Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hawaii Five-0 - 2x18

2013. március 01. 13:00 - Segna

Ma megtudjuk, hogy a kalózkodás néha a kalózkapitányra is veszélyes, és sokkal szórakoztatóbb nyomozni, ha van még egy Keleti Parti a brancsban. Akinek ez sem elég, az szexi meztelen talpakat is láthat, ha kivárja a végét!

01.jpg

 A naplementében máris feltűnik egy kalóz(rádió)hajó, és a kemény rock mellett, egy botcsinálta filozófus vitriolos eszmefuttatásait hallhatjuk a mai ifjúságnak címezve. Megértéssel hallgatom, miszerint a mai retro-mániás tinik egy olyan korba vágynak vissza, amelyik már akkor sem volt menő. Sőt filoszunk tovább megy, és a ma már ikonikusnak tekintett Woodstockra is csak annyit mond, hogy egy nagy sárgödör volt, térerő nélkül. Sajnos nem mindenki ilyen megértő beszólongatós műsorvezetőnkkel, ugyanis amikor a BOOM! hangeffektet megnyomja, hatalmas robbanás rázza meg a hajót. … és Főcím!

És máris a Haule gyereknevelési félórájába csöppenünk. Dannó egy csúszdaparkban, vagyis egy szál kis fürdőnadrágocskában, épp azt magyarázza Gracenek, egy fiúra vetett mosoly kapcsán, hogy nem lehet a fiúkban megbízni. A kis nyúltulajdonos, nagy szemeket mereszt erre, és Dannóban feldereng, hogy talán épp hülyét csinál magából. A rajongói kedvéért egy strandolós kép.

02.jpg

A bűntény helyszínén folytatjuk. Ninjánk megállapítja gyorsan, hogy a rádiós volt a célpont, a bomba csak neki szólt. A producere tőle alig 3 méterre, megúszta. A kalóznak sok ellensége volt, öröm lesz mindet lenyomozni. A gondterhelt csevejbe a nem kevéssé hisztérikus boncnok toppan bele azzal, hogy eltűnt a furgonja, ergo a hulla is. A furcsa pár a japanoid boncnokkal kiegészülve, kocsiba pattan és lóerőhalálában indul a tetem után. Dannó higgadtan próbál majrézni, de ninjánk inkább a hisztérikus Max, taposs bele! mantráját veszi figyelembe. Konó avatkozik közbe az éteren keresztül, és jelzi, hogy a néhai kalóz és filozófus rajongók vitték el a tetemet, és mindezt a twittweren tudatják is egymással. Anyám segíts! A két csekélyértelmű medvebocs talpig bepánikol ninjánk durva vezetési technikájától így hamarost kézre kerülnek hullástól. A kihallgatás rövid és céltalan, miképp egy női kombiné.

03.jpg

Ma a vigasztaló-együttérző szálat, Széparcú Félkínaink viszi, lévén, hogy az áldozatnak lánya van, ninjánk meg épp nem ér rá. Semmi gyanús, hacsak nem a pisztoly, hozza fel a lesújtott lány ifjú férje. A pisztolyokat egy hónapja vette, magának és a lányának is.

04.jpg

A furcsa tény kapcsán Williams nyomozó a pszichológus-kanapé kocsiban, a védtelen és ártatlan lányukat megvédeni akaró apákról hablatyol. Ninjánk megmered hallva, hogy Gracenek, az apja szerint, van egy zaklatója. Egy 10 éves osztálytárs, aki 5x hívta 2 nap alatt! Hallatlan! Apa figyeli ám a telót! És Grace rámosolygott erre a Ted Bundy-epigonra! McGarrett nem hiába kapott kemény kiképzést, megállja röhögés nélkül! Mi azonban nyugodtan könnyítsünk magunkon és kacarászunk önfeledten, mélán arra gondolva, hogy habzó-szájúan féltékeny apánk annó, csak pont azt a pasit nem találta vészesnek, akinek aztán… de hagyjuk a múltat! Ugorjunk!

05.jpg

Közben a helyszínelőknek hála, van egy idegen ujjlenyomat is a pultról, egy ex-zsarué. Nagymenő new yorki hekus volt, most magánszimat a szigeteken. A néhai kalóz-filozófus pedig new yorki rádiós korában eléggé rá volt szállva a zsarukra, egy korrupciós ügy kapcsán. Késő bosszú? A csapat bizonytalan. Kedvenc párosunk megy kikérdezni a nyugdíjast, óvatosságból homlokig kevlárban, és fegyveresen. Az ex zsaru szintén pisztollyal fogadja őket. A csevej mindazonáltal baráti marad. Az öreg zsaru, talán a rögtön éledő szimpátia kapcsán, ninjánkat akarja leckéztetve tanítani, de ninjánk nem az a súlycsoport amit az öreg kinéz belőle, így hamarost elteszik a stukikat. A Haulenak csípi a szemét a pasi stílusa. Szó se róla, továbbra is hülye-bunkó gyalog-rendőrnek nézi a fiúkat. Az sem segít a helyzeten, hogy egy leragtapaszozott szájú és kezű biztonsági őrt találnak nála, összezárva egy marék hallal, egy láthatóan büdös csali ládában. Az öreg rosszvéleményű szerint, a csávó gyanúsított, mert nem ment be aznap este dolgozni, ezért ölhették meg az ő barátját, a kalóz-filózófust. Párosunk bekíséri a hadkvártélyra – az öreget.

Közben kiderül, hogy a bomba tűzijátékból lett barkácsolva, de mire kitalálhatnák, hogy ez az infó mire is jó, a Rosszvéleményű a hátsó ülésen, mint egy felturbózott anyós, máris közbeszól, és ismét lehülyézi őket. Ellenben, van neki egy jó embere a szigeten, majd az segít. Párosunk nyitott a csodákra, mondhatni hinni akar, akár Fox Mulder, így ráhagyják. A titokzatos ember – tényleg vannak csodák, vagy csak kicsi ez a sziget-csoport – a Lavinakövér fagylaltárus! Állcsontok a földön, mindkét részről.

05_1.jpg

Hamarosan egy zöldségárusnál vannak, aki tűzijáték-nepper is, és volt egy nagyobb szabású megrendelése. Alakul az ügy. Az öreg Rosszvéleményűről meg lekerül a bilincs. Egy mezőgazdasági furgont keresnek. Kifordította ezt a részt?! Kiderül, hogy a néhai kalóz, szökött gyerekeknek segített a brutális szülők elől menekülni, és hát néhány szülőnek ez nem tetszett. Az öreg szimat emlékszik, sőt fotózott egy ilyen szülőt, illetve egy ilyen furgont. (Kisteherautó bakker!)

07.jpg

Konó a csodaasztallal máris kezdi az azonosítást a kép alapján. Öreg zsaru tátott szájjal figyeli. Konót. A gyanús szülő még gyanúsabb lesz, mert rá vall egy másik szülő-szimpatizáns, ráadásul ért a robbanószerekhez. Elköszönnek az öregtől, és hamar lekapcsolják az ürgét, de az tagad, csak ijesztgetni akart, de még azt sem mert. Vissza a szülő-szimpatizánshoz, mert feltehetően hazudott. Sajnos mire odaérnek, már halott. Valaki elvarrja a szálakat. Na, és kire bukkannak a helyszínen? Az öreg kotnyeles ex-zsarura. Ő is a nyomokat követte, a csalis-ládában tárolt biztonsági őr, ezzel a nővel ismerkedett, ezért hanyagolta a melót. Hurrá, megvan a feltételezhető tettes! Na, de ki ölte meg a tettest, és miért?

08.jpg

Ismét a csodaasztal segít. A nőci egy szélhámos-csaló volt, egy ismeretlen férfi bűntárssal. Talán a híváslistája segít. Lám-lám! Vajon kit hívott, amikor a szigetre jött? A néhai kalóz-filozófus ifjú vejét. Az ügy a hadkvártélyon zárul, egy irtózatos pofonnal az öregtől, az ifjú vejnek, aki számításból vette el a lányt, noha később beleszeretett. So long!

09.jpg

A részt az öreg hajóján zárjuk, mezítláb. A Kelti Partitól ez nagy szám, sőt ok az ünneplésre! A Haule szexi talpait közelebbről is megcsodálhatják a rajongói. A többieknek a csúcs kétségkívül az igazi new yorki pizza, amit az öreg sütött. Ananász nélkül. Vörösbort (mondjuk egy szekszárdi merlot Dúzsi Tamástól) ajánlok ennek a bolondos résznek a végére. Egészségünkre!

10.jpg

Címkék: hawaii five 0
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása