Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A dzsungel aranya 1x05 – Desperate Measeures

2013. február 21. 19:00 - Chat Géza

Ott hagytuk abba, hogy Ghánában, szarban van a haza, nem is kicsit. Sikerült ugyanis egy pénznyelőbe nem kevés lovettát beleölni, de Scott és George más pénzét szórják, úgyhogy nem idegeskedik halálba magukat, bár egy kicsit azért már satuba van szorítva a monyeszuk. Most is ásnak, hátha az újabb 200 tonna földkupacból sikerül 12.000 dollárt összeszedni. Az se sok, de azzal még seftelhetnének egy darabig. Az otthon maradt kiscsaládról nem is beszélve, akik továbbra sem tudják fizetni a közüzemi számlákat. Scott és George már nagyon érzik, hogy a pénzt kéne tisztára mosni, nem a földet. Már Victornak a művezetőnek is tele van a bakancsa a jelenlegi bányával. A Romaso gödörtől azonban csak nem tágítanak a jó szerencsétől távol álló fiaink.

7.jpg

Scott megindul egy ombréhoz, mert már visszatérő rémálmai vannak a Romaso gödörrel kapcsolatban és már szinte látja lelki szemei előtt, ahogy a beledöglik az aranyásásban. Node, Mohamed már várja egy újabb bányászati terület jogaival. Még szerencse, hogy ezek a papírok csak úgy teremnek a földből, nem? Fasza az a hely, igaz, hogy már más is ásott ott korábban, de csak egy műbalhé erejéig jó kifogás ez. Megy a szájtépés, Victos is vakkant valamit. Próbaásás kéne, az a tuti. Van itt arany, he?! Mohamed okoskodik, hogy nem vette volna meg a teleket, ha nem lenne benne arany. Jogos. Scott már megint a hitére támaszkodik, ami eddig is rengeteg aranyat fialt neki, ugye. Akkor beszélgessünk az üzletről. 15% részesedés, aszongya a tulaj. Az nem rossz, de nem is jó. Scott, mint mindent, ezt is megpofázza társával, jelen esetben Victorral a művezetővel. Neki aztán vizesnyolcas, csak Chris és Sing ne tudjon róla, úgy lesz minden fasza. Több pénz, kevesebb gond és így tovább.

1.jpg

Eközben George Chrisnél panaszkodik, hogy most már gondolkodni is kéne nem csak eszetlenül ásni, mint a vakondokok. Majd gondolkodnak, mondja Chris, de látszik, hogy telibe leszarja, neki már dugig van az otthoni trezor. A másik helyszínt gyorsba lemeózzák egy próbaásással. Amíg nincs infó az új aranybányáról, addig a régi bányát is tovább nyektetik. Köll az. Breaking! Van arany az új bányában, öröm bódottág. Akkor Chris felé némasági fogadalom és minden zsírkirály. De azért kell egy szűzföld, azt is le kell tesztelni, amit kézzel kell kiásni.  Ha nem lenne elég baj a kétkezi munkától való iszonytató félelem, George máris a bányászati papíroktól cidrizik, de van ám ennél még nagyobb probléma is, mégpedig az, hogy valahogy lyukat kéne dumálni a pénzember hasába, hogy jó dolog lesz nekik még több pénzt adni.

2.jpg

Az új bányánál már kapirgálják az ásóval a felszínt. 5 órányi ásás után két méter mélyre jutnak. Eközben a régi bányában Chris a Jani, akinek az atyai gondviselésével újabb 300 tonnát mosnak tisztára és megint sikerül kemény 10 gramm aranyat kinyerni. Ez a gödör a legnagyobb bukó. A vizsgálati lyuk hirtelen 3 méter mély lett. Sajnos Scottnak le kell tennie a munkáskesztyűt, mert mindjárt megy a repülő, meg különben is lehet, hogy égve hagyta a gázrezsót otthon. Most Scott nyerte a hármas ajtó mögötti Amerikába szóló repjegyet, úgyhogy megy is haza, hogy beszéljen a pénzemberrel. Mivel még nincs eredmény, addig Georgenak kell produkálnia valamit.

6.jpg

Scott megérkezik, otthon, édes otthon, a hely ahol a számlák a plafonig érnek. Scott nézegeti a befizetetlen csekkeket, de mintha a gyászjelentést olvasgatná, annyira elkeserítő a helyzet. Maradtál volna Ghánában, mi?  Amúgy 5,5 méter mélyen tart az ásás, de az aranyban gazdag réteg tetejét még csak nem is karcolják. Ettől George sem épp a világ legboldogabb embere. És ha még nem lenne elég a nyakig érő szarból, George kiszúrja, hogy az új földjükön csak úgy suttyomban, olyan 6-7 ember feketemunkázik és aranyat ás. A pali 5 óra alatt, 3 tonna földet megforgatva 5 gramm aranyat talált magának. Hát ez csudijó. Már mehet is hír a szuperinfóba.

5.jpg

Scott már a pénzemberrel beszélget. Szó szerint, haláli a hangulat. Mitch agyfaszt kap menten, hogy még 80.000 dollárt akar kihúzni az ő zsebéből ez a pénzéhes kurafi. Jó, hogy nem veszi ki a szájából a kenyeret. Mitchnek táblázat kell, meg csillivilli diagram, vagy mondjuk arany, mert ez az 5 gramm nemhogy valami, hanem pont, hogy egy nagy lófasz SE! Alábbiak fényében és gondosan mérlegelve a 80.000 dolláros kérdést, a pénzcsap ezennel nem folyik többé. Scott számított erre, de azért lefelé görbül a szája csórikámnak. George izgatottan várja Ghánában a fejleményeket, de mind hiába.

3.jpg

George elmegy Ghána fővárosába, hogy sefteljen, aszongya ez legális, de valahogy nem hiszek neki. Egy óra múlva megy is puszizni a legnagyobb aranykereskedővel. A stáb a furgonnal tisztes távolból követik őket, ami a valóságban úgy néz ki, hogy a maffiajárgány seggében araszolnak. A producer is a seftes kocsiban utazik. Ha lebuknak az szopó. George csak közvetítő kapocs lenne, vagy mi a szösz. Van is két kiló eladó arany, de még mielőtt a pénzről is szó esne, a főni kap egy telefont. A stáb a furgonnal, csúnyán lebukott. A főni nem kap szívrohamot, csak épp a sameszokhoz szól. No problem, csak takarodó elfelé még mielőtt realtime kivégzést rendezek. George lebassza a stábot, kurvaanyázik egyet a kameramannal, de azért látszik, hogy este egy asztalnál fogják burkolni a sültbureszt.  A narrátor vészjóslóra veszi a figurát: ez itt vég.  Naaa, csak nem. Scott megérkezik újabb 40.000 dollárnyi költőpénzzel, amit az utolsó pillanatban adtak a befektetők. George is előáll valamivel, hogy Victornak is jó eredményei vannak az új bányát illetően.

4.jpg

Chris azért továbbra is a régi bányában hajtja az igáslovakat.  Ideje van, nem siet sehova sem. Nem hatja meg különösebben a dolog, hogy Scott és George kiszálltak a pénznyelőből. Az új bányánál már megy a reggeli névsorolvasás, amikor Victor dob egy telefont, hogy a papírok azok kurvára nem okésak. Na, akkor megint lehet izomból hereverézni. Egy nap bukó, mi lesz itt még a továbbiakban, ha egy sima papírozás sem megy gördülékenyen?

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása