Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x13

2013. február 25. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Pár napnyi nyugalom után ismét itt a szótagolva olvasó gárda, mínusz BunkóPista és Norbi, Az Ember, Aki Danit Merte Kutyázni. A hotelben már három futballista is van, remélem az eheti érkezők nem azok lesznek. Na, a T69-esre végre ráhúztak egy tisztességes bőrt, a piros-fekete koktélruha kifejezetten jó, és mintha egy fokkal kevesebbet gesztikulálna, mint szokott.

Miután bejelentette, hogy két, elképesztően szexi dög, Nikol és Szandra érkezik a villába, azt hittem, a következő pillanatban belibben a képre két szexistennő, erre kapunk egy szopottgombóc fejű barna csajt, akinek akkor lyuk van a lábai között, hogy egy traktorral áthajthatna rajta a másik, Hortobágy szőke büszkesége, akinek a mellei a derekát verdesik. Értem én, hogy lehet osztani a játékosokat, de a műsorvezető legalább egy kicsit legyen már diplomatikus.

A szőke Nikol pasizni jött, és mindig, mindent, minden körülmények között megszerez magának, ráadásul ha nincs pénz, nincs szerelem, ezt nem tudom, a hotelben hogy fogja abszolválni. Szandi, a barna bármelyik párt képes szétrobbantani, ahol szimpatizál a pasival, bemegy, és robbant, mondja ostoba vihogással, gyönyörű hetünk lesz, én mondom. Az érkezésüket reggelre időzítették, ún, pornós szandálban (elöl lelógó és a cipőbe kapaszkodó ujjak) érkeznek a villába felszabadult kacajnak szánt virnyíkolás közepette, és próbálnak természetesen viselkedni. Mivel mindenki döglik, felosonnak az emeletre, és leskelődnek, közben Szandráról valahogy lekerül a piros ruha.

Kristóf szobájánál már kopogtatnak is, a Kalóz egy nemzetközileg ismert kézmozdulattal jelzi nekik, hogy menjenek a picsába, vagy a medencébe fürdeni, nem tudom eldönteni hirtelen. A mödansziét választják, Nikol máris csöcst villant, szilikonost, olyan magasra varrt bimbókkal, amik visszanéznek a gazdira alapállásban. Mondjuk így legalább tudja, hogy megvannak, nem kell keresgetni őket, mint Niki esetében. Mivel maguktól nem ébrednek a lakók, hangos világslágerekkel segítenek nekik a helyi művelődésszervezők, akiknél még mindig 1993 van, R.E.M. szól kopphangerőn. Niki találkozik először a két jövevénnyel, és ugyan a hangja laza és könnyed, be van ő szarva rendesen, tessék csak nézni a képet!

Na ugye. Köpni-nyelni nem tudott azongya, micsináljak, nemistudom. Jobb híján elviszi őket Katához meg Korleónéhoz, mint jó macska az éjjel fogott kisállatokat, ez aranyos. Korleóne szarik a luvnyákra, ha nem alhat tíz órát, nagyon gyűrött a feje, és nincs nála elég szemránckrém sem. Kata mosolyog, de hát ő mindig olyan, mint egy tejbetök, ez nem újdonság. Korleóne meglepődött a lányokon, mondja, majd Katának odaveti, hogy most vagy szarban. Ez mekkora gyökér, eszem megáll, Alekosz szokott így kedveskedni a boglyasfejűnek. Zsömike csak fekszik az ágyban és két oldalról tartja a fejét, nehogy kirobbanjon belőle valami, ami leszakíthatja Korleóne (ló)fejét.

Mutogatós Kristóf is magához tér, és a mi merre hány méter fordulattal jelzi meglepődését, ti lányok vagytok? Nincs golyóm, mondja a talpraesett Szandra, kösz. Ádám2 és Alíz jön a vizitek sorában, Alíz lefagy, a reboot vagy két perc, Ádám2 szerint Nikinek megvan a vetélytársa, gondolom szilikonfronton. Odalent folytatódik a bemutatkozás, Levi konkrétan észre sem vette őket, vagy csak úgy tesz, mert ő Gáborral együtt igazi macsó, bázdmeg. Szandra modell, és megél belőle, Nikol meg sztriptíztáncos külföldön, abból is. Szandrát a párja tartotta el eddig, azóta aktmodellkedik, művészileg, ami nagyjából azt jelenti, hogy állatos pornót nem vállal, csak különleges esetekben. A hotellakók arcán az ítélet: kurvák.

Korleóne kiborult attól, hogy a két lány nem szégyelli a foglalkozását, hanem vállalja, ha minden bróker ekkora gyökér, nem csoda, hogy bedőlt a világgazdaság pár éve. Ádám2-nek el kell mesélnie, hogy volt-e kuresz Alízzal, tiszta óvoda, smaci volt legalább? Vót. Télleg? Télleg. Oszt jó? Nagyon. Kata az újakat okosítja ki, az eleje nagyon jó, aztán amikor menni kell, akkor nem annyira. Korleóne szerint szarban vannak, és kiröhögi Ádám2 szerelmét Alízzal. Kata, Niki és Jennifer veszélyben van szerinte, és Jennifert ki kell lőni, mert a két új csajból csak egy maradhat. Szandra nem szereti a kockahasat, csak a babafiúkat, Korleóne jön be neki elsősorban.

A délelőtti semmittevés közben Niki máris lekurvázza a két újcsajt, nem véletlen, hogy barátnők, zsák a foltját. Isaura levelet hoz Kristófnak, akinek olvasnia kell, ez általában katartikus élmény. Mivel a Kalóz a szingliszobában tért nyugovóra, ezért büntetést kap, mégpedig azt, hogy egész nap a két új csaj minden kívánságát teljesítenie kell. Zavart vihogás fogadja a hírt, masszázs az tuti kell, mondja Nikol, és Szandrának is fáj a háta. Kristóf úgy tesz, mint akinek ez nem tetszik, de felmegy szobára és legyúrja Szandrát, amitől nem állt fel a farka, mondja, pedig Szandra bevillantotta neki a másodlagos nemi jellegeket. Közben odalent folyik a Ki A Kurvákkal A Gecibe!-hadművelet, Korleóne vezénylő tábornok elvtárs szerint a két csajt egyszerre kitenni nincs esély, Niki egyetért, mint a bólogatós kiskutya. Jennifer vesztét érzi, Gabiban megbízni nem lehet. Az első feladat: nehogy védettséget szerezzen az egyik luvnya.

Kristóf Nikolt masszírozza, igazi a melled? Nem. Akkor mi? Zseniális bárbeszéd, pólóra kellene nyomtatni. Kriszta, Niki és Kata meg van arról győződve, hogy Nikol már alsó madárfogásban tartja a kezében Kristóf zacsiját, és csak azért nem szopta le, mert a Kalóz elájult. Rosszindulatú népség ez. Ebédelnek, Isaura újabb levelet hoz Kristófnak, minden nő erre a nyomorult Devergo reklámra van rápusztulva? Menniük kell halászni a tengerpartra, és azt eszik este, amit fognak. A nők sem tétlenkednek addig, Nikol és Szandra útmutatásával sztriptíz-műsorral készülnek az estére. Naccerű lesz.

A faszik lemennek a partra, de csak négyen, Gábort nem látni. Kristóf a helyi halászemberrel kommunikál, hangos, jól artikulált magyar szavakkal, hiszen minden kolumbiai halász tud magyarul csak süketek és kissé lassú a felfogásuk, NAGY HAL KELL, AMÍGÓ, ÉRTED? A csajok produkcióját este pontozni fogják a faszik, aki nyer, jutalmat kap, de ezt titokban kell tartani. Katát frusztrálja a szitu. A kanok halásznak, Gábor továbbra sem látható a képernyőn. A csajokat Szandra és Nikol instruálja, Kriszta azt mondja a kamerába, hogy benne nincs meg az a csábító dög, ami alapjáraton megvan a többiekben. Gábor csatlakozott a halászemberekhez. Kristóf kifog egy kb. tízcentis halat és ünnepelteti magát. Krisztusnak bejött a dolog, lehet próbálkozni este. Ádám2 felfelé menet virágot szed Alíznak, szem nem marad szárazon.

Estefelé Ádám2 faggatja a két nőt, azt hittétek, mindenki rátok pusztul menten? Nikol közben nagyon küzd a gravitációval, iszonyatos tőgyei húzzák előre-lefelé, de hősiesen állja a sarat két percig, aztán leül. Szandra azt magyarázza Ádám2-nek, hogy ő csak figyel, és nem tetszik neki, hogy vannak csajok, akik nagyon nyeregben érzik magukat. Ádám2 ettől totál meggárgyul, Szandra szerinte értelmes, és van kialakult világképe, az Alíznak adott virág elfelejtve. Korleónénak nem fog tetszeni a dolog, most szólok. A délutáni dögléshez egy kis eső szolgáltatja az alaphangot, Ádám2 kezdi előkészíteni Alíznál a terepet, rá kell másznom az egyik újcsajra, hogy kigolyózhassuk. Ez mennyire sunyi bazdmeg, eszem megáll.

Ádám2 megy jelenti Korleónénak, a feketét be tudom állítani magam mögé, menni fog. Korleóne vigyorogva mondja a kamerába, hogy itt valaki óriásit fog koppanni, de nem is baj, legalább röhögnek egy jót. Este egy halból laknak jól, mondom én, hogy nem nagy kunszt, valamelyik érdeklődik, hogy ez olyan, mint a hekk Balatonon? Olyan hát. Na, eljön a sztriptíztánc ideje, rudat nem látok, csak nem a gyalulatlan faoszlopokra cuppannak rá a csajok? De. Eszem-faszom megáll. A táncot Nikol kezdi, pucsítás, csípőrázás, pinadörgölés Korleóne fejéhez, bazdmeg, ez szájbabaszott, mondja.

Szandra úgy mozog, mint egy félpucér imádkozó sáska, erotikusnak nem nevezhető nagy jóindulattal sem, de Ádám2 beindul tőle, ő az ilyen fejformájú nőket szereti, Levinek meg a nyála csorog. Levi 21 éves, Isaurát is megdugná, ha nem szaladna elég gyorsan. Jennifer kissé esetlen mozdulatokkal áll neki az oszlopnak, és nem vetkőzik, de elkérte Niki zsinórtangáját. Gábor a zöld szponzorsapkában, vállán párducmintás kacagánnyal figyeli az eseményeket, oppardon, nem is, az Jennifer felsője lesz, elnézést. Kriszta sem profi táncos, de lelkes, Zsömike meg titkárnőnek öltözött, és profin hajigálja le magáról a mellénykét, kis inget, a szája vörössel kifestve, még Korleóne is elismerően csettint. Igaza van, Katában legalább mocorog valami nőiesség.

Alízban nem, szegénytől olyan távol áll a rúdtánc, mint Dajcstomitól a normális hangvételű twitterezés, de megszánják, és tapsolnak neki, talán azért, mert akaratlanul ugyan, de villant csöcsöt. Az estét Niki zárja, aki gyanúsan profi és gyakorlott mozdulatokkal tudja le a feladatot, pont úgy, mint egy igazi rúdtáncos, megdugja az oszlopot, és ugyan nem villant, de minek, mindent láttunk már, amit mutathat. Úgy látom, visszakérte a zsinórtangát Jennifertől. A konszenzus: Niki volt a legjobb, ebben persze taktika van, mert azt remélik, védettséget kap a nyertes. Sajnos ez csak holnap derül ki, faszombamár. Szandra is észlelte, hogy Niki nem amatőr, meg is jegyzi.

Kristóf nem jut szavakhoz, mert Nikol még egy masszázst kér tőle, és panaszkodik, hogy ez mennyire szar. Ő férfi, nem madár, mondja. Kriszta észrevette, hogy Levi ráugrana Szandrára, mivel én nem tudlak kielégíteni, mennyél. Levi elnéz oldalra, ahol a Bibliát tartja, ne gondolkozz, segítek: ne paráználkodj! Kriszta azt szeretné, ja Levi dugás közben is rá gondoljon. Szandra közben egy ablakra nyomja a csöcseit és utasítja Kristófot, hogy nyalja meg az üveget a másik oldalról, aztakurva. Kristóf felajánlja, hogy ő akkor elővenné beretvált farkát, és azt nyalogassa Szandi, ha lehet.

Levi a Krisztától kapott dugási engedély birtokában rámozdul Szandrára, Gábor meg Nikolnak mondja, hogy húzzon befelé a szobába, vetkőzzön le, majd megy utána. Nikol nem vetkőzik, de nyom egy privát táncot neki. A következő pillanatban Nikol bejelenti, hogy megy hugyozni, Gábor kedvesen megjegyzi, hogy ki a faszomat érdekli, mit csinálsz, és a budit egyébként sem lehet lehúzni, ne ide. Ja, ez az a szoba, ahol Niki rendszeresen telehányja a kagylót, erre nem volt felkészülve a kolumbiai csatornázási vállalat.

Gábor a legnagyobb paraszt a hotelben, a szobából kifelé menet megjegyzi, hogy legszívesebben feldugna egy gitárt Nikolba (képen jobbra fent), mire a szőkenő kiborul és sírva lebuzizza a többieknek. Gábor mentsége: ittasan mondok olyanokat, amit ugyan komolyan gondolok, de józanul másképp fogalmaznék meg. Segítünk: Nikol, ha tehetném, egy húros hangszert helyeznék fel a vulvádba, tövig. Asszem ettől sem lett jobb. Este buli, tánc, csöcsök lebegnek jobbra-balra, Levi Nikolba mászna bele, meg Szandrába is, ha lehet eccerre.

Zsömike foglalja össze a történteket a legjobban: bejött két csöcsös kurva, a fasziknak menten elment az esze. Mindenki veszélyben, jajistenem. Kriszta helyesel, pedig kussolhatna, mert ő adott szabad kezet az imbecilis Levinek. Korleóne szerint Zsömike agyhalott a játékhoz, közben odalent a mödansziéban a hóttrészeg lakosok hatalmas smárpartit rendeznek, mindenki mindenkinek a szájában jár, Levi szerintem Gábort is elkapta. Holnap ebből hányás lesz, Levikém.

Címkék: éden hotel
175 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2011.03.29. 08:10:59

most érzékeltem Ádám "ebből pofára esés lesz" dumáját. Hááát, én is ezen gondolkodtam: ha Pöszi lecseréli Alizt mondjuk Szandrára, jövő héten ő megy haza szépen, KIZÁRT, hogy a 2 új közül bármelyiknek is ő kéne...örüljön csak Aliznak...

haruka 2011.03.29. 08:18:03

na, hát csak beküldött két ribit a Viasat, rájöttek, hogy másképp nem lesz dugás soha az életben.
a sztriptízes feladatnál érdekes módon a két hivatásos volt a legbénább szerintem, bár én nő vagyok, mit tudhatom én ezt. :)
Pöszit nem is értem, Szandra tényleg úgy kivágná az első adandó alkalommal, mint a macskát. viszont abból, hogy Korleóne pedzegeti a cserét, érdekes dolgok születhetnek. :D

beacska 2011.03.29. 08:20:57

@haruka: hát agyban tutira nem a két új ribire gondolt. hát akkor kire? Krisztának lenne esélye, most hogy Levi is rátért a témára. Meg Ádámmal jól meglennének a NOSZEX szekcióban.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 08:21:45

Ez a szőke lány ijesztő, de komolyan. Meg hát azok a mellek. Ki az aki fizet ezekért???
A kialakult helyzethez annyit tennék hozzá, hogy: Az ész megáll, a fasz föláll.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 08:22:36

Ja meg Gábor már attól buzi, hogy nem akarja fél perc ismeretség után megdugni?

Dr Keynes 2011.03.29. 08:24:56

Ilyenkor sajnálom, hogy nem láttam, de tegnap is belenéztem és képtelen voltam végignézni. A beszámoló alapján tök izgalmas, ütős show, a valóságban viszont fáradt, unalmas, agyonismételgető, lapos szar. Elképesztő.

beacska 2011.03.29. 08:25:20

@Benyeszke: szerintem a szót az izé helyett használta. ennyi.

haruka 2011.03.29. 08:25:42

@beacska: tényleg, ők ketten ellennének együtt, de szerintem a héten még marad Zsömike.

beacska 2011.03.29. 08:31:28

@Benyeszke: hát, hogy nem tudta a nevét, ezért használta a buzi szót.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 08:35:09

@beacska: Á értem. Lehet, bár tuti sértette a csajt hogy nem ugrott rá egyből a rendkívül erotikus tánc után.

Én egyébként nehezen hiszem el, hogy vannak ilyen lányok a való életben is, de hát itt a bizonyíték.

beacska 2011.03.29. 08:40:49

@Benyeszke: bizonyára. bár könnyebb így viselkedni, ha nem egyedül kell. Pl. Niki is felszabadultabb lett, most, hogy nem egyedül volt. a varázsszó a KETTŐ lehetett.

Lacka929 2011.03.29. 08:43:46

Szerintem a Levi dugja meg az egyik új csajt, aztán küldje haza és menjen vissza Krisztához. Így mindenki megkapná azt, ami jár neki...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 08:45:21

@Λατζκα: szerintem Levi nem elég tökös gyerek ahhoz hogy megtegye.
Amúgy meg ha valamelyik fiú nem dobja be magát ez a két csaj úgyis megerőszakol valakit

jo.e 2011.03.29. 09:01:52

"Este egy halból laknak jól, mondom én, hogy nem nagy kunszt" - ez világbajnok! :)))

Az egyik srác nemhiába' olvasgatja a bibliát - megfejtette!

sixx! - ha eddig nem kaptál - kérjé' valami bónuszt a csatornától, mert szereztél 1 nézőt a műsornak :)

haruka 2011.03.29. 09:05:58

@thorwald: :DD segítek beacskanak: követeljük vissza Danit az édenbe!!!

Megmondom a frankót 2011.03.29. 09:06:19

Az a hihetetlen, hogy képtelenek egy tisztességes dugást összehozni. Micsoda egy impotens brigád. A vicc az, hogy a fiúk mintha nem is törekednének arra, hogy ledumálják a csajokról a bugyit. Pedig vannak ám közöttük ótvaros ribancok...

beacska 2011.03.29. 09:06:31

@Benyeszke: közfelkiáltással: Danit vissza az Édenbe!!! ;DDD

haruka 2011.03.29. 09:11:36

@jo.e: tetszik az avatarod! ;)

@Megmondom a frankót: pedig ha most nem lesz semmi ezzel a két csajjal, akkor soha!

tuono 2011.03.29. 09:18:51

"kapunk egy szopottgombóc fejű barna csajt, akinek akkor lyuk van a lábai között, hogy egy traktorral áthajthatna rajta a másik, Hortobágy szőke büszkesége..."

:D Nem tudom tovább olvasni a röhögéstől... :D

jo.e 2011.03.29. 09:22:16

@haruka: Köszi :) Tudod mi ez ill. honnan jött? Érdekel?

haruka 2011.03.29. 09:30:50

@jo.e: tudom, honnan van, azért is mondtam, hogy tetszik. :)

lemonkeyface (törölt) 2011.03.29. 09:33:38

Zsömike maradjon !!! :)
Egyébként mindig sikerül úgy megvágni a köv napi összefoglalót mintha valami nagy dráma lenne,aztàn meg semmi...

Ez az új duó meg nagyon tré.

dr. Mutyilufi Dr. 2011.03.29. 09:35:09

Kedves sixx!

Ezzel a post-tal van egy gond. Mivel melóhelyen olvasom őket, mindig úgy scrollozom hogy ne legyen csöcs a képernyőn. Ma ezt nem tudtam megtenni, mert a poszt végén pár sor szöveget körbevettél egy <boobs> </boobs> tag-el. Lécci gondolj ránk is akiknek muszály néha dolgozni ;) Egyébként a színvonal a szokásos, hiába nézem, ezeket a postokat jobban várom :)

Üss meg! 2011.03.29. 09:40:17

CSÖCS MEG PINA! MÉG MÉG!

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.03.29. 09:40:21

Csak ezért volt érdemes ma is felkelnem, bearanyoztad a napom! :))

borsz 2011.03.29. 09:41:40

Melyik kamionparkolóban volt a casting, ez a két ribanc... főleg a szőke nagyom gáz, és még azt mondja az android, hogy két szexi dög, hát a döggel nem vitatkoznék, de inkább néhánynapos útszéli...
Egyébként rájöttem ez a műsor a mellplasztika elleni kampányhoz készült, vagy egy műhiba peres ügyvéd várójában szedték össze őket.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.03.29. 09:45:38

Ez a műsor olyan unalmas, hogy még a pinák és csöcsök se dobják fel.

Cawk 2011.03.29. 09:48:57

Van valami vonzó T 69 megjelenésében.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 09:49:51

@borsz: Ez nagyon nagy! :-)) Tényleg nagyon gáz ez a szilikon is.

A probléma ezzel az, hogy ez a szőke lány azt gondolja, hogy ő jó csaj és bejön a pasiknak. Van olyan akinek bejön?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 09:51:03

@Cawk: nekem úgy tűnt, hogy bevett valami anyagot a műsor előtt mert tök lazának látszott

Cawk 2011.03.29. 09:52:14

@Benyeszke: Nem tudom, de ahányszor meglátom feláll a farkam. Nem tudom miért talán valami rejtett perverzió.

Mókusélet 2011.03.29. 09:55:19

Most akkor mi van? biztos velem van a gond...nem nézem, de olvasom:-)Szóval ezt a Kristófot nem küldték haza múlt héten?

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.03.29. 09:59:02

@Benyeszke: Ha nem lennének ennyire taktikusak a versenyzők, szerintem megtapasztalhatnánk az igazi magyar mentalitást. Jól megdugok valakit, aztán dobom egy másikért.
Kár, hogy lemaradtam a részről, bár félek, hogy agyhalott lennék most, illetve a hogyvolt százszor jobb, mint maga a rész :)

van-e szándék 2011.03.29. 10:09:22

sixx, elmész te a picsába :D

fokamoka 2011.03.29. 10:15:04

a szöszigyerek a "száznyószpfvan, sőt 360 fokosh fordulatot vett" dumájával elvágta magát... mérnökmi? ajóanyádazt.

petya.bacsi 2011.03.29. 10:18:03

Ennek a műsornak is kell egy kis plusz, mert úgy látszik, csak nem akarnak hancúrozni a fiatalok. Egyre borzalmasabb a felhozatal... :S

Bar Kochba 2011.03.29. 10:20:59

@Cawk: Inkább az eltűnésében.

Bar Kochba 2011.03.29. 10:22:52

@petya.bacsi: Gyógyszeres kezelés kellene itt kis kék tablettákkal...

beacska 2011.03.29. 10:25:59

@fokamoka: hát én is ezt mondtam! egy mérnöknek tudnia kell, merre van a 360!!!

beacska 2011.03.29. 10:26:40

@Mókusélet: már miért küldték volna???szóba sem jött

beacska 2011.03.29. 10:29:15

a Kriszta-Levi pároson már az elején látszott, hogy életképtelen. Nem is értettem Krisztát, hogy gondolta. Mondjuk nagy választéka nem volt, SENKI sem illik hozzá. Volt itt egy időjós, aki Dani-Kriszta párost jósolt, még ha teoretikus is, ez lett volna neki a legjobb. Remélem, nem marad le a héten mellbedobással.

HAJ-RÁ KRISZTA!!!!

etxxhun 2011.03.29. 10:33:17

Sixx!
Nem tudnál napi 2-3 ilyet írni? Nem baj, ha fiktív... Ezért kapcsolom be a gépet, esküszöm!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 10:35:55

@Cawk: Akkor ajánlom a mostani Playboyt. :-)

gizdacsavo 2011.03.29. 10:36:09

Ez a két új nőstény hihetetlenül magas labda volt, már vártam a HV-t. :)

Tényleg az volt a legviccesebb, hogy beharangoztak két csábító démont, erre jött egy puhos szőke, formátlan dinnyecsöcsökkel, meg egy barna, ostoba pontyarccal.

borsz 2011.03.29. 10:39:12

Szegény Pityunk mire megjöttek a kurvák őt kibaszták... pedig neki azt ígérték, hogy lesz szex, csak azt nem közölték vele, hogy ő lesz az, aki szopni fog.
Ő biztos kikormozta volna a szőke luvnyát.

beacska 2011.03.29. 10:40:06

ti is úgy értelmeztétek, amit Évánk mondott tegnap, hogy az egyik céda ma repül?? Nnna, akkor lesz nagy tülekedés az egy maradék körül :DDD

*Castiel* 2011.03.29. 10:40:24

Nagy vagy Sixx!!!!!!!!

beacska 2011.03.29. 10:41:21

@borsz: húúúú, tényleg. szegény Pitta :(((((

haruka 2011.03.29. 10:53:31

@beacska: én is úgy értettem, hogy kapnak valami titkos feladatot, és a aki jól teljesít marad, a másik repül.

Nikol őszőkesége amúgy tegnap tényleg azt mondta a wc-s jelenetnél, hogy őt nem érdekli, hogy el van dugulva vagy mi, mert mi van, ha neki ez szintetikus? vagy én vagyok süket? :D

Homeoffice 2011.03.29. 10:56:05

@beacska:

Ha szegény Pitta meglátta volna ezeketa "szépségeket" kb stopperórávala kézben mehettek volna a fogadások, mikor indul meg a roham.:)
Én olyan 14-16 Másodpercet tippeltem volna.

Mrs.E 2011.03.29. 11:00:18

ejjj ez megint brilliansra sikerult:)))

_izée 2011.03.29. 11:02:52

@mutyilufi: +1 jogos :)

Korleonét érdeklik a nők, vagy csak szervez?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 11:09:59

@beacska: nagyon remélem, és azt is, hogy nem úgy lesz, hogy az összes lány közül egy repül.
Ez a két nő borzasztó

Gyermekláncfűrész 2011.03.29. 11:10:07

Kiválasztásig nem kellene elküldeni egy lányt sem. Az garantálná, hogy végre nem egy tartalom nélküli pénteki műsort kapjuk.

koschwarz 2011.03.29. 11:16:48

az első részen kívül egyet sem néztem azóta se, de a hogyvolt mindig elolvasom, egyszerűen baromi vicces.

kérdem én egyébként: több hete ott vannak (voltak), jó csajok, jó csávók, napsütés, medence, unalom...hogy a picsába nem dugott még senki?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 11:20:36

@borsz: szerintem annak is csak a szája volt nagy

andris074 2011.03.29. 11:29:17

Most kéne a Katának védettségért bedobni a Korleonét. Aztán ha akarná még csütörtökön választhatná újra.

Veder1 2011.03.29. 11:31:47

_izée, szerintem leszarja őket. Én megértem, ha az első nap levarrja Zsömikét, most napi huszonnégy órában kellene az ostobenkó kis lelkével foglalkoznia. Erre nincs idő, keresztapus a 25 milláért jött :)

Viktor9 2011.03.29. 11:32:23

Jó kis buli volt ez, ott lettem volna...

andris074 2011.03.29. 11:32:32

Most kéne a Katának bedobni a Korleonét a védettségért, aztán ha akarná akkor csütörtökön választhatná újra.

szepi79 2011.03.29. 11:37:50

@koschwarz: több hete még nincsenek ott, kolumbiában lassabban forog a föld, náluk még csak 11 nap telt el, amíg itthon 3 hét. vagy 13, tökömtudja. aki nagyon odatartaná a picsáját, az az korleóne nője, de pechjére a keresztapa pont szarik az ingyensunára, neki a 25 guriga kell. alizékkal is jól alakult a dolog eddig, de most a két oszlopribanc bejövetelével ez is szertefoszlani látszik.

beacska 2011.03.29. 11:39:20

@andris074: szerintem bedobná, Aliz is a magáét, de hülyék lennének a szerkesztők 2* ellőni a poént, amit már ismernek ;D

szepi79 2011.03.29. 11:46:37

@beacska: jaja, szerintem is más lesz a következő jutalom, amiért bedobja az ember a párját. én olyannak tudnék örülni, hogy pl. szét lehet választani egy párt, akik csütörtökön nem állhatnak egymás mellé.

andris074 2011.03.29. 11:52:59

szerintem amíg ki nem használják a lehetőséget fent lehetne tartani a dolgot. eddig sem tette meg senki, csak szikrázó szemekkel néztek egymásra.

barumka 2011.03.29. 11:56:49

Éljenek a nagy csöcsök. Az irigy csajok meg sárguljanak, akiknek csak akkora van mint egy méh csípés.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.29. 12:00:37

Ki fog először szexelni???? Levi vagy Szöszi?

gizdacsavo 2011.03.29. 12:01:06

@szepi79 - Harciteknős idomár: szerintem egyértelmű a szerkesztők szándéka, hogy a stabil párokat akarják szétrobbantani (nyilván úgy lesz érdekesebb a műsor). Ebből következően ha az egyik új ribi nyer valamit, ő védettséget kap, hazaküldhet két random embert, stb, ha meg egy régi lakó nyer, ő kap egy zacskó ropit vagy megtarthatja a madárpókot. :)

fokamoka 2011.03.29. 12:05:32

Pestánk távozása óta ritkulnak az aranyköpések... ezt csak koncentrált focistadumával lehet pótolni. több mikrofontájmot a levinek, bártendernek!

pástétom 2011.03.29. 12:10:31

De gyűlölöm azokat, akik itt fikázzák a műsort. Érdekes,arra nem sajnálják az időt, hogy negatív véleményüket idehányják a weblapra.

hikfosch.tv 2011.03.29. 12:18:10

Pista távozáskor azt mondta kamerába "szerintem Aliz velem jobban járt volna",
akkor elég hülyén hangzott, de ezen epizód alapján a végén még igaza lesz.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 12:18:17

@sixx: Jaj, hogy vannak a macskagyerekek?

hikfosch.tv 2011.03.29. 12:20:30

Szőke új jövevény tipikusan prostituált, a másik tipikusan pornós arcvonású.

hikfosch.tv 2011.03.29. 12:22:58

@Myta: Gitár Nicollal, egy húron pendülnének

koschwarz 2011.03.29. 12:28:27

@szepi79 - Harciteknős idomár: ja, nekem már úgy tűnt vagy egy hónapja ott vannak :D

a korleone az melyik? az a baj, hogy nem egészen tudom őket beazonosítani, de a hogyvolt-on még így is röhögök :D

beacska 2011.03.29. 12:32:27

@hikfosch.tv: igen, már bennem is felmerült, hogy komolyabban kéne vennünk a riportban elhangzottakat, mert könnyen lehet, hogy váteszi magaslataik vannak ;D

lehet, hogy a szerkik felvettek velük egy csomó dumát, és csak azokat teszik be, amik a jövőben beváltak. Valamivel csak el kellett ott tölteniük az idejüket, mert ezek az összefoglalók a sok ismétlés és reklám nélkül jó, ha 20 percet kitesznek naponta.

rohi 2011.03.29. 12:48:03

"aktmodellkedik, művészileg, ami nagyjából azt jelenti, hogy állatos pornót nem vállal, csak különleges esetekben" ... ezen konkrétan sírva röhögtem :D

kivételesen láttam a tegnapi részt, de ezután tuti elöször olvasok és utána nézem meg net-en a részt, mert akkor tudom hol érdemes beletekerni

hikfosch.tv 2011.03.29. 12:57:01

Apropó, csak egy Niki maradhat!

_Molly 2011.03.29. 13:04:39

@Dr Keynes: Na ez az, most én is lemaradtam a feléről, a másik felét meg jól végigunatkoztam.

De most, hogy elolvastam az összefoglalót, SZÉTRÖHÖGTEM MAGAM.:)))))))) Talán télleg nem kéne nézni, csak olvasni.:-o

Sixx! Eszméletlenül jó a stílusod!

Kolombusz 2011.03.29. 13:06:53

Olyan királyok ezek az ismertetők, hogy megnézek egyet

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.03.29. 13:08:03

Pöszi azért akarja maga mögé az egyik új csajt, hogy kiejthesse!

beacska 2011.03.29. 13:10:13

@RAMBO: a nagy szart! azért akarja, hogy megdughassa...de majd este meglátjuk, lehet, hogy megint csak trükköztek a szerkik

_Molly 2011.03.29. 13:19:03

@petya.bacsi: "úgy látszik, csak nem akarnak hancúrozni a fiatalok."

Mondjuk én megértem.
Ha a győzelemért ennyit taktikáznak, akkor a túlélésért miért ne tennék? :-o

A túlélés alatt azt értem, hogy ha véget ér a műsor, akkor előbb-utóbb haza kell jönniük ebbe a kicsi országba, ahol nem tudnak majd elbújni a gúnyolódó haverok-ismerősök elől, no meg a szülők-család elől. (Ez a gázosabb.)

A pakliban az is benne van, hogy az édeni szexet "az egész világ látja". Szerintem 25 millió ehhez kevés, főleg, hogy lehet, csak 0 forint lesz...

beacska 2011.03.29. 13:23:39

@_Molly: hát igen, én is ezen filóztam: mit szólhat az anyukájuk, ha látja? szerintem a kis Levi anyuja, tutira kivan, hogy mit művel az ő fiacskája. Biztosan nem büszke. A két új csaj szüleiről nem is beszélve. Már, ha foglalkoznak (tak) velük egyáltalán. nem túl kiegyensúlyozott családra vall, az ilyesmi "életút"

beacska 2011.03.29. 13:24:34

@RAMBO: szerintem vérszemet kapott ;D
de, tényleg, majd az esti műsor után ráérünk ezzel...

_Molly 2011.03.29. 13:25:26

@szepi79 - Harciteknős idomár: Annak idején a műsor beharangozójában ezt olvastam, hogy 2 hónap alatt forgatták le az Éden Hotelt.

Akkó' nemsokára vége lesz, nem? :-o

tris 2011.03.29. 13:30:20

"akinek akkor lyuk van a lábai között, hogy egy traktorral áthajthatna rajta a másik"

na ez szép volt. Van még lejjebb?

Veder1 2011.03.29. 13:33:12

Egyébként, nem találtak a szerkesztők egy picit is intelligens hazai csajt? A fiúk is egyszerűek, de messze nem olyan ostobák, mint a lányok.

Az ostobaság: nem szexi. A kisebbrendűségi érzést, és a rettegést gyengén leplező "én vagyok az ász, mindenkit lenyomok" stílus: nem szexi.

_Molly 2011.03.29. 13:37:34

@beacska: "ezen filóztam: mit szólhat az anyukájuk, ha látja? szerintem a kis Levi anyuja, tutira kivan, hogy mit művel az ő fiacskája"

Meg az egész gyülekezet... ;P

hikfosch.tv 2011.03.29. 13:39:16

@RAMBO: de ő attól mégjobban ráakaszkodna, emezek meg egyszerhasználatos üzemmódban vannak

szepi79 2011.03.29. 13:40:06

@_Molly: nem hiszem, mivel nálunk még csak az első 13 nap eseményeit mutatták be (utánaszámoltam! :D ). ha két hónapig forgattak, akkor gondolom volt vagy 50 napnyi valóságsó, meg úgy 10 nap, amig felvették a kis miniinterjúkat, szal kb. a negyedénél járhatunk.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.03.29. 13:41:52

@hikfosch.tv: remélem az kap védettséget a csajok közül, aki szexel. Fasz kivan már a béna együttalvásokkal!

szepi79 2011.03.29. 13:41:57

@Vödör: szerintem nem, mert akinek van némi agya, az nem megy el valóságsóba az esetleges nyereményért hülyét csinálni magából egy ország előtt. sőt, ehhez igazából agy se kell, csak némi memória: hány valóságsó volt már itthon? 6-8? hány ember jött ki belőle jól, a kb 100 szereplőből? 2-3?

Sapasang 2011.03.29. 13:44:00

@hikfosch.tv: igazad lehet, most már szöszinek is sikerült nyilatkoznia, hogy bejön neki Aliz meg nem is jön be neki. Akkor most mi van???
Az előzetes alapján ma csúnyaságot fog csinálni :)

hikfosch.tv 2011.03.29. 13:51:47

@Sapasang: "itt valaki koppanni fog" mondta Ádám1, és tényleg ha most koppanna Aliz majd rögtön utána Ádám2, az jólesne, mindketten megkapnák a jogos jutalmukat

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 13:52:12

@beacska: egyetértek, szegény Alíznak annyi.

paaj 2011.03.29. 13:52:33

Nem igazán értem ha ennyire akarja a csatorna, hogy kúrás legyen akkor a szereplők szerződésébe be kellett volna írni oszt jóvan.

bohumil stejskal 2011.03.29. 13:56:13

Hát azt a nyamvadt sügért, amit a lassúnyelvű, ámde mosolygós focista kifogott, elég jól hasznosították, ha azzal ennyien jóllaktak - esetleg egy féldisznó volt a köret?! :-)
A parton halászó kolumbiai mucsácsó arcán meg valami végtelen megvetés volt, ahogy azok a nyálgép gecik odamentek emberkedni, neki meg 20 pezóért kell őket továbbképezni hálóvetésből... (vigyék őket inkább gyöngyhalászni, akkor talán nagyobb lesz a fluktuáció, csak megfulladna néhány) :D

Egyébként sztem ez az új pohos lógótőgyű sztripper-tehén valami rokona lehet a szekszárdi cipőboltos bimbókutatónak, valahogy ugyanaz az ostoba, üres gangbang-es pöcsrecsodálkozó, kérdő tekintet - nagy harc meg konkurencia lesz még kettőjük között, STOPPOSKURVA VS. PLÁZAPICSA. :D
(majdnem akkora lesz a harc, mint a MEGACÁPA vs. ÓRIÁSPOLIP című zseniális Lorenzo Lamas filmben - aki nem látta, most azonnal nézze meg...)
:))))

Ja, azt még magyarázza el valaki, mi visz rá egy ilyen pohos lotyós, hogy ilyen baszomnagy májfoltot/véraláfutást tetováltasson az oldalára??? Az a Niki úgy néz ki, mint akit egy hete megrúgott egy ló...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 13:57:07

@Vödör: Akkor áruld el, hogy ha az ostobaság és a ki ha én nem magatartás nem szexi akkó mér áll mindegyiknek a cerka? Vagy ez nem függ össze?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 13:58:22

@bohumil stejskal: MEGACÁPA vs. ÓRIÁSPOLIP Úristen az a film annyira szar, hogy kifejezni se lehet. Vetekszik a Cápaember I-II-vel

GL-581 g 2011.03.29. 13:59:19

@Sapasang: Ha Pöszi valami csúnyaságot csinál szegény kis Pocokkal, akkor én egyrészt szomorú leszek, másrészt brutálisan szíjjelvuduzom a tévé előtt! x-(

@koschwarz: "több hete ott vannak (voltak), jó csajok, jó csávók, napsütés, medence, unalom...hogy a picsába nem dugott még senki?"

Bennem egy másik kérdés is felvetődött: napsütés, medence, kolumb tengerpart, méghozzá napok-hetek óta... hogy a picsába nem barnultak még le?!
Lehet, hogy adáson kívül egy pincében tárolják a szereplőket, zsákba varrva? :DDD

senior Muhaha 2011.03.29. 14:02:20

@Benyeszke: nem. Az alien vs. Predator a méltó társa:))@Gliese 581 g: hát tegnapra már eléggé le voltak sűlve: pl. pont Korleónénak volt már egész sziciliai színe:)

Kengyelfutógyalogmammut 2011.03.29. 14:02:56

azanyám szépszemű úristenit, mekkora duma vót ez sixx széjjel vigyorogtam magam kösz!+már én is nézem ezt a szart! Ez ám a promó ez köll az ungarisse parasztnak!

Ngelina 2011.03.29. 14:03:05

@RAMBO: nem, Alizt nem lehet mert akkor ahhoz kötve lenne. Korleonénak Aliz az aduásza, ha őt megvédi, bárkit kiejtethet vele és a csaj sose lesz olyen erős, hogy őt Korleóne ne tudja bármikor haza zavarni...

Egyébként én is úgy vagyok vele,hogy bárcsak lennének tartalmasabbak a részek (menjenek már rendszeresen a falakon kívülre), mert akkor sixx beszámolói is hosszabbak lennének :)))
Sixx nélkül meg sem nézném ezt a vackot...

Egyébként, a tavalyi svéd show (Paradise Hotel néven futott) 4. szezonját is ugyanebben az apartmanházban forgatták: www.youtube.com/watch?v=V_f63OkrKAM

Csak nálunk (volt) ilyen álszent a banda.
(1. itt SENKI sem a léért jött,
2. itt csupa apáca és szerzetes lakik, a szex bűn bárkivel akivel nem házasodsz össze, ha két hét után odalent bizsereg v. áll a zászló akkor vagy a)ku/va b) perverz mocsok vagy...)

A többi nemzet a nyíltságot (a taktika mellett) és a test természetes szükségleteit képes volt emberi mértékben beengedni a játékba.
Mi nem...ezér' tart itt ez az ország :))))

Követelem vissza Pittát a műsorba!!! :)
Ő legalább szórakoztató volt.
Egyébként szerintem Pitta kartárs ezt a két torzszülöttet bottal sem piszkálta volna meg, mivel azért tartása neki is van, Nikit pl nem akarta sunázni pedig ha nagyon részeg, ment volna. Rendes gyerek a Pitta, még ha kicsit paraszt is a stílusa :)

Ngelina 2011.03.29. 14:05:10

@Gliese 581 g: pedig sajnos fog, mert Pöszi egy buta nyálgép...csakhogy Korleóne ismét Alízt használva eszközül, ki fogja penderíteni amint lehet :)

Ngelina 2011.03.29. 14:06:20

@_Molly: szerintem Tőgyike és Szalamandra anyukája is épp most kapkod a fejéhez, hogy mit rontott el... :)

hikfosch.tv 2011.03.29. 14:08:23

@Ngelina: Pitta túl őszinte és naiv volt ehhez a játékhoz

Ngelina 2011.03.29. 14:10:22

@paaj: szerintem csak annyi van a szerződésben, hogy 24 órában bármely tevékenységük közben levideózhatják őket és műsorba is kerülhet a nevezett tevékenység.
Épp ezért senki sem szexel :)
A csatorna csak a magyar prüdériával nem számolt, hiszen ez a show már sok országot és évedot megjárt és még eddig mindenhol dugtak benne.
Ha nem is volt gruppen a medencénél, de azért takaró alatti légyott igen.

Ha lesz itthon következő évad akkormár csak stopposluvnyák és pornókirályok lesznek beválogatva, az tuti...

Veder1 2011.03.29. 14:11:02

@Benyeszke, azért nem nyomultak annyira az egyterű Levit kivéve, aki leginkább sértődöttségből mászott rá az új lányra. A Szöszi szerintem kombinál, bár nem tudom mi végre. Hol van már az a a kijelentése, hogy szét kell robbantani a keménymagot!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.29. 14:11:08

Ennek a Katának olyan borzalmasan NDK-s úszónő-menzás konyhásnéni feje van. Minél többet látom, annál közelebb jutok ahhoz, hogy megijedjek tőle.

szepi79 2011.03.29. 14:14:05

@paaj: mer az bűncselekmény asszem. bár jogász nem vagyok, de egy ilyen szabálynál nehéz lenne kimagyarázni az üzletszerű kéjelgésre buzdítás vádat, vagy hogy mondják a nagyon okos emberek. valami ilyen törvény tuti van. persze ha valaki szivesen prostituálja saját magát, az több mint becsülendő, csak a castingon kell vigyázni, hogy megfelelő mennyiségű ribancoid alkatú egyén gyűljön össze. egyelőre úgy néz ki, a lányok még nem ismerték fel, hogy célszerű dugni a bennmaradásért, nademajd a két új lakó remélhetőleg más szemléletet hoz a műsorba.

Veder1 2011.03.29. 14:18:02

Azt még érdekes lenne megtudni, hogy mi alapján választották ki a kezdő tízest. Véletlenszerűen, vagy volt valami előzetes koncepció?

GL-581 g 2011.03.29. 14:18:17

@Ngelina: Lehet... nem is értem, hogy Korleóne meg Alíz miért nem áll össze újra: a Ravasz és az Agy Ádikánál egyszemélyben megvan, de úgy mellette lenne az egyik füstölgő puskacső is. :DD

Halálos kiejtő-páros lennének, esetleg Kristóffal kiegészítve... ballasztnak meg vihetik Nikit, annak úgyis csak pia kell meg zsinórtanga, oszt elvan.

Amúgy elég durva volt, mikor kérdezte a két új luvnya Kristóftól, hogy hány lány mellett volt eddig, s benyögte, hogy öt. :DD
Szerintem ő és a Pocokarcú az abszolút rekorderek e téren. :)

A Markó utcában van a legtöbb rokikártyás autó 2011.03.29. 14:19:28

Akárhogy is gondolkodom, nekem a gitár egyik vége se jönne be, mármint feldugás szempontjából. A karcsúbb végén is ugye ott vannak azok a kis izék kétoldalt, és szerintem azok bevágnak, szóval sérülést okozhatnak. Nem? Maradok inkább a zenehallgatásnál!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 14:20:24

@Ngelina: hát nem tudom, hogy ezt a műsort és a magyar prüdériát lehet-e egy lapon említeni. Ha már úgyis mindenki mutogatja mindenét nem mindegy ha összefekszenek? Mivel lenne az több vagy kevesebb?
Nekem az a kedvencem, hogy pl. Niki folyton egy szál csöcsben van de aztán meg kikéri magának, hogy miért nézik ribancnak.

Szerintem ma megtörik a jég végre.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 14:21:55

Sixx, ajánlom figyelmedbe a beceneveket: Tőgyike és Szalamandra (Ngelina érdeme)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.29. 14:26:52

@Ngelina: Egyszerűbb lenne itthon maradni és egy kamionparkolóba felszerelni 1 kamerát (mint amivel a gólyákat monitorozzák) Jóval költséghatékonyabb. Az új jövevényekhez hasonlókat ott is találni. Igaz, a román kamionos szőrösebb, és kocka helyett sörhasa van, édenfiúkáinkhoz viszonyítva.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 14:28:36

@neccharisnyás útonálló: egy borotva még belefér abba a rendkívül alacsony költségvetésbe. Sörhas meg, hát istenem.

kerdesek05 2011.03.29. 14:51:50

volt már dugás meg szopás ebben a műsorban?

nagycsöcsű elérhetősége neten?

Sapasang 2011.03.29. 14:55:48

@Ngelina: beletekertem a linkbe, úgy látszik teljesen egy kaptafára megy mindenhol a világon, ebben a részben van az egy lány elmegy az összes kandúrral pancsolni a vízeséshez jelenet... :) Kicsit tovább nézegetnénk a videjokat megtudnánk mi vár még ránk :)

Dettike86 2011.03.29. 14:56:42

Itt a Nikol csaj http://www.facebook.com/gettingstarted.php?step=contact_importer#!/profile.php?id=100000059113666

awender 2011.03.29. 15:03:08

Hozzák vissza az Istvánt! Ő legalább tudná mitől döglik a légy .)

beacska 2011.03.29. 15:08:16

@awender: na tessék, ezt is megértük: nemcsak Danit, hanem Istvánt is követeljük vissza az Édenbe!!! ;DDD

Ngelina 2011.03.29. 15:16:31

@Gliese 581 g és @Benyeszke:
Szerintem a Korleóne-Alíz reunion már ott van a küszöbön. Ha Pöszi és Szalamandra egyidejű eltűnedezéseit illetően Alíz elkattan (ld előzetes. Mert ott aztán szerintem lesz ungabunga :) ) , akkor már csak a kiejtős estét kell kivárni és két órával a szeánsz előtt Alíz megint megkapja majd az instrukciókat :)

Niki egyébként felértékelődött, mint test, emellett a kettő mellett istennőnek tűnik...megint nem fogják kidobni egy darabig (addig is megkapja a zsinórtangát meg az alkoholt :)))) )

@neccharisnyás útonálló: na ez az, kockahas nélkül nem lenne ez a műsor, az biztos...az említett parkolói célközönséggel biztos nem lehetne reklámidőt eladni, bár manapság nem vagyok ebben biztos :DDD

@Sapasang: így van, egy kaptafa.
Talán annyi a különbség, hogy többször mozdultak ki a többi ország szereplői, meg hát a kőccségvetés...volt olyan, ahol pl négyen Londonba kirándulnak és ott közterületen egy maxi kivetítős autó képernyőjéről kapnak a saját T69-üktől "speciális feladatot".
Vajon a mi büdzsénk mit finanszíroz...?

(mostantól minden nap maguk fogják ki a vacsorát?:))) )

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.29. 15:18:59

@Benyeszke: Na, akkor asszem meg is van az Édenhotel második etapjának alapötlete.
Vaaagy
úgy csinálunk, mint Árpa Attis, és szép csöndben leforgatjuk a k-ajrópai verziót, tojva a szerzői jogokra, mint a Valóvilla esetében.

Már csak feladatok kellenének. Mondjuk, augusztusi meleg a 120 fokos flaszteren, a 12 forrónacis ribére meg jut 1x5 dl langyos cola.
Meg ha jól megválogatjuk a helyszínt, olykor esetleg helyi őslakók is benézhetnek, és akkor lennének ilyen párbajok is a román kamionosok vs. őslakó szamurájok között, a nőstényekért.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 15:21:16

@beacska: na tessék, gondoltátok volna, hogy egyszer Mr. Nyíregyháza is hiányozni fog? :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.29. 15:22:24

@Ngelina: Szerintem annyit idegesítették Josét -az erkélyről nyakbahányás, meg ilyenek- hogy beintett csórikáimnak "Tápolja ezeket innentől az, akinek hat anyja van" jelszóval, és inkább amerikai régészekre vadászik a dzsungelben.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.29. 15:23:22

@Benyeszke: Ennyire leesett a színvonal? Hát tényleg közeledik a világvége.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 15:29:57

@neccharisnyás útonálló: bizony, bizony ilyen időket élünk.

Mondjuk a szőke csaj a szilikoncsöcseivel belépéskor leverte a színvonalat, aztán jól meg is taposta. Érdekes módon minden héten azt gondoltam eddig hogy nem lehet lejjebb, de lám mégis.

haruka 2011.03.29. 15:37:01

@Benyeszke: engem kissé meglepett ez a két csaj, mármint, hogy őket beválogatták a műsorba. nekem nem illenek bele a képbe, nagyon nem.

GL-581 g 2011.03.29. 15:57:48

@haruka: Egyetértek. Mellettük a minyonmellű Niki nagyvilági úrinőnek tűnik. :S

Nem tudom, ki írta az imént, de egyetértek vele: a kamionos pihenőkben különb luvnyák állnak övtáskával.

Márpedig azt biztos nem hagyják a szervezők, hogy mindkét új bige kiszavazódjon. Az egyiket garantáltan nézhetjük még 1-2 hétig. :'(

beacska 2011.03.29. 16:09:33

adam2szoszi! ha olvasol minket: nagyon ajánlom neked, hogy ne verd át Alizt egy gyors numeráért, mert kegyvesztett leszel a körömben CSÚNYÁN!!!

Sapasang 2011.03.29. 16:21:11

Ezt a két nőneműt valahol egyenértékűnek tartom az üvegpörgetős-jégkockás történettel: szexet a népnek! Szerintem ez volt a célja a stábnak, próbálkoznak mindennel...
Azon meg lehet töprengeni, a jégkocka vagy ez a két csaj (együtt) rendelkezik-e nagyobb IQ-val :)

GL-581 g 2011.03.29. 16:21:46

@beacska: És akkor majd "követeljük vissza Danit, Istvánt és Alízt az Édenbe!!" lesz a jelmondat? :DDD

beacska 2011.03.29. 16:24:08

@Gliese 581 g: :DDD még az is lehet, majd meglátjuk, ki szolgál rá!!! Ha Pöszi kivágja Alizt, ő biztosan nem ;DDD

GL-581 g 2011.03.29. 16:42:30

@beacska: Dehogynem! Ha kivágja Alízt, akkor "Pöszit követeljük vissza az Édenbe - de most." Szerintem az a jó kis eldugott őserdei házikó jelenleg kokainraktárként vagy leprakórházként üzemel. :DDD

@Sapasang: "Ezt a két nőneműt valahol egyenértékűnek tartom az üvegpörgetős-jégkockás történettel: szexet a népnek! Szerintem ez volt a célja a stábnak, próbálkoznak mindennel... "

Na igen, szexet a népnek, a szex az jó, na de a minősége, kérem! Kit érdekel, hogy ez a két baltaarcú trampli hogy csinálja? Fúúúúúj, inkább nézném élőben, ahogy BunkóPesta T69-et kormolja. :D

Billy a kölyök 2011.03.29. 17:55:45

Szerintem jó hogy beküldték ezt a két luvnyát, legalább felkavarják egy kicsit a langyos állóvizet. Igaza volt Levinek a múlt héten, mikor Gábort okosította: ezek a csajok olyanok mint a fagyasztott hullák. Még Nikinek és Zsömikének is csak a szája jár. Most majd érdekes lesz látni, hogy egyszerre milyen hevesen vetik rá magukat a párjukra.

beacska 2011.03.29. 18:28:15

@Gliese 581 g: :DDD ez igaz. vagy követeljük, hogy dobják le az őserdőbe egy szál alsógatyában ?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 19:03:15

Most láttam egy újabb előzetest, eszerint Szalamandra azt mondja Levinek, hogy menjen fel a szingliszobába ő meg majd megy utána.

beacska 2011.03.29. 19:18:57

szerintetek a beköltözés előtt kértek érvényes negatív AIDS-testet? mert az még hagyján, hogy a múltkor a Niki herpeszt kapott, de lehet ez durvább is...

kerdesek05 2011.03.29. 20:01:28

Csak befért egy kis debreceni luvnya, középiskolát eléggé elhanyagoló csajszi Nikol személyében

Galgóczi Nikolett
sztar.com/mindent-bele/137403-galgoczi-nikolett-ckm-2009-augusztus-6x.htm

img299.imageshack.us/img299/1858/galgczinikiza3.jpg

www.sportyone.com/models/Nicki_Cummings/

fhg.peepeebabes.com/v10066/index.html

mi lóg neki ki a punciból?

haruka 2011.03.29. 20:07:57

@Benyeszke: Szalamandra? tegnapiban Levi Tőgyike szájában volt elég rendesen. bár, végülis barátnők, bedobják közösbe, azt kész. :D

GL-581 g 2011.03.29. 20:16:35

Nah, megnéztem a tegnapit, most már normálisan. :)

Szöszi nekem nagyon gyanús. A mai rész ajánlójának a jelenetei pedig nagyon kétértelműen vannak vágva (mint anno a póknál).
Eszembe ötlött, hogy Szöszi talán még a Donnál is nagyobb taktikus, és ez most egy "trükkös Iván".
A "virágot viszek neki", de azért megfojt-megöööl valahogy nem jön össze nekem... szerintem van valami terve, és egyelőre még Alízt sem avatta be, sőt mindenkit félrevezetett. A szerkesztők meg persze minket vezetnek félre. :D
Mindegy, ma kiderül. Ja, az összefoglaló végén ki hentergett kivel?

Amúgy az nektek leesett, hogy ma macsók és macák buli, és valakinek mennie kell? Nekem csak most esett le.

beacska 2011.03.29. 20:43:04

@Gliese 581 g: tényleg várjuk meg a mait, de azért könnyen lehet, hogy túltaktikázza magát.

kerdesek05 2011.03.29. 21:00:22

@kerdesek05: Nikol:

http://rapidshare.com/#!download|710tg|455000274|galg__czi.zip|761

GL-581 g 2011.03.29. 21:18:47

@beacska: Remélem nem lesz hülye... annyi viszont máris látszik, hogy Korleóne sokkal elegánsabban mozgatja a szálakat.

Az előbb rájöttem, hogy a két rúdonrángó luvnya kikre emlékeztet! Pontosan ilyen szokott lenni a lepukkant sörmérésekben a legmenőbb faszagyerek barátnője.

beacska 2011.03.29. 21:24:40

@Gliese 581 g: ma tudod nézni? v. kérsz közvetítést?

foxglove (törölt) 2011.03.29. 21:50:19

van egy megérzésem, hogy Gigacsöcs és az a gyökér Gábor(?) dugni fognak hamarosan

beacska 2011.03.29. 21:55:05

@Gliese 581 g: láttad? ki is fejezte nemtetszését

GL-581 g 2011.03.29. 22:25:23

Ez a Szöszi hülyébb, mint három BunkóPesta együtt...

Kengyelfutó Gyalogkakukk 2011.03.29. 22:31:45

Sixx, 'zmeg, ez fájt... :)))

a két segítségedtől (ne paráználkodj; húros hangszer...) megfeküdtem... :)

tv-m nincs, de minek, ez itt bőven elég :)

Kengyelfutó Gyalogkakukk 2011.03.29. 22:37:46

@bohumil stejskal: nem nyalásként, de neked is tolni kéne a posztokat, a kommentjeid megfelelő stílusérzékről tesznek tanúbizonyságot --> némelyiken visítva röhögök :)

beacska 2011.03.29. 22:45:48

Krisztának egy lehetőséget látok: Gábort. Szerintem Szandra Levi mögé fog állni...

GL-581 g 2011.03.29. 23:03:05

@beacska: úgy legyen.

ma néztem, de köszi! :)

Szöszit elkapta az önbizalom, a farka és a hatalom érzése. Több ellenséget szerez mint barátot, BÁRMIT lép.

Levi már megint nyakonhányta a halászokat, priceless! :D

f.nero 2011.03.29. 23:53:23

Kicsit gyanús, hogy csak holnap mondják meg, mit kap a sztriptíz-nyertes. Talán attól függ, hogy ki nyer?

Egyébként az általános színvonal tényleg valahogy csökkenni látszik, de ez talán csak azért van, mert jobban megismertük a szereplőket...

GL-581 g 2011.03.30. 01:02:09

@beacska: Éééés igaz! :D
@f.nero: De gyanús ám! ;)

Testvéremmel beszélgettünk este, és felvázoltunk egy lehetséges forgatókönyvet. Elég sok dolog van az egyes embereknél, ami nem illik a képbe, ami egész egyszerűen nem egyeztethető össze sem kronológiailag, sem pedig a jellemek szempontjából. Tehát kell, hogy legyen valami a háttérben.

Akkor, ha akár csak félig is igazunk van, ez nem blindside. Ez még csak nem is trükkös Iván. Akkor ez nem más, mint egy hatalmas maszkirovka!

Márpedig a nézettség érdekében időről időre kell valami olyan, amire senki nem számíthat.

Holnap kifejtem részletesen, hogy mire is gondoltunk...

;)

bohumil stejskal 2011.03.31. 18:34:50

@Fatökű Lepkevadász:
Kösz-kösz, egészen meghatódtam, a büszkeség örömkönnyei csordulnak végig örömtől kipirult remegő orcámon... :-)

Hát majd igyexem. Csak hát a sok munka (ha-ha-ha, gúnyos kacaj) meg a rettenetesen nagy felelősség nem engedi szabadjára kreatív szellememet, pedig legalább akkora tehetség vagyok, mint Fásy Zsülike. (Csak őt már felfedezték, én meg még szunnyadok)
:D
süti beállítások módosítása