szerkik megint elcseszerintették a meglepetés erejét :((( de nem baj, legalább nem kapok szívdobogást addig :)

beacska 2011.04.06. 22:43:31

@mosoly73: szerintem kihagyták az utasításnak azt a részét, hogy MÁST kell választaniuk!

Mrs.E 2011.04.06. 22:46:03

Mi van, ha még mindig azon agyalnak, hogy a Levi miatt ment a Kata? Az logikus lenne, végre jól kiordítanák magukat ezügyben

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.06. 22:46:31

Ők hagyták ki vagy csak én nem hallottam? :)

GL-581 g 2011.04.06. 22:47:22

@Móka na: A jelenetből nem biztos, hogy Aliz ejtett ki valakit (épp a szobában krémezte Pöszi hátát :DD). Lehet, hogy Gábor a Jenny-ügy miatti sérelmét adta ki magából. Vagy Ádámék hozták fel a témát, hogy Gábor mit ugrál itt engedély nélkül. Veszélyes őt ellenféllé tenni, azt hiszem...

@beacska: Ügyesek ezek a szerkik. :) Szerintem a "Pocok hazaküldi Pöszit" forgatókönyv nem feltétlenül a legvalószínűbb most már...

Savafan 2011.04.06. 22:49:09

Krisztián vajon igazat mondott akkor amikor azt ecsetelte, hogy csak taktika miatt húzta meg Pókmajmot? mert ha így van akkor nem tuti a krisztián-pókmajom páros, még ha násztáncoltak is:)

Mrs.E 2011.04.06. 22:50:09

@Savafan: Hát amilyen semmitmondó arccal hagyta a Pók kézimunkáját, simán eltudom képzelni :)

beacska 2011.04.06. 22:50:19

@Gliese 581 g: de én úgy látom, Ádám nem is akarja "ellenséggé" tenni. Sőőőt! Talán próbálta kimagyarázni vhogy...? majd meglátjuk.

Nagyzee 2011.04.06. 22:51:14

Gábor elég hülye. Kristóf teljesen korrekten jelezte neki, hogy Jenny átpártolt hozzá, helyzet van. Ő meg hátbaszúrásnak értékelte azt, hogy nem szúrták hátba, hanem felajánlottak neki egy működőképes menekülőutat, de legalábbis tájékoztatták a problémáról.

Amúgy Kristóf és Ádám simán bent tud így maradni, egyedül az okoz nekik problémát, hogy Gábort is bent próbálják tartani. Aki viszont nem tűnik túl hálásnak, sőt. Azt megértem, hogy Jennyre pipa, de hogy a srácoknak miért esett neki? Elég korrektek vele szvsz.

beacska 2011.04.06. 22:51:44

@Mrs.E: meg ugye, azt nyilatkozta Szandra, hogy már megbánta. Ennek pedig oka kell, hogy legyen. Mert ha innentől minden egyenes volt nekik, akkor nem kéne.

Savafan 2011.04.06. 22:53:07

@Gliese 581 g: még az is elképzelhető, hogy "a" dög maradásra bírja szöszit, hogy a mindenki által kibírhatatlan faszt maga mellé állítsa, illetve ezzel kiakaszthatja korleone-kat:)

Móka na 2011.04.06. 23:01:34

@Savafan: Nekem is ez tunik valoszinunek es ebben vehetett reszt valahogyan Gabor.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.06. 23:03:09

Ha senki se bízik Alízben, akkor Szöszi marad, mert csak ő "mer" mögé állni.

Skanoja 2011.04.06. 23:04:47

@Nagyzee:

Egyetértek, Gábor eléggé túldramatizálta a dolgokat. Kristóf meg napról napra nő a szememben. Nem elég, hogy vannak tök jó gondolatai, amiket jól megfogalmaz, de ma az is kiderült, hogy van gerince, és önálló döntést is tud hozni. Ugyanis a Korleóne utasítása ellenére is jobbnak látta Gábornek elmondani hogy mi a helyzet.
Korleóne meg egyre balfaszabbul viselkedik.

Skanoja 2011.04.06. 23:08:11

Alízzal kapcsolatban meg... valahogy nem jön ki a hotelben lévők emberismerete. Szerintem tökre látszik hogy Alíz megbízható, csak elege lett abból hogy mindig őt akarták "fgeláldozni", de ennek ellenére is a régi csapathoz húz. Viszont az érdekérvényesítésben nem valami jó...

beacska 2011.04.06. 23:15:13

@Skanoja: háát, attól függ, mire gondolsz megbízhatóság alatt. Szerintem meg az volt őszinte, amikor Szandrának mondta, hogy hazaküldené Ádámot. Még Ádámnak is mondta, hogy ne álljon mögé.

Skanoja 2011.04.06. 23:17:30

@beacska:
Gondolod? Én nem vagyokbiztos benne, mert itt nem csak Korleónéról van szó hanem az egész brigádról. És még ha őt magát haza is küldené, azt lehet nem kockáztatná meg, hogy az egész brigád ellene forduljon, és ott maradjon egy botsáskával, aki bármikor feláldozná, még gátlástalanabbul mint Ádám.

beacska 2011.04.06. 23:18:25

@Skanoja: lehet, hogy ezért fakadt sírva...

GL-581 g 2011.04.06. 23:20:28

@beacska: Gabi egyszerű mint a pajszer, neki a tettek beszélnek. Jenny beszervezése pedig támadás volt a szemében. Ezzel pedig lehet, hogy Levi, Kriszta és Aliz felé lökik, A Megtelő Tökű Zoknibábok Pókmajommentes Érdekvédelmi Szervezete felé. AMTZPÉSZ... blikkfangos név! :D

beacska 2011.04.06. 23:23:22

@Gliese 581 g: nekem ezzel a gyülekezettel nem is lenne bajom, ha úgy viselnék, mint Kriszta, és nem mondogatnák felváltva: nekem aztán ne mondja meg senki, mit csináljak!!!

ez olyan szánalmas. ha egyszer vki csak ül, mint a tök, mit van kiakadva? Bár Kristóf stílusa jobban bejön, mint Ádámé, de az se rossz ;)

GL-581 g 2011.04.06. 23:27:08

@Skanoja: Igen, szegény Pockot szerintem is félreismerték. Nem csoda, hogy kiborult...

Bár igaza van és mélyen együttérzek vele, azért taktikai szempontból sem volt haszontalan a sírás, pláne a kipakolás Bigfootnak...

Skanoja 2011.04.06. 23:35:56

@beacska:
Azért ő mégsem az a szarkavaró típus. Meg volt bántva Ádám miatt, és nyilván jól esett neki hogy valaki mellé állt, és azt képviselte, hogy azért ne egy emberen múljon már minden(Szandra). Az ilyen áldozat típusok úgyis afelé fognak hajlani akik erősek, és az érdekeiket képviselik. Ádámékhoz húzna ha azok nem vennék őt semmibe, de a maradék büszkeségét piszkálja a dolog. Biztos azért mondta Ádámnak hogy ne álljon mögé, mert már elege van belőle is, hogy csak akkor foglalkozik vele ha gáz van,de igazából nem tekinti a csapat teljes értékű tagjának.
Igaza volt Krisztának, amikor azt mondta, hogy Bármi történik, valahogy mindig Alíz szívja meg.

beacska 2011.04.06. 23:44:34

@Skanoja: hát, azért olyan nagyon nem szívja meg. Eddig mindig kikerült belőle, és többnyire megmondták neki, mit tegyen. És miért? mert csak várt.
a várással nincs is baj. De nem kéne mindig a többiekre várnia. Miért gondolja, hogy csak akkor "kell" ha baj van? talán Krisztát agyon kényeztetik? nem. Niki és Jenny keresik egymás társaságát, ahogy Krisztáét is. A fiúk, meg alapban csak egymásét. Ha szóbaállnak egy lánnyal, az már "gyanús". Inkább Alíznak kéne egy kicsit csipkedni magát...de úgy el volt a Szüszijével, hogy elfelejtette, hogy vannak körülötte.

bocs, ha szenya voltam, de én így látom

rafijo 2011.04.06. 23:51:26

@Gliese 581 g: Egyetértek. Gábor nem egy lángész. Az a baja, hogy bekavartak a "párjánál", akivel egy szót se beszél. Vicc ez a gyerek.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.06. 23:51:34

@beacska: Van benne valami. Bár én kedvelem Alízt, de amikor Szöszi-szerelem volt, az irritált, hogy csak feküdt a szobában, Szöszire várva és sajnálta magát, mert unatkozik és hanyagolja, pedig voltak még páran a házban, akikkel lehetett volna társalogni, bulizni, stb. Ő egy biztos párt akar, aki egész nap csakis vele van, pedig ez egy társasjáték sok bábuval.

beacska 2011.04.06. 23:54:21

vannak itt 3-4-en, akik ki akarnak maradnia "klikkesedésből", de ha nem értik meg, hogy a sok-kevés-elve alapján, ETTŐL lesznek ők beáldozhatók, akkor tényleg hamarosan ők mennek.

beacska 2011.04.06. 23:54:54

nna, sziasztok, jóccakát! holnap folytköv!!!

rafijo 2011.04.06. 23:55:56

@Skanoja: Alíz is egy befőtt, mint Levi. Nem csinál semmit, csak vár. Aztán csodálkozik, hogy sakkoznak vele.
Csak az a különbség, hogy Alízt az elején nem szerették a többiek és majdnem kiesett. Viszont ki mentette meg? Na ki? Hát Ádám és Kristóf. Igaz utána, amikor kiesett első Dani, akkor szarban hagyták Niki miatt. Szerintem ez fáj neki és én ezért nem bíznék benne.

horee6 2011.04.06. 23:57:49

azt nem értem, hogy veszíthetik el a realitás érzetüket ennyire ezek a tagok. Ádámék fel vannak háborodva, hogy a Pókmajom betámadta őket, pedig aki sokáig akart jutni a játékban, annak ezt előbb utóbb meg kellett tennie. Tök logikus lépés volt, különben az idők végéig mehetett volna a játék, a Klán simán kivágott volna mindig mindenkit. Aki (Levi) meg nem sír velük Kata kiesése miatt, az egy utolsó szemét. Ugyanez volt MadárDanival is (Norbi).
Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát. Szinte mindenki. Ha mi szervezkedünk, az oké, az taktika, ha ti, akkor rögtön aljas szemét szarkavarók vagytok, rosszat akartok, a bőr hűljön a fogatokra. Ostoba bunkók.
Nálam Pókmajom jól kezdett, de ez az ostoba "én majd jól odabaszok"-attitűd (bár ezt megtette) rohadtul idegesítő. Szívlapát-pozitív.
Ha lenne egy kis tesztoszteron Leviben, meg Gáborban simán szervezhetnének egy kis földalatti mozgalmat Krisztával, meg Alizzal. De ebben a négyben semmi önvédelmi ösztön nincsen. A Kristóf-Dzseni, Ádám-Niki négyes szépen lassan őket is feláldozza, ha nem lesznek egységesek. Mert az látszik, hogy egyesével már mindegyiküket megtámadták.

rafijo 2011.04.07. 00:02:59

A mai rész nagyon tetszett. Szöszi és Dög keveset szerepelt és volt sok agyalás.
Gáborból nem nézem ki, hogy tudatos volt, de most lejött neki, hogy Jeni Kristófot választaná. A végén, amikor szabadon lehetett párt cserélni, akkor Gábor irányított a párválasztást. És így most kiderült mindenkinek, hogy holnap ki hová fog állni. Szerintem azért nincs az új fiúnak védettsége, nehogy kiessen Ádám. A szerkesztők se hülyék, rájöttek, hogy ő csinálja a műsort.

rafijo 2011.04.07. 00:08:35

@horee6: Igazad van, de gondolj bele, hogy elvagy a medence mellett és beleköpsz néha mások poharába. Aztán jön valaki és beleköp a te koktélodba. Te is ideges lennél :)))
Illetve abban igaza volt Corleonenak, hogy azért mert leszarod, ha valaki kiesik, ezt nem mondod a barátai szemébe. (Norbi és Levi) Mert bántó. Ehhez persze kell intelligencia is. Vagy ha már kimondtad véletlenül, mert kicsúszik a szádon, akkor meg kell próbálni elsimítani. Levi meg leszarja. Kíváncsi leszek, hogy a Gábor-Levi-Kriszta hármas hogy fog alakulni.

Veder1 2011.04.07. 00:09:18

Bennem az merült fel rögtön a mai párcserés feladat közben, hogy holnap mindenkinek a ma esti párja mögé kell állni, és ahol két fiú van ott választhat a csaj. Kicsit meg is ijedtem, hogy Niki Ádámot meg Kristófot választja.

Edecker Bürger 2011.04.07. 00:28:28

@Vödör: Az lenne a csavar, hogy oda NEM állhat, akivel ma volt.

horee6 2011.04.07. 00:39:29

@rafijo: nyilván én is ideges lennék, de de ez egy ilyen móka, hogy beleköpünk egymás levesébe. Sokáig domináltak, és elhitték - ez főleg annak az ostobenkó Niki megnyilatkozásaiból jön le - hogy ők mindent a közösség érdekében csináltak. A nagy lófaszt. Amikor kellett, kipöckölték, akit akartak. illetve akit Ádám célpontként kijelölt. Ádám irányítja őket, nyilván őket is kinyírja, ha egyszer úgy hozza az érdeke. A Don egész jól játszik, bár nekem emberileg ellenszenves, inkább az utánfutói irritálnak, akiknek alig van önálló döntése. Lehet, hogy Levi dumája - leszarja Kata kiesését - nem korrekt, de az viszont egyenesen bicskanyitogató, hogy még ma is rajta kérték számon a kiesését. Akart egy jót dugni, kidumálták a gatyájából, pókmajom meg kivégezte Katát. Ez olyan, mintha kölcsönkérnéd a kocsimat, és elütnél vele valakit. én is kiakadnék, ha utána bárki engem hibáztatna.

ezt a mai mindenki azzal alszik, akivel akar akciót én sem értem, ez nem vetíti előre a holnapi kiszavazást?

Veder1 2011.04.07. 00:45:03

vagy ezzel az akcióval akarnak súgni Pókmajomnak a szerkesztők, hogy kezdjen már el matekozni, és felejtse végre el, hogy automatikusan az megy akire ő rá mutat. Egyszer volt Budán...

GL-581 g 2011.04.07. 00:55:18

@beacska: Ez is egy lehetőség: a mai kifakadás után talált egymásra igazán Aliz és Kriszta (elvileg irl is jó barátnők lettek, ez akár innentől is datálódhat). Kriszta agya beindul, elmarja I. Bölcs Levit, hogy győzzék meg a szintén kvantumfizikus Gábort. Megalakul egy Gabi/Aliz + Levi/Kriszta négyes, az AMTZPÉSZ. Ez már fel tudná venni a versenyt a Donékkal, mert 1) a srácokat nem érdekli a politika, csak a koktélok, a fekvenyomás és a darabos hányás. 2) a csajok rohadtul vágynak egy fix párra 3) a két srác annyira egyszerű, hogy nem bonyolítja túl az életét konspirációkkal. Mindkettő bizonyította már, hogy "megbeszéltük hogy úgy lesz, hát úgy lesz mer' megbeszéltük, és kész" logikát követnek.

Mondjuk, az azért vicces lenne, ha a hotel két legértelmesebb nője összeállna a két legeccccerűbb pasival. :D

@horee6: "Ha lenne egy kis tesztoszteron Leviben, meg Gáborban simán szervezhetnének egy kis földalatti mozgalmat Krisztával, meg Alizzal. De ebben a négyben semmi önvédelmi ösztön nincsen."

Igen, én is hasonlóra jutottam, csak az utolsó mondatoddal és az alaphelyzettel vitatkoznék. :) Miből gondolod, hogy a két srácnak kell indítania a dolgot? :D Szerintem a fent részletezett okok miatt inkább Kriszta fejéből pattanhatna ki ilyen, Levit ő meg tudja győzni (Levi leszar mindent), ők ketten meggyőzik simán Gábort ("mondta a haverom akivel iszoK és fekvenyomok, meg a nője is, úgyhogy jó lesz az"), Aliz meg lazán bevállaja a srácot, s jól is jár vele szerintem.

Tehát a jóslatom:
Niki+Ádám, Jenny+Kristóf, Aliz+Gábor, Kriszta+Levi, Szandra+Újsrác/Szöszi, s Szöszi megy.

Aliznak lehet, hogy érdemes lenne reggel közölni Szöszivel, hogy ne álljon mögé, mert bárki ellen kiejti, és már van, aki mögé áll. Ezzel kicsit elejét venné a "fú-de-sunyi" támadásoknak. Szöszi rohan Pókmajomhoz, aki inkább benntartja az ágymelegítőjét, mert, mint ma nyilatkozta, lát a gyerekben kraftot.

Maradna két kvartett, meg egy Pókmajom+Szving Tóni páros, az érinthetetlenek. Érdekes egy hét lenne...

horee6 2011.04.07. 01:14:35

@Gliese 581 g: A két kvartett, plusz Pókmajom és egy macskajancsi dolog érdekes lenne. Főleg azért, mert ha a Pókmajom fixen bent akarna maradni, akkor erősen dugnia kéne egy lány esetleges bejövetelekor. Egy négyesbe sem vennék be, marad a szexuális szolgáltatás. :)

Szerintem azért reálisabb, hogy a srácok kezdeményezzenek, mert:
1. Már régen haverok, logikus a szövetség
2. Mindkettőt "megtámadták" Ádámék. Levit a gatya-gate miatt, Gábort meg Dzseni lenyúlásával.
3. A héten faszi esik ki, nekik kell alkotniuk valamit.

Abban igazad van, hogy a srácok eléggé alul bútorozottak egy ilyen manőverhez, a lányok tényleg intelligensebbek.

GL-581 g 2011.04.07. 09:03:08

@horee6: Valóban logikusabb lenne, hogy a srácok kezdeményezzenek. Csak attól tartok, bele kell vennünk a képletbe a futballista-faktort is.
Nem az a kimondott think tank egyikük se... :D

GL-581 g 2011.04.07. 14:11:09

@neccharisnyás útonálló: Remélem, már a jövő héten végigizgulhatjuk az alakulóülést. :D

nandras01 2013.03.06. 14:15:50

lelkesen olvasom az összes hogyvoltot, mármint a zédenhotel hogyvótot, és igen jól szórakozom.
mondjuk, a szabályokat még most sem értem, de azt hiszem ez nem is fontos.
a lényeg, hogy ennyi retardáltat még egy hurrikán sem lett volna képes összehordani egy helyre.
(megnézni nem vagyok hajlandó, de sixx tolmácsolása igenmód szórakoztat :)

Pácsó Ármándó 2013.03.06. 18:55:42

@nandras01: A kiválasztás nem tiszta? Ha lányból van több, akkor a fiúk választanak (aki mögött egynél többen állnak az eldöntheti közülük, hogy ki az az egy aki maradhat, a mögötte álló többi hazahúz), ha fiú többség van akkor meg a lányok választanak.

nandras01 2013.03.06. 19:48:24

@Pácsó Ármándó: köszi az infót.
most már csak azt kellene megjegyezni, hogy ki kicsoda- de ez sem lényeges.
tökéletesen élvezhető a híradás e nélkül is :)
süti beállítások módosítása