Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6397-6398. rész

2013. február 25. 17:00 - nyuszi01

Géza lelécelt a sittről, és sikeresen el is bújt Kingánál, ahol még Non-Stop Ádival is összefutott, egy régóta esedékes gyomros bevitelével. Azóta ott táborozik, és ez Ádi fiúnak olyannyira nem tetszik, hogy még a dél-amerikai utazását is lemondta, pedig ott együtt csajoztak volna a faterral. De Kinga fontosabb, mert hát nehogy még a végén Géza visszacserkéssze. Gizike sikeresen kinyírta a reinkarnálódott Andrást, mosószert öntött az akváriumba, ettől persze megijedt, de hiába cserélte ki a vizet, a gyíknak reszeltek. Laci elől pedig eldugta a mikróba, ha eddig nem döglött meg, most majd meg fog, alapon. Vitt haza egy új, fehér gyíkot is, de Lacinak nem kellett. És végre eljött az, amire minden BK néző már vagy 2 éve vár: Atikám tököket növesztett magának, és bevallotta Nórának, hogy ő meg a Juli jópárszor vízszintbe kerültek, és ezért esküvő lefújva. Na reméljük, hogy végre lesz valami chickenfight, mert jót tenne a sorozatnak.

bk404.jpg

Nóráékkal nyitunk, Atikámmal a kanapén a Clau-villában, Nóra arcpakolásban, nem valami csini. Köszönjem meg, hogy megcsaltál? – így Nóra. Pont a Julival??? – folytatja. De hát az egy trampli! – egészítem ki a mondatot. Már a makkoknál tudnia kellett volna, de volt olyan hülye, hogy a Julit nem tekintette vetélytársnak. Hát igen, alamuszi nyuszi nagyot ugrik, ugye. Atikám még tetézi a helyzetet olyanokkal, mint „gondolom, az nem jelent semmit, ha bocsánatot akarok kérni” meg hogy „meg tudom magyarázni”, én ennél konkrétan izomból ágyékon térdeltem volna. Nóra is leszarja, fájdalmat okozott neki, mekkora egy szarházi ez is, azzal sarkon fordul, és elhúz, úgy, ahogy van, arcpakolásban. A gyerekek meg majd sírva menekülnek előle a sarki óvoda udvarán.

bk405.jpg

Vilibá és Böske a kisboltban, Vilibá a Nóráék esküvőjére készül, és ez nagy szó, mert nem hívtak meg minden trógert a Mátyás térről, de őt igen. Ennek örömére fodrászhoz akar menni, mert mégis nézzen ki valahogy a lagzin. Egyrészt itt a menyasszony lenne a lényeg, nem a trottyos Vilibá, másrészt meg úgyse lesz esküvő, most lett lefújva. De ide még nem jutott el a szele a dolognak, gondolom, öt percen belül itt is megtudják, mert ez a Barátok közt. Laci rondít bele a Vilibá-Böske idillbe, Lacikám, te mit veszel nászajándékba? Majd kapnak egy tálca májkonzervet. Na, ezért jobb, ha az embernek ékszerész vagy utazási irodát vezető barátai vannak, vagy esetleg ügyvéd, aki még a válást is intézné. De ha ez mind nem adott, akkor legalább egy nászajándék-listát írjunk az esküvő előtt. Böske elárulja, hogy a Laci a döglött gyík miatt ilyen ideges.

bk406.jpg

Kapcsolunk Zsófiékhoz, itt Géza a téma, milyen ökör, hogy megpattant a kóterból. Ha elkapják, egy életre bevarrják. Érkezik Okos Oszi, megint dogát írtak. Na, és hogy sikerült? Hát, ahogy szokott. Szóval szarul. Zsófi felajánlja, hogy bármiben segítenek neki, ha kell. Erre Bartha gyorsan lesmárolja, mert milyen kedves a gyerekkel. Atikám összeroskadva a Clau-villában, jön a ház névadója, hol a Nóra? Elment levegőzni. De mindjárt visszajön, és leordítja a fejemet, aztán meg kibelez. Miért? Tőmondatos dialógusban Atikám bevallja, hogy most már Nóra is tudja, hogy ő meg a Juli, mire Claudia megelőzi a majdnem nejt, leordítja Atikám fejét, majd jól pofán nyomja, csak úgy csattan. Na, erre vártunk, jegyzem meg. Claudia már keresi a telefonját, felhívja Julit, mert Nóra biztos hozzá indult, és jó lenne vele beszélni, még mielőtt az ügyvédnő megkopasztja, és élve befalazza a Mátyás téren.

bk407.jpg

Ugrunk is Juliékhoz, épp idilli társasozás zajlik, Máté a főnök, szóval ő csalhat meg az van, amit ő akar. Csörög a telefon, biztos már a szipirtyó az, de Juli nem veheti fel, mert a gyerek azt mondta. Böske az udvaron, érkezik Vilibá. Nem is sokat vágtak a hajából! Hát annyira nem sokat, hogy semennyit, mert dupla áron akartak megnyírni, én meg nem engedtem, így az öreg. Vilibá, Vilibá, talán nem a Hajas Lászlóhoz kéne járnia megnyiratkozni. Nem is kell rövidebb haj, majd csak megfésülködik. Hát igen, Vilibá, a fésű néha csodákra képes. Böske felajánlja, hogy majd ő megnyírja, régen a férjét is ő fodrászkodta meg.

bk408.jpg

Megint a Bartha-lak, Zsolt épp nagy büszkén bemondja a „baltafej” szót, amit Zsófi nem akar elfogadni, mert ilyen szó nem létezik. Hirtelen azt hiszem, hogy Oszinak keresnek becenevet, de nem, valami hülye játékot játszanak. Oszi bejelenti a „lámpaernyő” szót, olyan büszkén, mintha ő találta volna fel, de Zsoltot pont hívják telefonon, ezért nem kell az ernyő szóval új szót alkotnia. Andi az, hazavinné a gyereket. Mondjuk, eddig is csodáltam, hogy csak úgy belement abba, hogy a gyerek apukához költözzön. Zsoltnak nem tetszik az egész, úgysincs rá ideje se az anyjának, se a pasijának.

Böske a kisboltban jelenti Lacinak, hogy elfogyott a koktélparadicsom. Gizike is bevillan, Böske már menne is, de bukta, mert Gizike most nem műszakozik, mert mennek a Lacival az állatkereskedésbe, visszaviszik az új gyíkot, Laci meg megy unokázni. Hát, nem lesz itt Vilibának hajvágás. Ezalatt Timike jön ki a fürdőből köntösben meg törölköző turbánnal a fején, mint valami kis picsa, de mivel senki nincs otthon, ezért nekiáll egy doboz konyakmeggynek. Remélem, jól berúg majd tőle.

bk409.jpg

Megint Juliék, épp esznek, de van egy olyan sejtésem, hogy Julinak ezek az utolsó falatok, amiket magába tol. Igazam is lesz, Nóra érkezik, és egyből egy erős „faszszopó hazug ringyó” megszólalással nyit, amiből Juli egyből levágja, hogy neki meszeltek szarral. Peti semmit nem ért, de a lényeget Nóra közli vele: az anyja és Atikám hemperegtek egy párszor. Peti elhúz Mátéval a parkba vagy a kocsmába, ez opcionális, és igazából nem is lényeges. Nóra persze megint a fejét fogja, van más színészi eszköze is?

bk410.jpg

Zsófi és Oszi a konyhában, Oszi szokás szerint burkol, de nem tetszik neki a szitu. Nem akar választani a szülei között. Szóval inkább hazaköltözne. Érkezik Zsolt, Zsófi leapázza, és mondani akarnak neki valamit. Neki is bejelentik, hogy Oszi megint elcuccol. Bartha nem túl boldog, de ez senkit nem érdekel, ez van. Vissza a Nóra-Juli fighthoz, annyira várom már a pofozkodást és a hajtépést, hogy arra szavak sincsenek. Juli magyarázza a szart, Nóra nem vevő rá. Juli szerint csak egy félreértés volt, na de ennyiszer? Magyarázkodás, ő az Andrást szerette, Atikám meg Nórát, csak kár, hogy ez nem látszott. Nóra rákérdez, hogy mikor kezdődött, mire Juli kissé gyengeelméjűen közli, hogy már vége. Ez jó válasz, csak nem a kérdésre. Végül csak benyögi, hogy az első smár még az esküvő előtt volt. Mielőtt hozzámentél Andráshoz? De hát annak már másfél éve! Zseniális.

bk411.jpg

Kocsmában Máté egyedül ül a pultnál, KicsiSzabi Olívia üzenetrögzítőjével beszél, írt egy dalt a csajnak, feltolta jutúbra, majd hallgassa meg. Igaz, hogy angolul van, de a csaj hátha ért valamit belőle. Máté rendel egy sütit közben, ma ő a főnök. Ezalatt a bébiszitykók gyöngye, Peti tart sokkoló kiselőadást Lindának és Hannának az anyja és Atikám viszonyáról. Azok persze csak csodálkoznak, nahát, hű, és a többi. És most ott vannak fent ketten? És vajon anyád él még? Nóra nagyon durván nézett ki, mondja Peti, hát igen, smink nélkül… Linda is beleszól, a Zsófi is megcsalta a faterját, mindenki félrekúr, nem jó már ez a mai világ. Mint valami hetvenéves.

bk412.jpg

Vilibá már megérkezett a rögtönzött fodrászszalonba, ahol Aliz látja vendégül. Szép akar lenni az esküvőre, várja Bözsikét, hogy megnyírja. Aliz felajánlja, hogy majd ő megcsinálja, ő is dolgozott már szépségszalonban. Emlékeim szerint csak egy napig, amikor felmosott, aztán ki is lett rúgva. Ennek fényében én nem bíznám rá a hajvágásomat. De addig győzködi az öreget, amíg az belemegy. Rosszat sejtek. Eközben Oszi már össze is csomagolt Zsoltéknál, és indulófélben van. Olyan ez a gyerek, mint egy jojó: egyszer itt, egyszer ott. Linda is hazaér, és már meséli is a durva sztorit, hogy a Juli meg Atikám, és a Nóra most ott van Julinál. Bartha egyből trollkodik, milyen jó lehet most ott a hangulat. Zsófi szívesen megnézné, de Bartha szerint ne menjen át, Nóra hadd beszélje ki magát. Vagy inkább hadd tépje meg úgy istenigazából azt a némbert.

bk413.jpg

Megint Aliz és Vilibá, Aliz szabóollóval vágja az öreg haját. Biztonsági vágásokat végez, épphogy pár millimétert nyiszatol, Vilibá ezalatt a nászajándék problematikáját próbálja megbeszélni a kis IQ-bajnokkal. Ebből elég hamar kedélyes röhincsélés alakul, mire Aliz a nullásgéppel szépen belevág egy tízcentis kopasz foltot Vilibá tarkójába. Itt már vinnyogok a röhögéstől, de Aliz valahogy nem. Még épp idejében érkezik Bözsike, akit Aliz már az ajtóban letámad, gáz van. Nem baj, kislányom, megoldjuk.

bk414.jpg

bk415.jpg

KicsiSzabi munkaidőben netezik Lucával, a jutúbot nézik, hú, már mennyien megnézték a KicsiSzabi videóját. Ja, csak kár, hogy az Olívia nem. Ezalatt megint Peti sirámait hallgatjuk, sose gondolta volna, hogy Atikám volt a gaz csábító. Hanna szerint még nem kéne felmenni, bár szerintem ha csend van, akkor az két dolgot jelenthet: vagy kibékültek, vagy kinyírták egymást. Gizike támasztja a pultot, feltűnik neki, hogy Hanna simogatja a Petit, mire valahogy odakeveredik Zsófi is, és meséli, hogy csak vigasztalásból, mert az anyja a nevelőapja féltestvérével kúrt félre. Na, itt lementem hídba. Gizike értetlenkedik, Zsófi pedig élvezettel boncolgatja a történetet, mire Zsolt ráordít, hogy takarodjon befele az irodába.

bk416.jpg

Vissza Nóráékhoz, még mindig életben van mindkét nő, bár Juli már nem nagyon kap levegőt. Na, nem azért, mert Nóra fojtogatná, hanem mert annyira ideges. Szegény, majd ha lesz időm, megsajnálom. Tovább elemzik a félrekúrás másfél éves történetét, de nem jutnak semmire, én pedig kezdem unni, hogy még mindig se hajtépés, se orrba baszás, se lökdösődés, csak kerülgetik egymást, mint fing a gatyában. Én ebben a helyzetben már úgy megküldtem volna egy parasztlengőt, hogy a másik nő arról koldult volna. Nem hiszem el, hogy ilyen lájtosan megúszták ezt a lebukást, és nem Miklós jelentette be az esküvő kellős közepén, ahol Nóra talán még neki is ment volna úgy emberesen a Julinak. Szóval hogy tehetted ezt az Andrással, meg nem is tudott róla, de igen, mondja Juli, pont akkor tudta meg, amikor meghalt. Nóra megígéri, hogy soha nem fog neki megbocsátani. Atikám veri közben az ajtót, Nóra engedi be. Hagyd békén a Julit, engem bánts inkább, így a gáláns lovag. Nóra egyből vágja, hogy a szopóálarc neki jutott, mert hogy Atikám Julit szereti, és nem őt.

bk403.jpg

Egy utolsó jelenet erejéig bekukkantunk a kocsma irodájába is, Bartha pakolgatja a sörös rekeszeket, Zsófi érkezik is a kedves invitálásra („Az irodába. MOST!”). Na, mizu? Bartha azzal a lendülettel felbassza a nejét a falra, minek kell pletykálkodni, mi? Nóra most ugyanazt érzi, amit én anno, amikor te félrekúrtál a Miklóssal, így Bartha. Szóval értékelném, ha nem aláznád meg Nórát az egész ház előtt. Zsófi rendesen be van szarva, én pedig ismét megállapítom, hogy nem szeretnék Bartha Zsolt felesége lenni.

Címkék: barátok közt
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2013.02.26. 09:08:01

:-))) "...meszeltek szarral..." asszem ennek az egésznek. Úgy látom, hogy ebből az egyetlenegy akcióból sem sikerült kihozni még a minimumot sem, nemhogy a maximumot. Timikét meg rázza már helyre valaki! Ennek a szerencsétlen Mikinek van baja elég: akit örökbe fogad az meghal, aki végre megszületik, az hülye kis tyúk lesz, a megtalált kölyke meg túltesz rajta is. Nagyon gáz. Attól félek, hogy a két szereplő már a való életben is ilyen...olyan élethű.

Dzsambalaja 2013.02.26. 09:25:10

Hát, tény és való, hogy Timikének olyan eszköztára van manírból, hogy bármelyik kiöregedett ripacs megirigyelhetné!
És különben is, mióta megvolt amire vártunk, a nagy semmit nézhetjük megint nap mint nap. Persze, még rágni fogják egy ideig a csontot, de újat nem tudom, mikor dobnak...

Dzsambalaja 2013.02.26. 09:26:28

Vili bának mit ragasztottak a fejére? Ritka gusztustalan.

Johnny336 2013.02.26. 10:22:40

ÉS megint a Miklós lesz a geci, mert...csak. Ezt írják neki :D

hannamontanna 2013.02.26. 10:37:17

Azt megmondom előre, hogy ha Nórát összefektetik Zsolttal, akkor a tv-hez vágok valamit. Amúgy nagyon hiányolom a vízszerelő fiút... Kinga pont neki való. Sosem értettem ezeket a kósza szálakat, amikor egy sztorit meglebegtetnek, aztán semmi. Nagysanyi is hova lépett a brifkóval?? Amiről lehetne sztorizni, azt hagyják a fenébe, ami meg sz*r semmi arról epizódokon keresztül rágódnak....

parade 2013.02.26. 12:08:42

Remélem az Oszi is megdugja a Zsófit.

hannamontanna 2013.02.28. 09:18:43

..A szerda esti BK-t a fantáziadúsabb író írta. Csak megállapítom. Viszont ezt a Balázst már nagyon taknyán tenyerelném.... nem is értem. Miki lélekszakadva kapkod, hogy eleget tegyen neki. Istenem. Mert nem fogja elpofázni a TITKOT. Ezt a szót a BK-ban - hehe békában..:-)) - nem is ismerik...

hannamontanna 2013.03.01. 11:49:07

...és igazából azt sem értem, hogy Gézát miért kellett visszahozni? Nem azért mintha nem látnám szívesen, de az indok csak az lehet, hogy nincs miről írni. Ezt meg akkor nem értem..... Nagy beharangozás, hogy vége, aztán mégse. Elfogyott a lóvéja? Nem hiszem. Mondom, hogy szegény András megszívta......

hannamontanna 2013.03.01. 13:27:03

...ja és premier: Nóra nadrágban volt.
süti beállítások módosítása