Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Shameless - Szégyentelenek 2x04

2013. február 17. 11:00 - nyinanyeznajova

A konyhában káosz uralkodik, Debbie és Ethel próbálják tartani a frontot a bőgő, ordító és kajával dobálózó gyerekek között. Napközit üzemeltetnek a nyáron, névlegesen Fiona felügyeletével, aki viszont éjszakai munkája miatt az emeleten alszik, míg a lányok vigyáznak a gyerekekre. Debbie igyekszik lecsillapítani az ázott gabonapehelydarabokkal dobálózó gyerekeket, de elszakad a cérna és ki kell mennie a mosdóba, hogy egy barbibaba fejét a WC-nek csapkodhassa feszültséglevezetésképp. Okos kislány, mintha magamat látnám kora gyermekségemben. Kopognak, ezért Debs nyugalmat erőltet magára és angyali mosollyal nyit ajtót a csapzott szőkének, ki kenguruban hordozza gyermekét és Fionát keresi. Debbie gyorsan felébreszti a lányt, aki magára kapkod valami ruhát, hogy ne úgy nézzen ki, mint aki most kel fel és bemutatkozni készül a nőnek, ám kézfogás helyett egy ribancozással egybekötött bitangpusztulatos pofont kap, de akkorát, hogy a konyhakőről kell feltápászkodnia. Ezt azért, mert a férjemmel kamatyoltál - visítja Lucy Joe Heisner, azaz Jómunkásember asszonya, majd gyerekestül Fiona után veti magát, és halálos fenyegetéseket ordít vérben forgó szemekkel, miközben terhe ellenére meglepő fürgeséggel egy útközben szerzett bézbózütővel kergeti a lányt.

sh1.jpg

Frank ébredés után nem reggelivel, hanem az egyszál pélóban rántottát készítő Jodyval találja szembe magát, aki elmondja, hogy Sheila fodrászhoz ment, mert vissza szeretné kapni az állását, így ma az ő reszortja a kaja. Frank agyában persze azonnal megszólal a vészjelző, de nem töprenghet sokat a következő húzásán, mert Fiona sprintel be a hátsó ajtón és bebújik a konyhaasztal alá, miközben a kint maradt Jómunkásasszonyné rekedtre ordítja magát a történtek részletes vázolásával egybekötött halálos fenyegetések garmadájával, valamint azzal a ténnyel, hogy bödönfejű férjura magja megtermékenyített petesejtenként ötkilós porontyokkal ajándékozza meg a jónépet. Frank az asztal alá bújik lánya mellé, aki döbbenten ismeri fel, hogy mégis csak az apja lánya, ugyanúgy bujkál, mint ő szokott. A családfő arca ragyog, eddig még nem láttam ilyen büszkének egy gyerekére sem. Fiona nem érti, hogy Craig hogy mondhatta el az asszonynak a történteket, mire Frank azt válaszolja, hogy Jómunkásember egy puhapöcs (ámen), nincs mit csodálkozni ezen. Kev épp Ethelt próbálja rábírni, hogy fürödjön a medencében a többiekkel és töltsön több időt a korosztályával, mikor megérkezik Fiona és megérdeklődi, hogy tiszta-e a terep. A férfi közli jogos észrevételeit, miszerint Fi egész nyáron szét volt csúszva, nem tudja miért kell ez, mire válaszként számomra világ egyik legelfogadhatatlanabb kifogása jön: mert ha a férfiaknak szabad, akkor nekem is. Kev erre igen bölcsen megállapítja, hogy rendben, ha azt szeretnéd, hogy minden szex után látványosan megmosakodjanak utánad, csak rajta. Ennél szebben azt hiszem ezt meg sem lehetett volna fogalmazni. Debbie a medencébe somfordálna, mikor Fiona csúnya kiütéseket vesz észre a kislány karján, így pancsolás helyett egyenesen V-hez mennek, aki megállapítja, hogy a stressz a kellemetlenségek kiváltó oka, úgyhogy mindenekelőtt pihenést javasol.

sh2.jpg

Fionának bűntudata van a korán Debbie-re hárult felelősség miatt, ezért lazításképp szeretne egy medencés-ottalvós bulit szervezni a húgának, hogy kicsit kikapcsolódhasson és az ő lelke is nyugodtabb legyen, mivel úgy gondolja, ő a felelős azért, mert a kislány nem élheti az átlag 11 évesek gondtalan hétköznapjait. Épp a parti ötletét vázolja a nem túl lelkes Debbie-nek, mikor Jómunkásemberné egy közlekedő terepjáróból konkrétan vagy egy liter csokis shake-kel dobja fejbe, miközben a kéjhölgy nem éppen szofisztikált szinonímáját ordítja. Lip igyekszik minden tőle telhetőt megtenni, hogy Karent és Jodyt szétválassza, mert az eljegyzés miatt a lány már szexelni sem hajlandó vele, bár nem csak ez a probléma. Mikor Karen dolgozni megy, Lip belopózik a házba és a lány vőlegényének személyes cuccait túrja át, valami kompromittálót keresve. Természetesen semmit nem talál, helyette csak apja legújabb panaszáradatát hallgatja meg, aki szokásos módon, piával a kezében fejezi ki abbéli aggályait, hogy Sheila nagyon jól halad a külvilági élettel, nem juthat el a kocsmába, mert akkor ki fogja tenni a szűrét. Lip azt tanácsolja apjának, hogy próbálja meg értékes és hasznos ember látszatát kelteni, mert az ilyen embereket nem hagyják el. Frank kapva kap a lehetőségen, majd hozzá is tesz újabb saját beteg ötletéből: mivel a kinti világ félelmetes, lehet méginkább azzá kéne tenni, magyarán már megint valami disznóságon töri a fejét.

sh3.jpg

Kev kosáredzést tart a parkban, ahová Ethel is elkíséri. A férfi megint próbálja bevonni a lányt a normális emberek életébe és felajánlja, hogy megtanít pár cselt, de Ethel csak ábrándos tekintettel révedezik a palánk felé. Bár Kevet nem mondanám egy atomfizikusnak, az élethez mégis megvan a kellő gógyija, rögtön kiszúrja, hogy a lány melyik srácot nézi és odahívja magukhoz, hogy bemutatkozhassanak. Malik szintén nagyon örül a találkozásnak és felveti, hogy egyszer együtt kellene játszania az ő lányának és Ethel kisfiának, Jonahnak. Malik volt barátnője, aki szintén a pályán tartózkodik, féltékenységi rohamot kap, de Kev leállítja, hogy ez nem a Jerry Springer Show, úgyhogy legyen kedves lehiggadni. Frank megbabrál pár háztartási gépet és egy állólámpát, hogy Sheila majd a segítségét kérhesse és láthassa, hogy a férfi milyen hasznos a ház körül, aki a tűzhely "javítása" közben kitalált horrortörténetekkel traktálja a nőt a kinti világ veszélyeivel, nem sok sikerrel. Lip sörözni hívja Jodyt, hogy leitathassa és kiszedjen belőle valami sötét titkot, de ez a terv füstbe megy, amint a férfi csak kólát hajlandó inni. Kev eltereli Jody figyelmét, míg Lip elcseni a tárcáját és a mobilját, hogy a WC-ben tanulmányozhassa. Talál egy süketséget igazoló igazolványt és egy képet egy gyöngysorokba öltöztetett uszkárról, és épp a telefont nézné át, mikor megjelenik Karen és vőlegénye értékeit követeli vissza. Lip agya elborul és miközben igyekszik Karen értésére adni, hogy ő sokkal jobbat érdemel (tehát őt), romantikusan két piszoár közé szorítja a lányt és megcsókolja, Karen azonban kibontakozik az ölelésből, hogy komolyan mondta, amit mondott, ő már Jody menyasszonya, nincs több kavarás.

sh4.jpg

A parti szervezése közben Fiona rádöbben, hogy Debbie-nek nincsenek barátai a saját korosztályából, tulajdonképpen a családján és Veronicáékon kívül senkije nincs. Mivel a vendéglistát a kislány testvérei alkotják, ezt orvosolandó rábeszéli a húgát, hogy hívjon meg még két embert az osztályából, akiket kedvel vagy őt kedvelik. Jómunkásemberné eközben egy téglával bedobja a konyhaablakot. Azt hittem a transzparensénél, melyet saját csemetéi tartottak ("Fiona Gallagher lefeküdt apukánkkal"), már nincs ötlete, de tévedtem. Kiderül, hogy Fi mégsem tud ott lenni Debbie buliján, mert aznap este dolgoznia kell a klubban és a főnök nem fogad el kifogást. A kislány meg sem akarja tartani a bulit, elvégre csak Fiona erősködésének hatására állt kötélnek, de Ian és Lip a vállukra kapják és biztosítják róla, hogy ez lesz a legjobb házibuli evör, majd ők gondoskodnak róla. V és én is kicsit ellágyultunk ettől a jelenettől, de Fiona a toalettre rongyol, teljesen kétségbeesetten és Steve-et hívja, hogy tudja, hogy hülyén hangzik, de el tudna-e jönni Debbie ottalvós bulijára. Remélem igen.

sh5.jpg

Carl Lip utasítására figyeli Karent. Ian megpróbálja eloszlatni a ködöt bátyja agyáról, hogy Liphez nem egy ilyen csaj való, elvégre az alkarjára van tetoválva a ribanc szó, illetőleg pusztán baráti szívességből kényeztette orálisan Iant is, az akkor még ízléstelen bohócokkal telezsúfolt nappaliban, ha rémlik esetleg valami. Lip agyvize egy pillanat alatt eléri a forráspontot, fogd be, morogja az öccsének, aki azonban könyörtelenül folytatja: mire is vársz édes bátyám, ha Carl elég idős lesz, akkor majd rajta is furulyázzon? Mit akarsz te ettől a csajtól egyáltalán? Lip arrébb löki Iant és nem épp angolosan távozik a szobából, hogy ne ölje meg fiatalabb testvérét. Frank próbálja visszatartani Sheilát az újabb kiruccanástól, ám a nő hallani sem akar róla, annak ellenére sem, hogy a férfi minden létező hülyeséget kitalál, hogy maradásra bírja. Sheila el, amikor kopogtatnak az ajtón és egy félkarú, véres ingű férfi ront be a házba. Jody majd összecsinálja magát ijedtében, míg az idegen előadja, hogy a busz tükre levitte a karját és vagy 15 méteren keresztül húzta tehetetlen testét az úttesten. A srác utasítja Franket, hogy hívja a 911-et, ő addig elmegy megkeresni a leszakított végtagot. Frank unottan áll az ajtóban, mikor a Félkarú megérdeklődi tőle, hogy na milyen volt a perfomansz? Remek, csak eltévesztetted a közönséget, úgyhogy most húzd el a beled. Félkarú vállat von és a Frank tányérjáról elcsent csirkefalatot ketchuppal bemázolt ingébe mártogatva elhagyja a helyszínt.

sh6.jpg

Debbie bulija javában zajlik, épp horrort néznek és popcornt esznek. A 15 éves kora ellenére még mindig Debbie osztályába járó, fiatalkorú prostituáltakat is megszégyenítő stílusú Holly eléggé unja a banánt, nyafogva érdeklődik Lip holléte felől, aki épp ÚjMandyt döngeti a hálószobában. Nocsak, egyre népszerűbb a srác. Miután végeztek, Lip lihegve megérdeklődi, hogy te bárkit megkaphatsz, ugye? Persze, válaszolja ÚjMandy egészségesnek nem nevezhető önbizalommal, miért kérdezed? A következő jelenetben már Karenék ajtaján kopogtat, azzal a célzattal, hogy Lip kérésére Jody becses szervére is rákucorodjon, így tönkretéve ezzel a kapcsolatot. Holly nem adja fel és rámászik az alvó Lipre, aki mikor észleli a veszélyt, ordítva követeli a lány távozását. Holly megsértődik és otthagyja a bulit, mire Debbie új szerelme Kis Hank is lelép, amivel a mókának vége. Fiona erre a jelenetre ér haza az útközben összeszedett részeg Stevehasonmással, aki végül a kanapén alszik állapota miatt és tanúja lesz a reggeli jelenetnek mikor Jómunkásember és Jómunkásemberné a konyhába rongyolnak, Craig letérdel a két nő kezét fogva és lelkipásztora tanácsára megbocsátásukért esedezik. Fiona rövidre zárja a kínos jelenetet és miközben Craig a konyhapadlón térdelve énekelve igyekszik kiengesztelni dühös feleségét, kimegy a medencében pancsoló többiekhez. Mint derült égből a villámcsapás, érkezik Karen és az épp szárítkozó Lipet igyekszik térddel kasztrálni, miközben ordítva érdeklődik afelől, hogy ÚjMandy mégis mit keresett a házában azzal a célzattal, hogy Jody férfiszervére ereszkedhessen. Lip a földön fetreng, Karen önkívületben rugdossa, amíg le nem szedik a srácról, miközben azt kiabálja, hogy Lip tartsa magát távol tőle, Jodytól és a babától is. Leesett állak csobbannak a medence vizébe: babától?! Innen folytatjuk.

Címkék: szégyentelenek
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása