Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A dzsungel aranya 1x06 - Mad Scramble

2013. február 24. 15:00 - Chat Géza

A Romaso gödörnél –aminél nagyobb bukó nincs a világon – már a harmadik lyukat ássák, ahol még csak nem is kapirgálják az aranyban gazdag felszín tetejét. Magyarán: szopó van Lalikám. A helyi munkások tutira nem fognak agyvérzést kapni, mert ha van arany, ha nincs, ők stabilba fizetve vannak. Embereinknél lassan elpattan a cérna, közeleg az idő, hogy dobbantsanak erről a bányáról, de még ehhez a bejelentéshez is össze kell szedni a visszahúzódott golyóikat. De egyszer csak Chris szeme elé kerülnek és jól megmondják neki, hogy: jó szelet kapitány, mi elhagyjuk a deficit termelő Romaso gödröt. Scott és George zsebében már csak 40 000 dollár maradt,amivel elég szűkösen lehet kiskirályt játszani Ghánában.

1.jpg

George elmegy találkozni egy vérbeli üzletemberrel, de még mielőtt a bizniszre terelődne a szó, Jenki aranyásónknak be kell ugrania a gödörbe, hogy fülig sárosan ásson a feketemunkásokkal. Elmagyarázza a folyamatot, ami nagyon fasza, csak hát kézzel kell csinálni ugye, amitől könnyen bebüdösödik az ember, pláne, ha alapból viszket a kétkezi munkától.  8 óra alatt durván nyolcszáz dolcsit mosnak tisztára a helyi vagányok. A biznisz egyelőre bukó, mert Marknak nem sikerül barterba odaadni a parlagon heverő dobszitát, de George legalább a tiszteletüket kivívta azzal, hogy tökig gányosan robotolt a munkásokkal. És a főni elismerő pillantása az, ami gecifontos ebben a szakmában. Később még jó lesz ez, hogy vastagbélig hatolóan benyalta magát George ennél az ombrénél.

2.jpg

Embereink a városban császkálnak, amikor Chris távrecsegőn bejelentkezik és leadja a friss és meleg infót, hogy ha már úgyis öt napja csak az agyagot ássák a Romaso gödörben, akkor hót mindegy, egy nap ide vagy oda, majd holnap kezdik meg a mosást. Ha, valami, akkor ez nem éppen egy diadalmenet Scott és George számára. Szerencsére jön Mark, embereink személyes Jézus Krisztusa és mutat egy kisebb csodát. Íme: das ist kőzúzógép. Ez képezi az üzlet tárgyát. Nevét elnézve, sejthetjük, hogy mit tud a gép. Hat óra alatt 10 gramm arany terem a kőzúzóban. Marknak van is egy kontaktja, ahova benyomhatja a faszikáinkat. Mivel túl sok lehetőségük nincs ezért ezzel az üzlettel kell beérniük. Scott és George vesz két darab kőzúzót, amit azonnal elvisznek az új bányához és onnantól fele-fele arányban osztoznak Markkal. Mark ennél többet akar, mert kapzsi kis mókus ő, mint az atom, de azért belemegy a dealbe. Victor szolidan kommentálja a dolgot: ez egy faszság.

3.jpg

A kamerázás megint bajba sodorja embereinket, mert a kőzúzó nagykerben objektív fóbiában szenvednek a szakikák. De olyan nincs, hogy nincs. Két masinát vesznek is okosba, úgyhogy már mennek is a titkos bányához kőzúzni. A rendőrök félreállítják őket és a vadi zsír új kínai kőzúzógépek felől érdeklődnek. George kezéből, mint a huzat úgy kikapják a számlát. Volt, nincs, szevasz. Szerencsére különösebb balfaszkodás nincs, embereink is megússzák, a rendőrök is látják, hogy ezeknek a furkóknak már úgyis reszeltek, mert tutira itt fognak megmurdelni valamelyik ültetvényen. Éles váltásban látjuk, ahogy a kamera előtt Chris hirtelen gyanút fog. Úgy érzi Scott és George a háta mögött intézkedik. A zsigereiben érzi, hogy már nyakig vannak egy másik megállapodásban. A betyár mindenit.

4.jpg

Scott megmagyarázza a kőzúzók filozófiáját, miszerint az a jó a kőzúzóban, hogy ha a bánya bebukik, akkor egy óra alatt pikk-pakk összerámolnak és már mennek is tovább egy másik aranybányához. De ami miatt jogos az öröm, hogy így még Chrisnek is beinthetnek búcsúzóul. Az mekkora csoda lenne. De előbb a kőzúzókat kéne leszállítani,  csakhogy az új bányához gyalog visz az út. Scott és George megszakad a 180 kg-os gépek alatt. George, a sérves mindenedet! De rég volt már, hogy a kondiban a fekve nyomora vaktában szórtad az ananászkarikákat mi? Hogy a tükör előtt izmozva nyomtad a börtön szettet, ugye? Na, majd a bantu cimbik elhordják, nem kell itt fölöslegesen arcoskodni.

5.jpg

Ma van a tisztítás napja. Elméletileg arany- és pénzeső várható a Romaso gödör tájékáról. De ne készüljünk rá olyan nagyon, mert ma sem lesz tisztítás, mivel az egyik gödör marhára beomlott. Scott, a baromállatja elfecsegte a titkot, hogy akkor ők mennek is a másik bányához. Chris egyből visszakérdez, hogy milyen bánya, de épkézláb válasz nem érkezik a tökös legényektől, de még egy meghunyászkodó hebegés sem.  Chris is az a fajta úriember, aki az őszinteségnél jobban semmit sem szeret. Chris összehívja a válságstábot, ami annyit tesz, hogy odaszól Singnek, hogy jöjjön má’n beszélgetni. Sing szigorú, mint bármelyik kémia tanár, úgyhogy faszulni fognak a jampecok, mese nincsen.

6.jpg

Reggel 10:20-kor megindul az aranyásás és Scottnak máris fülig ér a szája, mert kapásból kiemelt egy körömpiszoknyi aranyrögöt. De a kezdeti lelkesedés hamar bukásba csap át, mert ez a nap is csak 1,4 gramm aranyat fialt. Ezzel az egy nappal is sikerült 5000 dollárt bukniuk. Másnap már egy Dave nevű fickó ajtaján kopogtatnak, hátha ott faszább a föld. Dave nem szarral gurigázik, mert ő heti 13 kg aranyat kapar ki a földből. De egyesség az nincs mert a telek nem kiadó, csak eladó. Marad az igencsak szopó Romaso bánya, ahol a következő a tényállás. Embereink egyből megbolondulnak a hármas sárgödör aranyrögeitől, úgyhogy még akár pénzük is lehet ebből a buliból. Számszerűsítsünk! A harmadik gödröt két hétig ásták, ami költségek terén 10 000 dollár mínusz és a szomorú igazság az az, hogy csak egy 3 000 dolláros aranyrög állt össze a mosás végére. Pazar. És ezt egyből le is adják Chris és Sing emberének, amiért volt olyan kegyes és a bányát két hétig működtette.

7.jpg

Másnapra már nincs kavics, amit tisztára lehetne mosni, szóval Scott és George dobbant. Na, a dream team egymás torkának esik. Alacsonyan szállnak a kemény beszólások. Chris végül leszarja, mindenki mehet a búsba, de amíg Scott és George nem tejel, ami jelen harci helyzetben több, mint 100 000 dollár, addig a markoló, meg a dobszita nem megy egy tapodtat se a Romaso gödörtől. Scott és George durcásan elsietnek és a vízparton ücsörögve pofázzák meg az egyértelmű tényeket, miszerint nincs pénz semmire, otthon a gyerekek már három hete nem kaptak új PS3 játékot, úgyhogy lassan foghatják magukat és kiállhatnak egy ghánai földútra pénzért oboázni.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

replikátor · http://reszegekistene.blog.hu/ 2013.02.24. 18:36:47

marha kíváncsi lennék rá, mennyi a megrendezett jelenetek aránya...

teddybear01 2013.02.27. 12:44:05

Itt nem a kiásott arany a lényeg, abból ugyanis még adózni is kell, hanem a zsozsó, amit azért kapnak, hogy a kamera előtt csinálnak magukból hülyét. Ezt kell megfizetni.
Éppen ügy, ahogy a többi "reality"-ben.
süti beállítások módosítása