Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasodna a gazda - 1x08

2013. március 04. 15:00 - nёmere

Kis kihagyás után, már az utolsó előtti részhez jutottunk, lassan vége a vidéki mesének. A döntés utáni napon András éppen a cukihadsereget eteti, miközben Orsi felhívja anyut, szia, egyedül maradtam itt lány. Na, ezzel kapcsolatban lennének kétségeim, de valszeg inkább azt akarja mondani, hogy miután a full esélyes Szilvi lelépett, sikerült lenyomnia az enyhén neurotikus Marcsit, és ő győzött.  Anyunak bevallja, hogy minden szép és jó, szép a hely, a pasi nagyon kedves, blabla, de „nem jönnek az érzések”, nem „szerelmes”. Orsi, Úrjézus, 40 éves vagy, a szerelem már nem a júliusi zánkai táborral jön, hahó! Anya próbál tárgyilagos maradni: neki mondtad már?  Persze, rögtön, miután a másik csajt kirakta. Hogy te mekkora hülyeségeket tudsz kérdezni! Szerinted? No, majd a bécsi kirándulás mindent megold.

HG_01.jpg

Hát nem így lett. Mikor megérkeznek Bécsbe, már előre láthatjuk, hogy a 4 nyaralás közül az egyik legnagyobb lebőgést nézhetjük végig. Az odaútból sem vágtak be semmit, pedig az út Kugli szerint kb 4 óra, és általában Kugli alálő. Ennyi idő alatt Nyíregyházára tartva kínunkban már bárkivel szóba állunk a vonaton is, nemhogy szívünk választottjával egy meseautóban. Ebből már lehet arra következtetni, hogy nem beszélték rongyosra a nyelvüket, de sok vicces pillanattal sem ajándékozták meg a kocsiba ragasztott lesikamerát. Orsi már ismeri a várost, Andrást szerintem nem is érdekli, ráadásul a hölgy vezetett végig, ami nem csupán  -néhány téveszméket valló embertársunk szerint – életveszélyessé tette az utat, de néhány nő szemében a férfiasságból lecsippent valamennyit, ha a pasi fázik a volántól.

 HG_02.jpg

Orsi fehér kabátka-fehér topánka kombóval vág neki a városnak, míg András egy tényleg ciki levágott ujjú valamiben, ami nem is a divatra amúgy sem érzékeny szememet bántja, mint inkább a köztük lévő távolságot mutatja. Nekem. A Stephansdom-nál Orsi próbálja oldani a hangulatot a vízköpők mutogatásával, dehogy jön ő itt építészeti motívumokkal, meg korokkal, de határozottan nem ér célt, András azt mondja, hogy tetszik neki, de egész végig azzal van elfoglalva, hogy milyen állat lehet az, dehogy érdekelte őt a Pummerin. Ja, és úgy elmennek mellette, mint a huzat, egy pillantra sem sasolnak be. A következő megálló a lovas fogatok placca, de a randi itt is kimerül az állatok simogatásában, Andrásnak meg sem fordul a fejében, hogy valami romantikus kocsikázásra menjenek, hisz ez neki olyan lenne, mint Orsinak a 3-as metrón andalogni. A rángatozó utcai balerina pedig végképp betehette gazdánál a kaput, az Omegára, vagy a Rolexre fel sem kapta a fejét.

HG_03.jpg

Orsit nagyon zavarja, hogy mindent ő mutogat, András meg csak megy utána, nem ismer semmit, ráadásul a „világmárkák” tökéletesen és maradéktalanul hidegen hagyják. Ezt mondjuk őszintén nem értem. Elmegy egy eldugott kis faluba (elnézést attól, aki ott lakik) egy olyan emberhez, aki valamiért az állatokat és a természetet választotta az emberek helyett, talán nem is nagyon hagyta el az országot egész életében, most meg elvárja, hogy ugyanez az ember bekötött szemmel megtalálja neki az Anker-órát Bécsben. Orsinál beindult a kákáncsomó vadászat, bár lehet, hogy ő sincs tudatában. Bezzeg, ha a Radnai-havasokba mentek volna, Finance Fifi csak pislogott volna, mint pocok a lisztből, de hát Andrásnak az a hét jutott, ami történetesen mögöttük van. Csóri gazda teljesen más adót néz, neki jó Orsi társasága, tetszik az egész, örül, hogy együtt lehetnek, bár azt nem tudom elhinni, hogy nem érzi, ez a ló bizony megdeglett.

 HG_04.jpg

Este a szállodában láthatóan nem tudnak egymással mit kezdeni, mondjuk Orsi jobb helyzetben van, mert ő csak Andrást akarja hárítani, de András sem Orsival, sem a helyzettel, sem a várossal, sem a puccos szálodával nem tud mit kezdeni. Úgy fekszenek az ágyon, mint a tyúkhúsleves kocka a citrompótló mellet a Lidli polcán. Elég kínos az egész. Másnap a kávéházban Orsi már megdícsérte a vendéglő összes kiskanalát, a székeket, a stukkókat, de András nem sokáig engedi félrebeszélni, no, akkor lökd az őszintét. És Orsi löki. Egész éjjel nem aludt, mert azt hitte, hogy rá akar mászni, és akkor ő inkább a földön alszik, nem jönnek az érzelmek, pedig ez már a második (!) nap. András a tőle megszokott visszafogottsággal elmeséli, hogy tulajdonképpen ő szereti, ha visszonozzák a közeledését, és nem teperi le a másikat teliholdra üvöltve, ha a másik nem akarja.

 HG_05.jpg

A kegyelemdöfés a Duna parton éri a gazdát. Rákérdez választottjánál, hogy most akkor barát, vagy több. Barát. Pff, akkor ennyi. De akkor miért jelentkeztél? No, itt Orsi elkezdi kicsit illatos ezüstpapírba csomagolni a kakát selyemszalaggal, de a lényeg az, hogy ő csak bambiért ment oda, mert tök jó volt vidéken kicsit pocolni, mert kiskorában is jó volt, az, hogy ezzel egy pasi is járhatott volna, az egy bonusz volt. De nem jött össze. Ennyi. Gyenge kezdés után erős visszaesés. Ő nem hitte, hogy őt választja, hanem bárki mást, aki ragaszkodik hozzá. András megértően bólogat, pedig most derült ki, hogy orbitális nagy barmot avattak belőle, fura, hogy ilyen megértő. Mert jó dolog, hogy Orsi megsimogathatta háromszor Zsuzsit, meg a vizsla kutyát, de András ezért elbukta Marcsit. Orsi nem érzi, hogy mekkora elsővonalbeli genya volt, András meg nem akar haragudni.

 HG_06.jpg

Olaszországban kicsit más a helyzet, Benyó és Meli egymás karjaiban ébrednek Velence egyik hoteljában. Narrátor Lilu szerint a szobát belengi a tengeri levegő, meg a beteljesült szerelem. Mivel kolis voltam, utóbbira nem akarok gondolni, hogy mi és hogyan lengi be a pecót, maradok a tengeri levegőnél. Benyó szerint, aminek meg kellett történnie, az megtörtént az éjjel. Igazi úriember, nem ködösít. Meli rámosolyog a tegnapi sminkben, Benyó ettől magához tér, najókicsim, készülődjünk, jó? Reggeli közben Melinda elmondja, hogy jajj, de kevés idő volt ez, egy hétig is kevés lett volna, és fél, hogy vége lesz a „romantikázásuknak”, de reméli, hogy inkább nem. Benyónál megint célba értek a szavak, csak mosolyog a lányra, mint egy zsák akciós abrakra. No, mehetünk? Persze.

 HG_07.jpg

Felnyergelik a fehér lovat, irány Ungheria! Benyó már az indulásnál fáradt, és nem frissíti fel a kövi majd’ 1000 km sem. Szegénykém délutánra már kifejezetten kihányt zokni kezd lenni, mire Melinda felajánlja, hogy Magyarországon (?) már ő is vezet, de Benyó ezt nem akarja, mire a lány kifakad. És itt most szeretnék idézni:

-          Na, de most ne legyen má’ az, hogy elizélsz..! Tényleg, az olyan izé! Mintha hülyebutaszőkeliba lennék!

-          Mé’ az is voltál, nem?

-          Szőke voltam, de nem hülyebutaliba, te!

Szóval, szép dolog ez két hét ismeretség után, de Melcsi még a koronát is felteszi a hazaútra azzal, hogy megtalálja Benyó katapultjának kioldóján a PIN kód első digitjét: megnézi a telefonját. Ez a gazdának nem annyira tetszik, Melcsi nem érti, hol itt a baj, én meg nem értem, mit keresett nála a másik mobilja. Amúgy nem szokott ilyet csinálni (persze), de volt „egy-két furcsa dolog”...nehezen lehet elképzelni, hogy egy stáb, és két kamera előtt Bence valami „visszatolakodóval” csevegett volna, de a női megérzés mindent felülír.

 HG_08.jpg

Sly papónál áll most a bál, neki kell döntenie.  Lilu érkezik, a többiek úgy tesznek, mintha nem tudnának róla, mindenki csodálkozva fordul a kapu irányába, mikor begördül, VAJON ki lehet az. Sly „biztos hozták a szenet” mondata megint oldotta a feszültséget, neki tényleg kívánom a legjobbakat. Lilu rövid úton lepattintja Sly-t, menjél, számold ki, hogy a C-14-es izotóp átalakulása során a neutron hány elektront veszít, mikor átalakul protonná, addig én beszélgetek a csajokkal, mire itt végzek, kész legyen! No lányok, milyen volt itt? Megint Viki a bőbeszédűbb, neki elég jó volt az itteni egy hét, és szerinte meggyőzte a gazdát. Mindig figyelt rá, ami jó, ő (mármint Viki) elég sokat beszél, ami nem mindig jó, de Sly-t nem zavarta. Szerinte. Réka saját véleménye szerint nem tudott megnyílni, ezért ő kapja az útilapút, de nem bánja, ha így nem kell, akkot ennyi. Szép ez a küzdés.

 HG_09.jpg

Ezután Sly jön Ildikó listáján (kényesen kerülöm, hogy hol vannak Liluval, mert lövésem sincs, hogy hívhatják azt a nagy izé épületet..csűrnek ez nagy...). A gazda már döntött, már kicsit bele is szeretett az illetőbe, és ásókapanagyharang is lehet. Ügyes vagy, akkor az egyiket haza is küldhetnéd, hogy kiderüljön, ki a befutó. Elsőként Rékának vallja meg a frankót: kevés volt az idő, de elég is volt, te maradsz. Réka magához képest örül, Sly meg annak örül, hogy Réka örül, ám a lány a puszinál az arcát fordítja oda, a felszabadult bacillus csere elmarad. Viki a kövi, Sly gyorsan ledarálja a koppintó szöveget, legyünk barátok, Viki megy pakolni. Nincs hiszti, nincs deaztmondtadnekemésénazthittem dráma, szépen elbúcsúznak, szevasz. Rékának már csak Sly maradt.

 HG_10.jpg

Másnap reggel a gazda nagyon pörög, reggel ellátja az összes állatot a megyében, meggyőzi az egyik spanját, hogy ezt most ő fogja csinálni néhány napig, mert ő most lelécel. Ez csak egy szíveség, de ha nem figyelsz oda mindenre, megetetlek a sánta barna kutyával. Ezalatt Réka semmi dolga nem lévén elkezd gondolkodni, és rájön, hogy senkit nem ismer, itt nincs melója, és nem is tudja, hogy mit fog itt magával kezdeni. Ez az aggodalom teljesen érthető lenne, ha a játék eddig a Körszállóban zajlott volna, és most derülne ki, hogy Sly a vidék alatt nem Budakeszit értette, hanem frankón egy tanyán lakik, de így el nem tudom képzelni, hogy a lány agya eddig mit csinált? Réka nagyon meggyőzően tudja magát elkeseríteni, de ez még tőle is meglepő. Sly papó „Itt van Prága, minden drága, odaérünk, mint egy páva” örökértékű költeménye nekem bearanyozta ezt a néhány percet, de Réka rezzenéstelen arccal fogadja. 

HG_11.jpg

A kocsiban Réka Slynak is előadja a problémáját, de a gazda nem is érti, hogy hol a baj. Dolog az mindig lesz, majd segít neki, vagy csinál saját aerobic órát a faluban, oszt’ annyi, vagy Szolnokra bejár. Sly nem aggódja túl a dolgot, bár amikor megkérdi, hogy a lány mit végzett, és ő egy érettségit, meg az „aerobic okatóst” tudja felmutatni, kicsit elcsendesedik, de no para, biztos megoldjuk. Úgy még nem volt, hogy ne lett volna sehogy.

HG_12_1.jpg

Tomi reggel pakol be a családi bömbibe, mennek Enikővel nyaralni, anya és apa könnyek közt búcsúzik. Érezzétek jól magatokat, és telefonáljatok majd, jó? Persze, hogy hívunk, addig meg álljatok fél lábon! Enikő a jelek szerint nem tudja, hogy hova mennek, kérdezősködik. Szép helyre viszel? Voltál már ott? Igen és nem. Na jó, akkor Gyékényes és Bábolna kilőve. Együtt alszunk? Naná, majd a fölön alszom nem? Tomiban elindulhatott valami, mert nagyon markolássza azt a kormányt, és arca is kicsit mániákussá válik, Encinek elég mozgalmas estéje lesz. „Fülig ér a szám, hogy ide hoztál. – Még csak viszlek” – ez tetszett. (Erről most beugrott a Joey sori azon része, mikor a főszereplő egy nálánál még gyengébb szellemi adottságokkal megáldott hölgyet visz el szerelmes hétvégére, miközben a lány férje keresi a csajt, de ezt eddig  Joey nem mondta meg a lánynak. Aztán a lelkiismerete felülkerekedik, és megpróbálja bevallani. „Tudod, be kell vallanom, hogy amikor azt mondtam, hogy idehozlak, és Ron (a csaj férje) soha nem tenne ilyet, nem mondtam igazat. Mire a csaj:- Szóval, nem hoztál ide?!” nem teljesen illik ide, de akkor is ez ugrott be).

 HG_13.jpg

Az egész út móka-kacagány, Tomi a határon még a horvát nyelvtudását is megcsillogtatja, Enci egyre büszkébb és vidámabb.  Romis napnyugtára érkeznek a campingbe, gyorsan még a parkolóból belegázolnak a habokba, bókolás oda-vissza, ölelkezés, minden ami kell, mindezt ruhában, mivel eléggé hüvi van már, tekintettel az egyébként borzalmasan megindító naplementére. Enci ebben az idilli pillantban mindent tökéletesnek hihetett, ám Tomi a lány friss prlolicájába hányja bele a pacalpörköltet egyenesen a kondérból egy árva mondattal: szerintem felhívom a’ apukát. Kösz, már azt hittem, megszabadulunk tőlük. Miután aput lerendezték, megkeresték a hajlékukat, aminek küszöbén Tomi annak rendje és módja szerint át is emelte lányt, majd odabenn levetik magukat az... ebédlőasztal melletti ülőgarnitúrára...ez az izé vagy kinyitható, vagy ugye nem ezen kell aludniuk...? Ennél azért több pénze van a csatornának...Őket mondjuk pont nem érdekli, hogy milyen a bútor, Enci valami kamerát piszkál, ami őket veszi, aztán teljesen el vannak egymással foglalva, mindkettejük kölcsönösen bejön a másiknak, tuti igazolás.

HG_14.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2013.03.04. 15:39:50

Hát megint remek lett,jó volt újra felidézni, köszcsi:) Még mindig röhögök a tyúkhúsleves kocka-citrompótló kombón:DDD

kihaénnem1 2013.03.04. 21:02:09

Kössziiii szuper lett!!:-DDD

AniBlues 2013.03.05. 10:48:52

Még mindig csúcs. :)

Sly gazda amúgy átnyergelt a Csillagról a parkettre:
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/felultette-tancos-parjat-szilveszter-gazda-2176747

sorica123 (törölt) 2013.03.05. 13:30:29

@Akármi Áron: az is szuper volt, de a prlolica-pacalpörköltes mondat is:)))

Akármi Áron 2013.03.05. 14:47:42

@sorica123: DDD na, most az ominózus gyöngyszem miatt még kétszer át kellett olvasni, de megérte. Szemfülesebb vagy, esetleg a gyorsolvasásom az oka.
Ez lehet:D Köszcsi:)))

mézescsók 2013.03.05. 14:59:05

Na és Finance Fifi, aki pislog, mint pocok a lisztben???

Bírtam ezt a sorozatot, mert annyira nagyon - vállalhatatlanul - senki sem csinált hülyét magából, de rá nem tudok jönni, mi indította ezeket a pasikat arra, hogy jelentkezzenek ebbe a műsorba (pénzre, hírnévre, celebségre szükségük nincs, nőt szerezhetnének bővel, marad a kalandvágy?). Benyónál különösen érthetetlen.

Valamelyik utolsó adásban volt,hogy a hölgyeket a jelentkezők közül a gazdák választották ki. Gratula, jól beválogattak. Különösen Sly és András: még egy nyálát csorgató kocsmabútornak is több esélye van összejönni Claudia Schifferrel mint nekik a kiválasztottal.
Andrásnak külön pechje volt: az első feleség aspiráns ahogy megérkezett, azzal a lendülettel fordult is vissza, mert mégis a régi az igazi. Ez szívás volt a javából. A maradékból persze Orsi egy paraszthajszállal jobban nézett ki Marcsinál, de ilyenkor bizonyosodik be, hogy igaz: az átlagférfinak élesebb a szeme, mint az esze. A pofátlanság trófeája egyébként íOrsié, aki csak nyaralni szeretett volna kicsit. Simán beledobtam volna az eelső kútba András helyében.
Benyóra nagyon tapadt Melinda. Ha jól emlékszem, az utolsó adás valahogy úgy fejeződik be, hogy a lány egy oltári nagy fehér köténnyel a nyakában szedeget valamit egy kosárba, és igen leharcoltan araszol vissza a házba. Megjegyzem, a pasi helyében lehet, hogy kihajítottam volna a kocsiból. Mások telóját még hosszú, szerelmes együttélés után sem nézzük meg, mert az egyszerűen tahóság. És uraim, ha egy nő azt mondja, hogy csak most az egyszer néztem meg a mobilodat, az mindig megnézi. És persze fordítva is igaz, de tapasztalataim szerint a csajok a kiváncsibbak e tekintetben.
Sly, aki a kedvencem volt, szintén beválogatott. Réka pont olyan kedves antipatikus lány volt, mint Viki és én sajna, még egy érettségit sem néztem ki belőle. Voltaképpen Ő is csak nyaralni jött.
Tomi gazdáról nem hittem, hogy összejön ezzel a lánnyal. Nem mintha nem lett volna elég bevállalós a pasas, de az első randijukon azt hittem, sikerült úgy vérig sértenie Encit, ahogy embernek eddig még soha. Ha jól emlékszem azt mondta neki, hogy az izlésemnek ugyan kövér vagy, de azért jó. Ez tőrdöfés, ennyire beletrafálni a közepébe előre kiszámítottan nem lehet! HHa a mamát és a papát sikerül hatástalanítani, hogy ne édes négyesé alakuljon a meeting, akkor még lehet is a kapcsolatból valami. Mert ha nem, akkor menekülj Enci!

Légyszíves írdd meg kicsit gyorsabban az utolsó részt! Olyan jó visszaolvasni!

Akármi Áron 2013.03.05. 15:48:14

@mézescsók: :))) Bíz'isten a pockos lett volna második gyöngyszem említésre, csak már szaporáznom kellett:D
Na és nem vagyok nyalis típus:) de Sly egy tüneményes nagy, bákó mackó volt, a lányommal rajongtunk érte. Karátos kérdése valamelyik kiművelt arajelölttől, hogy "tucc v. szerecc kapálni?" pedig mindent vitt.
Abban a pillanatban elhittük, hogy természetesen jött belőle, nem megkreált volt.

mézescsók 2013.03.05. 16:09:54

@Akármi Áron: Némere szerint "kecses kombájn"! Hát az! Az elején belopta magát a szívembe, amikor közölte a hölgyekkel, hogy vidéken 7-kor van reggel, nem 11-kor és előbb az állat eszik, aztán a többiek! A sminkes vitát is, hogy rövidre zárta. És ahogy bénán, zavartan "udvarolt" a csűrben ( ami lehet még pajta és hangár is), végig röhögtem.
Szilveszter után Zsuzsi volt még a kedvencem és a kutyák!

Akármi Áron 2013.03.05. 21:41:09

@mézescsók: Klassz ismét felidézni...piszok jót derültünk rajta mi is, amikor rangsorba tette ki hányadán álljon:) a sminkes beszólásán a lányom nézése felbecsülhetetlen volt:D
Szerintem ő vitte a hátán a műsort,a nagy buflaságával, szerethetőségével és naívságával. Egyébként csupa szív ember,ha nem láttam volna ebben a műsorban, fele ennyi szórakozást sem nyújtott volna számomra. Ezt a típust mindig átvágják és kihasználják a nők.

Tomi kifejezetten idegesített,(jaj istenkém) komplett családjával együtt tömény borzalom volt,még a hangszíne is irritált.

András állatai nagyon cukik voltak, szelídek és látszott, hogy jól érzik magukat a gondoskodó gazdánál, ez azért tükröződött, hogy vérbeli gazda. Kapásból látnia kellett volna, hogy Orsinak csak átmenet a föld, a táj szeretete(szándékosan nem említettem magát a Férfit). És paraszthajszál ide-oda,lehet,hogy Marcsi még most is ott kapálgatna a maga sistergő-féltékenykedő stílusával.

Hát Benyó meg tucat, annyira nem durrant nagyot:D - szerintem - a mai fiatalok körében, no jó e remekműben nyilván kora, teste,szövege miatt nem volt vegyíthető a többi gazdával, de különösebben nem csapkodtam volna érte az ajtómat, mert nem volt benne meg az a plusz-slussz:)

Zsuzsi???? Tyhű, az melyik is volt.....

Akármi Áron 2013.03.06. 08:13:38

@nёmere: És igen, köszcsi! Mentségemre legyen mondva, állatban gondolkoztam:DDD

mézescsók 2013.03.06. 11:45:59

@Akármi Áron: Na, a Zsuzsit már tudod.

Egyébként állatbolond vagyok (szerencsére ezzel fertőzödött a saját famíliám is, így baj nincs!), bármeddig elnézegettem volna András kis vadaskertjét, főleg, hogy többnyire szabadon járkálhattak, és békésen megvoltak egymással.
Ezért, de csak kizárólag az állatkert miatt, először András volt kedvenc.

Aztán jött Szilveszter a maga bumfordiságával és mindent vitt. Tomi gazdáék nonstop jókedve picit idegesített, de nyilván irigységből, mert nekem bizony adódnak rosszabb napjaim is, amikor a világnak is jobb lenne, ha fel sem kelnék, de Tomiéknál folyton sütött a nap. A bajom talán az volt, hogy nem mindig értettem, mi a vidámság oka, de ezt is lerendeztem magamban: hát istenem, biztos nincs humorérzékem. Szilveszterben azt élveztem, hogy vagy fogalma sincs ezekről a nőcis vacakságokról (smink nélkül még az istállóba sem megyünk), vagy nagyon is tisztában volt velük, de blazírt beszólásaival valahogy rendre leiskolázta a csajokat. Azt már mellesleg jegyzem meg csupán, hogy azért a nők is vagy rájátszottak a tudatlanságra (pl. mi a vasvilla) vagy tényleg ilyenek voltak. Ez az utóbbi a rosszabb.

Marcsit illetően igazad lehet. Ha a korát, a tapasztalatait, stb. nézzük, akkor megtalálhatta volna ott a helyét. Nem volt a nővel semmi baj, illetve pont ez volt a baj: olyan átlagos, negyvenes, kicsit lestrapált. Nem akarom bántani, de ez a típus bárhol megtalálható és az anyagilag jólszituált urak álla a legritkább esetben merevednek meg és le a láttukra, mindenféle vonatkozásban, ha érted, mire gondolok. Pedig meg merem kockáztatni, hogy nemcsak a konyhában,a háztájiban, hanem az ágyban is fejhosszal jobbak a Réka típusoknál.

Bence: abszolút nem volt ott a helye. Jól nézett ki, értelmes volt, pénze szintén - szerintem brahiból jelentkezhetett a játékra, bár nem látszott valami bevállalós, vagány pasasnak. Lovasoktatóként bőven van lehetősége ismerkedni és tarolni.
Különösebben sok időt egyébként egyikőjükre sem vesztegettem, tudjuk jól, hogy ez azért a többihez hasonlóan egy megszerkesztett, megírt, vágott, stb. műsor volt, de kikapcsolódásra tökéletesen megfelelt.

sorica123 (törölt) 2013.03.06. 12:21:29

@Akármi Áron: mondjuk én a prlolica szó miatt ragadtam le ott huzamosabb ideig (Mi az? Megnézzük gugliban, szégyenkezünk - bezzeg a hangszereket tudjuk, csak ezt nem... Betűzünk, betűzgetünk, megpróbáljuk kiejteni. Kiejtjük, "nemnormálisakezekmán" jelszóval továbbolvasunk).

Akármi Áron 2013.03.06. 14:20:11

@sorica123: Akkor most már kiművelődtél, tudod:))) Fincsi egyébként, már ettem is. Hát igen a mássalhangzó torlódás okozhat érdekes szájformát:DDD
Egyébként majdnem olyan a prlolica, mint a sorica,nem?:)))(pici híja)

@mézescsók: nem is tudom miért nem gondoltam malackára, pedig cukiztuk, vénülök hát?:D Az állatimádat dettó nálunk is, sőt betegesen, de ez már így marad.
Elgondolkodtattál azért, amit Szilveszterről polemizáltál...lehet, hogy nagyon is tisztában volt az ominózus női praktikákkal tényleg, és direkte, de nekem bájosabb úgy, ha romlatlanságában marad ez a nagy mackó:) Viszont, ha tudatos volt, akkor kitűnő színészpalánta.

Marcsi hatását az urak merevedési szokásaira gondolván (hmm)rögvest megértettem, a fejhossz is rendben:DDD

Egyszóval kellemes, laza műsor volt, igazán szórakozató. Gyakrabban kellene hasonló, inkább, mint ezek a gyorstalpalós tehetségkutató műsorok,jaj!

sorica123 (törölt) 2013.03.06. 15:41:40

@Akármi Áron: akkor lenne egészen hasonló a hangalak, ha Zorica lennék, mert a Soricát azt szorikának kell ejteni:)
Na de ez a prlolica különösen vicces szó. Régebb a zmrzlnával riogatták a magyar gyerekeket, hogy a cseheknél így hívják a fagyit (horvátul námtom hogy van, de arra is biztos van valami remek, könnyen kiejthető, szétröhöghetetlen szavuk:). Meg lengyelül volt ilyen nyelvtörő, hogy chrząszcz brzmi w trzcinie nad Szczebrzeszynie (ch=[h], rz=zs sz=[s], cz=[cs]). Abbahagytam:))
Tehetseggkutató műsorokat én is unom már irgalmatlanul, mert jó előadók mennek belőlük a süllyesztőbe a viharos huzat sebességével, csak annyi különbséggel a nulla hírhez képest, hogy kb öt percig még látom is, hogy "na, ez fog holnap még egy keresztnév-vezetéknévvé silányulni valami újság hasábjain/velveten". És akkor meg vagyunk lepve, hogy a mélyentisztelt publikum professzortól híresembernéig bárkire simán visszakérdez, hogy "ki a lófasz ez a nő/faszi?". Magyarul az ilyen sztárgyárak funkciója, hogy kialófaszezanőt tudnak csinálni az emberből:)

mézescsók 2013.03.06. 16:02:36

@sorica123: Érdekelt a probléma. Horvátul sladoled. Oroszul morozsenoe. Akadnak továbbá nyelvek, ahol kiolvasni sem merem. Meg nem is tudom.

@Akármi Áron: Sly akár tisztában van a női praktikákkal, akár nem, szerintem meg sem fordult a fejében, hogy valakinek eszébe juthat: vakolat nélkül aztán egy tapodtat sem! Inkább vesszen éhen a nyáj!

sorica123 (törölt) 2013.03.06. 16:10:09

@mézescsók: lengyelül lody, semmi érdekes. Románul îngheţată, finnül jäätelö, igazából csak leírva néznek ki viccesen, nem nehéz kiejteni őket:)
Ez a vakolatosdi amúgy vicces, mert egyfelől városi vagyok, hatszázezezer tükröződő felület és ember között megyek A pontból B-be, másfelől viszont az furcsa, ha valaki ennyire neurotikusan ragaszkodik az össze sminkszirszarjához, kozmetikumához stb, és annyira "igényes", hogy ha egyet is eldugsz, átlényegül bűti boszorkánnyá és összeomlik.

Akármi Áron 2013.03.06. 17:15:05

@sorica123: DDD egy kis gonoszkodás volt részemről az analógiát illetően, azért írtam zárójelbe, hogy pici híja:)
A tehetségkutatós véleményed megállja nálam is, hogy lóf@szt Mama!:DDD

@mézescsók: Persze hogy nem, hiszen ő volt a nyáj esze:)

mézescsók 2013.03.07. 11:00:27

@sorica123: Az arab riasztott vissza. Aztán meglepődtem, mert tőlünk igazán távolálló nyelvek, országok, földrészeknél találtam közérthető kifejezést is, pl. maláj: ais krim, indonéz: es krim, szuahéli: ice cream (nyilván hozadékszavak). Ehhez képest a szerbet kiolvasni sem nagyon tudom, de részemről fagyi-ügyben ennyi.

A vakolat: alapból nem vagyok sminkellenes, mert természetes, ha egy nő kívánatosnak, szépnek, stb. akarja láttatni magát, de az mindig kiveri a biztosítékot, ha a smink ápolatlanságot takar. Általában hidratáló krémet használok, a bőröm elég szép, alapozókra nincs nagyon szükségem és jól el vagyok szájfény nélkül is. Ha valamilyen alkalom úgy hozza, akkor én is teszek fel sminket, de túlzásba nem viszem. Valahogy úgy vagyok vele, mint a kis herceggel a róka: ha tudom, hogy mikor jössz, várni foglak és ünnepbe öltöztetem a szívemet. Ha olyan alkalom adódik (ünnepség, fogadás, évforduló, stb.), akkor az esemény különlegességét nekem az jelzi, hogy ünnepbe öltöztetem az arcomat. Ettől leszek érdekesebb, más, mint egyébként. Nem biztos, hogy ez a jó életfilozófia, de nincs ember, aki meg tudna győzni arról, hogy elengedhetetlenül fontos, olyan nők szinte már természetellenessé alakítsák át az arcukat, akiknek pl. a koruk miatt erre abszolút nem lenne szüksége.
Az már csak mellékesen jegyzem meg, hogy saját tapasztalataimból tudom: a pasik sincsenek oda az arcról lepergő alapozóért, a csomós szempilláért, az elkenődött rúzsért és kevés hervasztóbb dolog van, mint amikor az ember egy istennővel bújik ágyba és egy széttört arcú satrafa mellett ébred. Csoda, hogy némelyik még azt is tagadja, hogy van telefonja?

Bár hosszú voltam, de a végére egy kedves sztori:
A hétvégéket többek között tollászkodásra szoktam felhasználni. Ez nekem azt jelenti, hogy pl. illatos olajokat csepegtetek a kádba és ott olvasok, esetleg még iszom is valamit, ilyenkor próbálok ki valami új krémet, elintézem a manikür-pedikürt, relaxálok, szóval kényeztetem magam, és ehhez közönséget nem toborzok.Ezt a családom tiszteletben tartja.
Egyszer valami maszkkal kisérleteztem, ami rettenetes volt persze, de a lányomnak (volt olyan 3 éves) természetesen oda kellett dugnia a pisze orrát.Hol a tükröt nézte, hol engem, majd lemászott a székről és futott az apjához, de már az ajtóban kiabálta: Apa, ha látnád, Anya milyen ronda!!! (Az apja - szerencséjére! - azt válaszolta, hogy "majd meglátod, milyen gyönyörű lesz!)

Akármi Áron 2013.03.07. 13:30:08

@mézescsók: igen, én is úgy gondoltam, csak adta magát.

Külön vélemény:D nagyon rendes urad van... jó volt olvasni a sztoridat.
Időnként vélek felfedezni hasonlóságokat pl. hétvégi fürdőszobai
kiváltság:DDD és elégedetten konstatálom, hogy ez így van rendjén, még szép:)

mézescsók 2013.03.07. 14:45:18

@Akármi Áron: Alapvetően nincs a pasassal baj. A tollászkodásról meg tudja, hogy nemcsak a magam szórakoztatására megy, hanem valahol az Ő örömére is. Igy aztán mindkettőnk komfortérzete rendben van.

Akármi Áron 2013.03.07. 19:56:45

@mézescsók: tökéletesen igaz oda, s vissza is a komfortérzet, mert így működik jól/olajozottan évek múltán is egy társkapcsolat.
Várom már a következő vagy már talán az utolsó részt is. Idevele, akár holnap is.
süti beállítások módosítása