Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x02 - Feltámadás

2013. február 21. 17:00 - fuszulykavirág

Kezdésnek Emily éppen rosszat álmodik, a végén Victoria jelenik meg neki, és ő ijesztgeti. Nolan próbálja felébreszteni, Emily hálából majdnem megfojtja. Még mindig tart a Victoria megfigyelés, gyanús nagyon az asszony, ez valamit sunnyog. A Grayson kúrián Ashley arra próbálja rávenni Danielt, hogy játszanak egy teniszpartit így a nap elején, Danielt azonban jobban aggasztják az apja pénzügyi mesterkedései, főleg azért, mert nem érti őket. Emily rácsörög Danielre, hogy megossza vele felfedezését Charlotte orvosáról, Danielt meg láthatóan érdekli a téma.

1.JPG

Emilyt mellesleg megfigyelés alatt tartja a Japánból szalasztott barátja, Charlotte pedig az orvosával hadakozik, de nincs sok esélye. Az ősz hajú két útlevelet hoz Victoriának, egyet a nőnek, egyet meg a lányának. Kapnak új neveket is, de az egyiket mégis visszaveszi az ősz hajú biztosítéknak, amíg a pénzére vár. Ezt végignézve meg is születik Emily terve: Victoria elvette tőle az anyját, így most ő elveszi tőle a lányát. Declant megkörnyékezi egy iskolatársa, hogy menjen velük partizni, de Declan nem ér rá, mert a kocsmát kell felújítani, de ez az iskolatárs ez gyanús nekem. Nem őszinte a mosolya.

Közben Nolan cégénél is akadnak gondok, egy ellenőrzést kaptak a nyakukba, és senki nem áll a helyzet magaslatán. Igazi Emily meglátogatja a mi Emilynket, és bevallja, hogy a baba vagy Jacké, vagy nem. De itt igaz szerelem van, Emily is belátja ezt, és megígéri, hogy elintézi az eredményeket, ha Igazi Emily is megtesz neki valamit. Egészen keresztapás ez már. Ashley beárulja Danielt apunak, az a rendetlen gyerek már megint a számokat nézegette. Nem baj az, csak a befektetőkkel ne találkozzon, és akkor minden oké. Danielt most amúgy is jobban érdekli a rehab, ráront Charlotte orvosára, és már ki is szabadítja a királylányt.

2.JPG

De a királylány nem megy vele sehova, nem hisz ő már a hős megmentőről szóló mesékben, meg amúgyis, az apja már lenyúlta az örökségét. Ellenben Emilyvel örömmel távozik, illetve arra kéri, vigye az anyjához. Közben Declan bujtogatja a bátyját, hogy eszébe ne jusson felnevelni Igazi Emily kölykét, ha kiderül, hogy mégsem az övé. Szerintem Jack hajlik erre a megoldásra. Charlotték terve az lenne, hogy anyuval együtt lelépnek az országból, de most, hogy nincs meg az örökség, ki tudja mi lesz. (Hát az, hogy itt ragadnak a nyakunkon.) Emily meg szervezett egy kis meglepit, összehozza Charlotte-ot a tesójával, Amandával. Vagyis ugye azzal, aki mostanában Amandának adja ki magát.

3.JPG

Charlotte és anyukája viszontlátják végre egymást, de ugye nincs pénz, és Charlotte maradni akar, hogy nagynéniset játsszon. De hozott anyunak ezüstöt a házból, abból mehet világgá. Anyu dühös, Charlotte is dühös, amiért Anyu csak a pénz miatt dühös, miatta meg nem. Victoria taktikát vált, és inkább elüldözi a lányát. Hogy őt mentse? Majd meglátjuk. Nolannak akadt egy kivételesen lelkes könyvelője, Padma, aki ragaszkodik ahhoz, hogy felvegyenek egy pénzügyi vezetőt, ezért képes volt személyesen felkeresni Nolant. Akinek amúgy éppen Victoriát kéne figyelnie.

4.JPG

Conrad éppen a befektetőket akarja lenyűgözni, amikor Daniel ront be az ülésre, és rángatja ki onnan az apját, hogy lehordja mindennek, amiért lenyúlta a lánya pénzét. Az egyik befektető meg Emily legújabb barátja lenne Japánból? Sajnálom, arcokból rossz vagyok, ha nem feketében sunnyog valahol, akkor nem ismerem fel. De nincs most erre idő, Conrad telefonja megszólal, és úgy fest az öreg, mint aki szellemet lát. Nem véletlenül, Victoria van a vonal másik végén. Victoriának van valami terve, hozat mindenféle cuccokat Conraddal, majd arra kéri, üsse meg. Lehet, hogy nem is terv, csak újabban érdeklődik a szado-mazo iránt.

5.JPG

Nolan új barátja mutogatja a jelölteket a főnöknek, de egyik se jön be neki. Ellenben a lány meggyőzi Nolant a lelkesedésével, meg elhivatottságával, meg ilyesmivel, és úgy dönt, Padmat akarja pénzügyi vezetőnek. A lány egy kicsit ellenáll, hogy nincs tapasztalata, meg ilyesmi, de ez azért egy bőven hízelgő ajánlat. Jack és Igazi Emily megkapják az apasági vizsgálat eredményeit, és fel lehet lélegezni, tényleg Jacké a gyerek. Amúgy meg nem, de Emily elintézte. Mondjuk a miértet nem annyira értem. Charlotte már pakol, hogy Emilyhez költözzön, de aztán mégse megy, mert Daniel a saját örökségét teljes egészében Charlotte-nak adja. És még a házból is kiköltözik. Micsoda báty.

6.JPG

Az ősz hajú visszatér Victoria rejtekhelyére, ahol a megkötözött, összevert asszonyt találja, és hamar rájön, hogy mi folyik itt. A rendőrök is elkezdenek megérkezni, nyilván ő lesz itt az elkövető, úgyhogy menekülőre fogja a dolgot. Nem éri meg Victoriával szövetkezni, én azt mondom. Nolan ugye lemaradt az eseményekről, és Emily is csak most kapcsolódik be a kagylókamera közvetítésébe, hát kicsit megváltoztak a viszonyok, ugye. Victoria visszatér a családi fészekbe, a történet pedig az, hogy őt elrabolták, mostanáig fogva tartották, Conrad pedig azon dolgozott, hogy kifizesse a váltságdíjat – ezért kellett lenyúlnia Charlotte pénzét is. De Conrad nem tud arról, hogy Charlotte tud mindent, ellenben Victoria látni óhajtja Emilyt.

7.JPG

Declan iskolatársa visszatér a színre, és 500 dollárért cserébe arra kéri Declant, hogy őrizzen meg egy ékszert pár napig, amit a mostohaanyjától lopott. Jó, hát könnyű pénz, Declan is így van ezzel. Emily is tiszteletét teszi az élők közé frissen visszatért Victoria előtt, és megígéri Charlotte-nak, hogy jókislány lesz, és nem pofázik arról, hogy eddig se volt elrabolva a mama. Az ősz hajú bejelentkezik Emilynél, hogy igényt tartana a kagylókamera felvételeire, Emily pedig nem hezitál, hogy átadja neki. Otthon Emily kidobja Nolant, és mellesleg kiderül, hogy Igazi Emily gyerekének tényleg Jack az apja, és Emily hazudott a barinőjének.

8.JPG

Declan bejelenti, hogy amint összeszedi a pénzt elköltözik, és nem is áll rosszul a projekttel, mint tudjuk, közben pedig a sajtó is bejelenti Victoria feltámadását. Emily készségesen átadja a felvételeket az ősz hajúnak, aki cserébe elmondja, hogy az lett volna a feladata, hogy megölje az anyját, de nem tette meg. Azt viszont nem árulja el, hogy akkor mégis mi történt, hanem inkább egy késsel támad Emilyre. És már a nyakát is éppen átvágná, ha deus ex machina valaki hátba nem lőné az ősz hajút. A hős megmentő pedig nem más, mint a legújabb barát Japánból.  

Címkék: bosszú revenge
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fofofo 2013.02.21. 17:17:19

ezt a kavarást! respect, hogy nagyjából követhetően meg tudod írni :)

Gabba 2013.02.21. 20:53:52

milyen lelkes volt Conrad feje, amikor nekivetkőzött, hogy összeverje a zasszonyt :)

fuszulykavirág 2013.02.21. 21:31:43

@Gabba: régóta vágyott ő már arra :)

Gabba 2013.02.22. 00:13:33

@fuszulykavirág: hát, szépen leápolta, azt meg kell hagyni...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.25. 17:55:52

ez a csencselő-biznisz nagyon bűzlik. szerintem rá fogják húzni a vizes lepedőt a naív kisfiúra, kérdés, hogy ki és miért.
süti beállítások módosítása