Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x16

2013. február 28. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Mivel kiszavazás vagy mi a hátam van, egész hetes összefoglalóval nyitunk, a műsor egyik rákfenéje mellesleg ez, mármint az epizódok elején és a reklámszünetek után betolt hogyvoltok hossza, megtöri a lendületet és a ritmust - most pl. két perc volt, mire eljutottunk a lenge miniruhába öltöztetett Pinokkináig, akinek az egyik csöcse innentől hivatalosan is nagyobb, mint a másik, és igen, tudom, hogy a zemberek jobb és baloldala nem egyforma, de ez akkor is feltűnő. A fülében lógó golyóstollakról inkább nem is mondok semmit.

Na, Zsömike csöcst, Gábor meg az Édenben ipari sztenderdnek számító beretvált pöcsöt villant nyitánynak, és persze továbbra is egyszerre mossa a fogát meg a herezacskóját, egyem a kis szívét. Korleóne feladatot kap, neki kell megmozgatnia a lakók tagjait, mármint nem önkezével, hanem kiadja az ukázt, azok meg tornáznak. Ha nagyon geci lenne, Nikit arra kérné, nyújtott lábat emelgessen. Mozognak, futnak, lépcsőznek, pacsiznak, Korleóne nem, csak ugat, Katikám, mintha élnél, bazdmeg. Levi és Gábor egymást nézi fekvőtámaszozás közben, ez nagyon zavarba ejtő, bár nem vagyok járatos fotballista körökben, lehet ez a norma. Korleóne jól érezte magát, a lakók is, naccerű.

A reggeli azzal indul, hogy Niki pajzánnak szánt mozdulatokkal törölgeti a szája szélét, pont úgy, mint az egyszeri japán tévébemondó, akire most orált ki egy batyu faszt, nem értem a dolgot. Kristóf az étkezéshez azt a fehér kendőjét kötötte fel, amit csak vasár- és ünnepnapokon hordanak a falusi szamurájok, nagyon szép, tényleg. Aliztól megkérdezik, hogy mennyire bízik Ádám2-ben, mire a vörös hangosan felröhög, megint Pókmajom ágyában hentereg a rohadék, és tényleg, szívét önti ki neki, nagyon úgy tűnik, hogy szerelmet fog vallani neki. Ezt Ádám2 taktikázásnak, a normális emberek balfasz gerinctelenségnek nevezik. Pókmajom a karmait reszelgeti, és mivel nem ő akar a másik nemi szervére rácuppanni, hanem a másik vágyna be az övébe, nyeregben érzi magát. Kettőt hibáztál, gondolkodj el rajta. Apád faszát.

A hadművelet központban (a balkony Korleóne szobája előtti része, amit vélhetően még nem hányt össze Levi) Bigfoot, Zsömike és Korleóne tart haditanácsot, Pókmajom veszélyes, mondja Bigfoot, Korleóne meg tudja, hogy az ellen Zsömikére vagy Nikire hajt, mert erős játékost akar hazaküldeni. A két hadvezér megint összeül, Pókmajom azzal nyit, hogy na én most őszinte leszek, te vagy itt a legnagyobb játékos, mármint rajtam kívül. Korleóne is őszinteségi rohamot kap, ha felhúzhatlak kesztyűbábnak, és azt teszed, amit mi mondunk, akkor jól elleszünk. Ha nem, KIBELEZLEK A GECIBE TE SZEMÉT KURVA. Pókmajom nem egy félős fajta, a kamerába viháncol egy sort, leszarom én ezeket, keménykedjenek.

Odalent is a párválasztás a téma, Zsömike a jászkarajenői kapuslegendával tárgyal, Korleóne haragszik rád, te Levi. Levi mindezt pont olyan arckifejezéssel fogadja, mint eddig mindent, az arcába villantott csöcsöktől a darabos hányásig. Vagy nagy színész a csávó, vagy ennyire kifejezéstelen a feje alapból, ez még kérdéses. Az ő terve az, hogy Pókmajommal kihajíttasson innen valakit, de azt nem tudjuk, kit. Odafent Pókmajom őszinteségi rohamot kap, te Korleóne, tudod te, mekkora kígyót melengetsz a kebleden? És ezzel beköpi Szöszit, az kivágott volna téged innen, ha a védettséget ő kapja, és nem Gábor. Korleóne fölényes mosollyal nyugtázza a dolgot, tudtam én, mondja, közben a szemében a páni félelem igazgatja a molekulákat. És azt tudtad, hogy nekem mindent elmond?

Kristóf a kendőt baseballsapkára cserélte, ez sem az igazi, hagyjuk. Korleóne elmondja neki a Pókmajomtól hallottakat, ez a sunyigeci Szöszi bazdmeg. Zsömikét nem akarják beavatni, mert eljár a szája. Kristóf kalózkendőben kutyázza Szöszit, aki mindeközben Pókmajommal beszélget a bárpultnál, aki próbálja jelezni neki, hogy leszarja, de a faszi ebből semmit nem fog fel.

Mindenki elkezd pánikszerűen mosakodni, mi van, most lesz a kiválasztás? Pókmajom (természetesen) pucér pinát villant, mindenki tollászkodik ezerrel. Elszabadulhatnak a dolgok este, erre legjobban Gábor meghatározhatatlan mintájú és színű inge utal egyelőre, S lőn, tényleg kihívás lesz, egy téren gyűlnek össze, háttérben sáros vízű tó, előtérben tüdőszínű ruhába bújtatott Pinokkina.

A T69-esnek leszorítják a csöcseit, nem is tudtam, hogy a szilikon ezt is tudja. A haja kivasalva, a hangja határozott, a szavak darabokban ugyan, de kijönnek belőle. A Levi haját feltűző sztájlisztot agyon kellene verni. Pinokkina blőd kérdésekkel zaklatja a játékosokat, közben Pókmajom arcát vágják be sokszor, kár, mert a feje kifejezetten irritáló. Ő is megszólal, mindenki fúrja itt a másikat, nahát. Szöszi közben, mintegy mellékesen megjegyzi, hogy szerelmes lett Pókmajomba, anyám, borogass. Na, megindul a kiválasztás, Jennifer beáll Gábor mögé, mert vele ki tud alakítani egy kölcsönös bizalmi kapcsolatot. Ugyanezzel a lendülettel a kamerába lebuzizza párját, Levi érdekli, nem én, nem bízom benne. Ez egy ilyen őszinte játék, azért szeretjük.

Bigfoot Levivel bandázik továbbra is, Pinokkina fején őszinte csodálkozás, ezt tényleg ki szokták kapcsolni, ha nincs valami dolga a műsorban. Niki Kristófot, Zsömi Korleónét, Alíz pedig Szöszit választja, eddig sima, nem is ez az érdekes, hanem majd Pókmajom döntése, mivel ő a védett személy, akihez beáll, a nője megy a levesbe. Elindul, lassított felvételben, és beáll Korleóne mögé, aztakurva, tényleg nem szarral gurigázik. Mindenki kiborul, csak Pinokkina nem, szerintem nem is tudja, ki ez a fekete hajú nő, és most mit csinált, a súgógépről felolvas, oszt jónapot. Pókmajom azért döntött így, mert szerinte nem kóser, ha pár ember irányítja a játékot, a szarkeverőket el kell tüntetni. Kristóf szerint intelligens emberek nem használnak ilyen szavakat.

Zsömike sír, ettől még meg kell jegyezzem, hogy a nyolcvanas évek telefonált, és visszakéri a farmerruháját. Öld meg, súgja 200 decibellel Korleóne fülébe, jól van, mondja a Don. Niki is sír, Korleóne majdnem, nem értem a sértődöttséget mellesleg, Pókmajom pontosan azt csinálja, amit kell neki, túlél. Levit természetesen nem viselte meg ez sem, nem tudom mi az, ami felkavarja, talán, ha elveszik tőle a Bibliát. Korleóne kicsit fenyeget még, Zsömike balra el, vége a drámának.

A házba visszaérve Korleóne máris kidolgozza a tervet, Szöszit hazaküldjük, mert sunyigeciköcsögkurvaannya, és ehhez persze megint a fregoliembert, Alízt akarja használni, aminek nem lesz jó vége, mert neki nem kétéves az agya, mint Nikinek. Levi szobájában Pókmajom, Alíz és Levi beszélget, a fotballista rangsort emleget, Korleónéék összeállították és annak megfelelően vágják ki a jónépet innen, ebből elég. Alíz vamzernek jelentkezik Pókmajomnál, felveszik, hozzad a híreket, kösz.

Az ebéd kellemes hangulatban telik, Pókmajom viszont inkább felmegy Szöszihez, aki a sértődöttet adja, felejts el, húzzál innen. Azért van most szarban, mert rájött, hogy Korleónéék tudják, mekkora sunyi féreg (Kristóf szavai, intelligens ember nem szarkeverőzik), és nagyon viccesen legjobb barátjának nevezi Korleónét, ezen csak röhögni lehet. Lemegy a többiekhez, és próbálja menteni a menthetőt, műfelháborodik, és hazudik, de Korleóne már nem hisz neki, és levágott lófejet rendel Josétól.

Estefelé Korleóne beindítja az új hadműveletet: el kell hitetnie Pókmajommal és Szöszivel, hogy Zsömi nélkül nem élet az élet, és ki akar szállni a buliból önként, leszar mindent, és depressziós. Ez, ezek szerint nem sunyiság, mármint Szöszi szemébe hazudni, és közben Alízzal összefogva a kiejtésén munkálkodni. Szöszi elhiszi a színjátékot, legalábbis a kamerába ezt mondja. Korleóne Pókmajomnak is előadja a nagyhalált, én mögéd fogok beállni, és haza akarok menni jövő héten, örüjjé'. Szöszi Alíznak kutyázza Pókmajmot, aki viszont átlát rajta, és kezdi unni a hazugságait. Tényleg idegesítő a csávó, a következő snittben meg méginkább, amikor szerelmet vall Pókmajomnak, és ilyeneket mond, hogy minden nap meghal belőle egy kis darab, beléd szerettem. Aztán befekszik Alíz mellé, és bocsánatot kér. Azért egy kommentben ezt a részt kifejthetné, komolyan.

Este a fotballisták és Korleóne beszélgetnek, Levi előjön a listájával, mire Korleóne csak néz, ez mi a faszt ugat, de komolyan, mindenről tudtál, csak leszartad, mert neked mindegy kivel vagy itt. Jaja, teszi hozzá Kristóf, te egy befőtt vagy, ember. Priceless. Az este beszólása Korleóne szájából esik ki: na, megyek fel a szakadár retekhez, befekszem a dög mellé. Az előzetes alapján jövő héten két faszi fog jönni, benne lesz a zabszem Korleóne seggében tövig.

Címkék: éden hotel
334 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

senior Muhaha 2011.04.01. 15:14:31

@szepi79 - Harciteknős idomár: nem becsirkult elősorban, hanem pofánbaszta a medence alja, amikor fejest ugrott a 3. forgatási napon, gondolom azért is van úgíy eltünve, mert az agyrázkódást heveri ki éppen :D

handax 2011.04.01. 15:16:52

@neccharisnyás útonálló: Levi viszont azonnal be is köpte Ádámnak Alizt gyakorlatilag kéretlenül, illetve miután lebefőttözték...
Előtte pedig Ádám milyen faszán kitalálta, hogy majd Aliz mögé állva kidobatja Ádám2-t... ettől még ez mehet, de ha Szandra kavar, ráveszi Alizt, hogy aludjon még 1 hetet Ádám2-vel (úgyis megszokta már) és dobja ki Ádámot...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.01. 15:21:47

@handax: Most őszintén: te hinnél egy olyan embernek, akiről napok óta terjeng, hogy kavart azzal a ribével, aki kidobta a puszipajtásodat? És mindezt pont azután mondja, hogy te lebefőttözted? Simán lehet úgy venni, sértődésből akart valakit bemártani. Legalábbis ilyen vetülete is lehet a dolognak.
Alízt meg szerintem Korleone bár beáldozhatónak tartja (őszintén, melyik IQ-huszár bábut nem) mégse penderítené ki szánt szándékkal azonnal, hisz anno bizonyította, hogy partner a kiszórós stratégiában. Ergo lehet még rá számítani, ha újra ki kell ejteni valakit.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.01. 15:23:15

Ecsém, imádom ezt a műsort! Olyan csoportdinamikai rednszereket lehet legyártani, hogy bexarás!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.01. 15:25:18

@ŰberManci: Az újakat mindenki rühelli. Első perctől lecserélhető darabnak nézi. Nem hiába nekik osztogatják a szerkik a védettséget. Mennyi, 2 hétig húzná Alíz, ha valamelyiket bedumálná egy szövetségbe? Én ugyan nem tenném a helyében.

handax 2011.04.01. 15:26:06

@neccharisnyás útonálló: Igazad van, én tudom, hogy Levi igazat mondott, de lehet, hogy Ádám ettől még nem hiszi el. Ennek ellenére a stratégiát Levire alapozza, azaz arra, hogy hű hozzá (legalábbis ezt mondta a képernyőnek).
Másrészt Kristóf befőttözött, Ádám csak arra célzott, hogy Levi hallgatólagosan mindenről tudott.
Én Levit csak postásnak használnám és nem kémnek Ádám helyében

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.01. 15:27:37

Szerintem jó hogy csak heti négy nap van adás, mert kell a hétvége, hogy ezt a sok agyament konspirálást kipihenjem :DD

ŰberManci 2011.04.01. 15:29:29

@handax: Ettől a befőttözéstől mindig felnevetek, pedig most itt tárgyal a főnököm szemben, szal' ne emlegesd :D

ŰberManci 2011.04.01. 15:31:28

@neccharisnyás útonálló: Igen, de szegény Aliz meg azóta rájött, hogy Ő segített, mégis Ő az első feláldozható ember. Ez nem esett neki jól, ne felejtsük el.

Veder1 2011.04.01. 15:32:43

@neccharisnyás útonálló
"Ecsém, imádom ezt a műsort! Olyan csoportdinamikai rednszereket lehet legyártani, hogy bexarás!"

:D
Szerintem is az eddigi legizgalmasabb valóságshow.

Itt többen írták korábban, hogy milyen hülye ez vagy az a játékos. Szerintem egyáltalán nem buták, hozzák a magyar átlagot, sőt! Gondoljatok bele, ők napi 24 órán át bent vannak, mi meg kapunk belőle szerkesztett 40 percet. Ebből azért nem lehet megállapítani a játékosok értelmi szintjét.

ŰberManci 2011.04.01. 15:34:48

@Vödör: "Szerintem egyáltalán nem buták, hozzák a magyar átlagot, sőt!"

Ne szomoríts el, ennyire nem lehet gáz a helyzet :D

handax 2011.04.01. 15:35:55

@Vödör: ez picit olyan mint amikor a fociban a lelátóról látod, hogy üresen van egy csatár, csak épp a társa nem néz föl és éppen belerongyol három védőbe egy szimpla oldalpasszt meg nem téve.
Nyílván több infónk van mindenről (reméljük), mint bent egy-egy játékosnak.

Szederinda 2011.04.01. 15:36:13

@foxglove: csavatharnak, gondolom a nyeremény szabadon "testre szabható" :)

spájdernecc 2011.04.01. 15:38:43

@handax:
a csodakapus simán feláldozható a szert ügy oltárán. a Donnál, meg Krisztánál egyszerre húzta ki a gyufát a Szent Boxeralsó Hadművelettel.
Ha sokat kever, megy a lecsóba

Szederinda 2011.04.01. 15:42:09

@Benyeszke: Azért arra kíváncsi vagyok, mit művelnek ezek a hétvégéken :)))
A szerkesztőkkel meg Isauráékkal partiznak a beachen?

foxglove (törölt) 2011.04.01. 15:43:13

@Szederinda: Én csak arra próbáltam célozni, hogy akkor is adódhatnak a műsor szempontjából érdekes helyzetek, amikor nem egy újonc kap védettséget. Például számomra érdekes lenne, ha a Don kapná meg, ahogy ezt már korábban vázoltam borsz-nak.
De szerintem túlspiláztuk már ezt a kérdést.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.01. 15:50:15

@Szederinda: szerintem a kiszolgálószemélyzet úgy lenézi őket mint a fene, amin Levi hányásai meg a wc ügy után nem is csodálkozom, szóval velük biztos nem partiznak.

Veder1 2011.04.01. 16:04:59

@Szederinda a felvétel folyamatos volt, csak nekünk hagynak hetente három nap szünetet.

Szederinda 2011.04.01. 16:21:05

@Vödör: azt azért sejtettem, én úgy értettem, hogy megfosztatunk ily módon 3x40 percnyi beszámolótól.

handax 2011.04.01. 16:22:07

@spájdernecc: nem csak ő. A fő biztonsági szakemberünk, akinél szószátyárabb nincs a világon, ő is elvágta magát Ádámnál, Nikinél, Kristófnál, Aliznál, Szandránál, na innen nehéz visszajönni

szepi79 2011.04.01. 16:25:57

@neccharisnyás útonálló: persze, simán lehet kavarásnak is értelmezni, hogy levi árulkodott, és nem is úgy van, csakhogy itt pont leviről van szó... az mindenkinek nyilvánvaló, hogy nem egy agytröszt, saját kútfőből ő ilyet nem tud, hogy kombináció.

Szederinda 2011.04.01. 16:26:21

Most láttam egy spotot a hétfői adáshoz és abban Pöszi alízt birizgálja, és közben azt mondja: "meg tudsz nekem valaha bocsájtani vagy már örökre így maradunk?"

Bloááá. Ha éppen bocsánatot szeretne nyerni, arra elég rossz módszer ha fizikailag zaklatja az illetőt akitől reméli. Ez a birizgálás ebben a kommunikációs helyzetben a legrosszabb döntés, mert bizalmi státusz kell ahhoz, hogy egy másik embert bármilyen módon megérintsünk. Különben agressziót fejez ki.
Na ezért annyira unszimpatikus nekem nyálgép Pöszi.

GL-581 g 2011.04.01. 16:37:58

@kreten71: "pár perce láttam, hogy Alíz kb. kétórája boldog eljegyzett leányzó.
Lehet gratulálni!"

Eljegyezték április elsején? Nem rossz, eszembe jut róla egy hölgyismerősöm, akinek halottak napján kérték meg a kezét, mert hogy akkor úgyis együtt van a család... :DD

Vajon Ádám mostanra letett arról, hogy Gabit hazazavarja? Mert az eredeti terv ugye az volt, még a "szakadár retek" érkezése és Pöszi elmeztelencsigásodása előtt.

Sapasang 2011.04.01. 16:40:55

@foxglove: azt olvastam, hogy túlpistáztuk a kérdést :)

@Benyeszke: azt azért nem gondolom, hogy a már ott járt többi ország színe-virága nem hasonlóképpen viselkedett

sapkabojt 2011.04.01. 17:31:50

@Szederinda: Szerintem csak nekünk adják így le az adást, ők zsinórban leforgatták az összes napot költségkímélés miatt.

GL-581 g 2011.04.01. 20:58:33

@Szederinda: "Ha éppen bocsánatot szeretne nyerni, arra elég rossz módszer ha fizikailag zaklatja az illetőt akitől reméli. Ez a birizgálás ebben a kommunikációs helyzetben a legrosszabb döntés, mert bizalmi státusz kell ahhoz, hogy egy másik embert bármilyen módon megérintsünk"

Na igen, azon én is megrökönyödtem. Pocok helyében rácsaptam volna a Bisztonszágteknikusz mocskos praclijára. :S

A jövő héten szerintem végignézhetjük Pöszi egyre szánalmasabb és elkeseredettebb vergődését a két csaj kegyeiért. Az a gáz, hogy még mindig nem jött rá, hogy a kettős játékba belebukott. Úgy próbálja menteni a helyzetét, hogy folytatja ugyanazt mindkét lánnyal, mint eddig. Egyetlen halvány reménye lenne/lett volna: az, ha mondjuk Szandrával határozottan szakít, Aliznak mindent elmond és _tényleg_ őszintén bocsánatot kér - a másik lehetőség ugyanez, csak ki kell cserélni a két lány nevét. :D
Van az a pont, ahol az őszinte megbánás az egyetlen jó taktika... Ádámnál már úgyse tud menteni, de az egyik lányt megnyerve még lehetne némi esélye.

A másik tippem, hogy főszerepet kap Alíz és Levi - a két kedvencem! :DDD

Izgi hét lesz, az tuti.

@kreten71: Oh, de bunkó vagyok: fennakadtam a dátumon! :P Gratulálok a jegyespárnak! :D
(Mostantól azon is lehet drukkolni, hogy Aliz megszerzi-e a 25 milliót hozomány gyanánt. :DD )

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.01. 21:38:28

@Vödör: Hát tudod, azért ha azt vesszük hogy a taktikázás v. minimum száj csukva tartása a minél további bennmaradás záloga, erre Zsömi, mint valami nyeretlen bölcsis össze-vissza haverkodik meg szájal, úgy, hogy Korleonénak kell leüvöltenie a lüke fejét..... sok mindent elmond ez.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.01. 21:55:16

@ŰberManci: Háát, izéééé... nem akarlak elkeseríteni. 26 vagyok most, és egy roppant kemény 3 éven vagyok túl annak folyományaként, hogy a pincurival idősebbek - 3. X körüliek, bevallom, mert szemét vagyok- csodaszépen általánosítják a korosztályomat. Megjegyzem, vannak igazoló példák, mert szembejöttek velem is ilyenek, de valahogy mázlim volt a baráti kör kialakításában, hogy értelmes, normális egyedeket találtam.
Most nem kezdem ezt az én okos vagyok a többi meg hülye. Csak épp marhára elszomorító, ha egy párkapcsolatról plusz egyebekről normális távlatokban gondolkodó emberkét, aki piszkosul érdeklődik a világ dolgai iránt, ergo atomfizikán-matekon -azokat utálom- kívül sok mindenről lehet vele beszélgetni, koravén -sajna az Élet nem válogat- is ráadásul csak úgy első látásra "lebutakurváznak" szimplán a korára alapozva, merthogy egy ennyi idős ember úgyis csak megjátssza. Nincs az az ég, hogy ennyi esze legyen!

Tényleg bocs, marhára nem öntömjénezésnek szántam, pusztán csak rávilágítani a helyzetre, és ha esetleg van itt 1-2 normális, aki eddig hajlott ilyesmire, hátha ezután lusta sablonhuzigálás helyett nekiáll megismerni a körülötte élőket. OK, bevallom, nehéz ez és rengeteg csalódás van belekalkulálva, de kb. pont erről szól az Élet: amit naponta ki akarnak belőled, önnön identitásodból venni, azt te szépen, gondosan visszaépíted. Nehogy szép lassan felmorzsolódj, és egyéniség nélküli bábuvá válj.

Fú, bocs a lelkizést. Tipikus nőnemű vagyok! :/

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.01. 21:57:32

@Szederinda: Kokaint desztillálnak Salazar szupertitkos dzsungelbéli droglaborjában. :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.01. 23:03:03

@beacska: igen én néztem. Ki a fene smárolt a pókmajommal az előzetesben?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.01. 23:04:40

Gratulálok a szerkesztőknek a 18+ vágásához, mert ekkora szart még nem láttam.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.01. 23:12:04

Asszem lemaradtam valamiről. Nem mászott be Szöszös a Szandál ágyába a héten? Épp a Levis nadrágvadászat után, ha jól emlékszem. Ott mi történt?
Ebből a részből semmi sem derült ki.

Az előzetesben mintha Szöszpösz és Alíz lett volna. Vaskosabbnak tűnt a lány lába, azért gondolom, de a sötétben nem láttam jól.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.01. 23:14:19

@mosoly73: a lány szinte biztos hogy Szalamandra volt, de a fiúnak meg rövid sötét haja volt...nem tudom, remélem nem Ádám :D

Mrs.E 2011.04.01. 23:25:38

@Benyeszke: Mindenkit ez izgat most. Én is Alíz Szöszire tippelnék, de mintha nem lettek volna tetkók a srác hátán

beacska 2011.04.01. 23:31:24

de ez nem a múlt csütörtöki? amit akkor vártunk (najó, számítottunk rá)?

Mrs.E 2011.04.01. 23:34:25

@beacska: Ez az előzetes volt, tehát jövőhéten történik

Mrs.E 2011.04.01. 23:39:58

@beacska: Neked is! És mindenki másnak is .

mertcsak 2011.04.02. 00:21:42

nahat, nahat, szöszi megkapta a feladatot, h ismerkedjen szandraval ...

IDEyoda 2011.04.02. 00:40:10

Mondjátok, csak nekem tűnik tökéletes Omen szereplőnek a mackósajtfejű? Full Damien, avagy a megtestesült sátán. Az utolsó összefoglalót nézve ugrott be, hogy minden stimmel: ördögien manipulál, erkölcstelen, gátlástalan, intelligens és gonosz is. Ráadásul kifejezetten rosszul viseli a szeretetmegnyilvánulásokat :) Ja, és az istenfélő bibliabúvár hátán kapaszkodott fel.

Na mindegy is, csak eszembe jutott.

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.04.02. 00:50:39

"Zsömike csöcst, Gábor meg az Édenben ipari sztenderdnek számító beretvált pöcsöt villant nyitánynak" :D :D :D

GL-581 g 2011.04.02. 02:53:11

@Benyeszke: Ilyen elcseszett szűk boxerekben Levi szokott nyomulni. Vagy, avalamelyik új srác, aki a héten jön majd. Nem volt a hátára tetoválva mentegetődzés, úgyhogy nem Pöszi szerintem. :D

@mertcsak: Na igen. Ez felvet pár kérdést...

Érdekes volt az Éden 18+.

Kicsit elbizonytalanodtam, hogy Szöszi tényleg tudatosan patkány-e. Felmerült bennem, hogy talán csak elkezdte végrehajtani a feladatát, majd változtak a körülmények (Levi-szex, védettség), összezavarodott, majd bepánikolt, s elkezdett atomhülyeségeket csinálni (kétkapuzás Alízzal és Szandrával, feltárulkozás a Pókmajomnak, visszanyalás Ádámhoz).

Az erkélyjelenete a Pókmajommal nem is annyira érdekes, mint az Alízzal lezajlott beszélgetése. A Levis kaland után még puszit dob az ajtóból Alíznak, és fel van dúlva ugyan, de azt mondja, hogy utál szart keverni (feladat, ugye), és most megoldják helyette a problémát (szó szerint ugyanezt mondta a szingliszoba előtt, mikor Levi öszvecsingolódzott a Pókmajommal).

Ha van itt pszichológus, talán még szakszót is tud rá, ha vannak itt pasik, talán némelyiküknek ismerős lesz a szitu. :)

A következőről beszélek:
nagyon furcsa, még évekkel utána is, de velem volt már olyan, hogy megismerkedtem egy lánnyal, azt hittem ezer jelből, hogy sínen vagyok, érzelmileg nem is volt mély részemről a dolog, de amikor rámozdultam, és lepattantam róla... na AKKOR lettem belé fülig szerelmes.

Mi van akkor, ha Szöszi is így járt a Pókmajommal? Ez magyarázná pl. azt az abszurd helyzetet, hogy Alíz és Szandra is a zsánere, az egyiknek virágot visz és vele alszik, meg álmában nézi, meg puszilgatja, a másiknak meg 1 nappal később nyálon csúszva könyörög, hogy hadd juthasson be a bugyijába, legalább egy iciripicirit.

Lehet, hogy Szöszit átbaszták a körülmények és a váratlanul (a Levi-kaland után) támadt érzelmei, és túlságosan össze van zavarodva ahhoz, hogy átlássa a szituációt? S talán azért csinál annyi (még kamaszfiúhoz is méltatlanul nevetséges) hülyeséget?

Még egy égetően fontos kérdés fogalmazódott meg bennem:
szerintetek a kiválasztáskor Pocok élénkzöld ruhájának volt ilyen ratyi szabása, vagy tényleg felkapott combra némi felesleget az édeni jólét eredményeképp? :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 07:54:53

@Gliese 581 g: hát, mivel náluk a valóságban ez nem 3 hét, hanem csak 9 nap, nem hiszem, hogy Alíz annyit hízott volna, hogy ennyire látsszon, úgyhogy csak a ruha szar (nem csak az a ruha, ehh)

Ennyivel Kata meg a hasragombolós farmerruhájában imán 5 hónapos terhes lehetett volna, holott akkora aránytalanul nagy bele azért nincs

kreten71 2011.04.02. 08:03:14

@Gliese 581 g: Oh, de bunkó vagyok: fennakadtam a dátumon! :P Gratulálok a jegyespárnak! :D
(Mostantól azon is lehet drukkolni, hogy Aliz megszerzi-e a 25 milliót hozomány gyanánt. :DD )

HALI! ÁPRILIS 1. VOLT TEGNAP!
Alíz kicsit viccelődött az ismerőseivel.....a facebookon
(de szurkolni azért lehet)
Remélem,hogy nem ő volt actionban pöszivel a beharangozó előzetesben, de hát az éden hotelben bármi megtörténhet.

haruka 2011.04.02. 09:35:15

@Gliese 581 g: Pocok körte típusú, vagyis fenékben meg combban erősebb. amúgy csak a ruhát amiket felvesz/ráadnak szarok, pont ott erősíti, ahol nem kéne.

mertcsak 2011.04.02. 10:48:24

igy mar ertelmet nyert a szappanopera reality, mert egyreszt feladatot kapnak a jatekosok, h tartsak a forgatokonyv menetrendet, masreszt ekozben lehet jol be is huzzak oket a csőbe s kijonnek beloluk olyan tulajdonsagok is, amit amugy nem akartak volna megmutatni magukbol :)

mertcsak 2011.04.02. 10:49:28

@Gliese 581 g: szerintem szandra lesz az vmelyik uj pasival

Szederinda 2011.04.02. 11:10:34

@falevelek: ááááááááááááá télleg...dehülyevok.... :)

Szederinda 2011.04.02. 11:31:35

@neccharisnyás útonálló: szerintem jól mondod, sok ember hajlamos egy pár fő paraméter alapján egyből ítélni. Sajnos ezeket az előítéléteket iszonyú meló megváltoztatni, ezért is számít annyira az első benyomás.
Van, amit tudunk befolyásolni azon, hogy milyen benyomást teszünk de van amit nem.

Vigasztaljon a tudat, hogy az ilyen előítéletes emberek azok, akik a legnagyobbat szoktak a végén koppanni, amikor a beskatulyázott illető olyasvlamit csinál, amelytől besokkolnak.

Szederinda 2011.04.02. 11:32:58

@Benyeszke: van benne valami. Legalább itt-ott lineális lett volna, nekem úgy tűnt, hogy nem az. Ölég rosszul sikeredett :)

Szederinda 2011.04.02. 11:44:35

@Gliese 581 g: hát, igazán nem akarlak bántani ezzel de annak tényleg mélylélektani oka van, ha valakit az elutasítás indít be. Részben vadászösztön de ha nagy az érzelmi amplitúdó, akkor valami odabent nem kiegyensúlyozott...van nagyon sok minden a témáról, érdekes egyébként. Engem pl lenyűgöz, hogy az ember mennyire nem egyszerű lény.

Egyébként egyetértek, bőven lehetséges, hogy Szöszi nem lenne "szerelmes" Szalamandrába ha bejut a bugyiba.
Azt ugyan nem értem, Szalamandra miért nem használta ki őt is...akkor lett volna hatalma még alakítani reggel: pl ő dönti el, kinek az alsóját mutatja fel, ezzel az illetőről alakult közvélekedést is szabályozta volna.
Talán Pöszinek lógott mivel ő elég sokat okosított rajta nap közben?

Pöszi elszólása pedig tényleg valószínűsíti, hogy megkapta a küldetést a Dontól. Bakker, Levi, miért nem tartottál ki még egy kicsit? :))))

dolna78 2011.04.02. 12:49:38

Sziasztok!

Mivel tegnap nem volt ékezésem ezért ma csatlakoznék:

Eslősorban mielőtt el nem felejtem :
azt csak én vettem észre, hogy amikor Levit lebfőttezte a Kristóf, Korleóne is hozzáfűzte a magáét Levi ezt nyugtázva feltette az ideális kérdést:
"De azért megdughatom, ugye????"
szakadtam a röhögéstől... mint egy óvodás, engedélyt kér apucitól :)

Egyébiránt Szalamandra választása valóban a tartsd közel a barátaidat , de az ellenségeidet még közelebb elvre utal, és szeritem is valóban erős egységet tudnának alkotni a Donnal, csakhogy szerintem a Don nem csapatjátékos a szó klasszikus értelmében, és még azt is megkockáztatom, hogy lebecsüli az ellenfelét.

GL-581 g 2011.04.02. 16:44:56

@haruka:
@nyuszómuszó: "úgyhogy csak a ruha szar (nem csak az a ruha, ehh)
Ennyivel Kata meg a hasragombolós farmerruhájában imán 5 hónapos terhes lehetett volna, holott akkora aránytalanul nagy bele azért nincs"

Na igen, a stylistokat tényleg seggbe rúghatnák már. Néha olyan, mintha a Máltai Szeretetszolgálat lenne az egyik öltöztetőszponzor, ld. röhejes farmerruhák, meg az a ratyi kötött sapka, ami most pl. Gáboron volt.

@kreten71: "Alíz kicsit viccelődött az ismerőseivel.....a facebookon
(de szurkolni azért lehet)
Remélem,hogy nem ő volt actionban pöszivel a beharangozó előzetesben, de hát az éden hotelben bármi megtörténhet."

Ej, milyen kis csalafinta ez a lány! :DD
Évek óta nem viccelt meg senki április elsején, pedig szép hagyomány. :)

Szerintem nem ők voltak, mert a csaj eléggé majomszerű volt, a srácnak meg nem volt tetoválás a hátán. Ennél azért jóval okosabb lánynak tűnt eddig Alíz, remélem, hogy nem bújik össze Csigusszal. :S Viszont az poén lenne, ha az egyik új sráccal megtalálnák egymást: hej, lenne ám riadalom a két önjelölt alfahímnél! :D Mindkettő Pocoktól várja a bennmaradást.

@Szederinda: "hát, igazán nem akarlak bántani ezzel de annak tényleg mélylélektani oka van, ha valakit az elutasítás indít be. Részben vadászösztön de ha nagy az érzelmi amplitúdó, akkor valami odabent nem kiegyensúlyozott..."

Semmi bántót nem írtál, ráadásul eddig egyszer történt velem ilyen, még az egyetemen. :) Csak azért írtam le az esetemet, mert a tegnapi 18+ után rögtön ez ugrott be, Pöszi vergődését látva.

Eléggé egyedül maradt most, és még most sem döbbent rá igazán. Hirtelen nem is tudom, hogy kinél lehetne még keresnivalója... talán Levi, mert neki aztán még az öt is páros szám, annyira tojik mindenbe, vagy Alíz, aki ugyan szeretné kivágni maga mellől, de egyrészt kényszerszövetségesnek jól jöhet, ha megmenti a kieséstől, másrészt ő az egyetlen, akiről el tudok képzelni egy nagy megbocsátást. Csak ehhez egy hangyányival több őszinteség és kevesebb kettős játék kellene Szöszi részéről, aki szegény stílus nélkül és férfiatlanul sunyin intézte a dolgot a két csajjal.

Két dolog jutott eszembe a jövő hétről:
1. Vajon mivel verte ki Levi ennyire a biztosítékot a Donnál? Megint majomszex volt? :D
2. Ha két srác jön, akkor egy valószínűleg soron kívül megy. Vajon milyen módszerrel vágnak ki valakit a vérbe mondjuk szerdán?

(Amúgy jól emlékszem, hogy a héten nem volt Pandora?)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.02. 18:01:55

Üdv :)
Szerintem Szöszi azt is kamuzta, hogy feladatot kapott.
A Don is röhögött rajta, mikor előadta, hogy majd maga mögé állítja a Szandált, mint önként vállalt (Donnak benyalós) feladatot. Röhögve mondta neki, hogy jól van menjél, oszt jelentsél nekünk kis önjelölt csicskám. :)
Utána meg előadta a Pókmajomnak, hogy őt ezzel megbízták.
Már azt se tudja kinek mit kamuzott.

Pókmajom rendesen megkavarta az erőviszonyokat, de azért sokáig nem szeretném őt nézni. Főleg a ceremóniás viselkedése után. Mehetne Tünde után. Ő is elvégezte a feladatát és ment is. Bár a később jött szereplőket nézve, már nem is tűnik un-szimpinek. Mihez képest ugye.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.02. 19:38:18

Na tegnap életemben először láttam 15 percet a pénteki adásból. Ez nem ilyen 18+ műsor. Mert amit én láttam, abban csak beszélgettek.

beacska 2011.04.02. 19:49:37

visszaolvastam, mégsem tudom: mi is történt tegnap este a 18+-ban? légyszi, írja le vki részletesen! (najó, OLYAN nagyon részletesen nem kel ;D. csak, hogy kik voltak kivel...)köszke

capa05 2011.04.02. 19:56:41

@beacska: lényegében az elmúlt heti történéseket ismételték,ami +-t én láttam:amikor a két új lány érkezett nagy topless fürdés volt a medencében ki ezt, ki azt ölelgette,fogdosta.A képek viszonylag messziről készültek.Szandika pedig egy alkalommal a szobában ha jól láttam Levi társaságágan nyögdécselt de kozben nem történt semmi.

Tanát Úr 2011.04.03. 13:27:13

Gyerekek ! A 18+ -t nem lehet sehol semmikor megnézni utólag ?

Yogi001 2011.04.03. 13:44:10

én most töltöttem le ncore-ról,de azt hiszem a viasat3.hu-n is megnézheted (ha van pár órád míg ott betölti - szörnyű)

Viszont fürdőzést pillanatstoppozzátok, mert megesküszöm hogy Jenny smárolt Szandrával (09:40) a medencében, ahogy Levi nemcsak az új Nikollal, hanem Nikivel is (ez a kép balszélén látszik és tényleg pillanatstoppolni kell!)

Yogi001 2011.04.03. 13:47:04

Sőt, most újra megnéztem ezt a jelentet és mintha Gábor (a medence partján ül) szintén smárolt volna Nikivel és Jennyvel is (vagy csak szájból adta nekik a citromot:)...

Tanát Úr 2011.04.03. 13:50:25

@Yogi001: Nem vagyok egy nagy netvirtuóz...
Honnan lehet letölteni?
Van időm megvárni,mert úgyis mennem kell valahova !

Tanát Úr 2011.04.03. 13:54:16

@Yogi001: Megnéztem,valóban meg lehet(ne) nézni a viasat3.hu-n,de a 18+!4.még nincs feltéve!
Köszi a segítséget!

GL-581 g 2011.04.03. 21:26:30

@beacska: Nem néztem meg, de ez nem a 2 héttel ezelőtti Dani-Ádám produkció?

Amúgy itt már mindenki volt mindenki szájában, szinte. A legviccesebb az Alíz-Jenny smár volt a jégkockás este után a medencében (hm. olyan valószínűtlennek tűnik ez az emlék, hogy lehet, inkább megkeresem...). Csak szegény Pesta nem smárolt senkivel.

Nekem máris hiányzik Zsömike! :( A Donnak viszont lesz pár pólóravaló mondata a Szakadár Retek mellett, úgy hiszem. :D

GL-581 g 2011.04.03. 21:27:17

@beacska: Nem néztem meg, de ez nem a 2 héttel ezelőtti Dani-Ádám produkció?

Amúgy itt már mindenki volt mindenki szájában, szinte. A legviccesebb az Alíz-Jenny smár volt a jégkockás este után a medencében (hm. olyan valószínűtlennek tűnik ez az emlék, hogy lehet, inkább megkeresem...). Csak szegény Pesta nem smárolt senkivel.

Nekem máris hiányzik Zsömike! :( A Donnak viszont lesz pár pólóravaló mondata a Szakadár Retek mellett, úgy hiszem. :D

beacska 2011.04.03. 21:33:02

@Gliese 581 g: de igen az. megpróbáltam kivágni én (egy hosszabb verziót akartam), de nem ment :(( nincs hozzá progim :(((

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.04. 13:45:35

@Szederinda: Tudom, ezen szoktam én nagy gonoszan vidulni. Csak olykor nincs türelme az embernek a "te SZERINTEM azt gondolod, hogy..." "miközben én VALÓJÁBAN azt gondolom, hogy..." "de, IGEN, valóban ezt gondolom" c. dialógusokhoz. Tudod, épp rossz passzban vagy, stb. Jah, meg hogy ha nem csatlakozott az ember a "nézzen ki a fejünk 20 évvel kiéltebbnek, mint a valós korunk" mozgalomhoz. Na az is egy nagy hátrány manapság.

Szöszi amúgy valóban belezúgott Pókmajomba. Nem is értettem, mit mondta Alíznak, hogy ő csak húzza a csajt, mikor frankón első pillanattól az jött le, hogy fut utána, mint a kiskutya. Vagy legalábbis a vágók ezt akarták velünk elhitetni.

GL-581 g 2011.04.04. 19:10:44

Tök jó, ma megint nem tudom megnézni, pedig izginek ígérkezik. :( Mindegy, majd a HV-s összefogi... vagy felvételről.

Arra vagyok a leginkább kíváncsi, hogy mikor és milyen módon történik meg Szöszi kiűzetése az édenből. :D

Meg arra, hogy mi volt ott az a birkózás az előzetesben. Szerintem tök izgi lenne egy olyan párcsere, hogy a két új srác választ magának lányt (pl. Szandra és Alíz, akik egyébként pont ott ülnek és nézik a bunyót), majd meg kell mérkőzniük a csaj jelenlegi párjával. A győztes viszi a nőt, a két vesztes pedig megint megküzd. Aki másodszor is veszít, az mehet vissza a balettbe ugrálni, aki meg nyer, az jutalmat kap (pl. romantikus tengerparti vacsora a madárpókkal - a védettség tök uncsi lenne).

beacska 2011.04.04. 21:43:50

jajjj, mindjárt jönnek az új fiúk!!!

de izgiii

GL-581 g 2011.04.04. 22:00:36

@beacska: Rápusztult már valamelyik Pocokra? :D Szegény úgy megérdemelne már egy normális párt... szerintem ő is unja, hogy minden héten rezeg a léc. :( (amúgy eddig ő melózott legtöbbet az ottlétért szvsz, nálam Alíz a meccs embere :) )

Mr. Moody (törölt) 2011.04.04. 22:01:33

Mecsoda szargyengesenkik akik bementek. Kígyópicsa két mondata után elolvadtak és beállnak a csapatba.

beacska 2011.04.04. 22:06:01

@Gliese 581 g: hááát, úgy néz ki....;D

beacska 2011.04.04. 22:06:48

...ééés végre létre jön az álmom: Kristóf-Jenny páros...yeees

GL-581 g 2011.04.04. 22:13:52

@beacska: És IGEN!!! :D:D:D

És civilizált srácnak tűnik? Olyan Szöszis csigagyanús? Vagy lehet, hogy nem lesz köcsögtahó?

A Jenny-Kristóf parnak én is örülnék. :)

Savafan 2011.04.04. 22:20:01

ez a Szalamandra egyre idegesítőbb:((( a stílusa is vérlázító de a feje is taszító:)) az a folyamatos konty ami a fején van, elég vicces. és azt hittem Korleone a nagy manipulátor, de ez a csaj még rosszabb:((

Mr. Moody (törölt) 2011.04.04. 22:21:41

@Savafan: Baromi idegesítő egy luvnya. A tipikus szarkavaró, rosszindulatú, mindenkin átrobogó álnok kígyó prototípusa.

Köpedelem.

Savafan 2011.04.04. 22:29:07

@Mr. Moody: Minden egyes szavaddal egyetértek!! Más a taktikázás és más a szarkavarás. És amilyen pofákat vág, amikor kinyilatkoztat:((( Az akkora pusztítás alatt legzsivesebben leradíroztam volna a vigyort a képéről:)

Mr. Moody (törölt) 2011.04.04. 22:31:40

@Savafan: Pontosan. Az arca mindent elárul. Dühből, gyűlöletből cselekszik. A legundorítóbb viselkedés amit eddig itt lehetett látni.

A Szöszi szegény agyilag gyenge így a taktikázása egy hülye ember okoskodása. Gerinctelen amit most is művel, de már a saját taktikája csapdájában vergődik. Ez más kategória.

Amit a luvnya művel az színtiszta gonoszság. Kiül az arcára. És még ahogy élvezi is. Pfejjjjjjj

beacska 2011.04.04. 22:33:59

itt már írta vki, hogy Szandra pont azt csinálja, ami ellen "harcol": a klikk létrehozása. Kíváncsi vagyok, mikor jönnek rá a többiek...

szerintem ez lesz: az új fiúk feladatot kapnak: az egyik védettséget ér el (vettétek, szegény Don, kiszúrták a szemét egy nyamvadt pezsgővel), a másik megy. és aztán Szöszit hazavágják. Új párok: Kristóf-Jenny, Ádám-Niki, Kriszta-Gábor (!), Alíz-új fiú, Levi-Szandra.

Remélem Alíz dobja ki Szöszit.

Az egyik fiú kiesése elméletem ellen csak az szól, hogy ez volt a múlt héten pepitában :((

GL-581 g 2011.04.04. 22:44:47

Hajrá Pocok! GO-GO-GOOO!!! :D

Remélem Alíz végre kifog egy férfiszerű pasit... (=nem sötét mint Pesta, s nem takonypihe mint Pöszmösz).

GL-581 g 2011.04.04. 22:45:16

Hajrá Pocok! GO-GO-GOOO!!! :D

Remélem Alíz végre kifog egy férfiszerű pasit... (=nem sötét mint Pesta, s nem takonypihe mint Pöszmösz).

beacska 2011.04.04. 22:49:41

amúgy az új fiúk szimpik, Szöszit és Levit sííímán beáldoznám értük.
Én úgy gondolom, hogy nem véletlen, hogy Gáborunk is Ádámhoz csatlakozott, nem Szandrához. Akkor most kik a JÓ FIÚK???

Summerwine 2011.04.04. 22:53:26

@beacska: Igen, ezek a logikus párosítások.
Szerintem holnap inkább régi fiút tervez hazaküldeni a Viasat, nem hiszem, hogy 1 napra utaztat Kolumbiába embereket. Ez bezavarhat a vázolt párosításba és a lelkivilágomba. :) Mármint ha Ádámot vagy Kristófot bolygatnák, a többiek nem érdekelnek.

Répatorta 2011.04.04. 23:15:59

Retek Szalamandra kiba..ott irritáló egy nőszemély! Képtelen viselkedni, egy kényszermozgásos botsáska macskafejjel. Brrr... Csalódnék, ha az új fiuk mind bedőlnének neki.

Aliz meg a béketűrés szobra. Volt már Pittával kényszerből, most meg puhatestű Szöszi macerálást viseli el mosolyogva. Csodálom, hogy még nem vágta szájon a matatós. Jó feleség lenne belőle ;)

Jól látom, hogy eddig 100% a dohányzók aránya? Non-stop bagózik a társaság. Egyedül Jenninél nem vagyok biztos benne.

Robi86 2011.04.04. 23:19:23

Igeen Jennifer-Kristóf Tudtam h ez lesz annyira összeillenek már alig várom a kövi részt bár Gabi most hoppon marad .. Ádám meg megy Alízhoz :D

beacska 2011.04.04. 23:24:37

@Robi86: nem, Kriszta már a múltkor is próbálkozott Gábornál. Talán most végre rááll, pláne, ha Ádám közli vele, hogy Nikiért cserébe kell neki Jenny...

beacska 2011.04.04. 23:26:00

@Summerwine: igen, ezért is mondtam, hogy én szöszi mellett Levit is hazaküldeném-aranyos, aranyos, de fogalmatlan. és ha részeg...(nagy legyintés)

Mrs.E 2011.04.04. 23:28:49

@beacska: Szerintem Levi és is Szöszi megy és Szandra megkapja az új fiúk egyikét. A többi párosoddal tökéletese egyetértek.

Mrs.E 2011.04.04. 23:30:18

@beacska: ja most látom mit írtál. Bólogat hevesen!:)

beacska 2011.04.04. 23:38:53

és tudjátok mi ebben a tuti?? Hogy ádám, Kristóf és Gábor párja stabil és MEGBÍZHATÓ és nem függ Szandrától!!! Ők meg gyilkolják csak egymást kedvükre ;)))

hűűű, de várom a holnapot! remélem, nem a 3 fiú egyike megy!!! (hülye vagyok, mi???)

Veder1 2011.04.04. 23:39:17

ez Jenny rohadt mód irritál. Ilyen kényeskedő királykisasszony-fajta, akinek a segge alá mindig odatettek mindent.

(persze tudom, hogy a valóságban lehet teljesen más, csak nekem ez jön le a szerkesztők által megvágott anyagból)

Thorwald 2011.04.04. 23:50:59

Ez a ribanc valami felelmetesen irritalo...
Isszonyatosan kemeny... kivancsi vagyok kov heten mennyire lesz kokemeny, amikor nem lesz vedettsege es jon ket lany.

Szar ez a diktatura, az enyem sokkal jobb lesz... okos:)

Veder1 2011.04.04. 23:55:18

Én Szandrára úgy tekintek, mint beépített emberre, akinek az a feladata, hogy bizonytalanságban tartsa az Ádámot (de ne küldje haza), és legyen izgalmas a műsor. Így már nem is annyira irritáló :D

GL-581 g 2011.04.05. 01:41:35

@Vödör: Nagy igazat mondtál most. És ez valóban látszik...

Szöszinek ma sikerült még gusztustalanabbá válnia. Esküszöm, én már várom a mindent igazoló magyarázatot, a nagy meglepetést, mert egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy egy rokonszenves férfiember pár nap leforgása alatt át tud alakulni ház nélküli csigává. :(

Tanát Úr 2011.04.05. 07:01:22

Kézilabdás nyelven tolódás lesz a megoldás,minden szimpatikus versenyző eggyel arrébb tolódik:Ádám beáll Nikihez,Kristóf beáll Jennyhez,Gabi beáll Krisztához és már meg is alakult az új tandem.Ebben az esetben Alíz kaphat egyet az új fiúkból,Pókmajom meg kit érdekel?
Ha nem lenne a szerkesztők beavatkozása,akkor ez nyerő csapat lenne,csak az a helyzet,hogy a valóságban sosem alakulnak úgy a dolgok,ahogy előre meg van tervezve...
A párválasztó ceremónia úgy lenne igazságos,ha a párválasztás sorrendjét sorsolnák a helyszínen,így érdekes cihológiai helyzetek alakulhatnának ki,de akkor megszűnne a külső beavatkozás lehetősége,ugyebár...
Hiába van Ádámnak sok szimpatizánsa,a forradalmárok elbuknak...Szerintem egy "oldalvizező"csapat tud a legtovább jutni,aki sokat szerepel,az sok ellenséget szerez és előbb-utóbb kiejtik...
Ebből következtetek arra,hogy rövidesen megalakul a nyerő páros (K-J)és Á-N nem éri meg a verseny végét(Niki meg túl jó nő ahhoz,hogy ne irritálná a töbi lányt)!
süti beállítások módosítása