Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 1x04 – De szar itt élni

2013. február 18. 09:00 - Chat Géza

Mivel senki le se szarta, hogy Tüdő lekoccolt a buliból – de még a fúró kéróból is – így mi sem pazaroljuk erre a kis mellékzöngére a karakterszámokat. Fergeteg a buli, de a házaspár, Jónő Vicky és Metrós Jay feje fölött összecsapnak a hullámok. Az írástudók szépen tagoltan elmagyarázzák, hogy Vicky ilyen csaj, mindenkihez odamegy, megölelgeti, megpuszilgatja, épphogy egy laza szaxival nem ápolja le a hímtagokat,de ezzel alapvetően nem is lenne semmi baj, ha Metrós Jay és közte nem lenne egy tótum paktum miszerint csak egymás pöcörőjét morzsinkálhatják. Jay felbassza magát de hirtelen és meg is mondja, hogy ez így nem oké. Hát, ha nem, hát nem. Vicky fordul kettőt és már meg is találja a sovány vigaszt más faszik társaságában. Plusz VIP módon üvegből nyakalja a vodkák királynőjét, a Stilcnaját. Majd meglátjuk, hogy másnap a vécén kersztül fog-e távozni a királynő. Jay elkezd tipródni az egyik hostess csajjal, kap is egy telefonszámot. Vicky bemegy a mosdóba, hogy megtépje a ringyót, aki Jayre akaszkodott, de ebből is ő jön ki szarul, úgyhogy már hazafelé bazmegol.

1.jpg

A buliban Charlotte keres magának egy bikát, nehogy csak Naffaszú Gaznak legyen jó estéje. Téma lezsírozva, viszi is a dugiszobába, de kufirc az nincs, részegen horkolás az viszont van, ami Charlotte-ot illeti. A faszikám meg csak pislog, hogy akkor most mi van. A csávó az éj leple alatt valahogy szublimál. Reggelre Pszicho Charlotte megtalálja Tüdő üzenetét, amiben annyi volt, hogy: good bye, C’est la vie, ég veled! A faszik nem fognak még csak egy könnycseppet sem elmorzsolni Tüdő után. A csajok azért kicsit sopánkodnak, de szenté azért nem avatják Kannácskát, csakazé’ mer’ elkotródott.

4.jpg

A reggeli műzlistál fölött egymásra sem néz a bedurcizott házaspár. A Jónő már pakol is kifelé a szobából és befoglalja Tüdő helyét. Jófaszi Greg átcsap hittérítőbe és megmondja Vickynek, hogy tisztázzák a dolgokat felnőtt emberek módjára. Rendben bazmeg. Felmegy Jayhez és megmondja, hogy majd beszélgethetnek az időjárásról, politikáról, vemhes kiscicákról, de a tegnap esti szarparádéról, arról nem.

5,5.jpg

Hajazós James és Tündérmackó Greg elmennek nőkre vadászni. Az első hely egy bár, ami faszikkal van tele, ami a csajozás szempontjából eléggé hátráltató tényező. Greg hirtelen felindulásból rácuppan az egyetlen nőszemélyre a bárban, a pultos lányra, de annak meg pont van egy faszpisztolya otthon talonba. Greg megsemmisülve távozik. Elmennek egy másik helyre, ahol konkrétan csak ők vannak, meg a személyzet. Egy harmadik helyen akadt két nyest, pontosabban egy lány meg az anyja. Hajazós James bevállalja a seniort, hogy legalább Jófaszi Gregnek legyen egy jó napja. Ámbátor a csaj skót, vagyis Greg egy büdös szót sem ért a magasröptű dialógusból, a kedves mama, meg egy kicsit süket, szóval irány a kebabos aztán szunya.

5.jpg

Mivel a lányok kicsit unják már a házigorillák pofáját, ezért megkeresik főnöküket, hogy ugyan szerezzen már nekik három jó kiállású faszingert. Mekkora mázli, hogy Anna másodállásban madame és ismer úriembereket. Erre reflektálva a pasi szakasz pasis napot tart Metrós Jay szerint abból áll, hogy: kondizunk, szolizunk és SHOPPINGOLUNK!!! Nos, ez program együttes annyira férfias, mint egy műkörömépítés. Jay könnyes szemekkel mondja a kamerába, hogy egyáltalán nem viseli meg a dolog, hogy Vicky átbaszta a palánkon.

6.jpg

Annának elég hulladék faszikat sikerült összekukáznia a lányoknak. De az ne várjon túl sokat, aki vak randira adja a fejét. A fickók teljesen jelentéktelenek, egyedül Jónő Vicky kap egy tisztességesebb példányt, hogy tovább görgessék a foslavinát. Naffaszú Gazis randira készülődik. Sose csinált még ilyet, ezért remeg úgy, mintha rektális beavatkozásra készülne. A figuravarjú úgy randizik, mint egy lord, de a királyi vér ott látszik kibuggyanni, hogy csak pár dzseggermájszter után meri a csajt lesmárolni. Mindenki már a legfaszább bulihelyen tipródik. Charlotte meg is jegyzi magában, hogy Naffaszú Gaz nője egy jelentéktelen liba, és a haja színe meg olyan, mint az orángutánoké. Na, mi van? Valaki a kis állathatározóval aludt az éjjel, vagy mi? Jay is akcióba lendül, meglátja a múlt heti buxáját, akivel hama-hirtelen-azonnal lezsírozza a késő esti zsuzsivonatozást.

7.jpg

A nyestek a klotyón beszélgetnek, Pszicho Charlott kokira be van ütve, látszik is, ahogy a budoáron nyomja a kakamatyit. Vickyt kevésbé izgatja a háztáji fiúk, inkább az aktuális partnerét gyűrné maga alá. (Halkan jegyzem meg, hogy a többiek egy kígyónak vagy valami escort libának tartják Vickyt.) Mindenki haza takarodik, de az egetrengető bagzás ma sem játszik senkinél, még Jaynél és az ő stabilnak tűnő buxájánál sem

9.jpg

Reggeli kávébeöntés mellé Bazmeg Sophie kap egy kis alapszínt és lefújják barnítóval, amiről inkább beszéljen ez a kép. Jófaszi Greg egészen eddig bírta a csöcsöket böfögi bele a spagettis tálkába. Esti bulin Vicky kapásból eltűnik, hogy egymás után nyelje a deci vodkákat. Ennek eredménye szolidan csak annyi lett, hogy mindenkit elküldött a bús picsába. Vicky egész egyszerűen Tüdő szindrómában szenved, azt hiszi mindenki utálja és dobbantani akar a házból.

10.jpg

Otthon már az este levezetésében Naffaszú Gaz megtömi Pszicho Charlotte-ot, aztán az aktus után csak néznek egymásra, mint a brazil szappanoperákban koitusztól amnéziás szerelmesek, hogy akkor most mi is volt ez? Jay kicsit megölelgeti Vickyt, hogy ne ríjon már, mert elkenődik a sminkje és végül együtt is alszanak, de semmi tipi-tapi. Következő héten már a dugiszobába is elvonulnak kettecskén, de ölíg gyanús, hogy nem csak egy privát UNO parti erejéig foglalják be az elszeparált franciaágyat. 

Címkék: geordie shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása