Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x12

2013. február 21. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Nu, öt nő, hét faszi, a ma esti kiválasztásban tehát két farokkal lesz kevesebb, ha minden igaz, de az is előfordulhat, hogy Joséval kinyittatják a szálló eddig használaton kívüli szárnyát, éa beköltöztetnek még két luvnyát, hiszen ez az Éden hotel, ahol minden előfordulhat. Pinokkina nyitja a műsort, akit erre a jeles alkalomra olyan konttyal láttak el a sztájlisztok, amit legutoljára a napközis tanárnőmön láttam, valamikor 1977 tájékán. A felkonfot a szokásos merev mozdulatsorok és természetellenes hangsúly kíséri, a mai napra rendelt bőr testhezálló és kihozza a fél dinnye nagyságú szilikoncsöcsöket, jól.

Kristófot a ribancrendszámos Niki ébreszti, kejjéfel, mondja, Pittának meg odaveti, hogy wake up, úgy látszik a két éve programozott agyában a nyíregyháziak mind külföldiek és csak angolul lehet velük kommunikálni. Ádám2 Alíz mellől menekül, de most csak a látszat kedvéért, hiszen ma van a Basszuk Át Pittát!-terv napja. Egy forró csók még azért belefér. A hadművelet a reggeli alatt indul be, Ádám2 álmorcosan álbemártja Álízt, nem lehet bízni egy nőben sem, basszátok meg.

Pittám élete teljesítményét hozza szintén ekkor, valaki megkérdezi tőle, mit mondana a T69-es modellnek szemtől szemben, hát azt, hogy sunázná, illetve sunázná a szarfosóját / kardozná a fosszóróját amiről a Velvetnek azt nyilatkozta Vicus, hogy nem tudja mit jelent. Semmi baj, mi segítünk: Mr. Nyíregyháza Numero Due szeretne seggbekúrni, Éva. A többiek a röhögéstől majd' megfulladnak, és felugranak az asztaltól, de nem mennek messze, csak a csajokig, ahol mindezt elmesélik, majd Kristóf mondja el a kamerába, hogy Pittával nagyon kellemetlen egy légtérben lenni, hiszen vállalhatatlan a csávó.

Pitta szponzotpólót húz és átrongyol a csajokhoz, akik mind távoznak - Alíz kivételével, aki máris elkezdi a szopatását, összevesztünk Ádám2-vel, jajistenem, csak benned bízhatok, Pitta! Ez az idióta meg elhisz mindent, amit mondanak neki, és megnyugszik, felszabadult lesz a napom, mondja. Korleóne beleröhög a kamerába, és nem tud túl sokat hozzáfűzni a dologhoz. Úgy tűnik, hogy az átverésről csak Norbi, Bukszás Jenni és Pitta nem tud, lesz nagy meglepetés este. Alíz jól elvan Ádám2-vel, hajrá.

Délelőtt a mödanszié mellett döglik a társulat, amikor sikoly, jajistenem, mindenki rohan, egy szerencsétlen madárpók tévedt a szállóba, amit mindegyik alaposan megnéz, csóró pók meg nem tudja hova rohanjon. A wikipédiáról idéznék egy nagyszerű mondatot, amit minden, a tartásával kacérkodó olvasó fogadjon meg: "Ha olyan állatot szeretnénk tartani, amit dögönyözni lehet, és szereti, ha folyton piszkálják, akkor nem madárpókra van szükségünk." A csajok szerint veszélyes, Levi meg akarja fogni, pedig a wikipédia szerint "Egy madárpók alapjába véve nem arra való, hogy kiszedjük a terráriumból, és a kezünkön mászassuk." Levi nem olvas internetet sem, csak a Bibliát. A pókkaland vége az, hogy jön a szélesen vigyrgó José-Juan-duó, és elviszi szegényt haza.

Krisztának egy pillanatra aggodalmat okozott a pók és ugyan átérezte a veszély érzetét, de nem félt. Köszönjük. Gabi Korleónéval közli a szobájában, hogy belőle nem lesz kesztyűbáb, mint Kristófból, és NEM veszi fel magára a kalózos fejkendőt, mert mindennek van határa. Gabi gerincet és tököket akar magának növeszteni, ez itten veszélyes húzás, még a végén Korleóne őt ejteti ki. Norbi közben vesztét érzi, de csak szőrmentén, és bízik Gábor rafkósságában. A nap a délutánt átugorva hirtelen estébe csavarodik, mindenki a kiszavazásra készül, Levi felülésekkel, Gábor pezsgőivással, Kristóf pucér pöcsöt, Niki szilikonmelleket most szorgosan.

Pinokkina laza, nyakban kötős nyári jelmezben érkezik, a száját egy vak öregasszony rúzsozhatta ki, mert a vérvörös anyag az állától az orráig beteríti amúgy sem túl megnyerő arcát, szilikoncsöcseit meg nem sikerült rendesen feltenni ma estére, az egyik nagyobbnak tűnik, mint a másik - lehet Niki sebészéhez jár ő is, és esténként együtt keresik a mellbimbókat. Nagy nap ez, mondja, kiválasztunk, és csikorogva fordul az egyik kamerától a másikba, közben nagyra tátott szájjal artikulál és meregeti a szemét, ennél groteszkebb műsorvezetést nem tudok elképzelni, pedig én láttam a Winkler-Karotta párost a magyar Topmodell döntőjében. A T69-es három másodpercnél hosszabb ideig nem tudja testsúlyát egyik lábán sem megtartani, ezért állandóan pózt vált, macerás lehet vele dugni.

Sorban állnak a faszik, velük szemben ülnek a nők, a feszültség szinte tapintható a levegőben, na jó, csak hülyéskedek, Korleóne majdnem elröhögi magát, miközben Pinokkina szaggatott mondatokban ismerteti a szabályokat. Norbi megborotválkozott, Alíz valami fekete baszt tett a hajába, Gáborra meg adtak egy gyapjúsapkát, trópusokon elengedhetetlen. Kristóf vizes-buzisra fazonírozta a haját, Levi lófarkat készített nagy műgonddal, a csajok meg legszebb ruháikat vették elő a szekrényből, mindenki kiglancolta magát, mint falusi picsa Krisztus nevenapján, Kriszta például másfél centi vastagon vitte fel a szemfestéket.

A ceremónia tetemrehívással indít, ki, mit gondol a párjáról, satöbbi, Kristóf azt kamuzza, hogy bízik Nikiben, Niki azt mondja a kamerába, hogy a madárpókban jobban bízik, mint a csávóban, ez ennek fényében érthető: " A fánlakó madárpókok az ürüléküket az utótestük felemelését követően meglepően nagy sebességgel képesek kilőni." Na, ezt csinálja utánuk Kristóf! Levi és Kriszta nem fog dugni sose, Ádám2-re rátalált a szerelem, mondja a T69-es, ezzel látszólag romba döntve a nagy tervet, de Pitta megnyugtat mindenkit a kamerába nyilatkozva, hogy a Karatekölyök nem szerelmes, ez így kanyi, azaz kamu. Pitta, hiányozni fog a hülye fejed, baszki. A T69-es odafordul Pittához, aki a sunáznám a fosódat felkiáltás helyett megilletődötten válaszolgat, na hol a nagy pofád, kisfiam?

Pinokkina kiszedi a sorból a védettséget élvező Gábort, Levi választ elsőként, Krisztát. Pinikkina mindenkitől megkérdezi, miért azt választja, akit, ezzel nem fárasztanám a jónépet, mert minek. Norbi Jennifer mögé, Korleóne Kata mellé, Kristóf Nikihez áll, ebben semmi meglepő nincs, sőt, abban sem, hogy Pitta Alíz mögé sorol be, ezek szerint vagy elhitte a sok marhaságot, vagy erre utasították a szerkesztők. Bízok benne, mondja, mindenki röhög, csak Norbiék nem, mert ők nem tudnak semmiről. Ádám2 is beáll Alíz mögé, így a vörösnek kell választania, hát, nem Pittát. Viszlát és kösz a halakat! A búcsúmontázsa nagyon vicces, tessék, itt egy fasza összefoglaló hotelbéli víg napjairól:

 

Ha azt tetszettek hinni, hogy ezzel vége a megpróbáltatásoknak, és jöhet a Niki rendes esti hányását felvezető buli, akkor nagy tévedésben van mindenki, még egy kör kiválasztás jön, és nem úgy, hogy a mostanra kialakult párok (mínusz Pitta) közül valamelyik mögé beáll Gábor, lófaszt, az mennyivel egyszerűbb lenne. Nem, Pinokkina a faszikat megint tornasorba állítja, ezúttal Gáborral kiegészítve, és kezdjük a választást megint, azzal a csavarral ugyi, hogy Gábor a Hotel éden mindent vivő autóskártyája (Lola T), és ha valakit kiválaszt, az vele lesz, punktum. Abban reménykedem, hogy a T69-es csak megkérdezi megint mindenkitől, hogy miért választotta azt a partnert, akit, mert Korleónéből kinézem, hogy benyögje azt, hogy az elmúlt negyven másodpercben még szorosabb lett a kapcsolat köztünk Katával.

Vicus azt bírja mondani felvezetésnek, hogy újra megismételjük a párválasztást, hát hányszor ment ez le, míg sikerült felvenni a végleges verziót? Na, kezdődik a kutyakomédia előről, Korleóne megy Katához, Kristóf Nikihez, Ádám2 Alízhoz, Levi meg Krisztához. Marad Norbi és Gábor, szemben velük Jennifer. És ekkor a szerkesztők, valami általam ismeretlen oknál fogva, nem Norbit küldik előre, akiről tudni lehet, hogy Jennifer mögé áll majd be, így a feszkót az utolsó percig fokozhatnánk, hanem Gábort, ezzel kiherélve az epizódot, se drámai csúcspont, se semmi nem lesz a dolgoból, Norbinak be sem kellene állnia senki mögé, csomagolhat, és mehet haza Pittával, ami, valljuk be, nem lesz egyszerű repülőút, azt a 14 órát cigi nélkül egyetlen Manchester United-szurkolónak sem kívánom, pedig.

Gábor beáll Jennifer mögé, Norbi lefagy, most mi a fasz lesz, van az arcára írva, hová álljak? Hát Niki mögé, mert végül is tökmindegy, de ha van olyan csaj a hotelben, akiről el lehet képzelni egy utolsó pillanatos pálfordulást, az Niki lesz, mondja Norbi. Nem jött be, szevasz Norbi, sok sikert az egyetemhez. Bukszás Jenni sír egy kicsit, Korleóne vigyorog, látod, Norbi, nem kellett volna Danit kutyázni mindenki előtt. Este buli, Korleóne mesternek gratulálok, két embert akart kibaszni a hotelből, mindkettő összejött neki. A játékosok, ha van egy csepp eszük, a következő körben összefognak ellene, és kigolyózzák, de erre csak nagyon halvány esélyt látok.

Este Zsömike egy szál bugyiban kínálja fel magát Ádámnak immáron sokadjára, de hiába, Korleóne nem fogja a nagy tervet egy kósza numerával (szó szerint) elbaszni, most meg ráadásul talál egy karkötőt is az éjjeliszekrényen, amit Norbi hagyott ott neki, édes jó istenem. Gábor és Levi nagyon dugni akar, így arra jutnak, hogy ha jön egy új nő (márpedig fog, kettő is) akkor azokra rápusztulnak, így féltékennyé teszik Krisztát és Jennifert, akik menten szétteszik a lábukat majd. Na, ilyen az, amikor két futballista szervezkedik. Bezzeg Korleóne, odalent közli Katával, Nikivel és Kristóffal, hogy na, akkor a következő csávó, akinek távoznia kell, az Gábor. Alíz és Ádám2 a sötétben egymásba csúszik, péntek este meg lehet nézni szerintem minden pózt. Jövő héten ugyanitt.

Címkék: éden hotel
166 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ŰberManci 2011.03.25. 11:28:04

@handax: Na, ez meg úgy ahogy mondani tetszik. De biztos van ebben szerepük a szerkesztőknek, hogy Korleonét bent tartják, különben gyengébb lenne a műsor.

beacska 2011.03.25. 11:28:20

@ŰberManci: ráadásul a pasik nagy része (már ott bent is, pedig még alig lehet őket pasiknak hívni-utalok Norbi 19 évére) már kopaszodik. és még fog is bőven. Majd akkor hogy fognak keseregni, hogy mindenféle vacakkal gyorsították a folyamatot....

bknn 2011.03.25. 11:28:29

Kristóf vajon a seggét is borotválja?

kisberci 2011.03.25. 11:33:29

Én úgy gondolom, hogy Ádám Corleone csinálja jól, két pálcát tart a tűzbe, így akármi is történik van hova állnia. Csak a viasat tudta volna kiejteni, egy "csak 1 Ádám maradhat" levéllel, de nem ez lett belőle. Szerintem meg fogja nyerni. A végén majd Survivor szavazás lesz, vagy nézői? Ezt lehet tudni?:D

ŰberManci 2011.03.25. 11:36:27

@beacska: Na igen, ráadásul elmennek hajbeültetésre 35 évesen, nem értvén meg, hogy egy nő sokkal jobban szereti a sármos pasikat kicsit kevesebb, akár őszes hajjal, mint szerencsétlen díszpintyeket a festegetéssel, meg hajbeültetéssel. Még jó, hogy a pepi már kiment a divatból.

@nemvállalom: Jóhogy.

beacska 2011.03.25. 11:41:27

@ŰberManci: a borotválásról jut eszembe: ráadásul, ahol meg nő nekik bőven, és fog is 70 évesen is, onnan meg pusztítják ezerrel. Pedig nincs megnyugtatóbb, mint egy szőrös ffi mellkashoz bújni...

Silent Bob 2011.03.25. 11:48:19

Tegnap a csajom miatt meg kellett néznem.
1. soha többet
2. csak a nyíregyházi parasztgyerektől nem kellett okádnom, ő csak szimplán suttyó, de a többiek gecik is.

Ennyit tudok elmondani erről a vietnámi háborúról.

Vaszilics Fedor Emánuel 2011.03.25. 11:50:28

A T69-es lesz a jövő havi Playboyban! Persze várható volt hogy némelyik csaj majd feltűnik férfimagazinokban, de hogy éppen ő...

csorsza 2011.03.25. 12:01:08

@Vaszilics Fedor Emánuel: borzalom ez a nő, de sokaknak bejön... És van az a pénz, amiért elmegy veled karibi vitrlástúrára :)

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.03.25. 12:05:36

Ha van köztünk olyan mazochista, :-) aki valamelyik korábbi (más nációs) szériát megnézte, árulja el, ott mi volt a finálé menete?

Egyébként mekkora lenne, ha egy "pár" úgy játszana végig, hogy látszólag nem egymással vannak párban. (Részükről mindketten duplán biztosítva.)

Példával: Ádámnak ott van Kata és (látszatra)tarcsiban Niki, valójában meg végig Nikire számít...
Vagy együtt nyernek, és akkor 25Milla, vagy, ha egyikük kiesik, a másik még mindíg vihet haza 12,5-et :-)

Vagy nekem kéne többet aludnom mostanába... persze, az egészről sixx tehet, mert a hv miatt kezdtem el nézni az Édent! :-)

yooker77 2011.03.25. 12:23:41

értelmezésem szerint, ha Gábor Kata mögé áll
akkor Ádám1-nek annyi , mert nem választhat mégegyszer...
tehát hiba volt dzsenit választani!

arra meg nagyon kíváncsi vagyok hogy hogyan tudják a játék menetét titokban tartani a végéig ha felvételről megy...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.03.25. 12:24:10

egyre jobbak ezek az összefoglalók, a TV-ben nézhetetlen :)

kerdesek05 2011.03.25. 12:25:36

sex még mindig nem volt a műsorban?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.25. 12:27:16

@ŰberManci: ezt hívják metroszexuálisnak. Má' mér' ne vasalhatná a haját ha a nők is lehetnek bányamunkások :-)

_Molly 2011.03.25. 12:33:52

cukraszpeti 2011.03.25. 07:25:31
Dr Keynes 2011.03.25. 07:47:03

Igen, igen, igen, egyetértek veletek!
Szerintem is, ha van egy kis eszük a szerkesztőknek, akkor Gáborral kezdik a kiválasztást. Így a hoppon maradt pasinak esélye lett volna új párt keresni magának - és így tovább.

De így ez így tök uncsi volt. Lassú, nehézkes és kiszámítható. Az új gyerek (Gábor) hiába kakaskodott Keresztapa-Gáborral, hogy neki senki ne mondja meg, hogy mit csináljon, végül mégis pont azt tette, amire utasították. Rég ásítottam akkorát, mint ezután a kiválasztás után.:(

Meg azt sem értem, mire volt jó a Nagy Sz@rkeverés Pittával. Hiszen BÁRHOVÁ odaállhatott volna, úgyse, senki nem választotta volna őt egy másik pasi helyett. Miért kellett ehhez Alíz, nem értem.:)
Valaki?

_Molly 2011.03.25. 12:39:27

@drogosmacska: "ha Gabi beáll Kata mögé, akkor pl Korleone rögtönn átáll Niki mögé, és ezzel marad"

Szerintem ez nem fér bele a kiválasztásba, ezt a szabályok nem teszik lehetővé. Vagy mégis?! A fene se' érti ezt mán...:(((

Szabi28 2011.03.25. 12:40:49

Sziasztok!

Szerintem Jennifer a legjobb csaj nem áll be az ALATTVALÓK közé ő csak elvan napozgat és oltja a pasikat sztem ő a legszebb és a legaribb csaj .. Szánalmas h mindenkinek az idióta csajok tetszenek gratula ...Szegény most valószínű kifog esni mert nyálgép Jancsi hazaküldi de nembaj szurkolunk neki !! Hajrá Jennike ....sixx jók a beszámolóid ...

_Molly 2011.03.25. 12:42:31

Ha már szabályok...
Az például hol van leírva (mikor volt kimondva), hogy lány lány mellé és fiú fiú mellé nem állhat? :-o

Végtére is együtt aludniuk szabad, a szerkesztők maguk intézték úgy, hogy akár három pasi is eléjszakázhat 1 db ágyon. Akkor meg mire ez a nagy heterózás?

bohumil stejskal 2011.03.25. 12:44:03

@Silent Bob:
Tényleg kár a tirpák "aputól örökölt gyárkéményfaszú" csávóér, aki lehet, hogy szédült a betonon, de amúgy nem baszott át senkit. Ha ilyen őszinte politikusaink lennének, mint a Pista, nagyon messzire juthatna az ország... :)
(legalábbis nem akarná őket mindenki pofán csapni fagyott hallal)

Azok az észlény csajok meg fikázták össze-vissza a háta mögött, pedig az ő agyuk sem sokkal bonyolultabb, mint egy csapágygolyó. Csoda, hogy szobatiszták! (Ezt visszavonom, hisz a szekszárdi "elefántfasszal kitölthető szilikoncsöcs-közzel rendelkező" Dékány Niki nemrég odacsulázott a szobába, ami nem vall sokéves svájci bentlakásos leányiskolai neveltetésre...)
:D

Az hogy jelenlegi 5 türhő csávó közül 3 rendelkezik focista múlttal, elég jól jellemzi ezt a sportolói réteget. Hiába, a sakkozók közt kevesebb a kockahasú! :)))

handax 2011.03.25. 12:44:43

@_Molly: akkor hogy ültetnél a székekre, ha nem nemek szerint?

szepi79 2011.03.25. 12:47:00

én azt nem vágom, hogy mi értelme volt az újraválasztásnak. mert még ha T69 mondott volna olyat, hogy igenám, de senki nem állhat amögé, aki mögött eddig állt, na akkor lett volna nagy hümmögés, levegőért kapkodás, szemmeresztés...

szepi79 2011.03.25. 12:49:39

@_Molly: "Meg azt sem értem, mire volt jó a Nagy Sz@rkeverés Pittával. Hiszen BÁRHOVÁ odaállhatott volna, úgyse, senki nem választotta volna őt egy másik pasi helyett. Miért kellett ehhez Alíz, nem értem.:) "

szerintem korleóne féltette a helyét. ha neadjisten pitta beáll jenny mögé, akkor gábor lehet ötletet kap, és nem alizt, hanem katát választja. másra én se tudok gondolni.

kerdesek05 2011.03.25. 12:51:52

hol érhetem el most jennifert?

melyik plázában furikázik szombaton?:)

ŰberManci 2011.03.25. 12:54:44

@Benyeszke: Metroszexualitás, értem én, csak nem szeretem :D Amit írok szimplán a magánvéleményem, az, hogy manapság mi a divat tökéletesen hidegen hagy :) A kijelentésemben pedig csak annyi van, hogy Én nem szeretném, ha a párom a haját vasalgatná - mint ahogy hál' Istennek nem is teszi - mert szerintem bármi csak nem férfias. Én magam pedig többre tartok egy férfit, mint egy bájgúnár szépfiút. Ennyi :) Ja, és mind e mellé azt sem bánom, ha bármely nő bányamunkás szeretne lenni, én nem szeretnék :)

ŰberManci 2011.03.25. 12:58:48

Most elgondolkodtam, lehet, hogy a mai fiatalok - tisztelet a kivételnek - azért vannak ennyire megkavarodva, mert halvány fogalmuk nincs róla mitől Nő egy Nő és mitől Férfi egy Férfi. Ha eszembe jutnak a gyönyörű hosszú, fekete hajú fiúcskák, feketére festett körmökkel, 20 kilósan, seggről lógó gatyában... :D Sajna nevetek rajta, pedig szerintem az is inkább szánalmas. Azt gondolom lehet igényesnek, szexisnek lenni egy férfinek is anélkül, hogy női szokásokat vennének át. Na de hagyjuk, ez egy másik est témája lehetne.

drogosmacska 2011.03.25. 13:00:52

@_Molly: nekem nem úgy tűnik, hogy lenne itt bármilyen kőbe vésett szabály, de nekem ez bejön :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.25. 13:01:23

@ŰberManci: nem akartalak felizgatni a témával, szerintem is nagyon vicces ez a hajvasalás dolog. Egyszer úgy mutatták Leventét, hogy tesóm percekig arról győzködött, hogy ez bizony lány. :-))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.25. 13:03:09

Ja és szeretnék egy virtuális lányszobát ahol ki lehet tárgyalni a 6. képet :-)))

ŰberManci 2011.03.25. 13:03:24

@bohumil stejskal: Egy dologgal nem értek csak egyet, az hogy focisták és izmos a hasuk ebben a korban, sportolás mellett nagyjából természetes. Annak idején rendszeres, heti 4 edzés mellett semmi extrát nem kellett ehhez tennem nekem sem, másnak sem. Bár nem fociztam, de mindegy, fiatalon ez még igen kevés energia ráfordítással is elérhető, egyszerűen, mert olyan a szervezet.

sélli_ 2011.03.25. 13:04:04

Még örüljetek a metrokekcuálisnak, majd akkor nyígjatok, ha megjön az első emos :))) Pesta, Pesta - vizesre sírtam a párnám, hogy nem látlak és nem hallak többet! :)) Komolyan hiányozni fog na! Akárcsak Katának - frappáns végszó volt.

Gábor a legrafkósabb: az elmúlt két napban nem szólt, csak figyelt, azért valamennyire vegyült persze, hogy begyűjtse az összes infót - bár kétségtelen, hogy nem volt elég vér a pucájában, hogy kinyírja Korleónét - de ez csak puszta álca. Úgy ki fog nyílni a csipája, hogy még - ez tisztán látszott a ceremónia utáni percekből. Ritka egy nagy tirpák ez is - csak figyeljetek.. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.25. 13:06:25

@sélli_: Gábor a frászt rafkós, ha az lett volna akkor nem Jennifer mögé áll. A mostani választási sorrendben Don Ádám szart se tudott volna tenni ha Gábor Kata mögé áll

ŰberManci 2011.03.25. 13:07:09

@Benyeszke: Semmi baj, mindenkinek más az ízlése, van akinek ez jön be :) Csak kifejtettem, hogy nekem nem annyira :) A sok marhaság dühít inkább, amivel tömik a manapság a fiatalok agyát, akik már azt sem tudják lassan merre vannak arccal. Csoda, hogy itt is a 90%-ának az a legfontosabb a másikból, hogy néz ki? Ez a reklám, a divat.. Csak mi már látjuk benne a hülyítést, Ők meg még nem, de amelyiknek van esze, annak úgy is kialakul egy saját értékrendje.

ŰberManci 2011.03.25. 13:09:35

@sélli_: Na nekem is ez a kép ugrott be az előző írásomban, de szerintem ebbe a műsorba nem illik bele egy emós, más a koncepció. Bár, mint tudjuk, az Éden hotelben bármi megtörténhet :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.25. 13:10:53

@drogosmacska: Az egyetlen kőbe vésett szabály, hogy Niki minden adásban villant. :-)

bohumil stejskal 2011.03.25. 13:13:34

@ŰberManci:
Helyt adok, most találtam egy ifjúkori képet Kaszparov-ról, és annyi kocka volt a hasán, hogy azon sakkoztak Karpov-val meg Bobby Fischer-rel '75-ben...
:D

Amúgy 32 évesen még mindig az én kockás hasamon mossa a bugyiját a patakparton az összes falusi leányzó...csak előtte nekihasalok a kerítésnek egy fél órára! :))

énszóltam 2011.03.25. 13:15:47

@_Molly: @drogosmacska: "ha Gabi beáll Kata mögé, akkor pl Korleone rögtönn átáll Niki mögé, és ezzel marad"

Szerintem ez nem fér bele a kiválasztásba, ezt a szabályok nem teszik lehetővé. Vagy mégis?! A fene se' érti ezt mán...:(((

szerintem csak úgy értette az átáll dolgot, hogy ha a Gábor választott volna elsőre és a Katát választja akkor keresztapánk biztos Niki mögé áll, na ezt megnéztem volna.

ezt a Pista Aliz dolgot én meg már két napja mondom, hogy nem értem:))
de az is lehet hogy bentről másként néznek ki a dolgok:)

a best of Pistán majd meg haltam, a vicces az, hogy rögtön az első bevágásnál egyszerűen alig értettem mit mond:))

bohumil stejskal 2011.03.25. 13:18:04

@sélli_:
baszod, tényleg csak egy emós hiányzik, összevesznének a hajsütűvason...
:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.25. 13:24:26

@bohumil stejskal: meg ellopná a lányok sminkkészletét. :-)

milliliteratura · http://milliliteratura.blog.hu/ 2011.03.25. 13:27:41

"A T69-es három másodpercnél hosszabb ideig nem tudja testsúlyát egyik lábán sem megtartani, ezért állandóan pózt vált, macerás lehet vele dugni."
ha hanyatt döntöd, akkor ez a probléma megoldódik. bár ha a t69 a rúzsosszájú kódneve, akkor még egyszerűbb a dolog. keresni kell helyette egy nőt, oszt hajrá.

milliliteratura · http://milliliteratura.blog.hu/ 2011.03.25. 13:30:01

az összefoglaló tök jó, bár eddig egy másodpercet se láttam. érdemes belenézni is, vagy elég az összefoglalót olvasni?
ez a pittagyerek meg elég civilizált emberszabású, ilyen a többi is?

GL-581 g 2011.03.25. 13:32:06

@beacska: "KÖVETELJÜK VISSZA DANIT AZ ÉDENBE!!! "

Ne aggódj, visszaküldték.

Miután végetért a forgatás, és a stáb is összepakolta a hangtechnikát, a szponzorruhákat és T69 pótlakatrészeit, Dani birtokba vehette a hotelt.

Nem háborgatja immár senki, társai a madarak és a kolumb nap sugarai, csak José ugrik fel hozzá néha, pár szipp kokain mellett merengeni a régi szép időkről, mikor még nyolcbites Niki hordta körbe véres kardként a minyonmelleit a srácok között.

bohumil stejskal 2011.03.25. 13:41:19

@Benyeszke:
sztem csak a fekete szemfesték fogyna... Meg esetleg a zsilettpengéket szedné össze, hogy felvágja az ereit!
;)

handax 2011.03.25. 13:45:01

@_Molly:
szerintme azt hitték, hogy egyfordulós választás lesz, ahol a végén Gábor választhat. Azaz nem akarták, hogyha Pitta, Norbi beáll Jenni mögé, akkor Gábor nem tudván beállni a tuti megbeszélt Jenni mögötti helyre, elkezdjen gondolkodni, hova álljon. Hacsak nem Levi mellé állt volna, szopó lehetett volna a dolog a klánra nézve. Ezért kellett neki helyet csinálni a Jenni mögött, azaz Pitta ne akarjon Jenni mögé állni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.25. 13:50:35

@bohumil stejskal: Abból meg van elég, legalábbis az alapján, hogy milyen csupasz mindenki odabent. :-)

ŰberManci 2011.03.25. 14:11:00

@bohumil stejskal: Ezen már több fórumon vitatkoztak, hogy sport-e a sakk :) Mindenesetre nem annyira mozgatja meg az izmokat, hacsak nem a könyökhajlatot :D

Most hogy mondod ezt a praktikát, eszembe ötlött, hogy a fenének a mozgás, csak az a baj, hogy nincs kerítésünk, szal ezt buktam. Ja igen, és ezért vagyok szabadlábon.

ŰberManci 2011.03.25. 14:13:00

@Benyeszke: Lehet, hogy a Gillette a szponzor.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.25. 14:24:43

beacska 2011.03.25. 14:06:43
@Benyeszke: :DD

Ez most melyiknek szól? :-)

ŰberManci 2011.03.25. 14:35:11

@Benyeszke: Szerintem Neked :)
Benyeszke · besbe.blog.hu/ 2011.03.25. 13:50:35

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.03.25. 14:40:43

@ŰberManci: mondj még egy sportot, ahol két ujjal emelnek fel egy lovat!! Naugye!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.25. 14:45:20

@ŰberManci: jaj nem úgy értem, hanem hogy melyik kommentemnek.

Frank Morgan 2011.03.25. 14:45:57

Hát ha Pistával kellett volna hazarepülnöm egy 14 órás úton és mellém ültetik, én inkább terrortámadást jelentek be és megvárom, míg helyben lelőnek.

Kristóf viszont rohadtul hasonlít egy pornószínészre, bár a nevét azt sajna nemtom, különben egyből ikertornyok képként linkeltem volna :DD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.25. 14:46:08

@ŰberManci: Jó közben leesett mit írtál, bocs, péntek van

GGG77 2011.03.25. 14:53:02

Horváth Évából lassan Maria Geronazzo lesz.

ŰberManci 2011.03.25. 15:13:47

@Benyeszke: Az, péntek. Jól haza kéne már menni, de itt kell figyelnem 6-ig :( Na megyek dolgozom is kicsit, hátha úgy telik az idő :P

ŰberManci 2011.03.25. 15:15:28

@GGG77: Az még brutál lenne. Meg az jutott eszembe, hogy tulkép most T69 konkrétan robotol? Na jó, tényleg inkább dolgozom.

beacska 2011.03.25. 15:18:29

@Benyeszke: a 6. képre alakítandó virtuális női szobára

Dark_23 · http://felidoben2-1.blog.hu/ 2011.03.25. 15:35:24

köcsögség volt elbaszni a sorrendet a végén a viasattól

vagy ment volna Gábor elsőként vagy utolsóként

így, hogy 4-en választanak párt, marad 1 üres csaj, könnyen lehet, hogy ez benne volt a pakliban Gábornál, hogy na akkor odaállok, és akkor Norbi nem áll oda...
lehet enélkül is oda állt volna Gábor Jenny mögé, de hogy lehet így elkúrni

miért nem úgy csinálták, hogy marad a végére Corleone meg Gábor, Kata még üresen, és akkor Gábor megy Katához:DD
Corleone meg kiejteti Kristófot Nii révén:D

ennyire már nem voltak bátrak a szerkesztők, Norbit kigolyózták, de legalábbis rásegítettek ezzel a sorrendmalőrrel

Gábor is barom volt, most kellett volna robbantani egyet, ennyi pasi után most jött volna 1 csaj, és ha Kata/Niki panaszkodik, hogy Corleone/Kristóf kiesett, akkor az új csajra rá lehetett volna menni, a Kata/Nikiből pedig hazazavarni egyet
esetleg a kis hazudós kurvát, Aízt
(szegény BunkóIstvánt beetették:D)

Kivétel 2011.03.25. 15:54:07

@Dark_23: Vagy lenne úgy, hogy sorsolják, mikor ki jön a választásban... na arra készüljenek fel aztán..

haruka 2011.03.25. 16:04:06

a Viasat meg szarjon sünt! 30 perc alatt sikerült 15 percet megnéznem a tegnapi adásból.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.25. 17:11:06

Azt lehet tudni, a madárpók milyen NEMŰ volt? Lehet, direkt rakták be a fejesek, hogy megkavarja a párviszonyokat.

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2011.03.25. 17:19:36

Mingya elhanyom magam. Ez az agyonborotvalt csavo, meg a fekete kurva..
Szivesen osszevernem!
Majom megb@szta mar HE-t?

bög 2011.03.25. 17:24:26

RIP mr nyiregyháza istván, a legjobb karakter volt. A best of óriási!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.25. 17:29:07

@Vaszilics Fedor Emánuel: Már láttam a címlapot!! :S Úgy odadugta az alfelét az objektívhoz, kétszer akkora a valaga, mint a komplett felsőteste. Ami szilikonmelleknél nagy szó.

Kivlov 2011.03.25. 17:50:59

azt a gyökér tirpák gyereket hazazavarták végre. :)

_Molly 2011.03.25. 17:56:10

@handax: "akkor hogy ültetnél a székekre, ha nem nemek szerint?"

Hát nem lenne székre ültetés. Lennének nagy poszterek a szereplőkről (szerintem amúgy is már mindről vannak, utcán is láttam belőlük párat), és ki-ki amellé áll, amelyik szereplőt választja magának párnak. A puszi meg maradna akkorra, amikor kiderül, hogy végül ki kivel került párba. Ezzel pecsételnék meg a következő 4 (vagy hány) nap szövetségét. Akár így is lehetne, miért is ne. Így keresztapa-Ádám, aki úgysem akar szexelni, választhatná párnak pl. Kristófot is.;P

Fot L' Mondó · http://fotelmondo.blog.hu/ 2011.03.25. 17:56:55

Horváth (Kiéltribi) Évike valószínűleg sokszorosan is örül:
1. Úgy cuppanhat rá a faszik farkára, hogy nem nagyon látják mások (nem úgy, mint itthon a bárokban...)
2. Isteni közelségbe került a kokó őshazájához, így valószínűleg töredéke árun jut hozzá, mint itthon (ez meg is látszik a fején, de nagyon...)
3. Az 1-2. pontok miatt a napfényből és a homokos tengerpartból őnagysága valószínűleg semmire sem fog emlékezni (írhattam volna úgy is, hogy lófaszra sem..., de arra biztosan emlékszik majd...)
HÉ for President

Jofiu 2011.03.25. 18:20:14

Apam, hogy ez a musor mennyire erdektelen lehet. Senki alakok csinalnak semmit, hosszan, ertelmetlenul. Koldokpiszkalassal egyenragu elfoglaltsag. Meg jo, hogy jo stilusban irod, de meg azon is atut a sotetseg. Szanalom.

Jamesboci 2011.03.25. 18:58:35

nade de az a pinokkinia?

GL-581 g 2011.03.26. 01:28:24

Nah, megnéztem az Éden 18-at.

A Pöszi-Pocok párosról nem volt egy tizedmásodpercnyi bejátszás sem.

Most akkor az lehet, hogy:

1. Roppant szömérmesek a szerkesztők.

2. Szöszi és Aliz mégse "harangoztak" (óh, Pesta, örökké velünk marad a te tündöklő szellemed! :D ).

3. Annyira vérszegény lesz a jövő hét, hogy az eddigi egyetlen éles szitut a jövő pénteki összefoglalóra tartogatják, s erre a hétre a kihalófélben lévő emlősök voltak a főcucc.

Egyik opció viccesebb, mint a másik! :DD

@Jamesboci: T-69, alias "horváthéva", a világ első android műsorvezetője.

beacska 2011.03.26. 10:03:03

@Gliese 581 g: köszi a közvetítést, akkor legalább nem bánom, hogy nem maradtam fent.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.26. 19:01:54

@Gliese 581 g: Na de még azt se mutatták amit a héten igen, hogy a szobában smárolnak. Egy fia másodperc nem volt róluk. Bezzeg a tirpák Horváth Évának szánt mondatait teljes egészében leadták.

GL-581 g 2011.03.27. 00:52:10

@beacska: Örömmel bármikor, teszem én magamtul szeretetbűl. :D A Pocokkal kapcsolatos témáknak különös figyelmet szentelek amúgy is. A pénteki összefogi maga volt a dögunalom...

@Benyeszke: Na igen. De ne sértsük meg szegény tirpákokat ezzel a gyerekkel: nagyon dolgos és kedves népek. Pesta nem tirpák. Pesta intergalaktikus atomparaszt. :D

haruka 2011.03.27. 12:46:39

@beacska: az előbb jöttem hazafelé a busszal, és az egyik megállóban ott virított Danink ádámkosztümös képe! én meg csak vigyorogtam ki az ablakon, mint a tejbetök, és próbáltam úgy csinálni, hogy ne vegyék észre. :DD és még mindig követeljük vissza Danit az Édenbe! :D

@Gliese 581 g: olyan szépen összefoglaltad Pistát, hogy megkönnyeztem. :))

kreten71 2011.03.27. 20:54:07

Alíz = Pocok?
Kriszta = Bigfoot?
Miért, lemaradtam valamiről?

Naggyon király a HV blog!

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.03.28. 00:02:06

Hát, így az ismétlések után azt kell, hogy mondjam, hogy eszembe nem jutott volna megnézni ezt a "csodát" ezek nélkül a hogyvoltok nélkül. Egy viszont tuti, olvasni jobb, mint nézni :)

beacska 2011.03.28. 08:00:57

úristn, hogy mi van a VV-blogon....de jó, hogy már időben otthagytam őket. Természetesen "kedvenc" szarkeverő "barátnőm" is belekeveredett "véletlenül", aztán körbenyalta a maradék fenekét...

...hihetetlen, milyen emberek van...(nagy, megkönnyebbült sóhaj)

UTakeMe 2011.03.28. 08:08:06

Jajdevárommárakövetkezőt!!!

xlsxls 2011.03.28. 09:42:43

Az volt a legjobb, hogy Norbi a párválasztáson megjelent megborotválkozva, utána meg lenyilatkozta miért állt Niki mellé, szakállasan. Tehát tutira előre vették fel a nyilatkozatokat. Nagy meglepi lehetett, hogy ki esik ki :-))
Lehet, hogy Norbi kib@szásból borotválkozott meg.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.03.28. 12:58:18

@xlsxls: Szerintem utána vették fel a nyilatkozatot, mert kisebb szakálla volt.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.28. 13:46:16

@beacska: persze, már csütörtök este volt előzetes a mostani hétből, szerintem a Blikk is onnan szedte a videót. Remélem fognak hányni este mert anélkül nem az igazi! :-))

beacska 2011.03.28. 14:01:46

@Benyeszke: :))) biztosan!
nem tudom, mikorra tanulják meg belőni a "megfelelő" mennyiséget ;D

GL-581 g 2011.03.28. 21:55:48

@beacska: Szerintem soha. Ha ingyen van a koktél, a töpörtyűfőző fazék a mérték. :D Legalábbis Nikinek és Levinek. Ők visszamenőleg is bepótolják koktélilag az átkommerszborkólázott szombat estéket. Sok róka repül még át azon a korláton, és sokat görnyed még a zsinórtangás díva a porcelánmerengő fölött. Mindnyájunk örömére. :)

beacska 2011.03.28. 22:06:33

azt néztem Gábor is sorra került: vajon miért csak a halászat végére csatlakozott?? ;D

GL-581 g 2011.03.28. 22:16:37

@beacska: Jaj, mi volt ma? Pocok jól van? :D És Pöszi? Ki vállalta be az új csajt? Megint nem tudtam megnézni, s tűkön ülök. :(

foxglove (törölt) 2011.03.28. 22:21:27

"Mit képzel az hülye homokos buzi magáról?"
"Melyik?"
hátezkész:)

beacska 2011.03.28. 22:25:05

@Gliese 581 g: hááát, úgy néz ki, Pöszi lecseréli Alizt...mellbedobás van...

beacska 2011.03.28. 22:26:32

@Gliese 581 g: jaaa, és " db. rúdtáncos csajszi jött. Ádámon kívül mindenki rájuk mozdult, és már Ádám is elkezdte, Kata miért "kevés" ide.
Lesz itt izgalom ;D

csudri82 2011.03.28. 22:27:52

Azt még csak megértem, hogy a ribikre rámentek a fiúk, de Alíz miért is smárolt Jennyvel a medencében? :D
Az a baj, nagyon gyorsak voltak a vágások, úgy látom péntekre tartogatják a mókát a Viasatnál.

beacska 2011.03.28. 22:29:28

@csudri82: igeen, én is ezt láttam. hm....

GL-581 g 2011.03.28. 22:43:08

@beacska: Kösz az infót! :) Nos, ha Pöszi lecseréli Pockot vmi luvnyára, én egyszerre csalódom az intelligenciájában, a taktikai érzékében és az ízlésében. :S Vagy már le is cserélte?! x-(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.29. 06:28:51

@Gliese 581 g: le fogja. mert az előzetesben már az új csajjal hempereg, Alíz meg sír hogy jaj hát ezek mindig egyszerre tűnnek el

Mrs.E 2011.03.29. 07:23:25

Hol van a betevő friss hogyvoltom ? :)

beacska 2011.03.29. 07:26:58

@Benyeszke: nekem azért kicsit fura volt Pöszi bevallása a "ragadásról" vagy miről. Nem lehet, hogy megint előadják az összeveszést? De már a második nap? kicsit korai volna...
süti beállítások módosítása