Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

2 Broke Girls 1x05 - And the '90s Horse Party

2013. február 25. 13:00 - nyinanyeznajova

Max és Caroline az étkezde vendégeit próbálják rávenni a rendelésre, akik rendelés helyett már fél órája tanulmányozzák az étlapot. Han boldogan hadonászik egy órával: két perc múlva szuper dolog fog történni, ha van kamerátok, bizonyosodjatok meg róla, hogy működik, ezt meg kell örökíteni az utókor számára. Caroline értetlenkedik, Max azonban rosszat sejt: senki sem rendel, mindenki a telefonját nézi és új cipőt visel... Ebben a pillanatban Han kiront a konyhából egy magnóval, a lányok pedig egyszerre kiáltanak fel kétségbeesetten: flashmob! Max szódavizet használ tömegoszlató fegyverként, Earl bézbózütővel fenyeget, mire a csődület szétszéled. Han le van törve, újabb menőségre tett kísérlete lett meghiúsítva saját beosztottjai által.

2br1.jpg

Caroline épp répával eteti Gesztenyét, mikor megcsörren a fali telefon. A lány felveszi, mire Max halálos ordítással rohan ki a szobából: soha ne vedd fel a fali telefont, vagy a behajtók keresnek vagy a főbérlő, aki tudni akarja mi lett az előző bérlővel. Mivel már késő megfutamodni, így Max a nagyanyjának adja ki magát és unokája, azaz saját maga halálhíréről számol be. Caroline felvilágosítja Maxet, hogy ki kell fizetnie a számláit, nem bujkálhat örökké, mire a lány azt feleli, hogy heti öt dollárt fizet mindenkinek, épp eleget ahhoz, hogy békén hagyják. Barátnője szerinte ez totális pénzpocsékolás, így felajánlja a segítségét, mire Max tőle megszokott stílusban az asztalra rak egy hatalmas dobozt, tele számlákkal, hadd foglalkozzon vele a szöszi, ha annyira szeretne.

2br2.jpg

Caroline három csoportra osztja a számlákat, amikor pedig megtalálja Max diákhitel igénylését, egyrészt megdöbben, hogy a lány járt egyetemre, másrészt viszont igyekszik rábírni arra a barátnőjét, hogy fizesse vissza a kölcsönt, mert ez elől nem menekülhet el. Max épp azt ecseteli, hogy minden elől el lehet futni, ez már az ötödik személyazonossága, de nem fejezheti be a gondolatmenetet, mert négy srác érkezik az étterembe, záróra előtt nem sokkal. Caroline elsápad és a konyhába iszkol, hogy elbújjon a fagyasztókamrában. Kiderül, hogy az újonnan érkezettek között van exbarátja is, aki a Channing botrány után egyáltalán nem kereste a lányt. Max kimegy, hogy lerendezze a ficsúrt és sleppjét, mire egy kisebb szópárbajba keverednek az exbaráttal, aki rém irritáló, beképzelt és egyáltalán nem jóképű. Mivel Ficsúr azt gondolja, hogy mindent megtehet, kissé sokként éri Max viselkedése, de izgatja is a fantáziáját, így elkéri a lány számát, aki természetesen megtagadja az információ kiadását. Végül Earl és kedvelt bézbózütője közbenjárásával sikerül kiebrudalni a kellemetlen vendégeket.

2br3.jpg

A lányok épp a mosodában várnak a ruháikra, mikor Caroline ismét előhozakodik a diákhitel kifizetésével, ám nem sokáig győzködheti barátnőjét, mert megjelenik egy férfinak öltözött csaj, a nőnek öltözött pasijával, hogy jelezze a lányoknak: ma este 80-as évek diszkója lesz itt, úgyhogy ha nincs 75 dollárjuk, akkor jobb, ha szedik a sátorfájukat, mert a kanja a türkizkék flitteres csőtop ellenére is igazi férfi, aki könnyen kipenderíti a lányokat, ha arról van szó. Bár Max maradna, hogy találkozhasson egyik régi kedvenc műsora szereplőjével (egy érzelemmentes robotlánnyal, aki szerető családban él), Caroline közli, hogy szó sem lehet róla, nem dobhatnak ki 75 dollárt a semmire.

2br4.jpg

Max és Caroline épp Gesztenyét sétáltatják, ezzel párhuzamosan pedig ámulnak a mosodapartira bejutni vágyók kígyózó sora láttán. Caroline nem érti, hogy van valakinek felesleges pénze ilyesmire, mire azt a választ kapja, hogy ezeknek a hisptereknek mindent pénzt megér az, ha azt gondolják, hogy valami újat csinálnak épp. Ekkor érkezik két kotonsapkás-sálas srác és megérdeklődik, hogy mennyibe kerül a lovaglás. Max gúnyosan rávágja, hogy száz dollár, a fiúk meg ahelyett, hogy kiakadnának, megkérik a lányokat, hogy ne menjenek sehová, csak elszaladnak pénzt felvenni és máris visszajönnek. Caroline szeme azonnal felcsillan, remek ötlete van: ha csinálnak egy 90-es évek lovas partit partit, ahol plusz pénzt kérnek a lovaglásért, akkor kifizethetik Max diákhitelét, és egy gonddal kevesebb.

2br5.jpg

Mivel Hant menő csajokkal való szex reményében sikerült meggyőzniük, a 90-es évek lovas parti épp az étkezdében zajlik, még a Csajsrác és a Sráccsaj is tiszteletét teszi és hódolattal adóznak a lányok partiszervező képességeinek. Caroline boldog, mert sikerük van, Max viszont felhívja a figyelmét a szégyenlős arccal tánc címén előadott csípőkörzéseket végző Hanra, aki egyelőre cseppet sem úgy néz ki, mint aki bárkivel is ágyba bújik élete hátralévő részében. A parti tetőpontjaként Ficsúr és sleppje is befut, mire Caroline jó szokásához híven a fagyasztókamrába menekül. Max utána megy, hogy igyekezzen helyrehozni a lány önbecsülését: Ficsúrnak kellene bújkálnia, nem neked, ő nem keresett téged, és te egyedül is talpra álltál, mindazok után, ami történt veled, te itt vagy és eltartod saját magad, ebben semmi ciki nincs, sőt. Annyira sikerül felspanolni Caroline-t, hogy büszkén előjön rejtekhelyéről, hogy Ficsúr arcába vághassa az általa megkeresett köteg pénzt, de a srácnak hűlt helye. Caroline ugyan kicsit sajnálkozik, de felismeri annak a jelentőségét, hogy ő maga tudja már, hogy mekkora értéke van annak, amin ő keresztül megy és mégis csinálja a dolgait. Han nőproblémái is megoldódtak, épp a minimum másfél fejjel magasabb Csajsrác derekán nyugszik a keze tánc közben, hajnalban pedig az éppen hazafelé lovagló lányok szemtanúi a jelenetnek, amint Csajsráccal egy kapualjban csókolóznak roppant hevülettel. Caroline összegzi az estét: bár Ficsúr később mégis visszatért (kiderült, hogy csak a mosdóban volt), inkább a megfutamodást választotta, lesz még alkalom arra, hogy egy köteg pénzt dobhasson expasija arcába. A parti hatalmas sikert aratott, a befolyt összegből ki tudják fizetni Max egész diákhitelét, plusz marad ötven dollár a sütialapba. Jelenlegi tőke: 593.25 dollár.

Címkék: 2 broke girls
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása