Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 1x06 - Kész, vége, hatszáz! (ÉVADZÁRÓ)

2013. március 04. 11:00 - Chat Géza

Pszicho Charlotte és Naffaszú Gaz megint nyeszetültek egyet a hajnal frissességében. Jónő Vicky meg Metrós Jay is egy ágyban hemperegnek, de köztük aztán tényleg semmi nincs, csak barátság. A mai robotra Tüdő és Jófaszi Greg van berendelve, ami azért vicces, mert Greg inkább tolná a hülye fejét egy viktoriánus korabeli guillotine alá, minthogy Tüdővel legyen egy helyen. Szórólapoznak egy faszát, de a gót luvnyára sminkelt, traveszti ringyó kinézetű Tüdőtől senkinek sem akaródzik elfogadni egy koszos szórólapot sem. És akkor megjelenik a Tüdő volt faszija, akit tegnap este dobott ugye. A fickó csont nélkül visszafogadná Kannácskát, de aztán végül csak kiadja az útját, MEGINT! A faszikám Supermannek képzeli magát és bebokszol egyet a téglafalba, így köszön el Tüdőtől, na meg persze a nézőktől.

1.jpg

A mai program: agárverseny. A lányok kirittyentik magukat, mintha csak a vidéki diszkóba mennének gazdag, nagylőcsű  bikát lőni maguknak, mert Bazmeg Sophie azt találta mondani, ő már volt Budán kutyavásáron, de a Sunderland kutyaversenyen meg aztán pláne és ott biza szépen kell kinézni basszátok meg! Kár, hogy a sok maffiózó nem ad az olyan úri huncutságra, mint a kutyaversenyen talpig zsakettben való díszelgés, így a lányok jócskán kitűnnek a tömegből. No, sebaj. Pszicho Charlotte félreinvitálja Naffaszú Gazt. A műanyag lánynak hát mégis van szíve, belezúgott Gazba. A figura nem cicózik, ők csak dugipajtik, semmi több. Charlotte meg elfojtott hangon sír a kamerába, hogy tudja ő, de a szívnek nem lehet parancsolni, ugye. Eközben, Hajazós Jamest meleg bárba várják pucér pincérkedni, na majd jól rádumálja Metrós Jayt, hogy mint barátok a bajban, akkor már ketten szopjanak. És már tolják is az ipart. Hálistennek nem faszik előtt kell himbi-limbit lóbálva Sex On The Beach koktélt szervírozni. A főniasszony csapott egy csajos bulit az unokahúgának, ott serénykednek a fiúk. A pumák egyből rávetődtek a félig pucér faszingerekre. Az este itt nem érhet véget, mert kötelező jelleggel elvisznek két lányt a kutyafuttatásra. Közeleg az apokalipszis, érezzük már nagyon.

2.jpg

Jónő Vicky ugyan kiakad, amint meglátja a két ringyó sztárt, de most kivételesen nem adja ki magából a házisárkányt, csak a toilette menedékében kurvaanyázza őket, de azt valami tanári szinten. Elmennek valami buliba is, ahol Vicky továbbra is kerüli Jayt és ez egészen másnapra is átnyúlik, amikor aztán hol szeretik egymást, hol meg nem. Már mindenkinek tele van a fasza, hogy ezek ketten csak smárolni meg veszekedni tudnak. Vicky megmondja a frankót, hogy csak pár hónap után lesz szex, ez Jaynek kevésbé jön be, aztán mégis lesmárolja, de a kövi pillanatban, már Vicky torkollja le valami pitiáner dolog miatt. Fúde nem izgat már senkit sem ez a műhisztzi. Mindegyiknek csak egy kiadós baszás hiányzik, mert Jaynek is már négy hete tele van a puttonya, Vicky meg csak simán riherongyból van összetákolva gondolom, szóval neki is kijárna már a napi betevő.

3.jpg

Másnap valami munkaszüneti nap van, úgyhogy elmennek egy helyre, ahol már déli 12 órakor mindenki talaj részeg.  Ebből megint alig kapunk pár képkockát, de nem is baj, mert a házhoz megérkezve robban majd az arcunkba a fostartály. Tüdő rágyújtana egy koporsószögre, de az antibagós társaság egyből elküldi a faszra, hogy ne mellettük pöfékeljen. Jófaszi Greg meg is mondja, hogy talán, ha a kedves mamájában dohányozna, az sokkal faszentosabb lenne. Tüdőnek egyből felmegy az agyvize, földhöz bassza a kezében lévő luxus limonádét és már megy is pakolni, MEGINT! Senki le se hányja, aztán csak megjelenik a rózsaszín gurulós szatyorral és egy búcsúcsókot dob a lányoknak. Vicky próbálja vigasztalni, hogy talán kérjen bocsánatot és akkor minden fasza lesz, de ekkor lép színre Jay a következő mondattal: Én nem bánom, hogy elmész, sőt, húzz a faszra elfelé! Tüdő kocsiba vágja magát és már megy is. Vicky visszatér a házba és már zúdul is az érzelmi armageddon Jay pofájába bele. Jónő Vicky, amolyan focistásan lecsulázza Jayt, aki erre a csaj pofájába önti piáját.

Mindenki felbaszta magát ezen a dolgon. Mert Vicky, hogy lehetett ekkora uninteligencs, hogy lecsullantotta Jayt? Jay meg hogy lehetett akkora faszparaszt, hogy Tüdő szemébe mondta az igazat? Metrós Jay és Jónő Vicky másnap reggel megbeszélik egy pohár rozé meg egy sör mellett. Minden oké, barátság van.

4.jpg

Na, de végre valahára itt van az utolsó este. Ez lesz a legfaszább, mondja Jófaszi Greg, mert most garantáltan hülyére isszák magukat. Ennél is hülyébbre? Charlotte annyira jól érzi magát, hogy azonnal bealszik a VIP kanapén. Bazmeg Sophie hazakíséri a megfáradt leánykát, de a fergeteg parti további része amúgy sem egy nagy eresztés, vagy még a Music Television-nek sem szalonképes – amit kétlek – és ezért nem is mutatják. Ott vagyunk, hogy mindenki otthon van és bizony Gaz kukázott magának valami szőkeciklont, meg talán még Hajazós James is talált valami elkeseredett lányt, aki összefekszik vele. De probléma az, hogy egy szoba sem szabad, ahol a Naffaszú Indián államot alapíthatna az új sunettivel, ezért Pszicho Charlotte ágyának szomszédságában hágja meg a szerencsés nyertest. Az akció végeztével Charlotte egyből kijózanodva megy a többiekhez sírni egy szál topban meg egy vaginában, hogy Gaz a mellette lévő ágyon húzott meg egy csajt.

6.jpg

Szomorú percek következnek. Mindenki pakol, készül haza. Pszicho Charlotte még egy kicsit zizi, de szerencsére megbeszélik a dolgot. Gaz sajnálja, de Pszicho Charlotte szarik bele az arcába, egyelőre még csak képletesen. De Charlotte azért valahol még persze, hogy szereti ezt a rohadékot. A paszternákot legalábbis nem veti meg az kurvaélet. Mindenki szépen elvánszorog, ismerjük az érzést, de kurvaszar hazamenni, még Bazmeg Sophie is hiányozni fog mindenkinek. De visszatérnek még a hülyeagyú fiatalok. 

Címkék: geordie shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása