Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Happy Endings - Fuss el véle! 1x01 - Pilot

2013. február 27. 13:00 - igenapu

Belecsapunk a lecsóba, esküvővel kezdünk, templomival. Elérzékenyült vőlegény összegzi az együtt töltött éveket, felsorolja az összes klisét, miközben a menyasszony, Alex, enyhén szólva is feszeng, mintha nem is tudom, egy marék hangya lenne a bugyijában, amitől most már nagyon szeretne megszabadulni. A koszorúslányok idülten mosolyognak, de legalább normális ruhát kaptak. Nem hangozhat el a holtomiglan tartó igen, ugyanis beviharzik, vagyis inkább begurul, besiklik hátulról egy görkoris, hanyagul felöltözött figura és szerelmet vall Alexnek, majd fellebbent néhány kellemetlen titkot a házasulandók életéről, elkényelmesedés, rossz szex, csak hogy a lényeget emeljük ki. Dave, a vőlegény kikéri magának, potenciális szívinfarktus jelölt idős vendégek is vannak itt. A görkoris hívja Alexet, tartson vele, közben a vőfélyek/tanúk,vagy hogy hívják őket, azon tanakodnak, hogy meg kéne verni a betolakodót, fekázás és pufi melegezés is elhangzik, vicces, na. Alex gondolkodik kicsit, majd megindul kifelé, a görkoris utána. Mindenki felhördül, a barátok közhelyekkel próbálják nyugtatni a lesújtott vőlegényt.

1.jpg

Egy bárban folytatjuk, a haverok fojtják italba bánatukat, fikázzák a görkoris belépőt, pláne, hogy milyen buzis dolog ez már, még a meleg Max szerint is ciki. Közben kiderül, hogy Brad, a fekete srác, nem iszik, a nejével, Jane-nel egyetemben, terhesség előtti tisztítókúrát tartanak, aminek nem része sem az alkohol, sem a cukor, sem a hús. Ja, még egy fontos infó, Alex és Jane testvérek. Hopp, jön egy sms Dave-től, hogy minden kafa és faja, csak nem vágyik társaságra, közben mutatják, ahogy a bömbölő Dave egy giccsesre feldíszített Priust vezet, természetesen konzervdobozok csörömpölnek hátul. A társaság ezután azon filózik, mi lesz így a nagy csapattal, hiszen Alex és Dave jó eséllyel nem állnak majd szóba egymással, egyedül Jane van azon a véleményen, hogy még lehet, hogy ezek ketten kibékülnek, és hogy egy hét múlva újra ott lesznek a templomban, esküvőzni.

2.jpg

Ezzel szemben egy hét múlva… Dave a félig meddig kibontott nászajándékok között, takaróba burkolózva vonyít együtt a cd-ből szóló dallal, amikor beállítanak az aggódó barátok. Esküszöm, imádom ezt a Dave-et, nagyon jól hozza a szenvedő figurát. A leleplezett fiú gyorsan ledobja magáról a takarót, (a nyíló ajtó láttán Alexre számított csórikám), kiderül, hogy Alex rózsaszín köntöse van rajta. Bizonygatni kezdi, mennyire jól van, online jógára jár és feltalált egy új koktélt. Max elkotyogja, hogy az esküvős videó fent van a youtube-on és minden macskás videót lenyomott nézettségben. Ellensúlyozásképpen próbálja rávenni Dave-et, hogy értékelje, hogy újra egyedül van, vegye a nadrágját és kezdjen el ismerkedni. Dave hallani sem akar róla, csak Alexet várja vissza. Jane aggódik, hogy nem eszik rendesen, és hogy hamarosan már a wc-ig sem megy el, ha pisilnie kell. Dave evett pizzát, melegszenyót, csoki menyasszonyt, szóval no worries, csak szeretne pihenni. Erre Braden van az elszólás sora, közli, hogy Alex elment a görkorissal a nászútjukra, több se kell Dave-nek, már keresi is a gatyáját. A dizsiben jól bele is húz, felszed egy ribanctetkós kiscsajt, a többiek fejüket csóválva figyelik az eseményeket a táncparkett széléről.

3.jpg

Másnap reggel csöngetnek, Dave kissé szédelegve nyit ajtót, és ki áll ott? Hát persze, hogy Alex. Az afrofonott frizurás Alex. Köszönés után Dave rá is vágja az ajtót, de miután nem torlaszolja el a bejáratot, Alex benyit a lakásba. Bocsánatot kér mindenért, Dave kiakadva kéri számon a nászutat, a masszázst, az utána valószínűsíthető szexet, Alex viszont közli, hogy Bo nem a pasija, hogy csak flörtöltek, de nem volt szex. Miután ezt bebukta, Dave a tahófonáson pörög, meg hogy úgy néz ki a lány, mint egy predátor és azt várja, mikor tépi ki a gerincét. Alex próbálja megmagyarázni, miért is rohant el az oltár elől, némi nosztalgia következik, amiből tisztán lejön, hogy Dave egy kicsit el volt tévelyedve azt illetően, hogy mi teszi boldoggá nőjét, vegyük például a Valentin-napi ajándékként adott 40 dollárt, miközben még a kanapéról sem mozdította el a seggét. Dave vehemensen védi magát, kijelenti, hogy neki soha senki más nem kellett, mint Alex és ekkor remek dramaturgiai érzékkel kettőjük közé toppan a tegnap esti ribirendszámos lányka, és bőszen a nyelvpiercingjét keresi, azt remélve, hogy nem nyelte le megint, nem mellesleg egy darab fügefalevél sincs rajta, majd elviharzik a konyha felé. Dave hihetetlen frappánsan kivágja magát a szituációból, Alex kérdő tekintete láttán azt találja mondani, hogy fogalma nincs arról, ki ez.

4.jpg

Betekintünk a konditerembe, ahol a három csaj kínozza magát, leginkább Penny, aki örökké keresi az igazit és ezért tudja, hogy a húspiacon nagy a kereslet és kicsi a kínálat, már ami a normális pasasokat illeti. Alex még ki van akadva az előbb látottakon, nővére viszont figyelmezteti, hogy jelenleg Alex az, akinek a legkevesebb joga van reklamálni, hiszen ő futamodott meg. Penny még tart egy kis ismertetőt, hogy mi dívik manapság a férfiaknál, például egy éjfélkor küldött sms kivált egy romantikus vacsorameghívást, illetve akkor sem hívnak vissza, ha bevállalóst játszottál és kielégítetted a perverz vágyaikat. Szép kilátások. Szóba kerül Penny 30. születésnapja, Alex nem akar elmenni, mert Dave is ott lesz, Penny kiakad, így nem tudja bemutatni az éppen aktuális nagy Ő-t. Közben jön egy kiscsaj és leasszonyomozza Pennyt, kész, a cérna elszakadt.

5.jpg

A fiúk készülnek a nagy zabálásra, kivéve Bradet, aki még mindig zöldségturmixon él, nagyon komolyan veszi a méregtelenítést. Kiderül, hogy Max és Dave hamarosan lakótársak lesznek, Maxet cinkelik kicsit a súlya miatt, úgy látszik, mindenkinél lesz valami vesszőparipa, ami végig bele lesz szőve az egyes epizódokba. Itt is szóba kerül a Penny féle szülinapi buli, Max kilátásba helyez némi szórakozást, állítólag mindig vicces, amikor Pennynek új palija van. Dave természetesen ott lesz, hiszen képes felnőttként viselkedni… Ehhez képest a tegnapi lánykával a hóna alatt érkezik, mindenki nagy örömére, arcra fagyott mosolyok és Max kézdörzsölése fogadja őket. Dave kínos helyzetbe hozza Alexet a tettetett meglepetéssel, Jackie (ő a kislány) barátnőként való aposztrofálásával, a nyílt színi smárolással. Jane megnyugtatja Alexet, hogy ez csak egy pótcsaj, Alex viszont kijelenti, végzett Dave-vel. Ekkor következik az a jelenet, amikor végre kibújik a szög a zsákból és kiderül, hogy Jane iszonyú nagy arc (és innentől kezdve fő kedvenc), bár eddig olyan kis semmilyen volt, szóval kódnyelven közli a pincérnővel, hogy akkor ő most vizes pohárba kérne vodkát és innentől kezdve csak „vizet” iszik.

6.jpg

Végre megérkezik az ünnepelt, egy helyes fiúval az oldalán, akit Toddnak hívnak, és miután lelép kezet mosni, Max nemes egyszerűséggel kijelenti, hogy márpedig ez a fiú meleg. Penny tiltakozik, hiszen ő aztán biztos tudná, ha Todd az lenne, Max felröhög, a fősuliban rajta sem vette észre, pedig… Todd visszajön, a kormot nem nagyon sikerült lemosni, önkéntes tűzoltó a lelkem. A kínos perceknek még nincs vége, jön Brad, egy rakat harmincas lufival, kiderül, hogy Todd azt hiszi, Penny csak 26 éves. Jackie felsóhajt, bárcsak 26 lehetne, mert amíg gimis az ember lánya, bizony nem veszik komolyan. Ez az a pillanat, amikor Dave kiköpi a sörét és az állak sorban leesnek, Jane egyből rendeli is a következő vizet. Ha azt hittük volna, hogy már minden kibontakozott, aminek ki kellett és ennél rosszabb már nem jöhet, tévedtünk. Brad az ifjú párt kérdezgeti, hol és hogyan ismerkedtek meg, a válasz: zsidó randin. Brad tovább rontja a helyzetet, hogy hangosan ledöbben, hogy oda nem zsidókat is beengednek, naná, hogy nem olvasta el az aktuális buli infót, amiben Penny legújabb identitásairól kell tudomást szerezni. Szegény Brad ismételgeti a frissen szerzett infót, 26 éves és zsidó, 26 éves és zsidó.

8.jpg

Max tovább teszteli Toddot, Jane vidám tószthoz készülődik, hatott már a víz. Alig néhány szó után lekeverik, Dave intéz keresetlen szavakat Toddhoz, amik igazából Alexnek szólnak. Penny próbálna köszönetet mondani a többieknek, de Alexnek is muszáj visszacsapni, így a kis Lolitának végre leesik, hogy Alex a szökött menyasszony. Alex bevallja, hogy beparázott, mert Jane két perccel az esküvő előtt terhesség előtti kúrával és kertvárossal tömte a fejét. Most Dave és Jane csapnak össze, mert hiába hibáztatja a bús vőlegény Jane-t, Jane közli vele, hogy baj van azzal a kapcsolattal, amit ez a két mondat tönkretehet. Brad Alexet próbálja nyugtatni, megkínálja Jane vizéből, aki ezzel le is bukott. Brad kifakad, hetek óta maga a gonosz szivárog belőle a kúra hatására, Jane meg alkoholizál?! Jane bevallja, hogy nemrég még valóban úgy érezte, hogy eljött az idő a családalapításra, mert úgy volt, hogy Alex és Dave is ezt teszik. De most csak ők költöznének ki a kertvárosba, nem találkoznának a többiekkel, Jane-nek mamifrizurája lenne, majd lefesti a többiek nem túl fényes jövőjét, és 5 év múlva meg sem ismernék egymást. A végszó az, hogy minden Alex hibája. Jane felpattan és elmasírozik, Brad utána megy, de először még magához vesz némi húst. Dave és Alex is beszólnak egymásnak, Jackie megsértődik azon, hogy kiskorúnak nézik, holott már 18 éves, Alex arcába önti a pohara tartalmát, gyerekesnek nevezi a társaságot és lelép.

9.jpg

Nem, még nincs vége. Hozzák a tortát. Amin óriás harmincas díszeleg. Max imádja a helyzetet, Penny leforrázva ül a helyén. Todd számon kéri, hogy valójában hány éves. Penny egyre hangosabban sorolja, hogy harminc éves, katolikus és egyedül fog meghalni a világítós karácsonyi pulóverében, majd úrinősen kitépi a számos gyertyát a tortából, hogy aztán széttrancsírozza azt. Dolgát végezve eltávozik a tett színhelyéről, de még mindig maradtak az asztalnál emberek, lássuk, mit hoznak ki belőle. Todd értetlenkedik kicsit, Maxnek ez magas labda, persze, most még nem értesz semmit, de majd néhány nap, hét, hónap múlva rájössz, hogy homokos vagy, itt a névjegyem, majd hívjál fel, mondja neki. Todd markába nyomja a papírt, aki felháborodva tiltakozik, Maxhez vágja a szalvétáját, és elrobog, de a névjegy nála maradt, bingó! Max elégedetten felhajtja az italát, gratulál Dave-nek és Alexnek az este kivitelezéséhez, és ott hagyja őket.

10.jpg

A másnapi brancsnál csak négyen vannak, Penny szerint ez volt a legrosszabb bulija azóta, hogy az anyja lesmárolta a pasiját, majd elmeséli, hogy Todd elég furcsán búcsúzott el tőle, kb. mint ahogy a haveroktól szokás. Betoppan Dave és Alex, elmesélik, hogy kibékültek, de nincsenek együtt, csak megpróbálnak barátok maradni. Ráadásul nem akarják, hogy ez a jó kis hatos szétszéledjen, már olyan régen ismerik egymást, hogy nem is tudják, hogy kell másokkal barátkozni. Alex bocsánatot kér, főleg Pennytől és utolsó meglepetésként behozza neki a 26-os gyertyával díszített születésnapi tortát. Lenyugszanak a kedélyek, visszakerül minden a régi kerékvágásba, cikizik egy kicsit Maxet a súlya miatt, ha úgy vesszük, ez is egy kis happy ending.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása