Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x14

2013. február 26. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Tegnap két új ribanc érkezett a hotelbe, ahol minden megtörténhet, ez az a hely, ahol tán még Orbán Viktor is hazudna. Pinokkinát megint jó bőrbe húzták, a királynői konty mondjuk egy picit túlzás nekem, de a nyári ruci kifejezetten jó, és mintha felszabadultabb is lenne, mint szokott - tán csak nem upgradelte valaki a szoftvert tegnap éjjel? A két bombázó ma titkos küldetést kap, amiről senkinek egy szót sem, a tét nagy, mert amelyiknek nem jön össze, az mehet a picsába.

Carlos, Jose és Isaura unokaöccse lent halászik a parton, Korleóne meg Niki a teraszon egyeztet a taktikát illetően, Levinek a kurvaannyát, csókolózik a szőkével, fúj. A káromkodások most kisípolásra kerültek, tegnap minden benne maradt a műsorban, fene se érti a szerkesztőket. Korleóne szerint a két luvnya annyit nem ér, mint körme alatt a piszok, és ő tartja magát ehhez, nem nyal segget, mint Levi. Nikol szerint Gábor egy pöcsfej, mindezt a reggelinél, ahol a majomfejű Szandra próbálj egyengetni a dolgukat, be akarunk illeszkedni.

Levi mosdatja a szerecsent a másik asztalnál, én nem smároltam Nikollal, haggyatok már. Gábor szerint Nikol egyszerűbb a faéknél, és tavaly még férfi volt, ezt így ránézésre állapította meg, ezek szerint a pultosok és a transzneműek halmaza csak alkot metszetet. Mindenki döglik a napon, csak Kata mutatja meg nem szilikonos kebleit, mikor jön José, és levelet hoz: Niki nem védettséget kap, hanem csajos programot, amire vihet magával valakit, soha nem tetszik kitalálni, kit. Kata és Niki tehát balra el, mennek le a plázsra, ahol fürcsiznek a tengerben meg kenegetik magukat napolajjal.

Odafent Kriszta és Levi egyeztet a tegnapról, én melletted maradok, Krisztám, mondja Levi, a ministránsfiú, akiről minden pap álmodik és ezt most szó szerint értem. Kriszta vesztét érzi, Szandra rá fog bukni Levire, de nem szemből támad majd, hanem sunyiból, szóval csak óvatosan. Levi ezzel meg úgy van, hogy ő 21 éves, ide Bibliát olvasgatni, hányni és dugni jött, ebből kettő már megvan, most jöhet a harmadik. Korleóne odalent rendet rak a mödanszié mellett és zsörtölődik, hogy ez másnak miért nem jut eszébe, elemésztené ezeket a gané, ha nem lennék.

Ádám2 Jenniferrel és a karikatúrába illően nagy tőgyekkel bíró Nikollal fetreng a mödanszié partján/benne, de nőt nem keneget, mert mindennek van határa. A parton a szőkék röplabdáznak egy kicsit és Nikol szilikoncsöcséről dumálnak, hát bazdmeg, lelőg neki a térdéig, jézusom, mondja Niki. Ádám2 odafent rápusztul Szandrára, aki kérdés nélkül elmondja neki, mit gondol a lakókról, Korleóne zárkózott, Kristóf sunyigeci, Kata helyes, de egy gyerek. A terve, hogy a legerősebb párt robbantsa szét, Zsömike retteghet. Közben a parton Niki szilikonos, Zsömike természetes melleket villant, lapozzunk.

Ádám2 odaül Szandra mellé, és elkezdi kavarni a málnaszőrt, kissé leereszkedő hangon okítja a pofa befogásának mikéntjéről, a kamerába meg azt nyilatkozza, hogy a szopottgombóc a zsánere. Alíz odafent idegeskedik, tegnap virágot hozott, éjjel smároltunk, hol a picsában van a faszim? A mödanszié mellett, kiskedves, Szandra hálójában, aki most éppen Nikit ekézi, és a kistérségi Axl Rose-nak öltözött Ádám2-nek bizonygatja, hogy a szétálló szilikoncsöcsök gazdája bizony profi táncoslány, csak nem vallja be. Mert látszik minden mozdulatán, azért. Szandrával vigyázni kell, mert míg Rea, Tünde és Nikol tényleg ostoba liba volt, ő nagyon is rafkós.

Alíz azt szeretné, ha Ádám2 vele is foglalkozna egy kicsit, az meg a kamerába böfögi, hogy Szandra miatt azonnal képes lenne otthagyni Alízt, na nem ilyen egyértelműen, mert ennél sunyibb. A szobába felmenve például azt hazudja Alíznak, hogy a két újnő a nyakán lóg, és Alíz ne kérje itten számon a lépéseit, mert faszombamár, megfojtasz, nem érzed? Nekem szabaccság kell! Ki is megy, hogy Korleónéval tárgyaljon, a téma a szex, Ádám2 nem akarja megbántani Alízt, ezért nem akarja megdugni Szandrát. Kezd igazi kolumbiai szappanopera lenni ebből, rettentő unalmas és műanyag az egész. Korleóne a körmét reszelgeti, és az Alíz-Ádám2 páros bukását vizionálja. De ha valamelyik új liba hazaküldi Nikit vagy Zsömit, akkor megöli.

Az ebédnél Zsömike diplomataként tetszeleg és próbál hidat verni Gábor és Nikol közé, sikertelenül, meg feleslegesen is, Korleóne meg utána lebassza, hogy mi az istenért kell pofázni meg beleszólni, a saját sírját ássa, és jobb lenne, ha tartaná a száját, mert így nem tudja megvédeni. Ezt nem értem konkrétan, de mindegy, én nem vagyok bróker. Kata sem, ezért lemegy tisztázni a dolgot Nikollal és Szandrával, most akkor hülyeséget mondtam? Nem, nyugi, mondja Szandra, Zsömike megnyugszik, Szandra meg a kamerába beszól, hogy unja, hogy három ember irányít, ráadásul három síkhülye. Ádám2 megnyugtatónak szánt smárt helyez el Alíz torkában, és azt hiszi, ezzel le van tudva a napi penzum, mehet Szandrának udvarolni. Alíz ennél többre vágyik, nem érti, ha már van párja, az miért nincs vele. Alíz, te ezt a játékot véresen komolyan veszed, nem kéne, mert sírás lesz a vége.

Este van, Ádám2 az agytrösztnek jelzi, hogy mi lenne, ha lecserélné Alízt Szandrára. Niki úgy ugrik a felvetésre, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, de hát te smárolsz Alízzal! Ádám2 nem érti az összefüggést, nincs neki levegője, mondja, Alíz, a gigantikus porszívó, elszívja előle. Kristóf is megszólal az ügyben, Ádám2 egy aljas rohadék, Korleóne meg csak a vállát vonogatja, felőlem azt csinálsz, amit akarsz. Niki és Zsömike mereven elutasító álláspontot képvisel, Szandra egy kurva, Alíz meg nem szóval fogod magad, Ádám2, és visszahúzol a vöröshöz. De hát nem adja a farát, minek foglalkozzak vele, kiált fel kétségbeesetten a két lábon járó merevedés (Ádám2), értjük már, ez is csak dugni gyött ide. Korleóne szerint Ádám2 kész tragédia.

Jose levelet hoz, este macsók és macák buli lesz, kapnak hozzá jelmezeket, és beöltöznek, Katartikus látvány lesz, előre látom, Kristóf például kackiás műbajuszt ragaszt, amitől úgy néz ki, mint egy elmeháborodott székely művelődésszervező. Gábor és Levi az estét egy Tankcsapda-nótával nyitja hangolatlan gitáron és fahangon, mindehhez a Demjén-parókás Kriszta lejt táncot, hát ez sok minden így, csak nem egy Egyszerű dal, és nem, ilyen soha nem kell (szia, Laci!) Korleóne melltartót vesz és szőke parókát, mert szerinte ez a vicc, és végre kiderül, mi a titkos küldetés: Nikolnak és Szandrának ma este meg kell szerezni egy alsógatyát valakitől, amiben holnap reggel kell majd parádézni.

A buli beindul, Szandra a pultnál olajozza magát, és nézi, kinek a gatyáját tudja legkönnyebben megszerezni, én a helyében a pillanatok alatt takonyrészeggé váló Levire mennék rá, de ő inkább a felhajtott gallárú fekete ingben pompázó Ádám2-nek lejt sáskás násztáncot és csókolgatja a mellét kicsinyég. Alíz ezt nem hagyhatja, odamegy hát csábítón vonaglani, kár, mert csak ront a helyzetén idétlenségével. Kristóf szerint kalózkendő = macsóság, erről ennyit. Szandra rápusztul Levire is egy kicsit, két gatyát tart a markában ezek szerint, az egyik csak meglesz. Nikol nem tudni mit és kivel csinál, mert nem mutatja a kamera, azt viszont igen, hogy Szandra felkínálja Levinek a vulváját, később megkaphatod, mondja, miközben a kamerába elmondja, hogy nem is tetszik neki a faszi, de annyira könnyen manipulálható, hogy az valami félelmetes.

A fentiek ellenére Ádám2-vel megy fel szobára, azt hazudva, hogy szédül, és kell neki valaki, aki támogassa. Olcsó trükk. Levi nem sokáig sír Szandra után, Nikol szájába teszi be a nyelvét, bravó. Szandra eközben úgy játszik Ádám2-vel, mint egy kiskutyával, visszamegy a mödanszié mellé, és Levit felküldi a szingliszobába, az meg felfelé menet Gáborral közli, hogy úgy megdugja a feketét, hogy belesántul, ennek örömére a két labdarúgó a fürdőszobai tükör előtt pózol egy sort és énekel hozzá - nagyon remélem, hogy visszanézték a jelenetet, és sírtak egyre közben.

A sötétben leginkább a sátán egyik ivadékára hajazó Szandra Levi mellé heveredik az ágyra, csókok, csöcs és faszfogás, laza petting folyik, eltérő végcéllal, mert Levi pisztolyozna, a csaj meg gatyát rabolna. A többiek megsejtik a dolgot, és szépen felsunnyognak az emeletre, leselkedni. A jelenet vicces, de rosszul van vágva, egyik pillanatban Levi még farmerben-sapkában látható, utána gatyában, majd ismét farmerben - elég kínos, de mindez lófasz Kristóf állandóan igazgatott kalózkendős feje vagy Kriszta Demjén-imitátor produkciója mellett. Szandra a felhevült Levivel közli, hogy kell neki a boxeralsója, mert gyűjti, és itt vége a kalandnak, egyelőre nem tudni, sikerült-e a hadművelet.

A következő pillanatban Ádám2 a zuhanyzóból frissen előmászó Szandrát cseszi le, mi volt ez Levivel bazdmeg? Majd elmondom, feleli a csaj, hozzátéve, hogy ő nagyon magabiztos, és nyugi. Ádám2 esze ekkor durran el, vagy mögém állsz, vagy szopsz, csak én tartalak bent, senki más. Mert ő már benne van a belső körben, és minden döntést közösen hoz a Családdal. És szépen elmeséli a csajnak, hogy Gábor, amikor védettséget kapott, és azt ejthetett volna ki, akit akart, hülye fejjel nem Kata mögá állt be, hanem Jenniferhez, miközben ő, Ádám2, a kőkemény stratéga habozás nékül kiejtette volna Korleónét, bizony. Szandra csak hallgat és szívja magába az infót, ezt Ádám2 kibaszottul meg fogja szívni szerintem.

Levi percei következnek, hol Nikivel, hol Nikollal, hol Szandrával akar smárolni a mödanszié mellett, Krisztát elkerüli, mintha leprás lenne. Ádám2 a szobában fekszik az előző kámingáut után, és beszámol Alíznak arról hogy nagyon keményen dolgozik azon, hogy Szandrát átverje, és szerinte mögé fog állni a kiválasztáson. Ez a csávó jobban kavarja a szart, mint Korleóne, aki a teraszon ülve röhög Ádám2 húzásain, jól van akkor, te csak kavarj, és jelents nekünk, jól van? Levi magányosan ül a teraszon, és ártatlan arccal okádik egyet az emeletről, helyreállt a világ rendje.

Címkék: éden hotel
183 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szederinda 2011.03.30. 12:32:34

Azért ebben a részben kezdtem sajnálni a Levit...szükségletei vannak már szegénynek...
Először Tőgyikét próbálta megközelíteni aki már a rendes munkaruháját viselve pattintotta le, pedig állítólag "Levit akarja megszerezni magának"...ehhez képest úgy tolta el magától, mintha egy tolakodó fullánk fenyegetné a Szilikonvölgyét.
Levi már akkor olyan ríszeg volt, hogy csoda, hogy le nem boázta a piros boát...aztán amikor már alig tudott magáról, jött Szalamandra aki azzal, hogy azt suttogta, hogy menjen a szingliszobába de úgy, hogy ne lássa senki, szegénnyel majdnem lenyelte keresztbe a szívószálat.
Rossz volt nézni, hogy nem tudhatja, hogy csak az alsógatyát akarják itten, midegy mi történik. Fog Levi még a saját öklébe harapni...
Még az is lehet, hogy ebből Kriszta+Gabor lesz, ha Kriszta nem bocsájt meg Levinek (látványosan ;-) )

Azért az sem volt szép, hogy Tőgyike és Szalamandra máshogy is megszerezhette volna az alsógatyákat, persze azonnal a szex jutott eszükbe.

Pöszi meg kicsit túl sokat képzel magáról, Alízt is hülyének nézi de Korleónét is.
Szánalmas amit művel, például amikor azt mondja a "Hooker Heels" (ribancrobogó) cipellőket viselő Szalamandráről: "egy emberi kapcsolatot így nem lehet felépíteni...gusztustalan amit csinál".

Egyébként, csak én találom úgy, hogy Szandika kisminkelve pont úgy néz ki, mint Kalán néni a Csipcsupcsodák meséből?
Kép itt: letoltes.talalat.com/wp-content/uploads/2010/02/csipcsup-csod%C3%A1k-2.jpg

foxglove (törölt) 2011.03.30. 12:32:41

@Benyeszke: mert nem volt kéznél macska, amit simogasson.

Sapasang 2011.03.30. 12:35:04

@Benyeszke: akkor szerinted Szandra marad? Bár túl egyszerű lenne ha a héten minden új lányt kiraknának. Szerintem, persze lehet, hogy naiv vagyok, Levi megvédi Krisztát.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.30. 12:36:53

@sixx: bocsánatot kívánok, többet nem fordul elő!

Sapasang 2011.03.30. 12:37:03

@Szederinda: hogy neked milyen igazad van, tényleg Kalán néni :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.30. 12:38:50

@Sapasang: szerintem marad. Ugye itt megkaptam, hogy a férfiak nem annyira eccerűek mint gondolom, de azt hiszem ebben az esetben mégis. És ezt bizony Alíz vagy szegény Kriszta fogja megszívni

kreten71 2011.03.30. 12:43:05

lehet,hogy az éjszakai sóhajtozást Alíz követte el a Pöszi segítsével.
Miután Pöszi hazaért az éjszakás műszakból
vagy talán Jenny és Alíz kedveskedtek egymásnak/smároltak már a medencében is/...hú de dúrva

Sapasang 2011.03.30. 12:56:29

@kreten71: szerintem az egyik bizonyosan férfiember volt, a másik meg Szandi...
Benyeszke: akkor Alíz, kész csoda, hogy eddig bent maradt (amúgy én szintén nőnemű:))

énszóltam 2011.03.30. 13:03:09

és az mi volt szerintetek a végén amikor sorba mutogatták, hogy ki hogy alszik az egyik ágyban hárman feküdtek csak nem igen láttam, hogy kik

amúgy én sem értettem ezt a részt a Pöszi gyerek összevissza beszélt, plusz még meg van győződve róla, hogy milyen marha nagy taktikus

viszont lehet azért mert én a maffia filmeket is bírom, szerintem az Ádám gyerek hatalmas:)) mikor kijelenti hogy kinek kell mennie, meg amikor ott ül a teraszon és mindenki megy hozzá megosztani az okosságokat:))

ŰberManci 2011.03.30. 13:05:01

Szerintem meg Pöszi kavarni akar, amit megbeszélt Alízzal, bele akar piszkálni Korleone terveibe. A kérdés már csak az, hogy melyikőjük okosabb.
Az biztos, hogy amit most Pöszike kavart azt nehéz lesz sokáig fentartani, ha túl nagy sz**t kavar maga alá, még a végén belefullad.

A két ribi meg összesen 40 éves, összesen 20-as IQ-val. Szandrácska is neki állt kavarni, és jól tudja rángatni a kis lógójuknál fogva a fiúkat (mondjuk Tőle ez nem nagy kunszt, ebből él), csak azzal nem számol, hogy nem minden pasi ilyen szerencsétlen hülye, hogy a farkával gondolkodik.
A szőke meg no comment.

Sister Mary Eunice 2011.03.30. 13:09:17

ISten áldjon meg téged. Fáj a pofám a röhögéstől.

ŰberManci 2011.03.30. 13:12:06

@énszóltam: Igen, az a hármas nekem is feltűnt, lassan már senki nem ott alszik ahol kéne :D

A Korleonés megállapítás is teljesen helyénvaló. Csak itt nem a pecsétgyűrűjét csókolgatják, hanem a fonott kis hintaszékéhez járulnak :) Egy baja lehet, ha Zsömikének még sokszor beszól, akkor az sértődöttségében majd egyszer csak mást választ, aztán nézhet.
Ennyire hülye legyen valaki, mint Zsömike, hogy Korleone dumája után lemegy a csajokhoz és pofázik.. az annnnyyyira nagy amatőrség volt, hogy már fájt.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.03.30. 13:24:49

Olvasgatom az összefoglalók kommentjeit, és tudjátok mi a legkülönösebb? Hogy SENKI nem ekézi egyik vagy másik szereplőt gyűlölettel, legfeljebb egyik másik tulajdonságát bírálják a népek. De azt sem pogányul, csak lájtosan. Szerintem ezért (is) kurva jó ez a műsor (meg a csöcsök és muffok miatt is, persze).

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.30. 13:29:24

Jaj az egy priceless beszólás volt, hogy Kata milyen gyerek és úgy is viselkedik. Mindezt az a Szalamandra mondta aki összesen 1 évvel idősebb nála...

beacska 2011.03.30. 13:31:37

@Gliese 581 g: a kavicsozás tényleg jó volt!
hogy mit? lejátszotta a ceremóniát. vizuális típus.
KIRÁLY!!!

Moncs 2011.03.30. 13:32:10

Nem szívesen írom le (mert az alábbi színésznőt nagyon bírom), de engem Szandra Marisa Tomei-re emlékeztet! Nem?

beacska 2011.03.30. 13:32:45

@Benyeszke: nem ismered a viccet?
"csak ülök itt, reszelem a körmöm és hülyeségeket beszélek." ;D

Sapasang 2011.03.30. 13:35:10

@énszóltam: hogy az a három tényleg ki volt? asszem a szokásos történet: este okosabbak leszünk :)

haruka 2011.03.30. 13:36:14

@Moncs: most, hogy mondod, tényleg. és ezúton is elnézést kérek Maris Tomei-től. :)

@Benyeszke: azon én is jót röhögtem, meg hogy szerinte Nikinek van táncos múltja, mert látszik rajta. hát, szerintem meg csak sokat táncikált a Hajógyárin a barinőkkel. :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.03.30. 13:38:04

@Gliese 581 g: "autista tengerimalac felolvas az Ablak-Zsiráfból"

MEGALOL!!!!!

beacska 2011.03.30. 13:38:54

@beacska: bocs, már volt is...lassú vagyok, no ;D

de látszik, hogy azonos a kultúrkörünk...kac-kac

Moncs 2011.03.30. 13:42:43

Egyébként csak én akadtam fenn azon, hogy Nikinek a NAGY JUTALOM az volt hogy lemehettek a partra? Amúgy is egész nap együtt napozgatnak, hogy most a medencénél vagy a parton.... nem érzek nagy különbséget (vagy legalább pasival kellett volna mennie), valamivel "nagyobb" jutalmat vártam....

cicamaca 2011.03.30. 13:44:11

@Sapasang: Ahogy elnéztem az a 3 Kriszta volt meg Nikol (az egyik képen még csak ők ketten aludtak benn), akikhez csatlakozott harmadikként Levi, miután beleürítette gyomortartalmát a kolumb napfelkeltébe...

GL-581 g 2011.03.30. 13:44:17

@Sapasang: Tesóm tett tegnap egy nagyon érdekes megállapítást ezzel kapcsolatban: Az új lányok beküldésével eddig is csak a sz4rt tudták megkeverni, a csajok aztán ki is estek. Párokat szétbombázni csak pasik beküldésével tudtak, vagy SzentDani-féle megoldásokkal.

A két rúdonrángó ribit is azért küldték be, hogy összekuszálják a szálakat, ne legyenek már annyira stabilak azok a párok (főleg Levi-Kriszta és Szöszi-Alíz).

Amúgy arra gondoltatok már, hogy Szöszi volt az első, akit kiokosított az előtte kieső Halálfejes Tünde? Tehát ő volt az egyetlen, aki felkészülten érkezet... de simán lehet, hogy ő ezt nem tudja! :D Vagyis lehet, hogy ő azt hiszi, a két luvnyával is eldiskurált a mi Pestánk... akinek a kiejtése ugyebár őmiatta, és Alíz által történt.

beacska 2011.03.30. 13:45:15

@Moncs: ez a lényeg, az Édenben MINDEN megtörténhet :))

borsz 2011.03.30. 13:56:22

@énszóltam: Egyetértek, szerintem is Korleone az egyetlen, aki ér valamit.
Én rohadtul bírom, ahogy minden héten közzéteszi a listát, hogy kinek/kiknek a fejére tűzött ki vérdíjat, az emberei meg egymást tiporva igyekeznek a Don kedvére tenni.
Ahogy Pöszivel is közölte a teraszon, te meg jelentsél nekünk... állat :)

szepi79 2011.03.30. 13:59:43

@Gliese 581 g: érdekes észrevétel. egyébként simán lehet, hogy a többieknél is van kiokosítás, csak azt már nem mutatják.

_Molly 2011.03.30. 14:06:45

@haruka: "szerintem nem lesz Ádám-Szöszi párcsere"

Szerintem is kizárt, hiszen a kezdet kezdetén - ha valaki még emlékszik erre, jó rég vót... - Ádám és Alíz alkottak párt!

(Ádám akkoriban kezdte meg a Nagy Sz@rkeverést: Alízt kegyetlenül ekézni kezdte a háta mögött a többieknek ezzel a "vagy ő vagy én" dumával. Azóta is állandóan ezzel fenyegeti a híveit, akik láthatóan rögtön bef..snak, és "akkó má' inkább te" felkiáltással iziben fölsorakoznak mögé.)

_Molly 2011.03.30. 14:26:41

@Gliese 581 g: "ilyen srácokkal én egyáltalán nem szoktam találkozni a való életben, legfeljebb a You Tube-on és a Mónika Show-ban"

Bocs, de én úgy emlékszem, nem a jutyubot, hanem fészbukot mondta. És a maunika sót.:)

efhábé 2011.03.30. 14:27:38

@Varbaro: Ok, megadom magam :) Meggyőztetek. :) izgatottan várom a péntek estét :)

senior Muhaha 2011.03.30. 14:29:48

...és mennyivel jobb műsor ez, mint a VV:)))
Szerintetek a VV-s szereplők, hogy osztották volna le egymást, ha nem a nézőknek játszanának? :)
Alekosz lett volna az első utazó az tuti:D

haruka 2011.03.30. 14:31:48

@_Molly: jutyúbot mondott Alíz, én is úgy emlékszem. :)

Robi86 2011.03.30. 14:41:18

Szerintem Jennifer és Kristóf biztos összejöttek mert láttam őket aquaworldbe nagyon egymásba voltak szerelmesedve :DD ... Ez a két új csaj förtelem Ádám jól mozgatja a szálakat .. Sixx csak így tovább

Sapasang 2011.03.30. 14:42:13

@Gliese 581 g: igazad lehet, szerintem van egy lista: Mit tegyünk ha laposodik a hangulat és a játékosok nem akarnak egymással intim viszonyt kialakítani címmel(ej de úrinő módon fogalmazok) és azt pipálják ki szépen sorban (jégkocka, kurva, sztriptíz, itt a gatya, hol a gatya és még ki tudja mi vár ránk) :)

Moncs 2011.03.30. 14:56:37

@silverwol: megnézném, de nem találom...

beacska 2011.03.30. 14:57:51

@RAMBO: és remélem ez így is marad, és ha vége a VV-nek nem jönnek át ide marakodni a trollok.

beacska 2011.03.30. 14:59:34

@Robi86: azt mondanám, nem meglepő, már most is látszik, de szerintem a Hotelben nem lesznek egy pár, annál hamarabb hazamegy a Jenny. De lehet, hogy csak a szívem diktálja, mert Krisztát még benttartanám

andris074 2011.03.30. 15:02:10

Azért arra kiváncsi lennék hogy akik jelentkeztek játékosnak előtte előbb a youtube-on megnéztek egy pár skandináv részt? Hogy mit is kéne csinálni a győzelemhez?

beacska 2011.03.30. 15:04:18

@andris074: szerintem Ádámon kívül senki. belőle még kinézem. Meg talán Pöszi, bár ő most elég furán viselkedik. De ahogy nekiveselkedett....

GL-581 g 2011.03.30. 15:09:28

@_Molly: Talán a 6. vagy 7. részben volt, nem emlékszem. A Facebookon én az ismerőseimet szoktam látni, és ha ott nyüzsögnek a BunkóPesták, az nem vet rám jó fényt. :DD

@Sapasang: Lehet, hogy nézni kéne az egyik eredeti sorozatot. Simán lehet, hogy egy az egyben meglenne a menetrend. :DD

@silverwol: Ne csigázz! :D Már keresem...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.30. 15:10:52

Be kell vallanom valamit. Kövezzetek meg érte, de Kristóf szerintem jó csávó. Amikor nem szólal meg és mosolyog.

beacska 2011.03.30. 15:15:23

@Benyeszke: követ nem kapsz. valszeg nem véletlen, hogy az új csajok vele próbálkoznak először. biztos kedves is.

Summerwine 2011.03.30. 15:17:47

Danival kapcsolatban kérdés : Tünde Dani arrogáns viselkedésére hivatkozott, amikor őt nevezte meg a legbunkóbb játékosnak. Szerintetek mikor volt bunkó a Szentember? A dzsungel randin 1x hátbalökte Tündit, az igaz... Na de ezért?

@sixx: Bocsesz.

beacska 2011.03.30. 15:23:11

@Summerwine: nekem az átszellemült képével volt bajom. Semmi "bocs", meg "nem tudtam", meg ilyesmi. Marha büszke volt magára...jaaa, és én sem láttam semmit, és nem is tudtak betenni róla semmit. és mikor rákérdeztek, ő is csak a vállát vonogatta, szemmel láthatóan nem tudta, milyen "bunkó viselkedés"-ről van is szó :((((

*jinx* 2011.03.30. 15:41:08

@Benyeszke: Igen, ha nincs bezselézve a haja egész jó pasi ;-)

Ez a SzösziPöszi egy 360°-os idióta.

Yogi001 2011.03.30. 15:42:21

A Velvet-en van ez a cikk:
velvet.hu/szex/2011/03/30/elso_petting_az_eden_hotelben/
A videó végén látni azt a nyögdécselős 6 másodpercet, mely ugye előzetes a mai részből.
Viszont!!! A két szoba szerintem nem ugyanaz! pl. 1, a szingli szobában - film első 50 másodperce - balra van az ágy mellett egy pálma, a végén nincs! 2, A szingli szobában a kamera felé van a nagy ablak és csak amellett a bejárati ajtó, míg a nyögdécselésnél látni az ajtót....
Szóval vagy nem Szalamandra (a feje alapján találó ez a név), akit kényeztetnek, vagy Levi bevitte a saját szobájába és Kriszta ment máshova... Én nem tudom 100 %-os biztonsággal megállapítani hogy kit látok az utolsó 6 másodpercben...
Vélemény?

Sapasang 2011.03.30. 15:43:07

@Summerwine: Bevallom nem követem az elejétől, egy haverom rántott magával, amikor nem volt kedvem elmászni a tv elől, így lényegében Dani távozásával érkeztem (Tündi érkezésétől vagyok jelen)
Nekem pár rész alapján meglepő volt a nő választása (bár talán valaki itt vette fel, hogy képtelen volt megjegyezni a neveket 2 nap alatt és Ádámot akarta írni:) )

GL-581 g 2011.03.30. 15:44:37

@silverwol: Nincs ott semmi. Sőt adatlap sincs. Tárolt változatokból annyi ásható elő, hogy "szétszedtek volna, azt pedig hosszú távon nem bírnám, ha csak rosszat olvasnék magamról".
Szóval szabad a gazda! :D

@*jinx*: "Ez a SzösziPöszi egy 360°-os idióta."
10 pont. LOL!

Yogi001 2011.03.30. 15:45:27

Ja, és sixx!
Ragyogó a fogalmazásod, minden reggel küzdök, hogy a kávémat nehogy a monitorra köpjen egy-egy jól sikerült mondat után...
Köszönöm!

mai top:
"kistérségi Axl Rose-nak öltözött"

Sapasang 2011.03.30. 15:47:08

@Yogi001: ezt cudarul összeollózták vagy vándorpálmák vannak a szobában :) de tényleg elbizonytalanodtam, hogy Levi az, mintha megkötős fürdőruha lenne a nyakában, esetleg a mikrofon?

ŰberManci 2011.03.30. 15:49:50

Na ez most vagy a Levi, vagy a Nikol.

Summerwine 2011.03.30. 15:53:51

@beacska: Ja, ja. Sztem a homoerotikus táncitánci - ami az egyetlen olyan jelenet volt, ahol Dani arcán érzelmek jelentek meg - kiverte a biztosítékot a szerkesztőknél, és beküldték Tündit egyszemélyes kivégzőosztagnak. Emlékeztek, amikor Kriszta belesétált egy Tündi-Jenni beszélgetésbe, ahol Tündi azt mesélte, hogy ő már végrehajtotta a feladatát?

Biztos van még pár ilyen végrehajtóember a tarsolyban: a mostani 2 lány a szarkavaró fiókból jöhetett elő. Normál játékosnak adnának olyan feladatot, hogy szerezzél alsógatyát? (És még melegébe, vonalkóddal add le Josénál?)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.30. 16:03:33

@Benyeszke: És az szerintem Levi, a megkötős fürdőruha meg lehet h szerepjáték :DD

haruka 2011.03.30. 16:06:34

@Gliese 581 g: No spoiler please!!!!!! :) szóval bárki bármi okosat talál, azt ne itt teregesse mán ki, ha szabad kérnem! :)

@Yogi001: szerintem Levi meg Szandra, de hogy kinek a szobájában... próbáltam kivenni, kinek a képe van az éjjeliszekrényen, de nem sikerült. de akár Nikol is lehet. :D

haruka 2011.03.30. 16:08:15

@Benyeszke: ti hol láttok megkötős fürdőruhát? én csak a mikroport zsinórját látom. :)

Sapasang 2011.03.30. 16:08:20

@Benyeszke: Borzalmasan bájos lehet bikini felsőben, mondjuk én a promó alapján azt hittem Levi a saját neméhez vonzódik :)

Solid214 2011.03.30. 16:16:41

Eddig nem néztem a műsort magát, de az összefoglalók miatt már bele-belehallgatok :)
Szerintem tökjó, hogy bedobták ezt a két gátlástalan csajt, végre történik valami, már rohadtul punnyatag volt az egész. Nikol szót sem érdemel, beszélni alig tud, de a Szandra kb. kézimixer ekvivalens kavarásban, más kérdés, hogy milyen feje van...

GL-581 g 2011.03.30. 16:39:08

@haruka: "No spoiler please!!!!!! :) szóval bárki bármi okosat talál, azt ne itt teregesse mán ki, ha szabad kérnem! :)"

Rendben. De bárki bármi okosat talál, az árulja el, hogy hol lehet megtalálni azt, hogy hol lehet megtalálni. :DDD

@Summerwine: " a mostani 2 lány a szarkavaró fiókból jöhetett elő. Normál játékosnak adnának olyan feladatot, hogy szerezzél alsógatyát?"

Igen, ez jó kérdés. Nem lennék meglepve, ha mindkét csúnyaság hazahúzna a vérbe. Végülis a feladatukat (sz4rkavarás és bizalom megingatása) végrehajtották...

haruka 2011.03.30. 16:51:44

@Gliese 581 g: azzal nincs baj, ha elérhetőséget benyomnak, csak magát az infót ne közölje senki. :) én nem akarom tudni, mi lesz, meg ki nyeri, meg ilyenek. úgy már nem lenne érdekes.

Szederinda 2011.03.30. 18:15:37

@Summerwine: Szerintem Szt. Dani nem bunkó volt, csak pokróckodott a lányokkal.
Nem vette őket emberszámba, mi több, nőként sem kezelte. Csak mint szükséges rosszat. Egyébként meg elég arrogáns volt a stílusa.
Az összevágott műsor legalábbis ezeket mutatta...

Szerintem - és most ezzel nem akarok senkit sem bántani - Dani nem igazán volt alkalmas erre a játékra. Lehet, hgy más szereplőgárda mást hozott volna ki belőle.
Én a Korleónéval lejtett táncuk után azt mondanám, hogy még akár meleg is lehet, és akkor azért került bele gárdába mert ez is egy csavar lett volna a sztorin. Nem tudhatjuk.
abban biztos vagyok, hogy alapból zárkózott ember aki nem játszott, csak elvolt. Az meg nem műsor, ha valaki nem vesz részt a játszmában, ezért behívták Halálfej Tündét, hogy vágja ki, aki "teljesítette a küldetést".

Szederinda 2011.03.30. 18:18:09

@ŰberManci: basszus, az utóbbi nagy csavar lenne. Én csak arra emlékszem, hogy mintha világos és nem rövid haja lenne az illetőnek de amennyi ideig mutatták, akár mókusokkal is csinálhatta Szalamandra...

beacska 2011.03.30. 18:18:28

@Szederinda: na jó, de nem ő volt az egyetlen, aki semmi különöset nem csinált. Jenny pl, meg Norbi-csak sodródtak.

beacska 2011.03.30. 18:19:47

valaki válaszoljon kerdesek05-nek, mert addig más hozzászólása nem lesz itt! ;D

Szederinda 2011.03.30. 18:20:09

@kerdesek05: ***spoiler***
ami kilóg, az undorító...a csápos nő.

Egyébként akkor még normális volt mellye...

Szederinda 2011.03.30. 18:25:11

@beacska: ez igaz...
Ha ma kiderül, hogy Jenni meg Alízzal smárolt az este a medencepartyn, akkor meg tuti őket fogják kivágni még az is lehet, hogy egyszerre :)))
Norbi meg szerintem szót sem érdemelt, sunyi lapos volt de sajnos jelentéktelen szereplő.
Aztán ki tudja, lehet, hogy egy másik gárda mást hozott volna ki őbelőle is, nem tudom...

Szederinda 2011.03.30. 18:27:48

Visszatérve a csajos strandoláshoz...sztem itt az lett volna a jutalom, hogy ez alkalommal csak ketten beszélgetnek, Korleóne és egyéb valakik nyomásgyakorlásától távol.
Lehetőséget kaptak kívülről megnézni a dolgot, más perspektívából.
Az összevágott adásból ítélve nem igen éltek vele...talán Niki, fejben de Kata már annyira kétségbeesett, hogy neki már késő, semmilyen szinten nincs tudatában annak, mi történik vele.
Szerintem: Kata egy gyereklány, aki idomul a társaságához (Niki mellett picsul, Jennivel teljesen más pl), és azon a szinten van, hogy csak az érzelmei döntenek, ő nem. Persze így is nagyon kitolhat Korleónéval ha eccer bepöccen de vajon mennyit bír még el?

Azt meg, hogy Szalamandra és Marisa Tomei...szerintem túl hízelgő, maradjunk abban, hogy Szalamandra emlékeztet rá, nem hasonlít. A magam módján például én is emlékeztetek Charlize Theronra például. Elég távolról de azaz ő mázlija, hogy nem hasonlítunk egymásra :))))

haruka 2011.03.30. 18:45:35

@Szederinda: mi erre azt szoktuk mondani, hogy bizonyos kameranézetből hasonlít, és ez Szalamandra esetében igaz. elnézést is kértem a hasonlítgatásért. :))
Danival elfogult vagyok, de szerintem egyszerűen csak szart bele az egészbe. nem érdekelte a szarkavarás, a lányok sem igazán, mert minek, úgy gondolkodhatott, hogy majd ha gáz van, akkor csinál valamit, de erre esélye sem volt. nem hiszem, hogy direkt rakták ki, Tündének volt egy jó pillanata, sikerült is felfordulást csinálnia. pedig érdekes lett volna látni, meddig juthat el ilyen mentalitással. :)
Kata meg tényleg ha egyszer bepöccen (amin nem csodálkoznék, mert Ádám néha tényleg paraszt vele), akkor ámokot futhat, aminek lehet érdekes vége.

vkelly 2011.03.30. 18:48:01

Férfi kommentelőktől kérdezem: Niki szilikon..izéi (mellnek nem akarom nevezni) bejönnek valakinek?
Lehet, hogy azért mert lányból vagyok, de mindig nevethetnékem támad, ha meglátom. Sztem kicsit sem vonzó vagy szexi.

szepi79 2011.03.30. 19:25:58

@vkelly: jujjdehogy jönnek. tegnap volt egy nagyközeli, amikor a parton voltak, és a bimbók épp belőtték a napot, na az nagyon nem volt vicces. de a másik niki szilikonbetétjei se mozgatnak meg engem.

kreten71 2011.03.30. 19:30:42

@vkelly: az a két mell nagyon gáz.

Ferrari_Robe 2011.03.30. 20:15:16

Van valakinek ötlete hol lehetne live streamet találni a Viasathoz?

GL-581 g 2011.03.30. 21:35:12

@vkelly: Jesszusom, dehogy szép! Én általában Minyonmellűként aposztrofálom, bár be kell ismernem, hogy az a két kreatúra inkább kaszinótojásra emlékeztet. Csak az hosszú lenne névnek. :D

De tényleg, a két bimbó a tetejükön olyan, mint tojáskrémből a díszrózsa, ha Niki rátenne egy-egy petrezselyemzöldet, reflexből rávetődnék kisvillával.

Még Zsömike is van hozzá, komplett vacsora együtt a két szőke. :D

bög 2011.03.30. 21:58:55

nagyon bejön az új csaj, az egyetlen ember, akinek van esze.

csiporog 2011.03.30. 22:03:55

ádám2 ezt nagyon meg fogja szívni... nagyon irányítani akart, de úgy nem lehet, ha előtte behódol... olyan megnyilvánulásai vannak, mint egy sírós kisfiúnak, sértődik, izgul, hogy szeretni fogja-e uralkodója... pedig az első adásban szimpi volt.

Répatorta 2011.03.30. 22:09:52

Akkor holnap egy őslakos csajszi hazamegy. Ügyesen kavarták a szerkesztők (de nagyon egyértelmű volt a Nikol rövid szereplése).

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.30. 22:10:56

Aztaaa! Ez a műsor előhozta belőlem a némbert. Nagyon bejön, ahogy sutyorognak, kavarnak, szervezkednek, hogy kit dobjanak ki. Vá! Függő lettem!

foxglove (törölt) 2011.03.30. 22:26:56

Hát emberek, ez nagyon nagy volt. És most eljutottam arra a szintre, hogy bátran kijelentem: én bírom ezt a f*szt. (Korleónét)

beacska 2011.03.30. 22:27:06

@neccharisnyás útonálló: ne szégyelld, vagyunk így egy páran ;D

énszóltam 2011.03.30. 22:29:22

@neccharisnyás útonálló: én is dettó így vagyok vele, pedig még az életben nem néztem valóságsót, most meg rá vagyok kattanva.

na ma leosztották a lapokat, az is szervezkedik aki eddig csak nyaralt:)
esetleg a Jenny meg a Gábor a kivülálló.
úgy nézem a másik csapat vezére az új csaj lett, a Pöszi meg a két banda köré szorult jövő héten ki is dobják:))

beacska 2011.03.30. 22:30:49

a holnapi nap nagyban függ a sorrendtől. Kíváncsi vagyok, a szerkesztők hogy döntöttek.
Én nem bánom, a Szandit, de bent tartanám Krisztát, Alizt és Nikit.

foxglove (törölt) 2011.03.30. 22:35:13

@beacska: Nikit fogja szerintem kidobni, az olyan köztes, hoztam is ajándékot meg nem is nem megoldás lenne.

beacska 2011.03.30. 22:38:04

@foxglove: igen, szerintem is.

Ma olvastam Ádámról, hogy egy hosszú kapcsolat után jött a Hotelbe. Látszik rajta. Semmi szex, sok duma, agyalás, és kétségbeesik, ha a biztonság veszélybe kerül. Tipikus 20 éves házas :DDD

beacska 2011.03.30. 22:44:22

rossz Krisztát ilyen állapotban látni. remélem, holnapra összeszedi magát

foxglove (törölt) 2011.03.30. 22:44:54

@beacska: kicsit előreszaladva, arra is kíváncsi vagyok, hogy Ádám jövő héten kényszerszövetséget köt-e Szandival!

beacska 2011.03.30. 22:47:14

@foxglove: ahhoz kell egy "közellenség". meglátjuk, ki kerül be.

Summerwine 2011.03.30. 23:01:40

@beacska: Vagy pedig van is egy jól működő kapcsolata itthon. Annyira birom a pasit! Tök jó emberismerő. Hogy megmondta, hogy Pöszi kisebbségi komplexusos, pedig nem is hallotta, milyen stílusban beszél Szandival (nálam kiérdemelte, hogy ne Szalamandrázzam többé)és Alízzal.

GL-581 g 2011.03.30. 23:34:23

Ádám beállítaná maga mögé Alízt és Katát, mert Alíz úgyis kiesne... és Alízt tartaná benn!

Nos, akkor most igazam volt, igazam volt, vagy esetleg igazam volt? B-)))))

Szandra döbbenetesen intelligens, tényleg lenyűgöz... és ő is mentené a Pockot, és végre valaki felvázolt egy új keménymagot, ami akár még életképes is lehetne.

Két-három érdekcsoport harcol egymás ellen, és senki nem bízik a barátjában, viszont egymásra találtak ellenségek. Irgalmatlanul izgalmas rész jön holnap! :DDD

Apropó! Igazam volt? ;)

Veder1 2011.03.31. 00:46:52

És imáim meghallgatásra találtak végre bekerült egy jól játszó csaj.

Korleóne túlságosan a négyesére játszik, ami óhatatlanul összekovácsolja a többieket egy idő után. Szerintem nyitnia kéne, és el kellene engednie valamelyik szőke csajt. Ráadásul a lányok között pont a Zsömike, Niki, Jenny trió a leggyengébb agyban.

Szegény Krisztának meg, nem való ez a
játék... Úgy megsimiztem volna buksiját, hogy ne sírjon :)

Veder1 2011.03.31. 00:51:02

@Gliese 581 g, nincs igazad :D
Először én is így értettem, de nem ezt mondta. Azt mondta, hogy Alizt meg lehetne győzni, hogy neki úgyis mindegy, ezért álljon be mögé, de nem kell elmondani neki, ha az új csaj áll be először, akkor Aliznak nem kellene hazamennie, mert akkor be tud állni más fiú mögé és bent marad. Egy kicsit zavaros, de ezt mondta.

beacska 2011.03.31. 07:15:21

remélem, hamar lesz ma az új poszt, már már alig várom, hogy kifejtsem az én verziómat, de oda akarom ;D

Thorwald 2011.03.31. 08:03:58

@beacska: vissza Danit az edenbe?:)

beacska 2011.03.31. 08:07:33

@thorwald: :DDD majd az újba ;D de jönne már!!!!

Veder1 2011.03.31. 08:07:40

@beacsaka, hehe, én még tegnap elmentettem egy hosszú hozzászólást, amiben kifejtettem a szerintem egyetlen lehetséges kimenetelt :)

GL-581 g 2011.03.31. 19:35:16

@Vödör: Nos, igazad van. "A leányzó" - ezt mondja, és Szandrára gondol. Tegnap este már nem voltam túl friss...

Köszi a helyreigazítást! :)

Remélem, Alíz beszáll ebbe a kis parasztfelkelésbe, amit Szandra szervez...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.03.31. 21:02:08

Sziasztok :)
Öröm olvasni benneteket :)
Nem nézek való világokat, de ennél itt ragadtam. Jókat mulatok azon, hogy szervezkednek, helyezkednek, aztán a szerkesztők egy csettintéssel kidobnak valakit, felborítanak mindent. Nem sok minden lehet az alapszabály könyvben. :)
Az új erős magra áhítozók meg mire számítanak? Ha ők lesznek erős mag, akkor előbb-utóbb őket is majd valakik szét akarják robbantani.

fofofo 2013.02.26. 22:56:54

asszem ez volt az a poszt, aminek koszonhetoen rakattatntam a hogyvoltos valosagsokra. veletlenul olvastam bele, mert nem erdelekeltek az ilyen sz.rok, de sixx megtanitott masik nezopontbol figyelni ezeket a musorokat.
süti beállítások módosítása