Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x14 - In the Realm of the Basses

2013. február 22. 17:00 - Agent "V"

A második évad közepén vagyunk, vége a téli szünetnek, úgyhogy most kiderül, hogy mit csináltak a szépek és gazdagok az ünnepek alatt.Most nem jut eszembe semmi frappáns, az előző részek drámai és szó szerint halálos történéseiről, úgyhogy fogjunk bele a mai adagba és majd sziporkázom később.Azzal nyitunk, hogy rövid képekben, kedves narrációval végignézzük, hogy ki mit csinált.Serena a Dirty dancing 2. részét játszotta újra és cuki virágos ruciban járta a salsát Buenos Airesben. Ezt a csodálatos internet segítségével Dan is nyomon követi Brooklynból, persze nem túl boldogan.Jenny a suli első napjára készül, ugyanis visszamegy a Constansbe.Hát igen, így járnak az elfuserált gyerek divattervezők.Blairt nagy boldogság éri, ugyanis a város legnagyobb és legjobb nőegylete meghívót küldött neki, vagy valami ilyesmi. Chuck pedig kb. eltűnt a színről, most éppen Bart öccse, Jack keresi a világban. Eddig nem sok sikerrel, de súgok annyit, hogy Chuck éppen thai kurvákkal és némi kábítószerrel múlatja az időt.

1.png

Rufus érkezik haza, Dan faggatja, hogy megtalálta-e a művészt akit keresett.Nem, nem találta meg, de szerintem nem is azt kereste.Dan elindul a suliba, Rufus meg elkíséri az utolsó félév első napján.Blair indulás előtt osztja kicsit az észt Dorotának, hogy holnap látogatóba jönnek a klubtagok, úgyhogy mindennek nagyon faszának kell lennie és itt az új élet, az álombéli, Chuck nélkül. Ekkor jön egy sms Jack-től, hogy megvan a srác,most viszi haza.Blairnek több sem kell, máris indul.A sulinál Eric és Jenny arról dumálnak, hogy Jenny azért fosik a suli elitjétől.Ekkor jön Nelly Yuki, aki nagyon örül neki, ezzel gyorsan kivívja a 3 grácia haragját.Blair és Dorota érkezik Chuck fogadására, aki nem túl életképes, ezen Jack jót mulat, Blair meg szörnyülködik, mikor meglátja, hogy járni sem nagyon tud.Rögtön kitölti a mérgét szegény Dorotán.Rufus rányomul Danre, mindenfélét csinálna vele este, de szerencsére jön egy telefon.Bostonból hívják az adoptálás miatt, ami után hiába nyomoz.

Dant Serena várja a suliban, aki elmondja, hogy szakított Aaronnal, rögtön azután, hogy felszállt a gép és az anyja meg megírta neki, hogy Rufusnak és neki befellegzett. Most tudni akarja, hogy ugyanazt érzik-e, és igen, úgyhogy gyorsan csókcsatába kezdenek a meglepően kihalt folyosón.Öröm és bódotttá.Következő színben már Blair és Serena örülnek egymásnak, kezdenek beszélgetni, Blair meséli, hogy szerelmet vallott.Serena nem érzi át a szituációt, Blair meg annyira nem tudja kifejteni a történteket, mert jön Dan puszival.Blair ezt nem akarja tudni és kész, úgyhogy lép, a fiatalok meg lógnak egy kicsit a suliból, hogy kettesben legyenek

2.png

Szüleik a galériában találkoznak, Rufus a gyerekről akar tudni, Lily meg nem.Lily szerint nem fair nyomozni és felbolygatni a gyerek életét, Rufus meg ezzel rohadtul nem ért egyet.Rufus szerint ő jó apa, és neki joga van tudni erről a dologról.Lily hajthatatlan, úgyhogy ebből nem lesz csodás egymásra találás.Egy kávézóban Jenny és Eric nézik, hogy hogyan alázzák meg Nelly Yukit folamatosan.Addig bírja csendben, amíg a cipőjüket nem kezdik vele pucoltatni.Ekkor megkéri őket, hogy legyenek kedvesebbek a csajszival, amit Penelope meg is ígér és gyorsan leönti a cipőjét kis fagyival, amit Jenny nem enged Nellynek kézzel feltakaríttatni, inkább elrángatja.Blair Chuckot basztatja, hogy pl ne füvezzen már a suliban, meg nem akar-e mondani valamit.A srác nagyon nem az, akit ismer és szerencsétlenségére az igazgatónő is gyorsan lekapcsolja.

Serena és Dan szex után vannak, mikor betipor Rufus.A meglkepett arc magáért beszél, és ráadásul elküldi a csajt is, hogy ne legyenek kettesben.Serena el, Rufus meg közli, hogy ez nagy hiba.Blair Chuck kirendelt védője, vagy legalábbis az akar lenni az igazgatónő előtt, de jön Jack, aki átveszi ezt a posztot.Mindkét Bass egy idióta, úgyhogy Blair szakértői bezsédet tart, amivel eléri, hogy az igazgatónő jófej legyen és megígérteti, hogy hasonló eset nem lesz.Ezt Chuck meg is válaszolja azzal, hogy rágyújt egy cigire.Taps,taps.

3.png

Másnap Humphreyék reggeliznek, nem túl jó hangulatban, az apjuk még mindig hülye.Jenny nem érti, szerinte ez szuper.Dan hozza a Lily témát, amiről Rufus nem akar beszélni, Jenny meg nem ért semmit,valaki felvilágosíthatná.A suliban Jenny Nelly mellett áll ki, éppen Blair a bírónő.Maradjunk annyiban, hogy a beszélgetés egy faszság, de mivel Blairnek sok a gondja, ezért leszarja az ilyen hülyeségeket.Penelope rögtön a helyére lépne és kicsit túl komolyan veszi a dolgot.Serena és Dan a szülőkről dumálnak, mikor jön Blair és meséli a sztorikat.Serena szerint nincs nagy gáz, de Blair szerint most komoly a gond. Serena szerint estig várjon, ha nincs meg a srác, akkor segít neki.A hülye picsák mennek a kávézóba, ahol Jenny-Nelly és Eric elfoglalták az asztalukat.Jenny hívott még pár srácot, haverokat, akik benépestik a helyet és ezzel elüldözi a HP-kat.Penelope felhívja a papáját, hogy szóljon a suliban, hogy egy csaj rászállt.

4.png

Blair megtalálja Chuckot a sztriptíz klubban, ahol magán műsort kap.Próbál vele értelmesen beszélni, de a sráccal nem lehet.Én most tényleg nem értem, hogy ez min van kiakadva, mikor az apja egy országos faszkalap volt és állandóan megalázta és kicsinálta őt.Ez a beszélgetés megint egy hülyeség, lényeg az hogy jól megbántja megint Blairt.Dan és Serena Brooklynba mennek és kutatnak a szüleik után.Első körben semmi különöset nem találnak és Serenának el kell mennie, mert Blairnek szüksége van rá.Dan az apja szimatszatyrának átkutatásával folytatja, hogy megtalálja a Boston térképet és egy telefonszámot, ami hogy hogy nem az adoptációs ünnepséghez kapcsolja.Blair hazaér, mindjárt jönnek a klubtagok.Blair készülődne, de inkább sír, hát ja a srác eléggé a lelkébe taposott.Jenny volt az igazgatónőnél, aki szerint nézzen szembe velük. Kiderül, hogy Nelly azért nem léphet ki, mert túl sokat tud, pl. hogy az apja üzlettársával dug.

5.png

Dan számonkéri az apját.Rufus erről nem akar beszélni, amúgy most egy igazi fasz, Dan meg nem hagyja magát és nem is érdekli az apja.Serena odaér Blairhez, aki mostanra már tökéletes hölgy, aki várja a klubtagokat.Serena nem érti, hogy miért hagyja magára Chuckot, mikor annak senkije nincs.Én megértem, ennyi seggberúgás után ki kérne önként többet.Dan elmegy a klubba, mert tudni akarja mit tud Chuck.Chuck nem túl segítőkész, de Dan nem hagyja magát, úgyhogy végülis annyit megtud, hogy nem Dan az első szülött.A gyereket örökbe adták és Rufus pedig nem tudta. Érkezik Serena, akinek Chuck szerint még el kéne mondani és utána a Dannel való kapcsolatának vége.A klubtagoknak Blair előadja a jó kislányt, főleg akkor, amikor Serenát ekézik, meg aztán Chuck is szóba kerül, azt a kapcsolatot abszolút le kell tagadnia. A vén kurvák borzasztóak, nagyon fontosnak hiszik magukat, úgyhogy Blair kidobja őket és elmegy Serena meg Chuck után. A klubban megy a buli, Chuck nem annyira van ezen a világon, kicsit homályos az érzékelés, majd jön Eric üdvözölni.Hívná haza a srácot, de Chuck őt is leszarja.

6.png

Jenny ír neki egy sms-t, hogy kint van, így Eric kimegy és összetalálkozik a három gráciával.Jenny megfenyegeti őket, le is szállnak róluk.Mindenki azt hiszi, hogy Jenny lesz az új királynő, Nelly is, aki inkább visszamegy csicskulni, ha Jenny nem lesz királynő.Rufus Lilyhez érkezik, meséli, hogy Dan hamarosan tudni fog a dologról, szóval Serena is hamarosan megtudja.Lily fél, hogy mi lesz ha a gyerekek megtudják.Én sajnálom a nőt, én is lemondanék a gyerekemről, ha nem tudnám felnevelni és még a faszi is ott hagyott volna.Serena találkozik Dannel, aki talált valamit, de négyszemközt szeretne beszélgetni.Jön Blair, akit Jack üdvözöl.A pasi roppant boldog, nemtom miért.Jön Eric, meséli, hogy Chuck azt mondta, hogy felülről akarja szemlélni a dolgokat.Jack semmit nem ért, Blair viszont tudja, hogy a tetőn van, úgyhogy rohan fel,Jack meg mögötte.Chuck elég szar állapotban van, ácsorog a háztető szélén és ordibál meg sajnálja magát.Blairt érdekli, hogy mi van vele, és értse már meg a srác is és ne csinálja már ezt vele.Drámai jelenet, ahogy nyújtva a kezét és végül a srác megfogja és lemászik, aztán jön az ölelkezés és Chuck sajnálja.

7.png

Serena és Dan dumálnak, a srác színt vallana, mikor hívja az apja, hogy Lilyvel megkeresik a gyereket, és Lily akarja elmondani Serenáéknak.Dan nem örül neki, de tartsa tiszteletben a dolgot.Chuck beszáll a limóba, Blair nem ért egyet a nagybácsival, szerinte nem neki kéne vigyáznia rá.Blair nem bízik Jackben, és Chuck nem tudhatja meg mi történt újévkor.Dan végül nem mond semmit Serenának, a szülők pedig nagy egyetértésben elindulnak gyereket keresni.Na ezen a szálon nem izgulok, de mi volt Blairrel újévkor?

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása