Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x17

2013. március 04. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Mozgalmas kis héten vagyunk túl, két csaj jött, az egyik nem csinált semmit, csak villantott pár csöcsöt, a másik, Szandra, a Dög (született: Pókmajom) viszont jól megkavarta a málnaszőrt, és kiejtette Zsömikét, Korleóne Ádám harcostársát és egyik vazallusát, aki tudtán kívül (?) csak azért volt benne a játékban, hogy a Don a műsorfolyam végére 25 millával legyen gazdagabb. Na, ez nem tetszett a Dögnek.

Az adást a Velvet interjúja szerint nagy rajongónk, Pinokkinka kezdi, aki nem azért ilyen merev, mert fémízületekkel nem lehet nagyon forgolódni, hanem mert mondták neki. Pont úgy áll be a felkonfra megint, mint aki a bivalybasznádi százforintos bolt kirakatában akarná felhívni a járókelők figyelmét a vietnami papucsokra, biztos ez is szerkesztői elképzelés. Ez a hét is kemény lesz, már látom.

Levi balra kunkorodó (borotvált) farkával nyitunk, köszi, kibírtam volna a reggelt nélküle. Dög egy pár csöccsel kompenzál, de ez kevés szerintem. Ezek a reggeli képek nem túl izgalmasak, talán ha Levi belehányna a kedvünkért Niki zsinórtangájába, vagy mittudomén, na akkor lenne értelme a dolognak. Korleóne is belátja, hogy ez így nem mehet tovább, és jó kiképző őrmesterként ébreszti a népet, FÜRDŐGATYÁBAN SORAKOZÓ A MÖDANSZIÉ MELLETT ÖT PERC MÚLVA, első blikkre kell a lakóknak vagy hat óra, mire embert faragnak magukból, a tornagyakorlatokra esélyt nem nagyon látok. Kristóf szerint Korleóne egy szadista köcsög.

Miközben lent megy a torna, Alíz lustán villant egyet, ezzel is csak többen lettünk. A tornagyakorlatok változatosak, nagyjából mindenki azt csinál, amit akar, Jennifer például semmit, mire mennek is a beszólások, hogy szilikontó olyan kerek a segge, pedig nem, a genetikától. Ezzel elvannak egy ideig, a háttérben Kristóf és Gábor felváltva húzódzkodik csendben, a Dög bicepszre gyúr két, hatdekás kiflivel. Korleóne persze nem mozog, csak ugat, ami a kamerába nyilatkozó Jennifernek egyre kevésbé tetszik.

Na végre, reggeli, Dög és Szöszi a hintaágyban konspirál, a többiek meg az asztal mellett kutyázzák őket, pedig nem is hallják miről dumálnak: Dög azt tervezi, hogy Korleóne minden barátját kiejti, hadd nézze végig a dolgot, és csak a legvégén zavarja haza a Dont. Ez egy olyan ostoba terv, mint ez a csaj maga, így nem csodálkozom rajta, csak hangosan röhögök, egy hetet nem adok neki. Szöszi beáll a Dög zászlaja alá és önkéntes vamzernek jelentkezik, fura taktika, na. Korleóne ismét Alízt, a közös használatba vett nőt akarja pajzsként tolni előre, de Szöszinek már azt mondja, hogy Dög mögé állna és öngyilkosságot követ el, valamit megsejtett a fekete özvegy terveiből ezek szerint.

Dög Levire cuppan rá verbálisan, és próbálja kicsit gyúrni, hátha átáll az ő oldalára, de Levit semmi nem érdekli, csak a pina, a pia meg a Szentírás, amiről egyre inkább azt sejtem, hogy a borító alatt egy kifestőkönyvet rejt. A mödanszié mellett Niki Jennifer hátát/seggét masszírozza, a férfiak csöpögnek. Annyira jó picsája azért nincs a csajnak, de mindegy. Odafent Alíz és Dög szövi tovább a hálót, Alíz fellázad, és nem hajlandó közös lábtörlő lenni, ehhez Dög határozottsága kell neki, meg egy másik csapat, ahol megint csereszabatos darab lehet a játékban, de ezt nem veszi észre. Alíz, vannak az életben áldozat-típusok, na te is az vagy.

Szöszi próbálja menteni a menthetőt Alíznál, ez erőltetett gügyögésben és virtuális seggnyalásban (jézus, eszébe ne jusson lerántani a gatyát róla) miközben Kristóf, Niki, Korleóne és Kriszta (akit nem mellesleg ma még nem is láttunk) Szöszi ellen szervezkedik, távoznia kell, mert nem egyenes ember. Mondják ezt ők, akik a játék első perce óta mindenkit átbasztak, aki nem hódolt be nekik, de mindegy, aki barátkozni meg madarakat nézegetni jött ide, az megszívta mind. A reggelihez Juan (mert nem José, mint kiderült) és Isaura újabb két terítéket tesz fel, jönnek az újak, ezúttal faszik.

Igen, ketten vannak, egy alacsonyabb meg egy magasabb, az alacsonyabb, bikanyakú és bizonyos szögből Tom Sizemore hormonzavaros féltestvérére emlékeztető Dani közgazdász és birkózó, természetesen dugni jön a hotelbe, ehhez innen is sok sikert, itt a Miszter Nyíregyháza verseny második helyezettje sem tudott sikereket elérni, pedig az apjától gyárkémény vastagságú faszt örökölt. A magasabbikat Krisztiánnak hívják, a hasán neki is le lehet reszelni egy kiló trappistát, és táncoktató vagy miafasz, sebaj, legalább nem futballista, Van egy cápafog a nyakában, és kopaszodik is, de csak ennyiben hasonlít Réz Andrásra hálistennek. Minden nőt meg akar dugni ez is.

Nikiben vigyázzban áll a szar, mint kiderül, az ilyet szerintem sem árt közölni a többiekkel, ha más nem reggelinél. Korleóne a két csávó érkezésekor nagy szemeket mereszt, és minden akaraterejére szüksége van, hogy ne kezdjen el sírni, hiszen annyi a kis tervnek, ráadásul Dög felé azt kell mutatnia, hogy így még jobb, mert tuti kiesik - ez az elterelő hadművelet továbbra is érvényben van, de a Szöszit basszuk ki a villából-hadművelet forgatókönyvét át kell írni. A két újonc lekezel mindenkivel, leül zabálni és figyel, Alíznak mindketten bejönnek, de ez nem jelent túl sokat, mert neki még Juan is bejön. Danira Dög, Krisztiánra Szöszi vetődik rá, mint gyöngytyúk a meleg takonyra. Dög azonnal elmond mindent nekik, ő itt a király, és ha az újak beállnak mögé, akkor jól járnak.

Odalent Korleóne hogyvoltozik a fenti eseményekről, és máris új tervet készít, nehéz lehet neki mellesleg, mert Lassúbeszédű Kristóf nem használható érdemben, Levi és Gábor meg szarik mindenbe bele - a szőke futballkapust például Dög próbálja győzködni, hogy álljon be a fekete seregbe. Legalább nem járt el a szája Korleóne tervéről, de mint kiderült, csak azért nem, mert Dög rájött, hogy Korleóne nem is akar hazamenni. Na, előkerült Kriszta is, az ágyában fetreng reggel óta, nem akar a közös kavarásban részt venni. Korleóne és Kristóf a terasz hányásmentes két négyzetméterén üldögél és próbálja kitalálni, mi legyen. Kristóf szerint a párválasztásig nem kell foglalkozni semmivel. Dög odalent Krisztiánnal és Danival dumál, meg is győzi őket az igazáról, ez így veszélyes lesz.

Odafent Jennifer megpendít egy lehetséges forgatókönyvet, Korleóne álljon be Niki, Kristóf meg az ő háta mögé, és kész. Nem rossz, mellesleg. Szöszit már Alíz is utálja, én meg kezdem unni a szarkavarás krónikálását, történhetne már valami. Esteledik, végre, remélem adnak nekik italt, és lehet röhögni a kötött sapkában magát mórikáló Levin. Szöszi féltékenységi rohamot rendez Dögnek, miért vagy Levivel állandóan, mert csak, haggyálmár. Isaura levelet hoz, Dani birkózó fogásokat tanít a népnek, majd egymásnak lehet esni. Dög természetesen bepucsítva megy le a talajra, és közben Nikivel kutyázzák egymást, nagyszerű kis beszélgetés mellesleg, de Dög mintha egy fokkal primitívebb lenne, mint az indiánok között Szétálló Csöcs néven ismert, baltaarcú Niki.

A küzdelem megindul, mindenki mindenkit lökdös, a legjobb Korleóne, aki mindenkit lenyom, tudta a franc, hogy ennyi erő lakozik egy nyomorult irodistában. Kap egy pezsgőt, pedig védettségre számított, szegény. Dög egy laza kézmozdulattal lecsekkolja Levi merevedését, majd mindketten csodálkoznak, amikor Gábor az inkontinencia szót használja, mert egyikük sincs tisztában a jelentésével. Szöszi továbbra is Alíznak nyalja a seggét, egyre gusztustalanabb látvány. Az meg röhejes, amikor Korleóne terveit akarja kipuhatolni később, semmit nem mondanak neki, csak terelnek, nem igaz, hogy nem veszi észre. Dög lent Danival közli, hogy álljon mellé, mert bent akarja tartani, Krisztiánt gondolom, Alíznak akarja beszervezni.

Juan megint jön, virágot hoz és egy levelet, Krisztiánnak kell salsát tanítani a népnek, ez biztos katartikus lesz Alíz botlábaival. Az öltözködés alatt két, rég nem látott ismerőst köszönthetünk Niki csöcsei személyében. Az oktatáshoz párok kellenek, Ádámnak Krisztián jutott, ezen mindenki röhög, pedig nem volt két hete, hogy Danival homoerotikus násztáncot lejtettek a mödanszié mellett. Krisztián vért izzad az alaplépésekkel, aztán egy ponton feladja, pedig Dög már tiszta szerelmes kezd lenni bele, legalábbis azt mondja. Jennifer szegény merevebb, mint Pista farka volt egy héten át, Alíz kecsesnek szánt lépteitől megremeg a föld.

A táncnak a vet véget, amikor megszólal a U2 egyik slágere, amire nem lehet salsát járni. Gábor két perc alatt keményre issza magát, és mivel nincs Nikol, akinek a vaginájába a múltkor húros hangszert akart dugni, Levit ugráltatja, gyereidebazmeg, ülj le mellém. Nemmegyekfaszom. A mindig optimista Kristóf máris sírni kezd, ezt bebuktuk, Alízzal kokettál, ajajajajajaj. Nem értem én ezt, Levi csak szimplán dugni akar, ha mást nem, akkor Alízt (ezt biztos nem tiltja a Biblia), nem konspirál. Dög Daninak fejtegeti, hogy ő most hatalmas pusztítást fog végezni. Uzival? - kérdez vissza a közgazdász, király. Hatalmasabb lesz, mint a tűzvihar, vagy a vízözön, mondja tovább Dög a mantrát, és láthatóan kibaszott büszke magára. Dani lemeze megakadt, a kamikáze az nem lenne jó, mondja, és ráncolja a homlokát, ez nála a szellemi erőfeszítés jele. Korleóne és Dög fejtől lábig alszik, muhaha. Szöszi meg Alízt csókolgatná. Ha az hagyná.

Címkék: éden hotel
200 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ŰberManci 2011.04.05. 13:11:39

Hello-hello

Tegnap teljesen lemaradtam, köszi Sixx a cikket.
A két új pasikezdeményről mondjatok valamit bővebben, sikerült már Szalamandrának telebeszélni a fejüket, vagy kicsit önállóak?

lentilky 2011.04.05. 13:14:45

esetleg legközelebb Pöszi kapjon veszettséget, azaz bárki mellé áll be, mindenképpen kiesik

Viktor9 2011.04.05. 13:14:49

remélem Kriszta nem fog úgy hazamenni, hogy nem villantja meg a dudáit.

GL-581 g 2011.04.05. 13:16:22

@sandokan: "Mondjuk, azt hogy a sok gépeléstől a végére elfáradtál egy kicsit. don megnyilvánulásaival kapcsolatban is nehéz lenne eleganciáról, meg nagy fokú kreativitásról beszélni.
(...)
Azt mondjuk továbbra sem értem, ha egy lány szervezkedik az általános vélekedés szerint egy mocskos pénzkereső, ha ezt egy tapló don utánzat, akkor meg "értelmes és magabiztos, irányító ember, van stílusa." wtf? "

Szerintem fölösleges ebbe belekeverni a nemeket, mert nem erre gondoltam.
A Don egyszerűen, gyorsan és hatékonyan intézi (intézte eddig) az ügyeit, ettől szerintem valahol stílusos és elegáns. Ott van pl. Pöszi, aki agyonbonyolítva és visszataszítóan gusztustalanul próbált konspirálni, most meg nézhetjük karakterének haláltusáját, kár érte. :S
A két véglet (NB! relatív, és nem abszolút értékekről beszélek!) között pedig ott van a Fekete Özvegy. Egyenesebb, mint Pöszi, Donnal ellentétben azokat a játékosokat látszik favorizálni, akiket én is jobban kedvelek, viszont a tegnap este a hintában előadott bosszúmonológja egyszerűen szánalmas volt.

Most komolyan, ő idejött bosszút állni a kiesett játékosok kolumb dzsungelben bolyongó, nyughatatlan lelkéért? Végignézeti a gonosz zsarnokkal, hogy sorra kiesnek a barátai? Olyan ez a csaj, mint valami elcseszett rajzfilmfigura.

Nem rajongok a Donért, hidd el, már csak azért sem, mert bármikor kész lenne kivágni a vérbe szegény Pockot - de inkább a jól megszokott hókuszpókozást nézem az erkély sarkában, mint a Gollamot, amint a hajóhintában ücsörögve bosszúról fröcsög.

bulgárgyörgy 2011.04.05. 13:27:47

a helyzet:
"dögnek" tényleg érdekes a fizimiskája, viszont erről nem tehet.
ellenben szerintem jól vágja a többiek gyengeségeit és a támadásai csapásirányát is jól jelöli ki! ez ügyes.
"corleone" is kezdi érezni, hogy eztán nem minden az ő szája íze szerint fog alakulni, viszont ÉN, leírom nektek a párválasztás sorrendjét:
JENNI- KRISTÓF, CORLEONE - NIKI (aki amúgy is bele van esve a brókerbe), "DÖG" - ÚJ FIÚ 1-es, ALÍZ - ÚJ FIÚ 2-es , KRISZTA - LEVI ( aki amúgy jászkarajenő gyöngye, jó gyerek )és kész:
OUT: SZÖSZI ( aki egy gerinctelen csúszómászó ) ÉS GABI ( aki mintha egy kicsit süti / meleg,forró?/ lenne).
ennyi a hét programja.

Eruka 2011.04.05. 13:30:52

@Lotyó Bridzsida: igen! :DDD szerintem ketten is lehettek, mert az egyik sztem a kalózka volt, a másik meg csuklyával álcázta magát! :DD
azt hittem, rosszul látok, nem hittem el...

Halapennyo 2011.04.05. 13:33:06

Nem lehet, hogy most nem csak a két új srác kap feladatot hanem a régiek is? Mert nekem úgy jött le mintha Kristóf esne ki holnap, mert a Pókmajom azt mondta a végén, hogy már csak 2 erős ellenfél maradt. Meg mintha mindkét új srác ott állt volna, de ebbe nem vagyok biztos. És az ágyba meg Corleone feküdt a Nikivel, amikor kérdezte, hogy már megint szervezkedik az a k...

Billy a kölyök 2011.04.05. 13:38:53

@Ditti82:
Még Nikol is két nap után ment haza, ráadásul nagyon gyanús körülmények közt. (Még csak meg sem próbálta végrehajtani az alsógatya-szerzési feladatot, és valaki, ha jól emlékszem Kristóf, még meg is jegyezte hogy mennyire közönyösen vette tudomásul, hogy haza kell mennie.)

GL-581 g 2011.04.05. 13:46:15

@senior Muhaha: Wáá, megtaláltalak az ominózus múlt csütörtöki Zsömikés Velvet cikk hozzászólói között. :D

A képről: nem, nincs szívecske. Ha lenne, akkor kapufa? Tehát legalább a kapu felé ment a labda? :D
Négy szereplő áll rajta egy bulin, már eleve négy olyan, aki fura így együtt, és kettő rohadtul szorítja egymást. Vagy részegek és egymást támasztják, vagy valami kavar volt. De ez csak tipp.
:)

@lentilky: LOL! :D Már kapott: bárki mellé áll, kiesik és hazahúz a vérbe. :D

@Ditti82: Azért itt sajnos újságba tekert hal jár, nem tehetem. :DD De nem nehéz megtalálni, és hónapok óta fenn vigyorog. :) És egyébként sem bizonyíték, csak gyanú... ;)

@Halapennyo: "Mert nekem úgy jött le mintha Kristóf esne ki holnap, mert a Pókmajom azt mondta a végén, hogy már csak 2 erős ellenfél maradt."

Kérdés, hogy Kristóf mennyire erős ellenfél. Ádám mellett az, de vajon milyen lenne Ádám nélkül?

Mrs.E 2011.04.05. 13:48:53

@bulgárgyörgy: Szerintem Gabi - Kriszti
Levi nem megbízható Corleonék szemében, ezért Szöszi - Levi megy. Szerintem :)

Eruka 2011.04.05. 13:49:50

Ma egy fiú tuti hazamegy: szerintem Gábornak kellene távozni... én nem is értem, mit keres itt :o olyan sótlan, hogy arra nincs szó. Mondjuk tény, hogy az ilyenek nem sok vizet zavarnak, így aztán kiejteni sem akarják, de ha Jennyt a kalózhoz rendeli a Don, akkor ő tuti megy a levesbe.

Kristóf kifejezetten meglepett, mikor tök józanul és "okosan" (bocs) azt mondta a Donnak, hoghy a kiválasztás napjáig tök felesleges sakkozni, totál igaza van sztem.

És vessetek meg, de én még mindig drukkolok az Alíz-Szöszi párosnak... olyan jól indult! :) Tény, hogy egy féreg a csóka, de hátha kiderül, hogy a legnagyobb taktikus, és mindenkit átver...minket is... :D

senior Muhaha 2011.04.05. 13:51:04

@Gliese 581 g: jajj, azt láttam, ott van a megoldás a "kezedben" :) D+K ? :)

Eruka 2011.04.05. 13:54:36

jah, és mégegy: a pénteki 18+ végén valami csóka épp Pókmajmon dolgozott lelkesen. Először azt hittem a Don... :o de most látva az új ficeréket, meg ahogy Szalamander is nyilatkozott a fene nagy vonzalmáról, inkább Mr Rongyláb lehet az...
Bár mondjuk így vagy úgy de sztem tuti, hogy PókIca valamelyik új csókát állítja majd maga mögé

lentilky 2011.04.05. 14:00:20

@Gliese 581 g: remélem, amikor kiesik, nem lesz rajta se lila atléta, se felgalléros ébening és amikor a Don búcsúzóul hátba paskolja, akkor az "I'm not crazy" tetoválás alá, villanó cápamosoly kíséretében rápost-itezi a mit sem sejtő legjobb bajátjája, hogy: ", but I'm an idiot..."

Ditti82 2011.04.05. 14:03:57

@Gliese 581 g: Ja, akkor azt láttam. Hát igen. Több mint meglepő párosok. :D

GL-581 g 2011.04.05. 14:04:57

@senior Muhaha: D+K a központi alak a képen, igen. És ketten állnak kétoldalt... :) Egyről beszélünk?

Már az a négyes is fura: szerintem eddig nem volt még olyan képkivágás a műsorban, ahol mind a négyen egyszerre rajta lettek volna. :D A jelek szerint elég jól összehaverkodtak ott az emberek (a 24 órás napokból mi látunk 40 percet, a többi szerintem lazulás volt és parti).

bohumil stejskal 2011.04.05. 14:07:45

@robinsoncrusoe:
Egy korábbi részben még volt egy díjnyertes epic beszólás. Az Izaura behozta a szokásos levelet, a csajok meg a mödanszié partján döglöttek és néztek kérdően, hogy kinek jött. A válasz: Niki.
Erre az akkor még játékban lévő túrószsákcsöcsű szőke picsa észlény nyúlt a dokumentért, de a másik szilikonos bimbóvizsgáló szőke megelőzte, hogy "Nem, nem te vagy a Niki, hanem én!!!"
Mire a túrószsák: "Ja tényleg, én a Nikol vagyok..."

Báááázzzzeg, ekkora pronyóságot. :)

Egyébként azt várom, hogy a Juan vagy az Izaura egyszer véletlenül rossz papírt visz be, és nem a feladat van rajta, hanem a végeredmény... :)

"de Virág elvtárs, ez az ítélet..." :)))

Summerwine 2011.04.05. 14:07:55

@ŰberManci: Helló! Az egyik, Danny a birkózó rögtön behódolt Pókmajomnak. Aszongya, hogy ha már itt egy ilyen erős, céltudatos csaj, akkor majd jól elhajózgat a lábvizén. Pókmajom őt akarja maga mögé. Romantika nincs. Most a geci terminátort játssza a csaj.
A másik tánctanárról annyit tudok elmondani, hogy jó segge van, és az a célja, hogy a "bent lévő ÖSSZES hölgyet meghódítsa". Talán a 2., 3. "hölgy" már furcsán nézne rá, bár még egyikre se nyomult. Salsázott a Donnal. Egyikük sem lesz vezéregyéniség, olyan kis feledhető figurák. Kivéve a 2. segge.

Summerwine 2011.04.05. 14:09:10

@Viktor9: ha ennyire érdekel, lapozd vissza sixx hogyvoltjait, az egyikben ott zuhanyzik Kriszta

Fitz 2011.04.05. 14:15:26

sixx,
Azt lehet, hogy kiírod a csöcs mellé a csaj nevét? Sokkal hamarabb meglett volna Alízé, mivel sajna nemtom melyik ribi kicsoda. :)

Minden a matekon múlik 2011.04.05. 14:22:14

Szöszit ne haza küldjék hanem Líbiába. Ekkora egy nyálas trógert. Nem tudom Alíz hogy képes ezek után elviselni az érintését. Szöszi, Levi kifelé.

Móka na 2011.04.05. 14:26:27

@Gliese 581 g: Én megkaphatnám privátba a képet? Soha nem zavartak a spoilerek, néha jól is jöhet :D

Köszi: mokaeskacaj@gmail.com.

Előre is köszi !!!

sandokan 2011.04.05. 14:32:00

@bulgárgyörgy: + katy perry minden súgás nélkül simán leolvasta don gyerekes meséjét a feladásról, amivel karate szöszi kidet továbbra is etetik.

Katy esetében az lehet inkább a gond, hogy a "csapatában" nem megbízható emberkék vannak, hanem a maradék. lám jenny "a segg" is milyen hamar dobbantott, aztán ott van még levi, látjuk miként beszél a háta mögött, meg a mindig feláldozható. Ennyi korpával nem sokáig lehet jutni, még ott sem.

Persze, ha a kalóz, hitman niki, don hármasból még valakit hazaküldenek a fogatókönyvírók, akkor már más lenne a játék képe.

kreten71 2011.04.05. 14:48:15

"De mondjuk az esőerdőben gyorsan feltelik a ciszterna... ;)
(kibaszásból öntenék pár liter fenolftaleint a mödansziébe, amitől nem elég, hogy belilulna a kölkök körül a víz, ha belehugyoznak, de még a seggük is olyan lenne másnap, mint a mérges macska...gyönyörűen telefosnák a kulipintyót, lehetne újravakolni!) :)"

Háááát vazzeg ez nagyon állat szöveg!

Summerwine 2011.04.05. 14:53:26

Alakul már Jennike helye a Triumvirátusban! Zsömi nélkül Niki sokkal nyitottabb a többi csaj felé. Van egy természetes kedvessége, ami az egyik legkedvelhetőbb személlyé teszi a bentieknek és nekem is a TV előtt. Pl Jennike majd elolvadt, amikor Niki a fenekét dicsérte. Ezzel Niki ki is húzta az első napon Jennibe szúrt tüskét, amikor azt mondta, hogy szerinte ő (Niki) és Kata a legdekoratívabb csajok az 5ből.

A Don a másik kedvencem, de tegnap mekkora paraszt voltál, Te Ádám, ha olvasod! Ott aggódnak 3-an a teraszon, úristen most mit csináljunk, mit csináljunk ?? Jennike, mint a Shrekben a szamár, jelentkezik: Itt vagyok, hahó! (Mármint ez nem jó kép, mert Jenni csupa édibédiség, és az említett jelenetben Shrek nem akarja észrevenni. itt meg csak nem figyelnek rá.)
Szegény Jenni, kb 3x kezdene bele, hogy ő betársulna Kristófhoz, de Ádám mindig belevág a mondandójába. Csöndben is marad aztán. Ők meg tovább aggódnak.
Néha meg kéne hallgatni a kicsilányokat is, fiúk!
Kristófunk meg annyira köti magát a hűségesküjéhez, hogy még gondolni sem mer arra, hogy lecserélje Nikit.

lentilky 2011.04.05. 14:54:33

@sandokan: azt én is figyeltem, hogy Miss Popi milyen gyorsan belavírozta magát a donékhoz, holott többször belemonológozta a kamerába, hogy elege van a Famíliából.

De lehet, hogy Niki seggmasszázsa meghozta az összemelegedést (és persze Gábort elkönyvelte egy homárnak, akire nem tud "hatni").

Skanoja 2011.04.05. 15:07:17

Nekem kicsit elveszi a kedvem a műsor nézésétől ez az erőltetett izgalomhajhászás amit a stáb művel.(Pl. védettség adás kizárólag az újaknak, gátlástalan, bosszúhadjáratot tervező ribanc beküldése). Nem igaz hogy ez a receptje egy jó műsornak. Sosem szerettem ha hülyének akarnak nézni a műsorkészítők, pláne nem ha ennyire feltűnően. Inkább legyen unalmasabb de életszerűbb egy műsor, ami elvileg játék, mint izgalmasra rendezett csalás. Amúgyis, a játéknak az alapja hogy igazságos szabályai vannak. De ennek nem hogy szabályai nincsenek (mintha közben találnák ki), de igazságtalan is a védettség osztogatásban. Persze hiába rinyálok, úgyis nézni fogom a műsort.
Bár megmondom őszintén, ha az Ádámot kiejtik, lehet el fog menni a kedvem tőle, mert az imádkozósáska szánalmas bosszúhadjárata k*rvára nem érdekel.

Moncs 2011.04.05. 15:10:28

@Gliese 581 g: Szia! Én is kíváncsi lennék a képre! :) Betennéd ide a linket?

Móka na 2011.04.05. 15:15:47

@Gliese 581 g: Kiírhatnád nagy betűkkel, hogy SPOILER: és a linket, ez így működhet? Az aki nem szeretne többet tudni nem nézné meg, mi viszont IGEN :)

negatív panda 2011.04.05. 15:34:09

@Eruka: volt valami hír, hogy Gábor ugrott egy fejest a sekély medencébe (!) és betört az orra, ezért nem szerepelt egy ideig sokat :))))))
most biztos lábadozik, néha bepisil, de még nem küldik haza

GL-581 g 2011.04.05. 15:35:58

@lentilky: "és amikor a Don búcsúzóul hátba paskolja, akkor az "I'm not crazy" tetoválás alá, villanó cápamosoly kíséretében rápost-itezi a mit sem sejtő legjobb bajátjája, hogy: ", but I'm an idiot..." "

Ez nagyon jó!!! :DDD

@Móka na: Persze, este átdobom. :D
Pedig keresgélni sokkal izgibb, de ahogy akarod.

(csak itt ne spoilerezzünk, az olyan Pókmajmos dolog lenne... amúgy az jutott eszembe, hogy voltak kiskoromban is olyan gyerekek, akik túl kretének voltak a homokvárépítéshez, ezért inkább mások héttornyú-várárkos erődítményeit cseszték szét a műanyagmotorral.)

@Summerwine: "A Don a másik kedvencem, de tegnap mekkora paraszt voltál, Te Ádám, ha olvasod!"

Biztosan olvassa, én legalábbis azt tenném. :D
Viszont szörnyű, hogy mennyire eltűnt ő is... úgy értem, az ilyen-olyan rendezvényeken eddig egyszer sem jelent meg. Vagy csak nem fotózták?
Vagy lehet, hogy előbb azokat szerepeltetik, akik hamar kiesnek? (Már megint szegény Pocok... ő ott van mindenhol, a tuningkiállítástól a kiskunbaráznyai papsajtfesztiválig - nem jó jel :( ).
Vagy épp azokat szerepeltetik sokat irl, akiket jobban fel kell futtatni, mert végjátékig húzzák? (Ebben az esetben Go Aliz, Go-Go-GOOO! :D ).

Móka na 2011.04.05. 15:48:44

@Gliese 581 g: Remélem, mindenki meló közben nyomja itt a hozzászóllásokat mint én :D, így előre is köszi, mert nem fogok party fotókat keresgélni. Azért remélem nem A PÓKMAJOM vagy :) :) :), mert tőle nem kell semmilyen kép =)).

*jinx* 2011.04.05. 15:51:46

@Gliese 581 g: Szandi sztem nem rosszindulatú, ahogy a homokot szétromboló kölkök. Nekem ő szimpibb, mint Corleóne. Persze sajnálnám, ha az utóbbi kiesne, nélküle elég uncsi lenne a játék...

Nefthisz 2011.04.05. 15:58:32

Ahogy nézem, Kristóf lett a főkommentár, jókat lehet derülni a mondatain :)
Szerintetek reálisak a kiírt korok?
Niki pl sztem idősebbnek néz ki 23nál, Gábor dettó...

oscar dirlewanger 2011.04.05. 16:00:33

én csak azóta birom végigzézni a műsort, mióta szandra bent van!!egymaga szórakoztatóbb, mint az összes amőba a való villában!!szandra for president!!

Ditti82 2011.04.05. 16:02:19

@Nefthisz: Miért ne lehetnének? A tizenéves lánykák is kinéznek huszonx-nek...

Nefthisz 2011.04.05. 16:04:15

@Ditti82: Mondjuk ez igaz...

Amúgy Szandra sztem is jót tett a műsornak, kicsit kiszámíthatóvá vált a Don éra

*jinx* 2011.04.05. 16:09:45

@Nefthisz: Hát igen elég uncsi lenne, ha minden új becsicskulna a Donnak, ahogy Pista, Gábor, Szöszi meg a csajok többsége.

Nefthisz 2011.04.05. 16:11:48

Pedig Gábor hogy leoltotta az elején Don-t, hogy ő neki senki nem parancsolgasson... Aztán ő is begyávult.
Szöszit én nem tudom hova tenni... nagy kakikupacot sikerült összehozni magának, és idegesítő is.

sandokan 2011.04.05. 16:15:47

@Nefthisz: érdekes változáson ment át a karaktere az biztos, főleg, hogy a védettsége után még tisztán látta, hogy a don már egyből betámadta. ezt igazából nem is értem, hogy ott mi történt, mire ez a nagy barátság. talán az azonos érdeklődési kőr? hehe.

Nefthisz 2011.04.05. 16:19:29

@sandokan: Gábornak max Levi az érdeklődési köre :D
Bár Krisztával el tudnám képzelni, de csak akkor, ha a csaj nem szólal meg :))
Amúgy én Nikire várok, ő benne ott van egy kis r*bancos viselkedés, de még egy fiú se cuppant rá úgy, hogy kihozzák ezt belőle.

sandokan 2011.04.05. 16:26:39

@Nefthisz: az elején persze nekem is hitman niki volt a favorit, ebből nem túl hatalmas választékból, de most már inkább visszataszító. Amikor össze van fogva a haja és még ideges is, simán el tudom képzelni egy horror film egyik szereplőjeként.

Nefthisz 2011.04.05. 16:33:51

@sandokan: Itt a blogon volt is már egy-két jól elkapott kép az ijesztő fejéről :D
Viszont Kata kiküldésével max Jenni az, aki még úgy, ahogy kinéz, csak ő meg kicsit nyafka nekem.

GL-581 g 2011.04.05. 16:43:32

@*jinx*: Nekem sem voolt vele sok bajom, sőt Kata kiejtését még el is ismertem mint belevaló, tökös lépést (akármennyire is hiányzik Zsömike).

A tegnapi bosszúmonológja viszont annyira gáz volt, hogy kiábrándultam belőle kissé.

Ádámmal ők ketten kicsit olyanok, mint Hókuszpók és Bibircsóka a Hupikék törpikékből. :DDD

hulk 2011.04.05. 16:43:43

@Nefthisz: Jenni, az úszó Kovács Ági reinkarnációja, fej, beszéd, gondolkodás. Hátulról, meg némán nagyon rendben van, de ha megszólal, menekülök. Még szerencse, hogy csak ritkán teszi. A castingon is biztos csak bólogatott.

sukram 2011.04.05. 17:02:16

Nincs ebben az országban valaki aki tudná ennek a szarnak a végerdménynét???!!
Már itthon vannak és régen is vették fel?! (vagy nem jól sejtem??)
Ha valaki tudná akkor nem kellene nézni..... :)

sélli_ 2011.04.05. 17:03:36

@hulk: Borzalmas egy affektáló némber. A hideg ráz, ha hallom! Még az a vinnyogás a mondatai végén.. Rémes.

ŰberManci 2011.04.05. 17:13:55

@Summerwine: :D Köszi :) Akkor ezek szerint még mindig a Donon és Szalamandrán van itten a világ szeme.

lentilky 2011.04.05. 17:36:01

Távol álljon tőlem, hogy elkezdjem az Éden Fesön témát taglalni, de azért Márknak kívánságnapja lehetett, amikor a két új fiú megérkezett, mert ez a lila-rózsaszín kombó...
A következő fiú(k) miben jön(nek)? Pink és fekete neccpólóban, illetve aranyfecskében futnak majd a parton, helyenként labdázgatnak kecsesen és a bemutatkozó klipjük alatt az I'm too sexy meg az It's raining man megy majd?

Persze, ezzel sincs semmi baj, de akkor állhassanak majd egymás mögé...

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.05. 18:08:31

@sukram: ahogy valaki már írta, sokan nem a végeredmény miatt nézzük, hanem mert szórakoztat minket a kombinálás... meg sixx összefoglalói :-)

GL-581 g 2011.04.05. 19:04:27

@sukram: A végeredményt akár címlapon is hozhatná az Index, én akkor is nézném. :)

@SAni: Igen, egyetértek. Pontosan ezért nézem én is. :D

Szerintetek ma milyen módszerrel teszik ki Pöszit? :P
Valaki ma el fog menni, és jelenleg még a madárpók is nélkülözhetetlenebb, mint ő (ha belegondolok, mennyire bírtam, amikor bekerült... somorú ügy ez, kérem :( )

Hell-Ász 2011.04.05. 20:40:39

"Krisztián 25 éves, vecsési. Hét évig focizott, tizenhárom éve táncol"
"Danny-Tizenhárom éve éve birkózik, korábban úszott és focizott." Ide szinte csak focisták keülhetnek be a hímek közül.
Hát izé... ezek szerint sokat nem várhatunk tőlük sem.
Meglátásom szerint csak annyi a bibi, hogy a mostani Alfa-Hím és Alfa-Nőstény csak álpár. Pedigha ősszeállnának, tarolhatnának.
A Dög szájáról vettek mintát Hollywoodban a kis szürke emberek szájszervéhez. Rémisztő. Szerintem csak kiskanállal meg szívószállal eszik

Savafan 2011.04.05. 21:44:55

ma is lesznek gyöngyszemek:))

"mi az a négyes randi????"

"meséltem valamit hajnalba":)) bele a hajnalba!!!!

Savafan 2011.04.05. 21:50:07

Pöszi a virágrakosgató:))) az állat!!!

will 2011.04.05. 21:52:04

Mandalát nem csinál neki homokból? "Szerinted nem túlzás a kép?" Áááááá, dehogy....

Mr. Moody (törölt) 2011.04.05. 21:53:34

Pofámról lesülne a bőr ha visszanézném ezt magamról amit Szöszi itt levágott.

Szégyen ez az ember.

Mrs.E 2011.04.05. 21:54:34

Áááááááá brutál Szöszi :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.05. 21:56:02

Istenem! Könnyesre röhögtem magam Szöszmösz "szerelmes" akcióján! :))))))))))))))))))

Éden Robi 2011.04.05. 21:58:50

Szöszi sehr kellemetlen...

Edecker Bürger 2011.04.05. 22:02:43

@Savafan: Nem lehet hogy ő máshogy nevezi? Pl. dupla randi. Vagy esetleg arra gondolt, vannak sorszámozott feladatok?

Szandra őszintén bírta a kis srácokat, szerintem van lelke.

GL-581 g 2011.04.05. 22:03:03

Mit művelt már megint a Pöszmösz? Kik mentek 4es randira? És ki esett ki??!! Ma is telóról vagyok, tv sehol. :(:(:(

foxglove (törölt) 2011.04.05. 22:04:43

Nehogy haza merjék küldeni Szöszit, én fetrengtem a röhögéstől:D

will 2011.04.05. 22:08:38

@foxglove: marad még itt géniusz, pl: Levi.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.05. 22:15:02

Két új fiú elment Alízzal és a Banyával randizni, de este egyiknek mennie kell, a két csaj dönti el kinek, és ezt rajtuk kívül mindenki tudja. A csajok Krisztián felé húznak, a csapat meg próbálja a birkózót a táncos lábak elé tolni a szimpi-versenyben.
Szöszmösz szerelmes virág-szivecskével várta Alízt, aki szintén majd szétröhögte magát belül rajta. Kb ennyi.

Edecker Bürger 2011.04.05. 22:15:09

Lehet, hogy féllábon állással kell eldöntenie a két lánynak, melyik fiú maradhat?

will 2011.04.05. 22:15:41

"fogom az ívet kapni" - Alíz mint keleti parti rapper.

will 2011.04.05. 22:18:55

hogy nézhet ki egy ilyen összepakolt bőrönd? Mint Törpilla gardróbja, amiben 12 ugyanolyan fehér babydoll volt. Ez jelen esetben a fiúknál 12 virágos bermuda.

will 2011.04.05. 22:27:57

Aliz, a Tattaglia család küldötte???

f.nero 2011.04.05. 22:30:24

Nekem se tetszik, hogy nincsenek szabályok. Ennyi erővel színészekkel is eljátszathatnák a kész forgatókönyvet.
Egy valóságshow pont attól érdekes, hogy nem tudni előre, mi fog történni.
Ha a szerkesztők belepiszkálnak ebbe ilyen-olyan védettségekkel, akkor pont a lényeget rontják el.

Szandra viselkedésében az a legirritálóbb, hogy "forradalmat" akar, de csak azért, hogy ő jusson a hatalomhoz. És annyira egyszerű lélek szegény, hogy ezt nem veszi észre, és azt hiszi, hogy a többieknek sem tűnik fel. Én megkérdezném tőle, hogy: és te miben vagy különb Ádámnál?

Savafan 2011.04.05. 22:33:43

a véfén melyik rövid hajú srác mászott valakire?
nekem az új srác tűnt mászónak:)

will 2011.04.05. 22:33:58

@f.nero: azért kell, hogy legyen valami beleszólási lehetősége a szerkesztőknek, mielőtt kihűl a sztori, letelepednek, gyapotot kezdenek termeszteni boldog monogámiában az öregkorig, este nagy osttábla bajnokságokat csapva meleg kakakóval... SZóval kell a kavarás, még ha tök nyilvánvalóan csapnak is bele a szerkesztők a langymeleg akváriumba ("hajnalba'").

*jinx* 2011.04.05. 22:34:42

Az új srác + Szandi volt, szvsz.
Na, Corleone felzárkózott Szöszihez gerincességben. :/

énszóltam 2011.04.05. 22:35:59

@f.nero:
visszont, ha nem kevernének be a szerkesztők akkor a kezdő tízből senki sem ment volna haza, eddig három induló játékost dobtak ki, kettőt védetséggel egyet meg a hirtelen halállal

ebbe maximum az a játék, hogy mit tudnak kombinálni a játékosok, tulajdonképpen tök feleslegesen:))

hoppá láttátok, valami +18-as akciót mutattak:)))

Mrs.E 2011.04.05. 22:40:39

Természetesen már löki is az infót ki kivel az egyik portál....ehhhhh

Summerwine 2011.04.05. 22:41:19

Ello, ello, ello! Én a Je t'aime-et a klotyó dugulásos szobába, a csőgörény és a dugulást okozó szar találkozásához kértem aláfestő zenének! Erre most a Pókmajom és a Táncokító párosodásához csatolták! Vagy várjunk csak! Csőgörény és Szar? Hm...

GL-581 g 2011.04.05. 22:41:20

Ki esett ki? Ki van a recskaszobában? És kik dugtak az elozetesben?

Megannyi kínzó kérdés... :D

gulyaszoli · http://tapirwar.tumblr.com 2011.04.05. 22:44:24

@Mrs.E: linket a portálhoz, ahol kiderül az igazság :D

Savafan 2011.04.05. 22:46:10

@Gliese 581 g: Danny, elméletileg Krisztián, és Krisztián-Dög páros.
tényleg, az újaknak mikor lesz Sixx-es nevük?:))

Savafan 2011.04.05. 22:47:15

@Mrs.E: itt NEEEE!!! Sixx kitílt ha spoilerezel:) jogosan!

Mrs.E 2011.04.05. 22:47:19

@Savafan: holnap reggel biztosan :D
Már alig várom

Mrs.E 2011.04.05. 22:47:55

@Savafan: tudom ,azért nem raktam ide

GL-581 g 2011.04.05. 22:58:16

@Savafan: Hálás köszönet! :)

Ezek szerint Aliz maradt Ikebanás Csigusz mellett? :(

Répatorta 2011.04.05. 23:02:47

Megnyilvánult a Botsáska: Krisztiánt tartotta bent, mert csapatot épít, kell hozzá az erős ember. Danny befolyásolhatóbb, így mennie kellett, nehogy a Don behúzza magához.
Tehát a Dögnek csak a szája nagy, ugyanazt csinálja mint Ádám, csak irritálóbb formában.

Az esete mondata: Szondi vagy Zrinyi? kirohanása Kristóftól.

Az eset lúzere még mindig PöszeSzöszi, nem gondoltam, hogy tudja még fokozni, de sikerült :(:)

Aliz meg ne siránkozzon, ugyan úgy bábu, bármelyik társulatnál is játszik :(

Móka na 2011.04.05. 23:08:32

@Gliese 581 g: írtam mailt is már neked, mert nagyon kínlódsz :D. Nem kiválasztás volt, csak sima 2ből 1 maradhat. két fiú volt bent új, Danny a közgázas és Krisztián a táncos. A két lány, Alíz és Pók kellett eldöntsék, hogy a 4es randi után ki marad a kettő fiú közül. Krisztiánt választották, akitől Donék kicsit tartanak, ők a másikat sugallták, mivel mindenki tudta hogy csak egy arc marad csak a két kiválasztó lány nem.Durva spoilert megtaláltam szóljon aki szeretné mailben.

GL-581 g 2011.04.05. 23:12:46

@Répatorta: Fáj az én szüvemnek, mit Pocoklányról mondsz... de igazság varangya lakozik szavaidban. Szegény Aliz egy stratéga mögött a nélkülözhetetlen erős nő és a legfőbb tanácsadó lenne. De neki eddig csak az alja jutott. :-(

Répatorta 2011.04.05. 23:33:24

@Gliese 581 g:
Kedvelem Alizt, de rá kell jönnöm, hogy nagyon gyenge. Oda rakják, ahova akarják.
Meg hát hogyan tűrheti el Pöszi nyomulását, ha bevallottan utálja, ha csak hozzáér?! Problémakerülő típus.

IDEyoda 2011.04.06. 00:03:04

@alfonZINA:
ajánlott analógia a hatalmi játszmához: Korleónéék az MSZP, botsáskáék a Fidesz

GL-581 g 2011.04.06. 01:32:32

@Móka na: @Savafan:
Köszönöm az infókat és a beszámolót. :)
@Móka na: Mindjárt megy egy emilke... ;)

@Répatorta: Nem hiszem, hogy gyenge vagy problémakerülő. Inkább konfliktuskerülő, és főleg csapatjátékos. Amikor több emberrel együtt kellett elérni egy célt, akkor tudott villantani, és csak övé volt a reflektorfény (vö. Rea vagy BunkóPesta kiejtése). De egyedül az ember nem lehet csapatjátékos, és nem vállalhat fel klánok és érdekcsoportok ellen konfliktusokat. Ezért örültem eleinte Szöszinek, aki sajnos elindult az evolúciós ranglétrán... visszafelé, és immár a háromkaréjú ősrákok környékén jár.

Szerintem, ha Aliz kapna maga mellé egy olyan erős párt, mint pl. Zsömike, aki meg sem érdemelte, és ki sem tudta használni, mert őbenne egyszerűen nem volt annyi, hogy segíteni tudjon a párjának - akkor bámulatos dolgokat tudna véghez vinni. És simán tudna egy új klán nagyasszonyává válni.

Nem biztos, hogy rögtön látszik rajta, de Pocok nagy spíler: ő a Mosolygós Gyilkos, bármit képes egy édes és naiv mosoly mögé elrejteni, és senki nem vágja le, hogy mi jár a fejében, még Ádám és Szöszi is kevesebbe nézi, mint amennyi valójában, s emiatt még koppanhatnak nagyot (mindez a nagy játékosok legfőbb ismérve, ugye).

Ő az, aki tényleg tud kettős játékot játszani. Szöszinek röhejes módon nem sikerült, Levi bele fog sülni, Jenny jobb, ha meg sem próbálja... neki szerintem megy/menne.

Írják mindenütt, hogy áldozattípus (a Fácsén még azt is, hogy "hazúdozó" [sic!]), pedig ő nem áldozat. Ő túlélő. És kemény meló ám az! :D

GL-581 g 2011.04.06. 01:58:47

Ja, és azért, hogy véletlenül se vesszen el az utókor számára Kristóf eddigi legnagyobb helyzetpoénja múlt péntekről:
ZSÖMICICI!

:D

Tanát Úr 2011.04.06. 08:31:45

@IDEyoda: Ne idegesíts már !Pont fordítva!
Ádámék a Fidesz és Pókmajom az MSzP!
A pókmajom mindent rombol az érdekeiért,dettó Gyurcsány!!Minél rosszabb,annál jobb!.....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.06. 10:40:40

@digitman: Második évad már megvan, helyszín: Mo., kamionparkoló, Nyírség v. Borsod.

Harmadikat összerakhatod, ha van kedved. :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.06. 11:12:59

@Hell-Ász: Szal ezért tart itt a magyar foci! Mert ilyen a játékosfelhozatal...

delikvens 2011.04.06. 19:53:54

@Viktor9: milyen dudait?sajnos olyan neki nincs.de nekem is tetszik egyebkent.
süti beállítások módosítása