Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x09

2013. február 19. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Újabb hét kezdődik a pokoli édenben, ami azért hasonlatos az ördög rezidenciájára, mert Pinokkina kihajította belőle a Madarakkal suttogót, Danit, és ez szíven ütötte a népet. Sebaj, Dani elemésztője, Halálfej Tünde belebukott a szörnyű merényletbe, mert Korleóne Ádám nem felejt. A kommentelők kérdezték, mi történik a villában akkor, amikor nincs összefoglaló. Szerintem a műsorfolyam folyamatos, azaz csak nekünk szaggatják meg kegyetlen, háromnapos szünetekkel (télleg, péntek este volt már dugás?), a szereplők erről mit sem tudtak. Na, csapjunk a lecsóba.

Ajaj, Pinokkinát visszaíratták a falusi modelltanfolyamra, úgy rakosgatja a patákat egymás elé, mintha a kiskunhalasi kultúr és a helyi kínai bolt közös rendezésű divatbemutatóján lépne fel, és a rucija is nagyon piacos hatást kelt. Jön, egyre csak jön a kamera felé, közben dőlnek a sületlenségek a szájából, amire nem lehet odafigyelni, mert az ember megbabonázva bámulja, amint csipőből-vállból kileng 45 fokot minden egyes lépésnél, majd mielőtt az ösvény végén felállított kamerának nekimenne, valaki rászól oldalról, hogy hej, T69, itt a pöcs, és odafordul. Ha ezt nem direkt csinálják vele a vágók, egy hétig csak csülkös bablevest fogyasztok.

Melankolikus dallamokra ébredezik Kolumbia, a madarak Danit siratják, a gerillák meg a komenizmust, Nyíregyháza második legszebb férfi felsőteste meg úgy ébred, hogy az éjjeliszekrényen saját képmása vigyorog rá, rettentő lehet. Levi a haját vasalja (nem vicc, bazmeg), Niki meg elgondolkodva próbálja helyére rakni a szilikont a csöcseiben, de aztán csak legyint, jó lesz az így, kint szélen, középre majd teszek egy tepsit, oszt jóvan. A kameraman megint kapott egy tégely vazelint, be is kente vele az objektívet, kár volt, így utólag, na mindegy.

Reggeliznek a nők, Kata foghíjas mosolyt villant, örül, mert Tünde hazament. Jennifer szerint taktikai szempontból jó döntést hozott Tünde, ezt persze nem a szalonnás tojás mellett mondja, mert Niki a combjába szúrna egy villát. Kriszta jó érzékkel a szőke kommandó mellé csapódott, és lebassza Jennifert, mert túl sokat kokettál az újonnan érkezőkkel, ami szarul esik neki, el is panaszolja a baját Norbinak, aki szintén leszarta Dani távozását, aminél nagyobb bűn itten nem nagyon van. José levelet hoz, új lakó jön, ráadásul az AC/DC Big Guns című zeneszámára, király. Jó drága műsor ez, az ilyen nóták licenszdíja picivel több, mint egy Jimmy-slágeré.

Ádám az újfiú, tetovált biztonságtechnikai mérnök, a hátára a biztonság kedvéért fel van varrva, hogy "nem vagy őrült", nem tom kinek szól egészen pontosan és miért, de tájbokszol, szóval nem vitatkozom vele. Kicsit pösze és kedvesen együgyű fiúnak tűnik, Niki fél szájára nem lenne elég. Hoppácsak, Tünde jelenik meg egy olyan színes göncben, amitől kiég a bal szemem, és vamzerkedik bazmeg, mindent elmond Ádámnak a hotel viszonyrendszeréről, ki kivel mit és miért, a Korleóne Ádám - Szilikon Niki - Foghíj Kata - Kalóz Kristóf-tengely és a slepp, Bigfoot Kriszta és a jászkarajenői Maradona viselt dolgai sem maradnak ki a szórásból, ez ám a bosszú. Ádám2 taktikája a beférkőzés lesz.

Mivel Ádám2 ajándékokat is hoz, BunkóPistán kívül mindenki örömmel látja, bár az Ádám név miatt Korleóne láthatón ideges, kurvaanyád, This Is Sparta, I AM ADAM! A lányok örülnek, mert Ádám2 hatvan fokkal kedvesebbnek és értelmesebbnek tűnik, mint teszem azt BunkóPista vagy MadárDani, ez utóbbit persze senki nem meri kimondani, még csak gondolni is csak lepedő alatt, sötétben, szent ember az, jaj, ne tessík bántani. José megint levelet hoz, már bánja, hogy nem ment el gerillának, akkor egész nap csak kokaleveleket rágcsálna, és néha megerőszakolna valami német turistanőt, most meg játszhatja a postást.

Niki olvas, ez már eleve jó program, ráadásul rájön a színészkedhetnék, és teátrális mozdulatokkal felálásra (fáradt vagyok, és nincs nálam a szemüvegem) kényszerít mindenkit, mert annyira fontos a hír, hogy azt csak állva lehet meghallgatni. A levél egyértelmű: csak egy Ádám maradhat, hamarosan döntenetek kell. Armaggedon. Korleóne Ádám labdázik, de nem sokáig, mert José ismét a hotelben lábatlankodik, de ha jól látom, a fehér pincérkabát alatt már terepszínű gatya lapul. Alíz kapja a levelet, persze, hogy csak ócska szopatás volt a előző levél, a gyengeelméjűnek nézett lakók és/vagy nézők miatt Ádám2-nek új nevet kell adni, nehogy konfúzió legyen hosszú távon, Szöszi lesz a beceneve, kissé csajos, sebaj.

A lakók egy közepesen fos diszkószám dallamaira labdázgatnak, Korleóne Ádám Szöszivel beszélget, de Ádám2 nem egy Dani. Levi nem vesz részt a sportdélután eseményeiben, ő inkább a Bibliát olvasgatja, a parton egy munkanélküli gerilla (José?)halászik. Korleóne Ádám máris tervet sző, BunkóPistát ki kell baszni innen, ehhez Alíz kell, akinek viszont beszélni kell a fejével, mert úgy 15 perccel ezelőtt a kamerába pont azt nyilatkozta, hogy jó lenne már, ha nem ő lenne az ügyeletes stróman. Alíznak el kell játszania a rendescsajt, aki BunkóPista mellé áll, legalábbis látszólag, majd az utolsó pillanatban ejti. BunkóPista viszont azt hiszi, amit Alíz mond neki, az mind igaz, jesszusom.

Ráesteledett a népre, levél jő megint, ezúttal a hegyekbe menekült, és azóta minden bizonnyal sokkal jobb kedvű José helyett Isaura hozza. Ádám2 párt választhat, ha akad valaki, aki önként adja a sajátját, az jutalmat kap. Korleóne Ádám fejében megindulnak a kerekek, de Katáéban is, a tekintete árulkodó, ha most engem bedobsz a közösbe, éjjel bekúszok a szingliszobába, és leharapom a pöszörődet. Korleóne kussol is ezerrel inkább, a többieknek összesen nincs annyi agya, hogy akár csak eljátszanak a gondolattal. Ádám2 Alízt választja, taktikailag, mint mondja, BunkóPista mehet a szingliszobába, Alíz örül.

A feszültség oldására buli indul, José csak megunta a kokaleveleket és a szottyad seggű európai turistanők abajgatását, és levélben tudatja a néppel, hogy mostan kötelező jókedv lesz, mégpedig azáltal, hogy üvegeznek egyet. Ez annyit tesz, hogy ülnek az asztal körül, és akire a kipörgetett üveg mutat, az egy jégkockát átad egy másik delikvens szájába, nahát. Niki kissé galuskásan olvassa fel az üzenetet, szerintem ebből megint hányás lesz, remélhetőleg jégkockaátadás közben. Levi és Szöszi kezdi, aztén jönnek a többiek is, Niki és Kata nem szarozik, hanem lesmárol mindenkit, Kriszta, akiről úgy tűnik, a faszt is csak csipkés kesztyűben fogdossa, óvatosabb. Kristóf nem akar Norbival jeget cserélni, de Nikinek a kontyát is bekapja, hatalmasra tátva a száját, amikor a szőke démon közelít felé.

Aztán jött Kata és Niki erotikusnak szánt, de leginkább kihalástól veszélyeztetett erszényes emlősök groteszk párzási rituáléjára emlékeztető leszbicsókja. Attól féltem, Niki leharapja Kata alsó ajkát, majd oldalra köpi sikkesen, de nem, ő így csókol - ezt onnan tudom, hogy utána Kristófra is rápusztult a mödansziéban, és fulladásig smárolt vele. Ami igazán fura volt, az Korleóne Ádám viselkedése, aki láthatóan rákattant Nikire, illetve a részeg numera lehetőségére, Kata jó érzékkel rángatta ki a vízből harcostársát és vitte fel a szobába. BunkóPistával egész este senki nem váltott jégkockát - vagy nagyon ügyesek a vágók, vagy ennyire szerencsétlen (vagy szerencsés) a pali, mindenesetre egy idő után ráunt a dologra és inkább elment hányni. Mindez a Kerozin zenéjére, amihez innen is gratulálok, ennyire mélyre még egyetlen valóságshow sem süllyedt eddig.

Niki teljesen szétcsúszva sírdogál a szobában, Kata vigasztalja, de csak addig, míg Korleóne Ádám fel nem rohan, na takaroggyálkiinnen, mondja meredt fasszal, és nem Nikinek. Kata kiborul, heveny üvöltözés jön, teénvelemígynembeszélszbazmeg, debeszélek, takaroggyámá! Aztán csak nem lesz kurelés a dologból, mert Korleóne lehiggad és inkább lebassza a holtrészeg Nikit, te ne csókolgassad Kristófot, meg senkit se, hanem hányjál inkább, és ma este le ne gyere, mertkülönben. Kata meregeti a szemét a kamerába, velem így nem lehet beszélni. Korleóne Ádám jobban teszi, ha holnap Canossát jár, mert ez a nő kicsinálja - joggal.

Az este legviccesebb szereplője a hisztirohamot kapó jászkarajenői Maradona, aki nem akar többet inni, hiszen nem szokott ennyit, de ha mégis, akkor mindig szarul érzi magát tőle. Kivágja a poharat az ablakon, a meglepően józan Kriszta meg bíztatja, dobjad csak, helyes. Levi szerelmet vall Krisztának, nem akar benne csalódni, mondja, Bigfoot szerint egy jégkockás csók az nem a világ, dugni viszont sose fogunk. Lefekvés előtt Niki villant még két lusta csöcsöt és telehányja a budit zsinórtangában (úrinőnek születni kell, bazmeg).

Korleóne Ádám meg Katával tisztázná a viszonyukat, ami nagyjából annyiból áll, hogy Ádám Nikit kúrná, Kata meg Ádámot, de a végén jókat röhögnek - kár, hogy Kata valóban bele van esve Korleónéba, és ez okozhatja majd a vesztét is. Kristóf a biztonság kedvéért még rámegy Katára, hátha jön valami lepattanó, a csajnak viszont túl jó kedve van ahhoz, hogy elzavarja a picsába, inkább röhög egy sort. Ádám2 és Alíz láthatóan megkedvelte egymást, ha itt nem lesz dugás, sehol. Kriszta a biztonság kedvéért még villant egy meglepően szar pucér segget az utolsó pillanatban, és ennyi volt mára.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaruszerű Lány 2011.03.22. 10:04:06

Nem jön nekem ez a fos műsor szerencsére, de ezeket a hogyvoltokat úgy várom, mint Jose a műsor végét. :)Sixx szövegétől padlót fogok. Nyomjad Sixx!

Bar Kochba 2011.03.22. 10:07:08

Mikroporttal a medencébe ugrani... ebből lesz a BÜNTETÉS! A műsor költségvetését durván megdobja egy plusz mikroport pótlása....

Dark_23 · http://felidoben2-1.blog.hu/ 2011.03.22. 10:20:06

valóban jobb a leírás, mint a műsor, de azért az igazi az hogy előbb megnézni, aztán elolvasni itt:D

van 5-6 jelenet adásonként, ami epic, és azt látni kell

István monológja 1-2 résszel ezelőtt pl. überelt bármit, amit Alekosz valaha lenyomott:D

ebben a részben Nikiről megint csak az derült ki, hogy egy óriási szajha, BunkóIsti ezt pl. teljesen jól látta, nem ezért kellett volna ráförmedni

Dani témáról már leszállnak remélem, Niki múltkori okossága, hogy ő Daniért végigviszi ezt a játékot:D
kb. a Dani volt az egyetlen, aki bottal se piszkálta volna meg a szilikonúrnőt

Levente nem iszik többet, pedig józanul sem okosabb
nagyon emlékeztet a Survivor legutóbbi győztesére, gyanús...

az új gyerek nekem normálisnak tűnik, én örülnék ha betámadná az Ádám-Kata-Niki 3-as dirigálóbrigádot, de valszeg nem fogja merni

Isti parkolópályára került, szingliszoba, onnan ő nem jön vissza már, ha minden igaz, amit eddig mondtak róla
hiába áll a cerka, le lesz ütve:D
lehet bedobnak most még 1 csajt, és vagy vele vagy "Szöszivel" hazavartatnak vkit

(vagy ez csak egyszeri játékelem volt Danival szemben?:D)

gizdacsavo 2011.03.22. 10:28:05

Az új csávó igazi baltaarcú első ránézésre. Ráadásul néhány kameraállásból úgy nézett ki, hogy mondom "na ez is Tong Poval tájbokszol, biztos azért nincs foga", de máskor meg volt neki. :)

Egyébként meg egész normális tagnak tűnik eddig. Értelmesebben látszik, mint a mezőny többsége, igaz nem rakták túl magasra a lécet. :)

Toszkana 2011.03.22. 10:43:46

A műsort soha nem nézem, viszont fantasztikusan jó összefoglalókat írsz.
Tök jókat röhögök rajta mindig. Gratulálok és így tovább :))))

petya.bacsi 2011.03.22. 10:55:12

Megint egy jó beszámoló. Nagyon komoly brigád gyűlt össze odabent a Hotelben, tényleg ilyen intelligensek a mai fiatalok? :D

Mikrobi 2011.03.22. 10:59:55

Ez a műsor melyik tévén megy? Valami külföldi adón?

beacska 2011.03.22. 11:04:47

nekem szimpi az ÚjÁdám, bár a neve elég béna (Szöszi-nem túl macsó)
Amúgy azt hiszem, megint a műsorszerkesztők csapdájába estünk, de nem baj. Meggyőződésem, hogy nekünk is az szimpi, aki nekik. Nem azért, mert csak a "jó" dolgaikat teszik be, hanem lehet úgy alakítani a dolgokat...

Szerintem ezt a srácot akkor is jobban fogadták volna, ha nincs kiadva az "ukász". Szimpi és kész. Sokáig marad, szerintem Alizhoz illik is. De majd meglássuk!

beacska 2011.03.22. 11:10:29

@Benyeszke: megnéztem az oldaladat, király! +1

foxglove (törölt) 2011.03.22. 11:11:58

Akárki akármit mond, nem volt gyenge a tegnapi rész, nagyon jól szórakoztam. A hv mindent visszaad, még a hajvasalásra is kitértél:)
Corleone Ádámon napról napra jobban ámulok és bámulok, persze csak így tisztes távolból.

beacska 2011.03.22. 11:15:18

@foxglove: szerintem egy nyugis hétre számíthatunk, a legnagyobb meglepetés az lesz, hogy Levinek is át kell költöznie a szinglibe (vagy a mosókonyhába)

Ádám viselkedése annyira logikátlan, hogy valszeg ez is szerkesztői bravúr-azaz kihagytak valamit.

puskinos 2011.03.22. 11:19:02

Mr. Nyírség (szegény nyírségiek) olyanokat és úgy mond, hogy azokat külön kéne gyűjteni. Pl. "bevillant a szarjelző, hogy na öcskös holnap hazamész" mondta magának az érkezése utáni párválasztás előtt, azt hiszem ugyanaznap finoman jelezte, hogy neki minden reggel áll a farka, amit úgy írt le, hogy "már megint arra ébredt, hogy gyárat épített az éjjel de csak a gyárkémény áll" és ehhez amolyan ütősen felemelte ökölbe szorított kezét, mint a teniszezők szokták a nagy pontjaik után.

Tegnap meg azt mondta az új srácnak (aki szimpi a maga módján, van némi agya, nem túl sok, meg viccesen pöszézik:)), hogy "nem gyengén vannak itt emberek, akik taktikáznak, lesz itt kavalkád".

Az idézetek biztosan nem pontosak, de mindegy is, nézzétek az adásokat, szerintem miatta megéri!:)

Honeyy 2011.03.22. 11:33:07

@puskinos: Azért volt ott egy másik örökbecsű is. Vmi olyasmi volt, h Dani kiesésével kibillentek a nyeregből az első beköltözők és "most lentről szagolják a lónak a tökét".
Olyan igazi parasztromantikás beszólás, lévén, hogy a saját tapasztalataiból táplálkozik. Nemhogy a kapanyél de egy komplett kombájn kifigyel a szájából..

Vaszilics Fedor Emánuel 2011.03.22. 11:36:35

Bármekkora gyökér is Levi, szerintem nem jogos a büntetés. Totál részeg volt mint rendesen, az viszont nem tilos. Ilyen állapotban ki a fene gondol egy rohadt mikroportra? Vagy ennyi nem fér bele a csatorna költségvetésébe?
Egyébként én sem emlékszem olyan napra amikor Niki nem hányt volna.

sylerolam 2011.03.22. 11:39:36

Ez a Levigyerek, ha nem issza halálra magát vagy a mikroportját, megnyeri ezt az édihotelt. Nagyjából semleges marad, a kiszavazáson azért kedvez a főnöknek, szórakoztatóan rúg be és lekötelezi az egyik csajt (szövetséget köt).

Jamesboci 2011.03.22. 11:49:37

H. Évikének kőne mán szólni: ne tegye elöre a bal lábát fotozásnál, mert láccik : rossz a formája.

puskinos 2011.03.22. 11:56:53

@Honeyy: áááá, köszi, igen, ez is azok között volt, amikor gurultam a nevetéstől (most is, hogy felidézted). És ahogy beszél, elképesztő, nagyon kell figyelni és mindig csak a vége marad meg, de szerencsére általában frappáns képekkel zárja le a gondolatait. Nem tudom, hogyan csajozik, mert ha odajönne hozzám és nyomna egy ilyet én biztosan annyit tudnék csak kérdezni, hogy Höö?!?!

beacska 2011.03.22. 11:58:22

figyiiii! a segítségeteket szeretném kérni: harukának szántam meglepetésként (fuccs), de beletörött a bicskám. Hiába kértem meg a tesómat, tojt a fejemre (köszi Peti!), úgyhogy már csak bennetek bízhatok!

A Hatodik rész 39-43 percét szerettem volna kivágni (ebben táncol fantasztikusan Danink), de még az epizódot sem tudtam letölteni a netről (biztosan nagy kincs, sajnálják tőlünk)

Ha vki ráér, érez magában késztetést, és képessége is van, LÉGYSZI, LÉGYSZI, LÉGYSZI csinálja meg nekem, és tegye fel a youtubera!!!!

köszi

(és szóljon is róla, ha lehet ;D)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.22. 11:59:28

@Sokorai_Atala: És Y Azvedo, bizony! Vagy az egy másik ország? :)

Thorwald 2011.03.22. 12:05:31

Na igen.. a posze gyereknek a Szoszi becenevet adni... priceless
(Aranyositol valahogy jobban hangzik a "beszarsz" - > "befarf")

Faék Pista utan meg akarki is jon be, biztos a bentmaradasa a kov kiszavazason, sot meg jofej es kurvaokos is lesz egybol:D

Honeyy 2011.03.22. 12:06:33

@puskinos: igen, úgy mondja, h "alurrú" meg ilyenek...ráadásul baromira hadar is.

És az mekkora volt, hogy "egyesek házat örökölnek a faterjuktól, émmeg a nagy farkát", vagy vmi ilyesmi..EPIC LOL!

Én egyszer jártam úgy, hogy egy nagyon helyes srác egy buliban azt találta mondani: "vótá má úgy, hogy se vele, se néküle?" Biztos van olyan, akinek ez bejön...mondjuk aki tanyán nőtt fel. Nem a tájszólással, hanem az alpárisággal és a butasággal van bajom.

kopp 2011.03.22. 12:06:57

hááát, én is majdnem elkezdtem öklendezni, mikor 1ik srác szájából a másikba kellett, de ezzel a helyszínen is voltak így néhányan, ahogy néztem!
a csajos részekkel nem volt gond, még ők is élvezték! :)

beacska 2011.03.22. 12:10:06

@Honeyy: én egy ilyet hallottam (nem nekem): "oszt' libát tömté-e má'?"-akkora szerelem lett belőle, majdnem házasságba torkollott ;D

név_mindegy 2011.03.22. 12:18:14

Sixx!

nagyon ismerős vagy nekem az egyik indavideó alapján, ha azt mondom hogy Videó, akkor jó nyomon járok?
Él még az öreg Shilton, vagy már elvitte a mája?

ŰberManci 2011.03.22. 12:20:26

Jó a brigád meg kell hagyni.. Corleone Ádámnak mondjuk olyan arca, és stílusa van, hogy kezdésnek egy visszakézből, de valahogy mégiscsak tudja irányítani a többi hülyét. Niki meg a tipikus buta szőke, iszom, megdugnak, nahát, aztán meg sírok, és sértődöm ha többen lekurváznak. Eszméletlen:D
Az meg külön öröm, hogy mindegyik nagyon okosnak gondolja magát a maga huszonegynéhány évével, és taktikáznak:D Vagy ez csak kívülről, és harmincontúl tűnik ennyire szerencsétlenkedésnek? Elkél itt egy kis ember- és élethelyzet ismeret, bár a szerkesztők szépen bekavarnak. Ha nincs valami jobb, akkor lefekvés előtt megnézem, így legalább vidáman alszom el :D

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.03.22. 12:22:41

Egy nagyon fontos mondat kimaradt az összefoglalóból, vagy csak én kapcsoltam a Viasat3-ra a műsor kezdése előtt?
Ugyanis 21:10 körül volt egy snitt az Éden Hotelről - a bejátszás és a műsor közt természetesen reklám volt- , pár játékos felettébb szar beszólásait láthattuk. A priceless hozzászólást természetesen István szájából hallhattuk, valami ilyesmi volt:
"Apámtól nem házat örököltem, hanem a szerszámomat!"
Ezt nem halllotta/látta senki, csak én?

beacska 2011.03.22. 12:24:16

@Als: igen, ez már volt többször is. ez amolyan reklám, nem a napi összefoglaló része. ;D (fentebb volt is rá utalás)

sixx · http://comment.blog.hu 2011.03.22. 12:30:51

@név_mindegy: nem mindegy a név, ha megmondod, válaszolok.

mocskosmacska 2011.03.22. 12:31:11

Azért elég ciki az rtl-nek, hogy mindenféle erotikusnak szánt feladatot adnak nekik, hátha begerjednek, párokban altatják őket egy szobában, de mégsincsen dugás. Bezzeg, ha Edit asszonyt betették volna............

mocskosmacska 2011.03.22. 12:34:23

@Honeyy: Mr. Nyíregyházában azért van valami romlatlan báj, amikor teljes természetességgel jönnek belőle ezek a szövegek.

beacska 2011.03.22. 12:34:59

@mocskosmacska: te kicsit eltévedtél, ez nem az rtl-en megy...én meg azt gondolom, ez különböztet meg minket az állatoktól. nézőpont kérdése.

gastro vazze 2011.03.22. 12:35:55

1. az írás megint qrvajó (feleségem azzal kezdte tegnap, jééé, ez tényleg olyan, mint egy biorobot (szripíjóóó)
2. tegnap nem csak Niki hasalt a medenceparton, hanem egy hosszúhajú fiú is, talán pont a CsábiLevi! Az is óriási esés volt: egy Amazing Race-en ezt többször is visszajátszanák (mondjuk pont a tegnapelőtti létrást nem:) - tényleg abból lesz valami új írás?
3. az új fiú nekem nagyon szimpatikus, mert ügyesen beférkőzött és, ahogy néztem a végén, meg az előzetesből, gyorsan átlátta mit kellene tenni(ük). szerintem Norbi- Jennifer duó szövetkezésre alkalmas lesz! :)
4. Mr. Nyiregyi Runner-up nem fosni volt? Vagy a wc-n ülve maga elé hányt?
5. nekem pont ez a fajta segg tetszik, ami ennek a Bigfootnak van, Niki & Kata duóé fényévekkel szarabb! Ezt edzették, az látszik...
6. azt már tudom, hogy melyik fiú lett a második a "verseny" végén, kémeim jelentették, de nem spoilerezem el :)))
7. CsábiLevi milyen büntoit kap a mikroport eláztatásáért vajon?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.22. 12:47:20

Javasolnám a szerkesztőknek hogy építsenek be egy kamerát a wc tartályba így tényleg premier plánból lehetne nézni a hányásokat. Amúgy azt nem értem, hogy ezek minek kellenek.
Ez a Niki elég gázos csaj. És elég ijesztően csókol(hat).

Honeyy 2011.03.22. 12:49:06

@mocskosmacska: igen, ez az a fajta "romlatlan báj", amit én csak így messziről élvezek. Mellettem maximum csak formalinban úszkálna.

ŰberManci 2011.03.22. 12:52:27

Niki tényleg furán smárol, előbb-utóbb bekap valamit:D

karolinabeszarova 2011.03.22. 13:02:43

Levike a medencébe esett és bebaszta a fejét a szélébe,(ÚÚ Bazzeg) de én akkor kezdtem nyihogva röhögni, amikor Niki? alól is kiment a lába és elvágodott mint egy darab szar! :D

név_mindegy 2011.03.22. 13:06:03

@sixx: de teljesen mindegy, mert nem tudod az enyémet, és én sem tudom a tiéd (a keresztnevedet talán), de az arcomat ismered ha te vagy az. a közeli gimibe jártam, és sokáig ott költöttem a szüleim pénzét tüzes vízre, már akkor is rengeteget röhögtem ahogy Petivel osztottatok mindent. csak kíváncsi voltam hogy te vagy-e az a figura, nem akarok semmilyen személyes infót megosztani senkiről.egyébként baszott jók az írásaid, keep it up!

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.03.22. 13:33:34

Tegnap már nem bírtam végignézni, sokkal jobb itt az összefoglaló! Köszi érte! :)

ŰberManci 2011.03.22. 13:33:44

Szerintetek normális az, hogy egy műsort megnézzenek az emberek, ahhoz mell, fenék, stb.. szex kell? Márhogy most akkor más nem is érdekli az embereket, vagy csak a szolgáltatók gondolják így?

Varbaro 2011.03.22. 13:44:46

"A kommentelők kérdezték, mi történik a villában akkor, amikor nincs összefoglaló. Szerintem a műsorfolyam folyamatos, azaz csak nekünk szaggatják meg kegyetlen, háromnapos szünetekkel"

valaki azt gondolja ez "élő"? már télen leforgatták kolumbiában és a győztest is már rég lehet tudni, annak aki utána keres.

1, a legjobb rész az volt mikor a fiúkák adták át egymásnak a jégkockát, biztos lettem volna, hogy MadárDani és KorleónaÁdám-nak ez nagyon jól ment volna :D
Kristóf majd széthányta magát mikor Norbi hozzádörgölte a szőrős pofiját, Levi meg simán átköpte a jágkockát :D

nudlee 2011.03.22. 13:47:13

@ŰberManci: Szerinted normális az, hogy van egy műsor, csak mell. szex és Űbermanci rákattint és kommentol?

Hát űbermancit má' csak ez érdekli?

Ezek a mai fiatalok :o

Varbaro 2011.03.22. 13:48:51

A legjobb lenet az volt, mikor a fiukák adták át egymásnak a jégkockát.

1,Kristóf szanaszét hányta magát mikor Norbi szőrős pofiját hozzádörgölte.
2,Levi simán átköpte a dolgot.
3,De sztem MadárDani és KorleóneÁdám simán megoldották volna egy hosszú bizibuzi nyalifalival. :D

Erre meg:
A kommentelők kérdezték, mi történik a villában akkor, amikor nincs összefoglaló. Szerintem a műsorfolyam folyamatos, azaz csak nekünk szaggatják meg kegyetlen, háromnapos szünetekkel.

Skacok a dolgot már télen leforgatták Kolumbiában, ez nem élő... és már a győztest is lehet tudni, ha valaki utána keres.

haruka 2011.03.22. 13:49:13

@beacska: az gáz, ha én töltöm le és küldöm el neked a saját meglepimhez valót? :D mert megtaláltam a kért részt! :)

@gastro vazze: látom te is reality függő vagy! :D arra én is kíváncsi vagyok, Levi milyen büntetést kap. levonják a gázsijából? büntiből helyet kell cserélnie Pistánkkal?

ŰberManci 2011.03.22. 13:51:30

@nudlee: Ehhe, igazán köszönöm, de mai fiatal vagy 15 éve voltam, de nagyon kedves Tőled :) Én igazából arra vagyok kíváncsi, hogy boldogulnak, úgy amúgy :)

haruka 2011.03.22. 13:51:53

@Varbaro: nyilván nem élő a műsor, szerintem csak arra gondoltak, hogy a forgatás is négy napos-e, majd három nap szünet. én legalábbis így értettem. és légyszi még véletlenül se spoilerezz!!! én ki akarom várni a végét! :))

ŰberManci 2011.03.22. 13:53:04

Valamint mégmielőtt; a szexel nincs semmi baj, sőt, de sem 15 éve sem most nem csinálnám a tv-ben :) De kezdem azt hinni az ilyen műsorok láttán, hogy tán velem van a baj :D

sixx · http://comment.blog.hu 2011.03.22. 14:29:34

@Varbaro: ne mond már, tényleg leforgatták? MÁR TÉLEN? K O L U M B I Á B A N ? ? ? ? aztakurva. Darth Vader tényleg Luke faterja? Bobby Ewing meg nem is halt meg? Értelmezd már a posztot, mielőtt osztod az eszet.

Lotyó Bridzsida 2011.03.22. 14:47:01

szegény Levit kicsit sajnáltam. ő úgy tűnik nagyon kis ragaszkodó jólelkű gyerek, aki nagyon vagánynak akar látszani, de közben egy halálosan kis sebezhető kisfiú.

juliuska · http://www.teddraakezed.hu 2011.03.22. 14:48:05

Tényleg ennyire megy az agyatlanság?

Honeyy 2011.03.22. 14:52:39

Nem tudhatnám meg én is, h ki a végső nyertes? Nem találom semerre...okés, bevállalom, h béna vagyok. Teach me Master!

haruka 2011.03.22. 15:06:30

@Honeyy: de légyszi, ezt ne itt beszéljétek már meg! én nem akarom tudni, ki nyeret meg, majd csak a végén! szóval SEMMI SPOILER LÉGYSZI! :)

*jinx* 2011.03.22. 15:15:29

@Honeyy: sztem itt vannak spoilerek: forum.port.hu/viewtopic.php?topic_id=40105

Most akkor egy fő nyertes lesz vagy egy pár? Mert a műsorismertetőben az van, h a győztes pár akár 25 milliát nyerhet...

Honeyy 2011.03.22. 15:24:09

@haruka: Okéoké, nem állt szándékomban.

Hát én itt sem találtam. Beismerem velem van a baj. Bár nem olvastam végig az egészet...na mind1, majd várok türelemmel.

kerdesek05 2011.03.22. 16:11:35

több csöcsös meg puncis képet, videot is kérnénk!

kerdesek05 2011.03.22. 16:13:22

nem volt még dugás?

capa05 2011.03.22. 16:20:20

A bevezetőnél T69 ringó járása engem is megfogott, ezt a keresztbe lépést még csak kifutón láttam.Ezek szerint ösvényen is ez a menő.
Én vagyok a hülye, de miért jó a lépés közben a lábamat a másik elé keresztbe tenni???

capa05 2011.03.22. 16:26:31

A Niki lány hányásairól az jutott eszembe, hogy a fajansz az Alföldi Porcelángyár terméke lehet, akkor pedig a reklám helye.

adam2szoszi 2011.03.22. 16:30:13

Hát sixx amióta megy a műsor mindig olvaslak, szenzációs vagy én állandoan szakadoka röhögéstöl, egy kicsit tartottam attól milyen kritikát kapok töled de végül nem lett rossz illetve töled rosszabbra számitottam..:D mondjuk a szöszi tényleg nem tul macsos ebben igazat tudok adni..:( de az együgyűségem azt nem is tudom miből szűrted le, mondjuk remélem ez csak egy elhamarkodott következtetés , és késöbb más lesza véleményed..:D csak így tovább sixx már várom nagyona folytatást..! üdv Ádám2 " szöszi"

beacska 2011.03.22. 16:30:39

@haruka: és le tudod tölteni? mert én még azt sem tudtam :(( letöltetett velem vagy 3 videokezelőt, v. mit, és mégsem tudtam...:(((

beacska 2011.03.22. 16:31:50

@adam2szoszi: tőlem sem kapsz rossz kritikát, ez megnyugtat? ;)

szgy 2011.03.22. 16:34:40

volt szerencsém néhány részt látni ebből a csodából :-)
a kedvencem egyből a Niki lett, aki valahogy így mutatkozott be:

"be szeretném bizonyítani hogy egy szőke nő is lehet művelt, okos, nem olyan mint amilyennek általában elképzelik. az életem a szórakozás, partyzás, pasizás, csábítás".

nagyon rácáfolt a sztereotípiákra: már az első napokban a szilikon melleit
fogdostatta a többiekkel hogy nézzék meg, olyan mint az igazi.

azóta meg bebizonyította hogy egy ócska sz*rkavaró ribanc - már amikor nem issza le magát hányásig.

haruka 2011.03.22. 16:35:24

@beacska: küldtem neked üzit, nézz emailt! :)

adam2szoszi 2011.03.22. 16:36:33

@beacska: öö azt irtad nem igazán vagyok szimpi, szoval jot sem kaptam..:D! viszont mást nem nagyon olvastam még töled... na majd késöbb meglátom ....aztán bátran mert kiváncsi vagyok a véleményekre..:D

beacska 2011.03.22. 16:38:53

@adam2szoszi: nnna, most gyorsan visszanézem magam....(zavarban van zefetül)

beacska 2011.03.22. 16:40:21

@adam2szoszi: nnna, azért: 11.04.47 visszanézni!!!

beacska 2011.03.22. 16:42:15

@haruka: öööö, jó, de a férjem gépén van...megpróbálok hozzájutni ;)

haruka 2011.03.22. 16:44:39

@adam2szoszi: és kap valami ajándékot az, aki a legjobban benyal? :P :D

@beacska: felraktam a részt egy oldalra, ahonnan le tudod tölteni, az emailben van a link. :)

beacska 2011.03.22. 16:46:12

@haruka: benyal??? és Danit meghagyod nekem??? nyamii

óóóó, dejó, ügyi vagy, köszi!!!

adam2szoszi 2011.03.22. 16:47:45

@haruka: nem egészen értem a kérdést mi az hogy valaki benyal? mire érted ezt????

haruka 2011.03.22. 16:50:23

@beacska: hohó, én nem mondtam ilyet! Daniért még mindig meg kell küzdenünk! ;)

@adam2szoszi: izé, hát hogy aki a legtöbb jó véleményt mondja rólad, érted. baszki, nekem tényleg szar a humorom ezek szerint... :(

adam2szoszi 2011.03.22. 16:51:28

@beacska: megnéztem tényleg nem rossz sorry valamit benéztem akkor..:D

sertra linne 2011.03.22. 16:57:10

Atyaég, adam2szoszi, egy kis központozást rakhatnál az írásaidba.

adam2szoszi 2011.03.22. 17:06:36

@sertra linne: Hát most erre mit mondjak, igy irok és kész, de igyekszem majd a kedvedért..:D
@haruka:nem szeretném hogy ezért mert itt olvasom és hozzászolok bárki is csak jo véleméynt irjon pont azért tartom zsenálisnak sixx irásait mert megmondja afrankot igazi nyers stilusban a kritikát fogadni kell és viselni.... szoval nem nincs jutalom a jo kiritikáért, max adhatok egy puszit egy zöld magnózsinórt vagy egy pirospontot érte..:D

beacska 2011.03.22. 17:21:36

@adam2szoszi: akkor te jól jöhettél ki a műsorból, ha idemerészkedsz, és kiteszed magad az elfogulatlan nézői kritikáknak :)))

nem félsz, hogy mit hoznak ki belőled a szerkesztők?? én tutira be lennék kicsit tojva

beacska 2011.03.22. 17:25:37

@adam2szoszi: jaaa, és spoilert nem kérünk!!!!
SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEM!

adam2szoszi 2011.03.22. 17:27:38

@beacska: hát hogy jol jöttem e ki az egyálltaán nem biztos , de ettöl még simán idemerészkedek mert tényleg nagyon szorakoztat a sixx irása meg a ti kommentjeitek, hogy félek mit hoznak ki belölem háát tarthatnék töle de szerintem jo kezekben vagyunk, most az hogy ott mit látnak belölem egy játék keretén belül , nem feltétlen jelenti azt hogy az élethez is igy állok hozzá, szeretem a kritikákat persze csak az építő jellegűeket szoval azért merészkedtem ide..:D

adam2szoszi 2011.03.22. 17:30:51

@beacska: én itt csak külsö szemlélö leszek olvasom amit irtok arra reflektálok nem vagyok időjós...:D

beacska 2011.03.22. 17:43:21

@adam2szoszi: hát kívánom neked, hogy csak építő jellegűeket kapj, az emberek nagyon gonoszak és nagyon bátrak tudnak lenni az ismeretlenség homályából!!!

adam2szoszi 2011.03.22. 18:13:35

@beacska: Tudom milyenek az emberek de miután valojában engem is homály fed még azért mert teljes nevemet senki nem tudja remélem ezért ennyi várom szerettel bármi is legyen az..:D azt gondolom hogy egy "szerep" alpján senkiröl nem lehet következtetést levonni..:D

haruka 2011.03.22. 18:15:50

@adam2szoszi: csak vicceltem. :) viszont ha valahol, akkor itt tuti találkozol majd mindenféle véleménnyel. senki nem fog finomkodni. :D

@beacska: most esett le... férjed gépén? :D na, akkor most már végképp eldőlt a dolog! én vagyok a nyertes! :P

mocskosmacska 2011.03.22. 19:39:02

@Varbaro: Szerintem szolgálatból gondolják így, mert egy idő után ez már unalmas. Legalábbis nekem.

mocskosmacska 2011.03.22. 19:42:34

@gastro vazze: Úristen, hát nem tudom, hogy melyik csatornán megy az Éden!!!!!!!! Hát ez baromi ciki, hát ez mekkora éges!!!!! Juj!!!!!!! Juj!!!!!!!!!
Az állatoktól meg az különböztet meg minket, hogy nem jelentkezünk trash-realityba. Ha már ott vagyunk, akkor meg ózekedjünk a fődíjért.

gastro vazze 2011.03.22. 20:13:20

@mocskosmacska: mivaaaaan?!?!?! mi az az ózekedés??!

zsok 2011.03.22. 20:33:45

@gastro vazze: gondolom üzekedés, csak félregépelt a kisujja :-D

mocskosmacska 2011.03.22. 21:06:58

@zsok: Bocsi, az előbbi beácskának akart menni, de félrevitt egy másik ujjam is. Tényleg bocsi.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.22. 21:12:24

Ezen megint betegre röhögtem magam. Főleg José karrierjének állomásain. Kösz!

mickie · http://cicufer.blog.hu 2011.03.22. 21:19:44

@adam2szoszi: Csak megkérdezem már, mert mintha ez eddig még nem tűnt volna fel senkinek: a bemutatkozó képsorokon az indokolatlan sálhasználat, ez önkéntes választás volt? Nem tudom hová tenni... :)

beacska 2011.03.22. 21:38:03

Kristóf a látcsőre:"hát ezzel mit csináljak?" -szedd szét, és gyújts tüzet a lencsékkel! :D

haruka 2011.03.22. 22:17:57

István már megint olyat mondott, hogy hangosan röhögtem. alig várom a holnapi HV-t! :))

Veder1 2011.03.23. 00:46:12

Az új srác jól 'taktikázik' (modor rulez!), most már csak a női szakasz szellemi szintjét kellene emelni. Azért jó volt látni, hogy a srácok is rájöttek, hogy az egyetlen valamirevaló csaj az a Kriszta :)

Krisz78 2011.03.23. 21:54:52

Érezd magad megtisztelve Sixx, mert csak azért kezdtem el nézni ezt a szart, hogy még jobban élvezhessem a hogyvoltokat (lássuk be, _bizonyos_ dolgokat nem lehet visszaadni írásban, azt látni-hallani kell:-D

De egyébként meglepően vicces a műsor (már ha persze nem veszi túl komolyan az ember:-D

A nikihogyansmárol résznél a monitorra köptem a sajtot, mert _tényleg_ ilyen volt:-D

mertcsak 2011.03.24. 13:19:05

egyre jobban kedvelem ezt a műsort, pláne, mióta megjelent ez a Szöszigyerek :)
süti beállítások módosítása